Bekendmaking Beleidsregels Parttime ondernemen, de Beleidsregels Wet Taaleis en de Beleidsregels bijzondere bijstand jongeren jaar

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bekendmaking Beleidsregels Parttime ondernemen, de Beleidsregels Wet Taaleis en de Beleidsregels bijzondere bijstand jongeren jaar"

Transcriptie

1 Donderdag 21 april 2016, week 16 Gemeentebladen Bekendmaking Beleidsregels Parttime ondernemen, de Beleidsregels Wet Taaleis en de Beleidsregels bijzondere bijstand jongeren jaar Burgemeester en wethouders van de gemeente Deurne maken bekend dat zij in hun vergadering van 19 april 2016 hebben vastgesteld de beleidsregels Parttime ondernemen, de beleidsregels Wet Taaleis en de beleidsregels bijzondere bijstand jongeren jaar. Bekendmaking van deze beleidsregels geschiedt door plaatsing in het elektronische Gemeenteblad nr. 295, Gemeenteblad nr. 296 en Gemeenteblad nr. 297 van 21 april Genoemde beleidsregels treden in werking op 22 april Tegen betaling van de kosten is een afschrift van de beleidsregel of besluit verkrijgbaar. Woning oud-burgemeester Van Beek aangewezen als gemeentelijk monument De gemeente Deurne is een gemeentelijk monument rijker Op 12 april 2016 heeft het college van burgemeester en wethouders besloten Stationsstraat 53 aan te wijzen als gemeentelijk monument. Dit op verzoek van de huidige eigenaar en gebaseerd op het advies van de monumentencommissie. De monumentencommissie is zeer positief over de woning, om de volgende redenen: De woning heeft voor Deurne geschiedeniswaarde, doordat deze toen is gebouwd door de toenmalige burgemeester Van Beek. Het pand heeft een hoge architectonische waarde. Door deze aanwijzen krijgt niet alleen het pand maar ook het straatbeeld (Stationsstraat en de LageKerk) een duurzame bescherming. Het besluit kunt u vinden in Gemeenteblad nr 298 Bekendmaking van dit besluit geschiedt door plaatsing in het elektronische Gemeenteblad nr. 298 van 21 april De aanwijzing treedt in werking op 22 april Tegen betaling van de kosten is een afschrift van dit of besluit verkrijgbaar. Bezwaar Gedurende 6 weken na deze bekendmaking kunnen belanghebbenden bezwaar maken tegen dit besluit bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 3, 5750 AA Deurne.

2 Ontwerpbestemmingsplan Breemortelweg 12, Deurne Burgemeester en wethouders van Deurne maken bekend dat vanaf 22 april 2016, gedurende een periode van 6 weken, het ontwerpbestemmingsplan Breemortelweg 12 te Deurne (NL.IMRO.0762.BP B001) en de daarbij horende bijlagen ter inzage liggen. Voor welk gebied is dit? Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op het gebied aan de Breemortelweg 12 in Deurne, kadastraal bekend als gemeente Deurne, sectie S, nummer 12. Over de exacte ligging van de grenzen van het plangebied kunt u informatie bij het Klantcontactcentrum inwinnen of u kunt het ontwerpbestemmingsplan digitaal raadplegen. Wat zijn de plannen? Het ontwerpbestemmingsplan maakt het mogelijk om de huidige nevenactiviteit (kinderdagverblijf) voort te zetten als hoofdactiviteit. Hiervoor wordt de bestemming Agrarisch-3 (inclusief intensieve veehouderij) verandert in Maatschappelijk. Ook wordt de bouw van een nieuw bedrijfsgebouw voor dit kinderdagverblijf mogelijk gemaakt. Hiervoor vindt sloop plaats van eenzelfde oppervlakte van de nog bestaande schuurruimte. Wat ligt ter inzage? Het ontwerpbestemmingsplan en de hierbij behorende bijlagen liggen ter inzage. Het bestemmingsplan zelf bestaat uit de verbeelding en de regels, en een daar bijbehorende toelichting. Wanneer ligt dit ter inzage? Alle stukken liggen met ingang van 22 april 2016 gedurende 6 weken ter inzage. Waar is dit terug te vinden? Alle stukken kunt u op de volgende manieren raadplegen: 1. digitaal via of op 2. bij het Klantcontactcentrum (tijdens de openingstijden) in het gemeentehuis van Deurne aan de Markt 1. Wat betekent dit voor u? Zienswijze Iedereen kan tijdens de termijn van terinzagelegging mondeling of schriftelijk een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan indienen. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Deurne (Postbus 3, 5750 AA Deurne). Voor een mondelinge zienswijze kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met het Klantcontactcentrum, via ons algemene telefoonnummer (0493) Hoorzitting Wij stellen indieners van een zienswijze in de gelegenheid om hun zienswijze mondeling toe te lichten voor de Hoorcommissie Ruimtelijke Plannen. Wilt u van deze mogelijkheid gebruik maken? Geef dan in uw zienswijze aan, dat u gehoord wilt worden door de Hoorcommissie. U ontvangt dan een uitnodiging voor de Hoorcommissie. De Hoorcommissie vergadert op 14 juni Heeft u vragen? Laat het ons gerust weten. Ons Klantcontactcentrum is op werkdagen bereikbaar. U kunt bellen naar (0493)

3 Ontwerp bestemmingsplan Vlierdenseweg 106 Burgemeester en wethouders van Deurne maken bekend dat met ingang van 22 april 2016 het ontwerp bestemmingsplan Vlierdenseweg 106 (NL.IMRO.0762.BP B001) en de hierbij behorende stukken voor eenieder gedurende zes weken ter inzage liggen. Voor welk gebied is dit? Het ontwerp bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel Vlierdenseweg 106 in Deurne. Dit perceel is kadastraal bekend als gemeente Deurne, sectie Q, nummers 1744 en Over de exacte ligging van de grenzen van het plangebied kunt u informatie bij het Klantcontactcentrum inwinnen of u kunt het ontwerp bestemmingsplan digitaal raadplegen. Wat zijn de plannen? Het ontwerp bestemmingsplan gaat over splitsing van de bestaande cultuurhistorisch waardevolle woonboerderij in 2 woningen. En het verkleinen van het bestemmingsvlak Wonen. Wat ligt ter inzage? Het ontwerp bestemmingsplan, bestaande uit de regels, de verbeelding en de daarbij behorende toelichting (inclusief bijlagen), ligt ter inzage. Wanneer ligt dit ter inzage? Alle stukken liggen met ingang van 22 april 2016 gedurende 6 weken ter inzage. Waar is dit terug te vinden? Alle stukken kunt u op de volgende manieren raadplegen: 3. digitaal via of op 4. bij het Klantcontactcentrum (tijdens de openingstijden) in het gemeentehuis van Deurne aan de Markt 1. Wat betekent dit voor u? Indienen zienswijzen Iedereen kan gedurende de termijn van terinzagelegging mondeling of schriftelijk een zienswijze tegen het ontwerp bestemmingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan het College van burgemeester en wethouders van Deurne (Postbus 3, 5750 AA Deurne). Voor een mondelinge zienswijze kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met het Klantcontactcentrum, telefoonnummer (0493) Hoorzitting Wij stellen indieners van een zienswijze in de gelegenheid om hun zienswijze mondeling toe te lichten voor de Hoorcommissie Ruimtelijke Plannen. Wilt u van deze mogelijkheid gebruik maken? Geef dan in uw zienswijze aan, dat u gehoord wilt worden door de Hoorcommissie. U ontvangt dan een uitnodiging voor de Hoorcommissie. De Hoorcommissie vergadert op 14 juni 2016, in de avond. Heeft u vragen? Laat het ons gerust weten. Ons Klantcontactcentrum is op werkdagen bereikbaar. U kunt bellen naar (0493)

4 Nr Besluit hogere waarde Wet geluidhinder Bouwplan Milhezerweg 4 te Deurne Verzoek om hogere waarde Het verzoek heeft betrekking op het bouwplan Milhezerweg 4 te Deurne waarbij met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 2 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht van het bestemmingsplan wordt afgeweken. Het bouwplan voorziet in de verbouw van de Gerardus Kerk in 6 appartementen en kantoorruimte, kadastraal bekend gemeente Deurne, sectie C, nummer De woning is gelegen binnen de zone van de Milhezerweg en N270. Voor wegverkeer geldt ingevolge artikel 82, lid 1 van de Wet geluidhinder voor woningen een voorkeursgrenswaarde van 48 db(lden). De woningen, ondervinden als gevolg van het wegverkeer op de Milhezerweg en N270 een hogere geluidbelasting dan de voorkeursgrenswaarde van de Wet geluidhinder. Artikel 83, lid 2 van de Wet geluidhinder biedt de mogelijkheid om een hogere waarde vast te stellen tot een waarde van maximaal 63 db(lden) als het gaat om de verbouw van de Gerardus Kerk in 6 appartementen in binnenstedelijk gebied. De overschrijding bedraagt maximaal 6 db. De maximale ontheffingswaarde van 63 db wordt niet overschreden. Procedure Op grond van artikel 110a zijn burgemeester en wethouders bevoegd binnen de grenzen van de gemeente een hogere waarde vast te stellen zolang het hierbij niet gaat om de aanleg of wijziging van een hoofdspoorweg of de aanleg of reconstructie van een weg in beheer bij het Rijk of Provincie of de vaststelling of wijziging van een zone rond een industrieterrein met regionaal belang op grond van de provinciale milieuverordening. Hiervan is in deze geen sprake. Het verzoek is met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 2 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) volgens de wettelijke procedure ingevolge de Wet geluidhinder artikel 110c, lid 2 zonder Afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht in behandeling genomen. Ambtshalve overwegingen Indien de voorkeursgrenswaarde wordt overschreden moeten er maatregelen worden getroffen om de geluidbelasting te verlagen tot de voorkeursgrenswaarde. In bepaalde situaties kunnen echter geen of onvoldoende maatregelen worden getroffen, omdat deze maatregelen stuiten op bezwaren van stedenbouwkundige, verkeerskundige, vervoerskundige, landschappelijke of financiële aard. In die situaties kunnen hogere waarden dan de voorkeursgrenswaarde worden toegestaan tot aan de maximale grenswaarde. In het akoestisch onderzoek Verbouwing Gerardus Kerk te Walsberg, 31 juli 2015, is onderzocht of maatregelen te treffen zijn die een reductie van de geluidbelasting tot gevolg hebben. In het onderzoek is gekeken naar bron- en overdrachtsmaatregelen: Bronmaatregelen Maatregelen ter bestrijding van het wegverkeerslawaai aan de bron door beperking van de verkeersintensiteit, snelheidsverlaging of andere verkeerskundige maatregelen bieden gegeven de verkeerskundige aard en functie van de Milhezerweg en N270 in relatie tot het plan geen mogelijkheid tot vermindering van de geluidbelasting op de gevel van de betrokken woning. Met het toepassen van stiller asfalt, bijvoorbeeld ZOAB, wordt een reductie van circa 1 à 2 db bereikt. Uit de berekeningsresultaten blijkt dat de voorkeursgrenswaarde in dat geval nog steeds wordt overschreden. Aangezien het 6 appartementen betreft, is de toepassing van stiller asfalt niet kosten effectief.

5 Overdrachtsmaatregelen Gezien de locatie en de afstand tot de Milhezerweg en N270 is het plaatsen van een geluidscherm stedenbouwkundig niet gewenst. Daarnaast komt hiermee de verkeersveiligheid in het gedrang. Verder stuit het realiseren van een geluidscherm op financiële bezwaren. Het aanleggen van een grondwal is eveneens geen optie, in verband met het inleveren van de nodige meters tuinruimte. Gevelbelasting meer dan 53 db De waarneempunten T5 t/m T12 hebben een geluidbelasting van meer dan 53 db, exclusief aftrek ex artikel 110g Wet Geluidhinder, ten gevolge van wegverkeerslawaai op de Milhezerweg en N270. De gevelbelasting ten gevolge van het wegverkeerslawaai bedraagt maximaal 58 db. Dit betekent een minimale karakteristieke geluidwering van (58-33)= 25 db. Middels een akoestisch onderzoek gevelwering van de te realiseren woningen zal moeten worden aangetoond dat aan de vereiste binnenwaarde van 33 db kan worden voldaan een en ander conform het Bouwbesluit. Een extra geluidwering van (23-20=) 5 db is technisch goed uitvoerbaar. Derhalve wordt een dergelijke geluidwering acceptabel geacht. Daarnaast beschikt de woning over een geluidluwe buitengevel aan de afkerende zijde van de akoestisch maatgevende zijde van de woning (voorgevel). Cumulatie Op grond van artikel 110a, lid 6 van de Wet geluidhinder dient te worden gekeken naar de gecumuleerde geluidbelasting. De cumulatieve geluidbelasting is in deze wel van toepassing, omdat er sprake is van blootstelling aan meer dan een geluidsbron, waarvan de voorkeursgrenswaarde vanwege die bronnen wordt overschreden. Er is sprake van meer dan een geluidsbron bij blootstelling als gevolg van twee afzonderlijke wegen of een weg en een spoorweg. Voor de cumulatie van geluid geven wettelijke regelingen geen normering voor hetgeen maximaal is toegestaan. Daarnaast is er in ons beleid geen kwalificatie opgenomen. Uit de akoestische rapportage blijkt dat de hoogst gecumuleerde geluidbelasting 59 db(incl. aftrek ex artikel 110g Wet geluidhinder) bedraagt. Dit zorgt nergens voor onacceptabele geluidbelastingen, aangezien de gecumuleerde geluidbelasting slechts 1 db meer bedraagt dan de afzonderlijke bijdrage en de maximale grenswaarde van 63 db niet wordt overschreden. Conclusie Aangezien door voldoende gevelisolatie aan de vereiste binnenwaarden voor nieuwbouw kan worden voldaan, de ruimtes achter de akoestisch maatgevende voorgevel als kantoorruimte worden ingericht en een geluidluwe buitengevel aanwezig is, leidt de gevraagde ontheffing van maximaal 58 db, incl. aftrek ex artikel 110g Wet Geluidhinder naar onze mening niet tot een onaanvaardbare geluidbelasting. Gelet op het voorgaande kan de gevraagde ontheffing worden verleend.

6 Burgemeester en wethouders van Deurne; gelet op de Wet geluidhinder, het Besluit geluidhinder en de notitie Ontheffingenbeleid Wet geluidhinder ; B e s l u i t e n : 1. als hogere waarden voor de nieuw te bouwen woning binnen het bouwplan Milhezerweg 4 de waarden vast te stellen als gevolg van wegverkeerslawaai van de N270 en Milhezerweg van maximaal; Waarnee mpunt Waarne emhoo Omschrijving Toetsingswaarde [db] Voorkeursgrenswaarde Maximale grenswaarde gte [m] N270 Milhezerweg [db] [db] T5 en T6 1,5 Woning 1 t/m , T7 1,5 Woning , T8 1, , T9 1, , T10 5, T11 5,0 Woning 2 t/m T12 1,5 Woning , aan dit besluit als voorwaarden te verbinden dat voor de te bouwen woning met een geluidbelasting van meer dan 53 db, excl. aftrek ex artikel 110g Wet geluidhinder ten gevolge van wegverkeerslawaai: - een geluidluwe zijde aanwezig is met een geluidbelasting van maximaal 48 db ten gevolge van wegverkeerslawaai; - de verblijfsruimten binnen de woning alsmede bij de woningen behorende buitenruimten in zoverre als mogelijk niet worden gesitueerd aan de gevels waar de hoogste geluidbelasting optreedt. 3. afschrift te zenden aan: - Bots Bouwgroep, t.a.v. dhr. H. van den Biggenlaar, Dragonder 39, 555 XZ Valkenswaard. Deurne, 14 april 2016, Burgemeester en wethouders voornoemd, namens dezen, Teamleider Leefomgeving (mevr. N. Nabben)

7

8 Wet geluidhinder Vaststelling hogere waarde plan Milhezerweg 4 Deurne In het kader de omgevingsvergunning (zie officiële bekendmakingen onder omgevingsvergunningen, Milhezerweg 4 (HZ /OMG)) hebben burgemeester en wethouders van Deurne een hogere waarde vastgesteld als bedoeld in artikel 110a van de Wet geluidhinder voor het realiseren van 6 appartementen in een bestaand pand aan de Milhezerweg 4. De voorkeursgrenswaarde van 48 db(lden) wordt ten gevolge van de N270 en de Milhezerweg overschreden. De overschrijding bedraagt maximaal 6 db. De maximale ontheffingswaarde van 63 db wordt niet overschreden. De woningen vervangen bestaande bebouwing. Ter inzage Het besluit met de bijbehorende stukken, ligt met ingang van 22 april 2016 gedurende zes weken tijdens openingstijden ter inzage bij het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis van Deurne en daarbuiten op afspraak. U kunt uw afspraak maken via of telefoonnummer Daarnaast is het besluit hogere waarde plan Milhezerweg 4 Deurne en bijbehorende stukken voor iedereen te bekijken op Bezwaar Heeft u rechtstreeks belang bij dit besluit dan kunt u gedurende deze periode uw bezwaar over dit besluit schriftelijk indienen bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 3, 5750 AA Deurne. Voorlopige voorziening Het besluit treedt na afloop van de bezwaartermijn inwerking tenzij voor deze datum bezwaar is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

9 Wet milieubeheer m.e.r.-beoordeling Voltstraat ong. in Deurne Burgemeester en wethouders van Deurne maken als bevoegd gezag, gelet op artikel 7.17, lid 4, van de Wet milieubeheer, het volgende bekend. Op 15 februari 2016 heeft Roba Advies, namens M.P.G. Biemans Holding B.V. een aanmeldingsnotitie ingediend als bedoeld in artikel 7.16, lid 1 van de Wet milieubeheer. De aanmeldingsnotitie heeft betrekking op de inrichting gelegen aan Voltstraat ong. te Deurne, kadastraal bekend gemeente Deurne, sectie E, nr en De voorgenomen activiteiten hebben betrekking op het veranderen/uitbreiden van het bestaande bedrijf voor het hygiëniseren van dierlijke mest en opslaan van puin met een puinbreker met een capaciteit van 150 ton per uur voor het breken van maximaal ton puin per jaar. Wij hebben besloten dat door M.P.G. Biemans Holding B.V. geen Milieu-effectrapport behoeft te worden opgesteld, alvorens door ons een definitieve beslissing wordt genomen op een aanvraag om omgevingsvergunning ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voor de voorgenomen activiteit. Naar onze mening leidt de voorgenomen activiteit, gezien de omstandigheden waaronder zij wordt ondernomen, niet tot belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu. Het besluit en de overige stukken liggen vanaf 21 april 2016 gedurende zes weken ter inzage. Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden, die rechtstreeks in hun belang zijn getroffen, bezwaar indienen bij ons college. Bovengenoemde stukken liggen ter inzage bij het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis.

10 Omgevingsvergunningen Aanvragen De volgende aanvragen om omgevingsvergunning op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) zijn ontvangen. De vermelde datum is de datum van ontvangst van de aanvraag: Goorweg 6, het realiseren van een bed and breakfast ( ) Schutsboom 31, het realiseren van een webwinkel ( ) Oude Peelstraat 3, het plaatsen van een raam ( ) kadastraalnummer L7619, het bouwen van een woning ( ) Loon 39, een omgevingsvergunning beperkte milieutoets ( ) Strijpen 13, het verbouwen van een woonhuis ( ) Ontwerpbesluiten omgevingsvergunning in het kader van een uitgebreide voorbereidingsprocedure Burgemeester en wethouders van Deurne zijn voornemens om omgevingsvergunning te verlenen voor de volgende aanvragen: Vestingweg 3 en 3a, het veranderen van de inrichting of veranderen van de werking van een inrichting Strijpen 10, een omgevingsvergunning beperkte milieutoets Soemeersingel 25, het restaureren en veranderen van een schuur en geschikt maken voor Bed and Breakfast Bakelseweg 43, het veranderen van de inrichting of veranderen van de werking van een inrichting Ter inzage Op grond van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht is voor ieder van deze aanvragen een ontwerpbesluit opgesteld. Deze ontwerpbesluiten, met de daarop betrekking hebbende stukken liggen in het gemeentehuis van Deurne aan de Markt 1 ter inzage van 22 april 2016 tot 3 juni 2016 (6 weken). Omdat de aanvragen digitaal zijn ingediend, kun u de ontwerpbesluiten en de bijbehorende stukken alleen op afspraak inzien. Voor het maken van een afspraak verwijzen wij u naar het ondernemersloket-enpubliekszaken op deze website. U kunt ook telefonisch contact opnemen met het Klantcontactcentrum ( ) voor het maken van een afspraak. Zienswijzen Gedurende de periode van ter inzage legging kan iedereen een zienswijze over een ontwerpbesluit schriftelijk indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 3, 5750 AA Deurne. Wilt u uw zienswijze liever mondeling kenbaar maken dan kunt u contact opnemen met het Klantcontactcentrum voor het maken van een afspraak. Verleende omgevingsvergunningen reguliere procedure Burgemeester en wethouders van Deurne hebben de volgende omgevingsvergunning op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) verleend. De vermelde datum is de datum van verzending van het besluit aan de aanvrager: Doctor Huub van Doorneweg 26, het wijzigen van een voorgevel ( ) Tramstraat 65, het wijzigen van de functie van een gebouw ( ) Kouwenhoekseweg 4, het bouwen van een woning ( ) Bruggenseweg 27, het creëren van afhankelijke woonruimte ( ) Beukenstraat 1, de nieuwbouw van een woning ( ) Martinetstraat 29, het plaatsen van dakkapellen en een hekwerk ( ) Milhezerweg 4, het verbouwen van een kerk tot woningen en een kantoorruimte ( ) Zeilbergsestraat 100, de nieuwbouw van een garage ( )

11 Broekstraat 15, het bouwen van een woning met garage ( ) Heeft u vragen over een hierboven genoemd besluit of heeft u behoefte aan uitleg over het besluit? Neemt u dan contact op via ondernemersloket-en-publiekszaken op deze website. U kunt ook telefonisch contact opnemen met het Klantcontactcentrum ( ). Omdat de aanvragen digitaal zijn ingediend, kun u de vergunningen en de bijbehorende stukken digitaal inzien via vergunningen en op afspraak. Rechtsbescherming Als u het niet eens bent met een hierboven genoemd besluit en u door dit besluit rechtstreeks in uw belang wordt getroffen, kunt u een gemotiveerd bezwaarschrift hiertegen indienen bij burgemeester en wethouders, Postbus 3, 5750 AA Deurne. Dit kan tot 6 weken na de dag van verzending van het besluit. In het bezwaarschrift moet u tenminste het volgende opnemen: uw naam en adres, de datum, een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt en de reden(en) van uw bezwaar. U moet het bezwaarschrift ook ondertekenen. Het maken van bezwaar schorst de werking van het besluit niet. Daarom kunt u als u een spoedeisend belang heeft de voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant, sector Bestuursrecht verzoeken een voorlopige voorziening te treffen (bijvoorbeeld schorsing van het besluit). Aan het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden. Het postadres van de rechtbank is Rechtbank Oost-Brabant, sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA s-hertogenbosch. Kijkt u voor meer informatie op of informeert u bij de griffie van de Rechtbank Oost-Brabant (tel ). Exploitatievergunning De volgende aanvraag om exploitatievergunning is ontvangen. De vermelde datum is de datum van ontvangst van de aanvraag: Molenstraat 95, het huisvesten van arbeidsmigranten ( )

12 Meldingen brandveilig gebruik De gemeente Deurne heeft de volgende gebruiksmelding voor kennisgeving aangenomen: - Daalder 7, het brandveilig gebruik van een bedrijfspand, gemeld op Hebt u vragen over een hierboven genoemde melding? Neemt u dan contact op met het Klantcontactcentrum of komt u langs op het gemeentehuis.

13 Voornemen opname gegevens over het vertrek naar een onbekend land Uit onderzoek van de gemeente is gebleken dat onderstaande personen niet meer wonen op het adres waar zij volgens de Basisregistratie Personen (BRP) staan ingeschreven. Het adresonderzoek heeft geen resultaat opgeleverd. Het college van burgemeester en wethouders heeft het voornemen om de bijhouding van de persoonslijsten van onderstaande personen op te schorten. Dit betekent dat bij het adres van deze personen het vertrek naar een onbekend land wordt opgenomen. Dit kan onder andere gevolgen hebben voor uitkeringen, aanvragen paspoort en subsidies. Overzicht vertrokken personen Naam, voorletters Geboortedatum Datum besluit Zięć, T.G Sztamler, A.K Een betrokken persoon kan binnen 2 weken na de publicatiedatum op de website, schriftelijk een zienswijze kenbaar maken over dit voornemen bij het college van burgemeester en wethouders van Deurne, Postbus 3, 5750 AA Deurne. Als u uw zienswijze mondeling kenbaar wenst te maken, kunt u hiervoor een afspraak maken met afdeling Klantcontactcentrum, 2e lijn Publiekszaken, telefoonnummer

Voornemen opname gegevens over het vertrek naar een onbekend land

Voornemen opname gegevens over het vertrek naar een onbekend land Donderdag 7 juli 2016, week 27 Voornemen opname gegevens over het vertrek naar een onbekend land Uit onderzoek van de gemeente is gebleken dat onderstaande personen niet meer wonen op het adres waar zij

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Donderdag 15 oktober 2015, week 42 Omgevingsvergunningen Aanvragen De volgende aanvragen om omgevingsvergunning op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) zijn ontvangen. De vermelde

Nadere informatie

Voornemen uitschrijving burger(s) van gemeente Deurne naar land Onbekend

Voornemen uitschrijving burger(s) van gemeente Deurne naar land Onbekend Donderdag 19 september 2013, week 38 Voornemen uitschrijving burger(s) van gemeente Deurne naar land Onbekend Uit onderzoek van de gemeente is gebleken dat onderstaande personen niet meer wonen op het

Nadere informatie

Donderdag 6 maart 2014, week 10. Gemeenteblad

Donderdag 6 maart 2014, week 10. Gemeenteblad Donderdag 6 maart 2014, week 10 Gemeenteblad Bekendmaking beleidsregel Internetwinkels Deurne Burgemeester en wethouders van de gemeente Deurne maken bekend dat zij in hun vergadering van 25 februari 2014

Nadere informatie

Bekendmaking besluit saneringsprogramma railverkeerslawaai Stiller spoor Deurne

Bekendmaking besluit saneringsprogramma railverkeerslawaai Stiller spoor Deurne Donderdag 29 oktober 2015, week 44 Bekendmaking besluit saneringsprogramma railverkeerslawaai Stiller spoor Deurne Burgemeester en wethouders van Deurne maken bekend dat zij op 6 oktober 2015 een definitief

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Donderdag 8 september 2016, week 36 Omgevingsvergunningen Aanvragen De volgende aanvragen om omgevingsvergunning op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) zijn ontvangen. De vermelde

Nadere informatie

Heeft u vragen? Laat het ons gerust weten. Ons Klantcontactcentrum is op werkdagen bereikbaar. U kunt bellen naar (0493)

Heeft u vragen? Laat het ons gerust weten. Ons Klantcontactcentrum is op werkdagen bereikbaar. U kunt bellen naar (0493) Donderdag 20 oktober 2016, week 16 Gemeentebladen Vaststelling beheersverordening Heiakker e.o. - Noordrand Burgemeester en wethouders van Deurne maken ingevolge artikel 3.38 van de Wet ruimtelijke ordening

Nadere informatie

Bekendmaking intrekking Verordening Kinderopvang 2004 en Verordeningen in het kader van de Wet Investeren in Jongeren (WIJ)

Bekendmaking intrekking Verordening Kinderopvang 2004 en Verordeningen in het kader van de Wet Investeren in Jongeren (WIJ) Donderdag 25 april 2013, week 17 Bekendmaking intrekking Verordening Kinderopvang 2004 en Verordeningen in het kader van de Wet Investeren in Jongeren (WIJ) Burgemeester en wethouders van de gemeente Deurne

Nadere informatie

Bestemmingsplan Vaarselstraat ong. tussen 48 en 54, Ruimte voor Ruimte woning

Bestemmingsplan Vaarselstraat ong. tussen 48 en 54, Ruimte voor Ruimte woning Week 1 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen RECTIFICATIE In onderstaande publicatie van 31 december 2015 stonden onjuiste kadastrale nummers van het perceel. In deze versie de correcte kadastrale nummers.

Nadere informatie

BESLUIT HOGERE WAARDEN WET GELUIDHINDER. Kenmerk Z

BESLUIT HOGERE WAARDEN WET GELUIDHINDER. Kenmerk Z BESLUIT HOGERE WAARDEN WET GELUIDHINDER Kenmerk Z13-48979 Van de gemeente Vught hebben wij op 27 mei 2013 een verzoek om hogere waarden vast te stellen ontvangen. Het verzoek houdt verband met de wens

Nadere informatie

Afwijking van het bestemmingsplan

Afwijking van het bestemmingsplan 1 Besluit tot het vaststellen van een hogere waarde voor de ten hoogste toelaatbare geluidsbelasting (Wet geluidhinder) Afwijking van het bestemmingsplan -----------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

BESLUIT. Hogere waarden Wet geluidhinder Herenstraat (kadastrale gemeente JPS00, sectie B, nummer 8072) HN-locatie

BESLUIT. Hogere waarden Wet geluidhinder Herenstraat (kadastrale gemeente JPS00, sectie B, nummer 8072) HN-locatie Hogere waarden Wet geluidhinder Herenstraat 130-187 (kadastrale gemeente JPS00, sectie B, nummer 8072) HN-locatie Kenmerk: 2018/HW/698558 Datum: 02-07-2018 BESLUIT Burgemeester en wethouders van Nieuwegein;

Nadere informatie

(Ontwerp) besluit hogere waarden geluid: bestemmingsplan Zorghart (BP00013)

(Ontwerp) besluit hogere waarden geluid: bestemmingsplan Zorghart (BP00013) (Ontwerp) besluit hogere waarden geluid: bestemmingsplan Zorghart (BP00013) I. OVERWEGINGEN De locatie In het kader van het Meerjarenprogramma herziening Bestemmingsplannen 2011-2013 wordt het bestemmingsplan

Nadere informatie

Aanvragen omgevingsvergunning en verleende omgevingsvergunningen kunnen bestaan uit diverse activiteiten (bijvoorbeeld bouwen, kap, milieu etc.).

Aanvragen omgevingsvergunning en verleende omgevingsvergunningen kunnen bestaan uit diverse activiteiten (bijvoorbeeld bouwen, kap, milieu etc.). Week 28 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Aanvragen omgevingsvergunning en verleende omgevingsvergunningen kunnen bestaan uit diverse activiteiten (bijvoorbeeld bouwen, kap, milieu etc.). De verleende

Nadere informatie

Week 3 (2019) Bekendmakingen en omgevingsvergunningen

Week 3 (2019) Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Week 3 (2019) Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Bekendmakingen Vastgesteld bestemmingsplan Lieropsedijk 11/Besluit hogere grenswaarden Burgemeester en wethouders van Someren maken ter voldoening

Nadere informatie

gezien het akoestisch onderzoek Nieuwbouw Paulus Potterlaan te Helmond, nr , versie D2, d.d. 16 februari 2018 van Econsultancy te Swalmen;

gezien het akoestisch onderzoek Nieuwbouw Paulus Potterlaan te Helmond, nr , versie D2, d.d. 16 februari 2018 van Econsultancy te Swalmen; Team Expertise en Ontwerpen Besluit van Burgemeester en Wethouders van Helmond inzake het vaststellen van hogere waarden voor de geluidbelasting als bedoeld in de Wet geluidhinder bij het bestemmingsplan

Nadere informatie

Ontwerpbesluit hogere waarden Wet geluidhinder Bestemmingsplan Nieuw Terbregge

Ontwerpbesluit hogere waarden Wet geluidhinder Bestemmingsplan Nieuw Terbregge Ontwerpbesluit hogere waarden Wet geluidhinder Bestemmingsplan Nieuw Terbregge Kenmerk: 210011737 Algemeen toetsingskader De Wet geluidhinder beoogt de burger te beschermen tegen een te hoge geluidsbelasting.

Nadere informatie

Week 15 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen

Week 15 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Week 15 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Bekendmakingen Vastgesteld bestemmingsplan Kerkendijk 80 Burgemeester en wethouders van Someren maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke

Nadere informatie

ontwerp-beschikking Wet geluidhinder

ontwerp-beschikking Wet geluidhinder ontwerp-beschikking Wet geluidhinder Besluit van Burgemeester en wethouders van de gemeente Maasdriel, inzake vaststelling Hogere Grenswaarden wegverkeerslawaai ingevolge artikel 83 lid 2 Wet geluidhinder

Nadere informatie

Week 5 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Ontwerpbestemmingsplan Eindje 6 en omgeving

Week 5 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Ontwerpbestemmingsplan Eindje 6 en omgeving Week 5 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Ontwerpbestemmingsplan Eindje 6 en omgeving Burgemeester en wethouders van Someren maken op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4

Nadere informatie

Bij dit besluit behoort het rapport: Akoestisch onderzoek weg- en railverkeer Hoog Dalem, herziening winkeleiland, SAB d.d. 5 oktober 2015.

Bij dit besluit behoort het rapport: Akoestisch onderzoek weg- en railverkeer Hoog Dalem, herziening winkeleiland, SAB d.d. 5 oktober 2015. ONTWERPBESLUIT HOGERE GELUIDGRENSWAARDEN datum: XX 2015 BETREFT: Vaststelling hogere waarden voor de ten hoogste toelaatbare geluidsbelasting ingevolge artikel 83 van de Wet geluidhinder, in samenhang

Nadere informatie

Hogere waarden Wet geluidhinder Ontwerp-besluit

Hogere waarden Wet geluidhinder Ontwerp-besluit Hogere waarden Wet geluidhinder Ontwerp-besluit Datum besluit : Naam project : Bestemmingsplan Staatsliedenbuurt Adres project : Talmastraat (tussen Talmastraat, Savornin Lohmanlaan,) Zaaknummer : Bijlagen

Nadere informatie

Hogere Waarden Wet geluidhinder ONTWERPBESLUIT

Hogere Waarden Wet geluidhinder ONTWERPBESLUIT Hogere Waarden Wet geluidhinder ONTWERPBESLUIT Datum besluit : GEGEVENS LOCATIE Naam inrichting/locatie : Hoofdweg te Nieuwerkerk aan den IJssel Adressen : Hoofdweg Noord 15 en Hoofdweg Zuid 22a Ons kenmerk

Nadere informatie

Besluit tot het vaststellen van een hogere waarde voor de ten hoogste toelaatbare geluidsbelasting (Wet geluidhinder)

Besluit tot het vaststellen van een hogere waarde voor de ten hoogste toelaatbare geluidsbelasting (Wet geluidhinder) 1 Besluit tot het vaststellen van een hogere waarde voor de ten hoogste toelaatbare geluidsbelasting (Wet geluidhinder) Afwijking van het bestemmingsplan Princenhage-Haagpoort Het besluit van het College

Nadere informatie

Besluit Hogere waarde Wet geluidhinder, artikel 110a

Besluit Hogere waarde Wet geluidhinder, artikel 110a Pagina 1 van 7 Opsteller Datum Doorkiesnr. Onderwerp Procedurekader Periode ter visie Bijlagen Olav Lamme 15 april 2014 088 022 5000 n procedure ex art 110a Wet geluidhinder bestemmingsplan 'De Clinckhoeff'.

Nadere informatie

Ontwerpbesluit hogere waarden Wet geluidhinder

Ontwerpbesluit hogere waarden Wet geluidhinder Postbus 45 2800 AA Gouda 088-54 50 000 www.odmh.nl Besluitdatum Verzenddatum Ons kenmerk 2019074631 Ontwerpbesluit hogere waarden Wet geluidhinder Bijlagen: 1 Behorende bij bestemmingsplan Noordzijde76,

Nadere informatie

(Ontwerp)besluit tot vaststelling Hogere waarde inzake bestemmingsplan Hoogvenne Armhoef 2007, 3 e herziening, Ringbaan- Oost 180.

(Ontwerp)besluit tot vaststelling Hogere waarde inzake bestemmingsplan Hoogvenne Armhoef 2007, 3 e herziening, Ringbaan- Oost 180. (Ontwerp)besluit tot vaststelling Hogere waarde inzake bestemmingsplan Hoogvenne Armhoef 2007, 3 e herziening, Ringbaan- Oost 180. 1 Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Tilburg stellen

Nadere informatie

Ontwerp-Besluit Hogere waarde Wet geluidhinder VLK: Verbindingsweg Ladonk-Kapelweg, Boxtel Aanvraag

Ontwerp-Besluit Hogere waarde Wet geluidhinder VLK: Verbindingsweg Ladonk-Kapelweg, Boxtel Aanvraag Ontwerp-Besluit Hogere waarde Wet geluidhinder VLK: Verbindingsweg Ladonk-Kapelweg, Boxtel Aanvraag Op 31 maart 2017 hebben wij een verzoek ontvangen van de gemeente Boxtel, voor het op grond van artikel

Nadere informatie

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 18 augustus 2016

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 18 augustus 2016 Gemeente Elektronisch gemeenteblad 18 augustus 2016 De Krouwel kv 29, Sevenum regulier Burgemeester en wethouders van maken bekend dat de volgende is Het oprichten van een woonhuis. Nieuwe Peeldijk 36

Nadere informatie

Gemeentebladen. De nadere regels zijn op de onderstaande punten gewijzigd:

Gemeentebladen. De nadere regels zijn op de onderstaande punten gewijzigd: Donderdag 24 maart 2016, week 12 Gemeentebladen Welstandsnota Deurne 2014, partiële herziening 2015 Burgemeester en wethouders van de gemeente Deurne maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering

Nadere informatie

Ontwerpbesluit vaststelling hogere waarden Wet geluidhinder voor de woningen aan de Vincent van Goghweg 52 te Zaandam

Ontwerpbesluit vaststelling hogere waarden Wet geluidhinder voor de woningen aan de Vincent van Goghweg 52 te Zaandam Ontwerpbesluit vaststelling hogere waarden Wet geluidhinder voor de woningen aan de Vincent van Goghweg 52 te Zaandam Beslissing van het college van burgemeester en wethouders van Zaanstad, gelet op artikel

Nadere informatie

Bestemmingsplan Brabantpark, Teteringsedijk 97

Bestemmingsplan Brabantpark, Teteringsedijk 97 1 Besluit tot het vaststellen van een hogere waarde voor de ten hoogste toelaatbare geluidsbelasting (Wet geluidhinder) Teteringsedijk 97 te Breda Bestemmingsplan Brabantpark, Teteringsedijk 97 -----------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Ontwerp besluit hogere waarden wegverkeerslawaai voor woningbouwproject Duinvallei fase 10, Katwijk aan Zee (v /K2V 11765)

Ontwerp besluit hogere waarden wegverkeerslawaai voor woningbouwproject Duinvallei fase 10, Katwijk aan Zee (v /K2V 11765) Duinvallei fase 10, Katwijk aan Zee (v 1204415/K2V 11765) Aanleiding In de woonwijk Zanderij te Katwijk aan Zee heeft de gemeente Katwijk het plan om het bouwproject Duinvallei fase 10 te realiseren. Het

Nadere informatie

Wet geluidhinder beschikking

Wet geluidhinder beschikking ZNSTD Wet geluidhinder beschikking Besluit van het college van burgemeester en wethouders van Zaanstad, gelet op artikel 110a van de Wet geluidhinder, beschouwende de noodzaak tot vaststelling van hogere

Nadere informatie

Verlenen omgevingsvergunning Wij hebben de omgevingsvergunning verleend. U vindt de vergunning in de bijlage.

Verlenen omgevingsvergunning Wij hebben de omgevingsvergunning verleend. U vindt de vergunning in de bijlage. W. Kuunders Consultancy Mgr Berkvensstraat 57 a 5757 BH LIESSEL Deurne, 26juni 2017 Kenmerk: 00607595/000903286 Betreft: toezending omgevingsvergunning Bijlage: vergunning Geachte heer Kuunders, Op 24

Nadere informatie

Besluit Hogere waarde

Besluit Hogere waarde Pagina 1 van 7 Opsteller : Michiel Smits Datum : 8 maart 2017 Doorkiesnr. : 088 0225119 Onderwerp : n procedure ex art 110a Wet geluidhinder; 20 appartementen op perceel Oudelandseweg 44 te Woerden. Procedurekader

Nadere informatie

Besluit Hogere Waarde Wet Geluidhinder bestemmingsplan Ruimte voor de Waal-Nijmegen

Besluit Hogere Waarde Wet Geluidhinder bestemmingsplan Ruimte voor de Waal-Nijmegen Besluit Hogere Waarde Wet Geluidhinder bestemmingsplan Ruimte voor de Waal-Nijmegen Korte Nieuwstraat 6 6511 PP Nijmegen Telefoon 14024 Telefax 024 322 98 88 E-mail gemeente@nijmegen.nl Postadres Postbus

Nadere informatie

Besluit hogere grenswaarde wegverkeerslawaai en spoorweglawaai Wet geluidhinder Woningen Burg. Tymesstraat 1- Boslaan 140 Emmen

Besluit hogere grenswaarde wegverkeerslawaai en spoorweglawaai Wet geluidhinder Woningen Burg. Tymesstraat 1- Boslaan 140 Emmen Besluit hogere grenswaarde wegverkeerslawaai en spoorweglawaai Wet geluidhinder Woningen Burg. Tymesstraat 1- Boslaan 140 Emmen Onderwerp Besluit van het college van burgemeester en wethouders inzake vaststelling

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING Datum: 11 november 2014

OMGEVINGSVERGUNNING Datum: 11 november 2014 OMGEVINGSVERGUNNING Datum: 11 november 2014 Burgemeester en wethouders hebben op 14 januari 2013 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het legaliseren van appartementen. De aanvraag

Nadere informatie

Gelezen de Wet geluidhinder, het Besluit geluidhinder en de Algemene wet bestuursrecht;

Gelezen de Wet geluidhinder, het Besluit geluidhinder en de Algemene wet bestuursrecht; Hogere waarden Wet geluidhinder Krijtwal 33 (kadastrale gemeente jps00, sectie D, nummer 2018) BESLUIT Burgemeester en wethouders van Nieuwegein; Overwegende dat; Er door transformatie van het kantoorpand

Nadere informatie

Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Someren, derde partiële herziening, Boringsvrije zone

Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Someren, derde partiële herziening, Boringsvrije zone Week 20 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Someren, derde partiële herziening, Boringsvrije zone Burgemeester en wethouders van Someren maken op grond van artikel

Nadere informatie

Ontwerp-Besluit Hogere waarde Wet geluidhinder Molengraafseweg 3 te Boxtel

Ontwerp-Besluit Hogere waarde Wet geluidhinder Molengraafseweg 3 te Boxtel Ontwerp-Besluit Hogere waarde Wet geluidhinder Molengraafseweg 3 te Boxtel Aanvraag Op 21 september 2015 hebben wij een verzoek ontvangen van de gemeente Boxtel, voor het op grond van artikel 107 van de

Nadere informatie

OPENBARE BEKENDMAKINGEN WEEK 25-2015

OPENBARE BEKENDMAKINGEN WEEK 25-2015 OPENBARE BEKENDMAKINGEN WEEK 25-2015 INGEKOMEN AANVRAGEN Omgevingsvergunning (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, artikel 2.1) Locatie Omschrijving Activiteit Datum ontvangst Dossiernummer Dr.H.Mollerstraat

Nadere informatie

Gemeentewerken Besluit hogere waarden Wet geluidhinder Bestemmingsplan Tarwewijk

Gemeentewerken Besluit hogere waarden Wet geluidhinder Bestemmingsplan Tarwewijk Gemeentewerken Besluit hogere waarden Wet geluidhinder Bestemmingsplan Tarwewijk Kenmerk: 221770 Algemeen toetsingskader De Wet geluidhinder beoogt de burger te beschermen tegen een te hoge geluidsbelasting.

Nadere informatie

Week 11 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Rectificatie: Vastgesteld bestemmingsplan Ruiter 10

Week 11 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Rectificatie: Vastgesteld bestemmingsplan Ruiter 10 Week 11 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Rectificatie: Vastgesteld bestemmingsplan Ruiter 10 Abusievelijk stond in de publicatie van 10 maart 2016 namens burgemeester en wethouders van de gemeente

Nadere informatie

Besluit Hogere waarde Wet geluidhinder, artikel 110a

Besluit Hogere waarde Wet geluidhinder, artikel 110a Pagina 1 van 6 Opsteller : Michiel Smits Datum : 30 juni 2016 Doorkiesnr. : 088 0225119 Onderwerp : n procedure ex art 110a Wet geluidhinder; woning Barwoutswaarder 49B te Woerden. Procedurekader : Aanvraag

Nadere informatie

4. Hogere waarde procedure Wet geluidhinder

4. Hogere waarde procedure Wet geluidhinder 1 Besluit met betrekking tot woningen binnen Bestemmingsplan Spieghelbuurt inzake het vaststellen hogere waarde wegverkeerslawaai in de zin van de Wet geluidhinder 1. Inleiding Het gebied van het bestemmingsplan

Nadere informatie

Ontwerpbesluit vaststelling hogere waarden Wet geluidhinder ten behoeve van het bestemmingsplan Noordeinde in Wormerveer

Ontwerpbesluit vaststelling hogere waarden Wet geluidhinder ten behoeve van het bestemmingsplan Noordeinde in Wormerveer Ontwerpbesluit vaststelling hogere waarden Wet geluidhinder ten behoeve van het bestemmingsplan Noordeinde in Wormerveer Besluit van het college van burgemeester en wethouders van Zaanstad voor het bestemmingsplan

Nadere informatie

BESLUIT HOGERE WAARDEN ONTWERP

BESLUIT HOGERE WAARDEN ONTWERP BESLUIT HOGERE WAARDEN ONTWERP Besluit tot vaststelling van hogere waarden als bedoeld in artikel 110a Wet geluidhinder gemeente Gemeente Zeist bestemmingsplan Zeister Warande kadastrale aanduiding n.t.b.

Nadere informatie

Hogere waarden Wet geluidhinder ONTWERP-BESLUIT

Hogere waarden Wet geluidhinder ONTWERP-BESLUIT Hogere waarden Wet geluidhinder ONTWERP-BESLUIT Datum besluit : Naam project : Bouwlocatie Baanhoek 34 te Sliedrecht Adres project : Baanhoek 34 Bijlagen : Rapport akoestisch onderzoek Bouwlocatie Baanhoek

Nadere informatie

Bestemmingsplan Nieuw Wolfslaar, 3 locaties

Bestemmingsplan Nieuw Wolfslaar, 3 locaties 1 Besluit tot het vaststellen van een hogere waarde voor de ten hoogste toelaatbare geluidsbelasting (Wet geluidhinder) ter plaatse van ontwikkellocatie 1, het voormalig walgebouw aan de noordzijde van

Nadere informatie

Overige bijgevoegde documenten Onlosmakelijk onderdeel van deze vergunning zijn de bijgevoegde en als zodanig gewaarmerkte stukken.

Overige bijgevoegde documenten Onlosmakelijk onderdeel van deze vergunning zijn de bijgevoegde en als zodanig gewaarmerkte stukken. omgevingsvergunning realiseren van een zonnepark en handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening realiseren van een zonnepark en handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening Beschikking 261760

Nadere informatie

Ontwerpbesluit tot vaststelling Hogere waarde

Ontwerpbesluit tot vaststelling Hogere waarde Ontwerpbesluit tot vaststelling Hogere waarde 1 Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Tilburg stellen hogere waarden vast op grond van art. 110a Wet geluidhinder ten behoeve van het

Nadere informatie

eurne Verlenen omgevingsvergunning Wij hebben de omgevingsvergunning verleend. U vindt de vergunning in de bijlage.

eurne Verlenen omgevingsvergunning Wij hebben de omgevingsvergunning verleend. U vindt de vergunning in de bijlage. eurne J.J.C. Jaspers Gender 42 5751 XA DEURNE Deurne, 25 februari 2015 Kenmerk: HZ-2015-0023 Betreft: toezending omgevingsvergunning Bijlage: vergunning Geachte heer Jaspers, Op 4 januari 2015 diende u

Nadere informatie

Wet geluidhinder. Ontwerpbesluit Hogere waarde

Wet geluidhinder. Ontwerpbesluit Hogere waarde Wet geluidhinder Ontwerpbesluit Hogere waarde Locatie: Verbeekstraat 1-9 Plaats: Leiden Datum ontwerpbesluit: 29 juli 2014 Omgevingsdienst West-Holland Bezoekadres: Postbus 159 Schipholweg 128 Tel.: 071

Nadere informatie

BESLUIT WET GELUIDHINDER

BESLUIT WET GELUIDHINDER BESLUIT WET GELUIDHINDER Vaststelling hogere waarden omgevingsvergunning artikel 2.12, lid 1, onder a, onder 3 Wabo bouwveld A, B en C te Almere Besluit Wet geluidhinder Besluit op grond van de Wet geluidhinder

Nadere informatie

Team Expertise en Ontwerpen

Team Expertise en Ontwerpen Team Expertise en Ontwerpen Besluit van Burgemeester en Wethouders van Helmond inzake het vaststellen van hogere waarden voor de geluidbelasting als bedoeld in de Wet geluidhinder bij het bestemmingsplan

Nadere informatie

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 22 oktober 2015

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 22 oktober 2015 Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 22 oktober 2015 Losbaan 42, Lottum milieuvergunning AMVB melding 5973RL42 Publicatiedatum 22-10-2015 Vervaldatum 03-12-2015 Voor een aantal inrichtingen

Nadere informatie

ONTWERPBESLUIT HOOGTE HOGERE WAARDE

ONTWERPBESLUIT HOOGTE HOGERE WAARDE 1 ONTWERPBESLUIT Hogere waarden voor de ten hoogste toelaatbare geluidsbelasting volgens de Wet geluidhinder voor 19 nieuwe appartementen op het perceel Leusderweg 43 Het college is voornemens om een omgevingsvergunning

Nadere informatie

ONTWERP Wet geluidhinder beschikking

ONTWERP Wet geluidhinder beschikking 1 ONTWERP Wet geluidhinder beschikking Besluit van het college van burgemeester en wethouders van Zaanstad, gelet op artikel 110a van de Wet geluidhinder, beschouwende de noodzaak tot vaststelling van

Nadere informatie

eurne Verlenen omgevingsvergunning Wij hebben de omgevingsvergunning verleend. U vindt de vergunning in de bijlage.

eurne Verlenen omgevingsvergunning Wij hebben de omgevingsvergunning verleend. U vindt de vergunning in de bijlage. eurne R. Kuling Veenmossingel 66 5754 EM DEURNE Deurne, 23 mei 2016 Kenmerk: 00583988/000773272 Betreft: toezending omgevingsvergunning Bijlage: 1 - Geachte heer Kuling, Op 28 april 2016 diende u een aanvraag

Nadere informatie

Ontwerp-Beschikking. hogere grenswaarden geluid

Ontwerp-Beschikking. hogere grenswaarden geluid Ontwerp-Beschikking hogere grenswaarden geluid ten behoeve van het realiseren van twee woningen aan de Triemsterloane te Kollumerzwaag Kollumerland c.a. (wijzigingsplan Kollumerzwaag De Saedkampe ) Besluit

Nadere informatie

Besluit Hogere waarde

Besluit Hogere waarde Pagina 1 van 6 Opsteller : Michiel Smits Datum : 16 december 2013 (ontwerp), aangepast 3 februari 2013 Doorkiesnr. : 0346-260655 Onderwerp : n procedure ex art 110a Wet geluidhinder bestemmingswijziging

Nadere informatie

Week 30 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Vastgesteld bestemmingsplan Veegplan IV, gemeente Someren 2016

Week 30 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Vastgesteld bestemmingsplan Veegplan IV, gemeente Someren 2016 Week 30 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Vastgesteld bestemmingsplan Veegplan IV, gemeente Someren 2016 Burgemeester en wethouders van Someren maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke

Nadere informatie

2. Juridisch planologische procedure

2. Juridisch planologische procedure 1 Besluit met betrekking tot de woningen gelegen binnen bestemmingsplan Overstad - Woongebied inzake het vaststellen van een hogere waarde vanwege het railverkeer op het spoor tussen Alkmaar en Alkmaar

Nadere informatie

Ontwerpbesluit. HOGERE GRENSWAARDE GELUID Dossiernummer HOWAA Besluitnummer IN

Ontwerpbesluit. HOGERE GRENSWAARDE GELUID Dossiernummer HOWAA Besluitnummer IN HOGERE GRENSWAARDE GELUID Dossiernummer HOWAA-17-00441 Besluitnummer IN17-01045 Ontwerpbesluit Onderwerp Beslissing van burgemeester en wethouders van Best op het verzoek van 26 februari 2018. Dit verzoek

Nadere informatie

Besluit hogere waarden Wet geluidhinder Bestemmingsplan Zuidwijk

Besluit hogere waarden Wet geluidhinder Bestemmingsplan Zuidwijk Gemeente Rotterdam Besluit Wet geluidhinder Bestemmingsplan Zuidwijk Kenmerk: 21259445 1. Aanleiding Voor het bestemmingsplan Zuidwijk dienen te worden vastgesteld in verband met 543 geprojecteerde woningen.

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 45-2018 Publicatie verkeersbesluit Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerhugowaard hebben besloten. Een individuele gehandicaptenparkeerplaats aan de Krusemanlaan te verwijderen

Nadere informatie

BESLUIT. Hogere waarden voor de ten hoogste toelaatbare geluidsbelasting volgens de Wet geluidhinder 1 woning Utrechtseweg 296 (docsnr.

BESLUIT. Hogere waarden voor de ten hoogste toelaatbare geluidsbelasting volgens de Wet geluidhinder 1 woning Utrechtseweg 296 (docsnr. 1 BESLUIT Hogere waarden voor de ten hoogste toelaatbare geluidsbelasting volgens de Wet geluidhinder 1 woning Utrechtseweg 296 (docsnr. 5178586) Het college heeft een omgevingsvergunning verleend in verband

Nadere informatie

Besluit Hogere waarde Wet geluidhinder, artikel 110a

Besluit Hogere waarde Wet geluidhinder, artikel 110a Pagina 1 van 6 Opsteller : Michiel Smits Datum : 1 juli 2016 Doorkiesnr. : 088 0225119 Onderwerp : n procedure ex art 110a Wet geluidhinder; drie vrijstaande woningen op perceel Geestdorp 30A te Woerden.

Nadere informatie

Donderdag 24 mei 2013, week 21. Gemeenteblad

Donderdag 24 mei 2013, week 21. Gemeenteblad Donderdag 24 mei 2013, week 21 Gemeenteblad Bekendmaking vaststelling verordening inburgering Deurne 2013 Burgemeester en wethouders van de gemeente Deurne maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering

Nadere informatie

hebben op 23 juli 2015 een aanvraag voor omgevingsvergunning als bedoeld in de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) ontvangen van:

hebben op 23 juli 2015 een aanvraag voor omgevingsvergunning als bedoeld in de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) ontvangen van: Omgevingsvergunning HZ-2015-0098 Activiteit: handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening Burgemeester en Wethouders van de gemeente Landerd; hebben op 23 juli 2015 een aanvraag voor omgevingsvergunning

Nadere informatie

gelezen de Wet geluidhinder, het Besluit geluidhinder en de Algemene wet bestuursrecht;

gelezen de Wet geluidhinder, het Besluit geluidhinder en de Algemene wet bestuursrecht; Hogere waarden Wet geluidhinder Brinkwal 7 (kadastrale gemeente JPS00, sectie D, nummer 2028) Kenmerk: Datum: 25 juni 2012 ONTWERPBESLUIT Burgemeester en wethouders van Nieuwegein; Overwegende dat; Er

Nadere informatie

Datum Ons kenmerk Contactpersoon

Datum Ons kenmerk Contactpersoon Leefomgevingskwaliteit Besluit Hogere Waarde(n) Wet Geluidhinder Nijmegen Woonpark Oosterhout 2013-1 Korte Nieuwstraat 6 6511 PP Nijmegen Telefoon 14024 Telefax (024) 329 90 19 E-mail gemeente@nijmegen.n1

Nadere informatie

eurne Verlenen omgevingsvergunning Wij hebben de omgevingsvergunning verleend. U vindt de vergunning in de bijlage.

eurne Verlenen omgevingsvergunning Wij hebben de omgevingsvergunning verleend. U vindt de vergunning in de bijlage. eurne PRODAS Frits de Bruijnstraat 1 5721 XR ASTEN Deurne, 23 juli 2015 Kenmerk: HZ-2014-1167 Betreft: toezending omgevingsvergunning Bijlage: vergunning Geachte heer Ghielen, Op 21 december 2014 diende

Nadere informatie

Elektronisch gemeenteblad

Elektronisch gemeenteblad Ledeacker ongewijzigd heeft vastgesteld. Deze herziening wijzigt de bestemming Agrarische doeleinden van het perceel Dorpsstraat 15 te Ledeacker in Wonen waardoor de bouw van twee woningen mogelijk wordt.

Nadere informatie

eurne Verlenen omgevingsvergunning Wij hebben de omgevingsvergunning verleend. U vindt de vergunning in de bijlage.

eurne Verlenen omgevingsvergunning Wij hebben de omgevingsvergunning verleend. U vindt de vergunning in de bijlage. eurne A.J.M. van Uden Spruitweg 2 a 5759 RE HELENAVEEN Deurne, 31 oktober 2017 Kenmerk: 00617735/000941362 Betreft: toezending omgevingsvergunning Bijlage: vergunning Geachte heer Van Uden, Op 31 juli

Nadere informatie

Besluit Hogere waarde Wet geluidhinder, artikel 110a

Besluit Hogere waarde Wet geluidhinder, artikel 110a Pagina 1 van 8 Opsteller : Michiel Smits Datum : 8 maart februari 2017 Doorkiesnr. : 088 0225119 Onderwerp : n procedure ex art 110a Wet geluidhinder; bouwplan woning op perceel Rietveld 33A te Woerden.

Nadere informatie

(Ontwerp) besluit hogere waarden geluid voor 18 woningen in het bestemmingsplan Stadscentrum Oost / Cadenza.

(Ontwerp) besluit hogere waarden geluid voor 18 woningen in het bestemmingsplan Stadscentrum Oost / Cadenza. (Ontwerp) besluit hogere waarden geluid voor 18 woningen in het bestemmingsplan Stadscentrum Oost / Cadenza. I. OVERWEGINGEN 1. De locatie In het kader van planontwikkeling wordt het bestemmingsplan Stadscentrum

Nadere informatie

* *

* * *16.074696* 16.074696 OMGEVINGSVERGUNNING nr. 255661 Uitgebreide procedure Het College van burgemeester en wethouders van Uden heeft op 30 maart 2016 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen

Nadere informatie

De Wet geluidhinder gaat daarbij uit van een ten hoogst toelaatbare geluidsbelasting (voorkeurswaarde) en een maximaal toelaatbare grenswaarde.

De Wet geluidhinder gaat daarbij uit van een ten hoogst toelaatbare geluidsbelasting (voorkeurswaarde) en een maximaal toelaatbare grenswaarde. STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814 Nr. 5848 31 januari 2018 Besluit vaststellen hogere waarden Westerschans Inleiding Het Westerschansgebied maakt deel uit van

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING (UITGEBREID)

OMGEVINGSVERGUNNING (UITGEBREID) Project: nr. W 10403 OMGEVINGSVERGUNNING (UITGEBREID) BESLUIT Burgemeester en wethouders van de gemeente Oss hebben op 3 november 2014 van A.A. de Groot, Batterijstraat 23A, 5396 NT te Lithoijen een aanvraag

Nadere informatie

eurne Verlenen omgevingsvergunning Wij hebben de omgevingsvergunning verleend. U vindt de vergunning in de bijlage.

eurne Verlenen omgevingsvergunning Wij hebben de omgevingsvergunning verleend. U vindt de vergunning in de bijlage. eurne E.J.P. van Ansem Zijpe 4 5751 ZP DEURNE Deurne, 17 oktober 2017 Kenmerk: 00618274/000937151 Betreft: toezending omgevingsvergunning Bijlage: besluit omgevingsvergunning Geachte heer Van Ansem, Op

Nadere informatie

Verlenen omgevingsvergunning Wij hebben de omgevingsvergunning verleend. U vindt de vergunning in de bijlage.

Verlenen omgevingsvergunning Wij hebben de omgevingsvergunning verleend. U vindt de vergunning in de bijlage. V.O.F. Bankers Bruggenseweg 10 5752 SC DEURNE Deurne, 24 november 2016 Kenmerk: 00594938/000834291 Betreft: toezending omgevingsvergunning Bijlage: omgevingsvergunning Geachte heer Bankers, Op 3 oktober

Nadere informatie

Wet geluidhinder Beschikking hogere waarde Wet geluidhinder Z

Wet geluidhinder Beschikking hogere waarde Wet geluidhinder Z procedure hogere waarde Besluit procedure hogere waarde Wet geluidhinder Beschikking hogere waarde Wet geluidhinder Z17-010409 Ambtshalve vaststelling Het college van de gemeente Waalwijk is voornemens

Nadere informatie

(Ontwerp) besluit hogere waarden geluid voor één woning in het bestemmingsplan Voorweg 163.

(Ontwerp) besluit hogere waarden geluid voor één woning in het bestemmingsplan Voorweg 163. (Ontwerp) besluit hogere waarden geluid voor één woning in het bestemmingsplan Voorweg 163. I. OVERWEGINGEN 1. De locatie In het kader van planontwikkeling wordt het bestemmingsplan Voorweg 163 opgesteld.

Nadere informatie

Burgemeester en wethouders van de gemeente Vlagtwedde hebben een verzoek ontvangen voor het vaststellen van een hogere grenswaarde.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Vlagtwedde hebben een verzoek ontvangen voor het vaststellen van een hogere grenswaarde. ONTWERP-BESCHIKKING BESLUIT HOGERE WAARDE INGEVOLGE DE WET GELUIDHINDER Burgemeester en wethouders van de gemeente Vlagtwedde hebben een verzoek ontvangen voor het vaststellen van een hogere grenswaarde.

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING nr

OMGEVINGSVERGUNNING nr omgevingsvergunning brandveilig gebruik van het zorgcentrum brandveilig gebruik van het zorgcentrum Beschikking 243812 *15.214629* 15.214629 OMGEVINGSVERGUNNING nr. 243812 Uitgebreide procedure Het College

Nadere informatie

1. Inleiding. 2. Juridisch planologische procedure

1. Inleiding. 2. Juridisch planologische procedure 1 Besluit met betrekking tot woningen behorende bij Bestemmingsplan Overstad inzake het vaststellen hogere waarde spoorweglawaai in de zin van de Wet geluidhinder 1. Inleiding Binnen het bestemmingsplan

Nadere informatie

Vertrokken naar onbekende bestemming

Vertrokken naar onbekende bestemming Vertrokken naar onbekende bestemming Uit onderzoek van de afdeling Stadswinkel is gebleken dat onderstaande personen niet meer wonen op het adres waar zij volgens de gemeentelijke basisadministratie (GBA)

Nadere informatie

"Wet geluidhinder, plan "Nieuwe verbinding grenscorridor N69"

Wet geluidhinder, plan Nieuwe verbinding grenscorridor N69 Brabantlaan 1 Postbus 90151 5200 MC s-hertogenbosch Telefoon (073) 681 28 12 Fax (073) 614 11 15 info@brabant.nl www.brabant.nl IBAN NL86INGB0674560043 ** Onderwerp "Wet geluidhinder, plan "Nieuwe verbinding

Nadere informatie

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 14 mei 2015

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 14 mei 2015 Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 14 mei 2015 Kerkstraat 1, Sevenum apv vergunning exploitatievergunning 5975BH1 Publicatiedatum 14-05-2015 Vervaldatum 28-05-2015 Burgemeester en wethouders

Nadere informatie

Besluit hogere waarden Wet geluidhinder (Gebieds)bestemmingsplan IJsselmonde Centrum

Besluit hogere waarden Wet geluidhinder (Gebieds)bestemmingsplan IJsselmonde Centrum Gemeente Rotterdam Besluit hogere waarden Wet geluidhinder (Gebieds)bestemmingsplan IJsselmonde Centrum Kenmerk: 21247475 1. Aanleiding In verband met het bestemmingsplan IJsselmonde Gentrum dienen hogere

Nadere informatie

Hogere Waarden Wet geluidhinder ONTWERPBESCHIKKING

Hogere Waarden Wet geluidhinder ONTWERPBESCHIKKING Hogere Waarden Wet geluidhinder ONTWERPBESCHIKKING Datum besluit : GEGEVENS LOCATIE Naam locatie: : Bredeweg 14 te Waddinxveen Adres : Bredeweg 14 Postcode en plaats : 2742 KT Waddinxveen Ons kenmerk :

Nadere informatie

eurne Verlenen omgevingsvergunning Wij hebben de omgevingsvergunning verleend. U vindt de vergunning in de bijlage.

eurne Verlenen omgevingsvergunning Wij hebben de omgevingsvergunning verleend. U vindt de vergunning in de bijlage. eurne D.C.W. van de Mortel Spaarne 10 5751 WJ DEURNE Deurne, 17 oktober 2017 Kenmerk: 00620119/000937131 Betreft: toezending omgevingsvergunning Bijlage: besluit omgevingsvergunning Geachte mevrouw Van

Nadere informatie

gelezen de Wet geluidhinder, het Besluit geluidhinder en de Algemene wet bestuursrecht;

gelezen de Wet geluidhinder, het Besluit geluidhinder en de Algemene wet bestuursrecht; Hogere waarden Wet geluidhinder Meentwal 2-192 (kadastrale gemeente JPS00, sectie D, 3294) Kenmerk:595738 Datum: 8 september 2016 ONTWERPBESLUIT Burgemeester en wethouders van Nieuwegein; Overwegende dat;

Nadere informatie

Het college heeft de volgende Omgevingsvergunningen reguliere procedure verleend

Het college heeft de volgende Omgevingsvergunningen reguliere procedure verleend GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van de gemeente Veenendaal Nr. 205915 27 september 2018 Openbare bekendmakingen week 39 aanvragen vergunningen Ingediende aanvragen Omgevingsvergunning 1. 14-09-2018, 18-490/3912933,

Nadere informatie

Wet geluidhinder. Ontwerpbesluit Hogere waarde

Wet geluidhinder. Ontwerpbesluit Hogere waarde Wet geluidhinder Ontwerpbesluit Hogere waarde Locatie: Hoge Rijndijk 90 Plaats: gemeente Leiden Datum ontwerp besluit: Omgevingsdienst West-Holland Bezoekadres: Postbus 159 Schipholweg 128 Tel.: 071 4083100

Nadere informatie

Hogere Waarden Wet geluidhinder ONTWERPBESLUIT

Hogere Waarden Wet geluidhinder ONTWERPBESLUIT Hogere Waarden Wet geluidhinder ONTWERPBESLUIT Datum besluit : GEGEVENS LOCATIE Naam inrichting/locatie : Ravestein te Boskoop, gemeente Alphen aan den Rijn Adres : Omloop [huisnummers nog onbekend] Ons

Nadere informatie

eurne Let op de voorschriften De vergunning bevat voorschriften. U moet aan deze voorschriften voldoen.

eurne Let op de voorschriften De vergunning bevat voorschriften. U moet aan deze voorschriften voldoen. eurne D.W.M. Verhees Swaim 1 5751 VG DEURNE Deurne, 8 november 2017 Kenmerk: 00620195/000944012 Betreft: toezending omgevingsvergunning Bijlage: vergunning Geachte heer Verhees, Op 9 september 2017 diende

Nadere informatie