Indien u van dit prestatiecontract gebruik wenst te maken, ontvangen wij graag binnen 30 dagen na dagtekening één exemplaar getekend retour.!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Indien u van dit prestatiecontract gebruik wenst te maken, ontvangen wij graag binnen 30 dagen na dagtekening één exemplaar getekend retour.!"

Transcriptie

1 Aan de bewoners van project Plasrode Waddinxveen Betreft: Comfort PRO prestatiecontract OWP-BC met bodemcollector. Geachte heer, mevrouw, Bijgaand ontvangt u een non-remote onderhoudscontract voor een koeltechnische warmtepompinspectie aangaande uw Alpha-Innotec warmtepompinstallatie voor uw woning in wijk Plasrode te Waddinxveen. Dit onderhoudscontract betreft de inspectie van uw warmtepompinstallatie, inclusief de verticale bodemwisselaar. De minimale interval voor de warmtepompinspectie bedraagt één keer per vierentwintig maanden. De looptijd van dit contract bedraagt tien jaar. De warmtepompen worden om het jaar één keer fysiek gecontroleerd door ThermoDynamic B.V.. De broninstallatie (bodemcollector) wordt om het jaar beoordeeld op energetisch functioneren door de leverancier ThermoPlus. Neeleman installatietechniek verzorgt de eerstelijns-service voor uw complete installatie. De prijs voor het Comfort PRO prestatiecontract op basis van 1 stuks van de volgende types Alpha- InnoTec warmtepompen, de WZS 41 H/K, WZS 61 H/K, WZS 81 H/K, WZS101 H/K, of een SWC 140 bedraagt: Per jaar, 142,50 inclusief 21% btw" Indien u van dit prestatiecontract gebruik wenst te maken, ontvangen wij graag binnen 30 dagen na dagtekening één exemplaar getekend retour. Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht u echter nog vragen en/of opmerkingen hebben, neemt u dan contact met de heer Thomas van der Kuij, telefoon of per thomas.vanderkuij@neeleman.com Met vriendelijke groet, Neeleman installatietechniek bv" Len Neeleman Directeur

2 Bijzonderheden:" - Combi warmtepomp: per woning - Verticale bodemwarmtewisselaar: per woning - AlphaWeb: Nee Wetgeving en uw warmtepompinstallatie: " Het beheer van de installaties is door de wet aan nadere regels verbonden om verlies van koudemiddel te voorkomen. Zo is bepaald dat aan semi-hermetische warmtepompen met een inhoud van 3,0 kg en hermetische warmtepompen met een inhoud van 6,0 kg ten minste eenmaal per jaar preventief onderhoud en een koeltechnische controle moeten worden verricht. De controle op naleving van wet- en regelgeving is een overheidstaak, deze zal door ambtenaren van de gemeente, met name op eigenaar / beheerder van een koelinstallatie, worden uitgevoerd. Bron: VERORDENING (EG) Nr. 842/2006 VAN HET EUROPEES PARLEMENT EN DE RAAD van 17 mei 2006 inzake bepaalde gefluorideerde broeikasgassen Aan deze installatie is het niet verplicht volgens de F-gassen voorschriften nr. 842/2006, jaarlijks eenmaal reguliere inspectie en een koeltechnische inspectie te verrichten.

3 Omvang technische warmtepompinspectie" (fysieke warmtepompinspectie in ieder oneven contractjaar) 1. Controleren op correct functioneren van de warmtepomp(-installatie) als functionele test." Waterzijdige controlepunten binnen demarcatie warmtepomp/bron; a. Bronzijdig; Controle dichtheid warmtepomp Controle ΔT warmtepomp Controle vriespunt glycol in warmtebron Inspectie/reiniging Oventrop vuilfilters Controle bedrijfsdruk bron, indien nodig bijvullen tot 1,5 bar (water) Optische controle broninstallatie tot 1,5m vanaf de warmtepomp b. Afgifte-zijdig; Controle dichtheid warmtepomp Controle ΔT warmtepomp Inspectie/reiniging Oventrop vuilfilters Controle bedrijfsdruk afgiftezijde, indien nodig bijvullen tot 1,8 bar. 2. Technische controle warmtepomp en opname meetwaarden Technische controlepunten; Controle op lekkage van koudemiddel Controle op aanwezigheid van corrosie Controle op lekdichtheid van verbindingen Het opnemen van werktemperaturen Het opnemen van opgenomen stroom / vermogen compressor(en) Opname van meetwaarden en instellingen; Het opnemen van bedrijfsuren compressor Het opnemen van het aantal schakelingen van de compressor Het opnemen van bedrijfsuren verwarmen Het opnemen van bedrijfsuren warmtapwater Het opnemen van bedrijfsuren koeling Het opnemen van bedrijfsuren elektrisch element Het opnemen van instelling stooklijn* Het opnemen van instelling warmtapwater* Het opnemen van instelling koeling* * Het wijzigen van comfortinstellingen wordt uitsluitend op verzoek of na akkoord van opdrachtgever / bewoner uitgevoerd Rapporteren middels inspectierapportage (uitgaande van maximaal 2300 draaiuren per jaar voor verwarming en warmtapwater).

4 Omvang inspectie verticale bodemwarmtewisselaar" (fysieke broninspectie in ieder oneven contractjaar) 3. Controleren op correct functioneren van de collectieve broninstallatie. " Het uitvoeren van de controlewerkzaamheden zoals hieronder beschreven, draagt bij aan de bedrijfszekerheid van het systeem. Bronzijdige controlepunten binnen demarcatie VBWW; Optische controle Controle dichtheid bronsysteem Controle bedrijfsdruk bron, indien nodig bijvullen tot 1,5 bar (water)* Het water/glycolmonster op de vorstbeveiliging De energetische gegevens uit de warmtepomp controleren op de in de opdrachtbevestiging van het bronsysteem gestelde uitgangspunten U krijgt een rapportage waaruit blijkt of uw broninstallatie binnen de gestelde uitgangspunten werkt en of er acties nodig zijn om de in de opdracht-bevestiging genoemde garantie te kunnen handhaven. Deze werkzaamheden zijn tijdens de fysieke warmtepompinspectie uitgevoerd. *Indien het vriespunt van het medium in de collectieve broninstallatie niet voldoende is, wordt getracht deze bij te vullen middels aanwezige vul- en aftap aansluitingen. De kosten voor het toegevoegde glycol worden separaat van de contractprijs doorberekend. Indien de benodigde vul- en aftap aansluitingen niet aanwezig of bruikbaar zijn, zal hiervoor een meerprijs worden aangeboden. Na akkoord van de opdrachtgever zal op een nader te bepalen moment het vriespunt van het bronmedium door ThermoDynamic B.V. worden opgewaardeerd. Intervaloverzicht Jaar 1 tot en met 10" Uitgangspunt voor de aanvang van het prestatiecontract tussen opdrachtnemer en opdrachtgever is de datum van in bedrijf name met bijbehorend protocol van de AlphaInnoTec warmtepomp, aangevuld met de gelogde warmtepompgegevens tijdens de in bedrijf name door de servicetechnicus van ThermoDynamic B.V.. In het eerste tot en met het tiende jaar van het contract zal tweejaarlijks een fysieke inspectie plaatsvinden aan de Alpha-InnoTec warmtepomp met een rapportage aan de opdrachtgever. Het inspectiebezoek zal plaatsvinden gedurende reguliere werkdagen: maandag t/m vrijdag van 8.00 tot uur. Afspraken zullen vier weken voor het feitelijke bezoek met de bewoner gemaakt worden. De opdrachtgever ontvangt tweejaarlijks een rapportage met de gegevens van de warmtepomp- en broninstallatie omtrent: - Aantal bedrijfsuren voor verwarmen, warm tapwater en koeling; - Aantal schakelingen van de compressor; - Actuele temperaturen, zoals bron in- en bron uittredetemperatuur; - Overige relevante gegevens voor de juiste functionaliteit van de warmtepomp; - Beoordeling met betrekking tot functionaliteit en energieverbruik; - Advies met betrekking tot verhoging comfort en beperking energieverbruik. Gedurende jaar één en twee na datum inbedrijf stelling vallen de eventuele vervangingsmaterialen voor de Alpha-InnoTec warmtepomp en de montage hiervan onder de fabrieksgarantie en worden deze werkzaamheden uitgevoerd door ThermoDynamic B.V..

5 Storingsafhandeling De storingen aan de warmtepompinstallatie of het warmte-afgifte-systeem (vloerverwarming en/of convectoren) worden door de bewoner bij Neeleman installatietechniek gemeld. Wij analyseren deze storing telefonisch en sturen zo nodig een service-monteur om de storing te verhelpen, indien de storing betrekking heeft op de warmtepompinstallatie zullen wij ThermoDynamic B.V. opdracht geven om de storing te verhelpen. De afhandeling van storingen aan de installatie, anders dan de warmtepomp zal door Neeleman installatietechniek worden onderzocht en worden verholpen tegen vergoeding op basis van regie van de voorrijkosten, arbeidsloon en (hulp-)materiaal. Indien storingen aan de warmtepompinstallatie ontstaan, of door de Nathan Group B.V. geleverde onderdelen defect raken door molest, vandalisme of ondeskundig gebruik, worden de kosten inzake voorrijden, arbeid en (hulp-)materialen aan de opdrachtgever in rekening gebracht. Onder storingen en / of eventuele schade worden in dit verband o.a. verstaan: - uitval van de energievoorziening; - defecten aan elektrische hoofdzekeringen; - onjuiste stand van schakelaars, afsluiters, of verkeerd ingestelde thermostaten, voor zover door derde(n) bediend kunnen worden; - het verhelpen van defecten als gevolg van door derde(n) aan de installatie(s) uitgevoerde werkzaamheden. Deze werkzaamheden zullen gefactureerd worden conform de vigerende tarieven ten behoeve van de buitencontractuele werkzaamheden. Indien arbeid wordt verricht welke uitgesloten is van de garantiebepalingen met betrekking tot de warmtepompinstallatie en afgifte-systeem worden de volgende tarieven gehanteerd: Tijdens kantooruren 8:00 tot 17:00 uur Voorrijkosten 125,00 (ThermoDynamics) Arbeidsloon 62,50 (ThermoDynamics & Neeleman installatietechniek) Tijdens avond, zaterdag, zon en feestdagen Voorrijkosten 125,00 (ThermoDynamics) Arbeidsloon 71,65 (ThermoDynamics & Neeleman installatietechniek) Bedragen zijn netto, exclusief BTW en worden jaarlijks geïndexeerd. Minimaal aantal werkuren: 1 Neeleman installatietechniek rekent geen voorrijkosten, de reistijd zal worden verrekend per 15 minuten en op basis van het arbeidsloon tarief.

6 Overeengekomen aspecten" 1. De opdrachtnemer zal de warmtepompinstallatie inclusief broninstallatie, door het uitvoeren van de periodieke technische warmtepompinspectie, in parate staat houden, om zodoende een zo groot mogelijke functionele geschiktheid en prestatie te handhaven. Deze warmtepompinspectie wordt tweejaarlijks één keer fysiek uitgevoerd. 2. De opdrachtgever zal de warmtepompinstallatie, door het uitvoeren van de preventieve inspectie, in parate staat houden, om zodoende een zo groot mogelijke functionele geschiktheid en prestatie te handhaven.hieronder valt onder meer het inregelen van de bronzijdige en verwarmingszijdige installatie. 3. De bij een technische inspectie of herstel van een storing op locatie toegepaste Alpha-InnoTec onderdelen, hulpmaterialen en de voor de vervanging hiervan gemaakte arbeidsuren worden aan de opdrachtgever als meerprijs op de contractprijs in rekening gebracht. Indien door de omvang van de werkzaamheden of het ontbreken van specifiek benodigde onderdelen een tweede servicebezoek noodzakelijk is, worden naast de eerder genoemde arbeid, onderdelen en materialen de voorrijkosten in rekening gebracht, tenzij er nog garantiebepalingen ter zake van de te vervangen Alpha-InnoTec onderdelen van kracht zijn. Deze werkzaamheden zullen worden gefactureerd tegen de dan vigerende tarieven. 4. De technische inspectie wordt uitgevoerd op reguliere werkdagen. Onder reguliere werkdagen wordt verstaan: maandag tot en met vrijdag, van uur tot uur, met uitzondering van de algemeen erkende feestdagen. De dag en het tijdstip van uitvoering worden bepaald in overleg met ThermoDynamic B.V.. De planning wordt opgemaakt op basis van postcode indeling. 5. De bewoner dient op de afgesproken dag aanwezig te zijn, zoals met de bewoner overeengekomen. De bewoner mag voor vervanging zorgen in de vorm van een meerderjarig persoon, welke de toegang tot het project verschaft. Deze dient tijdens de gehele arbeidsperiode van de servicemonteur van ThermoDynamic B.V. aanwezig te zijn. Indien niemand op het project aanwezig is, en daardoor de servicemonteur van ThermoDynamic B.V. geen begeleide toegang tot het project heeft, worden de reiskosten en wachturen aan de opdrachtgever in rekening gebracht. 6. De servicemonteur van ThermoDynamic B.V. dient altijd vrije en onbelemmerde toegang te hebben tot de ruimte waar de warmtepompinstallatie inclusief broninstallatie is opgesteld. Indien het niet mogelijk is om inspectie aan de warmtepomp te verrichten, gesitueerd op de opstellingsplaats vanwaar de warmtepomp zijn energiebijdrage levert aan de hoofdinstallatie, zal deze door de opdrachtgever uit- en ingebouwd dienen te worden. 7. Wachturen of vertraging ten gevolge van omstandigheden welke niet aan ThermoDynamic B.V. kunnen worden toegerekend, worden aan de opdrachtgever in rekening gebracht. 8. De huur van eventueel benodigde steigers of hoogwerkers is niet bij dit prestatiecontract inbegrepen. 9. De berekening van het prestatiecontract is gebaseerd op het loon- en prijspeil ten tijde van het aangaan van het contract. Tussentijdse verhoging van de loonkosten kan zonder voorafgaande mededeling worden doorberekend, mits een periode van drie maanden is verstreken na de datum van totstandkoming van de overeenkomst. De hoogte is afhankelijk van het betreffende CBS indexcijfer. 10. Het contract zal ingaan zodra het getekende contract in ons bezit is, behoudens het bepaalde in artikel 2 lid 1 van onze algemene voorwaarden. De overeenkomst wordt aangegaan voor de duur van minimaal twee en maximaal tien jaar. Zonder schriftelijke opzegging, uiterlijk drie maanden voor het verstrijken van de overeenkomst, wordt de overeenkomst stilzwijgend met twee jaar verlengd en de contractprijs automatisch geïndexeerd. 11. Betaling dient te geschieden binnen 30 dagen na factuurdatum. Facturatie zal geschieden bij het ingaan van het contract, in dit zelfde jaar wordt de eerste inspectie uitgevoerd. Aansluitend wordt gefactureerd in januari van elk daaropvolgend jaar. 12. Dit contract is een overeenkomst tussen bewoner en Neeleman Installatietechniek te Waddinxveen.

7 Opdrachtbevestiging" Ondergetekende gaat akkoord met het onderhoudscontract, type OWP-BC voor de warmtepompinstallatie met bodemcollector. VOORLETTERS ACHTERNAAM ADRES EN HUISNUMMER POSTCODE EN WOONPLAATS TELEFOON MOBIEL ADRES Ik wil mijn facturen niet per ontvangen. Ik wil ook onderhoud op mijn mechanische ventilatiebox, meerprijs 48,00 of mijn Warmte-terug- Win ventilatiebox WTW systeem, meerprijs 59,95 per jaar (excl. filters). Handtekening U kunt deze opdrachtbevestiging in gesloten enveloppe sturen aan; Neeleman installatieservices Antwoordnummer WB Waddinxveen

Indien u van dit prestatiecontract gebruik wenst te maken, ontvangen wij graag binnen 30 dagen na dagtekening één exemplaar getekend retour.!

Indien u van dit prestatiecontract gebruik wenst te maken, ontvangen wij graag binnen 30 dagen na dagtekening één exemplaar getekend retour.! Aan de bewoners van project Plasrode Waddinxveen Betreft: Comfort PRO prestatiecontract OWP zonder bodemcollector Geachte heer, mevrouw, Bijgaand ontvangt u een non-remote onderhoudscontract voor een koeltechnische

Nadere informatie

Onderhoud / Serviceplan 2016

Onderhoud / Serviceplan 2016 Onderhoud / Serviceplan 2016 Optie 1: Servicecontract 1 (onderhoud VR ketel) 90,85 inclusief 21% btw Alle voorkomende storingen en reparaties aan de cv ketel worden verholpen met doorberekening Optie 2:

Nadere informatie

CV-KETEL ONDERHOUD, VOOR BEHOUD VAN UW KETEL

CV-KETEL ONDERHOUD, VOOR BEHOUD VAN UW KETEL Kadiks Installatie B.V. Industriestraat 3 2751 GT Moerkapelle Tel. 079-5932524 e-mail: info@kadiksbv.nl CV-KETEL ONDERHOUD, VOOR BEHOUD VAN UW KETEL Een CV-ketel is een slim apparaat dat er voor zorgt

Nadere informatie

Onderhoud - Reparatie Storingen

Onderhoud - Reparatie Storingen Melag Service Onderhoud - Reparatie Storingen Melag modellen waar deze prijslijst betrekking op heeft: S en VS klasse Modellen: 23S, 23VS, 29S en 29VS N klasse Modellen: Melatronic 15EN, 17EN, 23EN en

Nadere informatie

ABONNEMENTSVOORWAARDEN ONDERHOUD - CV TOESTEL Versie d.d. 19-04-2006

ABONNEMENTSVOORWAARDEN ONDERHOUD - CV TOESTEL Versie d.d. 19-04-2006 ABONNEMENTSVOORWAARDEN ONDERHOUD - CV TOESTEL Versie d.d. 19-04-2006 Naam Abonnee : Adres : Postcode : Plaats : Debiteurennummer : Datum : Deze abonnementsvoorwaarden hebben betrekking op het hieronder

Nadere informatie

Jansens Onderhoud / Serviceplan 2012

Jansens Onderhoud / Serviceplan 2012 Jansens Onderhoud / Serviceplan 2012 Optie 1: Servicecontract 1 (onderhoud VR ketel) 90,85 inclusief 19% btw Optie 2: Servicecontract 2 (all-in VR ketel) 164,31 inclusief 19% btw zonder doorberekening

Nadere informatie

Indien u gebruikt wilt maken van ons contract kunt u de bijgevoegde formulieren invullen en routeneren op onderstaand adres.

Indien u gebruikt wilt maken van ons contract kunt u de bijgevoegde formulieren invullen en routeneren op onderstaand adres. Geachte Heer/ Mevr, Uw C.V en/of mechanische ventilatie installatie heeft regelmatig onderhoud nodig. Daarom is het aan te raden minstens eenmaal per jaar een controle op de goede werking van de installatie

Nadere informatie

Betreft: onderhoud a.c. apparatuur aan installaties met een koelmiddelinhoud van 0-3 kg.

Betreft: onderhoud a.c. apparatuur aan installaties met een koelmiddelinhoud van 0-3 kg. Aan de bewoner(s) van dit pand Datum 1 januari 2014 Onze referentie 14001/SS/WT. Betreft: onderhoud a.c. apparatuur aan installaties met een koelmiddelinhoud van 0-3 kg. Geachte bewoner/gebruiker, Regelmatig

Nadere informatie

1.1.1c. Smeren en zo nodig afstellen van mechanische onderdelen van in het contract omschreven apparatuur.

1.1.1c. Smeren en zo nodig afstellen van mechanische onderdelen van in het contract omschreven apparatuur. 1.1. Contract A preventief service abonnement 1.1.1. Algemene bepalingen 1.1.1a. Een preventief service abonnement wordt ten minste aangegaan voor de duur van één jaar. Gedurende de periode wordt 1 maal

Nadere informatie

Bijlage 1: Principeschema behorende bij de Leveringsovereenkomst inzake Mannee te Goes

Bijlage 1: Principeschema behorende bij de Leveringsovereenkomst inzake Mannee te Goes Bijlage 1: Principeschema behorende bij de Leveringsovereenkomst inzake Mannee te Goes Bijlage 2: Aansluitwaarden en prestaties Combiwarmtepompen behorende bij de Leveringsovereenkomst inzake Mannee te

Nadere informatie

Systeem kenmerken. Bivalent gas Bivalent elektrisch Zonne bijdrage Circulatienet warm water Opmerkingen. Horizontaal Open met GWS direct op verdamper

Systeem kenmerken. Bivalent gas Bivalent elektrisch Zonne bijdrage Circulatienet warm water Opmerkingen. Horizontaal Open met GWS direct op verdamper Checklist Inspectie en Onderhoud Brine warmtepomp v2.0 Dit document in een handleiding om het eerstelijns onderhoud uit te kunnen voeren op STIEBEL ELTRON warmtepompen. Uitgaande van een vulgewicht

Nadere informatie

Jansens Onderhoud / Serviceplan 2015

Jansens Onderhoud / Serviceplan 2015 Onrhoud Onrhoud / Onrhoud / 2015 Optie 1: Servicecontract 1 (onrhoud VR ketel) 79,59 inclusief 6% btw Optie 1: Servicecontract Het eenmaal per jaar (onrhoud reinigen en controleren VR ketel) cv (combi)

Nadere informatie

CV-KETEL ONDERHOUD, VOOR BEHOUD VAN UW KETEL. Bij Kadiks heeft u keuze uit 4 typen Service Abonnementen:

CV-KETEL ONDERHOUD, VOOR BEHOUD VAN UW KETEL. Bij Kadiks heeft u keuze uit 4 typen Service Abonnementen: Kadiks Installatiebedrijf B.V. Industriestraat 3 2751 GT Moerkapelle Tel. 079-5932524 e-mail: info@kadiksbv.nl CV-KETEL ONDERHOUD, VOOR BEHOUD VAN UW KETEL Een CV-ketel is een slim apparaat dat er voor

Nadere informatie

Onderhoud contract. Warmond, Onze referentie: De ondergetekenden: GAP INSTALLATIETECHNIEK Kerdam 5 2361 GK Warmond

Onderhoud contract. Warmond, Onze referentie: De ondergetekenden: GAP INSTALLATIETECHNIEK Kerdam 5 2361 GK Warmond Onderhoud contract Warmond, Onze referentie: De ondergetekenden: GAP INSTALLATIETECHNIEK Kerdam 5 2361 GK Warmond hierna te noemen de Installateur, en hierna te noemen de Opdrachtgever, komen het volgende

Nadere informatie

Service & Onderhoud abonnement CV ketel

Service & Onderhoud abonnement CV ketel Service & Onderhoud abonnement CV ketel Met een service & onderhoud abonnement van van der Bij bent u verzekerd van een optimaal comfort in uw woning. Onderhoud aan uw CVketel zorgt voor een perfect werkende

Nadere informatie

PPOC Preventief Periodiek Onderhoudscontract

PPOC Preventief Periodiek Onderhoudscontract Elephant Dental B.V. Contractnummer: PPOC Preventief Periodiek Onderhoudscontract Voor DeguDent / Elephant / Austenal / Dentsply Apparatuur. Klantspecificatie: NAW gegevens: Klantnummer: Naam Opdrachtgever:

Nadere informatie

Onderhoudsabonnement voor woninginstallatie(s)

Onderhoudsabonnement voor woninginstallatie(s) Onderhoudsabonnement voor woninginstallatie(s) Installatiebedrijf: Schulte & Lestraden B.V. Contactpersoon: Afdeling Service & Onderhoud Adres: Postbus 550 Postcode / plaats: 2160 AN Lisse Telefoon: 0252-466466

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden onderhouds-, service- en installatiewerkzaamheden.

Leveringsvoorwaarden onderhouds-, service- en installatiewerkzaamheden. Leveringsvoorwaarden onderhouds-, service- en installatiewerkzaamheden. Voor alle zaken die in deze leveringsvoorwaarden niet zijn besproken verwijzen wij naar de AVIC (Algemene Voorwaarden voor Installatiewerk

Nadere informatie

Service en onderhoudsabonnement

Service en onderhoudsabonnement Service en onderhoudsabonnement Het service en onderhoudsabonnement heeft betrekking op aardgas gestookte cv-ketels met een maximaal vermogen van 40 kw (combi- toestel, of cv-ketel + geiser/boiler). Eén

Nadere informatie

Bijlage 1: Principeschema behorende bij de Leveringsovereenkomst inzake de Nutsvoorziening in het Project De Blauwe Zoom te Hardinxveld-Giessendam

Bijlage 1: Principeschema behorende bij de Leveringsovereenkomst inzake de Nutsvoorziening in het Project De Blauwe Zoom te Hardinxveld-Giessendam Bijlage 1: Principeschema behorende bij de Leveringsovereenkomst inzake Bijlage 2: Aansluitwaarden en prestaties Nutsvoorziening behorende bij de Leveringsovereenkomst inzake Specificatie voorziening voor

Nadere informatie

Voorwaarden Service- & Onderhoudsabonnement Perfect geregeld

Voorwaarden Service- & Onderhoudsabonnement Perfect geregeld Voorwaarden Service- & Onderhoudsabonnement Perfect geregeld Inclusief onderhoud Inclusief voorrijkosten Inclusief arbeidskosten Inclusief materialen Het Perfect-geregeld-abonnement voorziet in het jaarlijks

Nadere informatie

Voorletters: Naam: Adres: Postcode/plaats: telefoonnummer:

Voorletters: Naam: Adres: Postcode/plaats: telefoonnummer: Voorletters: Adres: Postcode/plaats: telefoonnummer: Bovengenoemde opdrachtgever sluit hiermee een overeenkomst met Installatiebedrijf Smeijer, zoals vastgelegd in de Algemene voorwaarden voor onderhoud-

Nadere informatie

Welkom bij PinDirect!

Welkom bij PinDirect! Welkom bij PinDirect! U bent nog maar een paar stappen verwijderd van het huren van een tijdelijke pinautomaat! Vul het aansluitdossier in en voeg kopie(s) legitimatie(s) toe van tekenbevoegde(n). Hulp

Nadere informatie

Service Level Agreement

Service Level Agreement Service Level Agreement S.L.A. Hiermee bent u verzekerd van goed onderhoud en support. Geluid Licht Visueel Klundert Audiovisueel S.L.A.. Klundert Audiovisueel Klundert Audiovisueel is specialist op het

Nadere informatie

LEEFLANG VERWARMING OOSTHUIZEN

LEEFLANG VERWARMING OOSTHUIZEN LEEFLANG VERWARMING OOSTHUIZEN ALGEMENE ABONNEMENTSVOORWAARDEN GRATIS STORINGSNUMMER 0800-25 25 306 www.leeflangverwarming.nl Centrale verwarming - Loodgieter Sanitair - Riolering Water en Gas ALGEMENE

Nadere informatie

sfeerverwarming ONDERHOUDSCONTRACT service voorwaarden Warm en sfeervol design in alle stijlen

sfeerverwarming ONDERHOUDSCONTRACT service voorwaarden Warm en sfeervol design in alle stijlen sfeerverwarming ONDERHOUDSCONTRACT service voorwaarden Warm en sfeervol design in alle stijlen Zekerheid Het onderhoudscontract dat Snijder Sfeerverwarming biedt, geeft een stuk zekerheid. De zekerheid

Nadere informatie

Beheer en onderhoud in de praktijk. Warmtepompsystemen met verticale bodemwisselaar technieken. Peter Centen Nathan Group

Beheer en onderhoud in de praktijk. Warmtepompsystemen met verticale bodemwisselaar technieken. Peter Centen Nathan Group Beheer en onderhoud in de praktijk Warmtepompsystemen met verticale bodemwisselaar technieken Peter Centen Nathan Group 2 1 COLLECTIEF BRONSYSTEEM (WARMTEPOMP INDIVIDUEEL PER APPARTEMENT) VERTICALE BODEMWARMTE-

Nadere informatie

Relatie Service Abonnement

Relatie Service Abonnement Relatie Service Abonnement Inclusief 1x preventief onderhoud per winkel per jaar. Inclusief gereduceerd tarief (20%) op bezoek aan de winkel in geval van storing. v.a. 99,- per jaar Inclusief 3% korting

Nadere informatie

MODEL. LEDIGINGS-/REINIGINGS-CONTRACT Geldig voor de periode van 01/01/2011 tot 31/12/2011

MODEL. LEDIGINGS-/REINIGINGS-CONTRACT Geldig voor de periode van 01/01/2011 tot 31/12/2011 MODEL LEDIGINGS-/REINIGINGS-CONTRACT Geldig voor de periode van 01/01/2011 tot 31/12/2011 t.b.v. Voor de leden van CST- GROEP VZW Kortrijksesteenweg 198 8530 HARELBEKE LC (Contractnummer) LEDIGINGS-/REINIGINGS-CONTRACT

Nadere informatie

Onderhoudsabonnement. De voordelen van het onderhoudsabonnement? Wat valt er onder het onderhoudsabonnement? Wat kost het? Samen werken aan wonen

Onderhoudsabonnement. De voordelen van het onderhoudsabonnement? Wat valt er onder het onderhoudsabonnement? Wat kost het? Samen werken aan wonen Onderhoudsabonnement De voordelen van het onderhoudsabonnement? Wat valt er onder het onderhoudsabonnement? Wat kost het? Samen werken aan wonen De Kombinatie neemt u werk uit handen Het onderhoud van

Nadere informatie

Artikel 2. Tot de inhoud van het contract en de afgesproken prijs hoort: 2.1 Werkuren in normale werktijd uur : à 56,-/uur in contract

Artikel 2. Tot de inhoud van het contract en de afgesproken prijs hoort: 2.1 Werkuren in normale werktijd uur : à 56,-/uur in contract k l i m a a t t e c h n i e k Voorwaarden voor onderhoud aan installaties Artikel 1. Definities In deze voorwaarden hebben de navolgende begrippen de volgende betekenis: 1.1 Onder de leverancier wordt

Nadere informatie

RAY. Aanvraag Onderhoudscontract CV-ketel. onderhoudsbedrijf

RAY. Aanvraag Onderhoudscontract CV-ketel. onderhoudsbedrijf Korenmolen 43 2406 KB Alphen aan den Rijn Telefoon : 0172-478607 Mobiel : 0646-388097 Email : info@ray.nl Website : www.ray.nl Bank : ABN-AMRO 40.57.61.295 K.v.K. : RIJNLAND 28103071 B.T.W. : NL 1833.29.478.B01

Nadere informatie

Productvoorwaarden Leveringscontract Consumenten

Productvoorwaarden Leveringscontract Consumenten Productvoorwaarden Leveringscontract Consumenten 1. Toepassing Deze Productvoorwaarden zijn een aanvulling op de Leveringsovereenkomst voor Elektriciteit en/of Gas aan consumenten en de daarop geldende

Nadere informatie

1 Contracten Totaal Service All in contract, inclusief arbeidsloon, voorrijkosten en onderdelen**

1 Contracten Totaal Service All in contract, inclusief arbeidsloon, voorrijkosten en onderdelen** 1 Contracten 1.1 Totaal Service All in contract, t.b.v. een cv-ketel, gaswandketel en 1.2 combiketel tot 40 kw die ten tijde van het afsluiten van het contract niet 1.3 ouder is dan 2 jaar. Dit contract

Nadere informatie

A. WhiteVision is gerechtigd onderhoud en support voor de software te leveren;

A. WhiteVision is gerechtigd onderhoud en support voor de software te leveren; ONDERHOUDS- EN SUPPORTOVEREENKOMST Overwegingen A. WhiteVision is gerechtigd onderhoud en support voor de software te leveren; en B. de klant wenst onderhoud en support van WhiteVision te verkrijgen ten

Nadere informatie

Voorwaarden Service en Onderhoudscontracten Hartman Installatie:

Voorwaarden Service en Onderhoudscontracten Hartman Installatie: Voorwaarden Service en Onderhoudscontracten Hartman Installatie: Algemeen: 1. De genoemde gesommeerde totaalprijs is incl. btw, voorrijkosten per maand. Deze prijs zal jaarlijks geïndexeerd worden. 2.

Nadere informatie

Herstel Service. Gegevens Relatie: Naam:... Adres... Postcode / Woonplaats:... Status:... concept Versie:... 1.00 Contractnummer:... Datum:...

Herstel Service. Gegevens Relatie: Naam:... Adres... Postcode / Woonplaats:... Status:... concept Versie:... 1.00 Contractnummer:... Datum:... Herstel Service Gegevens Relatie: Naam:... Adres... Postcode / Woonplaats:... Status:... concept Versie:... 1.00 Contractnummer:... Datum:... Inhoud HERSTEL SERVICE... 3 INLEIDING HERSTEL SERVICE... 3

Nadere informatie

Warmtepomp type WPU-3 en WPU-5

Warmtepomp type WPU-3 en WPU-5 Toepassing De Itho warmtepompunit wordt toegepast in grondgebonden woningen en appartementen. De unit is een onderdeel van het Itho Energiewoning concept. Omschrijving De Itho warmtepompunits, type WPU-3

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Service Abonnement Griek Techniek B.V. Heerenveen

Algemene Voorwaarden Service Abonnement Griek Techniek B.V. Heerenveen Algemene Voorwaarden Service Abonnement Griek Techniek B.V. Heerenveen 1 Algemeen De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle met Griek Techniek B.V. afgesloten abonnementen voor het onderhouden

Nadere informatie

Onderhouds- en serviceabonnement

Onderhouds- en serviceabonnement Onderhouds- en serviceabonnement Zekerheid met een onderhoud- of serviceabonnement. Uw gastoestellen vragen jaarlijks om onderhoud. Dit houdt in dat deze moeten worden schoongemaakt, gecontroleerd en afgesteld.

Nadere informatie

Service Level Agreement

Service Level Agreement Service Level Agreement Artikel 1: Definities In de Service Level Agreement worden de definities uit artikel 1 van de Algemene Voorwaarden voor de levering van BV aan zakelijke gebruikers gehanteerd, daarnaast

Nadere informatie

Algemene voorwaarden onderhoudsovereenkomst Nederlandse Huisbeveiliging particulieren 1 juni 2014

Algemene voorwaarden onderhoudsovereenkomst Nederlandse Huisbeveiliging particulieren 1 juni 2014 Algemene voorwaarden onderhoudsovereenkomst Nederlandse Huisbeveiliging particulieren 1 juni 2014 Artikel 1-Toepasselijkheid Algemene leveringsvoorwaarden 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van

Nadere informatie

CONTRACT VOOR JAARLIJKS EENMALIG ONDERHOUD EN NAZICHT VAN ONZE RWA SYSTEMEN

CONTRACT VOOR JAARLIJKS EENMALIG ONDERHOUD EN NAZICHT VAN ONZE RWA SYSTEMEN CONTRACT VOOR JAARLIJKS EENMALIG ONDERHOUD EN NAZICHT VAN ONZE RWA SYSTEMEN Contractnr. : Tussen : 1. DE OPDRACHTGEVER : Installatiegegevens : Naam : (adres waar RWA systeem gemonteerd is) Straat : Postcode

Nadere informatie

TARIEVEN. Wij krijgen wel eens vragen over de door ons gehanteerde tarieven.

TARIEVEN. Wij krijgen wel eens vragen over de door ons gehanteerde tarieven. TARIEVEN Wij krijgen wel eens vragen over de door ons gehanteerde tarieven. Wij zijn transparant in alles wat we doen, dus ook in onze tarieven. Daarnaast geven wij u graag een toelichting op factoren

Nadere informatie

BES/PARKTRIANGEL56WON/RV. 1 van 10. Geachte heer/mevrouw,

BES/PARKTRIANGEL56WON/RV. 1 van 10. Geachte heer/mevrouw, Datum 23 mei 2019 BES/PARKTRIANGEL56WON/RV Onze referentie E-mail btes@bam.com 1 van 10 Onderwerp Keuzeformulier duurzaam energiesysteem Park Triangel Deelplan Parkweide Fase 1 Geachte heer/mevrouw, In

Nadere informatie

1. Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst tussen WD- MEDIA en een opdrachtgever.

1. Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst tussen WD- MEDIA en een opdrachtgever. ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN - versie - 01 Oktober 2012 Artikel 1 - Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - Uitvoerend bedrijf: WD-MEDIA, hierna te noemen: WD-MEDIA, en gebruiker.

Nadere informatie

DAN VVE BEHEER EN ADMINISTRATIES B.V. Gevestigd en kantoorhoudende te Rotterdam, Ebenhaezerstraat 33, 3083 RD.

DAN VVE BEHEER EN ADMINISTRATIES B.V. Gevestigd en kantoorhoudende te Rotterdam, Ebenhaezerstraat 33, 3083 RD. Algemene Voorwaarden voor dienstverlening. DAN VVE BEHEER EN ADMINISTRATIES B.V. Gevestigd en kantoorhoudende te Rotterdam, Ebenhaezerstraat 33, 3083 RD. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Bilthoven, april 2011. Betreft: Saentoren Appartementen Ankersmidplein te Zaandam. Geachte bewoner,

Bilthoven, april 2011. Betreft: Saentoren Appartementen Ankersmidplein te Zaandam. Geachte bewoner, Bilthoven, april 2011 Betreft: Saentoren Appartementen Ankersmidplein te Zaandam Geachte bewoner, Hartelijk gefeliciteerd met uw woning. Voor de levering van warmte en koude ten behoeve van de woning is

Nadere informatie

VANBERKELADVIESGROEP. Versie 1-2013 OVEREENKOMST OPDRACHT HYPOTHEKEN

VANBERKELADVIESGROEP. Versie 1-2013 OVEREENKOMST OPDRACHT HYPOTHEKEN VANBERKELADVIESGROEP Versie 1-2013 OVEREENKOMST OPDRACHT HYPOTHEKEN Naam : Adres : Postcode / Woonplaats : Opdrachtbevestiging Plaats : Datum : Betreft : Hypotheekadvies en/of -bemiddeling Geachte heer

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Artae Creations KvK-nummer: 60440422. Artikel 1. Toepassingsgebied

Algemene Voorwaarden Artae Creations KvK-nummer: 60440422. Artikel 1. Toepassingsgebied Algemene Voorwaarden Artae Creations KvK-nummer: 60440422 Artikel 1. Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten

Nadere informatie

Eenmalig: 50,00 Eenmalig: 50,00 Eenmalig: 50,00 Per maand: 35,00 Per maand: 55,00 Per maand: 75,00

Eenmalig: 50,00 Eenmalig: 50,00 Eenmalig: 50,00 Per maand: 35,00 Per maand: 55,00 Per maand: 75,00 Bestelformulier Fore Freedom 1/6 XXLNet wil zijn klanten het grootst mogelijke gemak en plezier laten ervaren op het gebied van informatie en communicatie in een continu veranderende wereld. ICT producten

Nadere informatie

Ten behoeve van het onderhoud van een toestel zijn er twee soorten abonnementen te onderscheiden, te weten:

Ten behoeve van het onderhoud van een toestel zijn er twee soorten abonnementen te onderscheiden, te weten: Onderhoudsabonnement 1. Algemeen Zoals u weet is technisch onderhoud van gastoestellen, hard nodig. Goed onderhoud en de juiste afstelling verhogen namelijk de veiligheid, verlengen de levensduur en verlagen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Onderhouds- en Serviceabonnement Kuqi Installatietechniek

Algemene Voorwaarden Onderhouds- en Serviceabonnement Kuqi Installatietechniek Algemene Voorwaarden Onderhouds- en Serviceabonnement Kuqi Installatietechniek Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de KvK te Alkmaar op 02-03-2008 onder nummer 37133930. Artikel I Werkingssfeer

Nadere informatie

Betreft afhandeling garantie- en reparatiezaken GS&M B.V (handelend onder Ætaire Nederland).

Betreft afhandeling garantie- en reparatiezaken GS&M B.V (handelend onder Ætaire Nederland). Betreft afhandeling garantie- en reparatiezaken GS&M B.V (handelend onder Ætaire Nederland). Geachte relatie, Ætaire Nederland hecht veel waarde aan het op correcte en snelle wijze beoordelen en afhandelen

Nadere informatie

Eenmalig: 300,00 Eenmalig: 300,00 Eenmalig: 300,00 Per maand: 190,00 Per maand: 380,00 Per maand: 760,00. ik wil een half rack bestellen

Eenmalig: 300,00 Eenmalig: 300,00 Eenmalig: 300,00 Per maand: 190,00 Per maand: 380,00 Per maand: 760,00. ik wil een half rack bestellen Bestelformulier BytesNet 1/6 XXLNet wil zijn klanten het grootst mogelijke gemak en plezier laten ervaren op het gebied van informatie en communicatie in een continu veranderende wereld. ICT producten

Nadere informatie

3. Het overeengekomen tarief voor het voeren van het/de in beheer zijnde object(en) bedragen:

3. Het overeengekomen tarief voor het voeren van het/de in beheer zijnde object(en) bedragen: Beheerovereenkomst Ondergetekende, der van het huidige adres, verklaart hierbij dat De ondergetekende Wonende te Geboren te Gelegitimeerd met op nummer DD/MM/JJJJ,hierna te noemen opdrachtgever Opdrachtgever

Nadere informatie

Technische Dienst. Langerak de Jong B.V. 2016

Technische Dienst. Langerak de Jong B.V. 2016 Technische Dienst 2016 Versie 6.1 Servicecontracten koffieautomaten Contract A: 1 maal per jaar preventief onderhoud 259,25 Contract B: 2 maal per jaar preventief onderhoud 330,25 Contract C: 2 maal per

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor dienstverlening

Algemene voorwaarden voor dienstverlening Algemene voorwaarden voor dienstverlening BMW Voor Elkaar! St. Hubertuslaan 19 3972 WT Driebergen-Rijsenburg Kamer van Koophandel 64840980 BAMw, beroepsregistratie 461002087 Bank: Triodos Bank NL25 TRIO

Nadere informatie

ONLINE-BACKUP Dienstbeschrijving en SLA. versie 2.0

ONLINE-BACKUP Dienstbeschrijving en SLA. versie 2.0 ONLINE-BACKUP Dienstbeschrijving en SLA versie 2.0 Gilze, februari 2014 Definities Algemene Voorwaarden Beschikbaarheid Customer Support Dienst FIFO Kantooruren Opdrachtgever Klantapparatuur Maximale Hersteltijd

Nadere informatie

Combi Warmtepomp. type WPU-3 en WPU-5

Combi Warmtepomp. type WPU-3 en WPU-5 Combi Warmtepomp type WPU-3 en WPU-5 Introductie Bij de keus van duurzame techniek in de woningbouw staan comfort, gezondheid en energiebesparing centraal. De warmtepomp van Itho zorgt voor een optimaal

Nadere informatie

Brochure Contracten Brochure Contracten versie 2.01 19 september 2011

Brochure Contracten Brochure Contracten versie 2.01 19 september 2011 Brochure Contracten Brochure Contracten versie 2.01 19 september 2011 Omschrijving Contracten Geometius biedt u de mogelijkheid om op diverse niveaus uw apparatuur door ons te laten onderhouden, en u te

Nadere informatie

SERVICE CONTRACT. Inhoud Servicecontract 3: SPOED SERVICE TER PLAATSE

SERVICE CONTRACT. Inhoud Servicecontract 3: SPOED SERVICE TER PLAATSE SERVICE CONTRACT 3 Inhoud Servicecontract 3: SPOED SERVICE TER PLAATSE U heeft een storing op uw computer? U belt direct naar het Service Centrum, om de klacht door te geven. Wij zullen u direct helpen

Nadere informatie

de heer/mevrouw.., thans woonachtig te.. op het adres.., hierna te noemen "Afnemer",

de heer/mevrouw.., thans woonachtig te.. op het adres.., hierna te noemen Afnemer, Huurovereenkomst inzake de individuele Duurzame Energievoorziening ten behoeve van uw Woning (bouwnummer X) in het project Park Triangel deelplan Parkweide fase 1 te Waddinxveen Ondergetekenden: BAM Techniek

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Ketel Garantiecontract Sani-online.

Algemene Voorwaarden Ketel Garantiecontract Sani-online. Algemene Voorwaarden Ketel Garantiecontract Sani-online. 1. Algemeen Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op, en maken deel uit van de overeenkomst ketel garantie contract tussen u en Sani & CV

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Binnenpracht Anne de Lange

Algemene voorwaarden Binnenpracht Anne de Lange Artikel 1 Definities 1. In deze Algemene voorwaarden wordt onder Opdrachtgever verstaan: de natuurlijke of rechtspersoon of het samenwerkingsverband van natuurlijk en/of rechtspersonen of de namens deze

Nadere informatie

Algemene voorwaarden SPO

Algemene voorwaarden SPO Algemene voorwaarden SPO SPO verzorgt open opleidingen en maatwerk (incompany) opleidingen en neemt examens en toetsen af voor allen die betrokken zijn bij pensioen als arbeidsvoorwaarde of collectief

Nadere informatie

Algemene voorwaarden de Haan online marketing

Algemene voorwaarden de Haan online marketing Algemene voorwaarden de Haan online marketing 1. Definities 1.1 Opdrachtgever: De natuurlijke of rechtspersoon of nonprofitinstelling met wie de Haan online marketing een overeenkomst sluit tot het leveren

Nadere informatie

Artikel 1 Toepassingsgebied

Artikel 1 Toepassingsgebied Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Beck cv & luchtbehandeling service hierna te

Nadere informatie

Onderhoud, reparaties en serviceabonnement

Onderhoud, reparaties en serviceabonnement uitgave juli 2015 Onderhoud, reparaties en serviceabonnement Wat moet ik zelf doen? En wat regelt De Zes Kernen? In een veilig en betrouwbaar huis kunt u prettig wonen. De Zes Kernen vindt het daarom belangrijk

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden SbeO-Automatisering:

Algemene Voorwaarden SbeO-Automatisering: Algemene Voorwaarden SbeO-Automatisering: 1.Toepasselijkheid 1.1. Op alle offertes en leveringen van SbeO-Aumatisering zijn deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing tenzij schriftelijk

Nadere informatie

Onderhoudscontract. Contractnemer Naam: Adres: Naam contact persoon: Telefoonnummer: E-mail: Faxnummer:

Onderhoudscontract. Contractnemer Naam: Adres: Naam contact persoon: Telefoonnummer: E-mail: Faxnummer: Onderhoudscontract Contractnemer Naam: Adres: Postcode en plaats: Naam contact persoon: Telefoonnummer: E-mail: Faxnummer: Projectlocatie (indien anders dan adres contractnemer) Adres: Postcode en plaats:

Nadere informatie

TEGEMOETKOMING LEERLINGENVERVOER AANVRAGEN SCHOOLJAAR 2015-2016

TEGEMOETKOMING LEERLINGENVERVOER AANVRAGEN SCHOOLJAAR 2015-2016 Gemeente Veghel Afdeling KlantContactCentrum Antwoordnummer 52 5460 VB Veghel TEGEMOETKOMING LEERLINGENVERVOER AANVRAGEN SCHOOLJAAR 2015-2016 Om uw aanvraag zo goed mogelijk te kunnen behandelen is dit

Nadere informatie

Voorwaarden onderhouds- en service-abonnement Topketels versie mei 2014

Voorwaarden onderhouds- en service-abonnement Topketels versie mei 2014 Pagina 1 van 5 Voorwaarden onderhouds- en service-abonnement Topketels versie mei 2014 Artikel 1: Toepassing algemene voorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanvragen en overeenkomsten

Nadere informatie

GTS-Online Remote Firewall beheer Service Level Agreement (SLA)

GTS-Online Remote Firewall beheer Service Level Agreement (SLA) GTS-Online Remote Firewall beheer Service Level Agreement (SLA) Versie 1.1 November 2014 Inhoudsopgave Inleiding...... 1 Remote Firewall beheer...... 1 Dienst... 1 Randvoorwaarden... 1 Service Level...

Nadere informatie

Een comfortabele, gasloze en toekomstbestendige woning

Een comfortabele, gasloze en toekomstbestendige woning Een comfortabele, gasloze en toekomstbestendige woning Bent u voorbereid op de toekomst? Een toekomst zónder gas? AM ontwikkelt in Park Centraal comfortabele, gasloze en toekomstbestendige woningen. Deze

Nadere informatie

Specifieke voorwaarden 2Value bv

Specifieke voorwaarden 2Value bv Specifieke voorwaarden 2Value bv Reiskosten en extra overleg Bij de aanbieding is rekening gehouden met een gespecificeerd aantal overlegmomenten op locatie klant in Nederland voor afstemming en akkoord

Nadere informatie

Productvoorwaarden voor verhuur van laadpalen

Productvoorwaarden voor verhuur van laadpalen Productvoorwaarden voor verhuur van laadpalen Fudura B.V. 2017 Artikel 1 Definities Huurder de partij met wie Fudura B.V. een Huurovereenkomst sluit. Verhuurder Fudura B.V., onderdeel van Enexis Groep

Nadere informatie

3133 EM Vlaardingen.

3133 EM Vlaardingen. Mercuriusstraat 49 Tel: 010 434 22 11 Fax: 010 434 13 93 3133 EM Vlaardingen www.griffijnverwarming.nl info@griffijnverwarming.nl Erkend Installateur K.v.K. Rotterdam nr. 24434876 B.T.W.-nr: NL 8193.63.583.B01

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden hebben de hieronder genoemde woorden de betekenis die

In deze algemene voorwaarden hebben de hieronder genoemde woorden de betekenis die Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden voor dienstverlening Praktijk Claire Verbruggen Organized Balances Grote Vos 28 2692 GM S-Gravenzande info@organizedbalances.nl Tel 06-22490643 Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Standaardbepalingen en voorwaarden voor de dienstverlening door itslearning Nederland B.V.

Standaardbepalingen en voorwaarden voor de dienstverlening door itslearning Nederland B.V. Standaardbepalingen en voorwaarden voor de dienstverlening door itslearning Nederland B.V. Versie 1.4, 9 juli 2015 (http://www.itslearning.nl/voorwaarden) 1. Begrippen Opdrachtnemer : De rechtspersoon

Nadere informatie

Werkbladen warmtepomp (systeem 2)

Werkbladen warmtepomp (systeem 2) Werkbladen warmtepomp (systeem 2) behorend bij het kwaliteitssysteem voor het installeren van warmtepompen (conform BRL 6000-13) Werkbladen ISSO-publicatie 72 1 Systeem 2 Algemene aandachtspunten De warmtepomp

Nadere informatie

1 van 8 Keuzes duurzaam energiesysteem Geachte heer/mevrouw,

1 van 8 Keuzes duurzaam energiesysteem Geachte heer/mevrouw, Datum 25 mei 2018 Onze referentie BTES/CLAVERVELDAM/BTP Behandeld door Bart Triep Afdeling Ontwikkeling en prijsvorming Telefoon E-mail energysystems@bam.nl 1 van 8 Onderwerp Keuzes duurzaam energiesysteem

Nadere informatie

Servicecontract all-in

Servicecontract all-in Servicecontract all-in Sittard, Onze referentie: De ondergetekenden: 1. de comfort installateurs Industriestraat 6C 6135 KH Sittard hierna te noemen de installateur, en 2. (Naam:) (Adres:) (Postcode:)

Nadere informatie

SB Liften-Electric BVBA

SB Liften-Electric BVBA Voorstel van Onderhoudscontract Ondergetekenden:..... en SB Liften-Electric BVBA gevestigd te 8830 Gits, Stevenistenstraat 14, In opdracht van Dhr Becu Sammy hierna te noemen opdrachtnemer verklaren het

Nadere informatie

2.3 Afwijkende bedingen en afspraken zijn pas rechtsgeldig als zij uitdrukkelijk en schriftelijk met Zaandam Webdesign zijn overeengekomen.

2.3 Afwijkende bedingen en afspraken zijn pas rechtsgeldig als zij uitdrukkelijk en schriftelijk met Zaandam Webdesign zijn overeengekomen. Algemene Voorwaarden Zaandam Webdesign Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt onder de opdrachtgever verstaan: de wederpartij van Zaandam Webdesign en onder overeenkomst: de overeenkomst

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN 1 ALGEMENE VOORWAARDEN Opgesteld door: 2 ALGEMENE VOORWAARDEN FRIETFEEST.NL, gevestigd te Sint-Oedenrode, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 17223508 verder te noemen FF. Artikel 1: Definities.

Nadere informatie

... Internet: www.verkaart.nl

... Internet: www.verkaart.nl ., -, VERKAART," E-ma11 ~nfoqverkaart nl Lever~ngsvoorwaarden VNI... WE Woonappartementen Generaal Eisenhouwerplein t.a.v.de heer H. Roelevink Generaal Eisenhouwerplein 154 2284 XW RlJSWlJK Den Haag, 13

Nadere informatie

Contract Zakelijk Telefonie

Contract Zakelijk Telefonie Contract Zakelijk Telefonie Bedrijfsnaam... Kamer van Koophandel nummer... Leveringsadres... Postcode... Plaatsnaam... Telefoonnummer... Tekenbevoegde persoon... Functie... E-mailadres... Telefoonnummer...

Nadere informatie

HSF EcoMechanic Compact

HSF EcoMechanic Compact HSF EcoMechanic Compact MONTAGE INSTRUCTIE & GEBRUIKSHANDLEIDING Bewaar deze handleiding bij de afleverset Gebruikshandleiding WERKING Werking voor centrale verwarming De unit is uitgerust met een drukverschilregelaar

Nadere informatie

1 Begrippen. Algemene voorwaarden

1 Begrippen. Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Met het invullen en ondertekenen van het formulier en zorgovereenkomst gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Robert Pieters (begeleider op maat) zoals deze hieronder zijn

Nadere informatie

Algemenevoorwaarden. Winschoten, 30 oktober 2011. Inhoudsopgave

Algemenevoorwaarden. Winschoten, 30 oktober 2011. Inhoudsopgave Algemenevoorwaarden Inhoudsopgave Algemeen...2 Onderhoud van de website...2 Aanbiedingen en offertes...2 Prijzen, facturatie en betaling...2 Verplichtingen...3 Uitvoering van de overeenkomst...3 Wijzigingen

Nadere informatie

Gelieve de PFM-overeenkomst per E-mail terug te sturen naar uw Corporate Consultant of naar ons MyProximus Team: L3.L4.E-services@proximus.

Gelieve de PFM-overeenkomst per E-mail terug te sturen naar uw Corporate Consultant of naar ons MyProximus Team: L3.L4.E-services@proximus. Bijkomende informatie bij de PFM-overeenkomst Gelieve de PFM-overeenkomst per E-mail terug te sturen naar uw Corporate Consultant of naar ons MyProximus Team: L3.L4.E-services@proximus.net Wij vragen u

Nadere informatie

HOUSE OF BOLS EVENEMENTEN & BOLS COCKTAIL CATERING-VOORWAARDEN

HOUSE OF BOLS EVENEMENTEN & BOLS COCKTAIL CATERING-VOORWAARDEN HOUSE OF BOLS EVENEMENTEN & BOLS COCKTAIL CATERING-VOORWAARDEN Artikel 1 Definities In deze voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden (hierna te noemen: voorwaarden) wordt verstaan onder: 1.1 Afnemer: Iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon die met SportsKing.nl in contact treedt

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Focomp-PhotoStudio6 Webdesign

Algemene Voorwaarden Focomp-PhotoStudio6 Webdesign Algemene Voorwaarden Focomp-PhotoStudio6 Webdesign Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt onder de opdrachtgever verstaan: de wederpartij van Focomp webdesign en onder overeenkomst:

Nadere informatie

Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden

Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk is afgeweken.

Nadere informatie

Zorgovereenkomst. met een zorginstelling. Servicecentrum PGB. 1 De budgethouder. 2 De vertegenwoordiger. voorletters en achternaam.

Zorgovereenkomst. met een zorginstelling. Servicecentrum PGB. 1 De budgethouder. 2 De vertegenwoordiger. voorletters en achternaam. Zorgovereenkomst Servicecentrum PGB met een zorginstelling Dit is een overeenkomst van opdracht tussen twee partijen: de budgethouder is de opdrachtgever. de zorgverlener is de opdrachtnemer, bijvoorbeeld

Nadere informatie

Opdrachtgever: Bedrijf of particulier die gebruik maakt van de diensten van Klusbedrijf Sander Stromeier.

Opdrachtgever: Bedrijf of particulier die gebruik maakt van de diensten van Klusbedrijf Sander Stromeier. Algemene Voorwaarden Klusbedrijf Sander Stromeier Deze Algemene Voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en staan gepubliceerd op de website van Klusbedrijf Sander Stromeier: www.sanderstromeier.nl.

Nadere informatie

Standaardvoorwaarden Dienstverlening itslearning Nederland B.V. Versie 1.1, 21 februari 2012

Standaardvoorwaarden Dienstverlening itslearning Nederland B.V. Versie 1.1, 21 februari 2012 Standaardvoorwaarden Dienstverlening itslearning Nederland B.V. Versie 1.1, 21 februari 2012 1. Begrippen Opdrachtnemer Opdrachtgever Partijen Overeenkomst Dienstverlening Voorwaarden Werkdagen De rechtspersoon

Nadere informatie