Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op. 6 december 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op. 6 december 2016"

Transcriptie

1 Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op 6 december 2016 Aanwezig: Burgemeester Gemeentesecretaris F. Ossel T. De Rudder H. Erol mw. J.W.J. Dorenbos - de Hen mw. C.G. van Weel - Niesten mw. mr. A.L. Schölvinck

2 C Beh. ambtenaar Haije, Mark Afdeling Ruimte Portefeuillehouder J.W.J. Dorenbos-de Hen aanschaf begraafplaats app t.b.v. begraafplaats Duinrust Kern van de zaak aanschaf begraafplaats app In te stemmen met de realisatie van de begraafplaats app waarbij de lasten worden gedekt binnen de begroting van het product begraven C Beh. ambtenaar Laan, Rien van der Afdeling Ruimte Portefeuillehouder J.W.J. Dorenbos-de Hen Beleidsregels voor de aanleg van een inrit - aanpassing november 2016 Kern van de zaak In de Algemene plaatselijke verordening 2013 is opgenomen dat een nieuwe inrit moet voldoen aan een aantal eisen. Er zijn aangepaste wetsinterpreterende beleidsregels opgesteld, om nadere duiding te geven aan deze eisen. De eerder vastgestelde beleidsregels bleken in de praktijk op enkele punten niet toepasbaar, daarop zijn de regels aangepast. 1. De beleidsregels voor de aanleg van een inrit (INT ) vast te stellen; 2. De beleidsregels voor de aanleg van een inrit van 21 juni 2016 (INT ) in te trekken. C Beh. ambtenaar Bos, Leo Afdeling Ruimte Portefeuillehouder J.W.J. Dorenbos-de Hen Wijziging gemeenschappelijke regeling ReinUnie Kern van de zaak De GR ReinUnie dient te worden geactualiseerd als gevolg van wijzigingen in de wet gemeenschappelijke regelingen. De belangrijkste wijzigingen zijn de uittreding van de raad en de toetreding van het college tot deze GR. Andere wijzigingen betreffen de samenstelling en bevoegdheden van het algemeen en van het dagelijks bestuur. Daarnaast is een aantal andere zaken in de regeling aangepast of geactualiseerd. 1. onder voorbehoud van het verkrijgen van toestemming van de raad toe te treden tot de gemeenschappelijke regeling ReinUnie 2010; 2. de raad voor te stellen het college toestemming te verlenen om toe te treden tot de gemeenschappelijke regeling ReinUnie 2010; 3. de raad voor te stellen te besluiten tot wijziging van de gemeenschappelijke regeling ReinUnie 2010, in die zin dat het college toetreedt tot de gemeenschappelijke regeling ReinUnie 2010 en deze wijziging daags na publicatie in werking te laten treden; 4. de raad voor te stellen om te besluiten tot uittreding uit de gemeenschappelijke regeling ReinUnie 2010 één week na inwerkingtreding van bovengenoemde wijziging van de gemeenschappelijke regeling ReinUnie 2010; 5. de raad voor te stellen om het college toestemming te verlenen om de gemeenschappelijke regeling ReinUnie 2010 aansluitend opnieuw te wijzigen, in die zin dat de regeling wordt geactualiseerd conform de Wet gemeenschappelijke regelingen en de regeling het rechtskarakter krijgt van een collegeregeling.

3 C Beh. ambtenaar Veen, Niels Afdeling Samenleving Portefeuillehouder H. Erol Samenwerkingsovereenkomst Fonds Gehandicaptensport en gemeente Beverwijk in zake Uniek Sporten Kern van de zaak Om het sport-en beweegaanbod voor mensen met een beperking in Beverwijk en Heemskerk beter te kunnen ontsluiten kan worden aangesloten bij de landelijke website en app Uniek Sporten van het Fonds Gehandicaptensport. Hiertoe dienen de gemeente Beverwijk en het Fonds Gehandicaptensport een samenwerkingsovereenkomst aan te gaan. De samenwerkingsovereenkomst met het Fonds Gehandicaptensport in zake Uniek Sporten (INT ) aan te gaan. C Beh. ambtenaar Bakker, Paul Afdeling Bedrijfsvoering Portefeuillehouder H. Erol Gezamenlijke inkoop van vaste communicatie via landelijke aanbesteding. Kern van de zaak Deelname aan het project Gemeentelijke Telecommunicatie geïnitieerd door o.a. VNG en KING. Deel te nemen aan het project Gemeentelijke Telecommunicatie zoals aangeboden bij brief van de VNG d.d. 23 mei 2016 (IN ). C Beh. ambtenaar Noord, Remco de Afdeling Samenleving Portefeuillehouder H. Erol cv intentieverklaring Taalakkoord laaggeletterdheid Kern van de zaak Door het ondertekenen van het taalakkoord spreekt het college de intentie uit om laaggeletterde inwoners van Beverwijk op te sporen en te zorgen voor een passend aanbod voor laaggeletterden op het gebied van lezen en schrijven. Met het taalakkoord kunnen laaggeletterden beter meedoen in de maatschappij en hebben zij betere kansen op de arbeidsmarkt Aan te gaan het Taalakkoord laaggeletterdheid Zuid-Kennemerland en IJmond. C Beh. ambtenaar Rutte, Tamara Afdeling Bedrijfsvoering Portefeuillehouder F. Ossel Wijziging mandaatregister Kern van de zaak Als gevolg van het organisatiebesluit d.d. 15 november jl. dient het mandaatregister aangepast te worden, zodat deze aansluit bij de organisatie wijziging. 1. Met betrekking tot de bevoegdheden genoemd in `hoofdstuk 5 Afdeling Ontwikkeling van het mandaatregister 2013 het mandaat aan het afdelingshoofd van de afdeling Ontwikkeling in te trekken. 2. Voor deze bevoegdheden mandaat toe te kennen aan het afdelingshoofd van de afdeling Ruimte.

4 C Beh. ambtenaar Groot, Hans Afdeling Bedrijfsvoering Portefeuillehouder F. Ossel Eerste verordening tot wijziging van de legesverordening 2017 Kern van de zaak Eerste verordening tot wijziging van de legesverordening 2017 De eerste verordening tot wijziging van de legesverordening 2017 vast te stellen. C Beh. ambtenaar Vroom, Bob Afdeling Ruimte op bezwaar Kern van de zaak Bij besluit van 5 juli 2016 heeft het college van burgemeester en wethouders een omgevingsvergunning geweigerd voor het wijzigen van een berging naar vakantiewoning op het perceel Hendrik Mandeweg 5 te Beverwijk. Tegen dit besluit is op 26 april 2016 tijdig bezwaar aangetekend. Na behandeling ter zitting heeft de commissie bezwaarschriften advies uitgebracht ten aanzien van de te nemen beslissing op bezwaar. Het bezwaarschrift door middel van het besluit met documentnummer UIT , conform het advies van de commissie voor behandeling van bezwaarschriften, ongegrond te verklaren, het bestreden besluit in stand te laten en geen vergoeding van proceskosten toe te kennen. C Beh. ambtenaar Zijlstra, Arco Afdeling Ruimte Ongegrondverklaring van bezwaar stichting SIG tegen opleggen last onder dwangsom Kern van de zaak Bij besluit van 16 juni 2016 (UIT ) heeft het college van burgemeester en wethouders een last onder dwangsom opgelegd aan de SIG teneinde het gebruik van het pand Arendsweg 44 in strijd met het bestemmingsplan te beëindigen. Tegen dit besluit is op 9 augustus 2016 tijdig bezwaar aangetekend. Na behandeling ter zitting heeft de commissie bezwaarschriften advies uitgebracht ten aanzien van de te nemen beslissing op bezwaar. Het bezwaarschrift door middel van het besluit met documentnummer UIT , conform het advies van de commissie voor behandeling van bezwaarschriften (IN ), ongegrond te verklaren, het bestreden besluit in stand te laten en geen proceskosten toe te kennen. C Beh. ambtenaar Hilbers, Erna Afdeling Ruimte Plan van aanpak IJmondiaal milieubeleidsplan Kern van de zaak De raden van Beverwijk, Heemskerk en Velsen hebben in de Strategische IJmond Agenda als gezamenlijke ambitie opgenomen het `verbinden van de milieubeleidsplannen van de IJmondgemeenten en komen tot een IJmond-programma energiebesparing en duurzame ontwikkeling'. Dit plan van aanpak geeft hiertoe de aanzet. 1. De nota `Verbinding milieubeleidsplannen IJmond - Plan van Aanpak (INT ) vast te stellen; 2. De raad hierover te informeren middels concept brief (UIT )

5 C Beh. ambtenaar Lanson, Selina Afdeling Ruimte Definitief Ontwerp deelproject herinrichting Zeestraat & Koningstraat. Kern van de zaak Voor het deelproject herinrichting Zeestraat & Koningstraat van de pijler fysiek project Centrum is een Definitief Ontwerp (DO) opgesteld. Het DO is heden gereed voor vaststelling door het college. Het Definitief Ontwerp deelproject herinrichting Zeestraat & Koningstraat (INT ) vast te stellen. C Beh. ambtenaar Oud, Conrad Afdeling Ontwikkeling Klaphekjes in hekwerk Dorpsweide Kern van de zaak De Dorpsraad heeft gevraagd om een 2-tal klaphekjes aan te brengen in het hekwerk rondom de Dorpsweide zodat mensen van de Julianaweg over de Dorpsweide naar de Verlengde Voorstraat (de Spar) kunnen lopen. Dat is voor een aantal mensen de kortste weg. 1. uit voortschrijdend inzicht blijkt dat het voordeel voor het plaatsen van klaphekjes niet opweegt tegenover de nadelen; 2. te besluiten om geen hekjes in het hekwerk rondom de Dorpsweide te plaatsen. C Beh. ambtenaar Ruiter, Carina Afdeling Ontwikkeling Voortgangsrapportage Grote Projecten december 2016 Kern van de zaak In 2012 is een start gemaakt met de herinvoering van projectmatig werken in Beverwijk. Eén van de pijlers hiervan is de informatievoorziening naar de Raad. De rapportage, met peildatum 1 december 2016 is gereed en wordt hierbij aangeboden (INT ) 1. De voortgangsrapportage Grote Projecten december 2016 (INT ) vast te stellen. 2. In te stemmen met het ter kennis name aanbieden van de voortgangsrapportage Grote Projecten december 2016 (INT ) aan de Raad C Beh. ambtenaar Elfrink, Sonja Afdeling Samenleving Onderhoudsplan Kunst in de openbare ruimte Kern van de zaak Voor het beheer en onderhoud van de kunst in de openbare ruimte heeft een inventarisatie plaatsgevonden en is een onderhoudsplan opgesteld voor het onderhoudsplan Kunst in de openbare ruimte (bestaande uit INT inventarisatie kunst en objecten in de openbare ruimte en INT meerjarenraming onderhoud kunst in de openbare ruimte) vast te stellen; 2. de raad middels conceptbrief UIT te informeren over het vastgestelde onderhoudsplan Kunst in de openbare ruimte.

6 C Beh. ambtenaar Hol, Wouter Afdeling Ruimte Advies adviescommissie toerisme en toedeling toerisme budget 2016 Kern van de zaak Advies adviescommissie toerisme en toedeling toerisme budget 2016 Instemmen met het advies van Adviescommissie Toerisme (INT ) om het voor 2016 beschikbare toeristische budget ad over te hevelen naar C Beh. ambtenaar Oud, Conrad Afdeling Ruimte Verkoopovereenkomst Stichting Administratiekantoor Erfpacht- en Opstalrecht Scheybeeck Kern van de zaak Op 11 oktober 2016 heeft u besloten akkoord te gaan met de afkoop van de privaatrechtelijke beperking van Huize Scheybeeck alsmede met de verkoop percelen grond, kadastraal bekend gemeente Beverwijk, sectie A, nummers en In te stemmen met de voorwaarden uit de verkoopovereenkomst met het kenmerk (INT ) en de overeenkomst aan te gaan.

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op. 1 december 2015

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op. 1 december 2015 Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op 1 december 2015 Aanwezig: Burgemeester Gemeentesecretaris F. Ossel T. De Rudder H. Erol mw. J.W.J. Dorenbos

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op. 29 november 2016

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op. 29 november 2016 Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op 29 november 2016 Aanwezig: Burgemeester Gemeentesecretaris F. Ossel T. De Rudder H. Erol mw. J.W.J. Dorenbos

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op. 17 januari 2017

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op. 17 januari 2017 Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op 17 januari 2017 Aanwezig: Burgemeester Gemeentesecretaris F. Ossel T. De Rudder H. Erol mw. J.W.J. Dorenbos

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op. 5 juni 2018

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op. 5 juni 2018 Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op 5 juni 2018 Aanwezig: Burgemeester Wnd. gemeentesecretaris drs. M.E. Smit mr. S.G. Ferraro H. Erol mw. B.G.P.

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op. 27 juni 2017

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op. 27 juni 2017 Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op 27 juni 2017 Aanwezig: Burgemeester Gemeentesecretaris drs. M.E. Smit T. De Rudder H. Erol mw. J.W.J. Dorenbos

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op. 26 april 2016

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op. 26 april 2016 Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op 26 april 2016 Aanwezig: Burgemeester Gemeentesecretaris F. Ossel T. De Rudder H. Erol mw. J.W.J. Dorenbos -

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op. 9 februari 2016

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op. 9 februari 2016 Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op 9 februari 2016 Aanwezig: Burgemeester Gemeentesecretaris F. Ossel T. De Rudder H. Erol mw. J.W.J. Dorenbos

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op. 22 mei 2018

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op. 22 mei 2018 Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op 22 mei 2018 Aanwezig: Burgemeester Wnd. gemeentesecretaris drs. M.E. Smit mr. S.G. Ferraro H. Erol mw. B.G.P.

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op. 11 oktober 2016

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op. 11 oktober 2016 Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op 11 oktober 2016 Aanwezig: Burgemeester Wethouder Wethouder Wethouder Gemeentesecretaris F. Ossel H. Erol mw.

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op. 22 januari Aanwezig:

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op. 22 januari Aanwezig: Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op 22 januari 2019 Aanwezig: Burgemeester Wnd. gemeentesecretaris drs. M.E. Smit mr. S.G. Ferraro H. Erol B.G.P.

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op. 13 maart 2018

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op. 13 maart 2018 Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op 13 maart 2018 Aanwezig: Burgemeester Wnd. gemeentesecretaris drs. M.E. Smit T. De Rudder H. Erol mw. J.W.J.

Nadere informatie

Onderwerp : Conceptbegroting GR VSV 2018

Onderwerp : Conceptbegroting GR VSV 2018 Raadsvoorstel *Z03CD89FFA8* Aan de raad Documentnummer : INT-17-35503 Afdeling : Samenleving Onderwerp : Conceptbegroting GR VSV 2018 Inleiding Beverwijk neemt samen met de gemeenten van de RMC (Regionaal

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op. 19 maart Aanwezig:

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op. 19 maart Aanwezig: Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op 19 maart 2019 Aanwezig: Burgemeester Wnd. gemeentesecretaris drs. M.E. Smit mr. S.G. Ferraro H. Erol B.G.P.

Nadere informatie

vastgesteld Besluitenlijst

vastgesteld Besluitenlijst No. 51 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09.00 UUR AANWEZIG: MW. G.W. VAN DER WEL-MARKERINK, BURGEMEESTER D. JENSE, WETHOUDER J. BOLTE, WETHOUDER

Nadere informatie

Notulen collegevergadering Aanwezig:

Notulen collegevergadering Aanwezig: Notulen collegevergadering 15-01-2019 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Dreessen, W.H.J. (Wethouder) Jacobs, Drs. G.J.M. (Wethouder) Piatek, C.A.C.N. (Wethouder)

Nadere informatie

Onderwerp : Wijziging gemeenschappelijke regeling Afvalschap IJmond Zaanstreek(GR AIJZ).

Onderwerp : Wijziging gemeenschappelijke regeling Afvalschap IJmond Zaanstreek(GR AIJZ). Raadsvoorstel *Z02C52C7F9E* Aan de raad Documentnummer : INT-16-26702 Afdeling : Ruimte Onderwerp : Wijziging gemeenschappelijke regeling Afvalschap IJmond Zaanstreek(GR AIJZ). Inleiding Op 1 januari 2015

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d aanvangstijd: 09:00

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d aanvangstijd: 09:00 Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 24-04-2018 aanvangstijd: 09:00 Aanwezig Mevrouw A. De heer W.M. van Esch De heer F.J. Tollenaar

Nadere informatie

Van 27 mei 2014 openbaar

Van 27 mei 2014 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 20 mei 2014. Akkoord. BW-006768 2 Onderwerp Omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) voor de vestiging van een crematorium op de hoek van de Peelterbaan

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W vergadering d.d (nr. 44).

Besluitenlijst B&W vergadering d.d (nr. 44). Besluitenlijst B&W vergadering d.d. 01-11-2011 (nr. 44). Aanwezig: M.L.J. Out, burgemeester; J.J. Bruintjes, wethouder; W.C. Luchjenbroers, wethouder; J.F.A. Alberts, wethouder; W.P. van Boggelen, secretaris.

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op. 15 december 2015

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op. 15 december 2015 Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op 15 december 2015 Aanwezig: Burgemeester Wethouder Wethouder Wethouder Wethouder Gemeentesecretaris F. Ossel

Nadere informatie

Onderwerp : Evaluatie kadernota minimabeleid en kadernota minimabeleid

Onderwerp : Evaluatie kadernota minimabeleid en kadernota minimabeleid Raadsvoorstel *Z0298FEAD10* Aan de raad Documentnummer : INT-16-25262 Afdeling : Samenleving Onderwerp : Evaluatie kadernota minimabeleid 2012- en kadernota minimabeleid 2016-2019 Inleiding Het minimabeleid

Nadere informatie

Van 5 februari 2013 openbaar

Van 5 februari 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering van 29 januari 2013. Advies Akkoord. BW-005538 2 Onderwerp Prestatieverslag inburgering 2012 I Advies 1. Kennisnemen van het bijgevoegde Prestatieverslag inburgering

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 8 december Vastgesteld d.d.

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 8 december Vastgesteld d.d. CONCEPT Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 8 december 2015 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, de secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina

Nadere informatie

Gemeente Tiel nr. voorstel beslissing

Gemeente Tiel nr. voorstel beslissing Gemeente Tiel Concept besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 11 juni 2019 om 9.00 uur Marcel Melissen afwezig. Onderwerpen voorzien van een ster krijgen uitstel van

Nadere informatie

Onderwerp : Afsluiting financieel kader Bijgesteld Ontwikkelingskader Stationsgebied en kredieten korte termijn ontwikkeling Stationsgebied

Onderwerp : Afsluiting financieel kader Bijgesteld Ontwikkelingskader Stationsgebied en kredieten korte termijn ontwikkeling Stationsgebied Raadsvoorstel *Z033D51A932* Aan de raad Documentnummer : INT-16-30494 Afdeling : Ontwikkeling Onderwerp : Afsluiting financieel kader Bijgesteld Ontwikkelingskader en kredieten korte termijn ontwikkeling

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W-VERGADERING d.d. dinsdag 14 november 2017

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W-VERGADERING d.d. dinsdag 14 november 2017 PRESENTIELIJST B&W-VERGADERING d.d. dinsdag 14 november 2017 burgemeester F.C. Dales gemeentesecretaris K.M. Radstake wethouder A.V. Baerveldt wethouder A. Verkaik wethouder R. Vennik wethouder R. te Beest

Nadere informatie

*Z008C76D67D* Raadsvoorstel. Aan de raad. Documentnummer : INT

*Z008C76D67D* Raadsvoorstel. Aan de raad. Documentnummer : INT Raadsvoorstel *Z008C76D67D* Aan de raad Documentnummer : INT-13-05972 Afdeling : Samenleving Onderwerp : Gemeenschappelijke regeling schoolverzuim en voortijdig schoolverlaten West-Kennemerland en bedrijfsplan

Nadere informatie

RAADSVOORSTEL EN ONTWERPBESLUIT

RAADSVOORSTEL EN ONTWERPBESLUIT PURHEREHO RAADSVOORSTEL EN ONTWERPBESLUIT Registratienummer raad: 1d 11flflO Datum: 23 januari 2014 Behandeld door: G. van der Meer-Trompetter Afdeling / Team: VTH / VTS Onderwerp: toestemming aansluiting

Nadere informatie

College van burgemeester en wethouders

College van burgemeester en wethouders College van burgemeester en wethouders Openbare besluitenlijst Zitting van 10 oktober 2017 Samenstelling Aanwezig: de heer Jan Lonink, burgemeester; de heer Cees Liefting, wethouder; de heer Frank van

Nadere informatie

VERGADERING. de dato 2 SEPTEMBER 2014. besluitenlijst

VERGADERING. de dato 2 SEPTEMBER 2014. besluitenlijst Gemeente UITGEEST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS de dato 2 SEPTEMBER 2014 besluitenlijst Burgemeester SECR int 14.2414 Betreft: Openbare B&W-besluitenlijst van 26 augustus 2014 Het vaststellen

Nadere informatie

B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S

B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S Datum 13 mei 2014 Openbaar Burgemeester Secretaris Mr. drs. A.J. Borgdorff Mr.

Nadere informatie

5 december Locoburgemeester A.P.M. van Swam;Gemeentesecretaris P.G. Arissen;Wethouder S.A.M. Bos;Wethouder A.H.M. de Vree;Wethouder T.P.M.

5 december Locoburgemeester A.P.M. van Swam;Gemeentesecretaris P.G. Arissen;Wethouder S.A.M. Bos;Wethouder A.H.M. de Vree;Wethouder T.P.M. LIJST VAN BESLUITEN VASTGESTELD DOOR HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN WEST MAAS EN WAAL 5 december 2017 Status Openbaar Voorzitter Aanwezig Definitief Ja Locoburgemeester ;Gemeentesecretaris

Nadere informatie

*577634* OPENBARE BESLUITENLIJST. van het college van burgemeester en wethouders van 15 november 2016, vastgesteld 22 november 2016

*577634* OPENBARE BESLUITENLIJST. van het college van burgemeester en wethouders van 15 november 2016, vastgesteld 22 november 2016 *577634* OPENBARE BESLUITENLIJST van het college van burgemeester en wethouders van 15 november 2016, vastgesteld 22 november 2016 Nr. ONDERWERP/ADVIES BESLUIT B EN W 1. Advies nr. 568193 Trefwoord: Welzijn

Nadere informatie

Onderwerp : Onderzoek naar afschaffing toeristen- en hondenbelasting 2016

Onderwerp : Onderzoek naar afschaffing toeristen- en hondenbelasting 2016 Raadsvoorstel *Z01C3C9D81F* Aan de raad Documentnummer : INT-15-18695 Afdeling : Bedrijfsvoering Onderwerp : Onderzoek naar afschaffing toeristen- en hondenbelasting 2016 Inleiding In het door het college

Nadere informatie

VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. de dato 12 FEBRUARI 2013. besluitenlijst

VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. de dato 12 FEBRUARI 2013. besluitenlijst VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS de dato 12 FEBRUARI 2013 besluitenlijst Openbare besluitenlijst van de vergadering van Burgemeester en wethouders van de Portefeuillehouder: Organisatie-eenheid:

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 17 januari Vastgesteld d.d.

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 17 januari Vastgesteld d.d. CONCEPT Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 17 januari 2017 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, de secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Uden

Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Uden Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Uden Vergadering van het College van burgemeester en wethouders op dinsdag 23 februari 2016 om 9.00 uur. Aanwezig:

Nadere informatie

B Met aanpassing van agendapunt 16, conform vastgesteld

B Met aanpassing van agendapunt 16, conform vastgesteld 1. B aststellen van de openbare besluitenlijst van 22 september 2015 De besluitenlijsten vaststellen. B Met aanpassing van agendapunt 16, conform vastgesteld 2. B Terugkoppeling informatie uit verbonden

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Uden

Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Uden Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Uden Vergadering van het College van burgemeester en wethouders op dinsdag 31 mei 2016 om 9.00 uur. Aanwezig: Drs.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST BURGEMEESTER WEEK NR

BESLUITENLIJST BURGEMEESTER WEEK NR BESLUITENLIJST BURGEMEESTER WEEK NR. 4 2011 Vergaderdatum: 26 januari 2011 Registratienummer: 2011/6135 Beh. ambtenaar K. Veenvliet Afdeling: Publiekszaken Benoeming ambtenaar van de burgerlijke stand

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 1 december Vastgesteld d.d.

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 1 december Vastgesteld d.d. CONCEPT Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 1 december 2015 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, de secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina

Nadere informatie

Van 22 mei 2012 openbaar

Van 22 mei 2012 openbaar 1. Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 15 mei 2012. Advies Akkoord. BW-004658 2. Onderwerp Voortgangsrapportages en projectenoverzicht 2e kwartaal 2012 R Advies 1. De gewijzigde projectenclassificatie

Nadere informatie

Onderwerp : Toetreding Den Helder tot Cocensus

Onderwerp : Toetreding Den Helder tot Cocensus Raadsvoorstel *Z010C0D5F16* Aan de raad Documentnummer : INT-14-11233 Afdeling : Bedrijfsvoering Onderwerp : Toetreding Den Helder tot Cocensus Inleiding Sinds 2010 is de gemeente Beverwijk aangesloten

Nadere informatie

Besluitenlijst College van burgemeester en wethouders d.d. 15 september Onderwerp Advies Besluit

Besluitenlijst College van burgemeester en wethouders d.d. 15 september Onderwerp Advies Besluit Besluitenlijst vergadering B&W van 8 september 2009 t.b.v. raad en pers. Programmabegroting 2010 en meerjarenraming 2011-2013 incl. raadsvoorstel en - besluit. Ter vaststelling. De programmabegroting 2010

Nadere informatie

Besluitenlijst BenW-vergadering voor publicatie van

Besluitenlijst BenW-vergadering voor publicatie van Besluitenlijst BenW-vergadering voor publicatie van 02-03-2010 Stuknr Afdeling Commissie Raad Onderwerp Advies Beslissing 2419128 INFORMATIE Bemmelen, Annemiek van Uitvoering informatiebeleidsplan 2009-2010.

Nadere informatie

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 5) Datum: 15 december 2015

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 5) Datum: 15 december 2015 Aanwezig: de heren T.J. van der Zwan, S. Siebenga, J.C.F. Broekhuizen, J.R. Zoetendal, mevrouw J. van der Laan en dhr. F.H. Perdok secretaris. Agendapunt Onderwerp Advies Beslissing 1 Besluitenlijst bespreekstukken

Nadere informatie

No. Onderwerp Besluit Portefeuillehouder 1. Besluitenlijst van de vergadering gehouden op 24 juni 2014, week Ongewijzigd vastgesteld.

No. Onderwerp Besluit Portefeuillehouder 1. Besluitenlijst van de vergadering gehouden op 24 juni 2014, week Ongewijzigd vastgesteld. BESLUITENLIJST van het college van burgemeester en wethouders Vergadering gehouden op 1 juli 2014 Week 27 Aanwezig: L.M.B.C. Wagenaar-Kroon,,,, en T. van den Berg No. Onderwerp Besluit Portefeuillehouder

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Door burgemeester en wethouders genomen besluiten in week 12 juli t/m 8 augustus 2017

Openbare besluitenlijst Door burgemeester en wethouders genomen besluiten in week 12 juli t/m 8 augustus 2017 Openbare besluitenlijst Door burgemeester en wethouders genomen besluiten in week 12 juli t/m 8 augustus 2017 Datum aanmaak: 9 augustus 2017 Directie 2017019086 Vaststellen besluitenlijsten en besluitenlijsten

Nadere informatie

Cie / Raad Onderwerp 5 e turap OPB RAAD

Cie / Raad Onderwerp 5 e turap OPB RAAD enlijst B&W-vergadering d.d. 5 juni 2018 Aanwezig: Burgemeester drs. J.W. Brenninkmeijer Wethouder A.C.P. Balk Wethouder Ir. J.H.M. van Dijk Wethouder drs. A.C.W.A.M. van Holstein Wethouder P.J. Van Liempd

Nadere informatie

Nr. Onderwerp Het college heeft besloten:

Nr. Onderwerp Het college heeft besloten: Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders datum: 23 september 2014 Aanvang: 9.00 uur Aanwezig: Mw. Mr. De Boer-Beerta Mw. Cuijpers Dhr. den Teuling Dhr. Verheijden Dhr. Wolfhagen

Nadere informatie

OPENBARE PERS BESLUITENLIJST B&W-VERGADERING d.d. dinsdag 22 mei 2018

OPENBARE PERS BESLUITENLIJST B&W-VERGADERING d.d. dinsdag 22 mei 2018 PRESENTIELIJST B&W-VERGADERING d.d. dinsdag 22 mei 2018 burgemeester F.C. Dales gemeentesecretaris K.M. Radstake wethouder A.V. Baerveldt wethouder A. Verkaik wethouder F. Bal OPENBARE PERS BESLUITENLIJST

Nadere informatie

BESLUITENLIJST OPENBARE COLLEGEVERGADERING VAN 15 december 2015

BESLUITENLIJST OPENBARE COLLEGEVERGADERING VAN 15 december 2015 BESLUITENLIJST OPENBARE COLLEGEVERGADERING VAN 15 december 2015 Aanwezig: De wnd. burgemeester, de heer M. Houtman De wethouder I, de heer W. van der Leij De wethouder II, de heer T. Meijdam De wethouder

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig:

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig: Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 22-12-2015 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs.

Nadere informatie

Concept besluitenlijst van de B&W-vergadering van 7 mei

Concept besluitenlijst van de B&W-vergadering van 7 mei 128251-195730 Concept besluitenlijst van de B&W-vergadering van 7 mei 2019 1. Vaststellen van de concept besluitenlijst van de collegevergadering B&W van 7 mei 2019. 2. De openbare besluiten deel van collegevergadering

Nadere informatie

O P E N B A R E B E S L U I T E N L IJ S T. van het college van BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Van 13 april 2004 nr. 16. Akkoord en conform vastgesteld.

O P E N B A R E B E S L U I T E N L IJ S T. van het college van BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Van 13 april 2004 nr. 16. Akkoord en conform vastgesteld. O P E N B A R E B E S L U I T E N L IJ S T van het college van GEMEENTE HOORN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Van 13 april 2004 nr. 16 Nr. Onderwerp Afd. Besluit A. Besluiten uit de B&W-vergadering 1. Verzamelbesluit

Nadere informatie

Onderwerp : Jaarstukken 2016 IJmond Werkt!

Onderwerp : Jaarstukken 2016 IJmond Werkt! Raadsvoorstel *Z03D358CF1A* Aan de raad Documentnummer : INT-17-35730 Afdeling : Samenleving Onderwerp : Jaarstukken 2016 IJmond Werkt! Inleiding De gemeenschappelijke regeling IJmond Werkt! verzorgt voor

Nadere informatie

12 september Burgemeester C.A.A. van Rhee-Oud Ammerveld;Gemeentesecretaris P.G. Arissen;Wethouder A.P.M.

12 september Burgemeester C.A.A. van Rhee-Oud Ammerveld;Gemeentesecretaris P.G. Arissen;Wethouder A.P.M. LIJST VAN BESLUITEN VASTGESTELD DOOR HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN WEST MAAS EN WAAL 12 september 2017 Status Openbaar Voorzitter Aanwezig Definitief Ja C.A.A. van Rhee-Oud Ammerveld Burgemeester

Nadere informatie

V E R G A D E R I N G BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. de dato 17 FEBRUARI 2015. besluitenlijst

V E R G A D E R I N G BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. de dato 17 FEBRUARI 2015. besluitenlijst Gemeente UITGEEST V E R G A D E R I N G V A N BURGEMEESTER EN WETHOUDERS de dato 17 FEBRUARI 2015 = besluitenlijst Organisatie-eenheid: Middelen Besluitnummer: B2015.0191 Betreft: De heer C.J.J. Krom heeft

Nadere informatie

VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. de dato 21 JANUARI 2014. besluitenlijst

VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. de dato 21 JANUARI 2014. besluitenlijst Gemeente UITGEEST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS de dato 21 JANUARI 2014 besluitenlijst Portefeuillehouder: Organisatie-eenheid: Besluitnummer: Burgemeester SECR intl4.0088 Betreft: Openbare

Nadere informatie

No. Onderwerp Besluit Portefeuillehouder 1. Besluitenlijst van de vergadering gehouden op 1 november 2016, week 44

No. Onderwerp Besluit Portefeuillehouder 1. Besluitenlijst van de vergadering gehouden op 1 november 2016, week 44 BESLUITENLIJST van het college van burgemeester en wethouders Vergadering gehouden op 8 november 2016 Week 45 Aanwezig: L.M.B.C. Wagenaar-Kroon,, L. Bromet, J. van der Hoeven, en N. van Ginkel No. Onderwerp

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d Vastgesteld d.d.: de burgemeester,

Besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d Vastgesteld d.d.: de burgemeester, CONCEPT Besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 25-10-2010 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, De secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina - 1 - 1. BESLUITENLIJST

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OP 6 MAART A. van den Bosch, burgemeester

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OP 6 MAART A. van den Bosch, burgemeester ` Nr. 10A BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OP 6 MAART Aanwezig: A. van den Bosch, burgemeester A.J. Verschoor, wethouder A.C. Bragt, wethouder C.A.H. Zondag, wethouder W.

Nadere informatie

VASTE AGENDAPUNTEN Omschrijving Beslissing Griffie Eig/afd. 1. Opening. Besluit: Akkoord

VASTE AGENDAPUNTEN Omschrijving Beslissing Griffie Eig/afd. 1. Opening. Besluit: Akkoord 18ini02871 OPENBAAR Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders Aanwezig : De heren Van Dijk, Kuster en Van de Wardt en dames Kock en Ankersmit Secretaris : De heer Hoeffnagel Afwezig : Mevrouw

Nadere informatie

Van 10 september 2013 openbaar

Van 10 september 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 03 september 2013. Akkoord. BW-006276 2 Onderwerp Bezwaarschrift tegen het besluit van 6 mei 2013 tot het opleggen van maatwerkvoorschriften op grond van

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 03 februari 2009 (nr. 5).

Besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 03 februari 2009 (nr. 5). Besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 03 februari 2009 (nr. 5). Aanwezig: M.L.J. Out, burgemeester; J.J. Bruintjes, wethouder; T.J. Meedendorp, wethouder, J.F.A. Alberts, wethouder; W.P. van Boggelen, secretaris.

Nadere informatie

Besluitenlijst B.&W.-VERGADERING d.d. 26 AUGUSTUS 2008

Besluitenlijst B.&W.-VERGADERING d.d. 26 AUGUSTUS 2008 No. 35 VASTGESTELD BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09.00 UUR AANWEZIG: MW. G.W. VAN DER WEL-MARKERINK, BURGEMEESTER D. JENSE, WETHOUDER J.

Nadere informatie

Onderwerp : Dekking afwikkeling Meerplein

Onderwerp : Dekking afwikkeling Meerplein Raadsvoorstel *Z02CFE5B97C* Aan de raad Documentnummer : INT-16-27003 Afdeling : Bedrijfsvoering Onderwerp : Dekking afwikkeling Meerplein Inleiding Op 17 april 2009 heeft de gemeente met de VoF Meerplein,

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN Vergadering van het College van burgemeester en wethouders op 2 september 2014 om 09.00 uur. Aanwezig: Drs.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 19 APRIL 2016. College Leesmap Voor kennisgeving aangenomen

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 19 APRIL 2016. College Leesmap Voor kennisgeving aangenomen BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 19 APRIL 2016 Aanwezig: Afwezig: Burgemeester Baas, de wethouders Olierook, Kok, De Jong en Wijnne, secretaris Reus en loco-secretaris

Nadere informatie

Besluitenlijst: Collegevergadering

Besluitenlijst: Collegevergadering Besluitenlijst: Collegevergadering Datum 18-12-2018 Aanvang 10:00 Locatie Collegekamer Secretaris W. Heeg Voorzitter burgemeester F. Ossel Aanwezigen J.H. Boermans, W. Heeg, J. Klink, J.J. de Kloet, F.

Nadere informatie

Besluitenlijst College B&W

Besluitenlijst College B&W enlijst College B&W Datum 06-11-2018 Tijd 9:30-14:00 Locatie College kamer Voorzitter Burgemeester Aanwezigen J.J. Aalberts, H.M. Bergmann, A. van den Brink (gemeentesecretaris), C. Dekker, C. Lodder en

Nadere informatie

NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van maandag 26 januari nummer 04. Aanwezig: P.J.

NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van maandag 26 januari nummer 04. Aanwezig: P.J. NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van maandag 26 januari 2015 nummer 04 Aanwezig: P.J. Verheij wethouder A.D. Zandvliet wethouder A. Kraijo wethouder A.M. van den Berg secretaris

Nadere informatie

Onderwerp : Handhavingsverordening WWB, IOAW en IOAZ 2013 gemeente Beverwijk

Onderwerp : Handhavingsverordening WWB, IOAW en IOAZ 2013 gemeente Beverwijk Raadsvoorstel *Z00439FA3CD* Aan de raad Documentnummer : INT-13-02777 Afdeling : Samenleving Onderwerp : Handhavingsverordening WWB, IOAW en IOAZ 2013 gemeente Beverwijk Inleiding In de Wet werk en bijstand

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 5 juli 2016 aanvangstijd: 09:00

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 5 juli 2016 aanvangstijd: 09:00 Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 5 juli 2016 aanvangstijd: 09:00 Aanwezig Mevrouw A. De heer K. Kasteleijn De heer F.J.

Nadere informatie

*625081* OPENBARE BESLUITENLIJST. van het college van burgemeester en wethouders van 11 juli 2017, vastgesteld 14 juli 2017

*625081* OPENBARE BESLUITENLIJST. van het college van burgemeester en wethouders van 11 juli 2017, vastgesteld 14 juli 2017 *625081* OPENBARE BESLUITENLIJST van het college van burgemeester en wethouders van 11 juli 2017, vastgesteld 14 juli 2017 Nr. ONDERWERP/ADVIES BESLUIT B EN W 1. Advies nr. 606821 Trefwoord: Principeverzoek

Nadere informatie

Van 14 mei 2013 Openbaar Afwezig: burgemeester

Van 14 mei 2013 Openbaar Afwezig: burgemeester 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 1 mei 2013. Akkoord. BW-005434 2 Onderwerp Regionale samenwerking Leerplicht RMC gemeenten Nederweert en Weert. I De gemeenteraad conform bijgevoegd voorstel

Nadere informatie

Stafeenheid Bestuurs- en directieondersteuning. Openbare besluitenlijst B&W-vergadering d.d Nr. afd. agendapunt/beslissing

Stafeenheid Bestuurs- en directieondersteuning. Openbare besluitenlijst B&W-vergadering d.d Nr. afd. agendapunt/beslissing 1. MDV Kadernota Diamantgroep 2019 Op 1 februari 2018 ontving het college, conform afspraak, de Kadernota van de Diamantgroep voor 2019. De informatie uit de Kadernota kan worden gebruikt bij het opstellen

Nadere informatie

No. Onderwerp Besluit Portefeuillehouder 1. Besluitenlijst van de vergadering gehouden op 9 december 2014, Ongewijzigd vastgesteld.

No. Onderwerp Besluit Portefeuillehouder 1. Besluitenlijst van de vergadering gehouden op 9 december 2014, Ongewijzigd vastgesteld. BESLUITENLIJST van het college van burgemeester en wethouders Vergadering gehouden op 16 december 2014 Week 51 Aanwezig: L.M.B.C. Wagenaar-Kroon, G. Bekhuis,, J. van der Hoeven, en D. Broere No. Onderwerp

Nadere informatie

Besluitenlijst B.& W.-VERGADERING d.d. 8 MAART 2016

Besluitenlijst B.& W.-VERGADERING d.d. 8 MAART 2016 VASTGESTELD 16.027173 8 MAART 2016 No. 10 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 8 MAART 2016 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: M.J. BEZUIJEN, BURGEMEESTER R.

Nadere informatie

MANDAAT- EN MACHTIGINGSBESLUIT HANDHAVING GEMEENTE VELSEN

MANDAAT- EN MACHTIGINGSBESLUIT HANDHAVING GEMEENTE VELSEN MANDAAT- EN MACHTIGINGSBESLUIT HANDHAVING GEMEENTE VELSEN Burgemeester en wethouders van Velsen Overwegende dat bij besluit van 28 januari 2003 het college van Burgemeester en Wethouders van Velsen en

Nadere informatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatieadviseur

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatieadviseur Openbare Besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 24 02 2015 Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik. Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester M.H.

Nadere informatie

Onderwerp Ambtelijk advies Collegebesluit. Besluitenlijst B&W. Besluitenlijst B&W d.d. 2 februari d.d. 2 februari 2016

Onderwerp Ambtelijk advies Collegebesluit. Besluitenlijst B&W. Besluitenlijst B&W d.d. 2 februari d.d. 2 februari 2016 Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 16 februari 2016 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven MPM (burgemeester) De heer P.H.G. Verlinden (wethouder) De heer Drs. P.J.M. Vogels (wethouder) Mevrouw D.J.E.

Nadere informatie

Openbaar. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 22 maart 2011

Openbaar. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 22 maart 2011 Openbaar Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 22 maart 2011 Aanwezig: W. Meulman, burgemeester D.T. Prinsse, J. Janssen, R.C.J. de Vent, wethouders A. van der Wilt, loco-secretaris.

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 27-07-2010

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 27-07-2010 Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 27-07-2010 Registratienummer : 2010/7667 Aanwezig : Burgemeester L.C. Poppe-de Looff N Weth. M.H.M.R. de Hoon-Veelenturf (voorzitter) J Weth. W. van Hees

Nadere informatie

Besluitenlijst. College b en w

Besluitenlijst. College b en w Besluitenlijst Vergadering College b en w Registratienummer Week 47 20 november 2018 Datum 20 november 2018 Aanvang Aanwezig Afwezig 09:30 uur C. van der Kamp burgemeester D.J. Knol wethouder J.L. van

Nadere informatie

Notulen collegevergadering Aanwezig:

Notulen collegevergadering Aanwezig: Notulen collegevergadering 6-2-2018 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs. A.M.M.H. (Wethouder) Jacobs, Drs. G.J.M. (Wethouder)

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE 26 MAART 2013

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE 26 MAART 2013 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE 26 MAART 2013 : 260301 Staf Corsanummer : 2013.00047 : Besluitenlijst met notulen van de collegevergadering van 19 maart 2013. : De besluitenlijst met notulen van de collegevergadering

Nadere informatie

Van 1 mei 2013 openbaar

Van 1 mei 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 23 april 2013. Akkoord. BW-004454 2 Onderwerp Pilot oplaadpunten elektrisch rijden. R 1. Instemmen met het plaatsen van 4 laadpalen door Stichting E- laad.nl

Nadere informatie

15 december 2016 R Gelezen het raadsvoorstel van burgemeester en wethouders, van 22 november 2016

15 december 2016 R Gelezen het raadsvoorstel van burgemeester en wethouders, van 22 november 2016 Raadsbesluit gameente beverwijk gmwcnu^^^l^mskerk «? V GEMEENTE VELSEN Datum raadsvergadering Datum IJmond-commissie Raadsbesluitnummer Registratienummer 15 december 2016 R16.087 Onderwerp; Verordening

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 22-05-2012

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 22-05-2012 Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 22-05-2012 Registratienummer: 2012/7540 Aanwezig : Burgemeester L.C. Poppe-de Looff N Weth. M.H.M.R. de Hoon-Veelenturf (voorzitter) J Weth. W. van Hees

Nadere informatie

Stafeenheid Bestuurs- en directieondersteuning. Openbare besluitenlijst d.d Nr. afd. agendapunt/beslissing

Stafeenheid Bestuurs- en directieondersteuning. Openbare besluitenlijst d.d Nr. afd. agendapunt/beslissing 1 ONT Akkoord plan van aanpak verhoogde asielinstroom Het concept-plan van aanpak verhoogde asielinstroom is besproken met de gemeenteraad. De raad heeft geen wensen en bedenkingen meegegeven aan B&W.

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst

Openbare Besluitenlijst VERGADERING : College van Burgemeester en Wethouders DATUM : 11-12-2018 TIJDSTIP : 09.30 uur Openbare Besluitenlijst Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen A.M. Beekhuizen W.N.A. Joosten J.J.F.M. Gardeniers

Nadere informatie

MANDAATREGELING 2013, afdeling Informatievoorziening en Vastgoed

MANDAATREGELING 2013, afdeling Informatievoorziening en Vastgoed KRIMPEN AAN DEN IJSSEL MANDAATREGELING 2013, afdeling Informatievoorziening en Vastgoed Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Krimpen aan den I Jssel en de burgemeester van de gemeente

Nadere informatie

Com/ raad. Nr. B&W Onderwerp. Aanwezig: Burgemeester Van der Meijden, wethouders Briels, Buter, Meulensteen en Van Zeeland

Com/ raad. Nr. B&W Onderwerp. Aanwezig: Burgemeester Van der Meijden, wethouders Briels, Buter, Meulensteen en Van Zeeland Zaaknummer: Z - 17031856 Documentnummer: INT - 1720472 OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 4 JULI 2017 Aanwezig: Burgemeester Van der Meijden, wethouders Briels, Buter, Meulensteen en Van Zeeland Nr.

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders gehouden op dinsdag 18 oktober 2016.

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders gehouden op dinsdag 18 oktober 2016. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders gehouden op dinsdag 18 oktober 2016. Aanwezig: Arnoud Rodenburg (burgemeester) Hans Horlings (wethouder) Govert van Oord (wethouder) Annemiek

Nadere informatie

Onderwerp : Aanpassing GR Cocensus i.v.m. de wijziging van de Wet gemeenschappelijke regelingen

Onderwerp : Aanpassing GR Cocensus i.v.m. de wijziging van de Wet gemeenschappelijke regelingen Raadsvoorstel *Z0245757025* Aan de raad Documentnummer : INT-15-22789 Afdeling : Bedrijfsvoering Onderwerp : Aanpassing GR Cocensus i.v.m. de wijziging van de Wet gemeenschappelijke regelingen Inleiding

Nadere informatie

Onderwerp : Uitvoeringsnotitie harmonisatie voorschoolse voorzieningen

Onderwerp : Uitvoeringsnotitie harmonisatie voorschoolse voorzieningen Raadsvoorstel *Z0345EB2B4F* Aan de raad Documentnummer : INT-16-30918 Afdeling : Samenleving Onderwerp : Uitvoeringsnotitie harmonisatie voorschoolse voorzieningen Inleiding Volgens de huidige plannen

Nadere informatie

No. Onderwerp Besluit Portefeuillehouder 1. Besluitenlijst van de vergadering gehouden op 13 februari 2018, Ongewijzigd vastgesteld.

No. Onderwerp Besluit Portefeuillehouder 1. Besluitenlijst van de vergadering gehouden op 13 februari 2018, Ongewijzigd vastgesteld. BESLUITENLIJST van het college van burgemeester en wethouders Vergadering gehouden op 20 februari 2018 Week 8 Aanwezig: L. Wagenaar-Kroon,, G. Bekhuis,, J. Kes en N. van Ginkel 1. Besluitenlijst van de

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W vergadering A

Besluitenlijst B&W vergadering A Datum 27-03-2018 Tijd 10:00-13:00 Locatie Kamer burgemeester Voorzitter L.W.C.M. van der Meijs Aanwezig Burgemeester V.d. Meijs Wethouder Jansen Wethouder Mulder Wethouder Bollen Gemeentesecretaris Werkman

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN Vergadering van het College van burgemeester en wethouders op 16 december 2014 om 09.00 uur. Aanwezig: Drs.

Nadere informatie