ll Het kerkje aan de Burgemeestêr Golijnstraat in Boskoop

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ll Het kerkje aan de Burgemeestêr Golijnstraat in Boskoop"

Transcriptie

1 Stichting Vrienden van het Kerkje fi. Vaartjes, secrefarls llurgemeester Colijnstraat 64 z77r GK Eoskoap teleí*cn {nr7:) rr 3o 8Ér KvK Den Haag:734:a4r Rabobank l:.31.o4.ro6 Beleidsplan 2011 I lnleiding ln dit beleidsplan van de Stichting Vrienden van het Kerkje wordt eerst een beeld geschetst van het kerkje aan de Burgemeester Coliinstraat te Boskoop. Dan volgt informatie over de oprichting en het doel van de Stichting Vrienden van het Ker$e. Opgenomen is een overzicht van de verwachte kosten van de renovatie van het kerkgebouw, de wijze van werving van gelden (het Renovatiefonds) en het beheer daarover en besteding daarvan. Het beleidsplan sluit met feitelijke informatie over de $tichting. ll Het kerkje aan de Burgemeestêr Golijnstraat in Boskoop ln het sterk veranderde dorpscentrum van Boskoop staat op een prominente plek aan de Burgemeester Colijnstraat een karakteristiek kerkje, dat onderdak biedt aan de Boskoopse Vrijzinnig Protestantse Gemeente (VPG). Het kerkgebouw is eigendom van de VPG. Het kerkje is een ontwerp van de Boskoopse architect Klaas van Nes C.Bz. ( ). Het is gebouwd door de Boskoopse metselaar en aannemer Jan Hendrik Mohr ( ). De eerste steen werd gelegd in juni 1932 en nog voor het eind van dat jaar werd de kerk in gebruik genomen. Het gebouw heeft kenmerken van de Amsterdamse Schoolen art deco. Zowel aan het interieur als aan het exterieur zijn sinds de bouw geen grote veranderingen aangebracht. ln 1997 is de kerk verlengd en uitgebreid met een rolstoelingang, een ontmoetingsruimte, een keuken en een toilet. Deze aanbouw is gerealiseerd in de stijlvan de oorspronkelijke bouw die aan de binnen- en buitenzijde tot in detail is doorgevoerd. Veel Boskopers vinden het kerkje waardevolen typeren het als karakteristiek, pittoresk, charmant, intiem en schattig. Ook criteria van deskundigen bevestigen de cultuurhistorische waarde van het gebouw. ln het door de Historische Vereniging Boskoop in 2001 uitgegeven rapport Beeld van Boskoop over monumentwaardige gebouwen van vóór 1945 komt dit tot uiting. Deze waardering is onlangs onderstreept door de Stichting Dorp, Stad & Land in de nota Monumentenbeleid Gemeente Boskoop Het kerkje staat daarin boven aan de lijst van panden die voor een gemeentelijke monumentenstatus in aanmerking komen. Eind 20'10 heeft het college van Burgemeester en Wethouders besloten het kerkgebouw aan te wijzen als beschermd gemeentelijk monument en te plaatsen op de gemeentelijke monumentenlijst.

2 Het gebouw is de leden van de kerk dierbaar, maar ook voor veel Boskopers is het kerkje geliefd en vertrouwd. Naast de tweewekelijkse kerkdienst wordt het gebouw gebruikt voor andere activiteiten. Er wordt gestreefd naar uitbreiding van deze activiteiten die een functie vervullen in de Boskoopse gemeenschap, zodat het kerkje in de toekomst onderdak kan bieden aan lezingen, concerten, theatervoorstellingen, tentoonstellingen, huwelijksvoltrekkingen voor de burgerlijke stand, herdenkingen en vergaderingen. Op zaterdagen fungeert het kerkje als Stiltecentrum. Temidden van de winkels en de markt biedt het een plek van rust en meditatie en, als men dat wil, voor een gesprek of een luisterend oor. lll Oprichting en doel Stichting Vrienden van het Kerkie Hoewel het gebouw fraai oogt, is renovatie dringend nodig. Handelen is noodzakelijk, omdat uit een recent bouwkundig rapport blijkt dat het dak, de muren en glas-inloodramen dringend aan vernieuwing toe zijn. De hieraan verbonden kosten zijn door de kleine kerkgemeenschap alleen niet op te brengen. De oprichting van de Stichting Vrienden van het Ker$e is een initiatief om het kerkgebouw als cultuurhistorisch monument voor Boskoop te behouden. De Stichting wil het mogelijk maken het kerkgebouw weer in goede staat te brengen, zodat het de bredere maatschappelijke functie kan blijven vervullen. Zij wil dit bereiken door het verwerven van donaties en het wervên van fondsen en subsidies van gemeente, provincie, Rijk en andere instellingen om de noodzakelijke renovatie te financieren. Daarnaast verstrekt zij informatie over de historie van het kerkgebouw en zijn omgeving en onderhoudt contacten met organisaties en bedrijven in de omgeving van het ker$e en met o.a. het bestuur van de gemeente Boskoop, de Historische Vereniging Boskoop en het Cultureel Platform Boskoop. Het Kerkje is te bezichtigen tijdens Open Monumentendag. Bestuursleden geven presentaties bij organisaties en verenigingen. lv Overzicht verwachte kosten renovatie Op basis van ontvangen prijsopgaven worden de totale kosten van de renovatie geraamd op EUR (prijspeil2010). Dit bedrag is als volgt opgebouwd: Vervangen en isolerên pannendak Schilderwerk binnenzijde Schilderwerk buitenzijde Vernieuwen glas-in-loodramen Vernieuwen koper- en loodwerk Vervangen schakelaars en bekabeling Herstellen gevelwerk Herstellen natuurstenen trap lnbraak preventie Vern ieuwen torenschacht Onvoozien Promotie t.b.v. het Renovatiefonds Totaal Alle bedragen zijn inclusief BTW

3 Op basis van de offerte, de gesprekken met de verschillende aannemers en de ervaringen van de architect is voor de uitvoering van de renovatie gekozen voor Bouwbedrijf De Graaf. Het schildenruerk zalworden uitgevoerd door leerlingen van het kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven Savantis onder leiding van Romijn Schildersbedrijf. V Wijze van welving van gelden De Stichting wil de benodigde gelden voor de renovatie (het Renovatiefonds) op de volgende wijze werven: 1. Werven van Vrienden/donateurs door het gericht benaderen van inwoners en bedrijven in Boskoop en eventueel daarbuiten. De plaatselijke en regionale pers en de website van de Stichting kunnen hierbij een rolvervullen. Vrienden/donateurs kunnen een eenmalig bedrag doneren of een bedrag per jaar toezeggen. Via een nieuwsbrief zullen Vrienden/donateurs op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen. Een actie Adopteer een dakpant zal gestart worden. 2. Benaderen van plaatsel'rjke en regionale fondsen voor het verstrekken van een bijdrage aan de renovatie of het beschikbaar stellen van gelden voor een onderdeel uit de begroting. ln 2010 is door de Rabobank Gouwestreek vanuit het Coóperatief Dividend Fonds een bedrag van EUR toegezegd. 3. Aanvragen van subsidies die voor dit doel beschikbaar worden gesteld door de gemeente Boskoop, de provincie Zuid-Holland, het Rijk en andere instellingen. 4. Benaderen van andere landelijke fondsen die een bijdrage aan de renovatie kunnen verstrekken of gelden beschikbaar stellen voor een onderdeel uit de begroting. Vl Beheer ên verantwoording 1. Jaarlijks wordt een begroting opgesteld van baten en lasten van de Stichting overeenkomstig het gestelde in artikel 14 lid 6 van de statuten. De Stichting zorgt overeenkomstig het bepaalde in artikel 14 lid 3 van de statuten voor een financieeljaarverslag. Het eerste financiële verslag heeft betrekking op het verlengde boekjaar vanaf de datum van oprichting (22 april 2009) tot en met 31 december Een jaarverslag over de gang van zaken in de Stichting en over het gevoerde beleid in het jaar 2010 is opgesteld, in combinatie met een geactualiseerd beleidsplan voor zofi, een en ander overeenkomstig het bepaalde in artikel 14 leden 7 en I van de statuten.

4 2. Zoals in de voorgaande paragrafen lv en V weergegeven spant de Stichting zich in om een Renovatiefonds b'ljeen te brengen ten behoeve van het kerkgebouw. Met het oog hierop is / wordt het bestuur van de Stichting zeer nauw betrokken bij de opzet en uitvoering van de renovatie, waartoe z\ - geadviseerd door architect Frank Buitelaar van GBS Architecten - offertes van derden beoordeelt en op basis daarvan de renovatieplannen met de VPG (eigenaar van het kerkgebouw) vaststelt. De VPG geeft aan derden opdrachten voor de renovatie. Het door de Stichting ter zake van deze renovatie bijeen te brengen vermogen van het Renovatiefonds van thans geschat ËUR (zie paragraaf lv) wordt door de Stichting ontvangen ten behoeve van de VPG; deze kan het aldus bestemde geld (uitsluitend) aanwenden voor de renovatiedoeleinden, waartoe het verkregen werd. Ofischoon aldus geen sprake is van eigen vermogen van de Stichting zal in voormeld financieeljaarverslag toch in een aparte paragraaf bijwijze van rekening en verantwoording naar de geldgevers/donateurs aangegeven worden wat ter zake in het Renovatiefonds werd ontvangen en wat is overgedragen aan de VPG ter zake van welke uitgevoerde/uit te voeren onderdelen van de renovatie. Een en ander is contractueel vastgelegd. Vll $tichting Vrienden van het Kerkje De Stichting Vrienden van het Kerkje is opgericht op 22 april2009 bij notariële akte. De Stichting is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Den Haag onder nummer Het bestuur is als volgt samengesteld: Sjaak Blaazer, voorzitter Dr. Gé Vaartjes, secretaris Wim Sanders, penningmeester lnge van Deventer-van Wieringen, lid lng. Cees Kroes, lid De bestuurders van de Stichting hebben op een enkeling na geen geloofsbinding met het Kerkje. De Raad van Toezicht bestaat uit: Pim Oxener Mr. Noud Slot lr. Paulvan Vliet De Stichting kent een Comité van Aanbeveling bestaande uit: Coos Rijsdijk, burgemeester van Boskoop Dr. Darian Shackleton, huisarts in Boskoop Mr. Peter van den Berg, notaris in Boskoop Ds. Joost Róselaers, predikant Vrijzinnig Protestante Gemeente in Boskoop Drs. Thea de Langen, medewerker Erfgoedhuid Zuid Holland en gemeenteraadslid in Boskoop

5 Het adres van de Stichting is: Gé Vaarties, secretaris Burgemeester Colijnstraat GK Boskoop Telefoon De bankrekening van de Stichting Vrienden van het Kerkie te Boskoop is De website van de Stichting is wwtq.vrigndenvanhetkerkje.nl. Door de Belastingdienst is de Stichting Vrienden van het Kerkje aangemerkt als Algemeen Nut Beogende lnstelling (ANBI). Voor de omzetbelasting is geen sprake van ondememerschap.

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN STICHTING TIMMERWERKPLAATS FERWOUDE BELEIDSPLAN 2016 2020 Stichting Timmerwerkplaats Ferwoude P/a de Finne 23 9022 AZ Mantgum Email Telefoonnummer: 058 250 29 20 KvK 856982477 Inhoud Voorwoord...3 Inleiding...4

Nadere informatie

RESTAURATIEPLAN REMONSTRANTSE KERK

RESTAURATIEPLAN REMONSTRANTSE KERK RESTAURATIEPLAN VAN HET ORGEL IN DE REMONSTRANTSE KERK IN WADDINXVEEN. Korte beschrijving van het orgel Het karakteristieke orgel in de Remonstrantse kerk aan de Zuidkade in Waddinxveen is een Rijksmonument.

Nadere informatie

STICHTING KUNSTFONDS VINCENT VAN GOGHHUIS ZUNDERT

STICHTING KUNSTFONDS VINCENT VAN GOGHHUIS ZUNDERT BELEIDSPLAN 2017-2020 STICHTING KUNSTFONDS VINCENT VAN GOGHHUIS ZUNDERT Inhoud: 1. Inleiding 2. Doelstelling stichting 3. Werkwijze stichting 4. Verwezenlijking doelstelling 5. Wijze van fondsenwerving

Nadere informatie

Stichting Vrienden van de Grote Kerk Oostzaan JAARBERICHT Pagina 1 van 10

Stichting Vrienden van de Grote Kerk Oostzaan JAARBERICHT Pagina 1 van 10 JAARBERICHT 2011 Pagina 1 van 10 JAARREKENING 2011 Oostzaan, 15 juni 2012 INHOUDSOPGAVE Bladnummer Algemene informatie 3 Bestuursverslag 4 Balans per 31 december 2011 5 Staat van baten en lasten over 2011

Nadere informatie

Beleidsplan ANBI. Stichting Vrienden van Adesa. KvK: 41003000. Tel: 070-5178477

Beleidsplan ANBI. Stichting Vrienden van Adesa. KvK: 41003000. Tel: 070-5178477 Beleidsplan ANBI. Stichting Vrienden van Adesa KvK: 41003000 Adres: Postbus 490, 2240 AL Wassenaar Tel: 070-5178477 Inhoudsopgave. Het Beleidsplan....2 Werkzaamheden van de Stichting....3 Stichting Vrienden

Nadere informatie

Stichting Hanna van Hendrik Beleidsplan

Stichting Hanna van Hendrik Beleidsplan Stichting Hanna van Hendrik Beleidsplan 2018-2022 INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING 3 2. DOELSTELLING 3 3. ACTIVITEITEN 3 4. FINANCIËN 4 5. BESTUUR 5 6. RAAD VAN TOEZICHT 5 7. ADRES- EN OVERIGE GEGEVENS 5 Pagina

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2017-2019 Inhoud: Pagina 1. Inleiding 2 2. Doelstelling stichting 2 3. Werkwijze stichting 3 4. Betrokkenheid andere organisaties 3 5. Wijze van werven gelden 3 6. De voornemens voor de planperiode

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Burgh

Stichting Vrienden van Burgh Beleidsplan 2016-2020 van de Stichting Vrienden van Burgh te Schouwen Duiveland. 1 Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan van Stichting Vrienden van Burgh De Stichting is opgericht en notarieel geregistreerd

Nadere informatie

Stichting Westerwolds Monumentenfonds te Assen. Financieel verslag 2016

Stichting Westerwolds Monumentenfonds te Assen. Financieel verslag 2016 Stichting Westerwolds Monumentenfonds te Assen Financieel verslag 2016 Inhoud Jaarverslag Jaarrekening Balans per 31 december 2016 Staat van baten en lasten over 2016 Algemene grondslagen voor de jaarrekening

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park

Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park 2018 Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park Datum 14-11-2017 Stichting vrienden van Het Schaffelaar Park Nieuwe Markt 3 3771 CB Barneveld stichting@hetschaffelaarpark.nl www.hetschaffelaarpark.nl

Nadere informatie

Pagina Rapportage Samenstellingsverklaring 2 Algemeen 3

Pagina Rapportage Samenstellingsverklaring 2 Algemeen 3 INHOUDSOPGAVE Pagina Rapportage Samenstellingsverklaring 2 Algemeen 3 Jaarrekening Balans per 31 december 2017 4-5 Staat van baten en lasten 2017 6 Toelichting algemeen 7 Toelichting op de balans 8 Overige

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Stichting Vrienden van de Minderbroederskerk 2019-2022 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Werkzaamheden... 3 Doelstelling... 3 Bestuur... 3 Activiteiten... 3 3. Werving van gelden... 4 4. Beheer van gelden...

Nadere informatie

Stichting Ebony Ensemble

Stichting Ebony Ensemble Stichting Ebony Ensemble BIJZONDERE WERKEN VOOR EEN BREDER PUBLIEK Beleidsplan 2017-2021 Stichting Ebony Ensemble Inschrijfnummer Kvk: 67948030 Rechtspersonen en Samenwerkingsverbanden Informatienummer

Nadere informatie

Stichting Fonds ter bevordering ener Liberale Protestantsche Godsdienstprediking te Oosterbeek. Beleidsplan 2015-2019

Stichting Fonds ter bevordering ener Liberale Protestantsche Godsdienstprediking te Oosterbeek. Beleidsplan 2015-2019 Beleidsplan 2015-2019 Inhoudsopgave Pg. 1 Inleiding... 3 2 Informatie als bedoeld in Algemene wet inzake rijksbelastingen art. 5b... 3 3 Doelstelling... 3 4 Gebruik van het gebouw... 4 5 Onderhoud... 4

Nadere informatie

STICHTING MARIA DUYST VAN VOORHOUT JAARVERSLAG 2017

STICHTING MARIA DUYST VAN VOORHOUT JAARVERSLAG 2017 STICHTING MARIA DUYST VAN VOORHOUT JAARVERSLAG 2017 Bestuursverslag Achtergrond van de stichting De stichting is opgericht in 1988 en heeft ten doel de instandhouding en de bescherming van monumenten,

Nadere informatie

Stichting Grote Kerk Overschie

Stichting Grote Kerk Overschie Stichting Grote Kerk Overschie Jaarstukken 2017 pagina 2 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 3 1. Bestuursverslag... 4 1.1 Algemene gegevens... 4 1.2 Bestuur... 4 1.3 Verslag van de activiteiten... 5 1.4 Belangrijkste

Nadere informatie

Jaarverslag 2014. Kamer van Koophandel: De Stichting Emoties is ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 58430229.

Jaarverslag 2014. Kamer van Koophandel: De Stichting Emoties is ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 58430229. Jaarverslag 2014 Dit is het tweede jaarverslag van de Stichting Emoties. Wij hopen dat dit verslag voldoende vertrouwen geeft, om de samenwerking verder voort te zetten. Bijlage: uitgebreid financieel

Nadere informatie

STICHTING STEUNFONDS KYOGA

STICHTING STEUNFONDS KYOGA Stichting Steunfonds Kyoga beleidsplan 2015 t/m 2018 1 STICHTING STEUNFONDS KYOGA Beleidsplan 2015-2018 Stichting Steunfonds Kyoga Gevestigd te Doorn Opgericht 27 november 2006 Secretariaat: Bergweg 5,

Nadere informatie

Stichting Westerwolds Monumentenfonds te Assen. Financieel verslag 2012

Stichting Westerwolds Monumentenfonds te Assen. Financieel verslag 2012 Stichting Westerwolds Monumentenfonds te Assen Financieel verslag 2012 Inhoud Jaarverslag Jaarrekening Balans per 31 december 2012 Staat van baten en lasten over 2012 Algemene grondslagen voor de jaarrekening

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Emmanuel Deventer

Beleidsplan Stichting Emmanuel Deventer Beleidsplan Stichting Emmanuel Deventer Periode 2014-2018 Stichting Emmanuel Deventer Koningin Julianastraat 93 7415 GK Deventer Postbus 359 7400 AJ Deventer 0570626971 KvK 41244677 Vooraf Voor u ligt

Nadere informatie

Jaarverslag 2012 (inclusief 2011 vanaf de oprichting) van Stichting Vrienden van de Delftse Montessorischool

Jaarverslag 2012 (inclusief 2011 vanaf de oprichting) van Stichting Vrienden van de Delftse Montessorischool Jaarverslag 2012 (inclusief 2011 vanaf de oprichting) van Stichting Vrienden van de Delftse Montessorischool Jacoba van Beierenlaan 166 2613 JK Delft www.stichtingvriendendms.nl vrienden@montessoridelft.nl

Nadere informatie

Stichting Vrienden Rosa Spier Huis

Stichting Vrienden Rosa Spier Huis Stichting Vrienden Rosa Spier Huis Jaarrekening 2018 Inhoud Bestuur 2 1.1 Samenstelling, oprichting en doelstelling 2 Jaarrekening 4 2.1 Balans per 31 december 2018 5 2.2 Staat van baten lasten over 2018

Nadere informatie

Stichting Het Van Iterson Ziekenhuis Gouda

Stichting Het Van Iterson Ziekenhuis Gouda BESTUURSVERSLAG 2012 FINANCIEEL JAARVERSLAG 2012 INHOUD BESTUURSVERSLAG BESTUURSVERSLAG 2012 FINANCIEEL JAARVERSLAG 2012 JAARREKENING 2012 BALANS PER 31 DECEMBER STAAT VAN BATEN EN LASTEN TOELICHTINGEN

Nadere informatie

2013-2014. Beleidsplan. Festivals Tegen Dierenleed. Versie 1.1 Jasper Coolen. Festivals Tegen Dierenleed

2013-2014. Beleidsplan. Festivals Tegen Dierenleed. Versie 1.1 Jasper Coolen. Festivals Tegen Dierenleed 2013-2014 Beleidsplan Festivals Tegen Dierenleed Versie 1.1 Jasper Coolen Festivals Tegen Dierenleed 4/27/2013 Inhoud 1. Voorwoord ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2015-2018 Zuid-Hollandse Vereniging Het Groene Kruis Auteur(s) Jan Rutten Ambtelijk secretaris Zuid-Hollandse Vereniging Het Groene Kruis Vaststellingsdatum 17 oktober 2014 Inhoud 1. Doelstelling

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Thuis Sterven

Stichting Vrienden van Thuis Sterven Stichting Vrienden van Thuis Sterven De Ronde Venen Jaarverslag 2015 Pagina 1 van 8 Inhoud 1 Jaarverslag 1.1 Bestuursverslag 3 2 Jaarrekening 5 2.1 Balans per 31 december 2015 6 2.2 Staat van baten en

Nadere informatie

Inleiding 3. Bestuur 3. Doelstelling 3. Ontstaan van de Stichting 3. Werkwijze 4. Behaalde resultaten Plannen voor

Inleiding 3. Bestuur 3. Doelstelling 3. Ontstaan van de Stichting 3. Werkwijze 4. Behaalde resultaten Plannen voor JAARVERSLAG 2016 Inhoudsopgave Blz Inleiding 3 Bestuur 3 Doelstelling 3 Ontstaan van de Stichting 3 Werkwijze 4 Behaalde resultaten 2016 5 Plannen voor 2017 5 Bijlage: Financieel Jaarverslag 2016 2 1.

Nadere informatie

Beleidsplan Historisch Festival Almelo

Beleidsplan Historisch Festival Almelo Beleidsplan Historisch Festival Almelo Juni 2014 1 Inhoud 1 Inleiding 2 Uitgangspunten 2.1 De Stichting 2.1 Doelstelling 3 Activiteiten 3.1 ANBI 3.2 Beheer 3.3 Samenwerking 3.4 Activiteiten 4 Organisatie

Nadere informatie

Beleidsplan Periode

Beleidsplan Periode Beleidsplan Periode 2011 2021 Stichting wijkraad Leuken Postbus 10257 6000 CG Weert Kvk nr. 41066676 Fiscaal nr. 802606568 Vastgesteld door het bestuur op 20 december 2016 1. Inleiding In dit beleidsplan

Nadere informatie

Stichting KarooCare Tel. (020) secretariaat: Fax: (020) Pampuszigt TG Diemen

Stichting KarooCare Tel. (020) secretariaat: Fax: (020) Pampuszigt TG Diemen JAARVERSLAG 2004 Stichting KarooCare Tel. (020) 690 78 44 secretariaat: Fax: (020) 699 14 37 Pampuszigt 1 info@karoocare.nl 1111 TG Diemen www.karoocare.nl Een woord van de voorzitter Het jaar 2004 heeft

Nadere informatie

Financieel jaarverslag Stichting de Kulturele Tsjerke Wyns

Financieel jaarverslag Stichting de Kulturele Tsjerke Wyns Financieel jaarverslag Stichting de Kulturele Tsjerke Wyns 2014 Wyns, 18 april 2015 Inhoudsopgave Informatie over de Stichting 2 Rechtsvorm 2 Doel 2 Bestuurders 2 Financiële positie 3 Resultaatbestemming

Nadere informatie

Vereniging Vrienden van de Grote Kerk te Dordrecht ALGEMEEN BELEIDSPLAN

Vereniging Vrienden van de Grote Kerk te Dordrecht ALGEMEEN BELEIDSPLAN Vereniging Vrienden van de Grote Kerk te Dordrecht ALGEMEEN BELEIDSPLAN 2018-2022 Inhoudsopgave 1. DOEL VAN DE VERENIGING 3 1.1. DOELOMSCHRIJVING VERENIGING 3 1.2. DOELGROEPEN 3 1.3 MISSIE 4 2 BELEIDSTERREINEN

Nadere informatie

Stichting Addis Alem

Stichting Addis Alem Betreft: JAARVERSLAG 2017 INHOUDSOPGAVE PAGINA RAPPORT 1 Opdracht 3 2 Algemeen 4 3 Resultaten 5 4 Financiële positie 6 JAARREKENING Balans per 31 december 2017 9 Staat van baten en lasten over 2017 11

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Onderwijsfonds Alafia Periode 2011-2014

Beleidsplan Stichting Onderwijsfonds Alafia Periode 2011-2014 Beleidsplan Stichting Onderwijsfonds Alafia Periode 2011-2014 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Werkzaamheden... 3 3. Werving van gelden... 4 4. Beheer van gelden... 5 5. Besteding van gelden... 6 Stichting

Nadere informatie

STICHTING EDUCATIONAL PROJECT FOOD VILLAGE TE HOORN. Jaarverslag 2017

STICHTING EDUCATIONAL PROJECT FOOD VILLAGE TE HOORN. Jaarverslag 2017 STICHTING EDUCATIONAL PROJECT FOOD VILLAGE TE HOORN Jaarverslag 2017 INHOUDSOPGAVE Pagina ACCOUNTANTSRAPPORT 1 Opdracht 3 2 Samenstellingsverklaring van de accountant 3 3 Algemeen 4 JAARREKENING 1 Balans

Nadere informatie

BELEIDSPLAN Stichting DMS [ ]

BELEIDSPLAN Stichting DMS [ ] BELEIDSPLAN Stichting DMS [2018 2022] Stichting Dutch Medical Service Vrusschenhusken 1 6422 PL Heerlen info@dutchmedicalservice.nl www.dutchmedicalservice.nl Inschrijvingsnummer Kvk 71024689 Bank: NL05

Nadere informatie

Jaarverslag 2014 Stichting Vrienden van de Grote of Mariakerk

Jaarverslag 2014 Stichting Vrienden van de Grote of Mariakerk In dit financieel jaarverslag zullen wij in gaan op de cijfers van 2014. Als eerste wordt de rechtsvorm en de samenstelling van het bestuur besproken. Daarna volgt een korte samenvatting over van de activiteiten,

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Inleiding. 2. Historie. 3. Doelstelling van het fonds. 4. Maatschappelijke omgeving. 5. Activiteiten. 6.

Inhoudsopgave. 1. Inleiding. 2. Historie. 3. Doelstelling van het fonds. 4. Maatschappelijke omgeving. 5. Activiteiten. 6. Jaarverslag 2014 Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Historie 3. Doelstelling van het fonds 4. Maatschappelijke omgeving 5. Activiteiten 6. Het bestuur 7. Adviescommissie Projecten 8. Beleidsplan van de stichting

Nadere informatie

Stichting Hopeful Children Center

Stichting Hopeful Children Center JAARREKENING 2013 Stichting Hopeful Children Center Wolweverslaan 13 3454 GK De Meern (NL) +31 (0)30 662 20 35 info@hopefulchildrencenter.org www.hopefulchildrencenter.org INHOUDSOPGAVE 1 VERSLAG 1.1 Algemeen

Nadere informatie

RAPPORT UITGEBRACHT AAN: Stichting Sophie. inzake: Financieel Verslag :34:29

RAPPORT UITGEBRACHT AAN: Stichting Sophie. inzake: Financieel Verslag :34:29 RAPPORT UITGEBRACHT AAN: Stichting Sophie inzake: Financieel Verslag 2016 21-06-17 10:34:29 INHOUDSOPGAVE Pagina ACCOUNTANTSRAPPORT Ontbreken van de verklaring 2 Algemeen 3 FINANCIEEL VERSLAG BESTUURSVERSLAG

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING BEHOUD LAMBERTUSKERK WOUW

BELEIDSPLAN STICHTING BEHOUD LAMBERTUSKERK WOUW BELEIDSPLAN STICHTING BEHOUD LAMBERTUSKERK WOUW inhoudsopgave Hoofdstuk Pagina 1. inleiding 2 2. doel stichting behoud lambertuskerk wouw 3 3. samenstelling stichtingbestuur 4 4. meerjarenbeleid 5 4.1

Nadere informatie

Stichting Windkorenmolen De Leeuw. Lettele. Stichting Windkorenmolen De Leeuw. Beleidsplan voor de jaren 2014 t/m 2018

Stichting Windkorenmolen De Leeuw. Lettele. Stichting Windkorenmolen De Leeuw. Beleidsplan voor de jaren 2014 t/m 2018 Lettele Lettele (Oude Molen) Inhoud 1. Oprichting en verwerving van de molen 2. Het bestuur 3. Financiële zaken 4. Onderhoudsplan 5. Subsidiezaken 1. Oprichting en verwerving van de molen, bijgebouwen

Nadere informatie

Beleidsplan STICHTING VRIENDEN VAN GOD S GOLDEN ACRE NEDERLAND. Opgesteld te Hardenberg, d.d Beleidsplan voor de jaren

Beleidsplan STICHTING VRIENDEN VAN GOD S GOLDEN ACRE NEDERLAND. Opgesteld te Hardenberg, d.d Beleidsplan voor de jaren Beleidsplan STICHTING VRIENDEN VAN GOD S GOLDEN ACRE NEDERLAND Opgesteld te Hardenberg, d.d. 18-11-2016 Beleidsplan voor de jaren 2017-2020 1 Inhoudsopgave 1 De organisatie... 3 1.1 Stichting Vrienden

Nadere informatie

STICHTING STEUNFONDS KYOGA

STICHTING STEUNFONDS KYOGA Stichting Steunfonds Kyoga beleidsplan 2019 t/m 2021 1 STICHTING STEUNFONDS KYOGA Beleidsplan 2019-2021 Stichting Steunfonds Kyoga Gevestigd te Doorn Opgericht 27 november 2006 Secretariaat: Bergweg 5,

Nadere informatie

STICHTING HOSPICE OUDEWATER JAARVERSLAG 2015

STICHTING HOSPICE OUDEWATER JAARVERSLAG 2015 STICHTING HOSPICE OUDEWATER JAARVERSLAG 2015 1 JAARVERSLAG 2015 Activiteiten in 2015 Van de STICHTING HOSPICE OUDEWATER Per 29 december 2014 hebben de secretaris en penningmeester van het oude bestuur

Nadere informatie

Stichting De Tuinen van Het Groot Hontschoten. - Teuge BELEIDSPLAN

Stichting De Tuinen van Het Groot Hontschoten. - Teuge BELEIDSPLAN Stichting De Tuinen van Het Groot Hontschoten - Teuge BELEIDSPLAN 2017 2020 Februari 2017 1 De Stichting De Tuinen van Het Groot Hontschoten opgericht op 21 juni 1996. De stichting is ingeschreven bij

Nadere informatie

Nico van Dijk, voorzitter; Janny van de Werfhorst-Mulder, secretaris; Martin van Dorp, penningmeester; Wim Balfoort; Fenna Frens en Jan-Paul Timmer

Nico van Dijk, voorzitter; Janny van de Werfhorst-Mulder, secretaris; Martin van Dorp, penningmeester; Wim Balfoort; Fenna Frens en Jan-Paul Timmer ANBI informatie Stichting Protestant Christelijk Hospice De Regenboog Hospice is door de belastingdienst geregistreerd als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Voor wie geld aan Stichting wil nalaten

Nadere informatie

Beleidsplan van Stichting Vrienden van Hospice Dedemsvaart

Beleidsplan van Stichting Vrienden van Hospice Dedemsvaart Beleidsplan van Stichting Vrienden van Hospice Dedemsvaart Mei 2014 1 Inhoudsopgave Hoofdstuk l 2 Doel 2 Bestuur 2 Bestuursvergaderingen / besprekingen 2 Financiële administratie 2 Vermogen 2 Beheer vermogen

Nadere informatie

Stichting Westerwolds Monumentenfonds. Financieel verslag 2013

Stichting Westerwolds Monumentenfonds. Financieel verslag 2013 Stichting Westerwolds Monumentenfonds Financieel verslag 2013 Inhoud Jaarverslag Jaarrekening Balans per 31 december 2013 Staat van baten en lasten over 2013 Algemene grondslagen voor de jaarrekening Toelichting

Nadere informatie

Rapport inzake de jaarrekening 2014/2015

Rapport inzake de jaarrekening 2014/2015 Rapport inzake de jaarrekening 2014/2015 Stichting Passend Uitdagend Onderwijs voor Talentvolle Leerlingen Inhoudsopgave Bladzijde 1. Jaarrekening 2 2. Informatie over de Stichting 2 3. Bestuursverslag

Nadere informatie

Financieel Jaarverslag 2017

Financieel Jaarverslag 2017 Stichting Vrienden van de Pniëlkerk te Almelo Financieel Jaarverslag 2017 secretariaat: Stichting Vrienden van de Pniëlkerk Toekomstweg 12 7607 TM ALMELO Email: Website : vriendenpnielkerk@gmail.com www.pga-pniel.nl

Nadere informatie

Stichting Vrienden van de Heilig Hartkerk te Schiedam Jaarverslag 2007

Stichting Vrienden van de Heilig Hartkerk te Schiedam Jaarverslag 2007 Stichting Vrienden van de Heilig Hartkerk te Schiedam Jaarverslag 2007 (inclusief de begroting 2008) Schiedam, september 2008 Inhoudsopgave Stichting Vrienden van de Heilig Hartkerk te Schiedam...1 Inhoudsopgave...2

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Holy Ghost Revival Chapel International

Beleidsplan Stichting Holy Ghost Revival Chapel International Beleidsplan Stichting Holy Ghost Revival Chapel International Stichting Holy Ghost International Revival Chapel International Groeneveen 6 1103 EA Amsterdam Beleidsplan Vastgesteld in de Bestuursvergadering.

Nadere informatie

Stichting Westerwolds Monumentenfonds te Assen. Financieel verslag 2014

Stichting Westerwolds Monumentenfonds te Assen. Financieel verslag 2014 Stichting Westerwolds Monumentenfonds te Assen Financieel verslag 2014 Inhoud Jaarverslag Jaarrekening Balans per 31 december 2014 Staat van baten en lasten over 2014 Algemene grondslagen voor de jaarrekening

Nadere informatie

Financieel jaarverslag Stichting de Kulturele Tsjerke Wyns

Financieel jaarverslag Stichting de Kulturele Tsjerke Wyns Financieel jaarverslag Stichting de Kulturele Tsjerke Wyns 2015 Wyns, 29 april 2016 Inhoudsopgave Informatie over de Stichting 2 Rechtsvorm 2 Doel 2 Bestuurders 2 Financiële positie 3 Resultaatbestemming

Nadere informatie

RAPPORT Stichting Dekat di Hati te Middelburg. Inzake: Jaarverslag 2013

RAPPORT Stichting Dekat di Hati te Middelburg. Inzake: Jaarverslag 2013 RAPPORT Stichting Dekat di Hati Inzake: Jaarverslag 2013 JAARVERSLAG BESTUURSVERSLAG STICHTING DEKAT DI HATI OVER 2013 Maart 2011 is de Stichting Dekat di Hati opgericht cq ingeschreven in de Kamer van

Nadere informatie

TE KOOP Kapel Nieuw Vredenhof Van Oldenbarneveltlaan 15, Haarlem

TE KOOP Kapel Nieuw Vredenhof Van Oldenbarneveltlaan 15, Haarlem TE KOOP Kapel Nieuw Vredenhof Van Oldenbarneveltlaan 15, Haarlem Kerkgebouw + dienstwoning met ruime bestemming herontwikkeling tot woningbouw mogelijk Omschrijving Het object betreft een vrijstaand voormalige

Nadere informatie

Beleidsplan. Stichting Dag van de BHV. Versie 1.0 d.d. 27 mei 2019

Beleidsplan. Stichting Dag van de BHV. Versie 1.0 d.d. 27 mei 2019 Beleidsplan Stichting Dag van de BHV 2019 Versie 1.0 d.d. 27 mei 2019 INHOUDSOPGAVE 1. VOORWOORD... 3 2. ALGEMENE GEGEVENS EN BESTUUR... 4 2.1 ALGEMENE GEGEVENS... 4 2.2 BESTUUR 2019... 4 3. MISSIE, VISIE

Nadere informatie

JAARVERSLAG vanaf 6 oktober 2016 STICHTING DORPSKERK SPANKEREN

JAARVERSLAG vanaf 6 oktober 2016 STICHTING DORPSKERK SPANKEREN STICHTING DORPSKERK SPANKEREN Postadres: Overweg 5, 6956 AE Spankeren www.stichtingdorpskerkspankeren.nl info@stichtingdorpskerkspankeren.nl JAARVERSLAG 2016 vanaf 6 oktober 2016 Bankrekeningnummer: NL

Nadere informatie

Beleidsplan januari 2017 februari 2018 KvK : RSINnr:

Beleidsplan januari 2017 februari 2018 KvK : RSINnr: Beleidsplan januari 2017 februari 2018 KvK :67403611 RSINnr: 856971091 http://www.stichtingkokai.nl secretariaat M.S van der Heide Kwartelstraat 28 8916 BN Tevens bezoekadres Tel. 06 41134599 1 Inhoud

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting

Beleidsplan Stichting Beleidsplan Stichting 2018 2022 Stichting RotterdamRunners Beverwaardseweg 338 3077 GE Rotterdam Tel. 0624351920 RotterdamRunners@Gmail.com (Teammail) Info@rotterdamrunners.nl (Zakelijke mail) www.rotterdamrunners.eu

Nadere informatie

Voorwoord. Namens het bestuur van stichting True Love Afghan Hound Foundation; Daniel de Niet, Voorzitter. 20 augustus 2014

Voorwoord. Namens het bestuur van stichting True Love Afghan Hound Foundation; Daniel de Niet, Voorzitter. 20 augustus 2014 Voorwoord Dit is het beleidsplan van stichting True Love Afghan Hound Foundation. Het plan omvat een overzicht van de doelstellingen en geeft inzicht in de werving en het beheer van de fondsen. Het plan

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN ORO. Beleidsplan Vrienden van ORO

BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN ORO. Beleidsplan Vrienden van ORO BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN ORO 2017 2020 1 Inhoud Inleiding 1. Doelstelling 2. Wie zijn de Vrienden van ORO? 2.1 Historie 2.2 Organisatie 3. Activiteiten 3.1 Werving van gelden 3.2 Beheer van gelden

Nadere informatie

Stichting Hopeful Children Center

Stichting Hopeful Children Center JAARREKENING 2014 Stichting Hopeful Children Center Wolweverslaan 13 3454 GK De Meern (NL) +31 (0)30 662 20 35 info@hopefulchildrencenter.org www.hopefulchildrencenter.org INHOUDSOPGAVE 1 VERSLAG 1.1 Algemeen

Nadere informatie

BESTUURSVERSLAG EN JAARREKENING 2015/2016. Stichting Vrienden van de Rooms-Katholieke Kerk te Joppe. Blad 1

BESTUURSVERSLAG EN JAARREKENING 2015/2016. Stichting Vrienden van de Rooms-Katholieke Kerk te Joppe. Blad 1 BESTUURSVERSLAG EN JAARREKENING 2015/2016 Stichting Vrienden van de Rooms-Katholieke Kerk te Joppe Blad 1 INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave 2 Bestuursverslag 2015/2016 3 Jaarrekening 2015/2016 6 Balans per 31

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Het Johannes Genootschap

Jaarverslag Stichting Het Johannes Genootschap Jaarverslag Stichting Het Johannes Genootschap over boekjaar 2016 INHOUDSOPGAVE Bestuursverslag 1. Naam en doelstelling 3 2. Bestuur 3 3. Activiteitenverslag 3 Jaarrekening 1. Balans per 31 december 2016

Nadere informatie

Financieel verslag Stichting Van der Velden-Vroeg. Hoevelaken

Financieel verslag Stichting Van der Velden-Vroeg. Hoevelaken Financieel verslag 2018 Stichting Van der Velden-Vroeg Hoevelaken Inhoud Jaarverslag Jaarverslag 3 Jaarrekening Balans per 31 december 2018 5 Staat van baten en lasten over 2018 6 Toelichting op de balans

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Jens

Beleidsplan Stichting Jens Beleidsplan Stichting Jens 2018-2022 Inhoudsopgave Voorwoord Inleiding 1. Missie, visie en doelstelling a. Missie b. visie c. Doelstelling 2. Doelgroepen 3. Activiteiten en projecten 4. Communicatie 5.

Nadere informatie

BELEIDSPLAN 2019 van Stichting GUV Goede doelen fonds

BELEIDSPLAN 2019 van Stichting GUV Goede doelen fonds Stichting GUV Goede doelen fonds RSIN/fiscaal nummer: 858870046 http: //www.guv.nl/guvgoededoelenfonds Goede doelen fonds Postadres: Postbus 41, 7120 AA Aalten Telefoon 0543-491270 E-mail goededoelenfonds@guv.nl

Nadere informatie

Financieel jaarverslag Stichting de Kulturele Tsjerke Wyns

Financieel jaarverslag Stichting de Kulturele Tsjerke Wyns Financieel jaarverslag Stichting de Kulturele Tsjerke Wyns 2017 Wyns, 29 mei 2018 Inhoudsopgave Informatie over de Stichting 2 Financiële positie 3 Resultaatbestemming 3 Fiscale positie 3 Resultatenrekening

Nadere informatie

Voorwoord Doelstelling stichting Uitgangspunten a Vermogen Het bestuur Statuten stichting.

Voorwoord Doelstelling stichting Uitgangspunten a Vermogen Het bestuur Statuten stichting. 2 INHO UDS O PG AVE Voorwoord 3 1. Doelstelling stichting 4 1.1. Uitgangspunten.. 4 1.1.a Vermogen.. 5 1.2. Het bestuur 5 1.3. Statuten stichting. 6 1.4. Convenant. 6 2. Werkzaamheden 7 2.1. Algemeen..

Nadere informatie

Beleidsplan. International End Time Revival Ministries Amsterdam

Beleidsplan. International End Time Revival Ministries Amsterdam Beleidsplan International End Time Revival Ministries Amsterdam International End Time Revival Ministries Amsterdam Eeftink 100 F 1103 AE Amsterdam Postadres: 12915 1100 AX Amsterdam Beleidsplan Vastgesteld

Nadere informatie

Stichting Adel in Nederland

Stichting Adel in Nederland Publicatiegegevens 2016 Inhoud 1. Publicatieplicht 2. Algemene gegevens 3. Doelstelling 4. Beleidsplan 5. Bestuur 5.1 Bestuurssamenstelling 5.2 Namen van de bestuurders 5.3 Beloningsbeleid 6. Directeur

Nadere informatie

Beleidsplan Christ For The World Missions

Beleidsplan Christ For The World Missions Beleidsplan Christ For The World Missions Christ For The World Missions Javastraat 118 A 1094HP Amsterdam Beleidsplan 2013 Vastgesteld in de Bestuursvergadering van de vereniging 1 Inleiding... 3 2 Doelstelling

Nadere informatie

Jaarrekening 2012. (Stichting Warm hart van het Waterlandziekenhuis)

Jaarrekening 2012. (Stichting Warm hart van het Waterlandziekenhuis) (Stichting Warm hart van het Waterlandziekenhuis) Jaarrekening 2012 Stichting Vrienden van het Waterlandziekenhuis Postbus 250 1441 AG Purmerend Bank: 14.74.39.604 Kamer van Koophandel: 37142840 BTW- nummer:

Nadere informatie

Stichting Behoud GAS!Fabriek

Stichting Behoud GAS!Fabriek Stichting Behoud GAS!Fabriek Jaarverslag 2015 Inhoudsopgave Bestuursverslag Algemene informatie 2 Visie, missie en doelstelling 2 Beleid en strategie 2 Activiteiten 2 Financiën 3 Vooruitblik 3 Jaarrekening

Nadere informatie

Beleidsplan Vereniging Vrienden Walburgiskerk Zutphen

Beleidsplan Vereniging Vrienden Walburgiskerk Zutphen Beleidsplan Vereniging Vrienden Walburgiskerk Zutphen 2019-2023 1 1. Inleiding De Walburgiskerk (daterend in opzet uit ca. 1050) is een van de belangrijkste museale kerken in Nederland en het belangrijkste

Nadere informatie

Monumentenzorg Leeuwarderadeel Secretariaat: Moundyk 16, 9051 AH Stiens t: Jaarverslag NL46 RABO KvK:

Monumentenzorg Leeuwarderadeel Secretariaat: Moundyk 16, 9051 AH Stiens t: Jaarverslag NL46 RABO KvK: Monumentenzorg Leeuwarderadeel Secretariaat: Moundyk 16, 9051 AH Stiens t: 058-2571293 e: bijdeleijjouke@gmail.com Jaarverslag 2017 Toren Feinsum Pagina 1 van 5 1. Inleiding Hierbij het Jaarverslag 2017

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2017 2021 Stichting PRETRunners Lieve de Keystraat 18 3067 KJ Rotterdam Tel. 0104560000 MOB- 0653373915 Pretrunners@Gmail.com www.pretrunners.nl Facebook: Team193 Pretrunners KvK nr 70186170

Nadere informatie

ACCOUNTANTS- EN ADMINISTRATIEKANTOOR WIENEN V.O.F. NIJMEGEN RAPPORT INZAKE JAARREKENING 2015

ACCOUNTANTS- EN ADMINISTRATIEKANTOOR WIENEN V.O.F. NIJMEGEN RAPPORT INZAKE JAARREKENING 2015 ACCOUNTANTS- EN ADMINISTRATIEKANTOOR WIENEN V.O.F. NIJMEGEN RAPPORT INZAKE JAARREKENING 2015 van Stichting Assumptie-Initiatief Erasmusplein 1 6525 HT NIJMEGEN Postbus 38291 6503 AG Nijmegen Aan: Het Bestuur

Nadere informatie

Beleidsplan STICHTING HUIS VAN SINTERKLAAS SCHOUWEN-DUIVELAND

Beleidsplan STICHTING HUIS VAN SINTERKLAAS SCHOUWEN-DUIVELAND Beleidsplan STICHTING HUIS VAN SINTERKLAAS SCHOUWEN-DUIVELAND Inhoudsopgave 1. Algemene gegevens blz. 02 2. Doelstelling en werkzaamheden Stichting blz. 02 3. Manier van geld verwerven blz. 03 4. Beheer

Nadere informatie

FTR. MAATSCHAP REMMERSWAAL accountants belastingadviseurs. Hierbij brengen wij verslag uit over boekjaar 2015 met betrekking tot uw stichting.

FTR. MAATSCHAP REMMERSWAAL accountants belastingadviseurs. Hierbij brengen wij verslag uit over boekjaar 2015 met betrekking tot uw stichting. FTR accountants belastingadviseurs Aan het bestuur van Koningin Emmalaan 32 1405 CL JAARREKENING 2015 Wassenaar, 2 november 2016 Ref: 495/2015/ CT Geachte bestuursleden, Hierbij brengen wij verslag uit

Nadere informatie

JAARVERSLAG Stichting Vincentiuswinkel gemeente Heusden

JAARVERSLAG Stichting Vincentiuswinkel gemeente Heusden Stichting Vincentiuswinkel gemeente Heusden Postadres : Julianastraat 7, 5251 EC Vlijmen Winkel : Grotestraat 138A, 5151BN Drunen Telefoon : 06-15526578 Website : www.vincentiusheusden.nl/winkel e-mail

Nadere informatie

Financieel jaarverslag Stichting de Kulturele Tsjerke Wyns

Financieel jaarverslag Stichting de Kulturele Tsjerke Wyns Financieel jaarverslag Stichting de Kulturele Tsjerke Wyns 2016 Wyns, 29 april 2017 Inhoudsopgave Informatie over de Stichting 2 Rechtsvorm 2 Doel 2 Bestuurders 2 Financiële positie 3 Resultaatbestemming

Nadere informatie

Rapport inzake de jaarrekening 2015/2016

Rapport inzake de jaarrekening 2015/2016 Rapport inzake de jaarrekening 2015/2016 Inhoudsopgave Bladzijde 1. Jaarrekening 2 2. Informatie over de Stichting 2 3. Bestuursverslag 3 4. Ondertekening 3 5. Balans per 31 juli 2016 4 6. Staat van Baten

Nadere informatie

Beleidsplan stichting "Comedor Infantil" 2015-2020

Beleidsplan stichting Comedor Infantil 2015-2020 Uitgegeven door: Stichting Comedor Infantil Datum: december 2014 Status: Definitief Versienummer: 2.0 Beleidsplan stichting "Comedor Infantil" 2015-2020 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3

Nadere informatie

Stichting ZGT Overzee Jaarbericht 2014

Stichting ZGT Overzee Jaarbericht 2014 Stichting ZGT Overzee Jaarbericht 2014 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1. Jaarrekening 1.1. Balans per 31 december 2014 1.2. Resultatenrekening over 2014 1.3. Waarderingsgrondslagen 1.4. Toelichting op de

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2014 STICHTING HOSPICE OUDEWATER -1-

JAARVERSLAG 2014 STICHTING HOSPICE OUDEWATER -1- STICHTING HOSPICE OUDEWATER -1- Activiteiten in 2014 Van de STICHTING HOSPICE OUDEWATER Ìn januari 2014 is bekend geworden dat de, in de Schuylenburcht gevestigde artsenpraktijk, zal gaan verhuizen naar

Nadere informatie

STICHTING MARIA DUYST VAN VOORHOUT JAARVERSLAG 2016

STICHTING MARIA DUYST VAN VOORHOUT JAARVERSLAG 2016 STICHTING MARIA DUYST VAN VOORHOUT JAARVERSLAG 2016 Bestuursverslag Achtergrond van de stichting De stichting is opgericht in 1988 en heeft ten doel de instandhouding en de bescherming van monumenten,

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING HAPPYNEZZ

BELEIDSPLAN STICHTING HAPPYNEZZ Vakantieweek voor meervoudig gehandicapten Regio West Brabant BELEIDSPLAN STICHTING HAPPYNEZZ 2016-2021 Datum 28-02-2016 Stichting Happynezz Parallelweg 101 4621 JV Bergen op Zoom e-mail: secretaris@happynezz-wb.nl

Nadere informatie

INHOUD. 1. Inleiding. 2. Werkzaamheden Doelstelling 2.2. Bestuur 2.3. Activiteiten. 3. Werving van gelden. 4.

INHOUD. 1. Inleiding. 2. Werkzaamheden Doelstelling 2.2. Bestuur 2.3. Activiteiten. 3. Werving van gelden. 4. Beleidsplan 2015 Stichting Terima Kasih Plaggeberg 27 (postadres) 3956 BK Leersum KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. NL 05 RABO 010.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl

Nadere informatie

Stichting ZGT Overzee Jaarbericht 2015

Stichting ZGT Overzee Jaarbericht 2015 Stichting ZGT Overzee Jaarbericht 2015 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1. Jaarrekening 1.1. Balans per 31 december 2015 1.2. Resultatenrekening over 2015 1.3. Waarderingsgrondslagen 1.4. Toelichting op de

Nadere informatie

Beleidsplan 2015 2018 Podium320

Beleidsplan 2015 2018 Podium320 Beleidsplan 2015 2018 Podium320 Stichting Concerten Oosterkerk Zoetermeer, Versie 1.0 Podium320 Gershwinrode 61 2717 EJ Zoetermeer Tel. 079 3510920 Info@podium320.nl www.podium320.nl Voorwoord Voor u ligt

Nadere informatie

Stichting Lechaim Jaarverslag 2014. Jaarverslag. Stichting Lechaim. Helping Israëli Victims of Terror Giek 56 8081 NW Elburg

Stichting Lechaim Jaarverslag 2014. Jaarverslag. Stichting Lechaim. Helping Israëli Victims of Terror Giek 56 8081 NW Elburg Jaarverslag 2014 Stichting Lechaim Helping Israëli Victims of Terror Giek 56 8081 NW Elburg 1 Inhoud Algemeen Werkzaamheden Pagina 3 De Stichting Pagina 3-5 Jaarrekening Balans per 31 december 2014 Pagina

Nadere informatie

STICHTING HULPPROJECTEN OOSTERHOUT h.o.d.n. HULPPROJECTEN ROTARY OOSTERHOUT-REGIO

STICHTING HULPPROJECTEN OOSTERHOUT h.o.d.n. HULPPROJECTEN ROTARY OOSTERHOUT-REGIO STICHTING HULPPROJECTEN OOSTERHOUT h.o.d.n. HULPPROJECTEN ROTARY OOSTERHOUT-REGIO 1 HULPPROJECTEN ROTARY OOSTERHOUT-REGIO OPRICHTING EN DOEL VAN DE STICHTING De stichting is opgericht op 23 juli 1998 voor

Nadere informatie

JAARREKENING Stichting Fondsenbeheer Landbouw en Zorg Nederland Jaarrekening pag. 1

JAARREKENING Stichting Fondsenbeheer Landbouw en Zorg Nederland Jaarrekening pag. 1 JAARREKENING 2015 Stichting Fondsenbeheer Landbouw en Zorg Nederland Jaarrekening 2015 - pag. 1 Inhoudsopgave Jaarverslag 2015 1. Bestuursverslag 2. Balans per 31-12-2015 3. Staat van Baten en Lasten over

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Hart4onderwijsNepal

Beleidsplan Stichting Hart4onderwijsNepal Stichting Hart4onderwijsNepal Onderwerp: Beleidsplan 2017-2020 - definitief Beleidsplan Stichting Hart4onderwijsNepal 2017-2020 Stichting Hart4onderwijsNepal Nw. Bussummerweg 15 1272 cc Huizen O6-53315694

Nadere informatie

STICHTING EDUCATIONAL PROJECT FOOD VILLAGE TE HOORN. Jaarrekening 2014

STICHTING EDUCATIONAL PROJECT FOOD VILLAGE TE HOORN. Jaarrekening 2014 STICHTING EDUCATIONAL PROJECT FOOD VILLAGE TE HOORN Jaarrekening 2014 INHOUDSOPGAVE Pagina ACCOUNTANTSVERSLAG 1 Opdracht 3 2 Samenstellingsverklaring 3 3 Algemeen 4 1 BESTUURSVERSLAG OVER 2014 5 JAARREKENING

Nadere informatie

Stichting Hopeful Children Center

Stichting Hopeful Children Center JAARREKENING 2015 Stichting Hopeful Children Center Wolweverslaan 13 3454 GK De Meern (NL) +31 (0)30 662 20 35 info@hopefulchildrencenter.org www.hopefulchildrencenter.org INHOUDSOPGAVE 1 VERSLAG 1.1 Algemeen

Nadere informatie