Overzicht van opties voor service en ondersteuning

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Overzicht van opties voor service en ondersteuning"

Transcriptie

1 Overzicht van opties voor service en ondersteuning QuickRestore Met Compaq QuickRestore kunt u uw systeem op elk gewenst moment terugzetten. QuickRestore biedt vijf typen opties voor terugzetten, die in de volgende tabel worden besproken. QuickRestore Optie voor terugzetten Beschrijving SystemSave (Systeem opslaan) Hiermee kunt u een backup maken van alle informatie en bestanden op de vaste schijf, en deze in een aparte partitie op de vaste schijf opslaan. System Restore (Systeem terugzetten) Hiermee kunt u de vaste schijf herstellen door de meest recente backup terug te zetten. Selective Restore (Selectief terugzetten) Hiermee kunt u bepaalde Compaq stuurprogramma's of applicaties opnieuw installeren zonder dat u de vaste schijf opnieuw hoeft te formatteren. Full Restore (Volledig terugzetten) Hiermee herstelt u de oorspronkelijke, in de fabriek geïnstalleerde softwareconfiguratie van de computer. Emergency diskette Hiermee zorgt u dat de computer kan worden opgestart wanneer deze niet meer vanaf de vaste schijf kan worden opgestart.! " OPMERKING: Laat de computer niet onbeheerd achter wanneer QuickRestore wordt uitgevoerd. U moet namelijk regelmatig informatie invoeren. Als u niet de vereiste informatie invoert, wordt de QuickRestore procedure mogelijk niet volledig uitgevoerd. U wordt aangeraden een QuickRestore Emergency diskette te maken voordat u gegevens terugzet of opslaat. De procedure hiervoor wordt in dit boekje besproken.

2 SystemSave (Systeem opslaan) Met SystemSave kunt u een backup maken van alle informatie en bestanden op de vaste schijf, en deze voor later gebruik in een aparte partitie op de vaste schijf opslaan. U voert als volgt SystemSave uit om een backup van uw bestanden te maken: 1. Dubbelklik op het bureaublad van Windows op het pictogram Compaq Support #. 2. Dubbelklik op het pictogram QuickRestore $. Het hoofdmenu van QuickRestore verschijnt. 3. Klik op de knop SystemSave. 4. Klik op de knop Continue (Doorgaan). De computer begint de bestanden naar de SystemSave partitie te kopiëren. Er verschijnt een bericht wanneer SystemSave is voltooid.! OPMERKING: Het volgende bericht verschijnt als u SystemSave start maar de SystemSave partitie te klein is om een volledige backup te bevatten: QuickRestore has detected that drive D: may not have enough space for the SystemSave image file. Choose one of the options below to save your system or press Cancel to return to the QuickRestore menu. (QuickRestore heeft vastgesteld dat er onvoldoende ruimte is op schijfeenheid D: voor het SystemSave beeldbestand. Selecteer een van de volgende opties om het systeem op te slaan of klik op Annuleren om naar het QuickRestore menu terug te keren.) Als de partitie te klein is, kunt u deze vergroten op voorwaarde dat de vaste schijf voldoende vrije ruimte bevat. SystemSave partitie vergroten Als u de partitie wilt vergroten, klikt u op de knop OK wanneer u wordt gevraagd of u de SystemSave partitie wilt vergroten. De optie Resize SystemSave (SystemSave vergroten) is standaard geselecteerd. De SystemSave partitie wordt automatisch vergroot en SystemSave uitgevoerd. Wanneer SystemSave is voltooid, wordt de computer automatisch opnieuw opgestart. " VOORZICHTIG: Het vergroten van de SystemSave partitie kan enige tijd in beslag nemen. Druk niet op een knop om de computer uit te schakelen tijdens het vergroten van de partitie. Als u de computer opnieuw opstart tijdens het vergroten van de partitie, kunnen belangrijke bestanden verloren gaan of beschadigd raken.

3 System Restore (Systeem terugzetten) Met System Restore kunt u het systeem terugzetten op basis van de meest recente SystemSave. U hoeft System Restore niet uit te voeren als u geen SystemSave heeft uitgevoerd. Raadpleeg het gedeelte SystemSave in het referentieboekje voor een beschrijving van SystemSave. U voert System Restore als volgt uit: 1. Dubbelklik op het bureaublad van Windows op het pictogram Compaq Support #. 2. Dubbelklik op het pictogram QuickRestore $. Het hoofdmenu van QuickRestore verschijnt. 3. Klik op de knop System Restore. e Het hoofdmenu van System Restore verschijnt. 4. Klik op de knop Start om System Restore te starten. Er verschijnt een venster waarin de voortgang wordt weergegeven. Tijdens de System Restore procedure geeft een voortgangsbalk het percentage aan van de software die op de vaste schijf is geladen. Wanneer System Restore is voltooid, wordt het systeem automatisch opnieuw opgestart. Selective Restore (Selectief terugzetten) Met Selective Restore kunt u bepaalde Compaq stuurprogramma's of applicaties opnieuw installeren zonder dat u de vaste schijf opnieuw hoeft te formatteren. U gebruikt Selective Restore als volgt voor uw computer: 1. Dubbelklik op het bureaublad van Windows op het pictogram Compaq Support #. 2. Dubbelklik op het pictogram QuickRestore $. Het hoofdmenu van QuickRestore verschijnt. 3. Klik op de knop Selective Restore. Het menu van Selective Restore verschijnt. In dit menu kunt u uit verschillende stuurprogramma's of applicaties kiezen.

4 4. Klik op het pictogram van het stuurprogramma of de applicatie die u opnieuw wilt installeren. Een voortgangsbalk geeft aan dat de software wordt geïnstalleerd. U wordt gevraagd of u de computer opnieuw wilt opstarten maar dit is niet vereist. Als u de computer opnieuw wilt opstarten, slaat u alle openstaande bestanden op en sluit u alle applicaties voordat u de computer opnieuw opstart. 5. Herhaal deze procedure voor alle applicaties of stuurprogramma's die u opnieuw wilt installeren. Full Restore (Volledig terugzetten) Met Full Restore herstelt u de oorspronkelijke, in de fabriek geïnstalleerde softwareconfiguratie van de computer. Dit hulpprogramma formatteert de vaste schijf opnieuw en verwijdert alle gegevens van de computer. " VOORZICHTIG: Full Restore verwijdert alle informatie en gegevens op de vaste schijf van de computer. Als u persoonlijke bestanden, software of gegevens heeft toegevoegd nadat u de computer heeft aangeschaft, kopieert u deze gegevens naar diskettes, maakt u een backup van de gegevens met behulp van SystemSave of slaat u de gegevens op een extern apparaat op voordat u verdergaat. U gebruikt Full Restore als volgt voor uw computer: 1. Dubbelklik op het bureaublad van Windows op het pictogram Compaq Support #. 2. Klik op het pictogram QuickRestore?. Het hoofdmenu van QuickRestore verschijnt. 3. Klik op de knop Full Restore. Het menu van Full Restore verschijnt. " VOORZICHTIG: Als u uw persoonlijke bestanden, software of andere gegevens niet naar diskettes heeft gekopieerd of er geen backup van heeft gemaakt, worden ze permanent verwijderd wanneer u op Start! klikt. 4. Klik op de knop Start om Full Restore te starten. De computer wordt automatisch opnieuw opgestart in MS-DOS-stand. Wanneer de computer opnieuw is opgestart, verschijnt een venster waarin de voortgang wordt aangegeven. Tijdens de Full Restore procedure geeft een voortgangsbalk het percentage aan van de software die op de vaste schijf is teruggezet. Wanneer Full Restore is voltooid, wordt het systeem automatisch opnieuw opgestart.

5 Wanneer Full Restore is voltooid, wordt u mogelijk gevraagd nogmaals de setupgegevens voor het opnieuw installeren van Windows in te voeren. Deze gegevens hebben betrekking op de volgende informatie: Het productidentificatienummer op de handleiding Introductie van Microsoft Windows 98 Uw tijdzone De datum en tijd. Een QuickRestore Emergency diskette maken QuickRestore is op de vaste schijf geïnstalleerd. U wordt echter aangeraden een QuickRestore Emergency diskette te maken zodat u de computer kunt opstarten wanneer deze niet meer vanaf de vaste schijf kan worden opgestart. U maakt als volgt een QuickRestore Emergency diskette: 1. Dubbelklik op het bureaublad van Windows op het pictogram Compaq Support #. 2. Dubbelklik op het pictogram QuickRestore $. Het hoofdmenu van QuickRestore verschijnt. 3. Klik op de knop Recovery (Herstel). U wordt gevraagd een diskette in de diskettedrive te plaatsen. 4. Plaats een geformatteerde 3,5-inch high-density diskette in de diskettedrive en klik op OK. De Emergency diskette wordt gemaakt. 5. Wanneer QuickRestore klaar is met het maken van de Emergency diskette, bewaart u de diskette op een veilige plaats zodat u deze bij de hand heeft wanneer de computer niet meer kan worden opgestart. De QuickRestore Emergency diskette gebruiken Gebruik de QuickRestore Emergency diskette als u de computer niet meer vanaf de vaste schijf kunt opstarten. Met de diskette kunt u de computer opstarten zodat u de nodige herstelprocedures kunt uitvoeren. U start als volgt de computer vanaf de QuickRestore Emergency diskette op: 1. Plaats de Emergency diskette in de diskettedrive. 2. Schakel de computer uit met de aan/uit-knop. 3. Schakel de computer weer in met de aan/uit-knop. 4. Volg de instructies op het scherm op. 5. Haal de Emergency diskette uit de diskettedrive. 6. Start de computer opnieuw op.

6 Stuurprogramma's Stuurprogramma's voor nieuwe hardware installeren Als u nieuwe hardware zoals een printer of een joystick op de computer heeft aangesloten, wordt u mogelijk gevraagd de Windows-installatie-cd of - diskettes te plaatsen. In dat geval gaat u als volgt te werk: 1. In de wizard Nieuwe hardware klikt u op Volgende om de stuurprogramma's en bestanden te installeren die vereist zijn om de nieuwe hardware correct te laten werken. 2. Selecteer de optie Zoek naar het beste stuurprogramma (Aanbevolen Aanbevolen) en klik op Volgende. 3. Selecteer de optie Een locatie specificeren. Als C:\WINDOWS\OPTIONS\CABS niet in de vervolgkeuzelijst staat, selecteert u deze locatie in het menu of typt u de locatie in het vak. Vervolgens klikt u op Volgende. De wizard Nieuwe hardware installeert de vereiste bestanden en stuurprogramma's voor de nieuwe hardware. 4. Wanneer de wizard Nieuwe hardware alle bestanden en stuurprogramma's heeft geïnstalleerd, klikt u op de knop Voltooien. Mogelijk moet u de computer opnieuw opstarten om de nieuwe hardware te laten herkennen. Verwijderde stuurprogramma's opnieuw installeren Als u per ongeluk een stuurprogramma heeft verwijderd of als het besturingssysteem opnieuw is geïnstalleerd, kunt u met behulp van de subdirectory voor stuurprogramma's afzonderlijke stuurprogramma's installeren zonder dat u de volledige oorspronkelijke software hoeft terug te zetten. Ga als volgt te werk om een stuurprogramma opnieuw te installeren: 1. Klik op de taakbalk van Windows op Start, wijs Programma's aan en klik op Windows Verkenner. 2. Ga naar de map CPQDRV op de vaste schijf en dubbelklik op de map. Zoek de map van het apparaat dat u opnieuw wilt installeren en dubbelklik op de map. 3. Dubbelklik op het installatieprogramma voor het stuurprogramma dat u opnieuw wilt installeren. 4. Volg de instructies op het scherm. U kunt ook stuurprogramma's opnieuw installeren met de optie Selective Restore in QuickRestore.

7 KENNISGEVING De informatie op deze kaart kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. COMPAQ COMPUTER CORPORATION AANVAARDT GEEN AANSPRAKELIJKHEID VOOR TECHNISCHE FOUTEN, DRUKFOUTEN OF WEGLATINGEN IN DEZE PUBLICATIE; OOK AANVAARDT COMPAQ COMPUTER CORPORATION GEEN AANSPRAKELIJKHEID VOOR INCIDENTELE SCHADE OF VOOR SCHADE DIE WORDT VEROORZAAKT DOOR VERSTREKKING, EVENTUELE ONDOELMATIGHEID OF GEBRUIK VAN DIT MATERIAAL. De informatie op deze kaart valt onder het copyright. Geen enkel deel van deze kaart mag worden gefotokopieerd of vermenigvuldigd, in welke vorm dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Compaq Computer Corporation Compaq Computer Corporation. Alle rechten voorbehouden. Compaq is als handelsmerk gedeponeerd bij het U.S. Patent and Trademark Office. Gedrukt in de Verenigde Staten, Brazilië, Canada, Japan, Korea, Singapore, Taiwan en Groot-Brittannië. Microsoft, Windows, Internet Explorer, Works, Word, Microsoft Network (MSN) en Outlook Express zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. De productnamen in deze publicatie kunnen handelsmerken en/of gedeponeerde handelsmerken zijn van hun respectievelijke houders. Eerste editie, maart

De QuickRestore-cd gebruiken

De QuickRestore-cd gebruiken De QuickRestore-cd gebruiken Met QuickRestore levert Compaq een programma waarmee u uw notebook pc weer aan de praat kunt krijgen, stuurprogramma s kunt toevoegen of van gegevens backups in een aparte

Nadere informatie

QuickRestore cd gebruiken

QuickRestore cd gebruiken QuickRestore cd gebruiken BELANGRIJK: Als u deze cd gebruikt, verwijdert u alle informatie die op de computer is opgeslagen en formatteert u de vaste schijf opnieuw.! VOORZICHTIG: U wordt aangeraden QuickRestore

Nadere informatie

Backup en herstel Handleiding

Backup en herstel Handleiding Backup en herstel Handleiding Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een in de Verenigde Staten gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation. De informatie in deze documentatie

Nadere informatie

Back-up en herstel Gebruikershandleiding

Back-up en herstel Gebruikershandleiding Back-up en herstel Gebruikershandleiding Copyright 2007-2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een in de Verenigde Staten gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation. De informatie

Nadere informatie

Software-updates Gebruikershandleiding

Software-updates Gebruikershandleiding Software-updates Gebruikershandleiding Copyright 2008, 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een in de Verenigde Staten gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation. De informatie

Nadere informatie

Software-updates Handleiding

Software-updates Handleiding Software-updates Handleiding Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een in de Verenigde Staten gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation. De informatie in deze documentatie

Nadere informatie

Backup en herstel Handleiding

Backup en herstel Handleiding Backup en herstel Handleiding Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows en Windows Vista zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde

Nadere informatie

Presario Mobiele Internet-pc Millennium Edition Handleiding besturingssysteem Microsoft Windows Me

Presario Mobiele Internet-pc Millennium Edition Handleiding besturingssysteem Microsoft Windows Me www.compaq.com Presario Mobiele Internet-pc Millennium Edition Handleiding besturingssysteem Microsoft Windows Me www.compaq.com 181272-331 2000 Compaq Computer Corporation. Alle rechten voorbehouden.

Nadere informatie

Software-updates, backup en herstel van software

Software-updates, backup en herstel van software Software-updates, backup en herstel van software Gebruikershandleiding Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft en Windows zijn in de Verenigde Staten gedeponeerde handelsmerken

Nadere informatie

Software-updates Handleiding

Software-updates Handleiding Software-updates Handleiding Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een in de Verenigde Staten gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation. De informatie in deze documentatie

Nadere informatie

Externe apparatuur. Gebruikershandleiding

Externe apparatuur. Gebruikershandleiding Externe apparatuur Gebruikershandleiding Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een in de Verenigde Staten gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation. De informatie

Nadere informatie

Backup en herstel. Handleiding

Backup en herstel. Handleiding Backup en herstel Handleiding Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een in de Verenigde Staten geregistreerd handelsmerk van Microsoft Corporation. De informatie in deze documentatie

Nadere informatie

Externe apparatuur. Artikelnummer van document: In deze handleiding wordt het gebruik van optionele externe apparaten beschreven.

Externe apparatuur. Artikelnummer van document: In deze handleiding wordt het gebruik van optionele externe apparaten beschreven. Externe apparatuur Artikelnummer van document: 405762-331 Mei 2006 In deze handleiding wordt het gebruik van optionele externe apparaten beschreven. Inhoudsopgave 1 USB-apparaat gebruiken USB-apparaat

Nadere informatie

Software-updates Gebruikershandleiding

Software-updates Gebruikershandleiding Software-updates Gebruikershandleiding Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation in de V.S. De informatie in deze documentatie

Nadere informatie

Back-up en herstel Handleiding

Back-up en herstel Handleiding Back-up en herstel Handleiding Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een in de Verenigde Staten gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation. De informatie in deze documentatie

Nadere informatie

Externe apparatuur. Gebruikershandleiding

Externe apparatuur. Gebruikershandleiding Externe apparatuur Gebruikershandleiding Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een in de Verenigde Staten gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation. De informatie

Nadere informatie

Acer erecovery Management

Acer erecovery Management Acer erecovery Management Acer erecovery Management biedt een snelle, betrouwbare en veilige methode om uw computer te herstellen naar zijn standaardinstellingen of een door de gebruiker gedefinieerde

Nadere informatie

CycloAgent v2 Handleiding

CycloAgent v2 Handleiding CycloAgent v2 Handleiding Inhoudsopgave Inleiding...2 De huidige MioShare-desktoptool verwijderen...2 CycloAgent installeren...4 Aanmelden...8 Uw apparaat registreren...8 De registratie van uw apparaat

Nadere informatie

Back-up en herstel Gebruikershandleiding

Back-up en herstel Gebruikershandleiding Back-up en herstel Gebruikershandleiding Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een in de Verenigde Staten gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation. De informatie

Nadere informatie

Backup en herstel Handleiding

Backup en herstel Handleiding Backup en herstel Handleiding Copyright 2007, 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een in de Verenigde Staten gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation. De informatie in deze

Nadere informatie

Acer erecovery Management

Acer erecovery Management 1 Acer erecovery Management Acer erecovery Management is een hulpprogramma dat door het softwareteam van Acer werd ontwikkeld en u een eenvoudig, betrouwbaar en veilig middel biedt om uw computer opnieuw

Nadere informatie

Norton Internet Security

Norton Internet Security Norton Internet Security Norton Internet Security Deze cd bevat de Norton Internet Security-software. Deze software is ontwikkeld om uw privacy en veiligheid te waarborgen terwijl u on line bent. Op deze

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. HP COMPAQ PRESARIO F545EU

Uw gebruiksaanwijzing. HP COMPAQ PRESARIO F545EU U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de in de gebruikershandleiding (informatie, specificaties, veiligheidsaanbevelingen,

Nadere informatie

Software-updates, backup en herstel van software

Software-updates, backup en herstel van software Software-updates, backup en herstel van software Gebruikershandleiding Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation in de V.S.

Nadere informatie

Boot Camp Installatie- en configuratiegids

Boot Camp Installatie- en configuratiegids Boot Camp Installatie- en configuratiegids Inhoudsopgave 3 Inleiding 4 Installatie-overzicht 4 Stap 1: Controleren of er updates nodig zijn 4 Stap 2: Uw Mac voorbereiden voor Windows 4 Stap 3: Windows

Nadere informatie

Externe apparatuur Gebruikershandleiding

Externe apparatuur Gebruikershandleiding Externe apparatuur Gebruikershandleiding Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een in de Verenigde Staten geregistreerd handelsmerk van Microsoft Corporation. De informatie

Nadere informatie

NOKIA PC SUITE 5.1 QUICK GUIDE VOOR. ( Nokia User s Guides Terms and Conditions, 7th June, 1998.)

NOKIA PC SUITE 5.1 QUICK GUIDE VOOR. ( Nokia User s Guides Terms and Conditions, 7th June, 1998.) QUICK GUIDE VOOR NOKIA PC SUITE 5.1 Copyright 2003 Nokia. Alle rechten voorbehouden. Elektronische handleiding als uitgave bij "Nokia Handleidingen - Voorwaarden en bepalingen, 7 juni 1998" ( Nokia User

Nadere informatie

Nl_Rhomba CLE.fm Page 29 Wednesday, January 7, 2004 2:02 PM. Nederlands Overzicht (zie afbeelding op buitenblad)

Nl_Rhomba CLE.fm Page 29 Wednesday, January 7, 2004 2:02 PM. Nederlands Overzicht (zie afbeelding op buitenblad) Nl_Rhomba CLE.fm Page 29 Wednesday, January 7, 2004 2:02 PM Aan de slag Nederlands Overzicht (zie afbeelding op buitenblad) 1. Microfoon 7. Knop (R) Sectie herhalen 2. LCD-schermen 8. De knop Aan/Uit en

Nadere informatie

Korte installatiehandleiding voor de datakabel CA-42

Korte installatiehandleiding voor de datakabel CA-42 Korte installatiehandleiding voor de datakabel CA-42 9234594 Nummer 2 Nokia, Nokia Connecting People en Pop-Port zijn gedeponeerde handelsmerken van Nokia Corporation. Copyright 2005 Nokia. Alle rechten

Nadere informatie

Digitale camera Softwarehandleiding

Digitale camera Softwarehandleiding EPSON digitale camera / Digitale camera Softwarehandleiding Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar worden

Nadere informatie

Boot Camp Installatie- en configuratiegids

Boot Camp Installatie- en configuratiegids Boot Camp Installatie- en configuratiegids Inhoudsopgave 3 Inleiding 4 Benodigdheden 5 Installatie-overzicht 5 Stap 1: Controleren of er updates nodig zijn 5 Stap 2: Uw Mac voorbereiden voor Windows 5

Nadere informatie

Startersgids. Nero BackItUp. Ahead Software AG

Startersgids. Nero BackItUp. Ahead Software AG Startersgids Nero BackItUp Ahead Software AG Informatie over copyright en handelsmerken De gebruikershandleiding bij Nero BackItUp en de inhoud hiervan zijn beschermd door midddel van copyright en zijn

Nadere informatie

Externe apparatuur Gebruikershandleiding

Externe apparatuur Gebruikershandleiding Externe apparatuur Gebruikershandleiding Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. De informatie in deze documentatie kan zonder kennisgeving worden gewijzigd. De enige garanties voor HP

Nadere informatie

Boot Camp Installatie- en configuratiegids

Boot Camp Installatie- en configuratiegids Boot Camp Installatie- en configuratiegids Inhoudsopgave 3 Inleiding 3 Benodigdheden 4 Installatie-overzicht 4 Stap 1: Controleren of er updates nodig zijn 4 Stap 2: Uw Mac voorbereiden voor Windows 4

Nadere informatie

Externe apparatuur. Handleiding

Externe apparatuur. Handleiding Externe apparatuur Handleiding Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft en Windows zijn in de Verenigde Staten gedeponeerde handelsmerken van Microsoft Corporation. De informatie

Nadere informatie

Software-updates Handleiding

Software-updates Handleiding Software-updates Handleiding Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation in de V.S. De informatie in deze documentatie kan

Nadere informatie

Externe apparatuur. Handleiding

Externe apparatuur. Handleiding Externe apparatuur Handleiding Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft en Windows zijn in de Verenigde Staten gedeponeerde handelsmerken van Microsoft Corporation. De informatie

Nadere informatie

Korte installatiehandleiding voor de datakabel DKU-5

Korte installatiehandleiding voor de datakabel DKU-5 Elektronische handleiding als uitgave bij "Nokia Handleidingen - Voorwaarden en bepalingen, 7 juni 1998" ( Nokia User s Guides Terms and Conditions, 7th June, 1998.) Korte installatiehandleiding voor de

Nadere informatie

HP ThinUpdate. Beheerdershandleiding voor HP Thin Clients

HP ThinUpdate. Beheerdershandleiding voor HP Thin Clients HP ThinUpdate Beheerdershandleiding voor HP Thin Clients Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Windows is een gedeponeerd handelsmerk of een handelsmerk van Microsoft Corporation in de Verenigde

Nadere informatie

P-touch Editor starten

P-touch Editor starten P-touch Editor starten Versie 0 DUT Inleiding Belangrijke mededeling De inhoud van dit document en de specificaties van dit product kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden aangepast. Brother behoudt

Nadere informatie

Setupprogramma Gebruikershandleiding

Setupprogramma Gebruikershandleiding Setupprogramma Gebruikershandleiding Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation in de V.S. De informatie in deze documentatie

Nadere informatie

QL-500 QL-560 QL-570 QL-650TD QL-1050

QL-500 QL-560 QL-570 QL-650TD QL-1050 QL-500 QL-560 QL-570 QL-650TD QL-1050 Handleiding voor de installatie van de software Nederlands LB9153001A Inleiding Opties P-touch Editor Printerstuurprogramma P-touch Address Book (uitsluitend Windows

Nadere informatie

Nero AG SecurDisc Viewer

Nero AG SecurDisc Viewer Handleiding SecurDisc Nero AG SecurDisc Informatie over auteursrecht en handelsmerken De handleiding en de volledige inhoud van de handleiding worden beschermd door het auteursrecht en zijn eigendom van

Nadere informatie

Computer Setup. Artikelnummer van document: 383705-331. Mei 2005

Computer Setup. Artikelnummer van document: 383705-331. Mei 2005 Computer Setup Artikelnummer van document: 383705-331 Mei 2005 Inhoudsopgave Computer Setup Index Computer Setup openen........................ 2 Standaardinstellingen van Computer Setup......... 3 Menu

Nadere informatie

Een upgrade uitvoeren van Windows Vista naar Windows 7 (aangepaste installatie)

Een upgrade uitvoeren van Windows Vista naar Windows 7 (aangepaste installatie) Een upgrade uitvoeren van Windows Vista naar Windows 7 (aangepaste installatie) Als u geen upgrade kunt uitvoeren voor uw computer met Windows Vista naar Windows 7 voert u een aangepaste installatie uit.

Nadere informatie

Externe-mediakaarten. Gebruikershandleiding

Externe-mediakaarten. Gebruikershandleiding Externe-mediakaarten Gebruikershandleiding Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Java is een in de Verenigde Staten gedeponeerd handelsmerk van Sun Microsystems, Inc. De informatie in

Nadere informatie

Externe apparatuur Gebruikershandleiding

Externe apparatuur Gebruikershandleiding Externe apparatuur Gebruikershandleiding Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. De informatie in deze documentatie kan zonder kennisgeving worden gewijzigd. De enige garanties voor HP-producten

Nadere informatie

Handleiding USB-LocoNet-Interface driver Setup

Handleiding USB-LocoNet-Interface driver Setup Handleiding USB-LocoNet-Interface driver Setup Copyright 2013 DigiAad, Nederland. Alle rechten voorbehouden. Zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van DigiAad is het niet toegestaan om informatie,

Nadere informatie

Setupprogramma. Gebruikershandleiding

Setupprogramma. Gebruikershandleiding Setupprogramma Gebruikershandleiding Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation in de V.S. De informatie in deze documentatie

Nadere informatie

Externe-mediakaarten

Externe-mediakaarten Externe-mediakaarten Artikelnummer van document: 419665-331 Januari 2007 In deze handleiding wordt het gebruik van externe-mediakaarten met de computer beschreven. Inhoudsopgave 1 Kaarten voor het digitale-mediaslot

Nadere informatie

Externe-mediakaarten. Gebruikershandleiding

Externe-mediakaarten. Gebruikershandleiding Externe-mediakaarten Gebruikershandleiding Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Het SD-logo is een handelsmerk van de desbetreffende eigenaar. Java is een in de Verenigde Staten gedeponeerd

Nadere informatie

Boot Camp Installatie- en

Boot Camp Installatie- en Boot Camp Installatie- en configuratiegids Inhoudsopgave 3 Inleiding 4 Benodigdheden 4 Installatie-overzicht 4 Stap 1: De Boot Camp-assistent starten 4 Stap 2: Windows installeren 4 Stap 3: De Boot Camp-besturingsbestanden

Nadere informatie

Boot Camp Installatie- en configuratiegids

Boot Camp Installatie- en configuratiegids Boot Camp Installatie- en configuratiegids Inhoudsopgave 4 Inleiding 5 Benodigdheden 6 Installatie-overzicht 6 Stap 1: Controleren of er updates nodig zijn 6 Stap 2: De Boot Camp-assistent openen 6 Stap

Nadere informatie

TOUCH DISPLAY DOWNLOADER GEBRUIKSAANWIJZING

TOUCH DISPLAY DOWNLOADER GEBRUIKSAANWIJZING LCD MONITOR TOUCH DISPLAY DOWNLOADER GEBRUIKSAANWIJZING Versie 1.0 Modellen waarop dit van toepassing is (sinds januari 2016) PN-60TW3/PN-70TW3/PN-80TC3/PN-L603W/PN-L703W/PN-L803C (De verkrijgbaarheid

Nadere informatie

Software-updates Gebruikershandleiding

Software-updates Gebruikershandleiding Software-updates Gebruikershandleiding Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een in de Verenigde Staten gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation. De informatie in

Nadere informatie

LCD MONITOR SHARP INFORMATION DISPLAY GEBRUIKSAANWIJZING

LCD MONITOR SHARP INFORMATION DISPLAY GEBRUIKSAANWIJZING LCD MONITOR SHARP INFORMATION DISPLAY DOWNLOADER Versie 1.1 GEBRUIKSAANWIJZING Inleiding Deze software Kan controleren of er nieuwe versies zijn van de gebruikte software. Indien er een nieuwe versie is,

Nadere informatie

Kennisgeving over het product

Kennisgeving over het product Begin hier Copyright 2015 HP Development Company, L.P. Windows is een handelsmerk van de Microsoftbedrijvengroep. De informatie in dit document kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De

Nadere informatie

mobile PhoneTools Gebruikershandleiding

mobile PhoneTools Gebruikershandleiding mobile PhoneTools Gebruikershandleiding Inhoudsopgave Vereisten...2 Voorafgaand aan de installatie...3 mobile PhoneTools installeren...4 Installatie en configuratie mobiele telefoon...5 On line registratie...7

Nadere informatie

Nokia C110/C111 draadloze LAN-kaart Installatiehandleiding

Nokia C110/C111 draadloze LAN-kaart Installatiehandleiding Nokia C110/C111 draadloze LAN-kaart Installatiehandleiding CONFORMITEITSVERKLARING NOKIA MOBILE PHONES Ltd. verklaart op eigen verantwoordelijkheid dat de producten DTN-10 en DTN-11 conform zijn aan de

Nadere informatie

Externe apparatuur Gebruikershandleiding

Externe apparatuur Gebruikershandleiding Externe apparatuur Gebruikershandleiding Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. De informatie in deze documentatie kan zonder kennisgeving worden gewijzigd. De enige garanties voor HP

Nadere informatie

Windows Custom PostScript- of PCL-printerstuurprogramma installeren

Windows Custom PostScript- of PCL-printerstuurprogramma installeren Windows Custom PostScript- of PCL-printerstuurprogramma installeren In dit Leesmij-bestand wordt beschreven hoe u het Custom PostScript-printerstuurprogramma of het PCLprinterstuurprogramma op een Windows-systeem

Nadere informatie

Updates, backups en herstel van software

Updates, backups en herstel van software Updates, backups en herstel van software Handleiding Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft en Windows zijn in de Verenigde Staten gedeponeerde handelsmerken van Microsoft Corporation.

Nadere informatie

Externe-mediakaarten

Externe-mediakaarten Externe-mediakaarten Artikelnummer van document: 430222-331 Januari 2007 In deze handleiding wordt het gebruik van externe-mediakaarten beschreven. Inhoudsopgave 1 Digitale-mediakaarten (alleen bepaalde

Nadere informatie

Externe-mediakaarten Gebruikershandleiding

Externe-mediakaarten Gebruikershandleiding Externe-mediakaarten Gebruikershandleiding Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Het SD-logo is een handelsmerk van de desbetreffende eigenaar. Java is een in de Verenigde Staten gedeponeerd

Nadere informatie

Problemen met HASP oplossen

Problemen met HASP oplossen Problemen met HASP oplossen Hoofdvestiging: Trimble Geospatial Division 10368 Westmoor Drive Westminster, CO 80021 USA www.trimble.com Copyright en handelsmerken: 2005-2013, Trimble Navigation Limited.

Nadere informatie

QUICKSTORE PORTABLE PRO

QUICKSTORE PORTABLE PRO HNLIING QUIKSTOR PORTL PRO 1. e back-upsoftware 1.1 Installatie (Windows als voorbeeld) 1. Plaats de bijgeleverde cd met hulpprogramma s in uw cd/dvd-station. 2. Open in Windows Verkenner de map SHRKOON

Nadere informatie

Kennisgeving over het product

Kennisgeving over het product Begin hier Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een in de Verenigde Staten gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation. De informatie in deze documentatie kan zonder

Nadere informatie

IVS-Basic 4.4 IVS-Professional 4.4 IVS-PowerPoint 1.1

IVS-Basic 4.4 IVS-Professional 4.4 IVS-PowerPoint 1.1 Handleiding IVS-Basic 4.4 IVS-Professional 4.4 IVS-PowerPoint 1.1 Toevoeging aansluiten USB Lite Base Station 1213 2 Inhoud Inhoud... 3 Het Lite Base Station aansluiten op de USB-poort... 4 Voorgeïnstalleerde

Nadere informatie

Externe-mediakaarten. Gebruikershandleiding

Externe-mediakaarten. Gebruikershandleiding Externe-mediakaarten Gebruikershandleiding Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Het SD-logo is een handelsmerk van de desbetreffende eigenaar. De informatie in deze documentatie kan

Nadere informatie

Mac OS X 10.6 Snow Leopard Installatie- en configuratiehandleiding

Mac OS X 10.6 Snow Leopard Installatie- en configuratiehandleiding Mac OS X 10.6 Snow Leopard Installatie- en configuratiehandleiding Lees dit document voordat u Mac OS X installeert. Dit document bevat belangrijke informatie over de installatie van Mac OS X. Systeemvereisten

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. HP COMPAQ D230 MICROTOWER DESKTOP PC

Uw gebruiksaanwijzing. HP COMPAQ D230 MICROTOWER DESKTOP PC U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor HP COMPAQ D230 MICROTOWER DESKTOP PC. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de HP COMPAQ D230 MICROTOWER DESKTOP

Nadere informatie

Computer Setup (Computerinstellingen) Handleiding

Computer Setup (Computerinstellingen) Handleiding Computer Setup (Computerinstellingen) Handleiding Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation in de V.S. De informatie in deze

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. SHARP AL-1633/1644 http://nl.yourpdfguides.com/dref/1289396

Uw gebruiksaanwijzing. SHARP AL-1633/1644 http://nl.yourpdfguides.com/dref/1289396 U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de in de gebruikershandleiding (informatie, specificaties, veiligheidsaanbevelingen,

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor Mac

Gebruikershandleiding voor Mac Gebruikershandleiding voor Mac Inhoud Aan de slag... 1 Het formatteerhulpprogramma voor de Mac gebruiken... 1 De FreeAgent-software installeren... 4 Stations veilig uitwerpen... 9 Uw stations beheren...

Nadere informatie

Externe-mediakaarten

Externe-mediakaarten Externe-mediakaarten Artikelnummer van document: 409916-331 Mei 2006 In deze handleiding wordt het gebruik van externe-mediakaarten beschreven. Inhoudsopgave 1 Digitale-mediakaarten (alleen bepaalde modellen)

Nadere informatie

Externe-mediakaarten Gebruikershandleiding

Externe-mediakaarten Gebruikershandleiding Externe-mediakaarten Gebruikershandleiding Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Het SD-logo is een handelsmerk van de desbetreffende eigenaar. Java is een in de Verenigde Staten gedeponeerd

Nadere informatie

HANDLEIDING DRIVELINK DRIVELINK

HANDLEIDING DRIVELINK DRIVELINK HNLEIING RIVELINK RIVELINK XX Inhoudsopgave 1. Eigenschappen 1 2. Onderdelen en accessoires 1 3. Het apparaat in een oogopslag 2 4. e hardware installeren 3 5. e software installeren 4 6. e back-upsoftware

Nadere informatie

D4600 Duplex Photo Printer

D4600 Duplex Photo Printer KODAK D4000 Duplex Photo Printer D4600 Duplex Photo Printer Handleiding printerstuurprogramma januari 2015 TM/MC/MR-licentie van Eastman Kodak Company: Kodak Kodak Alaris Inc. 2400 Mount Read Blvd., Rochester,

Nadere informatie

WorldShip Upgrade op een enkel werkstation of een werkstation voor werkgroepen

WorldShip Upgrade op een enkel werkstation of een werkstation voor werkgroepen INSTRUCTIES VOORAFGAAND AAN DE INSTALLATIE: Dit document bespreekt het gebruik van de WorldShip-dvd om WorldShip bij te werken. U kunt ook WorldShip installeren vanaf het web. Ga naar de volgende webpagina

Nadere informatie

Handleiding: MRJ Online Back-up versie 1.0

Handleiding: MRJ Online Back-up versie 1.0 Handleiding: MRJ Online Back-up versie 1.0 Inhoudsopgave. Over deze handleiding.... 3 Inleiding... 4 1. Installatie Windows XP/Vista/7/2000/2003 of 2008... 5 2. Backupset maken... 11 3. Extra Backupset

Nadere informatie

Software-updates Handleiding

Software-updates Handleiding Software-updates Handleiding Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows en Windows Vista zijn in de Verenigde Staten gedeponeerde handelsmerken van Microsoft Corporation. De informatie

Nadere informatie

Verkorte handleiding. 1. Installeren van Readiris TM. 2. Opstarten van Readiris TM

Verkorte handleiding. 1. Installeren van Readiris TM. 2. Opstarten van Readiris TM Verkorte handleiding Deze Verkorte handleiding helpt u bij de installatie en het gebruik van Readiris TM 15. Voor gedetailleerde informatie over alle mogelijkheden van Readiris TM, raadpleeg het hulpbestand

Nadere informatie

Microsoft Windows 7: Handleiding Aan de slag

Microsoft Windows 7: Handleiding Aan de slag Microsoft Windows 7: Handleiding Aan de slag Windows 7 installeren Op uw Dell-computer is vooraf het besturingssysteem Microsoft Windows 7 geïnstalleerd, als u dit bij de aankoop hebt geselecteerd. Volg

Nadere informatie

Handleiding Reborn Laptop -1-

Handleiding Reborn Laptop -1- 1. Wat u moet doen voor u Reborn Laptop installeert 2 2. Systeemvereisten 2 3. Installeren 3 4. Menu opties 4 4.1 Instellingen 4 4.2 Recovery mode 5 4.3 Wachtwoord 6 4.4 CMOS instellingen 6 4.5 Uitgebreide

Nadere informatie

Welkom bij de Picture Package Producer 2. Picture Package Producer 2 starten en afsluiten. Stap 1: Beelden selecteren

Welkom bij de Picture Package Producer 2. Picture Package Producer 2 starten en afsluiten. Stap 1: Beelden selecteren Welkom bij de Picture Package Producer 2 Picture Package Producer 2 starten en afsluiten Stap 1: Beelden selecteren Stap 2: Geselecteerde beelden controleren Stap 3: Voorbereidingen treffen om een korte

Nadere informatie

Welkom bij de Picture Package Producer 2

Welkom bij de Picture Package Producer 2 Handleiding voor Picture Package Producer2 Welkom bij de Picture Package Producer 2 Welkom bij de Picture Package Producer 2 Picture Package Producer 2 starten en afsluiten Stap 1: Beelden selecteren Stap

Nadere informatie

TAB07-210 XENTA 7c TAB07-211 XENTA 7c TAB07-212 XENTA 7c FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES. Pagina 1 van 8

TAB07-210 XENTA 7c TAB07-211 XENTA 7c TAB07-212 XENTA 7c FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES. Pagina 1 van 8 TAB07-210 XENTA 7c TAB07-211 XENTA 7c TAB07-212 XENTA 7c FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES Pagina 1 van 8 VOORDAT U BEGINT: BACKUP BELANGRIJKE GEGEVENS! Bij het upgraden van uw Yarvik tablet zullen alle gebruikersinstellingen,

Nadere informatie

(2) Handleiding Computer Configuratie voor USB ADSL modem

(2) Handleiding Computer Configuratie voor USB ADSL modem (2) Handleiding Computer Configuratie voor USB ADSL modem Raadpleeg eerst de Quick-Start Guide voor het installeren van uw DSL-aansluiting voordat u deze handleiding leest. Versie 30-08-02 Handleiding

Nadere informatie

Eigen PostScript- of PCL-printerstuurprogramma voor Windows installeren

Eigen PostScript- of PCL-printerstuurprogramma voor Windows installeren Eigen PostScript- of PCL-printerstuurprogramma voor Windows installeren In dit Leesmij-bestand wordt beschreven hoe u het eigen PostScript-printerstuurprogramma of het PCL-printerstuurprogramma op Windows-systemen

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. NAVMAN F-SERIES DESKTOP F20 http://nl.yourpdfguides.com/dref/1220726

Uw gebruiksaanwijzing. NAVMAN F-SERIES DESKTOP F20 http://nl.yourpdfguides.com/dref/1220726 U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor NAVMAN F-SERIES DESKTOP F20. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de NAVMAN F-SERIES DESKTOP F20 in de gebruikershandleiding

Nadere informatie

Cloud Backup Handleiding

Cloud Backup Handleiding Cloud Backup Handleiding 1 Cloud Backup handleiding In deze handleiding zullen we stap voor stap uitleggen hoe u Cloud Backup kunt installeren, backups kunt maken en terugzetten. Met het Backup programma

Nadere informatie

Setupprogramma. Gebruikershandleiding

Setupprogramma. Gebruikershandleiding Setupprogramma Gebruikershandleiding Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bluetooth is een handelsmerk van de desbetreffende eigenaar en wordt door Hewlett-Packard Company onder licentie

Nadere informatie

QUICK GUIDE VOOR NOKIA PC SUITE 4.81 VOOR NOKIA 6310i

QUICK GUIDE VOOR NOKIA PC SUITE 4.81 VOOR NOKIA 6310i QUICK GUIDE VOOR NOKIA PC SUITE 4.81 VOOR NOKIA 6310i Copyright Nokia Corporation 2002. Alle rechten voorbehouden Issue 2 Inhoudsopgave 1. INLEIDING...1 2. SYSTEEMVEREISTEN...1 3. PC SUITE INSTALLEREN...2

Nadere informatie

Externe-mediakaarten

Externe-mediakaarten Externe-mediakaarten Artikelnummer van document: 396848-331 Maart 2006 In deze handleiding wordt het gebruik van externe-mediakaarten beschreven. Inhoudsopgave 1 Kaarten voor het digitale-mediaslot Digitale

Nadere informatie

Bestanden die veel geheugenruimte innemen kun je verkleinen door ze te comprimeren (zippen). Gezipte bestanden zijn een stuk kleiner.

Bestanden die veel geheugenruimte innemen kun je verkleinen door ze te comprimeren (zippen). Gezipte bestanden zijn een stuk kleiner. SAMENVATTING HOOFDSTUK 8 Zippen Bestanden die veel geheugenruimte innemen kun je verkleinen door ze te comprimeren (zippen). Gezipte bestanden zijn een stuk kleiner. Geselecteerde bestanden of mappen kun

Nadere informatie

HP Workspace. Gebruikershandleiding

HP Workspace. Gebruikershandleiding HP Workspace Gebruikershandleiding Copyright 2016 HP Development Company, L.P. 2016 Google Inc. Alle rechten voorbehouden. Google Drive is een handelsmerk van Google Inc. Windows is een gedeponeerd handelsmerk

Nadere informatie

TAB09-410 NOBLE 97ic FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES

TAB09-410 NOBLE 97ic FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES TAB09-410 NOBLE 97ic FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES Pagina 1 van 9 VOORDAT U BEGINT: BACKUP BELANGRIJKE GEGEVENS! Bij het upgraden van uw Yarvik tablet zullen alle gebruikersinstellingen, door de gebruiker

Nadere informatie

Installatie handleiding Reinder.NET.Optac

Installatie handleiding Reinder.NET.Optac Installatie handleiding Reinder.NET.Optac Versie : 2012.1.0.1 Inhoudsopgave 1 Systeemvereisten... 2 2 Pincode... 2 3 Licentie... 2 4 Installatie... 2 5 Eerste gebruik... 4 Titel Pagina 1 van 6 23-1-2012

Nadere informatie

Handleiding voor printersoftware

Handleiding voor printersoftware Handleiding voor printersoftware (Voor Canon Compact Photo Printer Solution Disk versie 6) Windows 1 Inhoud Veiligheidsvoorzorgsmaatregelen...3 Lees dit eerst...4 Handleidingen...4 Stappen van het afdrukken...5

Nadere informatie

QUICK GUIDE VOOR MODEM OPTIONS FOR NOKIA 7650

QUICK GUIDE VOOR MODEM OPTIONS FOR NOKIA 7650 QUICK GUIDE VOOR MODEM OPTIONS FOR NOKIA 7650 Copyright 2002 Nokia. Alle rechten voorbehouden. 9354503 Issue 2 Inhoud 1. INLEIDING...1 2. MODEM OPTIONS FOR NOKIA 7650 INSTALLEREN...1 3. DE TELEFOON ALS

Nadere informatie