PRI 3017 Loonwerk met gebruik van gewasbeschermingsmiddelen - Pesticiden [3017] v1

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PRI 3017 Loonwerk met gebruik van gewasbeschermingsmiddelen - Pesticiden [3017] v1"

Transcriptie

1 Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres : PRI 7 Loonwerk met gebruik van gewasbeschermingsmiddelen - Pesticiden [7] v C: conform NC: Niet-conform NA: niet van toepassing H: hoofdstuk B: bijlage A: artikel : paragraaf L: deel P: punt C NC Punten NA. GEWASBESCHERMINGSMIDDELEN (EN TOEVOEGINGSSTOFFEN).. Toegelaten gewasbeschermingsmiddelen (en toevoegingsstoffen). Alle aanwezige gewasbeschermingsmiddelen (en toevoegingsstoffen) zijn of waren erkend/toegelaten in België. Koninklijk besluit: 28/2/994 A7 + Eur. ver./règl. eur. 7/29 A28 (*) * 2. Totaal aantal gewasbeschermingsmiddelen (en toevoegingsstoffen) aanwezig:. Aantal namaakgewasbeschermingsmiddelen (en -toevoegingsstoffen), gewasbeschermingsmiddelen (en - toevoegingsstoffen) zonder toelatingsnummer en gewasbeschermingsmiddelen (en toevoegingsstoffen) met een buitenlands toelatingsnummer terwijl de operator geen toelating 5. voor invoer van gewasbeschermingsmiddelen (en toevoegingsstoffen) heeft en ook niet kan aantonen percelen in buitenland uit te baten. 4. Het bezit van de gewasbeschermingsmiddelen (en toevoegingsstoffen) met een Belgisch erkennings- of toelatingsnummer is nog toegelaten of was nog toegelaten op januari jaar -2. * Koninklijk besluit: 28/2/994 A7 + Eur. ver./règl. eur. 7/29 A28 (*) 5. Aantal gewasbeschermingsmiddelen (en toevoegingsstoffen) waarvan het bezit niet meer toegelaten is vóór januari jaar -2: 6. Aantal gewasbeschermingsmiddelen (en toevoegingsstoffen) waarvan het bezit niet meer toegelaten is vóór januari jaar -2 die niet gegroepeerd opgeslagen zijn met de aanduiding "vervallen", "NBGM", "Phytofar-Recover", "AgriRecover", : 7. De gewasbeschermingsmiddelen (en toevoegingsstoffen) waarvan het bezit niet meer toegelaten is na januari jaar -2 zijn gegroepeerd opgeslagen met de aanduiding "vervallen", "NBGM", "Phytofar-Recover", "AgriRecover", 8. Aantal gewasbeschermingsmiddelen (en toevoegingsstoffen) waarvan het bezit niet meer toegelaten is na januari jaar -2 die niet gegroepeerd opgeslagen zijn met de aanduiding "vervallen", "NBGM", "Phytofar-Recover", "AgriRecover", : 9. Alle gewasbeschermingsmiddelen (en toevoegingsstoffen) bestemd om te worden gebruikt op percelen uitgebaat door de operator gelegen in het buitenland zijn gegroepeerd met de aanduiding "EXPORT". Koninklijk besluit: 28/2/994 A4 (2*).2. Verpakking en etikettering. Alle gewasbeschermingsmiddelen (en toevoegingsstoffen) bevinden zich in de oorspronkelijke verpakking en dragen het oorspronkelijk etiket zoals ze op de markt zijn gebracht door de erkennings/toelatingshouder. Koninklijk besluit: 28/2/994 A5 (2*)

2 2. REGISTERS EN GEBRUIK 2.. Gebruiksregister gewasbeschermingsmiddelen. Een register over het gebruik van de gewasbeschermingsmiddelen wordt bijgehouden. Europese verordening: 7/29 A67 (*) 2. Een register over het gebruik van de gewasbeschermingsmiddelen is bijgehouden voor alle teelten, naoogstbehandelingen en behandelingen van zaai- en pootgoed. Europese verordening: 7/29 A67 (*). In het register zijn de teelten en de perceel- of kasnummers, of voor de na-oogstbehandelingen, de nummers van de opslageenheden (loodsen), of voor zaai-en pootgoed, de partijen vermeld. Indien er per perceel, kas of opslageenheid meerdere partijen zijn, de partijnummers. Europese verordening: 7/29 A67 (*) 4. In het register zijn de gebruikte gewasbeschermingsmiddelen geïdentificeerd d.m.v. hun volledige handelsnaam. Europese verordening: 7/29 A67 (*) 5. In het register zijn de data van toepassing vermeld. Europese verordening: 7/29 A67 (*) 6. In het register zijn de gebruikte dosissen vermeld. Europese verordening: 7/29 A67 (*) 7. De gegevens vermeld in de items 2.. t.e.m worden schriftelijk of elektronisch aan de producent bezorgd. 8. De bezorging van de gegevens voor gewasbeschermingsmiddelen gebeurt binnen de 7 dagen na uitvoering van de behandeling als het een producent van levensmiddelen betreft. 9. Het register over het gebruik van de gewasbeschermingsmiddelen wordt 5 jaar bewaard. Europese verordening: 7/29 A67 + KB/AR 4//2 A (4*) 2.2. Toegelaten gebruik. De volgens het register aangewende gewasbeschermingsmiddelen (en toevoegingstoffen) waren toegelaten op het moment van toepassing. Europese verordening: 7/29 A28 (*) 2. De toedieningsmodaliteiten opgenomen in het register zijn in overeenstemming met de toelatingsakte op het moment van toepassing. Europese verordening: 7/29 A55 (*) 2.. Gebruiksregister biociden. Een register over het gebruik van de biociden is bijgehouden. 2. In het register zijn de gebruikte biociden geïdentificeerd d.m.v. hun volledige handelsnaam.. In het register zijn het type behandelde uitrusting (machines, palletkisten en andere recipiënten, opslageenheid, voertuigen, infrastructuur) vermeld.

3 4. In het register zijn de data van behandeling vermeld. 5. In het register zijn de doses vermeld. 6. De gegevens vermeld in de items 2..2 t.e.m zijn schriftelijk of elektronisch aan de producent bezorgd. 7. De bezorging van de gegevens voor biociden gebeurt binnen de 7 dagen na uitvoering van de behandeling als het een producent van levensmiddelen betreft. 8. Het register over het gebruik van biociden wordt 5 jaar bewaard.. BEWARING VAN GEWASBESCHERMINGSMIDDELEN (EN TOEVOEGINGSSTOFFEN) TOEGELATEN VOOR BEROEPSGEBRUIK. Alle gewasbeschermingsmiddelen (en toevoegingsstoffen) toegelaten voor beroepsgebruik worden bewaard in een lokaal of een kast die daarvoor bestemd is. Koninklijk besluit: 9//2 A27 (5*) 2. Het lokaal of de kast is op slot. Koninklijk besluit: 9//2 A27 (5*). Het lokaal of de kast is geschikt. Koninklijk besluit: 9//2 A27 (5*) 4. De toegang tot het lokaal of de kast is voorzien van alle noodzakelijke vermeldingen. Koninklijk besluit: 9//2 A27 (5*) 5. Middelen die bestemd zijn om te worden opgenomen door mens of dier, zijn niet opgeslagen in het lokaal of de kast. Koninklijk besluit: 9//2 A27 2 (5*) 6. Het lokaal of de kast is enkel toegankelijk voor bevoegden, of onder toezicht van bevoegden. Koninklijk besluit: 9//2 A27 (5*)

4 4. BIOCIDEN. De aanwezige biociden zijn toegelaten. Europese verordening: 528/22 A7 (6*) 5. SPUITTOESTELLEN. De operator bezit (een) spuittoestel(len) geschikt om te worden gebruikt voor het toedienen van gewasbeschermingsmiddelen. 2. Alle keuringsplichtige spuittoestellen dragen een geldige sticker. Indien niet, beschikt de operator voor elk betrokken spuittoestel over een geldig keuringscertificaat of heeft een geldige reden. * Koninklijk besluit: //2 A2 2 + KB/AR //2 A (7*). Indien de operator een geldige reden heeft voor het ontbreken van de geldige sticker, heeft hij de wettelijk verplichte stappen ondernomen. Koninklijk besluit: //2 A5 + KB/AR //2 A8 (7*) 4. Er worden regelmatig kalibraties en technische controles uitgevoerd op het (de) spuittoestel(len). Koninklijk besluit: 9//2 A25 (5*) 5. Keuringsnummer van alle aanwezige spuittoestellen: 6. De operator kan de wijze waarop hij de gewasbeschermingsmiddelen op zijn teelten toepast, verantwoorden. Koninklijk besluit: 22/2/2 A L (8*)

5 6. MEDEDELING AAN DE OPERATOR: BIOCIDEN. Niet conforme items van het hoofdstuk 'biociden' worden doorgestuurd aan de FOD Volksgezondheid overeenkomstig het protocol tussen het FAVV en deze overheid. De maatregelen die mogelijk door de FOD genomen worden naar aanleiding van deze vaststellingen vallen niet onder de verantwoordelijkheid van het FAVV. Wetgeving: *.koninklijk besluit van 28/2/994 betreffende het bewaren, het op de markt brengen en het gebruiken van bestrijdingsmiddelen voor landbouwkundig gebruik + verordening (eg) nr. 7/29 van het europees parlement en de raad van 2//29 betreffende het op de markt brengen van gewasbeschermingsmiddelen en tot intrekking van de richtlijnen 79/7/eeg en 9/44/eeg van de raad 2*.koninklijk besluit van 28/2/994 betreffende het bewaren, het op de markt brengen en het gebruiken van bestrijdingsmiddelen voor landbouwkundig gebruik *.verordening (eg) nr. 7/29 van het europees parlement en de raad van 2//29 betreffende het op de markt brengen van gewasbeschermingsmiddelen en tot intrekking van de richtlijnen 79/7/eeg en 9/44/eeg van de raad 4*.verordening (eg) nr. 7/29 van het europees parlement en de raad van 2//29 betreffende het op de markt brengen van gewasbeschermingsmiddelen en tot intrekking van de richtlijnen 79/7/eeg en 9/44/eeg van de raad + koninklijk besluit van 4//2 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen 5*.koninklijk besluit van 9//2 verwezenlijking van een duurzaam gebruik van gewasbeschermingsmiddelen en toevoegingsstoffen 6*.verordening (eu) nr. 528/22 van het europees parlement en de raad van 22/5/22 betreffende het op de markt aanbieden en het gebruik van biociden 7*.koninklijk besluit van //2 betreffende de verplichte keuring van spuittoestellen en tot wijziging van het koninklijk besluit van //25 betreffende retributies bepaald bij artikel 5 van de wet van 9 december 24 houdende de financiering van het federaal agentschap voor de veiligheid van de voedselketen 8*.koninklijk besluit van 22/2/2 houdende organisatie van de controles die worden verricht door het federaal agentschap voor de veiligheid van de voedselketen en tot wijziging van diverse wettelijke bepalingen

6 Commentaar operator Gunstig Gunstig met opmerkingen Ongunstig Gemaakt te, op Handtekening en stempel controleur Naam operator of aanwezige persoon : Functie : Tekent voor kennisname :

PRI 3017 Loonwerk met gebruik van gewasbeschermingsmiddelen - Pesticiden [3017] v4

PRI 3017 Loonwerk met gebruik van gewasbeschermingsmiddelen - Pesticiden [3017] v4 Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres : PRI 7 Loonwerk met gebruik van gewasbeschermingsmiddelen - Pesticiden [7] v4 C : conform NC : niet-conform

Nadere informatie

Gearchiveerd op 09/06/2011

Gearchiveerd op 09/06/2011 Provinciale dienst van:... Datum:... Verantwoordelijke Controleur:... Nr:... Operator :... N uniek... Adres :...... PRI 228 Plantaardige productie bestemd voor consumptie - Pesticiden [228] v4 C : conform

Nadere informatie

Gearchiveerd op 01/03/2012

Gearchiveerd op 01/03/2012 Provinciale dienst van:... Datum:... Verantwoordelijke Controleur:... Nr:... Operator :... N uniek... Adres :...... PRI 228 Plantaardige productie bestemd voor consumptie - Pesticiden [228] v5 C : conform

Nadere informatie

TRA 3179 Gewasbeschermingsmiddelen en toevoegingsstoffen : bezit en verhandeling - INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIENE [3179] v2

TRA 3179 Gewasbeschermingsmiddelen en toevoegingsstoffen : bezit en verhandeling - INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIENE [3179] v2 Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres : TRA 179 Gewasbeschermingsmiddelen en toevoegingsstoffen : bezit en verhandeling - INFRASTRUCTUUR, INRICHTING

Nadere informatie

PRI 3135 Houden van schapen en geiten - Traceerbaarheid [3135] v3

PRI 3135 Houden van schapen en geiten - Traceerbaarheid [3135] v3 Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres : PRI 15 Houden van schapen en geiten - Traceerbaarheid [15] v C : conform NC : niet-conform NA : niet van

Nadere informatie

PRI 2563 Productie van voedermiddelen andere dan voor eigen gebruik op het landbouwbedrijf en andere dan akkerbouwgewassen - Traceerbaarheid [2563] v2

PRI 2563 Productie van voedermiddelen andere dan voor eigen gebruik op het landbouwbedrijf en andere dan akkerbouwgewassen - Traceerbaarheid [2563] v2 Provinciale dienst van:... Datum:... Verantwoordelijke Controleur:... Nr:... Operator :... N uniek... Adres :...... PRI 2563 Productie van voedermiddelen andere dan voor eigen gebruik op het landbouwbedrijf

Nadere informatie

3328 PRI-TRA-DIS Food - VERVOER [3328] v1

3328 PRI-TRA-DIS Food - VERVOER [3328] v1 Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres : 28 PRI-TRA-DIS Food - VERVOER [28] v1 C: conform NC: Niet-conform NA: niet van toepassing H: hoofdstuk B:

Nadere informatie

PRI 3050 Konijnenbedrijven - geneesmiddelen en bedrijfsbegeleiding [3050] v1

PRI 3050 Konijnenbedrijven - geneesmiddelen en bedrijfsbegeleiding [3050] v1 Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres : PRI 050 Konijnenbedrijven - geneesmiddelen en bedrijfsbegeleiding [050] v C: conform NC: Niet-conform NA:

Nadere informatie

Gearchiveerd op 15/12/2010

Gearchiveerd op 15/12/2010 Page 1 of 10 1. Erkende producten De checklist is niet van toepassing voor producten die onbetwistbaar voor privégebruik bestemd zijn. 1.1. Product 1. De aanwezige producten - voor gebruik in België -

Nadere informatie

Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres :

Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres : Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres : TRA 45 Groothandel van materialen bestemd om direct met levensmiddelen in aanraking te komen - VERPAKKING

Nadere informatie

TRA 3191 Onmiddelijke verpakking diervoeders - INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIENE [3191] v1

TRA 3191 Onmiddelijke verpakking diervoeders - INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIENE [3191] v1 Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres : TRA 9 Onmiddelijke verpakking diervoeders - INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIENE [9] v C: conform NC: Niet-conform

Nadere informatie

PRI 3097 Groothandel primaire producten niet bestemd voor consumptie (bedrijven met erkenning plantenpaspoorten) - TRACEERBAARHEID [3097] v2

PRI 3097 Groothandel primaire producten niet bestemd voor consumptie (bedrijven met erkenning plantenpaspoorten) - TRACEERBAARHEID [3097] v2 Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres : PRI 097 Groothandel primaire producten niet bestemd voor consumptie (bedrijven met erkenning plantenpaspoorten)

Nadere informatie

PRI 3133 Houden van runderen en kalveren (vetmesten) - Traceerbaarheid [3133] v1

PRI 3133 Houden van runderen en kalveren (vetmesten) - Traceerbaarheid [3133] v1 Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres : PRI Houden van runderen en kalveren (vetmesten) - Traceerbaarheid [] v C: conform NC: Niet-conform NA: niet

Nadere informatie

DIS 3006 Vleeswinkel -TRACEERBAARHEID [3006] v1

DIS 3006 Vleeswinkel -TRACEERBAARHEID [3006] v1 Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres : DIS 006 Vleeswinkel -TRACEERBAARHEID [006] v1 C: conform NC: Niet-conform NA: niet van toepassing H: hoofdstuk

Nadere informatie

PRI 3045 Dierlijke producten (rauwe melk) - geneesmiddelen en bedrijfsbegeleiding [3045] v1

PRI 3045 Dierlijke producten (rauwe melk) - geneesmiddelen en bedrijfsbegeleiding [3045] v1 Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres : PRI 045 Dierlijke producten (rauwe melk) - geneesmiddelen en bedrijfsbegeleiding [045] v C: conform NC:

Nadere informatie

Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres :

Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres : Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres : 59 TRA-DIS Voedingssupplementen, verrijkte levensmiddelen, voedingsmiddelen voor zuigelingen of kleuters

Nadere informatie

PRI 3142 Samenbrengen met het oog op verhandelen : Verzamelcentra en handelaarstal - Traceerbaarheid [3142] v1

PRI 3142 Samenbrengen met het oog op verhandelen : Verzamelcentra en handelaarstal - Traceerbaarheid [3142] v1 Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres : PRI 142 Samenbrengen met het oog op verhandelen : Verzamelcentra en handelaarstal - Traceerbaarheid [142]

Nadere informatie

Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres :

Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres : Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres : TRA 61 Fabrikant van voedingssupplementen, verrijkte levensmiddelen, voedingsmiddelen voor zuigelingen of

Nadere informatie

Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres :

Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres : Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres : PRI 48 Vervaardiging voor directe verkoop van zuivelproducten en bereidingen op basis van (rauwe) melk -

Nadere informatie

PRI 2444 Sorteren van consumptie-eieren volgens kwaliteits- en gewichtsklassen (pakstations) Traceerbaarheid [2444] v4

PRI 2444 Sorteren van consumptie-eieren volgens kwaliteits- en gewichtsklassen (pakstations) Traceerbaarheid [2444] v4 Provinciale dienst van:... Datum:... Verantwoordelijke Controleur:... Nr:... Operator :... N uniek... Adres :...... PRI 2444 Sorteren van consumptie-eieren volgens kwaliteits- en gewichtsklassen (pakstations)

Nadere informatie

Gearchiveerd op 01/02/2016

Gearchiveerd op 01/02/2016 Provinciale dienst van:... Datum:... Verantwoordelijke Controleur:... Nr:... Operator :... N uniek... Adres :...... TRA 209 Groothandel van materialen bestemd om direct met levensmiddelen in aanraking

Nadere informatie

TRA 3047 Uitsnijden, uitbenen en (opnieuw) onmiddellijk verpakken van vers vlees - TRACEERBAARHEID [3047] v1

TRA 3047 Uitsnijden, uitbenen en (opnieuw) onmiddellijk verpakken van vers vlees - TRACEERBAARHEID [3047] v1 Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres : TRA 047 Uitsnijden, uitbenen en (opnieuw) onmiddellijk verpakken van vers vlees - TRACEERBAARHEID [047]

Nadere informatie

TRA 3347 Zuivelproducten en levensmiddelen op basis van rauwe melk - VERPAKKING EN ETIKETTERING (inclusief handelsnormen) [3347] v1

TRA 3347 Zuivelproducten en levensmiddelen op basis van rauwe melk - VERPAKKING EN ETIKETTERING (inclusief handelsnormen) [3347] v1 Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres : TRA 47 Zuivelproducten en levensmiddelen op basis van rauwe melk - VERPAKKING EN ETIKETTERING (inclusief

Nadere informatie

TRA 3028 Vlees en afgeleide producten - TRACEERBAARHEID [3028] v1

TRA 3028 Vlees en afgeleide producten - TRACEERBAARHEID [3028] v1 Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres : TRA 028 Vlees en afgeleide producten - TRACEERBAARHEID [028] v C: conform NC: Niet-conform NA: niet van

Nadere informatie

TRA 3169 Groothandel in diervoeders - INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIENE [3169] v1

TRA 3169 Groothandel in diervoeders - INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIENE [3169] v1 Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres : TRA 69 Groothandel in diervoeders - INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIENE [69] v C: conform NC: Niet-conform

Nadere informatie

PRI 3349 Pakstations en verzamelcentra - VERPAKKING EN ETIKETTERING (INCLUSIEF HANDELSNORMEN) [3349] v1

PRI 3349 Pakstations en verzamelcentra - VERPAKKING EN ETIKETTERING (INCLUSIEF HANDELSNORMEN) [3349] v1 Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres : PRI 49 Pakstations en verzamelcentra - VERPAKKING EN ETIKETTERING (INCLUSIEF HANDELSNORMEN) [49] v C: conform

Nadere informatie

PRI 3373 Vervaardiging van mengvoeders op de boerderij - Infrastructuur, inrichting en hygiëne [3373] v1

PRI 3373 Vervaardiging van mengvoeders op de boerderij - Infrastructuur, inrichting en hygiëne [3373] v1 Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres : PRI 7 Vervaardiging van mengvoeders op de boerderij - Infrastructuur, inrichting en hygiëne [7] v C: conform

Nadere informatie

PRI 2159 Houden van schapen, geiten of gekweekt tweehoevig wild - Traceerbaarheid (identificatie en registratie inbegrepen) [2159] v5

PRI 2159 Houden van schapen, geiten of gekweekt tweehoevig wild - Traceerbaarheid (identificatie en registratie inbegrepen) [2159] v5 Provinciale dienst van:... Datum:... Verantwoordelijke Controleur:... Nr:... Operator :... N uniek... Adres :...... PRI 2159 Houden van schapen, geiten of gekweekt tweehoevig wild - Traceerbaarheid (identificatie

Nadere informatie

IEC 2475 Infrastructuur, inrichting, hygiëne : Erkende inspectieplaatsen voor fytosanitaire invoercontroles (plantaardige productie) [2475] v2

IEC 2475 Infrastructuur, inrichting, hygiëne : Erkende inspectieplaatsen voor fytosanitaire invoercontroles (plantaardige productie) [2475] v2 Provinciale dienst van:... Datum:... Verantwoordelijke Controleur:... Nr:... Operator :... N uniek... Adres :...... IEC 2475 Infrastructuur, inrichting, hygiëne : Erkende inspectieplaatsen voor fytosanitaire

Nadere informatie

DIS 3204 Melkkeuken : INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIENE [3204] v2

DIS 3204 Melkkeuken : INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIENE [3204] v2 Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres : DIS 204 Melkkeuken : INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIENE [204] v2 C : conform NC : niet-conform NA : niet

Nadere informatie

TRA 3351 Fabrikant levensmiddelen dierlijke oorsprong en/of niet dierlijke oorsprong - VERPAKKING EN ETIKETTERING (INCLUSIEF HANDELSNORMEN) [3351] v1

TRA 3351 Fabrikant levensmiddelen dierlijke oorsprong en/of niet dierlijke oorsprong - VERPAKKING EN ETIKETTERING (INCLUSIEF HANDELSNORMEN) [3351] v1 Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres : TRA 51 Fabrikant levensmiddelen dierlijke oorsprong en/of niet dierlijke oorsprong - VERPAKKING EN ETIKETTERING

Nadere informatie

DPA 2099 RUNDEREN - IDENTIFICATIE EN REGISTRATIE [2099] v2

DPA 2099 RUNDEREN - IDENTIFICATIE EN REGISTRATIE [2099] v2 Provinciale dienst van:... Datum:... Verantwoordelijke Controleur:... Nr:... Operator : Adres :............ DPA 2099 RUNDEREN - IDENTIFICATIE EN REGISTRATIE [2099] v2 C : conform NC : niet-conform NA :

Nadere informatie

TRA 3341 Eiproducten en levensmiddelen op basis van rauwe eieren - VERPAKKING EN ETIKETTERING (INCLUSIEF HANDELSNORMEN) [3341] v1

TRA 3341 Eiproducten en levensmiddelen op basis van rauwe eieren - VERPAKKING EN ETIKETTERING (INCLUSIEF HANDELSNORMEN) [3341] v1 Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres : TRA 41 Eiproducten en levensmiddelen op basis van rauwe eieren - VERPAKKING EN ETIKETTERING (INCLUSIEF HANDELSNORMEN)

Nadere informatie

DIS 3299 Drankgelegenheid : INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIENE [3299] v3

DIS 3299 Drankgelegenheid : INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIENE [3299] v3 Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres : DIS 299 Drankgelegenheid : INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIENE [299] v C : conform NC : niet-conform NA

Nadere informatie

TRA 3147 Vervaardigen van diervoeders - INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIENE [3147] v2

TRA 3147 Vervaardigen van diervoeders - INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIENE [3147] v2 Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres : TRA 47 Vervaardigen van diervoeders - INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIENE [47] v2 C : conform NC : niet-conform

Nadere informatie

Provinciale dienst van:... Datum:... Verantwoordelijke Controleur:... Nr:... Operator :... N uniek... Adres :... C NC Punten NA. 1.

Provinciale dienst van:... Datum:... Verantwoordelijke Controleur:... Nr:... Operator :... N uniek... Adres :... C NC Punten NA. 1. Provinciale dienst van:... Datum:... Verantwoordelijke Controleur:... Nr:... Operator :... N uniek... Adres :...... PRI 2026 Het samenbrengen van landbouwhuisdieren en vleeskalveren met het oog op verhandelen:

Nadere informatie

3336 TRA-DIS Eieren - VERPAKKING EN ETIKETTERING (INCLUSIEF HANDELSNORMEN) [3336] v1

3336 TRA-DIS Eieren - VERPAKKING EN ETIKETTERING (INCLUSIEF HANDELSNORMEN) [3336] v1 Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres : 6 TRA-DIS Eieren - VERPAKKING EN ETIKETTERING (INCLUSIEF HANDELSNORMEN) [6] v C: conform NC: Niet-conform

Nadere informatie

DPA 2303 Verpakking en etikettering (inclusief handelsnormen): PAKSTATION [2303] v4

DPA 2303 Verpakking en etikettering (inclusief handelsnormen): PAKSTATION [2303] v4 Provinciale dienst van:... Datum:... Verantwoordelijke Controleur:... Nr:... Operator : Adres :... N uniek......... DPA 2303 Verpakking en etikettering (inclusief handelsnormen): PAKSTATION [2303] v4 C

Nadere informatie

PRI 3263 Sorteren en/of verzamelen van eieren - INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIËNE [3263] v1

PRI 3263 Sorteren en/of verzamelen van eieren - INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIËNE [3263] v1 Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres : PRI 26 Sorteren en/of verzamelen van eieren - INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIËNE [26] v C: conform NC:

Nadere informatie

Gearchiveerd op 01/04/2014

Gearchiveerd op 01/04/2014 Provinciale dienst van:... Datum:... Verantwoordelijke Controleur:... Nr:... Operator :... N uniek... Adres :...... DPA 2052 VARKENS - IDENTIFICATIE EN REGISTRATIE [2052] v C : conform NC : niet-conform

Nadere informatie

PRI 3254 Groothandel groenten en fruit - Infrastructuur, inrichting en hygiëne [3254] v1

PRI 3254 Groothandel groenten en fruit - Infrastructuur, inrichting en hygiëne [3254] v1 Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres : PRI 254 Groothandel groenten en fruit - Infrastructuur, inrichting en hygiëne [254] v C: conform NC: Niet-conform

Nadere informatie

Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres :

Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres : Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres : TRA 78 fabrikant van meststoffen/bodemverbeterende middelen bevattende van dierlijke bijproducten afgeleide

Nadere informatie

PRI 3238 Fabrieksvaartuig (garnalenkotters) - INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIËNE [3238] v1

PRI 3238 Fabrieksvaartuig (garnalenkotters) - INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIËNE [3238] v1 Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres : PRI 28 Fabrieksvaartuig (garnalenkotters) - INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIËNE [28] v1 C: conform NC:

Nadere informatie

TRA 3190 oleochemie - DIERLIJKE BIJPRODUCTEN NHC [3190] v1

TRA 3190 oleochemie - DIERLIJKE BIJPRODUCTEN NHC [3190] v1 Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres : TRA 9 oleochemie - DIERLIJKE BIJPRODUCTEN NHC [9] v C: conform NC: Niet-conform NA: niet van toepassing

Nadere informatie

Gearchiveerd op 02/02/2016

Gearchiveerd op 02/02/2016 Provinciale dienst van:... Datum:... Verantwoordelijke Controleur:... Nr:... Operator :... N uniek... Adres :...... PRI 2444 Sorteren van consumptie-eieren volgens kwaliteits- en gewichtsklassen (pakstations)

Nadere informatie

DIS 3204 Melkkeuken : INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIENE [3204] v1

DIS 3204 Melkkeuken : INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIENE [3204] v1 Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres : DIS 204 Melkkeuken : INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIENE [204] v C: conform NC: Niet-conform NA: niet

Nadere informatie

DPA 2303 Handelsnormen eieren in de pakstations [2303] v3

DPA 2303 Handelsnormen eieren in de pakstations [2303] v3 Provinciale dienst van:... Datum:... Verantwoordelijke Controleur:... Nr:... Operator : Adres :... N uniek......... DPA 20 Handelsnormen eieren in de pakstations [20] v C : conform NC : niet-conform NA

Nadere informatie

gearchiveerd op 01/03/2011

gearchiveerd op 01/03/2011 Provinciale dienst van:... Datum:... Verantwoordelijke Controleur:... Nr:... Operator : Adres :............ N uniek DPA 259 SCHAPEN, GEITEN en HERTACHTIGEN - IDENTIFICATIE EN REGISTRATIE [259] v2 C : conform

Nadere informatie

gearchiveerd op 15/12/2010

gearchiveerd op 15/12/2010 Provinciale dienst van:... Datum:... Verantwoordelijke Controleur:... Nr:... Operator :... N uniek... Adres :...... DPA 2104 Eisen traceerbaarbaarheid [2104] v4 C : conform NC : niet-conform NA : niet

Nadere informatie

Het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen door professionele gebruikers en het op de markt brengen van gewasbeschermingsmiddelen door distributeurs.

Het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen door professionele gebruikers en het op de markt brengen van gewasbeschermingsmiddelen door distributeurs. Federaal agentschap voor de veiligheid van de voedselketen Omzendbrief betreffende het bijhouden van registers over het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen door de professionele gebruikers en de distributeurs

Nadere informatie

DIS 2179 Horeca / grootkeukens / melkkeukens : traceerbaarheid [2179] v7

DIS 2179 Horeca / grootkeukens / melkkeukens : traceerbaarheid [2179] v7 Provinciale dienst van:... Datum:... Verantwoordelijke Controleur:... Nr:... Operator :... N uniek... Adres :...... DIS 2179 Horeca / grootkeukens / melkkeukens : traceerbaarheid [2179] v7 C : conform

Nadere informatie

Gearchiveerd op 02/02/2016

Gearchiveerd op 02/02/2016 Provinciale dienst van:... Datum:... Verantwoordelijke Controleur:... Nr:... Operator :... N uniek... Adres :...... PRI 2013 Groothandel in groenten en fruit - Kwaliteitscontrole - Verpakking en etikettering

Nadere informatie

TRA 3132 petfoodfabrikant - DIERLIJKE BIJPRODUCTEN NHC [3132] v1

TRA 3132 petfoodfabrikant - DIERLIJKE BIJPRODUCTEN NHC [3132] v1 Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres : TRA 2 petfoodfabrikant - DIERLIJKE BIJPRODUCTEN NHC [2] v C: conform NC: Niet-conform NA: niet van toepassing

Nadere informatie

Gearchiveerd op 01/09/2014

Gearchiveerd op 01/09/2014 Provinciale dienst van:... Datum:... Verantwoordelijke Controleur:... Nr:... Operator :... N uniek... Adres :...... PPV 28 Infrastructuur, inrichting en hygiëne - Groothandel primaire plantaardige producten

Nadere informatie

3115 PRI-TRA Autocontrolesysteem bij NIET gevalideerd/gecertificeerd ACS AUTOCONTROLE [3115] v1

3115 PRI-TRA Autocontrolesysteem bij NIET gevalideerd/gecertificeerd ACS AUTOCONTROLE [3115] v1 Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres : 115 PRI-TRA Autocontrolesysteem bij NIET gevalideerd/gecertificeerd ACS AUTOCONTROLE [115] v1 C: conform

Nadere informatie

TRA 3356 Voedermiddelen - VERPAKKING EN ETIKETTERING (INCLUSIEF HANDELSNORMEN) [3356] v2

TRA 3356 Voedermiddelen - VERPAKKING EN ETIKETTERING (INCLUSIEF HANDELSNORMEN) [3356] v2 Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres : TRA 56 Voedermiddelen - VERPAKKING EN ETIKETTERING (INCLUSIEF HANDELSNORMEN) [56] v2 C : conform NC : niet-conform

Nadere informatie

DIS 2439 Inspectie autocontrole voor de horeca [2439] v2

DIS 2439 Inspectie autocontrole voor de horeca [2439] v2 Provinciale dienst van:... Datum:... Verantwoordelijke Controleur:... Nr:... Operator :... N uniek... Adres :...... DIS 2439 Inspectie autocontrole voor de horeca [2439] v2 C : conform NC : niet-conform

Nadere informatie

Gearchiveerd op 23/12/2010 1

Gearchiveerd op 23/12/2010 1 Provinciale dienst van:... Datum:... Verantwoordelijke Controleur:... Nr:... Operator : Adres :... N uniek......... TRA 2 Melkinrichting: niet bestemd voor menselijke consumptie - Beheer van afval [2]

Nadere informatie

gearchiveerd DIS 2211 Vleeswinkel: Traceerbaarheid rundvlees [2211] v1 Provinciale dienst van:... Datum:... Verantwoordelijke Controleur:... Nr:...

gearchiveerd DIS 2211 Vleeswinkel: Traceerbaarheid rundvlees [2211] v1 Provinciale dienst van:... Datum:... Verantwoordelijke Controleur:... Nr:... Provinciale dienst van:... Datum:... Verantwoordelijke Controleur:... Nr:... Operator :... N uniek... Adres :...... DIS 22 Vleeswinkel: Traceerbaarheid rundvlees [22] v C : conform NC : niet-conform NA

Nadere informatie

Gearchiveerd op 01/01/2017

Gearchiveerd op 01/01/2017 Provinciale dienst van:... Datum:... Verantwoordelijke Controleur:... Nr:... Operator :... N uniek... Adres :...... PRI 2252 Kort en lang transport van landbouwhuisdieren - Traceerbaarheid (Identificatie

Nadere informatie

Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres :

Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres : Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres : PRI 249 Winnen, behandelen, bewaren en opslag van varkenssperma bestemd voor het intracommunautair handelsverkeer

Nadere informatie

TRA 3355 Kritische voedermiddelen - VERPAKKING EN ETIKETTERING (INCLUSIEF HANDELSNORMEN) [3355] v1

TRA 3355 Kritische voedermiddelen - VERPAKKING EN ETIKETTERING (INCLUSIEF HANDELSNORMEN) [3355] v1 Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres : TRA 55 Kritische voedermiddelen - VERPAKKING EN ETIKETTERING (INCLUSIEF HANDELSNORMEN) [55] v C: conform

Nadere informatie

TRA 3266 Opslag van vlees en afgeleide producten - INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIENE (VERHOOGDE FREQUENTIE) [3266] v1

TRA 3266 Opslag van vlees en afgeleide producten - INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIENE (VERHOOGDE FREQUENTIE) [3266] v1 Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres : TRA 266 Opslag van vlees en afgeleide producten - INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIENE (VERHOOGDE FREQUENTIE)

Nadere informatie

Gearchiveerd op 01/01/2017

Gearchiveerd op 01/01/2017 Provinciale dienst van:... Datum:... Verantwoordelijke Controleur:... Nr:... Operator :... N uniek... Adres :...... PRI 2285 Het vervoer van landbouwhuisdieren met handelsdoeleinden (in het slachthuis)

Nadere informatie

Gearchiveerd op 01/01/2017

Gearchiveerd op 01/01/2017 Provinciale dienst van:... Datum:... Verantwoordelijke Controleur:... Nr:... Operator :... N uniek... Adres :...... PRI 201 Groothandel groenten en fruit - Verpakking en etikettering (inclusief handelsnormen)

Nadere informatie

Gearchiveerd op 06/01/2014

Gearchiveerd op 06/01/2014 Provinciale dienst van:... Datum:... Verantwoordelijke Controleur:... Nr:... Operator :... N uniek... Adres :...... DPA 224 Hygiëne en infrastructuur in de verzamelcentra [224] v2 C : conform NC : niet-conform

Nadere informatie

Gearchiveerd op 01/03/2013

Gearchiveerd op 01/03/2013 Provinciale dienst van:... Datum:... Verantwoordelijke Controleur:... Nr:... Operator : Adres :... N uniek......... TRA 2008 Meststoffen, bodemverbeteraars, teeltsubstraten en zuiveringsslib Traceerbaarheid

Nadere informatie

Omzendbrief betreffende de controles uitgevoerd door het FAVV op de verpakking en etikettering van gewasbeschermingsmiddelen

Omzendbrief betreffende de controles uitgevoerd door het FAVV op de verpakking en etikettering van gewasbeschermingsmiddelen Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Omzendbrief betreffende de controles uitgevoerd door het FAVV op de verpakking en etikettering van gewasbeschermingsmiddelen Kenmerk PCCB/S1/JFS/1102444

Nadere informatie

DIS 3309 Detailhandel met toelating (zonder verwerking) : INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIENE [3309] v2

DIS 3309 Detailhandel met toelating (zonder verwerking) : INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIENE [3309] v2 Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres : DIS 09 Detailhandel met toelating (zonder verwerking) : INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIENE [09] v2 C:

Nadere informatie

Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres :

Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres : Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres : TRA 251 Wildbewerkingsinrichting en uitsnijderij van vlees van gekweekt en/of vrij wild - INFRASTRUCTUUR,

Nadere informatie

PRI 3234 Verzendingscentrum aquacultuurweekdieren - INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIËNE [3234] v2

PRI 3234 Verzendingscentrum aquacultuurweekdieren - INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIËNE [3234] v2 Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres : PRI 24 Verzendingscentrum aquacultuurweekdieren - INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIËNE [24] v2 C : conform

Nadere informatie

DIS 2439 Inspectie autocontrole voor de horeca [2439] v3

DIS 2439 Inspectie autocontrole voor de horeca [2439] v3 Provinciale dienst van:... Datum:... Verantwoordelijke Controleur:... Nr:... Operator :... N uniek... Adres :...... DIS 2439 Inspectie autocontrole voor de horeca [2439] v3 C : conform NC : niet-conform

Nadere informatie

Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres :

Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres : Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres : PRI 3301 Samenbrengen met het oog op verhandelen van landbouwhuisdieren - Verzamelcentrum klasse 2 - INFRASTRUCTUUR,

Nadere informatie

DIS 2445 Inspectie autocontrole brood-en banket bakkerij [2445] v4

DIS 2445 Inspectie autocontrole brood-en banket bakkerij [2445] v4 Provinciale dienst van:... Datum:... Verantwoordelijke Controleur:... Nr:... Operator :... N uniek... Adres :...... DIS 2445 Inspectie autocontrole brood-en banket bakkerij [2445] v4 C : conform NC : niet-conform

Nadere informatie

FAQ - Sectorgids autocontrole van de aannemers van land- en tuinbouwwerken voor de primaire plantaardige productie

FAQ - Sectorgids autocontrole van de aannemers van land- en tuinbouwwerken voor de primaire plantaardige productie PB 07 FAQ (G-033) REV 1 2009-1/8 Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen FAQ - Sectorgids autocontrole van de aannemers van land- en tuinbouwwerken voor de primaire plantaardige productie

Nadere informatie

DIS 3198 Grootkeukens (bereiding + distributie) : INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIENE [3198] v3

DIS 3198 Grootkeukens (bereiding + distributie) : INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIENE [3198] v3 Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres : DIS 98 Grootkeukens (bereiding + distributie) : INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIENE [98] v C : conform

Nadere informatie

Gearchiveerd op 01/01/2017

Gearchiveerd op 01/01/2017 Provinciale dienst van:... Datum:... Verantwoordelijke Controleur:... Nr:... Operator :... N uniek... Adres :...... DIS 2439 Inspectie autocontrole voor de horeca [2439] v5 C : conform NC : niet-conform

Nadere informatie

2040 Eieren : handelsnormen en etikettering [2040] v5

2040 Eieren : handelsnormen en etikettering [2040] v5 Provinciale dienst van:... Datum:... Verantwoordelijke Controleur:... Nr:... Operator :... N uniek... Adres :...... 2040 Eieren : handelsnormen en etikettering [2040] v5 C : conform NC : niet-conform NA

Nadere informatie

Gearchiveerd op 02/01/2012

Gearchiveerd op 02/01/2012 Provinciale dienst van:... Datum:... Verantwoordelijke Controleur:... Nr:... Operator : Adres :... N uniek......... DIS 222 Vleeswinkel ambulant: Infrastructuur, inrichting en hygiëne [222] v C : conform

Nadere informatie

DIS 2446 Inspectie autocontrole in detailhandel [2446] v3

DIS 2446 Inspectie autocontrole in detailhandel [2446] v3 Provinciale dienst van:... Datum:... Verantwoordelijke Controleur:... Nr:... Operator :... N uniek... Adres :...... DIS 2446 Inspectie autocontrole in detailhandel [2446] v3 C : conform NC : niet-conform

Nadere informatie

Verordening (EG) nr. 852/2004 van het Europees Parlement en de Raad van 29 april 2004 inzake levensmiddelenhygiëne

Verordening (EG) nr. 852/2004 van het Europees Parlement en de Raad van 29 april 2004 inzake levensmiddelenhygiëne PB 07 FAQ (G-033) REV 0 2009-2/8 I. DOELSTELLINGEN EN TOEPASSINGGEBIED De bedoeling van dit document is de vragen, afkomstig van operatoren, auditoren,... aangaande de sectorgids autocontrole van de aannemers

Nadere informatie

Gearchiveerd op 08/10/2015

Gearchiveerd op 08/10/2015 Provinciale dienst van:... Datum:... Verantwoordelijke Controleur:... Nr:... Operator :... N uniek... Adres :...... TRA 2283 Herverpakkingscentrum voor visserijproducten - Infrastructuur, uitrusting en

Nadere informatie

TRA 2304 Herverpakkingscentrum voor visserijproducten - Infrastructuur, inrichting en hygiëne (verhoogde frequentie) [2304] v2

TRA 2304 Herverpakkingscentrum voor visserijproducten - Infrastructuur, inrichting en hygiëne (verhoogde frequentie) [2304] v2 Provinciale dienst van:... Datum:... Verantwoordelijke Controleur:... Nr:... Operator :... N uniek... Adres :...... TRA 2304 Herverpakkingscentrum voor visserijproducten - Infrastructuur, inrichting en

Nadere informatie

Gearchiveerd op 01/01/2017

Gearchiveerd op 01/01/2017 Provinciale dienst van:... Datum:... Verantwoordelijke Controleur:... Nr:... Operator :... N uniek... Adres :...... TRA 2495 Productie van voeder voor gezelschapsdieren dat categorie materiaal bevat -

Nadere informatie

Gearchiveerd op 01/01/2017

Gearchiveerd op 01/01/2017 Provinciale dienst van:... Datum:... Verantwoordelijke Controleur:... Nr:... Operator :... N uniek... Adres :...... TRA 2497 Hanteren en opslag van dierlijke bijproducten voor diervoeding - Dierlijke bijproducten

Nadere informatie

DIS 3314 Kamer met ontbijt : INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIENE [3314] v4

DIS 3314 Kamer met ontbijt : INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIENE [3314] v4 Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres : DIS 4 Kamer met ontbijt : INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIENE [4] v4 C : conform NC : niet-conform NA

Nadere informatie

TRA 3195 Opslag van vlees en afgeleide producten - INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIENE [3195] v2

TRA 3195 Opslag van vlees en afgeleide producten - INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIENE [3195] v2 Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres : TRA 195 Opslag van vlees en afgeleide producten - INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIENE [195] v2 C : conform

Nadere informatie

Omzendbrief betreffende het bezit van gewasbeschermingsmiddelen en toevoegingsstoffen waarvan de verkoop of het gebruik verboden is

Omzendbrief betreffende het bezit van gewasbeschermingsmiddelen en toevoegingsstoffen waarvan de verkoop of het gebruik verboden is Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Omzendbrief betreffende het bezit van gewasbeschermingsmiddelen en toevoegingsstoffen waarvan de verkoop of het gebruik verboden is Huidige versie

Nadere informatie

PRI 2440 Vlees - Verpakking en etikettering (inclusief handelsnormen) [2440] v4

PRI 2440 Vlees - Verpakking en etikettering (inclusief handelsnormen) [2440] v4 Provinciale dienst van:... Datum:... Verantwoordelijke Controleur:... Nr:... Operator :... N uniek... Adres :...... PRI 2440 Vlees - Verpakking en etikettering (inclusief handelsnormen) [2440] v4 C : conform

Nadere informatie

Omzendbrief betreffende de controles uitgevoerd door het FAVV op de verpakking en etikettering van gewasbeschermingsmiddelen

Omzendbrief betreffende de controles uitgevoerd door het FAVV op de verpakking en etikettering van gewasbeschermingsmiddelen Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Omzendbrief betreffende de controles uitgevoerd door het FAVV op de verpakking en etikettering van gewasbeschermingsmiddelen Kenmerk PCCB/S1/JFS/1102444

Nadere informatie

Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres :

Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres : Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres : PRI 245 Winnen, behandelen, bewaren en opslag van sperma van paardachtigen bestemd voor het intracommunautair

Nadere informatie

TRA 3205 Groothandel levensmiddelen - INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIENE [3205] v1

TRA 3205 Groothandel levensmiddelen - INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIENE [3205] v1 Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres : TRA 205 Groothandel levensmiddelen - INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIENE [205] v C: conform NC: Niet-conform

Nadere informatie

Gearchiveerd op 01/01/2017

Gearchiveerd op 01/01/2017 Provinciale dienst van:... Datum:... Verantwoordelijke Controleur:... Nr:... Operator :... N uniek... Adres :...... TRA 205 Opslag van vlees en afgeleide producten voor koel- en vrieshuis - Infrastructuur,

Nadere informatie

Gearchiveerd op 01/01/2017

Gearchiveerd op 01/01/2017 Provinciale dienst van:... Datum:... Verantwoordelijke Controleur:... Nr:... Operator :... N uniek... Adres :...... TRA 2059 Opslag van vlees en afgeleide producten voor koel- en vrieshuis - Infrastructuur,

Nadere informatie

Gearchiveerd op 01/01/2017

Gearchiveerd op 01/01/2017 Provinciale dienst van:... Datum:... Verantwoordelijke Controleur:... Nr:... Operator :... N uniek... Adres :...... TRA 2120 Fabrikant van levensmiddelen - Verpakking en etikettering (inclusief handelsnormen)

Nadere informatie

Het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen door professionele gebruikers en het op de markt brengen van gewasbeschermingsmiddelen door distributeurs.

Het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen door professionele gebruikers en het op de markt brengen van gewasbeschermingsmiddelen door distributeurs. Federaal agentschap voor de veiligheid van de voedselketen Omzendbrief betreffende het bijhouden van registers over het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen door de professionele gebruikers en de distributeurs

Nadere informatie

2040 Eieren : handelsnormen en etikettering [2040] v4

2040 Eieren : handelsnormen en etikettering [2040] v4 Provinciale dienst van:... Datum:... Verantwoordelijke Controleur:... Nr:... Operator :... N uniek... Adres :...... 2040 Eieren : handelsnormen en etikettering [2040] v4 C : conform NC : niet-conform NA

Nadere informatie

TRA 3272 Verwerking van visserijproducten en levende tweekleppige weekdieren - INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIENE (VERHOOGDE FREQUENTIE) [3272] v1

TRA 3272 Verwerking van visserijproducten en levende tweekleppige weekdieren - INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIENE (VERHOOGDE FREQUENTIE) [3272] v1 Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres : TRA 272 Verwerking van visserijproducten en levende tweekleppige weekdieren - INFRASTRUCTUUR, INRICHTING

Nadere informatie

Gearchiveerd op 01/01/2017

Gearchiveerd op 01/01/2017 Provinciale dienst van:... Datum:... Verantwoordelijke Controleur:... Nr:... Operator :... N uniek... Adres :...... DIS 2251 Horeca ambulant: Infrastructuur, inrichting en hygiëne [2251] v7 C : conform

Nadere informatie

Gearchiveerd op 02/02/2015

Gearchiveerd op 02/02/2015 Provinciale dienst van:... Datum:... Verantwoordelijke Controleur:... Nr:... Operator :... N uniek... Adres :...... PRI 2494 Fabrieksvaartuig (garnalenkotter waar schaaldieren aan boord worden gekookt)

Nadere informatie