ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR ONLINE VERKOOP EN GEBRUIK VAN DE WEBSITE SHINE-ON.COM

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR ONLINE VERKOOP EN GEBRUIK VAN DE WEBSITE SHINE-ON.COM"

Transcriptie

1 ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR ONLINE VERKOOP EN GEBRUIK VAN DE WEBSITE SHINE-ON.COM

2 Inhoudsopgave I. Definities... 2 II. Algemene voorwaarden voor het gebruik van de Website ShineOn Gebruik voorwaarden van de Website Privacybeleid Intellectuele eigendomsrechten Toepasselijk recht... 3 III. Algemene voorwaarden voor online aankoop via de ShineOn website Toepasselijkheid en aanvaarding Online Account Aankoop Prijs Herroepingsrecht Aansprakelijkheid Persoonsgegevens Eigendom en conformiteit van de producten Bewijs Vragen en klachten Toepasselijk recht en bevoegheid... 8

3 I. Definities De onderstaande woorden hebben de volgende betekenis: «Klant» : de natuurlijke of rechtspersoon die de Websites bezoekt, een aankoop doet, ongeacht de plaats en middelen die voor dit doel worden gebruikt. In hoofdstuk III verwijst de «cliënt» naar een persoon die meerderjarig is of de toestemming heeft van een ouder of voogd. «Consument» : betekent de Klant die een natuurlijke persoon is en die gebruik maakt van Renotech, de Website en/of producten of diensten van Renotech verwerft of gebruikt voor doeleinden die niet binnen het kader vallen van zijn commerciële, industriële, ambachtelijke of liberale activiteiten. «Renotech» : ShineOn is een handelsmerk van Renotech snc, met hoofdzetel te 1457 Nil-St- Vincent, rue du Poncha 2, geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer , Tel. 0496/ (contact maandag tot en met vrijdag van 9 tot en met 17 uur), info.renotechsolutions@gmail.be, bankrekening (IBAN) BE «Vestiging» : fysieke verkoopruimte van Renotech of haar deelnemende aangesloten winkels in België of Frankrijk, waar contact met de klant mogelijk is. «Partner» : bedrijf contractueel verbonden met Renotech. «Website» : «Eindgebruik» : het gebruik voor rechtstreekse consumptie of gebruik van de producten overeenkomstig het beoogde gebruik.

4 II. Algemene voorwaarden voor het gebruik van de Website ShineOn 2.1. Gebruik voorwaarden van de Website Deze Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op het bezoek en het gebruik van de Website, naast de daarop vermelde voorwaarden zoals maar niet beperkt tot de toepasselijke privacyverklaring. Het bezoek en het gebruik van de Website gebeurt op eigen risico van de gebruiker. Door zich toegang te verschaffen tot de Website en de App verklaart de gebruiker gebonden te zijn door onderhavige Gebruiksvoorwaarden Renotech doet haar best om accurate informatie op de Website aan te bieden en kan deze informatie van tijd tot tijd aanpassen en updaten zonder voorgaande melding. Renotech, haar management, werknemers en derde partijen waarnaar op deze Website zou worden verwezen garanderen echter niet, noch impliciet of expliciet, dat deze Website en App correct, foutloos of virusvrij functioneert, noch dat de inhoud van de Website steeds correct of volledig is, en wijzen in dat kader expliciet enige aansprakelijkheid voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade af die voorvloeit uit de toegang en/of het gebruik van de Website door de Klant De Website kunnen hyperlinks bevatten naar andere websites die mogelijks technisch niet gecontroleerd, noch aan herziening onderworpen worden door Renotech. Bijgevolg kan Renotech, haar management en haar werknemers de volledigheid of nauwkeurigheid van de inhoud aangeboden via dergelijke links, noch de beschikbaarheid van deze websites niet garanderen. Bijgevolg aanvaardt Renotech geen aansprakelijkheid voor enige rechtstreekse of onrechtstreekse schade veroorzaakt door het gebruik van deze websites Privacybeleid Renotech leeft in de verhouding met haar Klanten de Wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens na. Voor meer informatie dienaangaande, evenals omtrent informatie omtrent het gebruik van Cookies, kan verwezen worden naar toepasselijke privacyverklaring zoals desgevallend hernomen op de Website Intellectuele eigendomsrechten De naam en het logo van Renotech en het logo van ShineOn, ongeacht de wijze waarop ze worden gebruikt, vormen namen en handelsmerken die door nationale en internationale registraties worden beschermd De inhoud van de Website is beschermd door auteursrecht, merkenrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Geen van deze rechten worden overgedragen aan de gebruiker van de Website. De op de Website vermelde informatie mag niet openbaar worden gemaakt, gereproduceerd of aangepast zonder voorafgaande toestemming van Renotech, behalve voor persoonlijk gebruik Toepasselijk recht Telk geschil dat voortkomt uit of verband houdt met het gebruik van de Website of met de aanvaarding, interpretatie of naleving van deze Gebruiksvoorwaarden zal onderworpen zijn aan de exclusieve bevoegdheid van de bevoegde rechtbanken van Brussel, die de Belgische wetgeving zullen toepassen.

5 III. Algemene voorwaarden voor online aankoop via de ShineOn website 3.1. Toepasselijkheid en aanvaarding Zowel aankoop via de Website als latere levering zijn onderworpen aan deze Algemene Voorwaarden. Alleen de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de relatie tussen de Klant en Renotech. Alle algemene voorwaarden van de klant mogen alleen worden toegepast indien deze (1) niet in strijd zijn met deze algemene voorwaarden, (2) naar behoren zijn gecommuniceerd en (3) uitdrukkelijk door Renotech zijn aanvaard Zoals bedongen zijn sommige bepalingen van deze Algemene Voorwaarden, voor zover van toepassing, alleen van toepassing op consumenten Renotech is vrij om deze Algemene Voorwaarden te allen tijde te wijzigen en deze gewijzigde voorwaarden zijn van toepassing zodra zij op de Website worden gepubliceerd. Voor elke aankoop die vóór de inwerkingtreding van de gewijzigde voorwaarden wordt gedaan, gelden echter de op het moment van aankoop geldende voorwaarden. Het is de verantwoordelijkheid van de Klant om de geldende voorwaarden te raadplegen alvorens zijn aankoop te bevestigen Na bevestiging van de bestelling kan de klant een voorbeeld van de bestelling zien, evenals een link naar de Algemene Voorwaarden in een formaat dat door de klant kan worden opgeslagen en/of afgedrukt Een bestelling kan worden geplaatst in het Frans of Nederlands via de Website, afhankelijk van de keuze van de Klant. De Klant maakt deze keuze door de Website in zijn eigen taal weer te geven met de vlag in de rechter bovenhoek van de Website. De daaropvolgende communicatie tussen Renotech en de klant zal plaatsvinden in de taal die door de klant wordt gekozen Bestellingen zijn mogelijk en wereldwijd geldig.

6 3.2. Online Account Alvorens een bestelling op de Website te plaatsen, moet de Klant zich registreren op de Website. Website door het aanvraagformulier in te vullen om een agent te worden («Online Account»). De Klant garandeert dat de gegevens die hij voor dit doel op de Website invult correct en waarheidsgetrouw zijn. Na het toewijzen van een agentnummer, kan de Klant de op de Website aangeboden diensten gebruiken door zich via de Online Account te identificeren met behulp van zijn adres (gebruikersnaam) en zijn woord wachtwoord. De klant kan zijn wachtwoord op elk moment wijzigen. De klant is als enige verantwoordelijk voor het gebruik en de vertrouwelijkheid van zijn wachtwoord en het beheer en gebruik van zijn account online Renotech behoudt zich het recht voor de toegang tot de Online-account te verwijderen, blokkeren of blokkeren door misbruik van deze laatste of in geval van andere schendingen van deze Algemene Voorwaarden of andere voorwaarden die van kracht zijn in het kader van de relatie tussen de Klant en Renotech. In dit geval kan de Klant geen aanspraak maken op enige schadevergoeding of compensatie Aankoop Op de Website moet de Klant zich registreren of, als hij al een Account online heeft, zichzelf identificeren met behulp van zijn gebruikersnaam en wachtwoord, alvorens een aankoop Wanneer de bestelling wordt gesloten, wordt een overzicht gegeven van de totale prijs (exclusief transportkosten die door Denemarken afzonderlijk worden gefactureerd). Om door te gaan met de aankoop, moet de klant zijn bestelling formeel bevestigen en voor dit doel moet hij eerst de toepassing van de algemene voorwaarden accepteren door het juiste vakje aan te vinken Na bevestiging van de aankoop door de Klant op de Website, wordt een bevestiging met daarin de preview ervan per aan de Klant («Bevestigingsmail») verzonden naar het adres vermeld in de Online Account. gemaakt door de klant Prijs Alle prijzen op de Website zijn exclusief BTW. Deze prijzen kunnen echter op elk moment worden gewijzigd Renotech stelt alles in het werk om ervoor te zorgen dat de informatie en prijzen vermeld op de Website vrij zijn van fouten of vergissingen. Het kan echter niet worden uitgesloten dat fouten soms in de communicatie terechtkomen. In dergelijke gevallen kan Renotech niet verplicht worden om een overeenkomst aan te gaan over de voorwaarden die voortvloeien uit de weergavefout en kan Renotech niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele directe of indirecte gevolgen. Renotech heeft het recht om te allen tijde de informatie en prijzen op de Website aan te passen.

7 3.5. Herroepingsrecht Algemeen De Consumenten hebben het recht binnen 14 dagen en met opgave van redenen afstand te doen van de overeenkomst tussen de Klant en Renotech. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van de producten door of namens de klant («Intrekkingstermijn»). De Klant kan zijn herroepingsrecht uitoefenen door middel van het herroepingsformulier dat beschikbaar is op de website (zie ook Bijlage 1: Model formulier voor herroeping), dat per post of aan Renotech moet worden ingevuld en teruggestuurd, of door een andere ondubbelzinnige verklaring aan Renotech te sturen, die alle voor het verstrijken van de herroepingstermijn moet worden verzonden. Hoewel herroeping mondeling kan plaatsvinden, is het raadzaam dit schriftelijk aan te geven, aangezien de bewijslast voor de uitoefening van het herroepingsrecht bij de consument ligt De gevolgen van het herroepingsrecht Na het herroepingsformulier te hebben ingevuld, stuurt de consument het product op eigen kosten terug. Zodra de goederen zijn ontvangen, worden ze onmiddellijk terugbetaald aan Renotech in verband met de online aankoop, inclusief verzendkosten. Deze terugbetaling gebeurt onmiddellijk en in ieder geval uiterlijk 14 dagen na ontvangst van de goederen. Renotech vergoedt de consument met hetzelfde betaalmiddel als dat waarmee de consument de oorspronkelijke transactie heeft verricht. In ieder geval worden geen kosten aan de consument in rekening gebracht als gevolg van deze terugbetaling. Onmiddellijk en in ieder geval binnen 14 dagen na de dag waarop de consument Renotech in kennis heeft gesteld van zijn beslissing om afstand te doen van de overeenkomst («Retourperiode»), moet de consument de producten op eigen kosten per post retourneren. (datum poststempel geldt als bewijs). De Consument is verantwoordelijk voor een eventueel waardeverlies van de producten als gevolg van het gebruik van deze producten dat verder gaat dan wat nodig is om de aard, het merk of de goede werking van de producten vast te stellen Uitzondering op het herroepingsrecht De consument kan zijn herroepingsrecht niet uitoefenen voor: De levering van verzegelde producten die niet geschikt zijn om te worden geretourneerd om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en die zijn geopend.

8 3.6. Aansprakelijkheid Renotech kan niet aansprakelijk worden gesteld als de gekochte producten te laat worden geleverd. In dat geval zal Renotech er zoveel mogelijk voor zorgen dat hij contact kan opnemen met de klant om hem in staat te stellen zijn aankoop geheel of gedeeltelijk te annuleren of het tijdstip van levering te wijzigen. Renotech is niet aansprakelijk voor indirecte of gevolgschade of schade die niet voorzienbaar was op het moment van het sluiten van het contract met de klant Om een aankoop te kunnen doen, moet de Klant meerderjarig zijn of de toestemming hebben van zijn ouder of voogd Renotech heeft te allen tijde het recht een verkoop te weigeren of te annuleren indien er een voorafgaand geschil is met de betrokken klant. Daarnaast heeft Renotech te allen tijde het recht om contact op te nemen met de klant om de juistheid van de aankoop te verifiëren, om een verkoop te beperken indien de gereserveerde hoeveelheden onredelijk groot zijn (bijvoorbeeld een aantal producten die niet gebruikelijk zijn voor eindgebruik) en om een andere hoeveelheid voor te stellen of een nieuwe inzamelingstermijn vast te stellen Persoonsgegevens Renotech houdt zich in haar betrekkingen met haar klanten aan de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten aanzien van de verwerking van persoonsgegevens. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar de Privacyverklaring zoals vermeld op de Website Eigendom en conformiteit van de goederen Met betrekking tot product compliance: Renotech streeft ernaar betrouwbare gegevens van haar leveranciers te ontvangen en deze betrouwbare gegevens op haar website door te geven. Renotech kan echter niet instaan voor de juistheid, volledigheid en/of actualiteit van deze gegevens. Er kunnen verschillen optreden tussen de gegevens op de website en die op productetiketten. De op de Website beschikbare gegevens zijn geen vervanging voor productetiketinformatie. In geval van tegenstrijdigheden zal de informatie op productetiketten prevaleren. Renotech garandeert dat de producten voldoen aan redelijke verwachtingen van betrouwbaarheid en bruikbaarheid. Renotech garandeert dat de producten op de datum van de totstandkoming van de verkoopovereenkomst voldoen aan de toepasselijke wettelijke bepalingen Indien de Klant een tekortkoming of een zichtbaar gebrek constateert, moet hij dit onmiddellijk aan Renotech melden op straffe van verbeuring. Het vorige lid vormt geen uitzondering op het volgende: De in artikel 1649bis en volgende van het Burgerlijk Wetboek erkende rechten, voor zover de Klant een Consument is. De in artikel 1641 en volgende van het Burgerlijk Wetboek erkende rechten, voor zover de Klant geen Consument is, in welk geval Renotech, totdat het tegendeel wordt bewezen, steeds wordt verondersteld dat zij niet op de hoogte is geweest van het verborgen gebrek.

9 3.9. Bewijs De klant stemt ermee in dat de opgeslagen communicatie- en elektronische bestanden als bewijs kunnen worden gebruikt. De klant stemt er ook mee in dat telefonische interviews met Renotech kunnen worden geregistreerd als bewijs van relevante feiten Vragen en klachten Heeft u vragen of opmerkingen, stuur ons dan een (info.renotechsolutions@gmail.com) of via het online contactformulier of per post naar onderstaand adres: Renotech avenue Maupassant, Wavre Renotech stelt alles in het werk om zo snel mogelijk, indien mogelijk binnen 72 uur, op een klacht te reageren en zoekt altijd naar een bevredigende oplossing Toepasselijk recht en bevoegheid Alle geschillen worden beheerst door het Belgische recht. Alleen de Belgische rechtbanken zijn bevoegd.

10 Bijlage 1: Modelformulier voor Herroeping (*) Doorhalen wat niet van toepassing is. (Dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen) Aan Renotech snc avenue Maupassant, Wavre info.renotechsolutions@gmail.com Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen (*)/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*).. Besteld op (*)/Ontvangen op (*). Naam /Namen consument(en)..... Adres consument(en)..... Datum Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

ALGEMENE VOORWAARDEN HAPPY HSP WEBSHOP EN GEBRUIK WEBSITE (CONSUMENTEN)

ALGEMENE VOORWAARDEN HAPPY HSP WEBSHOP EN GEBRUIK WEBSITE (CONSUMENTEN) ALGEMENE VOORWAARDEN HAPPY HSP WEBSHOP EN GEBRUIK WEBSITE (CONSUMENTEN) Wij raden u aan deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig door te lezen zodat u op de hoogte bent van uw rechten en verplichtingen op

Nadere informatie

Algemene Verkoopvoorwaarden DP Nederland B.V. DP Nederland B.V.:

Algemene Verkoopvoorwaarden DP Nederland B.V. DP Nederland B.V.: Algemene Verkoopvoorwaarden DP Nederland B.V. DP Nederland B.V. Vestigingsadres: Biezenmortelsestraat 2, 5074 PD, BIEZENMORTEL (NEDERLAND) E-mailadres: automaticgrooming@gmail.com KvK-nummer: 58446893

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Kaars & Co

Algemene voorwaarden Kaars & Co Algemene voorwaarden Kaars & Co Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Toepasselijkheid Artikel 3 - Het aanbod Artikel 4 - De overeenkomst Artikel 5 - Herroepingsrecht Artikel 6 - Uitsluiting

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. I. Algemeen. Art. 1 Toepassingsgebied. Art. 2 Definities. Art. 3 Website. Art. 4 Sluiten van de overeenkomst

ALGEMENE VOORWAARDEN. I. Algemeen. Art. 1 Toepassingsgebied. Art. 2 Definities. Art. 3 Website. Art. 4 Sluiten van de overeenkomst ALGEMENE VOORWAARDEN I. Algemeen Art. 1 Toepassingsgebied Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten waarin Brochus producten verkoopt of op een andere wijze een leveringsverplichting

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN WOODWINGS

ALGEMENE VOORWAARDEN WOODWINGS ALGEMENE VOORWAARDEN WOODWINGS DEEL 1. ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN VOOR DE WEBSITE VAN WOODWINGS Artikel 1 Definities WOODWINGS : Website : Gebruiker : WOODWINGS BVBA, met zetel te 3540 HERK-DE-STAD,

Nadere informatie

Door zich toegang te verschaffen tot de website van El Olivar verklaart de gebruiker gebonden te zijn door onderhavige Gebruiksvoorwaarden.

Door zich toegang te verschaffen tot de website van El Olivar verklaart de gebruiker gebonden te zijn door onderhavige Gebruiksvoorwaarden. Download factuur voorwaarden 1. Identificatie El Olivar is een webshop, uitgebaat door Pedro Cruzmarin BTW nummer BE0693707171 email: info@olivar.be 2. Algemene bepalingen De algemene voorwaarden zijn

Nadere informatie

Mohringer Online algemene voorwaarden

Mohringer Online algemene voorwaarden Mohringer Online algemene voorwaarden Laatst bijgewerkt mei 2018 Bedankt voor uw bezoek aan onze website en uw interesse in onze producten en diensten. Mohringer nv, Gent is een dochteronderneming van

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden. 1.4Verloskundige Praktijk LIFE behoudt zich het recht voor om registraties zonder opgaaf van reden te weigeren.

Gebruiksvoorwaarden. 1.4Verloskundige Praktijk LIFE behoudt zich het recht voor om registraties zonder opgaaf van reden te weigeren. Gebruiksvoorwaarden De website wordt u aangeboden door Verloskundige Praktijk LIFE. Aan het gebruik van de website, en alle diensten van Verloskundige Praktijk LIFE via de website, zijn de onderstaande

Nadere informatie

BON BON! BVBA ALGEMENE VOORWAARDEN

BON BON! BVBA ALGEMENE VOORWAARDEN BON BON! BVBA ALGEMENE VOORWAARDEN In deze Algemene Voorwaarden, verwijzen de termen "BON BON! "wij", "ons" of "onze" naar BON BON! BVBA. BON BON! is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden www.tokosemarang.nl Versie 0.1 Dit document is voor het laatst aangepast op 23-04-2018 Met behulp van de website wil Toko Semarang de mogelijkheid bieden bestellingen door te geven

Nadere informatie

Momento Giftbox Algemene Voorwaarden

Momento Giftbox Algemene Voorwaarden Momento Giftbox Algemene Voorwaarden Algemene voorwaarden consumenten van Didix Promotions B.V., statutair gevestigd te Amsterdam en kantoorhoudende aan de Jan Luijkenstraat 96, 1071 CV te Amsterdam en

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Local Express

Algemene voorwaarden Local Express Algemene voorwaarden Local Express Inhoud Algemene Voorwaarden... 3 Artikel 1 Definities... 4 Artikel 2 Toepasselijkheid... 7 Artikel 3 Registratie en Bestelling... 6 Artikel 4 Totstandkoming Overeenkomst...

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN ARTIKEL 1 - DEFINITIES De volgende woorden hebben de volgende betekenis in deze Algemene Verkoopvoorwaarden. Bedenktijd : De termijn waarbinnen de Consument gebruik kan maken

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN MIJN ATELIERS INLEIDING Mijn Ateliers is een concept van workshops die ofwel als homeparty's, of in de winkels van Medi-Market of in bedrijven worden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Inhoudsopgave:

Algemene voorwaarden. Inhoudsopgave: Algemene voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1: Definities Artikel 2: Identiteit ondernemer Artikel 3: Toepasselijkheid algemene voorwaarden Artikel 4: Het aanbod en de totstandkoming van de overeenkomst

Nadere informatie

Artikel 8 - Uitoefening van het herroepingsrecht door de consument en kosten daarvan

Artikel 8 - Uitoefening van het herroepingsrecht door de consument en kosten daarvan Algemene Voorwaarden Fair Play Fabrics Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel

Nadere informatie

2.Aankopen, beschikbaarheid, productinformatie en minimum leeftijd

2.Aankopen, beschikbaarheid, productinformatie en minimum leeftijd Algemene verkoopsvoorwaarden Webshop 1.Algemeen 1.1. Behoudens uitdrukkelijke en schriftelijke andersluidende overeenkomst, worden alle overeenkomsten, offerten, aanbiedingen, bestellingen, en alle daaruit

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Redland Publishing

Algemene Voorwaarden Redland Publishing Algemene Voorwaarden Redland Publishing Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Herroepingsrecht Artikel 5 - Verplichtingen

Nadere informatie

BioscoopCadeau Algemene Voorwaarden

BioscoopCadeau Algemene Voorwaarden BioscoopCadeau Algemene Voorwaarden Algemene voorwaarden consumenten van Didix Concepts B.V., statutair gevestigd te Amsterdam en kantoorhoudende aan de Jan Luijkenstraat 96, 1071 CV te Amsterdam en geregistreerd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden 1. Inleidende bepaling Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten door Trappelend Geheim via de webwinkel op www.trappelendgeheim.be. Het plaatsen van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Highlights de meest relevante informatie De bestelde Codes worden onmiddellijk na ontvangst van de betaling (m.u.v. van bankoverboeking, PayPal, Skrill, Sofort, Pay per Minute, creditcard)

Nadere informatie

2. Consument: de natuurlijke persoon die niet handelt voor doeleinden die verband houden met zijn handels-, bedrijfs-, ambachts- of beroepsactiviteit;

2. Consument: de natuurlijke persoon die niet handelt voor doeleinden die verband houden met zijn handels-, bedrijfs-, ambachts- of beroepsactiviteit; Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht; 2. Consument: de natuurlijke persoon die

Nadere informatie

2. Definitie en algemene toegangsregels

2. Definitie en algemene toegangsregels Lees deze algemene voorwaarden even aandachtig door. Door op deze website te surfen, te bezoeken of er gebruik van te maken, stem je in met en acht je je gebonden door de hierna vermelde algemene voorwaarden.

Nadere informatie

RestaurantCadeau Algemene Voorwaarden

RestaurantCadeau Algemene Voorwaarden RestaurantCadeau Algemene Voorwaarden Algemene voorwaarden consumenten van Didix Giftcards B.V., statutair gevestigd te Amsterdam en kantoorhoudende aan de Jan Luijkenstraat 96, 1071 CV te Amsterdam en

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden De Migraine Specialist, Boek

Algemene Voorwaarden De Migraine Specialist, Boek Algemene Voorwaarden De Migraine Specialist, Boek Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Zelfhulpprogramma VerbeterJeRelatie en webshop

Algemene Voorwaarden Zelfhulpprogramma VerbeterJeRelatie en webshop Algemene Voorwaarden Zelfhulpprogramma VerbeterJeRelatie en webshop Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel

Nadere informatie

3.2 In geval van maatwerk zal Klamboutique een schriftelijke bevestiging van de gemaakte afspraken naar de klant sturen.

3.2 In geval van maatwerk zal Klamboutique een schriftelijke bevestiging van de gemaakte afspraken naar de klant sturen. Algemene Voorwaarden KLAMBOUTIQUE Artikel 1. Definities a. Klant/opdrachtgever/afnemer: een natuurlijk persoon van 18 jaar of ouder of een rechtspersoon met wie Klamboutique een overeenkomst tot levering

Nadere informatie

1. AANVAARDING VAN DE ALGEMENE VOORWAARDEN

1. AANVAARDING VAN DE ALGEMENE VOORWAARDEN Welkom bij de applicatie e-coupons van Beneficio by Edenred Belgium 1. AANVAARDING VAN DE ALGEMENE VOORWAARDEN GELIEVE DE GEBRUIKSVOORWAARDEN VAN DEZE APPLICATIE AANDACHTIG TE LEZEN We vragen u deze Algemene

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden: KBCSAASFORCE.HOME-USE.EU

Algemene Voorwaarden: KBCSAASFORCE.HOME-USE.EU Algemene Voorwaarden: KBCSAASFORCE.HOME-USE.EU Laatste aanpassing: 09 april 2015 INHOUDSOPGAVE Artikel 1 Identiteit van de verkoper Artikel 2 Toepasselijkheid Artikel 3 Ons aanbod en jouw bestelling Artikel

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN CAVES LENOIR WEBSHOP

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN CAVES LENOIR WEBSHOP Ondernemingsgegevens ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN CAVES LENOIR WEBSHOP CAVES LENOIR ABDIS AGNESSTRAAT 2, 8510 MARKE info@caveslenoir.be 056/44.40.95 0497/45.28.39 BE 0543.766.855 Artikel 1: Algemene bepalingen

Nadere informatie

Algemene Ticketvoorwaarden Eventix B.V. 1. Definities

Algemene Ticketvoorwaarden Eventix B.V. 1. Definities 1. Definities In deze algemene ticketvoorwaarden wordt verstaan onder: -Eventix B.V., de entiteit welke haar kaartverkoopservice aanbiedt aan Gebruiker onder de naam "Eventix", hierna te noemen Eventix,

Nadere informatie

Informatie rondom garantie & retour

Informatie rondom garantie & retour Informatie rondom garantie & retour Retourneren U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTEN GET1,2 NEDERLAND B.V. Deze algemene voorwaarden zijn op 4 november 2014 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTEN GET1,2 NEDERLAND B.V. Deze algemene voorwaarden zijn op 4 november 2014 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTEN GET1,2 NEDERLAND B.V. Deze algemene voorwaarden zijn op 4 november 2014 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. ARTIKEL 1 DEFINITIES In deze algemene voorwaarden wordt

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Brandfield.be

Algemene voorwaarden Brandfield.be Algemene voorwaarden Brandfield.be 1. INFORMATIE OVER ONS Deze website wordt beheerd en de goederen die u koopt zal door Brandfield B.V. ( "wij" of "Brandfield" ) worden geleverd. Wij zijn geregistreerd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden VEGA Nederland B.V. - België

Algemene voorwaarden VEGA Nederland B.V. - België Algemene voorwaarden VEGA Nederland B.V. - België 1. Algemene clausule: Wij leveren alleen aan bedrijven die bij de KvK geregistreerd zijn, wij verkopen niet aan particulieren. De onderhavige algemene

Nadere informatie

1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten op afstand aan de. consument en/of bedrijven aanbiedt. Hierna genoemd Bloem Organizer.

1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten op afstand aan de. consument en/of bedrijven aanbiedt. Hierna genoemd Bloem Organizer. Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten op afstand aan de consument en/of bedrijven aanbiedt. Hierna genoemd Bloem

Nadere informatie

Inleiding Definities Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Prijzen en informatie

Inleiding Definities Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Prijzen en informatie Inleiding Hieronder vindt u onze Algemene Voorwaarden. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van of een bestelling plaatst via onze Website en bevatten belangrijke informatie voor u als koper.

Nadere informatie

id-direct b2c Website van ONTEX en aanverwante diensten: Gebruiksvoorwaarden Aanvaarding en wijziging van deze Gebruiksvoorwaarden...

id-direct b2c Website van ONTEX en aanverwante diensten: Gebruiksvoorwaarden Aanvaarding en wijziging van deze Gebruiksvoorwaarden... id-direct b2c Website van ONTEX en aanverwante diensten: Gebruiksvoorwaarden Laatste herziening: 17/01/2018 Inhoudsopgave Aanvaarding en wijziging van deze Gebruiksvoorwaarden... 2 Bedrijfsinformatie...

Nadere informatie

Totstandkoming Overeenkomst

Totstandkoming Overeenkomst Inleiding Hieronder vindt u onze Algemene Voorwaarden. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van of een bestelling plaatst via onze Website en bevatten belangrijke informatie voor u als koper.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN - 1 NOVEMBER 2018 ARTIKEL 2: IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER

ALGEMENE VOORWAARDEN - 1 NOVEMBER 2018 ARTIKEL 2: IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER ALGEMENE VOORWAARDEN - 1 NOVEMBER 2018 Download hier de algemene voorwaarden ARTIKEL 1: DEFINITIES In deze algemene voorwaarden dient te worden verstaan onder: 1. Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Merchandise. Artikel 1 Definities. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer

Algemene Voorwaarden Merchandise. Artikel 1 Definities. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Algemene Voorwaarden Merchandise Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Aanvullende overeenkomst: een overeenkomst waarbij de consument producten, digitale inhoud en/of diensten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Nest thermostaat

Algemene voorwaarden Nest thermostaat Artikel 1. Definities Consument: iedere natuurlijke persoon die in het kader van deze overeenkomst uitsluitend voor niet-beroepsmatige doeleinden optreedt. Zakelijke klant: iedere natuurlijke of rechtspersoon

Nadere informatie

Uittreksel uit de algemene voorwaarden van de ondernemingen van de Groep Rossel

Uittreksel uit de algemene voorwaarden van de ondernemingen van de Groep Rossel Uittreksel uit de algemene voorwaarden van de ondernemingen van de Groep Rossel De integrale versie van de algemene voorwaarden van de ondernemingen van de Groep Rossel is beschikbaar op volgende website:

Nadere informatie

Deze Algemene Voorwaarden zijn in werking getreden vanaf maart 2018.

Deze Algemene Voorwaarden zijn in werking getreden vanaf maart 2018. ALGEMENE VOORWAARDEN Deze Algemene Voorwaarden zijn in werking getreden vanaf maart 2018. Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 â œkoopovereenkomstâ : een koopovereenkomst

Nadere informatie

KLEIN LONDEN BVBA (Klein Londen), hierna te noemen "we" of "ons", beheert deze website.

KLEIN LONDEN BVBA (Klein Londen), hierna te noemen we of ons, beheert deze website. Gebruiksvoorwaarden van deze website (disclaimer) KLEIN LONDEN BVBA (Klein Londen), hierna te noemen "we" of "ons", beheert deze website. LEES DEZE VOORWAARDEN ZORGVULDIG DOOR VOOR U DEZE WEBSITE GEBRUIKT.

Nadere informatie

Algemene gebruiksvoorwaarden

Algemene gebruiksvoorwaarden Algemene gebruiksvoorwaarden Door de toegang tot en het gebruik van deze Toepassing en de bijbehorende online-diensten van HDI Global SE, Bijkantoor voor België, verklaart de gebruiker zich uitdrukkelijk

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden - neutrale versie

Algemene Voorwaarden - neutrale versie Algemene Voorwaarden - neutrale versie Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Toeterniettoe webwinkel

Algemene voorwaarden Toeterniettoe webwinkel Engelsenlaan 136 9600 Ronse www.toeterniettoe.be shop@toeterniettoe.be 055 580 155 Algemene voorwaarden Toeterniettoe webwinkel Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op ieder product aangeboden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Versie: 1.0 Versiedatum: 19 februari 2016

Algemene voorwaarden Versie: 1.0 Versiedatum: 19 februari 2016 Algemene voorwaarden Versie: 1.0 Versiedatum: 19 februari 2016 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op ieder bezoek aan en gebruik van DroomCraft. Door het gebruik van onze diensten verklaar je

Nadere informatie

DiaDeemShop adres: Kamer van Koophandel nummer: BTW nummer:

DiaDeemShop  adres: Kamer van Koophandel nummer: BTW nummer: DiaDeemShop E-mailadres: diadeemshop@hotmail.com Kamer van Koophandel nummer: 68859538 BTW nummer: Algemeen De algemene voorwaarden van DiaDeemShop zijn van toepassing op alle bestellingen die door de

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden FEMM.be

Gebruiksvoorwaarden FEMM.be Gebruiksvoorwaarden FEMM.be Versie 1.0 21 januari 2016 Deze Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op jouw gebruik van onze website, bereikbaar via www.femm.be (hierna: Website ). De Website is eigendom

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Mitsubishi Motors webshop

Algemene Voorwaarden Mitsubishi Motors webshop Algemene Voorwaarden Mitsubishi Motors webshop Inleiding Hieronder vindt u onze Algemene Voorwaarden. Deze zijn steeds van toepassing als u een bestelling plaatst via onze Website en bevatten belangrijke

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ATOOSA.NL

ALGEMENE VOORWAARDEN ATOOSA.NL ALGEMENE VOORWAARDEN ATOOSA.NL Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht; Consument: de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Merchants

Algemene voorwaarden Merchants Terms & Conditions Algemene voorwaarden Merchants - Artikel 1 - Definities - Artikel 2 - Identiteit van het Platform - Artikel 3 - Relatie - Artikel 4 gebruik van beschermd merk - Artikel 5 Aanbieden van

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR GEBRUIK EN VERKOOP

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR GEBRUIK EN VERKOOP ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR GEBRUIK EN VERKOOP De website www.expertrki.com Laatst geüpdatet 31 maart 2019 Webplatform dienstig voor gebruikers(kopers en verkopers) waar men tegen betaling educatief materiaal

Nadere informatie

ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN STER KLANTPORTAL

ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN STER KLANTPORTAL ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN STER KLANTPORTAL INHOUD 3 3 4 4 4 5 5 5 6 ARTIKEL 1 ARTIKEL 2 ARTIKEL 3 ARTIKEL 4 ARTIKEL 5 ARTIKEL 6 ARTIKEL 7 ARTIKEL 8 ARTIKEL 9 TOEPASSINGSGEBIED REGISTRATIE EN TOEGANG

Nadere informatie

ALGEMENE WINKEL VOORWAARDEN KLIK-Onderwijsondersteuning

ALGEMENE WINKEL VOORWAARDEN KLIK-Onderwijsondersteuning ALGEMENE WINKEL VOORWAARDEN KLIK-Onderwijsondersteuning Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Voorwaarden: de onderhavige Algemene Winkelvoorwaarden van KLIK- Onderwijsondersteuning.

Nadere informatie

2 Website: de website van VEILING BLOEMEN ONLINE, te raadplegen via www.veilingbloemenonline.nl en alle bijbehorende subdomeinen.

2 Website: de website van VEILING BLOEMEN ONLINE, te raadplegen via www.veilingbloemenonline.nl en alle bijbehorende subdomeinen. Inleiding Hieronder vindt u onze Algemene Voorwaarden. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van of een bestelling plaatst via onze Website en bevatten belangrijke informatie voor u als koper.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden AMS-WIFI... 2... 7... 9... 11... 13... 22 Christelijke Scholengemeenschap Anna Maria van Schurman 1 Artikel 1 Definities 1.1 AMS: Csg. Anna Maria van Schurman. 1.2 1.3 Artikel 2 Toepasselijkheid

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Trouwen doe je zo November 2017

Algemene Voorwaarden Trouwen doe je zo November 2017 Algemene Voorwaarden Trouwen doe je zo November 2017 Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN LIVING BY LIS

ALGEMENE VOORWAARDEN LIVING BY LIS ALGEMENE VOORWAARDEN LIVING BY LIS Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Aanvullende overeenkomst: een overeenkomst waarbij de consument producten, digitale inhoud en/of diensten

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN FORMITABLE

GEBRUIKSVOORWAARDEN FORMITABLE GEBRUIKSVOORWAARDEN FORMITABLE Deze Gebruiksvoorwaarden bestaan uit: A: Gebruiksvoorwaarden B: Privacy Statement BELANGRIJKE MEDEDELINGEN: 1. Lees deze Gebruiksvoorwaarden en het Privacy Statement eerst

Nadere informatie

Algemene verkoopsvoorwaarden

Algemene verkoopsvoorwaarden Algemene verkoopsvoorwaarden "De consument heeft het recht aan de onderneming mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen 14 kalenderdagen

Nadere informatie

In deze voorwaarden wordt verstaan: -de ondernemer: Euroveranda BVBA -de klant: de natuurlijke persoon die handelt met de ondernemer.

In deze voorwaarden wordt verstaan: -de ondernemer: Euroveranda BVBA -de klant: de natuurlijke persoon die handelt met de ondernemer. Algemene voorwaarden 1. DEFINITIES: In deze voorwaarden wordt verstaan: -de ondernemer: Euroveranda BVBA -de klant: de natuurlijke persoon die handelt met de ondernemer. 2. VOORWAARDEN: De algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden 1. Overeenkomst 1.1. Door het plaatsen van een bestelling op de website van www.burgerme.nl accepteert u het aanbod van de franchisenemer van burgerme Nederland B.V. die in uw postcodegebied

Nadere informatie

2. Bestelproces, afsluiten van overeenkomsten, beperkte hoeveelheid

2. Bestelproces, afsluiten van overeenkomsten, beperkte hoeveelheid Algemene voorwaarden van DP Nederland bv Inhoudsopgave 1. Omvang 2. Bestelproces, afsluiten van overeenkomsten, beperkte hoeveelheid 3. Prijzen en verzendkosten 4. Verzending 5. Herroepingsrecht 6. Garantie

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten door ENGELTJEBENGELTJE.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten door ENGELTJEBENGELTJE. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten door. Het plaatsen van een bestelling op de website van leidt tot de aanvaarding van deze algemene voorwaarden. behoudt zich het

Nadere informatie

Deze verkoopsvoorwaarden regelen het gebruik van de website Artemusica, van

Deze verkoopsvoorwaarden regelen het gebruik van de website Artemusica, van Algemene voorwaarden Artemusica webshop. 1 Algemeen Deze verkoopsvoorwaarden regelen het gebruik van de website Artemusica, van J.P. Gheerardyn, vioolbouwer - luthier met ondernemingsnummer 0519.940.883

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden online producten/diensten. 1. Welke begrippen gebruiken we? (En wat bedoelen we ermee?)

Leveringsvoorwaarden online producten/diensten. 1. Welke begrippen gebruiken we? (En wat bedoelen we ermee?) Leveringsvoorwaarden online producten/diensten Wat leuk! Je wilt een Klinkende Taal kopen. Dank je wel! Omdat je je tegenwoordig moet indekken tegen allerlei juridisch gedoe, hebben ook wij leveringsvoorwaarden.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Arctic Blue Omega B.V.

Algemene voorwaarden Arctic Blue Omega B.V. Algemene voorwaarden Arctic Blue Omega B.V. Inhoudsopgave: Artikel 1 Definities Artikel 2 Identiteit van de ondernemer Artikel 3 Toepasselijkheid Artikel 4 Het aanbod Artikel 5 De overeenkomst Artikel

Nadere informatie

Potonline.nl. Algemene Voorwaarden Consumenten. Versie: 1 Januari Definities. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Potonline.nl. Algemene Voorwaarden Consumenten. Versie: 1 Januari Definities. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Potonline.nl Algemene Voorwaarden Consumenten Versie: 1 Januari 2018 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1. de klant: de consument die niet handelt in de uitoefening van een

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bijniervereniging NVACP

Algemene voorwaarden Bijniervereniging NVACP Algemene voorwaarden Bijniervereniging NVACP Datum: 02-04-2018 Deze algemene voorwaarden zijn van Bijniervereniging NVACP. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op al het gebruik van de Website en

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTENPROMOTIE

ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTENPROMOTIE ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTENPROMOTIE Artikel 1 Algemene informatie TP Vision Belgium N.V., gevestigd te Technologiepark Zwijnaarde 19, 9052 Gent (Zwijnaarde), België, en met ondernemingsnummer BE0837960234

Nadere informatie

Eindgebruikersvoorwaarden Hairdresserforyou.com

Eindgebruikersvoorwaarden Hairdresserforyou.com Eindgebruikersvoorwaarden Hairdresserforyou.com ARTIKEL 1 DEFINITIES - Aanbod Kapper: Het aanbod van de op het Platform aangesloten Kapper, waarvoor, en onder welke voorwaarden, de Klant, Reserveringen

Nadere informatie

Inleiding Definities Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Prijzen en informatie Totstandkoming Overeenkomst

Inleiding Definities Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Prijzen en informatie Totstandkoming Overeenkomst Inleiding Hieronder vindt u onze Algemene Voorwaarden. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van of een bestelling plaatst via onze Website en bevatten belangrijke informatie voor u als koper.

Nadere informatie

Informatie voor consumenten bij overeenkomsten op afstand en klanteninformatie voor

Informatie voor consumenten bij overeenkomsten op afstand en klanteninformatie voor Algemene voorwaarden Informatie voor consumenten bij overeenkomsten op afstand en klanteninformatie voor www.gusti-leer.nl 1 Toepassingsgebied Voor zakelijke relaties tussen ons en de klant zijn de volgende

Nadere informatie

Totstandkoming Overeenkomst

Totstandkoming Overeenkomst Inleiding Hieronder vindt u onze Algemene Voorwaarden. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van of een bestelling plaatst via onze Website en bevatten belangrijke informatie voor u als koper.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Aanvullende overeenkomst Bedenktijd Consument Dag Digitale inhoud Duurovereenkomst

Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Aanvullende overeenkomst Bedenktijd Consument Dag Digitale inhoud Duurovereenkomst Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1: definities 1.1. Ondernemer: De natuurlijk persoon (eenmanszaak) die op duurzame wijze een economisch doel nastreeft door producten en diensten van op afstand (e-commerce)

Nadere informatie

1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt;

1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt; Algemene voorwaarden Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP De consument heeft het recht aan AC-Dierenartsenpraktijk mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van boete en zonder opgave van motief binnen de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Naturana Webshop

Algemene Voorwaarden van Naturana Webshop Algemene Voorwaarden van Naturana Webshop gevestigd en kantoorhoudend te Duiven Naturana webshop is een onderdeel van Naturana Nederland B.V. gevestigd te Duiven en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

GALERIE ORANJERIE. Lijnbaansgracht 307. 1071 RN Amsterdam +31 (0) 644899231. www.galerieoranjerie.nl. boogaardhugo@gmail.com. KVK nummer.

GALERIE ORANJERIE. Lijnbaansgracht 307. 1071 RN Amsterdam +31 (0) 644899231. www.galerieoranjerie.nl. boogaardhugo@gmail.com. KVK nummer. GALERIE ORANJERIE Lijnbaansgracht 307 1071 RN Amsterdam +31 (0) 644899231 www.galerieoranjerie.nl boogaardhugo@gmail.com KVK nummer 59568666 BTW nummer NL116435768B02 IBAN nummer NL80 INGB 0006 1339 27

Nadere informatie

TERUGGAVEBELEID EN WETTELIJKE GARANTIE

TERUGGAVEBELEID EN WETTELIJKE GARANTIE TERUGGAVEBELEID EN WETTELIJKE GARANTIE 1.1 Klant is gerechtigd om de aankoopovereenkomst te herroepen om welke reden ook, zonder boete en zonder dat hij hiertoe een verklaring moet opgeven, binnen 14 (veertien)

Nadere informatie

2. Wij leveren enkel in België en Nederland. Als je een leveringsadres in een ander land opgeeft, kunnen we je bestelling weigeren.

2. Wij leveren enkel in België en Nederland. Als je een leveringsadres in een ander land opgeeft, kunnen we je bestelling weigeren. Algemene Voorwaarden Beleefboerderij De vliertuin Laatste aanpassing: 10/12/2018 INHOUDSOPGAVE Artikel 1 - Identiteit van de verkoper Artikel 2 - Toepasselijkheid Artikel 3 - Ons aanbod en jouw bestelling

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Wijzelf

Gebruiksvoorwaarden Wijzelf Gebruiksvoorwaarden Wijzelf Welkom bij Wijzelf. Door gebruik te maken van de dienstverlening van Wijzelf en die van de Wijzelf zorgcoöperaties, onder andere door middel van de website van Wijzelf, gaat

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Puur Figuur

Algemene voorwaarden Puur Figuur Algemene voorwaarden Puur Figuur De onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die wij (Puur Figuur) met jou (de consument) sluiten. We hebben ons best gedaan om onze

Nadere informatie

Inleiding. Definities. Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden. Prijzen en informatie. Totstandkoming Overeenkomst

Inleiding. Definities. Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden. Prijzen en informatie. Totstandkoming Overeenkomst Inleiding Hieronder vindt u onze Algemene Voorwaarden. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van of een bestelling plaatst via onze Website en bevatten belangrijke informatie voor u als koper.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN EERSTE HULP DICHTBIJ!

ALGEMENE VOORWAARDEN EERSTE HULP DICHTBIJ! ALGEMENE VOORWAARDEN EERSTE HULP DICHTBIJ! 1. Definities Onder de volgende aangegeven begrippen zal het volgende worden verstaan: 1.1 Aanvraag: een door Afnemer geplaatste aanvraag voor het verrichten

Nadere informatie

Algemeen. Copyright (auteursrecht) / Intellectuele eigendomsrechten

Algemeen. Copyright (auteursrecht) / Intellectuele eigendomsrechten LEES DEZE MEDEDELING AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE SITE GEBRUIKT. HIERIN WORDT HET GEBRUIK GEREGELD DAT U MAAKT VAN DE SITE EN AL HET MATERIAAL OP DE SITE. Algemeen Door toegang te zoeken tot de site accepteert

Nadere informatie

Algemene voorwaarden op https://www.gereedschaponline.be

Algemene voorwaarden op https://www.gereedschaponline.be Algemene voorwaarden op https://www.gereedschaponline.be Gegevens Gereedschap Online-flandersshopping Herwig de Leeuw Valierstraat 45 1770 Liedekerke Belgie info@gereedschaponline.be Tel: ++32(0)478/844.459

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden NIBC Direct Omgeving

Gebruiksvoorwaarden NIBC Direct Omgeving Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE... 1 ARTIKEL 1. ALGEMEEN... 1 ARTIKEL 2. VOOR WIE IS NIBC DIRECT OMGEVING?... 1 ARTIKEL 3. TOEGANG TOT NIBC DIRECT OMGEVING... 2 ARTIKEL 4. GEBRUIK VAN NIBC DIRECT OMGEVING...

Nadere informatie

VERKOOPVOORWAARDEN SPOONEINDHOVEN

VERKOOPVOORWAARDEN SPOONEINDHOVEN VERKOOPVOORWAARDEN SPOONEINDHOVEN Hier vind je de Verkoopvoorwaarden voor de activiteiten van SPOONEindhoven Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Aanvullende overeenkomst:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1 - DEFINITIES ARTIKEL 2 - WIE ZIJN WIJ? ARTIKEL 3 - TOEPASSELIJKHEID

ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1 - DEFINITIES ARTIKEL 2 - WIE ZIJN WIJ? ARTIKEL 3 - TOEPASSELIJKHEID ALGEMENE VOORWAARDEN Deze Algemene Voorwaarden zijn in werking getreden vanaf 1 juli 2018. ARTIKEL 1 - DEFINITIES In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 "Koopovereenkomst": een koopovereenkomst

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Aanvullende overeenkomst Bedenktijd Consument Dag Duurzame gegevensdrager

Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Aanvullende overeenkomst Bedenktijd Consument Dag Duurzame gegevensdrager Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht

Nadere informatie

BEMIDDELINGSVOORWAARDEN TAOBAO.NL

BEMIDDELINGSVOORWAARDEN TAOBAO.NL BEMIDDELINGSVOORWAARDEN TAOBAO.NL Versie: Datum: 1.2 7 mei 2015 Herakles B.V. biedt een bemiddelingsdienst aan in de vorm van een online platform dat bestaat uit het vertaalde aanbod van producten, zoals

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden bij aanschaf T-Shirt

Algemene Voorwaarden bij aanschaf T-Shirt Hartelijk dank voor uw support! Dankzij uw donatie (hierna: Donatie) en/of de aanschaf van het The Unknown Runner T-Shirt (hierna: T-Shirt) helpt u ons - A COW SAYS MOO, gevestigd te Amsterdam (KvKnummer:

Nadere informatie

ALGEMENE CONSUMENTENVOORWAARDEN OMNITAILERS B.V.

ALGEMENE CONSUMENTENVOORWAARDEN OMNITAILERS B.V. ALGEMENE CONSUMENTENVOORWAARDEN OMNITAILERS B.V. ARTIKEL 1 - DEFINITIES De volgende woorden hebben de volgende betekenis in deze algemene voorwaarden. Bemiddelingsdiensten : De door OMNITAILERS via de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Zakelijk Schrijven: Zakelijk Schrijven, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Ik heb de algemene gebruiksvoorwaarden en de wetten betreffende de bescherming van het privé-leven gelezen en aanvaard ze.

Ik heb de algemene gebruiksvoorwaarden en de wetten betreffende de bescherming van het privé-leven gelezen en aanvaard ze. Ik heb de algemene gebruiksvoorwaarden en de wetten betreffende de bescherming van het privé-leven gelezen en aanvaard ze. Algemene voorwaarden KAPITOL N.V. INFOBEL OFFICE-SOFTWARE EN CORRESPONDERENDE

Nadere informatie