Ristorante Sogno trots op erkenning Ospitalita Italiana en RHIMA doorschuifmachine 23 december, 2013

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ristorante Sogno trots op erkenning Ospitalita Italiana en RHIMA doorschuifmachine 23 december, 2013"

Transcriptie

1 Nieuwsarchief 2013 GasUnie Groningen 24 december, 2013 Reinder van Zwol: Wat RHIMA heeft beloofd is uitgevoerd. In het markante gebouw van de transportdivisie van de Gasunie in de stad Groningen ligt de spoelkeuken een verdieping lager dan het zelfservice personeelsrestaurant. Vuil vaatwerk heeft een lange weg te gaan voordat het bij de vaatwassers belandt. Een logistieke uitdaging voor RHIMA, die deze locatie inrichtte met een compleet hightech vaatwassysteem. Kijk voor het hele verslag bij onze referenties. Droogers Horeca Apparatuur verwerft prachtig project in Groningen 24 december, 2013 Droogers Horeca Apparatuur, gevestigd in een modern bedrijfspand met uitstekende showroom in Surhuisterveen, is specialist in het leveren, monteren en onderhouden van hoogwaardige (o.a. RHIMA) horecaapparatuur. Goede service en persoonlijk contact staan hoog in het vaandel bij de uiterst gemotiveerde medewerkers en deze ingrediënten vormen voor Vindicat een gegronde reden om voor Droogers te kiezen. In het centrum van Groningen wordt namelijk een nieuwe studentensociëteit gebouwd voor Vindicat atque Polit. Met een moderne keuken, ontworpen door Robert Jan Oostra van Droogers, en uiteraard een hoogwaardige vaatwaskeuken. Ristorante Sogno trots op erkenning Ospitalita Italiana en RHIMA doorschuifmachine 23 december, 2013 Wilt u culinair genieten in het centrum van Amsterdam en de échte Italiaanse keuken ervaren? Vlakbij het Leidseplein, Stadhouderskade 7, bevindt zich Ristorante Sogno, waar passie en gastheerschap de boventoon voeren. In een plezierige ambiance is het genieten geblazen, want de menukaart en de wijnkaart bieden volop heerlijke gerechten en begeleidende wijnen.

2 Wilt u daarna ook overnachten, dan kan dat meer dan prima in het naastgelegen NH hotel dat onder de bezielende leiding van Tim Lebbink staat. Zowel het hotel als het restaurant beschikken over hoogwaardige vaatwasapparatuur van RHIMA. Zodat de gasten niet alleen genieten van mooie gerechten, maar ook van schitterend schoon serviesgoed. En dat is wat de f&b manager Thomas Kortleve graag ziet. Wereldrestaurant Breed opent binnenkort haar deuren 10 december, 2013 In het Groningse Leek opent Wereldrestaurant BREED binnenkort haar deuren. Reeds nu kunt u reserveren! Het concept van dit fraai ingerichte restaurant is als volgt: u betaalt niet voor wat u nuttigt, maar voor de tijdsduur dat u in het restaurant verblijft. Zes dagen per week (dinsdag gesloten) bent u van harte welkom om te genieten van een keur aan gerechten, afkomstig uit de hele wereld. Vers, lekker en smaakvol gepresenteerd. En het servies? Dat wordt natuurlijk, evenals het glaswerk en bestek, afgewassen in een RHIMA vaatwasinstallatie. Slim, efficiënt en schitterend schoon. De Walrus Leeuwarden ook in Café TOP december, 2013 Het enige bedrijf in Nederland met twee top 100 noteringen is De Walrus. Behalve De Walrus in Sneek is namelijk ook de Walrus in Leeuwarden tot dit selecte gezelschap toegetreden. Onder aanvoering van Bas Hollenberg en Arjen Rusticus swingen beide bedrijven. Behalve drinken kun je ook heerlijk eten bij De Walrussen. De bediening goed getraind en opgeleid is veelal in handen van mensen afkomstig van de Hogere Hotelschool te Leeuwarden en dat zorgt voor een hoge kwaliteit. Daarnaast is echt contact met de gasten misschien wel de belangrijkste eigenschap van De Walrussen. En het serviesgoed? Dat wordt vanaf 6 december in beide bedrijven schitterend schoon afgewassen in een RHIMA vaatwasinstallatie. De vaatwasoplossing met Zweedse RHIMA apparatuur, geadviseerd en verkocht door Jurriaan Hoekstra van Bakker Professional uit Berlikum, zorgt in combinatie met RHIMA vaatwasmiddelen voor een prachtig wasresultaat. En daar zijn De Walrussen, Bakker en RHIMA trots op!

3 RHIMA feliciteert Nummer 1 en 2 Café Top november, 2013 RHIMA is er trots op dat zowel de nummer 1 als de nummer 2 van de Café Top 100 afwassen met RHIMA vaatwasmachines. Café Olivier uit Utrecht eindigde op de eerste plaats en Groothuis uit Emmen op de tweede plaats. Café Olivier Utrecht Café Groothuis in Emmen Belgisch Biercafé Olivier, vorig jaar 11 e in de Café top 100, serveert vele soorten bier. De jury complimenteert het bedrijf met de snelheid, service, gastvrijheid en productkennis. Eetcafé Groothuis steeg van plaats 21 naar plaats 2. De jury is van mening dat Groothuis een winnaar voor de toekomst is als dit niveau gehandhaafd wordt. Nieuwe spoelkeuken voor Holiday Inn Hasselt 28 oktober, 2013 Dat het resultaat van het vaatwerk te veel werk vergde om er iets van te maken, kwam mede doordat de oude machines doodop waren. RHIMA werd aangezocht hier verandering in aan te brengen en zo werd de spoelkeuken onder handen genomen. Zowel een nieuwe glazenwasser met speciale glazenwasprogramma als nieuwe korven-transportmachine met energieterugwinning werden ingezet. Beiden werden feilloos ingepast in het bestaande tafelwerk, zodat men opnieuw een perfect vaatwerk op de tafels kan zetten. En dit zonder al te veel manuele handelingen te stellen zoals poleren, etc. Danckaarts en RHIMA feliciteren Bagels & Beans 24 oktober, 2013 Danckaarts en RHIMA feliciteren Bagels & Beans Den Bosch met de behaalde 1 e plaats in de AD koffietest Bagels & Beans, de succesvolle franchiseformule die door Ronald Bakker in 1996 is opgezet, heeft zaterdag 19 oktober de 1 e prijs gewonnen in de AD koffietest De vestiging in Den Bosch, geleid door het enthousiaste en vakkundige duo Sietse van

4 den Berg en Laurens Dekkers, verwierf de spraakmakende prijs zelfs voor de tweede keer, nadat zij ook in 2007 reeds deze prijs in ontvangst mochten nemen. De totale organisatie, met inmiddels meer dan 50 vestigingen, wordt met alle professionele keukenapparatuur, waaronder de RHIMA vaatwasmachines, geleverd door Danckaarts te Rijswijk. RHIMA en Danckaarts zijn er trots op de Bagels & Beans locaties te mogen voorzien van professionele apparatuur. RHIMA WD-4E voor Krasnapolsky 16 oktober, 2013 NH Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam fabriceert en bottelt 0 Orìginal water in flessen met eigen opdruk. Voorheen werden de flessen na gebruik met de hand afgewassen. Een tijdrovend systeem, maar waarvoor we geen andere oplossing hadden. Tot RHIMA hier op proef een multifunctionele RHIMA WD-4E glazen- en flessenspoelmachine plaatste. Kijk voor het hele verslag op onze referentiepagina. DR365 gereedschap voor Gebr. van Diermen 14 oktober, 2013 Ruim een jaar nadat de broers Jan en Andries van Diermen een RHIMA wasinstallatie in gebruik namen hebben we contact met ze. Jan en Andries staan niet graag stil. Zeker als het om hun bedrijf gaat investeren ze graag in middelen waarmee ze verder komen en die passen binnen een modern bedrijf binnen de foodsector. In het voorjaar van 2012 kochten Jan en Andries een RHIMA wasinstallatie om daarmee de dagelijkse grote hoeveelheid afwas machinaal te reinigen. Andries: De belangrijkste redenen voor ons om over te stappen naar machinale reiniging waren: dat we niet meer afhankelijk van zijn van afwassers, we minder tijd kwijt zijn aan de afwas, maar bovenal dat we een 100% schone vaat krijgen waarbij er gecontroleerd gereinigd wordt conform HACCP. Nu ze de machine anderhalf jaar in gebruik hebben heeft machine nog meer opgeleverd dan ze hadden gedacht. Het waterverbruik is met 40% verminderd (300m3 per jaar). Doordat de RHIMA DR365 het reinigingsmiddel automatisch doseert is het verbruik aan reinigingsmiddelen met 120 liter per maand teruggebracht. En omdat we niet meer bezig zijn met het afwassen zelf kunnen we het met minder mensen af en besparen we nog eens 100,- per week aan personeelskosten. Verder blijven bakken, schalen, roosters, etc. als nieuw en verlengen we

5 de levensduur van ons gereedschap, aldus Andries, daar waar je gereedschap na jaren van intensief gebruik zou vervangen, blijven ze als nieuw en gaan ze nu nog jaren mee. Naast een gegarandeerde en gecontroleerde hygiënische reiniging en schoon en vetvrij gereedschap, levert het de Gebr. Van Diermen ook nog eens een forse besparing van ruim 7000,- per jaar op. ICS voor Crowne Plaza in Brussel 11 oktober, 2013 Crowne Plaza Brussels Airport te Diegem liep al geruime tijd tegen voortdurende oplapwerken aan om de oude korventransportmachine in werking te houden. Om dit een halt toe te roepen werd de hulp ingeroepen van RHIMA. Door enige aanpassingen aan de opstelling van de tafels werd toch enige ruimte gecreëerd. Zo kon de oude machine vervangen worden door een moderne, met ICS+ uitgeruste korventransportmachine en een nieuwe droogtunnel. De aangedreven bocht moet de propere vaat en schitterende glazen naar een aparte sorteerzone brengen. Dit alles gebeurt met de RHIMA vaatwaskorven. Een onderhoudscontract moet de nieuwe investering nog beter laten renderen. Ook de bar werd voorzien van een nieuwe glazenwasmachine, zodat men ook daar nu handig glazen en koffiekopjes ter plekke kan afwassen. Mooiste bar van Nederland september, 2013 In het laatste nummer van het blad Proost worden de winnaars van de Mooiste bar van Nederland 2013 bekendgemaakt: winnaar van de juryprijs is de Jopenkerk in Haarlem en de winnaar van de publieksprijs is Mr. Mofongo in Groningen. RHIMA feliciteert beide bars van harte met het behaalde resultaat! Gastvrijheidsprijs Snack Koerier heeft 25 september de winnaar van de zomeractie van mysteryguest en traningsbureau Gast is Koning bekendgemaakt: Cafetaria Verhage Floriande is de gelukkige met een score van 98 procent. De gastvrijheid en klantgerichtheid binnen dit bedrijf vielen de jury op. Verhage Floriande behaalde in 2012 al een tweede plaats in de Cafetaria Top 100. Ook zij van harte gefeliciteerd met hun prijs.

6 La Place opent eerste restaurant in Duitsland 24 september, 2013 Naast La Place restaurants in Nederland en België, is er nu ook een La Place restaurant in Duitsland: in het outletcentrum The Style Outlets in Zweibrücken. Sinds 12 september jl. kan het winkelend publiek in het grootste outletcentrum van Duitsland genieten van de huisgemaakte en natuurlijke producten van La Place. Net als in de Nederlandse en Belgische vestigingen wordt ook in deze La Place alle vaat gewassen door RHIMA vaatwasmachines: een korventransportmachine met ICS+ voor de grote afwaskeuken en een aantal voorladers bij de uitgiftepunten. Nog dit jaar zal er een tweede La Place vestiging in Duitsland geopend worden (medio November). Dit jaar opent La Place in totaal negen nieuwe vestigingen in binnen- en buitenland. Museum Boijmans van Beuningen 23 september, 2013 Hoofd Horeca Christian Igesz benaderde recent RHIMA met twee vragen: kan RHIMA ons capaciteitsprobleem oplossen en kan RHIMA zorgen dat poleerwerk van glaswerk en bestek tot het verleden behoort? Per 9 september 2013 kan Museum Boijmans van Beuningen volmondig positief antwoorden: RHIMA heeft deze twee vraagstukken opgelost. Met behoud van het bestaande tafelwerk is een PRM 6 voorwasmachine aangesloten op een WD 6 doorschuifmachine. Deze RHIMA PRM6/WD6 combinatie is aangesloten op een RO 51 omgekeerde osmose installatie. De PRM 6 voorkomt het handmatig voorspoelen, de WD 6 behoudt hoogwaardig waswater en spoelt na met osmosewater. Het resultaat is bling bling, een visitekaartje voor elke organisatie! OLV Ter Nieuwe Plant Lyceum Ieper 17 september, 2013 Deze gerenommeerde school in het hartje van het historische Ieper kampte al jaren met een ernstig vaatwasprobleem. De oude korventransportmachine had er na 4 jaren dienst al de brui aan gegeven. De kosten om het ding aan het werk te houden liepen uit de hand en men was het gesukkel meer dan moe. Op hun zoektocht naar een degelijke oplossing ging men te rade bij RHIMA.

7 Na het aanschouwen van de problematische installatie werd inventaris gemaakt van de mogelijkheden. Dit probleem oplossen was een kolfje naar RHIMA s hand. De klant werd uitgenodigd om een kijkje te gaan nemen in een school te Brugge waar een dergelijke installatie in gebruik was. Die installatie was op slechts enkele details na identiek aan wat ze in Ieper nodig hadden. En meteen waren ze in Ieper verkocht aan het idee om met zo n installatie te mogen werken. Maar de levering had toch wat voeten in de aarde! Een enorme hijskraan (hijsvermogen 35 T!) kwam er aan te pas om de 700 kg zware machine in het keldergat te laten zakken. Dankzij het precisiewerk van de kraanman en de RHIMA chauffeur werd het millimeter werk zo geklaard. Om tegemoet te komen aan het budget (veel was immers verloren gegaan aan het in leven houden van de oude machine) werden de in- en uitvoertafel gerecupereerd. Doch de uitvoertafel werd voorzien van een moderne en doeltreffend werkende aangedreven bocht. De voorspoeldouche hangt er nog wat bij voor de show, want voor de machtige WD 213 ICS werd de immer efficiënt werkende PRM 60 voorspoelmachine voorzien. Deze klaart al het meeste werk voor de eigenlijke vaatwasmachine en bespaart ook nog eens op de rekening van de vaatwasmiddelen. De ganse installatie is dan ook gekoppeld aan RHIMA doseringsapparatuur en vaatwasmiddel, zodat enkel de juiste hoeveelheid producten wordt toegevoegd, niet meer en niet minder. De korventransportmachine, uitgerust met een dubbele naspoeling die gevoed wordt door een RHIMA omgekeerde osmose zorgt voor een perfect resultaat. De voorwaszone en waszone zijn elk voorzien van een eigen waterontharder. Bij het opstarten van het nieuwe schooljaar werd ook de nieuwe machine in dienst gesteld: de installatie had immers maar een goeie dag in beslag genomen, alweer een puike prestatie van onze jongens! En al meteen werd het gebruiksgemak geprezen. En een week later waren de dames in de afwaskeuken al geheel vertrouwd met de werking van de machine. Om nog maar niet te spreken over het schitterende resultaat. Fier laten ze het fonkelende glaswerk en propere borden zien. En dat zonder het gebruik van ook maar een handdoek klinkt het trots. Wat een opluchting na zovele jaren problemen. Ook hier kijkt men nu uit naar nog vele schooljaren prettig en schitterend afwassen. Breeje Hendrick zeer tevreden met RHIMA vaatwasoplossing 27 augustus, 2013 Zorgpartners Midden Holland bestaat uit een netwerk van 19 locaties in het Groene Hart van Nederland. De Breeje Hendrick in Lekkerkerk werkte eigenlijk reeds jaren met een overgedimensioneerde vingerbandvaatwasmachine, die bovendien water, vaatwasmiddel en electra slurpte. Jaap Phielix en Ria van Wilgen ontdekten de RHIMA filosofie van de vaatwasinstallatie met een PRM voorwasmachine en een WD doorschuifmachine en kozen na uitgebreid overleg, gedegen onderzoek en na ontvangst van diverse concurrerende voorstellen van andere merken zeer bewust voor deze RHIMA vaatwasoplossing. Een overtuigend referentiebezoek maakte onderdeel uit van de besluitvormingsprocedure, waarbij tevens het voordeel van een omgekeerde osmose installatie benadrukt werd.

8 In de prachtig gerenoveerde nieuwe spoelkeuken heerst nu rust, wordt een prachtig wasresultaat gerealiseerd en hebben de medewerkers na gedegen instructie aanzienlijk minder tijd nodig om de vaat te verwerken. En: tegen veel lagere kosten. Dat ziet Zorgpartners Midden Holland graag! Ariane Hotel snel met afwas 25 juli, 2013 Ariane Hotel was nog nooit zo snel klaar met de afwas Bijna had deze klant zijn zinnen gezet op wat wel eens een miskoop had kunnen worden! Net op tijd werden de firma s Levens en RHIMA ingeschakeld om hier een voorstel uit te werken. Er werd afgestapt van het initiële idee van hoe de nieuwe vaatwasruimte in te richten. RHIMA kreeg als het ware vrij spel en het nieuwe plan sloeg meteen aan. De directie was in haar nopjes en nieuwsgierig naar het resultaat. In enkele fases werd de keuken aangepakt. Nieuwe vloer en tegels, enkele muren uitgebroken: het was een hels karwei. Maar het resultaat mag gezien worden. Zonder dat men een uur zonder afwasmachine heeft gezeten werd de gehele installatie van de afwasmachines geklaard. Een combinatie van een PRM voorwasmachine en een WD 7 doorschuifmachine klaart nu de klus, geruggensteund door een RO 51 en aangepaste tafels/maatwerk. Aan de andere zijde van de keuken werd een afzettafel gecombineerd met een pannenspoeltafel en een heuse gereedschapvaatwasmachine. Dit alles met een hele stapel nieuwe RHIMA vaatwaskorven en RHIMA vaatwasmiddelen overtreft het resultaat de stoutste verwachtingen. De directie en het personeel zijn dolenthousiast. Na de eerste dag in de nieuwe spoelkeuken trakteerde de directie op champagne, omdat veel vroeger dan ooit het werk in de afwaskeuken er op zat. Introductie nieuwe lijn kranen 24 juli, 2013 RHIMA, full service supplier op het gebied van professionele vaatwastechniek, heeft recent een nieuwe lijn kranen, (voorspoel)douches en haspels geïntroduceerd. Deze nieuwe lijn onderscheidt zich door een bijzonder ergonomisch design, hoogwaardige (keramische) kwaliteit van binnenwerk en duurzame constructie. Uniek is de PRM douche, die zich het beste laat combineren met de PRM voorwasmachine/wd doorschuifmachine vaatwasoplossingen. Vanzelfsprekend zijn deze producten, zoals gebruikelijk bij RHIMA, uit voorraad leverbaar. Zie voor meer informatie onze productpagina s. NH Hoteles kiest voor RHIMA 23 juli, 2013 Sinds RHIMA de opdracht kreeg van NH Hoteles om in het NH hotel Du Sablon op de Zavel te Brussel het vaatwasprobleem op te lossen, wordt in dit hotel opnieuw met een glimlach afgewassen. De oude machine was versleten en men wilde in de kleine beperkte ruimte efficiënter gaan werken. In tegenstelling tot wat men uit de markt aangeboden kreeg, zorgde de alom geprezen combinatie PRM voorwasmachine/wd 7 doorschuifmachine voor een ideaal alternatief. Opnieuw een voorspoeldouche die er bijna werkloos bij hangt. De PRM voorwasmachine verzorgt het voorspoelen en de WD 7 doorschuifmachine werkt het klusje af. Niet alleen in de keuken op de begane

9 grond, maar ook in de voorbereidingskeuken werd een identieke installatie geplaatst. Meteen is ook de afwas van de vele banketten en seminaries een kinderspel. Na NH Du Sablon was ook het hotel te Brugge aan de beurt. De oude oversized tunnelvaatwasmachine had er de brui aan gegeven en men twijfelde niet om ook hier de beproefde PRM/WD combinatie in te schakelen. De bar werd voorzien van een glazenspoelmachine met omgekeerde osmose. In de bar werd ook een droogplateau geplaatst om de glazen nog sneller te laten drogen. Zo dient men geen enkel glas meer af te drogen en kunnen ze meteen weer gebruikt worden. Ook in het NH hotel Atlanta aan de statige Adolphe Max laan te Brussel was afwassen een probleem. En ook hier werd de oude installatie uitgebroken en de afwaskeuken voorzien van een volautomatische PRM/WD 6 combinatie. Geen wonder dat de afwasser bijna de tranen in de ogen kreeg bij het zien van al dat moois. En dan hebben we het vooral over de afgewassen vaatstukken. Deze staan in het schitterende restaurant (9e verdieping) met panoramisch zicht over Brussel nu op de tafels te pronken. In de keuken van het restaurant op de begane grond werd de oude Colbert machine ook meteen vervangen. Ook hier is het afwaswerk een stuk aangenamer geworden. Super service van Danckaarts Techniek 18 juli, 2013 Pastacompagnie zat met vol terras met handen in het haar, machine overleden! Danckaarts Techniek installeerde binnen 3 uur nieuwe vaatwasmachine. Klant super blij Nieuwe vaatwasinstallatie voor Belgische Ikea 18 juli, 2013 Nieuwe vaatwasinstallatie voor Belgische Ikea vestiging De kwaliteit van onze vaatwas is er met sprongen op vooruit gegaan. Voor het complete artikel kijk op onze referentiepagina.

10 Depreitere RHIMA Dealer in Koekelare (BE) 18 juli, 2013 Koeltechnisch bedrijf Depreitere L & D Bvba uit Koekelare is sinds enige tijd RHIMA dealer. Vorig jaar installeerden ze met succes een eerste PRM/WD 7 afwaskeuken in restaurant Phare du Vie te Brugge. De open afwaskeuken (!) werd er zodanig opgebouwd dat er geen afwasser meer nodig is. Sindsdien is Depreitere een toegewijde RHIMA ambassadeur die niet alleen instaat voor de verkoop en installatie, maar ook voor reparaties en spoelen van omgekeerde osmose toestellen. Op geregelde basis volgen ze trainingen bij RHIMA in Soest, zodat hun klanten altijd kunnen rekenen op de juiste goede service, eigen aan dit huis. In de showroom staat een keur van vaatwasmachines, zodat zij ook een snelle levering kunnen garanderen De Wageningsche Berg: Beuk Horeca RHIMA 16 juli, 2013 Na sloop van het oude hotel ontstaat in compactere vorm op dezelfde plaats een volledig nieuw hotel met 110 kamers, restaurant en wellness. Dit schitterende hotel biedt vanaf eind 2013 zowel de zakelijke klant als de particuliere klant een scala aan faciliteiten. De keuken wordt compleet ingericht door Beuk Horeca, dealer en business partner van RHIMA, en wordt voorzien van zeer duurzame apparatuur van topmerken. Vincent Arler, adviseur en verkoper van horecaprojecten bij uitstek, heeft in overleg met de klant voor de groenste vaatwasoplossing gekozen: een RHIMA WD korventransportmachine met ICS +, gasgestookt. Deze Zweedse machine gaat niet alleen zeer lang mee, deze installatie verbruikt ook extreem weinig water, energie en vaatwasmiddel. En dat is zoals wij het graag zien: goed voor het hotel en goed voor het milieu. 3 Gereedschapwasinstallaties voor Unilever 15 juli, 2013 Unilever s internationale Research & Development centrum in Vlaardingen realiseert baanbrekende, doeltreffende en duurzame innovaties voor o.a. hun merknamen Calvé, Hellmann s en Knorr. Tijdens de ontwikkeling wordt veelvuldig gebruik gemaakt van verschillende soorten machines en equipment. Omdat schoon equipment de basis is om tot goede innovatieve resultaten te komen heeft Unilever gekozen voor 3 gereedschapwasinstallaties van RHIMA. Deze installaties reinigen het equipment hygiënisch en gecontroleerd. Daarnaast kenmerken de machines zich door duurzaamheid, veelzijdigheid en lage operationele kosten door een minimaal gebruik van zeep, water, energie en arbeidsuren.

11 Nieuwe inrichting afwaskeuken Braveau 13 juli, 2013 Braveau Bar & Kitchen in Heusden heeft onlangs een RHIMA doorschuifmachine model WD-6 met een osmose installatie in de vaatwaskeuken laten plaatsen. Het resultaat is fantastisch. Maar het advies van RHIMA had niet alleen betrekking op de apparatuur, maar ook op de opstelling: door te kiezen voor een andere opstelling is het alsof er meer ruimte gekomen is in de kleine vaatwaskeuken, waardoor de routing is verbeterd. Kortom: een totaaloplossing van RHIMA! RHIMA WD7 voor Eetcafé Vraagteken 11 juli, 2013 Begin mei was het zover: Dick Koster opende zijn Eetcafé Vraagteken. Nadat in het dorpje Veen in Noord Brabant zowel de bewoners als de burgemeester overtuigd waren van de goede plannen van deze gedreven ondernemer, startte het bedrijf begin mei haar activiteiten. Met eigenschappen als laagdrempelig, sfeervol, uiterst gastvriendelijk en betaalbaar blijkt Dick Koster met zijn enthousiaste brigade een formule te hanteren, die veel mensen aanspreekt. 7 Dagen per week is het hier een gezellige drukte van belang. In de korte tijd dat eetcafe Vraagteken bestaat, doet de beste reclame haar werk ook reeds, namelijk de mond tot mondreclame. Zelfs uit Den Bosch en Gorinchem weten de gasten de weg naar Veen uitstekend te vinden om een glaasje te drinken, een hapje (perfecte vis) te eten en te genieten van een heerlijk terras. En de vaat? Die wordt natuurlijk perfect afgewassen met een RHIMA doorschuifmachine met PRO WASH vaatwasmiddel.

12 Bolenius Restaurant genomineerd voor DAM Prijs juni, 2013 Bolenius Restaurant is door Stadsdeel Zuid genomineerd voor de DAM Prijs 2013: DAM staat voor Duurzame Amsterdammers in het MKB. Het publiek kan tot 23 juni stemmen op de genomineerden van de 7 stadsdelen, waarna op 24 juni de winnaar bekend wordt gemaakt tijdens het DAM Prijs Gala. Wilt u stemmen? SMS DAM BOLENIUS naar 2255 of stem via Voor meer informatie zie bijgevoegde flyer. Bolenius Restaurant is al vanaf het begin een trouwe RHIMA klant. Met een doorschuifmachine en een glazenspoelmachine op osmose heeft Bolenius alles in huis voor een schitterend schone vaat. Voor meer informatie zie ons artikel RHIMA denkt mee met startende ondernemers op deze site. Amstel Hotel kiest ook in A Bar voor RHIMA 30 mei, 2013 Onlangs heeft het Amstel InterContinental Amsterdam A Bar geopend, waar voorheen de exclusieve businessclub De Amstel Club haar onderkomen had. Kernwoorden om de nieuwe bar te beschrijven zijn puur, fris en eenvoud. Dit geldt zowel voor de inrichting als voor de regelmatig wisselende menukaart. A Bar is niet alleen voor de hotelgasten, maar ook voor bewoners en bezoekers van Amsterdam. Voor A Bar is gekozen voor de RHIMA glazenspoelmachine Optima 500 met waterbehandelingsinstallatie en RHIMA Pro Wash vaatwasmiddelen. Voor een schitterend resultaat!

13 Damen Shipyards te Hardinxveld kiest voor continuiteit 27 mei, 2013 Damen Shipyards is één van de oudste en bekendste werven van Nederland. Kwaliteit van het eindproduct heeft deze werf zeer hoog in het vaandel staan. Ook de klanten- en relatiekring van Damen wordt gekenmerkt door kwaliteit, loyaliteit en continuiteit. Recent moest een voorlader van RHIMA na meer dan 10 jaar trouwe dienst vervangen worden, waarbij het voor de facilitair manager de heer van Rijn vanzelfsprekend was, dat de nieuwe machine opnieuw van het merk RHIMA moest zijn RHIMA vaatwasmiddelen voor AFAS 23 mei, 2013 Nadat AFAS in 2010 een RHIMA korventransportmachine en pannenwasmachine heeft laten installeren is recent de beslissing genomen óók de vaatwasmiddelen van RHIMA te betrekken. Na een uitgebreide test met RHIMA producten bij AFAS gaat men altijd grondig te werk zal binnenkort de gehele vaatwasinstallatie draaien op PRO WASH SOLID producten. Doorslaggevend voor de verantwoordelijke manager Cornel Valkengoed is met name de gebundelde kennis op het gebied van vaatwasmachines, waterbehandelingsapparatuur, vaatwasmiddelen én service en onderhoud bij één partner en specialist RHIMA. Het belangrijkste argument voor Cornel: RHIMA garandeert een prachtig wasresultaat! Zie voor meer informatie over AFAS en RHIMA onze referentiepagina. ALOHA BEACH hanteert hoge standaard 21 mei, 2013 Nederland heeft schitterende stranden aan zowel de Waddenzee als de Noordzee. Bij ALOHA BEACH in Wijk aan Zee is het ultieme strand- en vakantiegevoel te beleven. Op een met kussens overladen zeer relaxt terras is het genieten van een panoramisch uitzicht, indrukwekkende zeeschepen en (kite)surfers in de onstuimige branding. ALOHA BEACH biedt bovendien heerlijke gerechten en, uniek voor Nederland, fantastische koffie ervaringen. Barista s bereiden met behulp van absolute topapparatuur overheerlijke espresso, cappuccino en andere koffievarianten. En omdat ALOHA BEACH een hoge standaard hanteert, wordt de vaat binnenkort verwerkt door een RHIMA vaatwasinstallatie bestaande uit een systeem met o.a. een voorwasmachine, doorschuifmachine, Solid doseersysteem en omgekeerde osmose installatie.

14 Zorgvrij en verkocht met RHIMA 17 mei, 2013 Met RHIMA wast Robert Elsendoorn van Langs Berg en Dal eindelijk zorgenvrij af. Zie voor het complete artikel onze referentiepagina. Groene RHIMA wasstraat voor Voetbalstadion AZ 16 mei, 2013 Kijk voor het hele artikel op onze referentiepagina manuren winst 15 mei, 2013 Moeke Mooren kiest totaalleverancier RHIMA Gastvrij genieten, elk moment van de dag. Aan de magnifieke Maas bij Appeltern, is het heerlijk toeven bij Moeke Mooren, vertrekpunt van plezier, aanlegplek vol attracties. Dagelijks produceert Moeke Mooren veel vaat, dus werd gekozen voor een degelijke oplossing met veel tijdwinst. Resultaat: een besparing van maar liefst 1200 man-uren! Voor het hele artikel zie onze referentiepagina. WD7 voor Restaurant de Vrijheid 24 april, 2013 Hanny en Melle Bakker hebben in 2008 restaurant de Vrijheid overgenomen, heringericht en een nieuw culinair gezicht gegeven. Restaurant de Vrijheid, een treffende naam, turend over het Pikmeer en genietend van het uitzicht. Een gezellig terras geeft veel vaat.. Maar daar is een oplossing voor, Bakker Professional heeft bij Restaurant de Vrijheid een WD7 PRM met een osmose installatie geplaatst. We wensen Restaurant de Vrijheid een schone vaat toe.

15 WD7 PRM voor Oude Vismijn in Gent 5 april, 2013 Bij veel vaat hoort een betrouwbare oplossing. De Oude Vismijn nam de juiste keuze door met RHIMA in zee te gaan. Zo vis je niet achter het net. Kijk voor het hele artikel op onze referentiepagina. RHIMA beste partij voor restaurant Bolenius 5 april, 2013 Kwaliteit staat voor op! Kijk voor het hele artikel op onze referentiepagina. RHIMA WD7 doorschuifmachine voor Lekzicht 4 april, 2013 Restaurant Lekzicht, gelegen aan de Lek bij de Pont Schoonhoven-Gelkenes, is bij velen een populair adres voor bijvoorbeeld lunch of diner. Begin dit jaar is het restaurant verbouwd en ook de spoelkeuken heeft een metamorfose ondergaan. Er staat nu een RHIMA WD7 doorschuifmachine in hoekopstelling met hangende muurtafels en een Optima 500 glazenspoelmachine. Samen met de RHIMA vaatwasmiddelen (volledig chloorvrij) heeft Lekzicht gekozen voor een totaaloplossing in de spoelkeuken. RHIMA wenst Restaurant Lekzicht veel plezier van de nieuwe afwaskeuken!

16 Vishandel Toet kiest RHIMA 2 april, 2013 Ook Vishandel Toet in Zoetermeer kiest voor de kwaliteit van een RHIMA. De verse vis van Vishandel Toet wordt elke ochtend zorgvuldig ingekocht op de Scheveningse visafslag. Inmiddels hebben ze 30 tot 40 verschillende vissoorten in het assortiment. Ook buitenlandse vissoorten komen steeds vaker voor in het assortiment van Vishandel Toet. Bij een succesvolle vishandel hoort een hoogwaardige bedrijfsvaatwasser van RHIMA. De Bedrijfsvaatwasmachine is geïnstalleerd door Danckaarts HorecaTechniek in Rijswijk. Snelle PaasService van Danckaarts 29 maart, 2013 Net voor de Pasen was er een vaatwasmachine uitgebrand bij een klant.. en wat doe je dan? Even Danckaarts bellen. De Top RHIMA-dealer uit Rijswijk installeerde nog net voor de Paasdrukte een splinternieuwe DR 60. Dat is nog eens de vertrouwde service. Spectaculaire daling zeepkosten bij Holiday-Inn 26 maart, 2013 Holiday-Inn maakt de juiste keuze met RHIMA Voor het complete artikel zie onze referentiepagina.

17 WD-7 voor Conferentiecentrum Willibrordhaeghe 24 maart, 2013 Conferentiecentrum Willibrordhaeghe beschikt onder andere over 22 zalen, 79 hotelkamers, een bar en een gezellig restaurant waar ontbijt, lunch en diner geserveerd worden. Oorspronkelijk een klooster met priesteropleiding is het gebouw in april 2004 verbouwd tot een hotel met conferentiecentrum. Gelegen in een prachtig park is het een perfecte locatie voor zowel privé als zakelijk verblijf. Eind 2012 is de afwaskeuken vernieuwd met een WD-7 doorschuifmachine met wasemcondensunit en een PRM voorwasmachine. Alles aangesloten op osmose, zodat poleren verleden tijd is. De voorwasmachine vervangt het handmatig voorspoelen, zodat er tijd overblijft voor andere bezigheden. Al met al een mooie oplossing voor deze locatie. Korventransportmachine voor Novotel 20 maart, 2013 Novotel Eindhoven ligt dichtbij Eindhoven Airport en het centrum van Eindhoven. Voor ontbijt, lunch, diner op tussendoortje kunt u terecht in RESTAURANT NOVOTEL of BAR NOVOTEL. Sinds begin januari wordt de vaat voor beide locaties gedaan in een korventransportmachine met voorwasmachine. Handmatige voorwas is vanaf nu vrijwel overbodig. De osmose zorgt ervoor dat ook poleren nauwelijks meer nodig is. Wij wensen de medewerkers van Novotel veel plezier van deze installatie. RHIMA: voor schitterend schone glazen 11 maart, 2013 RHIMA is sponsor van de eerste editie van het Hip Champagne Event. Dit Event vindt plaats op 15, 16 en 17 maart a.s. in de Hippodroom in Oostende. De beurs heeft een divers aanbod: naast natuurlijk een groot aantal stands waar u champagne kunt proeven, kunt u op de beurs ook terecht voor wijnen, delicatessen, gastronomie, lifestyle en muziek. Al het glaswerk dat tijdens de beurs gebruikt wordt, wordt afgewassen in een RHIMA Optima 500 glazenspoelmachine met een omgekeerde osmose installatie voor een poleervrij resultaat. Zo kunt u verzekerd zijn van sprankelende champagne in schitterend schone glazen! Meer info op

18 Vaatwasmachines en osmose voor Otelli Gelateria 28 februari, 2013 Otelli Gelateria & Caffee is een ambachtelijke ijssalon in het hart van Haarlem. Een prachtige onderneming waar u terecht kunt voor heerlijk ijs, lekkere koffie, maar ook luxe broodjes. Natuurlijk allemaal vers bereid! Onlangs heeft het bedrijf gekozen voor RHIMA vaatwasmachines met osmose oplossing. Tevens maakt Otelli gebruik van de RHIMA vaatwasmiddelen Solid en Rinse (onze volledig chloorvrije producten). In de eerste week van maart wordt de uitbreiding met onze apparatuur daarin geopend. Green Key voor Restaurant Bolenius 21 februari, 2013 Restaurant Bolenius eerste restaurant met Green Key-keurmerk Het aantal logiesbedrijven met een Green Key-keurmerk is de vijfhonderd ruim gepasseerd. Dit duurzaamheidskeurmerk wordt sinds kort ook toegekend aan restaurants. RHIMA is er trots op dat het eerste restaurant dat dit keurmerk mocht ontvangen een klant is van RHIMA, namelijk Bolenius in Amsterdam. Wij feliciteren ze dan ook van harte met het behalen van hun Gouden Green Key certificaat. Naast de eigen moestuin, het gebruik van streekproducten, biologische wijnen en samenwerking met lokale duurzame initiatieven, wordt er ook met energiezuinige apparatuur gewerkt. En zeker ook in de vaatwaskeuken! Zowel de RHIMA WD-7 doorschuifmachine als de WD-4 glazen-spoelmachine zijn energiezuinige en water-besparende vaatwasmachines. Samen met de osmose en de milieuvriendelijke RHIMA vaatwas-middelen zorgen zij voor een schitterend schone vaat. Voor meer informatie over energiezuinige en waterbesparende RHIMA vaatwasmachines kunt u kijken op en bij de producten in de etalage. WD PRM voor Rabobank Deventer 18 februari, 2013 Nieuw bedrijfsrestaurant voor Rabobank Deventer

19 RHIMA dealer Bijkerk Professional uit Haaksbergen heeft onlangs een compleet nieuw bedrijfsrestaurant geleverd bij Rabobank Deventer: naast uitgiftebuffetten en een warme en koude keuken is ook een nieuwe spoelkeuken geplaatst. De combinatie van PRM voorwasmachine en WD doorschuifmachine zorgt voor een schitterend schone vaat en besparing van energie en water. Bijgaand een impressie van de kleurrijke ruimtes. RHIMA Duplus voor Stadsdeel Oost 15 februari, 2013 Van Dorp Grootkeukens levert RHIMA Duplus vaatwasmachine bij Stadsdeel Oost Stadsdeel Oost heeft gekozen voor de extra zuinige RHIMA WD7 Duplus doorschuifvaatwasmachine. Deze zeer zuinige vaatwasser is de eerste in Nederland en geleverd en geïnstalleerd door van Dorp Grootkeukens. Na goed overleg met leverancier en installateur, is gekozen voor deze energie (en water) zuinige vaatwasser met dubbele naspoeling, omdat dit niet alleen past in het M.V.O. denken van het Stadsdeel, maar ook past bij de daarbij te leveren afwaskwaliteit. Op de foto wordt de vaatwasser na de eerste test door de heer De Braaf van Van Dorp Grootkeukens overgedragen aan de opdrachtgever. De heer R. van Wijk, links op de foto, is medewerker Gebouwenbeheer & inkoop Gemeente Amsterdam Stadsdeel Oost: Onze keuze om deze vaatwasser bij Van Dorp grootkeukens aan te schaffen is omdat deze totaal installateur begrijpt wat wij als klant voor ogen hebben. Daarbij hebben wij reeds ervaring met van Dorp installaties Amsterdam,die zich al vele malen heeft bewezen als een betrouwbare partner.voor ons is Van Dorp Installaties meer dan een dealer. Bakkersland kiest RHIMA 12 februari, 2013 Nederlands grootste Ambachtelijke Bakker kiest voor RHIMA Pure passie, dat is wat Bakkersland drijft. Met in totaal 18 bakkerijen is Bakkersland de grootste Bakkerijorganisatie van Nederland. Elke dag opnieuw bakt men hier een brood-, gebak- en banketassortiment met producten voor elk moment van de dag. Bakkersland heeft gekozen voor kwaliteit. De foto s en verslag staan op RHIMA Industrial. Poffertjes en Wafelkraam 45 jaar klant 6 februari, 2013 Sinds 1921 staat de Oudhollandse Poffertjes en Wafelkraam D. van der Steen ieder jaar in Bussum. Maar de kraam is al sinds 1847 in het bezit van de familie Van der Steen. De poffertjes worden gebakken volgens een geheim recept dat al 165 in de familie gebruikt wordt. Dat proef je en deze poffertjes zullen ook nooit vervelen. Zie voor het hele artikel onze referentiepagina.

20 Liefde voor de Twinstar 14 januari, 2013 Ik ben verliefd geworden op een vaatwasser, het was liefde op het eerste gezicht. Vroeger moesten we corveeën op het internaat, dat betekende dat iedereen iets deed aan de huishoudelijke taken. Stofzuigen, afwassen, toiletten schoonmaken etc. Als je iets had uitgehaald wat niet kon kreeg je strafcorvee. Afwassen werd voor mij een regelmatige taak, Echt erg was het niet, maar dat gaf ik natuurlijk niet toe. Is het niet toevallig dat wij, zolang we ondernemer zijn, altijd geconfronteerd werden met het feit, dat medewerkers die bij ons afwassen, dit doen omdat er nu eenmaal niet echt ander werk voor hen is. Strafwerk kun je het niet noemen maar tot nu toe was het van niemand zijn lievelings werk. RHIMA op de Horecava 8 januari, 2013 RHIMA-stand op de Horecava Kookstudio Restaurant De Peppelen uit Schaijk gaat voor RHIMA TWINSTAR vaatwasconcept. Op de Horecava 2013 hebben Dinie en Cees van den Brenk de opdracht verstrekt aan Rhima voor het leveren van het innovatieve Twinstar vaatwasconcept. Binnenkort zal in hun kookstudio restaurant De Peppelen in Schaijk deze nieuwe installatie operationeel zijn. Reeds vanaf de allereerste kennismaking met de Rhima Twinstar zagen de ervaren ondernemers Dinie en Cees van den Brenk de mogelijkheden van deze installatie voor hun bedrijf. Vernieuwend, arbeidsbesparend en hygiene verhogend zijn de belangrijkste eigenschappen van deze vaatwasinstallatie. De Twinstar zal een aanzienlijke reductie van de exploitatiekosten van de vaatwaskeuken realiseren en hierdoor zal de investering in minder dan twee jaar worden terugverdiend.

RHIMA doorschuifmachine WD-7 GREEN

RHIMA doorschuifmachine WD-7 GREEN RHIMA doorschuifmachine WD-7 GREEN Vanaf heden is de WD-7 leverbaar met de RHIMA PRM-7 voorwasmachine, wasemcondensunit met energieterugwinning en warmtewisselaar met energieterugwinning. De RHIMA WD-7

Nadere informatie

GROOTKEUKENS. Duurzaam en energiezuinig. vandorp.eu

GROOTKEUKENS. Duurzaam en energiezuinig. vandorp.eu GROOTKEUKENS Duurzaam en energiezuinig SPECIALIST Uw garantie voor een zorgeloze bedrijfskeuken. Van Dorp is een landelijk en onafhankelijk opererende service- en onderhouds- organisatie. Al meer dan 20

Nadere informatie

RHIMA Granulaat pannenwasmachine voor Amstel Hotel Amsterdam mei 2013

RHIMA Granulaat pannenwasmachine voor Amstel Hotel Amsterdam mei 2013 Archief referenties Horeca Museum Boijmans van Beuningen september 2013 Hoofd Horeca Christian Igesz benaderde recent RHIMA met twee vragen: kan RHIMA ons capaciteitsprobleem oplossen en kan RHIMA zorgen

Nadere informatie

Voor een zorgeloze bedrijfskeuken

Voor een zorgeloze bedrijfskeuken Voor een zorgeloze bedrijfskeuken SERVICE Van Dorp grootkeukens is onderdeel van BV Service is één van onze belangrijkste bedrijfsonderdelen. VAN DORP GROOTKEUKENS Vandaar dat wij een landelijk werkende

Nadere informatie

Beter voorkomen dan genezen.

Beter voorkomen dan genezen. Hoe raar is dat? Zorgorganisaties zijn er om mensen beter te maken, beter te laten functioneren en zich beter te laten voelen. Natuurlijk zijn allereerst de zorg en begeleiding daar op gericht, maar zou

Nadere informatie

Voedselveiligheid. Waarborgen van voedselveiligheid staat uiteraard hoog op uw prioriteitenlijst. In dit beheersproces spelen reiniging en

Voedselveiligheid. Waarborgen van voedselveiligheid staat uiteraard hoog op uw prioriteitenlijst. In dit beheersproces spelen reiniging en Horeca Van u als horecaondernemer wordt vandaag de dag veel verwacht. U moet het uw gasten naar de zin maken, zorgen voor smaakvolle en verantwoorde gerechten, u moet commercieel ingesteld zijn. Naast

Nadere informatie

GROOTKEUKENS. Duurzaam en energiezuinig. vandorp.eu

GROOTKEUKENS. Duurzaam en energiezuinig. vandorp.eu GROOTKEUKENS Duurzaam en energiezuinig SPECIALIST Uw garantie voor een zorgeloze bedrijfskeuken. Van Dorp is een landelijk en onafhankelijk opererende service- en onderhoudsorganisatie. Al meer dan 20

Nadere informatie

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 ZELDZAAM FEESTEN Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 INDELINGEN EN OPSTELLINGEN Er zijn diverse mogelijkheden op

Nadere informatie

Korenbeursplein 2a Korenbeursplein

Korenbeursplein 2a Korenbeursplein Korenbeursplein 2a info@bijcasper.com 0344 62 79 59 Korenbeursplein 2 info@debeurstiel.nl 0344 62 79 59 Korenbeursplein 4 info@olijftiel.nl 0344 62 79 59 Welkom op het Korenbeursplein. Sinds maart 2012

Nadere informatie

ambacht maakt het verschil

ambacht maakt het verschil ambacht maakt het verschil ambacht maakt het verschil! vorm 1volgt functie vakwerk 2vraagt visie design 3moet efficiënt details bepalen kwaliteit denken 5om te doen kennis 6versterkt kansen onze visie

Nadere informatie

HALLO. ik ben Lattiz. MELK-waardig

HALLO. ik ben Lattiz. MELK-waardig Latte made easy MELK-waardig MEER KOFFIE MET MELK De populariteit van cappuccino s en latte macchiato s is enorm gestegen in de afgelopen tien jaar, vooral onder de jongere gasten. Melkschuim is dan ook

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

Strandzuid een zomerse wereld van mogelijkheden

Strandzuid een zomerse wereld van mogelijkheden Strandzuid een zomerse wereld van mogelijkheden Tussen Amsterdam RAI en het Beatrixpark, aan de rand van een prachtige waterpartij, ligt een stijlvol en modern stadsstrand Strandzuid. Al acht jaar is Strandzuid

Nadere informatie

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl ALLES ONDER 1 DAK! ReeHorst is een multifunctionele locatie midden op de Veluwe. Of u nu voor een zakelijke bijeenkomst, een feest, een theatervoorstelling

Nadere informatie

Ja ik wil... IJsselhotel

Ja ik wil... IJsselhotel Ja ik wil... IJsselhotel Ja ik wil. Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen en dromen vast nu al over de allermooiste dag van je leven. Het IJsselhotel is gevestigd in een 19 e eeuws rijksmonument en biedt

Nadere informatie

BRASSERIE LA COLLINE IS OP ZOEK NAAR EEN FLOORMANAGER BEDIENING OM HET TEAM COMPLEET TE MAKEN!

BRASSERIE LA COLLINE IS OP ZOEK NAAR EEN FLOORMANAGER BEDIENING OM HET TEAM COMPLEET TE MAKEN! BRASSERIE LA COLLINE IS OP ZOEK NAAR EEN FLOORMANAGER BEDIENING OM HET TEAM COMPLEET TE MAKEN! Het leukste én grootste horecabedrijf van Oss zoekt een enthousiaste floormanager bediening. Grijp deze unieke

Nadere informatie

Amsterdam. Bites bij East 57

Amsterdam. Bites bij East 57 Nieuwe hotspot Amsterdam East 57 Er wederom een Nieuwe hotspot in Amsterdam: East 57 Amsterdam. Eigenlijk is East 57 een beetje alles wat de echte lekkerbek zoekt. Het is sinds september zowel een nieuw

Nadere informatie

DINEREN IN DE HOFTRAMMM

DINEREN IN DE HOFTRAMMM DINEREN IN DE HOFTRAMMM De bijzondere creatie van Bobby van Galen en Pierre Wind Foto s en tekst: Martien Versteegh Eigenaar en gastheer Bobby van Galen heet u van harte welkom Het begon met een droom

Nadere informatie

interium alle ruimte voor ideeën keukens badkamers tegels zo uitgebreid is ons tegelassortiment zo voelt de perfecte badkamer

interium alle ruimte voor ideeën keukens badkamers tegels zo uitgebreid is ons tegelassortiment zo voelt de perfecte badkamer i zo mooi kan een keuken zijn alle ruimte voor ideeën Drie specialisten, één visie Met maar liefst drie gepassioneerde specialisten onder één dak, heeft Interium in Bunnik een voor Nederland uniek concept

Nadere informatie

Quick Reference Guide

Quick Reference Guide Quick Reference Guide Januari 2011 DR 39(S) Compacte voorlader voor het reinigen van glazen, koppen en schotels Capaciteit 30 korven per uur 1 Programma van 120 sec. Electromechanische bediening Deurbeveiligingsschakelaar:

Nadere informatie

SAMEN VIEREN. Korenbeursplein Korenbeursplein 2a

SAMEN VIEREN. Korenbeursplein Korenbeursplein 2a SAMEN VIEREN Korenbeursplein 2a info@bijcasper.com 0344 62 79 59 Korenbeursplein 2 info@debeurstiel.nl 0344 62 79 59 Korenbeursplein 4 info@olijftiel.nl 0344 62 79 59 Sinds maart 2012 ben ik trots uitbater

Nadere informatie

met ICS+ technologie: netto besparingen tot 70%

met ICS+ technologie: netto besparingen tot 70% RHIMA korventransportmachines met ICS+ technologie: netto besparingen tot 70% De vaatwasmachines maken gebruik van het ingenieuze Intelligent Control Operating System. De operationele kosten van de ICS+

Nadere informatie

Crostino Gelateria & Café staat voor kwaliteit en service voor een eerlijke prijs.

Crostino Gelateria & Café staat voor kwaliteit en service voor een eerlijke prijs. 1. Algemeen Crostino Gelateria & Café is een onderneming gespecialiseerd in ambachtelijk vers bereid ijs, ondersteund met de verkoop van diverse producten. Deze producten worden verder toegelicht in het

Nadere informatie

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN We willen u als gast graag een WOW-ervaring of beleving bezorgen. We doen dit door kennis te delen, kennis toe te voegen en aan te bieden. Maar ook door aan onze gasten

Nadere informatie

Het daagt in het Oosten!

Het daagt in het Oosten! Het daagt in het Oosten! 1 PR Lighting: betaalbare topkwaliteit 2 Moving heads van topkwaliteit voor een redelijke prijs. Daar vroegen onze klanten steeds vaker om. Omdat bij Rolight de behoefte van de

Nadere informatie

Jeroen Bosch 2016. Groepsarrangementen bij Artisan. Restaurant en Wijnhandel Artisan Verwersstraat 24, 5211 HW s-hertogenbosch

Jeroen Bosch 2016. Groepsarrangementen bij Artisan. Restaurant en Wijnhandel Artisan Verwersstraat 24, 5211 HW s-hertogenbosch Jeroen Bosch 2016 Groepsarrangementen bij Artisan Vinoloog van de wijnacademie Bib Gourmand van Michelin Restaurant en Wijnhandel Artisan Restaurant & Wijnhandel Artisan ambachtelijke & biologische keuken

Nadere informatie

LUNCH- EN DINERMOGELIJKHEDEN OP WEDSTRIJDDAGEN

LUNCH- EN DINERMOGELIJKHEDEN OP WEDSTRIJDDAGEN 1 LUNCH- EN DINERMOGELIJKHEDEN OP WEDSTRIJDDAGEN INHOUD Steaks & Salads (Business Club) 4 Burger vs Lobster (Business Club) 6 De Blauwe Lotus 8 Eetcafé De Verlenging 10 Dineren of lunchen in het Philips

Nadere informatie

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving DEKKERS-FRANSEN Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving Het juiste gevoel De keuken is vaak het hart van een woonhuis. Een belangrijke plek in uw leefomgeving. Daar wilt u zich thuis

Nadere informatie

Word jij Bakker Bart?

Word jij Bakker Bart? Word jij Bakker Bart? Welkom bij Bakker Bart Je kent Bakker Bart. Net als tienduizenden andere mensen, die dagelijks bij één van de Bakker Bartwinkels komen voor heerlijk vers brood, zo n beroemde supersaucijs

Nadere informatie

R ESTAURANT W E R E L D K E UKE N

R ESTAURANT W E R E L D K E UKE N R ESTAURANT W E R E L D K E UKE N Geniet en proef Genieten van gerechten uit de hele wereld terwijl onze koks het live voor u klaar maken. Dat is het live cooking concept van Wereldrestaurant Etenswaard!

Nadere informatie

Let s share. Kennis delen is het belangrijkste speerpunt. van uw congres of bijeenkomst. U kunt natuurlijk naar een willekeurig

Let s share. Kennis delen is het belangrijkste speerpunt. van uw congres of bijeenkomst. U kunt natuurlijk naar een willekeurig be different share Kennis delen is het belangrijkste speerpunt van uw congres of bijeenkomst. U kunt natuurlijk naar een willekeurig congrescenter in Nederland gaan, maar waarom kiest u niet voor de meest

Nadere informatie

Verwen uw gasten Vereenvoudig het werk Verhoog de winst

Verwen uw gasten Vereenvoudig het werk Verhoog de winst Verwen uw gasten Vereenvoudig het werk Verhoog de winst Direct succes. Onze lange termijn belofte die gegarandeerd uitkomt. Een compleet concept dat het verrassend eenvoudig maakt om uw gasten uitzonderlijk

Nadere informatie

KOFFIE THEE APPARATUUR

KOFFIE THEE APPARATUUR KOFFIE THEE APPARATUUR Al vier generaties lang voorzien we bij Brandsma horeca, bedrijven en particulieren van koffie, thee en allerhande bijproducten. Met jarenlange passie en kennis bieden we u met onze

Nadere informatie

Graag willen wij u nogmaals feliciteren met het behalen van de award Zilver bij de verkiezingen van de Beste Teamattractie van het Jaar 2014.

Graag willen wij u nogmaals feliciteren met het behalen van de award Zilver bij de verkiezingen van de Beste Teamattractie van het Jaar 2014. Noordwijk-Events / SPEV T.a.v. Marco Mens Postbus 193 2210 AD Noordwijkerhout Uw ref. BMG/MA15/A02 Onze ref. Datum 22-04-2015 Betreft Juryrapport verkiezingen MEETINGS AWARDS Geachte heer Mens, Graag willen

Nadere informatie

Vergaderen in stijl Centraal in het Gooi

Vergaderen in stijl Centraal in het Gooi Vergaderen in stijl Restaurant Vlaar is de perfecte locatie voor uw zakelijke bijeenkomst. Of het nu gaat om een snelle óf uitgebreide businesslunch, een comfortabele vergaderlocatie centraal in het land,

Nadere informatie

Knauf Skin Gevelisolatie. Gevelisolatie in de vertrouwde Knauf kwaliteit. Knauf Skin Gevelisolatie

Knauf Skin Gevelisolatie. Gevelisolatie in de vertrouwde Knauf kwaliteit. Knauf Skin Gevelisolatie Knauf Skin Gevelisolatie Gevelisolatie in de vertrouwde Knauf kwaliteit Knauf Skin Gevelisolatie Voordelen voor de gebruiker Knauf levert complete oplossingen voor wanden, vloeren en plafonds van hoogstaande

Nadere informatie

Overal waar professioneel gekookt wordt.

Overal waar professioneel gekookt wordt. Overal waar professioneel gekookt wordt. Grootkeuken Gilde levert totaaloplossingen voor horeca, bedrijfsrestaurants, zorgcentra en scholen, sportcentra en formulezaken. In zes heldere stappen gaan we

Nadere informatie

IN EEN HUIS IN GEMENGDE HOEVESTIJL

IN EEN HUIS IN GEMENGDE HOEVESTIJL I N T E R I E U R W Wonen op de Windrichtingen IN EEN HUIS IN GEMENGDE HOEVESTIJL Tekst: ANNEMIE WILLEMSE Foto s: JAN VERLINDE 22 TIJDLOOS TIJDLOOS 23 Na een zoektocht naar de ideale bouwgrond, gingen

Nadere informatie

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM voor elke smaak, voor elk budget! bedrijfsthemafeesten, vergaderingen, personeelsfeesten, lunches en symposia bruiloften, feesten en partijen en catering gezellig restaurant/bar zaterdag en zondag open

Nadere informatie

Sinaasappels van een meter doorsnede bestaan niet, een betrouwbare versleverancier voor de horeca gelukkig wel!

Sinaasappels van een meter doorsnede bestaan niet, een betrouwbare versleverancier voor de horeca gelukkig wel! Sinaasappels van een meter doorsnede bestaan niet, een betrouwbare versleverancier voor de horeca gelukkig wel! Freshweb.nl uw totaalleverancier voor vers Horeca & Freshweb.nl een perfecte combinatie!

Nadere informatie

MET BRITA DRAAIT MIJN KEUKEN OP VOLLE STOOM

MET BRITA DRAAIT MIJN KEUKEN OP VOLLE STOOM MET BRITA DRAAIT MIJN KEUKEN OP VOLLE STOOM Professionele oplossingen voor wateroptimalisatie voor catering en grootkeukens MET BRITA KOOK IK GEWOON EFFICIËNTER Vrijwel gelijktijdig 300 perfect gare porties

Nadere informatie

Dharma DE WARME CHARME VAN

Dharma DE WARME CHARME VAN REPORTAGE Dharma DE WARME CHARME VAN Het enthousiast kloppend hart van Kortrijk heeft er sinds kort een uniek adresje bij. Met Bed&Breakfast Dharma maakt gastvrouw Linda haar droom waar en garandeert ze

Nadere informatie

instagra facebook /restaurantmetro

instagra facebook /restaurantmetro INFORMATIE Een plek waar je de hele dag door goed kunt eten en drinken in een stijlvolle omgeving, dat is Downtown Deli. Het Downtown Deli-gedeelte van METRO City Kitchen biedt de hele dag door eet- en

Nadere informatie

Welkom op de Engelenburg. Eerbeekseweg 6 6971 LB Brummen Telefoon 0575-569999 Telefax 0575-569992 www.engelenburg.com info@engelenburg.

Welkom op de Engelenburg. Eerbeekseweg 6 6971 LB Brummen Telefoon 0575-569999 Telefax 0575-569992 www.engelenburg.com info@engelenburg. Welkom op de Engelenburg Eerbeekseweg 6 6971 LB Brummen Telefax 0575-569992 info@engelenburg.com Proef de geschiedenis Culinair genieten Dineren onder de sterren in het 19e eeuwse serre restaurant. Genieten

Nadere informatie

Buitengewoon zakendoen

Buitengewoon zakendoen Buitengewoon zakendoen Stijlvol Dineren Ontmoeten Overnachten Events Vergaderen Alles op één Prachtige locatie Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw volgende event, vergadering of overnachting?

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

Natural Delicious. Professionals in uw restaurant. De juiste mensen op de juiste plek

Natural Delicious. Professionals in uw restaurant. De juiste mensen op de juiste plek Natural Delicious Professionals in uw restaurant De juiste mensen op de juiste plek Genieten van vers en ge in een sfeervolle ambia Lekker, vers, natuurlijk en gezond komen samen in Natural Delicious.

Nadere informatie

INTERcLASSICS. MAASTRICHT 19 Business LOunGes. 10 / 11 / 12 / 13 january 2019

INTERcLASSICS. MAASTRICHT 19 Business LOunGes. 10 / 11 / 12 / 13 january 2019 INTERcLASSICS MAASTRICHT 19 Business LOunGes 10 / 11 / 12 / 13 january 2019 Trakteer uw relaties op een unieke belevenis tijdens InterClassics Maastricht InterClassics Maastricht, al meer dan 25 jaar dé

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia

Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Xarc Agroturisme - (Spanje Ibiza Santa Eularia) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden zwembad:

Nadere informatie

Taste the experience

Taste the experience Taste the experience D.E JURA D.E & JURA introduceren de complete espresso oplossing voor het MKB Douwe Egberts en JURA hebben de krachten gebundeld: de heerlijke espresso melanges van Douwe Egberts samen

Nadere informatie

Vaillant aurostep zonneboiler Puur rendement

Vaillant aurostep zonneboiler Puur rendement Vaillant aurostep zonneboiler Puur rendement Vaillant aurostep zonneboiler De winst van aurostep Weet u dat 8 minuten zon volstaan om alle mensen op de wereld één jaar van energie te voorzien? De zon levert

Nadere informatie

Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing!

Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing! Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing! Flavours to go Het flexibele concept voor uw interne catering waar u de smaak van te pakken krijgt! Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing!

Nadere informatie

PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT

PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT WELKOM IN PARK ZUIDERHOUT Ouder worden is een mooie fase in het leven. Om nieuwe energie en inspiratie op te doen en van onze dierbaren te genieten. Tijd

Nadere informatie

www.deoudebrouwerij.nl Hotel & Restaurant De Oude Brouwerij

www.deoudebrouwerij.nl Hotel & Restaurant De Oude Brouwerij www.deoudebrouwerij.nl Hotel & Restaurant De Oude Brouwerij Wij heten u van harte welkom... De Oude Brouwerij is een perfecte uitvalsbasis voor een heerlijk middagje of avondje genieten en beleven. Maar

Nadere informatie

De Gentlemen Drivers Businessclub1

De Gentlemen Drivers Businessclub1 programma 20191 De Gentlemen Drivers Businessclub1 de geur van benzine en de smaak van champagne Ondernemers en auto s Gentlemen drivers start your engines! Capital Cars + Connect is de plek waar business

Nadere informatie

GRENSVERLEGGENDE KOEMPELMENTALITEIT

GRENSVERLEGGENDE KOEMPELMENTALITEIT HOSPITALITY GRENSVERLEGGENDE KOEMPELMENTALITEIT Kameraadschap vormt de bakermat van onze club: hard werken en een vanzelfsprekendheid anderen te helpen in goede, maar zeker ook in slechte tijden. Voor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Het nieuwe Koningin Wilhelmina

NIEUWSBRIEF Het nieuwe Koningin Wilhelmina NIEUWSBRIEF Het nieuwe Koningin Wilhelmina 1 In dit nummer 2. De gemeente laat weten 2. Veilig en weer goed zicht 3. Pendelbus is succes 3. Interne verhuizing loopt goed 4. Mevr. Reijneke over haar interne

Nadere informatie

Villa Reynaert DE HAND VAN PIETER PORTERS IN TEKST: ANNEMIE WILLEMSE - FOTOGRAFIE: CLAUDE SMEKENS 56 TIJDLOOS

Villa Reynaert DE HAND VAN PIETER PORTERS IN TEKST: ANNEMIE WILLEMSE - FOTOGRAFIE: CLAUDE SMEKENS 56 TIJDLOOS Villa Reynaert DE HAND VAN PIETER PORTERS IN TEKST: ANNEMIE WILLEMSE - FOTOGRAFIE: CLAUDE SMEKENS 56 TIJDLOOS Of je nu tot rust wilt komen tussen zakelijke beslommeringen door of je wilt met je geliefde

Nadere informatie

De mooiste inspiratie voor je eigen woonstijl

De mooiste inspiratie voor je eigen woonstijl De mooiste inspiratie voor je eigen woonstijl 35 JAAR WE KOMEN GRAAG BIJ JE OVER DE VLOER Een inspirerende ontmoeting... POST Woonadvies & Realisatie is dè specialist op het gebied van vloeren, raamdecoratie,

Nadere informatie

restaurant lars Presentatie ten behoeve van de Crowdfunding voor restaurant Lars

restaurant lars Presentatie ten behoeve van de Crowdfunding voor restaurant Lars restaurant lars Presentatie ten behoeve van de Crowdfunding voor restaurant Lars Eet u straks met ons mee? Inhoud Welkom bij Lars...05 Even voorstellen...07 Onze droom...09 De locatie...11 Help mee onze

Nadere informatie

DE EERLIJKE KEUKEN VAN BAUKE MULDER

DE EERLIJKE KEUKEN VAN BAUKE MULDER DE EERLIJKE KEUKEN VAN BAUKE MULDER Eerlijk koken, waarbij het product qua smaak en textuur zo puur mogelijk op het bord komt, Een huiselijke en ongedwongen sfeer, gecombineerd met een voortreffelijke

Nadere informatie

comfortabel vergaderen & stijlvol tafelen

comfortabel vergaderen & stijlvol tafelen comfortabel vergaderen & stijlvol tafelen Comfortabel zaken doen De ideale plek voor formele en informele ontmoetingen Ons volledig vernieuwde clubhuis, middenin een groene oase van rust, is de ideale

Nadere informatie

Hotel Arathena Italië Sardinië San Pantaleo

Hotel Arathena Italië Sardinië San Pantaleo Hotel Arathena Italië Sardinië San Pantaleo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Arathena - (Italië Sardinië San Pantaleo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Voor Hemels koken hoef je geen Chef te zijn!!!

Voor Hemels koken hoef je geen Chef te zijn!!! Vanaf juni 2015 is naast Restaurant Ratatouille op Vischmarkt nr. 4, ons KookLokaal, Wijnkelder en CuliWinkel gevestigd. Verschillende concepten onder één dak wat Ratatouille gastronomisch helemaal compleet

Nadere informatie

Comfortsystemen. De luxe van extra veel warm water

Comfortsystemen. De luxe van extra veel warm water De luxe van extra veel warm water 01-07 - 2015 Luxueus én zuinig Volop genieten van veel warm water Is uw woning uitgerust met ruime voorzieningen zoals twee badkamers, duobad of stortdouche? Deze faciliteiten

Nadere informatie

OVERNACHTEN LUNCHEN DINEREN BORRELEN FEESTEN EN PARTIJEN TROUWEN VERGADEREN BIJEENKOMSTEN CONFERENTIES

OVERNACHTEN LUNCHEN DINEREN BORRELEN FEESTEN EN PARTIJEN TROUWEN VERGADEREN BIJEENKOMSTEN CONFERENTIES OVERNACHTEN LUNCHEN DINEREN BORRELEN FEESTEN EN PARTIJEN TROUWEN VERGADEREN BIJEENKOMSTEN CONFERENTIES een welkom warm Loco! bij De stoomtrein is inmiddels vervangen door de diesel locomotief. Maar de

Nadere informatie

HOSPITALITY FC UTRECHT

HOSPITALITY FC UTRECHT HOSPITALITY FC UTRECHT FC UTRECHT HOSPITALITY GENIET VAN EEN BUITENGEWONE ERVARING De FC Utrecht Hospitality programma s zijn een uitstekende gelegenheid om Utrecht en FC Utrecht te beleven. Door het leveren

Nadere informatie

Onderhoud. Houten Vloeren Opfrissen. Bona Deep Clean System

Onderhoud. Houten Vloeren Opfrissen. Bona Deep Clean System Onderhoud Houten Vloeren Bona Deep Clean System Nieuwe service met uitstekende resultaten Bona introduceert haar allernieuwste innovatie, waarmee doffe vloeren onmiddellijk worden gerevitaliseerd. Met

Nadere informatie

Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag

Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag 2 3 Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Er breekt een spannende en leuke tijd aan. Een tijd waarin u voor veel keuzes

Nadere informatie

Werken bij Brood op de Plank Dit is het bakkerscafé Genieten in de horeca Ons adres is: Openingstijden: Samen succesvol

Werken bij Brood op de Plank Dit is het bakkerscafé Genieten in de horeca Ons adres is: Openingstijden: Samen succesvol Samen succesvol Brood van de bovenste plank Brood, lekker brood, daar draait het om bij bakkerscafé Brood op de Plank in Nijmegen. Ambachtelijk gebakken van biologische ingrediënten. Een halfje wit, desem,

Nadere informatie

Winterhalter GS 600-serie. Winterhalter gereedschappenwasmachines. Gun uzelf het beste

Winterhalter GS 600-serie. Winterhalter gereedschappenwasmachines. Gun uzelf het beste Winterhalter GS 600-serie Winterhalter gereedschappenwasmachines Gun uzelf het beste GS 600-serie Winterhalter wasmachines voor pannen, platen en gereedschappen Groot vaatwerk, grote prestaties de GS 600-serie

Nadere informatie

PATHÉ BUITENHOF V1.0

PATHÉ BUITENHOF V1.0 PATHÉ BUITENHOF V1.0 PATHÉ BUITENHOF Dit prachtige boutique theater stamt uit 1904 en werd ontworpen door architect Johan Mutters. Het werd gebouwd als restaurant Des Deux Villes (zoals nu nog op de gevel

Nadere informatie

Green Cleaning. Duurzaam schoonmaakonderhoud - ecologisch, economisch en ergonomisch waardevol

Green Cleaning. Duurzaam schoonmaakonderhoud - ecologisch, economisch en ergonomisch waardevol Green Cleaning Duurzaam schoonmaakonderhoud - ecologisch, economisch en ergonomisch waardevol Waarom green? Green is bij ons meer dan groen het staat voor duurzaam. HECTAS hecht nadrukkelijk veel waarde

Nadere informatie

CONFERENTIEHOTEL. V e r g a d e r i n g e n T r a i n i n g e n C o n g r e s s e n M e e r d a a g s e c u r s u s s e n H o t e l k a m e r s

CONFERENTIEHOTEL. V e r g a d e r i n g e n T r a i n i n g e n C o n g r e s s e n M e e r d a a g s e c u r s u s s e n H o t e l k a m e r s CONFERENTIEHOTEL V e r g a d e r i n g e n T r a i n i n g e n C o n g r e s s e n M e e r d a a g s e c u r s u s s e n H o t e l k a m e r s Hartelijk welkom in het conferentiehotel op het Bouw & Infra

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië Toscane Artimino) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

KPN XL 1 KPN XL 1 Titel van de presentatie Classificatie

KPN XL 1 KPN XL 1 Titel van de presentatie Classificatie KPN XL KPN XL 1 Titel van de presentatie Classificatie Ambitie KPN XL: ontwikkelen van een full service formule die past bij merk KPN. Wat willen we? KPN Beste dienstverlener met on-telco hoge klanttevredenheid

Nadere informatie

CENTRAAL GELEGEN TOPARCHITECTUUR HYPERUITGERUST DE VLEESHALLE B2B

CENTRAAL GELEGEN TOPARCHITECTUUR HYPERUITGERUST DE VLEESHALLE B2B Productief meeten, inspirerende workshops volgen, een event organiseren of informeel netwerken en tussendoor genieten van een smaakvol kader: kan allemaal in De Vleeshalle. Deze historische locatie in

Nadere informatie

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel & Bungalows Changa - (Turkije Turkse Rivièra Adrasan) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Een barista op de stand,

Een barista op de stand, Espresso kitchen Een barista op de stand, Meer leads uit uw beursdeelname dankzij onze koffiebar Espresso Kitchen verwelkomt bezoekers op de beursstand zodat uw team gerust en met aandacht nieuwe contacten

Nadere informatie

Ecowater waterontharder

Ecowater waterontharder s y s t e m s Voorkom kalkaanslag met een Ecowater waterontharder www.aquacomfort.nl Unieke gepatenteerde kenmerken: Multifunctionele display, geeft alles weer omtrent uw water- en zoutverbruik Besturing:

Nadere informatie

De perfecte kop koffie in een wereld die continu beweegt

De perfecte kop koffie in een wereld die continu beweegt De perfecte kop koffie in een wereld die continu beweegt Nestlé Professional D LIKE A SKINNY LATTE CAPPUCCINO skimmed milk MOCHA OFFEE make it stronger cold WATER UNGO DRINK ESPRESSOAMERICANO LATTECHOCOLATEE

Nadere informatie

Pagedal, samen beleven!

Pagedal, samen beleven! Pagedal, samen beleven! Bij Pagedal bent u als klant écht koning! Wij bieden u een compleet verzorgd arrangement, waarvan u de invulling zelf kunt bepalen. Pagedal, voor een evenement op maat! Zakelijke

Nadere informatie

Horeca en Facility 2016/2017

Horeca en Facility 2016/2017 novacollege.nl/horecafacility Facilitair management Gastheer/gastvrouw Horeca management en ondernemen Kok Horeca en Facility 2016/2017 Op het Nova College leer ik niet alleen veel over eten, drinken en

Nadere informatie

Autotron Rosmalen 5 & TERUGBLIK 2016 DE NATIONALE INSPIRATIEDAGEN VOOR HET AMBACHTELIJKE BAKKERSVAK.

Autotron Rosmalen 5 & TERUGBLIK 2016 DE NATIONALE INSPIRATIEDAGEN VOOR HET AMBACHTELIJKE BAKKERSVAK. Autotron Rosmalen 5 & 6 03 2017 TERUGBLIK 2016 DE NATIONALE INSPIRATIEDAGEN VOOR HET AMBACHTELIJKE BAKKERSVAK www.easyfairs.com/bakkersvak-nl UNIEKE POSITIE IN DE MARKT HET VERBINDEN VAN DE COMPLETE BAKKERIJBRANCHE

Nadere informatie

HORECA & PROJECTMEUBILAIR

HORECA & PROJECTMEUBILAIR HORECA & PROJECTMEUBILAIR Sensus Almere Passie Amersfoort Zorgcentra De Borg Groningen Plaza 6 Emmeloord Beachclub CoffeeZ Creatieve interieurconcepten Elisabeth van der Heijden Wij wilden voor alle vestigingen

Nadere informatie

Trouwen bij. Restaurant Zuiver Gastvrij

Trouwen bij. Restaurant Zuiver Gastvrij Trouwen bij Restaurant Zuiver Gastvrij 2014 Zuiver Gastvrij Krommewetering 51 Utrecht 030 23 83 233 www.zuivergastvrij.nl utrecht@zuivergastvrij.nl KvK 30243806 Welkom bij Zuiver Gastvrij De perfecte locatie

Nadere informatie

Eper Stoom- en Wasserij

Eper Stoom- en Wasserij Eper Stoom- en Wasserij Eper Stoom- en Wasserij bv Voor een onvergetelijke eerste indruk! Tafels voorzien van prachtig linnen Handdoeken keurig gevouwen Beddengoed netjes geseald Wij leveren en wassen.

Nadere informatie

Geen tapas maar shapas het is Sherryweek

Geen tapas maar shapas het is Sherryweek Geen tapas maar shapas het is Sherryweek Inderdaad geen tapas, maar shapas het is Internationale sherryweek, zoals je in mijn oktober dagboek al kon lezen ben ik in oktober aangeschoven bij een taps lunch,

Nadere informatie

Groepen. Mogelijkheden voor feest / bruiloft / diner. Restaurant en Wijnhandel Artisan Verwersstraat 24, 5211 HW s-hertogenbosch

Groepen. Mogelijkheden voor feest / bruiloft / diner. Restaurant en Wijnhandel Artisan Verwersstraat 24, 5211 HW s-hertogenbosch Groepen Mogelijkheden voor feest / bruiloft / diner Vinoloog van de wijnacademie Cerfiticate of excellence - tripadvisor Restaurant en Wijnhandel Artisan Restaurant & Wijnhandel Artisan ambachtelijke &

Nadere informatie

Croonpassage 37 Boxtel penthouse

Croonpassage 37 Boxtel penthouse Croonpassage 37 Boxtel penthouse LUXE PENTHOUSE WONEN AAN DE MARKT Boxtel biedt mogelijkheden De gemeente Boxtel heeft haar inwoners veel te bieden. Er is een gezellig centrum met een typisch Brabantse

Nadere informatie

Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali

Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Pantheon Villas & Suites - (Griekenland Kreta Bali) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

naam restaurant.. Conceptplan Baan 4, Warmond

naam restaurant.. Conceptplan Baan 4, Warmond naam restaurant.. Conceptplan Baan 4, Warmond Inhoud Inhoud Huidige situatie Introductie Osteria Concept Introductie Osteria Concept Foodboard Doelgroep omschrijving Plattegrond Moodboard interieur/ sfeerimpressie

Nadere informatie

meer besparen met minderwatt www.minderwatt.nl

meer besparen met minderwatt www.minderwatt.nl meer besparen met minderwatt www.minderwatt.nl blauw is het nieuwe groen meer besparen met minderwatt dit is minderwatt minderwatt is een businessunit van het gerenommeerde Maas & Hagoort Lampen. Met een

Nadere informatie

Duinzigt Oegstgeest ZALEN EN ZAALARRANGEMENTEN 2013

Duinzigt Oegstgeest ZALEN EN ZAALARRANGEMENTEN 2013 ZALEN EN ZAALARRANGEMENTEN 2013 Duinzigt Oegstgeest beschikt over 6 prachtige vergaderzalen, elk met een eigen stijl. Van kleine, intieme gesprekken tot grotere seminars; u bent bij ons aan het juiste

Nadere informatie

Ruimte voor beleving. CineMec. congres. Centraal in Nederland aan de A12. Perfect bereikbaar. 9 zalen / 2300 stoelen. Eigen parkeerterrein

Ruimte voor beleving. CineMec. congres. Centraal in Nederland aan de A12. Perfect bereikbaar. 9 zalen / 2300 stoelen. Eigen parkeerterrein CineMec congres Ruimte voor beleving Centraal in Nederland aan de A12 Perfect bereikbaar 9 zalen / 2300 stoelen Eigen parkeerterrein Uw presentatie groot op het scherm Satellietverbinding met de hele wereld

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

BIERFABRIEK DELFT. Bierfabriek is een unieke combinatie van. Daarnaast werkt Bierfabriek zo

BIERFABRIEK DELFT. Bierfabriek is een unieke combinatie van. Daarnaast werkt Bierfabriek zo BIERFABRIEK DELFT Bierfabriek is een unieke combinatie van bierbrouwerij, café en restaurant in het historische hart van Delft. Ons concept biedt een ongedwongen sfeer waarin ambachtelijk huisgebrouwen

Nadere informatie

overnachten lunchen dineren borrelen feesten en partijen trouwen vergaderen bijeenkomsten conferenties

overnachten lunchen dineren borrelen feesten en partijen trouwen vergaderen bijeenkomsten conferenties overnachten lunchen dineren borrelen feesten en partijen trouwen vergaderen bijeenkomsten conferenties een welkom warm Loco! bij De stoomtrein is inmiddels vervangen door de diesel locomotief. Maar de

Nadere informatie

Wat ons betreft kunt u het dak op!

Wat ons betreft kunt u het dak op! Wat ons betreft kunt u het dak op! een dak om op te leven Dakterras.nl maakt de Nederlandse daken leefbaar. Unieke en duurzame producten vormen de basis voor hoge kwaliteit. U vindt Dakterras.nl dealers

Nadere informatie