Samen bouwen. met Hegeman bouwteam

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Samen bouwen. met Hegeman bouwteam"

Transcriptie

1 stappenplan

2 Samen boen met Hegeman boteam Ons boteam biedt u een zelfbooplossing voor particulieren met boplannen. Met een complete en persoonlijke begeleiding ontwerpen en boen wij samen met u in 8 stappen droomwoning. Zie ons als de helpende hand in de wereld van vergunningen, schetsontwerpen, begrotingen, technische borapporten en aannemingsovereenkomsten. Want zeg nu zelf: eigen huis boen moet toch een feest zijn? Ons boteam is in ieder geval pas tevreden als u dat gevoel heeft! Dit stappenplan is opgesteld voor het proces als u interesse heeft in één van onze kavels. De stappen geven u inzicht in het boproces, want bij iedere stap hoort een overzichtelijke met persoonlijke actiepunten. Maar laten we starten met de belangrijkste vraag: Hoe ziet droomhuis eruit?

3 2.

4 Maak kennis met boteam Petra Joris Mark Martijn Gertjan Ellen Marcel Leonie 3.

5 1 Initiatieffase 2 Ontwerpfase 3 De offerte 4 Omgevingsvergunning 5 Overeenkomstenfase 6 Installatie en bovoorbereiding 7 De bo 8 Oplevering en nazorg 4.

6 Zo ziet stappenplan eruit in tijd STAP 1 Initiatieffase STAP 8 Oplevering en nazorg Start week STAP 7 De bo STAP 2 Ontwerpfase 17 STAP 6 Installatie en bo voorbereiding STAP 3 De offerte STAP 4 Omgevings vergunning STAP 5 Overeenkomsten fase 5.

7 1 Joris Initiatieffase Wilt u plannen vrijblijvend door Hegeman boteam laten inventariseren, neem dan contact met ons op. Tijdens een kennismakingsgesprek leggen wij met behulp van een vragenlijst woonideeën en eisen vast in ons wensenprogramma. Verzamel voorafgaand aan dit kennismakingsgesprek woonideeën. Maak alvast een keuze uit diverse stijlen en bedenk wat er absoluut niet mag missen in niee huis. Op hegemanboteam.nl vindt u voldoende inspiratie en voorbeelden van verschillende woonstijlen om te ontdekken wat woondroom is. Burenmatch Heeft u een twee onder één kap bowens, maar nog geen buren? Dan gaan wij na dit gesprek voor u op zoek naar de juiste buren met een match in woonstijl en woonwensen. Verzamel woonideeën door middel van foto s van buiten en binnen en breng dit mee naar ons kennismakingsgesprek Inventariseer voor uzelf de mogelijkheden in budget, stijl en grootte Stel samen met ons een concreet wensenprogramma op 6.

8 2 Ontwerpfase De ontwerpfase kent 3 fases: het schetsontwerp, het voorlopige ontwerp en het definitieve ontwerp. Start Ontwerpfase week 3 definitief ontwerp Mark Schetsontwerp Uw wensenprogramma is de basis voor het schetsontwerp. Bij het schetsontwerp houden wij rekening met de gemeentelijke randvoorwaarden. De mogelijkheden binnen het bestemmingsplan en de welstandnota of beeldkwaliteitsplan worden voor u geïnventariseerd. Het ontwerp presenteren wij bij ons in de showroom. Hierbij bespreken wij ook de begroting, zodat u goed beeld krijgt van de kosten die bij het boen van een huis komen kijken. voorlopig ontwerp 2.1 schetsontwerp Joris Einde Ontwerpfase Geef opmerkingen door op schetsontwerp aan Hegeman boteam Plan een afspraak in bij financieel adviseur om te kijken naar mogelijkheden Geef persoongegevens aan Hegeman boteam door 7.

9 2.2 Voorlopig ontwerp Heeft u aanpassingen op het schetsontwerp? Dat kan! Uw opmerkingen verwerken wij in een nie ontwerp, dit noemen wij het voorlopig ontwerp. Bij het voorlopige ontwerp ontvangt u ook de begroting met de bijbehorende documenten, zoals onze technische omschrijving samen met een installatie - en stelpostenlijst. Deze documenten lopen wij met u door in onze showroom, zodat wij tegelijkertijd u ook een aantal keuzes kunnen voorleggen. Denk bijvoorbeeld aan de stenen, dakpannen, en binnendeuren. Ook ontvangt u een optielijst voor aanvullende wensen, zoals extra wensen in bo of installaties. Het voorlopige ontwerp toetsen wij (indien nodig) bij de Welstandscommissie van de gemeente. Controleer voorlopige ontwerp, de begroting en bijbehorende documenten Geef keuzes door voor het definitieve materiaal en kleurgebruik (stenen en pannen) Geef keuze door voor de afbo van de binnenkant (binnendeuren, trappen, vensterbanken) Heeft u al specifieke extra wensen in bo of installatiewerk? Dan mag u deze wel alvast doorgeven (uitgebreid installatiegesprek volgt in stap 6). 8.

10 Toets offerte nog één keer bij financieel adviseur Zijn al wensen verwerkt? Definitief ontwerp 2.3 Naar aanleiding van op - en aanmerkingen op het voorlopige ontwerp maken wij het definitieve ontwerp. Daarbij ontvangt u de offerte voor de aanneemsom (incl. voorwaarden) met de bijbehorende documenten, zoals de technische omschrijving en een installatie - en stelpostenlijst. Uiteraard lopen we dit samen met u door. 9.

11 3 De offerte Toegang tot eigen boplan In deze stap staat het ondertekenen van de definitieve offerte centraal. Weer een stap dichterbij droomhuis. Joris Tijdens de onderteken-afspraak wordt u geïnformeerd over het vervolg van stappenplan. Welke werkzaamheden pakken wij op en welke acties u de komende tijd zelf moet ondernemen. Wij geven u toegang tot een digitale omgeving, genaamd Mijn boplan waar wij alle documenten plaatsen. Overigens is alles ook na te lezen in de kopersmap die u van ons mee naar huis krijgt. Petra Betaling aan Hegeman boteam voor het opmaken en indienen vergunningsaanvraag. U ontvangt hiervoor een factuur Start zoektocht naar een keuken en badkamer want over ca. 6 weken dient u de technische tekeningen hiervan aan te leveren 10.

12 4 Mark Omgevingsvergunning Na ontvangst van de getekende offerte en de aanbetaling verzorgt Mark de opmaak van de stukken voor de omgevingsvergunning-aanvraag en de indiening daarvan. Bij de start van het proces heeft u BSN-nummer aan ons doorgegeven. Met dit nummer vragen wij de omgevingsvergunning aan. U ontvangt van ons een melding zodra de gemeente de omgevingsvergunning heeft verleend. Doorgaans duurt dit acht weken. Zes weken na de afgifte van de vergunning is deze onherroepelijk en is de omgevingsvergunning pas echt definitief. Dit is ook het moment dat de grond op naam komt te staan. Let op: U ontvangt de factuur van Hegeman en (in de meeste gevallen) de factuur van de gemeente voor de legeskosten voordat beschikking heeft over bodepot. Dit houdt in dat deze kosten dus voorgeschoten moeten worden uit eigen middelen. Meestal kunt u deze facturen naderhand indienen zodat deze wel ten laste gaan van het bodepot. week 17 Start Omgevings vergunning 25 vergunning verleend 31 vergunning onherroepelijk Einde Omgevings vergunning 39 levering grond - hypotheek op naam Check of u BSN-nummer heeft doorgegeven aan ons Voldoe aan legeskosten t.b.v de vergunning. Van de gemeente ontvangt u hiervan een factuur na de afgifte van de omgevingsvergunning Plan een afspraak met notaris voor de tenaamstelling van de grond nadat de vergunning onherroepelijk is 11.

13 5 Overeenkomstenfase Deze stap loopt in tijd gelijk aan de vorige stap. Nadat de vergunning door ons is ingediend (stap vier) stelt Petra de aannemings- en grondovereenkomst voor u op. U ontvangt de conceptovereenkomsten digitaal van haar, zodat u deze rustig kunt doornemen. Petra Ellen Vervolgens ontvangt u een uitnodiging voor een overdrachtsgesprek met de aannemer Klomps Bobedrijf. Petra zal u hiervoor telefonisch benaderen. Martijn en Ellen gaan u vanaf nu begeleiden in stappenplan. In dit gesprek tekent u de aannemingsovereenkomst en de grondovereenkomst. Martijn Nadat de overeenkomsten zijn getekend wordt ook het woningborgcertificaat aangevraagd door de aannemer Klomps bobedrijf. Vanaf dit moment dient u uiterlijk 5 weken later de technische tekeningen aan te leveren van de keuken en badkamer. Zie stap 6 aan welke eisen de technische tekeningen keuken en badkamer aan moeten voldoen. Controleer de conceptovereenkomsten Stuur de getekende overeenkomsten op naar financieel adviseur, zodat hij/zij rente voorstel aanbod kan omzetten naar een bindende offerte 12.

14 6 Installatie en bovoorbereiding Ellen 6.1 Marcel Installatiegesprek Nadat de overeenkomsten zijn getekend wordt ook het woningborgcertificaat aangevraagd door de aannemer en start hij zijn werkvoorbereiding. Nadat u de werktekening definitief heeft getekend worden door de installateur de basis installaties ingetekend, aansluitend zal Ellen u telefonisch benaderen voor het inplannen van het installatiegesprek waarbij u, Ellen en de installateur aanwezig zijn. Tijdens dit gesprek worden de basis installatietekeningen per vertrek en de technische tekeningen van de keuken en badkamer besproken. Persoonlijke wensen kunt u dan per vertrek tegelijkertijd kenbaar maken. De installateur zal de persoonlijke wensen verwerken en Ellen houdt de totaal installatielijst bij (voegt meer-minderwerk toe). Binnen twee werkdagen na het installatiegesprek ontvangt u per van Ellen de totaal installatielijst met de aantekeningen voor akkoord. Hierbij verzoekt zij u binnen 5 werkdagen de opmerkingen, vragen of akkoord op de installatielijst te retourneren. week Start Installatie en bo voorbereiding aanleveren tekeningen - badkamer en keuken 20 installatiegesprek en oplevering installatielijst 21 afstemming installatielijst (concept) 22 controle installatielijst (definitief) 24 opmaak installatietekeningen (concept) 28 installatietekeningen (definitief) 38 Einde Installatie en bo voorbereiding Lever definitieve keuken en badkamer tekeningen aan Controleer de werktekeningen van de aannemer en geef eventuele opmerkingen aan hem door Ga na of u een woningborgcertificaat nodig heeft voor het verkrijgen van hypotheek Plan de levering van de grond in bij notaris 13.

15 Indien u akkoord gaat met de installatielijst zijn wijzigingen niet meer mogelijk en zal de installateur alle wijzigingen, meer-en minderwerken digitaal verwerken waarna u de installatietekening nog één keer voor controle definitief per mail door Ellen toegezonden krijgt. Alleen op basis van een goede technische tekening van keuken en badkamer waarvan de installaties in maten zijn weergegeven worden door de installateur de aansluitpunten (voor elektra en loodgieterswerk) in het werk gerealiseerd. 6.2 Indien de technische tekening van keuken en badkamer niet voldoet aan de volgende criteria worden de aansluitpunten op de standaard positie aangebracht: (zie voorbeelden) Ÿ Plattegrond met maatvoering van de indeling Ÿ Wandaanzichten met maatvoering van de benodigde installaties en de aansluitwaarden van apparatuur. Bovoorbereiding Nadat ook de installatietekening definitief is start Klomps Bobedrijf met de inkoop, werkvoorbereiding en wordt de uitvoeringsplanning opgesteld. Hierover wordt u geïnformeerd via Mijnboplan. Vanuit kantoor wordt de bo begeleid door Marcel. U bent ten alle tijden vrij om met Marcel contact op te nemen, vragen te stellen dan wel Voorbeeld plattegrond met maatvoering van de indeling keuken. Uw woning wordt gebod onder GIW garantie. Onder die garantie valt alles, wat via Klomps Bobedrijf wordt geleverd en aangebracht. Het is dan tevens tegen brand, storm en diefstal meeverzekerd tot aan de oplevering van woning. 14.

16 Wandaanzicht hoge kastenwand Voorbeeld installatietekeningen Zoals u kunt zien zijn alle benodigde installaties in maatvoering weergegeven (in lengte en hoogte) en de aansluitwaarden. Wandaanzicht hoge kookeiland kastenwand 15.

17 7 Gertjan De bo Nadat de vergunning onherroepelijk is en de grond op naam staat, start de bo. Gertjan begeleidt de gehele bo van woning, omdat Gertjan meerdere boen begeleid zal hij niet altijd bij woning aanwezig zijn. Kijkmomenten Martijn volgt de bo op de voet en zal u tussentijds informeren over de status. De kijkmomenten worden voor u ingepland, zodat u zelf ook regelmatig een kijkje kan nemen. U ziet letterlijk huis tot leven komen. Om en onze eigen veiligheid te waarborgen is het niet toegestaan om buiten de kijkmomenten de boplaats te betreden. Martijn Tijdens laatste kijkmoment (twee weken voor de oplevering) vindt er een vooroplevering plaats. Samen met u lopen wij door huis voor een laatste kritische blik. De aannemer werkt in de laatste twee weken van de bo huis tot in de perfectie af. Alle eigen leveringen en werkzaamheden door u als opdrachtgever kunnen niet eerder dan na de oplevering (stap 8) worden uitgevoerd en kunnen van invloed zijn op de garantie van diverse onderdelen van de woning. Hiervoor verwijzen wij u naar de voorschriften GIW. Stel een planning op voor de periode na de oplevering Check kijkmomenten op de bo in Mijn boplan 16.

18 8 Oplevering en nazorg Het moment is daar: u krijgt de sleutel van droomhuis. Daarbij eindigt ook stappenplan met ons boteam. Bij de oplevering is Martijn samen met Ellen of Marcel aanwezig en checken jullie samen met hun of alle puntjes op de i zijn gezet. Daarna ontvangt u de sleutel en de woonwijzer en kunt u beginnen met eigen werkzaamheden. Nog even en u kunt volop genieten van niee huis! Martijn Ellen 14. Marcel Aanwezig zijn bij de oplevering Starten met eigen werkzaamheden Volop genieten! 17.

19 Contact gegevens Hegeman boteam BV Martinusweg AC Twello T E info@hegemanboteam.nl I BTW nr K.v.K IBAN NL45RABO

Samen bouwen met Hegeman bouwteam

Samen bouwen met Hegeman bouwteam Samen boen met Hegeman boteam Hegeman boteam biedt een zelfbooplossing voor particulieren met boplannen. Met een complete en persoonlijke begeleiding boen wij samen met u in 8 stappen droomwoning. Zie

Nadere informatie

- het 8 stappenplan van - Ontwerp & bouw in 8 stappen jouw droomhuis!

- het 8 stappenplan van - Ontwerp & bouw in 8 stappen jouw droomhuis! - het 8 stappenplan van - Ontwerp & bouw in 8 stappen jouw droomhuis! Welkom Samen bouwen met Hegeman Bouwteam Je hebt interesse in het bouwen van een nieuwbouwhuis. Ons bouwteam biedt jou een zelfbouwoplossing.

Nadere informatie

HET 8 STAPPENPLAN ONTWERP & BOUW IN 8 STAPPEN JOUW DROOMHUIS!

HET 8 STAPPENPLAN ONTWERP & BOUW IN 8 STAPPEN JOUW DROOMHUIS! HET 8 STAPPENPLAN ONTWERP & BOUW IN 8 STAPPEN JOUW DROOMHUIS! Welkom bij Hegeman Samen bouwen MET HEGEMAN BOUWTEAM Je hebt interesse in het bouwen van een nieuwbouwhuis. Ons bouwteam biedt jou een zelfbouwoplossing.

Nadere informatie

VOORLOPIG ONTWERP. kavel 6

VOORLOPIG ONTWERP. kavel 6 VOORLOPIG ONTWERP kavel 6 D.D. 28-06-2019 Jouw droomhuis in Groene Schouw Lelystad 2 I GROENE SCHOUW Samen bouwen met Hegeman Bouwteam Leuk! Je hebt interesse in de halfvrijstaande woning op kavel 6 in

Nadere informatie

UW DROOMWONING IN TIEN STAPPEN. Waar woonwensen werkelijkheid worden

UW DROOMWONING IN TIEN STAPPEN. Waar woonwensen werkelijkheid worden UW DROOMWONING IN TIEN STAPPEN Waar woonwensen werkelijkheid worden 1 2 DROOMPLEK GEVONDEN? OF ZOEKT U NOG? HOE WORDT UW DROOMWONING WERKELIJKHEID? Iedereen heeft dromen. Zeker als het om wonen gaat. Maar

Nadere informatie

stap pen plan www.architectenkavels.nl Architectenkavels Parijsch Van kavel tot droomhuis: een stappenplan Architectenkavels zijn een bijzondere uitwerking van vrije kavels, helemaal passend bij een wijk

Nadere informatie

Zelf bouwen stappenplan

Zelf bouwen stappenplan Zelf bouwen stappenplan Net als u, koesteren veel mensen de wens om ooit hun eigen droomhuis te bouwen. Komt uw ideale woning niet voor in het bestaande- of het nieuwbouwaanbod? Dan biedt zelf bouwen een

Nadere informatie

[VER]BOUWwijzer. voor het particuliere woonhuis

[VER]BOUWwijzer. voor het particuliere woonhuis [VER]BOUWwijzer voor het particuliere woonhuis Zelf bouwen of verbouwen? Wij gaan [ver]bouwen!? Prologue HOME is graag uw partner in de verwezenlijking van uw nieuwe droom woning! Wij hebben onze diensten

Nadere informatie

SAMEN BOUWEN OP 3 VRIJE KAVELS TE AMEIDE

SAMEN BOUWEN OP 3 VRIJE KAVELS TE AMEIDE SAMEN BOUWEN OP 3 VRIJE KAVELS TE AMEIDE WWW.ZOUWEVELD.NL WELKOM IN AMEIDE Uw woning op maat gemaakt! In Ameide aan de Prinses Marijkeweg liggen een drietal unieke kavels (kavels worden aangeboden door

Nadere informatie

Zelf bouwen in Roosendaal

Zelf bouwen in Roosendaal Zelf bouwen in Roosendaal Inhoud Zelf bouwen in Roosendaal... 1 Zelf bouwen op t Zand... 1 De voordelen... 2 Hoe gaat dat in zijn werk?... 2 Oriënteren, wat wil ik eigenlijk en kan ik dat realiseren?...

Nadere informatie

DSL24 DUURZAAM WONEN IN HOOGRAVEN Bouwnummers 1 t/m 8

DSL24 DUURZAAM WONEN IN HOOGRAVEN Bouwnummers 1 t/m 8 DSL24 DUURZAAM WONEN IN HOOGRAVEN Bouwnummers 1 t/m 8 UITLEG KOPERSKEUZES EN KEUKENSHOWROOM GOED VOORBEREID OP WEG NAAR JE NIEUWE APPARTEMENT IN UTRECHT Inhoudsopgave 1. Goed voorbereid op weg naar je

Nadere informatie

Koop- en aannemingsovereenkomst Hypotheek Notaris Betaling bouwtermijnen Kopersopties

Koop- en aannemingsovereenkomst Hypotheek Notaris Betaling bouwtermijnen Kopersopties Deze informatie is dusdanig samengesteld om je zoveel mogelijk op weg te helpen in het lezen van de stukken en tekeningen. Wij kunnen ons voorstellen dat er dan nog vragen zijn. Geen enkel probleem, daarvoor

Nadere informatie

Onze inspiratie brochure. voor uw droomvilla

Onze inspiratie brochure. voor uw droomvilla Onze inspiratie brochure voor uw droomvilla Het is onze missie om inspirerende, hedendaagse ontwerpen te maken en te realiseren. U heeft een mooie kavel, een bouwbudget en vooral veel plannen en ideeën.

Nadere informatie

Toelichting op de kopersopties Uitleg bij het keuzetraject

Toelichting op de kopersopties Uitleg bij het keuzetraject Toelichting op de kopersopties Uitleg bij het keuzetraject Een nieuw thuis begint natuurlijk met de woning zelf, maar een nieuw thuis gaat over meer dan vierkante meters. Wanneer je straks de sleutel van

Nadere informatie

Samen bouwen in Diepenveen

Samen bouwen in Diepenveen t Ambtshof Samen bouwen in Diepenveen Midden in het groen en tóch centraal Diepenveen t Ambtshof Enschede Deventer A1 Apeldoorn N332 Diepenveen ligt in een natuurrijke omgeving. U kunt er mooie fietstochten

Nadere informatie

Keuzes voor uw nieuwe woning

Keuzes voor uw nieuwe woning Keuzes voor uw nieuwe woning 8 juni 2016 Inhoud: Uw woning naar wens Maak uw keuze Afwerkingen Keuken Sanitair en tegelwerk Binnendeuren, kozijnen en garnituur Uw woning naar wens Gefeliciteerd met de

Nadere informatie

Van kavel tot droomhuis:

Van kavel tot droomhuis: stap pen plan Architectenkavels Parijsch Van kavel tot droomhuis: een stappenplan Architectenkavels zijn een bijzondere uitwerking van vrije kavels, helemaal passend bij een wijk van avontuur. Een plek

Nadere informatie

Een nieuw huis met een droomkeuken, zo werkt het!

Een nieuw huis met een droomkeuken, zo werkt het! Keuken procedure Een nieuw huis met een droomkeuken, zo werkt het! Uw gaat binnenkort een nieuwe keuken uitzoeken. Deze mag u zelf uitkiezen en samenstellen in de door ons geselecteerde projectshowroom.

Nadere informatie

Van intentieovereenkomst naar omgevingsvergunning

Van intentieovereenkomst naar omgevingsvergunning Van intentieovereenkomst naar omgevingsvergunning U wilt een locatie ontwikkelen of een bouwproject starten dat niet past in het bestemmingsplan. Daarvoor zijn formele afspraken met de gemeente nodig.

Nadere informatie

Procedure ontwikkeling bouwkavels

Procedure ontwikkeling bouwkavels Procedure ontwikkeling bouwkavels In Maashaeghe Park heeft u de mogelijkheid om zelf uw eigen droomhuis te bouwen. Het zelf bouwen van een woning is voor de meeste mensen echter geen dagelijkse bezigheid.

Nadere informatie

Rieteiland-Oost Samen Bouwen in Amsterdam

Rieteiland-Oost Samen Bouwen in Amsterdam Rieteiland-Oost Samen Bouwen in Amsterdam Wonen op Rieteiland-Oost Uniek in Amsterdam: grote kavels voor vrijstaande villa s op een rustig, groen eiland vlakbij de stad. Op Rieteiland Oost waait de wind

Nadere informatie

Optielijst Woonwensen keuken, sanitair, etc.

Optielijst Woonwensen keuken, sanitair, etc. Sluitingsdatum: n.t.b. Op deze optielijst kunt u de door u gewenste keuzes aankruisen. Mocht u andere wensen hebben dan kunt u deze altijd aan uw kopersbegeleider voorleggen. Na de sluitingsdatum zijn

Nadere informatie

Toelichting op de kopersopties Uitleg bij het keuzetraject

Toelichting op de kopersopties Uitleg bij het keuzetraject Toelichting op de kopersopties Uitleg bij het keuzetraject Een nieuw thuis begint natuurlijk met de woning zelf, maar een nieuw thuis gaat over meer dan vierkante meters. Wanneer je straks de sleutel van

Nadere informatie

Woning kopen? In 8 stappen naar een nieuwe woning. Wij zien meer dan uw droomhuis

Woning kopen? In 8 stappen naar een nieuwe woning. Wij zien meer dan uw droomhuis Woning kopen? In 8 stappen naar een nieuwe woning Wij zien meer dan uw droomhuis + onafhankelijk hypotheekadvies + professionele ondersteuning + oog voor úw situatie MAKELAARDIJ Verzekerd van het beste.

Nadere informatie

Optielijst Woonwensen keuken, sanitair, etc.

Optielijst Woonwensen keuken, sanitair, etc. Sluitingsdatum: n.t.b. Op deze optielijst kunt u de door u gewenste keuzes aankruisen. Mocht u andere wensen hebben dan kunt u deze altijd aan uw kopersbegeleider voorleggen. Na de sluitingsdatum zijn

Nadere informatie

INSCHRIJVEN Inschrijven kan vanaf zaterdag 2 juni (10:00 uur) tot woensdag 13 juni (12:00 uur) Beste belangstellende,

INSCHRIJVEN Inschrijven kan vanaf zaterdag 2 juni (10:00 uur) tot woensdag 13 juni (12:00 uur) Beste belangstellende, KPNFRMATE Beste belangstellende, Bedankt voor uw interesse in het nieuwbouwproject DockVier in Dokkum. Graag bieden wij u deze informatietas aan. In de tas vindt u de volgende documenten: Brochure met

Nadere informatie

HANDLEIDING KOPERSKEUZETRAJECT

HANDLEIDING KOPERSKEUZETRAJECT HANDLEIDING KOPERSKEUZETRAJECT Het KopersKeuzetraject bestaat uit een drietal stappen waarbinnen de toekomstige woning naar wens kan worden aangepast. Op de koperskeuzelijst en de bijbehorende bijlages

Nadere informatie

Keuzelijsten In de bijlage vind u de keuzelijsten voor uw woning. Alle door ons opgegeven bedragen zijn inclusief BTW.

Keuzelijsten In de bijlage vind u de keuzelijsten voor uw woning. Alle door ons opgegeven bedragen zijn inclusief BTW. Uw huis wordt pas echt uw thuis als binnen ook alles naar uw zin is. In dit project bieden wij u volop keuzevrijheid, ook op het gebied van keukens, sanitair en tegelwerk. Zo kunt u uw huis geheel aanpassen

Nadere informatie

Kopersinformatie. 43 woningen Paradijshof Rotterdam

Kopersinformatie. 43 woningen Paradijshof Rotterdam Kopersinformatie 43 woningen Paradijshof Rotterdam 19 januari 2017 PROGRAMMA Opening Toelichting koperszaken riz bouw Beknopte informatie door E-installateur Afsluiting, gelegenheid tot stellen van vragen

Nadere informatie

HANDLEIDING KOPERSKEUZETRAJECT

HANDLEIDING KOPERSKEUZETRAJECT HANDLEIDING KOPERSKEUZETRAJECT 20 Woningen Woon aan de Weide Schuytgraaf veld 22B blok M - Arnhem 25-06-2019 Inhoudsopgave Inleiding... 2 Koperskeuzetraject... 3 De koperskeuzelijst en het kopersgesprek...

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 70 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Donizettilaan 24 Apeldoorn

Woonoppervlakte ca. 70 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Donizettilaan 24 Apeldoorn Woonoppervlakte ca. 70 m 2 Vraagprijs 145.000,- kosten koper TE KOOP Donizettilaan 24 Apeldoorn Aan een rustige straat, nabij het Schubertplein gelegen tussenwoning met stenen berging en tuin op het zuiden.

Nadere informatie

De werkzaamheden zullen hierna per fase worden toegelicht, in fig.1 is een globaal overzicht te zien van de werkzaamheden per fase.

De werkzaamheden zullen hierna per fase worden toegelicht, in fig.1 is een globaal overzicht te zien van de werkzaamheden per fase. Bijlage C: Fasering 1 Inleiding Het ontwerpproces kent een aantal fasen die elkaar opvolgen tot het moment dat daadwerkelijk wordt begonnen met de uitvoering van het ontwerp door een aannemer. Bij het

Nadere informatie

Emmahof Soestdijk. Brochure meer- en minderwerk

Emmahof Soestdijk. Brochure meer- en minderwerk Emmahof Soestdijk Brochure meer- en minderwerk Datum: 9 april 2019 Voorwoord Beste koper, Allereerst van harte gefeliciteerd met de koop van uw nieuwe woning in het project Emmahof Soestdijk. Tijdens het

Nadere informatie

Uw woning op maat. Keuzelijsten In de bijlage vind u de keuzelijsten voor uw woning. Alle door ons opgegeven bedragen zijn inclusief BTW.

Uw woning op maat. Keuzelijsten In de bijlage vind u de keuzelijsten voor uw woning. Alle door ons opgegeven bedragen zijn inclusief BTW. Uw woning op maat De komende maanden in het kort Wat staat u de komende maanden te wachten? Wanneer moet u welke beslissingen nemen ten aanzien van de inrichting en afwerking van uw woning? Hier vindt

Nadere informatie

Voorbereiding. Voorbereiding Start bouw Oplevering

Voorbereiding. Voorbereiding Start bouw Oplevering Voorbereiding Al in een vroeg stadium is het projectteam betrokken. Om een plan uiteindelijk te kunnen realiseren, dienen diverse stadia doorlopen te worden. Denk hierbij aan overleggen met de gemeente

Nadere informatie

KOPERS INFORMATIE Procedure koperskeuze

KOPERS INFORMATIE Procedure koperskeuze KOPERS INFORMATIE Procedure koperskeuze Project : 25380 43 Nul-op-de-meter woningen Baanhoek-West te Sliedrecht Woningtypes : Alle koopwoningen Datum : 16 maart 2016 Ontwikkeling Aannemer : : BPD Ontwikkeling

Nadere informatie

'DE ZWAAN' vof. Inhoud. 01 Bouwmanagement. 02 Initiatieffase bij het kopen van een gebouw. 03 Initiatieffase bij bestaande bouw

'DE ZWAAN' vof. Inhoud. 01 Bouwmanagement. 02 Initiatieffase bij het kopen van een gebouw. 03 Initiatieffase bij bestaande bouw 0 T Inhoud 01 ouwmanagement 02 Initiatieffase bij het kopen van een gebouw. 03 Initiatieffase bij bestaande bouw 04 Initiatieffase bij nieuwbouw 05 Schetsfase bij verbouwing of nieuwbouw 06 Voorontwerp

Nadere informatie

één woning vier stijlen DE BERGH

één woning vier stijlen DE BERGH één woning vier stijlen DE BERGH Samen bouwen met Hegeman bouwteam Je hebt interesse in een vrijstaande woning in het plan Berghege Zutphen. Hegeman Bouwteam biedt een zelfbouwoplossing voor particulieren

Nadere informatie

één woning vier stijlen DE LAENE

één woning vier stijlen DE LAENE één woning vier stijlen DE LAENE Samen bouwen met Hegeman bouwteam Je hebt interesse in een vrijstaande woning in het plan Berghege Zutphen. Hegeman Bouwteam biedt een zelfbouwoplossing voor particulieren

Nadere informatie

Uweigenhuisbouwen. In5stappenvan kavelnaardroomhuis

Uweigenhuisbouwen. In5stappenvan kavelnaardroomhuis Uweigenhuisbouwen In5stappenvan kavelnaardroomhuis Vanaf het moment dat u een kavel koopt gaat u natuurlijk meteen aan de slag met het realiseren van uw woning. Een uitdaging die vooral leuk, maar ook

Nadere informatie

Optielijst meer- en minderwerk

Optielijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 5 Telefoon 033-4535959 Inschrijfnr. KVK 64953815 Ruwbouwopties Bouwkundig B01-124 Uitbouw achterzijde 120 cm diep, 540 cm breed 13.550,00 - uitbouw conform bijgevoegde tekening - installaties

Nadere informatie

koperskeuzelijst 14 Koopappartementen Vredeveldseweg in Assen

koperskeuzelijst 14 Koopappartementen Vredeveldseweg in Assen koperskeuzelijst 14 Koopappartementen Vredeveldseweg in Assen www.mooivredeveld.nl 18052018 Beste belangstellende, Dank voor uw interesse in Mooi Vredeveld! Er zijn veertien appartementen te verdelen onder

Nadere informatie

Een nieuw huis met een droomkeuken, zo werkt het!

Een nieuw huis met een droomkeuken, zo werkt het! Keuken procedure Een nieuw huis met een droomkeuken, zo werkt het! Binnenkort gaat u een keuken voor uw nieuwe huis uitzoeken. Deze mag u zelf samenstellen in de door ons geselecteerde projectshowroom.

Nadere informatie

Ruurlo in beeld. Leusinkbrink. Ruurlo

Ruurlo in beeld. Leusinkbrink. Ruurlo Ruurlo in beeld Leusinkbrink Ruurlo De locatie Leusinkbrink Ruurlo 14 Kavels 207 t/m 212 215 t/m 222 Twee-onder-één kap Brandes Royale vrijstaande woningen. U krijgt de ruimte uw eigen woning helemaal

Nadere informatie

Uitleg keuzelijst en showrooms

Uitleg keuzelijst en showrooms Uitleg keuzelijst en showrooms Goed voorbereid op weg naar uw nieuwe woning Gefeliciteerd! U heeft een woning toegewezen gekregen of u bent ingeloot. Nu breekt een leuke en spannende tijd aan. Er moet

Nadere informatie

Keuzes voor uw nieuwe woning

Keuzes voor uw nieuwe woning Keuzes voor uw nieuwe woning 6 oktober 2015 Inhoud: Uw woning naar wens Maak uw keuze Afwerkingen Keuken Sanitair en tegelwerk Binnendeuren, kozijnen en garnituur Bijlagen Uw woning naar wens Gefeliciteerd

Nadere informatie

5. Procedure meer- en minderwerk

5. Procedure meer- en minderwerk 5. Procedure meer- en minderwerk Het behoort tot de mogelijkheden om, voor de start van de bouw, uw woning aan te passen volgens uw eigen wensen. De procedure hiervoor beschrijven wij in dit hoofdstuk.

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument arbeidsongeschiktheidsverzekering

Dienstverleningsdocument arbeidsongeschiktheidsverzekering Dienstverleningsdocument arbeidsongeschiktheidsverzekering Dit document geeft een beschrijving van de diensten die FZM Assurantiën voor u kan verrichten. Het geeft bovendien aan welke beloning wij hiervoor

Nadere informatie

Woonworkshop. www.wonenbijdegroenevallei.nl. 14 januari 2015 / 19.00 22.00 uur. T. 035-694 25 44 hogeweide@kalliste.nl

Woonworkshop. www.wonenbijdegroenevallei.nl. 14 januari 2015 / 19.00 22.00 uur. T. 035-694 25 44 hogeweide@kalliste.nl Woonworkshop 14 januari 2015 / 19.00 22.00 uur 21 eengezinswoningen Hoge Weide Utrecht vanaf 199.500 v.o.n. (o.b.v. erfpacht) www.facebook.com/wonenbijdegroenevallei T. 035-694 25 44 hogeweide@kalliste.nl

Nadere informatie

Jouw huis verdient een mooie badkamer.

Jouw huis verdient een mooie badkamer. Jouw huis verdient een mooie badkamer. Van harte gefeliciteerd met je nieuwe woning! De keuze voor een nieuwe woning is ingrijp end en spannend. Ten slot otte te kom t er heel wat kijken bij de in richti

Nadere informatie

Vooruitlopend op de start van het project, informeren wij u alvast over de koperskeuzelijst, showrooms en sluitingsdata.

Vooruitlopend op de start van het project, informeren wij u alvast over de koperskeuzelijst, showrooms en sluitingsdata. PROCEDURE MEER- EN MINDERWERK Vooruitlopend op de start van het project, informeren wij u alvast over de koperskeuzelijst, showrooms en sluitingsdata. Om u de mogelijkheid te geven uw appartement naar

Nadere informatie

Toelichting mogelijkheden

Toelichting mogelijkheden Geachte belangstellende / koper, Bedankt voor uw belangstelling voor een woning in het bouwplan Berggierslanden. De informatie in dit boekje gaat over de werkwijze rondom het meer- en minderwerk, individuele

Nadere informatie

Werken met een Architect. Jeroen de Vries Architecten

Werken met een Architect. Jeroen de Vries Architecten Werken met een Architect Jeroen de Vries Architecten WERKEN MET EEN ARCHITECT Je loopt rond met het idee je droomhuis te gaan bouwen of je huis te laten verbouwen, maar eigenlijk weet je niet precies hoe

Nadere informatie

GOED GEINFORMEERD. Informatievoorziening tijdens de bouw

GOED GEINFORMEERD. Informatievoorziening tijdens de bouw GOED GEINFORMEERD Natuurlijk wilt u weten hoe het met de bouw van uw nieuwe woning is gesteld. Tijdens het bouwproces houden wij u op verschillende manieren op de hoogte van de stand van zaken. Digitaal

Nadere informatie

UBA Bouw B.V. PROCEDURE MEER- EN MINDERWERK

UBA Bouw B.V. PROCEDURE MEER- EN MINDERWERK PROCEDURE MEER- EN MINDERWERK Vooruitlopend op de start bouw van het project informeren wij u alvast over de meerwerklijst, de showrooms, sluitingsdata en stappenplan voor het meer- minderwerk. Om u de

Nadere informatie

Villa Nerium Prijslijst

Villa Nerium Prijslijst Villa Nerium Prijslijst Villa Nerium kent drie varianten. Aan de binnenkant zijn de woningen gelijk. De variatie zit in het dak. Type A heeft een volledig rietgedekte kap (kunstriet). Type B heeft een

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 112 m 2 Vraagprijs 145.000,- kosten koper TE KOOP. Heemskerkstraat 2 Apeldoorn

Woonoppervlakte ca. 112 m 2 Vraagprijs 145.000,- kosten koper TE KOOP. Heemskerkstraat 2 Apeldoorn Woonoppervlakte ca. 112 m 2 Vraagprijs 145.000,- kosten koper TE KOOP Heemskerkstraat 2 Apeldoorn Ruime hoekwoning met carport en vrijstaande stenen berging, parkeerplaats en een ruime tuin op het westen.

Nadere informatie

1A.040 Dubbele deuren i.p.v. vast glas 1,00st.

1A.040 Dubbele deuren i.p.v. vast glas 1,00st. Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Offerte (individueel) meer- en minderwerk

Offerte (individueel) meer- en minderwerk Pagina 1 T 0165-560602 KVK 20095532 Algemeen 00.00 Inhoudsopgave standaard meer-en minderwerkbrochure 01.00 Voorwoord 02.00 Deadlines/sluitingsdata 03.00 Leveranciers 04.00 Betaling 05.00 Procedures 06.00

Nadere informatie

Een droom bouwen, kàn! Collectief Particulier Opdrachtgeverschap Welsum

Een droom bouwen, kàn! Collectief Particulier Opdrachtgeverschap Welsum Een droom bouwen, kàn! Collectief Particulier Opdrachtgeverschap Welsum 4 september 2012 Hoe werkt een CPO? En welke stappen moet je nemen? Definitie CPO Particulieren organiseren zich in een rechtspersoon

Nadere informatie

Rustig wonen met alles dichtbij. Verkoopproces

Rustig wonen met alles dichtbij. Verkoopproces Rustig wonen met alles dichtbij Verkoopproces U heeft interesse in een appartement in De Wegwijzer. Maar hoe gaat de aankoop van een appartement nou precies in zijn werk? En wat staat u de komende tijd

Nadere informatie

27 watervilla s op een unieke locatie aan het water. Verkoopproces

27 watervilla s op een unieke locatie aan het water. Verkoopproces 27 watervilla s op een unieke locatie aan het water Verkoopproces Je hebt interesse in een woning in Het Eiland. Maar hoe gaat de aankoop van een woning nou precies in zijn werk? En wat staat je de komende

Nadere informatie

Een gloednieuwe badkamer, helemaal naar uw smaak. Zo werkt het!

Een gloednieuwe badkamer, helemaal naar uw smaak. Zo werkt het! Sanitair procedure Een gloednieuwe badkamer, helemaal naar uw smaak. Zo werkt het! Uw badkamer in wonen in De Kragen wordt met mooi sanitair opgeleverd. Omdat het een nieuwbouwhuis betreft, kunt u dit

Nadere informatie

Keuzen voor uw nieuwe woning

Keuzen voor uw nieuwe woning Keuzen voor uw nieuwe woning 18 mei 2015 Inhoud: Uw woning naar wens Maak uw keuze Afwerkingen Keuken Sanitair en tegelwerk Binnendeuren, kozijnen en garnituur Vloer- en wandafwerking Aandachtspunten Bijlagen

Nadere informatie

Elkingeslag 17 - Emmen

Elkingeslag 17 - Emmen Elkingeslag 17 - Emmen Vraagprijs 132.000,- k.k. Omschrijving HOEKWONING, met uitgebouwde woonkamer en diepe achtertuin op het zuiden. Bouwjaar 1963, inhoud 304 m³ en woonoppervlakte ca 86 m². Indeling:

Nadere informatie

Bouw zelf je eigen droomhuis. Woonstad Rotterdam maakt het mogelijk in het Oude Westen

Bouw zelf je eigen droomhuis. Woonstad Rotterdam maakt het mogelijk in het Oude Westen Bouw zelf je eigen droomhuis Woonstad Rotterdam maakt het mogelijk in het Oude Westen Inhoud 1. Inleiding 2. Van droom naar werkelijkheid: collectief particulier opdrachtgeverschap 3. Je eigen droomhuis

Nadere informatie

Voorlopig laatste kavels. Ik zie ons eigen ontwerp al in Broekgraaf. Bouw nu jouw eigen woondroom

Voorlopig laatste kavels. Ik zie ons eigen ontwerp al in Broekgraaf. Bouw nu jouw eigen woondroom Voorlopig laatste kavels Ik zie ons eigen ontwerp al in Broekgraaf Bouw nu jouw eigen woondroom Tien vrije kavels direct aan de natuur van de ecologische zone De weerspiegeling van je woondroom Broekgraaf

Nadere informatie

Bouwkavels 530 m2. voor 148.500 v.o.n.

Bouwkavels 530 m2. voor 148.500 v.o.n. Bouwkavels 530 m2 voor 148.500 v.o.n. Beste heer / mevrouw, Is een woning bouwen ook uw droom? In de prachtige nieuwe wijk Stadszicht II Tholen worden ruime kavels aangeboden. Op deze kavels kunt u uw

Nadere informatie

Prijslijst Westererf, Heiloo. Kavels

Prijslijst Westererf, Heiloo. Kavels Kavels Kaveloppervlakte Afmetingen bouwvlak Prijs ca. in m2 1 720 8 bij 12 335.000,00 v.o.n. 2 719 8 bij 12 335.000,00 v.o.n. 3 567 8 bij 12 309.000,00 v.o.n. 4 1083 6 bij 10,5 VERKOCHT 5 970 11 bij 8

Nadere informatie

Stappenplan Oplevering hosted voice

Stappenplan Oplevering hosted voice Stappenplan Oplevering hosted voice Document: Stappenplan oplevering hosted voice Datum: 26-10-2015 Versie: 1.0 Auteur: Ingrid de Bont Inhoudsopgave 1 Introductie... 3 1.1 Uw Hosted Voice omgeving... 3

Nadere informatie

Wil je vrijstaand wonen?

Wil je vrijstaand wonen? Wil je vrijstaand wonen? Wil je vrijstaand wonen in een huis dat perfect past bij jouw wensen? Met bouw je gemakkelijk en betaalbaar jouw eigen, unieke vrijstaande woning. Nieuwsgierig? Binnen 5 minuten

Nadere informatie

Goed voorbereid op weg naar uw nieuwe woning

Goed voorbereid op weg naar uw nieuwe woning Uw woning op maat Goed voorbereid op weg naar uw nieuwe woning Gefeliciteerd! U heeft een woning toegewezen gekregen of u bent ingeloot. Nu breekt een leuke en spannende tijd aan. Er moet van alles geregeld

Nadere informatie

Bleiswijk, De Tuinen Oost kavel 15

Bleiswijk, De Tuinen Oost kavel 15 Bleiswijk, De Tuinen Oost kavel 15 Koopsom 387.500,= v.o.n. Omschrijving Samen bouwen in Bleiswijk, De Tuinen Oost Bent u op zoek naar een levensloopbestendige patiobungalow in het hart van Bleiswijk en

Nadere informatie

aanvraag akkoord start bouw IbbA dd. totale investering met erfpachtcanon ,02 BIJLAGE 3 - AANVRAAG START BOUW

aanvraag akkoord start bouw IbbA dd. totale investering met erfpachtcanon ,02 BIJLAGE 3 - AANVRAAG START BOUW BIJLAGE 3 - AANVRAAG START BOUW BLAD 1 Ikbouwbetaalbaar in Den Haag Kavel: Opdrachtgever: bouwbegeleider: naam naam bouwbegeleider aanvraag akkoord start bouw IbbA dd. datum invullen totale investering

Nadere informatie

Wil je vrijstaand wonen?

Wil je vrijstaand wonen? Wil je vrijstaand wonen? Wil je vrijstaand wonen in een huis dat perfect past bij jouw wensen? Met bouw je gemakkelijk en betaalbaar jouw eigen, unieke vrijstaande woning. Nieuwsgierig? Binnen 5 minuten

Nadere informatie

Indicatief Stappenplan

Indicatief Stappenplan Indicatief Stappenplan In het stappenplan zijn globaal de per fase te verrichten werkzaamheden en producten voor de totstandkoming van een (interieur)project beschreven. Hoewel elke opdracht anders is

Nadere informatie

Nieuwbouw. Architectenbureau Jos & Alexander Warmenhoven. www.architectenbureau-warmenhoven.nl. Kerklaan 70, 2171 GD, Sassenheim

Nieuwbouw. Architectenbureau Jos & Alexander Warmenhoven. www.architectenbureau-warmenhoven.nl. Kerklaan 70, 2171 GD, Sassenheim Nieuwbouw kosten procedure honorarium Lux Alma Architectenbureau Jos & Alexander Warmenhoven www.architectenbureau-warmenhoven.nl versie: 01-03-2015 contactgegevens: Architectenbureau Jos & Alexander Warmenhoven

Nadere informatie

Handleiding Koperskeuzes

Handleiding Koperskeuzes Handleiding Koperskeuzes 'Vijverpark' te Haarlem 48 koopwoningen Woningtype A en B September 2016 1 Handleiding Koperskeuzes Inhoudsopgave 1. Algemene toelichting... 3 1.1. Procedure meer- en minderwerk...

Nadere informatie

Landelijk wonen onder de rook van Utrecht. Verkoopproces; 1 e fase van 42 woningen

Landelijk wonen onder de rook van Utrecht. Verkoopproces; 1 e fase van 42 woningen Landelijk wonen onder de rook van Utrecht Verkoopproces; 1 e fase van 42 woningen Je hebt interesse in een woning in Het Burgje. Maar hoe gaat de aankoop van een woning nou precies in zijn werk? En wat

Nadere informatie

BOUWPLAN VEENSTRAAT TE MOLENSCHOT OVERLEG KLANKBORDGROEP 23 MEI 2013

BOUWPLAN VEENSTRAAT TE MOLENSCHOT OVERLEG KLANKBORDGROEP 23 MEI 2013 BOUWPLAN VEENSTRAAT TE MOLENSCHOT OVERLEG KLANKBORDGROEP 23 MEI 2013 Agenda Een korte introductie. Stand van zaken Het stedenbouwkundige ontwerp Het concept beeldkwaliteitplan De architect, een introductie

Nadere informatie

Aan de belangstellende

Aan de belangstellende Aan de belangstellende Het doet ons genoegen u hierbij de brochure inclusief de prijslijst en bebouwingsmogelijkheden per kavel te mogen aanbieden van het project Create@Müllerpier fase 2; 10 zelfbouwkavels

Nadere informatie

1.04.0.01 Woning casco opleveren 3-laags per stk N.t.b.

1.04.0.01 Woning casco opleveren 3-laags per stk N.t.b. Koperskeuzes aankruisen indien van toepassing. De genoemde prijzen zijn incl. 21% B.T.W.. 1. Bouwkundig 1.04.0.01 Woning casco opleveren 3-laags per stk N.t.b. Zie documentatie CasCo@Huis van Verlangen

Nadere informatie

1.04.0.01 Woning casco opleveren 3-laags per stk N.t.b.

1.04.0.01 Woning casco opleveren 3-laags per stk N.t.b. Koperskeuzes aankruisen indien van toepassing. De genoemde prijzen zijn incl. 21% B.T.W.. 1. Bouwkundig 1.04.0.01 Woning casco opleveren 3-laags per stk N.t.b. Zie documentatie CasCo@Huis van Verlangen

Nadere informatie

Verslag en afspraken overleg Klankbordgroep Grevenstraat e.o.

Verslag en afspraken overleg Klankbordgroep Grevenstraat e.o. Verslag en afspraken overleg Klankbordgroep Grevenstraat e.o. Datum: 21 december 2017 Agenda: 1. Opening 2. Terugkoppeling koude opnames 3. Uitgangspunten (technisch en sociaal) 4. Verslag vorige bijeenkomst

Nadere informatie

Lepelaarsingel 66 c - Rotterdam

Lepelaarsingel 66 c - Rotterdam Lepelaarsingel 66 c - Rotterdam Vraagprijs 79.000,- k.k. Omschrijving Lepelaarsingel 66c is een in mooie stijl gerenoveerde, instapklare en ruim 4-kamer appartement. De woning bestaat uit een woonverdieping

Nadere informatie

AMBITIELIJST VERDUURZAMEN WONING. NAW gegevens. Straat: Postcode: Plaats: Tel nr.: e-mail: HUIDIGE SITUATIE

AMBITIELIJST VERDUURZAMEN WONING. NAW gegevens. Straat: Postcode: Plaats: Tel nr.: e-mail: HUIDIGE SITUATIE AMBITIELIJST VERDUURZAMEN WONING NAW gegevens Naam: Straat: Postcode: Plaats: Tel nr.: e-mail: Datum: HUIDIGE SITUATIE 1. Waardevolle elementen woning Ja nee nvt - Locatie - Tuin - Uitzicht - Bezonning

Nadere informatie

UITGAVE HEGEMAN BOUWTEAM BV

UITGAVE HEGEMAN BOUWTEAM BV UITGAVE HEGEMAN BOUWTEAM BV 2 I PLAN KOBUS Stijlvol wonen in Aalten. Samen bouwen met Hegeman Bouwteam Je hebt interesse in het bouwen van een nieuwbouwhuis in Plan Kobus in Aalten. Ons bouwteam biedt

Nadere informatie

Optiekeuzelijst. Van Wijnen Stolwijk B.V. Datum: Waddinxveen, 11 won. Parksingel

Optiekeuzelijst. Van Wijnen Stolwijk B.V. Datum: Waddinxveen, 11 won. Parksingel Hierbij treft u een overzicht aan met de standaard meer en minderwerkopties gebaseerd op de standaard plattegronden. Omdat de beleving van het wonen door iedereen anders wordt ervaren, kan het voorkomen

Nadere informatie

Informatie bijeenkomst CPO De Wilgenhof

Informatie bijeenkomst CPO De Wilgenhof Informatie bijeenkomst CPO De Wilgenhof 30 augustus 2017 Toekomstbestendig wonen in Kamerik Programma Opening (wethouder Ivo ten Hagen) Voorstellen (Urbannerdam) Proces, aanpak en kostenindicatie (Urbannerdam)

Nadere informatie

Inleiding pagina 2. Meer- en minderwerk pagina 3. Keuken pagina 4. Sanitair pagina 5. Tegelwerk pagina 6. Bezoeken bouwplaats pagina 7

Inleiding pagina 2. Meer- en minderwerk pagina 3. Keuken pagina 4. Sanitair pagina 5. Tegelwerk pagina 6. Bezoeken bouwplaats pagina 7 Inleiding pagina 2 Meer- en minderwerk pagina 3 Keuken pagina 4 Sanitair pagina 5 Tegelwerk pagina 6 Bezoeken bouwplaats pagina 7 Tenslotte pagina 7 Keuzelijst meer- en minderwerk pagina 8 2 Door middel

Nadere informatie

Turkoois 15 - Middelburg

Turkoois 15 - Middelburg Turkoois 15 - Middelburg Vraagprijs 145.000,= k.k. Omschrijving Woning is ruimer dan de buitenkant doet vermoeden! Rustig gelegen aan woonerf. Lichte, goed verzorgde en direct te betrekken tussenwoning

Nadere informatie

INHOUD. 1 P a g i n a

INHOUD. 1 P a g i n a Afbouwopties INHOUD 1 Betrokken partijen... 3 1.1 ABB Bouw... 4 1.2 Keuken... 5 1.3 Sanitair & Tegelwerk... 6 2 Keuzepakket... 10 3 Documentatie afbouwopties... 11 3.1 Binnendeur en binnendeurkozijnen...

Nadere informatie

Gerens Marke. Verkoopproces. Sfeervol Zwolle Zuid. Nieuwbouw Ittersum

Gerens Marke. Verkoopproces. Sfeervol Zwolle Zuid. Nieuwbouw Ittersum Sfeervol Zwolle Zuid Gerens Marke Nieuwbouw Ittersum Verkoopproces Je hebt interesse in een woning in Gerens Marke. Maar hoe gaat de aankoop van een woning nou precies in zijn werk? En wat staat je de

Nadere informatie

Kopersinformatie 7/23 woningen Centrumplan Lopik

Kopersinformatie 7/23 woningen Centrumplan Lopik Kopersinformatie 7/23 woningen Centrumplan Lopik 31 mei 2017 Programma Opening Toelichting koperszaken riz bouw Afsluiting, gelegenheid tot stellen van vragen Uw wensen contact de trein rijdt door koperskeuzelijsten

Nadere informatie

Hofgeest 93 - Amsterdam

Hofgeest 93 - Amsterdam Hofgeest 93 - Amsterdam Vraagprijs 120.000,- k.k. Omschrijving Een licht en betaalbaar, goed onderhouden 2 kamer appartement van circa 66 m² op de tweede verdieping in het appartementencomplex Hofgeest

Nadere informatie

Hoogstraat 146 B, 2851 BK, Haastrecht

Hoogstraat 146 B, 2851 BK, Haastrecht Hoogstraat 146 B, 2851 BK, Haastrecht Vraagprijs 369.000,00 Omschrijving Op een unieke locatie en direct aan de Hollandse IJssel gelegen, nieuw/af te bouwen vrijstaande woning op een perceel van 530m².

Nadere informatie

Kopersinformatie 7/23 woningen Centrumplan Lopik

Kopersinformatie 7/23 woningen Centrumplan Lopik Programma Kopersinformatie 7/23 woningen Centrumplan Lopik Opening Toelichting koperszaken riz bouw Afsluiting, gelegenheid tot stellen van vragen 18 oktober 2017 Uw wensen contact de trein rijdt door

Nadere informatie

Zelfbouw in 45 minuten

Zelfbouw in 45 minuten Zelfbouw in 45 minuten Zelfbouw workshop Wat is zelfbouw? Waarom? Voor- en nadelen Hoe aan te pakken? Tijd & geld Tips Uw vragen zijn welkom! Voordelen van zelf bouwen Veel vrijheid, uw eigen keuzen, eigen

Nadere informatie