Boutique Dairy, Good Heavens divine drinking yogurt.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Boutique Dairy, Good Heavens divine drinking yogurt."

Transcriptie

1 5. In dit deel van het verslag beschrijft men de vergelijking tussen het nieuwe product met de vergelijkbare probiotische producten. Ieder projectlid heeft ongeveer twee tot vier producten vergeleken op basis van de criterialijst. Hiervoor hebben vier projectleden een supermarkt bezocht. De supermarkten die werden bezocht door de projectleden waren: Albert Hein, Dirk, Lidl en Marqt. De probiotische producten werden gekocht en thuis met elkaar vergeleken. De projectgroep heeft besloten om naar de smaak aardbei te kijken. De projectgroep was in de veronderstelling dat de smaak aardbei door ieder merk verkocht zou worden. Van de vier probiotische producten heeft men één product met als smaak, vanille gebruikt bij het vergelijken van deze producten. De producten met probiotica waren BoutiqueDairy, TopVit, Proviact yoghurt drink, en ProViact vanille. De voedingswaarden van deze producten worden hier niet beschreven en staan in de bijlage. De projectgroep heeft 4 probiotische dranken vergeleken. De producten zonder probiotica werden niet met elkaar vergeleken omdat dit indirecte concurrenten zijn. Men heeft het nieuwe product vergeleken met de andere probiotische producten onder de volgende acht criteria s. - Hoeveel procent aardbei bevat het product? - Welke probiotische bactiëren bevat het product? - Wat claimt het product? - Wat is er opvallend aan de verpakking? - Hoe smaakt het product? - Welke E-nummers bevat het product? - Wat is de voedingswaarde van het product? - Wat is de prijs van het product? Boutique Dairy, Good Heavens divine drinking yogurt. Dit product bevat 7% organische aardbei en probiotische yoghurt culturen, waaronder bifidobacterium spp, wat wil zeggen dat er bacteriën uit de bifidobacterium-familie zijn toegevoegd. Het product claimt natuurlijke barrières in het lichaam te versterken. Dit product smaakt naar aardbeienhangop, alsof er veel aardbeien in het product zitten. Het is wel dik, net zoals yoghurt. Dit product is niet extreem zoet, maar ook niet zuur. Meningen zijn verdeeld over of het echt lekker is. Wat opvallen was, dat niet stond hoeveel yoghurt het product precies bevat. Wel bevat dit product natuurlijke stoffen. Het product bevat geen E-nummers en dit product Kost 1,99 voor 250 ml.

2 De belangrijke ingrediënten: zijn organische yoghurt, organische aarbeiencompote (van organische aarbeien, 7% en organische suiker), organische suiker, probiotische yoghurtculturen (met bifidobacterium spp.). TopVit probiotische zuiveldrank, aardbei, 100g. Dit product bevat 3,6% aardbei en de melkzuurbacterie Lactobacillus Casei. Het product claimt dat het een probioticum is, dat het bijdraagt aan de normale werking van het immuunsysteem en dat het een bron is van vitamine D en B6. De verpakking is blauw met wit en de aardbeien zijn ook hier duidelijk te zien. Dit product heeft een sterke aardbeien smaak en smaakt een beetje naar danoontje van Danone. Het product bevat E-nummer 120 en de prijs van het product is 1,50 euro. De belangrijkste ingrediënten van het product zijn gedeeltelijk afgeroomde melk, suiker, aardbei, dextrose. ProViact Yoghurt Drink, Strawberry & Kiwi. Dit product bevat 2,7% aardbei. Het is een combinatie van aardbei en kiwi en bevat dus ook nog 2,0% kiwi. Het product bevat de bacteriën BB-12, LA-5 en L.Casei. Op de voorkant van de verpakking staat niks over probiotica of over de werking ervan. Op de achterkant staat wel beschreven dat deze drank ten minste 100 miljoen van de probiotische cultuur BB-12 Bifidobacterie per 100 gram bevat. Ook raden ze aan om met regelmaat 1 glas à 200 gram per dan te consumeren, maar staat verder niet bij beschreven welke werking dit zal hebben op het lichaam. De verpakking is groen en dit geeft toch vaak aan dat het gezond is. Bij groen krijgt men snel de gedachten dat het goed is. Ook staan de aardbeien en kiwi erg duidelijk op de verpakking en dit is het eerste wat men op zou vallen. Verder is het opvallend dat er niet erg duidelijk aan werd gegeven dat dit een probiotische drank was. Hier kwam, men achter door de achterkant te lezen en ook daardoor werd het voor de consument niet erg duidelijk wat probiotica is. Het product heeft een frisse drank die niet heel erg zoet is. Ook is de drank niet heel dik waardoor men makkelijk zal drinken. Het product bevat de kleurstof karmijn E120 en de prijs van dit product is 0.79 eurocent. De ingrediënten zijn Yoghurt product (melk, magere melkpoeder, melkeiwitten, melkfermenten), suiker, water, aardbeien (2,7%), kiwipuree (2,0%), glucose-fructosestroop, aroma, paprika-extract, kleurstof: karmijn. Met probiotische culturen BB-12, LA-5 en L.Casei.

3 Deze proviact probiotische yoghurtdrink bevat ten minste 100 miljoen van de probiotische cultuur BB-12 bifidobacterie per 100 gram. ProViact, Vanillesmaak. Dit is een product met een vanillesmaak en bevat dus geen aardbei. Dit product bevat de bacterie L.Casei. Het product claimt de natuurlijke weerstand te ondersteunen. Verder staat er op de achterkant beschreven dat wanneer men een regelmatige consumptie heeft van minimaal één flesje per dag, de probiotische werking zich ontwikkeld. De verpakking is geel en geeft dus niet direct een hele gezonde uitstraling. Wel staan er twee poppetjes op die juichen en dit geeft wel de indruk dat het goed voor het lichaam is. Ook staat er duidelijk op de verpakking dat het de natuurlijke weerstand kan ondersteunen en waarschijnlijk geeft ook dit de consument het idee dat het product goed is voor het lichaam. Het smaakt een beetje zurig en de drank is niet dik. Wel is het verpakt in kleine flesjes waardoor men het snel en makkelijk wegdrinkt. Dit product bevat enkel natuurlijke smaken en kleuren. Er zijn dus geen E-nummers aan toegevoegd. De prijs van dit product is 1,19 euro. De ingrediënten zijn Yoghurt, magere melk, suiker, dextrose, aroma, probiotische cultuur: L. Casei. Conclusie. De 4 probiotische producten zijn door de projectgroep met elkaar vergeleken. Wat de projectgroep belangrijk vond bij het vergelijken van deze producten was of het product een claim bevatte, hoe de verpakking eruit zag, de drank niet of wel dik was en of het product een redelijke prijs had. De projectgroep vindt het product prijzig bij een bedrag boven de 2,50. De producten die de projectgroep heeft vergeleken zagen er verschillend uit. Zo heeft ProViact Vanillesmaak een gele verpakking en geeft de consumenten daardoor niet het gevoel dat het een gezond product is. ProViact Yoghurt Drink, Strawberry & Kiwi heeft een groene verpakking. De aardbeien en kiwi staan op de verpakking. De verpakking van Topvit is blauw met wit en de aardbeien zijn ook hier duidelijk te zien. Boutique Dairy heeft niet veel kleurtjes op de verpakking. De verpakking heeft in het midden van het flesje een etiket met aardbei op. Het etiket heeft een roze kleur. Drie van de vier probiotische producten bevatten een claim. ProViact Yoghurt Drink bevat geen claim waardoor de projectgroep dit minder concurrerend vond.

4 Twee van de vier producten bevatten, geen E-nummers. Boutique Dairy en ProViact Vanillesmaak bevatten natuurlijke kleurstoffen en smaken. Boutique Dairy is één van deze producten die dik is. Deze product was dik, net zoals yoghurt. Het meest concurrerende product is TopVit. Het product kost 1,50 en is niet heel duur. Er zaten meer kleine flesjes in verpakt. Het product bevat een duidelijke claim wat consumenten zeker aantrekt als het om gezondheid gaat. De verpakking is blauw en wit waardoor het gezond aangaf. Dit product bevat een E-nummer waardoor het aangaf, dat het product geen natuurlijke smaken en kleurstoffen bevat.

5 Product: Claims Uiterlijk product Presentatie in de winkel Doelgroep van het product. BoutiqueDairy, Het product claimt Op het product staat GoodHeavens natuurlijke barrieres te niet hoeveel yoghurt helemaal achterin divine drinking versterken. het bevat. waardoor het niet yoghurt. TopVit Het product claimt dat De verpakking is zichtbaar was. Het product was probiotische het een probioticum is, blauw met wit en de zichtbaar en dat het bijdraagt aan aardbeien zijn ook stond vooraan bij de normale werking hier duidelijk te zien. andere van het zuivelproducten. immuunsysteem en dat het een bron is van vitamine D en B6. ProViact Het product heeft geen De verpakking is Yogurt Drink, claim. Wel bevat het groen en dit geeft vooraan. Het is Strawberry & product ten minste 100 toch vaak aan dat het zichtbaar voor de Kiwi. miljoen van de gezond is. Bij groen consument. probiotische cultuur krijg je snel de BB-12 Bifidobacterie. gedachten dat het goed is. Ook staan de aardbeien en kiwi erg duidelijk op de ProViact, Het product claimt de verpakking. De verpakking is geel Het product was Vanillesmaak. natuurlijke weerstand te en geeft dus niet zichtbaar en ondersteunen. direct een hele stond vooraan bij gezonde uitstraling. andere Wel staan er twee zuivelproducten. poppetjes op die juichen en dit geeft wel de indruk dat het goed voor je lichaam is.

6 Danone Het product claimt Het product heeft Actimel ondersteunt het groene witte en witte vooraan waardoor aardbei 100 ml immuunsysteem. kleur waardoor het het zichtbaar was. 1 flesje aantrekkelijk en Activia start Het product bevat geen gezond uitzag. Het product heeft een yoghurtdrink claim. Er staat niet aparte vorm. Het bovenaan in het Aardbei en duidelijk bij welke heeft een groene voorste vakje Kiwi flesje 320 werking het product kleur waardoor het waardoor het ml. heeft. echt gezond lijkt. De zichtbaar was. bekende pijl die naar beneden is gericht staat op de Yakult een Het product bevat geen verpakking. Het is een klein roze flesje van 65 duidelijke claim. flesje. bovenaan naast ml het product Activia. Danone Actimel aardbei 100 ml 1 flesje. Dit product bevat 2,1% aardbei. L. Caseï Danone bacteriën, Vitamine B6 en D zitten in het product. Op de bovenkant van de verpakking stond: ondersteunt het immuunsysteem. Dit product bevat ruim 10 miljard exclusieve L. Caseï Danone bacteriën.

7 Op de achterkant van de verpakking staat dat naast de bacterie L. Caseï Danonevitamine, ook nog vitamine B6 en D zijn toegevoegd om het immuunsysteem te ondersteunen. Ook stond aardbei heel duidelijk op de verpakking. De verpakking heeft witte en groene kleur waardoor het aangeeft dat het gezond is. De verpakking zag er aantrekkelijk uit. Wat ook opvallend was, was dat het niet duidelijk werd aangegeven of het een probiotische drank is. Men proeft dat het aardbei was en dat het lekker zoet smaakte. De drank was niet dik en het had een frisse smaak. Er was op de verpakking niet aangegeven hoeveel melk dit product bevatte. Wel stond op de verpakking dat het yoghurt en afgeroomde melk bevatte. Het product bevat geen E- nummers. De prijs van het product is 1,72 voor 4 kleine flesjes van 100 ml. De ingrediënten zijn Yoghurt, afgeroomde melk, suiker of vloeibare suiker (sacharose: 8,4%), aardbei (2,1%), dextrose, concentraat van melkmineralen, verdikkingsmiddel (gemodificeerd tapiocazetmeel), aroma, zuurteregelaar (natriumcitraat), Lactobacillus Caseï Danone, vitamines (B6, D). Activia start yoghurtdrink Aardbei en Kiwi flesje 320 ml. Dit product bevat 2,3% aardbei en 1,2% kiwi. Het is een combinatie van kiwi en aardbei. Het product bevat de bacterie Bifidus ActiRegularis Op de verpakking staat niet welke werking dit product heeft. Wel staat op de verpakking dat het makkelijk is voor onderweg dankzij de afsluitbare fles en wanneer je maar wilt, kunt genieten van de heerlijke smaken. Het product heeft een aparte vorm. Het heeft een groene kleur waardoor het echt gezond lijkt. De bekende pijl die naar beneden is gericht staat op de verpakking. Het heeft een zeer frisse smaak. De fruitsmaak is ook heel aanwezig. Het smaakt zoet en je proeft ook wel citroen. De drank is wel dik waardoor je soms ook kleine pitjes proeft. Het product bevat geen E-nummers. De prijs van het product is niet heel prijzig en bedraagt 0,95 eurocent. De ingedrediënten zijn Yoghurt met Bifidus ActiRegularis, suiker (7,6%), aardbei (2,3%), kiwi (1,2%), verdikkingsmiddelen (acaciagom, gemodificeerd maïszetmeel), aroma s, wortelconcentraat, geconcentreerd bietensap, zuurteregelaars (natriumcitraat, citroenzuur. Yakult een flesje van 65 ml. Dit product bevat geen aardbei. Lactobacillus casei Shirota bacteriën zitten in het product. Op de verpakking is een korte inleiding weergegeven over de geschiedenis van Yakult.

8 Er staat op de verpakking: begin je dag goed met een kleintje Yakult. Op de verpakking is niet duidelijk aangegeven welke werking dit product heeft. Het is zoet en smaakt tegelijk ook zuur. Je krijgt wel gauw een nasmaak. Het heeft een frisse smaak en de drank is niet dik waardoor het makkelijk is om te drinken. Het bevat magere melk maar helaas is op de verpakking niet duidelijk aangegeven wat de hoeveelheid melk is in dit product. Het product bevat geen E-nummer. Dit product bevat een verpakking met 7 flesjes. De prijs is 2,09 euro De ingrediënten zijn water, magere melk, glucose-fructosestroop, suiker, maltodextrine, aroma en de Lactobacillus casei Shirota bacteriën.

Danone Actimel aardbei 100 ml 1 flesje Hoeveel procent aardbei bevat het product? Dit product bevat 2,1% aardbei.

Danone Actimel aardbei 100 ml 1 flesje Hoeveel procent aardbei bevat het product? Dit product bevat 2,1% aardbei. Danone Actimel aardbei 100 ml 1 flesje Dit product bevat 2,1% aardbei. L. Caseï Danone bacteriën. Vitamine B6 en D Op de bovenkant van de verpakking staat: ondersteunt het immuunsysteem. Op de achterkant

Nadere informatie

Bijlage 5 Omschrijving directe concurrenten

Bijlage 5 Omschrijving directe concurrenten Bijlage 5 Omschrijving directe concurrenten Yoghurt & fruit shaker Three is a crowd Activia breakfast Albert Heijn Volle yoghurt, appel, ananas, mango, blauwe druif, muesli (haver-, tarwe- ), suiker, plantaardige

Nadere informatie

De wereld van. Optimel

De wereld van. Optimel De wereld van Volop variatie heeft een breed assortiment aan zuivelproducten. De drink, yoghurt en kwark zijn in verschillende fruitsmaken verkrijgbaar. De vla is verkrijgbaar in de smaakvarianten chocolade,

Nadere informatie

Yakult, elke dag een flesje!

Yakult, elke dag een flesje! Yakult, elke dag een flesje! minder zoet, minder calorieën + vezels + vitamine C de originele smaak Al meer dan 80 jaar Yakult is een lekkere frisse zuiveldrank vol miljarden Lactobacillus casei Shirota.

Nadere informatie

De wereld van. Optimel

De wereld van. Optimel De wereld van Volop variatie heeft een breed assortiment aan zuivelproducten. De drinkyoghurt, yoghurt en kwark zijn in verschillende fruitsmaken verkrijgbaar. De vla is verkrijgbaar in de smaakvarianten

Nadere informatie

Al meer dan 80 jaar. Magisch... of toch niet?

Al meer dan 80 jaar. Magisch... of toch niet? Magisch... of toch niet? Al meer dan 80 jaar In de oude heuvels van de Japanse hoogvlakte wordt het geheim van Yakult bewaard. Een magisch elixir gemaakt van de reuzen bonsai... Complete onzin! Het werd

Nadere informatie

VERSLAG STORECHECK. Drank met extra vitamine D en calcium

VERSLAG STORECHECK. Drank met extra vitamine D en calcium VERSLAG STORECHECK Drank met extra vitamine D en calcium Vrijdag 21 december 2012, Den Haag VERSLAG STORECHECK Drank met extra vitamine D en calcium Tutorgroep 4, VD1-e2 Eline Kion (12073806), Iris Krijger

Nadere informatie

Frisdrank - omschrijving

Frisdrank - omschrijving Terug naar Smaaklessen Frisdrank - omschrijving Er zijn heel veel verschillende soorten frisdranken. Voorbeelden van frisdranken zijn cola, sinas, 7-up, cassis, tonic en bitter lemon. Ook dranken als ijsthee

Nadere informatie

Lesthema 4: Probiotica

Lesthema 4: Probiotica Lesthema 4: Probiotica Wil je wel eens weten: 1 Of je al die reclame over gezonde yoghurtdrankjes mag geloven? 1 Hoe die drankjes dan wel onze darmflora gunstig kunnen beïnvloeden? 1 Wat het verschil is

Nadere informatie

Etiketten lezen voor beginners & nieuwe allergenenwetgeving. Nederlandse Coeliakie Dag 2015 Esther Melenberg, dietiste NCV

Etiketten lezen voor beginners & nieuwe allergenenwetgeving. Nederlandse Coeliakie Dag 2015 Esther Melenberg, dietiste NCV Etiketten lezen voor beginners & nieuwe allergenenwetgeving Nederlandse Coeliakie Dag 2015 Esther Melenberg, dietiste NCV Agenda 1. Etiketten lezen: de basis 2. Glutenvrij en etiketten 3. Wat is er veranderd

Nadere informatie

Zonder toegevoegde kunstmatige zoetstoffen, smaakstoffen of kleurstoffen. Bewaren op een koele, droge plek.

Zonder toegevoegde kunstmatige zoetstoffen, smaakstoffen of kleurstoffen. Bewaren op een koele, droge plek. OTE Caffeine Gel Ingrediënten: Water, maltodextrine, fructose, vruchtensap uit concentraat (ananas, citroen), natuurlijk guaraná-extract, verdikkingsmiddelen (cellulosegom, xanthaangom), natuurlijke smaakstoffen,

Nadere informatie

1947106 - Dextro Energy Gel Liquid appel 60 ml

1947106 - Dextro Energy Gel Liquid appel 60 ml 1947106 - Dextro Energy Gel Liquid appel 60 ml Koolhydraatrijk concentraat voor duursporters. Appelsmaak. Water, dextrose, invertsuikerstroop, zuurmiddel (citroenzuur), aroma, kleurstof (E 150c). 809 190

Nadere informatie

Gesjoemel in het koelvak

Gesjoemel in het koelvak Tekst 1 Lees eerst de vragen in het boekje Examen VMBO-KB. Zoek daarna de antwoorden op in de hierna volgende tekst. Je hoeft de tekst dus niet eerst door te lezen. Let op: deze tekst bestaat uit vijf

Nadere informatie

Delical Wijzer. Eiwitverrijkt

Delical Wijzer. Eiwitverrijkt Delical Wijzer Eiwitverrijkt Eiwitverrijkt Energie- en eiwitverrijkt Delical 1,5 Milk Beverages HP HC is een volledige of aanvullende energie- en eiwitrijke drinkvoeding op melkbasis. Geen vezels toegevoegd.

Nadere informatie

Onzinnige toevoegingen

Onzinnige toevoegingen Na de maaltijd een lekker toetje? Dat hoort er in veel gezinnen bij. Maar van de hoeveelheid suiker in veel kindertoetjes gaat je kind spontaan stuiteren. En verder zit er ook niet veel gezonds in. Onderzoek

Nadere informatie

Dextro Energy Gel Liquid appel 60 ml

Dextro Energy Gel Liquid appel 60 ml 1947106 - Dextro Energy Gel Liquid appel 60 ml Artikelomschrijving Koolhydraatrijk concentraat voor duursporters. Appelsmaak. Water, dextrose, invertsuikerstroop, zuurmiddel (citroenzuur), aroma, kleurstof

Nadere informatie

Isostar sportdrankpoeder Hydrate & Perform Fresh (Grapefruit) 400 g

Isostar sportdrankpoeder Hydrate & Perform Fresh (Grapefruit) 400 g 202834 - Isostar sportdrankpoeder Hydrate & Perform Fresh (Grapefruit) 400 g Sacharose, glucosesiroop, zuurmiddel citroenzuur, natriumcitraat, maltodextrine, calciumfosfaat, natuurlijk aroma, magnesiumcarbonaat,

Nadere informatie

ASSORTIDOOS LUXE GEBAK 20 STUKS

ASSORTIDOOS LUXE GEBAK 20 STUKS ASSORTIDOOS LUXE GEBAK 20 STUKS Assortidoos luxe gebak 20 stuks Bestaande uit: 4 marsepein kasteeltjes, 4 aardbeienschelpjes, 4 Bossche bollen, 4 hazelnoot crèmegebakjes, 4 stroopwafel bavaroisepunten.

Nadere informatie

De Volle Maan Geitenyoghurt Aardbei 150g

De Volle Maan Geitenyoghurt Aardbei 150g Naam van de exploitant: de volle maan Merknaam: VOLLE MAAN Etikettekst (NL) (nl): yoghurt met aardbei Wettelijke verkoopsbenaming (NL) (nl): de volle maan yoghurt met aardbei Biologisch: Ja Biolabel: Biogarantie,

Nadere informatie

Dextro Energy Gel Liquid appel

Dextro Energy Gel Liquid appel Dextro Energy Gel Liquid appel Koolhydraatrijk concentraat voor duursporters. Appelsmaak. Water, dextrose, invertsuikerstroop, zuurmiddel (citroenzuur), aroma, kleurstof (E 150c). 809 190 485 114 koolhydraten

Nadere informatie

Dextro Energy Gel Liquid appel 60 ml

Dextro Energy Gel Liquid appel 60 ml 1947106 - Dextro Energy Gel Liquid appel 60 ml Koolhydraatrijk concentraat voor duursporters. Appelsmaak. Water, dextrose, invertsuikerstroop, zuurmiddel (citroenzuur), aroma, kleurstof (E 150c). 809 190

Nadere informatie

Smoothie s. Aardbei Banaan Smoothie. Aardbei Bosbessen Smoothie. Abrikoos Nectarine Smoothie. Ingrediënten. Bereiding. Ingrediënten.

Smoothie s. Aardbei Banaan Smoothie. Aardbei Bosbessen Smoothie. Abrikoos Nectarine Smoothie. Ingrediënten. Bereiding. Ingrediënten. Smoothie s Aardbei Banaan Smoothie 3/4 kop appelsap 1/2 kop natuur yoghurt 1 bevroren in stukken gesneden banaan 1 kop bevroren aardbeien 1. Giet het appelsap in de blender. 2. Voeg de yoghurt toe en mix

Nadere informatie

Waterles groep 3 t/m 7. Handleiding Waterles. Groep 3 t/m 7

Waterles groep 3 t/m 7. Handleiding Waterles. Groep 3 t/m 7 Handleiding Waterles Groep 3 t/m 7 1 Over de les In de Waterles leren kinderen spelenderwijs waarom het beter is om water te drinken in plaats zoete dranken. Doel van deze les is kinderen te motiveren

Nadere informatie

Inhoud. Voorwoord 5. Een collage maken 6

Inhoud. Voorwoord 5. Een collage maken 6 Inhoud Voorwoord 5 Een collage maken 6 1 Additieven en gezondheid 11 1.1 Het oog wil ook wat! 11 1.2 Op je gezondheid! 17 1.3 Ten minste houdbaar tot... 22 1.4 Afsluiting 25 2 Hulp van bacteriën en schimmels

Nadere informatie

GLUTENVRIJ PRODU. ons assortiment glutenvrije broden

GLUTENVRIJ PRODU. ons assortiment glutenvrije broden GLUTENVRIJ gluten PRODU vrij CT ons assortiment glutenvrije broden glutenv rij T STOEPJE BAKT GLUTENVRIJ EEN HEERLIJKE VARIATIE AAN BRODEN! PRODUC T MUFFIN CHOCOLADE BOULE NATURE 80 gram 60 gram per 2

Nadere informatie

Enquête functional foods

Enquête functional foods Enquête functional foods Naam: James Pechler Leeftijd: 19 Geslacht: man Zoja, hoe bent u iets te weten gekomen over functional foods? Bijvoorbeeld door reclame, Ja Activia Ik koop het soms omdat het lekker

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer 90627

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer 90627 Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 90627 Productnaam Sicilia

Nadere informatie

Bavaroise AE Yoghurt Bosbes

Bavaroise AE Yoghurt Bosbes Braun Met deze vriesstabiele bavaroisepoeders kunt u kiezen uit fruit, chocolade, yoghurt of juist een neutrale smaak voor uw gebak. EAN: 4014826426018 (CE) Basisgegevens Commerciële naam Wettelijke naam

Nadere informatie

ASSORTIDOOS GEBAK 20 STUKS

ASSORTIDOOS GEBAK 20 STUKS ASSORTIDOOS GEBAK 20 STUKS Assortidoos gebak 20 stuks Bestaande uit: 4 tompoucen, 4 kersenrastervlaaitjes, 4 moorkoppen, 4 bananensoezen, 4 appelpunten. Tompouce Bladerdeegplakjes gevuld met banketbakkersroom,

Nadere informatie

Productinformatie producten Koningsontbijt

Productinformatie producten Koningsontbijt Productinformatie producten Koningsontbijt Goudeerlijk brood fijn volkoren... 3 Yam meergranenbrood glutenvrij... 4 Jumbo biologische speltwafels... 5 Campina Langlekker halfvolle melk... 6 Jumbo Woezel

Nadere informatie

landbouw en natuurlijke omgeving 2010 verwerking agrarische producten CSPE KB minitoets bij opdracht 13

landbouw en natuurlijke omgeving 2010 verwerking agrarische producten CSPE KB minitoets bij opdracht 13 landbouw en natuurlijke omgeving 2010 verwerking agrarische producten SPE KB minitoets bij opdracht 13 variant a Naam kandidaat Kandidaatnummer Meerkeuzevragen Omcirkel het goede antwoord (voorbeeld 1).

Nadere informatie

Fruit Smoothies. Aardbeien Banaan Smoothie 9 pag. 11

Fruit Smoothies. Aardbeien Banaan Smoothie 9 pag. 11 Aardbeien Banaan Smoothie 9 pag. 11 Fruit is bij uitstek het ingrediënt voor een lekkere smoothie. Je kunt eindeloos variëren. Laat je inspireren door deze heerlijke recepten. Algemene bereidingswijze

Nadere informatie

Nuttig in bepaalde gev PROBIOTICA

Nuttig in bepaalde gev PROBIOTICA Probiotica zoals yoghurt met bifidus of tabletten met L. casei worden aangeprezen om hun positieve effecten op de gezondheid. Maar hebben ze die ook echt? Nuttig in bepaalde gev Hebt u nog nooit yoghurt

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E:

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 8102221 Productnaam Aardbeien

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E:

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 8103248 Productnaam Exotic

Nadere informatie

DorstDenkers! DorstDenkers

DorstDenkers! DorstDenkers DorstDenkers! Gezonde dorst Wist je dat een mens voor meer dan de helft uit water bestaat? Een baby zelfs 75%! Elke dag raken we veel vocht kwijt via zweet en via plassen natuurlijk. Dat moet snel weer

Nadere informatie

Productinformatie: Melk en melkproducten. Waar gaat deze kaart over? Wat wordt er van jou verwacht? Wat is melk?

Productinformatie: Melk en melkproducten. Waar gaat deze kaart over? Wat wordt er van jou verwacht? Wat is melk? Waar gaat deze kaart over? Deze kaart gaat over de eigenschappen van melk. We vertellen je waarvoor je melk en melkproducten kunt gebruiken. Ook kom je meer te weten over de verschillende soorten melk

Nadere informatie

Bestaande uit: kipschijf, Westfriese BBQ worst, kipsate spies, Daantje hamburger en knoflooksaus.

Bestaande uit: kipschijf, Westfriese BBQ worst, kipsate spies, Daantje hamburger en knoflooksaus. KINDER BBQ PAKKET Bestaande uit: kipschijf, Westfriese BBQ worst, kipsate spies, Daantje hamburger en knoflooksaus. 28% voorgegaarde kipschijf (89% kippenvlees, water, zout, gemodificeerd mosterdzaad,

Nadere informatie

Food Information Regulation

Food Information Regulation Artikel ID: 21183 / 38156 Supplier ID: Bickery Food Group B.V. Pinda's Rood bakje Barcode: 8710296947126 Ingrediënten: PINDA'S, zonnebloemolie, zout. Kan sporen van andere noten bevatten. Verpakt onder

Nadere informatie

Hoe zit het met jou?

Hoe zit het met jou? Hoe zit het met jou? Eet jij veel suikerrijke producten? Let je erop? Drink je veel frisdrank? Doe je vaak extra suiker op je eten of in je drinken? Wie denkt dat hij/zij te veel suiker consumeert? Waarom

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. T: E: W: Artikelnummer

Patisserie Unique New Business B.V. T: E: W:   Artikelnummer Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. T: 085-8771044 E: info@patisserieunique.nl W: www.patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 90621 Productnaam Limoen IJstaart EAN Productomschrijving

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 8108945 Productnaam Framboos

Nadere informatie

Coca-Cola Watermeloen

Coca-Cola Watermeloen Coca-Cola Watermeloen Naam: Klas: 3B Docent: Y. Azoubairi Vak: Economie Datum: 15-10-2018 Inhoudsopgave: Inleiding Doelgroep Marketingsstrategie Communicatiemiddelen Begroting Slot Inleiding: Wij heb en

Nadere informatie

EnergyOatSnack reep Banana Bread

EnergyOatSnack reep Banana Bread 1777473 - EnergyOatSnack reep Banana Bread Havermeelkoekje met gedroogde bananen havervlokken (38%), vloeibare invertsuiker, gedroogde bananen (18%), margarine (palmolie, koolzaadolie, water, emulgator:

Nadere informatie

Wat je moet weten over etiketten...

Wat je moet weten over etiketten... Aan de slag met: etiketten Stimuleer... met gezonde tips ETIKETTEN DOE-BOEK Inleiding Wat je moet weten over etiketten... Werk je als professional (onderwijs, welzijn, zorg) met ouders/opvoeders en kinderen

Nadere informatie

Food Information Regulation

Food Information Regulation Artikel ID: 8529170 Supplier ID: 4260 Artikelomschrijving: gifts kerstbrood in bakblik Barcode: 8719497701605 Mix voor kerstbrood 300g 69% Ingrediënten: tarwebloem, roggebloem, gedroogde bakkersgist, zout,

Nadere informatie

Les 1 woordenschat 2F. de markt de uitvinding favoriet waarde hechten aan waar voor je geld krijgen de consumptie de trend de claim

Les 1 woordenschat 2F. de markt de uitvinding favoriet waarde hechten aan waar voor je geld krijgen de consumptie de trend de claim Fris innoveert Woorden van deze les de markt de uitvinding favoriet waarde hechten aan waar voor je geld krijgen de consumptie de trend de claim de omzet innoveren Wat weet je al? Lees het woord. Kun jij

Nadere informatie

Food Information Regulation

Food Information Regulation Artikel ID: 8529118 Supplier ID: 3841 Artikelomschrijving: bl broodmix in bakblik Barcode: 8719274453413 tarwebloem, zonnebloempitten, roggebloem, zout, gedroogde bakkersgist, rogge zuurdesempoeder, dextrose

Nadere informatie

BODY & FIT. Superfood Smoothies. 10 heerlijke smoothie recepten met Superfoods

BODY & FIT. Superfood Smoothies. 10 heerlijke smoothie recepten met Superfoods BODY & FIT Superfood Smoothies 10 heerlijke smoothie recepten met Superfoods Rode Fruit Smoothie De Rode Fruit smoothie bevat een heelijke combinatie van bramen en aarbeien. De toegevoegde superfoods zorgen

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E:

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 5034 Productnaam Kruimel

Nadere informatie

1. Goji Choco. www. wegmetbuikvet.com. Dit heb je nodig: 1 tl. Hennepzaad. 125 ml Water ½ Bevroren Frambozen

1. Goji Choco. www. wegmetbuikvet.com. Dit heb je nodig: 1 tl. Hennepzaad. 125 ml Water ½ Bevroren Frambozen 1 www. wegmetbuikvet.com 1. Goji Choco Gezond, Lekker en eenvoudig Zo maak je de Goji Choco 1. Maal de hennepzaden fijn in de blender, samen met het water. 2. Voeg de rest van de ingrediënten toe. Maal

Nadere informatie

GESORT. GEBAK nummer 4 02

GESORT. GEBAK nummer 4 02 Productspecificatie Pagina 1 Informatie Houdbaarheid 2 dagen BrutoGewicht 800 g Hoogte 135 mm Breedte/doorsnee 150 mm Lengte 290 mm Sneegewicht 0 g Ingrediënten: Land van herkomst room 31% Denemarken suiker

Nadere informatie

Gezondheid & Voeding

Gezondheid & Voeding Supermarkten immoreel, houden consumenten voor de gek Supermarkten zijn er niet voor onze gezondheid maar om geld te verdienen, en hoe meer geld hoe beter. Nu is het geld verdienen niet het probleem, maar

Nadere informatie

mixen Fruttisso + Lattisso Bereidingswijze Belangrijk om weten Een recept

mixen Fruttisso + Lattisso Bereidingswijze Belangrijk om weten Een recept ice solutions by Fruttisso + Lattisso Als beide, Lattisso en Fruttisso, samen gebruikt worden, kan u met eenvoudige toevoeging van fruit naar keuze uw eigen heerlijk fruitijs maken. Bereidingswijze Breng

Nadere informatie

Food Information Regulation

Food Information Regulation Artikel ID: 21183 / 26271 Supplier ID: Just Red Taartfruit kersen Barcode: 8710296554140 Ingrediënten: kersen (50%), water, suiker, gemodificeerd maïszetmeel, aroma. Ondanks de grootst mogelijke zorgvuldigheid

Nadere informatie

Projectdossier. Datum: 25-1-2013

Projectdossier. Datum: 25-1-2013 Projectdossier Datum: 25-1-2013 Door: Klas: Tutor: Code: Jasmijn Raaijmakers 12067075 Jet Oude Reimer 12016551 Lisanne Revenberg 12013668 Merel Roovers 12030406 Nicola Paden 12038792 VD1 B2 Steijn, S.

Nadere informatie

Food Information Regulation

Food Information Regulation Artikel ID: 8532173 Supplier ID: 489 Artikelomschrijving: deli finest perziken (snoep)gd Barcode: 8719274455899 Suiker, glucosestroop, water, gelatine (varken), 3,3% perziksap uit concentraat, voedingszuren

Nadere informatie

1906057 PowerBar reep Energize Chocolate 55 g

1906057 PowerBar reep Energize Chocolate 55 g 906057 PowerBar reep Energize Chocolate 55 g Koolhydraat-haverzemelen-reep met natrium en magnesium voor sporters chocoladesmaak. Fructose-glucosesiroop, gepofte rijst (rijstgries, suiker, tarweglute,

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E:

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 90607 Productnaam Cheesecake

Nadere informatie

PROBIOTICS Opgemaakt op 07/07/2016

PROBIOTICS Opgemaakt op 07/07/2016 PROBIOTICS Opgemaakt op 07/07/2016 Alfabetisch: Probactiol Bifidus 60C Probactiol Concentrate 50g Probactiol Duo 15C Probactiol Duo 30C Probactiol IB 30C Probactiol Immune 50g Probactiol Infantis 30C

Nadere informatie

Product Informatiegids v1.0. Introductie

Product Informatiegids v1.0. Introductie Introductie Bedankt dat u heeft gekozen voor Proteine-Dieet.eu als uw assistent bij het bereiken van uw streefgewicht! Wij staan altijd garant voor het leveren van betaalbare koolhydraatarme dieet shakes

Nadere informatie

Artikelnummer: K EAN: Bavaroise AE Peren 1 kg

Artikelnummer: K EAN: Bavaroise AE Peren 1 kg Braun Met deze vriesstabiele bavaroisepoeders kunt u kiezen uit fruit, chocolade, yoghurt of juist een neutrale smaak voor uw gebak. EAN: 4014826620010 (CE) Basisgegevens Commerciële naam Wettelijke naam

Nadere informatie

Food Information Regulation

Food Information Regulation Artikel ID: 8506810 Supplier ID: X06008 Artikelomschrijving: candy canes regenboog 28gr Barcode: 8711601790086 Ingrediënten: suiker, glucosestroop, water, citroenzuur, aroma - Kleurstoffen: E104*-E110*-E122*-E129*-E133-E171

Nadere informatie

Maak een eiwitsmoothie zonder Eiwitpoeder

Maak een eiwitsmoothie zonder Eiwitpoeder Maak een eiwitsmoothie zonder Eiwitpoeder Heb je geen zin om een hele pot eiwitpoeder te kopen? Check dan eens dit recept! Deze Eiwitsmoothie bevat 26 gram eiwit. Ingrediënten voor deze smoothie 1 bakje

Nadere informatie

MAXIM SPORTS DRINK. Gebruik Voor, tijdens en na de wedstrijd

MAXIM SPORTS DRINK. Gebruik Voor, tijdens en na de wedstrijd MAXIM SPORTS DRINK Gebruik Voor, tijdens en na de wedstrijd Tijdens het sporten verlies je energie, vocht, mineralen en zouten (= elektrolyten). Dat gebeurt via transpiratievocht (daarom is zweet ook zo

Nadere informatie

Boer'n Yoghurt Muesli Honing 170g

Boer'n Yoghurt Muesli Honing 170g Zuivelhoeve Boer'n yoghurt met honing en muesli, 170 gram EAN: 8711399014791 (CE), 8711399014807 (HE) Basisgegevens Commerciële naam Wettelijke naam 170g Yoghurt met honing en muesli Functionele naam Variant

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer 90616

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer 90616 Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 90616 Productnaam Opera

Nadere informatie

Luxe Pakket Barbecue. Hamburger Een burger gemaakt van gekruid rundergehakt 5 stuks à 100 gram

Luxe Pakket Barbecue. Hamburger Een burger gemaakt van gekruid rundergehakt 5 stuks à 100 gram Luxe Pakket Barbecue Hamburger Een burger gemaakt van gekruid rundergehakt 5 stuks à 100 gram 92% rundvlees, water, zout, dierlijk eiwit, paprikapoeder, kruiden en specerijen (koriander, peper, chili peper,

Nadere informatie

Artikelnummer: EAN: Red Fruits Tart

Artikelnummer: EAN: Red Fruits Tart PANESCOFOOD.COM Een voorgesneden open bosvruchtentaart met braambessen en bosbessen, rode bessen en frambozen op een laagje van chocoladebiscuit. EAN: 5412632506563 (CE) Basisgegevens Commerciële naam

Nadere informatie

Smoothie e-book. zorg goed voor jezelf!

Smoothie e-book. zorg goed voor jezelf! Smoothie e-book Genieten van smoothies is een lekkere en gezonde manier om meer groenten te eten. Je zorgt voor veel extra vitaminen en mineralen. En als je ze goed samenstelt kunnen ze een maaltijd vervangen.

Nadere informatie

Food Information Regulation

Food Information Regulation Artikel ID: 8529599 Supplier ID: 3848 Artikelomschrijving: bl appel-peer sap Barcode: 8719274453482 65% appelsap uit concentraat, 35% perensap uit concentraat. Energetische waarde 178 kj (42 kcal) 0,7

Nadere informatie

PowerBar Original koolhydratengel, Salty Peanut

PowerBar Original koolhydratengel, Salty Peanut 2256968 PowerBar Original koolhydratengel, Salty Peanut Geconcentreerde koolhydratengel met natrium voor sporters. Pindasmaak Maltodextrine, water, fructose, glucosesiroop, natriumchloride, natriumcitraten,

Nadere informatie

Food Information Regulation

Food Information Regulation Artikel ID: 9873630 Supplier ID: 5522 let it snow aardappelchips Barcode: 8719874093224 Aardappelen (62,8%), zonnebloemolie (36,0%), zout(1,2%). Kan sporen van gluten, melk en mosterd bevatten. gluten,

Nadere informatie

Cheery cucumber. Royal Orange Ice Tea. Citrus splash

Cheery cucumber. Royal Orange Ice Tea. Citrus splash Cheery cucumber Is dit een bekende cocktail die iedereen bijna wel kent. Komkommer is gezond, smaakvol en heeft een reinigende werking. Een ideale cocktail wanneer je dus niet helemaal fit voelt of omdat

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. T: E: W:

Patisserie Unique New Business B.V. T: E: W: Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. T: 085-8771044 E: info@patisserieunique.nl W: www.patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 8108612 Productnaam Aardbeientaart EAN 4004311186121

Nadere informatie

Nieuw. in uw winkel 1,85 2, % -15 % -25 % vanaf 4 blikjes * 2,67 (5,34 /kg) 2,99 (7,48 /kg) 0,52 (1,58 /L) Nieuwe smaak.

Nieuw. in uw winkel 1,85 2, % -15 % -25 % vanaf 4 blikjes * 2,67 (5,34 /kg) 2,99 (7,48 /kg) 0,52 (1,58 /L) Nieuwe smaak. Nieuw in uw winkel Nieuwe smaak Yoghurt met Bifidus ActiRegularis op een laagje van aardbei en granaatappel. 2,67 (5,34 /kg) Danone Activia Fusion aardbeigranaatappel 4 x 125 g 3 citrusvruchten Mix van

Nadere informatie

PRODUCTSPECIFICATIE Biologische Boeren Aardbeien Yoghurt

PRODUCTSPECIFICATIE Biologische Boeren Aardbeien Yoghurt Algemeen Productomschrijving ingrediënten: PRODUCTSPECIFICATIE Biologische Boeren Aardbeien Yoghurt Aardbeien Yoghurt van biologische Volle melk, met aardbeien. De vruchtenyoghurt is mild, fris en fruitig

Nadere informatie

15% kipsatéspies (95% kippenvlees, glucose-fructosestroop, kruiden en specerijen

15% kipsatéspies (95% kippenvlees, glucose-fructosestroop, kruiden en specerijen LUXE BARBECUEPAKKET Luxe barbecuepakket Een pakket bestaande uit 5 gemarineerd oerhammetjes, 5 runderhamburgers, 10 runderchipolata, 5 runderspiezen, 5 varkensspiezen, 5 kipsatéspiezen. Gewicht: 3000 gram.

Nadere informatie

Food Information Regulation

Food Information Regulation Artikel ID: 8531861 Supplier ID: 3348 Artikelomschrijving: deli finest slagroom Barcode: 8719075313480 slagroom (30% VG) (melk), suiker 8%, drijfgas (N2O), emulgator (E471) - plantaardig, stabilisator

Nadere informatie

Fitness Natuur. I ngrediëntenlijst. Per portie (30 g met 125 ml magere melk) (30 g met 125 ml magere melk)

Fitness Natuur. I ngrediëntenlijst. Per portie (30 g met 125 ml magere melk) (30 g met 125 ml magere melk) Fitness Natuur Ingrediënten: Granen 94,2% (volkorentarwe 57,3% rijst), suiker, gedeeltelijke bruine invertsuikerstroop, gerstemoutextract, zout, glucosestroop, emulgator : mono- en diglyceriden van vetzuren;

Nadere informatie

soja soja soja soja soja soja

soja soja soja soja soja soja BBQ PAKKET Bestaande uit: doorregen gemarineerde varkenslappen, runderhamburger, Westfriese BBQ worst, Duitse BBQ worst, varkensspies, kipsate spies en knoflooksaus. 18% doorregen gemarineerde varkenslappen

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 101528 Productnaam Tompouce

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E:

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 8109014 Productnaam Slagroom

Nadere informatie

Eerst kijken dan kopen

Eerst kijken dan kopen voeding & gezondheid Test schouderham Eerst kijken dan kopen De supermarkt biedt een enorme keus aan hamsoorten. De Consumentenbond onderzocht schouderham, een van de meestverkochte. De prijsverschillen

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer 90614

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer 90614 Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 90614 Productnaam Crostata

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E:

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 90628 Productnaam Tiramisu

Nadere informatie

Pure Whey Eiwit - Kennismakingsset

Pure Whey Eiwit - Kennismakingsset Zo ondersteunt Pure Whey Eiwit uw gezondheid Eiwitten zijn belangrijke bouwstoffen voor het lichaam. Ze zijn nodig voor groei, herstel en instandhouding van lichaamscellen en weefsels. Niet voor niets

Nadere informatie

Werkblad drankenbord. Drankje: Smaak: Vul in. 1) Hoeveel suiker? 2) Hoeveel suikerklontjes? Vul in

Werkblad drankenbord. Drankje: Smaak: Vul in. 1) Hoeveel suiker? 2) Hoeveel suikerklontjes? Vul in Werkblad drankenbord Drankje: Smaak: 1) Hoeveel suiker? a) Kijk op de verpakking onder voedingswaardetabel bij koolhydraten waarvan suikers hoeveel gram suiker per 100 ml in het pakje zit en vul dit in.

Nadere informatie

Food Information Regulation

Food Information Regulation Artikel ID: 855334 Supplier ID: 28941 Artikelomschrijving: twix single 5gram Barcode: 5159459228 suiker, glucosestroop, TARWEMEEL (17%), palmvet, cacaoboter, magere MELKPOEDER, cacaomassa, LACTOSE, botervet

Nadere informatie

KOOLHYDRAATARM 9DETOX SMOOTHIES

KOOLHYDRAATARM 9DETOX SMOOTHIES KOOLHYDRAATARM 9DETOX SMOOTHIES Alsjeblieft, hierbij ontvang je mijn favoriete Detox Smoothies. Alle recepten zijn voor 1 persoon. Onder elk recept vind je de voedingswaarden voor elk recept, zodat je

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. T: E: W:

Patisserie Unique New Business B.V. T: E: W: Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. T: 085-8771044 E: info@patisserieunique.nl W: www.patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 8109523 Productnaam Vegan gebakje aardbeien

Nadere informatie

Assortimentsoverzicht. zuivel, vruchtensappen en fruitdranken FrieslandCampina

Assortimentsoverzicht. zuivel, vruchtensappen en fruitdranken FrieslandCampina Assortimentsoverzicht zuivel, vruchtensappen en fruitdranken Friesland 2 Assortimentsoverzicht zuivel, vruchtensappen en fruitdranken Over deze brochure Friesland heeft een breed assortiment zuivel, vruchtensappen,

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E:

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 8160 Productnaam Advocaat

Nadere informatie

Smoothies voor kinderen vanaf 1 jaar

Smoothies voor kinderen vanaf 1 jaar Smoothies voor kinderen vanaf 1 jaar Gezond én eenvoudig te bereiden 28 pagina s vol met recepten en tips! Smoothies voor kinderen vanaf 1 jaar 2015 Onderstaande recepten zijn in ieder geval geschikt voor

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E:

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 8106837 Productnaam Cheesecake

Nadere informatie

Marketing of misleiding?

Marketing of misleiding? Marketing of misleiding? 1 2 3 Benaming 4 Wettelijk correct, maar desondanks misleidend 5 6 8 1. Ik begrijp de producent wel, een nieuwe verpakking met gezonde uitstraling is marketingtechnisch heel nuttig

Nadere informatie

Food Information Regulation

Food Information Regulation Artikel ID: 8530171 Supplier ID: 1376 Artikelomschrijving: suiker unie poedersuiker 125gr Barcode: 8710437003230 suiker, anti-klontermiddel (E341) Tastemakers Nederland Energetische waarde Waarvan suikers

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E:

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 16014 Productnaam Lekkerste

Nadere informatie

Food Information Regulation

Food Information Regulation Artikel ID: 9305348 Supplier ID: 44600 Grissini naturel 125g Barcode: 422 8002333009165 Tarwemeel, palmolie, biergist, meel gemoute tarwe, zout. Tarwe, kan sesamzaad bevatten. Het bevat gluten. Bergfood,

Nadere informatie

Experience Design water, water, water.

Experience Design water, water, water. Opdracht 1 water, water, water. CMD 3b Freek Murk 0814805 Welk water is het lekkerst? De test om het water Ik wil graag onderzoeken hoe mensen hun ogen gebruiken. Ik wil graag weten wat een merk doet met

Nadere informatie