WIJ ZIJN SAMEN ONDERWEG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WIJ ZIJN SAMEN ONDERWEG"

Transcriptie

1 WIJ ZIJN SAMEN ONDERWEG NAAR EEN TOPCARRIÈRE IN DE LOGISTIEK! Welkom in onze kleine bundel; een kleine bundel vol mensen met grote dromen. Aan het einde van maart 2016 beëindigen we met 15 gemotiveerde studenten de cursus Bediende internationale handel en logistiek (junior). In deze bundel stellen we onszelf allemaal even voor. Het einde van de cursus op 21 maart betekent dat we op die moment met z n allen beschikbaar worden om de wondere werkwereld van de logistiek in te stappen. Om aan het avontuur van ons leven te beginnen. Een avontuur waar velen van jullie al jarenlang inzitten. Neem jij iemand van ons mee op jouw avontuur?

2 YANA ANTONOVA 2590 BERLAAR Rijbewijs B Als klantgericht, verantwoordelijk, leergierig, communicatief en actief persoon, ben ik op zoek naar een nieuwe professionele uitdaging waarmee ik mijn opgedane logistieke kennis kan omzetten in de praktijk. Ik heb met onderscheiding een Masterdiploma in tolken en vertalen vanuit en naar het Engels, Duits, Russisch en Oekraïens behaald. Nederlands, Frans en Italiaans ken ik ook goed. Ik zal zeker mijn uitgebreide talenkennis en internationale werkervaring kunnen inzetten. Graag licht ik mijn motivatie verder toe in een persoonlijk gesprek. STIJN DE BONTE 2650 EDEGEM Rijbewijs B Ik ben Stijn en in het vervolg van mijn opleiding ben ik op zoek naar een job in de logistieke sector. Ik heb al altijd in de horeca gewerkt, dus ik kan wel tegen een stootje. Flexibel zijn, stressbestendig zijn, leergierig, sociaal in omgang, zelfstandig of in groepsverband werken, het is allemaal geen probleem, ik ben altijd bereid om bij te leren! Goede kennis van talen, basiskennis computerprogramma s. GORIK DE HERDT 2630 AARTSELAAR Rijbewijs B Na enkele studieomzwervingen wil ik graag aan de slag gaan in de internationale handel of logistiek. lk vind het zeer leuk om diverse talen te spreken. Ik heb ervaring met het spreken van vreemde talen (Zweeds, Duits, Frans, Engels). Door mijn activiteiten als vrijwilliger in de atletiek en in het studentenleven heb ik wel een feeling voor teamwork en het motiveren van anderen. Ik kan ook luisteren naar de noden van anderen. Verder ben ik positief en hands-on ingesteld en kan ik me snel inwerken in een nieuwe omgeving. Graag licht ik mijn vaardigheden verder toe in een gesprek om te bekijken welke meerwaarde ik kan bieden.

3 FRÉDÉRIC DECLERCQ 2640 MORTSEL Rijbewijs B Ik zoek een gevarieerde en boeiende functie in de Maritieme sector met verantwoordelijkheid in een aangename en enthousiaste werksfeer. Ik wil graag bijkomende opleidingen volgen teneinde mijn kennis en vaardigheden te kunnen uitbreiden binnen een stimulerende omgeving. Door mijn sociaal karakter en mijn kennis van het Frans, Engels en Nederlands pas ik perfect in het internationaal karakter van de logistieke wereld. Naast mijn talen zijn: werken in een ploeg, initiatief nemen en teammanagement, vaardigheden die ik als Trainer coach van verschillende jeugdploegen al meester ben. Moest u interesse hebben in mijn kunnen zou ik u graag verder willen overtuigen in een gesprek. BARRY DICTUS 2140 BORGERHOUT- Geen rijbewijs Na 2 jaar in de sales te werken voor Sony en Proximus ben ik nu op het pad voor een nieuwe uitdaging. Ik ben resultaatgericht en help graag waar nodig. Dit zijn kwaliteiten die je ook op sportief vlak moet gebruiken. Nederlands en Engels spreek ik vloeiend en heb de basiskennis van het Frans. Het grote pluspunt aan de sector vind ik dat het afwisselende taken en de ambitiemogelijkheden. Graag had ik mijn kunnen en willen beter uitgedrukt in een persoonlijk gesprek. YASSIN HASKOURI 1000 BRUSSEL Sinds kleins af aan had ik altijd een grote interesse in de manier waarop goederen worden getransporteerd. Ik ben heel commercieel en sociaal gericht. Door mijn ervaring in verschillende sectoren heb ik de kans gehad om mijn talen goed te kunnen onderhouden. Ik kan heel goed in spelen op de noden van een klant. Ik kan een goede service en klantvriendelijkheid als prioriteit opstellen. Samenwerken is voor mij heel belangrijk en een must.

4 JAIMY HILLAERT 2640 MORTSEL Als kind had ik reeds de administratieve microbe in mij en ze is er nooit meer uitgegaan. Mijn moedertaal is Nederlands, Frans en Engels beheers ik eveneens. Van Duits heb ik een basiskennis. Momenteel volg ik een opleiding van bediende in de internationale handel. Daarvoor deed ik de opleiding Meertalig administratief bediende. Ik ben pas tevreden als de klant dat ook is, wat maakt dat ik geen 9 5 attitude heb. Ik ben ambitieus, heb oog voor details en ben steeds bereid om iet bij te leren. In mijn vrije tijd ben ik vrijwilliger bij een jeugdhuis. MARKO LJUBOJA 2100 DEURNE Rijbewijs B Eigen wagen Als dynamisch persoon met een talenkennis van het Nederlands, Servisch, Kroatisch, Engels en basis Frans, gepaard met een goede kennis van MS office, ben ik op zoek naar een eerste uitdaging als expediteur export of douanedeclarant in de logistieke sector. Ben een sociaal en leergierig iemand met een hands-on-mentaliteit. Ik hou niet van onafgewerkte zaken en heb geen schrik van uitdagingen. Nauwkeurig, analytisch werken en stressbestendigheid zijn ook één van mijn troeven. Uiteraard ben ik meer dan bereid om mijzelf voor te stellen in een persoonlijk gesprek zodat u een beter zicht hebt over mijn kwaliteiten. JAN SOETEMANS 2980 ZOERSEL Rijbewijs B Als jonge werkzoekende ben ik op zoek naar een uitdagende job in de logistieke wereld. Ik kijk uit naar een job met doorgroeimogelijkheden, dit om mezelf te kunnen blijven uitdagen. Nederlands is mijn moedertaal, maar ik spreek ook vlot Frans en Engels. Verder beschik ik over een goede bagage aan communicatieve vaardigheden. Je kan me omschrijven als een sportief, betrouwbaar iemand die altijd bereid is zich ten dienste te stellen van het team. Daarnaast ben ik erg leergierig en ga ik verantwoordelijkheid niet uit de weg. Ik ben uiteraard bereid om mijn capaciteiten verder toe te lichten in een persoonlijk gesprek

5 ELENI VAN DE RYDT 2100 DEURNE Klantgericht, klantvriendelijk, flexibel, stressbestendig en probleemoplossend denken zijn de woorden die mij samenvatten. Daarom ben ik opzoek naar een functie waarbij ik in contact kom met de klanten zowel op nationaal en internationaal vlak. Hierbij zal mijn talenkennis van Nederlands, Engels en Frans van pas komen. Ik sta altijd open voor nieuwe uitdagingen en projecten. Mijn verdere motivatie kom ik graag voorstellen in een persoonlijk gesprek. MATHIAS VAN DEN BUSSCHE 2140 BORGERHOUT Rijbewijs B Ik ben leergierig, resultaatgericht, spontaan en een probleemoplossend denker. Na meerdere jobstudentervaringen en voorgaande opleiding ben ik zeer geïnteresseerd in expeditie en het hele havengebeuren. Ik ben meertalig: Nederlands, Engels, Frans en Duits (noties) en het internationale aspect spreekt me dan ook enorm aan. Ik wil graag mijn vergaarde kennis omzetten in de praktijk en steeds bijleren om zo verder te kunnen doorgroeien. Indien u op zoek bent naar een jonge, gemotiveerde werknemer, kan u mij contacteren voor een persoonlijk gesprek. JEROEN VAN SANTEN 2950 KAPELLEN Rijbewijs B Energieke, enthousiaste, optimistische, flexibele, stipte en leergierige persoon met een goede talenkennis (NE, ENG, FR). Ik ga geen enkele uitdaging uit de weg en hou van variatie in mijn werk. Aangezien ik ook een teamsport beoefen, heb ik er geen enkel probleem mee om in een team te functioneren, zowel als leider en medewerker van de groep. Ik ben altijd al geboeid geweest door de logistieke sector aangezien ik veel online bestel en wil weten hoe deze zendingen tot bij mij komen.

6 FABIAN VILLARROEL BENITEZ 2018 ANTWERPEN Rijbewijs B Eigen wagen Ik ben op zoek naar een functie liefst in internationale omgeving. Altijd ben ik op zoek naar hoe de dingen gebeuren aan de andere kanten van de wereld. Zelf ben ik flexibel, leergierig en ben ik altijd bereid om bij te leren. Daarom ben ik aangetrokken tot de logistieke wereld aangezien deze mij het aanbod geeft die kwaliteiten te gebruiken. Mijn moedertaal is Nederlands en ik spreek zeer vlot Engels. Verder kan ik ook nog gematigd Spaans, Russisch en Frans. Wilt u meer weten? Graag zou ik u verder toelichten over mijn kwaliteiten in een persoonlijk gesprek. FRANCIS WEGGE 2140 BORGERHOUT Rijbewijs B Eigen wagen Als jong, dynamisch en gemotiveerde persoon heb ik heel veel interesse in een carrière in de expeditie. In mijn studies aan de hogeschool heb ik het vak BTW & douane leren kennen en dat sprak me meer aan als accountant. Mijn sterkste troeven zijn: resultaat gericht, stressbestendig, flexibel, leergierig en ambitieus. Ik ben uiteraard bereid om me verder voor te stellen in een persoonlijk gesprek. MIEKE WILLEMS 2900 SCHOTEN Rijbewijs B (78) Een jonge geest met tonnen ambitie, over een paar maanden klaar voor de interessante logistieke arbeidswereld. Expeditie trekt me erg aan, maar momenteel ben ik op een ontdekkingsreis die mijn interesse in de volledige logistieke wereld opwekt. Ik kom net uit een taalkundige opleiding (Nederlands, Engels, Vlaamse Gebarentaal). Ik heb ook noties Frans. Ik vind het geweldig leuk om uit te pluizen hoe dingen op een bepaalde plaats komen. Er komt zo veel bij kijken! Ik kijk heel erg uit naar de voortgang van mijn avontuur. Misschien binnenkort wel bij jullie?

Voor deze opleiding ben ik nog steeds op zoek naar een stageplaats. Ik beschik over eigen vervoer en rijbewijs B,C,CE

Voor deze opleiding ben ik nog steeds op zoek naar een stageplaats. Ik beschik over eigen vervoer en rijbewijs B,C,CE Mijn naam is Patricia De Witte en woon in Sint-Niklaas. Ik heb verschillende jaren gewerkt in de confectie-industrie als patroonmaakster/modelliste. Momenteel ben ik bezig met de opleiding van transport

Nadere informatie

WE FILL THE GAP. Knowledge, efficiency, performance and talent

WE FILL THE GAP. Knowledge, efficiency, performance and talent WE FILL THE GAP Knowledge, efficiency, performance and talent VDAB en LOGOS hebben een intensieve en leerrijke cursus verzorgd met volgende logistieke vakken: IMDG Zeevracht + B/L ADR Documentair Krediet

Nadere informatie

Nicole Bekaert. Wouter Berquin. Stijn De Creus. LAUWE Rijbewijs B, eigen wagen

Nicole Bekaert. Wouter Berquin. Stijn De Creus. LAUWE Rijbewijs B, eigen wagen Nicole Bekaert LAUWE Ik ben op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb gekozen voor de opleiding Transport en Logistiek Medewerker. De variatie in deze sector spreekt mij enorm aan. Ik spreek graag talen

Nadere informatie

Zoekt u enthousiaste en vakkundig opgeleide medewerkers voor uw logistieke diensten?

Zoekt u enthousiaste en vakkundig opgeleide medewerkers voor uw logistieke diensten? Zoekt u enthousiaste en vakkundig opgeleide medewerkers voor uw logistieke diensten? Dan presenteren wij u hier de geschikte oplossing voor het probleem: een selectie van 12 gemotiveerde kandidaten, gefocused

Nadere informatie

Accountancy - Fiscaliteit

Accountancy - Fiscaliteit Accountancy - Fiscaliteit Randstad Randstad Roeselare Sint-Michielsstraat 31 8800 Roeselare Medewerker Calculatiedienst U genoot bij voorkeur een bacheloropleiding in een administratieve of financiële

Nadere informatie

De informatie uit deze stappenwijzer is in heel veel situaties te gebruiken. Bijvoorbeeld:

De informatie uit deze stappenwijzer is in heel veel situaties te gebruiken. Bijvoorbeeld: Inleiding Deze Loopbaan-stappenwijzer is bestemd voor OBP-medewerkers en geeft praktische tips over loopbaanpaden, carrièremogelijkheden en mobiliteit. Ben je toe aan nieuwe uitdaging? Heb je behoefte

Nadere informatie

Experience the FedEx Difference. Fast track your career with FedEx, we give you the opportunities

Experience the FedEx Difference. Fast track your career with FedEx, we give you the opportunities Experience the FedEx Difference Fast track your career with FedEx, we give you the opportunities KOERIER / CHAUFFEUR Oude Meer/ Schiphol Oost Ridderkerk Amersfoort Eindhoven Als gezicht van FedEx naar

Nadere informatie

IK ZOEK EEN STUDENTENJOB

IK ZOEK EEN STUDENTENJOB Je bent student. Je zoekt een studentenjob. Je gaat naar een interimkantoor. Daar moet je je eerst inschrijven en dan kan je een job krijgen. Wat moet je doen? 1. Vul het inschrijvingsformulier in op blad

Nadere informatie

De meest gestelde sollicitatievragen

De meest gestelde sollicitatievragen De meest gestelde sollicitatievragen Vertel eens iets meer over jezelf? Wat kan je vermelden: Naam Woonplaats Studies Werkervaring Motivatie Positieve eigenschappen Gebruik eventueel je cv als leidraad

Nadere informatie

Bedrijfsvertaler - Tolk, Hotelmanagement, Management Assistant, Rechtspraktijk, Toerisme en recreatiemanagement

Bedrijfsvertaler - Tolk, Hotelmanagement, Management Assistant, Rechtspraktijk, Toerisme en recreatiemanagement Bedrijfsvertaler - Tolk, Hotelmanagement, Management Assistant, Rechtspraktijk, Toerisme en recreatiemanagement Konvert Interim NV Kennedypark 16 8500 Kortrijk Uitzendconsulent Regio Veurne m/v A1 niveau

Nadere informatie

TEGELS DEPAEPE zoekt een Medewerker boekhouding

TEGELS DEPAEPE zoekt een Medewerker boekhouding Medewerker boekhouding De Medewerker boekhouding bij Tegels Depaepe is (mede)verantwoordelijk voor de totale boekhouding van a tot z binnen ons bedrijf en dit in samenwerking met de hoofdboekhouder. Opmaken

Nadere informatie

Bedrijfsnaam: ODB Accountants & Financial Advisers

Bedrijfsnaam: ODB Accountants & Financial Advisers SJABLOON Werken via KdG Gelieve dit ingevulde sjabloon te mailen naar: werken-via-kdg@kdg.be Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Functietitel: Accountant/

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF WERKBOULEVARD 2.0

NIEUWSBRIEF WERKBOULEVARD 2.0 NIEUWSBRIEF WERKBOULEVARD 2.0 Beste leden en HRM-ers, In deze nieuwsbrief attenderen wij u op een aantal interessante vacatures en kandidaten. Het volledige overzicht van de openstaande vacatures en beschikbare

Nadere informatie

TEGELS DEPAEPE zoekt een administratief/commerciële bediende

TEGELS DEPAEPE zoekt een administratief/commerciële bediende administratief/commerciële bediende Uw taak: Na een intense inwerkperiode waarin u vertrouwd wordt gemaakt met de organisatie, de activiteit en de klanten van ons bedrijf, wordt u ingeschakeld in de commerciële

Nadere informatie

Office toptalenten ASAP Geraardsbergen

Office toptalenten ASAP Geraardsbergen Office toptalenten ASAP Geraardsbergen Zoek niet langer, wij hebben hét talent gevonden! Aarzel niet om ons te contacteren, zodat we een afspraak met deze kandidaten kunnen maken! U kan ons bereiken op

Nadere informatie

Het checken van referenties maakt integraal deel uit van het selectieproces van ASAP Office. Deze referentiecheck is enkel op aanvraag te bekomen.

Het checken van referenties maakt integraal deel uit van het selectieproces van ASAP Office. Deze referentiecheck is enkel op aanvraag te bekomen. Office toptalenten Oktober 2012 Zoek niet langer, wij hebben hét talent gevonden! Aarzel niet om ons te contacteren, zodat we een afspraak met deze kandidaten kunnen maken! U kan ons bereiken op het nummer

Nadere informatie

Gratis opleidingen voor callcenter operators

Gratis opleidingen voor callcenter operators Gratis opleidingen voor callcenter operators Test jezelf. Volg gratis de opleidingen die bij jou passen. Wat zijn je sterktes en zwaktes? Ben je een ervaren beller? Of nieuw in het vak? Bereik je jouw

Nadere informatie

Stageverslag Michaël Deslypere

Stageverslag Michaël Deslypere Stageverslag Michaël Deslypere MANPOWER Stagementor: Valerie Milissen Stagebegeleider: Pieterjan Bonne 2 Inhoudsopgave 1.Voorwoord... 3 2.Situering/voorstelling van de stageplaats... 4 3.Beschrijving van

Nadere informatie

Ondernemerschap in Nederland

Ondernemerschap in Nederland Ondernemerschap in Nederland Je neemt deel aan het profiel Ondernemerschap. Dit betekent dat je erover denkt om in de toekomst als ondernemer te gaan werken. Dat is anders dan werken in loondienst. Dan

Nadere informatie

Office toptalenten Hasselt

Office toptalenten Hasselt Office toptalenten Hasselt Zoek niet langer, wij hebben hét talent gevonden! Aarzel niet om ons te contacteren, zodat we een afspraak met deze kandidaten kunnen maken! U kan ons bereiken op het nummer

Nadere informatie

Test: Je ouders als studie oriëntatiecoach

Test: Je ouders als studie oriëntatiecoach Test: Je ouders als studie oriëntatiecoach Je ouders kunnen perfecte last minute studie oriëntatiecoaches zijn, maar weten ze eigenlijk wel wat je dromen en ambities zijn? En omgekeerd: weet jij hoe jouw

Nadere informatie

Persoonlijk rapport van: Marieke Adesso 29 Mei 2006 1

Persoonlijk rapport van: Marieke Adesso 29 Mei 2006 1 Talenten Aanzien en Erkenning 3 Besluitvaardigheid 8 Confrontatie en Agitatie 4 Doelgerichtheid 4 Talenten Hulpvaardigheid 5 Ontzag 3 Orde en Netheid 4 Pragmatisme 6 Stressbestendigheid 7 Verantwoording

Nadere informatie

Inhoud. Inleiding 6. 1 Introductie 7 Ondernemerschap in Nederland 8 Drie manieren om een bedrijf te starten 8 IK als ondernemer 9

Inhoud. Inleiding 6. 1 Introductie 7 Ondernemerschap in Nederland 8 Drie manieren om een bedrijf te starten 8 IK als ondernemer 9 Inhoud Inleiding 6 1 Introductie 7 Ondernemerschap in Nederland 8 Drie manieren om een bedrijf te starten 8 IK als ondernemer 9 2 Instanties in Nederland 13 Belangrijke instanties voor ondernemers 14 Kamer

Nadere informatie

Your Future, our boost!

Your Future, our boost! Your Future, our boost! www.e-boost.be 1 E-BOOST: WIE ZIJN WE, WAT DOEN WE? e-boost, da s een groep van 4 jonge wolven en ervaren rotten in het vak die Drupal ademen, denken, dromen... Altijd op zoek naar

Nadere informatie

Presentatie Tekst Top plan (talentontwikkelingsplan) Amy Kouwenberg OABCE1A

Presentatie Tekst Top plan (talentontwikkelingsplan) Amy Kouwenberg OABCE1A Presentatie Tekst Top plan (talentontwikkelingsplan) Amy Kouwenberg OABCE1A INLEIDING Ik heb vandaag een cadeautje meegenomen. Niet voor jullie, maar voor mijzelf. Het cadeautje staat voor de verrassingen

Nadere informatie

WEGWIJS BIJ TRIPLE A SOLUTIONS

WEGWIJS BIJ TRIPLE A SOLUTIONS WEGWIJS BIJ TRIPLE A SOLUTIONS WELKOM BIJ TRIPLE A SOLUTIONS Namens het ganse AAA-team bedanken wij je voor je interesse in Triple A Solutions. Deze brochure heeft als doel je wegwijs te maken binnen onze

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING VOOR ADMINISTRATIEF MEDEWERKER PLANNING

FUNCTIEBESCHRIJVING VOOR ADMINISTRATIEF MEDEWERKER PLANNING FUNCTIEBESCHRIJVING VOOR ADMINISTRATIEF MEDEWERKER PLANNING Doel : Het doel van deze functiebeschrijving is je een zo concreet mogelijk inzicht te geven in de aard van deze functie, waarvoor je interesse

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel Arbeidsbegeleider / Huisverantwoordelijke Opvangcentrum Victor

Functie- en competentieprofiel Arbeidsbegeleider / Huisverantwoordelijke Opvangcentrum Victor Functie- en competentieprofiel Arbeidsbegeleider / Huisverantwoordelijke Opvangcentrum Victor Datum Organisatie CAW Antwerpen Medewerker Deelwerking NOC Victor Waarom deze functie Deze functie draagt bij

Nadere informatie

Persoonlijke gegevens. Opleiding. Ervaring. Werkervaring

Persoonlijke gegevens. Opleiding. Ervaring. Werkervaring cv Persoonlijke gegevens Naam: Klaas Tegenbos Adres: Prinses Clementinalaan 207 9000 Gent Tel.: 0473/48 20 69 E-mail: klaastegenbos@hotmail.com Geboren: Herentals, 7 november 1983 Nationaliteit: (Belg)

Nadere informatie

SKALAR. Medewerker Salessupport. Laboratory & Process Analysis. De functie: De eisen: Wij bieden:

SKALAR. Medewerker Salessupport. Laboratory & Process Analysis. De functie: De eisen: Wij bieden: en internationale verkoop en aftersales. Voor de afdeling Salessupport, is Skalar op zoek naar een fulltime: Medewerker Salessupport - Opstellen van offertes - Adviseren en informeren van (potentiële)

Nadere informatie

Academiejaar 2015-2016 26 januari 2016. PLAATSAANBIEDINGEN januari 2016 VACATURE 2015-2016/011. Fiscaal Adviseur

Academiejaar 2015-2016 26 januari 2016. PLAATSAANBIEDINGEN januari 2016 VACATURE 2015-2016/011. Fiscaal Adviseur Academiejaar 2015-2016 26 januari 2016 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN januari 2016 VACATURE 2015-2016/011 Fiscaal Adviseur Je bent een all-round specialist

Nadere informatie

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier Voor welke functie solliciteer je? Spontane sollicitatie Geef aan voor welke afdeling(en) jij zou willen werken Administratieve zetel Thuiszorgdiensten Technische afdeling WZC Warmhof Openstaande vacature

Nadere informatie

Commerciële Dienstverlening

Commerciële Dienstverlening School voor Commerciële Dienstverlening Commerciële Dienstverlening Junior Accountmanager Intercedent Medewerker Marketing en Communicatie Commercieel Medewerker School voor Commerciële Dienstverlening

Nadere informatie

Veel studenten werken tijdens de vakantie. Ellen, Mohammed, Eric en Lilly zoeken een job. Kan je ze helpen? Welke studentenjob vind jij interessant?

Veel studenten werken tijdens de vakantie. Ellen, Mohammed, Eric en Lilly zoeken een job. Kan je ze helpen? Welke studentenjob vind jij interessant? STUDENTENJOB Veel studenten werken tijdens de vakantie. Ellen, Mohammed, Eric en Lilly zoeken een job. Kan je ze helpen? Welke studentenjob vind jij interessant? Wat moet je doen? 1. Lees de informatie

Nadere informatie

Je motivatie vormt de basis om dingen te veranderen.

Je motivatie vormt de basis om dingen te veranderen. Je motivatie vormt de basis om dingen te veranderen. Om iets te bereiken moet je actie ondernemen. Je moet vanuit jezelf iets doen. Om iets te doen moet je gemotiveerd zijn. Je zou dus kunnen stellen dat

Nadere informatie

Technieker (m/v) - Bachelor of gelijkgesteld

Technieker (m/v) - Bachelor of gelijkgesteld Technieker (m/v) - Bachelor of gelijkgesteld Omschrijving Je staat in voor het opsporen van defecten en het uitvoeren van herstellingen, het oplossen van storingen en eventuele aanpassingen aan installaties.

Nadere informatie

Vacature Office Manager/Secretaresse

Vacature Office Manager/Secretaresse Vacature Office Manager/Secretaresse Abeka, de fiscale en financiële ontzorger, is wegens zijn sterke groei op zoek naar een Office Manager/Secretaresse. U zal binnen ons modern kantoor met een team van

Nadere informatie

Master in de meertalige communicatie

Master in de meertalige communicatie BRUSSEL t Master in de meertalige communicatie Faculteit Letteren Welkom aan de KU Leuven, de grootste en oudste universiteit van België. Je kunt hier je studietraject verderzetten en verrijken, ook als

Nadere informatie

Plezant, ondernemen bij Albert Heijn! 02LAK0222-00_Flyer Franchise_A5.indd 1

Plezant, ondernemen bij Albert Heijn! 02LAK0222-00_Flyer Franchise_A5.indd 1 Plezant, ondernemen bij Albert Heijn! 02LAK0222-00_Flyer Franchise_A5.indd 1 17/10/13 11:10 Albert Heijn, aangename kennismaking! 02LAK0222-00_Flyer Franchise_A5.indd 2 17/10/13 11:11 Plezierig winkelen

Nadere informatie

PORTFOLIO. Pieter Dumoulin

PORTFOLIO. Pieter Dumoulin PORTFOLIO Personalia Schreverland 7 3550 Heusden-Zolder Tel.: 011 427279 GSM.: 0478 381040 pieterdumoulin@hotmail.com http://www.pieterdumoulin.be Geboren te Hasselt op 4 december 1979 Nationaliteit: Belg

Nadere informatie

Over PS in foodservice Wie wij zijn Onze cijfers, cultuur & mensen

Over PS in foodservice Wie wij zijn Onze cijfers, cultuur & mensen Over PS in foodservice Wie wij zijn Onze cijfers, cultuur & mensen Vacature & profiel Senior Account Manager PS België Competenties Senior Account Manager PS België Wat biedt PS jou Procedure Bij PS in

Nadere informatie

Passie: Vanuit verouderde systemen de stap maken naar een business model 2.0. Uitdaging: Groeien op persoonlijke effectiviteit en zelfontplooing

Passie: Vanuit verouderde systemen de stap maken naar een business model 2.0. Uitdaging: Groeien op persoonlijke effectiviteit en zelfontplooing CV Passie: Vanuit verouderde systemen de stap maken naar een business model 2.0 Uitdaging: Groeien op persoonlijke effectiviteit en zelfontplooing Kracht: Brede ervaring in de retail met een groot analytisch

Nadere informatie

Jongeren ten opzichte van hun eerste job 15-09-2008

Jongeren ten opzichte van hun eerste job 15-09-2008 Jongeren ten opzichte van hun eerste job Samenvatting 15-09-2008 van de resultaten a Market Probe division Doelstelling van het onderzoek 2 3 Kennis over de jongeren ten aanzien van het einde van hun studies

Nadere informatie

89 Bakkerij Marc Jacobs Bakkersgast m/v ervaring aanmelden in de winkel met cv. 57 Cassis Verkoopster m/v aanmelden in de winkel met cv

89 Bakkerij Marc Jacobs Bakkersgast m/v ervaring aanmelden in de winkel met cv. 57 Cassis Verkoopster m/v aanmelden in de winkel met cv nr. winkel functie uren vereisten aanmelden 89 Bakkerij Marc Jacobs Bakkersgast ervaring aanmelden in de winkel met cv 25 Calzedonia Sales assistant 25 Calzedonia Store manager 25 Calzedonia District manager

Nadere informatie

Rapportage Werksoorten. Bea het Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 16.06.2015. Email:

Rapportage Werksoorten. Bea het Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 16.06.2015. Email: Rapportage Werksoorten Naam: Bea het Voorbeeld Datum: 16.06.2015 Email: support@meurshrm.nl Bea het Voorbeeld / 16.06.2015 / Werksoorten (QWSM) 2 Inleiding Wat voor soort werk spreekt jou aan? Ben jij

Nadere informatie

Support Engineer There are no translations available.

Support Engineer There are no translations available. Support Engineer Wij zoeken een gemotiveerde, enthousiaste collega die goed kan luisteren en doorvragen om de klantvraag helder te krijgen en die de sociale vaardigheden heeft om de vele soorten klanten

Nadere informatie

Vertaling Participant report Nederlands KA1-studentenmobiliteit mbo (VET)

Vertaling Participant report Nederlands KA1-studentenmobiliteit mbo (VET) Vertaling Participant report Nederlands KA1-studentenmobiliteit mbo (VET) Let op: Deze vertaling is bedoeld voor studenten die het participant report moeten invullen na terugkomst van de buitenlandstage/bpv.

Nadere informatie

Persoonlijke competenties Sociale competenties Leer (school) competenties

Persoonlijke competenties Sociale competenties Leer (school) competenties Reader TOP-dagen 2014-2015 In het onderwijs is het steeds vanzelfsprekender dat je ieder jaar meer kunt en weet. Je bent druk bezig met het leren van de vakken. Maar je ontwikkelt ook competenties. In

Nadere informatie

Wie zijn we? Wie zoeken we? VACATURE 2 EDUCATIEF EN PROJECTMEDEWERKERS

Wie zijn we? Wie zoeken we? VACATURE 2 EDUCATIEF EN PROJECTMEDEWERKERS VACATURE 2 EDUCATIEF EN PROJECTMEDEWERKERS Wie zijn we? In onze ideale wereld geeft iedereen Europa mee vorm op basis van een onderbouwde en genuanceerde mening. Daarom vertaalt Europahuis Ryckevelde moeilijke

Nadere informatie

Wees de regisseur van je eigen loopbaan

Wees de regisseur van je eigen loopbaan Wees de regisseur van je eigen loopbaan De regisseur van mijn loopbaan Wanneer is ondersteuning bij loopbaanontwikkeling zinvol? Preventief: hoe zit ik in mijn vel in mijn huidige functie? Loopbaanadvies:

Nadere informatie

EEN MATRIX VAN KRACHTEN HOE (HER-)ONTDEK IK MIJN EIGEN MOGELIJKHEDEN? Werkwinkel Vlaamse Hersteldag 3 december 2013

EEN MATRIX VAN KRACHTEN HOE (HER-)ONTDEK IK MIJN EIGEN MOGELIJKHEDEN? Werkwinkel Vlaamse Hersteldag 3 december 2013 EEN MATRIX VAN KRACHTEN HOE (HER-)ONTDEK IK MIJN EIGEN MOGELIJKHEDEN? Werkwinkel Vlaamse Hersteldag 3 december 2013 Filip Abts: een korte voorstelling Wie ik ben? Wat ik kan? Wat ik weet? Wat ik heb? Wat

Nadere informatie

1) Opmaak van een sterk CV

1) Opmaak van een sterk CV 1) Opmaak van een sterk CV Je visitekaartje Het eerste wat men van jou in handen krijgt Een eerste stap naar een mogelijke baan Een voet tussen de deur en zoveel meer! TIP: De CV is het eerste wat het

Nadere informatie

Wij zoeken een Calculator/Tekenaar

Wij zoeken een Calculator/Tekenaar Wij zoeken een Calculator/Tekenaar Je studie bijna afgerond; Affiniteit met niet alledaagse constructiematerialen; Leergierigheid en enthousiasme voor het ontwerpen van staalconstructie; Ervaring met 2D/3D

Nadere informatie

De loopbaanchecklist

De loopbaanchecklist De loopbaanchecklist Met deze checklist ga je voor je zelf na hoe het gesteld is met de manier waarop je jouw loopbaan stuurt. Bij het beantwoorden van de vragen gaat het niet direct om andere banen, je

Nadere informatie

57 Cassis Verkoopster m/v deeltijds aanmelden in de winkel met cv. 310 Cécil Jobstudent/e augustus aanmelden in de winkel met cv

57 Cassis Verkoopster m/v deeltijds aanmelden in de winkel met cv. 310 Cécil Jobstudent/e augustus aanmelden in de winkel met cv 172B America Today Jobstudent/e zomervakantie aanmelden in de winkel met cv of kijken op website america-today.com 132 BÅGL Jobstudent/e maandag tot zaterdag ervaring is een pluspunt, klantvriendelijk,

Nadere informatie

AXI zoekt voor zijn afdeling Ontwikkeling : 4 JUNIOR ORACLE ANALYST/PROGRAMMEUR

AXI zoekt voor zijn afdeling Ontwikkeling : 4 JUNIOR ORACLE ANALYST/PROGRAMMEUR ICT dienstverlener AXI telt 230 enthousiaste medewerkers in België (Willebroek) en Nederland (Breda). AXI schrijft applicaties voor databanken en tot zijn kernactiviteiten behoren: middelgrote organisaties

Nadere informatie

OP ZOEK NAAR PERSONEEL (deel 1)

OP ZOEK NAAR PERSONEEL (deel 1) OP ZOEK NAAR PERSONEEL (deel 1) Je opent samen met je zakenpartner een restaurant. Jullie zijn op zoek naar goede werknemers voor jullie zaak. Jullie hebben een advertentie geplaatst. Kunnen jullie een

Nadere informatie

Aan de slag met de Werk Ster!

Aan de slag met de Werk Ster! Aan de slag met de Werk Ster! Werk Ster Copyright EgberinkDeWinter 2013-2014 Werk Ster Stappen naar werk De Werk Ster helpt je duidelijk te krijgen waar jij op dit moment staat op weg naar werk. Je krijgt

Nadere informatie

STANDAARD CV VOOR GERICHTE SOLLICITATIE

STANDAARD CV VOOR GERICHTE SOLLICITATIE STANDAARD CV VOOR GERICHTE SOLLICITATIE ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Vacaturegegevens

Nadere informatie

Verruim je horizon. Workshop solliciteren

Verruim je horizon. Workshop solliciteren Verruim je horizon Workshop solliciteren Workshop solliciteren - Hoe begin ik eraan? - Welke job past bij mij? - Waar vind ik een job? - CV? - Sollicitatiebrief? - Online solliciteren? - Het sollicitatiegesprek?

Nadere informatie

Welkom. MAVO 2.0 Overstap van leerjaar 2 naar leerjaar 3 3 april 2012

Welkom. MAVO 2.0 Overstap van leerjaar 2 naar leerjaar 3 3 april 2012 Welkom MAVO 2.0 Overstap van leerjaar 2 naar leerjaar 3 3 april 2012 MAVO 2.0 Onze doelstellingen De leerling gaat met plezier naar school. De leerling ontwikkelt zich binnen de eigen mogelijkheden. De

Nadere informatie

Ondernemen als. Deel 1. Doelgroep: Naam: Telefoon:

Ondernemen als. Deel 1. Doelgroep: Naam: Telefoon: Ondernemen als Deel 1 Doelgroep: Naam: Telefoon: 2 Over Rose Drs. Rose Jansen Marketingpsycholoog Spiritueel Businesscoach Journeytherapeut In 2006 studeerde ik af als Journeytherapeut bij Brandon Bays.

Nadere informatie

SRH (mbo) Stewardess, Receptionist, Hostess, HMA (mbo) Hotel Management

SRH (mbo) Stewardess, Receptionist, Hostess, HMA (mbo) Hotel Management CBM HMA SRH courses EMS HEM IBM ITM Stand B015 Website bedrijf: Naam contactpersoon: E-mail contactpersoon: www.duin-kruidbrg.nl Lianne Velthuis lianne.velthuis@duin-kruidberg.nl De student kan als volgt

Nadere informatie

engineering / techniek / ICT

engineering / techniek / ICT Programmeur (m/v) Voor een bedrijf in regio Gent zijn we op zoek naar een programmeur. Je zal de hardware en software onderhouden en het netwerk op orde houden. Je geeft technische bijstand voor het kleine

Nadere informatie

Interessen: Wat vind ik leuk?

Interessen: Wat vind ik leuk? Interessen: Wat vind ik leuk? Opdracht 1: Zet een kruisje bij de punten die je leuk vindt om te doen. Omcirkel vervolgens drie punten die je het allerleukst vindt om te doen. Ik vind het leuk om iets van

Nadere informatie

Accountancy - Fiscaliteit

Accountancy - Fiscaliteit Accountancy - Fiscaliteit ACCOUNTANCY MEDEWERKER Bachelor Accountancy of Master Handelswetenschappen, TEW, Economie. Enkele jaren ervaring in een boekhoudkantoor of in de volledige boekhouding van een

Nadere informatie

Gratis online Zelf-liefde test! www.lifestyling.me

Gratis online Zelf-liefde test! www.lifestyling.me Gratis online Zelf-liefde test! www.lifestyling.me De Zelf-liefde test bestaat uit een tiental vragen op een aantal belangrijke thema s in je leven: Zelfbeeld Relaties Werk Het leven Print de Zelf-liefde

Nadere informatie

BI ANALIST regio Zaventem intern met wagen

BI ANALIST regio Zaventem intern met wagen BI ANALIST regio Zaventem intern met wagen BEDRIJF Dit internationaal bedrijf te Zaventem, biedt haar diensten aan in meer dan 32 landen. Ze zijn actief binnen de automotive sector. Ze profileren zich

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Ken jezelf! Inhoud. Doelgroep. Vakgebied. Materialen. Doelen STERKE SCHAKELS

CURRICULUM VITAE. Ken jezelf! Inhoud. Doelgroep. Vakgebied. Materialen. Doelen STERKE SCHAKELS CURRICULUM VITAE In dit lespakket maken jongeren hun cv. Vermits sommige jongeren al van bij het begin van het schooljaar op zoek gaan naar een job of stageplaats, maken ze zeer snel een eerste exemplaar

Nadere informatie

Bedenk dat het gaat om het verkrijgen van informatie voor u zelf door middel van het gesprek. Het gaat niet om een beoordeling.

Bedenk dat het gaat om het verkrijgen van informatie voor u zelf door middel van het gesprek. Het gaat niet om een beoordeling. ZELFANALYSE EN PERSOONSANALYSE Opdracht Zelfanalyse Op de volgende pagina's vindt u een lijst met uitspraken die betrekking hebben op persoonlijke eigenschappen, kwaliteiten en gedrag. Geef van elke uitspraak

Nadere informatie

Talentenkrant GIFTCARD BBL. Voorwoord. Zet in op talent! 3.000. Actieplan Jeugdwerkloosheid Nummer 4 I jaargang 2015

Talentenkrant GIFTCARD BBL. Voorwoord. Zet in op talent! 3.000. Actieplan Jeugdwerkloosheid Nummer 4 I jaargang 2015 Actieplan Jeugdwerkloosheid Nummer 4 I jaargang 2015 Voorwoord Beste ondernemer, U ziet een extra uitgave van de digitale Talentenkrant van de gemeenten Borger-Odoorn, Emmen en UWV in het kader van de

Nadere informatie

WE RE HIRING! OFFICE MANAGER / MANAGEMENT ASSISTANT MET CREATIEVE SPIRIT (M/V/X)

WE RE HIRING! OFFICE MANAGER / MANAGEMENT ASSISTANT MET CREATIEVE SPIRIT (M/V/X) WE RE HIRING! OFFICE MANAGER / MANAGEMENT ASSISTANT MET CREATIEVE SPIRIT (M/V/X) + VACATURE Over ons Initials L.A. is een fotografenagentschap en productiehuis in Antwerpen. Ons gedreven team organiseert

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. 1. Doel van een cv. 2. Lay-out. 3. Lengte

CURRICULUM VITAE. 1. Doel van een cv. 2. Lay-out. 3. Lengte CURRICULUM VITAE 1. Doel van een cv Het doel van je cv is dat de werkgever in 1 oogopslag een goede indruk krijgt van wat je te bieden hebt en dit hem overtuigt om je uit te nodigen voor een sollicitatiegesprek.

Nadere informatie

Sint-Jan Berchmanscollege

Sint-Jan Berchmanscollege Sint-Jan Berchmanscollege Infobrochure ADMINISTRATIE & RETAIL (2de graad BSO, Kantoor & Verkoop) Leerlingprofiel Je bent 14-15 jaar. Je kiest voor een studierichting in de tweede graad. Je wilt meer te

Nadere informatie

Reflectiegesprekken met kinderen

Reflectiegesprekken met kinderen Reflectiegesprekken met kinderen Hierbij een samenvatting van allerlei soorten vragen die je kunt stellen bij het voeren van (reflectie)gesprekken met kinderen. 1. Van gesloten vragen naar open vragen

Nadere informatie

Uitwerking vacatures:

Uitwerking vacatures: Uitwerking vacatures: Vacature 1: A. Het is een jong bedrijf dus het is niet zo groot. B. Het bedrijf zit in de reclamebranche dus het is een mediabedrijf. C. Een sfeervol bedrijf denk ik, er staan dingen

Nadere informatie

Persoonlijk ontwikkelingsplan

Persoonlijk ontwikkelingsplan Persoonlijk ontwikkelingsplan Naam Danny Yang Studienummer 14131889 Datum 29-01-2015 Coach Van Tiel 1. Reflectie Wie ben ik? Persoon Ik ben Danny Yang geboren op 26-02-1996. Ik heb een havo diploma op

Nadere informatie

Aflevering 2: Solliciteren

Aflevering 2: Solliciteren Aflevering 2: Solliciteren Vragen vooraf: Heb je wel eens gesolliciteerd naar een baan? Hoe deed je dat? Heb je een curriculum vitae? Hoofditem Fragment 1 Korte inhoud: Milouska en Bayu kijken hoe je kunt

Nadere informatie

Feedback Project Ergonomisch Ontwerpen

Feedback Project Ergonomisch Ontwerpen Feedback Project Ergonomisch Ontwerpen Competenties Sociaal en communicatief functioneren (P9) Initiatief (P10) Reflectie (P11) Afgelopen module heb je met een groepje gewerkt aan je project. In week 7

Nadere informatie

Medewerker Office & Project Support BeteoR

Medewerker Office & Project Support BeteoR Medewerker Office & Project Support BeteoR Om te solliciteren vragen we je dit formulier in te vullen en dit samen met jouw CV te mailen naar astrid.hazenveld@beteor.nl Naam Adres Geboortedatum E-mail

Nadere informatie

Wie is Wie? #mkbvalleiregio #h4andrew

Wie is Wie? #mkbvalleiregio #h4andrew Wie is Wie? Wat is de ondernemerservaring in de zaal? Starters tot 0 maanden? 0 tot 6 maanden? 6 maanden tot 3 jaar? 3 jaar tot 5 jaar? 5 tot 10 jaar? 10 jaar en ouder? Vorm duo s Met iemand die je niet

Nadere informatie

Vlaamse & Waalse singles, zijn we echt zo verschillend?

Vlaamse & Waalse singles, zijn we echt zo verschillend? Vlaamse & Waalse singles, zijn we echt zo verschillend? Meer dan een jaar na de verkiezingen zitten we nog altijd in een communautaire impasse. Nederlandstaligen en Franstaligen lijken het maar niet eens

Nadere informatie

Growth & Reflection. Opleverdatum: 18 juni 2014

Growth & Reflection. Opleverdatum: 18 juni 2014 Growth & Reflection Growth & Reflection Opleverdatum: 18 juni 2014 Multimediaal Reclamebureau 2013/2014 Inleiding Er zit alweer een half jaar bij MMR op en ik heb weer veel nieuwe dingen geleerd en nieuwe

Nadere informatie

> TAALWERKBLAD PARTICIPATIE

> TAALWERKBLAD PARTICIPATIE TAALWERKBLAD PARTICIPATIE aanpak coach cultuur deelnemen doel eigenschappen heden integreren kwaliteiten meedoen mentor nu plan samenleving toekomst vaardigheden verleden verwachtingen wensen DE WERKWOORDSTIJDEN

Nadere informatie

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier Voor welke functie solliciteer je? Spontane sollicitatie Geef aan voor welke afdeling(en) jij zou willen werken Administratieve zetel Technische afdeling Andere Openstaande vacature Geef zo duidelijk mogelijk

Nadere informatie

10 SUCCESFACTOREN VAN VIP-DAGEN

10 SUCCESFACTOREN VAN VIP-DAGEN 10 SUCCESFACTOREN VAN VIP-DAGEN SNEL GOED VERDIENEN MET WERK DAT JE LEUK VINDT DOOR LAURA BABELIOWSKY WWW.BOUWEENBLOEIENDBEDRIJF.NL WAT IS EEN VIP-DAG PRECIES? Je gaat een dag met de klant aan het werk

Nadere informatie

INSCHRIJVEN VOOR DE TAALTEST

INSCHRIJVEN VOOR DE TAALTEST INSCHRIJVEN VOOR DE TAALTEST Wil je in België studeren aan een hogeschool of aan een universiteit? Als je je diploma secundair onderwijs niet in het Nederlands gehaald hebt, moet je een taaltest afleggen.

Nadere informatie

Hotelmanagement, Toerisme en recreatiemanagement

Hotelmanagement, Toerisme en recreatiemanagement Hotelmanagement, Toerisme en recreatiemanagement Hotelreceptionist M/V * bachelor opleiding toerisme of hotelmanagement * goede talenkennis is noodzakelijk * bereid om in verschillende shiften te werken

Nadere informatie

57 Cassis Verkoopster m/v deeltijds aanmelden in de winkel met cv. 310 Cécil Jobstudent/e juli & augustus aanmelden in de winkel met cv

57 Cassis Verkoopster m/v deeltijds aanmelden in de winkel met cv. 310 Cécil Jobstudent/e juli & augustus aanmelden in de winkel met cv 172B America Today Jobstudent/e zomervakantie of kijken op website america-today.com 132 BÅGL Jobstudent/e maandag tot zaterdag ervaring is een pluspunt, klantvriendelijk, kunnen werken 's avonds en in

Nadere informatie

Piet Voorbeeld MIJN PROFIEL. Voornaam. Achternaam. Dienst. Schaal Tot schaal 8. Piet. Voorbeeld. Stadswerken

Piet Voorbeeld MIJN PROFIEL. Voornaam. Achternaam. Dienst. Schaal Tot schaal 8. Piet. Voorbeeld. Stadswerken MIJN PROFIEL Voornaam Piet Achternaam Voorbeeld Dienst Stadswerken Schaal Tot schaal 8 1 DIT BEN IK Wanneer heb je een goede werkdag gehad? Waarom? Als ik alles gedaan heb dat ik wilde doen en er ook onverwachte

Nadere informatie

Wat denk je zelf? Studiekeuze123

Wat denk je zelf? Studiekeuze123 Wat denk je zelf? Opdrachten Studiekeuze123 Naam: Klas: Wat denk je zelf? Het maken van een studiekeuze is niet gemakkelijk. Er zijn zoveel mogelijkheden, maar welke opleiding past goed bij jou? Een opleiding

Nadere informatie

Vacature: Showroom manager

Vacature: Showroom manager Vacature: Showroom manager Functienaam Showroom manager Soort Permanent Jij bent die Showroommanager die wij zoeken (m/v): Ben jij een manager die commercieel, creatief en communicatief sterk is. Niet

Nadere informatie