Privacy cliënt en supporter

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Privacy cliënt en supporter"

Transcriptie

1 Privacy cliënt en supporter Uw toestemming Door u aan te melden in het systeem en het vinkje voor akkoord te zetten, gaat u akkoord met de manier waarop het Jeugd- en gezinsteam uw gegevens verwerkt zoals is beschreven in dit document. Ook verklaart u de privacy van andere betrokkenen d.w.z. cliënten, supporters en hulpverleners te respecteren. Omgang met uw persoonsgegevens Gegevens die u invoert om u aan te melden en om te communiceren met uw hulpverleners en supporters worden opgeslagen in een geautomatiseerd systeem, bestaande uit de applicaties Plus en Plan. Gegevens van u worden in beide applicaties opgeslagen. Toegang tot uw gegevens hebben: - Uzelf; - De hulpverleners van uw Jeugd- en Gezinsteam die direct betrokken zijn bij de hulpverlening aan u; - Vanaf uw aanmelding tot het moment dat een hulpverlener aan u is toegewezen: het Jeugd- en Gezinsteam waarbij u zich hebt aangemeld; - Door uzelf geautoriseerde gezinsleden en supporters; - Enkele beheerders van het systeem. Al deze mensen hebben via het systeem (vinkje) of op papier getekend voor geheimhouding. Ten behoeve van beleidsinformatie voor de overheid zullen er persoonsgegevens van u en betrokken gezinsleden worden verstrekt aan het Centraal Bureau Statistiek (CBS). De levering en verwerking van deze gegevens is strikt geregeld in de Jeugdwet en het Uitvoeringsbesluit van de Jeugdwet. Daarin is met het oog op de bescherming van de privacy bepaald welke persoonsgegevens verwerkt mogen worden en met welk doel. Daarnaast regelt de CBS-wet op welke wijze het CBS de gegevens mag verwerken en welke voorschriften van toepassing zijn als het gaat om het publiceren van deze gegevens. De gemeente van uw Jeugd- en Gezinsteam ontvangt geanonimiseerde gegevens over de verstrekte hulpverlening ten behoeve van de toetsing van de rechtmatigheid van de financiering van de Jeugd- en Gezinsteams. Wanneer rechtens komt vast te staan dat hulpverleners daartoe gehouden zijn, zullen zij mogen overgaan tot het aan derde(n) verstrekken van naam, adres, woonplaats en BSN-nummer..

2 Hulpverleners zijn primair gehouden aan het privacyreglement of protocol van de eigen instelling en aan de van toepassing zijnde wetgeving. Andere dan de genoemde partijen zullen zonder uw toestemming geen inzage krijgen in uw individuele gegevens. Organisatie Het Jeugd- en gezinsteam valt onder een samenwerkingsverband van instellingen in regio Holland Rijnland. Opdrachtgever van het Jeugd- en gezinsteam is de gemeente waar het Jeugd- en gezinsteam actief is. Uw hulpverlener is in dienst bij één van de aangesloten instellingen, die daarmee ook verantwoordelijk is voor de hulpverlening. Als uw hulpverlener moet worden vervangen, bijvoorbeeld voor vakantie, gebeurt dat in overleg met u behalve als er door een noodsituatie geen gelegenheid is tot overleg. Technische maatregelen ter beveiliging van uw persoonsgegevens Teneinde uw persoonlijke gegevens optimaal te beschermen, worden deze gegevens opgeslagen op beveiligde (web)servers die zich in een beveiligde computerruimte in Brussel (applicatie Plus) en Amsterdam (applicatie Plan) bevinden. Alle dataverbindingen zijn beveiligd volgens the state of the art. Uw gegevens zijn beveiligd met een wachtwoord dat alleen aan u verstrekt wordt. Alleen met dit wachtwoord in combinatie met uw gebruikersnaam kunt u inloggen. Om de veiligheid van het systeem te testen, is in december 2014 een penetratietest uitgevoerd door een hierin gespecialiseerd bedrijf. De test liet zien dat het systeem goed beveiligd is tegen hackers. Wat u zelf kunt doen Wij adviseren u om zorgvuldig om te gaan met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Als u een wachtwoord kiest, zorg dan dat dit niet gemakkelijk te raden is. Een wachtwoord wordt veiliger als het een lang wachtwoord is, bijvoorbeeld een zin, en als er verschillende soorten tekens in staan. Zorg voor een goede beveiliging van de apparatuur die u gebruikt.

3 Wij adviseren u om geen openbaar wifi te gebruiken. Laat uw laptop, tablet of telefoon niet automatisch verbinding maken met wifi, ook niet met de wifi thuis. Het is niet toegestaan technische beveiligingen te omzeilen of te verwijderen of dit voor anderen mogelijk te maken.

4 Geheimhouding en gedragsregels medewerker Uw geheimhoudingsverklaring Door u aan te melden in het systeem en het vinkje voor akkoord te zetten, verklaart u: - te zijn gewezen op de verplichtingen ten aanzien van beveiliging en geheimhouding van informatie die voortvloeien uit uw functie (zie o.a. onderstaande gedragsregels), - te beloven de voorschriften welke zijn of zullen worden gegeven inzake de beveiliging van die gegevens, getrouwelijk te zullen nakomen en - deze gegevens niet opzettelijk of uit onachtzaamheid aan niet gerechtigden te zullen onthullen. Los van onderstaande gedragsregels van het JGT zijn hulpverleners primair gehouden aan het privacyreglement of protocol van de eigen instelling en aan de van toepassing zijnde wetgeving. Gedragsregels voor het zorgvuldig omgaan met JGT gegevens Deze gedragsregels zijn bedoeld voor interne en externe medewerkers van het JGT, professionele supporters en verder iedereen die vanuit zijn professie toegang heeft tot de gegevens van het JGT. Uitgangspunt is dat de gegevens van cliënten, supporters en medewerkers vertrouwelijk zijn en dat er vertrouwelijk mee moet worden omgegaan. Grove onzorgvuldigheid kan leiden tot ontslag. 1. Geef géén cliëntinformatie door aan iemand die niet rechtstreeks betrokken is bij de hulpverlening Praat zorgvuldig, bijvoorbeeld bij de receptie. 3. Houd je wachtwoorden geheim. 4. Kies bij inloggen nooit wachtwoord onthouden. 5. Gebruik geen openbaar wifi. 6. Laat je laptop, tablet of telefoon niet automatisch verbinding maken met wifi, ook niet met de wifi thuis. 7. Wees voorzichtig met het binnenhalen van bestanden van internet, met name.exe bestanden. 8. Bewaar cliëntgegevens alleen in PlusPlan. 2 1 Geef géén patiëntinformatie door als iemand belt (incl. verzekeraar, politie of Raad voor Kinderbescherming), maar noteer de vraag met de gegevens van de beller en stem af met de patiënt. Geeft de patiënt toestemming, noteer dat dan in PlusPlan. Als je de gevraagde informatie met toestemming mag geven of als de patiënt of een ouder (bij patiënt jonger dan 12 jaar) zelf belt: zorg ervoor dat je ervan verzekerd bent dat je de juiste persoon aan de lijn hebt. Dit doe je bijvoorbeeld door terugbellen via een nummer dat al eerder in je bezit was. Let op bij gescheiden ouders. Als het verstrekken van gegevens niet automatisch in PlusPlan wordt vastgelegd, maak hiervan dan zelf een aantekening in PlusPlan.

5 9. Noteer geen vermoedens maar feiten. Check een vermoeden bij de cliënt, dan is het een feit. 10. Bewaar medische gegevens in een afgesloten deel van PlusPlan als trajectaantekening. 11. Communiceer elektronisch met cliënten alleen via PlusPlan. 12. Spreek niet de voic in van de cliënt. 13. Print minimaal en als het kan beveiligd. 14. Zet geen naam en telefoonnummer van cliënten in je smartphone Ga voorzichtig om met social media Ruim je bureau op (clear desk) en doe de deur en kasten op slot bij vertrek. 17. Log uit of vergrendel je scherm (windowstoets + L) als je je werkplek verlaat (clear screen). 18. Gebruik je computer en smartphone verantwoord Zorg voor een goede beveiliging van je computerapparatuur, van je telefoon en van eventuele notities en printoutput Zorg ervoor dat je mobiele telefoon, tablet of computer altijd voorzien is van actuele software en actuele anti-virus updates. 7 2 Bewaar cliëntgegevens dus niet in de mail en op de eigen computer en neem geen cliëntgegevens mee naar buiten. 3 Veel apps verschaffen zich toegang tot je contactgegevens en sturen deze door aan... 4 Wees voorzichtig met wat wat je plaatst op social media. Noem nooit de naam van een cliënt, ga voorzichtig om met de privacy van collega s en houd het blazoen van de praktijk rein. Bescherm je inlogcode en wachtwoord op social media heel goed; iemand die zich als jou voordoet, kan je identiteit misbruiken. Nodigt een cliënt je in je hoedanigheid als professional - uit als vriend op een sociale netwerksite? Dan kun je die cliënt het beste vriendelijk laten weten dat het vanuit je beroepsgroep aanbevolen wordt om geen social media vriendschappen met cliënten aan te gaan. Houd er rekening mee dat communicatie die in , WhatsApp etc. is vastgelegd, op een social medium zoals Facebook kan worden gepubliceerd. Met één druk op de knop kan een hele berichtenwisseling uit WhatsApp worden g d. Scherm je profiel voldoende af op je social media. Privé informatie over de hulpverlener is niet altijd wenselijk in de behandelrelatie. 5 Installeer geen illegale software. Gebruik internet niet voor spelletjes en porno ivm malware infecties. Wees voorzichtig met het binnenhalen van bestanden van internet, met name.exe bestanden. Open geen bijlage in verdachte mail. Verdacht is: onbekende afzender, vreemde teksten. Reageer niet maar verwijder deze mail. 6 Beveilig de toegang tot je mobiele telefoon, tablet of computer met een toegangscode. 7 Stel updates in op 'automatisch bijwerken'. Zet de computer uit aan het eind van de werkdag. Dit bevordert de installatie van updates.

De Jeugd- & Gezinsteams Holland Rijnland geven hulp bij het opvoeden en opgroeien. De teams zijn

De Jeugd- & Gezinsteams Holland Rijnland geven hulp bij het opvoeden en opgroeien. De teams zijn Privacyverklaring Coöperatie Jeugd- en gezinsteams Holland Rijnland U.A. KvK 65311272 Elisabethhof 23 2353 EW Leiderdorp De Jeugd- & Gezinsteams Holland Rijnland geven hulp bij het opvoeden en opgroeien.

Nadere informatie

Informatie over privacy, veiligheid, disclaimer, copyright en gebruiksvoorwaarden

Informatie over privacy, veiligheid, disclaimer, copyright en gebruiksvoorwaarden Plus app gebruiksvoorwaarden (Cliënt) Informatie over privacy, veiligheid, disclaimer, copyright en gebruiksvoorwaarden Vers 1.4 Omgang met uw persoonsgegevens - Persoonlijke gegevens die u via de site

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Mijn Delta Lloyd XY 15418-0915

Algemene Voorwaarden Mijn Delta Lloyd XY 15418-0915 Algemene Voorwaarden Mijn Delta Lloyd XY 15418-0915 Inleiding Voor u ziet u de algemene voorwaarden voor het gebruik van de elektronische diensten bij Delta Lloyd. Deze voorwaarden hebben wij voor u zo

Nadere informatie

Voor de bovenstaande doelstellingen kunnen wij de volgende persoonsgegevens van onze leden vragen:

Voor de bovenstaande doelstellingen kunnen wij de volgende persoonsgegevens van onze leden vragen: Privacyreglement Genootschap 800 Het Genootschap 800 hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In dit document is het privacyreglement vastgelegd van onze vereniging waarin we heldere

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Elektronische Diensten Delta Lloyd XY

Algemene Voorwaarden Elektronische Diensten Delta Lloyd XY Algemene Voorwaarden Elektronische Diensten Delta Lloyd XY 15418-0317 Inleiding In deze voorwaarden staan de afspraken tussen u en Delta Lloyd Levensverzekering N.V., Delta Lloyd Schadeverzekering N.V.,

Nadere informatie

GEBRUIKERSVOORWAARDEN STOCKSPOTS PLATFORM

GEBRUIKERSVOORWAARDEN STOCKSPOTS PLATFORM GEBRUIKERSVOORWAARDEN STOCKSPOTS PLATFORM TOEPASSELIJKHEID Artikel 1. Deze Gebruikersvoorwaarden tussen jou als deelnemer en/of gebruiker van het Stockspots platform. Door aanvraag van een gebruikers account

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Elektronische Diensten C 03.2.30

Algemene Voorwaarden Elektronische Diensten C 03.2.30 Algemene Voorwaarden Elektronische Diensten C 03.2.30 Inleiding Voor u ziet u de algemene voorwaarden voor het gebruik van elektronische diensten bij Delta Lloyd Bank. Deze voorwaarden hebben wij zo duidelijk

Nadere informatie

Gedragsregels. Correct omgaan met informatie over patiënten en medewerkers en eigendommen van het Maasstad Ziekenhuis

Gedragsregels. Correct omgaan met informatie over patiënten en medewerkers en eigendommen van het Maasstad Ziekenhuis Correct omgaan met informatie over patiënten en medewerkers en eigendommen van het Maasstad Ziekenhuis. Maasstad Ziekenhuis 1 Hoe gaan we om met informatie over patiënten en medewerkers, en met eigendommen

Nadere informatie

geheimen van online zelfverdediging

geheimen van online zelfverdediging geheimen van online zelfverdediging DR. Marc INHOUD Laat je niet belazeren! ➊ Houd uw beveiligingscodes geheim. ➋ Zorg ervoor dat uw bankpas nooit door een ander gebruikt wordt. ➌ Zorg voor een goede beveiliging

Nadere informatie

Voorwoord gemeentesecretaris

Voorwoord gemeentesecretaris Werk altijd ibewust Voorwoord gemeentesecretaris Bijv burgers en bedrijven moeten erop vertrouwen dat wij vertrouwelijk met hun gegevens omgaan. Het is de taak van de medewerker om ervoor te zorgen dat

Nadere informatie

Het privacyreglement voor gegevens van personeel verbonden aan de organisatie is verwerkt in het privacyreglement Personeel en Organisatie.

Het privacyreglement voor gegevens van personeel verbonden aan de organisatie is verwerkt in het privacyreglement Personeel en Organisatie. VIT-hulp bij mantelzorg Privacyreglement VIT-hulp bij mantelzorg hecht veel waarde aan de bescherming van de persoonsgegevens van de bij haar geregistreerde mantelzorgers en diens zorgvragers, vrijwilligers,

Nadere informatie

Privacyverklaring Loft Uitvaartbegeleiding

Privacyverklaring Loft Uitvaartbegeleiding Privacyverklaring Loft Uitvaartbegeleiding Loft Uitvaartbegeleiding, gevestigd aan Manpadslaan 22, 2105 MA Heemstede, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze

Nadere informatie

GEDRAGSCODE DIGITALE MEDIA WOONSTAD ROTTERDAM

GEDRAGSCODE DIGITALE MEDIA WOONSTAD ROTTERDAM GEDRAGSCODE DIGITALE MEDIA WOONSTAD ROTTERDAM 30-07-2018 1 INHOUD Inleiding 3 1 Gedragsregels 4 2 Naleving van de code 6 2 INLEIDING Wat zijn digitale media? Onder digitale media verstaat Woonstad Rotterdam

Nadere informatie

Privacyverklaring GeniusApps

Privacyverklaring GeniusApps Privacyverklaring, gevestigd aan Ligusterlaan 89, 7101WR Winterswijk, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Contactgegevens: www.geniusapps.nl

Nadere informatie

Informatie. beveiliging in de ambulancezorg

Informatie. beveiliging in de ambulancezorg Informatie beveiliging in de ambulancezorg De norm voor informatiebeveiliging in de zorg, NEN 7510, is niet vrijblijvend L Vertrouwelijke informatie Werk je in de sector ambulancezorg? Dan is het belangrijk

Nadere informatie

Privacyverklaring VIP Fashion

Privacyverklaring VIP Fashion Privacyverklaring VIP Fashion VIP Fashion, gevestigd aan de, 1251 KW Laren, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Contactgegevens: Joost

Nadere informatie

Privacyverklaring Verloskundigen aan het Spaarne

Privacyverklaring Verloskundigen aan het Spaarne Privacyverklaring Verloskundigen aan het Spaarne Verloskundigen aan het Spaarne, gevestigd aan de, 2011 CP HAARLEM, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze

Nadere informatie

Privacyverklaring Verschilspecialisten.nl

Privacyverklaring Verschilspecialisten.nl Privacyverklaring Verschilspecialisten.nl Verschilspecialisten.nl is een samenwerking tussen Helga van der Hart Training en Coaching en Krachtvoer. Deze bedrijven zijn gevestigd aan de Voortwijk 14 3621

Nadere informatie

Uniforme veiligheidsregels particulieren

Uniforme veiligheidsregels particulieren Uniforme veiligheidsregels particulieren De Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) heeft samen met de Consumentenbond regels opgesteld voor veilig elektronisch bankieren en betalen. Deze veiligheidsregels

Nadere informatie

Privacy verklaring Rijnstad

Privacy verklaring Rijnstad Privacy verklaring Rijnstad Privacyverklaring Rijnstad Pag. 1 van 7 Privacy verklaring Rijnstad Dit is de Privacy verklaring van Rijnstad. Om u goed van dienst te zijn en om ons werk zo efficiënt en effectief

Nadere informatie

Privacy Verklaring. Verwerking van persoonsgegevens

Privacy Verklaring. Verwerking van persoonsgegevens Privacy Verklaring Als Bob de Keukenbouwer hechten wij veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy Verklaring willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij

Nadere informatie

Databeveiligingsmaatregelen voor verenigingen

Databeveiligingsmaatregelen voor verenigingen Databeveiligingsmaatregelen voor verenigingen Fysieke toegang... 2 Toegangsrechten/autorisatie... 2 Netwerkbeveiliging... 2 Verenigingswifi-netwerk... 2 Beheer van IT-middelen... 2 Toegang tot IT... 3

Nadere informatie

Privacyverklaring. Mueller. Versie: 1.1

Privacyverklaring. Mueller. Versie: 1.1 Privacyverklaring Mueller Versie: 1.1 Datum: 24 mei 2018 Privacyverklaring Mueller Inleiding Dit is de privacyverklaring van Mueller. In deze verklaring verschaft Mueller informatie over de persoonsgegevens

Nadere informatie

ipad in beheer nemen met Mobile Iron

ipad in beheer nemen met Mobile Iron ipad in beheer nemen met Mobile Iron Deze handleiding beschrijft welke handelingen je moet uitvoeren om een bestaande ipad te laten beheren met onze beheer tool Mobile Iron. Hiervoor moet je onderstaande

Nadere informatie

Op reis naar het buitenland. Veiligheidsrisico s onderweg

Op reis naar het buitenland. Veiligheidsrisico s onderweg Op reis naar het buitenland Veiligheidsrisico s onderweg 1 Binnenkort gaat u voor uw werk naar het buitenland. Zakelijke reizen naar het buitenland brengen spionagerisico s met zich mee. Ditzelfde geldt

Nadere informatie

Inleiding. Met vriendelijke groet, functioneel applicatie beheerder. tens@shdh.nl

Inleiding. Met vriendelijke groet, functioneel applicatie beheerder. tens@shdh.nl Inleiding Voor u ligt een bundel met snelkaarten. In iedere snelkaart vindt u stap-voor-stap instructies, bijvoorbeeld om in te loggen op Talent & Salaris. Op de volgende pagina is een inhoudsopgave van

Nadere informatie

Checklist Informatiebeveiliging voor praktijkhouder

Checklist Informatiebeveiliging voor praktijkhouder Checklist Informatiebeveiliging voor praktijkhouder Deze checklist is bedoeld voor alle in- en externe medewerkers en dient als hulpmiddel om met elkaar tot een betere informatiebeveiliging te komen. In

Nadere informatie

Privacy Policy Ledûb Volleybal

Privacy Policy Ledûb Volleybal Privacy Policy Ledûb Volleybal Ledûb Volleybal hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan

Nadere informatie

Privacyverklaring Loon en Verhuurbedrijf van der Heiden

Privacyverklaring Loon en Verhuurbedrijf van der Heiden Privacyverklaring Loon en Verhuurbedrijf van der Heiden Datum verklaring:24-05-2018 Loonbedrijf van der Heiden is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Nadere informatie

Privacy Reglement Vereniging van Eigenaars Suyderseezicht te Lelystad

Privacy Reglement Vereniging van Eigenaars Suyderseezicht te Lelystad Privacy Reglement Vereniging van Eigenaars Suyderseezicht te Lelystad De Vereniging van Eigenaars Suyderseezicht (hierna: VvE) hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In dit document

Nadere informatie

Privacy Statement Stichting Vlechter

Privacy Statement Stichting Vlechter Privacy Statement Stichting Vlechter Dit is het Privacy Statement van Stichting Vlechter. Tot Stichting Vlechter behoren de volgende stichtingen: SPiNN, MJD en Trias. Waar we spreken van Stichting Vlechter

Nadere informatie

Privacyverklaring. De Drentse Zaak

Privacyverklaring. De Drentse Zaak Privacyverklaring De Drentse Zaak Versie: 1.0 Datum: 25-05-2018 Privacyverklaring De Drentse Zaak BV Inleiding Dit is de privacyverklaring van De Drentse Zaak BV (hierna genoemd DDZ). In deze verklaring

Nadere informatie

In ons Privacyreglement gebruiken wij een aantal definities (deze definities kunnen in enkelvoud en meervoud worden gebruikt):

In ons Privacyreglement gebruiken wij een aantal definities (deze definities kunnen in enkelvoud en meervoud worden gebruikt): Privacy- en cookie statement ISProjects Privacy Statement In ons Privacyreglement gebruiken wij een aantal definities (deze definities kunnen in enkelvoud en meervoud worden gebruikt): Cookie: een klein

Nadere informatie

In de situatie dat wij persoonsgegevens verzamelen buiten de betrokkene om, zal de bron bij ons bekend zijn.

In de situatie dat wij persoonsgegevens verzamelen buiten de betrokkene om, zal de bron bij ons bekend zijn. Privacyverklaring Een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens is voor DBC Re-integratie van groot belang. Persoonlijke gegevens worden dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Hierbij houden wij ons aan

Nadere informatie

Privacy Statement SMO Breda e.o.

Privacy Statement SMO Breda e.o. Privacy Statement SMO Breda e.o. Dit is het Privacy Statement van SMO Breda e.o. Om u goed van dienst te zijn en om ons werk zo efficiënt en effectief mogelijk uit te voeren, verwerkt SMO Breda e.o. uw

Nadere informatie

Privacyverklaring van Martijn Huisman

Privacyverklaring van Martijn Huisman Privacyverklaring van Martijn Huisman Ik vind het van groot belang dat er verantwoord wordt omgegaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden door mij dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. In

Nadere informatie

Privacyverklaring. Privacy beleid Houserenting4all. Gebruik van persoonsgegevens. Telefonisch Houserenting4all.

Privacyverklaring. Privacy beleid Houserenting4all. Gebruik van persoonsgegevens. Telefonisch Houserenting4all. Privacyverklaring In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden je aan deze verklaring zorgvuldig te lezen. Privacy beleid Houserenting4all

Nadere informatie

Privacyverklaring. Persoonsgegevens die KIEN verwerkt

Privacyverklaring. Persoonsgegevens die KIEN verwerkt Privacyverklaring Privacy is belangrijk voor KIEN. In deze privacyverklaring leggen wij je uit welke persoonsgegevens KIEN van jou verzamelt, waarom en hoe we ervoor zorgen dat we jouw gegevens veilig

Nadere informatie

Register m.b.t. Algemene Verordening Gegevensbescherming betreffende Gymnastiekvereniging Lycurgus-Hygiëa

Register m.b.t. Algemene Verordening Gegevensbescherming betreffende Gymnastiekvereniging Lycurgus-Hygiëa Register m.b.t. Algemene Verordening Gegevensbescherming betreffende Gymnastiekvereniging Lycurgus-Hygiëa 1 Inhoudsopgave 1. Gebruik Digimembers 2. Inschrijfformulier 3. Toestemmingsverklaring 4. Geheimhoudingsverklaring

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING PARKINSON VERENIGING

PRIVACYVERKLARING PARKINSON VERENIGING PRIVACYVERKLARING PARKINSON VERENIGING Via de website (www.parkinson-vereniging.nl) en het platform, waar u een Persoonlijk Parkinson Dossier kunt aanmaken, van De Parkinson Vereniging worden privacygevoelige

Nadere informatie

Privacyverklaring Stichting Facet Ridderkerk

Privacyverklaring Stichting Facet Ridderkerk Privacyverklaring Stichting Facet Ridderkerk Stichting Facet Ridderkerk (hierna: Facet Ridderkerk), gevestigd te Ridderkerk, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens, zoals weergegeven

Nadere informatie

Privacy- en cookieverklaring solvo.nl

Privacy- en cookieverklaring solvo.nl Privacy- en cookieverklaring solvo.nl Via de website www.solvo.nl en de applicatie (app) van Solvo B.V. (hierna: Solvo ) worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Solvo vindt

Nadere informatie

Privacyverklaring ViopTo

Privacyverklaring ViopTo Privacyverklaring ViopTo Voor ons is een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Hierbij houden wij ons aan de eisen

Nadere informatie

De nieuwe wet AVG: Algemene Verordening Gezondheidsgegevens, ingaand per 25 mei 2018, wat houdt dit in voor u en voor ons als fysiotherapiepraktijk?

De nieuwe wet AVG: Algemene Verordening Gezondheidsgegevens, ingaand per 25 mei 2018, wat houdt dit in voor u en voor ons als fysiotherapiepraktijk? De nieuwe wet AVG: Algemene Verordening Gezondheidsgegevens, ingaand per 25 mei 2018, wat houdt dit in voor u en voor ons als fysiotherapiepraktijk? Onderstaand hebben we het reglement summier weergegeven:

Nadere informatie

Wees veilig & beveiligd

Wees veilig & beveiligd Wees veilig & beveiligd Veilig internetten 10 VUISTREGELS 1 Installeer een antivirusprogramma op je computer, tablet en mobiele telefoon Schakel automatische updates en firewall in Scan maandelijks je

Nadere informatie

Privacy reglement cliënten, gasten, naasten en andere externe relaties

Privacy reglement cliënten, gasten, naasten en andere externe relaties Privacy reglement cliënten, gasten, naasten en andere externe relaties Stichting De Cirkel hecht veel waarde aan de bescherming van de persoonsgegevens van haar cliënten, gasten, vrijwilligers, personeel

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING PARKINSON VERENIGING

PRIVACYVERKLARING PARKINSON VERENIGING PRIVACYVERKLARING PARKINSON VERENIGING Via de website (www.parkinson-vereniging.nl) en het platform, waar u een Persoonlijk Parkinson Dossier kunt aanmaken, van De Parkinson Vereniging worden privacygevoelige

Nadere informatie

Elektronische Diensten

Elektronische Diensten Elektronische Diensten Algemene Voorwaarden Inleiding voorwaarden elektronische diensten Voor u ziet u de algemene voorwaarden voor het gebruik van elektronische diensten bij OHRA. Deze voorwaarden hebben

Nadere informatie

Privacy Statement Nederlands Migratie Instituut (NMI)

Privacy Statement Nederlands Migratie Instituut (NMI) Privacy Statement Nederlands Migratie Instituut (NMI) Dit is het Privacy Statement van het NMI. Om u goed van dienst te zijn en om ons werk zo efficiënt en effectief mogelijk uit te voeren, verwerkt het

Nadere informatie

Privacyverklaring Privacybeleid

Privacyverklaring Privacybeleid Privacyverklaring In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden je aan deze verklaring zorgvuldig te lezen. Bijgewerkt op: 1 mei

Nadere informatie

Privacyverklaring 20 mei 2018

Privacyverklaring 20 mei 2018 Privacyverklaring 20 mei 2018 IK KAN HET OOK! BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS Ik kan het ook! neemt de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Uw persoonlijke gegevens zullen niet aan derden worden verkocht

Nadere informatie

Werkinstructie thuiswerken voor het installeren van de software en handleiding. Gemeente Beverwijk

Werkinstructie thuiswerken voor het installeren van de software en handleiding. Gemeente Beverwijk Werkinstructie thuiswerken voor het installeren van de software en handleiding Gemeente Beverwijk Inleiding. De infrastructuur van het netwerk van de Gemeente Beverwijk biedt de mogelijkheid tot thuiswerken.

Nadere informatie

Privacy Policy. Wat voor gegevens verzamelen wij? Datum van inwerkingtreding: 1 september 2018

Privacy Policy. Wat voor gegevens verzamelen wij? Datum van inwerkingtreding: 1 september 2018 Privacy Policy Datum van inwerkingtreding: 1 september 2018 Dit is de Privacy Policy van Mobility Solutions and Services B.V. (hierna te noemen Hely, "wij," "ons" of "onze"), een onderneming met adres

Nadere informatie

Adres: Tel: +31 (0) Lindehof Zuid EE Eersel PRIVACYREGLEMENT

Adres: Tel: +31 (0) Lindehof Zuid EE Eersel PRIVACYREGLEMENT PRIVACYREGLEMENT Nieuwe wet op de privacy, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), vanaf d.d. 25 mei 2018 van Jolanda Verdegaal Coaching Eersel. Bij Jolanda Verdegaal coaching is uw privacy

Nadere informatie

STUDENTENACCOUNT Gebruikersnaam en paswoord

STUDENTENACCOUNT Gebruikersnaam en paswoord Dienst ICT Algemene Directie en Hogeschooldiensten Nationalestraat 5 B-2000 Antwerpen Dienst ICT T +32 3 613 11 51 F +32 3 613 13 52 Gebruikersnaam en paswoord Handleiding v1.3 12-4-2013 IDENTIFICATIEFICHE:

Nadere informatie

MijnHoogstraat Het patiëntenportaal van De Hoogstraat Revalidatie

MijnHoogstraat Het patiëntenportaal van De Hoogstraat Revalidatie MijnHoogstraat Het patiëntenportaal van De Hoogstraat Revalidatie Patiëntenportaal MijnHoogstraat Het patiëntenportaal MijnHoogstraat biedt u een beveiligde, digitale omgeving waarin u toegang heeft tot

Nadere informatie

1. Inleiding Wat is MijnRevalidatieFriesland? Wat is DigiD? 3 DigiD aanvragen 3

1. Inleiding Wat is MijnRevalidatieFriesland? Wat is DigiD? 3 DigiD aanvragen 3 Inhoud 1. Inleiding 3 1.1 Wat is MijnRevalidatieFriesland? 3 1.2 Wat is DigiD? 3 DigiD aanvragen 3 2. Inloggen en uitloggen 4 2.1 Inloggen 4 2.2 Uitloggen 5 3. Hoe werken de verschillende onderdelen? 6

Nadere informatie

MijnZGV Gedreven door kennis Gericht op gezondheid www.geldersevallei.nl/mijnzgv MijnZGV is uw persoonlijke, online patiëntenportaal. Via een beveiligd onderdeel op www.geldersevallei.nl heeft u inzage

Nadere informatie

Kwaliteitsdocument. Privacy Statement

Kwaliteitsdocument. Privacy Statement Kwaliteitsdocument Privacy Statement Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Waarop is dit Privacy Statement van toepassing?... 3 3. Persoonsgegevens... 3 Van wie verwerkt Elan persoonsgegevens?... 3 Wie is

Nadere informatie

Binnen deze privacy policy komen de volgende onderdelen aan bod:

Binnen deze privacy policy komen de volgende onderdelen aan bod: Privacy Policy Fysiotherapie R.H. Wolters hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy wordt getracht op een heldere en transparante manier informatie te gegeven

Nadere informatie

Privacyverklaring. Grondslag voor verwerking van deze persoonsgegevens is:

Privacyverklaring. Grondslag voor verwerking van deze persoonsgegevens is: Privacyverklaring Vrij in Bewegen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacyverklaring leest u hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om uw privacy

Nadere informatie

Privacyverklaring en persoonsgegevens

Privacyverklaring en persoonsgegevens Privacyverklaring en persoonsgegevens Uw privacy wordt door ons gerespecteerd. Huisartsen Oranjekliniek Vathorst streeft ernaar om uw privacy zo goed mogelijk te waarborgen en zal vertrouwelijk omgaan

Nadere informatie

Privacyverklaring IMW

Privacyverklaring IMW Privacyverklaring IMW Dit is de privacyverklaring van Stichting Instituut voor Maatschappelijk Werk in Tilburg. Om u goed van dienst te zijn en om ons werk zo efficiënt en effectief mogelijk uit te voeren,

Nadere informatie

Privacyverklaring msx-shop.nl

Privacyverklaring msx-shop.nl Inhoud 1. Inleiding 1 1.1 Vereisten verwerking persoonsgegevens... 2 1.2 Aanvullende vereisten... 2 1.3 Systeem... 2 1.3.1 Msx-shop.nl... 2 1.3.2 E-mailadressen voor beheerders en webmaster... 2 1.3.3

Nadere informatie

Privacy Policy Webshop bezoekers

Privacy Policy Webshop bezoekers Privacy Policy Webshop bezoekers Printerette Digishop BV hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING. Januari 2019

PRIVACYVERKLARING. Januari 2019 PRIVACYVERKLARING Januari 2019 PRIVACYVERKLARING Jeugdtrauma Herstel Limburg vindt het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met gegevens van u en/of die van uw kind. Hieronder beschrijven we in het kort

Nadere informatie

PRIVACY BELEID. Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;

PRIVACY BELEID. Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt; PRIVACY BELEID JoyRo hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy beleid willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij

Nadere informatie

Als uw behandelend therapeut heb ik als enige toegang tot de gegevens in uw dossier. Ik heb een wettelijke geheimhoudingsplicht (beroepsgeheim).

Als uw behandelend therapeut heb ik als enige toegang tot de gegevens in uw dossier. Ik heb een wettelijke geheimhoudingsplicht (beroepsgeheim). UW PRIVACY Voor een goede behandeling is het noodzakelijk dat ik, als uw behandelende therapeut, een dossier aanleg. Dit is ook een wettelijke plicht opgelegd door de WGBO. Uw dossier bevat aantekeningen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Mijn Verzekeringen

ALGEMENE VOORWAARDEN Mijn Verzekeringen ALGEMENE VOORWAARDEN Mijn Verzekeringen Laatste wijziging: 24 september 2018 ALGEMENE VOORWAARDEN Mijn Verzekeringen Inhoudsopgave 1 Algemene voorwaarden... 3 1.1 Regels voor het gebruik van Mijn Verzekering...

Nadere informatie

Ik neem de privacy van persoonsgegevens zeer serieus en ga zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens.

Ik neem de privacy van persoonsgegevens zeer serieus en ga zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens. Ik neem de privacy van persoonsgegevens zeer serieus en ga zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens. Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met mijn privacy- en cookiebeleid Je gegevens zullen

Nadere informatie

wat te doen wat niet te doen valkuilen wat moet u rapporteren hoe blijft u overtuigend

wat te doen wat niet te doen valkuilen wat moet u rapporteren hoe blijft u overtuigend wat te doen wat niet te doen valkuilen wat moet u rapporteren hoe blijft u overtuigend 1. Laat u niet misleiden door het weggeven van vertrouwelijke informatie Reageer nooit op e-mails of telefoontjes

Nadere informatie

Handleiding Mezzedo.nl

Handleiding Mezzedo.nl Handleiding Mezzedo.nl voor deelnemers (Versie 26 augustus 2014) Deze handleiding vindt u ook op: www.resultaatmeetgroep.nl Weten waar je staat en waar je naar toe gaat? 1 Inhoud Korte introductie... 3

Nadere informatie

Met het voorzetten van het bezoek van deze website accepteer je de volgende gebruiksvoorwaarden.

Met het voorzetten van het bezoek van deze website accepteer je de volgende gebruiksvoorwaarden. Privacy beleid Marieke de Koning illustreren en schilderen Marieke de Koning illustreren en schilderen respecteert de privacy van de bezoekers aan haar website, in het bijzonder de rechten van de bezoekers

Nadere informatie

Privacyverklaring. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens Qdiving verzamelt en gebruikt en met welk doel.

Privacyverklaring. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens Qdiving verzamelt en gebruikt en met welk doel. Privacyverklaring In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens Qdiving verzamelt en gebruikt en met welk doel. Privacy beleid Qdiving is een duikcentrum, met daaraan verbonden een opleidingscentrum

Nadere informatie

Handleiding Office 365 IN EEN NOTENDOP ALLES OVER OFFICE 365 CARLO KONIJN CHI COMPUTERS HEERHUGOWAARD

Handleiding Office 365 IN EEN NOTENDOP ALLES OVER OFFICE 365 CARLO KONIJN CHI COMPUTERS HEERHUGOWAARD 2014 Handleiding Office 365 IN EEN NOTENDOP ALLES OVER OFFICE 365 CARLO KONIJN CHI COMPUTERS HEERHUGOWAARD Inhoud Inleiding... 2 Aanmelden bij office 365 via het portaal.... 2 Het portaal en gebruikers:...

Nadere informatie

Naam, voornaam, adres, telefoonnummer en adres vragen we op zodra je het contactformulier van onze website invult.

Naam, voornaam, adres, telefoonnummer en  adres vragen we op zodra je het contactformulier van onze website invult. PRIVACYVERKLARING Wanneer je onze website bezoekt, verzamelen wij waar nodig jouw persoonlijke gegevens. Deze worden door ons verwerkt voor de doeleinden waarvoor we je gegevens nodig hebben. Omdat wij

Nadere informatie

MijnHoogstraat. Het patiëntenportaal van De Hoogstraat Revalidatie

MijnHoogstraat. Het patiëntenportaal van De Hoogstraat Revalidatie MijnHoogstraat Het patiëntenportaal van De Hoogstraat Revalidatie Patiëntenportaal MijnHoogstraat Het patiëntenportaal MijnHoogstraat biedt u een beveiligde, digitale omgeving waarin u toegang heeft tot

Nadere informatie

- Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;

- Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt; Privacy Verklaring HOV Libertatis Primitiae Brielle hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij

Nadere informatie

Privacy Statement Vrijwilligers Hoogeveen

Privacy Statement Vrijwilligers Hoogeveen Privacy Statement Vrijwilligers Hoogeveen Dit is het Privacy Statement van VrijwilligersHoogeveen. Om u goed van dienst te zijn en om ons werk zo efficiënt en effectief mogelijk uit te voeren, verwerkt

Nadere informatie

N.B. Daar waar in deze privacyverklaring een persoon met hij, hem of zijn wordt aangeduid, wordt tevens zij of haar bedoeld.

N.B. Daar waar in deze privacyverklaring een persoon met hij, hem of zijn wordt aangeduid, wordt tevens zij of haar bedoeld. Privacyverklaring Inleiding 216 hecht grote waarde aan zorgvuldige en veilige omgang met privacygevoelige informatie. 216 heeft daarom deze privacyverklaring opgesteld. Met deze privacyverklaring geeft

Nadere informatie

KraamZorgCompleet OnLine instellen en gebruiken. Voor Android tablet of telefoon

KraamZorgCompleet OnLine instellen en gebruiken. Voor Android tablet of telefoon KraamZorgCompleet OnLine instellen en gebruiken Voor Android tablet of telefoon Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Algemeen...1 1.1 Toegang tot inlogportalen...1 Hoofdstuk 2 Basic account...3 2.1 Microsoft Remote

Nadere informatie

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 18 december 2018.

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 18 december 2018. Godetiaweg 84 2555 RZ Den Haag info@balans4you.nl www.balans4you.nl KvK Haaglanden 27287119 ING 5067003 NL65INGB0005067003 BTW NL1517.72.447.B01 Privacybeleid Balans4you In het kader van onze dienstverlening

Nadere informatie

Voordekunst heeft de verwerking van de persoonsgegevens aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens.

Voordekunst heeft de verwerking van de persoonsgegevens aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens. De diensten onder de naam voordekunst worden aangeboden door Stichting voordekunst (hierna: voordekunst ). De bepalingen in dit gelden voor de gebruikers (onder wie Projectmakers en Donateurs) van de diensten

Nadere informatie

De Koninklijke Harmonie s-hertogenbosch

De Koninklijke Harmonie s-hertogenbosch PRIVACYBELEID In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) per 25 mei 2018 De Koninklijke Harmonie s-hertogenbosch Inhoudsopgave Inleiding Persoonsgegevens die wij verwerken Bijzondere

Nadere informatie

Hoe geven wij dit als Kinderopvang Smile vorm:

Hoe geven wij dit als Kinderopvang Smile vorm: Privacy beleid Kinderopvang Smile hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In dit privacy beleid willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

Informatiebeveiliging

Informatiebeveiliging Informatiebeveiliging Praktische adviezen voor informatiebeveiliging waarmee je gelijk aan de slag kunt. Digitaal, maar ook op de werkvloer, thuis of op locatie bij een klant. Uitgave mei 2018 Totaal ontzorgd

Nadere informatie

I N H O U D 2. REIKWIJDTE KLACHTEN... 8

I N H O U D 2. REIKWIJDTE KLACHTEN... 8 PRIVACYREGLEMENT I N H O U D INLEIDING... 3 1.BEGRIPSB EPALINGEN... 4 2. REIKWIJDTE... 5 3. DOEL VAN DE PERSO ONSREGISTRATIE... 5 4. TE VERZAM ELEN GEG EVENS... 5 5. TOEGANG TOT PERSOONSG EGEVENS... 6

Nadere informatie

Privacy Policy. Arnhemseweg AA APELDOORN /

Privacy Policy. Arnhemseweg AA APELDOORN / Privacy Policy Ambris Studio hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

- Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;

- Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt; Voorwoord Voor u ligt het privacy beleid van Kinderdagverblijf Ouders Wensch ( hierna te noemen OW). Dit beleid is opgesteld in mei 2018 ten behoeve van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit

Nadere informatie

Net2 Anywhere - Installatie

Net2 Anywhere - Installatie Anywhere - Installatie Wat is Anywhere? Anywhere is een reeks van applicaties die gebruik maken van het internet om extra functies toe te voegen aan uw toegangscontrolesysteem. De beveiligde webserver

Nadere informatie

Uitvaartcentrum Oost-Groningen

Uitvaartcentrum Oost-Groningen Privacyverklaring Uitvaartcentrum Oost-Groningen Versie: 1.0 Datum: 9 juli 2018 Privacyverklaring Uitvaartcentrum Oost-Groningen B.V. Inleiding Dit is de privacyverklaring van Uitvaartcentrum Oost-Groningen

Nadere informatie

Mijn SKB Uw persoonlijke online zorgportaal

Mijn SKB Uw persoonlijke online zorgportaal Mijn SKB Uw persoonlijke online zorgportaal In deze folder leest u hoe Mijn SKB werkt, welke gegevens u kunt inzien en wat u kunt doen met Mijn SKB. Mijn SKB Uw persoonlijke online zorgportaal Als patiënt

Nadere informatie

ICT Beveiliging DO s en DON Ts

ICT Beveiliging DO s en DON Ts ICT Beveiliging DO s en DON Ts wat te doen wat niet te doen valkuilen wat moet u rapporteren hoe blijft u overtuigend We zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor onze beveiliging. Volg de tips in dit handboek

Nadere informatie

Privacy Policy KOSdata. Februari 2019

Privacy Policy KOSdata. Februari 2019 W.A. Scholtenweg 3 9422 BR Smilde Tel. nummer: Emailadres: Website: BTW nummer: IBAN: BIC: KvK nummer: 0592-730967 info@kosdata.nl www.kosdata.nl 852285802B01 NL60RABO0177491418 RABONL2U 56728794 Februari

Nadere informatie

Privacy reglement cliënten, naasten en andere externe relaties VPTZ Berkenstein

Privacy reglement cliënten, naasten en andere externe relaties VPTZ Berkenstein Privacy reglement cliënten, naasten en andere externe relaties VPTZ Berkenstein VPTZ Berkenstein hecht veel waarde aan de bescherming van de persoonsgegevens van haar cliënten, vrijwilligers personeel

Nadere informatie

Privacy Policy James&Co

Privacy Policy James&Co Introductie James&Co vindt het belangrijk dat jouw persoonsgegevens goed beschermd worden. Via jamesenco.nl slaan wij gegevens op wanneer jij de website bezoekt, een account aanmaakt of informatie opvraagt.

Nadere informatie

Privacyverklaring Grip IT Consultancy B.V. Website

Privacyverklaring Grip IT Consultancy B.V. Website Privacyverklaring Grip IT Consultancy B.V. Website Copyright 2018, Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt, in enige vorm

Nadere informatie

Dynatek Privacyverklaring

Dynatek Privacyverklaring Dynatek Privacyverklaring In deze privacyverklaring kunt u lezen hoe uw gegevens worden beschermd en gebruikt. Deze verklaring is opgesteld conform de nieuwe privacy regelgeving (GDPR) en laatst gewijzigd

Nadere informatie