IntelliTrax. - Minimale meethoogte: 2 mm - Maximale lengte: 165 cm - Ondersteunt alle ISO-normen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "IntelliTrax. - Minimale meethoogte: 2 mm - Maximale lengte: 165 cm - Ondersteunt alle ISO-normen"

Transcriptie

1 TM IntelliTrax Automatisch kleurmeetsysteem voor vellen- en rotatieoffsetpersen t.b.v. reclame- en verpakkingsdrukwerk X-Rite s IntelliTrax is de nieuwste ontwikkeling in de sterk groeiende lijn van grafische producten waarmee X-Rite de kleur in het gehele proces van ontwerp t/m productie beheert. IntelliTrax is de snelst verkrijgbare automatisch scannende meter voor vellen- en rotatieoffsetpersen. Het basismodel is eenvoudig uit te breiden met tal van extra opties, om tot een maximale productiviteit te komen. - Minimale meethoogte: 2 mm - Maximale lengte: 165 cm - Ondersteunt alle ISO-normen Densiteit Waardes ±0.00 Delta E ICC profielen PROFILE pol. filter POLARISATIE Densiteit Densiteiten worden grafisch weergegeven gedurende de totale oplage. Waardes De door u gewenste data verschijnt op ieder moment op het scherm. E Bekijk kleurverschillen in de door u gekozen referentie t.o.v. de oplage. Profielen Maak op ieder moment ICC-profielen van uw pers aan. Polarisatie Instelbaar polarisatiefilter welke geen invloed heeft op kleurmetingen.

2 CMI is in 1998 opgericht door Chris Trimbach speciaal om kleurmanagement toepasbaar te maken voor digitale workflows binnen grafische bedrijven. CMI werd al snel één van de hoofdrolspelers in dit marktsegment en is de grootste X-Rite distributeur in Europa. CMI is de partner die kleurmanagement volledig in uw workflow implementeert. Specifieke workflows, RIP s en wensen van klanten zijn bekend. De doelstelling is om kleur-management voor iedereen inzichtelijk te maken met de hoogste nauwkeurigheid. Alle stappen in het grafische proces kunnen worden behandeld: van concept tot en met productie. De installaties die verricht worden door CMI zijn meestal gebaseerd op apparatuur en software van X-Rite, wereldmarktleider van kleurmeetapparatuur. Het basisprincipe is dat wanneer een kleur gemeten kan worden deze ook te beheersen is. Zonder metingen, beschrijvingen en controles kan kleur een zeer onrendabel, ambitieus en tijdrovend punt zijn. Numerieke data maken een kleur meer inzichtbaar, precies en eenvoudiger te communiceren. Wij zijn een begin en maken voor u een uitbreiding in de wereld van kleurmanagement en kleurcontrole. Dit door de basisuitleg te geven van de kleurwetenschap en -theorie, de verschillende kleurmeetmethodes alsmede de verschillende stappen in het proces waar kleur belangrijk is. Door deze kennis beschikbaar te maken binnen uw bedrijf wordt kleur beheersbaar en kan goed over kleur worden gecommuniceerd. Uiteindelijk wordt de kennis en apparatuur gebruikt om: - de impact van reproducties te verhogen door een beter kleurgebruik - het sterk verminderen van opstarttijden bij drukpersen - als extra hulpmiddel om de kleurstabiliteit van digitale persen te optimaliseren - steunkleurbibliotheken te optimaliseren via Niet voor niets werd snel ons motto: Geen gezeur met kleur.

3 IntelliTrax Het Ultra snelle IntelliTrax-systeem scant de kleurstrip van een drukvel (102 cm) binnen 15 seconden 1. Dat is minimaal 2 keer zo snel als vergelijkbare systemen en zeker 50 maal 2 zo snel als met de hand meten. Het systeem levert via het beeldscherm de gebruiker voortdurend alle informatie over de status van de pers waardoor direct die wijzigingen doorgevoerd kunnen worden om snel en juist tot de beste kleurbalans te komen. Sneller opstarten De basisgedachte bij het ontwikkelen van het IntelliTraxsysteem lag volledig bij het verkorten van de insteltijden, die steeds belangrijker worden bij de huidige tendens naar kleinere oplages en meer jobs per dag. Deze ontwikkeling alleen al rechtvaardigt de investering in de IntelliTrax van X-Rite. IntelliTrax met dynamische polarisatie Door het gepattenteerde dynamische polarisatie-systeem geeft de IntelliTrax densiteitwaarden met of zonder polarisatie, om het verschil tussen densiteiten van natte en droge inkten te compenseren. Als enig systeem kan IntelliTrax gelijktijdig kleurdata en gepolariseerde densiteiten meten en direct weergeven. ISO of eigen norm Alle kwaliteitseisen kunnen vooraf worden gedefinieerd zodat u direct weet of u binnen een bepaalde norm werkt. Deze norm kan een industriestandaard zijn (zoals ISO ) of een overeengekomen kwaliteitsnorm met uw opdrachtgever. Dit maakt u zeer flexibel en onafhankelijk. Betere kwaliteitscontrole De IntelliTrax geeft de gemeten waardes real-time door in een grafische verkeerslicht -vorm, waarbij groen: goed betekent, geel: let op en rood: fout. Door dit verschil in attentiewaarde kan de drukker probleemgebieden direct herkennen en bijsturen waardoor de kwaliteit niet alleen eerder maar ook veel beter wordt bereikt. Tijdens de job en achteraf een uitgebreide rapportage IntelliTrax biedt u de mogelijkheid om alle data in de eigen SQL database op te slaan. Dit systeem geeft u de mogelijkheid om standaard en/of naar uw eigen wensen, aangepaste rapportages te produceren voor het management of de pre-press afdeling. Specifieke rapportagemogelijkheden: Gedetailleerde kleurinformatie Data voor managementinformatie zoals gebruikte papiersoorten, materiaalverbruik e.d. Zeer snelle ROI Door de steeds stijgende concurrentiedruk behoren de overheadkosten in opdrachten te worden geminimaliseerd. Het IntelliTrax-systeem bespaart u dan ook veel tijd en materiaal. Een systeem dat niet alleen uw bedrijfsrendement verhoogt, maar ook uw concurrentiepositie verbeterd. 1. Gebaseeerd op de meting van een drukvel van 102 cm lengte onder praktijkomstandigheden gemeten Scansnelheid gebaseerd op vlakken van 5 x 5 mm Snelheid handmeter gebaseerd op 4 seconden per gemeten positie voor 200 vlakken van 5 mm 2. Gebaseerd op de meting van een drukvel van 102 cm lengte met 200 vlakken die allemaal handgemeten moeten worden (gemiddelde snelheid 4 sec. per vlak) maakt 800 seconden. Dit is dus 53 maal sneller.

4 IntelliTrax D Automatisch scannende spectro-densitometer IntelliTrax D is het basismodel voor de vierkleuren-drukker. Ideaal voor diegene die alleen full-color drukken en weinig complexe steunkleuren. Natuurlijk kan dit systeem eenvoudig ge-upgrade worden, indien dit naderhand wordt vereist. De spectrofotometer van de IntelliTrax D levert u de gegevens die gebaseerd zijn op densitometrische standaarden. Hierdoor blijft het verband met de bestaande densitometers bestaan, inclusief de uitbreiding van snelheid, nauwkeurigheid en eenvoud. In één overzicht alle volvlakdensiteiten: IntelliTrax S De oplosssing voor 4+ drukkers Met IntelliTrax S is de software verder uitgebreid om niet alleen de vier proceskleuren te meten maar ook de L*a*b*- data van steunkleuren als PANTONE, speciale eigen huisstijlkleuren en ook de papiertint. Ideaal waar opdrachtgevers veel waarde hechten aan de juiste weergave van merkkleuren. Deze X-Rite oplossing is het systeem voor het topsegment in de markt. Volgens de industrievoorwaarden worden kleurvariaties aangegeven, zodat de juiste kleur gehaald wordt. IntelliTrax ICC Voor persprofielen Daar waar persprofielen gewenst zijn levert X-Rite het model IntelliTrax ICC. Deze geïntegreerde oplossing levert u zeer eenvoudig ICC-persprofielen. Niet alleen in de vier proceskleuren maar tot en met 8 kleuren (CMYK + 4). IntelliTrax ICC biedt u tevens de mogelijkheid deze ICC-profielen terug te koppelen naar de pre-press. Door deze terugkoppeling zullen drukproeven een veel betere match hebben met het drukresultaat. IntelliTrax ICC produceert ICC-profielen voor maximaal 8 kleuren, via een mini-target niet veel groter dan een standaard kleurstrip. Voorbeeld van een multi-color ICC-target

5 De op densiteit gebaseerde metingen, zoals puntverbreding, kunnen gemakkelijk geëvalueerd worden met de standaarduitvoering van de IntelliTrax. Een speciale functie in IntelliTrax informeert de drukker in één overzicht over alle kleurproblemen van een opgegeven druktoren. IntelliTrax communiceert met de industriestandaarden zoals delta-e ( E) zodat ook klant-specifieke eisen kunnen worden bereikt. Alle versies van IntelliTrax S hebben standaard de bibliotheken van PANTONE zodat ook de controle op steunkleuren optimaal plaatsvindt Hoe IntelliTrax ICC werkt Er wordt een voorgedefiniëerde target gekozen met de juiste setting voor het ICC-profiel als maximaal inktdekking, maximaal zwart en bij CMYK+ de kleur van de extra inkt in Lab. De target wordt bij de kleurstrip geplaatst op het drukvel. Eerst wordt met de kleurstrip de pers in balans gebracht. Dan wordt tijdens het drukproces de target gemeten. De gemeten vlakken kunnen nadien ook nog worden gecontroleerd. IntelliTrax ICC maakt het ICC-profiel en slaat dit op in een gewenste directory. IntelliTrax ICC maakt gebruik van onderdelen van de zeer professionele X-Rite s MonacoPROFILER profiling software.

6 Geavanceerde mogelijkheden om uw drukproces te beheersen Dynamische polarisatie (optioneel) De combinatie van fotospectraal en densiteiten meten met één systeem biedt uitkomst voor die opdrachten waarbij zowel de kleurcontrole als de procescontrole belangrijk zijn. In grote delen van de wereld worden densitometers al uitgerust met polarisatiefilters zodat de verschillen tussen metingen van natte en droge inkt minimaal zijn. Kleurcontrole door middel van fotospectraal meten kan echter niet met een polarisatiefilter. Dit laatste probleem is opgelost met de nieuwste optie op de IntelliTrax, de Dynamische Polarisatie (DP). Deze optie zorgt ervoor er dat de gemeten densiteiten met of zonder polarisatie weergegeven kunnen worden. De kleurdata zijn niet gepolariseerd. Dit alles met dezelfde meter. Door middel van dit, door X-Rite gepatenteerde, systeem kunnen er in één scandoorgang tegelijkertijd densiteiten als fotospectrale waardes gemeten worden. Intuïtieve touchscreen interface De gehele opbouw van de IntelliTrax software is gebaseerd op een overzichtelijk touchscreen interface met duidelijke iconen. Alle menu s kunnen via het hoofdmenu worden gekozen en de gebruiker hoeft geen computerexpert of color-management specialist te zijn. Netwerk systeem IntelliTrax is ontworpen om via het netwerk (local & widearea) gekoppeld te worden aan andere IntelliTrax-systemen. Wanneer meerdere systemen aan elkaar zijn gekoppeld kunnen opdrachtgegevens en kleurstandaarden centraal worden opgeslagen. De chef-drukkerij heeft dan niet alleen toegang tot meerdere drukpersen maar ook tot verschillende druklocaties. Persresultaten kunnen worden vergeleken, maar ook de resultaten van een groot project. Robuust systeem De industriële constructie met extreem duurzame materialen geven de garantie dat deze opgewassen is tegen de harde omstandigheden in de drukkerij. Jaar na jaar in één-, twee- of drie-ploegendienst. CIP4 en JDF geschikt Om het drukproces nog verder te automatiseren en nog beter in de workflow te integreren supporteert IntelliTrax de industrie CIP4 en JDF standaarden. Dit maakt de opstart van een opdracht nog sneller en nauwkeuriger. Vooruitkijkende sensor De meetkop van de IntelliTrax bevat een geavanceerde sensor welke de spectrofotometer over het drukvel begeleid. Als de scanner oost/west loopt dan zal de sensor een noord/zuid meting verrichten om de kleurstrip te lokaliseren. Hierdoor wordt direct de juiste kleurstrip gevonden en voorkomt meetproblemen bij een niet juist gepositioneerd drukvel.

7 Accessoires X-Rite 530 spectrodensitometer De direct aangesloten X-Rite 530 spectrodensitometer aan het IntelliTrax-systeem, maakt het de drukker mogelijk spectrale karakteristieken van iedere kleur of papiersoort te meten. MonacoPROFILER U haalt het maximale uit uw IntelliTrax ICC-systeem met de MonacoPROFILER-oplossing, speciaal voor de professionele printbedrijven en drukkerijen. De extra opties: Maak eigen targets speciaal voor specifieke media. Pas de parameters aan van een bestaand ICC-profiel. Middelen meerdere ingemeten targets - een ICC-profiel van meerdere gemeten drukvellen geeft een nauwkeuriger perskarakteristiek - of om een gemiddelde te maken van meerdere persen voor een algemeen persprofiel. Bespaar geld door vermindering van inktverbruik en meer controle van de pers. Meer aansluiting met de pre-press. Verbeter de kleurkwaliteit van uw scanner, proefsysteem en kleurenprinters. Betere controle en stabiliteit met digitale drukpersen.

8 Neem de eerste stap Bereken zelf hoe snel u uw IntelliTrax-systeem heeft terug verdiend. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons. Neem ook kennis van andere oplossingen die uw organisatie veel gemak kunnen geven. IntelliTrax Systems Geïntegreerd touchscreen interface Vooruitkijkende sensor (CCD) Volledige TCP/IP network ondersteuning Zeer robuust systeem CIP4 support Real-time, grafische data reportage Ondersteunt omkeerbare drukpers Alle densiteit metingen Volvlak densiteit, puntverbreding, drukcontrast, grijsbalans, samendruk, hue error/grayness Tracklengtes: 508, 737, 813,1016 en 1650 mm 2 jaar garantie (3e jaar optioneel) Computer Hardware Dell Pentium 4 processor (Industriële PC optioneel) 17 Elo touchscreen LCD monitor Service/Training Systeemtraining in eigen huis Opties Kleurmanagement: Kleur en kleurverschil (DeltaE en Lab) * Volledige PANTONE bibliotheek Papierkleur en helderheid * max. 16 druktorens ** Vervaardiging van ICC-profielen Polarisatiefilter, automatisch instelbaar Accessoires X-Rite 530 Series handheld spectrodensitometer MonacoPROFILER software (standalone) * Niet beschikbaar op IntelliTrax D ** max. 6 druktorens met IntelliTrax D Create Prepare Execute Plan / Gather Design / Capture Client Review Check / Fix Files Prepare Files Final Proof Make Plates Set Up Press Run Job Finish/ Fulfill IntelliTrax System CMI bv Keurweg NX Waalwyk Nederland Tel. +31(0) Fax +31(0) Internet info@cmicc.com Versie 2.1 (okt 2006)

CMBO ISO 12647-2:2013. Fons Put 26 mei 2016. Fons.put@vigc.be www.vigc.be @VIGCbe

CMBO ISO 12647-2:2013. Fons Put 26 mei 2016. Fons.put@vigc.be www.vigc.be @VIGCbe CMBO ISO 12647-2:2013 Fons Put 26 mei 2016 Fons.put@vigc.be www.vigc.be @VIGCbe Voorbeschouwingen Praktijk - voorbereiding Doeldensiteit Punttoename Grijsbalans Kleurprofielen 27/05/16 Drukstandaardisatie

Nadere informatie

Welkom bij MAN Roland Benelux

Welkom bij MAN Roland Benelux Welkom bij MAN Roland Benelux Werner Moriaux Managing Director 2 Welkom bij MAN Roland Benelux 3 De grafische industrie Printing Industry 2001 to 2005 30% 20% 10% 0% -10% -20% -30% 22% -18% -30% Productivity

Nadere informatie

Wij bieden u het totale gamma densitometers, fotometers van het merk FAG aan.

Wij bieden u het totale gamma densitometers, fotometers van het merk FAG aan. Wij bieden u het totale gamma densitometers, fotometers van het merk FAG aan. KWALITEITSCONTROLESYSTEMEN NIEUW FAG FLASHDENS Densitometer, spectrofotometer in lijn speciaal ontworpen om gemonteerd te worden

Nadere informatie

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Slimmer samenwerken met SharePoint Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Workflows, forms, reports en data WAAROM KIEZEN VOOR K2? Of u nu workflows moet maken voor items in SharePoint

Nadere informatie

mengkleuren "à la minute"

mengkleuren à la minute mengkleuren "à la minute" offset ColorMatic is onderdeel van Tronrud Engineering Financiële besparingen Beduidend lagere opslagruimte Slechts 15 basiskleuren en alleen een minimale opslagruimte is nodig.

Nadere informatie

Draadloze registratie en alarmering

Draadloze registratie en alarmering Draadloze registratie en alarmering www.re5al.nl Draadloze (temperatuur)registratie IceSpy Notion Pro is de opvolger van het succesvolle System5 en maakt gebruik van de nieuwste draadloze technieken. Niet

Nadere informatie

Draadloze registratie en alarmering

Draadloze registratie en alarmering Draadloze registratie en alarmering www.re5al.nl Draadloze (temperatuur)registratie IceSpy Notion Pro is de opvolger van het succesvolle System5 en maakt gebruik van de nieuwste draadloze technieken. Niet

Nadere informatie

Welkom bij Flyersonline. Hoewel onze naam anders doet vermoeden omdat u ook al jaren online bij ons terecht kunt, zijn we een echte drukkerij.

Welkom bij Flyersonline. Hoewel onze naam anders doet vermoeden omdat u ook al jaren online bij ons terecht kunt, zijn we een echte drukkerij. Echt drukkers Welkom bij Flyersonline. Hoewel onze naam anders doet vermoeden omdat u ook al jaren online bij ons terecht kunt, zijn we een echte drukkerij. Een drukkerij met meer dan 30 jaar ervaring,

Nadere informatie

VASP Geavanceerde management- en controlesoftware. World leaders in process control.

VASP Geavanceerde management- en controlesoftware. World leaders in process control. VASP Geavanceerde management- en controlesoftware World leaders in process control. Integrale beheersing van uw gehele proces Binnen veel industriële en commerciële processen zijn de juiste omgevingscondities

Nadere informatie

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Nieuwe generatie intercom met verbeterde functionaliteiten voor veelzijdige beveiliging en gebouwbeheer Net2 Entry is het meest gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Rayplicker. Say Yes to digital dentistry

Rayplicker. Say Yes to digital dentistry Rayplicker Say Yes to digital dentistry Introductie De Rayplicker geeft u de mogelijkheid om op een eenvoudige en efficiënte manier kleur te bepalen van de tand. De Rayplicker analyseert de helderheid,

Nadere informatie

Bruker. RAPIDplus. RAPIDplus. Infrarood detectie voor het waarnemen van toxische industriële gassen

Bruker. RAPIDplus. RAPIDplus. Infrarood detectie voor het waarnemen van toxische industriële gassen Bruker Infrarood detectie voor het waarnemen van toxische industriële gassen De RAPID, Infrarood Detector voor het waarnemen van toxische industriële gassen De is een revolutionair detectiesysteem dat

Nadere informatie

Technische informatie

Technische informatie .3 Offsetinkten Algemene informatie 09008 ISO 2846- en 647-2 / Altona Testsuite L*a*b waarden voor vierkleureninkten Betreffende colourmanagement wordt keer op keer gevraagd wat de juiste L*a*b* waarden

Nadere informatie

PDF-standaarden in een handomdraai

PDF-standaarden in een handomdraai PDF-standaarden in een handomdraai Didier Haazen 29 maart 2018 didier.haazen@vigc.be www.vigc.be VIGC 29/03/2018 PDF standaarden in een handomdraai 2 VIGC 29/03/2018 PDF standaarden in een handomdraai

Nadere informatie

KOMORI FREEDOM OFF IMPRESSION FREEDOM OFF CHOICE

KOMORI FREEDOM OFF IMPRESSION FREEDOM OFF CHOICE KOMORI FREEDOM OFF IMPRESSION FREEDOM OFF CHOICE Digital open Network KOMORI MIS & K-Station I hear and I forget. I see and I remember. I do and I understand. Confucius Software en Automatisering Software

Nadere informatie

Een PDF rondreis. Didier Haazen Juni

Een PDF rondreis. Didier Haazen Juni Een PDF rondreis Didier Haazen Juni 2016 didier.haazen@vigc.be www.vigc.be Even kaderen... 23/06/2016 Een PDF rondreis 2 Even kaderen... PDF/X-4 4 ALL Project ter ondersteuning van nieuwe PDF-standaarden

Nadere informatie

FACEBOOK WI-FI RUCKUS UNLEASHED. Technote. Alcadis Vleugelboot CL Houten

FACEBOOK WI-FI RUCKUS UNLEASHED. Technote. Alcadis Vleugelboot CL Houten FACEBOOK WI-FI RUCKUS UNLEASHED Technote Versie: 1.0 Auteur: Herwin de Rijke Datum: 8 december 2016 Alcadis Vleugelboot 8 3991 CL Houten www.alcadis.nl 030 65 85 125 Inhoud 1 Inleiding... 2 1.1 1.2 1.3

Nadere informatie

PDF-standaarden in een handomdraai

PDF-standaarden in een handomdraai PDF-standaarden in een handomdraai Didier Haazen 20 september 2018 didier.haazen@vigc.be www.vigc.be VIGC 20/09/2018 PDF in een handomdraai 2 VIGC 20/09/2018 PDF in een handomdraai 3 VIGC 20/09/2018 PDF

Nadere informatie

Adobe Acrobat 7.0 Professional De complete oplossing voor documentgebruik in samenwerking en productie van drukwerk op basis van PDF-bestanden

Adobe Acrobat 7.0 Professional De complete oplossing voor documentgebruik in samenwerking en productie van drukwerk op basis van PDF-bestanden Adobe Acrobat 7.0 Professional De complete oplossing voor documentgebruik in samenwerking en productie van drukwerk op basis van PDF-bestanden 2004 Adobe Systems Incorporated. All Rights Reserved. 3 Acrobat

Nadere informatie

Knelpunten en praktische richtlijnen

Knelpunten en praktische richtlijnen Knelpunten en praktische richtlijnen Erik Koldenhof Koldenhof Grafimedia Expertise Problematiek en kernpunten Ondanks gebruik van ICC toch onvoorspelbaar kleurgedrag Partijen presenteren verschillende

Nadere informatie

ISO :2013. Prinect User Days Brussel 2017 Michèl Walinga Heidelberg Benelux, 10-11/5/2017

ISO :2013. Prinect User Days Brussel 2017 Michèl Walinga Heidelberg Benelux, 10-11/5/2017 ISO 12647-2:2013 Prinect User Days Brussel 2017 Michèl Walinga Heidelberg Benelux, 10-11/5/2017 Agenda 1. Welke standaarden zijn gewijzigd? 2. Invloeden op kleurbeoordeling 3. Spectrale kleurmeting 4.

Nadere informatie

QuickStart automatisering van uw codeeroplossing

QuickStart automatisering van uw codeeroplossing QuickStart automatisering van uw codeeroplossing Voor nauwgezetheid en productiviteit START Scan de code en ontdek meer over Domino QuickStart Domino codeerautomatisering Dankzij QuickStart, Domino s automatiseringsoplossing,

Nadere informatie

Snap-on Tools B.V. De Trompet 2100 1967 DC Heemskerk E -Mail: Benelux.info@snapon.com Internet: www.snap-on.eu

Snap-on Tools B.V. De Trompet 2100 1967 DC Heemskerk E -Mail: Benelux.info@snapon.com Internet: www.snap-on.eu Product ondersteuning Als u kiest voor een Snap-on diagnosetester, krijgt u er een diagnosepartner bij. Goede raad is duur, maar niet voor Snap-on klanten! Ervaren diagnose experts staan u graag bij, bel

Nadere informatie

Batching. Een beter begrip van uw batchingsysteem

Batching. Een beter begrip van uw batchingsysteem Een beter begrip van uw batchingsysteem Voor het ontwerp van een standalone batchingsysteem moeten de onderdelen zorgvuldig worden geselecteerd, op basis van de unieke procesvereisten. Batchingsystemen

Nadere informatie

Output Performance. Service informatie

Output Performance. Service informatie Service informatie Output Performance Productiviteit verhogen De productiesystemen van Heidelberg worden gekenmerkt door hun hoge potentieel aan output. De combinatie van speciale opties en steeds effectievere

Nadere informatie

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Nieuwste generatie intercom met verbeterde functionaliteiten voor veelzijdige beveiliging en gebouwbeheer Net2 Entry is het meest

Nadere informatie

Beknopte handleiding SQ Vieuw software

Beknopte handleiding SQ Vieuw software Beknopte handleiding SQ Vieuw software Het startscherm met de verschillende opties: - Logger Set-up : het programmeren van de datalogger naar een gewenste configuratie - Download Data: het halen van data

Nadere informatie

LeesMij Aangepaste uitvoerprofielen voor de Fiery-afdrukcontroller maken met Fiery Color Profiler Suite: System 9R2

LeesMij Aangepaste uitvoerprofielen voor de Fiery-afdrukcontroller maken met Fiery Color Profiler Suite: System 9R2 LeesMij Aangepaste uitvoerprofielen voor de Fiery-afdrukcontroller maken met Fiery Color Profiler Suite: System 9R2 In dit document wordt beschreven hoe u met Fiery Color Profiler Suite een aangepast uitvoerprofiel

Nadere informatie

Bent u makelaar en wilt u uw actuele woningaanbod tonen op één of meerdere LCD TV beeldschermen in uw etalage?

Bent u makelaar en wilt u uw actuele woningaanbod tonen op één of meerdere LCD TV beeldschermen in uw etalage? Bent u makelaar en wilt u uw actuele woningaanbod tonen op één of meerdere LCD TV beeldschermen in uw etalage? Door een koppeling met RealWorks, Goes en Roos of een andere gegevensbron wordt uw woningaanbod

Nadere informatie

Persinformatie 1/5. Werkplekken in drukkerijen worden met moeraanzetters van Atlas Copco ergonomischer

Persinformatie 1/5. Werkplekken in drukkerijen worden met moeraanzetters van Atlas Copco ergonomischer Persinformatie 1/5 Werkplekken in drukkerijen worden met moeraanzetters van Atlas Copco ergonomischer Accugereedschap versnelt doekwissel bij drukpersen Accumoeraanzetters van Atlas Copco Tools vergemakkelijken

Nadere informatie

Emeris Log oplossing. Sleutel functies en voordelen

Emeris Log oplossing. Sleutel functies en voordelen Emeris Log oplossing Met de Emeris Log-oplossing kunt u de consumptie van een watermeter 24 uur per dag controleren. Het is eenvoudig te installeren en voorkomt dure IT-projecten. Het concept bestaat uit

Nadere informatie

Raceroom Benelux Wij brengen het circuit naar u!

Raceroom Benelux Wij brengen het circuit naar u! Raceroom Benelux Wij brengen het circuit naar u! Memorabele Evenementen! De interesse in de motorsport verbindt mensen wereldwijd. Met de RaceRoom haalt u wereld beroemde race circuits, werkelijke motorgeluiden

Nadere informatie

Introductie. exacqvision M-Series

Introductie. exacqvision M-Series Introductie exacqvision M-Series Introductie M-Series All-In-One Recorder Agenda Introductie & positionering Voordelen Specificatie & vergelijking Productnummers Aanvullende informatie M-Series All-in-One

Nadere informatie

Regas als bedrijf. Regas B.V. is een landelijke speler en actief binnen

Regas als bedrijf. Regas B.V. is een landelijke speler en actief binnen Regas als bedrijf Regas B.V. is een landelijke speler en actief binnen de geestelijke gezondheidszorg en jeugdzorg. Binnen de maatschappelijke dienstverlening en maatschappelijke opvang/ vrouwenopvang

Nadere informatie

Release notes MobiScout

Release notes MobiScout Release notes MobiScout versie 1.5.86 Release versie 1.5.86 ULF log viewer toegevoegd in instellingen menu, alleen voor database beheerder. AP2731. Uitleg toegevoegd op canbus rapportage omtrent de berekening

Nadere informatie

Fiery-kleurenreferentie

Fiery-kleurenreferentie 2014 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 9 juni 2014 Inhoud 3 Inhoud Inleiding op Fiery-kleurenreferentie...5 Concepten

Nadere informatie

FPi 5500: De ideale enveloppen-vulmachine voor grote postvolumes!

FPi 5500: De ideale enveloppen-vulmachine voor grote postvolumes! FPi 5500: De ideale enveloppen-vulmachine voor grote postvolumes! FPi 5520 FPi 5540 Met fill & start comfort functie FPi 5560 Automatisch vouwen en vullen is eenvoudig met het professionele en innovatieve

Nadere informatie

Tonerbased productieprintsystemen

Tonerbased productieprintsystemen DIGITAL PRINTING Tonerbased productieprintsystemen De huidige trend van kleine oplages, korte leveringstermijnen en bestellingen via internet vormt een hele uitdaging voor de klassieke offsetdrukkerij.

Nadere informatie

Rondreis door de PDFgeschiedenis,

Rondreis door de PDFgeschiedenis, Rondreis door de PDFgeschiedenis, nieuwe standaarden aan de horizon Didier Haazen November 2016 didier.haazen@vigc.be www.vigc.be Even kaderen... 29/11/2016 Designer sessie: update standaarden en evoluties

Nadere informatie

+31 (0) E:

+31 (0) E: Precisie Dynamometer PCE-LFG-Serie Precisie Dynamometer voor spannings- en drukkrachtmeting / met 5 verschillende meetpunten / RS-232 en USB-interface / software voor data-analyse De Precisie Dynamometer

Nadere informatie

Grip-IT Planning & Forecasting Tool. Voor beheerste Operations en bestuurbare proces-prestaties

Grip-IT Planning & Forecasting Tool. Voor beheerste Operations en bestuurbare proces-prestaties Grip-IT Planning & Forecasting Tool Voor beheerste Operations en bestuurbare proces-prestaties Wat is Grip-IT? Een snelle en degelijke applicatie voor planning en capaciteitsmanagement, bijvoorbeeld als

Nadere informatie

2-Poorts USB 3.1 (10Gbps) kaart - 2x USB-C - PCI Express

2-Poorts USB 3.1 (10Gbps) kaart - 2x USB-C - PCI Express 2-Poorts USB 3.1 (10Gbps) kaart - 2x USB-C - PCI Express Product ID: PEXUSB312C Bereid u voor op de toekomst van universele connectiviteit en hoge snelheden. Deze kaart voegt twee USB-C poorten toe aan

Nadere informatie

TigerStop. Automatische lengte-aanslag

TigerStop. Automatische lengte-aanslag Bedieningspaneel Tiger Calvet (optioneel) TigerStop De TIGERSTOP is een automatisch opduw- en lengte-aanslagsysteem dat perfect aansluit bij uw nieuwe of bestaande machine. Met een TigerStop ben u verzekerd

Nadere informatie

uw portaal voor technisch facilitair management unica online

uw portaal voor technisch facilitair management unica online uw portaal voor technisch facilitair management unica online , Altijd en overal inzicht in uw technische installaties Snel en eenvoudig een storing melden? Inzicht in het energiegebruik van uw installaties?

Nadere informatie

Instellingen. Gebruikersprofiel Via het gebruikersprofiel vul je jouw gegevens in. Volg de stappen en klik steeds op Volgende.

Instellingen. Gebruikersprofiel Via het gebruikersprofiel vul je jouw gegevens in. Volg de stappen en klik steeds op Volgende. Instellingen Apparaat wizard Via de apparaat wizard wijzig je het type trainer dat je wilt verbinden. Aan de hand van de afbeeldingen selecteer je de juiste trainer. Klik op Volgende en doorloop de vervolgstappen

Nadere informatie

30.01.2012 Pagina 1 van 9

30.01.2012 Pagina 1 van 9 specificatie SCHRÖDER zwenkbuigmachine type Multi Power Bend MPB Inleiding De Multi Power Bend is een servo aangedreven zwenkbuigmachine met een draaibare bovenbalk, te gebruiken als automatische gereedschapwisselaar.

Nadere informatie

DrainVision VISIONELE MONITORING. monitoring solutions

DrainVision VISIONELE MONITORING. monitoring solutions DrainVision VISIONELE MONITORING monitoring solutions Brengt digitale intelligentie naar de hedendaagse tuinbouwindustrie. Na vele jaren onderzoek en ontwikkeling door top wetenschappers en technologen

Nadere informatie

Act-in RTI Software Suite

Act-in RTI Software Suite Act-in RTI Software Suite Die Act-in RTI Software Suite Wij helpen U op Food weg Industrie naar betere 4.0 resultaten! 29-9-2015 Aandachtspunten Industrie 4.0 in perspectief Realtime Improvement Suite

Nadere informatie

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 1

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 1 Enterprise Resource Planning Hoofdstuk 1 Een basis om inzicht te krijgen in Enterprise Resource Planning-systemen Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner Leerdoelstellingen

Nadere informatie

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware INTEGRATIE CONTINUE INNOVATIE WORKFLOW ONDERSTEUNING ABECON-CONSULTANCY OVER ABECON Microsoft Dynamics Nieuwe kansen in een veranderende media wereld Standaard

Nadere informatie

MULTIMEDIABOX.nl Custom made solutions hardware & software. Advanced Menu

MULTIMEDIABOX.nl Custom made solutions hardware & software. Advanced Menu MULTIMEDIABOX.nl Custom made solutions hardware & software Advanced Menu Datum: 07-06-2011 Versie: V0.01 Auteur: Multimediabox.nl RVB Plaats: Eindhoven 1 Waarschuwing: In dit document kunnen instellingen

Nadere informatie

Kleur & kwaliteit Deel 3: Densitometrie

Kleur & kwaliteit Deel 3: Densitometrie Kleur & kwaliteit 3 Deel 3: Densitometrie 3.1 Meetprincipe van een opzichtdensitometer 4 3.2 Filters in de densitometer 6 3.2.1 Kleurfilters en helderheidsfilters 6 3.2.2 Polarisatiefilters 8 3.3 Densitometrische

Nadere informatie

Trimble Gebruikersdag 2018

Trimble Gebruikersdag 2018 Ronald van Coevorden Advanced Solutions Manager EMEA JUNI 2018 Trimble Gebruikersdag 2018 Gepositioneerd voor een wereldwijde markt PARTNERS IN 110 LANDEN KANTOREN IN 35 LANDEN ONDERZOEK- & ONTWIKKELCENTRA

Nadere informatie

ABSOLUTE! AOS! DIGIMATIC SCHUIFMAAT

ABSOLUTE! AOS! DIGIMATIC SCHUIFMAAT ABSOLUTE! AOS! DIGIMATIC SCHUIFMAAT UITGERUST MET AOS (ADVANCED ONSITE SENSOR) INDUCTIEVE ENCODER HANDMEETGEREEDSCHAP EN GEGEVENSVERWERKING Nieuw! ABSOLUTE AOS DIGIMATIC schuifmaat Een nieuwe serie prijsgunstige

Nadere informatie

TOUCH SCREEN BEDIENDEEL. Veiligheid en comfort binnen handbereik

TOUCH SCREEN BEDIENDEEL. Veiligheid en comfort binnen handbereik TOUCH SCREEN BEDIENDEEL Veiligheid en comfort binnen handbereik INT TSG De perfecte match voor zowel een traditioneel als modern interieur, dankzij het kleine formaat en het strakke design. touch screen

Nadere informatie

SCANNEN MET DE HARTSLAG VAN UW BEDRIJF DE NETWERKSCANNER DIE PAST BIJ DE MANIER WAAROP U WERKT

SCANNEN MET DE HARTSLAG VAN UW BEDRIJF DE NETWERKSCANNER DIE PAST BIJ DE MANIER WAAROP U WERKT KV-N1058X Documentscanner SCANNEN MET DE HARTSLAG VAN UW BEDRIJF DE NETWERKSCANNER DIE PAST BIJ DE MANIER WAAROP U WERKT Altijd naar het juiste doel scannen Kantooromgevingen, werkplekken en bedrijfsprocessen

Nadere informatie

Colormanagement software voor ColorEdge-monitoren

Colormanagement software voor ColorEdge-monitoren Colormanagement software voor ColorEdge-monitoren MET COLOREDGE EN COLORNAVIGATOR 7 BEREIKEN CREATIEVE PROFESSIONALS EEN NAUWKEURIGE KLEURWEERGAVE VOOR HUN VEELZIJDIGE WENSEN. Wat is ColorNavigator 7?

Nadere informatie

Interactief, real time security management

Interactief, real time security management P2000 en P2000LE SECURITY MANAGEMENT SYSTEEM Interactief, real time security management P2000 Security Management Systeem Schaalbaar, intuïtief en eenvoudig in gebruik Het Johnson Controls P2000 security

Nadere informatie

IT SOLUSCOPE. intuïtiviteit, traceerbaarheid, overzichtelijkheid

IT SOLUSCOPE. intuïtiviteit, traceerbaarheid, overzichtelijkheid IT SOLUSCOPE intuïtiviteit, traceerbaarheid, overzichtelijkheid IT SOLUSCOPE Intuïtief IT SOLUSCOPE IT Soluscope is gebaseerd op informatietechnologie en verbindt uw Soluscopereprocessingapparatuur voor

Nadere informatie

MADE TO PROTECT BEVEILIGING FUNCTIONALITEIT GEMAK. Touchscreen bediendelen INT-TSH / INT-TSG

MADE TO PROTECT BEVEILIGING FUNCTIONALITEIT GEMAK. Touchscreen bediendelen INT-TSH / INT-TSG MADE TO PROTECT BEVEILIGING FUNCTIONALITEIT GEMAK Touchscreen bediendelen / Touchscreen bediendelen BSB SSW WSW / intuïtieve grafische gebruikersinterface voor eenvoudig systeembeheer eenvoudige dagelijkse

Nadere informatie

Press Release. Nieuwe Canon All-in-One printers met geavanceerde SOHO-functionaliteit: PIXMA MX870, PIXMA MX350 en PIXMA MX340

Press Release. Nieuwe Canon All-in-One printers met geavanceerde SOHO-functionaliteit: PIXMA MX870, PIXMA MX350 en PIXMA MX340 Press Release EMBARGO: 1 februari 2010, 06:00 CET Nieuwe Canon All-in-One printers met geavanceerde SOHO-functionaliteit: PIXMA MX870, PIXMA MX350 en PIXMA MX340 PIXMA MX870 PIXMA MX350 PIXMA MX340 Diegem,

Nadere informatie

Nedap Varkens Prestatie Test

Nedap Varkens Prestatie Test Complete oplossingen voor varkenshouderij Nedap biedt middels elektronische individuele dieridentificatie efficiënte en slimme oplossingen voor dierverzorging in de gehele varkenshouderij. Nedap Varkens

Nadere informatie

MADE TO PROTECT BEVEILIGING FUNCTIONALITEIT GEMAK. Touchscreen bediendelen INT-TSH / INT-TSG

MADE TO PROTECT BEVEILIGING FUNCTIONALITEIT GEMAK. Touchscreen bediendelen INT-TSH / INT-TSG MADE TO PROTECT BEVEILIGING FUNCTIONALITEIT GEMAK Touchscreen bediendelen / Touchscreen bediendelen / BSB SSW 7 WSW grafische gebruikersinterface intuïtieve voor eenvoudig systeembeheer dagelijkse bediening

Nadere informatie

Tuinprofessionaldagen 2019 DOOR KENNIS VERBONDEN. Smart Gardening Gebruik van apps in de praktijk

Tuinprofessionaldagen 2019 DOOR KENNIS VERBONDEN. Smart Gardening Gebruik van apps in de praktijk Tuinprofessionaldagen 2019 DOOR KENNIS VERBONDEN Smart Gardening Gebruik van apps in de praktijk INHOUDSOPGAVE Introductie Smart Gardening Case 1: Digitale urenregistratie Case 2: Quickmix - Tubag Case

Nadere informatie

EEN DRUKKLARE PDF STAP VOOR STAP

EEN DRUKKLARE PDF STAP VOOR STAP EEN DRUKKLARE PDF STAP VOOR STAP Algemene aanleverinstructies Naamgeving bestanden: - Geef bestanden geen naam meer dan 26 karakters. - Geef geen speciale tekens of spaties. - Gebruik alleen alfabet, cijfers

Nadere informatie

Microsoft Excel. It s all about Excel - VBA

Microsoft Excel. It s all about Excel - VBA X Microsoft Excel Stap in de wereld van Visual Basic for Applications (VBA) binnen het Microsoft Office programma Excel. Leer hoe deze programmeertaal precies in elkaar zit en hoe u deze in de dagelijkse

Nadere informatie

NL 13.1.0.0 I AM HERE

NL 13.1.0.0 I AM HERE W W W. Q I P C. C O M NL 13.1.0.0 I AM HERE Visie Er zijn Q.I. Press Controls ontwikkelt en levert hoogwaardige en innovatieve Wij zijn ervan overtuigd, dat de enige manier om u de beste producten optische

Nadere informatie

2 poorts 10G glasvezel netwerkkaart met open SFP+ - PCIe, Intel chipset

2 poorts 10G glasvezel netwerkkaart met open SFP+ - PCIe, Intel chipset 2 poorts 10G glasvezel netwerkkaart met open SFP+ - PCIe, Intel 82599 chipset Product ID: PEX20000SFPI Creëer een snelle verbinding met hoge bandbreedte met deze voordelige glasvezelnetwerkkaart Deze netwerkkaart

Nadere informatie

Erik Pleijsier. Energiemanagement in de industriein bestaandeinstallaties

Erik Pleijsier. Energiemanagement in de industriein bestaandeinstallaties Erik Pleijsier Energiemanagement in de industriein bestaandeinstallaties De basics van energiemonitoring & management: Automatische meteropname t.b.v. gelijktijdigheid Voor alle energiedragers of verbruiken

Nadere informatie

Release datum: 11 juni 2012

Release datum: 11 juni 2012 Highlights 1 HSExpert versie 5.2 Begin juni is versie 5.2 van HSExpert gereleased. In versie 5.2 zijn vooral wijzigingen op het RiAxion (Arbo) dossier doorgevoerd. Daarnaast zijn er wat kleinere wijzigingen

Nadere informatie

2 poorts Mini DisplayPort KVM switch - USB 2.0-4k

2 poorts Mini DisplayPort KVM switch - USB 2.0-4k 2 poorts Mini DisplayPort KVM switch - USB 2.0-4k Product ID: SV231MDPU2 Met deze veelzijdige USB KVM switch kunt u een Mini DisplayPort (mdp) werkstation delen met twee computersystemen, waardoor u een

Nadere informatie

+31 (0) E:

+31 (0) E: LED-spectrometer MK 350S LED-spectrometer voor het meten van LEDS / bepaling van de lichtkleur van LEDs / meten van kleurtemperatuur / lux metingen / spectrale analyse van verlichtingen. De LED-spectrometer

Nadere informatie

Welke bijdrage leveren digitale sensoren voor de Smart Industry?

Welke bijdrage leveren digitale sensoren voor de Smart Industry? Welke bijdrage leveren digitale sensoren voor de Smart Industry? Agenda Smart Industry Smart Sensoren anno 2016 Analoge sensoren Digitale sensoren IO-link sensoren Slot Smart Industry Industrie 4.0 is

Nadere informatie

De Adobe PDF Print Engine. De nieuwe RIP voor PDF verwerking

De Adobe PDF Print Engine. De nieuwe RIP voor PDF verwerking De Adobe PDF Print Engine De nieuwe RIP voor PDF verwerking 2 3 Sinds 1984 zijn PostScript RIP s betrouwbare werkpaarden. Alleen Heidelberg al verkoopt er meer dan 1000 ieder jaar! Maar er zijn subtiele

Nadere informatie

NOdoG: afkorting van: no dot gain (geen puntaangroei) initiatief van Medibel+ in samenwerking met Agfa, C-Sharp, Online Grafics en Sagam 1-12-2005

NOdoG: afkorting van: no dot gain (geen puntaangroei) initiatief van Medibel+ in samenwerking met Agfa, C-Sharp, Online Grafics en Sagam 1-12-2005 1 NOdoG: afkorting van: no dot gain (geen puntaangroei) initiatief van Medibel+ in samenwerking met Agfa, C-Sharp, Online Grafics en Sagam 2 Doel van het initiatief: alle persen van de krantenuitgevers

Nadere informatie

4-Poorts USB 3.0 hub - USB-C naar 3x USB-A en 1x USB-C - inclusief voedingsadapter

4-Poorts USB 3.0 hub - USB-C naar 3x USB-A en 1x USB-C - inclusief voedingsadapter 4-Poorts USB 3.0 hub - USB-C naar 3x USB-A en 1x USB-C - inclusief voedingsadapter StarTech ID: HB30C3A1CFS Hier is een eenvoudige manier om een breed scala aan randapparaten op uw met USB-C uitgevoerde

Nadere informatie

Paper Art Vouwkarton Verpakkingen

Paper Art Vouwkarton Verpakkingen Paper Art Vouwkarton Verpakkingen Tripa Converting Solutions Tripa Converting Solutions is exclusief distributeur van SEI Laser voor de Benelux. Als service georiënteerde organisatie streven wij er naar

Nadere informatie

Dubbele SD kaartlezer-/schrijver - USB 3.0 met USB-C - SD 4.0, UHS II

Dubbele SD kaartlezer-/schrijver - USB 3.0 met USB-C - SD 4.0, UHS II Dubbele SD kaartlezer-/schrijver - USB 3.0 met USB-C - SD 4.0, UHS II Product ID: 2SD4FCRU3C Deze draagbare USB 3.0 kaartlezer biedt u snelle lees- en schrijftoegang tot twee SD -geheugenkaarten tegelijkertijd,

Nadere informatie

Net2 Entry. Het simpelste deurintercom systeem beschikbaar

Net2 Entry. Het simpelste deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Het simpelste deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Net2 Entry is het meest gebruiksvriendelijke deurintercom systeem dat op het moment verkrijgbaar is. Het systeem is ontworpen door ;

Nadere informatie

WinGuard Total security management

WinGuard Total security management WinGuard Total security management 25/09/2013 Michel Noort General Manager Advancis Nederland B.V. Michel Noort General Manager Advancis Nederland B.V. Wat is PSIM Software? Belangrijkste onderdelen van

Nadere informatie

Transport en logistiek CSN950 Dimensioner Uitstekende meetprestatie Krachtige, ingebouwde processor Naadloze connectiviteit

Transport en logistiek CSN950 Dimensioner Uitstekende meetprestatie Krachtige, ingebouwde processor Naadloze connectiviteit Transport en logistiek CSN950 Dimensioner Uitstekende meetprestatie Krachtige, ingebouwde processor Naadloze connectiviteit Nieuwe Standaard voor rentabiliteit, efficiëntie en flexibiliteit Transport en

Nadere informatie

Digitaal printen binnen Grafimedia VMBO. Opdracht

Digitaal printen binnen Grafimedia VMBO. Opdracht Digitaal printen binnen Grafimedia VMBO Opdracht Opdrachtkaart DR-06-01-01 Voorkennis: Grafische vorming Intro: Er zijn verschillende druktechnieken in de printmedia. Digitaal printen is een vrij nieuw

Nadere informatie

Ultrasnelle prestatie voor efficiënte workflows

Ultrasnelle prestatie voor efficiënte workflows Dubbele SD kaartlezer/schrijver - USB 3.0 - SD 4.0, UHS II StarTech ID: 2SD4FCRU3 Deze draagbare USB 3.0 kaartlezer biedt u gelijktijdig ultrasnelle lees- en schrijftoegang tot twee SD geheugenkaarten,

Nadere informatie

metingen voorkomt betrouwbaarheid Gepatenteerde oppervlakte vochtmeting (testo 835-H1) Intuïtieve menu navigatie door icoontjes en joystick

metingen voorkomt betrouwbaarheid Gepatenteerde oppervlakte vochtmeting (testo 835-H1) Intuïtieve menu navigatie door icoontjes en joystick Infrarood thermometer testo 835 snelle, nauwkeurige infrood meetinstrumenten voor HVAC en industrie Meet veilig en nauwkeurig, zelfs bij hoge temperaturen 4-puntslaser laat het exacte meetbereik zien,

Nadere informatie

ProduPlus. Wat is ProduPlus

ProduPlus. Wat is ProduPlus ProduPlus Wat is ProduPlus ProduPlus is een machine monitoring systeem welke ook functies heeft voor order registratie, product data beheer en preventief onderhoud. ProduPlus is ontwikkeld voor gebruik

Nadere informatie

+31 (0)900 1200 003 E:

+31 (0)900 1200 003 E: Colorimeter PCE-CSM 2 & PCE-CSM 4 Colorimeter voor kwaliteitscontrole / pc software meegeleverd / Li-ion batterij / zwarte-en-wittekalibratie mogelijk / meetmodus voor verschillende parameters / kleuremeting

Nadere informatie

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem Océ TCS500 Tijd is kostbaar Grootformaat kleurenprint-, kopieer- en scansysteem Klaar voor elke klus: hoge Prestaties waarop u kunt productiviteit rekenen Hoge capaciteit in kleur en Volledig te configureren

Nadere informatie

+31 (0) E:

+31 (0) E: Manometer serie PCE-P15 / 30 / 50 hogedruk manometer met RS-232-interface en software, voor positieve, negatieve en differentiële druk, geschikt voor lucht en gassen, 4 modellen Wij bieden u een hoogwaardige

Nadere informatie

Verslag Gebruikerscommissie 03 26/01/10 Packaging Printing Survey

Verslag Gebruikerscommissie 03 26/01/10 Packaging Printing Survey Arteveldehogeschool Opleiding Grafische en Digitale Media Verslag Gebruikerscommissie 03 26/01/10 Packaging Printing Survey Tetra 80120 Gemeenschappelijk profiel (Digitaal/Conventioneel) Aanwezigen: ManRoland

Nadere informatie

4 poorts DisplayPort KVM switch met 4K 60Hz resolutie

4 poorts DisplayPort KVM switch met 4K 60Hz resolutie 4 poorts DisplayPort KVM switch met 4K 60Hz resolutie Product ID: SV431DPUA2 Deze 4-poorts KVM switch combineert 4K (60 Hz) digitale weergavemogelijkheden met bediening van tot vier aangesloten computers.

Nadere informatie

Tips & Tricks: Tip van de maand januari 2009

Tips & Tricks: Tip van de maand januari 2009 Tips & Tricks: Tip van de maand januari 2009 Project Management met Teamcenter 2007 Door: Ramon van Raak Beheert u complexe projecten dan weet u als geen ander dat de projectvoorbereiding de basis legt

Nadere informatie

Alle meetgegevens. Altijd en overal. Op iedere smartphone, tablet of PC. Het WiFi dataregistratiesysteem testo Saveris 2. Analyse & Rapportage

Alle meetgegevens. Altijd en overal. Op iedere smartphone, tablet of PC. Het WiFi dataregistratiesysteem testo Saveris 2. Analyse & Rapportage Analyse & Rapportage Coldstore east 14.09.2014 tot 16.09.2014 Grafische weergave 14/09/2014 15/09/2014 16/09/2014 Data logger 1 ( C) Data logger 2 ( C) Data logger 3 ( C) Tabelvorm weergave Alarmen Alle

Nadere informatie

Ik zoek een eenvoudige en betrouwbare oplossing voor mijn dagelijks

Ik zoek een eenvoudige en betrouwbare oplossing voor mijn dagelijks Ik zoek een eenvoudige en betrouwbare oplossing voor mijn dagelijks slijpwerk DE OPLOSSING VOOR KWALITATIEF EN EFFICIENT SLIJPWERK WERKT NÒG EENVOUDIGER EFFICIENT WERKEN MET TOUCHSCREEN Het 8,4 inch kleuren

Nadere informatie

CHROMAVISION PRO MINI

CHROMAVISION PRO MINI CHROMAVISION PRO MINI De nieuwe, superkleine ChromaVision Pro Mini tilt kleurjuistheid naar een hoger niveau. Hij is sneller, makkelijker in gebruik en biedt nauwkeurigere resultaten dan ooit tevoren,

Nadere informatie

2015 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product.

2015 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 2015 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 19 maart 2015 Inhoud 3 Inhoud...5 Meetpagina s afdrukken...5 Een meetpagina meten...5

Nadere informatie

PDF-WORKFLOW. Hogeschool Gent 2e kan grafische en reclame vormgeving Departement KASK academiejaar 2002-2003

PDF-WORKFLOW. Hogeschool Gent 2e kan grafische en reclame vormgeving Departement KASK academiejaar 2002-2003 PDF-WORKFLOW Hogeschool Gent 2e kan grafische en reclame vormgeving Departement KASK academiejaar 2002-2003 1.0 Wat is PDF? Portable Document Format Is het standaard formaat voor het uitwisselen van belangrijke

Nadere informatie

4 poorts SFP+ server netwerkkaart - PCI Express - Intel XL710 chip

4 poorts SFP+ server netwerkkaart - PCI Express - Intel XL710 chip 4 poorts SFP+ server netwerkkaart - PCI Express - Intel XL710 chip Product ID: PEX10GSFP4I Deze SFP+ servernetwerkkaart biedt betrouwbare, krachtige netwerkconnectiviteit, door toevoeging van vier open

Nadere informatie

GEEN ZIN IN OVERTYPEN?

GEEN ZIN IN OVERTYPEN? GEEN ZIN IN OVERTYPEN? VERSNEL UW BUSINESS DOOR: AUTOMATISCHE DATA INVOER W ORKFLOW VOOR GOEDKEURING TIJDENS HET INKOOPPROCES DIGITAAL DOCUMENT ARCHIEF DOCUMENT CAPTURE Document Capture voor Dynamics NAV

Nadere informatie

De wereldleider van CtP ontwikkelapparatuur sinds 1973.

De wereldleider van CtP ontwikkelapparatuur sinds 1973. PlateWriter Serie Budgetvriendelijke CtP oplossing met aluminium platen Milieuvriendelijk, chemieloos Geschikt voor 2-up en 4-up persen Verwerking bij daglicht Beperkte kosten voor plaatproductie Glunz

Nadere informatie

Dubbele SD kaartlezer-/schrijver - USB 3.0 met USB-C - SD 4.0, UHS II

Dubbele SD kaartlezer-/schrijver - USB 3.0 met USB-C - SD 4.0, UHS II Dubbele SD kaartlezer-/schrijver - USB 3.0 met USB-C - SD 4.0, UHS II Product ID: 2SD4FCRU3C Deze draagbare USB 3.0 kaartlezer biedt u snelle lees- en schrijftoegang tot twee SD -geheugenkaarten tegelijkertijd,

Nadere informatie