1. Voorwoord Beste leden,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "1. Voorwoord Beste leden,"

Transcriptie

1

2 1. Voorwoord Beste leden, De lentewedstrijden komen er aan. We zijn verleden jaar wat terug gezakt en dat is niet omdat we over geen goede foto s beschikken, maar gewoon omdat we met te weinig van onze mensen deelnemen. Nochtans beschikt ieder van ons over een aantal goede foto s, zeker zij die mee hebben tentoongesteld op ons salon. Wij zijn nooit een echte wedstrijdclub geweest, maar we stonden steeds vooraan in de provinciale wedstrijden. Een club die scoort trekt aandacht, ook in zijn verdere werking. Dat we de laatste jaren steeds meer bezoekers krijgen op ons salon, heeft meerdere oorzaken, maar één ervan was zeker de goede resultaten die we behaalden in de provinciale en regionale wedstrijden. Hoe meer van onze leden er deelnemen hoe meer kansen we hebben om met minimum drie auteurs geselecteerd te worden, een voorwaarde om mee te spelen in het eindklassement. Dus een oproep aan iedereen, neem zeker deel aan de eerstvolgende lentewedstrijd van de OVU. In de overige OVU- evenementen komen enkele van onze leden dit jaar alvast aan bod. Voor FotoTalent hebben we drie aanvaardingen: Luc, Michel en ikzelf hebben elk één geselecteerde foto. Voor de Leo Baekeland Fototentoonstelling is mijn reeks Raster geselecteerd. Zij werd door de jury als beste van de 61 deelnemende reeksen omschreven. Met vriendelijke groeten, Hedwig D Haeseleer, voorzitter De nieuwsbrief kwam tot stand dankzij de medewerking van volgende leden: Hedwig D Haeseleer Barbara Samin

3 2. Agenda Onze clubagenda voor de komende weken... Datum Type Tijdstip Locatie Activiteit 8/02/2013 V 20u Lokaal Vergadering: - Clubnieuws. - Eigen werk (reeks, foto of digitaal). - Inleveren foto's voor OVU en CvBlentewedstrijden. 9/02/2013 A 19u30 Restaurant Alexandre Nieuwjaarsetentje Steenhuize-Wijnhuize 16/02/2013 A 14u30 NH Hotel - OVU - Algemene vergadering 2013 Middeleeuwse kelder Hoogpoort 63 (rechtover stadhuis) 9000 Gent 22/02/2013 V 20u Lokaal Vergadering: - Clubnieuws. - Eigen werk (reeks, foto of digitaal). De volledige kalender voor 2013 is beschikbaar op onze website De opgelegde thema s voor de foto-opdrachten Men vraagt wij draaien. Vermits het opvragen van gegevens en wensen in het verleden meestal veel tijd in beslag nam of er weinig of niet werd op gereageerd, veroorloof ik mij de koe bij de horens te vatten en zelf een keuze te maken. En mijn keuze viel op: De vier elementen, aarde, lucht, water en vuur. De thema s zijn ruim te interpreteren en wij laten deze interpretatie over aan de rijke verbeeldingskracht van onze leden. We streven wel naar de volgende opdeling: - Vuur (december 2012/januari/februari 2013) - Aarde (maart/april 2013) - Lucht (april/mei 2013) - Water (juni/juli 2013) Met enige fantasie zal je merken dat de keuze van elk thema goed te rijmen valt met de gekozen periode. Uiteraard wordt niemand verplicht om rond deze thema s te werken, vermits het vrij thema het hele werkingsjaar eveneens van toepassing blijft. Aan jullie de keuze!!!!!

4 4. Reglement OVU Fotowedstrijd 1. De wedstrijd staat uitsluitend open voor leden van de Oost-Vlaamse Unie voor Fotografie in het bezit van een individuele lidkaart geldig voor het lopend jaar. De deelname is gratis. 2. De inzendingen gebeuren in clubverband. 3. Leden die via meerdere clubs in een verschillende discipline aan de wedstrijden willen deelnemen, moeten in het bezit zijn van een wedstrijdkaart en -nummer. 4. Een volledig ingevuld elektronisch deelnemingsformulier (Pdf-bestand kan worden gedownload van de OVU-website) moet per discipline en per wedstrijd doorg d worden aan de OVU-wedstrijdcommissaris 5. Het onderwerp is vrij. Van het ingezonden werk wordt verwacht dat het van recente datum is en niet aangeboden werd in een voorgaande OVU wedstrijd. Een zelfde of gelijkaardig beeld kan niet in verschillende disciplines (kleur/monochroom) ingestuurd worden, ook niet gespreid over verschillende jaren. 6. Per auteur en per reeks kunnen maximum 4 monochrome en/of 4 kleurenfoto's ingezonden worden. 7. Enkel de wedstrijdformulieren die op de OVU-website terug te vinden zijn, kunnen gebruikt worden en moeten via naar de wedstrijdverantwoordelijke doorgestuurd worden. Op de rugzijde van elke foto wordt het OVU-wedstrijdetiket gekleefd voorzien van naam auteur, naam fotoclub, CvB-lidnummer, het OVU-clubnummer en de lijstnummer. 8. Technische kenmerken: formaat foto vrij (max. 30 x 40 cm.) Alle fotografische technieken zijn toegelaten. Montage op licht karton van 1 mm. dik (max. 400 gr./m²) afmetingen 30 x 40 cm. Er worden hierop géén afwijkingen toegestaan. - M - Zwart-wit- of monochromepapier met eventueel één (1) bijkomend kleur. - CP - Kleurpapier, zwart-wit of monochromepapier met minstens twee (2) bijkomende kleuren. 9. De wedstrijd is ingedeeld in twee reeksen met inlevering - Reeks 1: uiterlijk op 1 maart - Reeks 2: uiterlijk op 15 september - Afwijkingen kunnen voorkomen en worden via het OVU-Nieuws tijdig gemeld. - De inzendingen gebeuren aan het adres van de wedstrijdcommissaris foto. Te Iaat ingezonden werk wordt strikt geweigerd. - De verpakkingen zullen van stevige kwaliteit zijn en zullen dienen voor terugzending van de foto's. - De ingezonden foto's zullen gejureerd worden binnen de 30 dagen na de gestelde inzenddatum. 10. De juryleden worden door de OVU aangeduid en het jurypaneel wordt niet op voorhand bekend gemaakt. 11. Juiste datum en plaats van de jurering worden ruim vooraf medegedeeld en is openbaar voor iedereen.

5 12. Noch commentaar, noch blijken van goed- of afkeuring vanwege het publiek mogen het werk van de juryleden verstoren. Desnoods zal de jurering doorgaan zonder publiek. 13. De wedstrijdcommissaris heeft de bevoegdheid de foto's die niet aan het reglement beantwoorden, als niet ontvankelijk voor te stellen. Zijn beslissingen genomen in overleg met de juryleden, zijn onherroepelijk. 14. De quotering gebeurt per foto op een totaal van 100 punten terwijl en een afzonderlijke rangschikking is voorzien voor zw/w en kleur. 15. De foto's die 60 procent van de punten behalen kunnen aanvaard worden voor de samenstelling van de rondreizende mappen of weerhouden worden voor het inrichten van een manifestatie. Niet aanvaard werk zal binnen de 30 dagen terug gezonden worden. 16. Toegekende onderscheidingen: - Voor zwart-wit foto's i. Per discipline worden 3 multimediabonnen (goud, zilver, brons) toegekend aan de drie fotografen die over de totale discipline het hoogst aantal punten behalen. ii. Wie tien aanvaardigen behaalde in eenzelfde discipline ontvangt de titel OVU-fotograaf en wordt beloond met een multimediabon. iii. Over de volledige wedstrijd wordt de wisseltrofee toegekend aan de deelnemer met het hoogst aantal punten. Bij gelijkheid wordt de deelnemer met de best geklasseerde foto als winnaar aangeduid. iv. Over de volledige wedstrijd wordt verder een extra subsidietoegekend aan de club met het hoogste aantal punten. Voor het bepalen van dit clubklassement worden de hoogste quoteringen van 3 verschillende auteurs samengeteld en dit over de 2 reeksen v.d. wedstrijd. - Voor kleurenfoto's i. Per discipline: id. zoals voorzien voor zw/w ii. id. zoals voorzien voor zw/w iii. Over de volledige wedstrijd: id. zoals voorzien voor zw/w maar met toekenning van de wisseltrofee. iv. Over de volledige wedstrijd: id. zoals voorzien voor zw/w 17. Alhoewel de foto's met de meeste zorg zullen worden behandeld, kan de OVU. niet verantwoordelijk worden gesteld voor verlies of beschadiging. 18. Door deelname verklaart men zich akkoord met het huidige reglement. 19. Een zelfde of gelijkaardig beeld kan niet in verschillende disciplines (kleur/monochroom) ingestuurd worden, ook niet gespreid over verschillende jaren.

6 5. Fotowedstrijd Vlaanderen Anders Alle informatie (reglement en inschrijvingsformulier) op de website :

7 6. WAK zoekt Natuurtalent Week van de Amateurkunsten (WAK) van 26 april tot 5 mei - WAK in Ninove: 4 en 5 mei 2013, Bevingen (Neigem) - Inschrijven: voor 9 februari 2013 bij de dienst cultuur, cultuur@ninove.be of Programmavoorstellen Tikke-Takke-Boem! (natuurkunstjes) - Ga aan de slag met natuur(lijk) materiaal om een kunstwerk in situ te creëren, hetzij in de omgeving van Bevingen, hetzij in het Neigembos. Op die manier maken we een kunstroute doorheen het bos. Houd er wel rekening mee dat grote delen van het bos ontoegankelijk zijn en dat je dus vooral op en langs de paden mag werken. Dat hoeft op zich geen probleem te zijn, zoals bleek in juni 2012: in Liedekerke-Bos exposeerde de afdeling Beeldhouwkunst, Monumentale kunst en Kantwerk van de Academie Beeldende Kunst in het kader van de eindejaarstentoonstelling Transparant. - Je kan ook bestaand werk(en) integreren / presenteren in de natuur. - Je kan ook breder denken dan natuur(lijk) materiaal. Ook assemblagekunst, land art of kunst met wegwerpvoorwerpen past binnen het themakader. Vogelperspectief (workshop natuurfotografie + tentoonstelling natuurfoto s) We organiseren een workshop natuurfotografie + we geven de cursisten een foto-opdracht in Bevingen / Neigembos + we organiseren een snapshottentoonstelling met werk van de cursisten + we vullen deze tentoonstelling aan met bestaand werk van Ninoofse fotografen, al dan niet aangesloten bijeen fotoclub Poëzie? De boom in! We selecteren bestaande natuurpoëzie en hangen die op in de bomen (cfr Dag van het Park 2012) + we nodigen plaatselijke amateurschrijvers uit om zelf natuurpoëzie te schrijven / te presenteren Kampvuurfestival - Op zaterdagavond maken we een groot kampvuur op een wei in Bevingen. We organiseren een wedstrijd De beste kampvuurgitarist van Ninove. - Variante: Wie is de beste verteller van Straffe Verhalen en Griezelstory s? Lenteoffer Het revolutionaire Le sacre du printemps werd net honderd jaar geleden in Parijs gecreëerd. Zich erdoor laten inspireren om op 4 of 5mei een eigen lenteoffer te brengen, is misschien te hoog gegrepen. Maar er zijn genoeg natuurvoorzetten waarmee muzikanten, toneelspelers en dansers aan de slag kunnen gaan. Enkele voorbeelden: - Leerkrachten en leerlingen van Academie voor Muziek, Woord en Dans brengen muziek, woord en dans die refereert aan het thema natuur. Mogelijkheden legio o Muziek: van Peter en de Wolf van Prokofiev over Sigur Ros en de fjordenmuziek van Grieg tot het dierencarnaval van Saint-Saens o o Woord: stukjes toneel met als thema natuur Dans: bestaand repertoire dat voor een keer niet in de knusheid van een balletzaal wordt gedanst, maar in het gras van de Arena van bevingen - De plaatselijke harmonieën, fanfares en koren spelen / zingen bestaand repertoire in het unieke kader van de Arena van Bevingen. - De plaatselijke toneelgezelschappen spelen een of meer scènes uit hun laatste of komende productie in het unieke kader van de Arena van Bevingen. - De plaatselijke dansclubs geven een demonstratie in het unieke kader van de Arena van Bevingen. - We engageren een docent om een workshop te organiseren. In het aanbod van Wisper zitten bijvoorbeeld workshops die wellicht op een buitenlocatie als Bevingen mogelijk zijn: Improvisatietheater, Het plezier van het zingen, Brullen met klasse, Ochtendzang, Zingen op locatie, allerlei dansworkshops.

8 7. Uitnodigingen Overzicht van de uitnodigingen die onze fotoclub gekregen heeft... Carine (partner Michel) doet mee met 2 films: 1. In de schaduw van de muur ( een film met sfeerbeelden van Berlijn en het concentratiekamp Buchenwald). 2. Het land van de glimlach ( een reisreportage over Thailand).

Op dit alles toosten we tijdens onze eerste vergadering van het nieuwe jaar op vrijdag 11 januari. Alleszins tot dan.

Op dit alles toosten we tijdens onze eerste vergadering van het nieuwe jaar op vrijdag 11 januari. Alleszins tot dan. 1. Voorwoord Beste leden, Wat is er kostbaarder dan een goede gezondheid? Niets kan daar aan tippen, tenzij goede vrienden en een onvoorwaardelijke vriendschap, liefde, heel veel liefde, genegenheid en

Nadere informatie

Reglement Fotowedstrijd: BondsFotoWedstrijd

Reglement Fotowedstrijd: BondsFotoWedstrijd Reglement Fotowedstrijd: BondsFotoWedstrijd 2016 doel Doelgroepen Bondsfotowedstrijd is een clubwedstrijd waarbij ook individuele foto's worden geklasseerd Elke aangesloten club kan deelnemen beperkingen

Nadere informatie

Erkenning salons en beschermheerschap manifestaties CvB + BFF + FIAP

Erkenning salons en beschermheerschap manifestaties CvB + BFF + FIAP Erkenning salons en beschermheerschap manifestaties CvB + BFF + FIAP 1. Algemene bepalingen 1.1 Onder Nationaal salon of Nationale projectie worden de salons verstaan waaraan kan deelgenomen worden door

Nadere informatie

REGLEMENT van de 5e Tentoonstelling van de Belgische PASTELLISTEN

REGLEMENT van de 5e Tentoonstelling van de Belgische PASTELLISTEN REGLEMENT van de 5e Tentoonstelling van de Belgische PASTELLISTEN Zaal Arsenal te NAMUR Rue Bruno, 11 5000 NAMUR Van 02 april tot 11 april 2016 Open voor het publiek op zaterdag en zondag van 10u tot 18u

Nadere informatie

Reglement OPEN M 2019

Reglement OPEN M 2019 Reglement OPEN M 2019 De tentoonstelling OPEN M nodigt kunstenaars uit om hun werk te presenteren aan een jury en te tonen in M Museum Leuven. De tentoonstelling OPEN M loopt van 24 mei 2019 tot en met

Nadere informatie

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift januari 2019 Nr

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift januari 2019 Nr OVU-Nieuwsbrief 1 Tijdschrift januari 2019 Nr. 1271 www.ovu.be Activiteiten van onze leden Voordelen lidmaatschap OVU is op zoek naar nieuwe bestuursleden Jean-Luc Aerts In dit nummer 2 Nieuwe bestuursleden

Nadere informatie

COORDINATIE- EN SELECTIECOMITE DISCIPLINE : FOTO REGLEMENT VOOR DE ORGANISATIE VAN EEN

COORDINATIE- EN SELECTIECOMITE DISCIPLINE : FOTO REGLEMENT VOOR DE ORGANISATIE VAN EEN 1 COORDINATIE- EN SELECTIECOMITE 25.6.2013 DISCIPLINE : FOTO --------------------------- REGLEMENT VOOR DE ORGANISATIE VAN EEN NATIONAAL SPOORFOTOSALON ---------------------------------------- Het nationaal

Nadere informatie

Euregionale Fotowedstrijd 2015

Euregionale Fotowedstrijd 2015 Euregionale Fotowedstrijd In vindt een bijzondere editie van de Euregionale Fotowedstrijd plaats. De organisatoren van de tweejaarlijkse fotowedstrijd: de Fotobond afdeling Limburg, het Verbond van Limburgse

Nadere informatie

FOTOWEDSTRIJD BAB : BRUGSE AUTONOME BIERPROEVERS vzw Foto's over bier, brouwers en kroegen

FOTOWEDSTRIJD BAB : BRUGSE AUTONOME BIERPROEVERS vzw Foto's over bier, brouwers en kroegen FOTOWEDSTRIJD BAB : BRUGSE AUTONOME BIERPROEVERS vzw Foto's over bier, brouwers en kroegen REGLEMENT VAN DE FOTOTENTOONSTELLING Artikel 1 Doel De Brugse Autonome Bierproevers vzw, hierna BAB genaamd, stelt

Nadere informatie

WEDSTRIJD VOOR SOLISTEN EN KLEINE ENSEMBLES BLAZERS, SLAGWERKERS EN ENSEMBLES REGLEMENT VLAMO WEST-VLAANDEREN

WEDSTRIJD VOOR SOLISTEN EN KLEINE ENSEMBLES BLAZERS, SLAGWERKERS EN ENSEMBLES REGLEMENT VLAMO WEST-VLAANDEREN WEDSTRIJD VOOR SOLISTEN EN KLEINE ENSEMBLES BLAZERS, SLAGWERKERS EN ENSEMBLES REGLEMENT VLAMO WEST-VLAANDEREN A. ALGEMENE BEPALINGEN A.1. PROVINCIALE SELECTIEWEDSTRIJD A.1.1. Inschrijving en wedstrijdverloop

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 9e Directie Dienst 91 Kunst en Cultuur Provincieraadsbesluit betreft verslaggever HERWERKING REGLEMENTEN PRIJZEN CULTUUR EN MONUMENTENZORG reglement prijs provincie Oost-Vlaanderen voor beeldende kunst

Nadere informatie

Provinciale seniorenontmoetingen VET CUP

Provinciale seniorenontmoetingen VET CUP Provinciale seniorenontmoetingen VET CUP Vereniging voor Vlaams-Brabantse Badmintonton Clubs Ondernemingsnummer: 424.375.097 Rekeningnummer Fortis : 001-0952174-01 Website: http://www.vvbbc.be Uitgave

Nadere informatie

naar onze wedstrijden? Wanneer onderscheiding en sterren aanvragen?

naar onze wedstrijden? Wanneer onderscheiding en sterren aanvragen? Verbond van Limburgse Fotokringen vzw 0011 0010 Hoe 1010 de 1101 werken 0001 merken 0100 1011en klaarmaken voor inzenden naar onze wedstrijden? Wanneer onderscheiding en sterren aanvragen? 1. Digi: a.

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT RED CROSS ART CONTEST 2015

WEDSTRIJDREGLEMENT RED CROSS ART CONTEST 2015 WEDSTRIJDREGLEMENT RED CROSS ART CONTEST 2015 Art. 1 Voorwaarden van de wedstrijd Dit reglement legt de voorwaarden vast van de wedstrijd georganiseerd door Rode Kruis- Vlaanderen, afdeling Ronse-Kluisbergen,

Nadere informatie

Tekenkunst en grafiek

Tekenkunst en grafiek Gezocht: Aanstormend Artistiek Talent Tekenkunst en grafiek 2 9 s t e Prijs voor Beeldende Kunsten van de stad Harelbeke 2 0 1 1 Aanmelden vóór 24 februari 2011 Meer info op www. harelbeke.be/pbk - Afdeling

Nadere informatie

Afdeling Twente. Nieuwsbrief september 2011. foto Edith Howard

Afdeling Twente. Nieuwsbrief september 2011. foto Edith Howard Afdeling Twente Nieuwsbrief september 2011 foto Edith Howard CURSUS FOTOBESPREKEN. Nieuwsbrief Fotobond afdeling Twente september 2011 Onze afdeling organiseert de komende winter in samenwerking met de

Nadere informatie

Reglement Clubkampioenschap

Reglement Clubkampioenschap Reglement Clubkampioenschap Artikel 1. Het wordt jaarlijks ingericht. Het wordt gereden in 3 manches. Elke manche omvat een dressuurproef en een springproef. De dressuurproef en de springproef van dezelfde

Nadere informatie

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift mei 2017 Nr Activiteiten van onze leden FotoTalent LBFT. Marita Van Dale

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift mei 2017 Nr Activiteiten van onze leden FotoTalent LBFT. Marita Van Dale OVU-Nieuwsbrief 1 Tijdschrift mei 2017 Nr. 1257 www.ovu.be Activiteiten van onze leden FotoTalent LBFT Marita Van Dale In dit nummer 2 Activiteiten van onze fotoclubs 3 Mededeling van het dagelijkse bestuur

Nadere informatie

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift mei 2018 Nr Hedwig D Haeseleer

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift mei 2018 Nr Hedwig D Haeseleer OVU-Nieuwsbrief 1 Tijdschrift mei 2018 Nr. 1265 www.ovu.be Activiteiten van onze leden Voordelen lidmaatschap Leo Baekeland Fototentoonstelling 2018 Hedwig D Haeseleer In dit nummer 2 Activiteiten van

Nadere informatie

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift december 2016 Nr Activiteiten van onze leden Hersft wedstrijd AV wedstrijd Vorming FotoTalent LBFT

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift december 2016 Nr Activiteiten van onze leden Hersft wedstrijd AV wedstrijd Vorming FotoTalent LBFT OVU-Nieuwsbrief 1 Tijdschrift december 2016 Nr. 1252 www.ovu.be Activiteiten van onze leden Hersft wedstrijd AV wedstrijd Vorming FotoTalent LBFT Yasmina Besseghir In dit nummer 2 Activiteiten van onze

Nadere informatie

NIET TE MISSEN IN DEZE NIEUWSBRIEF. www.ovu.be. Nr. 1009. Verantwoordelijke uitgever Oost-Vlaamse Unie voor Fotografie v.z.w.

NIET TE MISSEN IN DEZE NIEUWSBRIEF. www.ovu.be. Nr. 1009. Verantwoordelijke uitgever Oost-Vlaamse Unie voor Fotografie v.z.w. OVU-NIEUWSBRIEF Tweemaandelijks tijdschrift september - oktober 2010 België - Belgique P.B. - P.P. 9820 Merelbeke Centrum BC 1871 Nr. 1009 www.ovu.be Verantwoordelijke uitgever Oost-Vlaamse Unie voor Fotografie

Nadere informatie

N-ROU-DP-12003-121121-RN-BEKER VAN BELGIE JUNIOREN 2013

N-ROU-DP-12003-121121-RN-BEKER VAN BELGIE JUNIOREN 2013 1. WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE BEKER VAN BELGIË Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit die zijn parcours wijzigt dient zijn parcours uiterlijk drie maanden voor het evenement te laten keuren

Nadere informatie

Reglement fotowedstrijd VVV-Diest 2015

Reglement fotowedstrijd VVV-Diest 2015 DIEST De V.V.V.-Diest, stedelijke adviesraad voor toerisme, organiseert een fotowedstrijd over de zomer in Diest. De winnende foto s kunnen gebruikt worden door de Stad Diest voor promotionele toeristische

Nadere informatie

Reglement Clubkampioenschap

Reglement Clubkampioenschap Reglement Clubkampioenschap Artikel 1. Het wordt jaarlijks ingericht. Het wordt gereden in 3 manches. Elke manche omvat een dressuurproef en een springproef. De dressuurproef en de springproef van dezelfde

Nadere informatie

Reglement Cultuurprijs, prijs Cultuurverdienstelijke en prijs Cultuurvrijwilliger

Reglement Cultuurprijs, prijs Cultuurverdienstelijke en prijs Cultuurvrijwilliger Reglement Cultuurprijs, prijs Cultuurverdienstelijke en prijs Cultuurvrijwilliger ALGEMEENHEDEN Artikel 1. Doel Met het uitreiken van de culturele prijzen wordt gestreefd naar de bevordering van het culturele

Nadere informatie

LOTTO-BEKER VAN BELGIË ELITES & U23 REGLEMENT 2016

LOTTO-BEKER VAN BELGIË ELITES & U23 REGLEMENT 2016 1. WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE LOTTO-BEKER VAN BELGIË De Wegcommissie heeft voor 2016 de kalender van de wedstrijden van de Lotto-Beker van België voor Elites z/c en U23 vastgelegd als volgt: Wedstrijden

Nadere informatie

LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2016

LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2016 LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2016 1 WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE LOTTO-BEKER VAN BELGIË Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit die zijn parcours wijzigt dient zijn parcours

Nadere informatie

Reglement FMDV (2013)

Reglement FMDV (2013) FOTOBOND B.N.A.F.V AFD. 03 (Drenthe Vechtdal Reglement FMDV (2013) 1. Begripsbepaling. 1.1. B.N.A.F.V: Bond van Nederlandse Amateur Fotografen Verenigingen. 1.2. Lid / leden: Het lid dan wel de leden van

Nadere informatie

Aan de leden van amateur Fotoclubs in Friesland, Groningen, Drenthe en Noord Duitsland Datum:19 juni 2016

Aan de leden van amateur Fotoclubs in Friesland, Groningen, Drenthe en Noord Duitsland Datum:19 juni 2016 Aan de leden van amateur Fotoclubs in Friesland, Groningen, Drenthe en Noord Duitsland Datum:19 juni 2016 Blad 1 van 2 Betreft: Internationale fotowedstrijd Stad in beweging. Beste fotografen, Namens Amateur

Nadere informatie

LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2014

LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2014 LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2014 1. WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE LOTTO-BEKER VAN BELGIË Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit die zijn parcours wijzigt dient zijn parcours

Nadere informatie

www.gramvzw.be Zandhoven, postdatum «Naam_school» «straat» «postcode» «naam_gemeente» Betreft : GRAM-prijs BSO 2015 Geachte directie,

www.gramvzw.be Zandhoven, postdatum «Naam_school» «straat» «postcode» «naam_gemeente» Betreft : GRAM-prijs BSO 2015 Geachte directie, www.gramvzw.be Zandhoven, postdatum «Naam_school» «straat» «postcode» «naam_gemeente» Betreft : GRAM-prijs BSO 2015 Geachte directie, In bijlage sturen wij U de inschrijvingsformulieren voor de GRAM-prijs

Nadere informatie

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift februari 2013 Nr Activiteiten van onze leden. OVU-Vormingsmoment. Fotowedstrijden. Dietrich Van Akelyen

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift februari 2013 Nr Activiteiten van onze leden. OVU-Vormingsmoment. Fotowedstrijden. Dietrich Van Akelyen OVU-Nieuwsbrief Tijdschrift februari 2013 Nr 1214 www.ovu.be Activiteiten van onze leden OVU-Vormingsmoment Fotowedstrijden Dietrich Van Akelyen In dit nummer 2 Activiteiten van onze Fotoclubs en Leden

Nadere informatie

1 WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE BEKER VAN BELGIË

1 WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE BEKER VAN BELGIË 1 WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE BEKER VAN BELGIË Een wedstrijd kan alleen in aanmerking komen voor de Beker van België indien elk parcours gunstig geëvalueerd werd na keuring uitgevoerd door een technisch

Nadere informatie

Reglement Foto expositie: Foto Nationaal

Reglement Foto expositie: Foto Nationaal Reglement Foto expositie: Foto Nationaal Doel Foto Nationaal is een landelijke expositie voor alle individuele leden van de Fotobond. Foto Nationaal (FN) is een fotosalon met het beste fotowerk van de

Nadere informatie

Korenfestival Vlaanderen

Korenfestival Vlaanderen Korenfestival Vlaanderen Algemene Organisatie Een organisatie van het kinder- en jeugdkoor Dainavimo (voorheen Konsinjoorkes), Kontich i.s.m. Koor&Stem vzw 1. Zowel kinderkoren, jeugdkoren als volwassenenkoren

Nadere informatie

LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2015

LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2015 LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2015 1. WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE LOTTO-BEKER VAN BELGIË Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit die zijn parcours wijzigt dient zijn parcours

Nadere informatie

WEDSTRIJDSTRUCTUUR...

WEDSTRIJDSTRUCTUUR... Technisch reglement 2016 / 2017 INHOUD 1 INHOUDSOPGAVE 1 WEDSTRIJDSTRUCTUUR... 3 1.1 Overzicht... 3 1.2 Algemeenheden... 3 2 I-NIVEAU... 4 2.1 Programma... 4 2.2 Wedstrijdaanbod... 4 3 A-NIVEAU... 6 3.1

Nadere informatie

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift december 2018 Nr

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift december 2018 Nr OVU-Nieuwsbrief 1 Tijdschrift december 2018 Nr. 1270 www.ovu.be Activiteiten van onze leden Voordelen lidmaatschap OVU is op zoek naar nieuwe bestuursleden Maxime Snick In dit nummer 2 Nieuwe bestuursleden

Nadere informatie

Foto s voor deelname aan: Fotosalon der Vijf Provincies 2013 binnen tijdens vergadering van 24 mei.

Foto s voor deelname aan: Fotosalon der Vijf Provincies 2013 binnen tijdens vergadering van 24 mei. 1. Voorwoord Beste leden, Graag jullie aandacht voor de volgende activiteiten: Tentoonstelling van mijzelf in het kader van de Week van de Amateur-kunsten op zaterdag 4 en zondag 5 mei. Op zondag 12 mei:

Nadere informatie

Reglementen 2015. Open Nederlandse Fanfare Kampioenschappen

Reglementen 2015. Open Nederlandse Fanfare Kampioenschappen Reglementen 2015 Open Nederlandse Fanfare Kampioenschappen Begripsbepalingen In deze reglementen wordt verstaan onder: a. Stichting FFF de organisatie De Stichting Frysk Fanfare Festival b. ONFK De Open

Nadere informatie

Reglement F MDV (2014)

Reglement F MDV (2014) FOTOBOND B.N.A.F.V AFD. 03 (Drenthe Vechtdal Reglement F MDV (2014) 1. Begripsbepaling. 1.1. B.N.A.F.V: Bond van Nederlandse Amateur Fotografen Verenigingen. 1.2. Lid / leden: Het lid dan wel de leden

Nadere informatie

DIA CON COR KUNST. concours WEDSTRIJD JONG TALENT BELGIE / NEDERLAND. (inzendingen voor 22 september 2013) platform voor actuele kunsten

DIA CON COR KUNST. concours WEDSTRIJD JONG TALENT BELGIE / NEDERLAND. (inzendingen voor 22 september 2013) platform voor actuele kunsten CON COR DIA concours 2013 KUNST WEDSTRIJD JONG TALENT (inzendingen voor 22 september 2013) BELGIE / NEDERLAND www.comsa.be info: www.concordia.be - www.concordiadekeizer.nl Voor het reglement en de inzendingen

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR DE ORGANISATOREN VAN DE VOORRONDEN

INFORMATIE VOOR DE ORGANISATOREN VAN DE VOORRONDEN INFORMATIE VOOR DE ORGANISATOREN VAN DE VOORRONDEN INSCHRIJVEN VAN DE DEELNEMERS - de deelnemers van de wedstrijd schrijven zich in via een formulier op de website www.royaltalents.eu - elke deelnemer

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Onderwijs & Vorming --- dossiernummer: 1402992 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Flankerend onderwijsbeleid Reglement met betrekking tot de wedstrijd voor projecten rond de Eerste Wereldoorlog

Nadere informatie

Zaterdag 12 januari: Nieuwjaarswandeling in de Blankaart te Woumen georganiseerd door het WVFD. Info volgt later.

Zaterdag 12 januari: Nieuwjaarswandeling in de Blankaart te Woumen georganiseerd door het WVFD. Info volgt later. Veurne, 61e jg 2019 Beste clubleden, We starten dit werkjaar met heel wat leuke herinneringen waarop we fier kunnen terugblikken. Niet alleen de goede verstandhouding tussen de clubgenoten wat intussen

Nadere informatie

LOTTO CYCLING CUP REGLEMENT DOELSTELLING

LOTTO CYCLING CUP REGLEMENT DOELSTELLING LOTTO CYCLING CUP REGLEMENT 2017 1 DOELSTELLING - Het organiseren van een internationale competitie genaamd Lotto Cycling Cup" voor Belgische en buitenlandse clubs en UCI vrouwenploegen waarvoor volgende

Nadere informatie

Wim Suermondtprijs 2014

Wim Suermondtprijs 2014 Wim Suermondtprijs 2014 Het thema: Water en Vuur natuur warmte spanning passie...water... tegenstellingen gevecht botsing...vuur... karakter beleving fantasie kracht Maak een kunstwerk met als thema Water

Nadere informatie

WEDSTRIJD VOOR SOLISTEN STRIJK-, TOETS- EN TOKKELINSTRUMENTEN REGLEMENT

WEDSTRIJD VOOR SOLISTEN STRIJK-, TOETS- EN TOKKELINSTRUMENTEN REGLEMENT WEDSTRIJD VOOR SOLISTEN STRIJK-, TOETS- EN TOKKELINSTRUMENTEN REGLEMENT REGLEMENT VLAMO WEST-VLAANDEREN A. Provinciale selectiewedstrijd A.1. INSCHRIJVING EN WEDSTRIJDVERLOOP 1. De wedstrijd wordt ingedeeld

Nadere informatie

Met deze brochure geven wij U een impressie wat onze club U kan bieden, wat onze club juist doet.

Met deze brochure geven wij U een impressie wat onze club U kan bieden, wat onze club juist doet. INFOMAP 1 VOORWOORD U toont interesse in onze fotoclub. Met deze brochure geven wij U een impressie wat onze club U kan bieden, wat onze club juist doet. -In deze brochure vindt u nuttige informatie over

Nadere informatie

VOORWAARDEN DEELNAME KONINKLIJKE PRIJS VOOR VRIJE SCHILDERKUNST 2018

VOORWAARDEN DEELNAME KONINKLIJKE PRIJS VOOR VRIJE SCHILDERKUNST 2018 VOORWAARDEN DEELNAME KONINKLIJKE PRIJS VOOR VRIJE SCHILDERKUNST 2018 Algemeen De Koninklijke Prijs is bedoeld om jonge, talentvolle in Nederland werkzame schilders aan te moedigen in hun werk als kunstenaar.

Nadere informatie

VOORWAARDEN DEELNAME KONINKLIJKE PRIJS VOOR VRIJE SCHILDERKUNST 2019

VOORWAARDEN DEELNAME KONINKLIJKE PRIJS VOOR VRIJE SCHILDERKUNST 2019 VOORWAARDEN DEELNAME KONINKLIJKE PRIJS VOOR VRIJE SCHILDERKUNST 2019 Algemeen De Koninklijke Prijs is bedoeld om jonge, talentvolle in Nederland werkzame schilders aan te moedigen in hun werk als kunstenaar.

Nadere informatie

OVU-NIEUWSBRIEF Tweemaandelijks tijdschrift Maart-april 2008

OVU-NIEUWSBRIEF Tweemaandelijks tijdschrift Maart-april 2008 OVU-SBRIEF Tweemaandelijks tijdschrift Maart-april 2008 www.ovu.be België - Belgique P.B. - P.P. 9000 Gent 1 BC 1871 Verantwoordelijke uitgever Oost-Vlaamse Unie van Foto- en Diakringen v.z.w. Frederik

Nadere informatie

11 de AKTIVA CUP. Zaterdag 27 JUNI 2015 DUBBEL MINI TRAMPOLINE TUMBLING

11 de AKTIVA CUP. Zaterdag 27 JUNI 2015 DUBBEL MINI TRAMPOLINE TUMBLING 11 de AKTIVA CUP Zaterdag 27 JUNI 2015 DUBBEL MINI TRAMPOLINE TUMBLING Beste turnvrienden, Wij hopen jullie te mogen verwelkomen op onze 11 de AKTIVA Cup. Ook dit jaar wedstrijden tumbling, dubbel mini

Nadere informatie

BELGISCHE AANPASSINGEN 2015 Aan het FEI-reglement Uitgave 2015 Gereviseerd in februari 2015

BELGISCHE AANPASSINGEN 2015 Aan het FEI-reglement Uitgave 2015 Gereviseerd in februari 2015 1 BELGISCHE AANPASSINGEN Aan het FEI-reglement Uitgave Gereviseerd in februari 2 Als basis voor het Belgisch Reglement geldt het FEI-reglement, dat van kracht is sinds 1 februari, alsook de latere aanpassingen

Nadere informatie

Kerngroep Thematische Filatelie Vlaams-Brabant - Brussel. Ke.The.Fil. Reglement en uitleg van de. 1 of 2 - bladen wedstrijd georganiseerd door de

Kerngroep Thematische Filatelie Vlaams-Brabant - Brussel. Ke.The.Fil. Reglement en uitleg van de. 1 of 2 - bladen wedstrijd georganiseerd door de Kerngroep Thematische Filatelie Vlaams-Brabant - Brussel Ke.The.Fil. Reglement en uitleg van de 1 of 2 - bladen wedstrijd georganiseerd door de Kerngroep Thematische Filatelie Vlaams Brabant - Brussel.

Nadere informatie

3de PROVINCIAAL Drie reeksen van 16 ploegen. Drie stijgers naar 2de Provinciaal (eerste van iedere reeks); (eindronde eerst geklasseerden voor

3de PROVINCIAAL Drie reeksen van 16 ploegen. Drie stijgers naar 2de Provinciaal (eerste van iedere reeks); (eindronde eerst geklasseerden voor MODALITEITEN SEIZOEN 2015-2016 1ste PROVINCIAAL Eén reeks van 16 ploegen. Kampioen stijgt naar Bevordering. Eindronde: 4 clubs. Als eerste gerechtigde de 2e geklasseerde en de 3 periodekampioenen - de

Nadere informatie

Koninklijke fotoclub Westhoek

Koninklijke fotoclub Westhoek Koninklijke fotoclub Westhoek Veurne, 61e jg 2019 Programma maart-april 2019 Maandag 4 maart -Studio-portret shoot. -Er wordt gewerkt in twee studio's waaronder één met zwarte achtergrond. Ditmaal zullen

Nadere informatie

Nationale bekercompetitie opengesteld voor alle Belgische clubs aangesloten bij de K.B.V.B. K.B.V.B. Stamnummer 9512

Nationale bekercompetitie opengesteld voor alle Belgische clubs aangesloten bij de K.B.V.B. K.B.V.B. Stamnummer 9512 U9 2018-2019 Nationale bekercompetitie opengesteld voor alle Belgische clubs aangesloten bij de K.B.V.B. K.B.V.B. Stamnummer 9512 Werkingscel Nat. Bekers Correspondentie en inlichtingen Jean Pierre Laverge,

Nadere informatie

WEDSTRIJD VOOR SOLISTEN STRIJK-, TOETS- EN TOKKELINSTRUMENTEN REGLEMENT

WEDSTRIJD VOOR SOLISTEN STRIJK-, TOETS- EN TOKKELINSTRUMENTEN REGLEMENT WEDSTRIJD VOOR SOLISTEN STRIJK-, TOETS- EN TOKKELINSTRUMENTEN REGLEMENT A. Provinciale selectiewedstrijd A.1. INSCHRIJVING EN WEDSTRIJDVERLOOP 1. De wedstrijd wordt ingedeeld in de volgende disciplines:

Nadere informatie

Onderstaande wedstrijden zullen deel uitmaken van de Lotto-Beker van België Juniores 2019:

Onderstaande wedstrijden zullen deel uitmaken van de Lotto-Beker van België Juniores 2019: 1 WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE LOTTO-BEKER VAN BELGIË Een wedstrijd kan alleen in aanmerking komen voor de Lotto-Beker van België indien elk parcours gunstig geëvalueerd werd na keuring uitgevoerd door

Nadere informatie

Om in aanmerking te komen, moeten de clubs ten minste 10 Belgische renners Elite z/c of U23 voor 2019 hebben aangesloten.

Om in aanmerking te komen, moeten de clubs ten minste 10 Belgische renners Elite z/c of U23 voor 2019 hebben aangesloten. 1 WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE LOTTO-BEKER VAN BELGIË Een wedstrijd kan alleen in aanmerking komen voor de Lotto-Beker van België indien elk parcours gunstig geëvalueerd werd na keuring uitgevoerd door

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 9e Directie Dienst 92 Monumentenzorg en Cultuurpatrimonium Provincieraadsbesluit betreft verslaggever HERWERKING REGLEMENTEN PRIJZEN CULTUUR EN MONUMENTENZORG reglement prijs provincie Oost-Vlaanderen

Nadere informatie

Algemeen Reglement. Open Nederlands Kampioenschap. Videografie. Masters Individueel

Algemeen Reglement. Open Nederlands Kampioenschap. Videografie. Masters Individueel Algemeen Reglement Open Nederlands Kampioenschap Videografie Masters Individueel I Inleiding Het Open Nederlands Kampioenschap Onderwatervideografie Masters (ONKVMASTERS) wordt door de Nederlandse Onderwatersport

Nadere informatie

agenda voor het nieuwe seizoen

agenda voor het nieuwe seizoen Afdeling Twente Nieuwsbrief september 2014 agenda voor het nieuwe seizoen e foto (uit een serie van 5) van Sylvia Bökkerink, 1 prijs Foto Regionaal 2014 Komende wedstrijden Twente on line De eerstvolgende

Nadere informatie

THEMA VAN DE MASTER PHOTOGRAPHERS NETWORK WEDSTRIJD VOOR 11 MAART 2013 IS: ENERGIE

THEMA VAN DE MASTER PHOTOGRAPHERS NETWORK WEDSTRIJD VOOR 11 MAART 2013 IS: ENERGIE THEMA VAN DE MASTER PHOTOGRAPHERS NETWORK WEDSTRIJD VOOR 11 MAART 2013 IS: ENERGIE Om jullie wat handreikingen te geven hebben wij een Moodboard (zie bijlage 2) bijgesloten welke je op weg kan helpen conceptueel

Nadere informatie

WEDSTRIJDSTRUCTUUR...

WEDSTRIJDSTRUCTUUR... 2016 / 2017 INHOUD INHOUDSOPGAVE 1. WEDSTRIJDSTRUCTUUR... 2 1.1 OVERZICHT... 2 2 TUMBLING I-NIVEAU... 3 2.1 PROGRAMMA... 3 2.2 WEDSTRIJDAANBOD... 3 2.3 SELECTIEPROCEDURES... 3 3 TUMBLING A-NIVEAU... 4

Nadere informatie

ART in the MEDIA 2007

ART in the MEDIA 2007 PRIJS ART in the MEDIA 2007 REGLEMENT 1 Omschrijving De Stichting de Moffarts bekroont om de twee jaar drie kritische bijdragen over beeldende kunst, die reeds in de media verschenen zijn. Zij wil daarmee

Nadere informatie

C 270 ORGANISATIE TORNOOIEN. Badminton Vlaanderen info@badmintonvlaanderen.be 03/287.83.80

C 270 ORGANISATIE TORNOOIEN. Badminton Vlaanderen info@badmintonvlaanderen.be 03/287.83.80 Badminton Vlaanderen info@badmintonvlaanderen.be 03/287.83.80 C 270 ORGANISATIE TORNOOIEN Badminton Vlaanderen vzw Info@badmintonvlaanderen.be www.badmintonvlaanderen.be HOOFDSTUK 1. VOOR HET TORNOOI ARTIKEL

Nadere informatie

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift juni 2018 Nr Hedwig D Haeseleer

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift juni 2018 Nr Hedwig D Haeseleer OVU-Nieuwsbrief 1 Tijdschrift juni 2018 Nr. 1266 www.ovu.be Activiteiten van onze leden Voordelen lidmaatschap Leo Baekeland Fototentoonstelling 2018 Hedwig D Haeseleer In dit nummer 2 Activiteiten van

Nadere informatie

Wedstrijdreglement ontwerp logo gemeente Ardooie

Wedstrijdreglement ontwerp logo gemeente Ardooie Wedstrijdreglement ontwerp logo gemeente Ardooie Artikel 1 Het gemeentebestuur wenst een logo dat aanspreekt en een goede basis is voor het communiceren voor wat de gemeente staat. Het gemeentebestuur

Nadere informatie

REGLEMENT * De Lokale Lichting *

REGLEMENT * De Lokale Lichting * REGLEMENT * De Lokale Lichting * donderdag 30 april zaal t VERZET, Knokke-Heist Artikel 1: Algemeen De Lokale Lichting heeft twee muziekwedstrijden: één voor muziekbands of soloartiesten en één voor DJ

Nadere informatie

De deelname aan de Beker van België is voorbehouden aan Belgische clubs en selecties volgens navolgende modaliteiten.

De deelname aan de Beker van België is voorbehouden aan Belgische clubs en selecties volgens navolgende modaliteiten. N-ROU-DP-11008-110629-RN-BEKER VAN BELGIE NIEUWELINGEN 2012 1. WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE BEKER VAN BELGIË Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit die zijn parcours wijzigt dient zijn parcours

Nadere informatie

Voornaam: Achternaam:... Straat/huisnummer:... Postcode/Plaats:... Telefoon vast:... Telefoon mobiel:... Email:.Website:...

Voornaam: Achternaam:... Straat/huisnummer:... Postcode/Plaats:... Telefoon vast:... Telefoon mobiel:... Email:.Website:... Voornaam: Achternaam:...... Straat/huisnummer:... Postcode/Plaats:... Telefoon vast:... Telefoon mobiel:... Email:.Website:...... (ex)student van Fotografieopleiding:....... heeft kennis genomen van de

Nadere informatie

REGLEMENT ONTWERPWEDSTRIJD

REGLEMENT ONTWERPWEDSTRIJD REGLEMENT ONTWERPWEDSTRIJD Ontwerp van een logo, baseline, mascotte & huisstijl OPDRACHT Artikel 1 Het stadsbestuur van Oudenburg verder in dit reglement als organisator aangeduid richt een wedstrijd in

Nadere informatie

Handicap: een zaak van mensenrechten

Handicap: een zaak van mensenrechten Koningsstraat 136, 1000 Brussel 2 de cartoonwedstrijd Handicap: een zaak van mensenrechten Wedstrijdreglement De cartoonwedstrijd is een initiatief van Gelijke Rechten voor Iedereen met een handicap (GRIP

Nadere informatie

Technisch Reglement. Tumbling - wedstrijdsport GymFed

Technisch Reglement. Tumbling - wedstrijdsport GymFed Technisch Reglement Tumbling - wedstrijdsport 2013-2014 GymFed Dit programma is geldig voor alle GymFed-wedstrijden Tumbling (I-, A-, B- en C-niveau) tijdens het seizoen 2013-2014. INHOUD 1. Wedstrijdstructuur

Nadere informatie

DE FIAP ONDERSCHEIDINGEN

DE FIAP ONDERSCHEIDINGEN FEDERATION INTERNATIONALE DE L'ART PHOTOGRAPHIQUE The International Federation of Photographic Art DE FIAP ONDERSCHEIDINGEN DOCUMENT 2012/310 BELANGRIJK: Dit document vervangt het document 2009/304.Voor

Nadere informatie

Reglement Fotowedstrijd Uw kijk op het Eiland van Schalkwijk

Reglement Fotowedstrijd Uw kijk op het Eiland van Schalkwijk Reglement Fotowedstrijd Uw kijk op het Eiland van Schalkwijk 1) Foto s a. De foto dient een weergave te zijn van een locatie op het Eiland van Schalkwijk. De foto kan bijvoorbeeld een impressie zijn van

Nadere informatie

NIET TE MISSEN IN DEZE NIEUWSBRIEF. www.ovu.be. Nr. 1110. Verantwoordelijke uitgever Oost-Vlaamse Unie voor Fotografie v.z.w.

NIET TE MISSEN IN DEZE NIEUWSBRIEF. www.ovu.be. Nr. 1110. Verantwoordelijke uitgever Oost-Vlaamse Unie voor Fotografie v.z.w. OVU-NIEUWSBRIEF Tijdschrift oktober 2011 (digitale versie) België - Belgique P.B. - P.P. 9820 Merelbeke Centrum BC 1871 Nr. 1110 www.ovu.be Verantwoordelijke uitgever Oost-Vlaamse Unie voor Fotografie

Nadere informatie

NIET TE MISSEN IN DEZE NIEUWSBRIEF

NIET TE MISSEN IN DEZE NIEUWSBRIEF OVU-NIEUWSBRIEF Tijdschrift april 2012 (digitale versie) België - Belgique P.B. - P.P. 9820 Merelbeke Centrum BC 1871 Nr. 1204 www.ovu.be Verantwoordelijke uitgever Oost-Vlaamse Unie voor Fotografie v.z.w.

Nadere informatie

Reglement vendelwedstrijd

Reglement vendelwedstrijd Federatie van Gelderse schuttersgilden en schutterijen St. Hubertus Reglement vendelwedstrijd Goedgekeurd tijdens de algemene ledenvergadering te Zevenaar d.d. 24 maart 2011 (gewijzigd 24-11-2016) Artikel

Nadere informatie

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift april 2019 Nr Activiteiten van onze leden Voordelen lidmaatschap. Mauricette Duverger

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift april 2019 Nr Activiteiten van onze leden Voordelen lidmaatschap. Mauricette Duverger OVU-Nieuwsbrief 1 Tijdschrift april 2019 Nr. 1274 www.ovu.be Activiteiten van onze leden Voordelen lidmaatschap Mauricette Duverger In dit nummer 2 Nieuwe bestuursleden gezocht 3 Activiteiten van onze

Nadere informatie

REGLEMENT WEDSTRIJD VOOR PERCUSSIE-ENSEMBLES MARCHING

REGLEMENT WEDSTRIJD VOOR PERCUSSIE-ENSEMBLES MARCHING REGLEMENT WEDSTRIJD VOOR PERCUSSIE-ENSEMBLES MARCHING Goedgekeurd door de raad van bestuur Vlamo 1. Deelname De wedstrijd staat open voor DRUMBANDS, TAMBOERKORPSEN, RITMISCHE PERCUSSIE- ENSEMBLES en MELODISCHE

Nadere informatie

HELD VAN T VELD Algemeen reglement 2019

HELD VAN T VELD Algemeen reglement 2019 HELD VAN T VELD Algemeen reglement 2019 INHOUD 1. Algemene informatie... 3 1.1. Omschrijving... 3 1.2. Wedstrijden... 3 2. Terrein... 3 3. Deelname... 3 3.1. Provinciale wedstrijd... 3 3.2. Nationale wedstrijd...

Nadere informatie

De stad Binche en het Bureau voor Toerisme organiseren een wedstrijd voor het ontwerp van de officiële affiche van het Carnaval van Binche 2019.

De stad Binche en het Bureau voor Toerisme organiseren een wedstrijd voor het ontwerp van de officiële affiche van het Carnaval van Binche 2019. CARNAVAL VAN BINCHE 2019 WEDSTRIJD AFFICHES Reglement Artikel 1 : ONDERWERP De stad Binche en het Bureau voor Toerisme organiseren een wedstrijd voor het ontwerp van de officiële affiche van het Carnaval

Nadere informatie

Reglement voor het inzenden en selecteren van de vastenaovendliedjes van c.v. d n Dreumel.

Reglement voor het inzenden en selecteren van de vastenaovendliedjes van c.v. d n Dreumel. Reglement voor het inzenden en selecteren van de vastenaovendliedjes van c.v. d n Dreumel. Enkele belangrijke data voor alle deelnemers zijn: Sluitingsdatum inschrijvingen zondag 30 augustus 2015 om 24.00

Nadere informatie

# ontwerp wedstrijd 2015. voorwaarden

# ontwerp wedstrijd 2015. voorwaarden # ontwerp wedstrijd 2015 voorwaarden voorwaarden artikel 1. doel Het doel van de HEMA ontwerpwedstrijd is een bijdrage te leveren aan de praktijkvorming van de deelnemers van de betrokken opleidingen voor

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT 30 mei 2013

WEDSTRIJDREGLEMENT 30 mei 2013 WEDSTRIJDREGLEMENT 30 mei 2013 1. Deelnemingsvoorwaarden Artikel 1 De ingezonden AV-productie moet aan de volgende voorwaarden voldoen: 1. De film dateert uit 2009 of later. 2. De taal van de film is Nederlands,

Nadere informatie

fotowerkgroep Ommoord Introductieboekje

fotowerkgroep Ommoord Introductieboekje fotowerkgroep Ommoord Introductieboekje COLOFON FOTO WERKGROEP OMMOORD Opgericht: 5 februari 1974 Clubavond: Donderdag van 20.00 tot 22.30 uur Zaal open om 19.30 uur Contactgegevens: Joliottoren (nabij

Nadere informatie

2) usb-stick,in behoorlijke postverpakking te verzenden naar het adres van MECINA

2) usb-stick,in behoorlijke postverpakking te verzenden naar het adres van MECINA Reglement Erfgoed filmfestival 2019 1. Art.1 Organisator Het Mechelse Ciné- en Videoclub (Mecina) met zetel te 2800 Mechelen, Veemarkt 35, organiseert met de steun van PROVAC,BREEDBEELD en VAC een Erfgoed

Nadere informatie

HET PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP VLAAMS-BRABANT 2019

HET PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP VLAAMS-BRABANT 2019 HET PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP VLAAMS-BRABANT 2019 I. ALGEMENE KAMPIOENSCHAPPEN Het ALGEMEEN KAMPIOENSCHAP De liefhebber met het meeste aantal vermeldingen in de verschillende categorieën met 1+2 behaald

Nadere informatie

Algemeen Reglement. Open Nederlands Kampioenschap. Videografie. Starters Individueel. (voorheen ZK)

Algemeen Reglement. Open Nederlands Kampioenschap. Videografie. Starters Individueel. (voorheen ZK) Algemeen Reglement Open Nederlands Kampioenschap Videografie Starters Individueel (voorheen ZK) I Inleiding Het Open Nederlands Kampioenschap Onderwatervideografie Starters (ONKVSTARTERS) wordt door de

Nadere informatie

18e BAFF - BRUSSELS ART FILM FESTIVAL Van 15 tot 18 november 2018

18e BAFF - BRUSSELS ART FILM FESTIVAL Van 15 tot 18 november 2018 18e BAFF - BRUSSELS ART FILM FESTIVAL Van 15 tot 18 november 2018 WEDSTRIJDREGLEMENT Het «Iselp» en het «Centre du Film sur l Art» nodigen u uit om deel te nemen aan het 18e BAFF - Brussels Art Film Festival,

Nadere informatie

Reglement LOTTO-BEKER VAN BELGIE NIEUWELINGEN

Reglement LOTTO-BEKER VAN BELGIE NIEUWELINGEN 1 WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE LOTTO-BEKER VAN BELGIË Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit tellende voorde Lotto-Beker van België Nieuwelingen dient zijn parcours uiterlijk vier maanden

Nadere informatie

FOTOWEDSTRIJD TSP - CFB 2017

FOTOWEDSTRIJD TSP - CFB 2017 FOTOWEDSTRIJD TSP - CFB 2017 ORGANISATOR Deze fototentoonstelling is een initiatief van de vzw Toerisme en SpoorPatrimonium - Le Chemin de Fer du Bocq waarvan de maatschappelijke zetel zich te 7000 Bergen,

Nadere informatie

Stadsbeker REGLEMENT.

Stadsbeker REGLEMENT. Stadsbeker 2017. REGLEMENT. De stukken die in het groen staan zijn de punten die aangepast of veranderd zijn ten opzichte van het reglement van vorig jaar. Veel leesplezier. 1. Elke wedstrijd dient stipt

Nadere informatie

Reglementering jeugdkampioenschappen seizoen Elite jeugdkampioenschappen

Reglementering jeugdkampioenschappen seizoen Elite jeugdkampioenschappen Reglementering jeugdkampioenschappen seizoen 2019-2020 Artikel V1548 Elite jeugdkampioenschappen 1. Deelnemers 11. De ELITE jeugdkampioenschappen worden gespeeld door de clubs die uitkomen in de afdelingen

Nadere informatie

BO ZAR EX PO. Wedstrijdreglement Prijs Jonge Belgische Schilderkunst 02.06 > 09.09.2007

BO ZAR EX PO. Wedstrijdreglement Prijs Jonge Belgische Schilderkunst 02.06 > 09.09.2007 BO ZAR EX PO Wedstrijdreglement Prijs Jonge Belgische Schilderkunst 02.06 > 09.09.2007 PALEIS VOOR SCHONE KUNSTEN, BRUSSEL PALAIS DES BEAUX-ARTS, BRUXELLES CENTRE FOR FINE ARTS, BRUSSELS Artikel 1 wedstrijd

Nadere informatie

Reglement vendelwedstrijd

Reglement vendelwedstrijd Federatie van Gelderse schuttersgilden en schutterijen St. Hubertus Reglement vendelwedstrijd Goedgekeurd tijdens de algemene ledenvergadering te Zevenaar d.d. 25 maart 2010. Artikel 1 Artikel 2 Artikel

Nadere informatie

Spelregels fotowedstrijd #DeVerliefdeCamera

Spelregels fotowedstrijd #DeVerliefdeCamera Spelregels fotowedstrijd #DeVerliefdeCamera SPELREGELS Deze spelregels zijn van toepassing op de fotowedstrijd #DeVerliefdeCamera, (verder te noemen: de fotowedstrijd ) van het Stedelijk Museum Amsterdam

Nadere informatie