Stadsbeker REGLEMENT.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Stadsbeker REGLEMENT."

Transcriptie

1 Stadsbeker REGLEMENT. De stukken die in het groen staan zijn de punten die aangepast of veranderd zijn ten opzichte van het reglement van vorig jaar. Veel leesplezier. 1. Elke wedstrijd dient stipt op zaterdagavond om 20u00 aan te vangen. Toegestane training op het biljart voor de tegenpartij vanaf 1 uur op voorhand en dit gratis. Dit op het biljart waar de matchen zullen doorgaan. 2. Dit jaar worden er geen matchen uitgesteld!!! Elke uitzondering (overmacht), de zaak is niet beschikbaar. Moet dit gemeld worden aan het bestuur vooraleer er uitgesteld kan worden. Het bestuur zal dan overgaan tot een beslissing. Aangesteld bestuurslid hiervoor is: Timmy Devuyst: 0498/ De trekking der spelers gebeurt als volgt. De thuisploeg zet hun spelers in de gewenste volgorde op papier. De uitploeg wordt doormiddel van trekking bepaald. Het wedstrijdformulier moet volledig worden ingevuld (datum, speelweek, naam en nummer enz ) 4. Indien in geval van forfait wedstrijden (sommige spelers ontbreken) dienen toch 5 spelers door te worden gegeven voor het goede verloop van de trekking. 5. Het wedstrijdformulier dient 5 min voor aanvang van de eerste wedstrijd volledig te worden ingevuld alsook de reservespeler. De reservespeler moet ten laatste om 22u30 aanwezig zijn. Indien dit niet het geval is wordt deze wedstrijd beschouwd als een forfait! 6. Alle wedstrijden dienen in volgorde te worden afgewerkt. Een uitzondering hierop is dat de uitploeg de kans heeft om 1 wedstrijd te verschuiven indien één van de spelers niet tijdig aanwezig is. 7. Men speelt steeds 3 frames, elk gewonnen frame telt voor één punt. 8. Uitslagen/Standen kunnen vanaf heden na alle wedstrijden per verstuurd worden naar volgend adres: stadsbeker@gmail.com Gelieve een duidelijk foto door te sturen met alle informatie van datum, spelersnummers, uitslag, enz Wie het per doorstuurt heeft tijd tot de volgende speelweek om het formulier in de bus te komen steken. Voor degene die het niet per doen, de oude methode blijft steeds van kracht. Wedstrijdformulieren dienen ten laatste voor dinsdagavond 21uur in de bus van café t Fonteintje te zitten. Zo niet zal bij de 1 ste maal de waarborg van 25 in getrokken worden van het thuisspelende team!!! De 2 de maal volgt er een uitsluiting van de ploeg die het formulier moest binnensteken. De thuisploeg dus!!!!!!!!!!!!!

2 9. De eerste scheidsrechter is diegene die als laatste op het wedstrijdblad staat van de thuisploeg. Daarna telkens de verliezer van elke match. 10. Voor aanvang van een wedstrijd dienen beide spelers met een gekleurde bal, gelijktijdig voorwaarts te spelen, waarbij de gekleurde bal zo dicht mogelijk bij de korte band (aan de aanvangslijn) dient te liggen zonder deze te raken. De winnaar heeft daarbij de keuze wat betreft het openspelen. 11. Men dient steeds met de witte bal (speelbal) voorwaarts open te spelen. Daarbij dienen minstens twee gekleurde ballen een band te raken. Zo niet, moet diezelfde speler herbeginnen. Dit is geen fout. 12. Indien er bij het openspelen geen bal ingespeeld is, mag men bij de eerste te potten bal op een halve gekleurde bal spelen om een volle gekleurde bal te potten, of omgekeerd. Vallen dan evenwel beide verschillend gekleurde ballen, mag de tegenpartij twee maal spelen. Deze heeft dan nog steeds de keuze tussen de halve of de volle ballen maar is met diegene die het eerst geraakt zal worden. 13. Indien bij het openspelen, van beide soorten ballen één erin gespeeld is, wordt uw keuze bepaald afhankelijk van welke soort u eerst raakt bij de volgende beurt. Dit geldt ook als er meerdere ballen vallen bij het openspelen. 14. Indien bij het openspelen, blijkt dat de zwarte bal gevallen is, dient met het frame te herbeginnen. Dezelfde speler speelt open. 15. Bij het openspelen en/of het vallen van de witte bal tijdens het spel, mag de tegenspeler de speelbal steeds over de ganse breedte van het biljart leggen op de aanvangslijn. 16. Wanneer er één van de gekleurde ballen overgespeeld wordt, moet deze bal tegen de korte band gelegd worden (in het midden) waar deze is overgespeeld. 17. Als de witte bal boven op het biljart rolt, zowel band als kader, en die weer terug in het spel valt is dat geen fout. Als de witte bal boven op het kader blijft liggen is dit wel een fout. De tegenspeler mag dan twee maal spelen te beginnen vanop de aanvangslijn. Wanneer dit gebeurt met een halve of een volle bal, wordt deze tegen de korte band gelegd (in het midden), het dichtst bij de plaats waar deze bal bleef liggen en mag de tegenspeler ook 2 maal spelen. 18. Indien de speelbal (witte bal) tijdens het spel in de pocket of buiten het biljart terechtkomt, mag men achterwaarts verder spelen vanop de aanvangslijn. Dit alleen indien alle gekleurde ballen, waar men zelf mee is achter de lijn liggen.

3 19. De zwarte bal dient steeds te worden gepot in de pocket waar men zijn laatste gekleurde bal heeft ingespeeld. Indien beide spelers evenwel hun laatste bal in dezelfde pocket gespeeld hebben, dient de speler welke als laatste zijn gekleurde bal erin gespeeld heeft, zijn zwarte bal steeds gekruist te spelen ten opzichte van zijn laatste gepotte bal. 20. Wanneer tijdens het spel de zwarte bal voor een pocket komt te liggen (die niet van beide partijen is) en deze niet uit de pocket kan gespeeld worden, wordt deze wedstrijd op beslissing van beide spelers herspeelt. Gaat één van de spelers niet akkoord en ligt de zwarte bal na 3 beurten nog steeds in dezelfde pocket dan wordt het spel automatisch herspeelt. 21. Indien de speler die reeds op zwart speelt, de zwarte bal net niet in zijn pocket speelt en de tegenpartij er een bal/ballen van zijn soort kan voorspelen/tegenspelen, zodanig dat de tegenstander de zwarte bal niet meer kan raken/ potten wordt dit frame in onderling overleg herspeelt. Gaat één van de spelers niet akkoord en is de situatie na 3 beurten nog niet gewijzigd dan wordt het spel automatisch herspeelt. 22. Elke fout welke men begaat door eerst een gekleurde bal van de tegenpartij te raken, is de tegenspeler twee maal aan de beurt. 23. Wanneer een bal van de tegenpartij onrechtstreeks (via band of via bal van je eigen groep) wordt gepot is de tegenspeler tweemaal aan de beurt. Indien er een bal van de tegenpartij rechtstreeks wordt gepot dan verliest men het frame!!! 24. Wanneer een speler die reeds op zwart speelt, rechtstreeks een bal van de tegenstander pot zonder eerst zijn zwarte bal te raken, verliest men het frame. 25. Elke fout men begaat door de zwarte bal RECHTSTREEKS te raken, indien beide partijen nog ballen van hun eigen groep liggen hebben, gelden volgende regels: Zwarte bal komt na deze stoot automatisch in het midden van de tafel te liggen en is 2 maal aan de beurt; De speler aanvaardt de tafel en speelt gewoon verder en is 2 maal aan de beurt. Indien blijkt dat de tegenstander snooker ligt (= men kan GEEN ENKELE bal zowel heel fijn links EN rechts raken) heeft deze de keuze tussen: Tweemaal spelen van op de plaats waar de witte bal ligt; Tweemaal spelen van op de aanvangslijn. LET WEL: indien blijkt dat de tegenstander wel minimum éénzelfde bal heel fijn links EN rechts kan raken is deze 2 maal aan de beurt vanop de plaats dat de witte bal zich bevindt.

4 26. Als de tegenpartij reeds op zwart ligt en er nog ballen liggen van je eigen groep is het verboden de zwarte bal eerst te raken (rechtstreeks = verloren), onrechtstreeks dan gelden volgende regels: Zwarte bal komt na deze stoot automatisch in het midden van de tafel te liggen en de tegenstander is 2 maal aan de beurt; De speler aanvaardt de tafel en speelt gewoon verder en is 2 maal aan de beurt. Indien blijkt dat de tegenstander snooker ligt (= men kan zijn zwarte bal zowel heel fijn links EN rechts niet raken) heeft deze de keuze tussen: Tweemaal spelen van op de plaats waar de witte bal ligt. Tweemaal spelen vanop de aanvangslijn. 27. Bij een raak-bal (plakbal) aan zijn eigen kleur dient men niet meer naar zijn eigen groep te spelen. Men mag dus een bal raken van de tegenpartij. 28. Bij een raak-bal met zwart en er GEEN ballen van je eigen groep meer op tafel liggen is wegspelen (zonder dat de zwarte bal beweegt) geen fout, ook niet indien je een bal van de tegenspeler rechtstreeks raakt. Let wel op wanneer de bal van de tegenstander gepot wordt is de tegenstander 2 maal aan de beurt. 29. Bij een raak-bal met zwart wanneer beide spelers reeds op zwart spelen moet men de witte bal wegspelen zonder dat de zwarte bal beweegt. Als de zwarte bal beweegt is dit steeds een fout en is de tegenstander 2 maal aan de beurt. Onrechtstreeks wegspelen bv. via band en dan weer op zwart is wel toegestaan. 30. Piqueren, doorstoten of over een bal springen is verboden. Doet men dit wel dan is de tegenspeler tweemaal aan de beurt. Overspringen via de band is wel toegestaan. 31. Bij het spelen dient minimum de tip van de schoen de grond te raken. 32. Gebruik maken van hulpstukken wordt toegelaten. 33. Bij een forfait van een ploeg tijdens het seizoen gelden volgende toepassingen: Alle spelers worden geschrapt van de lijsten (= 0 punten) Ploeg(en) worden geschrapt van de lijst (= punten naar 0 gebracht) Inhouden van de volledige waarborg(en) Schorsing voor spelers en lokaal voor de komende 3 jaar!!!! 34. Indien blijkt dat de scheidsrechter een foute beslissing genomen heeft, hebben de clubafgevaardigden het recht de scheidsrechter daar op te wijzen. Doch de scheidsrechter heeft steeds het laatste woord. Iedereen kan fouten maken.

5 35. Criteria voor het opmaken van de algemene rangschikking: Totaal van de behaalde punten Totaal gewonnen games. Aantal gewonnen frames met 3-0 Behaalde punten bij verloren games Onderlinge wedstrijduitslag 36. Criteria voor het opmaken van de individuele rangschikking: Elke speler die aan het einde van het seizoen bij de 16 eersten individueel geplaatst is mag deelnemen aan de individuele finale. Alle individueel geplaatsten dienen echter min. 2 dagen op voorhand het bestuur in te lichten van hun aanwezigheid op de finale. Indien deze niet aan voorgaande voorwaarde voldaan wordt verondersteld dat hij niet aanwezig kan zijn. De eerst volgende geplaatste zal door het bestuur op de hoogte worden gebracht van zijn deelname. Er worden maximum 16 spelers toegelaten. Alle wedstrijden worden 2 dagen voor de finale dagen getrokken. Datum wordt nog medegedeeld. Dit zal doorgaan op vrijdagavond en zaterdag. De winnaar van zijn match zal de eerst volgende match scheidsrechter zijn. 37. Indien er spelers zijn die sommige lokalen niet binnen mogen!!! Deze kunnen niet geweigerd worden voor competitie te spelen. Indien wel gaat de thuisploeg in fout en verliest deze de match met 3-0!!! 38. Het lokaal van de clubkampioen heeft het recht voor het inrichten van de eerstvolgende individuele finale. Het lokaal beslist echter wel welke biljart(s) hij hiervoor ter beschikking stelt. Indien het lokaal echter niet aan deze voorwaarde kan voldoen beslist het bestuur over de plaats van het gebeuren. 39. De stadsbeker is er voor jullie en niet anders om, dus hou het sportief. Elke speler die het daar moeilijk mee heeft kan door het bestuur bestraft worden. 40. Sociale media (facebook) is er niet om personen af te breken maar om een groep vrienden te vormen waar er hier en daar een positief woordje kan gewisseld worden. In geval van noodzaak zal dit dienen om de standen mee te delen. De website is dit seizoen niet meer beschikbaar. Iedereen zal de stand dit jaar per doorgestuurd krijgen. 41. Elk lokaal dient zich te voorzien dat het reglement aanwezig is bij elke wedstrijd. Indien dit niet het geval is wordt bij discussie zonder overeenkomst het punt aan de bezoekende ploeg toegekend. 42. Dit is het reglement. Hou het sportief en have fun. Het stadsbekerbestuur: Timmy Devuyst 0498/ en Kristof VDB. 0471/

ALGEMEEN REGLEMENT. STADSBEKER Seizoen REGLEMENT. P a g i n a 1 7

ALGEMEEN REGLEMENT. STADSBEKER Seizoen REGLEMENT. P a g i n a 1 7 ALGEMEEN 1. Wedstrijden worden gespeeld op zaterdag om 20u00 en dit volgens de opgemaakte kalender. Toegestane training op het biljart waar de match zal doorgaan vanaf 1u voor aanvang van de match. 2.

Nadere informatie

Roeselaarse Inter Club Kaarting

Roeselaarse Inter Club Kaarting Roeselaarse Inter Club Kaarting -------------------------------------------------------- ORGANISATIE EN SPELREGLEMENTEN -------------------------------------------------------- HOOFDSTUK 1 : Samenstelling

Nadere informatie

Reglement Diksmuidse zevenkamp caféspelen

Reglement Diksmuidse zevenkamp caféspelen Reglement Diksmuidse zevenkamp caféspelen Start om 14 u., einde verwacht rond 18 u. Maximum 8 teams (beperkte plaatsen). Teams van 3 spelers, de spelers wisselen elkaar af per discipline. Elk team beslist

Nadere informatie

Roeselaarse Inter Club Kaarting

Roeselaarse Inter Club Kaarting Roeselaarse Inter Club Kaarting REGLEMENTEN ORGANISATIE - EN SPELREGLEMENTEN HOOFDSTUK 1 : Samenstelling van het bestuur HOOFDSTUK 2 : Aansluitingsvoorwaarden van lokalen en ploegen HOOFDSTUK 3 : De spelerslijst

Nadere informatie

Reglement. Biljartbond Zuid-Drenthe

Reglement. Biljartbond Zuid-Drenthe Reglement Biljartbond Zuid-Drenthe Oosterhesselen, april 2015 Beste sportvrienden, Onze biljartbond is opgericht op 8 november 1953. De vorige versie van ons reglement dateerde alweer van 15 jaar terug.

Nadere informatie

VMF KERN RUDDERVOORDE

VMF KERN RUDDERVOORDE ZONDAG 1 MEI 2016 SPORTHAL RIDEFORT SPORTSTRAAT 2 8020 RUDDERVOORDE REEKS A REEKS B 1 Mvc Magic Sport Jong PSO 2 Wolfpack CF Meubis 3 Soundwar FT Zvc The Players 4 L22 United Mvc De Sportwereld WEDSTRIJDSCHEMA

Nadere informatie

BELGIAN POOL BILLIARD FEDERATION vzw

BELGIAN POOL BILLIARD FEDERATION vzw BELGIAN POOL BILLIARD FEDERATION vzw OFFICEEL LICENTIEHOUDER VAN E.P.B.F. (EUROPEAN POCKET BILLIARD FEDERATION) ERKEND LID VAN: W.C.B.S. WORLD CONFEDERATION OF BILLIARD SPORTS W.P.A. WORLD POOL ASSOCIATION

Nadere informatie

U11 Groep 1 (Namiddag)

U11 Groep 1 (Namiddag) 6 de Vlasserscup Indoorhappening SV Wevelgem City KSV Moorsele U Groep (Namiddag) ZATERDAG 28 december 203 Deelnemende ploegen : FC Gullegem Club Roeselare KE Wervik KSC Menen KSK Vlamertinge KFC Izegem

Nadere informatie

KFC MARKE JEUGD PAASTORNOOI 2018 U10 U11 U15

KFC MARKE JEUGD PAASTORNOOI 2018 U10 U11 U15 KFC MARKE JEUGD PAASTORNOOI 2018 U10 U11 U15 30 & 31 maart 2018 2 april 2018 PROGRAMMABOEKJE Marke, maart 18. Beste sportvrienden, het jeugdbestuur van KFC Marke heet U van harte welkom op zijn jaarlijks

Nadere informatie

Poolen. 8-ball begin opstelling

Poolen. 8-ball begin opstelling Poolen Pool (ook bekend als poolbiljart) is een van oorsprong Amerikaans spel dat gespeeld wordt op een pooltafel, waar in elke hoek en in het midden van de lange zijden een gat (pocket) zit. De ballen

Nadere informatie

6 de Vlasserscup Indoorhappening SV Wevelgem City KSV Moorsele. U9 (Voormiddag) ZATERDAG 28 december 2013

6 de Vlasserscup Indoorhappening SV Wevelgem City KSV Moorsele. U9 (Voormiddag) ZATERDAG 28 december 2013 6 de Vlasserscup Indoorhappening SV Wevelgem City KSV Moorsele U9 (Voormiddag) ZATERDAG 28 december 203 Deelnemende ploegen : Ol. Ledegem Club Roeselare KSV De Ruiter FC Gullegem SW Harelbeke SK Torhout

Nadere informatie

Artikel 2 : De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar.

Artikel 2 : De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar. Kempische Verstandhouding der Tennisclubs : K.V.T. Reglement van de KVT-competitie: Artikel 1 : Ploegen kunnen ingeschreven worden in verschillende afdelingen: Afdeling 1 : Maximum 60 punten voor de Heren.

Nadere informatie

De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar.

De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar. Kempische Verstandhouding der Tennisclubs : K.V.T. Reglement van de KVT-competitie: Artikel 1 : Ploegen kunnen ingeschreven worden in verschillende afdelingen: Afdeling 1 : Maximum 80 punten enkel voor

Nadere informatie

Spelreglement t.b.v. O.D.S.I: Versie:2013/2014. Rucphen,9 april Begrippenlist:

Spelreglement t.b.v. O.D.S.I: Versie:2013/2014. Rucphen,9 april Begrippenlist: 1 Spelreglement t.b.v. O.D.S.I: Versie:2013/2014 Rucphen,9 april 2013 Begrippenlist: Oud spelers zijn spelers die, in de 1 ste helft van de competitie of in de 2 de helft van de competitie, bij ODSI minimaal

Nadere informatie

BELGIAN POOL BILLIARD FEDERATION vzw

BELGIAN POOL BILLIARD FEDERATION vzw BELGIAN POOL BILLIARD FEDERATION vzw OFFICEEL LICENTIEHOUDER VAN E.P.B.F. (EUROPEAN POCKET BILLIARD FEDERATION) ERKEND LID VAN: W.C.B.S. WORLD CONFEDERATION OF BILLIARD SPORTS W.P.A. WORLD POOL ASSOCIATION

Nadere informatie

Kroegvariant, dit wil zeggen dat de inhoudelijke regels afwijken van de officiële competitie regels om de spelvoorkeur van de doelgroep te waarborgen.

Kroegvariant, dit wil zeggen dat de inhoudelijke regels afwijken van de officiële competitie regels om de spelvoorkeur van de doelgroep te waarborgen. 1. Algemene regels 1.1 Spelvorm Kroegvariant, dit wil zeggen dat de inhoudelijke regels afwijken van de officiële competitie regels om de spelvoorkeur van de doelgroep te waarborgen. Wedstrijdopbouw Een

Nadere informatie

Provinciale seniorenontmoetingen VET CUP

Provinciale seniorenontmoetingen VET CUP Provinciale seniorenontmoetingen VET CUP Vereniging voor Vlaams-Brabantse Badmintonton Clubs Ondernemingsnummer: 424.375.097 Rekeningnummer Fortis : 001-0952174-01 Website: http://www.vvbbc.be Uitgave

Nadere informatie

Ploegen/Inschrijvingen. Detail ploegen

Ploegen/Inschrijvingen. Detail ploegen INTERCLUB 2018 Ploegen/Inschrijvingen Detail ploegen Speeldagen Ontmoetingen met officiële speeldag op ma-di-wo-do-vr (D45, H35, H55, DH60, DH70,DD50, DG5060) mogen op elke dag van de week gespeeld worden,

Nadere informatie

TORNOOIREGLEMENT VAN DE LEUVENSE INTERCLUB 2017

TORNOOIREGLEMENT VAN DE LEUVENSE INTERCLUB 2017 Blz 1 VAN DE LEUVENSE INTERCLUB 2017 TER ATTENTIE VAN DE PLOEGKAPITEINS 1. Het tornooi wordt gespeeld volgens de reglementen van de K.B.T.B. - V.T.V. 2. Een ploeg bestaat uit allemaal verschillende spelers.

Nadere informatie

6 de Vlasserscup Indoorhappening SV Wevelgem City KSV Moorsele. U7 (Voormiddag) ZATERDAG 28 december 2013

6 de Vlasserscup Indoorhappening SV Wevelgem City KSV Moorsele. U7 (Voormiddag) ZATERDAG 28 december 2013 6 de Vlasserscup Indoorhappening SV Wevelgem City KSV Moorsele U7 (Voormiddag) ZATERDAG 28 december 203 Deelnemende ploegen : R. Lauwe FC Gullegem KSC Menen KFC Izegem KV Oostende KSV Moorsele SV Wevelgem

Nadere informatie

Voorwoord. Samen biljarten geeft meer effect

Voorwoord. Samen biljarten geeft meer effect Voorwoord Biljarten heeft vele vormen en soorten. De spelvormen die met name in competitieverband worden gespeeld zijn onder andere libre, bandstoten, driebanden en kader. Maar naast deze wedstrijdvormen

Nadere informatie

Het Huisleaguereglement

Het Huisleaguereglement Het Huisleaguereglement Hoofdstuk 1: Algemene Bepalingen en Opzet. 1.1 1.1.2 1.1.3 1.2 Onder de huisleagues worden bowlingcompetities verstaan, die door Bowlingvereniging Leiderdorp (BVLD) worden georganiseerd.

Nadere informatie

1. Het biljartseizoen begint met de algemene vergadering van de maand juni en eindigt met de kampioenenhulde die doorgaat laatste weekend van mei.

1. Het biljartseizoen begint met de algemene vergadering van de maand juni en eindigt met de kampioenenhulde die doorgaat laatste weekend van mei. CARAMBOLE BILJARTCLUB De Lustige Stoters (C.B.C. D.L.S.) Lokaal: Taverne Arena Ardooisesteenweg 50/3 8800 Roeselare CLUBREGLEMENT 1. Het biljartseizoen begint met de algemene vergadering van de maand juni

Nadere informatie

6 de Vlasserscup Indoorhappening SV Wevelgem City KSV Moorsele. U10 (Namiddag) ZONDAG 29 december 2013

6 de Vlasserscup Indoorhappening SV Wevelgem City KSV Moorsele. U10 (Namiddag) ZONDAG 29 december 2013 6 de Vlasserscup Indoorhappening SV Wevelgem City KSV Moorsele U0 (Namiddag) ZONDAG 29 december 203 Deelnemende ploegen : R. Lauwe FCE Kuurne Ol. Ledegem KSK Vlamertinge FC Gullegem SW Harelbeke KRC Bissegem

Nadere informatie

KVV VLAAMSE ARDENNEN

KVV VLAAMSE ARDENNEN Jeugdwerking KVV Vlaamse Ardennen verwelkomt u op het 17e KVVVA Indoortornooi U6 tem U11 Zaterdag 23 december 2017 Sporthal t Rosco Leuzesesteenweg 241 9600 Ronse Tornooiverantwoordelijken: Amaury Ghistelinck

Nadere informatie

Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga v.z.w. Tornooireglement Beker van België

Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga v.z.w. Tornooireglement Beker van België Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga v.z.w. Tornooireglement Beker van België Versie 03-08-2016 SENIOREN 1. De "Beker van België Senioren" wordt betwist onder de bepalingen van het Reglement

Nadere informatie

Bondsregels Maas en Waalse BiljartBond 2019/2

Bondsregels Maas en Waalse BiljartBond 2019/2 BONDSREGELS MAAS EN WAALSE BILJARTBOND Art.1. De teams zullen volgens krachtsverhouding in verschillende libre klassen worden ingedeeld. Het is toegestaan met maximaal twee teams van een en dezelfde vereniging

Nadere informatie

4.1 Er wordt gespeeld volgens de reglementen van de KBVB.

4.1 Er wordt gespeeld volgens de reglementen van de KBVB. 1. CATEGORIEEN VOETBAL PIRAMIDAAL PROVINCIAAL Miniemen jongens (2003 + 2002) Cadetten jongens (2001 + 2000) Scholieren jongens (1999 + 1998 + 1997) Categorie 1 meisjes (2003 + 2002 + 2001) Categorie 2

Nadere informatie

OUTDOOR-ZAALVOETBALTORNOOI BLUE STARS 2017

OUTDOOR-ZAALVOETBALTORNOOI BLUE STARS 2017 OUTDOOR-ZAALVOETBALTORNOOI BLUE STARS 2017 NUTTIGE INLICHTINGEN - Het tornooi gaat door op zaterdag 24 juni 2017 op de gemeentelijke sportterreinen van Wingene, met aanvang om 08u55. Er wordt gespeeld

Nadere informatie

OUTDOOR-ZAALVOETBALTORNOOI BLUE STARS 2018

OUTDOOR-ZAALVOETBALTORNOOI BLUE STARS 2018 OUTDOOR-ZAALVOETBALTORNOOI BLUE STARS 2018 NUTTIGE INLICHTINGEN - Het tornooi gaat door op zaterdag 23 juni 2018 op de gemeentelijke sportterreinen van Wingene, met aanvang om 09u00. Er wordt gespeeld

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Weerter Poolbiljart Bond v

Huishoudelijk Reglement Weerter Poolbiljart Bond v Huishoudelijk Reglement v 2012-09-16 01. Aanmelding van teams Aanmelding van teams dient te gebeuren op de voorlaatste vrijdag van de maand augustus. Dit dient te gebeuren bij grote voorkeur via de website

Nadere informatie

2017 PADEL NAJAAR INTERCLUB

2017 PADEL NAJAAR INTERCLUB 2017 PADEL NAJAAR INTERCLUB 1. ALGEMEEN 1.1. De 2017 Padel Interclub is een teamcompetitie voor spelers van clubs die aangesloten zijn bij Tennis Vlaanderen. De competitie wordt georganiseerd volgens de

Nadere informatie

BONDSREGELs MAAS en WAALSE BILJARTBOND

BONDSREGELs MAAS en WAALSE BILJARTBOND Art.1. De teams zullen volgens krachtsverhouding in verschillende libre klassen worden ingedeeld. Het is toegestaan met maximaal twee teams van een en dezelfde vereniging of clublokaal in een zelfde klasse

Nadere informatie

8 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele

8 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele 8 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele U8 Zondag 27 december 205 Deelnemende ploegen : FC Gullegem KFC Izegem KFC Marke KSV Moorsele KSV Moorsele 2 SV Wevelgem City SV Wevelgem

Nadere informatie

Sportreglement Bowlingclub Bowl Kings Ijzermolenstraat Heverlee Tel: 016/890276

Sportreglement Bowlingclub Bowl Kings Ijzermolenstraat Heverlee Tel: 016/890276 ~ 1 ~ Sportreglement Bowlingclub Bowl Kings Ijzermolenstraat 6 3001 Heverlee Tel: 016/890276 1. De Club Nr.121 Art.1.01: Elk lid betaalt een lidgeld per seizoen als bijdrage voor de onkosten van de club.

Nadere informatie

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE SRI-1 INTERCLUBKAMPIOENSCHAP VAN BELGIE HEREN EN DAMES 2017 DIVISIE 1 ALLE CATEGORIEËN 22, 23, 29, 30 april en 1 mei 2017 * SPECIFIEK REGLEMENT * De Algemene Reglementen

Nadere informatie

Beknopte handleiding voor het begeleiden van wedstrijden U7 tot U13. Seizoen 2014 2015

Beknopte handleiding voor het begeleiden van wedstrijden U7 tot U13. Seizoen 2014 2015 Beknopte handleiding voor het begeleiden van wedstrijden U7 tot U13 Seizoen 2014 2015 De 8 principes van respect = FAIRPLAY 1. Respect voor de spelregels 2. Respect voor de scheidsrechter en de officials

Nadere informatie

BELGIAN POOL BILLIARD FEDERATION vzw

BELGIAN POOL BILLIARD FEDERATION vzw BELGIAN POOL BILLIARD FEDERATION vzw OFFICEEL LICENTIEHOUDER VAN E.P.B.F. (EUROPEAN POCKET BILLIARD FEDERATION) ERKEND LID VAN: W.C.B.S. WORLD CONFEDERATION OF BILLIARD SPORTS W.P.A. WORLD POOL ASSOCIATION

Nadere informatie

7. In de competitie Drieband klein wordt de kampioen bepaalt wie eerste is in klassement. Bij gelijke stand volgt er een testmatch,

7. In de competitie Drieband klein wordt de kampioen bepaalt wie eerste is in klassement. Bij gelijke stand volgt er een testmatch, CARAMBOLE BILJARTCLUB De Lustige Stoters (C.B.C. D.L.S.) Lokaal: Taverne Arena Ardooisesteenweg 50/3 8800 Roeselare CLUBREGLEMENT 1. Het biljartseizoen begint met de algemene vergadering van de maand juni

Nadere informatie

de tennis reglementen kwis

de tennis reglementen kwis de tennis reglementen kwis Hoe organiseren Er zijn 25 vragen In infotheek kan je onder competitie, FairPlay een antwoordblad downloaden en afdrukken voor de spelers/teams Na de 25 vragen is er een tussenslide

Nadere informatie

9 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele U11. Zaterdag 31 december 2016

9 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele U11. Zaterdag 31 december 2016 9 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele U11 Zaterdag 31 december 2016 Deelnemende ploegen : FC Gullegem Olympic Ledegem KSV Moorsele Racing Waregem FCE Kuurne SV Wevelgem City 1

Nadere informatie

Vrijdag 22 december 2017 Kon. Bacwalde S.K.

Vrijdag 22 december 2017 Kon. Bacwalde S.K. Bacwalde for Life: Penalty Cup Vrijdag 22 december 2017 Kon. Bacwalde S.K. Algemeen Tornooireglement 1. Graag verwelkomen wij u & uw teamleden ten laatste om 18.30h aan het secretariaat in de tent Daar

Nadere informatie

HANDBOEK MEERKAMPEN Deel 1 HB-besluit NEDERLANDSE TAFELTENNISBOND

HANDBOEK MEERKAMPEN Deel 1 HB-besluit NEDERLANDSE TAFELTENNISBOND HANDBOEK MEERKAMPEN Deel 1 HB-besluit NEDERLANDSE TAFELTENNISBOND Uitgave december 2000 Ten geleide. Deze druk van het Handboek Meerkampen is een herziene uitgave van het in april 1978 uitgekomen eerste

Nadere informatie

REGLEMENT DBC ( DUTCH BLACKBALL COMPETITION)

REGLEMENT DBC ( DUTCH BLACKBALL COMPETITION) REGLEMENT DBC ( DUTCH BLACKBALL COMPETITION) ORGANISATIE/ALGEMEEN - De DBC ( Dutch Blackball Competition ) is de officiële Blackball Competition in Nederland die wordt georganiseerd door en namens de DBA

Nadere informatie

Nederlands Rummikub kampioenschap Reglement

Nederlands Rummikub kampioenschap Reglement Nederlands Rummikub kampioenschap 2016 Reglement ARTIKEL 1 De onderneming GOLIATH BV organiseert het Nederlands Rummikub Kampioenschap. De deelneming aan het Nederlands Kampioenschap is voorbehouden aan

Nadere informatie

1. REEKSINDELING 2 2. OPMAAK KLASSEMENT 2. Competitieregels 7 tegen 7 3

1. REEKSINDELING 2 2. OPMAAK KLASSEMENT 2. Competitieregels 7 tegen 7 3 INHOUDSTAFEL 1. REEKSINDELING 2 2. OPMAAK KLASSEMENT 2 Competitieregels 7 tegen 7 3 1. Speelveld 4 2. Bal 4 3. Aantal spelers 5 4. Spelersuitrusting 5 5. 1 scheidsrechter 5 6. 2 lijnrechters 5 7. Wedstrijdduur

Nadere informatie

9 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele U10. Vrijdag 30 december 2016

9 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele U10. Vrijdag 30 december 2016 9 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele U10 Vrijdag 30 december 2016 Deelnemende ploegen : KSV Moorsele 1 KSV Moorsele 2 FC Gullegem KRC Harelbeke SK Geluwe FCE Kuurne SV Wevelgem

Nadere informatie

Deel III-B. Reglement voor recreantencompetitie Afdeling Limburg.

Deel III-B. Reglement voor recreantencompetitie Afdeling Limburg. Bijlage 1 Deel III-B. Reglement voor recreantencompetitie Afdeling Limburg. Hoofdstuk 14. Gerechtigdheid tot spelen recreantencompetitie 14.1 Speelgerechtigdheid 1. Dames en heren welke lid zijn van een

Nadere informatie

Preminiemen U10. Preminiemen U11. Deelnemende ploegen. Beste sportvrienden,

Preminiemen U10. Preminiemen U11. Deelnemende ploegen. Beste sportvrienden, Vrijdag 6 Mei 2016 Beste sportvrienden, Het jeugdbestuur van SC Zonnebeke bedankt alle deelnemers voor hun deelname aan ons preminiementornooi. Per ploeg mogen trainer en afgevaardigde gratis binnen met

Nadere informatie

zaterdag 28 december 2019

zaterdag 28 december 2019 INDOOR CUP zaterdag 28 december 2019 zondag 29 december 2019 Sportloods Asse Potaarde 14 1730 Asse (ingang Pastinakenstraat) U6 U9 U11 zaterdag 28 december 2019 zondag 29 december 2019 Beste, Wij heten

Nadere informatie

Wiezen. Spelregels Volgens Café In de Goude Ster

Wiezen. Spelregels Volgens Café In de Goude Ster Wiezen Spelregels Volgens Café In de Goude Ster Kaartmarathon Reglement voor een kaartmarathon 1 2 Wiezen Spelregels Volgens Café In de Goude Ster Kaartmarathon Er wordt van uitgegaan dat iedere deelnemer

Nadere informatie

BEKER VAN OOST-VLAANDEREN HOFMAN SPORT CUP VROUWEN

BEKER VAN OOST-VLAANDEREN HOFMAN SPORT CUP VROUWEN BEKER VAN OOST-VLAANDEREN REGLEMENT SEIZOEN 2010-2011 HOFMAN SPORT CUP VROUWEN PRINCIPES Alle clubs die in de provinciale reeksen met één of meer damesploegen aantreden, zijn verplicht om met minstens

Nadere informatie

Zaterdag 2 januari 2016 INDOORCUP. U7 ploegen. Sportoase Eburons Dome te Tongeren

Zaterdag 2 januari 2016 INDOORCUP. U7 ploegen. Sportoase Eburons Dome te Tongeren Zaterdag januari 06 INDOORCUP U7 ploegen Sportoase Eburons Dome te Tongeren - We spelen met de regels van de K.B.V.B TORNOOIREGLEMENT EYCKEN INDOOR CUP - Elke wedstijd duurt 0 minuten zonder pauze. - Bij

Nadere informatie

BEKER VAN ANTWERPEN - HEREN

BEKER VAN ANTWERPEN - HEREN BEKER VAN ANTWERPEN - HEREN SEIZOEN 2013-2014 REGLEMENT Artikel 1 Het Provinciaal Comité richt ieder seizoen een Provinciale competitie in: Beker van Antwerpen genoemd. Deze competitie heeft tot doel de

Nadere informatie

FAIR PLAY COMPETITIE HELMOND

FAIR PLAY COMPETITIE HELMOND Voorwoord Hierbij treffen jullie de 3 e nieuwsbrief van de FairPlayCup Helmond voor teams onder 23 jaar aan. Deze nieuwsbrief wordt naar alle betrokkenen gestuurd, met daarin alle van belang zijnde informatie.

Nadere informatie

Regel 1: puntentelling De puntentelling bij padel is hetzelfde als bij tennis en verloopt in game, set en match.

Regel 1: puntentelling De puntentelling bij padel is hetzelfde als bij tennis en verloopt in game, set en match. Padel, het spelletje Padel is een racketsport met kenmerken uit tennis en squash. Het is een terugslagspel dat zowel enkel als dubbel kan gespeeld worden. In TC Koksijde zijn 2 dubbel padelterreinen voorzien.

Nadere informatie

Tornooiboekje U11 TORNOOI VV TIELT

Tornooiboekje U11 TORNOOI VV TIELT WWW.VVTIELT.BE Sportlaan 8700 Tielt Tornooiboekje U11 TORNOOI VV TIELT ZATERDAG 13 MEI 2017 WWW.VVTIELT.BE Sportlaan 8700 Tielt Versie 3 mei TORNOOIREGLEMENT ART 1. De wedstrijden hebben plaats op zaterdag

Nadere informatie

VC Geldrop Heren Recreanten Competitie. Samenvatting van afspraken betreffende gedragsregels Eindhoven september 2015

VC Geldrop Heren Recreanten Competitie. Samenvatting van afspraken betreffende gedragsregels Eindhoven september 2015 1. DOEL De recreantencompetitie moet recreatief volleybal geven, dit houdt in dat het spel en alles wat daarmee samenhangt, ontspannend moet werken. 2. ORGANISATIE / STRUCTUUR 2.1. De competitie is voor

Nadere informatie

1. Categorieën. 2. Deelname

1. Categorieën. 2. Deelname Reglementen PIRAMIDAAL PROVINCIAAL VOETBAL 1. Categorieën Miniemen jongens (2006 + 2005) Cadetten jongens (2004 + 2003) Scholieren jongens (2002 + 2001 + 2000) Categorie 1 meisjes (2006 + 2005 + 2004)

Nadere informatie

39e Memorial J.-P. D Hondt

39e Memorial J.-P. D Hondt Jeugdtornooi 39e Memorial J.-P. D Hondt 11 & 12 AUGUSTUS 2018 Terrein B-complex, Ten Houte, Schorisse-Maarkedal Tel: 055/ 21 67 17 Welkom Dank voor jullie inschrijving, en van harte welkom op onze 39ste

Nadere informatie

1. Categorieën. 2. Deelname. Per wedstrijd mogen er maximum 10 spelers (5 basisspelers en 5 wisselspelers) op het wedstrijdblad geschreven worden.

1. Categorieën. 2. Deelname. Per wedstrijd mogen er maximum 10 spelers (5 basisspelers en 5 wisselspelers) op het wedstrijdblad geschreven worden. Reglementen PIRAMIDAAL PROVINCIAAL Zaalvoetbal 1. Categorieën Miniemen (2006 + 2005) jongens - meisjes Cadetten (2004 + 2003) jongens - meisjes Scholieren (2002 + 2001 + 2000) jongens - meisjes 2. Deelname

Nadere informatie

1. Locatie Alle wedstrijden worden op zaterdagavond gespeeld in het Gemeentelijk Sportcentrum Koornmolen, Processiestraat 15 in Gooik vanaf 18.

1. Locatie Alle wedstrijden worden op zaterdagavond gespeeld in het Gemeentelijk Sportcentrum Koornmolen, Processiestraat 15 in Gooik vanaf 18. 1. Locatie Alle wedstrijden worden op zaterdagavond gespeeld in het Gemeentelijk Sportcentrum Koornmolen, Processiestraat 15 in Gooik vanaf 18.00u 2. FUTSAL reglement De Gooikse zaalvoetbal competitie

Nadere informatie

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE SRI-2 INTERCLUBKAMPIOENSCHAP VAN BELGIE HEREN EN DAMES 2018 DIVISIE 2 ALLE CATEGORIEËN 21, 22, 28, 29 april en 1 mei 2018 * SPECIFIEK REGLEMENT * De Algemene Reglementen

Nadere informatie

qwertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwerty uiopasdfghjklzxcvbnmqwertyuiopasd fghjklzxcvbnmqwertyuiopasdfghjklzx cvbnmqwertyuiopasdfghjklzxcvbnmq

qwertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwerty uiopasdfghjklzxcvbnmqwertyuiopasd fghjklzxcvbnmqwertyuiopasdfghjklzx cvbnmqwertyuiopasdfghjklzxcvbnmq qwertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwerty uiopasdfghjklzxcvbnmqwertyuiopasd fghjklzxcvbnmqwertyuiopasdfghjklzx cvbnmqwertyuiopasdfghjklzxcvbnmq REGLEMENTEN BEVERSE BILJARTFEDERATIE (BBF) wertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwertyui

Nadere informatie

KARDINAALSBEKER VOLLEYBAL 2017 REGLEMENT

KARDINAALSBEKER VOLLEYBAL 2017 REGLEMENT KARDINAALSBEKER VOLLEYBAL 2017 REGLEMENT 1. DEELNEMERS A. De competitie staat open voor de leerlingen van het Secundair Onderwijs, behorende tot het net van het Vrij Katholiek Onderwijs. B. School = een

Nadere informatie

2.2 Eventueel kunnen 2 tornooien naast elkaar worden georganiseerd: 1 voor aangeslotenen en 1 voor niet -aangeslotenen.

2.2 Eventueel kunnen 2 tornooien naast elkaar worden georganiseerd: 1 voor aangeslotenen en 1 voor niet -aangeslotenen. Basket 3 on 3 Kern lokale schoolsport 1 CATEGORIEEN Miniemen A: jongens meisjes. Miniemen B: jongens meisjes. Cadetten A: jongens meisjes. Cadetten B: jongens meisjes. Scholieren A: jongens meisjes. Scholieren

Nadere informatie

1. Categorieën. 2. Deelname

1. Categorieën. 2. Deelname Reglementen PIRAMIDAAL PROVINCIAAL - MEISJES VOETBAL 8x8 1. Categorieën Categorie 1 meisjes (2006 + 2005 + 2004) Categorie 2 meisjes (2003 + 2002 + 2001 + 2000) Bij de meisjes is het toegestaan om onbeperkt

Nadere informatie

9 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele

9 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele 9 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele U7 Donderdag 29 december 2016 Deelnemende ploegen : KSV Moorsele 1 KSV Moorsele 2 SV Wevelgem City 1 SV Wevelgem City 2 FCE Kuurne Olympic

Nadere informatie

Winterinterclub

Winterinterclub Winterinterclub 2018-2019 Geachte tennisser (interclubkapitein), Traditioneel organiseren we tijdens de indoorperiode een recreatieve interclub voor iedereen. Het doel hiervan is om tijdens de winterperiode

Nadere informatie

9 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele

9 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele 9 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele U9 Vrijdag 30 december 2016 Deelnemende ploegen : KSV Moorsele 1 KSV Moorsele 2 SK Staden SV Wevelgem City 1 SV Wevelgem City 2 FC Gullegem

Nadere informatie

SPELREGELS MINIBASKETBAL PROVINCIE ANTWERPEN SEIZOEN RONDE 2

SPELREGELS MINIBASKETBAL PROVINCIE ANTWERPEN SEIZOEN RONDE 2 SPELREGELS MINIBASKETBAL PROVINCIE ANTWERPEN SEIZOEN 2017-2018 - RONDE 2 SPELREGELS MINIBASKETBAL ANTWERPEN 2017-2018 RONDE 2-1 SPELREGELS SPELVORM 3T/3 (U8) SPELREGELS MINIBASKETBAL ANTWERPEN 2017-2018

Nadere informatie

INDOORTORNOOI 29 DECEMBER 2018

INDOORTORNOOI 29 DECEMBER 2018 GITS KONINKLIJK VOETBAL PATRONAAT GITS K.V.P. GITS VZW Stamnummer 4343 Kleuren : blauw rood Terrein : Gemeentelijk voetbalterrein, Singellaan GITS, TEL.: 051/21.03.23 BTW : BE 417.914.503 Bank (jeugd)

Nadere informatie

AANVULLEND COMPETITIEREGLEMENT DISTRICT POOL WEST 2. A. Spelsoorten & Wedstrijdpunten

AANVULLEND COMPETITIEREGLEMENT DISTRICT POOL WEST 2. A. Spelsoorten & Wedstrijdpunten A. Spelsoorten & Wedstrijdpunten A.1 De 1ste klasse speelt: 2 x 9-ball (race to 7), 1 x 10-ball (race to 7), 1 x 8-ball (race to 6), 1 x 10-ball koppel (race to 6) en 1 x 14.1 (race to 60) De 2e en 3e

Nadere informatie

Tornooi Beker Kamiel Lambrecht Vrijdag 15/08/2013

Tornooi Beker Kamiel Lambrecht Vrijdag 15/08/2013 Tornooi Beker Kamiel Lambrecht Vrijdag 15/08/2013 Geachte heer, mevrouw Vooreerst willen we alle jeugdploegen bedanken voor hun deelname aan ons jeugdtornooi. In deze brochure vinden jullie alle nodige

Nadere informatie

Jos Helsen Cup Op zaterdag 15 april 2017 voor U10, U11, U12 en U13 Op maandag 17 april 2017 voor U6, U7, U8 en U9

Jos Helsen Cup Op zaterdag 15 april 2017 voor U10, U11, U12 en U13 Op maandag 17 april 2017 voor U6, U7, U8 en U9 Red Boys Elzestraat v.z.w. Stamnummer: 4336 Hogevelden 78 A - 2860 Sint-Katelijne-Waver BTW : BE 0445.284.735 www.rbelzestraat.be Jos Helsen Cup 2017 Op zaterdag 15 april 2017 voor U10, U11, U12 en U13

Nadere informatie

20 ste KERST - INDOORTORNOOI 2018 K STORMVOGELS LOPPEM TORNOOIREGLEMENT ZATERDAG 29 DECEMBER u15-16u15 16u40-18u40 18u45-21u40

20 ste KERST - INDOORTORNOOI 2018 K STORMVOGELS LOPPEM TORNOOIREGLEMENT ZATERDAG 29 DECEMBER u15-16u15 16u40-18u40 18u45-21u40 20 ste KERST - INDOORTORNOOI 2018 K STORMVOGELS LOPPEM - 6136 TORNOOIREGLEMENT ZATERDAG 29 DECEMBER 2018 U6 - U12 U8 U11 U15 08u00-11u45 12u15-16u15 16u40-18u40 18u45-21u40 ZONDAG 30 DECEMBER 2018 U7 U9

Nadere informatie

1 De standaard tafel De keu De ballen Hulpstukken...3

1 De standaard tafel De keu De ballen Hulpstukken...3 INHOUD DEEL 1 HET MATERIAAL 1 De standaard tafel... 2 3 De keu...3 2 De ballen... 3 4 Hulpstukken...3 DEEL 2 DEFINITIES 1 Frame... 4 11 Bal on...6 2 Game... 4 12 Genomineerde bal...6 3 Match... 4 13 Vrije

Nadere informatie

38e Memorial J.-P. D Hondt

38e Memorial J.-P. D Hondt Jeugdtornooi 38e Memorial J.-P. D Hondt 12 & 13 AUGUSTUS 2017 Terrein B-complex, Ten Houte, Schorisse-Maarkedal Tel: 055/ 21 67 17 Welkom Dank voor jullie inschrijving, en van harte welkom op onze 38ste

Nadere informatie

TIP: Laat geen waardevolle voorwerpen achter in de kleedlokalen!

TIP: Laat geen waardevolle voorwerpen achter in de kleedlokalen! WEDSTRIJDREGLEMENT 1. Elke vereniging wordt verzocht zich bij aankomst te melden bij de wedstrijdleiding. Zij krijgen dan tevens de wedstrijdbriefjes voor de verenigingsscheidsrechters. 2. Alle wedstrijden

Nadere informatie

Winterinterclub

Winterinterclub Winterinterclub 2014-2015 Geachte Tennisser (interclubkapitein), Traditioneel organiseren we tijdens de winterperiode een recreatieve interclub voor iedereen. Het doel hiervan is om tijdens de indoorperiode

Nadere informatie

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE SRIS-2 INTERCLUBKAMPIOENSCHAP VAN BELGIE VOOR SENIOREN 2017 ALLE CATEGORIEËN EN ALLE DIVISIES uitgezonderd Men & Ladies I divisie 1 12, 20, 28 september en 4 oktober

Nadere informatie

AANVULLEND COMPETITIEREGLEMENT DISTRICT POOL WEST 2

AANVULLEND COMPETITIEREGLEMENT DISTRICT POOL WEST 2 A. Spelsoorten & Wedstrijdpunten A.1 De 1ste klasse speelt: 2 x 9-ball (race to 7), 1 x 10-ball (race to 7), 1 x 8-ball (race to 6), 1 x 10-ball koppel (race to 6) en 1 x 14.1 (race to 60) De 2e klasse

Nadere informatie

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE SRI-1 INTERCLUBKAMPIOENSCHAP VAN BELGIE HEREN EN DAMES 2019 CATEGORIE I DIVISIE 1 27-28 april en 1, 4 en 5 mei 2019 * SPECIFIEK REGLEMENT * De Algemene Reglementen

Nadere informatie

Voetbal 1 CATEGORIEEN 2 DEELNAME 3 MATERIAAL 4 WEDSTRIJDREGLEMENT. Piramidaal provinciaal

Voetbal 1 CATEGORIEEN 2 DEELNAME 3 MATERIAAL 4 WEDSTRIJDREGLEMENT. Piramidaal provinciaal Voetbal Piramidaal provinciaal 1 CATEGORIEEN Miniemen jongens (A + B). Cadetten jongens (A + B). Scholieren jongens (A + B). Meisjes cat. 1: miniemen (A + B) + cadetten A. Meisjes cat. 2: cadetten B +

Nadere informatie

DSC Familievoetbaltoernooi Jaargang 2018

DSC Familievoetbaltoernooi Jaargang 2018 DSC Familievoetbaltoernooi Jaargang 2018 40e editie SPEELDATA 10 en 16 juni 2018 Deelnemers: Fam. Grandia Fam. Hooijmans 2 DSC FAMILIEVOETBALTOERNOOI 2018 Poule A Fam. Grandia Fam. Hooijmans 2 1062018

Nadere informatie

Tennisladder competitie

Tennisladder competitie Tennisladder competitie Voorafgaandelijke registratie 1. Eénmalige registratie 2. Toetreden tot de groep (Network) TC Ludoviek. 3. Eénmalig een competitieladder kiezen Gewoon gebruik 1. Inloggen en uitloggen.

Nadere informatie

VOLLEY VLAANDEREN BEACHVOLLEY CHAMPIONSHIP 2018 Divisie-circuit

VOLLEY VLAANDEREN BEACHVOLLEY CHAMPIONSHIP 2018 Divisie-circuit VOLLEY VLAANDEREN BEACHVOLLEY CHAMPIONSHIP 2018 Divisie-circuit REGLEMENT SPELERS/SPEELSTERS 1. Divisie beach tour commissie. De Divisie Beach Tour Commissie is het orgaan dat de leiding heeft over het

Nadere informatie

BEKERS VAN BELGIE. Beker van België voor vrouwen Deze beker wordt samengesteld uit ploegen per verbond enkel voor dames.

BEKERS VAN BELGIE. Beker van België voor vrouwen Deze beker wordt samengesteld uit ploegen per verbond enkel voor dames. Algemeen: BEKERS VAN BELGIE Er worden 9 verschillende Bekers van België samengesteld, waarbij de mogelijkheid wordt geboden aan elke BGB speler om deel te nemen. De volgende Bekers worden gevormd Beker

Nadere informatie

DSC Familievoetbaltoernooi Jaargang 2016

DSC Familievoetbaltoernooi Jaargang 2016 DSC Familievoetbaltoernooi Jaargang 2016 38e editie SPEELDATA 22 en 28 mei 2016 Deelnemers: Fam. van Grandia DSC FAMILIEVOETBALTOERNOOI 2016 Fam. Grandia Poule A 2252013 Wedstrijden veld 1 (bij tent) Wedstrijden

Nadere informatie

STRAFBEPALINGEN SPORTCOMITÉ BEROEPSCOMITÉ

STRAFBEPALINGEN SPORTCOMITÉ BEROEPSCOMITÉ STRAFBEPALINGEN SPORTCOMITÉ BEROEPSCOMITÉ MAASLANDSE VERSTANDHOUDING VETERANENCLUBS VOETBAL vzw HOOFDSTUK 1: ALGEMENE BEPALINGEN 1 HOOFDSTUK 2: STRAFBEPALING VOOR DE VETERANENCLUB 3 HOOFDSTUK 3: STRAFBEPALING

Nadere informatie

zaterdag 29 december 2018

zaterdag 29 december 2018 INDOOR CUP zaterdag 29 december 2018 zondag 30 december 2018 Sportloods Asse Potaarde 14 1730 Asse (ingang Pastinakenstraat) zaterdag 29 december 2018 zondag 30 december 2018 Beste, Wij heten jullie van

Nadere informatie

BOWLINGCLUB BERKERIJS - PUTSEBAAN 198 / 3140 KEERBERGEN

BOWLINGCLUB BERKERIJS - PUTSEBAAN 198 / 3140 KEERBERGEN 2018 2019 FACEBOOKGROEP: BOWLINGCLUB BERKERIJS BOWLINGCLUB BERKERIJS - PUTSEBAAN 198 / 3140 KEERBERGEN Bowling Club Berkerijs Afspraken 2018-2019 1) Betaling lidgeld: Bowlingclub Berkerijs (BE60)979-6199820-70

Nadere informatie

SPELREGELS MINIBASKETBAL PROVINCIE ANTWERPEN SEIZOEN RONDE 2

SPELREGELS MINIBASKETBAL PROVINCIE ANTWERPEN SEIZOEN RONDE 2 SPELREGELS MINIBASKETBAL PROVINCIE ANTWERPEN SEIZOEN 2017-2018 - RONDE 2 SPELREGELS MINIBASKETBAL ANTWERPEN 2017-2018 RONDE 2-1 SPELREGELS 2017-2018 U12 SPELREGELS MINIBASKETBAL ANTWERPEN 2017-2018 RONDE

Nadere informatie

Gzv COMPETITIEREGLEMENT

Gzv COMPETITIEREGLEMENT Gzv COMPETITIEREGLEMENT Golfbiljart Gzv zuid Vlaanderen CO/1. AANWEZIGHEID EN INSPEELTIJD 1.1. BIJ COMPETITIEWEDSTRIJDEN 1. Het biljart moet vrij zijn voor de GZV competitie vanaf 19.00u en voldoen aan

Nadere informatie

Reglement Café Geert Cup

Reglement Café Geert Cup Reglement Café Geert Cup Inhoudsopgave Wedstrijdbanen... 2 Afspraken mbt inschrijving en afmeldingen... 3 Competitiewedstrijden... 4 Competitie verloop... 5 Scheidsrechters... 7 Competitiewedstrijd...

Nadere informatie

Art. 1: algemeen... 3 Art. 2: bepalingen... 3 Art. 3: teams... 3 Art. 4: poule-indeling en ronden... 4 Art. 5: verlengingen - gelijkstand... 4 Art.

Art. 1: algemeen... 3 Art. 2: bepalingen... 3 Art. 3: teams... 3 Art. 4: poule-indeling en ronden... 4 Art. 5: verlengingen - gelijkstand... 4 Art. Art. 1: algemeen... 3 Art. 2: bepalingen... 3 Art. 3: teams... 3 Art. 4: poule-indeling en ronden... 4 Art. 5: verlengingen - gelijkstand... 4 Art. 6: voorgift... 4 Art. 7: planning & afspraken... 4 Art.

Nadere informatie

TORHOUT 1992 KM HEET U VAN HARTE WELKOM OP HUN. ZATERDAG 23 DECEMBER 2017 VANAF 14u50 KUNSTGRASVELD DE VELODROOM Bruggestraat 29 te 8820 Torhout

TORHOUT 1992 KM HEET U VAN HARTE WELKOM OP HUN. ZATERDAG 23 DECEMBER 2017 VANAF 14u50 KUNSTGRASVELD DE VELODROOM Bruggestraat 29 te 8820 Torhout TORHOUT 1992 KM HEET U VAN HARTE WELKOM OP HUN ZATERDAG 23 DECEMBER 2017 VANAF 14u50 KUNSTGRASVELD DE VELODROOM Bruggestraat 29 te 8820 Torhout HECTOR TANGHE WINTERHAPPENING TORHOUT 1992 KM WANDELVOETBAL

Nadere informatie

FAIR PLAY COMPETITIE HELMOND

FAIR PLAY COMPETITIE HELMOND Voorwoord Op dinsdag 21 oktober en dinsdag 28 oktober hebben alle

Nadere informatie

Biljartvereniging t Beertje Weert en Bar Two Jacks Bandstoot Toernooi 2018 Clublokaal Cafe Bar Two Jacks Maasstraat 42 Weert. Tel

Biljartvereniging t Beertje Weert en Bar Two Jacks Bandstoot Toernooi 2018 Clublokaal Cafe Bar Two Jacks Maasstraat 42 Weert. Tel Biljartvereniging t Beertje Weert en Bar Two Jacks Bandstoot Toernooi 2018 Clublokaal Cafe Bar Two Jacks Maasstraat 42 Weert. Tel 06-10017340. Regels Bandstoot Toernooi 2018. Het Toernooi start op maandag

Nadere informatie