Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0, 1, 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0, 1, 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0, 1, 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Biddag Bij het thema Letter e Gezond Communiceren met kinderen (en ouders) En verder.. Kalender Verjaardagen Contact t Zij ik mijn God bij dag moog bitter klagen, Gij antwoordt niet, t zij Ik des nachts moog kermen. Ik heb geen rust, ook vind Ik geen ontfermen, In Mijn verdriet. Psalm 22:1b S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

2 De Valk, Lunteren - maandag 11 maart 2019 Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van deze week. In deze nieuwsbrief leest u over de kraamvisite bij juf Pors en over communicatie met kinderen. Deze week ligt het accent bij het thema op communicatie per post. Hebt u nog (gebruikte) postzegels voor ons? We zijn druk bezig met het schrijven van brieven. Om brieven te kunnen verzenden, hebben we echter wel postzegels nodig. Kunt u ons daaraan helpen? We willen ook meneer Klok (de vader van Lizette) hartelijk bedanken, omdat hij zo n mooie weg voor ons heeft gemaakt. We zijn er heel blij mee. Zowel de peuters als de kleuters moesten even uitvinden hoe de weg bereden moest worden. Juf, moet je het nu zó doen? (De kinderen fietsten keurig netjes over de witte wegstrepen, dit gebeurde bij De Valkjes en bij ons.) Nu weten we hoe het moet, kijk maar! We wensen iedereen een goede week toe. Hartelijke groeten, Juf van t Hof, juf Hofman en juf Jansen Wij doen een actie voor Bartimeus. (voor blinden en slechtzienden) In onze nieuwsbrief worden vaak verschillende data genoemd. Voor alle data geldt D.V. D.V. betekent: Deo Volente Zo de HEERE wil en wij leven!

3 Bijbelverhalen: Maandag: Weekopening: We zijn vandaag gestart met een nieuw thema: De 7 kruiswoorden. Zoals we vorige week al in de nieuwsbrief vermeldden, is de zogeheten Lijdenstijd begonnen. Ook op school willen we specifiek aandacht geven aan het lijden, sterven en de opstanding van de Heere Jezus. In de klassen, maar ook bij de weekopening. De Heere Jezus, de Zoon van God, is naar de aarde gekomen om het weer goed te maken tussen God en tussen mensen. Dat goed maken is niet hetzelfde als iets weer goed maken tussen mensen onderling. Door onze zonden en verkeerde dingen hebben wij de Heere de rug toegekeerd. We zijn bij Hem vandaan gelopen, met de bedoeling het zelf wel uit te zoeken. Het gevolg van onze zonde is dat we de Heere verdriet doen en ook Zijn straf en oordeel verdienen. Wij zijn zo vol zonde dat we het nooit goed kunnen maken. Wij kunnen geen vergeving van onze zonden tot stand brengen. Het grote wonder is dat de Heere Jezus is gekomen naar de aarde. Want alzo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij Zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat een iegelijk (ieder) die in Hem gelooft, niet verderve (niet ten ondergaat in het oordeel en zal sterven), maar het eeuwige leven hebbe. (Johannes 3:16) De Heere Jezus heeft vanaf Zijn geboorte een leven van lijden en vernedering gekend. Hij kwam uit de hemel en werd geboren in een stal. Hij werd bespot. Hij was onschuldig, zonder zonde. Toch werd hij ter dood veroordeeld, Hij wilde aan het kruis sterven om de straf te dragen voor iedereen die in Hem gelooft. Aan het kruis, toen Hij stervende was, heeft Hij nog belangrijke dingen gesproken. We noemen deze uitspraken: kruiswoorden. Na Zijn dood is Hij begraven, maar op de 3 e dag stond Hij op uit de dood. Hij leeft! Bij elke weekopening in de komende tijd staat er een kruiswoord centraal. De leerkrachten kiezen steeds een Bijbelgedeelte uit, waaraan ze een van de kruiswoorden verbinden. Meester van Veen was vandaag aan de beurt om te vertellen. Het 1 e kruiswoord is: Vader, vergeef het hen, want ze weten niet wat ze doen. Omdat de Heere Jezus dit

4 bad aan het kruis, is er ook vergeving mogelijk voor mensen. We hoorden over Simson die werd geboren om te strijden tegen de Filistijnen. Simson maakte veel verkeerde keuzes. Toch was er voor hem vergeving, toen hij de Heere daarom bad. Onze zonden kunnen alleen vergeven worden door het geloof in de Heere Jezus en Zijn offer aan het kruis. Donderdag: Vrijdag: Zalving te Bethanië Intocht in Jeruzalem Psalm en lied: Ps. 22:1 Mijn God, Mijn God, waarom verlaat Gij Mij En redt Mij niet, terwijl Ik zwoeg en strij En brullend klaag in d angsten die Ik lij Dus fel geslagen t Zij Ik mijn God bij dag moog bitter klagen, Gij antwoordt niet, t zij Ik des nachts moog kermen. Ik heb geen rust, ook vind Ik geen ontfermen, In Mijn verdriet. Lied: Door de poort van Naïn (We hebben vorige week de eerste 3 coupletten gezongen, we hopen nu de volgende coupletten te leren.)

5 Bidden met kinderen Vorige week kon u in de nieuwsbrief meer leren over bidden. Kinderen leren op school meerdere gebeden, natuurlijk is het ook altijd goed om met eigen woorden te leren bidden. Een gebedje om te zingen of op te zeggen kan houvast geven, maar we horen ook van kinderen die zelf bidden en alle blijde, maar ook de verdrietige dingen aan de Heere vertellen. Deze week is het op woensdag biddag. Een extra dag die we van de Heere krijgen. Het blijft van belang dat de eerbiedige houding aandacht krijgt, we merken dat kinderen groot en klein, in onder- en bovenbouw dit moeilijk vinden. Eerbied zijn heeft alles te maken met wie de Heere is en wie wij zijn. Bij het thema: We lezen in het boekje Berend Babbel. Vandaag ging het verhaaltje over met 2 woorden spreken. Ook hebben we het boek de Postbode van Liesbeth Slegers behandeld. Het allerleukste boek was toch wel het boek van de heeeele grote beer op het hele kleine fietsje, meerdere kinderen en moeders noemden dit boek. Het gaat om Kummeling wordt postbode. Juf Jansen heeft dit boek vorige week voorgelezen. Er zijn nog meer boeken over Kummeling, ze zijn al wel wat ouder, maar nog steeds ontzettend leuk! U ziet dat de lijnen met werkjes steeds voller worden. Zo hangen er kranten op (Valks dagblad) waarin u nieuws kunt lezen over Poes Snoes (de poes is helaas nog steeds vermist) en het weerbericht kunt zien. Ook de laptops zijn bijna allemaal af. Het was een hele klus, maar ze zijn ook erg mooi geworden.

6 Letterfeest E Er zit al van alles in de schatkist! Kinderen van groep 2 die nog niets hebben meegenomen van de e, kunnen dit nog doen. Gezond Op woensdag en vrijdag is het fruitdag. Alle kinderen moeten dan iets van fruit (of groente) meenemen naar school. Op de andere dagen mogen ze natuurlijk ook fruit meenemen (we zien dat dit al heel vaak gebeurt, fijn!), het is op die dagen niet verplicht. Als een kind op een fruitdag trakteert, hoeft de traktatie niet perse uit groente / fruit te bestaan. Daar bent u als ouder vrij in. Spel-inloop Vorige week was het weer spel-inloop, het is altijd een gezellige drukte en in die drukte ervaren de kinderen toch de aandacht die er is voor hen persoonlijk. Dat is ontzettend mooi. We (kinderen en leerkrachten) waarderen uw betrokkenheid. Voorlichting Bartimeüs Vanmiddag was de voorlichting van Stichting Bartimeüs. Er kwam een man die vertelde over kinderen die bijna niets kunnen zien of zelfs helemaal niets kunnen zien. De meneer liet ook dingen zien die we mochten proberen. Zo mocht Hèlène een bal tegenhouden.. met haar ogen dicht. Dat lukte al heel goed, want ook al zag Hèlène niets, ze hoorde wel iets! De kinderen hebben een kraskaart meegekregen. Ze kunnen aan familie en bekenden vragen of ze een klusje mogen doen om wat geld te verdienen. Het is ook mogelijk om een bedrag te doneren, zonder dat er een klusje voor gedaan wordt. Het bedrag dat weggekrast wordt, moet ook gegeven worden. Het geld kan in het papieren envelopje dat de kinderen mee hebben gekregen.

7 Kraamvisite bij juf Pors Wat was dat een blij nieuws, vorige week! De baby van onze juf was eindelijk geboren. We hadden er al vaak over gepraat en in de vakantie is Arthur geboren. Op maandag schreven we allemaal een kaart, alle kaarten gingen in een grote envelop, er moesten postzegels op en toen liepen we in een lange rij naar de brievenbus. Juf Pors had ons ook een foto gestuurd (handig, al die communicatiemiddelen!) die we op het bord konden bekijken. Op dinsdag kwam de man van juf Pors in de klas, hij vertelde ons hoe het met de juf ging en deelde ook iets lekkers uit.

8 Op woensdag bekeken juf Hofman en juf van t Hof samen met ons het cadeau dat we voor de juf hadden gekocht. We vonden het er fantastisch uitzien en wilden er zelf ook mee spelen. Op donderdag was het dan eindelijk zover. We gingen op kraamvisite! Het was best spannend, maar we hadden er ook heel veel zin in. We hadden in de klas al geoefend met het omgaan met baby s. We moesten bijvoorbeeld niet heel hard praten, stel je voor dat de baby zou schrikken of wakker werd door onze harde stem! Sommige kinderen weten al heel goed hoe je voor een baby moet zorgen. We hadden de juf al heel lang niet gezien. Door ons cadeau kan ze ons wel vaak zien, ook als ze niet op school is. Op school gingen we allemaal op de foto met een baby, we gaven de baby een flesje.., we stempelden hartjes. Wat vonden we het leuk om de foto s van onszelf te zien.

9 Hoera! de baby van onze juf is geboren!.. en wij Gingen op bezoek!

10 We kunnen denk ik wel zeggen dat iedereen van het bezoek genoten heeft. De kinderen, de jufs en de moeders! We willen de moeders die meegingen ook hartelijk bedanken voor hun tijd, hulp en begeleiding. Juf Pors heeft zelf voor iedereen ook nog iets geschreven voor onze nieuwsbrief:

11 Communiceren met kinderen Wat is communicatie? Communicatie is overal en gebeurt op heel veel manieren. Bij communicatie gaat het er om dat je een boodschap overbrengt naar een ontvanger. Dit kan verbaal en non-verbaal gebeuren. Communicatie is soms heel duidelijk hoorbaar. Iemand zegt iets, bijvoorbeeld de juf. Iemand hoort iets, bijvoorbeeld de kinderen. Verbaal en non-verbaal. Soms is communicatie alleen maar hoorbaar, bijvoorbeeld als we de radio beluisteren. We horen de stem van iemand die ons hoogtepunten uit het nieuws vertelt of we krijgen een melding van een file. Er wordt dan een communicatiemiddel gebruikt om de boodschap (er is een file op de. bij knooppunt, de vertraging is..) over te brengen. Naast hoorbaar, is communicatie vaak ook zichtbaar. Denk eens aan een strenge blik, een vinger voor onze lippen, of een hand achter ons oor. We kunnen ook denken aan pictogrammen en verkeersborden. Wat betekent het allemaal? Er hoeft bij communicatie niet altijd iets gezegd te worden, terwijl we het toch begrijpen. We noemen dit non-verbale communicatie. Er worden geen woorden bij gebruikt. Als de boodschap wel woorden bevat, noemen we het verbale communicatie.

12 Communiceren met kinderen Kinderen moeten leren communiceren, dit gaat vaak op een natuurlijke manier. Kinderen kijken heel erg naar volwassenen en leren dan wat er bedoeld wordt met woorden, gebaren en uitdrukkingen. Als kinderen echter alleen maar zien en er geen uitleg bij is, weten kinderen nog niet wat een gebaar of woord betekent. Begin jong met het verwoorden van handelingen, situaties en gebaren. Hierdoor bouwt een kind een woordenschat op en leert het om de wereld om zich heen te begrijpen. Als we een kleine woordenschat hebben, dan is communicatie ook moeilijk. Contact: Als we communiceren met kinderen, is het belangrijk dat er sprake is van contact. Soms moet dit contact nog gemaakt worden. Uw kind is ergens mee aan het spelen en heeft nog niet de intentie om te luisteren. Toch gaan wij vaak al tegen het kind praten, het gevolg is dat het kind soms de helft van de boodschap niet gehoord heeft. Zorg daarom eerst voor contact. Noem het kind bij naam of raak het even aan, maak oogcontact en begin dan te praten of te gebaren. Afstemmen: In de communicatie met kinderen is het belangrijk dat we afstemmen op de kinderen. We gebruiken woorden en gebaren die begrijpelijk zijn voor kinderen (of in ieder geval uit te leggen). Letterlijk en eenduidig: In de communicatie met (jonge) kinderen is het ook belangrijk dat we gebruik maken van letterlijk taalgebruik. Wat we zeggen, bedoelen we ook. Jonge kinderen kunnen niets met dubbele bodems, spreekwoorden en uitdrukkingen, figuurlijk taalgebruik en dergelijke. Het is belangrijk dat we zeggen wat bedoelen, wat we willen en wat we niet willen. Als wij vaag blijven in ons formuleren en verwoorden, kunnen we ook niet van kinderen verwachten dat ze dat doen. Volwassenen kunnen zoals we dat vaak noemen tussen de regels door lezen, kinderen kunnen dit niet. De communicatie met kinderen moet eenduidig zijn, helder, duidelijk, concreet, voor één uitleg vatbaar. Overeenstemming: Het is belangrijk dat we in alles laten zien dat we menen wat we zeggen, dat we achter onze boodschap staan. Als we met een enthousiaste uitdrukking op ons gezicht en met een brede

13 glimlach een kind bestraffen, begrijpen we allemaal dat dit verwarrend is. Bij een terechtwijzing, hoort een strenge blik. Als we een kind vertellen dat het iets uitstekend gedaan heeft, past het niet om een boos en streng te kijken. Onze woorden moeten passen bij onze houding, onze mimiek (hoe we kijken, onze gezichtsuitdrukking), onze stem (volume, hoe hard praten we, welk gevoel klinkt er in onze stem door). Check: Soms is het niet helemaal duidelijk of een kind de boodschap begrijpt. Het is daarom voor uzelf en voor de kinderen belangrijk dat we checken of de boodschap ook echt is over gekomen. Weet uw kind wat hij of zij moet doen? Weet uw kind dat u dit gedrag niet meer wil zien? Weet uw kind dat u vindt dat het deze taak goed heeft uitgevoerd? Communicatie vanuit relatie Communiceren met kinderen werkt het best vanuit een relatie van liefde, vertrouwen, aanvaarding en respect. U kent uw kind en weet welke ingangen er kunnen zijn om makkelijk een gesprekje te voeren met uw kind. Is dat tijdens het voorleesmomentje, of is dat door middel van een grapje. Leer te luisteren, lees het gedrag van uw kind Daarnaast moeten wij als volwassenen (daar sluiten we onszelf als leerkrachten volledig bij in) leren om goed naar kinderen te luisteren. Wij vullen het al snel in, het kost soms ook tijd om er achter te komen wat een kind precies wil zeggen. Wij zijn namelijk niet de enigen die boodschappen uitzenden. Kinderen zenden ook boodschappen. Ze hebben alleen niet altijd de woorden om hun boodschap over te brengen, soms hebben ze tranen, een boos gezicht of een knuffel. Waarom gaan kinderen op de grond liggen of stampen ze en hebben ze hun vuisten gebald? Waarom schreeuwen ze? Waarom kruipen ze bij u op schoot? Kinderen doen dingen meestal niet zomaar. Wat wil een kind ons vertellen met zijn of haar gedrag? En wat doen wij er vervolgens mee? Tot zover de informatie over communiceren met kinderen. Als er vragen, tips of aanvullingen zijn, laat het gerust horen.

14 Communiceren met ouders Daarnaast zijn wij benieuwd of u tevreden bent over de nieuwsbrieven en de manier waarop wij u informatie geven over onze groep en over andere onderwerpen. Wat vindt u van de frequentie van de nieuwsbrief (hoe vak de nieuwsbrief gemaakt en verzonden wordt), wat vindt u van de inhoud en het niveau. Is onze communicatie als leerkrachten voldoende duidelijk of zijn er nog dingen die we misschien anders zouden kunnen doen? Voelt u zich voldoende door ons gehoord en gezien? Laat het ons gerust weten. Wij proberen vanuit de liefde van ons hart en vanuit de kennis en ervaring die we hebben het beste te zoeken voor uw kind. We zijn echter ook mensen, feilbaar en onvolmaakt en daarom zijn bereid te groeien en te ontwikkelen en mee te denken. Als er tussen ons en tussen u ook vertrouwen en respect is, moeten vragen en opbouwende opmerkingen ook een plekje kunnen krijgen en kunnen we samen zoeken naar wat voor uw kind helpend, stimulerend en bevorderend is. Dat vraagt van ons een kwetsbare opstelling, we hopen dat de drempel laag genoeg is om te komen met vragen en opmerkingen. Bedenk altijd dat wij als leerkrachten niet alles weten of alles kunnen, maar dat we echt bereid zijn om mee te denken. U hoeft niet te reageren als er niets bijzonders is, maar als er wel dingen zijn, dan horen we het graag, zodat we ook kunnen kijken of we er iets mee kunnen doen. We wensen iedereen een goede en fijne week toe. Een hartelijke groet van Juf van t Hof, juf Hofman en juf Jansen

15 Contact: Mocht u vragen hebben of even iets met ons willen delen, dan kan dat natuurlijk! U kunt dit bij het brengen / halen van uw kind aangeven, er is dan echter geen tijd voor een gesprek, omdat we de schooldag ook graag op tijd beginnen. Mocht uw vraag wat meer tijd in beslag nemen, kunnen we er later even op terugkomen. Ouderbezoeken en spreekavonden: Bij de kinderen van groep 1 hopen we op ouderbezoek te komen. Dit is een soort kennismakingsbezoek, waarin we Kalender: 11-03: Voorlichting Stichting Bartimeüs 13-03: Biddag 26-03: Afsluiting Bartimeüs Verjaardagen: 17-03: Juf Pors uw kind niet alleen op school zien, maar ook in zijn of haar thuisomgeving. De spreekavonden vinden plaats op school. Ondersteuningsteam (OT): Als school maken we regelmatig gebruik van het Ondersteuningsteam. In dit team kunnen we samen met ouders en deskundigen nadenken over passende zorg en aandacht voor uw kind. Meestal zijn (naast ouders en leerkracht) de volgende personen aanwezig: Mw. J. Hoogendoorn (orthopedagoog NVO / orthodidact), Dhr. A. Kuiper (SMW), Mw. M. den Boer (Sociaal verpleegkundige) en Juf Rijswijk (intern begeleider) De ouders en andere betrokkenen ontvangen achteraf een gespreksverslag. Ziek melden: Als uw kind ziek is of om andere redenen absent is, kunt u ons daarvan op de hoogte stellen door even binnen te lopen of te bellen naar school: (graag tussen uur). Maandag en dinsdag Woensdag Donderdag en vrijdag Juf van t Hof Juf Hofman Juf Pors

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0, 1, 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0, 1, 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0, 1, 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Biddag Bij het thema Letter e Gezond Kind, communicatie & moderne media En verder.. Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0 / 1 / 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0 / 1 / 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0 / 1 / 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter S Gezond Leesplezier! Activiteit onderbouw Speelgoedmiddag En verder..

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0, 1, 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0, 1, 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Spelinloop Gezond op school Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0, 1, 2 En verder.. Kalender Verjaardagen Contact Mijn God, Mijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0, 1, 2

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0, 1, 2 Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0, 1, 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Bidden met kinderen Bij het thema Letter e Gezond Spel-inloop Computeren gr. 2 Speelgoedmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Wilt u een groepje begeleiden? Vanuit groep 0, 1, 2. Alvast bedankt! Geef u dan snel op!

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Wilt u een groepje begeleiden? Vanuit groep 0, 1, 2. Alvast bedankt! Geef u dan snel op! Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Koningsdag Letter ee Spelinloop! Gezond op school Vanuit groep 0, 1, 2 En verder.. Kalender Verjaardagen Contact

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0, 1, 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter N Gezond Speelgoedmiddag En verder.. Kalender Verjaardagen Contact Terwijl

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0, 1, 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Opening meester De Graafplantsoen Letter V Zomaar wat foto s Gezond Leesplezier En verder..

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Veters strikken Gezond op school Rapporten Vanuit groep 0/1/2 En verder.. Kalender Verjaardagen Contact Zo

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0, 1, 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0, 1, 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0, 1, 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter N Gezond Speelgoedmiddag En verder.. Kalender Verjaardagen Contact Terwijl

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0,1,2

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0,1,2 Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0,1,2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Gezond op school Wonderlijk Gemaakt Speelgoedmiddag Schoolreis Rapporten En verder.. Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit gr. 0, 1, 2

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit gr. 0, 1, 2 Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit gr. 0, 1, 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letters Gezond op school Wonderlijk Gemaakt Uitleen prentenboeken Rapporten Voor wij hier

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit gr. 0,1,2

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit gr. 0,1,2 Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letters Gezond op school Wonderlijk Gemaakt Rapporten vanuit gr. 0,1,2 En verder.. Kalender Verjaardagen Contact

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0, 1, 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter V Gezond Leesplezier: Geef een prentenboek cadeau En verder.. Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0, 1, 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0, 1, 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0, 1, 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter S Gezond Leesplezier! Activiteit onderbouw Peuterkleuteruurtje En verder..

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0,1,2

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0,1,2 Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Koningsdag Letter ee Stage Hoofdluis Gezond op school vanuit groep 0,1,2 En verder.. Kalender Verjaardagen

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letterfeest S TAAL THUIS Cijfer 5 Telspelletjes voor thuis Gezond op school En verder.. Kalender

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter M TAAL THUIS Kleurplaat Voorlichtingsuurtje Oudermorgen Spelinloop Computeren gr.2

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Vanuit groep 0/1/2

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Vanuit groep 0/1/2 Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 0/1/2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter S Gezond (ontbijt) Leesplezier! Activiteit onderbouw En verder.. Kalender

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Kerstviering Letterfeest aa Gezond op school Spelinloop (Geen) speelgoed En verder.. Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Dierendag. Vanuit groep 0/1/2

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Dierendag. Vanuit groep 0/1/2 Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 0/1/2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Woorden Schrijven Letter Dierendag Gezond En verder.. Kalender Verjaardagen Contact

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0 / 1/ 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0 / 1/ 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0 / 1/ 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Rapporten Letter AA Gezond Leesplezier! Nationale Voorleesdagen Nog meer leesplezier

Nadere informatie

S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letterfeest P Gezond op school En verder.. Kalender Verjaardagen Contact Lof zij den God van Israël, Den HEER, die aan Zijn erfvolk

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Vanuit groep 0, 1, 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Vanuit groep 0, 1, 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter ee Gezond op school Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 0, 1, 2 En verder.. Kalender Verjaardagen Contact S c h o o l m e

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 1/2

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 1/2 Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1/2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Zendingsgeld Blijde verwachting Bij het thema Cijfers Letters In de klas brengen Gastleerling Wennen

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1 en 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter k Cijfers Engels Gezond Spreekavond Actie IRS Telefoonnummer Dierendag Speelgoedmiddag

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letterfeest k Gezond Oudercontacten Actie IRS En verder.. Kalender Verjaardagen Contact Welzalig

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter S TAAL THUIS Cijfers Gezond op school Computermoeder Vanuit gr. 1/2 En verder.. Kalender Verjaardagen

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letterfeest TAAL THUIS Gezond op school Plastificeren van nieuwe boeken Vanuit groep 1/2 En verder.. Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 maart 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 maart 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezondheid Excursie bibliotheek Letter Speelgoedmiddag Verjaardag Juf Pors Verjaardagen Gezond eten TAAL - THUIS Bijlage: Jarig Voor alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Wennen Letters oefenen Studiedag 18 februari Geen speelgoedmiddag (let op!

Nieuwsbrief 1 / Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Wennen Letters oefenen Studiedag 18 februari Geen speelgoedmiddag (let op! Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Wennen Letters oefenen Studiedag 18 februari Geen speelgoedmiddag (let op!) 29 februari 2016 Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter S TAAL THUIS Cijfers Telspelletjes voor thuis Gezond op school En verder.. Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 1/2. Vriendschap. Door dik en dun. vieren

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 1/2. Vriendschap. Door dik en dun. vieren Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1/2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letterfeest Wennen Gezond Voorlezen Excursie Speelgoedmiddag En verder.. Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0 / 1/ 2

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0 / 1/ 2 Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0 / 1/ 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Grote en kleine motoriek Gezond Leesplezier met Voorschool De Valkjes! Speelgoedmiddag

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1 / 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Nieuwe prentenboeken bij de bibliotheek Wie wil ons helpen? Letterfeest i Gezond Wennen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. 2 e Adventsweek / 3 e Adventsweek. vanuit groep 0, 1, 2

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. 2 e Adventsweek / 3 e Adventsweek. vanuit groep 0, 1, 2 Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0, 1, 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Kerstviering Bij het thema Letter P Gezond Leesplezier! Wennen Juf Pors en juf Jansen Kerstvakantie

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter M / TAAL THUIS Cijfer 4 Telspelletjes voor thuis Gezond op school Speelgoedmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit gr. 0 / 1 / 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit gr. 0 / 1 / 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit gr. 0 / 1 / 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Letter R Bij het thema Gezond Leesplezier met de Voorschool Rapport Speelgoedmiddag En verder..

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Vanuit groep 0 / 1/ 2. 1 e Adventweek

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Vanuit groep 0 / 1/ 2. 1 e Adventweek Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 0 / 1/ 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter P Gezond Leesplezier! Activiteit onderbouw Speelgoedmiddag En verder..

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 Samen met de kinderen van de Voorschool.. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezondheid Excursie bibliotheek Woensdag Gezond eten TAAL THUIS Wonderlijk gemaakt, les 1 Taalgebruik

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter k Cijfers Engels Gezond Spreekavond Actie IRS Telefoonnummer Dierendag Speelgoedmiddag

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Kerstviering Gezond op school Spelinloop (Geen) speelgoed vanuit groep 1/2 En verder.. Kalender Verjaardagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Vanuit gr. 0/1/2

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Vanuit gr. 0/1/2 Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit gr. 0/1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Schoonmaak spelletjes Letters Gezond op school Wonderlijk Gemaakt Rapporten en spreekavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0, 1, 2

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0, 1, 2 Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0, 1, 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Baby s in bad.. Letters leren Gezond op school TAAL-THUIS Wonderlijk Gemaakt 1.3 Speelgoedmiddag

Nadere informatie

Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 30 november 2015 Beste ouders / verzorgers,

Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 30 november 2015 Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letters en cijfers Afscheid Juf Jansen Activiteit en gezelligheid Speelgoedmiddag Bijlage: Kerstliederen Voor alle data geldt: Deo Volente

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 10 april 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 10 april 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 maandag 10 april 2017 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letter Actie Stichting Stephanos Koningsspelen SPAREN: deksels Gezond eten TAAL THUIS / i.c.m. Wonderlijk gemaakt

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1 en 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter M TAAL THUIS Oudermorgen Spelinloop Tel-spel Gezond op school Speelgoedmiddag En

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1 / 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Geboorte Bij het thema Gymschoenen Gezond Verjaardagen kinderen Verjaardagen en jubilea En verder..

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 1/2

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 1/2 Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1/2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Schoenen Letters Wennen Gezond Stage Oudercontacten Prentenboeken En verder.. Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit gr. 0/1/2

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit gr. 0/1/2 Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit gr. 0/1/2 Bijbelverhalen Aangeleerde psalmen en Bijbelse liederen Bij het thema Gezond op school Wonderlijk gemaakt Schoolreis Afscheid groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 3 april Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 3 april Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letter Actie Stichting Stephanos SPAREN: deksels Speelgoedmiddag Gezond eten TAAL THUIS / i.c.m. Wonderlijk gemaakt Wonderlijk gemaakt,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Genieten! Deze week: 16 januari Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Genieten! Deze week: 16 januari Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Genieten! Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letter aa Verjaardag juf van t Hof Juf van den Brink Gezond eten TAAL THUIS Boekentip Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Bedankt! Telefoonnummer

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Bedankt! Telefoonnummer Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Bedankt! Telefoonnummer 21 maart 2016 Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) Beste ouders / verzorgers, Hierbij

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0, 1, 2

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0, 1, 2 Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0, 1, 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Toetsen / KIJK Letters Gezond Wonderlijk gemaakt En verder.. Kalender Verjaardagen

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1 / 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letterfeest M TAAL - THUIS Cijfers Lezen en voorlezen Oudermorgen Spelinloop (nieuw!) Computeren

Nadere informatie

Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 25 januari 2016. Beste ouders / verzorgers,

Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 25 januari 2016. Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Overhemden en apparaten Letters en cijfers Rapporten Kleuterpraat.. Bijlage: Hoger dan de blauwe luchten.. 25 januari 2016 Voor alle data

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Vanuit groep 0/1/2

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Vanuit groep 0/1/2 Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 0/1/2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Woorden Letter M Spelinloop Actie HVC Gezond (ontbijt) Persoonlijke verzorging Speelgoedmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 21 november Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 21 november Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 21 november 2016 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Wennen Letter S Gezond eten TAAL THUIS! Voorlezen Bijlage: Prentenboekentip Bijlage: Jarig! Voor alle data geldt: Deo Volente

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven. 16 november 2015 Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven. 16 november 2015 Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Gezellig 16 november 2015 Beste ouders / verzorgers, onderonsje.. Deze week: Bijbelse geschiedenis Activiteiten bij het thema Letters en cijfers Terugblik Schoolontbijt Foto s Bijlage:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 7 november Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 7 november Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Wennen Lievelingsboek Oudermorgens Gezond eten! Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 7 november 2016 Beste ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0, 1, 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0, 1, 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0, 1, 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Dodenherdenking Letters Gezond Krentenbaard Wonderlijk gemaakt En verder.. Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letters en cijfers Afscheid Juf Jansen

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letters en cijfers Afscheid Juf Jansen Nieuwsbrief 1 / 2 23 november 2015 Beste ouders / verzorgers, Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letters en cijfers Afscheid Juf Jansen Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Vanuit groep 0/1/2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Vanuit groep 0/1/2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 0/1/2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Woordenschat Toetsen / Kijk Rapporten Veters strikken Letter AA Gezond Leesplezier!

Nadere informatie

Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 7 december 2015 Beste ouders / verzorgers,

Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 7 december 2015 Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letters en cijfers Toiletbezoek Afscheid Juf Jansen Foto s Activiteit en gezelligheid (terugblik) Bijlage: Verjaardag Tim Voor alle data

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 29 mei Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 29 mei Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Toetsen / KIJK registratie Rapporten Wennen Letters Veters strikken (Geen) Speelgoedmiddag Gezond eten Voor alle data geldt: Deo Volente

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 22 mei Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 22 mei Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Toetsen / KIJK registratie Rapporten Foto s Letters Veters strikken Spinners! Gezond eten Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letters Foto s Speelgoedmiddag Toiletbezoekjes

Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letters Foto s Speelgoedmiddag Toiletbezoekjes Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letters Foto s Speelgoedmiddag Toiletbezoekjes Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 1 februari 2016 Beste ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 12 september Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 12 september Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Ouderbezoeken Bij het thema Letters.. Om thuis met elkaar over te praten.. Zoek de Z Kleur alleen de cijfers., wat zie je? Juf v.d. Brink Luizencontrole

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 5 december Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 5 december Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 5 december 2016 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Glazen potten! Wennen / starten Letter P Gezond eten TAAL THUIS! Voorlezen Bijlage: boekentip Bijlage: Jarig! Voor alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Voorleesdagen t/m 4 febr.

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Voorleesdagen t/m 4 febr. Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Spreekavond / rapporten Kleding Letterfeest r Gezond eten Voorleesdagen t/m 4 febr. Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. We zijn één van de schoenen van Alex kwijt.. heeft iemand een stoere adidas sportschoen gezien (zie foto), dan horen we het graag!

Nieuwsbrief 1 / 2. We zijn één van de schoenen van Alex kwijt.. heeft iemand een stoere adidas sportschoen gezien (zie foto), dan horen we het graag! Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Schatkist: neem je eigen schat mee naar school! Speelgoedmiddag Dinsdag: afscheid meester v. Dijk Verjaardagen Kleuteruitspraak

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 februari 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 februari 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 6 februari 2017 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Kunst Muziek (1) Muziek (2) Excursie Spreekavond / rapporten Kleding Letterherhaling Gezond eten TAAL THUIS opdrachten Speelgoedmiddag!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. 26 oktober 2015

Nieuwsbrief 1 / 2. 26 oktober 2015 Nieuwsbrief 1 / 2 26 oktober 2015 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Woorden leren.. Letters en cijfers Computermoeder voor groep 2 ZOA kruidnotenactie Speelgoedmiddag Afsluiting Kinderboekenmaand

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 4 juli 2016

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 4 juli 2016 Nieuwsbrief 1 / 2 4 juli 2016 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Dinsdag: speelgoedmiddag Woensdag: verjaardag van juf Hofman snoep strooien door groep 8 Donderdag: laatste schooldag Afscheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0, 1, 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0, 1, 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0, 1, 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Dodenherdenking Letters Gezond Krentenbaard Wonderlijk gemaakt Spel-inloop Speelgoedmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 20 juni 2016

Nieuwsbrief 1 / 2. Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 20 juni 2016 Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Wenmorgens Oversteken Schoolreis Speelgoed schoonmaken Schoonmaakavond Handige vaders Spreekavond en rapporten Tot slot: wij sparen.. Bijlage

Nadere informatie

Goede vrijdag Zie Het Lam!

Goede vrijdag Zie Het Lam! Goede vrijdag 2019 Zie Het Lam! Voorganger: Organist: ds. A. Baas Arjen van Vliet Orgelspel In stilte komen we de kerk binnen. We groeten elkaar en denken aan dat wat de Heere Jezus op die Vrijdag lang

Nadere informatie

WAT IS HET DOEL VAN MIJN LEVEN?

WAT IS HET DOEL VAN MIJN LEVEN? VIND HET LEVEN! WAT IS HET DOEL VAN MIJN LEVEN? WIE HERKENT DEZE VRAAG NIET? Als je op een kruispunt in je leven staat. Als je een keuze moet maken voor bijvoorbeeld studie of werk. Als het in het leven

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezocht: witte overhemden! Letters Vrijwilligers groep 1/2 A.S. dinsdag geen fruitdag

Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezocht: witte overhemden! Letters Vrijwilligers groep 1/2 A.S. dinsdag geen fruitdag Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezocht: witte overhemden! Letters Vrijwilligers groep 1/2 A.S. dinsdag geen fruitdag Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Vanuit groep 0/1/2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Vanuit groep 0/1/2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 0/1/2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Vakgebieden Toetsen / Kijk Rapporten Letter AA Gezond Leesplezier! Verjaardag /

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. 7 juni Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. 7 juni Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 7 juni 2016 Beste ouders / verzorgers, Deze week: Bijbelse geschiedenis Gefeliciteerd met Ruben! Bij het thema Wenmorgens Schoolreis Bijlage 1: De koning van Egypteland Bijlage 2: Anna:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Namen en adressen. maandag 8 mei Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Namen en adressen. maandag 8 mei Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 maandag 8 mei 2017 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letterfeest Veters strikken Gezond eten TAAL THUIS Wonderlijk gemaakt les Namen en adressen Bijlage 1: Muziek Voor alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 23 september Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 23 september Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 23 september 2016 Beste ouders / verzorgers, Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letterfeest met zoem de bij.. Engels My name is Tom Muziek (instrumenten gevraagd)! Veterdiploma

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 14 november Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 14 november Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Wennen Lievelingsboek Gezond eten! Bijlage: Smoothie (tips) Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 14 november

Nadere informatie

Deze week Bijbelse geschiedenis Tijd Bij het thema. o Woorden o Verzamelen o Muziek Speelgoedmiddag 6 oktober

Deze week Bijbelse geschiedenis Tijd Bij het thema. o Woorden o Verzamelen o Muziek Speelgoedmiddag 6 oktober 5 oktober 2015 Onderwerpen in deze nieuwsbrief: Deze week Bijbelse geschiedenis Tijd Bij het thema o Woorden o Verzamelen o Muziek Speelgoedmiddag 6 oktober Kinderboekenweek Letter van de week! Computeren

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 23 januari Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 23 januari Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 mmm wat doen wij bij het kampvuur?! Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Toetsen Letterfeest r Verjaardag juf van t Hof Gezond eten Boekentip Voor alle data geldt: Deo Volente

Nadere informatie

GODS GEZIN. Studielessen voor 4-7 jarigen

GODS GEZIN. Studielessen voor 4-7 jarigen GODS GEZIN Studielessen voor 4-7 jarigen 2003 Geschreven door Beryl Voorhoeve en Judith Maarsen Oorspronkelijk bedoeld voor studie in kleine groepen in de Levend Evangelie Gemeente Gebruikte Bijbelvertaling

Nadere informatie

Thuis is meer dan een huis!

Thuis is meer dan een huis! Thuisboekje Kerk- School- Gezin Themaweek 19-25 januari 2015 Thuis is meer dan een huis! Beste ouders/ verzorgers, In de week van 19-25 januari is er op alle christelijke scholen in Putten aandacht voor

Nadere informatie

Boekje over de kerk. voor kinderen van ca. 4 10 jaar gemaakt door de jongste catechisatiegroep

Boekje over de kerk. voor kinderen van ca. 4 10 jaar gemaakt door de jongste catechisatiegroep Boekje over de kerk voor kinderen van ca. 4 10 jaar gemaakt door de jongste catechisatiegroep Over dit boekje Wij hebben op catechisatie wat geleerd over de kerk. Daar willen we je wat over vertellen.

Nadere informatie

Jezus vertelt, dat God onze Vader is

Jezus vertelt, dat God onze Vader is Eerste Communieproject 26 Jezus vertelt, dat God onze Vader is Jezus als leraar In les 4 hebben we gezien dat Jezus wordt geboren. De engelen zeggen: Hij is de Redder van de wereld. Maar nu is Jezus groot.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1 / 2

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1 / 2 Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1 / 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Zendingsgeld / rekenactiviteit Bij het thema Groepsvorming Prentenboeken Juf Meijer Juf Lambregts

Nadere informatie

Bible for Children stelt voor. De hemel, de mooie thuis van God

Bible for Children stelt voor. De hemel, de mooie thuis van God Bible for Children stelt voor De hemel, de mooie thuis van God Geschreven door: Edward Hughes Geïllustreerd door: Lazarus Bewerkt door: Sarah S. Vertaald door: Christian Lingua Geproduceerd door: Bible

Nadere informatie

De hemel, de mooie thuis van God

De hemel, de mooie thuis van God Bible for Children stelt voor De hemel, de mooie thuis van God Geschreven door: Edward Hughes Geïllustreerd door: Lazarus Bewerkt door: Sarah S. Vertaald door: Christian Lingua Geproduceerd door: Bible

Nadere informatie

Liturgie voor de dienst op biddag met de leerlingen van de Hervormde basisscholen op woensdag 14 maart om uur in de Oude Kerk van Barneveld.

Liturgie voor de dienst op biddag met de leerlingen van de Hervormde basisscholen op woensdag 14 maart om uur in de Oude Kerk van Barneveld. Liturgie voor de dienst op biddag met de leerlingen van de Hervormde basisscholen op woensdag 14 maart om 10.45 uur in de Oude Kerk van Barneveld. Vertel het maar! Voorganger: ds. L.P. Blom Organist: Roelof

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.14

Jaargang december 2017 nr.14 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

Samen mogen lezen van de weg die Hij moest gaan Hoe Hij door zijn liefde zelf de dood wist te verslaan Voelen dat Hij meegaat,

Samen mogen lezen van de weg die Hij moest gaan Hoe Hij door zijn liefde zelf de dood wist te verslaan Voelen dat Hij meegaat, Datum: 16 februari 2018 Jaargang: 28 Nummer: 7 @pcbdebranding www.facebook.com/debrandingswifterbant Let op: deze versie is voor de site. Dit betekent dat we alleen voornamen gebruiken en ervoor kiezen

Nadere informatie

Liturgie voor de biddag op woensdag 14 maart 2018

Liturgie voor de biddag op woensdag 14 maart 2018 Liturgie voor de biddag op woensdag 14 maart 2018 thema: Vertel het maar! Van harte welkom! We vinden het fijn dat jullie vanochtend in de kerk zijn: de kinderen van school, de meesters en juffen, de vaders

Nadere informatie

Protestantse Gemeente Nunspeet (Driestwegkerk) 18 april uur

Protestantse Gemeente Nunspeet (Driestwegkerk) 18 april uur Protestantse Gemeente Nunspeet (Driestwegkerk) 18 april 2019 19.30 uur Witte Donderdag 2019 1 Welkom we gaan staan Stil gebed Openingslied: Psalm 118 vers 1 Bemoediging en Groet Gebed om ontferming Samenzang:

Nadere informatie

Kerstviering Kleuters

Kerstviering Kleuters Kerstviering Kleuters welkom Welkom, welkom, dit is het moment om de dag te vieren. Welkom, welkom, dit is het moment; goed dat jij er bent. Er staat een kaarsje en het brandt, het glimlacht naar ons allen,

Nadere informatie