Nieuwsbrief

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Even bijpraten met overblijfcoördinator juf Ursula Hallo allemaal, mijn naam is Ursula Vermeer, ik ben 47 jaar en overblijfcoördinator op de Dr. Schaepmanschool. Met een geweldig team mag ik 4 dagen in de week de overblijf verzorgen, een moment op de dag voor de kinderen waar het ondanks een paar regels, vooral fijn, ontspannen en plezierig moet zijn." Ik ben getrouwd met Jacco Vermeer en heb drie fijne dochters van 16 jaar. Naast de overblijf en moeder zijn, ben ik zelfstandig adviseur in wellness, lifestyle producten en wasparfums. Mijn hobby s zijn: lezen, winkelen, Netflixen en genieten van het mooie weer. Het is alweer bijna 10 jaar geleden dat ik ben begonnen met de overblijf. Het was destijds nog met een klein groepje van 25 kinderen per dag. Dit was met twee overblijfmoeders en een handmatige administratie prima te doen. In de afgelopen jaren is het wel heel wat groter geworden bij de overblijf. We hebben nu per dag een gevarieerde groep van ongeveer 70 kinderen en doen dit met 6 overblijfkrachten. Dat hield ook in dat het allemaal wat professioneler moest gaan worden, een van de veranderingen is dat we zijn gestart met het overblijfprogramma Overblijven met Edith, hier zijn we zelf erg blij mee. Ik had altijd de gedachte dat als mijn dochters van de Dr. Schaepmanschool af zouden gaan, ik ook zou stoppen. Maar toen mijn dochters 4 jaar geleden daadwerkelijk klaar waren op de Dr. Schaepmanschool, moest ik er niet aan denken om al die kinderen te gaan missen, die je vanaf kleuter hebt zien groeien en ontwikkelen. Ik hoop dan ook dat ik hier nog een tijdje van mag gaan genieten, want met kinderen werken, is elke dag weer een feestje. Groetjes Ursula Klus-, schoonmaak en tuinieravond 7 mei Op dinsdag 7 mei is er weer een avond waarin er allerlei klusjes in en om school worden gedaan. We hopen op deze avond weer van ieder gezin iemand te mogen begroeten; vele handen maken licht werk! De avond duurt van uur (let op: een half uurtje later dan op de agenda staat vermeld i.v.m. informatiebijeenkomst ouders instroom/groep 1). U kunt zich opgeven op de inschrijflijsten bij de ingang van de klas (graag alleen bij uw oudste kind opgeven om dubbele opgave te voorkomen). Wij zorgen voor wat lekkers bij de koffie! Informatieavond organisatie kleuterklassen 7 mei Zoals al eerder vermeld, wordt er nagedacht over de organisatie van de kleuterklassen voor volgend schooljaar. We willen de ouders van de instroomgroep en groep 1 (en ouders van kinderen uit groep 2 voor wie dit van toepassing is) graag informeren over de ontwikkelingen.

2 Dit willen wij doen voorafgaand aan de klus-/schoonmaak en tuinieravond Agenda 12 apr koningsontbijt en daarna Koningsspelen. om uur. Tijdens deze bijeenkomst zullen we ouders Kinderen nemen bord/bestek/beker mee, maar geen eten/ drinken en kinderen dragen sportieve (oranje) kleren. informeren over de organisatievorm die gekozen is en over de praktische uitwerkingen hiervan. 15 apr. 16/17 apr. 17 apr. Vriendschapsdag Eindcito groep 8 Bevrijdingsloop (shirt donderdag inleveren) 18 apr. Witte Donderdag (activiteit in de klas) Bijdrage schoolreisje/kamp 19 apr. Goede Vrijdag kinderen vrij! We hebben bijna van iedereen de 22 apr. Meivakantie t/m 3 mei bijdrage voor het schoolreisje/ 7 mei uur informatie avond ouders instroom kamp binnen (was onderdeel van groep en groep 1 de rekening van de AC, waarbij ook uur klus-/tuinier en schoonmaakavond de vrijwillige ouderbijdrage en cultuurgeld werd gevraagd). Mocht u dit nog niet hebben gedaan, wilt u dit dan z.s.m doen? (Groep 1/2 is 8,- groep 3-7 is 30,- groep 8 is 95,-) onder vermelding naam kind schoolreisje/kamp naar: IBAN NL59 RABO t.n.v. AC- Dr. Schaepmanschool We houden aan het einde van het schoolreisje een klein bedrag over. In overleg met de AC hebben we besloten, van dit bedrag met de klas iets leuks te doen aan het einde van het schooljaar. Om dit volgend schooljaar te voorkomen, zullen we volgend jaar eerst de bestemmingen van de schoolreisjes bepalen en daarna pas de rekening van de AC versturen. Vriendschapsdag Op maandag 15 april staan we stil bij het thema vriendschap door het houden van een vriendschapsdag. Tijdens deze Voor meer informatie: dag kunnen kinderen samen op de foto en doen we allerlei activiteiten over vriendschap in de klas. Ga naar onze website of volg ons op Facebook Dr. Schaepmanschool Kanjertraining (namens Isa en Polat uit groep 4) Wat vinden jullie van de kanjertraining? Polat: Ik vind de verhalen van Max en de klas leuk bedacht. Vooral het verhaal van de invaljuf (Juf Charlotte en de klas). Toen gingen de kinderen niet luisteren naar de juf en alles ging mis. We hebben gepraat hoe je het samen fijn kunt hebben in de klas. Isa: Je leert hoe je goed met vriendjes kan omgaan, en je leert de witte pet opzetten. Het verhaal van Eefje is jarig is erg leuk. En het verhaal van de stiften die worden afgepakt door Joost. Wat vinden jullie van de Kanjer-spelletjes? De spelletjes zijn leuk, en je kunt er veel van leren. Soms spelen we met de petten, je leert wat wel en niet mag. Ook wat lief en aardig is. Wij vinden dat de kanjertraining altijd door moet gaan! Wij zouden het leuk vinden als de papa s en de mama s een keertje onze Kanjertraining mogen zien.

3 Trefwoord (namens identiteitsbegeleidster) Met het thema Overwinnen van Trefwoord werken we in de 2 weken vanaf 8 april naar Pasen toe. De lente overwint De lente overwint de kou, de doodse tijd van kale takken, zonder groen. Paaseieren, paastakken en paaslammetjes vertellen over deze overwinning. Pasen wordt niet toevallig gevierd op de eerste zondag na de eerste volle maan in de lente. Het is het seizoen waarin de zon aan kracht wint, de dagen lichter en langer worden en de aarde eindelijk opwarmt na de koude donkere winter. Pasen: feest van overwinning Pasen is voor christenen het feest van de overwinning. Jezus leven van goeddoen is niet kapot te krijgen. Zo n leven wint het van de dood. Waar ben je bang voor? Met Pasen vieren we deze overwinning. Daarbij speelt ook angst een rol: angst voor de dood, maar dat kun je ook breder zien: angst voor alles wat kapotmaakt. Dat willen we het liefst kwijt: overwinnen. Ook al mag gezegd worden dat angst ook een positieve functie heeft: ze waarschuwt voor gevaar, toch zien we angst als iets negatief: angst voor de tandarts, angst voor het onbekende, voor de vreemdeling, voor de wolf in Nederland, angst om af te gaan in een groep. Met zulke voorbeelden onderzoeken de kinderen waar zij bang voor zijn. Moet je wel bang zijn? is dan de vraag. Misschien wel: als er echt gevaar dreigt. Misschien niet: je kunt er op vertrouwen dat het veilig is en dat er voor je gezorgd wordt. Daarbij past het verhaal van Jezus over de herder die zijn angst overwint uit zorg voor de schapen. Kinderen bedenken wat of wie hen over de angst heen kan helpen. Angst overwinnen In de onderbouw horen en zien de kinderen Sjors. Hij is bang dat zijn moeder elke keer weg gaat: ze is luchtballonpiloot. Hij ontdekt met de kinderen dat weggaan ook betekent: terugkomen. De kinderen in midden- en bovenbouw zien een film over een jongen die een oude vrouw heeft aangereden. Hij was aan het whatsappen op zijn fiets. Schuldgevoelens bij de jongen: wat te doen? Hoe kun je die angst overwinnen? De oude vrouw komt de jongen tegemoet. In dezelfde week speelt het verhaal van Jezus die met de angst voor de dood leeft en toch niet opgeeft. Met deze verhalen ontdekken de kinderen de bemoedigende paasboodschap dat angst niet het laatste woord mag hebben. Én dat we een nieuw licht aansteken als we de dood en de angst voorbij zijn: het licht van Pasen, de paaskaars in de kerk en het paasvuur op het platte-

4 Biebnieuws 8. Lekker thuis lezen Als we straks thuis zijn, gaan we lekker lezen. Op de bank, in bed, in de tuin: wat is jullie favoriete (voor)leesplek? Als ouder heb je meer invloed op het lezen van je kind dat je denkt. Juist als er thuis aandacht is voor (voor)lezen gaat je kind lezen leuker vinden en meer en beter lezen. Wat kun je als ouder doen? Voorlezen! Ook als uw kind zelf al kan lezen. Kies samen een boek uit en maak er een gezellig moment van. Zorg ervoor dat er boeken in huis zijn. Ga samen naar de bibliotheek, geef uw kind een boek cadeau of neem een Kinderzwerfboek mee. Stel vragen. Wilt u op een leuke manier aandacht schenken aan leesplezier? En de nieuwsgierigheid en fantasie van kinderen vergroten? Stel dan na het (voor)lezen een vraag: o Wie vond je het slimste en waarom? o Wat is je opgevallen in het verhaal? o Wie of wat zou jij willen zijn in het verhaal? Kinderen doen je na Een kind van lezende ouders heeft 5x zoveel kans ook een lezer te worden. Kinderboekenambassadeurs Hans & Monique Hagen maakten er een erg leuk filmpje over. Tips en ideeën Liever voorlezen in een andere taal? Op staan honderden kinderboeken in allerlei talen. Wanneer uw kind meer een doe-kind is: boeken met weetjes over hun sport of hobby hebben vaak wel hun interesse. Of probeer eens een moppenboek! Samen lezen is ook erg gezellig. Lees bijvoorbeeld om de beurt een zin, alinea of bladzijde aan elkaar voor. Of kijk eens naar samenleesboeken en theaterleesboeken. Er verschijnen ook regelmatig theaterlees-moppen! Op staan nog veel meer ideeën. Vraag ook gerust de leesconsulent van uw school! We gaan samen (voor) lezen! Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van de Bibliotheek op school in Kampen. Volg ons op Facebook. Ook zijn we te volgen op Instagram. Hier vindt u kinderboekentips voor alle leeftijden.

5

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 07-05-2019 Even bijpraten Na 2 weken meivakantie zijn we weer goed gestart met de laatste periode van het schooljaar. Een periode die meestal vol met leuke activiteiten zitten; klus-/ schoonmaakavond,

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: -Koningsspelen -Kinderfestival -Nieuws uit de groepen -Jouw licht op 040 -Juffendag Straatspeeldag -Schoolreisjes.

In deze nieuwsbrief: -Koningsspelen -Kinderfestival -Nieuws uit de groepen -Jouw licht op 040 -Juffendag Straatspeeldag -Schoolreisjes. In deze nieuwsbrief: Agenda: -17 mei verkeersexamen groep 7-25 en 26 mei vrij ( hemelvaart) -31 mei volgende nieuwsbrief -Koningsspelen -Kinderfestival -Nieuws uit de groepen -Jouw licht op 040 -Juffendag

Nadere informatie

Thema Kinderen en school. Lesbrief 20. Op het schoolplein

Thema Kinderen en school. Lesbrief 20. Op het schoolplein Thema Kinderen en school. Lesbrief 20. Op het schoolplein brengt zijn dochter Ama naar school. Hij praat met een moeder van een ander kind op het schoolplein. De moeder heet. Waar werkt? Wat leert u in

Nadere informatie

juli 2015 TSO Nieuwsbrief 4

juli 2015 TSO Nieuwsbrief 4 juli 2015 TSO Nieuwsbrief 4 Beste ouders, kinderen en geïnteresseerden Het schooljaar is alweer voorbij, het was een jaar waar we met veel plezier de tussenschoolse opvang verzorgd hebben. Nu zijn we net

Nadere informatie

Thema Kinderen en school.

Thema Kinderen en school. www.edusom.nl Thema Kinderen en school. Les 20. Op het schoolplein Taban brengt zijn dochter Ama naar school. Hij praat met een moeder van een ander kind op het schoolplein. De moeder heet Meryem. Waar

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda:

In deze nieuwsbrief: Agenda: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Vrijdag 26 februari informatie leesproject klaar voor de start voor ouders van groep 3. - 2 en 3 maart rapportgesprekken - Scouting Livingstone - Open dag - Interne Begeleiding

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9-18 mei 2018

Nieuwsbrief 9-18 mei 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 9-18 mei 2018 Beste ouders en verzorgers, Na een heerlijke meivakantie, die wel een beetje leek op een zomervakantie door het prachtige weer,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl.

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl. 4 maart 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 8 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Noordendijk 10 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Volkerakweg 24 maart paasviering 25 maart goede

Nadere informatie

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf.

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf. Jaargang 10 Nummer 16 15 april 2019 Agenda Dinsdag 16 en woensdag 18 april Vrijdag 19 april Maandag 22 april t/m Vrijdag 3 mei Zondag 5 mei Maandag 7 mei Woensdag 8 mei Vrijdag 10 mei Woensdag 15 mei Eindtoets

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar Nummer 14. Vrijdagmiddag 29 maart Techniekmiddag groep 7 en 8

Nieuwsbrief Schooljaar Nummer 14. Vrijdagmiddag 29 maart Techniekmiddag groep 7 en 8 Nieuwsbrief Schooljaar 2018-2019 Nummer 14 Belangrijke data: Vrijdagmiddag 29 maart Techniekmiddag groep 7 en 8 Maandag 1 april, groep 1 t/m 8 Kijkochtend voor ouders (zie info verderop) I.v.m. hiermee

Nadere informatie

Agenda BERICHTEN VANUIT DE DIRECTIE

Agenda BERICHTEN VANUIT DE DIRECTIE HOI nr. 04 woensdag 3 oktober 2018 In deze HOI weer belangrijke informatie over onze school. De volgende HOI verschijnt op 31 oktober. Vanaf heden kunt u de HOI ook terug lezen op de website van de school.

Nadere informatie

Infobulletin Basisschool St. Petrus Boxtel, Tel: 0411-672348 E-mail: info@st-petrus.nl website: www.st-petrus.nl

Infobulletin Basisschool St. Petrus Boxtel, Tel: 0411-672348 E-mail: info@st-petrus.nl website: www.st-petrus.nl Infobulletin Basisschool St. Petrus Boxtel, Tel: 0411-672348 E-mail: info@st-petrus.nl website: www.st-petrus.nl 06 januari 2016 Gefelicitaart!! 07 jan. Juf Evelien 08 jan. Lot gr. 3 10 jan. Lisa gr. 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018 Nieuwsbrief maart 2018 Belangrijke data in maart 1 maart Koffie uurtje op KAN 14.00 uur 14 maart Koffie uurtje op KRO 11.30 uur 16 maart Rapport mee naar huis 19 maart Rapport gesprekken Beste ouders en

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 12-03-2019 Even bijpraten met juf Marloes Hoi, ik ben juf Marloes. Ik ben 41 jaar en woon sinds 2 jaar in Creil. Na de voorjaarsvakantie ben ik gestart in groep 1 naast juf Ellen op maandag

Nadere informatie

Volgend schooljaar gaan we starten met het 5 gelijke tijden model. De kinderen gaan dan iedere dag van 8.30 uur tot uur naar school.

Volgend schooljaar gaan we starten met het 5 gelijke tijden model. De kinderen gaan dan iedere dag van 8.30 uur tot uur naar school. PROEFDRAAIEN 5 GELIJKE TIJDEN Volgend schooljaar gaan we starten met het 5 gelijke tijden model. De kinderen gaan dan iedere dag van 8.30 uur tot 14.00 uur naar school. Vanaf maandag 12 juni tot en met

Nadere informatie

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda Agenda Woensdag 15 februari Vrijdag 17 februari Maandag 20 t/m vrijdag 24 februari Woensdag 1 maart Donderdag 2 maart Groep 1 vrij Carnaval groep 1 s ochtends naar school Voorjaarsvakantie Aswoensdag Luizenpluizen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ april nummer 29

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ april nummer 29 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 8 april nummer 29 Agenda 12 april natuurlijk schoon dag! (groep 5 en 6 doet mee) 18 april bevrijdingsloop 19 april Continurooster tot 14.00 uur:

Nadere informatie

Wolderweetjes Weekinfo

Wolderweetjes Weekinfo Wolderweetjes Weekinfo Maandag 9 april 2018 BELANGRIJKE DATA Emailadreswww.wolderweide.nl s Middags Koningsspelen Koningsdag Kinderen vrij Schoolreisje Studiedag Kinderen vrij Tel.nr.: 0341-701110 Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Van Heemstraschool. Voorjaarsvakantie tot

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Van Heemstraschool. Voorjaarsvakantie tot 1 Nieuwsbrief Nummer 11 18-02-2019 Vanuit de directie Panelavond 25 februari 2019 gaat niet door! Vanwege de mogelijkheid tot inspreken bij de gemeente Hattem i.v.m. de keuze van het College van Burgermeester

Nadere informatie

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK je d r o w r a a d! n a v r e z j i w Judy Menger Directeur Kindcentrum Vroondaal Meester Jelle Ik ben meester Jelle en werk als adjunct-directeur op deze school. Ik ben

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 In dit nummer: oke op school nieuwe collega ouderbijdrage en schoolreis Kinderyoga ziekmeldingen LoS Droomspeelbus schoolschaak vermist

Nieuwsbrief 2 In dit nummer: oke op school nieuwe collega ouderbijdrage en schoolreis Kinderyoga ziekmeldingen LoS Droomspeelbus schoolschaak vermist Nieuwsbrief 2 In dit nummer: oke op school nieuwe collega ouderbijdrage en schoolreis Kinderyoga ziekmeldingen LoS Droomspeelbus schoolschaak vermist Kalender Het Spectrum 2015 2016 Regenboogweg 47 Almere

Nadere informatie

Schoolweek 32: vrijdag 22 april 2016

Schoolweek 32: vrijdag 22 april 2016 Schoolweek 32: vrijdag 22 april 2016 Pinksterviering Op maandag 9 mei, dus de maandagavond gelijk na de meivakantie, houden we samen, kinderen met ouders, belangstellenden en leerkrachten, de pinksterviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief februari 2017 Nieuwsbrief 2017 OBS De Pipegaal Weer naar Iedereen nog een fijn toegewenst! school!!!!!! nieuw jaar In deze nieuwsbrief Nieuwe leerlingen Verlof juf Sietske Even voorstellen voorleesontbijt Filmweekend

Nadere informatie

Vakantielezen is leuk!

Vakantielezen is leuk! Vakantielezen is leuk! Kinderen worden betere lezers door Vakantielezen Informatie voor ouders Deze brochure is mede mogelijk gemaakt door Stichting Kinderpostzegels Nederland Kinderen die in de vakantie

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.14

Jaargang december 2017 nr.14 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

jaargang nummer 3 27 september 2017

jaargang nummer 3 27 september 2017 jaargang 2017-2018 nummer 3 27 september 2017 Belangrijke data 25/09 t/m 29/09 meekijkweek 29/09 Bibittheater groep 8 Daisy, groep 4/5 Roland, groep 8 Sanne 03/10 studiedag, alle kinderen zijn vrij 05/10

Nadere informatie

Jezus vertelt, dat God onze Vader is

Jezus vertelt, dat God onze Vader is Eerste Communieproject 26 Jezus vertelt, dat God onze Vader is Jezus als leraar In les 4 hebben we gezien dat Jezus wordt geboren. De engelen zeggen: Hij is de Redder van de wereld. Maar nu is Jezus groot.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant Jaargang 10 Nummer 3 21 september 2018 Agenda Ma-di 24-25 sept Vrijdag 28 september Woensdag 3 oktober Vrijdag 5 oktober Woensdag 10 oktober Studiedagen alle leerlingen zijn vrij. Peuterwerk is open. Open

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2019

Nieuwsbrief mei 2019 Nieuwsbrief 17 24 mei 2019 Hoera.Indy is geboren! 13 mei is juf Nicky bevallen van een dochter Indy. Alles is goed verlopen en moeder en dochter maken het goed. We wensen Nicky samen met haar man Jurre,

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2C

Nieuwsbrief groep 1/2C Nieuwsbrief groep 1/2C Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2C voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Eline van Ee Simone Dreierink Wat gaan

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2015 Start schooljaar 2015- Het nieuwe schooljaar start op maandag 31 augustus. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Het kernteam drinkt een bakje koffie

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen. Even voorstellen. PCBS Julianaschool 31 oktober 2018

Nieuwe leerlingen. Even voorstellen. PCBS Julianaschool 31 oktober 2018 PCBS Julianaschool 31 oktober 2018 Nieuwe leerlingen Na de herfstvakantie is Luca van der Zande gestart op de Julianaschool. Wij wensen hem heel veel plezier op onze school! Even voorstellen Hallo allemaal,

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge t Vrije 32 nieuwsbrief 4301JZ Zierikzee jaargang 13 nr. 20 Tel. 0111-413644 Maandag 11 mei 2015 info@jldejonge.nl radarjenaplanschool@gmail.com directeur: Debora

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 3, 11 november In deze nieuwsbrief. Agenda. Volgende nieuwsbrief. Contact

NIEUWSBRIEF. Nr. 3, 11 november In deze nieuwsbrief. Agenda. Volgende nieuwsbrief. Contact NIEUWSBRIEF Nr. 3, 11 november 2016 In deze nieuwsbrief Rust Ouderenquête Instroom kleuters Schaatsen Voorstellen student Schoolbieb Oud papier dozen Betaling fotograaf Ouderbijdrage Kamp-vervoer Gebruik

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen 29 27 mei 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 28 Vr 29 Groep 3 gaat naar het museum en de juffen vieren hun verjaardag! Weekend Ma 1 Kamp groepen 8. Di 2 Kamp groepen 8. Wo 3 Kamp groepen 8. Verjaardag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER januari 2018

NIEUWSBRIEF. NUMMER januari 2018 NIEUWSBRIEF NUMMER 10 19 januari 2018 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Ouderavond Schoonmaakmoment Agenda Hoofdluis Nationale Voorleesdagen 2018 Startgroep Facebook pagina KJS Daarna Kerst is

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes!

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Nieuwsbrief, 17 november 2017

Nieuwsbrief, 17 november 2017 Nieuwsbrief, 17 november 2017 Sintviering maandag 4 december Kerstviering en knutselen 1 e Talentendag zeer geslaagd Winnaars kinderboekenweek Verkeersproject fietsverlichting Nieuws uit de bieb Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juli donderdag 20 juli uur doordraai-uur gr. 1 t/m 7

Nieuwsbrief. Juli donderdag 20 juli uur doordraai-uur gr. 1 t/m 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Juli 2017 Voor op de kalender Musical groep 8 Doorstroom groep 8 Uitnodiging Feestelijk Overblijven Feestje gemist? En de keuze is gevallen op Vakantiebieb Groepsindeling

Nadere informatie

augustus 2015 Nieuwsbrief 20 Isabella Jennifer Augustus 2015, Nieuwsbrief 20 Grote vakantie Nieuwe kinderen Oude kinderen

augustus 2015 Nieuwsbrief 20 Isabella Jennifer Augustus 2015, Nieuwsbrief 20 Grote vakantie Nieuwe kinderen Oude kinderen augustus 2015 Nieuwsbrief 20 Grote vakantie De grote vakantie is begonnen, wat zeg ik is al weer bijna half voorbij. In deze nieuwsbrief blikken we terug op het laatste gedeelte van schooljaar en vertellen

Nadere informatie

9 april Omdat er per ingang van volgend schooljaar 6 ouders stoppen met brigadieren zijn we dringend op zoek naar nieuwe verkeersbrigadiers!

9 april Omdat er per ingang van volgend schooljaar 6 ouders stoppen met brigadieren zijn we dringend op zoek naar nieuwe verkeersbrigadiers! Nieuwsbrief 13 9 april 2018 Foto kader: Chill-lezen aan het begin van de vrijdagmorgen in groep 6. Verkeersbrigadiers gezocht!!! Onderstaande oproep heeft al een aantal keren in de nieuwsbrief gestaan,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jaargang 21 nummer 01 Vrijdag 08 sept Een nieuw schooljaar. Artikelen in deze nieuwsbrief. Informatieavond.

Nieuwsbrief. Jaargang 21 nummer 01 Vrijdag 08 sept Een nieuw schooljaar. Artikelen in deze nieuwsbrief. Informatieavond. Jaargang 21 nummer 01 Vrijdag 08 sept. 2017 Nieuwsbrief Artikelen in deze nieuwsbrief Nieuw schooljaar Informatieavond Parkeren Agenda Gymnastiek Schoolreisgeld Foto s Activiteiten ladder Noordenveld Schoolreis

Nadere informatie

nieuwsbrief Kijk voor meer nieuws uit de groepen op

nieuwsbrief Kijk voor meer nieuws uit de groepen op nieuwsbrief Schooljaar 2016 2017 1 september 2016 nr. 2 Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl GAANDEWEG OP WEG In dit schooljaar gaan we werken met de godsdienst methode Kind

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 22 april 2016 Ma 25 t/m vrij 6 Za 7 Ma 9 Di 10 Woe 11 Do 12 Vrij 13 AGENDA

Nadere informatie

nieuwsbrief 17 juli 2019

nieuwsbrief 17 juli 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Agenda Na de zomervakantie krijgt ieder gezin een nieuwe schoolkalender. De activiteiten van de 1e maand delen we vast met jullie. Woensdag 17 juli - 11.45u

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12. Het licht van Pasen

Nieuwsbrief 12. Het licht van Pasen Nieuwsbrief 12 26 maart 2018 Het licht van Pasen Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht. Het licht van Jezus in de straat, op

Nadere informatie

In en om de Regenboog

In en om de Regenboog In en om de Regenboog 4 september 2012 Week 16, 15 april 2014 Schoolnieuws Pasen Met Pasen zingen we : De Heer is waarlijk opgestaan. Maar hoeveel mensen kennen die betekenis van Pasen nog, waarin de voorpagina

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27 mei 2016

Nieuwsbrief 27 mei 2016 Nieuwsbrief 27 mei 2016 Even delen Nu we weer vol op stoom zijn, lijkt de meivakantie alweer een poos geleden. Maar wat was het heerlijk om te genieten van het mooie lenteweer en het uitslapen elke dag.

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 1 Voorstellen

Spreekopdrachten thema 1 Voorstellen Spreekopdrachten thema 1 Voorstellen Opdracht 2 bij 1.2 Vraag en antwoord. Cursist A: lees de vraag hardop. Cursist B: lees het antwoord hardop. Klaar? Dan leest cursist B de vragen. Cursist A Cursist

Nadere informatie

TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda!

TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda! TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda! Deze informatiebrief kunt u ook lezen op www.willemsschool.nl. Agenda 3 juli

Nadere informatie

3 april. Trefwoord. No 15 3 april

3 april. Trefwoord. No 15 3 april No 15 3 april C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl 3 april In alle groepen werken we naar het paasfeest toe. Pasen is een

Nadere informatie

Nieuwsbrief April 2018 Fiduciaschool

Nieuwsbrief April 2018 Fiduciaschool Nieuwsbrief April 2018 Fiduciaschool CSBO Fiduciaschool, Distributiestraat 1, 9728 CR GRONINGEN Agenda april 2018 Datum Groep Activiteit Vrijdag 30 maart Alle Goede vrijdag; alle leerlingen zijn vrij!

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN VERZORGERS,

BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Nieuwsbrief 15 BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Het is zover: de zomervakantie staat voor de deur! Een moment om terug te kijken en te denken aan alle mooie herinneringen van het afgelopen jaar. Voor mijzelf

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Van de Redactie. De redactie

NIEUWSBRIEF. Van de Redactie. De redactie maart 2018 5de jaargang # 3 Van de Redactie Deze maand staat de nieuwsbrief in het teken van Pasen. Pasen, het grootste feest van de christenen. Overal ter wereld zullen de kerken weer vol zijn met mensen

Nadere informatie

Leestips! Tip 2: Zoek een gezellige plek om samen te lezen.

Leestips! Tip 2: Zoek een gezellige plek om samen te lezen. Leestips! Tip 1: Thuis lezen moet leuk zijn voor uw kind. Het gaat erom om samen met uw kind op een ontspannen manier bezig te zijn. Moedig Uw kind tijdens het lezen aan en geef een complimentje als het

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool

Welkom op de St. Willibrordschool Welkom op de St. Willibrordschool Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas

Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas Van harte welkom!! Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit boekje. Voor jou om in te kijken Voor je mama en papa om in te lezen. Beste mama en papa, Van harte

Nadere informatie

Beste ouders, Team Weemewereld

Beste ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 21 Beste ouders, maandag 12 vrijdag 16 februari Afgelopen woensdag is er een begin gemaakt met de waterafvoer van het schoolplein. Een aantal vrijwillige ouders hebben een gaten gemaakt in

Nadere informatie

Thema Nederlandse cultuur en gewoontes

Thema Nederlandse cultuur en gewoontes http://www.edusom.nl Thema Nederlandse cultuur en gewoontes Lesbrief 32. Mag ik even uitpraten? Wat leert u in deze les? Eén lange zin maken van twee korte zinnen. Je mening geven. Veel succes! Deze les

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Wij wensen alle kinderen die in mei jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF mei 2019

Wij wensen alle kinderen die in mei jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF mei 2019 NIEUWSBRIEF mei 2019 Belangrijke data: 6 mei start nieuwe denkgewoonten 14 mei koffieuurtje voor ouders 17 mei groep 1-2D bezoekt kinderboerderij 17 mei groep 8 bezoekt Verzetsmuseum 20 mei groep 1-2B

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal.

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal. MATTHIAS NIEUWS 1-4-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl Belangrijke data April 2018 17-04 Ochtend IEP- toets groep 8 18-04 Ochtend Iep- toets groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017 Nieuwsbrief Week 16 16 t/m 22 april 2017 Vanuit de directie Wat hadden we een gezellige dag vandaag. We zijn de ochtend begonnen met een vrolijk Paasontbijt in pyjama. Daarna hebben alle kinderen het Paasverhaal

Nadere informatie

Thema Kinderen en school. Lesbrief 19. Samen naar de bibliotheek

Thema Kinderen en school. Lesbrief 19. Samen naar de bibliotheek Thema Kinderen en school. Lesbrief 19. Samen naar de bibliotheek Taban gaat met zijn dochter voor het eerst naar de bibliotheek. Hij schrijft haar in bij de bibliotheek. Dan laat Soumiya aan Taban en Ama

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Het thema voor de komende weken is: Ik en jij

Nieuwsbrief. Het thema voor de komende weken is: Ik en jij Nieuwsbrief Nummer: 2017-2018-02 Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Het thema voor de komende weken is: Ik en jij Datum: 28-09-2017 Uw kind komt voortdurend andere mensen tegen. Weet u wie uw kind kent?

Nadere informatie

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen www.edusom.nl Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen Het is belangrijk om veel woorden te leren. In deze extra les vindt u extra woorden bij de Opstartlessen 1 t/m 5. Kijk ook eens naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2018

Nieuwsbrief april 2018 Nieuwsbrief april 2018 AGENDA Vrijdag 27 april: Start meivakantie! t/m zondag 13 mei (Moederdag) Woensdag 16 mei: Luizenfeest! Maandag 21 mei: Tweede Pinksterdag Vrijdag 25 mei: Fiets sponsortocht voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

Het Toermalijntje /2018 nummer 18

Het Toermalijntje /2018 nummer 18 Het Toermalijntje 13-07-2018 2017/2018 nummer 18 AGENDA Dinsdag 17 juli, 19.45 uur afscheid groep 8, locatie hoofd: alleen voor genodigden. Dinsdag 17 juli, 15.15 uur afscheid Albert locatie hoofd. Dinsdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

Voor plezier en ontspanning bij het opvoeden. 20 eenvoudige tips

Voor plezier en ontspanning bij het opvoeden. 20 eenvoudige tips 20 eenvoudige tips Voor plezier en ontspanning bij het opvoeden Wat leuk dat je mijn lijst met 6 leuke opvoedtips hebt aangevraagd! Ik help je graag om meer plezier in het opvoeden te krijgen zodat je

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Groep 7/8 op nickelodeon Schoolschaaktoernooi

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Groep 7/8 op nickelodeon Schoolschaaktoernooi nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 15 29-11-2017 In dit nummer: Groep 7/8 op nickelodeon Schoolschaaktoernooi Advent Kertfeest Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Groep 7/8 op Nickelodeon In oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Thema Gezondheid. Lesbrief 33. In gesprek met de leerkracht.

Thema Gezondheid. Lesbrief 33. In gesprek met de leerkracht. http://www.edusom.nl Thema Gezondheid Lesbrief 33. In gesprek met de leerkracht. Wat leert u in deze les? Een gesprek voeren met de leerkracht. Zinnen maken met omdat. Hulp vragen. Veel succes! Deze les

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van augustus 2018. In deze eerste nieuwsbrief van het schooljaar brengen we u op de hoogte van de lopende activiteiten van dit jaar. Informatieavond

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Maart 2018 Deze maand Ma 12 mrt Informatieavond voor alle groepen Wo 14 mrt Uiterlijk paasactie lijsten inleveren Ma 19 mrt Studiedag: alle leerlingen vrij 19-23 mrt Week van de lentekriebels

Nadere informatie

5 waardevolle vragen voor je kind.

5 waardevolle vragen voor je kind. 5 waardevolle vragen voor je kind. Schipperswijk 10 9665PM Oude Pekela 0610318833 info@moniquecoachtkids.nl www.moniquecoachtkids.nl Hallo mijn naam is Monique Postema. Al jaren werk ik met kinderen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. PBS informatieavond 16 september. Nieuws uit het team. Van school. Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa-

Nieuwsbrief. PBS informatieavond 16 september. Nieuws uit het team. Van school. Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa- Nieuwsbrief Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa- e! U doet toch ook mee! GEZELLIG!! I N D E Z E N I E U W S B R I E F O N D E R A N D E R E Vrije dagen Info-avond N U M

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Beste ouders, NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Beste ouders, Belangrijke data: Dinsdag 18 september Informatieavond in beide gebouwen groepen 1 t/m 4 19.30-20.30 Donderdag 20 september Informatieavond groepen

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Welkom in Wiebelwoud Centrum

Welkom in Wiebelwoud Centrum Welkom in Wiebelwoud Centrum Van harte welkom!! Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit boekje. Voor jou om in te kijken Voor je mama en papa om in te lezen. Beste mama en papa, Van harte welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief It Leech Pingjum, april 2019

Nieuwsbrief It Leech Pingjum, april 2019 Voor u ligt de nieuwsbrief van april. Wij wensen u veel leesplezier! Agenda Wo 10 april Peuter-kleuterochtend Wo 10 april Ma 15 april Groep 1-4 op bezoek bij boer Germ Giliam Di 16 en wo 17 april Centrale

Nadere informatie

25 maart Geachte ouder(s), verzorger(s),

25 maart Geachte ouder(s), verzorger(s), 10 25 maart 2019 Geachte ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen. In de natuur is te zien dat de knoppen gaan groeien, dat de bladeren gaan groeien en dat de eerste vogels bezig zijn met het bouwen

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis

Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis De Bron De eerste week zit erop! Een beetje spannend was het wel: een nieuw gebouw, vier trappen op, een nieuw lokaal en voor sommige kleuters ook nieuwe kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen.

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen. Nieuwsbrief groep 4a Een nieuw schooljaar Na de vakantie is iedereen van groep 4a met veel zin en inzet begonnen aan het nieuwe schooljaar. Springend en klimmend gingen we de school in! We hebben een nieuw

Nadere informatie

Continurooster, leerlingen zijn uur uit

Continurooster, leerlingen zijn uur uit Goed om te weten 19 5 juli 2017 Agenda 5 juli 19 juli Datum woensdag 5 juli dinsdag 11 juli donderdag 20 juli donderdag 20 juli vrijdag 21 juli Activiteit Groep 2 en 3 vrij Groep 2 en 3 naar innovatorium

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Gon afwezig i.v.m. audit werkzaamheden; Ik vind je lief dag; maand sluiting groep 6; Jetty en Gon vrij

Gon afwezig i.v.m. audit werkzaamheden; Ik vind je lief dag; maand sluiting groep 6; Jetty en Gon vrij Nieuwsbrief april 2017 Nieuwsbrief Inhoudsopgave 1. Agenda 2. Festiviteiten 3. De nieuwe taalmethode 4. De CITO Eindtoets 2017 5. Korte berichten 6. Bent u tevreden; vertel het anderen. Bent u ontevreden;

Nadere informatie

No Distance. We make the difference. Hallo allemaal, Hartelijke groet, Team No Distance. Nieuwsbrief januari Uitje van de maand januari

No Distance. We make the difference. Hallo allemaal, Hartelijke groet, Team No Distance. Nieuwsbrief januari Uitje van de maand januari Nieuwsbrief januari 2017 Hallo allemaal, In deze nieuwsbrief een terugblik op het uitje van december, maar ook informatie over het uitje van de maand januari. Marianne zal zich voorstellen in deze nieuwsbrief.

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Zo wordt de begeleiding van de groep goed verzorgd en verandert er weinig voor de kinderen.

BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Zo wordt de begeleiding van de groep goed verzorgd en verandert er weinig voor de kinderen. BESTE OUDERS EN VERZORGERS, De eerste twee schoolweken van 2016 zitten er weer op. Iedereen is weer goed begonnen en gelukkig zijn alle ogen en bijna alle vingers heel gebleven tijdens de viering van Oud

Nadere informatie