PARTNERPLAN Hieronder leest u waar u in 2019 als partner van Bezoek Westland mee kunt doen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PARTNERPLAN Hieronder leest u waar u in 2019 als partner van Bezoek Westland mee kunt doen."

Transcriptie

1 Bezoek Westland Partnerplan 2019 Hieronder leest u waar u in 2019 als partner van Bezoek Westland mee kunt doen. 1. PARTNERSCHAP 2019 Het partnerschap is de basis van de samenwerking tussen de stichting Bezoek Westland en haar partners. In ruil voor het partnerschap verzorgt Bezoek Westland een basis zichtbaarheid voor uw toeristische/recreatieve organisatie, t.w.: Uw bedrijfsgegevens worden opgenomen op Uw activiteiten zijn zichtbaar via de activiteitenkalender op de website U ontvangt regelmatig onze digitale nieuwsbrief (min. 6x per jaar) U wordt uitgenodigd voor partnerbijeenkomsten incl. startbijeenkomst (min. 4x per jaar) U wordt uitgenodigd voor (betaalde) masterclasses (min. 2x per jaar) U kunt digitale fiets- en wandelroutes aanmaken via ons platform U kunt deelnemen aan betaald promotiemateriaal en betaalde campagnes Partner worden kost 125 euro (ex BTW) per jaar.

2 2. TOERISTISCHE PLATTEGROND De toeristische plattegrond van Bezoek Westland helpt bezoekers hun weg te vinden naar de meest populaire toeristische bestemmingen in Westland, zowel aan de kust als in en rond de kernen. De plattegrond toont op één zijde een grote overzichtskaart van Westland (inclusief een overzicht van de belangrijkste monumenten en evenementen) en op de andere zijde een presentatie van deelnemende partners (middels een foto-/tekstblok). Deze fullcolour plattegrond wordt zeer gewaardeerd door bezoekers. Aanbod: - Zichtbaarheid met een foto-/tekstblok (inclusief NAW) - Oplage: stuks - Verspreiding: via de deelnemende partners - Maximaal aantal beschikbare plekken: euro. Een foto-/tekstblok kost 140 euro (ex BTW).

3 3. THEMAMAAND FIETSEN & WANDELEN Met de themamaand FIETSEN & WANDELEN promoten we Westland als fiets- en wandelgebied. Fietsers en wandelaars behoren tot de doelgroepen Uitbundig geel en Rustig Groen waar Bezoek Westland op inzet. Via het online platform Route.nl maakt en deelt Bezoek Westland fiets- en wandelroutes. In samenwerking met regiopartners Hoek van Holland, Maassluis, Midden-Delfland en Delft worden themaroutes ontwikkeld in de regio. De promotiecampagne 2019 bestaat uit de volgende onderdelen: - Een basiszichtbaarheid voor Westland + regiopartners (Hoek van Holland, Maassluis, Midden-Delfland en Delft) op de site van Route.nl - Deelname aan de Meimaand Fietsmaand-campagne van Route.nl - Zichtbaarheid in het Zomerboek van Route.nl - Themapagina op bezoek-westland.nl - Blogs en vlogs over fietsen en wandelen in Westland op bezoek-westland.nl door Bezoek Westland euro. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt dankzij een extra investering van de gemeente Westland. Meedoen aan de themamaand Fietsen en Wandelen kost 75 euro (ex BTW). Achtergrondinfo - Jonge gezinnen, 50-Plussers, eigenaren van elektrische fietsen - Geografisch: heel Nederland - Interesses: fietsen, kust, bloemen - In 2018: o Route.nl: 6 routes zijn in totaal keer bekeken o Bezoek-Westland.nl: bereikte mensen en weergaven van vlogs - Doelstelling voor 2019: (bereik) en (weergaven) EXTRA: Zichtbaarheid voor uw onderneming op Route.nl Wilt u meer doen met fietsen en wandelen en met uw eigen onderneming zichtbaar zijn op Route.nl, dan sponsort Bezoek Westland uw deelname met 200 euro (ex BTW) (wordt in mindering gebracht op de factuur die u van Route.nl ontvangt).

4 4. THEMAMAAND KUST Met de themamaand KUST promoten we de Westlandse kust bij gezinnen met jonge kinderen (Uitbundig geel), gezinnen met oudere kinderen (Gezellig lime) en de doelgroep 50- Plus (Rustig groen). Deze doelgroepen passen bij het aanbod van de Westlandse kust: rust, ruimte en natuur. Daarbij zet Bezoek Westland in op zowel verblijfstoerisme als dagtoerisme. - Themapagina op bezoek-westland.nl - Blogs en vlogs over de Westlandse kust op bezoek-westland.nl - Mogelijkheid om speciale aanbieding te doen via de website van Bezoek Westland euro. Meedoen aan de themamaand Kust kost 75 euro (ex BTW). Achtergrondinfo - Jonge gezinnen, 50-Plussers, eigenaren van elektrische fietsen - Geografisch: heel Nederland, Vlaanderen, Duitsland (Nordrhein Westfalen) - Interesses: kust, strandvakanties, fietsen, wandelen, natuur - In 2018: bereikte mensen en weergaven van vlogs - Doelstelling voor 2019: (bereik) en (weergaven)

5 5. THEMAMAAND FAMILIE & KIDS Met de themamaand FAMILIE & KIDS maken we zichtbaar welke leuke en bijzondere uitjes Westland rijk is voor gezinnen met kinderen. Bezoek Westland zet daarbij in op gezinnen met jonge kinderen (Uitbundig geel) en gezinnen met oudere kinderen (Gezellig lime). - Themapagina op bezoek-westland.nl - Blogs en vlogs over uitjes met kinderen op bezoek-westland.nl - Kinderfietsroute op route.nl - Mogelijkheid om speciale aanbieding te doen via de website van Bezoek Westland euro. Meedoen aan de themamaand Familie & Kids kost 75 euro (ex BTW). Achtergrondinfo - Gezinnen met jonge kinderen, gezinnen met oudere kinderen - Geografisch: 25 km omtrek - Interesses: actieve uitjes, sportieve uitjes, doe-uitjes - In 2018: bereikte mensen en weergaven van vlogs - Doelstelling voor 2019: (bereik) en (weergaven)

6 6. THEMAMAAND FOOD Met de themamaand FOOD brengen we Westlandse streekproducten onder de aandacht bij regiobewoners. Daarbij zet Bezoek Westland in op het verhaal achter het product: de passie, de vakkennis en de liefde die Westlandse tuinders en telers in hun producten stoppen. Bij voorkeur worden er opnieuw enkele langere blogs en vlogs gemaakt (die werden nl. erg goed gelezen/bekeken in 2018). Met het verhaal over Westlandse streekproducten haken we ook aan bij de interesse van steeds meer mensen om te weten waar hun eten vandaan komt en de wens om lokale producten te kopen. - Themapagina op bezoek-westland.nl - Blogs en vlogs over Westlandse streekproducten en hun producenten op bezoekwestland.nl - Westlandse streekproductenroute op Route.nl euro. Meedoen aan de themamaand Food kost 75 euro (ex BTW). - Jonge gezinnen, gezinnen met oudere kinderen, 50-Plussers, - Geografisch: heel Nederland - Interesses: food, foodcultuur, gezond eten, moestuin - In 2018: bereikte mensen en weergaven vlogs - Doelstelling voor 2019: (bereik) en (weergaven)

7 7. THEMAMAAND KUNST & CULTUUR Met de themamaand KUNST & CULTUUR brengen we kunst en cultuur in Westland onder de aandacht van bezoekers. Westland is rijk aan kunstenaar en culturele evenementen en de maand september is bij uitstek een maand waarin veel culturele uitingen iets organiseren. Bezoek Westland wil met deze themamaand een wat minder bekende kant van Westland laten zien. - Themapagina op bezoek-westland.nl - Blogs en vlogs over kunst en cultuur in Westlands op bezoek-westland.nl - Kunstroute op route.nl euro. Meedoen aan de themamaand Kunst & Cultuur kost 75 euro (ex BTW). - Jonge gezinnen, gezinnen met oudere kinderen, 50-Plussers, - Geografisch: 25 km omtrek - Interesses: kunst, cultuur - In 2018: bereikte mensen en weergaven - Doelstelling voor 2019: (bereik) en (weergaven)

8 8. REGIOCAMPAGNE Bezoek Westland zet met een regiocampagne in op het verspreiden van het Westlandse toeristische en recreatieve aanbod in de omliggende regio. De krant die daarvoor wordt ontwikkeld wordt als bijlage bij regionale kranten verspreid. Het aanbod dat in de regiokrant aan bod komt zijn o.a. de kust, familie- en bedrijfsuitjes, streekproducten, bloemenevenementen, wandelen, fietsen en varen, winkelen, eten & drinken. - Toeristische-recreatieve krant over Westland o Oplage stuks (= huishoudens in de regio) Verspreidingsgebied*: Maassluis, Maassdijk, Delft, Delfgauw, Nootdorp, Pijnacker, Den Hoorn, Schipluiden, Loosduinen, Kijkduin en Ockenburg * Het verspreidingsgebied kan na overleg met de partners en het bestuur van Bezoek Westland aangepast worden, maar met een maximum van huishoudens euro. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt dankzij een extra investering van de gemeente Westland. Meedoen aan de Regiocampagne kan vanaf 150 euro (ex BTW). Tarieven zijn op te vragen bij Uitgeverij West Media. - Jonge gezinnen, gezinnen met oudere kinderen, 50-Plussers, - Geografisch: 25 km omtrek - Interesses: kust, wandelen, fietsen, varen, streekproducten, bloemen, winkelen, horeca - Doelstelling voor 2019: huishoudens en online (bereik)

9 9. BLOEMENCAMPAGNE Bezoek Westland wil Westland prominenter op de kaart zetten als bloemengebied. Dit wil zij bereiken door Westland te promoten met Een zomer vol bloemen (werktitel) en daarin grotere evenementen (Kom in de Kas Westland, Varend Corso en de Nationale Zomerbloemententoonstelling) en kleinere aanbieders/locaties mee te nemen. Deze campagne krijgt vorm middels zowel offline als online onderdelen. - Landingspagina op bezoek-westland.nl - Campagneposter/-flyer o Verspreiding op culturele locaties in de regio (Rotterdam, Den Haag, Delft en Leiden) o Betaalde advertentiecampagne online - blogs en vlogs op bezoek-westland.nl met daarin aandacht voor grotere en kleinere bloemenlocaties en evenementen euro. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt dankzij een extra investering van de gemeente Westland. Meedoen aan de Bloemencampagne kan vanaf 100 euro (locaties) of 250 euro (events) (ex BTW). - Jonge gezinnen, gezinnen met oudere kinderen, 50-Plussers, - Geografisch: 50 km omtrek - Interesses: streekproducten, bloemen - Doelstelling 2019: (bereik) en (weergaven vlogs)

10 10. VAARCAMPAGNE Bezoek Westland wil Westland prominenter op de kaart zetten als recreatief vaargebied en regiobewoners uitnodigen om het vaargebied in Westland te ontdekken. Hiertoe wordt gefocust op gezinnen met jonge kinderen (Uitbundig geel) en de doelgroep 50-Plus (Rustig groen) in de regio. - NIEUW: rubriek Varen op bezoek-westland.nl - Productontwikkelingssessies met partners - Blogs en vlogs over varen in Westland en de aanbieders op en langs de vaarwegen. - Verspreiding van de Vaarroutekaart bij deelnemende partners (vaarcampagne) - dit is afhankelijk van het herdrukken van deze kaart euro. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt dankzij een extra investering van de gemeente Westland. Meedoen aan de Vaarcampagne kost 75 euro (ex BTW). - Jonge gezinnen, gezinnen met oudere kinderen, 50-Plussers, - Geografisch: 25 km omtrek - Interesses: varen - Doelstelling voor 2019: (bereik) en (weergaven)

11 11. GROEPSUITJES CAMPAGNE Bezoek Westland heeft veel te bieden aan bezoekers die met een groep (familie, bedrijf of vriendenkring) een leuke en actieve dag uit willen beleven. Het aanbod is divers en onderscheidend. Bezoek Westland zet zich in 2019 in voor het zichtbaar maken en promoten van dit aanbod met een selecte doelgroep. - NIEUW: rubriek Groepsuitjes op bezoek-westland.nl - Blogs en vlogs over groepsuitjes/bedrijfsuitjes in Westland op bezoek-westland.nl - OPTIONEEL: deelname aan EVENTSUMMIT (31 jan 2019 in Ahoy) o Turnkey stand o Zichtbaarheid in de hal Outdoor & Actief o Banner (2 x 1,5m) met presentatie groepsuitjes in Westland o eventprofessionals ontmoeten elkaar op 1 dag euro. OPTIONEEL: deelname aan EVENTSUMMIT kost 895 euro (ex BTW). Deze kosten zijn te delen door de deelnemende partners. Deelnemers zijn inmiddels bekend. Inschrijven is niet meer mogelijk. Meedoen aan de Groepsuitjes campagne kost 75 euro (ex BTW). Doelgroep vlogs en blogs: - Bedrijven, sport- en vriendenclubs, verenigingen, personeelsvereniging - Geografisch: 75 km omtrek - Interesses: sport, spel, water, gezelligheid, groepsuitjes - Doelstelling 2019: bereikte mensen (blogs en vlogs) en weergaven vlogs

[ACTIVITEITENPLAN BEZOEK WESTLAND 2019]

[ACTIVITEITENPLAN BEZOEK WESTLAND 2019] [CTIVITEITENPLN BEZOEK WESTLND 2019] INFRSTRUCTUUR 1. Entrees Westland Onderzoek hoe de 5 toegangswegen van Westland gebruikt kunnen worden om de zakelijke en leisure bezoeker aan Westland te verwelkomen,

Nadere informatie

Doel. Economie en leefbaarheid van het eiland te versterken door het vergroten van de toeristisch recreatieve uitgaven

Doel. Economie en leefbaarheid van het eiland te versterken door het vergroten van de toeristisch recreatieve uitgaven Doel Economie en leefbaarheid van het eiland te versterken door het vergroten van de toeristisch recreatieve uitgaven Merk Voorne-Putten Gewenst imago Eiland, begrensd door water, biedt grensoverschrijdende

Nadere informatie

Alkmaar Marketing is de citymarketingorganisatie voor Alkmaar en omgeving. Alkmaar Marketing verbindt bezoekers, bewoners en bedrijven.

Alkmaar Marketing is de citymarketingorganisatie voor Alkmaar en omgeving. Alkmaar Marketing verbindt bezoekers, bewoners en bedrijven. Media tarieven 2019 Alkmaar Marketing Alkmaar Marketing is de citymarketingorganisatie voor Alkmaar en omgeving. Alkmaar Marketing verbindt bezoekers, bewoners en bedrijven. Hoe? Door Alkmaar te promoten

Nadere informatie

Voorstel Marketing en Promotie Veluwe. Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen

Voorstel Marketing en Promotie Veluwe. Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen Voorstel Marketing en Promotie Veluwe Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen VOORSTEL MARKETING & PROMOTIE VELUWE VRAAGSTELLING: Opstellen van een toeristisch marketingactiviteitenprogramma voor

Nadere informatie

MARKETINGPAKKETTEN 2018

MARKETINGPAKKETTEN 2018 MARKETINGPAKKETTEN 2018 BASIS PARTNERPAKKET Het basis partnerpakket is het instappakket voor samenwerking en biedt onder andere: Publicatie op visittwente.nl in 1 rubriek naar keuze (beeld, tekst en doorlink

Nadere informatie

Strategisch beleidsplan Toerisme & Recreatie in het Meetjesland. RvB Toerisme Oost-Vlaanderen 01/03/2012

Strategisch beleidsplan Toerisme & Recreatie in het Meetjesland. RvB Toerisme Oost-Vlaanderen 01/03/2012 Strategisch beleidsplan Toerisme & Recreatie in het Meetjesland RvB Toerisme Oost-Vlaanderen 01/03/2012 Analyse Het Meetjesland heeft toeristische troeven. Wandelen en fietsen, actieve beleving van landschap

Nadere informatie

PARTNER PROGRAMMA. Stel je pakket voor 2019 samen

PARTNER PROGRAMMA. Stel je pakket voor 2019 samen 2019 PARTNER PROGRAMMA Stel je pakket voor 2019 samen BESTE VELUWE BELEVING SAMEN WERKEN AAN DE BESTE VELUWE BELEVING! Wat jij en ik eigenlijk allang wisten, werd bevestigd door Hendrik Beerda in zijn

Nadere informatie

Ondernemers. Leisure Port

Ondernemers. Leisure Port Ondernemers Leisure Port Toeristisch Platform: Doelstellingen 1 Verenigen van ondernemers 2 Promotie van lokale ondernemingen en activiteiten in de regio 3 Optimalisatie toeristische informatie voorziening

Nadere informatie

Netwerkbijeenkomst Utrechtse Kastelen & Buitenplaatsen

Netwerkbijeenkomst Utrechtse Kastelen & Buitenplaatsen Netwerkbijeenkomst Utrechtse Kastelen & Buitenplaatsen Met dank aan Agenda 14.45 u Inloop en ontvangst 15.00 u Aftrap campagne inclusief overhandiging paspoort met o.a. - Welkom door Sander Jansen, wethouder

Nadere informatie

a. KidiX : organisatie expertise b. Visie, missie, doelgroepen c. Resultaten KidiX 2017 d. Thema s e. Indeling / zones f. Communicatie & promo g.

a. KidiX : organisatie expertise b. Visie, missie, doelgroepen c. Resultaten KidiX 2017 d. Thema s e. Indeling / zones f. Communicatie & promo g. 27 30 OKTOBER 2018 a. KidiX : organisatie expertise b. Visie, missie, doelgroepen c. Resultaten KidiX 2017 d. Thema s e. Indeling / zones f. Communicatie & promo g. Doelstellingen marketing, promo, sales,

Nadere informatie

Gelderland levert je mooie streken. Geldersestreken2016

Gelderland levert je mooie streken. Geldersestreken2016 Gelderland levert je mooie streken Geldersestreken2016 Wat doen we? Het bezoek aan de Gelderse streken (Veluwe, Achterhoek, regio Arnhem Nijmegen en Rivierenland) in zijn geheel bevorderen: meer toeristen

Nadere informatie

Alkmaar Marketing is de citymarketingorganisatie voor Alkmaar en omgeving. Alkmaar Marketing verbindt bezoekers, bewoners en bedrijven.

Alkmaar Marketing is de citymarketingorganisatie voor Alkmaar en omgeving. Alkmaar Marketing verbindt bezoekers, bewoners en bedrijven. Media tarieven 2018 Alkmaar Marketing Alkmaar Marketing is de citymarketingorganisatie voor Alkmaar en omgeving. Alkmaar Marketing verbindt bezoekers, bewoners en bedrijven. Hoe? Door Alkmaar te promoten

Nadere informatie

Voorstel Marketing en Promotie Veluwe. Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen

Voorstel Marketing en Promotie Veluwe. Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen Voorstel Marketing en Promotie Veluwe Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen VOORSTEL MARKETING & PROMOTIE VELUWE VRAAGSTELLING: Opstellen van een toeristisch marketingactiviteitenprogramma voor

Nadere informatie

Marketing Zaanstreek 2016. donderdag 16 juni

Marketing Zaanstreek 2016. donderdag 16 juni Marketing Zaanstreek 2016 donderdag 16 juni Marketing Zaanstreek Activiteitenprogramma 2016 Januari t/m maart: Marketingstrategie + Activiteitenprogramma April t/m december: Uitvoering activiteitenprogramma

Nadere informatie

PARTNERPLAN. Uw bijdrage aan de mooiste handelsstad ter wereld

PARTNERPLAN. Uw bijdrage aan de mooiste handelsstad ter wereld PARTNERPLAN Uw bijdrage aan de mooiste handelsstad ter wereld Inhoudsopgave MKB Amsterdam... 3 De organisatie... 4 De activiteiten... 4 Waarom kiezen voor een partnerschap met MKB Amsterdam?... 5 De partnerschapsvormen...

Nadere informatie

Welkom op de informatieavond

Welkom op de informatieavond Welkom op de informatieavond Rabo Clubkas Campagne Rabobank Noord en West Twente Even voorstellen NAAM Rabobank Noord en West Twente Functie 2 Wat gaan we vanavond doen? Waarom de Rabo Clubkas Campagne?

Nadere informatie

TOERISTISCHE NAAMSBEKENDHEID GEMEENTE SOEST resultaten internetenquête 2013

TOERISTISCHE NAAMSBEKENDHEID GEMEENTE SOEST resultaten internetenquête 2013 TOERISTISCHE NAAMSBEKENDHEID resultaten internetenquête 2013 Opdrachtgever : Gemeente Soest, Nynke Minkema Auteur : VVV Soest, Carla van Asten Datum : 24 april 2013 Inhoud Doel onderzoek Conclusies en

Nadere informatie

Informatie over ANWB Gastvrij. Hét netwerk van de leukste adresjes voor onderweg

Informatie over ANWB Gastvrij. Hét netwerk van de leukste adresjes voor onderweg 1 Informatie over ANWB Gastvrij Hét netwerk van de leukste adresjes voor onderweg 2 Hartelijk dank voor uw belangstelling voor ANWB Gastvrij! Graag vertellen we u in deze informatie iets meer over het

Nadere informatie

APELDOORN PROMOTIE MAAKT JE ZICHTBAAR. Promotiemiddelen 15

APELDOORN PROMOTIE MAAKT JE ZICHTBAAR. Promotiemiddelen 15 APELDOORN PROMOTIE MAAKT JE ZICHTBAAR Promotiemiddelen 15 1 MAAKT JE ZICHTBAAR Promoot je evenement of onderneming via Apeldoorn Promotie Apeldoorn Promotie maakt je activiteiten zichtbaar Apeldoorn Promotie

Nadere informatie

Bereik effectief de regio Zuid-Holland

Bereik effectief de regio Zuid-Holland Bereik effectief de regio Zuid-Holland Combineer de media van Omroep West via West ReclameAdvies Belangrijkste nieuwsbron Regionale betrokkenheid 2 miljoen bereik in de regio Multimediaal aanbod 24 uur

Nadere informatie

Met het plaatsen van een foto-advertentie trek je nog meer de aandacht van de lezers van de campinggidsen.

Met het plaatsen van een foto-advertentie trek je nog meer de aandacht van de lezers van de campinggidsen. Productomschrijvingen Pakketten Campinggidsen ADVERTENTIE CAMPINGGIDS EUROPA 1 EN 2 Met het plaatsen van een foto-advertentie trek je nog meer de aandacht van de lezers van de campinggidsen. ADVERTORIAL

Nadere informatie

Over Christmaholic. Bekend va. 250.000+ unieke bezoekers 5000+ Facebook-fans 1300+ Pinterest-volgers 1000+ nieuwsbriefabonnees. voor en door kerstfans

Over Christmaholic. Bekend va. 250.000+ unieke bezoekers 5000+ Facebook-fans 1300+ Pinterest-volgers 1000+ nieuwsbriefabonnees. voor en door kerstfans Over Christmaholic voor en door kerstfans C Christmaholic.nl is de grootste kerstblog van Nederland & België. Tienduizenden kerstfans vinden er elk jaar inspiratie voor de kerstperiode. Zo vinden lezers

Nadere informatie

Toeristische marketing en informatie

Toeristische marketing en informatie Toeristische marketing en informatie Meer bezoekers Meer omzet Hoofdtaak van VVV Midden-Limburg is het gebied Midden-Limburg zowel regionaal, boven regionaal, nationaal en internationaal bekendheid te

Nadere informatie

Vakantieganger in Vlaamse Regio s

Vakantieganger in Vlaamse Regio s Vakantieganger in Vlaamse Regio s Wie is die vakantieganger in Vlaamse regio s? Onderzoek bij Belgische (Vlaamse) en Nederlandse vakantiegangers die logeren in Vakantiewoning Camping Kortkampeer Vakantiepark

Nadere informatie

Informatie over ANWB Gastvrij. Hét netwerk van de leukste adresjes voor onderweg

Informatie over ANWB Gastvrij. Hét netwerk van de leukste adresjes voor onderweg 1 Informatie over ANWB Gastvrij Hét netwerk van de leukste adresjes voor onderweg 2 Hartelijk dank voor uw belangstelling voor ANWB Gastvrij! Graag vertellen we u in deze informatie iets meer over het

Nadere informatie

Vakdagen voor facilitair management in het onderwijs 4 5 oktober 2017 Nijkerk Hart van Holland - De Loods

Vakdagen voor facilitair management in het onderwijs 4 5 oktober 2017 Nijkerk Hart van Holland - De Loods Vakdagen voor facilitair management in het onderwijs 4 5 oktober 2017 Nijkerk Hart van Holland - De Loods Op 4 en 5 oktober 2017 staat Hart van Holland / De Loods in Nijkerk in het teken van de Vakdagen

Nadere informatie

GEMEENTE SOEST. Welkom. Update: Gemeente Soest op de kaart! Nynke Minkema-Wedzinga Datum: 21-04-2015

GEMEENTE SOEST. Welkom. Update: Gemeente Soest op de kaart! Nynke Minkema-Wedzinga Datum: 21-04-2015 Welkom Update: Gemeente Soest op de kaart! Nynke Minkema-Wedzinga Datum: 21-04-2015 1 Inhoud Terugblik uitkomst naamsbekendheid onderzoek t.b.v. promotie campagne Ingezette promotie campagne Gemeente Soest

Nadere informatie

Monitor inkomend dagbezoek vanuit Duitsland Eindrapport 2015/2016: Resultaten Gelderland Uitgevoerd in opdracht van de provincie Gelderland

Monitor inkomend dagbezoek vanuit Duitsland Eindrapport 2015/2016: Resultaten Gelderland Uitgevoerd in opdracht van de provincie Gelderland Monitor inkomend dagbezoek vanuit Duitsland Eindrapport 2015/2016: Resultaten Gelderland Uitgevoerd in opdracht van de provincie Gelderland Den Haag, juli 2016 Aanleiding & doel onderzoek Per jaar komen

Nadere informatie

Documentatiemap VEENENDAAL. VoordeelCard VEENENDAAL. W. van Oranje-Nassau. Veenendaal VoordeelCard is een initiatief van:

Documentatiemap VEENENDAAL. VoordeelCard VEENENDAAL. W. van Oranje-Nassau. Veenendaal VoordeelCard is een initiatief van: Documentatiemap Veenendaal is een initiatief van: 1. Wat is de Veenendaal Voordeel Card De Veenendaal Voordeel Card is een digitale abonneekaart die vanaf begin november 2012 voor inwoners en bezoekers

Nadere informatie

Vakantieganger in Vlaamse Regio s

Vakantieganger in Vlaamse Regio s Vakantieganger in Vlaamse Regio s Wie is die vakantieganger in Vlaamse regio s? Onderzoek bij Belgische (Vlaamse) en Nederlandse vakantiegangers die logeren in Vakantiewoning Camping Kortkampeer Vakantiepark

Nadere informatie

Ruim 4000 bezoekers met een passie voor bergwandelen, bergsport en klimmen

Ruim 4000 bezoekers met een passie voor bergwandelen, bergsport en klimmen NKBV-Bergsportdag De 17 de Bergsportdag wordt op zondag 16 maart 2014 georganiseerd Het grootste bergsportevenement van Nederland Ruim 4000 bezoekers met een passie voor bergwandelen, bergsport en klimmen

Nadere informatie

Zonder de bal kun je LUC ABBELOOS WESTTOER

Zonder de bal kun je LUC ABBELOOS WESTTOER Zonder de bal kun je niet kun winnen je niet winnen LUC ABBELOOS WESTTOER LUC ABBELOOS WESTTOER 3.144 km 2 1,2 miljoen inwoners 23% stedelijk 68% landbouw Westtoer Zonder de bal kun je Autonoom Provinciaal

Nadere informatie

May 11, 14 Adverteermogelijkheden 2014

May 11, 14 Adverteermogelijkheden 2014 1 ALLES OVER HAARLEM vernieuwende blog Haarlemcityblog.nl is een vernieuwend online blog over Haarlem en omgeving voor mannen en vrouwen tussen de 25 en 45 jaar, wonend in Haarlem of bezoekers van onze

Nadere informatie

Welkom op de informatieavond

Welkom op de informatieavond Welkom op de informatieavond Rabobank Clubkas Campagne Rabobank West-Friesland Welkom 2 Rabobank Clubkas Campagne 3 Wat gaan we vanavond doen? Waarom de Rabobank Clubkas Campagne? Hoe zit deze campagne

Nadere informatie

Salessheet participatie mogelijkheden Hanzestedenlijn 2018

Salessheet participatie mogelijkheden Hanzestedenlijn 2018 Salessheet participatie mogelijkheden Hanzestedenlijn 2018 Participatie mogelijkheden Marketingplan 2018 Internationale Hanzestedenlijn De Hanzestedenlijn is één van de verhaallijnen binnen het concept

Nadere informatie

Introductie. Maak kennis met NGN

Introductie. Maak kennis met NGN Introductie NGN staat voor Next Generasian News en is het nieuwe online en offline platform voor de Aziatische jongeren in Nederland. NGN is een Nederlandstalige krant voor Aziatische jongeren van 15 t/m

Nadere informatie

The Hague & Partners. Partnerplan 2019

The Hague & Partners. Partnerplan 2019 The Hague & Partners Partnerplan 2019 Contact The Hague & Partners Postbus 85456 2508 CD Den Haag E. info@thehague.com I. www.thehague.com Business Development-team: T. 070 361 88 88 Karin Segers k.segers@thehague.com

Nadere informatie

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Goede berichten. Nummer 3, maart 2013. Ondernemend Paprika

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Goede berichten. Nummer 3, maart 2013. Ondernemend Paprika Inhoud Ook deze keer hebben we weer een nieuwsbrief boordevol met nieuws. Zo laten Nederlandse panelcijfers zien dat de consumptie van paprika in Nederland toeneemt. Verder vragen wij uw aandacht voor

Nadere informatie

, 1. Drenthebelletje De nieuwsbrief van Marketing Drenthe. Save, A-Nexe, NDiate). iiii ilt. Nieuwsbrief september 2017

, 1. Drenthebelletje De nieuwsbrief van Marketing Drenthe. Save, A-Nexe, NDiate). iiii ilt. Nieuwsbrief september 2017 Nieuwsbrief september 2017 Drenthebelletje De nieuwsbrief van Marketing Drenthe tging 12 resentatie meerjarenplan 18 iiii111111111ilt 11111111, 1 ne e. campabne mee op landelijke pub Save, A-Nexe, NDiate).

Nadere informatie

SPONSORMANUAL ROTTEMEREN STICHTING DKT

SPONSORMANUAL ROTTEMEREN STICHTING DKT STICHTING DKT SPONSORMANUAL ROTTEMEREN WELKOM BIJ HET ROTTEMEREN MIDSUMMER EVENT De Rotte beweegt je! Niet zomaar een openingszin. De Rotte beweegt je! staat voor dynamiek, lef en voor ondernemerschap.

Nadere informatie

print Ontdek de sportviscommunity met meer dan 8 miljoen contactmomenten! websites games marketing e-newsletters social media content

print Ontdek de sportviscommunity met meer dan 8 miljoen contactmomenten! websites games marketing e-newsletters social media content Ontdek de sportviscommunity met meer dan 8 miljoen contactmomenten! Maak kennis met de Vipmedia sportviscommunity. Via dit mediaplatform kunt u uw doelgroep gepassioneerde sport- en wedstrijdvissers direct

Nadere informatie

PARTNERPLAN. Een bijdrage aan de mooiste ondernemersstad van Europa

PARTNERPLAN. Een bijdrage aan de mooiste ondernemersstad van Europa PARTNERPLAN Een bijdrage aan de mooiste ondernemersstad van Europa Inhoudsopgave MKB-Amsterdam (inleiding)... 3 De Organisatie... 4 De activiteiten... 4 Waarom kiezen voor een partnerschap met MKB-Amsterdam?...

Nadere informatie

Resultaten Fietscampagne zoals voorgesteld op AV Toerisme Meetjesland vzw, 12/12/2016. Jeugdherberg Die Loyale, Maldegem

Resultaten Fietscampagne zoals voorgesteld op AV Toerisme Meetjesland vzw, 12/12/2016. Jeugdherberg Die Loyale, Maldegem Resultaten Fietscampagne zoals voorgesteld op AV Toerisme Meetjesland vzw, 12/12/2016 Jeugdherberg Die Loyale, Maldegem Evaluatie Fietscampagne 2016 Bijlage Het Nieuwsblad West-Vlaanderen, Limburg, Gazet

Nadere informatie

ZEKER BUITEN DE PISTE! Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging

ZEKER BUITEN DE PISTE! Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging 22 november 2015 ZEKER BUITEN DE PISTE! NKBV Opgericht: 24 mei 1902 58.000 leden Ambitie 2016; 61.000 leden Passie voor bergen Het hele jaar door, een leven lang Kernwaarden: betrokken, duurzaam en veiligheid

Nadere informatie

DE FAIR OM LETTERLIJK VAKANTIE TE PROEVEN! TASTE & TRAVEL FAIR 2017

DE FAIR OM LETTERLIJK VAKANTIE TE PROEVEN! TASTE & TRAVEL FAIR 2017 DE FAIR OM LETTERLIJK VAKANTIE TE PROEVEN! TASTE & TRAVEL FAIR 2017 Hulstkamp Gebouw in Rotterdam. TASTE&TRAVEL FAIR 2017 De Taste & Travel Fair is DE fair waar bezoekers letterlijk de vakantie kunnen

Nadere informatie

Salessheet participatie mogelijkheden Hanzestedenlijn 2019

Salessheet participatie mogelijkheden Hanzestedenlijn 2019 Salessheet participatie mogelijkheden Hanzestedenlijn 2019 Participatie mogelijkheden Marketingplan 2019 Internationale Hanzestedenlijn De Hanzestedenlijn is één van de verhaallijnen binnen het concept

Nadere informatie

Hoe meer fietsers en wandelaars bereiken. 6 en 15 mei 2019

Hoe meer fietsers en wandelaars bereiken. 6 en 15 mei 2019 Hoe meer fietsers en wandelaars bereiken 6 en 15 mei 2019 Volg Toerisme Oost-Vlaanderen en word PARTNER StapAf Nieuwsbrieven https://www.tov.be/nl/fietsroutes https://www.tov.be/nl/wandelroutes ROUTES

Nadere informatie

The Hague & Partners inspireert en ontzorgt. Partnerplan 2019

The Hague & Partners inspireert en ontzorgt. Partnerplan 2019 The Hague & Partners inspireert en ontzorgt Partnerplan 2019 Contact The Hague & Partners Postbus 85456 2508 CD Den Haag E. info@thehague.com I. www.thehague.com Business Development-team: T. 070 361 88

Nadere informatie

ONTMOET UW DOELGROEP OP

ONTMOET UW DOELGROEP OP ONTMOET UW DOELGROEP OP Woonmarkt Den Haag, Zaterdag 31 oktober 2015 Van 11.00 tot 16.00 uur, Grote Kerk Den Haag Woonmarkt Den Haag is een evenement van Focus Vanuit Kracht Projecten B.V., Postbus 9720,

Nadere informatie

Wandelroutes, fietsroutes, themaroutes, educatieve routes en Outdoor games

Wandelroutes, fietsroutes, themaroutes, educatieve routes en Outdoor games Nieuw recreatief concept RouteApp. Meer zien, meer beleven Titel: RouteApps: de toekomst is begonnen Wandelroutes, fietsroutes, themaroutes, educatieve routes en Outdoor games Buro Kloeg RouteApp. Meer

Nadere informatie

CChristmaholic.nl is de grootste

CChristmaholic.nl is de grootste Over Christmaholic voor en door kerstfans CChristmaholic.nl is de grootste kerstblog van Nederland & België. Tienduizenden kerstfans vinden er elk jaar inspiratie voor de kerstperiode. Zo vinden lezers

Nadere informatie

ACSI FREELIFE FACTSHEET 2019

ACSI FREELIFE FACTSHEET 2019 ACSI FREELIFE FACTSHEET 2019 ACSI TOTAALCIJFERS MAGAZINE + GIDS + SITE + APP + SOCIAL + BEURS > 21.000.000 WEBBEZOEKEN 700.000 GIDSEN IN 2018 >3.700.000 APP-GEBRUIKERS 14 TALEN OVERVIEW

Nadere informatie

Adriana Stam 14 maart 2019

Adriana Stam 14 maart 2019 Adriana Stam 14 maart 2019 team Holland boven Amsterdam Marlies Groot, campagnes en marketing marlies@hollandbovenamsterdam.com / 0613427722 Jeroen Kor, partnerships jeroen@hollandbovenamsterdam.com /

Nadere informatie

Redactionele formule. Gastvrije Zorg voor professionals in food & hospitality.

Redactionele formule. Gastvrije Zorg voor professionals in food & hospitality. Gastvrije Zorg voor professionals in food & hospitality. Redactionele formule Gastvrije Zorg is hét platform voor de zorgprofessional die zich verdiept in eten & drinken, ambiance, mens & gedrag, services

Nadere informatie

Sessie 1. Succesvol inspelen op de #SportersBelevenMeer-campagne

Sessie 1. Succesvol inspelen op de #SportersBelevenMeer-campagne Sessie 1 Succesvol inspelen op de #SportersBelevenMeer-campagne Campagne 2017 5 uitdagingen Winnaars: Roeselare (WV) Deinze (OV) Hasselt (Lim) Sint-Pieters-Leeuw (VLB) Beerse (Ant) Campagne 2018 7 uitdagingen

Nadere informatie

www.materialxperience.nl 7 11 februari 2011, Jaarbeurs Utrecht

www.materialxperience.nl 7 11 februari 2011, Jaarbeurs Utrecht www.materialxperience.nl 7 11 februari 2011, Jaarbeurs Utrecht Material Xperience 2011 Material Xperience is een uniek inspirerend materiaalevenement en vindt gelijktijdig plaats met de Bouwbeurs in de

Nadere informatie

SPONSOR BROCHURE 2019

SPONSOR BROCHURE 2019 SPONSOR BROCHURE 2019 Historische achtergrond In 2013 werd de 10 van Noordwijk geïntroduceerd als opvolger van de populaire LiptonIce Run die Noordwijk ooit rijk was. Dat het hardloopevenement in een behoefte

Nadere informatie

Gaan wij binnenkort samenwerken?

Gaan wij binnenkort samenwerken? Gaan wij binnenkort samenwerken? Nee, FoodLies gaat niet over voeding en leugens FoodLies kun je opdelen in twee delen. Food: Gewoon voeding in het Engels. Niet meer, niet minder. Lies: N et zoals de meeste

Nadere informatie

Omroep MAX. Factsheet MAX Magazine

Omroep MAX. Factsheet MAX Magazine Omroep MAX Factsheet MAX Magazine ANWB Media en MAX Magazine Senioren worden steeds vitaler. Blijven langer zelfstandig. Staan midden in het leven. Omroep Max, de omroep voor 50-plussers, begrijpt dat

Nadere informatie

NEDERLAND LEEST 2018 Communicatieplan september 2018

NEDERLAND LEEST 2018 Communicatieplan september 2018 NEDERLAND LEEST 2018 Communicatieplan september 2018 2 1 AANLEIDING: NEDERLAND LEEST 2018 Van 1 tot en met 30 november 2018 vindt de jaarlijkse themamaand Nederland Leest plaats. Het thema is dit jaar

Nadere informatie

INKOOPBROCHURE 2015 EDITIE HAAGLANDEN

INKOOPBROCHURE 2015 EDITIE HAAGLANDEN INKOOPBROCHURE 2015 EDITIE HAAGLANDEN APPLEFIELD : THE BEST LOCAL DEALS! Applefield brengt uw product of dienst tot leven door gebruik te maken van video aanbiedingen in plaats van statische teksten en

Nadere informatie

Toerisme Oost-Vlaanderen. Toerisme en Bier

Toerisme Oost-Vlaanderen. Toerisme en Bier Toerisme Oost-Vlaanderen Toerisme en Bier Waarom bier? Imagobepalend voor Vlaanderen op internationaal niveau Verbindend, horeca Vakmanschap, authenticiteit Toerisme en Bier Sluit aan op trends en toerisme

Nadere informatie

Geheim van Soest. April Lex Bergers. Pauline Maring

Geheim van Soest. April Lex Bergers. Pauline Maring Geheim van Soest April 2013 Lex Bergers Pauline Maring Inhoud 1. Wie zijn wij? 2. Wat doen wij? 3. Waar ligt onze kracht? 4. Waar hebben we behoefte aan? 2 Wie zijn wij? Óók in Soest woonachtig en belangeloos

Nadere informatie

Vakdagen voor facilitair management in het onderwijs 4 5 oktober 2017 Nijkerk Hart van Holland - De Loods

Vakdagen voor facilitair management in het onderwijs 4 5 oktober 2017 Nijkerk Hart van Holland - De Loods Vakdagen voor facilitair management in het onderwijs 4 5 oktober 2017 Nijkerk Hart van Holland - De Loods Op 4 en 5 oktober 2017 staat Hart van Holland / De Loods in Nijkerk in het teken van de Vakdagen

Nadere informatie

MARKTONDERZOEKVERSLAG. Goldensports, juni 2016

MARKTONDERZOEKVERSLAG. Goldensports, juni 2016 MARKTONDERZOEKVERSLAG Goldensports, juni 2016 Marktonderzoek Golden sports juni 2016 Inleiding In juni 2016 hebben 63 deelnemers van GoldenSports de vragenlijst ingevuld (zie bijlage 1). De vragenlijsten

Nadere informatie

Vakantieganger in Vlaamse Regio s

Vakantieganger in Vlaamse Regio s Vakantieganger in Vlaamse Regio s Wie is die vakantieganger in Vlaamse regio s? Onderzoek bij Belgische (Vlaamse) en Nederlandse vakantiegangers die logeren in Vakantiewoning Camping Kortkampeer Vakantiepark

Nadere informatie

Productkaarten Connectprogramma

Productkaarten Connectprogramma Productkaarten Connectprogramma De kracht van het netwerk: sámen maken we Brabant Brabant op de kaart zetten als de meest gastvrije en innovatieve regio van Europa. Zodat meer bezoekers naar Brabant komen,

Nadere informatie

LOKALE CAMPAGNE NEDERLAND LEEST. Communicatieplan

LOKALE CAMPAGNE NEDERLAND LEEST. Communicatieplan LOKALE CAMPAGNE NEDERLAND LEEST Communicatieplan 1 oktober 2016 2 1 INLEIDING Nederland Leest 2016 vindt plaats van 1 t/m 30 november. Vanuit CPNB wordt er tijdens dit jaarlijkse evenement veel aandacht

Nadere informatie

Evenementen. pakketten. VVV Zuid-Limburg

Evenementen. pakketten. VVV Zuid-Limburg VVV Zuid-Limburg App Belangenbehartiging politiek Acties voor Inwoners Promotie regio via infopunten Kennis delen Promotie van evenementen Toeristische promotie gemeentes Social media Presentaties en gastcollege

Nadere informatie

Hét lifestyleblad voor de actieve fietsliefhebber

Hét lifestyleblad voor de actieve fietsliefhebber Hét lifestyleblad voor de actieve fietsliefhebber FietsActief is hét Nederlandse fietstijdschrift voor de recreatieve fietser. Met in ieder nummer unieke routes gemaakt door de eigen redactie en meerdere

Nadere informatie

Je doelgroep ontmoet je op Socy s

Je doelgroep ontmoet je op Socy s Je doelgroep ontmoet je op Socy s Socy advertising. Adverteren met hoog rendement www.socys.com Adverteren krijgt een nieuwe dimensie bij Socy s In deze brochure leggen we haarfijn uit wat Socy s is, hoe

Nadere informatie

Ontmoet nieuwe klanten tijdens ONZE sfeervolle events! WORKSHOPAVONDEN THEMA EVENTS. Waarde voor ondernemers POWERED BY

Ontmoet nieuwe klanten tijdens ONZE sfeervolle events! WORKSHOPAVONDEN THEMA EVENTS. Waarde voor ondernemers POWERED BY Ontmoet nieuwe klanten tijdens ONZE sfeervolle events! WORKSHOPAVONDEN THEMA EVENTS Waarde voor ondernemers POWERED BY Stop met adverteren met events bereik je meer! Hoe bereik ik nieuwe klanten voor mijn

Nadere informatie

Wateringse Veld Loopfestijn & Zomerfestijn

Wateringse Veld Loopfestijn & Zomerfestijn Sponsorformule Wateringse Veld Loopfestijn & Zomerfestijn 12-06-2016 In beweging met het hele gezin! Een energieke gelegenheid om uw bedrijf breed te presenteren en uiting te geven aan uw maatschappelijke

Nadere informatie

Unieke sponsorpropositie bedrijfsleven. Bereik én beraak 600.000 wandelaars! 1.000 unieke evenementen 100.000 km genieten

Unieke sponsorpropositie bedrijfsleven. Bereik én beraak 600.000 wandelaars! 1.000 unieke evenementen 100.000 km genieten Unieke sponsorpropositie voor bedrijfsleven Bereik én beraak 600.000 wandelaars! 1.000 unieke evenementen 100.000 km genieten Egmond wandelmarathon Landelijk Wandelprogramma: 1.000 unieke evenementen,

Nadere informatie

Vakantieganger in Vlaamse Regio s

Vakantieganger in Vlaamse Regio s Vakantieganger in Vlaamse Regio s Wie is die vakantieganger in Vlaamse regio s? Onderzoek bij Belgische (Vlaamse) en Nederlandse vakantiegangers die logeren in Vakantiewoning Camping Kortkampeer Vakantiepark

Nadere informatie

U DE BEZICHTIGING, WIJ DE REST ONLINE BEDRIJFSMAKELAAR

U DE BEZICHTIGING, WIJ DE REST ONLINE BEDRIJFSMAKELAAR U DE BEZICHTIGING, WIJ DE REST ONLINE BEDRIJFSMAKELAAR Waarom de Online Bedrijfsmakelaar? Zelf uw bedrijfspand verhuren, waarom niet? Wie heeft immers de meeste kennis van uw bedrijfspand, het beste inzicht

Nadere informatie

Stand van zaken Destinatiemarketingorganisatie Holland Boven Amsterdam

Stand van zaken Destinatiemarketingorganisatie Holland Boven Amsterdam Stand van zaken Destinatiemarketingorganisatie Holland Boven Amsterdam Algemeen In 2016 hebben de 18 gemeenten van Noord-Holland Noord besloten destinatiemarketing van het hele gebied Noord-Holland Noord

Nadere informatie

UW BEDRIJF GEMAKKELIJK EN VOORDELIG PROMOTEN OP TOPSITES? DAT KAN! In enkele simpele stappen staan uw advertenties gericht online.

UW BEDRIJF GEMAKKELIJK EN VOORDELIG PROMOTEN OP TOPSITES? DAT KAN! In enkele simpele stappen staan uw advertenties gericht online. 95 Lokaal adverteren op het netwerk van Telegraaf Media Groep NIEUW! UW BEDRIJF GEMAKKELIJK EN VOORDELIG PROMOTEN OP TOPSITES? DAT KAN! Ontdek de voordelen Gericht Bereik de doelgroep die u ook echt wilt

Nadere informatie

Vergelijk bekendheid, imago en potentieel van de Nederlandse Hanzesteden in België (Vlaanderen) en Duitsland

Vergelijk bekendheid, imago en potentieel van de Nederlandse Hanzesteden in België (Vlaanderen) en Duitsland Vergelijk bekendheid, imago en potentieel van de Nederlandse Hanzesteden in België (Vlaanderen) en Geholpen bekendheid Hanzesteden in Nederland Gevraagd naar het begrip Hanzesteden in Nederland weet bijna

Nadere informatie

Adverteren Stichting Studentensteden biedt het grootste online studentenplatform in de Randstad.

Adverteren Stichting Studentensteden biedt het grootste online studentenplatform in de Randstad. Stichting Adverteren Stichting Studentensteden biedt het grootste online studentenplatform in de Randstad. Met de diverse advertentiemogelijkheden die wij bieden, kunt u zelf uw eigen promotiecampagne

Nadere informatie

Gastvrije Zorg. Redactionele formule

Gastvrije Zorg. Redactionele formule Gastvrije Zorg Gastvrije Zorg is meer dan 45 jaar de belangrijkste informatiebron voor hospitality managers en hoofden voeding met als focus het welbevinden van cliënten. Redactionele formule Gastvrije

Nadere informatie

1. CULTUURHISTORISCH HUYGENS HET WEEKEND VAN DE GROENE METROPOOL. wandelen, landgoederen, hightea, etc. vlietland

1. CULTUURHISTORISCH HUYGENS HET WEEKEND VAN DE GROENE METROPOOL. wandelen, landgoederen, hightea, etc. vlietland HET WEEKEND VAN DE GROENE METROPOOL (werktitel) Een slinger van 12 arrangementen 1. CULTUURHISTORISCH HUYGENS ALTIJD GOED wandelen, landgoederen, hightea, etc. vlietland Wandelen in de natuur Bijzondere

Nadere informatie

route.nl online en offline mediakit route.nl marketing platform

route.nl online en offline mediakit route.nl marketing platform mediakit route.nl route.nl online en offline s u me n t e n o c r o o v G ra t is marketing platform n Het inspiratieplatform voor het verzamelen, beheren en delen van fiets- en wandelroutes 44% 44% Fietsroutes

Nadere informatie

Gezellig lime. Uw logiesaccommodatie is vooral aantrekkelijk voor de leefstijl: Gezellig lime. Kenmerken van de ideale lime vakantie

Gezellig lime. Uw logiesaccommodatie is vooral aantrekkelijk voor de leefstijl: Gezellig lime. Kenmerken van de ideale lime vakantie Gezellig lime Uw logiesaccommodatie is vooral aantrekkelijk voor de leefstijl: Gezellig lime. 17,5% van de Nederlandse vakantiegangers is lime. Gemiddeld gaan zij 2,7 keer per jaar weg. Ze gaan van alle

Nadere informatie

Open Bedrijven Weekend

Open Bedrijven Weekend V1.0 Open Bedrijven Weekend Den Haag e.o. 28-30 Oktober 2011 Wat is het? Open Bedrijvenweekend = weekend met 2 of 3 aaneengesloten open bedrijvendagen waarbij minimaal 50 bedrijven binnen een regio gezamenlijk

Nadere informatie

Samen sterker voor Woudenberg!

Samen sterker voor Woudenberg! Kick-off bijeenkomst Samen sterker voor Woudenberg! WELKOM Brainstorm-avond Samen Sterker voor Woudenberg DES Woudenberg RBT Heuvelrug & Vallei woensdag 16 september 2015 Agenda 19.00 u Inloop & ontvangst

Nadere informatie

Hoe zet je jouw crowd duurzaam in? Voordekunst geeft tips!

Hoe zet je jouw crowd duurzaam in? Voordekunst geeft tips! Hoe zet je jouw crowd duurzaam in? Voordekunst geeft tips! Het doel van crowdfunding is het bereiken van een crowd, de financiering het middel waarmee de donateurs laten zien dat zij jouw project ondersteunen.

Nadere informatie

Samenwerking brochure Stichting Studentensteden biedt het grootste online studentenplatform 2015/2016

Samenwerking brochure Stichting Studentensteden biedt het grootste online studentenplatform 2015/2016 Stichting Samenwerking brochure Stichting Studentensteden biedt het grootste online studentenplatform 2015/2016 Met de diverse advertentiemogelijkheden die wij bieden, kunt u zelf uw eigen promotiecampagne

Nadere informatie

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden Donderdag 13 juni 2019 Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli Het is weer bijna tijd voor de jaarlijkse BBQ. De ouderraad organiseert op vrijdag 5 juli heel veel leuke

Nadere informatie

Samen werken in / aan het Land van Cuijk

Samen werken in / aan het Land van Cuijk WERKPLAN 2017 Samen werken in / aan het Land van Cuijk De ambitie van het RBT Land van Cuijk Het Regionaal Bureau voor Toerisme Land van Cuijk wil meer toeristen en recreanten verleiden om naar het Land

Nadere informatie

Over Meeting Magazine

Over Meeting Magazine Over Meeting Magazine Meeting Magazine is al bijna 15 jaar het vakblad voor Meeting- en Eventprofessionals. De print uitgave verschijnt in een oplage van 5000 exemplaren (NOM-gecertificeerd!) en met een

Nadere informatie

PARTNERPAKKETTEN 2019

PARTNERPAKKETTEN 2019 PARTNERPAKKETTEN 2019 Utrecht maakt de laatste jaren een sprong in omvang en kwaliteit. Utrecht wordt lokaal, regionaal, nationaal en internationaal herkend én erkend als een stad en regio waar het prettig

Nadere informatie

BusinessparkEvents. Gezamenlijk een Open Huis. deel in de kosten en profiteer van elkaars netwerk. Gezamenlijk een Open Huis

BusinessparkEvents. Gezamenlijk een Open Huis. deel in de kosten en profiteer van elkaars netwerk. Gezamenlijk een Open Huis BusinessparkEvents deel in de kosten en profiteer van elkaars netwerk Businesspark events Met ons concept Businesspark events bieden wij de mogelijkheid om een 'gezamenlijk' Open Huis te organiseren voor

Nadere informatie

STRATEGISCH PLAN. Toerisme en stadspromotie Sint-Niklaas

STRATEGISCH PLAN. Toerisme en stadspromotie Sint-Niklaas STRATEGISCH PLAN Toerisme en stadspromotie Sint-Niklaas 2017-2022 Strategisch plan toerisme en stadspromotie Sint-Niklaas 2017-2022 Dit zijn de krachtlijnen uit het Strategisch plan Toerisme en Stadspromotie

Nadere informatie

DOET U MEE MET DE VVV?

DOET U MEE MET DE VVV? 2015 DOET U MEE MET DE VVV? VVV verzamelt en verspreidt informatie. VVV is de plek waar alle toeristisch-recreatieve informatie samenkomt waardoor er samenhang ontstaat in het toeristisch-recreatief product.

Nadere informatie

TOERISTISCHE TRENDRAPPORTAGE LIMBURG Factsheets

TOERISTISCHE TRENDRAPPORTAGE LIMBURG Factsheets provincie limburg TOERISTISCHE TRENDRAPPORTAGE LIMBURG Factsheets 2015-2016 Uitgevoerd door ZKA TOERISTISCHE TRENDS LIMBURG 2015-2016_vakanties VAKANTIES NEDERLANDSE GASTEN VERBLIJFSBEZOEK BUITENLANDSE

Nadere informatie

Het Fair Fashion Festival 2016

Het Fair Fashion Festival 2016 Het Fair Fashion Festival 2016 Wij streven ernaar de aandacht van de consument voor Fair Trade fashion te vergroten door middel van het Fair Fashion Festival. Onder het begrip fashion verstaan wij: kleding,

Nadere informatie

Participatie mogelijkheden Marketingplan 2017 Nederlandse Hanzesteden

Participatie mogelijkheden Marketingplan 2017 Nederlandse Hanzesteden Participatie mogelijkheden Marketingplan 2017 Nederlandse Hanzesteden Internationale Hanzestedenlijn De Hanzestedenlijn is één van de verhaallijnen binnen het concept HollandCity. Vanuit het HollandCity

Nadere informatie

Imago-onderzoek bezoekers 2013

Imago-onderzoek bezoekers 2013 Imago-onderzoek bezoekers 2013 IMAGO-ONDERZOEK BEZOEKERS 2013 2 Imago-onderzoek Bezoekers Factsheet Imago-onderzoek Bezoekers De provincie Flevoland wil graag weten welke doelgroep er naar de provincie

Nadere informatie

Over Meeting Magazine

Over Meeting Magazine Over Meeting Magazine Meeting Magazine is al 15 jaar het vakblad voor Meeting- en Eventprofessionals. De print uitgave verschijnt in een oplage van 5000 exemplaren (NOM-gecertificeerd!) en met een meeleesfactor

Nadere informatie