Beleef het unieke karakter van nieuw wonen in Papenhof

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beleef het unieke karakter van nieuw wonen in Papenhof"

Transcriptie

1 Beleef het unieke karakter van nieuw wonen in Papenhof

2 Prachtig parkwonen in de hofkes De hofkes in de wijk Papenhof staat voor uniek, nieuw en duurzaam wonen in Mechelen. Wonen beleef je hier als een combinatie van stadsleven én dorpsgevoel, van wonen-in- tgroen én bereikbaar wonen, van autoluw én autovriendelijk. Je vindt hier comfortabele, hedendaagse lage-energiewoningen met tuin en een park aan je voordeur. Dit alles in een duurzaam vormgegeven groene woon- en leefwereld. Zo staat de hofkes voor prachtig parkwonen.

3 9 minuten met de fiets van de hofkes naar de Grote Markt, 13 naar station Mechelen of 6 naar Mechelen-Nekkerspoel minuten te voet van de hofkes naar het eigen park. minuten met de fiets van de hofkes naar De Nekker en de rand van het Mechels Broek. minuten met de trein vanuit Mechelen naar Brussels Airport. minuten met de trein vanuit Mechelen naar Antwerpen, 25 met de auto. minuten met de trein vanuit Mechelen naar Brussel, 30 met de auto. Nieuw wonen begint in Papenhof ALLES DICHTBIJ, en op mensenmaat In de hofkes woon en leef je in een groene oase vlakbij het bruisende stadsleven van Mechelen. Van hieruit zit je in een mum van tijd op een gezellig terrasje in de binnenstad of pik je gemakkelijk een van de vele culturele activiteiten in Mechelen mee. En wie op zoek is naar rust, loopt zo het Mechels Broek in, genietend van een prachtig stuk natuurgebied. Je kan ravotten in het waterpark van Provinciaal domein De Nekker of een plonsje doen in het nieuwe zwembad De Nekkerpool. Misschien kan een lange fietstocht langs de vele rivieren naar Leuven, Antwerpen, Lier of nog verder nog meer bekoren. Zo biedt de hofkes je the best of two worlds. DICHTBIJ ALLES, wat wonen en werken nodig hebben Wie vandaag een huis koopt, kijkt niet alleen naar zijn woning en tuin. Om wonen en werken goed op elkaar af te stemmen, zijn de bereikbaarheid van de locatie en de voorzieningen in de buurt even belangrijk. En laat dat één van de troeven van deze buurt zijn. De treinstations van Mechelen zijn op fietsafstand gelegen. Bussen stoppen om de hoek. En ook de oprit van de snelweg E19 richting Brussel of Antwerpen is vlot bereikbaar. Ook heeft deze buurt een waaier aan voorzieningen binnen handbereik, zoals kinderopvang, scholen, winkels en supermarkten, speel-, sport- en recreatiefaciliteiten.

4 wat is wonen in de hofkes nu precies? Ons park Rijden tot aan mijn voordeur Mijn eigen tuin met wandelpad aan de en onze pleintjes & ondergrondse parkeerplaats achterkant Mijn slimme lage-energiewoning De woningen in de hofkes zijn niet alleen voorzien van een ruime en goed georiënteerde private tuin. Aan de voordeur ligt een heus park. Het huidige Papenhofparkje breidt uit met meer dan 4 hectare open groene ruimte. Het wordt een aantrekkelijk park waar bewoners kunnen wandelen en picknicken, waar ze kunnen genieten van rust en groen of een boekje onder een boom, en waar kinderen naar hartelust kunnen spelen. De groene vingers van het park dringen langs een wadi en een groen pleintje door tot aan de voorkant van de woningen. Wonen in de hofkes is zo gegarandeerd wonen op een unieke locatie. Het openbaar domein waarop de hofkes aansluit, is ingericht als autoluwe plek. Geen doorgaand verkeer, geen volgeparkeerde straat. Wel rust voor de deur en een aangename, kwaliteitsvolle leefomgeving, waar je met buren een babbeltje kan slaan en waar kinderen veilig kunnen spelen. Maar autoluw betekent niet auto-onvriendelijk. Je kan met de wagen tot aan de voordeur van je woning rijden om te laden en lossen, en ondergronds heb je een eigen parkeerplaats. Bezoekers vinden een plaats op een daartoe voorziene parkeercluster bovengronds. Elke woning heeft een ruime tuin. Zo heb je als bewoner naast het park ook een privaat stukje groen, een tuin die je naar je eigen smaak inricht en waar je je goesting doet (zolang je de buren niet stoort). De tuinen zijn aan de achterzijde bereikbaar via een wandelpad en een poortje. Handig om fietsen, tuingereedschap en andere zaken op een eenvoudige manier in het tuinhuisje op te bergen. Om de tuinen mooi te laten aansluiten op het park, zijn ze van elkaar gescheiden met streekeigen hagen. De woningen in de hofkes zijn slimme woningen én lage-energiewoningen. De architectuur is tegelijkertijd hedendaags en tijdloos, de woningen worden functioneel ingericht zonder verloren ruimtes en ze zijn bovendien flexibel aanpasbaar bij veranderende levensbehoeftes. De compactheid van de woningen is één van de elementen die bijdragen tot een goede score op het vlak van duurzaamheid, naast onder andere het gebruik van duurzame bouwmaterialen en regenwaterrecuperatie. Met een doorgedreven luchtdichte isolatie, goede verwarming en ventilatie, optimalisatie van de oriëntatie (inplanting ramen, ) scoren deze woningen erg goed op het vlak van energieverbruik.

5 type woningen In het woonproject de hofkes vind je zo n vijftien verschillende types van woningen. Elk type onderscheidt zich door haar gevel, ramen, woningindeling of ligging. Alle woningen werden opgebouwd vanuit een eenvoudig basisplan, waarbij het aantal dragende wanden in de woning maximaal werden beperkt. Vaak zijn enkel de woningscheidende wanden dragend. Dit laat flexibiliteit van de woningindeling toe volgens veranderend toekomstig gebruik. Wat alle woningen wél gemeenschappelijk hebben, is een hedendaags ontwerp, een praktische indeling, een ruime tuin en hoog wooncomfort. In de vijftien verschillende types woningen onderscheiden we 2 basistypes van woningen: Type 1: Woning met 3 woonlagen (gelijkvloers + 2), langs Aspergeveld: Gelijkvloers: inkomhal, wc, berging, ingerichte keuken, woon- en eetkamer, terras en tuin met tuinberging Eerste verdieping: 2 of 3 slaapkamers, berging, badkamer en apart toilet Tweede verdieping: mogelijkheid tot 2 of 3 slaapkamers en aparte douche Groendak langs de straatzijde Enkele woningen van dit type hebben een vide in de leefruimte. Bij deze variant heeft het huis een dubbelhoge ruimte in de woonkamer, wat een aangenaam en nog ruimer leefgevoel geeft. Het benadrukt bovendien het unieke en hedendaagse karakter van de woning. Type 2: Woning met 2 woonlagen (gelijkvloers + 1), langs de groene pleintjes Pastinaakhof, Raapsteelhof, Aardpeerhof: Gelijkvloers: inkomhal, wc, berging, ingerichte keuken, woon- en eetkamer en tuin met tuinberging Eerste verdieping: 2 tot 3 slaapkamers, berging, badkamer en apart toilet Enkele woningen aan de Boerenkrijgstraat hebben ook een voortuintje. Variant op type 1 en 2: Bij de woningen van zowel type 1 als type 2 bestaat ook een variant in halfopen bebouwing. Bij de halfopen bebouwing zorgen ramen in de zijgevel voor extra lichtinval. Sommige gevels hebben ook een groenstrookje of een met streekeigen klimplanten beklede zijgevel.

6 Actief duurzaam wonen De hofkes is een woonproject dat we realiseren volgens de principes van duurzaam bouwen. Wie hier komt wonen, draagt bij aan de toekomst van iedereen. En denkt ook aan zijn portemonnee. Want een duurzame woning kan misschien een beetje duurder zijn in aankoop, de extra investering verdien je snel terug. Lage-energiewoningen De woningen in de hofkes zijn allemaal lageenergiewoningen. Door allerlei bouwtechnische ingrepen beperken we het energieverbruik van de woning sterk. Concreet gaat het over maatregelen zoals een optimale oriëntatie van de woning, een compacte en luchtdichte bouw met doorgedreven isolatie en gezonde ventilatie, een doordachte inplanting van ramen en zonwerende beglazing, de installatie van een mechanisch balansventilatiesysteem met warmterecuperatie (systeem D), een condenserende verwarmingsketel, enz. Op deze manier garanderen we in de hofkes een E-peil van maximaal E60 en K-peil voor de isolatiewaarde van maximaal K30. Hiermee creëren we energiezuinige woningen met een hoog comfort, die bovendien een pak beter presteren dan wat de norm vandaag voorschrijft (2012: E-peil 70 en K-waarde 40). Waterrecuperatie Alle woningen krijgen een regenwaterrecuperatiesysteem. Het regenwater wordt gebruikt voor de buitenkraan van de woning. Het sproeien van de tuin, wassen van de auto of vullen van het zomerzwembadje kan zo op een ecologisch verantwoorde manier gebeuren. Wie nog een stapje verder wil gaan, kan ook het spoelen van de toiletten of de wasmachine laten aansluiten op het regenwaterrecuperatiesysteem. Waar geen regenwater wordt verzameld voor herbruik ervan, wordt het dak als groendak ingericht. Overtollig regenwater wordt naar een wadi in het park en grachten in de omgeving afgevoerd. Flexibiliteit in planopbouw Duurzaam bouwen betekent ook dat een woning door haar opbouw op een eenvoudige manier aangepast kan worden. Je hebt als bewoner nu eenmaal andere woonbehoeften met jonge kinderen dan wanneer de kinderen vijftien jaar later het huis uit zijn. De woningen in de hofkes zijn zo ontworpen dat ze tegemoet kunnen komen aan de veranderende behoeften van haar bewoners. De woningen zijn opgebouwd volgens een eenvoudig en open basisplan waarbij dragende wanden in de woning tot een minimum werden beperkt. Aangename, verkeersveilige en groene woonomgeving Maar duurzaamheid gaat verder dan de prestaties van de woning. De volledige ontwikkeling op de site Papenhof staat in het teken van duurzaamheid. Zo gebeuren de uitbreiding van het Papenhofpark en de inrichting van de openbare ruimte op de site eveneens volgens een aantal belangrijke duurzaamheidsprincipes. Het ontwerp van het park zorgt voor een goed lokaal waterbeheer en de versterking van inheemse fauna en flora. De openbare ruimte rond de woningen wordt bovendien op een verkeersveilige en verkeersluwe manier ingericht. Er komt zo ruimte vrij voor een goede leefbaarheid voor bewoners, voetgangers en fietsers.

7 Duurzaamheid op maat En voor wie dit nog niet genoeg is, voorzien we de mogelijkheid om de duurzaamheid van zijn woning nog te verbeteren tot en met de mogelijkheid om er een echte passiefwoning van te maken. Deze optie is voorzien voor de woningen van type 1. Hieronder zetten we de duurzame extra s nog even op een rij: Passiefoptie voor woningen langs Aspergeveld: schrijnwerk met driedubbele beglazing en zonwering op de zuid-gerichte ramen Fotovoltaïsche panelen voor de productie van elektriciteit Zonneboiler met panelen voor de productie van warm water Vloerverwarming Regenwaterrecuperatie voor spoelwater in toiletten Moderne en tijdloze architectuur in een uniek parkconcept De woningen in de hofkes zijn ontworpen in hedendaags en tijdloos design. Voor het ontwerp stonden twee architectenbureaus in met een sterke lokale band: Architektenkoöperatief uit Mechelen en De Architecten NV uit Lier. De architecten hebben bewust geluisterd naar de plek en de tijd. En het resultaat mag er wezen: er is een kwaliteitsvol masterplan uitgetekend waarin gestreefd is naar zowel een visuele samenhang tussen de woningen als geheel, als naar een individueel en uniek uitzicht voor elke woning apart. De individuele woningen kregen een eigentijds, sober en tegelijkertijd functioneel karakter. Zo hebben de woningen alles in zich om een thuis te worden waar het aangenaam is om te leven, rusten, werken en vertoeven. Wonen in de hofkes geeft bewoners zo alle kans tot warm en gezellig wonen.

8 Antwerpen de hofkes Boerenkrijgstraat Mechelen E19 Mechelen Nekkerspoel Mechels Broek Makelaar: De Nekker Vrijbroekpark Mechelen Muizen Planckendael Brussel V.u. Willemen Groep nv., Boerenkrijgstraat 133, 2800 Mechelen Alle simulatiebeelden zijn indicatief.

Groen licht voor woonproject de hofkes

Groen licht voor woonproject de hofkes PERSBERICHT Groen licht voor woonproject de hofkes De verkavelingsvergunning voor het woonproject de hofkes in de nieuwe woonwijk Papenhof werd op 21 september door de stad Mechelen afgeleverd. De commercialisatie

Nadere informatie

2 STIJLVOLLE WONINGEN TE ZONHOVEN

2 STIJLVOLLE WONINGEN TE ZONHOVEN 2 STIJLVOLLE WONINGEN TE ZONHOVEN In het landelijk en centraal gelegen Zonhoven bouwt Bracks & Wills een modern en kleinschalig nieuwbouwproject van 2 ruime woningen op een oppervlakte van 4are 43ca en

Nadere informatie

2 STIJLVOLLE WONINGEN TE ZONHOVEN

2 STIJLVOLLE WONINGEN TE ZONHOVEN 2 STIJLVOLLE WONINGEN TE ZONHOVEN In het landelijk en centraal gelegen Zonhoven bouwt Bracks & Wills een modern en kleinschalig nieuwbouwproject van 2 ruime woningen op een oppervlakte van 4are 43ca en

Nadere informatie

Het Clarenhof, leven met een stadshart

Het Clarenhof, leven met een stadshart Het Clarenhof, leven met een stadshart Rust Bruisend Harmonie Ruimte Genieten Klasse Beleven Charisma Echtheid Passie Design Smaak Leven met een stadshart Het Clarenhof is een inspirerend woonproject in

Nadere informatie

Inhoud: Stijlvol wonen 13 Groen tot aan je voordeur 15 Wonen volgens je eigen smaak 17 Woonpark met oog voor de toekomst 19 Zin om hier te wonen?

Inhoud: Stijlvol wonen 13 Groen tot aan je voordeur 15 Wonen volgens je eigen smaak 17 Woonpark met oog voor de toekomst 19 Zin om hier te wonen? Inhoud: Samen sterk 3 Kortrijk, de bruisendste stad van de Leiestreek 5 Een gezellig groen gevoel van thuiskomen 7 Eigentijdse appartementen 9 Ruime woningen 11 Stijlvol wonen 13 Groen tot aan je voordeur

Nadere informatie

De Winning. Standingvolle luxe-appartementen

De Winning. Standingvolle luxe-appartementen De Winning Standingvolle luxe-appartementen 2 Wonen met standing in park Ekkelgarden Wonen in een modern, luxueus en comfortabel appartement in een compact en standingvol complex is voor velen een droom.

Nadere informatie

Kommavlinder 3, Tiel

Kommavlinder 3, Tiel Kommavlinder 3, Tiel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 329.000 k.k. Aangeboden sinds 31-08-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

LEEF ZOALS JE GEWOON BENT

LEEF ZOALS JE GEWOON BENT LEEF ZOALS JE GEWOON BENT Assistentiewoningen bij Orelia Puthof EEN WARME THUIS Puthof ORELIA Opstaan wanneer je er zin in hebt, een kopje koffie en de krant s ochtends. Op dinsdagnamiddag naar de markt

Nadere informatie

Karaktervol wonen in de Zennevallei Halle

Karaktervol wonen in de Zennevallei Halle De Stroppen Karaktervol wonen in de Zennevallei Halle 1 2 Over het project Op zoek naar rust en natuur, maar u wilt het bruisende stadsleven niet missen? In het nieuwbouwproject De Stroppen in Halle woont

Nadere informatie

TE KOOP. Abtswoudseweg type Fresh ong 2627 CK Delft v.o.n.

TE KOOP. Abtswoudseweg type Fresh ong 2627 CK Delft v.o.n. TE KOOP Abtswoudseweg type Fresh ong 2627 CK Delft 431.500 v.o.n. KENMERKEN Prijs 431.500 v.o.n. Postcode 2627 CK Ligging Aan rustige weg, In woonwijk Woningtype Eindwoning Tuin Ja, Achtertuin, 583 733cm

Nadere informatie

Het verhaal achter sleutelklaar comfort

Het verhaal achter sleutelklaar comfort Het verhaal achter sleutelklaar comfort De bewoners van dit mooie en gerieflijke huis met een ruimtelijk en open sfeer in de buurt van Boom waren eerst niet van plan om te bouwen. Ze hadden hun eerste

Nadere informatie

Te Koop. Zonnedauw EA Den Haag. Eengezinswoning, Hoekwoning 114m². Vraagprijs k.k.

Te Koop. Zonnedauw EA Den Haag. Eengezinswoning, Hoekwoning 114m². Vraagprijs k.k. Te Koop Zonnedauw 1 2498 EA Den Haag Eengezinswoning, Hoekwoning 114m² Vraagprijs 375.000 k.k. Vraagprijs 375.000 k.k. Status Verkocht onder voorbehoud Beschikbaar per in overleg Soort woonhuis Eengezinswoning,

Nadere informatie

Simon Vestdijkstraat 21, Utrecht

Simon Vestdijkstraat 21, Utrecht Simon Vestdijkstraat 21, Utrecht Kenmerken Overdracht Vraagprijs 274.500 k.k. Aangeboden sinds 16-06-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

PLAN VRIJBLIJVEND EEN BEZOEK!

PLAN VRIJBLIJVEND EEN BEZOEK! WOONPROJECT PLAN VRIJBLIJVEND EEN BEZOEK! FLASHOMSCHRIJVING Rustig gelegen en kindvriendelijk woonproject met betaalbare halfopen en gesloten woningen. De woningen zijn praktisch ingedeeld met een hoog

Nadere informatie

H U I S - KE E R B E R G E N

H U I S - KE E R B E R G E N H U I S - KE E R B E R G E N 775.000 Slaapkamers 5 Badkamers 3 Totale oppervlakte 1980 m² Tuin oppervlakte 1740 m² Garages 1 Gelegentemidden van het groen op enkele passen van het residentiële golf- en

Nadere informatie

H U I S - KE E R B E R G E N

H U I S - KE E R B E R G E N H U I S - KE E R B E R G E N 835.000 Slaapkamers 4 Badkamers 2 Totale oppervlakte 3037 m² Tuin oppervlakte 2750 m² Garages 1 INDELING Gelijkvloers INKOMHAL met vestiaire op vloertegels (4,35 x 3,50 m)

Nadere informatie

VERKOOP APPARTEMENTEN IN HET CENTRUM VAN EEKLO DE STAD MET KARAKTER EN VOL LEVEN

VERKOOP APPARTEMENTEN IN HET CENTRUM VAN EEKLO DE STAD MET KARAKTER EN VOL LEVEN VERKOOP APPARTEMENTEN IN HET CENTRUM VAN EEKLO DE STAD MET KARAKTER EN VOL LEVEN INHOUD 1. INHOUDSTABEL 2. VOORSTELLING RESIDENTIE UNION GARDEN 3. EEKLO, DE STAD MET KARAKTER EN VOL LEVEN 4. GELIJKVLOERSAPPARTEMENT

Nadere informatie

Ter Leuvert RESIDENTIE

Ter Leuvert RESIDENTIE Ter Leuvert RESIDENTIE Appartementen te WEZEMAAL (Rotselaar) PROJECTPRESENTATIE * Nieuwbouwproject met in totaal 10 appartementen en duplex appartementen binnen een groter project van ontwikkeling van

Nadere informatie

Villa Ferrant. Genieten en zekerheid, uw toekomst

Villa Ferrant. Genieten en zekerheid, uw toekomst Villa Ferrant Genieten en zekerheid, uw toekomst 21 seniorenappartementen in het centrum van Ronse Met ruime terrassen, garages en een prachtige tuin. www.artabuilding.be De historische art deco-villa

Nadere informatie

Thuis. 2 3 in kontich

Thuis. 2 3 in kontich 1 Thuis 2 3 in kontich the astrid Eigentijds, warm en natuurlijk. Alles om je thuis te voelen. Concept Elegant en eigentijds wonen in de Architect Johan Rijckaert zorgde Antwerpse rand? Met The Astrid

Nadere informatie

TE KOOP. Klokjesbloemlaan 21 te Vleuten Vraagprijs: ,-- k.k. Hollands Best Makelaars Tel.: Mail:

TE KOOP. Klokjesbloemlaan 21 te Vleuten Vraagprijs: ,-- k.k. Hollands Best Makelaars Tel.: Mail: TE KOOP Klokjesbloemlaan 21 te Vleuten Vraagprijs: 269.500,-- k.k. Hollands Best Makelaars OMSCHRIJVING Wie wil er nou niet in een jonge wijk in een ruime woning aan het water wonen met een achtertuin

Nadere informatie

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Prachtige badkamer. Moderne uitgebouwde gezinswoning. Luxe keuken met inbouwapparatuur. Fijne tuin op het zuiden

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Prachtige badkamer. Moderne uitgebouwde gezinswoning. Luxe keuken met inbouwapparatuur. Fijne tuin op het zuiden Huizen van Hoekstra & van Eck Eufraatlaan 21, 1448 CJ Purmerend Moderne uitgebouwde gezinswoning Fijne tuin op het zuiden Luxe keuken met inbouwapparatuur Prachtige badkamer Vier ruime slaapkamers H12

Nadere informatie

LEEF ZOALS JE GEWOON BENT Assistentiewoningen bij Orelia Residentie Groenhof EEN WARME THUIS

LEEF ZOALS JE GEWOON BENT Assistentiewoningen bij Orelia Residentie Groenhof EEN WARME THUIS LEEF ZOALS JE GEWOON BENT Assistentiewoningen bij Orelia Residentie Groenhof EEN WARME THUIS Opstaan wanneer je er zin in hebt, een kopje koffie en de krant s ochtends. Op dinsdag naar de markt in Oud-Turnhout.

Nadere informatie

TE KOOP. Abtswoudseweg type Centraal Woning ong 2627 AL Delft v.o.n.

TE KOOP. Abtswoudseweg type Centraal Woning ong 2627 AL Delft v.o.n. TE KOOP Abtswoudseweg type Centraal Woning ong 2627 AL Delft 482.900 v.o.n. KENMERKEN Prijs 482.900 v.o.n. Postcode 2627 AL Ligging Aan rustige weg, In woonwijk Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Achtertuin,

Nadere informatie

RESIDENTIE. De Nieuwe Schans STADO PROJECTDEVELOPMENT

RESIDENTIE. De Nieuwe Schans STADO PROJECTDEVELOPMENT RESIDENTIE De Nieuwe Schans STADO PROJECTDEVELOPMENT 2 www.denieuweschans.be sfeervol wonen in Sint-Huibrechts-Lille Residentie De Nieuwe Schans is het nieuwste woonproject van Stado Projectdevelopment.

Nadere informatie

20 HUURWONINGEN WONEN OP STEENWORP AFSTAND VAN STAD EN NATUUR

20 HUURWONINGEN WONEN OP STEENWORP AFSTAND VAN STAD EN NATUUR 20 HUURWONINGEN WONEN OP STEENWORP AFSTAND VAN STAD EN NATUUR 1 Alkmaar centrum: Centraal station: Station Alkmaar Noord: Winkelcentrum de Mare: Heerhugowaard centrum: 9 min. 7 min. 4 min. 3 min. 12 min.

Nadere informatie

Woonproject in Boom tussen Rupel en Schorre

Woonproject in Boom tussen Rupel en Schorre 1 Woonproject in Boom tussen Rupel en Schorre Steengoed wonen in een groen landschap met een zweem van nostalgie, langs een slingerende blauwe ader. Steengoed wonen in Boom 44 appartementen in een uniek

Nadere informatie

FORUM E. blauw (het; o; meervoud: blauwen) naam van een van de. drie primaire kleuren

FORUM E. blauw (het; o; meervoud: blauwen) naam van een van de. drie primaire kleuren FORUM E blauw (het; o; meervoud: blauwen) naam van een van de drie primaire kleuren 1 EEN PLEK WAAR WONEN, WERKEN, WINKELEN, HORECA EN GEZONDHEIDSZORG SAMENKOMEN. CENTRAAL IN DE REESHOF, NABIJ NS-STATION

Nadere informatie

Wikkestraat 2 te Arnhem

Wikkestraat 2 te Arnhem Wikkestraat 2 te Arnhem Eengezinswoning (hoek), ruime tuin, centrale, rustige ligging. Inleiding Deze nette eengezinswoning (hoekwoning) is gelegen aan een rustige straat in Malburgen Oost. De ruime zonnige

Nadere informatie

HEDENDAAGSE LUXE. Potestraat 45-47, 3020 Herent

HEDENDAAGSE LUXE. Potestraat 45-47, 3020 Herent [Geef tekst op] HEDENDAAGSE LUXE Vp construct bouwde in de driehoek tussen Leuven Mechelen Brussel twee hoogkwalitatieve prachtige villa s met een strakke moderne vormgeving op een zeldzaam groot terrein

Nadere informatie

PALEISKWARTIER, S-HERTOGENBOSCH

PALEISKWARTIER, S-HERTOGENBOSCH PALEISKWARTIER, S-HERTOGENBOSCH STADSWONEN MET UITZICHT OP DE GEMENT 58 LUXE TERRASAPPARTEMENTEN EN 1 STADSWONING PALEISKWARTIER, S-HERTOGENBOSCH STADSWONEN MET UITZICHT OP DE GEMENT 58 LUXE TERRASAPPARTEMENTEN

Nadere informatie

Pijnenburg / Beukenburg / De Vuursche/ Utrechtse Heuvelrug

Pijnenburg / Beukenburg / De Vuursche/ Utrechtse Heuvelrug Pijnenburg / Beukenburg / De Vuursche/ Utrechtse Heuvelrug VLEUTEN Huurprijs 920,- / 1300,- p.m. Beumer Garantiemakelaars Meerndijk 7 3454 HM DE MEERN Tel: 030-6776000 E-mail: info@beumer.nl Website: www.beumer.nl

Nadere informatie

Helenusstraat 1 Almere Poort v.o.n.

Helenusstraat 1 Almere Poort v.o.n. Helenusstraat 1 Almere Poort 379.000 v.o.n. algemene informatie plattegrond getekende impressies Deze brochure is met zorg samengesteld uit de beschikbare gegevens. Aan de opgegeven afmetingen en informatie

Nadere informatie

Ecologisch wonen in de groenste wijk van Arnhem

Ecologisch wonen in de groenste wijk van Arnhem Ecologisch wonen in de groenste wijk van Arnhem Duurzaam + Bio-ecologisch wonen doe je in Ecowijk De Kiem. Een wijk waar de auto alleen te gast is, waar saai openbaar groen plaats maakt voor bloemen en

Nadere informatie

Tijdloze klasse. Standingvolle villa-appartementen in een parktuin met vijver. Hoogboomsteenweg 224-2950 Kapellen Hoogboom. Domein de Beukelaar

Tijdloze klasse. Standingvolle villa-appartementen in een parktuin met vijver. Hoogboomsteenweg 224-2950 Kapellen Hoogboom. Domein de Beukelaar Domein de Beukelaar Tijdloze klasse Standingvolle villa-appartementen in een parktuin met vijver. Hoogboomsteenweg 224-2950 Kapellen Hoogboom Domein de Beukelaar GPS 51.314057,4.456557 zorgeloos wonen

Nadere informatie

Cotton Island. Thuiskomen in een oase van licht & rust

Cotton Island.  Thuiskomen in een oase van licht & rust Cotton Island Thuiskomen in een oase van licht & rust Cotton Island is een uniek woon- en leefproject aan de rand van de Gentse binnenstad Cotton Island is een uniek woon- en leefproject aan de rand van

Nadere informatie

Den Hoek 12 Beek en Donk Halfvrijstaande woning

Den Hoek 12 Beek en Donk Halfvrijstaande woning Den Hoek 12 Beek en Donk Halfvrijstaande woning molenweg Pater Becanusstraat Zaagmolenweg N615 Beek en Donk Lieshoutseweg N615 Landelijk leven begint hier Beek en Donk is een typisch Brabants dorp met

Nadere informatie

Kattenlaan KA Amsterdam

Kattenlaan KA Amsterdam Kattenlaan 66 1054 KA Amsterdam Vraagprijs 850.000,-- kosten koper Burger Elkerbout Makelaars en Taxateurs o.z. B.V. Blasiusstraat 66 hs 1091 CV Amsterdam t 020 622 21 99 info@burgerelkerbout.nl www.burgerelkerbout.nl

Nadere informatie

Alle beelden zijn impressies. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Alle beelden zijn impressies. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden. Vinkenhof Alle beelden zijn impressies. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden. Groene oase in het centrum van de stad Privé tuin met zonneterras Wellness-paviljoen met zwembad, fitness en sauna Ruime

Nadere informatie

Residentie DE WITTE POORTE

Residentie DE WITTE POORTE Residentie DE WITTE POORTE LIER Hannes vastgoed bvba Mechelsesteenweg 204 a 2500 Lier tel. 03 455 23 70 0475 494 324 fax 03 455 07 71 info@hannesvastgoed.be www.hannesvastgoed.be INFO & VERKOOP Home is

Nadere informatie

Huizen. Dicht bij alle buurtvoorzieningen. Verrassend leuk huis. Open keuken. Drie slaapkamers. Starterslennig mogelijk

Huizen. Dicht bij alle buurtvoorzieningen. Verrassend leuk huis. Open keuken. Drie slaapkamers. Starterslennig mogelijk Huizen vanhendriks Het Kasteel 587, 7325 PJ Apeldoorn Verrassend leuk huis Drie slaapkamers Open keuken Dicht bij alle buurtvoorzieningen Starterslennig mogelijk H48 Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

TE KOOP: VLIETPARK 8 HOOGMADE

TE KOOP: VLIETPARK 8 HOOGMADE TE KOOP: VLIETPARK 8 HOOGMADE Vraagprijs 1.595.000 k.k. T: 071 3019121 www.conductvastgoed.com E: info@conductvastgoed.com Vrijstaande villa aan vaarwater Hier wil je gewoon wonen. Moderne onder architectuur

Nadere informatie

Maisonnette met veel licht en vrij uitzicht!

Maisonnette met veel licht en vrij uitzicht! Maisonnette met veel licht en vrij uitzicht! Drossaard 14 Naarden www.drossaard14.nl Algemeen Bouwjaar: Aanvaarding: Vraagprijs: 1990 in overleg 250.000 k.k. Bijzonderheden Soort woning maisonnette Type

Nadere informatie

Mina Krusemanstraat 47, Venray

Mina Krusemanstraat 47, Venray Mina Krusemanstraat 47, Venray Kenmerken Overdracht Vraagprijs 258.000 k.k. Aangeboden sinds 19-09-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

TE KOOP. Abtswoudseweg type Eigen Huis ong 2627 CK Delft v.o.n.

TE KOOP. Abtswoudseweg type Eigen Huis ong 2627 CK Delft v.o.n. TE KOOP Abtswoudseweg type Eigen Huis ong 2627 CK Delft 460.500 v.o.n. KENMERKEN Prijs 460.500 v.o.n. Postcode 2627 CK Ligging Aan rustige weg, In woonwijk Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Achtertuin,

Nadere informatie

DE CRYGERIE Woningen LAUWE-AAN-DE-LEIE. een realisatie van

DE CRYGERIE Woningen LAUWE-AAN-DE-LEIE. een realisatie van DE CRYGERIE Woningen LAUWE-AAN-DE-LEIE een realisatie van Menen Wevelgem Kortrijk EEN GEZELLIGE WOONWIJK AAN DE LEIE Guldenbergabdij Woonwijk Lauwe-aan-de-Leie Kon. Astridlaan Leie Leiestraat Wevelgemstraat

Nadere informatie

Kluswoning Florent Cootmansplein 19, Berchem De Ideale Woning - Juni 2017 KLUSWONING FLORENT COOTMANSPLEIN 19, BERCHEM

Kluswoning Florent Cootmansplein 19, Berchem De Ideale Woning - Juni 2017 KLUSWONING FLORENT COOTMANSPLEIN 19, BERCHEM KLUSWONING FLORENT COOTMANSPLEIN 19, BERCHEM 1 ALGEMENE INFORMATIE Adres: Kadastrale ligging: Florent Cootmansplein 19, 2600 Berchem Antwerpen 22 ste afd. (Berchem 2 de afd.) sectie A nr. 169/C/4 Niet

Nadere informatie

Augustuslaan 56, Beuningen Gld

Augustuslaan 56, Beuningen Gld Augustuslaan 56, Beuningen Gld Kenmerken Overdracht Vraagprijs 425.000 k.k. Aangeboden sinds 25-04-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

PRINSENLAAN 56 HEEMSTEDE 745.000 k.k. www.prinsenlaan56.nl Prinsenlaan 56, Heemstede CHARMANTE TWEE-ONDER-EEN-KAP WONING MIDDEN IN HET GROEN Deze charmante twee-onder-een-kap woning (1974) ligt aan de

Nadere informatie

UW EIGEN RETRAITE IN DE STAD

UW EIGEN RETRAITE IN DE STAD GROTESTRAAT GENK UW EIGEN RETRAITE IN DE STAD De 7 stadse herenhuizen liggen in één van de mooiste en rustigste buurten van de stad Genk, aan het einde van de Grotestraat. Dankzij deze ligging hoeft u

Nadere informatie

Info & Verkoop. Site Peutiebos - Aarschotseweg 50, 1800 Peutie. URBIS GROUP Keizer Karelstraat 103 9000 Gent. Tel.: 09 233 15 30 Fax: 09 233 17 29

Info & Verkoop. Site Peutiebos - Aarschotseweg 50, 1800 Peutie. URBIS GROUP Keizer Karelstraat 103 9000 Gent. Tel.: 09 233 15 30 Fax: 09 233 17 29 Site Peutiebos - Aarschotseweg 50, 1800 Peutie Info & Verkoop URBIS GROUP Keizer Karelstraat 103 9000 Gent Tel.: 09 233 15 30 Fax: 09 233 17 29 info@urbis.be www.urbis.be www.peutiebos.be Voorwoord Geachte

Nadere informatie

TE KOOP K.K. Wijnbrugstraat XW Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam

TE KOOP K.K. Wijnbrugstraat XW Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam TE KOOP Wijnbrugstraat 188 3011 XW Rotterdam Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam 010-4122221 sales@rotterdamestate.nl rotterdamestate.nl 310.000 K.K. Dit schitterende, net afgewerkte

Nadere informatie

NIELSESTRAAT _ 285O BOOM

NIELSESTRAAT _ 285O BOOM NIELSESTRAAT _ 285O BOOM 2 POORT VAN NOEVEREN HET PROJECT Het nieuwbouwproject Poort van Noeveren in Boom, centraal gelegen in het midden van de Vlaamse ruit, tussen Antwerpen in het noorden, Brussel in

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers. Schelling 8, Uden Kenmerken Overdracht Vraagprijs 439.500 k.k. Aangeboden sinds 18-01-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal kamers

Nadere informatie

28 luxe huurappartementen

28 luxe huurappartementen 28 luxe huurappartementen W W W. PA R K T O R E N D E E L S H O F. N L Nijmegen Als oudste stad van Nederland kent Nijmegen een lange geschiedenis. Een stad waar het al eeuwenlang aantrekkelijk wonen en

Nadere informatie

Woonproject Heeldstraat

Woonproject Heeldstraat Woonproject Heeldstraat Welkom bij woonproject Heeldstraat Op een boogscheut van het centrum van Genk, op een nieuwe verkaveling gelegen op de kruising van de Heeldstraat en de Weg naar As, realiseert

Nadere informatie

Kees van Baarenstraat 4, 7425 HM Deventer

Kees van Baarenstraat 4, 7425 HM Deventer Kees van Baarenstraat 4, 7425 HM Deventer Vraagprijs 539.000,- k.k. MIQA Makelaardij Holterweg 63 7429 AE, DEVENTER Tel: 0570-659595 E-mail: info@miqa.nl www.miqa.nl Omschrijving Het is hip wonen in deze

Nadere informatie

Historische grond. Best. Eten en drinken. Treinstation. Winkelcentrum. Sportcomplex. Kinderdagverblijf. Zwembad. Onderwijs.

Historische grond. Best. Eten en drinken. Treinstation. Winkelcentrum. Sportcomplex. Kinderdagverblijf. Zwembad. Onderwijs. te Best Historische grond A2 g Ringweg Zesspron eg usw oni Ant St. Het project de Klompenfabriek is gelegen in Best op een zeer bekende plek met historische waarde. Dit gebied werd tot voor kort gedomineerd

Nadere informatie

Park Veldwijk. Te huur. Wonen in de nieuwe woonbuurt in Veldwijk Noord. Ruime appartementen met twee slaapkamers

Park Veldwijk. Te huur. Wonen in de nieuwe woonbuurt in Veldwijk Noord. Ruime appartementen met twee slaapkamers Park Veldwijk Wonen in de nieuwe woonbuurt in Veldwijk Noord Te huur Ruime appartementen met twee slaapkamers Park Veldwijk Wonen in de sportiefste wijk van Hengelo ls je woont in Park Veldwijk, dan woon

Nadere informatie

TE KOOP: Sarphatistraat 62 D 1018 GP Amsterdam K.K. Modern appartement

TE KOOP: Sarphatistraat 62 D 1018 GP Amsterdam K.K. Modern appartement TE KOOP: Sarphatistraat 62 D 1018 GP Amsterdam 599.000 K.K. Modern appartement 2 onlinemakelaarsdiensten.nl INLEIDING Modern wonen achter een oude gevel. Bijzonder appartement met monumentaal hoge plafonds

Nadere informatie

Beatrixlaan 5, Ermelo k.k.

Beatrixlaan 5, Ermelo k.k. Beatrixlaan 5, Ermelo 595.000 k.k. www.beatrixlaan5.nl Beatrixlaan 5, Ermelo Prachtig gelegen VRIJSTAANDE WONING met twee garages. Royaal hoekperceel van 1296 m² op een rustige locatie in het hart van

Nadere informatie

huren in tuinen-oost 72 EENgezinswoningen in bleiswijk

huren in tuinen-oost 72 EENgezinswoningen in bleiswijk huren in tuinen-oost 72 EENgezinswoningen in bleiswijk huren in tuinen-oost Welkom thuis in Tuinen-Oost. Een heerlijk ruim opgezette nieuwbouwwijk met veel groen en water. Op loopafstand van de oude dorpskern

Nadere informatie

FRANK EN VRIJ WONEN. Een groene en waterrijke locatie op fietsafstand van het centrum van Zwolle!

FRANK EN VRIJ WONEN. Een groene en waterrijke locatie op fietsafstand van het centrum van Zwolle! Een groene en waterrijke locatie op fietsafstand van het centrum van Zwolle! 8 en 12 en in de wijk Frankhuis te Zwolle FRANK EN VRIJ WONEN 1 De wijk Frankhuis combineert het goede van twee werelden: de

Nadere informatie

verkoopsbrochure HAM - KWAADMECHELEN Achter de kerk bouw van 6 koopwoningen en 6 koopappartementen

verkoopsbrochure HAM - KWAADMECHELEN Achter de kerk bouw van 6 koopwoningen en 6 koopappartementen HAM - KWAADMECHELEN Achter de kerk bouw van 6 koopwoningen en 6 koopappartementen De Erkende Huisvestingsmaatschappij Vooruitzien Burgemeester Geyskensstraat 1 3580 Beringen tel. 011 42.39.25 info@vooruitzien.woonnet.be

Nadere informatie

Gezond wonen in de groenste buurt van Arnhem

Gezond wonen in de groenste buurt van Arnhem Gezond wonen in de groenste buurt van Arnhem Duurzaam + Bio-ecologisch wonen doe je in Ecowijk De Kiem. Een wijk waar de auto alleen te gast is, waar saai openbaar groen plaats maakt voor bloemen en fruitbomen.

Nadere informatie

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT TYPE C1 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT Wonen naar eigen smaak! Zo persoonlijk kan wonen zijn Mijn eigen straat is een nieuwbouwproject

Nadere informatie

PADANGSTRAAT 10 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL //

PADANGSTRAAT 10 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL // PADANGSTRAAT 10 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES PADANGSTRAAT 10 TE UTRECHT VRAAGRPRIJS 375.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 112M2 INHOUD CIRCA 435M3 BOUWJAAR 1910

Nadere informatie

appartement koopsom ,- v.o.n. Appartement Donjon 33

appartement koopsom ,- v.o.n. Appartement Donjon 33 appartement koopsom 199.000,- v.o.n. Appartement Donjon 33 33 Donjon 33 Altijd al willen wonen in een appartement in De Parel te overburght, maar onbereikbaar of net niet helemaal naar uw wens? Vanaf nu

Nadere informatie

Weerselostraat 22, Tilburg

Weerselostraat 22, Tilburg Weerselostraat 22, Tilburg Kenmerken Overdracht Vraagprijs 389.000 k.k. Aangeboden sinds 10-05-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

TE HUUR. Schoolstraat 172 C 2251 BK Voorschoten Galerijflat, 3 kamers, 100m². Vraagprijs p.m. ex.

TE HUUR. Schoolstraat 172 C 2251 BK Voorschoten Galerijflat, 3 kamers, 100m². Vraagprijs p.m. ex. TE HUUR Schoolstraat 172 C 2251 BK Voorschoten Galerijflat, 3 kamers, 100m² Vraagprijs 1.250 p.m. ex. KENMERKEN Prijs 1.250 p.m. ex. Postcode 2251 BK Ligging In centrum Woningtype Galerijflat Woonruimte

Nadere informatie

penthouse koopsom ,- v.o.n. Penthouse Donjon 67

penthouse koopsom ,- v.o.n. Penthouse Donjon 67 penthouse koopsom 249.000,- v.o.n. Penthouse Donjon 67 67 Donjon 67 Altijd al willen wonen in een penthouse in De Parel te overburght, maar onbereikbaar of net niet helemaal naar uw wens? Vanaf nu niet

Nadere informatie

Welkom in Nederhem. Kortom: De ideale plek om te vertoeven!

Welkom in Nederhem. Kortom: De ideale plek om te vertoeven! WONEN AAN HET WATER Welkom in Nederhem Langs het kanaal verrijst een nieuwe woonbuurt genesteld in het groen. Het nieuwbouwproject Nederhem is een dorp in de stad Halle. Of beter: een dorp tussen twee

Nadere informatie

Ridderinkhof 5 - Deventer. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, ,

Ridderinkhof 5 - Deventer. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, , - Vraagprijs 475.000,- k.k. Omschrijving - Bij het ontwerp van dit stijlvolle familiehuis is gekozen voor een mooie donkere steen en een karakteristiek rieten dak. Van binnen is de woning heerlijk licht

Nadere informatie

TE HUUR. Luxe appartement met zeer ruim terras in privatief parkdomein Drakenhof te Deurne PAND ID Appartement m² m²

TE HUUR. Luxe appartement met zeer ruim terras in privatief parkdomein Drakenhof te Deurne PAND ID Appartement m² m² TE HUUR Luxe appartement met zeer ruim terras in privatief parkdomein Drakenhof te Deurne LIGGING Drakenhoflaan 170, 2000 - ANTWERPEN 1 1 80 m² m² 1 2014 BESCHRIJVING Luxe appartement met zeer ruim terras

Nadere informatie

Stadsproject Ragheno

Stadsproject Ragheno Stadsproject Ragheno Historisch overzicht Verlaten industrie Algemene ambitie Een kwalitatieve mix van wonen en werken Werken met een grensverleggende stadsplanning De unieke ligging achter het station

Nadere informatie

TE KOOP. Jacob Marisstraat MT Ommen k.k.

TE KOOP. Jacob Marisstraat MT Ommen k.k. TE KOOP Jacob Marisstraat 42 7731 MT Ommen 337.500 k.k. KENMERKEN Prijs 337.500 k.k. Postcode 7731 MT Woningtype 2-onder-1-kapwoning Tuin Ja, Zijtuin, Oost, 8.5 9.5cm Garage Garage, Aangebouwd steen, 20.06m²

Nadere informatie

ENQUETE SPOORBUURT. 1. Woonsituatie. Werkgroep Spoorbuurt Laagbouw Werkgroep Spoorbuurt Beneden-bovenwoningen Opmerkingen Werkgroepen

ENQUETE SPOORBUURT. 1. Woonsituatie. Werkgroep Spoorbuurt Laagbouw Werkgroep Spoorbuurt Beneden-bovenwoningen Opmerkingen Werkgroepen ENQUETE SPOORBUURT Werkgroep Spoorbuurt Laagbouw Werkgroep Spoorbuurt Beneden-bovenwoningen Opmerkingen Werkgroepen Delen Enquête: 1. Woonsituatie 2. Wijk Opzet 3. Wijk Beschermd Stadsgezicht 4. Woning

Nadere informatie

VESTERHOUT. Heerlijk wonen in een ideale woonomgeving! geschakeld vrijstaand, Vier-onder-één kap VOORHOUT

VESTERHOUT. Heerlijk wonen in een ideale woonomgeving! geschakeld vrijstaand, Vier-onder-één kap VOORHOUT VESTERHOUT Heerlijk wonen in een ideale woonomgeving! geschakeld vrijstaand, Vier-onder-één kap VOORHOUT Eeuwenlang was Voorhout met haar bebouwing een speldenknop op de landkaart. In 1988 vierde Voorhout

Nadere informatie

INHOUD. Het project 6. Locatie 8. Overzicht 11. Plannen 12. Contact 18

INHOUD. Het project 6. Locatie 8. Overzicht 11. Plannen 12. Contact 18 INHOUD Het project 6 Locatie 8 Overzicht 11 Plannen 12 Contact 18 HET PROJECT Hof ter linden is een kleinschalig nieuwbouwproject in Wetteren bestaande uit 12 ruime appartementen. Elk appartement beschikt

Nadere informatie

Casimir Ubaghslaan LP Valkenburg

Casimir Ubaghslaan LP Valkenburg Casimir Ubaghslaan 46 6301 LP Valkenburg Vraagprijs: 300.000,- k.k. Omschrijving Goed onderhouden en energiezuinige vrijstaand geschakelde woning met vier slaapkamers, oprit, garage en zeer rustig gelegen.

Nadere informatie

Tuinderserf 13 ARNHEM

Tuinderserf 13 ARNHEM Tuinderserf 13 ARNHEM Vraagprijs 239.000,= k.k. Deze ruime UITGEBOUWDE comfortabele middenwoning met ± 11m diepe achtertuin is gelegen aan de rand van de prachtige wijk Tuinstad in de Schuytgraaf. Externe

Nadere informatie

T: 010-8188661. E: info@vastgoedkampioen.nl. www.vastgoedkampioen.nl TE KOOP

T: 010-8188661. E: info@vastgoedkampioen.nl. www.vastgoedkampioen.nl TE KOOP T: 010-8188661 E: info@vastgoedkampioen.nl TE KOOP 1 e Terralaan 35, 2909PC Capelle aan den IJssel Omschrijving In de moderne en kindvriendelijke woonwijk Fascinatio staat deze vrijstaande woning te koop.

Nadere informatie

Joseph Haydnlaan 22 -II, 3533 AG Utrecht

Joseph Haydnlaan 22 -II, 3533 AG Utrecht Joseph Haydnlaan 22 -II, 3533 AG Utrecht Vraagprijs 250.000,- k.k. Omschrijving Aan een mooie brede en boomrijke laan in de geliefde wijk Oog in Al mogen wij dit droomappartement aan je laten zien. Door

Nadere informatie

T REGGEGILDE EMMA 2 HALFVRIJSTAANDE WONINGEN VEENESLAGEN WEST TE RIJSSEN. Een samenwerking van:

T REGGEGILDE EMMA 2 HALFVRIJSTAANDE WONINGEN VEENESLAGEN WEST TE RIJSSEN. Een samenwerking van: T REGGEGILDE EMMA 2 HALFVRIJSTAANDE WONINGEN VEENESLAGEN WEST TE RIJSSEN Een samenwerking van: Hengelo (Gld) De Omgeving Op de grens van Salland en Twente vindt u de gemeente Rijssen-Holten. Het hoogtepunt

Nadere informatie

EEN NIEUWE WERELD WHAT S NEZZT?

EEN NIEUWE WERELD WHAT S NEZZT? EEN NIEUWE WERELD We leven in een dynamische wereld. Een wereld waarin we anders leven, anders wonen. Waarin we op zoek gaan naar persoonlijk geluk en ruimte willen creëren om ons als mens te ontplooien.

Nadere informatie

2 x 9 kadewoningen Dronten-West. Jouw thuis in Dronten-West!

2 x 9 kadewoningen Dronten-West. Jouw thuis in Dronten-West! 2 x 9 kadewoningen Dronten-West 2 x 9 kadewoningen Dronten-West Jouw thuis in Dronten-West! 3 Lekker leven Watermunt bestaat uit 18 kadewoningen, verdeeld over 2 rijen. Je hebt keuze uit 3 woningtypes:

Nadere informatie

H U I S - T R E ME LO

H U I S - T R E ME LO H U I S - T R E ME LO 495.000 Slaapkamers 3 Badkamers 1 Totale oppervlakte 5685 m² Tuin oppervlakte 5433 m² Garages 1 LOCATIE Gelegen in een kindvriendelijke, rustige,residentiële wijk temidden van het

Nadere informatie

Architectuurprijs Koksijde 2017 I Woning Meirlevede König, Noordstraat 9b, Koksijde Dorp I Architect Filieux Janis ----

Architectuurprijs Koksijde 2017 I Woning Meirlevede König, Noordstraat 9b, Koksijde Dorp I Architect Filieux Janis ---- Architectuurprijs Koksijde 2017 I Woning Meirlevede König, Noordstraat 9b, Koksijde Dorp I Architect Filieux Janis ---- Fascinerend Koksijde Oostduinkerke Sint-Idesbald Wulpen Architectuurprijs 2017 Categorie

Nadere informatie

Bewust wonen met oog op de toekomst

Bewust wonen met oog op de toekomst Bewust wonen met oog op de toekomst Duurzaam & verantwoord gebouwd 6 tussenwoningen 4 hoekwoningen /tbalderijck www.tbalderijck.nl 3 Vind rust en ruimte bij de Stakenbeek Van de architect John Velthuis

Nadere informatie

Wijnruitstraat 47, Waalwijk

Wijnruitstraat 47, Waalwijk Wijnruitstraat 47, Waalwijk Kenmerken Overdracht Huurprijs Uitvoering 1.100 onbepaalde tijd Kaal Aangeboden sinds 14-03-2019 Duur overeenkomst onbepaalde tijd Waarborgsom 1 maand / 0 Totale servicekosten

Nadere informatie

Schoolstraat BE Voorschoten 1100,-- p.m.

Schoolstraat BE Voorschoten 1100,-- p.m. Schoolstraat 17 2251 BE Voorschoten 1100,-- p.m. Omschrijving In het gezellige historische centrum van Voorschoten met de vele leuke winkels, restaurants en mooie terrasjes, ligt op de 2e verdieping dit

Nadere informatie

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT TYPE A 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST Door te luisteren, door samen te kijken naar mogelijkheden en oplossingen en door partijen samen te brengen is er

Nadere informatie

Ruime woning, veel daglicht Zonnige tuin op westen

Ruime woning, veel daglicht Zonnige tuin op westen Huizen vanhendriks Mahatma Gandhiweg 6, 6836 LH Arnhem Ruime woning, veel daglicht Rustige groene omgeving Vijf (slaap)kamers Zonnige tuin op westen Garage aanwezig H49 H49 Kenmerken Soort Type Kamers

Nadere informatie

Lingestraat 10 - Deventer. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, ,

Lingestraat 10 - Deventer. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, , - Vraagprijs 139.500,- k.k. Omschrijving - Zoek je de gemakken van het woning in een appartement met als bonus een eigen riante tuin? Dit zeer uitnodigende appartement heeft het allemaal. Gelegen in het

Nadere informatie

BELEEF DE HISTORIE PROEF DE VRIJHEID VERKOOP FASE 1 (VOORMALIGE CELLENVLEUGELS) NU GESTART!

BELEEF DE HISTORIE PROEF DE VRIJHEID VERKOOP FASE 1 (VOORMALIGE CELLENVLEUGELS) NU GESTART! BELEEF DE HISTORIE PROEF DE VRIJHEID VERKOOP FASE 1 (VOORMALIGE CELLENVLEUGELS) NU GESTART! MIDDEN IN HET HIPPE OUDE NOORDEN De Noordsingel, het monumentale gevangeniscomplex in het Oude Noorden van Rotterdam

Nadere informatie

KONINGSSPIL 10 WIERINGERWAARD 275.000 k.k. www.koningsspil10.nl Koningsspil 10, Wieringerwaard Op zoek naar een stijlvol huis met de uitstraling van de jaren 30 en met het comfort en onderhoudsgemak van

Nadere informatie

PUUR COMFORT IN HET HART VAN LOKEREN

PUUR COMFORT IN HET HART VAN LOKEREN PUUR COMFORT IN HET HART VAN LOKEREN INHOUDSOPGAVE Intro... 4 Moderne architectuur... 7 Hoogwaardige materialen... 10 Ligging vlakbij het centrum... 13 Praktisch over Sering... 16 Indeling van de appartementen...

Nadere informatie

16 NIEUWBOUW KOOPWONINGEN AAN DE LAAN IN KROMMENIE

16 NIEUWBOUW KOOPWONINGEN AAN DE LAAN IN KROMMENIE 16 NIEUWBOUW KOOPWONINGEN AAN DE LAAN IN KROMMENIE DE WONINGEN HEBBEN EEN BIJZONDERE LIGGING, MET DIEPE TUINEN GELEGEN AAN HET WATER OF HET GROEN. DICHTBIJ HET AGATHEPARK EN HET DORPSHART VAN KROMMENIE

Nadere informatie

De twee ruime slaapkamers geven uit op een gezellig, zuid gericht terras. Op het terras is een luifel met zonnewering geïnstalleerd.

De twee ruime slaapkamers geven uit op een gezellig, zuid gericht terras. Op het terras is een luifel met zonnewering geïnstalleerd. Tiensesteenweg, 52, 101, 3800, Sint-Truiden Status Verhuurd Woonoppervlakte 95 m² Type Appartement Soort Appartement Bouwjaar 1994 Vrij Vanaf 01-11-2018 Volledig vernieuwd appartement met autostaanplaats

Nadere informatie

EUR (k.k.) GROOTEBROEK, STEDE BROEC. Snelcode : : Aantal kamers: Verdieping: Slaapkamers : Badkamers : Woonoppervlakte:

EUR (k.k.) GROOTEBROEK, STEDE BROEC. Snelcode : : Aantal kamers: Verdieping: Slaapkamers : Badkamers : Woonoppervlakte: GROOTEBROEK, STEDE BROEC 200.000 EUR (k.k.) Snelcode : : 81071020118 Aantal kamers: 5 Verdiepingen : 3 Slaapkamers : 4 Verdieping: Niet geselecteerd Badkamers : 1 Woonoppervlakte: 120 Aantal Toiletten:

Nadere informatie