De huizenmarkt in beweging: stappenplan huis kopen in 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De huizenmarkt in beweging: stappenplan huis kopen in 2015"

Transcriptie

1 De huizenmarkt in beweging: stappenplan huis kopen in 2015 De huizenmarkt en de nieuwste ontwikkelingen worden door veel makelaars nauwlettend in de gaten gehouden. Alhoewel het herstel van de markt nog wat vertraging laat zien, gaan steeds meer mensen over tot de aankoop van een huis. Uit het NVM rapport Vastgoedmarkt in beeld 2014 feiten en cijfers blijkt dat 2014 voorzichtig herstel laat zien. Voor het eerst in drie jaar is de economie gegroeid en dit heeft zo zijn effect op de woningmarkt. Ook het terugkerende vertrouwen van de consument heeft geleid tot positievere cijfers. De Nederlandse huizenmarkt is weer in beweging. U wilt een huis kopen in 2015? Een huis kopen is nu eenmaal niet simpel. Als u voor de eerste keer een huis koopt, komen er enorm veel zaken op u af. Maar waar moet u nu specifiek op letten bij de aankoop van een huis? Want elk jaar worden er wel nieuwe regels ingesteld door de overheid of verandert er iets binnen het hypotheekklimaat. U heeft rekening te houden met heel veel punten: zoals de bedenktijd van de aankoop van een huis, kosten koper en de keuze voor een aankoopmakelaar. Om u meer inzicht te geven in de huizenmarkt, trends en nieuwe regels, heeft Hofstede Makelaardij dit gerichte stappenplan opgesteld. Aankoop huis: 2014 jaar van herstel De vastgoedmarkt laat elk jaar weer veel dynamiek zien. Aan de ene kant liet de markt in 2014 lichtpunten zien zoals licht herstel van de algehele woningmarkt, aan de andere kant stonden er nog veel woningen onder water. De prijzen stegen einde van het jaar met gemiddeld 3,3%. Het herstel van de huizenmarkt dat zijn intrede deed in de tweede helft van 2014, zet door in de eerste helft van dit jaar (2015).

2 (bron: Rapport NVM Vastgoedmarkt in beeld 2014) Het toenemende vertrouwen van de consument en het voorzichtig aantrekken van de arbeidsmarkt hebben een positief effect op de woningmarkt. Volgens het uitgebreide rapport van NVM Vastgoedmarkt in beeld 2014, is de absolute aanjager van het herstel te vinden in de historisch lage hypotheekrente. In 2014 had deze haar bodem bereikt en consumenten durfde weer in te stappen. Ook konden zij in dat jaar nog profiteren van de verhoogde schenkingsvrijstelling. Deze vrijstelling werd ook veel ingezet om extra af te lossen op de reeds uitstaande hypotheek. Een andere positieve ontwikkeling werd in gang gezet door veranderingen in de nieuwbouwmarkt; deze klom weer uit het dal, met name in de tweede helft van In totaal werden, in zowel nieuwbouw als bestaande bouw bijna woningen verkocht. Het herstel zorgt niet alleen voor positivisme onder consumenten; het trekt ook daadwerkelijk meer mensen over de streep om een woning te kopen. De meest opvallende trends en ontwikkelingen in de huizenmarkt komen later in dit whitepaper uitgebreid bod. Nieuwe regels voor het kopen van een huis In 2014 zagen we al een verandering of aanpassing in regels voor de aanschaf van een (eerste) huis. Voor dit jaar zijn er ook weer een aantal aanpassingen en wijzigingen doorgevoerd. Gaat u een huis kopen in 2015? Kijk dan kritisch naar de nieuwe regels voor het kopen van een huis. Het kan u veel voordelen opleveren als u bijvoorbeeld kiest voor de juiste aankoopmakelaar, vooral als u uw eerste huis gaat kopen.

3 Huis kopen - Minder lenen bij hetzelfde inkomen: het Nibud stelt elk jaar vast wat het maximale leenbedrag is bij een bepaald inkomen. Daarbij houden zij rekening met vaste lasten die altijd voorkomen in huishoudens zoals energiekosten, belastingen en boodschappen. Dit jaar heeft het instituut vastgesteld dat het maximale hypotheekbedrag iets lager ligt dan in Dit betekent dat u in 2015 maximaal 103% van de waarde van uw huis mag lenen. Energie neutrale woningen zijn uitzondering: Wist u dat u 3% over de koopsom extra mag lenen omdat u een energie neutrale woning koopt? U moet dit bedrag wel investeren in energiebesparende maatregelen in je woning. Huis kopen met Nationale Hypotheek Garantie (NHG): veel mensen willen een eerste huis kopen met Nationale Hypotheek Garantie, hoofdzakelijk door de garanties die dit met zicht meebrengt. Zo neemt NHG je restschuld over als u buiten uw schuld uw hypotheek niet meer kan betalen. Tot 1 juli 2015 kunt u een huis met NHG kopen tot een bedrag van euro. (hypotheekbedrag euro)na 1 juli gaat dit aanzienlijk omlaag, naar ongeveer euro (hypotheekbedrag euro). Verplicht aflossen: deze eerder aangekondigde verandering wordt nu definitief. Het is in dit proces erg belangrijk dat u goed kijkt en samen met uw hypotheekadviseur en/of makelaar overlegd wat u maximaal kunt lenen. U moet namelijk uw afgesloten hypotheek na 30 jaar helemaal hebben afgelost. Eerste huis kopen? de afgelopen jaren is er veel veranderd aan de regels voor het kopen van een huis, hypotheek en hypotheekrenteaftrek. In 2014 kon iedereen u belastingvrij een bedrag schenken voor een huis, in 2015 is deze regeling beperkt tot een schenking van maximaal euro. Conclusies huis kopen & regels in 2015 In 2015 zijn er dus veel veranderingen in de regels aangaande het kopen van een huis. Een huis kopen blijft een spannende maar vooral leuke uitdaging; het staat niet voor niets in de top 5 van meest ingrijpende gebeurtenissen in het leven. Kon u in 2014 nog meer hypotheek krijgen met uw inkomen, in 2015 zien wij dat dit wat lager is. Ook daalt het maximale aankoopbedrag met Nationale Hypotheek Garantie. Als u een hoog inkomen hebt, dan kunt u dit jaar iets minder hypotheek aftrekken.

4 Stappenplan huis kopen 2015 Een huis kopen is niet simpel. Als u de eerste keer een huis koopt, komt u dingen tegen waar u waarschijnlijk nog niet eerder mee te maken hebt gehad. Om u als kopende partij te informeren over de stappen die u gaat doorlopen biedt dit whitepaper u gerichte handvatten voor de aankoop van een huis. Stappenplan huis kopen Maak vooraf een berekening hoeveel u maximaal kunt lenen en wat de bijbehorende maandlasten zullen zijn 2. Ga na of de verkoper niet teveel vraagt; of de vraagprijs goed is. Uw aankoopmakelaar kan u in dit proces goed begeleiden en adviseren over de juiste prijs 3. U kunt een huis kopen met een bouwkundige keuring om verborgen gebreken te ontdekken. Vooral bij oudere huizen is dit verstandig 4. Soms is het mogelijk om een optie op een huis te nemen, dit geeft u een paar dagen bedenktijd. Wist u dat u zelfs een paar dagen kunt proefwonen in uw mogelijk nieuwe huis? Uiteraard verschilt dit per makelaar en verkopende partij 5. Tekent u het koopcontract? Dan heeft u nog 3 dagen bedenktijd waarin u zonder opgave van reden de koop kunt ontbinden. 6. Sluit de juiste verzekeringen af, zoals een opstalverzekering 7. U heeft het recht om voor de koop van uw huis de woning nogmaals te bekijken 8. Laat een ontbindende voorwaarde opnemen voor een periode waarbinnen u uw hypotheek definitief kunt afsluiten. Mocht dit niet lukken dan kunt u de koop nog kosteloos ontbinden. 9. Tekent u de transportakte bij de notaris, dan is de koop definitief 10. Koopt u een appartement, houdt u dan rekening met de Vereniging van Eigenaren Uiteraard is de aankoop van een huis afhankelijk van uw persoonlijke situatie, inkomen en wensen. Er komen veel vragen op u af zoals zelf een huis kopen of met behulp van een aankoopmakelaar? of waar moeten wij op letten in onze specifieke situatie? en hoeveel kamers hebben wij nodig? of kiezen wij voor een appartement of huis?. Een aankoopmakelaar kan u helpen bij het maken van de juiste beslissing en adviseren wat het beste aansluit op uw persoonlijke situatie. Huis kopen? Waarom Hofstede makelaardij als aankoopmakelaar Een woning kopen is niet iets dat u dagelijks doet. Het is daarom prettig als iemand u goed advies kan geven over de huidige woningmarkt, bouwkundige aspecten, ontbindende voorwaarden, gemeentelijke bepalingen en het uitbrengen van een scherp, maar realistisch onderhandelingsbod. Een NVM-aankoopmakelaar kan u hierbij gericht helpen.

5 Tips tijdens & vrijblijvend servicegesprek Wij hebben ook wat leuks voor u: ons servicegesprek! Tijdens ons servicegesprek leggen wij u uit wat het aankooptraject inhoudt, waar u specifiek op moet letten en krijgt u goede tips om een woning aan te kopen. Al uw vragen over het huis dat u wilt kopen, beantwoorden wij met plezier. U bent zo goed voorbereid op een onbezorgde aankoop van uw huis. Over Hofstede Makelaardij Zoekt u een NVM woningmakelaar voor de aankoop, verkoop of taxatie van uw woning? Bij Hofstede Makelaardij bent u in vertrouwde NVM makelaarshanden! Met 6 makelaarskantoren in de regio tussen de rivieren, is Hofstede Makelaardij een van de grotere NVM woningmakelaars van Nederland. Met een vrijblijvend verkoopadvies en een gratis waardebepaling van uw koopwoning, weet u Hofstede Makelaardij precies waar u aan toe bent! Ditzelfde geldt voor ons unieke, vrijblijvende servicegesprek bij aankoop. U kunt zo wel overwogen de beslissing nemen om je woning te verkopen of een andere woning aan te kopen. Lees hier meer over aankoopbemiddeling en over huizen kopen bij Hofstede Makelaardij.

Handige tips bij aankoop woning

Handige tips bij aankoop woning Handige tips bij aankoop woning Uw eigen woning Voor veel mensen is een eigen woning de ultieme droom en waarschijnlijk de grootste aankoop in hun leven. Daarom is het van groot belang alles wat er bij

Nadere informatie

Veilig uw eigen droomhuis kopen

Veilig uw eigen droomhuis kopen Veilig uw eigen droomhuis kopen Uw eigen woning Voor veel mensen is een eigen woning de ultieme droom. Waarschijnlijk de grootste aankoop in uw leven. Daarom is het van groot belang alles wat er bij de

Nadere informatie

Een eigen huis. mogelijkheden voor kopen of huren

Een eigen huis. mogelijkheden voor kopen of huren Een eigen huis mogelijkheden voor kopen of huren Een woning kopen of huren? Verschillende verantwoordelijkheden Wilt u een woning kopen of een woning huren? Dat is een afweging die u maakt. Een van de

Nadere informatie

Een verantwoorde hypotheek met NHG in 2018

Een verantwoorde hypotheek met NHG in 2018 Een verantwoorde hypotheek met NHG in 2018 NATIONALE HYPOTHEEK GARANTIE Veilig, verantwoord en duurzaam Met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) van het Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW) beperkt u de financiële

Nadere informatie

Van huurder naar koper

Van huurder naar koper Van huurder naar koper Is het kopen van mijn huurwoning iets voor mij? U huurt een woning van Actium. U ontving van ons een aanbod om uw huurwoning te kopen. We kunnen ons voorstellen dat dit veel vragen

Nadere informatie

ALLE INFORMATIE OVER HET KOPEN VAN EEN HUIS BIJ WOONSTAD ROTTERDAM

ALLE INFORMATIE OVER HET KOPEN VAN EEN HUIS BIJ WOONSTAD ROTTERDAM ALLE INFORMATIE OVER HET KOPEN VAN EEN HUIS BIJ WOONSTAD ROTTERDAM WOONSTAD ROTTERDAM HEEFT DE WONING DIE JOU PAST! Koophuis? Huurhuis? Jouw huis! Bij Woonstad Rotterdam draait het vooral om jouw huis,

Nadere informatie

een eigen huis kopen met zekerheid voor nu én later

een eigen huis kopen met zekerheid voor nu én later een eigen huis kopen met zekerheid voor nu én later Inhoud Uw koopwoning dichterbij 3 Betaalbaar en minder risico 4 U bent eigenaar 7 Kiezen voor een eigen huis 8 Waar kunt u op rekenen? 11 2 Uw koopwoning

Nadere informatie

LIBERO AANKOOP ONTBINDENDE VOORWAARDEN

LIBERO AANKOOP ONTBINDENDE VOORWAARDEN LIBERO AANKOOP ONTBINDENDE VOORWAARDEN 1 Jij wilt toch ook geen risico s lopen? Als jij de woning van je dromen hebt gevonden dan wil je deze natuurlijk het liefst zo snel mogelijk kopen. Maar wel voor

Nadere informatie

Checklist - BIJN.nl - Aankoop van een nieuwbouwwoning

Checklist - BIJN.nl - Aankoop van een nieuwbouwwoning Checklist - BIJN.nl - Aankoop van een nieuwbouwwoning Stap 1 : Voorbereiding Berekening hypotheek, maandelijkse kosten: Maak vooraf een globale berekening hoeveel hypotheek u maximaal zou kunnen krijgen

Nadere informatie

Een huis kopen Van droom naar werkelijkheid

Een huis kopen Van droom naar werkelijkheid Een huis kopen Van droom naar werkelijkheid woonwijzer Een huis kopen Van droom naar werkelijkheid Een eigen huis van droom naar werkelijkheid Droomt u wel eens van een eigen huis? Maar denkt u dat de

Nadere informatie

Woning kopen met Koopgarant Koopgarant, dat is kopen met korting

Woning kopen met Koopgarant Koopgarant, dat is kopen met korting Woning kopen met Koopgarant Koopgarant, dat is kopen met korting Koopgarant, dat is kopen met korting De stap van een woning huren naar een woning kopen is voor veel mensen helaas moeilijk te maken. De

Nadere informatie

in een Vrije verkoopwoning

in een Vrije verkoopwoning in een Vrije verkoopwoning Inhoud 1 U koopt een vrije verkoopwoning bij thuis: wat betekent dit? Wie kan een vrije verkoopwoning kopen? Vraagprijs Bieden in onderhandeling Hoe komt de koop tot stand Vooraf

Nadere informatie

KOOPGARANT EEN WONING KOPEN MET FLINKE KORTING!

KOOPGARANT EEN WONING KOPEN MET FLINKE KORTING! KOOPGARANT EEN WONING KOPEN MET FLINKE KORTING! KOOPGARANT Voordelig kopen, gegarandeerd verkopen In de huidige woningmarkt is de stap naar een koopwoning als starter of middeninkomer vaak onoverbrugbaar.

Nadere informatie

WoonBeurs. Rabobank Maastricht en Omstreken

WoonBeurs. Rabobank Maastricht en Omstreken WoonBeurs Rabobank Maastricht en Omstreken Programma Informatie over de aankoopmakelaar (Erik Bessems Makelaardij) Informatie over het krijgen van een financiering (Rabobank) WoonBeurs 8 oktober2016 De

Nadere informatie

Een huis kopen doe je samen...

Een huis kopen doe je samen... Een huis kopen doe je samen... Makelaar en financieel adviseur onder één dak. Uw droomhuis kopen kent vele valkuilen. Daarom doe je de aankoop samen. De deskundige aankoopmakelaar van Woon.nl (onderdeel

Nadere informatie

In 7 stappen ALLES OVER HET KOPEN VAN EEN ANDER HUIS. Dé checklist die je stap voor stap door jouw huizenjacht loodst

In 7 stappen ALLES OVER HET KOPEN VAN EEN ANDER HUIS. Dé checklist die je stap voor stap door jouw huizenjacht loodst In 7 stappen ALLES OVER HET KOPEN VAN EEN ANDER HUIS Dé checklist die je stap voor stap door jouw huizenjacht loodst Je gaat een ander huis kopen. Spannend! Misschien ga je voor iets groters of juist voor

Nadere informatie

VA S T G O E D. KOOPgarant is een product van Woondrecht Vastgoed

VA S T G O E D. KOOPgarant is een product van Woondrecht Vastgoed VA S T G O E D Koopgarant Kopen zonder zorgen! KOOPgarant is een product van Woondrecht Vastgoed 2 Veel mensen die nu een woning huren, zouden liever een woning kopen. Maar door de snel gestegen huizenprijzen

Nadere informatie

Woldberglaan 32 G06, 5628 DL Eindhoven

Woldberglaan 32 G06, 5628 DL Eindhoven Woldberglaan 32 G06, 5628 DL Eindhoven Koopsom 18.000,- k.k. Kenmerken Koopsom : 18.000,00 Soort : Overigog Perceel oppervlakte : 18 m 2 Locatie Woldberglaan 32 G06 5628 DL EINDHOVEN : Omschrijving Adm.nr.

Nadere informatie

Dé checklist die je stap voor stap door jouw huizenjacht loodst

Dé checklist die je stap voor stap door jouw huizenjacht loodst In 7 stappen ALLES OVER HET KOPEN VAN JE EERSTE HUIS Dé checklist die je stap voor stap door jouw huizenjacht loodst Gefeliciteerd! Je gaat je eerste huis kopen. Misschien verhuis je naar een andere stad

Nadere informatie

Een huis met een restschuld, kunt u dit voorkomen? www.zichtadviseurs.nl/hypotheken

Een huis met een restschuld, kunt u dit voorkomen? www.zichtadviseurs.nl/hypotheken Een huis met een restschuld, kunt u dit voorkomen? www.zichtadviseurs.nl/hypotheken De huizenprijzen zijn in Nederland sinds 2008 flink gedaald. Dat is goed nieuws voor starters die een huis willen kopen.

Nadere informatie

Koopgarant. Kopen zonder zorgen

Koopgarant. Kopen zonder zorgen Koopgarant Kopen zonder zorgen KOOPGARANT IS Voor veel mensen is de koop van een woning financieel niet haalbaar, maar wel gewenst. Als maatschappelijke onderneming in de volkshuisvesting reikt Eemland

Nadere informatie

Informatie brochure. Koopstart. Kopen met korting voor zittende huurders

Informatie brochure. Koopstart. Kopen met korting voor zittende huurders Informatie brochure Koopstart Kopen met korting voor zittende huurders - 1 - - 2 - Koopstart: kopen met korting! Een woning kopen met Koopstart betekent dat u korting krijgt op de getaxeerde marktwaarde.

Nadere informatie

Informatie brochure. Koopstart

Informatie brochure. Koopstart Informatie brochure Koopstart Kopen met korting voor zittende huurders - 1 - - 2 - Koopstart: kopen met korting! Een woning kopen met Koopstart betekent dat u korting krijgt op de marktwaarde. Kenmerken

Nadere informatie

Inhoud. Op zoek naar een geschikte woning 7

Inhoud. Op zoek naar een geschikte woning 7 Eerste huis kopen Gaat u uw eerste huis kopen? Dan wilt u vast weten wat er allemaal bij komt kijken. Dit e-book geeft inzicht in wat u kunt verwachten. Inhoud Oriënteren 3 Welke hypotheek past bij u?

Nadere informatie

Een huis kopen Van droom naar werkelijkheid

Een huis kopen Van droom naar werkelijkheid Een huis kopen Van droom naar werkelijkheid woonwijzer Een huis kopen Van droom naar werkelijkheid Een eigen huis van droom naar werkelijkheid Droomt u wel eens van een eigen huis? Maar denkt u dat de

Nadere informatie

EEN VIERTAL BOUWPERCELEN OP UNIEK LANDGOED GULBERG TE NUENEN. Gulberg 3, 5674 TE Nuenen. Koopsom ,- v.o.n.

EEN VIERTAL BOUWPERCELEN OP UNIEK LANDGOED GULBERG TE NUENEN. Gulberg 3, 5674 TE Nuenen. Koopsom ,- v.o.n. EEN VIERTAL BOUWPERCELEN OP UNIEK LANDGOED GULBERG TE NUENEN. Gulberg 3, 5674 TE Nuenen Koopsom 700.000,- v.o.n. Kenmerken Koopsom : 700.000,00 Soort : Bouwgrond Perceel oppervlakte : 68.975 m 2 Tuin :

Nadere informatie

Koopgarant. Kopen zonder zorgen in de Zuidwijk

Koopgarant. Kopen zonder zorgen in de Zuidwijk Koopgarant Kopen zonder zorgen in de Zuidwijk KOOPGARANT IS Voor veel mensen is de koop van een woning financieel niet haalbaar, maar wel gewenst. Als maatschappelijke onderneming in de volkshuisvesting

Nadere informatie

Koopgarant Kopen met korting

Koopgarant Kopen met korting Koopgarant Kopen met korting KG201507 1 INHOUDSOPGAVE Een eigen huis... 3 Het woningaanbod van de Sleutels... 3 1. Een huis kopen... 3 De voordelen van kopen Als u een woning van de Sleutels koopt onder

Nadere informatie

Inhoud. Op zoek naar een geschikte woning 7. Het koopcontract 8

Inhoud. Op zoek naar een geschikte woning 7. Het koopcontract 8 Eerste huis kopen Gaat u uw eerste huis kopen? Dan wilt u vast weten wat er allemaal bij komt kijken. Dit e-book geeft inzicht in wat u kunt verwachten. Inhoud Oriënteren 3 Welke hypotheek past bij u?

Nadere informatie

Inhoud. 2 Hoe gaat het kopen in zijn werk? De overeenkomst Wettelijke bedenktijd Ontbindende voorwaarden Geen passende financiering?

Inhoud. 2 Hoe gaat het kopen in zijn werk? De overeenkomst Wettelijke bedenktijd Ontbindende voorwaarden Geen passende financiering? Kopen naar Wens Inhoud 1 Kopen naar Wens: wat betekent dit eigenlijk? Betaalbaar door een lager instapbedrag Wie kan een Kopen naar Wens woning kopen? Bijkopen of doorverkopen Wat kost Kopen naar Wens?

Nadere informatie

5 Aanvullende informatie: Wat komt er nog meer kijken bij het (ver)kopen? Kopen algemeen Kopen bestaande woning Kopen nieuwbouw woning

5 Aanvullende informatie: Wat komt er nog meer kijken bij het (ver)kopen? Kopen algemeen Kopen bestaande woning Kopen nieuwbouw woning Vrije verkoopwoning Inhoud 1 U koopt een vrije verkoopwoning bij thuis: wat betekent dit? Wie kan een vrije verkoopwoning kopen? Vraagprijs Bieden in onderhandeling Hoe komt de koop tot stand Vooraf bouwkundige

Nadere informatie

je stek koopgarant & koopcomfort Kopen met of zonder korting en terugkoopgarantie.

je stek koopgarant & koopcomfort Kopen met of zonder korting en terugkoopgarantie. je stek koopgarant & koopcomfort Kopen met of zonder korting en terugkoopgarantie. jestek JeStek is een initiatief van Woongoed Middelburg in samenwerking met M2 Makelaars. Via JeStek bieden wij bestaande

Nadere informatie

Wie in 2014 een eigen woning heeft of graag een woning wil kopen, moet rekening houden met een aantal ontwikkelingen.

Wie in 2014 een eigen woning heeft of graag een woning wil kopen, moet rekening houden met een aantal ontwikkelingen. Hypotheekgids 2014 Inleiding Wie in 2014 een eigen woning heeft of graag een woning wil kopen, moet rekening houden met een aantal ontwikkelingen. De wijzigingen op het gebied van hypotheek en wonen zijn

Nadere informatie

Informatie brochure. Koopstart

Informatie brochure. Koopstart Informatie brochure Koopstart Kopen met korting! - 1 - - 2 - Koopstart: kopen met korting! Een woning kopen met Koopstart betekent dat u korting krijgt op de marktwaarde. Of u hiervoor in aanmerking komt

Nadere informatie

stek: kopen met of zonder korting kopen met terugkoopgarantie

stek: kopen met of zonder korting kopen met terugkoopgarantie stek: kopen met of zonder korting kopen met terugkoopgarantie kopen zonder korting Naast de mogelijkheid tot het kopen van een woning met korting, biedt Stek u de mogelijkheid uw woning te kopen zonder

Nadere informatie

Garagebox gelegen aan het pleintje op de Stentorstraat 1. Maakt deel uit van een rijtje van 7 garageboxen. Stentorstraat 1 G06, 5631 KV Eindhoven

Garagebox gelegen aan het pleintje op de Stentorstraat 1. Maakt deel uit van een rijtje van 7 garageboxen. Stentorstraat 1 G06, 5631 KV Eindhoven Garagebox gelegen aan het pleintje op de Stentorstraat 1. Maakt deel uit van een rijtje van 7 garageboxen. Stentorstraat 1 G06, 5631 KV Eindhoven Vraagprijs 17.500,- k.k. Kenmerken Vraagprijs : 17.500,00

Nadere informatie

je stek 2012 koopgarant & koopcomfort Kopen met of zonder korting en terugkoopgarantie.

je stek 2012 koopgarant & koopcomfort Kopen met of zonder korting en terugkoopgarantie. je stek 2012 koopgarant & koopcomfort Kopen met of zonder korting en terugkoopgarantie. JeStek JeStek is een initiatief van Woongoed Middelburg in samenwerking met M2 Makelaars. Via JeStek biedt Woongoed

Nadere informatie

Annuïtair of lineair aflossen?

Annuïtair of lineair aflossen? 1 Annuïtair of lineair aflossen? Vind de hypotheekvorm voor jouw situatie Een publicatie van 2 Over eyeopen MEEUWENLAAN 98-100 1021 JL AMSTERDAM 020 303 1160 INFO@EYEOPEN.NL eyeopen is je eigen digitale

Nadere informatie

Vind je droomhuis bij Wonen Wateringen...

Vind je droomhuis bij Wonen Wateringen... Een eigen huis nu ook voor jou betaalbaar! Vind je droomhuis bij Wonen Wateringen... Je koopt de woning en huurt de grond Starters en jonge huishoudens hebben het moeilijk op de Westlandse woningmarkt.

Nadere informatie

Meepraten over hypotheken als u een huis wilt kopen

Meepraten over hypotheken als u een huis wilt kopen Meepraten over hypotheken als u een huis wilt kopen Inleiding Welkom bij ZO.nl 3 De beste rente 1.1 Kijk verder dan het laagste rentepercentage 5 1.2 De samenstelling van je maandlast 6 1.3 Pas op met

Nadere informatie

WONING KOPEN MET KOOPGARANT. Koopgarant, dat is kopen met korting.

WONING KOPEN MET KOOPGARANT. Koopgarant, dat is kopen met korting. WONING KOPEN MET KOOPGARANT Koopgarant, dat is kopen met korting. De stap van een woning huren naar een woning kopen is voor veel mensen helaas moeilijk te maken. De Alliantie biedt een oplossing door

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Op zoek naar een geschikte woning 7. Het koopcontract 8

Inhoudsopgave. Op zoek naar een geschikte woning 7. Het koopcontract 8 Eerste huis kopen Gaat u uw eerste huis kopen? Dan wilt u vast weten wat er allemaal bij komt kijken. Dit e-book geeft inzicht in wat u kunt verwachten. Inhoudsopgave Oriënteren 3 Welke hypotheek past

Nadere informatie

Special Eindejaarstips Tips voor de. woningeigenaar

Special Eindejaarstips Tips voor de. woningeigenaar Tips voor de woningeigenaar 62. Wacht met schenken voor de eigen woning tot 2017 Per 1 januari 2017 wordt de schenkingsvrijstelling voor de eigen woning verhoogd naar 100.000. Wacht daarom nog even als

Nadere informatie

koopwoning uw eerste een handig stappenplan voor de aanstaande huiseigenaar

koopwoning uw eerste een handig stappenplan voor de aanstaande huiseigenaar uw eerste koopwoning een handig stappenplan voor de aanstaande huiseigenaar 2 uw eerste koopwoning uw eerste koopwoning Thuis; een eigen huis geeft een goed gevoel. Toch is een huis kopen nog een hele

Nadere informatie

De overheid verandert de regels voor hypotheken, zodat minder woningbezitters in financiële problemen komen.

De overheid verandert de regels voor hypotheken, zodat minder woningbezitters in financiële problemen komen. Hypotheekregels 2015 Hypotheekregels 2015 De overheid verandert de regels voor hypotheken, zodat minder woningbezitters in financiële problemen komen. Wijziging hypotheekrenteaftrek 4e schijf De maximale

Nadere informatie

Hoe zit het met op 31-12-2012 al bestaande hypotheken vanaf 1-1-2013?

Hoe zit het met op 31-12-2012 al bestaande hypotheken vanaf 1-1-2013? Hoe zit het met op 31-12-2012 al bestaande hypotheken vanaf 1-1-2013? Voor alle op 31 december 2012 bestaande hypotheken blijven de oude hypotheekregels van kracht. Oversluiten van een bestaande schuld

Nadere informatie

Eigen Huis Makelaar Almere T: (036) M: E: I:

Eigen Huis Makelaar Almere T: (036) M: E: I: Rietmeent 259 te ALMERE Omschrijving: DEZE WONING IS DIRECT ONDER VOORBEHOUD VERKOCHT Kenmerken: Soort woning 2/1 kapwoning met garage Bouwtype Bestaande bouw Bouwjaar 1989 Wijk De Meenten Woonopp 140

Nadere informatie

Een woning kopen met korting én minder risico? Kies voor koopgarant!

Een woning kopen met korting én minder risico? Kies voor koopgarant! Inleiding Een woning kopen met korting én minder risico? Kies voor koopgarant! Na jaren van stijgende prijzen, zijn de huizenprijzen de afgelopen jaren flink gedaald. Best spannend om nu een woning te

Nadere informatie

Stap voor stap naar je eigen huis

Stap voor stap naar je eigen huis Stap voor stap naar je eigen huis Inhoud Kopen bij Rochdale Waarom nu kopen? In 9 stappen van huurder naar huiseigenaar Kopen bij Rochdale in detail Belangstelling? Kopen bij Rochdale U woont in een huurwoning

Nadere informatie

Wonen in je eigen koopwoning. Een woning helemaal van jou? Je koopt hem bij Wonen Zuid!

Wonen in je eigen koopwoning. Een woning helemaal van jou? Je koopt hem bij Wonen Zuid! Wonen in je eigen koopwoning Een woning helemaal van jou? Je koopt hem bij Wonen Zuid! Huren of kopen? Natuurlijk heeft u uw eigen wensen als het gaat om wonen. Wonen Zuid realiseert zich dat als geen

Nadere informatie

Welkom bij de HypotheekSpecialist

Welkom bij de HypotheekSpecialist Welkom bij de HypotheekSpecialist Meepraten over hypotheken Als u een huis wilt kopen, hoef u niet alles te weten over hypotheken. Het is wel in uw voordeel als u over de belangrijkste basiskennis beschikt.

Nadere informatie

koopwoning uw eerste een handig stappenplan voor de aanstaande huiseigenaar

koopwoning uw eerste een handig stappenplan voor de aanstaande huiseigenaar uw eerste koopwoning een handig stappenplan voor de aanstaande huiseigenaar 2 uw eerste koopwoning uw eerste koopwoning Thuis; een eigen huis geeft een goed gevoel. Toch is een huis kopen nog een hele

Nadere informatie

Stap voor stap naar je eigen huis. goede koop

Stap voor stap naar je eigen huis. goede koop Stap voor stap naar je eigen huis goede koop Inhoud Kopen bij Rochdale Waarom nu kopen? Korting In 8 stappen van huurder naar huiseigenaar Kopen bij Rochdale in detail Rochdale maakt kopen bereikbaar Belangstelling?

Nadere informatie

Van hypotheekadviseur naar totaaladviseur

Van hypotheekadviseur naar totaaladviseur Van hypotheekadviseur naar totaaladviseur Whitepaper voor hypotheekadviseurs die hun klanten op een verantwoorde manier willen blijven bedienen U biedt uw klanten graag een verantwoorde financieringsoplossing.

Nadere informatie

TE KOOP: Bloeme-weide 16, Haarle. Gelegen op het kleinschalige Bedrijventerrein Bloeme-weide in Haarle.

TE KOOP: Bloeme-weide 16, Haarle. Gelegen op het kleinschalige Bedrijventerrein Bloeme-weide in Haarle. TE KOOP: Bloeme-weide 16, Haarle Bouwkavel bestaande uit 1.188 m2 Industriegrond. Gelegen op het kleinschalige Bedrijventerrein Bloeme-weide in Haarle. Francisca J.G. Keverkamp-Mollink Tel. 05 48 63 10

Nadere informatie

Geniet van het leven Vertrouwd, voordelig en vernieuwend

Geniet van het leven Vertrouwd, voordelig en vernieuwend Geniet van het leven Vertrouwd, voordelig en vernieuwend De Huizenbemiddelaar aan- of verkoopbemiddeling voor één vast laag tarief. De Huizenbemiddelaar is één van de eerste full service makelaars die

Nadere informatie

VERKOOPINFORMATIE. Prins Hendrikstraat 64 te Gouda

VERKOOPINFORMATIE. Prins Hendrikstraat 64 te Gouda VERKOOPINFORMATIE Prins Hendrikstraat 64 te Gouda Boer Makelaardij Midden-Holland B.V. Meridiaan 39, 2801 DA Gouda Postbus 96, 2800 AB Gouda Tel. 0182-538400 Fax 0182-538440 www.boer-gouda.nl www.funda.nl

Nadere informatie

Van hypotheekadviseur naar totaaladviseur

Van hypotheekadviseur naar totaaladviseur Van hypotheekadviseur naar totaaladviseur Whitepaper voor hypotheekadviseurs die hun klanten op een verantwoorde manier willen blijven bedienen U biedt uw klanten graag een verantwoorde financieringsoplossing.

Nadere informatie

Dit informatiepakket bevat de volgende onderdelen:

Dit informatiepakket bevat de volgende onderdelen: Dit informatiepakket bevat de volgende onderdelen: Van kijken naar kopen in 9 stappen Wat is NHG (Nationale Hypotheek Garantie) Overzichten actuele hypotheekrentes Aan dit overzicht kunnen geen rechten

Nadere informatie

Dit informatiepakket bevat de volgende onderdelen:

Dit informatiepakket bevat de volgende onderdelen: Dit informatiepakket bevat de volgende onderdelen: Van kijken naar kopen in 9 stappen Wat is NHG (Nationale Hypotheek Garantie) Overzichten actuele hypotheekrentes Aan dit overzicht kunnen geen rechten

Nadere informatie

MOGElIjK dankzij KOOP GARANT

MOGElIjK dankzij KOOP GARANT KOPEN MET GARANTIE KleurrijkWonen verkoopt een deel van haar bestaande woningvoorraad. Maar ook nieuwbouwwoningen met Koopgarant. Koopgarant maakt een koop woning haalbaar, betaalbaar en neemt een aantal

Nadere informatie

HET BEROEP VAN MAKELAAR IN ONROEREND GOED VIND IK ONTROEREND GOED!!!!!

HET BEROEP VAN MAKELAAR IN ONROEREND GOED VIND IK ONTROEREND GOED!!!!! Werkstuk door een scholier 2095 woorden 18 december 2002 7,3 109 keer beoordeeld Vak Economie HET BEROEP VAN MAKELAAR IN ONROEREND GOED VIND IK ONTROEREND GOED!!!!! 1. Inleiding. Het onderwerp makelaardij

Nadere informatie

Passend een Nieuwbouwwoning kopen, start met de KoopKrachtScan

Passend een Nieuwbouwwoning kopen, start met de KoopKrachtScan KoopKrachtScan legt voor u de puzzel Passend een Nieuwbouwwoning kopen, start met de KoopKrachtScan Heeft u een prachtig huis op het oog, maar krijgt u het kostenplaatje niet rond? U bent niet de enige

Nadere informatie

Dé checklist die je stap voor stap door jouw huizenjacht loodst

Dé checklist die je stap voor stap door jouw huizenjacht loodst In 7 stappen ALLES OVER HET KOPEN VAN EEN ANDER HUIS Dé checklist die je stap voor stap door jouw huizenjacht loodst Je gaat een ander huis kopen. Spannend! Misschien ga je voor iets groters of juist voor

Nadere informatie

Van kijker naar koper

Van kijker naar koper Van kijker naar koper Wat komt er kijken bij het kopen van een woning? 2 Kopen van Actium Naast het verhuren, verkoopt Actium ook woningen. Zowel bestaande- als nieuwbouwwoningen. De koopwoningen variëren

Nadere informatie

Drachten. Tjaarda 318. Gerenoveerd en samengevoegd 3 kamerappartement. altijd open op woonaccent.nl

Drachten. Tjaarda 318. Gerenoveerd en samengevoegd 3 kamerappartement. altijd open op woonaccent.nl Drachten Tjaarda 318 Gerenoveerd en samengevoegd 3 kamerappartement altijd open op woonaccent.nl Woonaccent Makelaars Friesland Alles over de woning aan de Tjaarda 318 Op de derde verdieping bevind zicht

Nadere informatie

Wat je moet weten als je een hypotheek kiest?

Wat je moet weten als je een hypotheek kiest? Wat je moet weten als je een hypotheek kiest? Als je een hypotheek af gaat sluiten, moet je aan een heleboel dingen denken. We hebben een aantal vragen voor je op een rijtje. Klik op de doorlinks hiernaast

Nadere informatie

Woning kopen? In 8 stappen naar een nieuwe woning. Wij zien meer dan uw droomhuis

Woning kopen? In 8 stappen naar een nieuwe woning. Wij zien meer dan uw droomhuis Woning kopen? In 8 stappen naar een nieuwe woning Wij zien meer dan uw droomhuis + onafhankelijk hypotheekadvies + professionele ondersteuning + oog voor úw situatie MAKELAARDIJ Verzekerd van het beste.

Nadere informatie

ook u kunt kopen met de Starters Renteregeling

ook u kunt kopen met de Starters Renteregeling ook u kunt kopen met de 2 3 uw eigen droomhuis dichterbij dé sleutel naar uw eerste koophuis! Droomt u ook van een eigen huis? Van zo n heerlijke woning die je kunt inrichten en vormgeven zoals je dat

Nadere informatie

Nieuwbouwwoning

Nieuwbouwwoning 22082016 Inhoudsopgave Hypotheek voor een nieuwbouwwoning 3 Een bouwdepot voor uw nieuwbouwwoning 7 Zelfbouw en uw hypotheek 11 2 Hypotheek voor een nieuwbouwwoning Weinig onderhoud, lage energiekosten

Nadere informatie

Nieuwbouw betaalbaar

Nieuwbouw betaalbaar Nieuwbouw betaalbaar Een eigen huis. Misschien droomt u daar wel eens van? Maar de stap naar een koopwoning kan wel erg groot zijn. Is mijn inkomen wel toereikend? Krijg ik mijn huis ooit weer verkocht?

Nadere informatie

Kwaliteitscheck. Heeft de adviseur jou van tevoren uitgelegd welke stappen je moet doorlopen om een hypotheek af te sluiten?

Kwaliteitscheck. Heeft de adviseur jou van tevoren uitgelegd welke stappen je moet doorlopen om een hypotheek af te sluiten? Kwaliteitscheck 1.)Verloop en tijdsduur Voordat je een hypotheek afsluit, moet de adviseur met jou een aantal stappen doorlopen. Hij moet jou van tevoren uitleggen welke stappen dat zijn. De stappen die

Nadere informatie

Provincialeweg 125 te Opende

Provincialeweg 125 te Opende Provincialeweg 125 te Opende vraagprijs: 159.000,- k.k. Een bijzondere en vrije locatie, aan een onverharde zijweg van de Provincialeweg! Dit vrijstaande woonhuis met garage biedt de mogelijkheid, naar

Nadere informatie

OEGSTGEEST. Lijtweg 204. Vraagprijs 117.500 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

OEGSTGEEST. Lijtweg 204. Vraagprijs 117.500 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Vraagprijs 117.500 k.k. OEGSTGEEST Lijtweg 204 De Leeuw Makelaardij B.V. Molenwerf 4 2312 CK Leiden Tel: 071-514 20 45 E-mail: leiden@deleeuw.nl

Nadere informatie

Algemene informatie. Hypotheken - starter VERZEKERING BEDRIJFSRISICO HYPOTHEEK PENSIOEN

Algemene informatie. Hypotheken - starter VERZEKERING BEDRIJFSRISICO HYPOTHEEK PENSIOEN Algemene informatie Hypotheken - starter VERZEKERING BEDRIJFSRISICO HYPOTHEEK PENSIOEN Hypotheekvormen Er zijn verschillende vormen van hypotheken. Welke hypotheek het beste bij u past, is afhankelijk

Nadere informatie

Koopgarant. Kopen met korting en terugkoopgarantie van bestaande bouw

Koopgarant. Kopen met korting en terugkoopgarantie van bestaande bouw Koopgarant Kopen met korting en terugkoopgarantie van bestaande bouw Een koopwoning binnen handbereik Vanaf 2008 zijn de huizenprijzen flink gedaald. Daardoor is ook voor starters een koopwoning binnen

Nadere informatie

Adres: De Bosk 7 a, 9281 NR Harkema. Vraagprijs ,00 kosten koper

Adres: De Bosk 7 a, 9281 NR Harkema. Vraagprijs ,00 kosten koper Adres: De Bosk 7 a, 9281 NR Harkema Vraagprijs 150.000,00 kosten koper Omschrijving Deze bedrijfsruimte is gelegen op een goed bereikbare locatie aan De Bosk te Harkema en voorzien van loodsruimte (ca.

Nadere informatie

Checklist - BIJN.nl - Aankoop van een appartement

Checklist - BIJN.nl - Aankoop van een appartement Checklist - BIJN.nl - Aankoop van een appartement Stap 1 : Voorbereiding Berekening hypotheek, maandelijkse kosten: Maak vooraf een globale berekening hoeveel hypotheek u maximaal zou kunnen krijgen en

Nadere informatie

Praktische opdracht Economie De Huizenmarkt

Praktische opdracht Economie De Huizenmarkt Praktische opdracht Economie De Huizenmarkt Praktische-opdracht door een scholier 3552 woorden 15 maart 2004 6,3 110 keer beoordeeld Vak Economie Inhoudsopgave Deelvragen: 1. Plan van aanpak Blz. 2 2.

Nadere informatie

VAN DER AASTRAAT 29 TILBURG

VAN DER AASTRAAT 29 TILBURG VAN DER AASTRAAT 29 TILBURG Zeer aantrekkelijke starters tussenwoning met eigen achterom gelegen in de wijk Groeseind. Deze leuke, nette woning biedt vele mogelijkheden voor o.a. starters! Vraagprijs:

Nadere informatie

Koopgarant. Met Koopgarant koopt u een woning met korting, wordt u zelf. eigenaar en heeft u de garantie dat u uw woning ook weer kunt

Koopgarant. Met Koopgarant koopt u een woning met korting, wordt u zelf. eigenaar en heeft u de garantie dat u uw woning ook weer kunt Koopgarant Koopgarant Met Koopgarant koopt u een woning met korting, wordt u zelf eigenaar en heeft u de garantie dat u uw woning ook weer kunt verkopen. U leest er alles over in deze folder. Betaalbaar

Nadere informatie

Sectorwerkstuk Economie Makelaar

Sectorwerkstuk Economie Makelaar Sectorwerkstuk Economie Makelaar Sectorwerkstuk door een scholier 1793 woorden 24 maart 2004 6,7 214 keer beoordeeld Vak Economie Deelvraag 1: Welke opleiding heeft een makelaar nodig? Vooropleidingen

Nadere informatie

Kopen met korting en terugkoopgarantie van bestaande bouw

Kopen met korting en terugkoopgarantie van bestaande bouw Kopen met korting en terugkoopgarantie van bestaande bouw De huizenprijzen zijn tot 2008 enorm gestegen. Daardoor lijkt een koopwoning vooral voor starters onbereikbaar. Om u als kandidaat-koper te helpen,

Nadere informatie

Molenweg 8 te Surhuisterveen. Huurprijs 30,- per m² excl. BTW 20.400,- per jaar excl. BTW 1.700,- per maand excl. BTW

Molenweg 8 te Surhuisterveen. Huurprijs 30,- per m² excl. BTW 20.400,- per jaar excl. BTW 1.700,- per maand excl. BTW Molenweg 8 te Surhuisterveen Loodsruimte van totaal ca. 850 m² met een overheaddeur aan de voorzijde en een laad/losdock aan de achterzijde, aan de achterzijde is tevens een loopdeur aanwezig, betonvloer,

Nadere informatie

Tramstraat 252 KATWIJK ZH. Vraagprijs 227.500 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Tramstraat 252 KATWIJK ZH. Vraagprijs 227.500 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Tel: 071-407 61 44 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK ZH Tramstraat 252 Vraagprijs

Nadere informatie

Levendaal 193 LEIDEN. Vraagprijs 119.000,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Levendaal 193 LEIDEN. Vraagprijs 119.000,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij b.v. Molenwerf 4 2312 CK Leiden Tel: 071-5142045 E-mail: leiden@deleeuw.nl LEIDEN Levendaal 193 Vraagprijs 119.000,-

Nadere informatie

Inhoud. 2 Hoe gaat het kopen in zijn werk? De overeenkomst Wettelijke bedenktijd Ontbindende voorwaarden Geen passende financiering?

Inhoud. 2 Hoe gaat het kopen in zijn werk? De overeenkomst Wettelijke bedenktijd Ontbindende voorwaarden Geen passende financiering? Kopen naar Wens Inhoud 1 Kopen naar Wens: wat betekent dit eigenlijk? Betaalbaar door een lager instapbedrag Wie kan een Kopen naar Wens woning kopen? Bijkopen of doorverkopen Wat kost Kopen naar Wens?

Nadere informatie

Woning kopen van Kennemer Wonen oopgarant

Woning kopen van Kennemer Wonen oopgarant Woning kopen van Kennemer Wonen oopgarant met k Door de crisis in de woningmarkt is de stap van huur naar koop voor veel mensen helaas te groot. Wij willen door betaalbare koopwoningen op de markt te brengen,

Nadere informatie

INFORMATIE BROCHURE. Aankoop van uw woning

INFORMATIE BROCHURE. Aankoop van uw woning INFORMATIE BROCHURE Aankoop van uw woning Over ons U verwacht hier een Over ons verhaal, gewoon omdat elke makelaar dat heeft en wij ook best veel over onszelf kunnen vertellen. Dit vinden wij niet helemaal

Nadere informatie

Regulierenhof WB Gouda

Regulierenhof WB Gouda Regulierenhof 36 2801 WB Gouda Welkom bij Van t Hof Wonen. Het woord betekent voor iedereen iets anders: Een plek hebben waar je jezelf kunt terugtrekken. Een omgeving waar de kinderen veilig kunnen opgroeien.

Nadere informatie

De 10 voordelen van de Rabobank, de nummer 1 in hypotheken

De 10 voordelen van de Rabobank, de nummer 1 in hypotheken De 10 voordelen van de Rabobank, de nummer 1 in hypotheken 1 1Je krijgt een scherp aanbod Je krijgt deskundig advies van gecertificeerde hypotheekadviseurs Je profiteert van ons uitgebreid lokaal netwerk

Nadere informatie

Kopen zonder zorgen. Een woning kopen met Koopgarant

Kopen zonder zorgen. Een woning kopen met Koopgarant Kopen zonder zorgen Een woning kopen met Koopgarant Droomt u wel eens van een eigen huis, maar vindt u de stap naar een koopwoning wel groot? Vraagt u zich af of uw inkomen wel toereikend is, of u uw huis

Nadere informatie

Voor hetzelfde geld heb je een eigen huis! Stap eens bij ons binnen. Lees meer op pagina 3. p.4 Freeks feiten p.6 Ben jij nog blij met aflossingsvrij?

Voor hetzelfde geld heb je een eigen huis! Stap eens bij ons binnen. Lees meer op pagina 3. p.4 Freeks feiten p.6 Ben jij nog blij met aflossingsvrij? Update Zomer 2017 Voor hetzelfde geld heb je een eigen huis! Stap eens bij ons binnen Weidstraat 16, IJsselstein Lees meer op pagina 3 p.4 Freeks feiten p.6 Ben jij nog blij met aflossingsvrij? p.7 Welke

Nadere informatie

De aankoop van uw huis in 10 stappen

De aankoop van uw huis in 10 stappen De aankoop van uw huis in 10 stappen (... wat kunt u verwachten?) De aankoop van uw huis in 10 stappen U bent van plan om een huis te kopen. Een belangrijke stap in uw leven. Daar komt nogal wat bij kijken.

Nadere informatie

HYPOTHEEK INDEX 4E KWARTAAL 2016

HYPOTHEEK INDEX 4E KWARTAAL 2016 HYPOTHEEK INDEX 4E KWARTAAL 2016 De Hypotheek Index geeft ieder kwartaal inzicht in het consumentengedrag op het gebied van hypotheken. De kerncijfers zijn afkomstig van De Hypotheker, de grootste onafhankelijke

Nadere informatie