Provincieraadsbesluit

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Provincieraadsbesluit"

Transcriptie

1 1e Directie Dienst 11 Personeelsbeheer, Wedden en Pensioenen Provincieraadsbesluit betreft verslaggever STATUTEN EN REGLEMENTEN Reglement voor de inwonend huisbewaarder van provinciale gebouwen de heer Alexander Vercamer De Provincieraad, Gelet op de artikelen 65, 71 en 85 van de provinciewet; Gelet op het protocol van het Bijzonder Onderhandelingscomité voor het administratief, technisch en dienstpersoneel van het Provinciebestuur Oost- Vlaanderen van xxxxx ; Overwegende dat er nood bestaat inzake bewaking van een aantal provinciale gebouwen en patrimonium ; Overwegende dat deze taken van toezicht ook moeten uitgevoerd worden buiten de normale openingsuren van deze gebouwen en domeinen ; Overwegende dat het daarom noodzakelijk is een huisbewaarder aan te stellen die ter plaatse woont en de taken van inwonend huisbewaarder vervult ; Overwegende dat onder andere voor de afbakening van deze taken, voor de hiermee verbonden voordelen in natura, en voor de periodieke beoordeling van het functioneren van de inwonend huisbewaarder een reglement noodzakelijk is ; Gehoord het verslag van de Bestendige Deputatie ; besluit : Deel 1 Toepassingsgebied Artikel 1 Dit reglement heeft betrekking op de functie van inwonend huisbewaarder bij het Provinciebestuur van Oost-Vlaanderen, met uitzondering van het provinciaal onderwijs.

2 p. 2/8 Deel 2 Aanstelling van de inwonend huisbewaarder Artikel 2 De aanstelling en de beëindiging van de aanstelling van inwonend huisbewaarder gebeurt door de Bestendige Deputatie. Artikel 3 De Bestendige Deputatie wijst de terreinen, gebouwen en infrastructuur aan waarvoor een inwonend huisbewaarder moet worden aangesteld. Artikel 4 De inwonend huisbewaarder is in hoofdbetrekking benoemd of contractueel aangesteld als provinciepersoneelslid (met uitzondering van het personeel van het provinciaal onderwijs) en beschikt over een attest van goed gedrag en zeden. Artikel 5 De oproep tot kandidaten wordt in de eerste plaats gericht aan de personeelsleden die voldoen aan de voorwaarden gesteld in artikel 4 en die bovendien benoemd of contractueel aangesteld zijn in het gebouw of op de locatie waarvoor een inwonend huisbewaarder wordt gezocht ; Artikel 6 Bij ontstentenis van kandidaten als bedoeld in artikel 5, wordt een tweede oproep gericht aan alle personeelsleden van het Provinciebestuur Oost-Vlaanderen (met uitzondering van het personeel van het provinciaal onderwijs). Deel 3 Taakomschrijving en functieanalyse Artikel 7 De inwonend huisbewaarder staat in voor de zorg, de controle en bewaking van de terreinen, gebouwen en infrastructuur, ook buiten de normale diensturen van zijn hoofdbetrekking, tijdens de weekends en de vakantieperiodes. Hij voert zijn taken uit als een goed huisvader.

3 p. 3/8 Het gaat onder meer om volgende taken: - De huisbewaarder opent de toegangsdeuren elke ochtend vóór de aankomst van het dienstpersoneel. - Elke avond, na de normale diensturen, doet de huisbewaarder een rondgang op het terrein en in de gebouwen: hij gaat na of deuren, ramen en poorten gesloten zijn, stelt vast of de gebouwen verlaten zijn, de verlichting gedoofd is en controleert verwarmings- en andere toestellen. Hij sluit desgevallend de gebouwen en infrastructuur. Onder geen enkele voorwaarde geeft de huisbewaarder de sleutel aan iemand anders, behalve in toepassing van artikel Bij speciale gelegenheden (vergaderingen, recepties, ) 's avonds en tijdens de weekends, opent en sluit hij de deuren, is hij aanwezig als contactpersoon en biedt hij hulp indien nodig. - De huisbewaarder signaleert gebreken aan de terreinen, gebouwen en infrastructuur aan de verantwoordelijke locatie of zijn plaatsvervanger. - Hij controleert de alarmapparatuur met betrekking tot lift, inbraak en brand. Hij fungeert als contactpersoon in alarmsituaties. - De huisbewaarder controleert de terreinen, gebouwen en infrastructuur op inbraak en verwittigt indien nodig de politie. - De huisbewaarder treft de nodige maatregelen om schade te voorkomen als gevolg van slechte weersomstandigheden. Zo sluit hij bijvoorbeeld de ramen als er onweer dreigt en treft hij de nodige maatregelen bij vorst. - De huisbewaarder ontvangt de brieven, colli's en pakjes die buiten de diensturen binnenkomen. Hij tekent eventueel voor ontvangst en bezorgt de stukken zo vlug mogelijk aan het diensthoofd. - Hij hijst de vlaggen conform de voorschriften. - De huisbewaarder noteert wat hij vaststelt in een logboek. Artikel 8 Wanneer naast de taken, zoals opgesomd in artikel 7, specifieke taken en opdrachten worden toevertrouwd aan de huisbewaarder in het het kader van het huisbewaarderschap van een welbepaalde locatie, worden deze opgesomd in een afzonderlijk document ondertekend door de huisbewaarder en het bestuur, dat als bijlage bij het aanstellingsbesluit en/of bijlage aan de arbeidsovereenkomst wordt gevoegd. Deel 4 Vergoeding via voordelen in natura Artikel 9 De inwonend huisbewaarder ontvangt de gewone bezoldiging voor zijn hoofdbetrekking. Voor zijn taken als huisbewaarder, die geacht worden in het verlengde te liggen van de functie in hoofdbetrekking, wordt hij vergoed via voordelen in natura, zijnde kosteloze huisvesting, verwarming en verlichting. De waarde van deze verkregen voordelen wordt forfaitair geraamd overeenkomstig artikel 18 van het koninklijk besluit tot uitvoering van het Wetboek van de inkomstenbelastingen 1992.

4 p. 4/8 Het bestuur zorgt ervoor dat de basisvoorzieningen voor TV-distributie en telecommunicatie aanwezig zijn. De kosten voor aansluiting op het TVdistributienet en telefonie/telecommunicatie alsook de abonnements- en gesprekskosten worden door de huisbewaarder zelf gedragen. Het bestuur stelt verplichtend, voor beroepsdoeleinden, een GSMtoestel ter beschikking van de huisbewaarder. Het bestuur neemt de abonnements- en gesprekskosten van het beroepsmatig gebruik van dit toestel ten hare laste. Het is, indien gewenst, toegestaan de GSM voor privé-doeleinden te gebruiken. De kosten die hiermee verband houden zijn volledig ten laste van de huisbewaarder. Artikel 10 Vóór de aanvang van de bewoning en na de door het bestuur uitgevoerde of opgelegde werken, wordt door de technische dienst een omstandige staat opgemaakt van de lokalen die aan de huisbewaarder voor bewoning worden toegewezen. Deze staat wordt voor akkoord ondertekend door beide partijen. Artikel 11 De huisbewaarder en zijn gezin bewonen en gebruiken alleen de lokalen en het terrein die hen zijn toegewezen. Een plan van deze lokalen en het terrein worden gevoegd bij de staat zoals bepaald in artikel 10 en worden als bijlage bij het aanstellingsbesluit en/of bijlage aan de arbeidsovereenkomst gevoegd. Artikel 12 De lokalen en terreinen die aan de huisbewaarder zijn toegewezen moeten altijd proper zijn. De lokalen worden op kosten van het bestuur in goede staat van huur gesteld op het ogenblik dat de huisbewaarder in dienst treedt. Normaal opfrissings- en onderhoudswerk moet geregeld worden door en op kosten van de huisbewaarder uitgevoerd worden. Hierbij zijn de onderhoudsverplichtingen van de huurder, zoals bepaald in de woninghuurwetgeving, van toepassing. Tijdens de bewoning verleent de huisbewaarder bij elk verzoek vanwege het bestuur of zijn gemandateerde binnen de 24 uur en mits afspraak toegang tot de lokalen die hem voor zijn bewoning zijn toegewezen. Artikel 13 De huisbewaarder mag in het gebouw of op het terrein geen enkele commerciële of politieke activiteit uitoefenen of handeling stellen die de neutraliteit van het bestuur in het gedrang brengen.

5 p. 5/8 Artikel 14 Indien de huisbewaarder vergunningsplichtige werken, verfraaiingen, verbeteringen of veranderingen uitvoert aan de door hem bewoonde lokalen, het in gebruik gekregen terrein of de omheining hiervan, moet hij vooraf een geschreven toestemming hebben van de Bestendige Deputatie. Bij gebrek hieraan behoudt het bestuur zich het recht voor te eisen dat het in gebruik gekregen goed in zijn oorspronkelijke staat hersteld wordt. Behoudens andersluidende overeenkomst, opgenomen in de schriftelijke en voorafgaande toelating, zullen de werken zonder vergoeding ten bate van het bestuur verworven blijven. Geen enkele van deze werken, verfraaiingen, verbeteringen of veranderingen mag in strijd zijn met geldende wettelijke bepalingen. Artikel 15 Het bestuur betaalt het herstellingswerk veroorzaakt door de werkzaamheden die ze heeft bevolen en die schade hebben toegebracht aan de lokalen en het terrein die de huisbewaarder werden toegewezen. Hetzelfde geldt voor de herstelling van de toevallige schade in genoemde lokalen en terrein, en die niet kan worden toegeschreven aan een verzuim van de huisbewaarder. Artikel 16 Wat betreft de huurrisico s en het burenverhaal, is de huisbewaarder niet gehouden een brandverzekering af te sluiten (artikel 1730 en volgende van het Burgerlijke Wetboek). Hij is wel verplicht, op eigen kosten, een verzekeringspolis af te sluiten voor de volledige inboedel van de door hem gebruikte en bewoonde ruimtes. Artikel 17 De verhuiskosten van de eigen inboedel komen altijd ten laste van de huisbewaarder, behalve wanneer de verhuizing om dienstnoodwendigheden noodzakelijk is. Artikel 18 Het bezit van huisdieren binnen het aan de huisbewaarder toegewezen privé-terrein is toegelaten, mits voorafgaande toestemming, en voor zover dit geen overlast verzoorzaakt.

6 p. 6/8 DEEL 5 Beoordeling Artikel 19 De inwonend huisbewaarder dient te beschikken over volgende vaardigheden : - kennis van de veiligheidsvoorschriften in verband met bewaking van gebouwen; - zorgzaamheid; - zelfstandigheid; - discretie en betrouwbaarheid; - communicatievaardigheid, zowel bij persoonlijke als telefonische contacten; - een vlotte samenwerking met technisch en ander personeel; - een gepaste houding tegenover publiek en bezoekers; - efficiëntie in moeilijke en onverwachte situaties; - stressbestendigheid; - elementaire technische kennis (telefoon, parlefoon, GSM, computer, blusapparatuur ); - in staat zijn om kleine (dringende) logistieke taken op zich te nemen. Artikel 20 De inwonend huisbewaarder ressorteert voor de uitvoering van zijn taken onder de bevoegdheid van de locatieverantwoordelijke van het gebouw, waarvoor hij werd aangesteld. Artikel 21 De locatieverantwoordelijke staat in voor de beoordeling van de prestaties van de inwonend huisbewaarder. Deze beoordeling kan op ieder ogenblik gebeuren, maar minstens om de twee jaar en in elk geval wanneer betrokkene in zijn hoofdbetrekking ongunstig wordt geëvalueerd. Van de beoordeling wordt een kort verslag opgemaakt, dat door beide partijen ondertekend wordt. De inwonend huisbewaarder kan zijn schriftelijke opmerkingen aan het verslag laten toevoegen. Bij een negatieve beoordeling wordt het verslag, samen met de eventuele schriftelijke opmerkingen van de inwonend huisbewaarder, aan de Bestendige Deputatie voorgelegd. Deze laatste kan, na betrokkene te hebben gehoord, beslissen tot beëindiging van de aanstelling.

7 p. 7/8 DEEL 6 Vervanging Artikel 22 Indien de inwonend huisbewaarder in zijn hoofdbetrekking bij het Provinciebestuur Oost-Vlaanderen, een vakantieverlof van ten minste één week aanvraagt, kan hij, in overleg met de locatieverantwoordelijke, in zijn functie van inwonend huisbewaarder worden vervangen, voor zover het verzoek tot vervanging minstens één maand op voorhand heeft gericht aan de locatieverantwoordelijke. Op voorstel van de locatieverantwoordelijke beslist de Bestendige Deputatie omtrent de vervanging van de huisbewaarder en de te presteren uren in het kader van deze opdracht. Artikel 23 De uren, vastgesteld overeenkomstig artikel 22 en gepresteerd in het kader van de opdracht als vervangend huisbewaarder, worden naar keuze van de vervanger, ofwel gecompenseerd ofwel uitbetaald op basis van het geldend uurloon in het niveau E1, zoals bepaald in het personeelsstatuut van het provinciepersoneel van de Provincie Oost-Vlaanderen. Het uurloon wordt vastgesteld op 1/1976 van dat geïndexeerd jaarlijks minimumbedrag van de weddenschaal E1 overeenkomstig het geldelijk statuut van het provinciepersoneel. DEEL 7 Beëindiging van de aanstelling Artikel 24 De aanstelling van de inwonend huisbewaarder eindigt : 1. bij de beëindiging van de benoeming of contractuele aanstelling in de hoofdbetrekking bij het Provinciebestuur Oost- Vlaanderen; 2. indien de huisbewaarder zijn aanstelling wenst te beëindigen; 3. indien de Bestendige Deputatie de betreffende functie van inwonend huisbewaarder afschaft; 4. na beslissing tot ontslag van de Bestendige Deputatie ingevolge een negatief verslag van de locatieverantwoordelijke; 5. bij het overlijden van de huisbewaarder.

8 p. 8/8 Artikel 25 De huisbewaarder die zijn aanstelling wenst te beëindigen deelt dit ten minste vijf maanden vooraf bij aangetekend schrijven aan de Bestendige Deputatie mee. Van deze termijn kan, mits akkoord van de Bestendige Deputatie, worden afgeweken. Artikel 26 In alle omstandigheden van beëindiging van de aanstelling als inwonend huisbewaarder, behoudens bij overlijden, dient de woning volledig ontruimd te zijn binnen de twee maanden na de beëindiging van de aanstelling. Bij het overlijden van de huisbewaarder krijgen de echtgeno(o)t(e) en de nabestaanden die onder hetzelfde dak wonen, drie maanden de tijd om een andere woning te zoeken. DEEL 8 Inwerkingtreding besluit Artikel 27 Onderhavig besluit treedt in werking de eerste van de tweede maand volgend op de goedkeuring van dit besluit door de Provincieraad. Met ingang van die datum wordt het provincieraadsbesluit van 13 juni 2001 met betrekking tot het reglement op de functie van inwonend huisbewaarder van het provinciaal domein het Leen opgeheven. Gent, Namens de Provincieraad : de Provinciegriffier de Voorzitter

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 11e Directie Dienst 112 Provinciaal Domein Het Leen Provincieraadsbesluit referte betreft 112/2000.612/AVG/MV PROVINCIAAL DOMEIN HET LEEN reglement op de functie van inwonend huisbewaarder contactpersoon

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 7e Directie Dienst 71 Personeelsbeheer, Wedden en Pensioenen Provincieraadsbesluit betreft PROVINCIAAL ONDERWIJS - ALLE SCHOLEN Statuut niet-gesubsidieerd administratief en technisch, meesters-, vak- en

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 1e Directie Dienst 11 Personeelsbeheer, Wedden en Pensioenen Provincieraadsbesluit betreft verslaggever STATUTEN EN REGLEMENTEN wijziging modaliteiten loopbaanonderbreking voor ouderschapsverlof en voor

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad 7 e Directie Dienst 71 Personeelsbeheer, Wedden en Pensioenen Verslag aan de Provincieraad registratienr. 0703712 betreft verslaggever PROVINCIAAL ONDERWIJS Begrafenisvergoeding niet-gesubsidieerd ondersteunend

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 7 e Directie Dienst 71 Personeelsbeheer, Wedden en Pensioenen Provincieraadsbesluit betreft verslaggever ALLE SCHOLEN Wijzigingen aan het statuut van het niet-gesubsidieerd administratief en technisch,

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 7e Directie Dienst 71 Personeelsbeheer, Wedden en Pensioenen Provincieraadsbesluit betreft verslaggever PROVINCIAAL ONDERWIJS Geldelijke bepalingen voor het gesubsidieerd personeel en het niet-gesubsidieerd

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 1e Directie Dienst 12 Werving en Loopbaan Provincieraadsbesluit betreft AANPASSINGEN PERSONEELSFORMATIE EN FUNCTIEBESCHRIJVINGEN wijzigingen aan de personeelsformatie van de diensten 32, 33 en 34 + functiebeschrijving

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit Griffie Provincieraadsbesluit betreft verslaggever PROVINCIAAL ARCHIEF Bruikleenreglement betreffende archiefdocumenten bewaard in het Provinciaal Archief Oost-Vlaanderen de heer Jean-Pierre Van Der Meiren

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 7e Directie Dienst 71 Personeelsbeheer, Wedden en Pensioenen Provincieraadsbesluit betreft PROVINCIAAL ONDERWIJS Diverse wijzigingen aan het statuut van het administratief en technisch, meesters-, vak-

Nadere informatie

Artikel 3 - Capaciteit Boekingsperiode - Kostprijs

Artikel 3 - Capaciteit Boekingsperiode - Kostprijs directie Sport & Recreatiedomeinen provinciaal domein Het Leen Gebruiksreglement voor het provinciaal jeugdkampeercentrum Artikel 1 Doelstelling Dit reglement bevat de gebruiksvoorwaarden voor het provinciaal

Nadere informatie

ondergetekende enerzijds hierna genoemd "de Provincie";

ondergetekende enerzijds hierna genoemd de Provincie; BEHEERSOVEREENKOMST PROVINCIE APB DE GAVERS 34/03/mdc/patr/dom/gav/beheersokst1 BEHEERSOVEREENKOMST TUSSEN DE ONDERGETEKENDEN: De Provincie Oost-Vlaanderen, voor wie hier handelen namens de Bestendige

Nadere informatie

DE PROVINCIERAAD VAN OOST-VLAANDEREN,

DE PROVINCIERAAD VAN OOST-VLAANDEREN, Gecoördineerde versie in werking vanaf 1 januari 2003 Provinciaal reglement ter subsidiëring van de verwezenlijking van het provinciaal fietsnetwerk en het bovenlokaal functioneel fietsroutenetwerk. DE

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit departement Personeel dienst Personeel onderwijs Provincieraadsbesluit betreft verslaggever PROVINCIAAL INSTITUUT HEYNSDAELE TE RONSE Overgangsmaatregelen met betrekking tot het afschaffen van de vergoeding

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 1e Directie Dienst 11 Personeelsbeheer, Wedden en Pensioenen Provincieraadsbesluit betreft PROVINCIEPERSONEEL reglement "controle op afwezigheden wegens ziekte" De Provincieraad, Gelet op de provinciewet

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad 7e Directie Dienst 71 Personeelsbeheer, Wedden en Pensioenen Verslag aan de Provincieraad betreft PROVINCIAAL ONDERWIJS Diverse wijzigingen aan het statuut van het administratief en technisch, meesters-,

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad 6 e Directie Dienst 62 Gezondheid Verslag aan de Provincieraad registratienr. 0710790 betreft verslaggever PISAD Resultatenrekening en toelichting 2006 voor vaststelling ; verslag Rekenhof voor kennisgeving

Nadere informatie

Provincie Oost-Vlaanderen

Provincie Oost-Vlaanderen Provincie Oost-Vlaanderen 1e Directie Dienst 11 Personeelsbeheer, Wedden en Pensioenen P rovi n cieraadsbesl u it betreft VERGOEDINGEN JURY EN GOMMISSIE De Provincieraad, Gelet op de artikelen 65,71en

Nadere informatie

Hoofdstuk 1: Algemene bepaling

Hoofdstuk 1: Algemene bepaling MODEL VAN OVEREENKOMST BIJLAGE 2 Tussen: de Provincie Oost-Vlaanderen, met zetel in het Provinciehuis, Gouvernementstraat 1, 9000 Gent, vertegenwoordigd door de deputatie, voor wie optreden de heer (voornaam

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit Griffie Provincieraadsbesluit betreft verslaggever PROVINCIAAL ARCHIEF Reglement betreffende de leeszaalwerking en de openbaarheid van archiefdocumenten van het Provinciaal Archief Oost-Vlaanderen de heer

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad 7e Directie Dienst 71 Personeelsbeheer, Wedden en Pensioenen Verslag aan de Provincieraad betreft PROVINCIALE CENTRA VOOR VOLWASSENENONDERWIJS Samenwerking tussen de Provinciale Centra voor Volwassenenonderwijs

Nadere informatie

Besluit van de Deputatie

Besluit van de Deputatie provinciegriffier --- vergadering van 03 december 2018 aanwezig Moens Kurt, wnd. voorzitter Grillaert Leentje Gillis Rita Charlier Anna Maria leden De Smet Albert, provinciegriffier dossiernummer: 1806028

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit departement Personeel dienst Personeelsbeheer dossiernummer: 1405961 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Overname personeelsleden Recreatiepark De Ster - overname personeelsleden met ingang van

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Welzijn, Gezondheid, Wonen, Jeugd en Ontwikkelingssamenwerking --- dossiernummer: 1203586 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever NOORD-ZUID SAMENWERKING: reglement Wereldcentrum met betrekking

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van de deputatie (Artikel 55 Provinciedecreet)

Huishoudelijk reglement van de deputatie (Artikel 55 Provinciedecreet) departement Interne Organisatie Griffie Reglement met betrekking tot de deputatie (huishoudelijk reglement) Huishoudelijk reglement van de deputatie (Artikel 55 Provinciedecreet) Hoofdstuk I - Organisatie

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Sport & Recreatiedomeinen dienst Sport dossiernummer: 1704203 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Reglement ' Oost-Vlaamse Sportringen' wijziging om op 18.12.2017 voor laatste maal de Oost-

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 7 e Directie Dienst 71 Personeelsbeheer, Wedden en Pensioenen Provincieraadsbesluit betreft verslaggever PROVINCIAAL INSTITUUT HEYNSDAELE - RONSE Reglement van orde - Protocol van verblijf, opvang, behandeling

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 6 e Directie Dienst 61 Welzijn Provincieraadsbesluit betreft verslaggever GEZINSZORG 61/04g/wb-ave-fm/04003 Meerjarenovereenkomst private diensten gezinszorg de heer Jean-Pierre Van Der Meiren De Provincieraad,

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 1e Directie Dienst 12 Werving en Loopbaan Provincieraadsbesluit betreft verslaggever PERSONEELSBEHOEFTEN - FORMATIE Wijziging personeelsformatie dienst Belastingen en voorzien van nieuwe functiebeschrijvingen

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Sport & Recreatiedomeinen dienst Sport Provincieraadsbesluit betreft verslaggever REGLEMENT 'OOST-VLAAMSE SPORTTROFEEËN wijziging samenstelling van de jury mevrouw Hilde Bruggeman De Provincieraad,

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Economie, Landbouw & Platteland, Europese en Internationale samenwerking dienst Economie, Europese & Internationale samenwerking Provincieraadsbesluit betreft verslaggever GEWOON PROVINCIEBEDRIJF

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement vereniging

Huishoudelijk reglement vereniging Huishoudelijk reglement vereniging EHBO vereniging Sint Christophorus Heemskerk Naam en plaats De vereniging draagt de naam: E.H.B.O. vereniging Sint Christophorus, opgericht 18 februari 1954 te Heemskerk

Nadere informatie

Besluit van de Vlaamse Regering betreffende de erkenning van beoefenaars van paramedische beroepen

Besluit van de Vlaamse Regering betreffende de erkenning van beoefenaars van paramedische beroepen Besluit van de Vlaamse Regering betreffende de erkenning van beoefenaars van paramedische beroepen DE VLAAMSE REGERING, Gelet op de bijzondere wet van 8 augustus 1980 tot hervorming der instellingen, gewijzigd

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit departement Personeel dienst Werving en Personeelsbeheer dossiernummer: 1605475 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Reglement met betrekking tot de arbeidsongeschiktheid wegens ziekte, privéongeval

Nadere informatie

Besluit van de Vlaamse Regering betreffende de erkenning van de beroepstitel van vroedvrouw

Besluit van de Vlaamse Regering betreffende de erkenning van de beroepstitel van vroedvrouw Besluit van de Vlaamse Regering betreffende de erkenning van de beroepstitel van vroedvrouw DE VLAAMSE REGERING, Gelet op de bijzondere wet van 8 augustus 1980 tot hervorming der instellingen, artikel

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement. Paviljoen Maria

Huishoudelijk reglement. Paviljoen Maria Paviljoen Maria Huishoudelijk reglement Paviljoen Maria Gegevens Paviljoen Maria Gegevens bewoner Naam: Adres: Geboortedatum: Gsm bewoner: Contactgegevens ouders: (naam, adres, telefoon) Beste bewoner,

Nadere informatie

Versie van DEEL III De wedde Inhoudsopgave 1. Wettelijke en reglementaire basis 2. Algemeen 2.1 Definitie van de wedde 2.1.

Versie van DEEL III De wedde Inhoudsopgave 1. Wettelijke en reglementaire basis 2. Algemeen 2.1 Definitie van de wedde 2.1. Versie van 21-03-2011 DEEL III De wedde Inhoudsopgave 1. Wettelijke en reglementaire basis 2. Algemeen 2.1 Definitie van de wedde 2.1.1 Volledige wedde 2.1.2 Niet volledig verschuldigde wedde 3. Recht

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 11 e Directie Dienst 113 Sport Provincieraadsbesluit betreft verslaggever SPORTPROMOTIE - SPORT - EN SPELKAMPEN Reglement sport - en spelkampen mevrouw Carina Van Cauter De Provincieraad, Gelet op artikel

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad departement Logistiek dienst Patrimonium dossiernummer:. 1406710 Verslag aan de Provincieraad betreft verslaggever PAC Het Zuid Gent: parking Overeenkomst beheer en commerciële exploitatie parkeergarages

Nadere informatie

HOOFDSTUK I. - Algemene bepalingen. Voor de toepassing van dit besluit wordt met de term «gemeente» ook een «brandweerintercommunale» verstaan.

HOOFDSTUK I. - Algemene bepalingen. Voor de toepassing van dit besluit wordt met de term «gemeente» ook een «brandweerintercommunale» verstaan. KONINKLIJK BESLUIT VAN 12 OKTOBER 2011 TOT OVERPLAATSING NAAR DE FOD BINNENLANDSE ZAKEN VAN DE PERSONEELSLEDEN IN DIENST BIJ DE CENTRA VAN HET EENVORMIG OPROEPSTELSEL. (inw. 31 oktober 2011) (B.S. 21.10.2011)

Nadere informatie

RICHTLIJNEN VOOR HET GEBRUIK VAN DE MOBIELE TELEFOON. Gezinszorg Villers vzw

RICHTLIJNEN VOOR HET GEBRUIK VAN DE MOBIELE TELEFOON. Gezinszorg Villers vzw RICHTLIJNEN VOOR HET GEBRUIK VAN DE MOBIELE TELEFOON INHOUD 1. VOORWERP... 3 2. TOEPASSINGSGEBIED... 3 3. TOEKENNING VAN EEN MOBIELE TELEFOON... 3 4. RICHTLIJNEN VOOR HET GEBRUIK VAN DE MOBIELE TELEFOON...

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad 10 e Directie Dienst 102 Land- en Tuinbouw Verslag aan de Provincieraad registratienr. 0704919 betreft verslaggever PROVINCIAAL PLATTELANDSBELEID Samenstelling Provinciaal ManagementComité (PMC) de heer

Nadere informatie

Oost-Vlaanderen Voor ieder van ons

Oost-Vlaanderen Voor ieder van ons Provincie Oost-Vlaanderen Voor ieder van ons directie Welzijn, Gezondheid, Wonen, Jeugd en Ontwikkelingssamenwerking dienst Maatschappelijke Participatie Provi ncieraadsbesl uit betreft STEUNPUNT VRIJWILLIGERSWERK

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 6e Directie Welzijn en Gezondheid Provincieraadsbesluit betreft verslaggever STEUNPUNT VRIJWILLIGERSWERK Reglement betreffende de provinciale collectieve verzekering vrijwilligerswerk de heer Eddy Couckuyt

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT NOODHUISVESTING OCMW

HUISHOUDELIJK REGLEMENT NOODHUISVESTING OCMW HUISHOUDELIJK REGLEMENT NOODHUISVESTING OCMW Hoofdstuk 1 : algemene bepalingen Artikel 1 Het OCMW van Lubbeek kan in toepassing van artikel 1 in van de organieke wet van 8 juli 1976 materiële dienstverlening

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 9e Directie Dienst 91 Kunst en Cultuur Provincieraadsbesluit betreft verslaggever HERWERKING REGLEMENTEN PRIJZEN CULTUUR EN MONUMENTENZORG reglement prijs provincie Oost-Vlaanderen voor beeldende kunst

Nadere informatie

ALGEMENE HUURVOORWAARDEN VOOR GARAGEBOX/BERGING

ALGEMENE HUURVOORWAARDEN VOOR GARAGEBOX/BERGING ARTIKEL 1 DEFINITIES 1.1 Garagebox/berging: de gehuurde ruimte zoals bedoeld in artikel 7:230a van het Burgerlijk Wetboek 1.2 Huurder: degene(n) met wie verhuurder een overeenkomst van huur en verhuur

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Cultuur uitleendienst Provincie Oost-Vlaanderen dossiernummer: 1705897 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Reglement uitleendienst Aanpassing Jozef Dauwe 1. Feitelijke en juridische gronden

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit departement Interne Organisatie dienst Communicatie dossiernummer: 1802321 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Wedstrijdreglement met het oog op regiomarketing Reglement: Wedstrijdreglement met

Nadere informatie

GEWIJZIGD. A. In artikel 13, tweede lid wordt gewijzigd zodat het komt te luiden als volgt:

GEWIJZIGD. A. In artikel 13, tweede lid wordt gewijzigd zodat het komt te luiden als volgt: Voordracht aan Provinciale Staten GEWIJZIGD van Presidium Vergadering December 2014 Nummer 6740 Onderwerp Wijziging Reglement van orde voor de vergaderingen van Provinciale Staten, e.a. 1 Ontwerpbesluit

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 11 e Directie Dienst 113 Sport Provincieraadsbesluit betreft verslaggever SUBSIDIEREGLEMENT SPORTEVENEMENTEN ter betoelaging van sportevenementen georganiseerd op het grondgebied van de Provincie Oost-Vlaanderen

Nadere informatie

REGLEMENT ARBEIDSONGESCHIKTHEID WEGENS ZIEKTE, PRIVÉONGEVAL EN ARBEIDSONGEVAL

REGLEMENT ARBEIDSONGESCHIKTHEID WEGENS ZIEKTE, PRIVÉONGEVAL EN ARBEIDSONGEVAL REGLEMENT ARBEIDSONGESCHIKTHEID WEGENS ZIEKTE, PRIVÉONGEVAL EN ARBEIDSONGEVAL HOOFDSTUK I - ALGEMENE BEPALINGEN Artikel 1 - Toepassingsgebied en terminologie 1. Dit reglement is van toepassing op de werknemers

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement EHBO Vragender

Huishoudelijk reglement EHBO Vragender Huishoudelijk reglement EHBO Vragender Doel en middelen: Artikel 1. De Organisatie van cursussen en de voortgezette opleiding ligt in handen van het bestuur. Het bestuur volgt bij de organisatie en de

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Recreatiedomeinen --- dossiernummer: 1805507 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Nieuwdonk overdracht van het domein Nieuwdonk van DDS naar de provincie : ontwerp protocolakkoord. Alexander

Nadere informatie

KAMER VAN BEROEP GESUBSIDIEERD OFFICIEEL ONDERWIJS BESLISSING. Nr. GOO/2013/169/

KAMER VAN BEROEP GESUBSIDIEERD OFFICIEEL ONDERWIJS BESLISSING. Nr. GOO/2013/169/ 1 KAMER VAN BEROEP GESUBSIDIEERD OFFICIEEL ONDERWIJS BESLISSING Nr. GOO/2013/169/ Inzake :, wonende te,, bijgestaan door Mter, advocaat te, Verzoekende partij Tegen: de PROVINCIE, vertegenwoordigd door

Nadere informatie

Besluit van de Deputatie

Besluit van de Deputatie Oost-Vlaamse Bestuursacademie aanwezig André Denys, gouverneur-voorzitter Marc De Buck, Alexander Vercamer, Ivan Verleyen, Frans Van Gaeveren Jean-Pierre Van Der Meiren, Carina Van Cauter, leden Albert

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit Tweede algemene stafdienst Provincieraadsbesluit betreft verslaggever IMPLEMENTATIE PROVINCIEDECREET Provincieraadsbesluit van 20 december 2006 - Reglement tot vaststelling van de bevoegdheden van de provincieraad

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 6 e Directie Dienst 61 Welzijn Provincieraadsbesluit betreft verslaggever ZORG subsidie voor zorgcircuitvorming en specifieke aandachtsgroepen in de geestelijke gezondheidszorg (62/03b07/fm/05003) de heer

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Welzijn, Gezondheid, Wonen, Jeugd en Ontwikkelingssamenwerking Pisad provinciaal intern verzelfstandigd agentschap (piva) dossiernummer: 1706073 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Uitkanteling

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Ruimte dienst Mobiliteit dossiernummer: 1800386 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Reglement met betrekking tot de toekenning van subsidies voor projecten voor duurzame mobiliteit Opheffing

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 9e Directie Dienst 92 Monumentenzorg en Cultuurpatrimonium Provincieraadsbesluit betreft verslaggever HERWERKING REGLEMENTEN PRIJZEN CULTUUR EN MONUMENTENZORG reglement prijs provincie Oost-Vlaanderen

Nadere informatie

AGENDAPUNT VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 20 JUNI 2012

AGENDAPUNT VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 20 JUNI 2012 1/7 AGENDAPUNT VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 20 JUNI 2012 GEBRUIKSREGLEMENT JEUGDLOKALEN GROENSTRAAT Toelichting Het gebruiksreglement (bepalingen voor vast en occasioneel gebruik), het

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad 1e Directie Dienst 11 Personeelsbeheer, Wedden en Pensioenen Verslag aan de Provincieraad registratienr. 0602975 betreft verslaggever PERSONEELSFORMATIE aanpasing formatie dienst 101 naar aanleiding van

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Sport & Recreatiedomeinen --- dossiernummer: 1403325 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Overname recreatiedomein De Ster Overname recreatiedomein De Ster te Sint-Niklaas vanaf 01/01/2015

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 7e Directie Dienst 71 Personeelsbeheer, Wedden en Pensioenen Provincieraadsbesluit betreft verslaggever FLANKEREND ONDERWIJSBELEID Wijziging aan het reglement subsidiëring projecten ter bevordering van

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad 7 e Directie Dienst 71 Personeelsbeheer, Wedden en Pensioenen Verslag aan de Provincieraad registratienr. 0508136 betreft verslaggever PSBLO MEETJESLAND Verlenging van de scholengemeenschap basisonderwijs

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 6e Directie Dienst 62 Gezondheid Provincieraadsbesluit betreft verslaggever ZORG Reglement provinciale mantelzorgpremie - nieuwe gecoördineerde versie (62/03303/fm/05009) de heer Jean-Pierre Van Der Meiren

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 6 e Directie Dienst 62 Gezondheid Provincieraadsbesluit betreft verslaggever ZORG Subsidie voor zorgcircuitvorming en specifieke aandachtsgroepen in de geestelijke gezondheidszorg (62/03b/fm/04007) de

Nadere informatie

Artikel 7 van hetzelfde decreet, gewijzigd bij het decreet van 31 januari 2003, wordt vervangen door wat volgt:

Artikel 7 van hetzelfde decreet, gewijzigd bij het decreet van 31 januari 2003, wordt vervangen door wat volgt: Uittreksel van decreet van 6 juli 2005 houdende de wijziging van diverse decreten, wat het statuut van de mandaathouders in de aan het Vlaams Parlement verbonden instellingen betreft [ ] HOOFDSTUK III

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 6 e Directie Dienst 62 Gezondheid Provincieraadsbesluit betreft verslaggever ZORG nieuw provinciaal reglement woningaanpassing thuiszorg (62/03c01/fm/06005) de heer Jean-Pierre Van Der Meiren De Provincieraad,

Nadere informatie

COLLECTIEVE ARBEIDSOVEREENKOMST Nr. 80 VAN 27 NOVEMBER 2001 TOT INVOERING VAN EEN RECHT OP BORSTVOEDINGSPAUZES, GEWIJZIGD

COLLECTIEVE ARBEIDSOVEREENKOMST Nr. 80 VAN 27 NOVEMBER 2001 TOT INVOERING VAN EEN RECHT OP BORSTVOEDINGSPAUZES, GEWIJZIGD COLLECTIEVE ARBEIDSOVEREENKOMST Nr. 80 VAN 27 NOVEMBER 2001 TOT INVOERING VAN EEN RECHT OP BORSTVOEDINGSPAUZES, GEWIJZIGD DOOR DE COLLECTIEVE ARBEIDSOVEREENKOMST Nr. 80 BIS VAN 13 OKTOBER 2010 ------------------

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer:. 1400710 Verslag aan de Provincieraad betreft Veneco- Jaarvergadering 2012 aanduiding provinciale vertegenwoordiger-

Nadere informatie

Individuele stageovereenkomst

Individuele stageovereenkomst Individuele stageovereenkomst Tussen Het Openbaar Psychiatrisch Zorgcentrum Geel, met zetel te 2440 Geel, Dokter Sanodreef 4, met KBO-nummer 0850465613, vertegenwoordigd door de heer Pieter Jans, Administrateur-generaal,

Nadere informatie

Besluit van de Deputatie

Besluit van de Deputatie directie Sport & Recreatiedomeinen provinciaal domein Het Leen aanwezig André Denys, gouverneur-voorzitter Besluit van de Deputatie Marc De Buck, Peter Hertog, Jozef Dauwe, Eddy Couckuyt, Hilde Bruggeman

Nadere informatie

Reglement. Excedent Arbeidsongeschiktheidspensioen. Stichting Metro Pensioenfonds

Reglement. Excedent Arbeidsongeschiktheidspensioen. Stichting Metro Pensioenfonds Reglement Excedent Arbeidsongeschiktheidspensioen Stichting Metro Pensioenfonds 1 Inhoudsopgave pagina Artikel 1 Begripsomschrijvingen 2 Artikel 2 Deelnemerschap 2 Artikel 3 Terhandstelling van bescheiden

Nadere informatie

KLACHTENREGELING. Directiestatuut Pagina 1 van 8

KLACHTENREGELING. Directiestatuut Pagina 1 van 8 Directiestatuut Pagina 1 van 8 INHOUD Inleiding 3 Aanhef 3 Begripsbepalingen 4 Artikel 1 4 Behandeling van de klachten 4 Paragraaf 1: De contactpersoon 4 Artikel 2: Aanstelling en taak contactpersoon 4

Nadere informatie

KLACHTENREGELING KLACHTENREGELING

KLACHTENREGELING KLACHTENREGELING 1 INHOUD Inleiding 3 Aanhef 3 Begripsbepalingen 4 Artikel 1 4 Behandeling van de klachten 4 Paragraaf 1: De contactpersoon 4 Artikel 2: Aanstelling en taak contactpersoon 4 Paragraaf 2: De vertrouwenspersoon

Nadere informatie

DE VLAAMSE REGERING, Gelet op de wet betreffende de uitoefening van de gezondheidszorgberoepen, gecoördineerd op 10 mei 2015, artikel 56, 61 en 88;

DE VLAAMSE REGERING, Gelet op de wet betreffende de uitoefening van de gezondheidszorgberoepen, gecoördineerd op 10 mei 2015, artikel 56, 61 en 88; Besluit van de Vlaamse Regering betreffende de erkenning van de bijzondere beroepstitels en bijzondere beroepsbekwaamheden voor de beoefenaars van de verpleegkunde en de registratie als zorgkundige DE

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT DOORGANGSWONINGEN OCMW GERAARDSBERGEN

HUISHOUDELIJK REGLEMENT DOORGANGSWONINGEN OCMW GERAARDSBERGEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT DOORGANGSWONINGEN OCMW GERAARDSBERGEN HOOFDSTUK 1. ALGEMEEN Art. 1 Het OCMW Geraardsbergen met administratieve zetel te 9500 Geraardsbergen, Kattestraat 27, kan overeenkomstig zijn

Nadere informatie

IV.4 PA/E/S IBO MB Dit is een gecoördineerde versie. De datum van de laatste versie is steeds de datum van het laatste wijzigingsbesluit

IV.4 PA/E/S IBO MB Dit is een gecoördineerde versie. De datum van de laatste versie is steeds de datum van het laatste wijzigingsbesluit Ministerieel besluit van 12 juni 2001 houdende vaststelling van de procedure tot het verlenen, het verlengen, het weigeren of het intrekken van een principieel akkoord, een erkenning en subsidiëring van

Nadere informatie

Klachtenregeling Bovenschoolse directie Herzien juli 2010

Klachtenregeling Bovenschoolse directie Herzien juli 2010 De klachtenregeling bevat: Klachtenregeling Overzicht contactpersonen Sexuele intimidatie Pest protocol Algemene toelichting VBKO Artikel 14 wet PO Reglement Landelijke Klachtencommissie Procedure Landelijke

Nadere informatie

MODEL HUURCONTRACT VOOR EEN APPARTEMENT

MODEL HUURCONTRACT VOOR EEN APPARTEMENT MODEL HUURCONTRACT VOOR EEN APPARTEMENT Tussen de ondergetekenden 1. de Heer... en Mevrouw... wonende te... verder "de verhuurder" genoemd - en 2. de Heer... en Mevrouw... wonende te... verder "de huurder"

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Economie, Landbouw & Platteland, Europese en Internationale samenwerking dienst Economie, Europese & Internationale samenwerking dossiernummer: 1304485 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Onderwijs & Vorming --- dossiernummer: 1505515 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Flankerend onderwijsbeleid Reglement met betrekking tot het subsidiëren van projecten ter bevordering

Nadere informatie

DE MEIDOORN. Koolsveldlaan 94 A 2110 Wijnegem appartementen voor ouderen OCMW WIJNEGEM

DE MEIDOORN. Koolsveldlaan 94 A 2110 Wijnegem appartementen voor ouderen OCMW WIJNEGEM OCMW WIJNEGEM www.ocmwwijnegem.be Koolsveldlaan 94 2110 Wijnegem TEL 03 355 32 90 INFORMATIENOTA DE MEIDOORN D E M E I D O O R N Koolsveldlaan 94 A 2110 Wijnegem appartementen voor ouderen Beheer van

Nadere informatie

MODEL HUURCONTRACT VOOR EEN WOONHUIS

MODEL HUURCONTRACT VOOR EEN WOONHUIS MODEL HUURCONTRACT VOOR EEN WOONHUIS Tussen de ondergetekenden 1. de Heer.... en Mevrouw... wonende te... verder "de verhuurder" genoemd - en 2. de Heer... en Mevrouw... wonende te... verder "de huurder"

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit departement Personeel dienst Personeelsbeheer dossiernummer: 1402401 Provincieraadsbesluit betreft RECHTSPOSITIEREGELING Wijziging van de bepalingen m.b.t. de gevarentoelage verslaggever Jozef Dauwe 1.

Nadere informatie

HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS,

HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS, RIS133696_13-DEC-2005 Gemeente Den Haag Ons kenmerk BSD/2005.956 RIS 133696 REGELING DIENSTWONINGEN EN EMOLUMENTEN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS, - gelet op het bepaalde in artikel 15:1:18

Nadere informatie

ONTWERP VAN DECREET TEKST AANGENOMEN DOOR DE PLENAIRE VERGADERING

ONTWERP VAN DECREET TEKST AANGENOMEN DOOR DE PLENAIRE VERGADERING Zitting 2008-2009 18 februari 2009 ONTWERP VAN DECREET betreffende de organisatie en erkenning van toeristische samenwerkingsverbanden TEKST AANGENOMEN DOOR DE PLENAIRE VERGADERING Zie: 1853 (2008-2009)

Nadere informatie

VR DOC.0272/1

VR DOC.0272/1 VR 2011 0804 DOC.0272/1 Besluit van de Vlaamse Regering betreffende de regeling van de jaarlijkse vakantie voor de administratief medewerker en voor bepaalde personeelsleden van het administratief personeel

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad departement Personeel dienst Personeelsbeheer dossiernummer:. 1406172 Verslag aan de Provincieraad betreft verslaggever PROVINCIEPERSONEEL Rechtspositieregeling / aanpassingen als gevolg van het eenheidsstatuut,

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST VOLGENS HET GEMEEN RECHT

HUUROVEREENKOMST VOLGENS HET GEMEEN RECHT HUUROVEREENKOMST VOLGENS HET GEMEEN RECHT Tussen: gsm:.. rijksregisternummer... hierna "verhuurder" genoemd, en: gsm:.. rijksregisternummer... gsm:.. rijksregisternummer... hierna "huurder(s)" genoemd,

Nadere informatie

KB ADMINISTRATIEF en GELDELIJK STATUUT AMBULANCIERS

KB ADMINISTRATIEF en GELDELIJK STATUUT AMBULANCIERS Administratief statuut: Delegatie mogelijk Administratief statuut: Delegatie onmogelijk Art 2. De raad kan beslissen opdrachten van dringende geneeskundige hulpverlening in de zin van artikel 11, 1, 2

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 3 e Directie Dienst 33 Ruimtelijke ordening en Stedenbouw Provincieraadsbesluit betreft verslaggever PROVINCIAAL RUP 'MUSEUMSITE VELZEKE' TE ZOTTEGEM Definitieve vaststelling de heer Marc De Buck De Provincieraad,

Nadere informatie

Versie 17-02-2016 DEEL III Titel I Hoofdstuk VIII Afdeling III Terbeschikkingstelling van ICT-devices Inhoudstafel

Versie 17-02-2016 DEEL III Titel I Hoofdstuk VIII Afdeling III Terbeschikkingstelling van ICT-devices Inhoudstafel Versie 17-02-2016 DEEL III Titel I Hoofdstuk VIII Afdeling III Terbeschikkingstelling van ICT-devices Inhoudstafel 1. Wettelijke en reglementaire grondslagen 2. Terbeschikkingstelling van een ICT-device

Nadere informatie

Infobundel Hulparbeider groen niveau E

Infobundel Hulparbeider groen niveau E Infobundel Hulparbeider groen niveau E Gemeente en OCMW 2019 INFOBUNDEL 1. Inleiding 2. Taakomschrijving hulparbeider groen Hoofddoel van de functie Plaats in het organogram Functie-inhoud Verruimende

Nadere informatie

REGLEMENT VOOR DE COMMISSIE VAN BEZWAAR

REGLEMENT VOOR DE COMMISSIE VAN BEZWAAR REGLEMENT VOOR DE COMMISSIE VAN BEZWAAR PENSIOENFONDS PGB Reglement voor de Commissie van Bezwaar Pensioenfonds PGB 1 REGLEMENT VOOR DE COMMISSIE VAN BEZWAAR als bedoeld in artikel 16 van de statuten van

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 1e Directie Dienst 12 Werving en Loopbaan Provincieraadsbesluit betreft verslaggever DEONTOLOGISCHE CODE PROVINCIEPERSONEEL mevrouw Carina Van Cauter De Provincieraad, Gelet op artikel 108 van het provinciedecreet;

Nadere informatie

Art Dit hoofdstuk is niet van toepassing op de leden van het gemeentepersoneel in contractueel dienstverband.

Art Dit hoofdstuk is niet van toepassing op de leden van het gemeentepersoneel in contractueel dienstverband. 15 JULI 2005. Gemeentedecreet HOOFDSTUK VI. - Tucht. Afdeling I. - Toepassingsgebied. Art. 118. Dit hoofdstuk is niet van toepassing op de leden van het gemeentepersoneel in contractueel dienstverband.

Nadere informatie

HOOFDSTUK 1: BEGRIPSBEPALINGEN. Artikel 1 HOOFDSTUK 2: BEHANDELING VAN DE KLACHTEN. Paragraaf 1: De contactpersoon

HOOFDSTUK 1: BEGRIPSBEPALINGEN. Artikel 1 HOOFDSTUK 2: BEHANDELING VAN DE KLACHTEN. Paragraaf 1: De contactpersoon Het bestuur van de Vereniging voor Christelijke Mavo in Dantumadiel besluit - gelet op artikel 24b van de Wet op het Voortgezet Onderwijs - d.d. 10 oktober 2018 tot vaststelling van de onderstaande klachtenregeling.

Nadere informatie

Overeenkomst ter vervanging

Overeenkomst ter vervanging Overeenkomst ter vervanging Tussen enerzijds de heer/mevrouw... wonende te... en anderzijds de heer/mevrouw... apotheker, wonende te... werd overeengekomen wat volgt : Art. 1. - De eerste ondergetekende

Nadere informatie