Reispapieren 8-daagse Cruisestunt per Costa Diadema - Costa Diadema - Vertrek 30 november 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Reispapieren 8-daagse Cruisestunt per Costa Diadema - Costa Diadema - Vertrek 30 november 2015"

Transcriptie

1 Reispapieren 8-daagse Cruisestunt per Costa Diadema - Costa Diadema - Vertrek 30 november 2015 Geachte heer / mevrouw, Binnenkort gaat u op vakantie! We hopen dat u zich inmiddels goed voorbereid heeft en al zin heeft in uw reis. Met deze reisinformatiebrief willen wij u graag informeren over diverse belangrijke en praktische zaken. We vertrouwen erop dat u met deze informatie goed voorbereid op reis gaat en wensen u alvast een hele fijne vakantie toe. Inhoud reispapierenpakket U ontvangt vandaag van ons deze reisinformatiebrief. In de bijlage van deze vindt u de reistips voor deze cruise. U ontvangt het voucher en de kofferlabels voor uw cruise circa 1 à 2 dagen voor vertrek per van ons. Uw vluchtschema 30 november 2015 Vertrek Amsterdam 08:05 uur vluchtnummer KL november 2015 Aankomst Barcelona 10:15 uur 07 december 2015 Vertrek Barcelona 13:20 uur vluchtnummer KL december 2015 Aankomst Amsterdam 15:40 uur Gegevens m.b.t. uw vlucht Wij hebben u uw boekingscodes van KLM middels de versturing van een aparte mail of via de versturing van een nieuwe boekingsbevestiging reeds 1-malig verstrekt. Aan de hand van deze boekingscode kunt u: Vanaf het moment van ontvangst van deze code: o Een stoelnummer reserveren / wijzigen, o Eventuele betaalde upgrade van uw zitplaatsen reserveren Vanaf 4 dagen voor vertrek tot 56 uur voor vertrek, o Bagage bijboeken Vanaf 30 uur voor vertrek kunt u: o Online inchecken o Bagage bijboeken Stoelnummer reserveren Met de boekingscode van KLM kunt u direct een stoelnummer reserveren of wijzigen voor zowel uw heen- als terugvlucht. U kunt uw stoelnummer reserveren via U

2 gaat naar Mijn reis en kiest voor Met mijn boekingscode. U dient bij boekingscode de KLM boekingscode in te vullen en bij achternaam uw achternaam volgens uw paspoort. Wanneer er voorvoegsels in uw achternaam voorkomen dient u deze voor uw achternaam aan elkaar te typen. Daarna volgt u de verdere stappen op de website. U kunt op dat moment uw eigen stoel kiezen en indien gewenst tegen bijbetaling een stoel reserveren in een rij van 2, maar ook bijvoorbeeld een raam of gangpad stoel, een stoel met extra beenruimte of een comfort klasse stoelen. De betaling kan gedaan worden via creditcard of ideal. Indien het u niet lukt om een stoelnummer online te reserveren, betekent dit dat KLM de nog beschikbare zitplaatsen uitsluitend nog tijdens de online check-in (vanaf 30 uur voor vertrek) of daarna op de luchthaven vrijgeeft. Helaas kunnen onze medewerkers u niet assisteren bij het reserveren van stoelnummers, daar dit via systemen van KLM geschied. Bagagevrijdom Per persoon is 1 stuks handbagage à maximaal 12 kg inbegrepen. De afmetingen van de handbagage zijn maximaal 55 cm x 35 cm x 25 cm (L x B x H). Voor meer informatie m.b.t. de bagage voorwaarden van KLM verwijzen wij u graag naar de volgende website: allowance/index.htm Met de boekingscode van KLM kunt u vanaf 4 dagen voor vertrek tot 56 uur voor vertrek (óf vanaf 30 uur voor vertrek tijdens de online check-in) bagage bijboeken. Ook hiervoor gaat u naar Mijn reis, Met mijn boekingscode. Vervolgens vult u de boekingscode van KLM en uw achternaam volgens paspoort in en volgt u de verdere stappen op de website. Incheck informatie Wij raden u aan altijd online in te checken via Dit is mogelijk vanaf 30 uur voor vertrek. Ook hiervoor gaat u naar Mijn reis en kiest voor Met mijn boekingscode. Vervolgens vult u de boekingscode van KLM en uw achternaam volgens paspoort in en volgt u de verdere stappen op de website. Indien u online ingecheckt bent kunt u uw bagage op de dag van vertrek op de luchthaven Schiphol afgeven bij de bagage drop off. Volgt u hiervoor de instructies van het KLM grondpersoneel op de luchthaven Schiphol. Wij verzoeken u dringend minimaal 2½ uur voor vertrek aanwezig te zijn op de luchthaven Schiphol. Indien het u niet gelukt is om online in te checken voor uw vlucht kunt u op de luchthaven inchecken via selfservice incheckautomaten. Deze vindt u bij ingang 14/15. Daar checkt u uzelf, en eventueel uw medereiziger(s), in een paar stappen in.

3 Zo werkt inchecken aan een selfservice incheckautomaat: Stap 1 Voer uw paspoort in. Uw boekingsgegevens verschijnen op het scherm. Stap 2 In veel gevallen zullen er reeds stoelnummers toegekend zijn, maar wanneer dat niet het geval is, kunt u deze zelf selecteren. Selecteer daarvoor een stoel op de plattegrond. Ook kunt u tegen betaling, indien beschikbaar, een stoel in de Economy Comfort-zone, een stoel met extra beenruimte of een upgrade naar de World Business Class reserveren. U heeft hiervoor een creditcard nodig. Stap 3 Print uw boarding pass. Stap 4 Geef de bagage die ingecheckt moet worden af bij het dichtstbijzijnde Bagage-afgiftepunt en loop door naar de douane en vervolgens de gate. Indien het u niet lukt om via de selfservice incheckautomaten in te checken kunt u 1 van de grondstewardessen om hulp vragen. Uiteraard kunt u ook nog altijd terecht bij de incheckbalies van KLM. Op de monitoren op de luchthaven vindt u in welke vertrekhal de incheckbalies van KLM zich bevinden. Ook voor uw terugvlucht kunt u vanaf 30 uur voor vertrek online inchecken. Vliegtickets U heeft geen tickets nodig voor deze vlucht. U kunt met uw paspoort of ID-kaart individueel inchecken. Vluchtwijzigingen Bij de boeking worden altijd de tijden onder voorbehoud doorgegeven, deze tijden kunnen tot op de dag van vertrek wijzigen. Dit geldt zowel voor heen- als terugvluchten. In deze brief vindt u de juiste vluchtdetails. Indien er na het versturen van deze brief nog wijzigingen optreden wordt u hierover door ons telefonisch of per geïnformeerd. Het is daarom ook erg belangrijk dat in uw boeking een telefoonnummer, thuisblijversnummer en adres weergegeven staat. Wij raden u tevens aan om voor vertrek naar de luchthaven uw vertrektijden te controleren op de website van de desbetreffende luchthaven. Wijzigingen die zich voordoen in uw terugvlucht, nadat u vertrokken bent, zullen aan u telefonisch, via het schip waar u verblijft ter plaatse worden gecommuniceerd.

4 Benodigde grensdocumentatie U bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de juiste grensdocumenten. Passagiers met de Nederlandse nationaliteit dienen voor deze reis in het bezit te zijn van een paspoort of ID-kaart, dat na thuiskomst nog geldig moet zijn. Passagiers met een andere nationaliteit wordt geadviseerd navraag te doen over de benodigde reisdocumenten bij hun ambassade / consulaat. Vanwege de diefstalgevoeligheid, raden wij u aan uw reisdocumenten te allen tijde bij zich te dragen en deze niet op te bergen in uw handbagage. Tip: Zorg voor fotokopieën van uw documenten (paspoort, identiteitskaart, rijbewijs) en bewaar deze tijdens uw reis gescheiden van het origineel. Online inchecken cruise Het is helaas niet mogelijk om voor deze cruise voor vertrek online in te checken. All inclusive drankenpakket aan boord van de cruise Indien u het all inclusive drankenpakket heeft bijgeboekt, ontvangt u hiervoor een voucher bij uw cruisevoucher. Hierop staat vermeld dat u vanaf 23:00 uur gebruik mag maken van uw geboekte pakket. Dit is echter een automatisch gegenereerd tijdstip en niet voor u van toepassing. U kunt gebruik maken van uw all inclusive drankenpakket vanaf het moment dat u aan boord bent van het schip tot het moment dat u ontscheept. Verblijfsinformatie 30 november 2015 Luchthaven - haven De transfer van de luchthaven naar de haven en v.v. is niet inbegrepen en dient u ter plaatse zelf te regelen. Geen enkel openbaar vervoermiddel brengt u direct naar de haven vanaf het vliegveld. U kunt er voor kiezen om meerdere keren over te stappen en gebruik te maken van verschillende openbare vervoermiddelen, of deels te lopen. Vanaf de luchthaven van Barcelona rijdt een zogenoemde Aerobus. De Aerobus is een busdienst die het vliegveld van Barcelona met het centrum van de stad verbindt. De Aerobus rijdt zeven dagen per week, gemiddeld iedere tien minuten. De rit vanaf de luchthaven naar het centrum duurt ongeveer een half uur, afhankelijk van de drukte op de weg. De Aerobus rijdt via Plaça Espanya Gran Vía/Urgell - Plaça Universitat Barcelona binnen en heeft Plaça Catalunya als eindbestemming. Tickets voor de Aerobus kosten ca. 6,- euro per persoon per enkele reis en kunt u kopen bij een automaat bij de bushalte of direct bij de chauffeur.

5 U kunt ook een taxi op de luchthaven nemen naar de haven van Barcelona. De kosten hiervan bedragen ca 30,- à 35,- Voor meer informatie over de bereikbaarheid van de haven van Barcelona verwijzen wij u naar de volgende site: Er is geen mogelijkheid om uw bagage achter te laten in de haven van Barcelona. Wel is er een speciale locker service in Barcelona, nabij de uitstapplaats van de Aerobus; Plaça Catalunya. Voor meer informatie betreffende deze lockerservice verwijzen wij u graag naar de volgende website: 30 november nachten Cruise per Costa Diadema Het schip vertrekt op om 19:00 uur. U kunt inschepen vanaf 16:00 uur tot uiterlijk 17:30 uur. U bent er zelf verantwoordelijk voor om tijdig in de haven aanwezig te zijn. Adres haven: Muella de Adosado Barcelona Spanje 07 december 2015 Haven - luchthaven U dient op eigen gelegenheid van de haven naar de luchthaven van Barcelona te reizen. De tijden van ontscheping vindt u op de avond voor de ontscheping in uw hut. Reisschema Ook voor uw terugvlucht verzoeken wij u minimaal 2½ uur voor vertrek aanwezig te zijn bij de incheckbalie van KLM op de luchthaven van Barcelona Aankomst Vertrek Dag 1 Ma 30-nov Vliegreis Amsterdam - Barcelona Op eigen gelegenheid naar de haven Inscheping op Costa Diadema uur Dag 2 Di 1-dec Palma de Mallorca (Spanje) 08:00 uur 18:00 uur Dag 3 Wo 2-dec Ontspanning op zee Dag 4 Do 3-dec Civitavecchia (Rome), Italie 08:00 uur 19:00 uur Dag 5 Vr 4-dec La Spezia (Florence), Italie 08:30 uur 20:30 uur Dag 6 Za 5-dec Savona, Italie 07:00 uur uur Dag 7 Zo 6-dec Marseille, Frankrijk 08:00 uur 18:00 uur Dag 8 Ma 7-dec Aankomst in de haven van Barcelona 09:00 uur Ontscheping Op eigen gelegenheid naar de luchthaven Vliegreis Barcelona - Amsterdam Bovenstaand vaarschema is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

6 Uitgebreide dagprogramma Graag maken wij u er op attent dat u het uitgebreide dagprogramma van uw reis terug kunt vinden op onze website via onderstaande link: Contactgegevens Rederij Costa Cruises Verantwoordelijk voor uw : overnachtingen tijdens de cruise Telefoonnummer Costa Diadema : Graag maken wij u erop attent dat het schip een satelliet verbinding heeft waardoor bellen erg duur kan zijn. Alarmnummers verschillende verzekeringsmaatschappijen: Indien u uw reis- en/of annuleringsverzekering via onze organisatie heeft afgesloten bent u verzekerd via Unigarant. Uw polisnummer is het boekingsbevestigingsnummer van de reservering die u via onze organisatie gemaakt heeft. Deze is ondermeer terug te vinden op uw boekingsbevestiging. Unigarant is volledige dochter van de ANWB. A.N.W.B. 24 uur : +31 (0) Fax : +31 (0) alarmcentrale@anwb.nl Voor de volledigheid geven wij hieronder, voor het geval u uw verzekeringen via een andere organisatie heeft afgesloten, ook de telefoonnummers weer van de overige alarmcentrales. Eurocross : +31 (0) Mondial Assistance : +31 (0) S.O.S. International : +31 (0) Verlies bank-/betaalpas en / of creditcard: ABN AMRO : +31 (0) American Express : +31 (0) Bankpassen Meldcentrale : +31 (0) (ASN, Regio Bank, SNS) Diners Club : +31 (0) ING : +31 (0) ICS-Int. Card Services : +31 (0) (Bijenkorf/Fortis) Laser Cards : +31 (0) Mastercard algemeen : +31 (0) Rabobank : +31 (0) SNS : +31 (0) Thuisblijverinformatie Maak van thuisblijvers geen spoorzoekers. Informeer hen over uw reisschema en laat een kopie van deze brief met uw reisgegevens voor hen achter, alsmede het telefoonnummer van het schip en alarmnummer van onze reisorganisatie.

7 Alarmnummer Stip Reizen, Cruise.nl en Stipvandedag.nl In geval van nood, vlak voor of tijdens uw reis, kunt u, voor zaken die niet kunnen wachten tot de eerst volgende werkdag, contact opnemen met onze alarmdienst op nummer: (0) Wij wensen u een fijne reis! Met vriendelijke groet, Directie en medewerkers Stip Reizen / Cruise.nl / Stipvandedag.nl

PAKKETREIS SPANJE DEELNEMERS 1 MEVR BORBELY, ZSUZSANNA HEER PAUER, GYORGY

PAKKETREIS SPANJE DEELNEMERS 1 MEVR BORBELY, ZSUZSANNA HEER PAUER, GYORGY ZSUZSANNA BORBELY INT. CODE : PJAMBCRCWB RES. NR. : 8152813/3 RES. DATUM: 02.08.15 PAGINA 1 DEFINITIEVE REISBEVESTIGING RESERVERINGSNUMMER: 8152813/3 PAKKETREIS SPANJE DEELNEMERS 1 MEVR BORBELY, ZSUZSANNA

Nadere informatie

Luchtvaartmaatschappijen Sundio Group vliegt met verschillende luchtvaartmaatschappijen naar de vakantiebestemmingen.

Luchtvaartmaatschappijen Sundio Group vliegt met verschillende luchtvaartmaatschappijen naar de vakantiebestemmingen. Sundio Group Luchtvaartmaatschappijen Sundio Group vliegt met verschillende luchtvaartmaatschappijen naar de vakantiebestemmingen. Transavia (Griekse bestemmingen) Onur Air (overige bestemmingen) Vueling

Nadere informatie

Gegevens Easyjet: Ga naar de website van Easyjet: Via bovenstaande link komt u direct op de Nederlandse website van Easyjet.

Gegevens Easyjet: Ga naar de website van Easyjet:  Via bovenstaande link komt u direct op de Nederlandse website van Easyjet. Handleiding Easyjet Deze handleiding is gemaakt om u te helpen bij het online inchecken, bijboeken van uw ruimbagage en het reserveren van uw stoel bij Easyjet. Als u op enig moment de melding krijgt sessie

Nadere informatie

RECHTEN VAN VLIEGTUIGPASSAGIERS EU-KLACHTENFORMULIER

RECHTEN VAN VLIEGTUIGPASSAGIERS EU-KLACHTENFORMULIER RECHTEN VAN VLIEGTUIGPASSAGIERS EU-KLACHTENFORMULIER DIT FORMULIER KAN WORDEN GEBRUIKT OM EEN KLACHT IN TE DIENEN BIJ EEN LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ EN/OF EEN NATIONALE HANDHAVINGSINSTANTIE. Rechten die passagiers

Nadere informatie

Stap 2: Klik op Beheer bovenin het scherm zoals op onderstaande printscreen wordt getoond:

Stap 2: Klik op Beheer bovenin het scherm zoals op onderstaande printscreen wordt getoond: Handleiding Ryanair Deze handleiding is gemaakt om u te helpen bij het online incheken, bijboeken van ruimbagage en het reserveren van uw stoel bij Ryanair. Als u op enig moment de melding krijgt sessie

Nadere informatie

Stap 2: Klik op Mijn boekingen bovenin het scherm zoals op onderstaande printscreen wordt getoond:

Stap 2: Klik op Mijn boekingen bovenin het scherm zoals op onderstaande printscreen wordt getoond: Handleiding Ryanair Deze handleiding is gemaakt om u te helpen bij het online incheken, bijboeken van ruimbagage en het reserveren van uw stoel bij Ryanair. Als u op enig moment de melding krijgt sessie

Nadere informatie

QualityTime. ontdekken ontmoeten beleven. Reisinformatie OverEINDse dagen 2017 Lillehammer

QualityTime. ontdekken ontmoeten beleven. Reisinformatie OverEINDse dagen 2017 Lillehammer QualityTime ontdekken ontmoeten beleven Reisinformatie OverEINDse dagen 2017 Lillehammer 1 t/m 4 februari 2017 Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met VvAA QualityTime: Hetty Potters (hetty.potters@vvaa.nl)

Nadere informatie

Het 10 stappenplan om zelf online in te checken Stap 1 Naar de Incheck pagina

Het 10 stappenplan om zelf online in te checken Stap 1 Naar de Incheck pagina Stap 1 Naar de Incheck pagina 1. Ga naar www.hollandamerica.com 2. Klik op inchecken (zie print screen hieronder) 3. Log in met uw gegevens. Heeft u nog geen account? Registreer u dan via de website. 4.

Nadere informatie

BELANGRIJKE REISINFORMATIE

BELANGRIJKE REISINFORMATIE BELANGRIJKE REISINFORMATIE Reisdocumenten 2 Bekijk je boeking op: https://mijn.vakanties.nl 2 Controleer je gegevens 2 Reisdocumenten 2 Visum 3 Je vouchers 3 Voor je vlucht 3 Voor je accommodatievoucher

Nadere informatie

Proef met mobiel inchecken en elektronische instapkaarten

Proef met mobiel inchecken en elektronische instapkaarten Proef met mobiel inchecken en elektronische instapkaarten Bij easyjet kunt u binnenkort ook gebruikmaken van mobiel inchecken en elektronische instapkaarten. Er worden momenteel op enkele luchthavens testen

Nadere informatie

REISINFORMATIE SWS SAILING 2017 Dé Blue Cruise Specialist van Nederland

REISINFORMATIE SWS SAILING 2017 Dé Blue Cruise Specialist van Nederland 1 REISINFORMATIE SWS SAILING 2017 Dé Blue Cruise Specialist van Nederland Om u te helpen bij de voorbereiding van uw reis en alles zo goed mogelijk te laten verlopen, hebben we deze Reisinformatie samengesteld.

Nadere informatie

REISINFORMATIE SWS SAILING 2014

REISINFORMATIE SWS SAILING 2014 1 REISINFORMATIE SWS SAILING 2014 Lees deze reisinformatie (5 pag) goed door! Het geeft belangrijke aandachtspunten waaraan u moet denken bij de voorbereiding van uw reis. Denk o.a. aan uw geldige paspoort

Nadere informatie

Hebt u bij een eerder bezoek aan deze site een Doeksen-account aangemaakt, klik dan op Login, rechts boven in het scherm.

Hebt u bij een eerder bezoek aan deze site een Doeksen-account aangemaakt, klik dan op Login, rechts boven in het scherm. Handleiding online tickets boeken bij Rederij Doeksen www.rederij-doeksen.nl Boek uw tickets online door op de knop te klikken. Hebt u bij een eerder bezoek aan deze site een Doeksen-account aangemaakt,

Nadere informatie

! Wanneer Waar moet ik op letten Opmerkingen / wat er mis kan gaan

! Wanneer Waar moet ik op letten Opmerkingen / wat er mis kan gaan ! Wanneer Waar moet ik op letten Opmerkingen / wat er mis kan gaan 1 of 2 dagen voor vertrek Het is aan te bevelen om voor vertrek online in te checken Op de E-tickets, staat in de meeste gevallen het

Nadere informatie

Marathon Madness Broadway Aktie

Marathon Madness Broadway Aktie Boekingsformulier ING New York City Marathon 2013 Let op! Alle velden van het formulier dienen ingevuld te worden. Tevens is het vereist een kopie van het paspoort van alle reizigers toe te voegen bij

Nadere informatie

Informatiebrief Studiereis Hamburg september 2017

Informatiebrief Studiereis Hamburg september 2017 Informatiebrief Studiereis Hamburg 24 26 september 2017 Beste vrienden, Zijn jullie er klaar voor? Na maandenlange voorbereidingen is het zondag 24 september zo ver! We gaan op studiereis naar Hamburg.

Nadere informatie

Handleiding. Boek Een ticket online

Handleiding. Boek Een ticket online Handleiding Boek Een ticket online STAP 1 - Selecteer retour ticket(retour) of (Enkele Reis) - Selecteer plaats van vertrek( Selecteer plaats van vertrek) - Typ minimaal twee beginletters van de gewenste

Nadere informatie

Alle genoemde prijzen zijn per persoon. Informeer naar eventuele aanbiedingen. De airlines behouden zich het recht voor prijzen te wijzigen.

Alle genoemde prijzen zijn per persoon. Informeer naar eventuele aanbiedingen. De airlines behouden zich het recht voor prijzen te wijzigen. Omdat kwaliteit, comfort en betrouwbaarheid voor ons vanzelfsprekend en zeer belangrijk zijn vliegen wij alleen met de beste internationale luchtvaartmaatschappijen. Vluchten niet inbegrepen Alle vermelde

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Piramide Energie Reizen Bosnië

Algemene Voorwaarden Piramide Energie Reizen Bosnië Algemene Voorwaarden Piramide Energie Reizen Bosnië 2018-2019 1. Definities Piramide Energie Reizen Bosnië; hieronder wordt verstaan: Joke Jonkers Albert van Daatselaarstraat 20A 7915 BA Alteveer (gem.

Nadere informatie

REISINFORMATIE SWS SAILING 2015 Dé Blue Cruise Specialist van Nederland

REISINFORMATIE SWS SAILING 2015 Dé Blue Cruise Specialist van Nederland 1 REISINFORMATIE SWS SAILING 2015 Dé Blue Cruise Specialist van Nederland Lees deze reisinformatie (zes pagina s) goed door! Het zijn belangrijke aandachtspunten bij de voorbereiding van uw reis. Denk

Nadere informatie

! Wanneer Waar moet ik op letten Opmerkingen / wat er mis kan gaan

! Wanneer Waar moet ik op letten Opmerkingen / wat er mis kan gaan ! Wanneer Waar moet ik op letten Opmerkingen / wat er mis kan gaan 1 of 2 dagen voor vertrek Het is aan te bevelen om voor vertrek online in te checken Op de E-tickets, staat in de meeste gevallen het

Nadere informatie

Solmar Vliegreizen. De hotels en bestemmingen waar u naartoe kunt vliegen:

Solmar Vliegreizen. De hotels en bestemmingen waar u naartoe kunt vliegen: Solmar Vliegreizen Deze zomer hebben wij voor u ook een beperkt aantal vliegtuigstoelen gereserveerd bij Transavia. Elke zaterdag en dinsdag vertrek vanuit Eindhoven naar Barcelona en vice versa. Mocht

Nadere informatie

Reisvoorwaarden AIE C O N C E P T

Reisvoorwaarden AIE C O N C E P T Reisvoorwaarden AIE Op de reizen van de Asociación Iberoamericana (in het vervolg kortweg AIE genoemd) zijn onderstaande boekings- en reisvoorwaarden van toepassing. Deze hebben betrekking op het boekingsproces,

Nadere informatie

Trans-Atlantisch leiderschaps-retreat april 2018 Santo Domingo - Lissabon

Trans-Atlantisch leiderschaps-retreat april 2018 Santo Domingo - Lissabon Trans-Atlantisch leiderschaps-retreat 14-27 april 2018 Santo Domingo - Lissabon 1 Het Trans-Atlantisch leiderschaps-retreat is een intensief persoonlijk ontwikkelingsprogramma van ruim twee weken in april

Nadere informatie

Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas

Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas Opgemaakt en georganiseert door Eddy Boeckmans Maximum : 25 personen

Nadere informatie

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS CONTACTGEGEVENS 1. Waar vind ik de contactgegevens van Malaysia Airlines Nederland? Postadres (geen bezoekadres): Malaysia Airlines Nederland World Trade Centre D9 Schiphol Boulevard 155 1118 BG Schiphol

Nadere informatie

Gelieve alle reisbescheiden en bijlagen vóór vertrek goed door te lezen.

Gelieve alle reisbescheiden en bijlagen vóór vertrek goed door te lezen. Reisbescheiden 15-6753 Katholieke Scholengemeenschap Hoofddorp t.a.v. dhr. R. Deurloo Assumburg 10 2135 BA HOOFDDORP Amersfoort, 09-09-2015 Geachte heer Deurloo, beste Rik, De reis naar Riga komt in zicht.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Gate1.nl Wanneer u een reservering maakt, dan gaat u akkoord met onze Algemene voorwaarden.

Algemene voorwaarden van Gate1.nl Wanneer u een reservering maakt, dan gaat u akkoord met onze Algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden van Gate1.nl Wanneer u een reservering maakt, dan gaat u akkoord met onze Algemene voorwaarden. 1. Reserveringsopdracht Gate1.nl kan een reservering voor u maken en verleent deze dienst

Nadere informatie

Trans-Atlantische leiderschaps-reis april 2018 Santo Domingo - Lissabon

Trans-Atlantische leiderschaps-reis april 2018 Santo Domingo - Lissabon Trans-Atlantische leiderschaps-reis 14-27 april 2018 Santo Domingo - Lissabon 1 Stap in Santo Domingo aan boord en vaar in twee weken mee naar Europa over de Atlantische Oceaan! Aan boord bevind je je

Nadere informatie

BlueBiz: Hét zakelijke besparingsprogramma

BlueBiz: Hét zakelijke besparingsprogramma BlueBiz: Hét zakelijke besparingsprogramma Gratis vluchten Upgrades Eerste stuk ruimbagage altijd gratis...en nog veel meer Ga naar klm.nl/zakelijk Ondernemen met KLM U bepaalt uw eigen agenda. Ruime keuze

Nadere informatie

Uw E-Tickets. Beste mevrouw Leendertse,

Uw E-Tickets. Beste mevrouw Leendertse, Huisdreef 4A 4836 AM BREDA NEDERLAND Uw E-Tickets Beste mevrouw Leendertse, Fijn dat u een vakantie van heeft geboekt. Dit zijn uw E-Tickets voor uw vakantie. Deze E-Tickets heeft u nodig om te kunnen

Nadere informatie

(TARIEFS)VOORWAARDEN transavia.com (van toepassing op alle vluchten van Transavia France S.A.S.)

(TARIEFS)VOORWAARDEN transavia.com (van toepassing op alle vluchten van Transavia France S.A.S.) Op deze pagina treft u de (tariefs)voorwaarden en de Algemene Vervoersvoorwaarden van Transavia France S.A.S. (TARIEFS)VOORWAARDEN transavia.com (van toepassing op alle vluchten van Transavia France S.A.S.)

Nadere informatie

5 Redenen om met Air Transat te reizen

5 Redenen om met Air Transat te reizen Canada begint hier 5 Redenen om met Air Transat te reizen Air Transat biedt directe vluchten naar Canada vanuit 27 Europese steden. Dankzij het uitgebreide netwerk van binnenlandse vluchten kunnen reizigers

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

Handleiding. Boek Een ticket online

Handleiding. Boek Een ticket online Handleiding Boek Een ticket online December 2009 1 STAP 1 - Selecteer retour ticket(retour) of (Enkele Reis) - Selecteer plaats van vertrek( Selecteer plaats van vertrek) - Typ minimal twee beginletters

Nadere informatie

1. Algemene informatie over Pegase Airport Service

1. Algemene informatie over Pegase Airport Service 1. Algemene informatie over Pegase Airport Service 1.1 Wat is Pegase Airport Service? Pegase Airport Service is een dienst die exclusief wordt aangeboden bij geselecteerde pakketreizen (vlucht + hotel/cruise)

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN TOSCANE WALKING EVENT MONTECATINI TERME ITALIË In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen worden er nu op steeds meer plaatsen in het buitenland Vierdaagses georganiseerd.

Nadere informatie

BlueBiz: Hét zakelijke besparingsprogramma

BlueBiz: Hét zakelijke besparingsprogramma BlueBiz: Hét zakelijke besparingsprogramma Gratis vluchten Upgrades...en nog veel meer Ga naar klm.nl/zakelijk Profiteer van de voordelen van BlueBiz Reist u voor uw onderneming naar het buitenland? Of

Nadere informatie

CRUISE MIDDELLANDSE ZEE LIBERTY OF THE SEAS 06/09/2013-08/09/2013 ONLINE REGISTRATIE

CRUISE MIDDELLANDSE ZEE LIBERTY OF THE SEAS 06/09/2013-08/09/2013 ONLINE REGISTRATIE CRUISE MIDDELLANDSE ZEE LIBERTY OF THE SEAS 06/09/2013-08/09/2013 ONLINE REGISTRATIE 1 Voorwoord EEN CRUISE IS VOOR ELK WAT WILS! Een cruise boeken betekent een vooruitzicht naar uitzonderlijk comfort,

Nadere informatie

Beste klant, Met vriendelijke groeten, Het Traveldocs team

Beste klant, Met vriendelijke groeten, Het Traveldocs team Beste klant, Allereerst willen wij u hartelijk danken dat uw visumaanvraag aan Traveldocs toevertrouwt. Wij zullen alles in het werk stellen om de aanvraag zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 - Identiteit van de ondernemer. Naam ondernemer: V.O.F. KS Travel

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 - Identiteit van de ondernemer. Naam ondernemer: V.O.F. KS Travel Algemene Voorwaarden Artikel 1 - Identiteit van de ondernemer Naam ondernemer: V.O.F. KS Travel Handelend onder de namen: - KS Travel - Completevoetbalreis.nl - Completesportreis.nl - Completedartreis.nl

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl ERVAAR JONGERENREIZEN Rondreis The essence of Egypt van 10-02-2013 tot 17-02-2013 Hartelijk dank voor je belangstelling

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Piramide Energie Bosnië

Algemene Voorwaarden Piramide Energie Bosnië Algemene Voorwaarden Piramide Energie Bosnië 2018 1. Definities Piramide Energie Bosnië; hieronder wordt verstaan: Joke Jonkers Albert van Daatselaarstraat 20A 7915 BA Alteveer (gem. Hoogeveen) E-mail:

Nadere informatie

Toelichting van Flying Blue-termen

Toelichting van Flying Blue-termen Toelichting van Flying Blue-termen Á la carte maaltijden Airline partners Award Miles Award ticket Award upgrade Awards Bonus voor Elitedeelnemers Classic Award Deelnemende airline partners Deelnemersniveau

Nadere informatie

BlueBiz: Hét zakelijke besparingsprogramma

BlueBiz: Hét zakelijke besparingsprogramma BlueBiz: Hét zakelijke besparingsprogramma Gratis vluchten Upgrades...en nog veel meer Ga naar klm.nl/zakelijk Zorgeloos zakendoen met KLM Gunstige vliegtijden U bepaalt uw eigen agenda. Ruime keuze uit

Nadere informatie

COSTA FASCINOSA**** 8 dagen/7 nachten

COSTA FASCINOSA**** 8 dagen/7 nachten Costa Promoties NL COSTA FASCINOSA**** 8 dagen/7 nachten 1 Venetië, Italië - 17:00 2 Bari, Italië 11:30 14:30 3 Katakolon, Griekenland 08:00 13:00 4 Izmir, Turkije 08:00 14:30 5 Istanbul, Turkije 07:30

Nadere informatie

Het online bedrijfs reserveringssysteem van Carlson Wagonlit Travel Gebruikershandleiding voor vaste zakelijke klanten

Het online bedrijfs reserveringssysteem van Carlson Wagonlit Travel Gebruikershandleiding voor vaste zakelijke klanten Het online bedrijfs reserveringssysteem van Carlson Wagonlit Travel Gebruikershandleiding voor vaste zakelijke klanten Gebruik de pijltjestoets om verder te gaan Heeft nu na het lezen van deze gebruikershandleiding

Nadere informatie

The Chasing Dutchmen heeft alle tours van tevoren ingepland met het doel en stellige verwachting deze ook uit te voeren.

The Chasing Dutchmen heeft alle tours van tevoren ingepland met het doel en stellige verwachting deze ook uit te voeren. Algemene voorwaarden Boeking Op de website kun je zien op welke tours nog plaatsen beschikbaar zijn en uiteraard kun je hier ook je tour boeken. Na boeking ontvang je direct een bevestiging per e- mail.

Nadere informatie

Beste klant, Met vriendelijke groeten, Het Traveldocs team. Nuttige informatie. Inentingen

Beste klant, Met vriendelijke groeten, Het Traveldocs team. Nuttige informatie. Inentingen Beste klant, Allereerst willen wij u hartelijk danken dat uw visumaanvraag aan Traveldocs toevertrouwt. Wij zullen alles in het werk stellen om de aanvraag zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen.

Nadere informatie

Pilot Schiphol Garantie Service Algemene voorwaarden

Pilot Schiphol Garantie Service Algemene voorwaarden Pilot Schiphol Garantie Service Algemene voorwaarden 1 Voor wie is deze dienst? Om gebruik te kunnen maken van de Schiphol Garantie Service (SGS) dient u aan de volgende voorwaarden te voldoen. 1.1. Uw

Nadere informatie

Praktische reisinformatie: VERVOER 2015

Praktische reisinformatie: VERVOER 2015 Praktische reisinformatie: VERVOER 2015 0. Contactgegevens X-Adventure... 2 1. Met je eigen wagen naar Spanje... 2 2. Met onze autocar naar Spanje... 3 3. Carpoolforum... 4 4. Fly & drive... 5 5. Fly &

Nadere informatie

utravel Quick Start Guide

utravel Quick Start Guide Quick Start Guide Met utravel ben je altijd zorgeloos onderweg! Met de nieuwe all-in-one travel app van UNIGLOBE beheer je al je vluchten en reservaties makkelijk op 1 scherm. utravel biedt reizigers op

Nadere informatie

Peterhof, the Great Palace

Peterhof, the Great Palace Peterhof, the Great Palace 1. Inleiding 2. Route en parkeren Schiphol 3. Plattegrond Schiphol 4. Vluchtgegevens heen en terug reis 5. Plattegrond vertrekhal en aankomsthal 6. Programma canal gribojedova

Nadere informatie

BlueBiz: Hét zakelijke besparingsprogramma

BlueBiz: Hét zakelijke besparingsprogramma BlueBiz: Hét zakelijke besparingsprogramma Gratis vluchten Upgrades...en nog veel meer Ga naar BlueBiz.com Profiteer van de voordelen van BlueBiz Reist u voor uw onderneming naar het buitenland? Of gaan

Nadere informatie

Beste klant, Met vriendelijke groeten, Het traveldocs visumteam.

Beste klant, Met vriendelijke groeten, Het traveldocs visumteam. Beste klant, Allereerst hartelijk dank om uw visumaanvraag te laten behandelen door de firma traveldocs. Wij zullen alles in het werk stellen om uw visumaanvraag zo vlot mogelijk te laten verlopen. Naar

Nadere informatie

Rapport. Datum: 30 augustus 1999 Rapportnummer: 1999/380

Rapport. Datum: 30 augustus 1999 Rapportnummer: 1999/380 Rapport Datum: 30 augustus 1999 Rapportnummer: 1999/380 2 Klacht Op 16 maart 1999 ontving de Nationale ombudsman een verzoekschrift van mevrouw K. te Rotterdam, met een klacht over een gedraging van de

Nadere informatie

REIZEN MET HEMOFILIE L.BE.07.2014.1825

REIZEN MET HEMOFILIE L.BE.07.2014.1825 REIZEN MET HEMOFILIE Hemofilie vraagt een dagelijkse inspanning van het hele gezin. Daarom is vakantie een goed moment om te ontspannen en zich te amuseren. Of je nu je vakantie doorbrengt in België of

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CRUISEDIRECT

ALGEMENE VOORWAARDEN CRUISEDIRECT ALGEMENE VOORWAARDEN CRUISEDIRECT Hieronder staan onze algemene voorwaarden van CRUISEDIRECT, zoals deze op alle reizen van toepassing zijn. De meest actuele voorwaarden vindt u op onze website www.cruisedirect.nl/algemene-voorwaarden

Nadere informatie

Artikel 1. Totstandkoming overeenkomst(en)

Artikel 1. Totstandkoming overeenkomst(en) Artikel 1. Totstandkoming overeenkomst(en) 1. Een overeenkomst komt tot stand indien schriftelijk, telefonisch of online de voor de overeenkomst noodzakelijke gegevens doorgegeven zijn. Minderjarigen kunnen

Nadere informatie

KITEACTIVE REISVOORWAARDEN BEDRIJFS INFORMATIE ANNULEREN

KITEACTIVE REISVOORWAARDEN BEDRIJFS INFORMATIE ANNULEREN KITEACTIVE REISVOORWAARDEN Indien je een boeking bij KiteActive maakt, betekent dit dat je akkoord gaat met de voorwaarden van KiteActive. Het is daarom belangrijk dat je deze voorwaarden goed leest alvorens

Nadere informatie

REISINFORMATIE SWS SAILING 2016 Dé Blue Cruise Specialist van Nederland

REISINFORMATIE SWS SAILING 2016 Dé Blue Cruise Specialist van Nederland 1 REISINFORMATIE SWS SAILING 2016 Dé Blue Cruise Specialist van Nederland Lees deze reisinformatie (zes pagina s) goed door! Het zijn belangrijke aandachtspunten bij de voorbereiding van uw reis. Denk

Nadere informatie

Praktische reisinformatie: Vervoer 2018

Praktische reisinformatie: Vervoer 2018 Praktische reisinformatie: Vervoer 2018 1. Contactgegevens X-Adventure... 2 2. Lokaal vervoer... 2 3. Met je eigen wagen naar Spanje... 2 4. Carpoolforum... 4 5. Met onze autocar naar Spanje... 3 6. Fly

Nadere informatie

Beste klant, Met vriendelijke groeten, Het Traveldocs team

Beste klant, Met vriendelijke groeten, Het Traveldocs team Beste klant, Allereerst willen wij u hartelijk danken dat uw visumaanvraag aan Traveldocs toevertrouwt. Wij zullen alles in het werk stellen om de aanvraag zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen.

Nadere informatie

Wanneer je een reservering maakt, dan ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden.

Wanneer je een reservering maakt, dan ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden. ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN FLYPALOPES Wanneer je een reservering maakt, dan ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden. 1. Reserveringsopdracht Flypalopes kan een reservering voor je

Nadere informatie

ALGEMEEN: TOELICHTING:

ALGEMEEN: TOELICHTING: PRIVACY STATEMENT Reisburo Mackus hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

VOLVO CARD VOORWAARDEN VOLVO ASSISTANCE

VOLVO CARD VOORWAARDEN VOLVO ASSISTANCE VOLVO CARD VOORWAARDEN VOLVO ASSISTANCE WELKOM BIJ VOLVO CARD, WELKOM BIJ VOLVO ASSISTANCE. Is uw Volvo nog geen 3 jaar oud of laat u het jaarlijkse reguliere onderhoud aan uw Volvo door de officiële Volvo-dealer

Nadere informatie

Tweede persoon 50% korting!

Tweede persoon 50% korting! ! Wilt u genieten van een heerlijke zomervakantie, maar heeft u nog geen idee welke bestemming u moet kiezen? MSC Cruises laat u graag het Middellandse Zeegebied zien terwijl u aan boord geniet van alle

Nadere informatie

Praktische reisinformatie: VERVOER 2016

Praktische reisinformatie: VERVOER 2016 Praktische reisinformatie: VERVOER 2016 0. Contactgegevens X-Adventure... 2 1. Lokaal vervoer... 2 2. Met je eigen wagen naar Spanje... 2 3. Met onze autocar naar Spanje... 3 4. Fly & drive... 5 1 0. Contactgegevens

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR REIZEN GEBOEKT VANAF 1 APRIL 2017.

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR REIZEN GEBOEKT VANAF 1 APRIL 2017. ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR REIZEN GEBOEKT VANAF 1 APRIL 2017. Artikel 1. Reserveren Alle reissommen zijn per persoon. Elke (hoofd)deelnemer - de organisator van de reservering - ontvangt van ons een reisbevestiging

Nadere informatie

Whiskyreis Schotland

Whiskyreis Schotland Slijterij Bij Bert Whiskyreis Schotland 01 03 oktober 2017 The Travel Club Teun van Wel 1 Pagina Bij Bert gaat op whiskyreis, en u mag mee! Dit najaar gaat het gebeuren, op whiskyreis met slijterij Bij

Nadere informatie

Beste klant, Met vriendelijke groeten, Het Traveldocs team

Beste klant, Met vriendelijke groeten, Het Traveldocs team Beste klant, Allereerst willen wij u hartelijk danken dat uw visumaanvraag aan Traveldocs toevertrouwt. Wij zullen alles in het werk stellen om de aanvraag zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen.

Nadere informatie

Handleiding online tickets boeken Rederij Doeksen Eilanders zonder machtiging

Handleiding online tickets boeken Rederij Doeksen Eilanders zonder machtiging www.rederij-doeksen.nl Handleiding online tickets boeken Rederij Doeksen Eilanders zonder machtiging Met uw eilanderpasnummer en inlogcode kunt u hier inloggen. Wilt u als eilander een boeking maken? Log

Nadere informatie

Vind je geen duidelijk antwoord op je vraag? Gelieve dan volgende contactgegevens te raadplegen:

Vind je geen duidelijk antwoord op je vraag? Gelieve dan volgende contactgegevens te raadplegen: Veelgestelde vragen Vind je geen duidelijk antwoord op je vraag? Gelieve dan volgende contactgegevens te raadplegen: Geboekt met/via : Contacteer: Neckermann Neckermann Vakantiewinkel of 070/233 906 Thomas

Nadere informatie

Handleiding heenreis boeken

Handleiding heenreis boeken Handleiding heenreis boeken GOED OM TE WETEN: Wil je de allerlaagste prijs, moet je precies 3 maanden vooraf reserveren: de heenreis z.s.m. na 22 maart, en een week later de terugreis (z.s.m. v.a. 29/30

Nadere informatie

Praktische reisinformatie: VERVOER 2017

Praktische reisinformatie: VERVOER 2017 Praktische reisinformatie: VERVOER 2017 0. Contactgegevens X-Adventure... 2 1. Lokaal vervoer... 2 2. Met je eigen wagen naar Spanje... 2 3. Carpoolforum... 4 4. Met onze autocar naar Spanje... 3 5. Fly

Nadere informatie

Informatie over reizen (Centrum voor Thuisbeademing)

Informatie over reizen (Centrum voor Thuisbeademing) Centrumlocatie Informatie over reizen (Centrum voor Thuisbeademing) Hierbij willen wij u informeren over de te volgen stappen bij het boeken van uw vakantie. De aangeboden informatie betreft: - Informatie

Nadere informatie

MINICRUISE OASIS OF THE SEAS 14/10/2014-15/10/2014 ONLINE REGISTRATIE

MINICRUISE OASIS OF THE SEAS 14/10/2014-15/10/2014 ONLINE REGISTRATIE MINICRUISE OASIS OF THE SEAS 14/10/2014-15/10/2014 ONLINE REGISTRATIE 1 Geachte cruiser, In deze brochure wordt stap voor stap uitgelegd hoe u een online registratie dient uit te voeren. Hou alvast je

Nadere informatie

Boofzheim Basis Informatie

Boofzheim Basis Informatie Boofzheim Basis Informatie Boofzheim is een mooi dorpje in de Elzas met veel vakwerkhuisjes. De vertrekhaven ligt aan het Rijn- Rhone kanaal in een rustige en landelijke omgeving en ongeveer 1,5 km van

Nadere informatie

Met een bijschrijving kan na 26 juni 2012 niet meer gereisd worden.

Met een bijschrijving kan na 26 juni 2012 niet meer gereisd worden. Geldigheid kinderbijschrijving Wat is het gevolg van het vervallen van de geldigheid van de bijschrijving? Om naar het buitenland te reizen hebben kinderen vanaf 26 juni 2012 een eigen paspoort of Nederlandse

Nadere informatie

In 5 stappen van thuis tot aan het vliegtuig

In 5 stappen van thuis tot aan het vliegtuig In 5 stappen van thuis tot aan het vliegtuig www.brusselsairport.be REIS VLOT VIA BRUSSELS AIRPORT STAP 1 VOOR JE THUIS VERTREKT STAP 2 NAAR DE LUCHTHAVEN Deze gids in zakformaat helpt je in 5 eenvoudige

Nadere informatie

De OV-chipkaart Reizen met de OV-chipkaart bij NS

De OV-chipkaart Reizen met de OV-chipkaart bij NS De OV-chipkaart Reizen met de OV-chipkaart bij NS Kijk ook eens op ns.nl/ovchipkaart De OV-chipkaart: wel zo handig De OV-chipkaart. Eén kaart waarmee u kunt reizen in al het openbaar vervoer in Nederland.

Nadere informatie

JustFly FlyDeal FlyClassic FlyFlex+ 441 stuk handbagage met een gewicht tot 8 kg. (tot 23 kg)

JustFly FlyDeal FlyClassic FlyFlex+ 441 stuk handbagage met een gewicht tot 8 kg. (tot 23 kg) TARIEFCONCEPT Voor korte en middellange vluchten Het sinds mei 2015 geldende tariefmodel voor de korte en middellange routes is nog specifieker op de verschillende doelgroepen afgestemd. Met de vier tariefopties

Nadere informatie

Uw E-Tickets. Beste heer Bronsema,

Uw E-Tickets. Beste heer Bronsema, ANVR: 05805 Helperplein 1 9721 CX Groningen NEDERLAND Uw E-Tickets Beste heer Bronsema, Fijn dat u een vakantie van heeft geboekt. Dit zijn uw E-Tickets voor uw vakantie. Deze E-Tickets heeft u nodig om

Nadere informatie

Beste klant, Met vriendelijke groeten, Het traveldocs visumteam.

Beste klant, Met vriendelijke groeten, Het traveldocs visumteam. Beste klant, Allereerst hartelijk dank om uw visumaanvraag te laten behandelen door de firma traveldocs. Wij zullen alles in het werk stellen om uw visumaanvraag zo vlot mogelijk te laten verlopen. Naar

Nadere informatie

Beste klant, Nuttige informatie

Beste klant, Nuttige informatie Beste klant, Allereerst hartelijk dank om uw visumaanvraag te laten behandelen door de firma traveldocs. Wij zullen alles in het werk stellen om uw visumaanvraag zo vlot mogelijk te laten verlopen. Naar

Nadere informatie

Hoewel de programma s inhoudelijk op diverse programma onderdelen verschillen, zijn de belangrijkste onderdelen wel gelijk, nl:

Hoewel de programma s inhoudelijk op diverse programma onderdelen verschillen, zijn de belangrijkste onderdelen wel gelijk, nl: Beste ouders/verzorgers 3 e klas, Het schooljaar vordert rap, en inmiddels is het tijd om het leukste onderdeel van de schoolcarrière van uw kind aan te mogen kondigen de buitenland reis! Dit jaar zullen

Nadere informatie

BlueBiz: Hét zakelijke besparingsprogramma

BlueBiz: Hét zakelijke besparingsprogramma BlueBiz: Hét zakelijke besparingsprogramma Gratis vluchten Upgrades...en nog veel meer Ga naar klm.nl/zakelijk Geniet van de voordelen van BlueBiz Reist u voor uw onderneming naar het buitenland? Of gaan

Nadere informatie

EXTERNE Q&A BETAALDE BAGAGEOPTIE VOOR (REIS)AGENTEN EN REISMANAGERS NEDERLANDSE VERSIE

EXTERNE Q&A BETAALDE BAGAGEOPTIE VOOR (REIS)AGENTEN EN REISMANAGERS NEDERLANDSE VERSIE EXTERNE Q&A BETAALDE BAGAGEOPTIE VOOR (REIS)AGENTEN EN REISMANAGERS NEDERLANDSE VERSIE Inhoud Vraag Pagina A. Volgende fase betaalde bagageoptie 1 2 2 B. Scope 3 9 2-3 C. Flying Blue 10 11 3 D. Restitutie

Nadere informatie

AIR & RAIL AIR FRANCE KLM VERNIEUWDE VERSIE 2016

AIR & RAIL AIR FRANCE KLM VERNIEUWDE VERSIE 2016 AIR & RAIL AIR FRANCE KLM VERNIEUWDE VERSIE 2016 België Verbonden Met De Wereld De verbinding tussen België en de wereld 231 bestemmingen in 103 landen Toegewijd team in station Brussel-Zuid Hoge snelheidstreinen

Nadere informatie

ARTIKEL 1: TOT STANDKOMEN VAN DE OVEREENKOMST

ARTIKEL 1: TOT STANDKOMEN VAN DE OVEREENKOMST REISVOORWAARDEN Een boeking is een overeenkomst tussen de reiziger en Trans Costa Rica Tours S.A., een legale reisagent geregistreerd in Costa Rica bij het Registro Nacional (Costa Ricaans Nationaal Register)

Nadere informatie

IZY, de nieuwe low-cost trein Brussel-Parijs. Het aanbod in enkele woorden

IZY, de nieuwe low-cost trein Brussel-Parijs. Het aanbod in enkele woorden IZY, de nieuwe low-cost trein Brussel-Parijs IZY zal de nieuwe trein low cost zijn, uitgevoerd door Thalys, vanaf 3 april 2016 tussen Brussel en Parijs met 2 tot 3 vertrekken per dag. De verkoop zal geopend

Nadere informatie

Visum China Belangrijke informatie over het visum voor China

Visum China Belangrijke informatie over het visum voor China Reisinformatie China Visum China Belangrijke informatie over het visum voor China Op vakantie of zakenreis naar China? Dan moet u een visum aanvragen. Het visum China wordt voor vertrek aangebracht in

Nadere informatie

Beste klant, Met vriendelijke groeten, Het Traveldocs team

Beste klant, Met vriendelijke groeten, Het Traveldocs team Beste klant, Allereerst willen wij u hartelijk danken dat uw visumaanvraag aan Traveldocs toevertrouwt. Wij zullen alles in het werk stellen om de aanvraag zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen.

Nadere informatie

Ontdek de aangename kanten van het leven Flying. www.airfrance.com www.klm.com

Ontdek de aangename kanten van het leven Flying. www.airfrance.com www.klm.com www.airfrance.com www.klm.com Flying Blue Service Centre, 94852 IvrysurSeine Cedex, Frankrijk. Société Air France, een naamloze vennootschap met een kapitaal van EUR 1.901.231.625, waarvan het hoofdkantoor

Nadere informatie

AIR TRANSAT. Online Sales Manual 2016/2017. Brussel naar Montréal, Toronto, Quebec, Vancouver. Maaltijd en bagage inbegrepen

AIR TRANSAT. Online Sales Manual 2016/2017. Brussel naar Montréal, Toronto, Quebec, Vancouver. Maaltijd en bagage inbegrepen AIR TRANSAT Online Sales Manual 2016/2017 Directe vluchten naar Canada Brussel naar Montréal, Toronto, Quebec, Vancouver Maaltijd en bagage inbegrepen En veel meer AIR TRANSAT Toonaangevende Canadese vakantieluchtvaartmaatschapij

Nadere informatie

Hulp bij pech in het buitenland. Audi Mobiliteitsgarantie

Hulp bij pech in het buitenland. Audi Mobiliteitsgarantie Hulp bij pech in het buitenland Audi Mobiliteitsgarantie Audi Mobiliteitsgarantie, hulp bij pech Bij iedere nieuwe Audi hoort een gratis Mobiliteitsgarantie. Mocht u ooit stranden met uw Audi dan helpen

Nadere informatie

Beste klant, Met vriendelijke groeten, Het traveldocs visumteam.

Beste klant, Met vriendelijke groeten, Het traveldocs visumteam. Beste klant, Allereerst hartelijk dank om uw visumaanvraag te laten behandelen door de firma traveldocs. Wij zullen alles in het werk stellen om uw visumaanvraag zo vlot en veilig mogelijk te laten verlopen.

Nadere informatie

Reserveringsbevestiging

Reserveringsbevestiging Reserveringsbevestiging Beste C.M. Kouwenberg Bedankt voor uw reservering via booking.com. Gelieve deze bevestiging te printen en bij het inchecken te overhandigen. Hierbij bevestigen we de volgende reservering.

Nadere informatie