Dé brancheorganisatie voor ondernemers in de beveiligingsbranche

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dé brancheorganisatie voor ondernemers in de beveiligingsbranche"

Transcriptie

1 Dé brancheorganisatie voor ondernemers in de beveiligingsbranche

2 Wie zijn wij? VBe NL is dé branchevereniging in de particuliere beveiliging en crowdmanagement die kwaliteit, gelijkheid en transparantie vooropstelt. VBe NL presenteert zich als een hedendaagse innovatieve branchevereniging waarin de leden in samenspraak het beleid bepalen en hier uitvoering aan geven. De leden dragen hierdoor de vereniging als een netwerkorganisatie waar ondernemers informatie uitwisselen, kennis vergaren, lobbyactiviteiten ontplooien en belangen behartigen die ondernemers tot succesvolle bedrijven maakt wat als een magneet werkt op klanten, arbeidsmarkt en stakeholders. Peter Hoes Voorzitter VBe NL

3 Wat is ons doel? VBe NL richt zich voornamelijk op de midden- en kleinbedrijven en streeft naar een gezonde concurrentie op basis van kwaliteit en innovatie waarbij de ondernemer en zijn beveiligers centraal staan. Leon Vincken Directeur VBe NL

4 Hoe zijn wij georganiseerd? De werkzaamheden worden uitgevoerd door de dagelijkse werkorganisatie, het bestuur en de leden. Leden van VBe NL kunnen deelnemen in diverse commissies om samen te overleggen over verschillende onderwerpen. Tot nu toe kennen we de cao-commissie, horeca-commissie, kwaliteitscommissie, financiële commissie, bezwarencommissie en de verkeersregelaarscommissie. Samen maken wij ons sterk voor een veiliger Nederland. Joost van den Boorn Penningsmeester & Vice-voorzitter

5 Onmisbare leden Het beleid van de vereniging wordt bepaald door alle leden. Elk lid heeft een gelijk stemrecht gebaseerd op lidmaatschapsvorm waardoor niet de grootste partij het beleid kan bepalen, we doen het samen. Samen hebben wij stemrecht op verenigingsactiviteiten, de cao-onderhandelingen, opleidingen en projecten. VBe NL biedt transparantie in de vereniging zoals de uitvoering van beleid en de jaarrekening. Ruud Stellaard Bestuurslid

6 Hoger niveau De leden van VBe NL maken zich samen sterk in politiek Den Haag, rechtszaken en werken samen op beveiligingsactiviteiten, we zijn collega s, concurrenten en samenwerkingspartners. VBe NL leden zijn gehouden aan de VBe NL gedragscode en dienen zich aan de kwaliteitsnormen te houden. Samen met vakbond De Unie en andere veiligheidsstakeholders maken we het Kwaliteitslabel dat wordt beheerd door het Sociaal Fonds Cao Beveiliging. Wilco Huijer Bestuurslid

7 Ledenvoordelen Met De Unie sluiten wij een eigen cao af die gericht is op onze bedrijfsvoering. Wij kunnen hier goed mee werken. Daarnaast biedt VBe NL veel ledenvoordelen, workshops, kennis en partners waar alle leden van kunnen profiteren! Victor Pourchez Bestuurslid

8 Stakeholders

9 Cao Beveiliging De cao Beveiliging wordt afgesloten tussen VBe NL en vakbond De Unie. De cao is gericht op de leden van VBe NL en hun werknemers. De cao Beveiliging biedt ondernemers meer mogelijkheden dan andere cao s of wet- en regelgeving. Ondernemers mogen volgens de cao Beveiliging bepaalde afspraken maken met de Ondernemingsraad zodat de arbeidsvoorwaarden en afspraken worden afgestemd op lokaal niveau. De cao Beveiliging is een minimum cao, er mag altijd positief worden afgeweken ten behoeve van de werknemers. Sociale partners streven er naar om de arbeidsvoorwaarden van crowdmanagement en reguliere beveiliging zoveel mogelijk gelijk te trekken. Verkeersregelaars kennen met de cao voor Verkeersregelaars een eigen versie van de cao Beveiliging. Bekijk de cao Beveiliging op onze website! Peter Hoes en Reinier Castelein (De Unie)

10 Cao Beveiliging uniek De cao Beveiliging is uniek omdat: Zowel crowdmanagement als reguliere beveiliging zijn opgenomen waardoor één cao gebruikt kan worden; Sociale partners uitsluitend voor VBe NL leden afwijken van wet- en regelgeving waar dat mogelijk is; Flexibiliteit mogelijk wordt gemaakt aan de verscheidenheid van model arbeidsovereenkomsten; Het weinig artikelen kent, voor alle werkzaamheden wordt gestreefd naar dezelfde arbeidsvoorwaarden; De onderhandelingen worden gevoerd op basis van de input van werkgevers en nemers middels Digi-C; Bedrijven met een ondernemingsraad afwijkende afspraken mogen maken op ondernemingsniveau; De afspraken omtrent arbeidstijden, consignatieregelingen en bijzondere toeslagen relatief eenvoudig zijn; De reiskostenvergoeding is losgekoppeld van TriOpSys; De reiskosten per km dezelfde vergoeding kent waarvan 8 km Deel-A per enkele reis / Deel-B per dag niet wordt vergoed; De verschuivingstoeslag volledig vervalt als er wordt gewerkt met een zelfroostersysteem; De contractwisseling toegankelijker is omdat de grens is gesteld op uur; De hoogte van de jaarlijkse periodieke loonsverhoging is gekoppeld aan een beoordelingssysteem; De jaarlijkse cao-loonstijging mede wordt vastgesteld o.b.v. de prijsindex bedrijven en consumenten; VBe NL leden samen arbeidsvoorwaarden voorstellen, wijzigen en daarover besluiten!

11 Bijeenkomsten VBe NL organiseert regelmatig Algemene Ledenvergaderingen om gezamenlijk te stemmen over besluiten en leden te informeren over de ontwikkelingen in de branche. Daarnaast organiseert VBe NL workshops, bijeenkomsten voor werkgroepen en commissies en een branchesymposium.

12 Ledenportal VBe NL leden hebben via het ledenportal altijd snel toegang tot de juiste tools, informatie en hulpmiddelen.

13 Ledenupdate Externe nieuwsbrief - VBe NL digitaal VBe NL verstuurt vier keer per jaar een externe nieuwsbrief naar haar abonnees. Wordt abonnee via deze link. Interne nieuwsbrief - VBe NL Ledenupdate VBe NL informeert haar leden via een interne nieuwsbrief over de ontwikkelingen in de branche, bijeenkomsten, instructies, tools, werkwijzen en biedt adviezen en modellen.

14 Uw vacature verspreiden Leden hebben de mogelijkheid om vacatures te plaatsen op de VBe NL website. De vacatures worden verspreid op sociale media door VBe NL waardoor de reikwijdte wordt vergroot.

15 Vermelding op de website Leden worden op de VBe NL website vermeld in de ledenlijst. Daarnaast publiceert VBe NL frequent interviews van haar leden voor VBe NL digitaal en op de website. Vertelt u uw verhaal aan VBe NL?

16 Juridische ondersteuning VBe NL heeft een mantelovereenkomst met Lanen en Standhardt advocaten. Het eerste uur consult wordt gratis aangeboden, daarna rekenen zij een gereduceerd tarief. VBe NL heeft veel ervaring met de dienstverlening van Lanen en Standhardt.

17 Mantelovereenkomst payroll VBe NL heeft mantelovereenkomsten met de payrollbedrijven Facility Support en Pim People. De payrollorganisaties verzorgen de juridische en administratieve aangelegenheden zoals de salarisadministratie, afdracht van sociale premies, contractbeheer en bijvoorbeeld pensioenen tegen een gereduceerd tarief.

18 Voordeel op materialen Profiteer van kortingen op bodycams en accessoires bij Iwitness. Leden van VBe NL profiteren van kortingen tot wel 15%. Profiteer van kortingen op ID readers bij Idreaders.nl. Leden van VBe NL profiteren van kortingen tot wel 11%.

19 Voordelen op software Qlinx biedt software voor personeelscommunicatie en personeelsuitwisseling tussen VBe NL leden. Probeer het één maand gratis uit en profiteer van het ledenvoordeel. Intus biedt een zelfroostersysteem waarin de cao Beveiliging is geprogrammeerd. Profiteer van 10% korting op de jaarlijkse licenties.

20 Voordelen op verzekeringen Maak gebruik van de bedrijfsverzekeringen van Combivé Verzekeringen en profiteer van een verlaagd eigen risico en premietoeslag. ONVZ biedt werknemers werkzaam bij VBe NL leden zorgverzekeringen aan met kortingen tot 12%. Centraal beheer Achmea biedt werknemers werkzaam bij VBe NL leden privé verzekeringen aan met kortingen tot 10%.

21 Voordeel met opleidingen Met een SDR-training kunnen beveiligers normaal en hiervan afwijkend gedrag herkennen en dat door middel van uniforme communicatie uitwisselen met partners in het werkveld. VBe NL leden profiteren van 10% korting op lespakketten, trainingen en onderwijsmateriaal.

22 Sociaal Fonds Cao Beveiliging Leden van VBe NL hebben een eigen Sociaal Fonds waarvoor zij premie betalen via de cao Beveiliging. Het Sociaal Fonds initieert projecten, activiteiten, cao-overleggen, workshops en meer voor werkgevers en werknemers van de vereniging. Leon Vincken Voorzitter Namens VBe NL Marijke Tuninga Bestuurder Namens VBe NL Mario Lander Penningmeester Namens De Unie Website Telefoon Postadres Dorpstraat BN Maastricht

23 Voordelen op lesmateriaal Het Sociaal Fonds Cao Beveiliging biedt leden van VBe NL korting tot 45% op lesmateriaal voor de opleiding tot Event Security Officer. Naam product Lesboek Event Security Officer Praktijkopdrachten Event Security Officer Normale prijs Leden prijs Prijs inclusief Prijs exclusief Prijs inclusief Prijs exclusief 67,00 63,21 36,32 34,26 34,50 32,55 22,55 21,27

24 Kwaliteitslabel Het Sociaal Fonds Cao Beveiliging is eigenaar van het Kwaliteitslabel Beveiliging en werkt samen met de onafhankelijke Stichting N Lloyd als registerhouder en auditeur. Het kwaliteitslabel kan op vrijwillige basis behaald worden vanaf 1200,-.

25 Digi-C VBe NL zet zich samen met De Unie in voor de cao Beveiliging, afgestemd op de wensen van werknemers en werkgevers. Met Digi-C worden alle werknemers betrokken en kunnen zij hun stem geven over de cao. Digi-C stimuleert de tevredenheid van uw personeel!

26 Contributiekosten en stemrecht De kosten van een lidmaatschap zijn ingedeeld per categorie. Een lidmaatschap kan worden aangegaan voor crowdmanagementorganisaties (cao Beveiliging deel-a), reguliere beveiligingsorganisaties (cao Beveiliging deel-b) of beide (cao Beveiliging deel-a en deel-b). Een dubbel lidmaatschap kost 600,- extra op de jaarlijkse contributie, het stemrecht wordt per lidmaatschap berekend. Het derde en volgende lidmaatschap is gratis. Lidmaatschap Cao-lidmaatschap Junior lidmaatschap Senior lidmaatschap Jaarlijkse bedrijfsomzet Minder dan , ,- tot ,- Meer dan ,- Eenmalige instapfee Jaarlijkse contributie Enkel lidmaatschap - dubbel lidmaatschap Stemrecht (gebaseerd op enkel lidmaatschap) 500,- 1290,- 1890,- Alleen bij cao wijzigingen 1500,- 2200,- 2800,- 0,5 1500,- 2200,- 2800,- 1

27 Heeft u vragen? Of het nu vragen zijn over de cao Beveiliging, de ledenvoordelen, het werkveld, wet- en regelgeving of bedrijfsvoering. Leden krijgen op werkdagen binnen 24 uur antwoord. Heeft u nog vragen? Bel gerust, onze werkorganisatie staat klaar. info@vbe.biz Telefoon +31 (0) Website Postadres Dorpstraat BN Maastricht Niels van Tol Algemene informatie Leon Vincken Directeur Manon Dekkers Secretariaat Jan Spijk Communicatieadviseur

Jaarverslag 2016 Nieuwe Kwaliteitsnormen

Jaarverslag 2016 Nieuwe Kwaliteitsnormen Jaarverslag 2016 Nieuwe Kwaliteitsnormen Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Algemeen overzicht 2016... 4 Samenstelling bestuur... 4 Cao Beveiliging... 5 Kwaliteitslabel... 5 Coördinator Beveiliging Evenementen

Nadere informatie

Jaarverslag 2013 samen bouwen

Jaarverslag 2013 samen bouwen Jaarverslag 2013 samen bouwen 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Voorwoord 3 Algemeen overzicht 2013 4 Samenstelling bestuur 4 Koers 5 Samenwerking 6 Relaties in 2013 6 Praktijkbegeleiders terugkomdag 7 2013

Nadere informatie

Samen naar succes. Samen werken aan een succesvolle branche

Samen naar succes. Samen werken aan een succesvolle branche Samen naar succes Samen werken aan een succesvolle branche Samen sterk samen voordeel De Algemene Nederlandse Bond van Natuursteenbedrijven is de brancheorganisatie en werkgeversvereniging met meer dan

Nadere informatie

van een beveiligingsbranche die verschil weet te maken

van een beveiligingsbranche die verschil weet te maken Jaarverslag 2015 van een beveiligingsbranche die verschil weet te maken 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Terugblik door de voorzitter 3 Algemeen overzicht 2015 4 Flexwet en integriteit in debat tijdens

Nadere informatie

Meerwaarde: wat biedt het lidmaatschap uw bedrijf?

Meerwaarde: wat biedt het lidmaatschap uw bedrijf? In deze sheet vindt u meer informatie over het lidmaatschap van Nederlandse Veiligheidsbranche en de aanmeldingsprocedure: De meerwaarde van het lidmaatschap; De toelatingseisen; De procedure om lid te

Nadere informatie

Lidmaatschap van de Vereniging voor de Bakkerij- en Zoetwarenindustrie

Lidmaatschap van de Vereniging voor de Bakkerij- en Zoetwarenindustrie Lidmaatschap van de Vereniging voor de Bakkerij- en Zoetwarenindustrie nhoud Vereniging voor de Bakkerij- en Zoetwarenindustrie 3 De lekkerste branche van Nederland 3 Lobby 3 Kennis 3 Arbeidsvoorwaarden

Nadere informatie

Meerwaarde: wat biedt het lidmaatschap uw bedrijf?

Meerwaarde: wat biedt het lidmaatschap uw bedrijf? In deze sheet vindt u meer informatie over het lidmaatschap van Nederlandse Veiligheidsbranche en de aanmeldingsprocedure: De meerwaarde van het lidmaatschap; De toelatingseisen; De procedure om lid te

Nadere informatie

MKB INFRA. De ondernemende. Lid worden? Wat kost dat? Meer weten? voor en door ondernemers

MKB INFRA. De ondernemende. Lid worden? Wat kost dat? Meer weten?  voor en door ondernemers Lid worden? Met meer leden bereiken we meer. Meer inzet, meer overtuiging, meer gebundelde kennis. Logisch dat we de komende jaren flink willen groeien. In het belang van álle kleine en middelgrote infrabedrijven.

Nadere informatie

groei door heldere koers

groei door heldere koers Jaarverslag 2014 groei door heldere koers 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Terugblik door de voorzitter 3 Algemeen overzicht 2014 4 Kwaliteit in debat tijdens Algemene Ledenvergaderingen 5 Symposium 6 Nieuwe

Nadere informatie

Jaarverslag 2015 Van O via F naar C

Jaarverslag 2015 Van O via F naar C Jaarverslag 2015 Van O via F naar C 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Voorwoord 3 Algemeen overzicht 2015 4 Samenstelling bestuur 4 Kwaliteitslabel in uitvoering 6 Relaties in 2015 8 Praktijkbegeleiders

Nadere informatie

Jaarverslag 2014 Ambities waarmaken

Jaarverslag 2014 Ambities waarmaken Jaarverslag 2014 Ambities waarmaken 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Voorwoord 3 Algemeen overzicht 2014 4 Samenstelling bestuur 5 Op pad met een keurmerk 6 Relaties in 2014 8 Praktijkbegeleiders terugkomdag

Nadere informatie

Branchevereniging evenementen- en horeca beveiligingsorganisaties. Jaarverslag 2012 kwaliteit en samenwerking

Branchevereniging evenementen- en horeca beveiligingsorganisaties. Jaarverslag 2012 kwaliteit en samenwerking Branchevereniging evenementen- en horeca beveiligingsorganisaties Jaarverslag 2012 kwaliteit en samenwerking Inhoud Voorwoord... 3 Terugblik 2010-2011... 4 Algemeen 2012... 5 2012 Financieel... 8 Nieuwe

Nadere informatie

Jaarverslag stabiliseren en bouwen

Jaarverslag stabiliseren en bouwen Branchevereniging evenementen- en horeca beveiligingsorganisaties Jaarverslag 2013 stabiliseren en bouwen 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Terugblik door de voorzitter 3 Algemeen overzicht 2013 4 Bestuurswissel

Nadere informatie

Brief aan de leden T.a.v. het college en de raad. 18 augustus ECWGO/U Lbr: 17/046 CvA/LOGA 17/08 (070)

Brief aan de leden T.a.v. het college en de raad. 18 augustus ECWGO/U Lbr: 17/046 CvA/LOGA 17/08 (070) Brief aan de leden T.a.v. het college en de raad College voor Arbeidszaken Datum 18 augustus 2017 Ons kenmerk ECWGO/U201700540 Lbr: 17/046 CvA/LOGA 17/08 Telefoon (070) 373 8393 Bijlage(n) - Onderwerp

Nadere informatie

Sterk voor werk DE ABU WERKT VOOR U!

Sterk voor werk DE ABU WERKT VOOR U! Sterk voor werk DE ABU WERKT VOOR U! DE ABU: STERK VOOR WERK De ABU is dé vertegenwoordiger van ondernemingen in de flexbranche. Met meer dan 500 leden representeren wij 65% van de markt. Van kleine, middelgrote

Nadere informatie

Voorstellen FNV Horeca ten behoeve van de cao voor het Horeca- en aanverwante bedrijf 2017:

Voorstellen FNV Horeca ten behoeve van de cao voor het Horeca- en aanverwante bedrijf 2017: BIJLAGE I Voorstellen FNV Horeca ten behoeve van de cao voor het Horeca- en aanverwante bedrijf 2017: 1. Collectieve Arbeidsovereenkomst en Algemeen Verbindend Verklaring Partijen komen een nieuwe cao

Nadere informatie

Voor het geven van advies, het bemiddelen in en het begeleiden van verzekeringen en financiële producten maken wij kosten.

Voor het geven van advies, het bemiddelen in en het begeleiden van verzekeringen en financiële producten maken wij kosten. DE DIENSTVERLENING VAN ADVAS ADVIESGROEP U overweegt een beroep te doen op de dienstverlening van Advas Adviesgroep Eindhoven In deze brief leggen wij u graag uit hoe wij werken en hoe wij beloond worden

Nadere informatie

DIT IS VNO-NCW. Lidmaatschap en contributie

DIT IS VNO-NCW. Lidmaatschap en contributie De Europese lobby van vno-ncw richt zich zowel op de Europese spelers in Brussel (Europese Commissie, Europees Parlement) als op de Nederlandse politiek (in Den Haag en via de Permanente Vertegenwoordiging

Nadere informatie

Payrolling. Tentoo Collective Freelance & Flex. Aan de slag. Verschillende soorten prijsafspraken. Hoe werkt Tentoo CF&F?

Payrolling. Tentoo Collective Freelance & Flex. Aan de slag. Verschillende soorten prijsafspraken. Hoe werkt Tentoo CF&F? Welkom bij Tentoo Om het werken met Tentoo zo eenvoudig mogelijk te maken, vind je in deze brochure een toelichting op onze dienstverlening, de werkwijze en andere relevante informatie. TENTOO Sinds onze

Nadere informatie

De branchevereniging van de emballage- en palletindustrie (EPV) zoekt nieuwe leden!

De branchevereniging van de emballage- en palletindustrie (EPV) zoekt nieuwe leden! De branchevereniging van de emballage- en palletindustrie (EPV) zoekt nieuwe leden!?? Samen zijn we sterk Wat doet de EPV voor haar leden? Onze missie De EPV werkt aan een duurzame houtketen. Wij willen

Nadere informatie

Welkom bij Tentoo TENTOO

Welkom bij Tentoo TENTOO Welkom bij Tentoo Om het werken met Tentoo zo eenvoudig mogelijk te maken, vind je in deze brochure een toelichting op onze dienstverlening, de werkwijze en andere relevante informatie. TENTOO Sinds onze

Nadere informatie

Dé ketenbrede branchevereniging ván en vóór de binnenvaart

Dé ketenbrede branchevereniging ván en vóór de binnenvaart Dé ketenbrede branchevereniging ván en vóór de binnenvaart Ik ben BLN, omdat ik het belangrijk vind dat we onze eigen identiteit kunnen behouden, maar wel als overkoepelende organisatie met één stem in

Nadere informatie

Samen goed op weg: Route 2020

Samen goed op weg: Route 2020 Werkgeversvereniging voor Energie, Kabel & Telecom, Afval & Milieu Samen goed op weg: Route 2020 Wij delen kennis en ervaringen Wendbaar in werk op weg via Route 2020 Onze leden zijn volop in ontwikkeling.

Nadere informatie

Jaarplan 2013 buildingsmart Chapter Benelux

Jaarplan 2013 buildingsmart Chapter Benelux Document id Title Organisation /Author Date Status 2013-01.gm Beleidsnotitie chapter BeNeLux bsbenelux/gmu 20130415 Concept Jaarplan 2013 buildingsmart Chapter Benelux Rotterdam, 15 april 2013 Bestuur

Nadere informatie

DE VERENIGING VAN INFRABEDRIJVEN

DE VERENIGING VAN INFRABEDRIJVEN MKB INFRA DE VERENIGING VAN INFRABEDRIJVEN WWW.MKB-INFRA.NL VOOR EN DOOR ONDERNEMERS WAT IS MKB INFRA? MKB INFRA is de brancheorganisatie voor infrabedrijven. Opgericht door ondernemers vóór ondernemers.

Nadere informatie

CAO-VOORSTELLEN PARTICULIERE BEVEILIGING VOOR DE PERIODE 1 APRIL 2007 TOT EN MET 31 MAART 2008

CAO-VOORSTELLEN PARTICULIERE BEVEILIGING VOOR DE PERIODE 1 APRIL 2007 TOT EN MET 31 MAART 2008 CAO-VOORSTELLEN PARTICULIERE BEVEILIGING VOOR DE PERIODE 1 APRIL 2007 TOT EN MET 31 MAART 2008 INKOMENSONTWIKKELING Vernieuwing huidig loongebouw gebaseerd op de nieuwe functie indeling (ORBA systematiek)

Nadere informatie

Dé nieuwe naam voor de brancheorganisatie met 2.600 bedrijven die het onderhoud aan vastgoed en industrie uitvoeren.

Dé nieuwe naam voor de brancheorganisatie met 2.600 bedrijven die het onderhoud aan vastgoed en industrie uitvoeren. Dé nieuwe naam voor de brancheorganisatie met 2.600 bedrijven die het onderhoud aan vastgoed en industrie uitvoeren. OnderhoudNL OnderhoudNL is een merknaam van FOSAG, de ondernemersorganisatie van (restauratie-)schilders-

Nadere informatie

Algemene voorwaarden FNV Horecabond

Algemene voorwaarden FNV Horecabond Algemene voorwaarden FNV Horecabond Algemene voorwaarden FNV Horecabond Dit zijn de algemene voorwaarden van FNV Horecabond. Hierin vind je de hoofdregels van je lidmaatschap. Je leest wat je van ons

Nadere informatie

van het Nederland ICT lidmaatschap Voor de digitale economie

van het Nederland ICT lidmaatschap Voor de digitale economie van het Nederland ICT lidmaatschap Voor de digitale economie Nederland ICT heeft mantelovereenkomsten gesloten met aanbieders van relevante diensten voor lidbedrijven. De diensten worden aangeboden met

Nadere informatie

OVERGANGSREGELING NIEUWE BPW LEDEN OP GROND VAN ARTIKEL 2 LID 3 CAO DIERENARTSPRAKTIJKEN.

OVERGANGSREGELING NIEUWE BPW LEDEN OP GROND VAN ARTIKEL 2 LID 3 CAO DIERENARTSPRAKTIJKEN. HANDLEIDING OVERGANGSREGELING NIEUWE BPW LEDEN OP GROND VAN ARTIKEL 2 LID 3 CAO DIERENARTSPRAKTIJKEN. LOGO S bpw cnv publieke zaak vedias abvakabo FNV datum: maart 2010 Handleiding overgangsregeling voor

Nadere informatie

Op weg naar een gecombineerd lidmaatschap

Op weg naar een gecombineerd lidmaatschap Op weg naar een gecombineerd lidmaatschap 2 Op weg naar een gecombineerd lidmaatschap Mercatorlaan 1200 Postbus 20057 3502 LB Utrecht info@dejongespecialist.nl www.dejongespecialist.nl @jongespecialist

Nadere informatie

Nieuwsbrief Regional Jet Center Martinair Aanpassing Rooster en Duurzame Inzetbaarheid

Nieuwsbrief Regional Jet Center Martinair Aanpassing Rooster en Duurzame Inzetbaarheid Nieuwsbrief Regional Jet Center Martinair Aanpassing Rooster en Duurzame Inzetbaarheid De afgelopen weken hebben de bonden en het RJC meerdere informatiesessies gehouden over de afspraken die De Unie en

Nadere informatie

KIES VOOR NOA. De keus is aan jou.

KIES VOOR NOA. De keus is aan jou. KIES VOOR SUCCES KIES VOOR NOA Wie kiest wordt gekozen. Dat is de overtuiging van de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA). Sluit je als ondernemer in de afbouw daarom aan bij NOA.

Nadere informatie

Geen zorgen en geen werkgeversverplichtingen en risico s?

Geen zorgen en geen werkgeversverplichtingen en risico s? Geen zorgen en geen werkgeversverplichtingen en risico s? Payroll medewerker abflexkracht: Ik werk voor abflexkracht payroll. Elke donderdag word ik netjes uitbetaald en ik kan op elk moment mijn (salaris)gegevens

Nadere informatie

Eindbod FME voor de CAO s in de Metalektro op 29 april 2015

Eindbod FME voor de CAO s in de Metalektro op 29 april 2015 Eindbod FME voor de CAO s in de Metalektro op 29 april 2015 De voorstellen die aanleiding geven tot wijzigingen in de CAO in de Metalektro gelden automatisch voor de CAO Hoger Personeel in de Metalektro

Nadere informatie

Dit is MKB-Nederland. Aanbod lokaal partners

Dit is MKB-Nederland. Aanbod lokaal partners Dit is MKB-Nederland Aanbod lokaal partners Samen haar lokaal partners werkt MKB- Nederland aan krachtige en effectieve lobby op lokaal niveau. Dit document legt uit wat het lokaal partnerschap precies

Nadere informatie

Lid worden van Bouwend Nederlandd SAMEN STAAN WE STERK

Lid worden van Bouwend Nederlandd SAMEN STAAN WE STERK Lid worden van Bouwend Nederlandd SAMEN STAAN WE STERK Lid worden In het verleden waren we vooral lid voor de contacten. Nu we zelfstandig zijn geworden, biedt het lidmaatschap ons veel voordelen. Ondersteuning

Nadere informatie

Organisatie van ondernemers in de communicatiebranche. Collectieve kracht. Samen meer bereiken

Organisatie van ondernemers in de communicatiebranche. Collectieve kracht. Samen meer bereiken Organisatie van ondernemers in de communicatiebranche Collectieve kracht Samen meer bereiken Een krachtenbundeling die loont Waarom zou ik lid worden of blijven van het KVGO? Die vraag krijgen we regelmatig.

Nadere informatie

INFORMATIEFOLDER. Advies op maat. Advies

INFORMATIEFOLDER. Advies op maat. Advies INFORMATIEFOLDER Advies op maat Advies maat p at Adviesbureau Van der Zalm Wij staan graag voor u klaar Financiële producten kunnen een belangrijke rol voor u, uw gezin en uw bedrijf spelen. Ze beschermen

Nadere informatie

Payrolling Wat is het, hoe werkt het?

Payrolling Wat is het, hoe werkt het? Payrolling Wat is het, hoe werkt het? Whitepaper over payrolling Inhoud 1. INLEIDING 2 2. DE TERM PAYROLLING 2 3. WAT IS PAYROLLING? 2 4. HISTORIE VAN PAYROLLING 2 5. DE PAYROLLMARKT 3 6. VERSCHILLEN MET

Nadere informatie

Ondernemingsovereenkomst

Ondernemingsovereenkomst Ondernemingsovereenkomst Ondergetekenden, de ondernemer, te weten de Stichting Curamus, vertegenwoordigd door de heer S.A.M. Buijsse, voorzitter Raad van Bestuur, verder aangeduid als de bestuurder en

Nadere informatie

Een no-nonsense en recht-door-zee mentaliteit

Een no-nonsense en recht-door-zee mentaliteit Administratiekantoor Kouwets richt zich met name op ZZP ers en het MKB in de regio Groot Amsterdam, alhoewel particulieren bij ons ook van harte welkom zijn. Diensten van Kouwets hebben onder andere betrekking

Nadere informatie

[ Vakman ] Weet je dat? CNV Hout en Bouw

[ Vakman ] Weet je dat? CNV Hout en Bouw [ Vakman ] Weet je dat? CNV Hout en Bouw Sta sterk! [ Werk In Nederland ] Er zijn verschillende manieren waarop je in Nederland kan werken. Je kunt tijdelijk in Nederland werken voor een Poolse werkgever.

Nadere informatie

De exclusieve BOVAG Zorgpolis. Inclusief brede dekking en hoge korting. Tot 20% korting. op jouw zorgverzekering!

De exclusieve BOVAG Zorgpolis. Inclusief brede dekking en hoge korting. Tot 20% korting. op jouw zorgverzekering! De exclusieve BOVAG Zorgpolis. Inclusief brede dekking en hoge korting. Tot 20% korting op jouw zorgverzekering! De BOVAG Zorgpolis: bijzonder compleet, bijzonder voordelig. De BOVAG Zorgpolis biedt je

Nadere informatie

44. Doel 2. Contributie beroepsorganisaties

44. Doel 2. Contributie beroepsorganisaties Contributie beroepsorganisaties 44. Doel 2 4.1 Mogelijkheden 2 4.2 Inzet van bronnen 2 4.3 Arbeidsrechtelijke/CAO voorwaarden 2 4.4 Fiscale regelgeving 3 4.5 Fiscale gevolgen, gevolgen voor de zorgverzekering

Nadere informatie

Het bestuur mag en kan een ledenstop afkondigen als dit wenselijk of noodzakelijk is.

Het bestuur mag en kan een ledenstop afkondigen als dit wenselijk of noodzakelijk is. Huishoudelijk Reglement Judo Vereniging Gilze I. Algemene Bepalingen Artikel 1: Door toetreding tot de Judo Vereniging Gilze, hierna te noemen de vereniging, en het lid worden daarvan, onderwerpt ieder

Nadere informatie

U wilt vrijheid en flexibiliteit?

U wilt vrijheid en flexibiliteit? U wilt vrijheid en flexibiliteit? Uw medewerkers op onze loonlijst! Uitbesteden biedt rust wat is payrolling? Voordelen Medewerkers zonder ZORGEN Payrolling is een van de snelst groeiende diensten van

Nadere informatie

TRNSPRNT. KWAlITEIT KoSTEN. Waarom TRNSPRNT? HRM en loonadministratie. Bespaar een paar uur per week op facturering!

TRNSPRNT. KWAlITEIT KoSTEN. Waarom TRNSPRNT? HRM en loonadministratie. Bespaar een paar uur per week op facturering! > Productbrochure TRNSPRNT TRNSPRNT Weversbaan 11a 2352 BZ Leiderdorp Telefoon 071 40 20 401 Fax 071 40 31 431 www.trnsprnt.nl TRNSPRNT is een gedegen managementsysteem, ontwikkeld vanuit de beveiligingsbranche

Nadere informatie

Klachtenregeling CNV Connectief

Klachtenregeling CNV Connectief Klachtenregeling CNV Connectief Wat is het doel van de klachtenregeling? CNV Connectief wil graag een optimale belangenbehartiging voor de leden realiseren en streeft naar een goede dienstverlening. Mocht

Nadere informatie

DUTCH DATACENTER ASSOCIATION

DUTCH DATACENTER ASSOCIATION DUTCH DATACENTER ASSOCIATION Onze missie: De DDA verbindt de marktleidende datacenters in Nederland met als missie het versterken van de economische groei en het profileren van datacenters in de samenleving.

Nadere informatie

Op zoek naar brede ondersteuning voor uw adviesraad? Word lid van de Koepel Adviesraden Sociaal Domein!

Op zoek naar brede ondersteuning voor uw adviesraad? Word lid van de Koepel Adviesraden Sociaal Domein! Op zoek naar brede ondersteuning voor uw adviesraad? Word lid van de Koepel Adviesraden Sociaal Domein! Versie: februari 2018 De Koepel Adviesraden Sociaal Domein is een landelijke vereniging die vanuit

Nadere informatie

1. Het boekjaar van de vereniging is gelijk aan het kalenderjaar.

1. Het boekjaar van de vereniging is gelijk aan het kalenderjaar. HUISHOUDELIJK REGLEMENT (ex artikel 20 van de statuten van de vereniging NVAB) CONTRIBUTIE Artikel 1 1. De jaarlijkse contributie van de leden van de vereniging, waarin inbegrepen de afdracht aan de Koninklijke

Nadere informatie

Payroll Services voor de horeca en recreatiebranche

Payroll Services voor de horeca en recreatiebranche Payroll Services voor de horeca en recreatiebranche Wat is payrolling? Bij het runnen van een bedrijf komt veel kijken. Alleen al de inzet van personeel levert een hoop extra werk en administratieve rompslomp

Nadere informatie

Nieuwe cao Schoonmaak. 9,5% erbij en 1 mei vrij Laat je stem horen!

Nieuwe cao Schoonmaak. 9,5% erbij en 1 mei vrij Laat je stem horen! Nieuwe cao Schoonmaak 9,5% erbij en 1 mei vrij Laat je stem horen! Trotse schoonmakers, Het is ons gelukt: we hebben 1 mei vrij! De cao Schoonmaak is de eerste cao in Nederland waar weer in staat dat werkers

Nadere informatie

NVR Privacy Reglement

NVR Privacy Reglement NVR Privacy Reglement De Nederlandse Vrouwen Raad hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In dit Privacy reglement willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij

Nadere informatie

BLAD GEMEENSCHAPPELIJKE REGELING

BLAD GEMEENSCHAPPELIJKE REGELING BLAD GEMEENSCHAPPELIJKE REGELING Officiële uitgave van de gemeenschappelijke regeling WerkSaam Westfriesland Nr. 953 29 juni 2018 Beleidsregel Voorkomen verdringing Westfriesland WerkSaam zet re-integratietrajecten

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement ACN

Huishoudelijk Reglement ACN Huishoudelijk Reglement ACN - 2013 1. Inleiding De vereniging Air Cargo Netherlands (ACN) is de brancheorganisatie van de Nederlandse luchtvrachtindustrie. 2. Gedragscode ACN hecht groot belang aan de

Nadere informatie

Betaal niet teveel... ziet u afspraken tussen bedrijven bij aanbestedingen? Meld ze bij ACM. Kansen & keuzes. voor bedrijven en consumenten

Betaal niet teveel... ziet u afspraken tussen bedrijven bij aanbestedingen? Meld ze bij ACM. Kansen & keuzes. voor bedrijven en consumenten Betaal niet teveel... ziet u afspraken tussen bedrijven bij aanbestedingen? Meld ze bij ACM Kansen & keuzes voor bedrijven en consumenten Waarom krijgt u deze folder? U bent inkoper van een bedrijf of

Nadere informatie

BGNU is dan ook dé spreekbuis en vertegenwoordiger van de uitvaartbranche en staat ook veelvuldig de pers te woord.

BGNU is dan ook dé spreekbuis en vertegenwoordiger van de uitvaartbranche en staat ook veelvuldig de pers te woord. Postbus 484, 3500 AL Utrecht Datum Onderwerp Utrecht, 9 december 2015 BGNU BGNU staat voor Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen, een vereniging dus die de belangen van de

Nadere informatie

Krijg weer grip op uw pensioenregeling. Krijg weer grip op uw pensioenregeling

Krijg weer grip op uw pensioenregeling. Krijg weer grip op uw pensioenregeling Eindhoven Amsterdam Bladel Groningen Krijg weer grip op uw pensioenregeling Lelystad Oostzaan Roermond Krijg weer grip op uw pensioenregeling Uden Valkenswaard Dienstenwijzer Inleiding hecht veel waarde

Nadere informatie

Nieuwsbrief Arbo. Via deze nieuwsbrief informeren wij u over de arbocatalogus en over actualiteiten op dit gebied.

Nieuwsbrief Arbo. Via deze nieuwsbrief informeren wij u over de arbocatalogus en over actualiteiten op dit gebied. April 2010 Nieuwsbrief Arbo Inhoudsopgave Website gezondverbond.nl Nieuwe rubriek op de website: In de praktijk Workshop OR-leden aan de slag met de Arbocatalogus, 11 mei 2010 Verbond attendeert arbodiensten

Nadere informatie

Brief aan de leden T.a.v. het college en de raad. 26 maart 2019 U Lbr. 19/ College voor Arbeidszaken

Brief aan de leden T.a.v. het college en de raad. 26 maart 2019 U Lbr. 19/ College voor Arbeidszaken Brief aan de leden T.a.v. het college en de raad Datum 26 maart 2019 Ons kenmerk TAZ/U201900241 Lbr. 19/014 Telefoon 070-3738393 College voor Arbeidszaken Bijlage(n) 1 Onderwerp Ledenraadpleging over het

Nadere informatie

COLLECTIEVE ARBEIDSOVEREENKOMST DIERENPARK EMMEN 1 JANUARI DECEMBER 2013

COLLECTIEVE ARBEIDSOVEREENKOMST DIERENPARK EMMEN 1 JANUARI DECEMBER 2013 COLLECTIEVE ARBEIDSOVEREENKOMST DIERENPARK EMMEN 1 JANUARI 2011 31 DECEMBER 2013 1 De ondergetekenden: Werkgever: Dierenpark Emmen Hoofdstraat 18 7811 EP Emmen als partij ter ene zijde en Werknemerspartijen:

Nadere informatie

Op basis van deze vergunning kunnen wij u adviseren en bemiddelen in:

Op basis van deze vergunning kunnen wij u adviseren en bemiddelen in: Bonthuis en Timmerman Assurantiekantoor Pr. Julianastraat 3 8281 CK Genemuiden Telefoon 038-3854077 Email adres info@bonthuisentimmerman.nl AFM vergunningnummer 12015238 KvK dossiernummer 05055030 Kifid

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Stuurgroep Jong

Nieuwsbrief. Stuurgroep Jong Nieuwsbrief Stuurgroep Jong IN DIT NUMMER Even voorstellen: Stuurgroep Jong Wat doet CNV onderwijs voor Jou? Op reis met Edukans Invallen Even wat anders! Nieuws: - Event 2014 - Netwerkbijeenkomsten Vacature

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement van de Nederlandse Vereniging voor Heelkunde (NVvH) Dit Huishoudelijk Reglement van de Nederlandse Vereniging voor heelkunde is goedgekeurd door het bestuur en de leden tijdens

Nadere informatie

Aansluitovereenkomsten en Wnra

Aansluitovereenkomsten en Wnra Runhart, Carina Van: VNG Verzonden: vrijdag 31 augustus 201814:00 Aan: Sollicitatie Sozawe Onderwerp: Aansluitovereenkomsten en Wnra Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser Aansluitovereenkomsten

Nadere informatie

Brief aan de leden T.a.v. het college en de raad. 6 oktober 2017 U Lbr. 17/056 (070)

Brief aan de leden T.a.v. het college en de raad. 6 oktober 2017 U Lbr. 17/056 (070) Brief aan de leden T.a.v. het college en de raad Datum 6 oktober 2017 Ons kenmerk TAZ/U201700669 Lbr. 17/056 Telefoon (070) 373 8839 Bijlage(n) - Onderwerp Statutenwijziging inzake vaststelling arbeidsvoorwaarden

Nadere informatie

Wie zijn wij. Onze vergunning. Onze dienstverlening. Van Campen&Dijkstra Verzekeringsadviseurs Brouwerswal CZ Gorredijk

Wie zijn wij. Onze vergunning. Onze dienstverlening. Van Campen&Dijkstra Verzekeringsadviseurs Brouwerswal CZ Gorredijk Van Campen&Dijkstra Verzekeringsadviseurs Brouwerswal 1 8401 CZ Gorredijk Wie zijn wij Wij informeren u graag vooraf over een aantal belangrijke kenmerken van ons bedrijf. Hebt u vragen naar aanleiding

Nadere informatie

freelancer & zzp er: Spring in onbekommerd ondernemerschap

freelancer & zzp er: Spring in onbekommerd ondernemerschap freelancer & zzp er: Spring in onbekommerd ondernemerschap Tentoo vindt dat je als freelancer of zzp er moet kunnen springen en vliegen. Dat niets je klein of tegen mag houden. En als je wilt vliegen,

Nadere informatie

Nederlandse Wind Energie Associatie NWEA. Lidmaatschap

Nederlandse Wind Energie Associatie NWEA. Lidmaatschap Nederlandse Wind Energie Associatie NWEA Lidmaatschap NWEA vertegenwoordigt de hele sector windenergie. Leden van NWEA zijn onder meer ontwikkelaars van windparken, exploitanten, fabrikanten, kenniscentra,

Nadere informatie

Servicecentrum Particuliere Beveiliging

Servicecentrum Particuliere Beveiliging 2014 Achtergrondinformatie Beveiligingsbranche Circa 300 bedrijven vallen onder de cao Particuliere Beveiliging. In de branche zijn naar schatting 30.000 beveiligers actief, 80% daarvan is werkzaam bij

Nadere informatie

Tarievenlijst dienstverlening

Tarievenlijst dienstverlening Tarievenlijst dienstverlening Introductie U overweegt een beroep te doen op de dienstverlening van ons kantoor. In dit document leggen wij u graag uit hoe wij werken en hoe wij beloond worden. Kerngegevens

Nadere informatie

Krijg weer grip op uw pensioenregeling. Krijg weer grip op uw pensioenregeling

Krijg weer grip op uw pensioenregeling. Krijg weer grip op uw pensioenregeling Eindhoven Amsterdam Bladel Groningen Krijg weer grip op uw pensioenregeling Lelystad Oostzaan Roermond Krijg weer grip op uw pensioenregeling Uden Valkenswaard Dienstenwijzer beheerwerkzaamheden Inleiding

Nadere informatie

Wij hebben ook de vergunning om te adviseren in deelnemingsrechten in beleggingsinstellingen.

Wij hebben ook de vergunning om te adviseren in deelnemingsrechten in beleggingsinstellingen. Lavertu & De Raad Pensioen & Assurantiemanagement Randstad 22135 1316 BW Almene Telefoon 036-5303690 Email adres info@lavra.nl Internet adres www.lavra.nl AFM vergunningnummer 12004836 KvK dossiernummer

Nadere informatie

Je kunt je op verschillende manieren bij ons inschrijven. Dit kan via onze website, maar ook telefonisch of bij ons op kantoor.

Je kunt je op verschillende manieren bij ons inschrijven. Dit kan via onze website, maar ook telefonisch of bij ons op kantoor. Privacy statement DCPay Uitzendbureau B.V. DCPay Uitzendbureau B.V. hierna te noemen DCPay is verantwoordelijk en respecteert de privacy van al haar kandidaten, uitzendkrachten, payrollmedewerkers, arbeidsmigranten,

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT IIA NEDERLAND

HUISHOUDELIJK REGLEMENT IIA NEDERLAND HUISHOUDELIJK REGLEMENT IIA NEDERLAND Artikel 1 ALGEMENE BEPALINGEN 1. De vereniging draagt de naam: Instituut van Internal Auditors Nederland, hierna aan te duiden als: de vereniging. De naam van de vereniging

Nadere informatie

De exclusieve Louwman Zorgpolis.

De exclusieve Louwman Zorgpolis. De exclusieve Louwman Zorgpolis. Inclusief brede dekking en hoge korting. Tot 20% korting op jouw zorgverzekering! Voordelen van de Louwman Zorgpolis bij Agis Zorgverzekeringen Gezinnenpolis met ruime

Nadere informatie

Gewijzigde voorstellenbrief betreffende de onderhandelingen voor de Grafimedia-cao

Gewijzigde voorstellenbrief betreffende de onderhandelingen voor de Grafimedia-cao 12-12-2014 Gewijzigde voorstellenbrief betreffende de onderhandelingen voor de Grafimedia-cao Met deze (opnieuw) gewijzigde voorstellenbrief brengen wij het volgende onder uw aandacht: Hernieuwd inzicht

Nadere informatie

Wie zijn wij. Onze vergunning. Algemene Voorwaarden. Van Campen&Dijkstra Verzekeringsadviseurs Brouwerswal CZ Gorredijk

Wie zijn wij. Onze vergunning. Algemene Voorwaarden. Van Campen&Dijkstra Verzekeringsadviseurs Brouwerswal CZ Gorredijk Van Campen&Dijkstra Verzekeringsadviseurs Brouwerswal 1 8401 CZ Gorredijk Wie zijn wij Wij informeren u graag vooraf over een aantal belangrijke kenmerken van ons bedrijf. Hebt u vragen naar aanleiding

Nadere informatie

Op basis van deze vergunning kunnen wij u adviseren en bemiddelen in:

Op basis van deze vergunning kunnen wij u adviseren en bemiddelen in: Heutink & Heij Financieel Adviseurs Pr. Julianastraat 3 8281 CK Genemuiden Telefoon 038-3768380 Email adres info@heutinkenheij.nl Internet adres www.heutinkenheij.nl AFM vergunningnummer 12010565 KvK dossiernummer

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel 8 Artikel 9 Artikel 10 Artikel 11 Artikel 12 Artikel 13 Artikel 14 Artikel 15 Lidmaatschap, toelating

Nadere informatie

Overzicht dienstverlening SNPI januari 2011

Overzicht dienstverlening SNPI januari 2011 Uw aanspreekpunt voor Financiële Participatie door Werknemers Overzicht dienstverlening SNPI januari 2011 1 Over de Stichting Nederlands Participatie Instituut (SNPI) Het SNPI is Het SNPI is een non-profit

Nadere informatie

Op basis van deze vergunning kunnen wij u adviseren en bemiddelen in:

Op basis van deze vergunning kunnen wij u adviseren en bemiddelen in: De Goede Verzekeringen,Geldleningen en Hypotheken Burg. Falkenaweg 101 8442 LB Heerenveen Telefoon 0513-624000 Email adres info@de-goede.nl Internet adres www.de-goede.nl AFM vergunningnummer 12039811

Nadere informatie

PCOB. Actief netwerk van en voor senioren. Gemeenschappelijk actief

PCOB. Actief netwerk van en voor senioren. Gemeenschappelijk actief PCOB Actief netwerk van en voor senioren Gemeenschappelijk actief PCOB: gemeenschappelijk actief! Dynamisch, betrokken, professioneel en christelijk geïnspireerd; het zijn dé kenmerken van de PCOB. We

Nadere informatie

Bijdrage DuPont in ziektekostenverzekering

Bijdrage DuPont in ziektekostenverzekering Bijdrage DuPont in ziektekostenverzekering Bijdrage DuPont in ziektekostenverzekering 24 november 2011, Voorstel Huib van der Plaat in ALV aangenomen ALV van 24 november 2011 De werkenden krijgen nu een

Nadere informatie

COLLECTIEVE ARBEIDSOVEREENKOMST DIERENPARK EMMEN 1 JANUARI DECEMBER

COLLECTIEVE ARBEIDSOVEREENKOMST DIERENPARK EMMEN 1 JANUARI DECEMBER COLLECTIEVE ARBEIDSOVEREENKOMST DIERENPARK EMMEN 1 JANUARI 2014-31 DECEMBER 2015... De ondergetekenden: De werkgever: Noorderdierenpark Emmen B.V. Hoofdstraat 18 7811 EP Emmen KvK: 04005859 0000 en DPE

Nadere informatie

Uitzenden Detacheren Werving+Selectie Payrolling

Uitzenden Detacheren Werving+Selectie Payrolling Onze specialistische vakkennis en toewijding voor zowel klant als kandidaat zijn evident. Wij zijn een uitzendbureau, dat in de loop der jaren is uitgegroeid tot een degelijke en betrouwbare HR dienstverlener

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR WERKPLAN WIS/Z FNV

HANDLEIDING VOOR WERKPLAN WIS/Z FNV HANDLEIDING VOOR WERKPLAN WIS/Z FNV www.fnv.nl INTERNATIONAAL VAKBONDSWERK De FNV komt op voor de rechten en arbeidsomstandigheden van mensen die werken. De FNV vindt dat elke werknemer wereldwijd recht

Nadere informatie

Circulaire Jvd/HB 2 O/YK

Circulaire Jvd/HB 2 O/YK Circulaire Jvd/HB 2 O/YK ARBEIDSVOORWAARDEN APOTHEEKPERSONEEL 2008 9 januari 2008 Aan alle openbare apotheken en tweede apothekers lid van de KNMP Alexanderstraat 11 2514 JL Den Haag Postbus 30460 2500

Nadere informatie

Op basis van deze vergunning kunnen wij u adviseren en bemiddelen in:

Op basis van deze vergunning kunnen wij u adviseren en bemiddelen in: De Man Advies Zuid Voorstraat 48 3295 BW 's Gravendeel Telefoon 078-6737650 Email adres info@demanadvies.nl Internet adres www.demanadvies.nl AFM vergunningnummer 12044782 KvK dossiernummer 67703348 Kifid

Nadere informatie

FINANCIËLE VOORDELEN. van het Nederland ICT lidmaatschap. Voor de digitale economie

FINANCIËLE VOORDELEN. van het Nederland ICT lidmaatschap. Voor de digitale economie FINANCIËLE VOORDELEN van het Nederland ICT lidmaatschap Voor de digitale economie Nederland ICT heeft mantelovereenkomsten gesloten met aanbieders van relevante diensten voor lidbedrijven. De diensten

Nadere informatie

Klachtenregeling CNV Connectief

Klachtenregeling CNV Connectief Klachtenregeling CNV Connectief Wat is het doel van de klachtenregeling? CNV Connectief wil graag een optimale belangenbehartiging voor de leden realiseren en streeft naar een goede dienstverlening. Mocht

Nadere informatie

PLAFOND- & WANDMONTAGE. Als ondernemer in plafond- en wandmontage hulp of advies nodig bij je bedrijfsvoering? NOA werkt voor jou!

PLAFOND- & WANDMONTAGE. Als ondernemer in plafond- en wandmontage hulp of advies nodig bij je bedrijfsvoering? NOA werkt voor jou! PLAFOND- & WANDMONTAGE Als ondernemer in plafond- en wandmontage hulp of advies nodig bij je bedrijfsvoering? NOA werkt voor jou! Mijn wanden en plafonds zien er superstrak uit, maar een beetje hulp bij

Nadere informatie

Gedragscode geïnformeerde verlenging en contractstermijnen particuliere schade- en inkomensverzekeringen 2019

Gedragscode geïnformeerde verlenging en contractstermijnen particuliere schade- en inkomensverzekeringen 2019 Gedragscode geïnformeerde verlenging en contractstermijnen particuliere schade- en 2019 De Algemene Ledenvergadering van het Verbond van Verzekeraars heeft op 19 december 2018 de volgende bedrijfsregeling

Nadere informatie

Op basis van deze vergunning kunnen wij u adviseren en bemiddelen in:

Op basis van deze vergunning kunnen wij u adviseren en bemiddelen in: Bakker Boven Assurantiën BV Transportbaan 4A 9672 BK Winschoten Telefoon 0597-432929 Email adres info@bakkerboven.nl Internet adres www.bakkerboven.nl AFM vergunningnummer 12006380 KvK dossiernummer 02070167

Nadere informatie

Waarom het interessant is om lid te worden. Bouwend Nederland, Uw steun in de rug

Waarom het interessant is om lid te worden. Bouwend Nederland, Uw steun in de rug Waarom het interessant is om lid te worden Bouwend Nederland, Uw steun in de rug 1 Lidmaatschap Bouwend Nederland 2 Tien belangrijke redenen voor het lidmaatschap Uw aansluiting bij dé toonaangevende ondernemersorganisatie

Nadere informatie

Landelijk Sociaal Plan Harmonisatie Peuterspeelzalen

Landelijk Sociaal Plan Harmonisatie Peuterspeelzalen Onderhandelaarsakkoord d.d. 23 maart 2011 Landelijk Sociaal Plan Harmonisatie Peuterspeelzalen Sociaal plan d.d. 29 april 2011 De ondergetekenden, MOgroep Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening, MOgroep

Nadere informatie