HP DeskJet 720C Series printer. Zeven eenvoudige stappen voor het installeren van uw printer

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HP DeskJet 720C Series printer. Zeven eenvoudige stappen voor het installeren van uw printer"

Transcriptie

1 HP DeskJet 720C Series printer Zeven eenvoudige stappen voor het installeren van uw printer

2 Gefeliciteerd met de aanschaf van uw HP DeskJet 720C serie printer! De doos behoort het volgende te bevatten. Als er iets ontbreekt neemt u contact op met uw HP dealer of de Klantenondersteuning (zie Klantenondersteuning in hoofdstuk 4 van de handleiding voor het telefoonnummer). U hebt een printerkabel nodig die tweerichtingscommunicatie mogelijk maakt (in overeenstemming met IEEE 1284), zoals HP C2950A. Printer Voedingsblok Handleiding voor uw printer Netsnoer Zwarte inktpatroon Kleuren patroon Printersoftware (CD en/of diskettes) U hebt Microsoft Windows 3.1x, of Windows 95, of Windows NT 4.0 nodig om deze printer te kunnen gebruiken. Raadpleeg hoofdstuk 5 van de handleiding voor informatie over de minimum systeemeisen. Indien uw computer geen CD-ROM station heeft en uw printer zonder diskettes werd geleverd, vindt u informatie over het verkrijgen van printersoftware op pagina 45 van de handleiding.

3 STAP 1 De printer uitpakken Verwijder de verpakkingsband van de buitenkant van de printer. Open de printerkap en verwijder het plastic verpakkingsmateriaal uit de printer. Verwijder het verpakkingsmateriaal.

4 STAP 2 De printer op de computer aansluiten De computer moet uit staan. Open de toegangsklep aan de achterkant van de printer. Sluit het uiteinde van het snoer met de inkepingen aan op de printer. Knip beide beugeltjes in de inkepingen. Toegangsklep U dient een printerkabel aan te schaffen die tweerichtingscommunicatie ondersteunt (overeenkomstig IEEE 1284), zoals HP C2950A. Sluit het andere uiteinde aan op de computer en draai beide schroeven aan.

5 STAP 3 De printer aansluiten Open de toegangsklep en steek het snoer van het voedingsblok stevig in de stroomaansluiting. Voedingsbloksnoer Voedingsblok Stopcontact Sluit het ene uiteinde van het netsnoer aan op het voedingsblok. Steek het andere eind van het netsnoer in een stopcontact.

6 STAP 4 De inktpatronen installeren Druk op de Aan/uit-toets om de printer aan te zetten. Het Aan/uit-lampje gaat branden. Open de printerkap. De inktpatroonhouders verplaatsen zich naar het midden van de printer. Het Patronenlampje knippert. Aan/uit-toets en -lampje (aan) Doorgaan-toets en -lampje (uit) Patronenlampje (knippert) Inktpatroonhouders Het is verstandig om reserve inktpatronen bij de hand te houden. Controleer de artikelnummers zorgvuldig als u inktpatronen koopt om zeker te zijn dat u de juiste koopt. Zwart 51645A Kleur C1823A Deze inktpatronen zijn speciaal ontworpen om in uw printer te werken. Verwijder voorzichtig de vinyl beschermingstroken van de kleurenpatroon en zwarte inktpatroon. Zorg ervoor dat u de inktsproeiers of de elektrische contacten niet aanraakt. Zwarte inktpatroon Kleurenpatroon Verwijder beschermstook Verwijder beschermstook

7 Open de groene klem van de inktpatronen. Duw de patroon stevig in de houder en sluit de klem. U hoort een klik als de patronen vast in de houders zitten. De printer werkt alleen als beide patronen geïnstalleerd zijn. Klem van houder Zwarte inktpatroon Inktpatroonhouders Kleurenpatroon Als het Patronenlampje blijft knipperen, neem dan beide inktpatronen uit de houders en installeer ze opnieuw. Sluit de printerkap. Het Patronenlampje knippert nog een paar seconden en gaat dan uit. (U hoort de patronen terugkeren naar hun startpositie aan de rechterkant van de printer.) Patronenlampje (knippert)

8 STAP 5 Papier in de printer laden Trek de INVOERbak uit en schuif de groene papierregelaars zo ver mogelijk uit. (Om dit beter te zien kunt u de UITVOERbak opklappen.) UITVOERbak INVOERbak Regelaar papierbreedte Regelaar papierlengte Laad het papier in de INVOERbak. U kunt zoveel papier laden, als er onder de tabulator van de regelaar voor papierlengte past. Tabulator regelaar voor papierlengte INVOERbak

9 Schuif de papierregelaars goed tegen de papierranden en duw de INVOERbak helemaal naar binnen. Klap de UITVOERbak weer omlaag als die omhoog staat.

10 STAP 6 De printersoftware installeren Volg onderstaande stappen voor het installeren van de printersoftware: De computer moet volledig geconfigureerd en functioneel zijn. De printer moet correct geconfigureerd en klaar zijn voor het afdrukken volgens de instructies in deze installatiegids. De printer moet rechtstreeks op de computer aangesloten zijn (verwijder alle schakeldozen of andere apparaten die dezelfde poort gebruiken). Controleer of alle kabelverbindingen stevig vastzitten. De computer en de printer moeten aan staan. Sluit alle schermbeveiligingsprogramma s, antivirusprogramma s en andere programma s die op de computer draaien. DE PRINTERSOFTWARE VANAF CD-ROM INSTALLEREN (AANBEVOLEN) Indien uw computer geen CD-ROM station heeft en uw printer zonder diskettes werd geleverd, vindt u informatie over het verkrijgen van printersoftware op pagina 45 van de handleiding. De installatie is gemakkelijk als u een CD-ROM-station hebt. Een paar seconden nadat u de CD-ROM met printersoftware in het station hebt geplaatst, start het installatieprogramma automatisch. Het herkent de aangesloten printer en leidt u door het installatieproces. Zie de volgende instructies, als het installatieprogramma niet automatisch start. (Gebruik de instructies voor het besturingssysteem van uw computer.) DE PRINTERSOFTWARE VANAF DISKETTES INSTALLEREN Volg de instructies op de volgende pagina s. (Gebruik de instructies voor het besturingssysteem van uw computer.)

11 WINDOWS 95 OF WINDOWS NT 4.0 Als voor of tijdens de installatie de melding Nieuwe hardware gevonden verschijnt, kies dan Geen stuurprogramma installeren (Windows vraagt u niet weer) en klik op OK. Plaats de CD-ROM of diskette 1 in het station van uw computer. Klik op Start in de taakbalk en klik dan op Uitvoeren. Typ de letter van het station van de computer (bijvoorbeeld D:\, B:\, of A:\), typ SETUP en klik op OK. Volg de aanwijzingen op het computerscherm. Als u een vraag op het scherm niet kunt beantwoorden, drukt u op ENTER om de meest gangbare instellingen te activeren. Als de installatie voltooid is, neemt u de diskette uit uw computer en start u Windows opnieuw. Bewaar de diskettes op een veilige plaats, die koel en droog is.

12 WINDOWS 3.1X Plaats de CD-ROM of diskette in het station van uw computer. Klik op Bestand in Programbeheer en vervolgens op Starten. Typ de letter van het station van de computer (bijvoorbeeld D:\, A:\, of B:\), typ SETUP, en klik op OK. Volg de aanwijzingen op het computerscherm. Als u een vraag op het scherm niet kunt beantwoorden, drukt u op ENTER om de meest gangbare instellingen te activeren. Als de installatie voltooid is, neemt u de diskette uit uw computer en start u Windows opnieuw. Bewaar de diskettes op een veilige plaats, die koel en droog is. ALS U VANUIT DOS AFDRUKT Zie Afdrukken vanuit DOS in hoofdstuk 5 van de handleiding voor verdere instructies.

13 ALS U PROBLEMEN MET DE INSTALLATIE ONDERVINDT Als er een melding verschijnt die u meedeelt dat de communicatie tussen de printer en de computer niet tot stand kan worden gebracht, kunt u het volgende proberen. Als het niet lukt, kan de printer waarschijnlijk geen meldingen naar het computerscherm sturen, maar kunt u nog steeds afdrukken. Zorg dat uw printer aan staat en dat alle verbindingen stevig vast zitten. Zorg ook dat er geen andere randapparatuur met de printerkabel verbonden is en dat uw kabel overeenstemt met IEEE Klik op Herstarten in het meldingsvak. Ga door met de volgende stappen, als de melding opnieuw verschijnt: Verlaat uw programma en zet de computer en printer uit. Zet de printer opnieuw aan en daarna de computer. Sluit alle schermbeveiligingsprogramma s en alle andere geopende toepassingen die op de achtergrond van uw computer draaien. Als u met gebruik van de Windows 95 optie Printer toevoegen probeerde te installeren, lees dan de instructies onder Windows 95 of Windows NT 4.0 van stap 6 in deze Installatiegids. Zie Printercommunicatie in hoofdstuk 4 van de handleiding voor nadere informatie. Druk op CTRL+ALT+DEL onder Windows 95 of Windows NT 4.0 om het venster Programma afsluiten op te roepen en sluit alles, behalve Verkenner (Explorer) en Systray. Druk op CTRL+Esc onder Windows 3.1x om het venster Programma afsluiten op te roepen en sluit alles behalve Programmabeheer. Probeer het installatieproces opnieuw. Als u Windows 3.1x gebruikt, moet u zorgen dat de installatie vanuit Programmabeheer gestart wordt en niet vanuit Bestandsbeheer. Als de melding Geen communicatie verschijnt, slaat u de communicatietest over ( skip ) en gaat u door met de installatie. Misschien kan uw printer geen statusmeldingen naar het computerscherm sturen, maar u kunt nog steeds afdrukken. Bel een bevoegde HP dealer, of HP Klantenondersteuning als u andere problemen met de installatie hebt. (Telefoonnummers vindt u in Klantenondersteuning in hoofdstuk 4 van de handleiding.)

14 STAP 7 De inktpatronen uitlijnen Het uitlijnen van de inktpatronen is de laatste stap in de installatie van de printer. Lijn de inktpatronen uit zodat u de beste afdrukkwaliteit krijgt. De inktpatronen moeten altijd uitgelijnd worden na het installeren van een nieuwe inktpatroon. Zorg dat er papier in de INVOERbak van de printer ligt en dat de bak en de papierregelaars ingeschoven zijn. Dubbelklik op het pictogram voor de HP Werkset op het computerscherm: Windows 95 of NT 4.0 Windows 3.1x Klik op de tab Printerservice en vervolgens op Inktpatronen uitlijnen. Volg de instructies op het computerscherm. Klik hier om de inktpatronen uit te lijnen.

15 Een pagina afdrukken De installatie van uw printer is voltooid! Nu de HP Werkset geopend is, kunt u proberen een pagina af te drukken, om te zien wat uw printer allemaal kan. Klik op de tab Printerservice van de HP Werkset. Klik vervolgens op Een zelftestpagina afdrukken. Klik hier om een testpagina af te drukken. Controleer het resultaat! Nu kunt u uw eigen werk afdrukken. Instructies, tips en voorbeelden vindt u in de handleiding.

16 Verlengde garantie Als u de fabrieksgarantie van een jaar voor uw printer wilt verlengen, dan hebt u de volgende opties: Neem contact op met uw verkoper om een verlengde garantie te krijgen. Als uw verkoper geen servicecontracten aanbiedt, neemt u rechtstreeks contact op met Hewlett-Packard voor verdere informatie. Bel (800) in de V.S. en (800) in Canada. Voor servicecontracten buiten de V.S. en Canada neemt u contact op met uw plaatselijke HP Verkoopkantoor. Gedrukt op kringlooppapier. Bestelnummer C Artikelnummer C Gedrukt in Duitsland 6/97

De inhoud van de verpakking controleren

De inhoud van de verpakking controleren De inhoud van de verpakking controleren papiersteun cd-rom met printersoftware & Gebruikershandleiding pakket met cartridges (bevat zowel zwart-wit- als kleurencartridges.) printer Gids voor snelle starters

Nadere informatie

Hier beginnen. Inktcartridges uitlijnen zonder een computer

Hier beginnen. Inktcartridges uitlijnen zonder een computer Hier beginnen Inktcartridges uitlijnen zonder een computer Volg de stappen in de installatiehandleiding om de installatie van de hardware te voltooien. Ga door met de volgende stappen om de afdrukkwaliteit

Nadere informatie

Installatiehandleiding

Installatiehandleiding Laserprinter HL-1030/1240/1250/1270N Installatiehandleiding Lees deze handleiding voordat u de printer gaat gebruiken aandachtig door. U dient eerst de hardware op te stellen en de driver te installeren,

Nadere informatie

Gefeliciteerd met de aankoop van uw HP DeskJet printer!

Gefeliciteerd met de aankoop van uw HP DeskJet printer! Gefeliciteerd met de aankoop van uw HP DeskJet printer! D e doos behoort het volgende te bevatten. Als er iets ontbreekt, neem dan contact op met uw HP-dealer of bel de Klantenondersteuning (zie Klantenondersteuning

Nadere informatie

Software-updates Gebruikershandleiding

Software-updates Gebruikershandleiding Software-updates Gebruikershandleiding Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation in de V.S. De informatie in deze documentatie

Nadere informatie

Handleiding. Inhoudsopgave

Handleiding. Inhoudsopgave Handleiding Inhoudsopgave De handleiding gebruiken............................................2 De printer installeren............................ 3 De printer met een parallelle printerkabel aansluiten..................3

Nadere informatie

Netwerkhandleiding voor Windows bij hp deskjet 900c series-printer. Nederlands

Netwerkhandleiding voor Windows bij hp deskjet 900c series-printer. Nederlands Netwerkhandleiding voor Windows bij hp deskjet 900c series-printer Nederlands Handelsmerken en licenties Microsoft, MS, MS-DOS en Windows zijn gedeponeerde handelsmerken van Microsoft Corporation (octrooinummers

Nadere informatie

1 Haal de printer en alle accessoires uit de doos. Controleer of de volgende onderdelen aanwezig zijn: Installatiehandleiding

1 Haal de printer en alle accessoires uit de doos. Controleer of de volgende onderdelen aanwezig zijn: Installatiehandleiding 06-3130-DU-SETUP.book Page 1 Friday, May 23, 2003 4:55 PM INHOUD Stap 1: Uitpakken... 1 Een geschikte plaats voor de printer kiezen... 2 Stap 2: Kennismaken met uw printer... 3 Voorkant... 3 Achterkant...

Nadere informatie

Deze handleiding geeft uitleg over de installatie van hard- en software van HTvision V.O.F.

Deze handleiding geeft uitleg over de installatie van hard- en software van HTvision V.O.F. Introductie Deze handleiding geeft uitleg over de installatie van hard- en software van HTvision V.O.F. Belangrijke tekstgedeelten worden aangegeven doormiddel van dit soort kaders Handelingen die stap

Nadere informatie

HP DeskJet Printer. Handleiding. 895C serie 880C serie 810C serie. Voor Windows

HP DeskJet Printer. Handleiding. 895C serie 880C serie 810C serie. Voor Windows HP DeskJet Printer Handleiding Voor Windows 895C serie 880C serie 810C serie HP DeskJet printer Handleiding voor Windows 895C serie 880C serie 810C serie Nederlands Handelsmerken en licenties Microsoft,

Nadere informatie

Gebruikers van een USB-kabel: Sluit de USB-kabel pas aan in stap A2. Alle tape verwijderen en het scherm omhoog klappen

Gebruikers van een USB-kabel: Sluit de USB-kabel pas aan in stap A2. Alle tape verwijderen en het scherm omhoog klappen Begin hier 1 Belangrijke installatie-informatie Gebruikers van een draadloos of bedraad netwerk: Volg de instructies in deze installatiehandleiding op als u met succes de HP All-in-One wilt toevoegen aan

Nadere informatie

4 Installatie van het stuurprogramma

4 Installatie van het stuurprogramma 1 Introductie Bedankt voor het aanschaffen van de Trust 100MB Speedshare PCI Card. De Trust 100MB Speedshare PCI card stelt u in staat om uw PC aan te sluiten op een Local Access Network (LAN) en/of een

Nadere informatie

Software-updates Handleiding

Software-updates Handleiding Software-updates Handleiding Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een in de Verenigde Staten gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation. De informatie in deze documentatie

Nadere informatie

De inhoud van de verpakking controleren

De inhoud van de verpakking controleren 4012884-00 XXX De inhoud van de verpakking controleren papiersteun uitvoerlade cd-rom met printersoftware & Gebruikershandleiding pakket met cartridges (bevat zowel zwart-wit- als kleurencartridges.) printer

Nadere informatie

mobile PhoneTools Gebruikershandleiding

mobile PhoneTools Gebruikershandleiding mobile PhoneTools Gebruikershandleiding Inhoudsopgave Vereisten...2 Voorafgaand aan de installatie...3 mobile PhoneTools installeren...4 Installatie en configuratie mobiele telefoon...5 On line registratie...7

Nadere informatie

Handleiding. Inhoudsopgave

Handleiding. Inhoudsopgave Handleiding Inhoudsopgave Bladeren door de handleiding............................................ 2 De printer installeren................................ 3 Printer aansluiten met een parallelle printerkabel.........................

Nadere informatie

Installatie & Ondersteuning. Zyxel router

Installatie & Ondersteuning. Zyxel router Installatie & Ondersteuning Zyxel router Inhoudsopgave: 1. Welkom 2. Aansluiten 2.1 De router 2.2 In de doos 2.3 Aansluiten 2.4 Installeren 3. Vagen & Garantie 3.1 Veelgestelde vragen 3.2 Reset van de

Nadere informatie

Voor alle printers moeten de volgende voorbereidende stappen worden genomen: Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom

Voor alle printers moeten de volgende voorbereidende stappen worden genomen: Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom Windows NT 4.x In dit onderwerp wordt het volgende besproken: "Voorbereidende stappen" op pagina 3-24 "Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom" op pagina 3-24 "Andere installatiemethoden" op pagina

Nadere informatie

(2) Handleiding Computer Configuratie voor USB ADSL modem

(2) Handleiding Computer Configuratie voor USB ADSL modem (2) Handleiding Computer Configuratie voor USB ADSL modem Raadpleeg eerst de Quick-Start Guide voor het installeren van uw DSL-aansluiting voordat u deze handleiding leest. Versie 30-08-02 Handleiding

Nadere informatie

EW3752 - PCI sound card 7.1

EW3752 - PCI sound card 7.1 EW3752 - PCI sound card 7.1 EW3752 - PCI geluidskaart Waarschuwingen en aandachtspunten Laat reparatie altijd uitvoeren door gekwalificeerd personeel van Ewent! Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Functies

Nadere informatie

Overzicht van opties voor service en ondersteuning

Overzicht van opties voor service en ondersteuning Overzicht van opties voor service en ondersteuning QuickRestore Met Compaq QuickRestore kunt u uw systeem op elk gewenst moment terugzetten. QuickRestore biedt vijf typen opties voor terugzetten, die in

Nadere informatie

Inleiding. Belangrijke veiligheidsinstructies. Nederlandse versie. LD000020 Sweex Powerline USB Adapter

Inleiding. Belangrijke veiligheidsinstructies. Nederlandse versie. LD000020 Sweex Powerline USB Adapter LD000020 Sweex Powerline USB Adapter Inleiding Allereerst hartelijk bedankt voor de aanschaf van de Powerline adapter. Met behulp van deze Powerline adapter kan snel en eenvoudig een netwerk worden gecreëerd

Nadere informatie

BEKNOPTE HANDLEIDING INHOUD. voor Windows Vista

BEKNOPTE HANDLEIDING INHOUD. voor Windows Vista BEKNOPTE HANDLEIDING voor Windows Vista INHOUD Hoofdstuk 1: SYSTEEMVEREISTEN...1 Hoofdstuk 2: PRINTERSOFTWARE INSTALLEREN ONDER WINDOWS...2 Software installeren om af te drukken op een lokale printer...

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. HP DESKJET 990C http://nl.yourpdfguides.com/dref/900181

Uw gebruiksaanwijzing. HP DESKJET 990C http://nl.yourpdfguides.com/dref/900181 U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de in de gebruikershandleiding (informatie, specificaties, veiligheidsaanbevelingen,

Nadere informatie

Korte installatiehandleiding voor de datakabel CA-42

Korte installatiehandleiding voor de datakabel CA-42 Korte installatiehandleiding voor de datakabel CA-42 9234594 Nummer 2 Nokia, Nokia Connecting People en Pop-Port zijn gedeponeerde handelsmerken van Nokia Corporation. Copyright 2005 Nokia. Alle rechten

Nadere informatie

Software-updates Handleiding

Software-updates Handleiding Software-updates Handleiding Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een in de Verenigde Staten gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation. De informatie in deze documentatie

Nadere informatie

Software-updates Gebruikershandleiding

Software-updates Gebruikershandleiding Software-updates Gebruikershandleiding Copyright 2008, 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een in de Verenigde Staten gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation. De informatie

Nadere informatie

WBelectronics. Infinity USB Phoenix - Handleiding

WBelectronics. Infinity USB Phoenix - Handleiding WBelectronics Infinity USB Phoenix - Handleiding Introductie Dank u voor de aanschaf van de Infinity USB Phoenix van WB Electronics! Het installeren van de Infinity USB Phoenix geschiedt in 3 eenvoudige

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. SHARP AL-1633/1644 http://nl.yourpdfguides.com/dref/1289396

Uw gebruiksaanwijzing. SHARP AL-1633/1644 http://nl.yourpdfguides.com/dref/1289396 U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de in de gebruikershandleiding (informatie, specificaties, veiligheidsaanbevelingen,

Nadere informatie

tiptel 545/570 office tiptel 545/570 SD PC Software en Driver Installatie In Windows XP/ Windows 7 (32/64 Bit)

tiptel 545/570 office tiptel 545/570 SD PC Software en Driver Installatie In Windows XP/ Windows 7 (32/64 Bit) tiptel 545/570 office tiptel 545/570 SD PC Software en Driver Installatie In Windows XP/ Windows 7 (32/64 Bit) Installatie van PC Software Volg de onderstaande stappen: 25.05.2011 1. Plaats de cd-rom die

Nadere informatie

4 Installatie van het stuurprogramma

4 Installatie van het stuurprogramma 1 Introductie Bedankt voor het aanschaffen van de Trust 100MB Speedshare USB adapter. De Trust 100MB Speedshare USB adapter biedt een eenvoudige installatie zonder het te hoeven openen van uw PC en verkrijgt

Nadere informatie

Wifi-instellingengids

Wifi-instellingengids Wifi-instellingengids Wifi-verbindingen met de printer Verbinding met een computer maken via een wifi-router Direct verbinding maken met een computer Verbinding met een smartapparaat maken via een wifi-router

Nadere informatie

TRUST AMI MOUSE WIRELESS 300

TRUST AMI MOUSE WIRELESS 300 TRUST AMI MOUSE WIRELESS 300 Snelle installatie handleiding Versie 1.0 1 1. Inleiding Deze handleiding is bedoeld voor gebruikers van de Trust Ami Mouse Wireless 300 waarmee u kunt scrollen in al uw favoriete

Nadere informatie

Afdrukproblemen. Afdrukkwaliteit

Afdrukproblemen. Afdrukkwaliteit Printerproblemen Een aantal printerproblemen is eenvoudig te verhelpen. Als de printer niet reageert, controleer dan eerst of: de printer is ingeschakeld; het netsnoer is aangesloten op het stopcontact;

Nadere informatie

Nederlandse versie. Inleiding. Inhoud van de verpakking. Specificaties. PU052 Sweex 2 Port USB 2.0 & 2 Port FireWire PC Card

Nederlandse versie. Inleiding. Inhoud van de verpakking. Specificaties. PU052 Sweex 2 Port USB 2.0 & 2 Port FireWire PC Card PU052 Sweex 2 Port USB 2.0 & 2 Port FireWire PC Card Inleiding Allereerst hartelijk bedankt voor de aanschaf van de Sweex 2 Port USB 2.0 & 2 Port FireWire PC Card. Met deze kaart kun je gemakkelijk twee

Nadere informatie

Handleiding Certificaat RDW

Handleiding Certificaat RDW Handleiding Certificaat RDW Versie: 11.0 Versiedatum: 27 juli 2015 Beheerder: RDW Veendam - R&I-OP-E&T 3 B 0921p Wijzigingen ten opzichte van de vorige versie: - Gehele document herzien; - Afbeeldingen

Nadere informatie

Netwerkhandleiding bij de HP DeskJet 970C Series-printer. Voor Windows. Netwerkhandleiding

Netwerkhandleiding bij de HP DeskJet 970C Series-printer. Voor Windows. Netwerkhandleiding Netwerkhandleiding bij de HP DeskJet 970C Series-printer Voor Windows Netwerkhandleiding Netwerkhandleiding bij de HP DeskJet 970C Series voor Windows Nederlands Inhoud 1 Het gebruik van uw printer op

Nadere informatie

Windows Custom PostScript- of PCL-printerstuurprogramma installeren

Windows Custom PostScript- of PCL-printerstuurprogramma installeren Windows Custom PostScript- of PCL-printerstuurprogramma installeren In dit Leesmij-bestand wordt beschreven hoe u het Custom PostScript-printerstuurprogramma of het PCLprinterstuurprogramma op een Windows-systeem

Nadere informatie

DE NETWERKPRINTER INSTALLEREN

DE NETWERKPRINTER INSTALLEREN DE NETWERKPRINTER INSTALLEREN MTSO-INFO-EXTRA 4 VAKGROEP MTSO 2001 Faculteit PSW Universiteit Antwerpen Contact: prof. dr. Dimitri Mortelmans (dimitri.mortelmans@ua.ac.be) Tel : +32 (03) 820.28.53 - Fax

Nadere informatie

Op weg naar de nieuwe generatie ActivExpression

Op weg naar de nieuwe generatie ActivExpression Op weg naar de nieuwe generatie ActivExpression De zelfstudie module in ActivExpression levert directe terugkoppeling. Vraag na vraag, voor elke leerling. Je maakt een set vragen aan en stuurt deze naar

Nadere informatie

HOOGSPANNINGSLIJN HOGE SNELHEID NETWERKBRUG

HOOGSPANNINGSLIJN HOGE SNELHEID NETWERKBRUG HOOGSPANNINGSLIJN HOGE SNELHEID NETWERKBRUG Snelle Installatiegids 1 Belangrijke veiligheidsinstructies Dit product is bedoeld voor aansluiting op het elecktrischeteitsnet. De volgende voorwaarschuwingen

Nadere informatie

Gebruik onderstaande stappen in combinatie met tabel 1 en fig 1. Aansluiting Functie A

Gebruik onderstaande stappen in combinatie met tabel 1 en fig 1. Aansluiting Functie A Werkwijze eerste gebruik Hoofdstuk 1. Aansluitingen (3.1) 2. De-installeren oude stuurprogramma s en producten (3.2) 3. USB kaart inbouwen (3.3) 4. Installeren in Windows (3.5) 5. Installeren MAC systeem

Nadere informatie

Voor alle printers moeten de volgende voorbereidende stappen worden genomen: Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom

Voor alle printers moeten de volgende voorbereidende stappen worden genomen: Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom Windows NT 4.x In dit onderwerp wordt het volgende besproken: "Voorbereidende stappen" op pagina 3-21 "Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom" op pagina 3-21 "Andere installatiemethoden" op pagina

Nadere informatie

Software-updates Handleiding

Software-updates Handleiding Software-updates Handleiding Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation in de V.S. De informatie in deze documentatie kan

Nadere informatie

Eigen PostScript- of PCL-printerstuurprogramma voor Windows installeren

Eigen PostScript- of PCL-printerstuurprogramma voor Windows installeren Eigen PostScript- of PCL-printerstuurprogramma voor Windows installeren In dit Leesmij-bestand wordt beschreven hoe u het eigen PostScript-printerstuurprogramma of het PCL-printerstuurprogramma op Windows-systemen

Nadere informatie

Hoofdstuk 1 De Router op het internet aansluiten

Hoofdstuk 1 De Router op het internet aansluiten Hoofdstuk 1 De Router op het internet aansluiten In dit hoofdstuk wordt beschreven hoe u de router dient aan te sluiten en hoe u hiermee verbinding met het internet kunt maken. Wat zit er in de doos? De

Nadere informatie

QL-500 QL-560 QL-570 QL-650TD QL-1050

QL-500 QL-560 QL-570 QL-650TD QL-1050 QL-500 QL-560 QL-570 QL-650TD QL-1050 Handleiding voor de installatie van de software Nederlands LB9153001A Inleiding Opties P-touch Editor Printerstuurprogramma P-touch Address Book (uitsluitend Windows

Nadere informatie

Packard Bell Easy Repair

Packard Bell Easy Repair Packard Bell Easy Repair EasyNote MZ serie Instructies voor het vervangen van de harde schijf 7429170005 7429170005 Documentversie: 1.0 - Mei 2007 www.packardbell.com Belangrijke veiligheidsinstructies

Nadere informatie

Externe apparatuur Gebruikershandleiding

Externe apparatuur Gebruikershandleiding Externe apparatuur Gebruikershandleiding Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een in de Verenigde Staten geregistreerd handelsmerk van Microsoft Corporation. De informatie

Nadere informatie

Praktijkoefening - Installeer een draadloze netwerkkaart in Windows XP

Praktijkoefening - Installeer een draadloze netwerkkaart in Windows XP 5.0 6.8.2.6 Praktijkoefening - Installeer een draadloze netwerkkaart in Windows XP Inleiding Druk deze praktijkoefening af en vervolledig Bij deze praktijkoefening ga je een draadloze netwerkkaart installeren

Nadere informatie

Spirometry PC Software. Gebruikshandleiding

Spirometry PC Software. Gebruikshandleiding Spirometry PC Software Gebruikshandleiding Inhoud Welkom... 5 Systeemvereisten... 5 1. PC vereisten... 5 2. Vereisten besturingssysteem... 6 Installatie Spirometry PC Software... 6 Instellingen Spirometry

Nadere informatie

Nieuw toegevoegd: Uitleg driver (her) installeren nadat Windows 8 en Windows 8.1 automatisch de driver heeft geüpdatet.

Nieuw toegevoegd: Uitleg driver (her) installeren nadat Windows 8 en Windows 8.1 automatisch de driver heeft geüpdatet. Bij voorkeur de Sweex CD005 gebruiken bij de communicatie tussen Autokon voor Windows en Uw elektronische systeem. Hier komen bijna geen problemen mee voor als U de handleiding goed opvolgt. Nieuw toegevoegd:

Nadere informatie

Packard Bell Easy Repair

Packard Bell Easy Repair Packard Bell Easy Repair Belangrijke instructies om de veiligheid te controleren U moet alle instructies zorgvuldig lezen voor u aan het werk gaat en u moet voldoen aan de instructies die u hieronder aantreft.

Nadere informatie

Deze handleiding is bedoeld voor PC-gebruikers met minimaal Pentium CPU (of compatibel) of MAC-gebruikers met minimaal PowerPC.

Deze handleiding is bedoeld voor PC-gebruikers met minimaal Pentium CPU (of compatibel) of MAC-gebruikers met minimaal PowerPC. Verkorte werkwijze eerste gebruik 1. Inleiding (1) 2. Installeren en aktiveren (2) Verwijderen oude drivers (2.1) Installatie onder Windows 98 SE / 2000 (2.2) Aktiveren onder Windows (2.3) Installatie

Nadere informatie

hp deskjet 948c/940c/920c series leren werken met de printer... 1

hp deskjet 948c/940c/920c series leren werken met de printer... 1 snelle hulp hp deskjet 948c/940c/920c series inhoud leren werken met de printer...................... 1 kennismaking met uw hp deskjet printer..................... 2 informatie zoeken....................................

Nadere informatie

1 INTRODUCTIE...5 2 SYSTEEMVEREISTEN...6. 2.1 Minimum Vereisten...6 2.2 Aanbevolen Vereisten...7

1 INTRODUCTIE...5 2 SYSTEEMVEREISTEN...6. 2.1 Minimum Vereisten...6 2.2 Aanbevolen Vereisten...7 NEDERLANDS...5 nl 2 OVERZICHT nl 1 INTRODUCTIE...5 2 SYSTEEMVEREISTEN...6 2.1 Minimum Vereisten...6 2.2 Aanbevolen Vereisten...7 3 BLUETOOTH VOORZIENINGEN...8 4 SOFTWARE INSTALLATIE...9 4.1 Voorbereidingen...10

Nadere informatie

Een 'Inktsysteemfout' en een '0x...' Foutmelding wordt weergegeven op het bedieningspaneel Afdrukken Delen Feedback

Een 'Inktsysteemfout' en een '0x...' Foutmelding wordt weergegeven op het bedieningspaneel Afdrukken Delen Feedback 1 van 6 4-12-2013 12:36 Voor thuisgebruik Voor bedrijven Ondersteuning Zoeken HP Klantondersteuning Een 'Inktsysteemfout' en een '0x...' Foutmelding wordt weergegeven op het bedieningspaneel Afdrukken

Nadere informatie

Printerproblemen oplossen

Printerproblemen oplossen 1 De display op het bedieningspaneel is leeg of er worden alleen ruitjes weergegeven. Taken worden niet De zelftest van de printer is mislukt. De printer is niet gereed om gegevens te ontvangen. De aangegeven

Nadere informatie

System Updates Gebruikersbijlage

System Updates Gebruikersbijlage System Updates Gebruikersbijlage System Updates is een hulpprogramma van de afdrukserver dat de systeemsoftware van uw afdrukserver met de recentste beveiligingsupdates van Microsoft bijwerkt. Het is op

Nadere informatie

Z65n Color Jetprinter

Z65n Color Jetprinter Gebruikershandleiding Z65n Color Jetprinter Gebruikershandleiding December 2001 www.lexmark.com Veiligheidsvoorschriften Gebruik alleen de bij dit product geleverde Lexmark netvoeding of een goedgekeurd

Nadere informatie

Voor gebruikers van Windows XP

Voor gebruikers van Windows XP Voor gebruikers van Windows XP De machine en de pc instellen om samen te werken Voordat u begint U dient een interfacekabel te kopen die geschikt is voor de interface waarmee u deze machine gaat gebruiken

Nadere informatie

Korte installatiehandleiding voor de datakabel DKU-5

Korte installatiehandleiding voor de datakabel DKU-5 Elektronische handleiding als uitgave bij "Nokia Handleidingen - Voorwaarden en bepalingen, 7 juni 1998" ( Nokia User s Guides Terms and Conditions, 7th June, 1998.) Korte installatiehandleiding voor de

Nadere informatie

HP Photosmart 6220. Dock voor digitale camera's Nederlands. Verwijdering van afgedankte apparatuur door privé-gebruikers in de Europese Unie

HP Photosmart 6220. Dock voor digitale camera's Nederlands. Verwijdering van afgedankte apparatuur door privé-gebruikers in de Europese Unie HP Photosmart 6220 Dock voor digitale camera's Nederlands Verwijdering van afgedankte apparatuur door privé-gebruikers in de Europese Unie Dit symbool op het product of de verpakking geeft aan dat dit

Nadere informatie

Disk Station DS209, DS209+II

Disk Station DS209, DS209+II Disk Station DS209, DS209+II Snelle installatiegids Document ID: Synology_QIG_2BayCL_20090901 VEILIGHEIDSINSTRUCTIES Lees deze veiligheidsinstructies zorgvuldig voor gebruik en bewaar deze handleiding

Nadere informatie

Alle tape verwijderen en display omhoog

Alle tape verwijderen en display omhoog HP Photosmart 2600/2700 series all-in-one User Guide Begin hier 1 Gebruikers van een USB-kabel: Sluit de USB-kabel niet aan voordat u gevraagd wordt om dat te doen. De software kan dan mogelijk niet goed

Nadere informatie

Externe apparatuur. Gebruikershandleiding

Externe apparatuur. Gebruikershandleiding Externe apparatuur Gebruikershandleiding Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een in de Verenigde Staten gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation. De informatie

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Linksys PLEK500 Powerline-netwerkadapter Inhoud Overzicht...............3 Kenmerken.................... 3 Hoe Powerline-netwerken werken........... 4 Installatievoorbeeld.......................

Nadere informatie

HP DeskJet-printer Gebruikershandleiding voor Windows. 930C Series. Nederlands

HP DeskJet-printer Gebruikershandleiding voor Windows. 930C Series. Nederlands HP DeskJet-printer Gebruikershandleiding voor Windows 930C Series Nederlands Handelsmerken en licenties Microsoft, MS, MS-DOS en Windows zijn gedeponeerde handelsmerken van Microsoft Corporation (octrooinummers

Nadere informatie

USB NAAR SERIËLE CONVERTER

USB NAAR SERIËLE CONVERTER USB NAAR SERIËLE CONVERTER Snel installatiegids Windows 2000/XP DA-70159 Stap 1: Stap 2: Stap 3: Plaats het CD-stuurprogramma van dit product in de CD-ROM. Sluit het apparaat aan op een vrije USB-poort

Nadere informatie

Handleiding voor de update naar TouchSpeak 10 op Windows XP

Handleiding voor de update naar TouchSpeak 10 op Windows XP Handleiding voor de update naar TouchSpeak 10 op Windows XP Inhoudsopgave Fase 1: maak een backup... 3 Fase 2: Installatie TouchSpeak 10 op PC... 5 Fase 3: Updaten TouchSpeak 10 op PC... 6 Fase 4: TouchSpeak

Nadere informatie

Bestnr. 94 14 14 TechniSat Installatiehandleiding PCI/PCIe/USB 2.0 producten

Bestnr. 94 14 14 TechniSat Installatiehandleiding PCI/PCIe/USB 2.0 producten Bestnr. 94 14 14 TechniSat Installatiehandleiding PCI/PCIe/USB 2.0 producten Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische

Nadere informatie

Installeren driver M-1023Q voor firmware update.

Installeren driver M-1023Q voor firmware update. Installeren driver M-1023Q voor firmware update. 1. Zet vóór de firmware update de USB Foutopsporing mode in de Tablet aan. 2. Pak het update zip pakket uit in een aparte map en ga vanuit die map werken.

Nadere informatie

Praktijkoefening - Het installeren van een printer in Windows Vista

Praktijkoefening - Het installeren van een printer in Windows Vista 5.0 9.3.1.3 Praktijkoefening - Het installeren van een printer in Windows Vista Inleiding Druk dit document af en voer de opdrachten uit; Bij deze praktijkoefening ga je een printer installeren. Je gaat

Nadere informatie

Externe apparatuur. Gebruikershandleiding

Externe apparatuur. Gebruikershandleiding Externe apparatuur Gebruikershandleiding Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een in de Verenigde Staten geregistreerd handelsmerk van Microsoft Corporation. De informatie

Nadere informatie

Begin hier. Controleer de inhoud van de doos. De inhoud kan per doos verschillend zijn. *Is mogelijk bijgeleverd. Installatie-cd.

Begin hier. Controleer de inhoud van de doos. De inhoud kan per doos verschillend zijn. *Is mogelijk bijgeleverd. Installatie-cd. Begin hier 1 Gebruikers van een USB-kabel : Sluit de USB-kabel pas aan wanneer dit wordt gevraagd. Instructies voor een bekabelde en draadloze configuratie vindt u na de instructies voor USBaansluiting.

Nadere informatie

EM1010-10/100Mbps USB Netwerkadapter

EM1010-10/100Mbps USB Netwerkadapter EM1010-10/100Mbps USB Netwerkadapter 2 NEDERLANDS EM1010-10/100Mbps USB Netwerkadapter Waarschuwingen en aandachtspunten Het openen van het product en/of de producten kan leiden tot ernstige verwondingen!

Nadere informatie

PU054 Sweex 2 Port USB 2.0 & 2 Port FireWire PC Card

PU054 Sweex 2 Port USB 2.0 & 2 Port FireWire PC Card PU054 Sweex 2 Port USB 2.0 & 2 Port FireWire PC Card Inleiding Allereerst hartelijk bedankt voor de aanschaf van de Sweex 2 Port USB 2.0 & 2 Port FireWire PC Card. Met deze kaart kun je gemakkelijk twee

Nadere informatie

Sartorius ProControl MobileMonitor 62 8991M

Sartorius ProControl MobileMonitor 62 8991M Installatiehandleiding Sartorius ProControl MobileMonitor 62 8991M Softwareprogramma 98646-003-14 Inhoud Gebruiksdoel................. 3 Systeemvereisten.............. 3 Kenmerken................... 3

Nadere informatie

Externe apparatuur Gebruikershandleiding

Externe apparatuur Gebruikershandleiding Externe apparatuur Gebruikershandleiding Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. De informatie in deze documentatie kan zonder kennisgeving worden gewijzigd. De enige garanties voor HP-producten

Nadere informatie

Waarom Dat kan ik ook?

Waarom Dat kan ik ook? Waarom Dat kan ik ook? Deze folder leert u stapsgewijs hoe u thuis twee, of meer printers aan kunt sluiten op één computer. We gaan er van uit dat op uw computer het besturingssysteem Windows 98SE is geïnstalleerd.

Nadere informatie

Controlelijst bij het uitpakken

Controlelijst bij het uitpakken Onderdeelnummer: 67P4583 Controlelijst bij het uitpakken Hartelijk gefeliciteerd met uw nieuwe IBM ThinkPad X Series computer. Controleer of u alle items in deze lijst hebt ontvangen. Mocht een van de

Nadere informatie

Nokia C110/C111 draadloze LAN-kaart Installatiehandleiding

Nokia C110/C111 draadloze LAN-kaart Installatiehandleiding Nokia C110/C111 draadloze LAN-kaart Installatiehandleiding CONFORMITEITSVERKLARING NOKIA MOBILE PHONES Ltd. verklaart op eigen verantwoordelijkheid dat de producten DTN-10 en DTN-11 conform zijn aan de

Nadere informatie

Inleiding. Inhoud van de verpakking. Specificaties. Systeemeisen. Nederlandse versie. IP002 Sweex USB Internet Phone

Inleiding. Inhoud van de verpakking. Specificaties. Systeemeisen. Nederlandse versie. IP002 Sweex USB Internet Phone Inleiding IP002 Sweex USB Internet Phone Allereerst hartelijk bedankt voor de aanschaf van de Sweex USB Internet Phone. Met deze eenvoudig aan te sluiten telefoon kun je telefoongesprekken voeren via het

Nadere informatie

Externe apparatuur. Gebruikershandleiding

Externe apparatuur. Gebruikershandleiding Externe apparatuur Gebruikershandleiding Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een in de Verenigde Staten gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation. De informatie

Nadere informatie

Schakel in Windows 10 automatische driver update uit : Uitleg driver (her) installeren nadat Windows 10 automatisch de driver heeft geüpdatet.

Schakel in Windows 10 automatische driver update uit : Uitleg driver (her) installeren nadat Windows 10 automatisch de driver heeft geüpdatet. Bij voorkeur de Sweex CD005 gebruiken bij de communicatie tussen Autokon voor Windows en Uw elektronische systeem. Hier komen bijna geen problemen mee voor als U de handleiding goed opvolgt. Schakel in

Nadere informatie

Windows 98 en Windows ME

Windows 98 en Windows ME Windows 98 en Windows ME In dit onderwerp wordt het volgende besproken: Voorbereidende stappen op pagina 3-29 Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom op pagina 3-30 Andere installatiemethoden op pagina

Nadere informatie

IVS-Basic 4.4 IVS-Professional 4.4 IVS-PowerPoint 1.1

IVS-Basic 4.4 IVS-Professional 4.4 IVS-PowerPoint 1.1 Handleiding IVS-Basic 4.4 IVS-Professional 4.4 IVS-PowerPoint 1.1 Toevoeging aansluiten USB Lite Base Station 1213 2 Inhoud Inhoud... 3 Het Lite Base Station aansluiten op de USB-poort... 4 Voorgeïnstalleerde

Nadere informatie

Predator Pro 3D USB. Predator Pro 3D USB. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

Predator Pro 3D USB. Predator Pro 3D USB. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 Predator Pro 3D USB Gebruikershandleiding Versie 1.0 Auteursrecht Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fabrikant enig deel van deze handleiding te reproduceren

Nadere informatie

Disk Station DS209+, DS207+, DS207. Snelle installatiegids

Disk Station DS209+, DS207+, DS207. Snelle installatiegids Disk Station DS209+, DS207+, DS207 Snelle installatiegids VEILIGHEIDSINSTRUCTIES Lees deze veiligheidsinstructies zorgvuldig voor gebruik en bewaar deze handleiding op een veilige plaats voor een eventuele

Nadere informatie

FB000011 Sweex 3 Port FireWire PCI Card FB000010 Sweex 4 Port FireWire PCI Card

FB000011 Sweex 3 Port FireWire PCI Card FB000010 Sweex 4 Port FireWire PCI Card FB000011 Sweex 3 Port FireWire PCI Card FB000010 Sweex 4 Port FireWire PCI Card Inleiding Allereerst hartelijk bedankt voor de aanschaf van de Sweex FireWire PCI Card. Deze kaart biedt je een aantal voordelen:

Nadere informatie

Handleiding Certificaat RDW

Handleiding Certificaat RDW Handleiding Certificaat RDW Versie: 9.0 Versiedatum: 13 maart 2014 Beheerder: RDW Veendam - R&I-OP-E&T 3 B 0921m Wijzigingen ten opzichte van de vorige versie: - url vermelding naar bestandsuitwisseling

Nadere informatie

USB 2.0 Externe HDD Behuizing 3,5" (8,89cm)

USB 2.0 Externe HDD Behuizing 3,5 (8,89cm) USB 2.0 Externe HDD Behuizing 3,5" (8,89cm) Gebruikshandleiding DA-71051 Voorwoord Gefeliciteerd met uw aanschaf van ons product! U kunt nu genieten van een nieuw opslagconcept met veiligheid en gemak.

Nadere informatie

Snelstartgids. Inhoud verpakking. De digitale pen

Snelstartgids. Inhoud verpakking. De digitale pen Snelstartgids Waarschuwing Deze Snelstartgids biedt algemene richtlijnen voor de installatie en het gebruik van IRISnotes. Gedetailleerde instructies over het complete functiebereik van IRISnotes vindt

Nadere informatie

4.5 Een IP camera toevoegen

4.5 Een IP camera toevoegen 4.5 Een IP camera toevoegen 4.5.1 De IP camera gebruiksklaar maken 1 Draai de antenne vast op de IP camera. 2 Sluit de adapterkabel aan op de IP camera. Steek hierna de stekker van de IP camera in het

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. HP COMPAQ D230 MICROTOWER DESKTOP PC

Uw gebruiksaanwijzing. HP COMPAQ D230 MICROTOWER DESKTOP PC U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor HP COMPAQ D230 MICROTOWER DESKTOP PC. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de HP COMPAQ D230 MICROTOWER DESKTOP

Nadere informatie

Handleiding USB-LocoNet-Interface driver Setup

Handleiding USB-LocoNet-Interface driver Setup Handleiding USB-LocoNet-Interface driver Setup Copyright 2013 DigiAad, Nederland. Alle rechten voorbehouden. Zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van DigiAad is het niet toegestaan om informatie,

Nadere informatie

De beknopte gebruiksaanwijzing Installatie helpt u, de ISA-kaart AirVox ISA snel op de pc te installeren en in gebruik te nemen.

De beknopte gebruiksaanwijzing Installatie helpt u, de ISA-kaart AirVox ISA snel op de pc te installeren en in gebruik te nemen. Inleiding: Gebruiksaanwijzing: Bij problemen en vragen: Inhoud van de verpakking: (hoofdstuk 2) Veiligheid en waarschuwingen: (hoofdstuk 4) Technische vereisten: (hoofdstuk 3) RVS-COM Lite: (hoofdstuk

Nadere informatie

Handleiding Telewerken met Windows. Inleiding. Systeemvereisten. Inhoudsopgave

Handleiding Telewerken met Windows. Inleiding. Systeemvereisten. Inhoudsopgave Handleiding Telewerken met Windows Inhoudsopgave Inleiding Systeemvereisten Software installatie Inloggen op de portal Problemen voorkomen Probleemoplossingen Inleiding Voor medewerkers van de GGD is het

Nadere informatie

w-lantv 50n Beknopte handleiding Een stap voor stap gids over hoe u draadloos TV kunt kijken. Lees dit eerst!

w-lantv 50n Beknopte handleiding Een stap voor stap gids over hoe u draadloos TV kunt kijken. Lees dit eerst! handleiding Een stap voor stap gids over hoe u draadloos TV kunt kijken. Lees dit eerst! Specificaties onder voorbehoud. 2008-2009 PCTV Systems S.à r.l. 8420-20056-01 R1 Meegeleverd Access Point USB Stick

Nadere informatie

Doe het zelf installatiehandleiding

Doe het zelf installatiehandleiding Doe het zelf installatiehandleiding Inleiding Deze handleiding helpt u bij het installeren van KSYOS TeleDermatologie. De installatie duurt maximaal 30 minuten, als u alle onderdelen van het systeem gereed

Nadere informatie