INFORMATIE BROCHURE. Aankoop van uw woning

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "INFORMATIE BROCHURE. Aankoop van uw woning"

Transcriptie

1 INFORMATIE BROCHURE Aankoop van uw woning

2 Over ons U verwacht hier een Over ons verhaal, gewoon omdat elke makelaar dat heeft en wij ook best veel over onszelf kunnen vertellen. Dit vinden wij niet helemaal logisch, want het gaat toch om u! U bent op zoek naar een nieuwe woning of misschien heeft u gewoon een vraag of behoefte aan advies. We willen graag weten wie u bent, wij zijn er tenslotte voor u en maken graag gra een vrijblijvende afspraak. Wij begrijpen dat u graag wilt weten met wie u te maken krijgt, uiteindelijk moet er een klik zijn en aangezien het lastig is om kennis met u te maken via deze brochure, willen wij ons graag voorstellen. Wat bieden wij u? Wij realiseren de laagst mogelijke aankoopsom Wij behoeden u voor valkuilen en risico s bij de aankoop Wij bieden service tegen een aantrekkelijk tarief Wij hebben zeer korte lijnen naar bouwkundig & hypotheekadvies Afspraken ook in de avonduren en het weekend Realistisch Maatwerk Accuraat Geïnformeerd Handelend Deskundig Transparant Carine Fabisch Aankoop en Verkoop makelaar Jerry Saffrie Beleggingen en Beheer Sinds 2011 bij Irea Makelaars en 7 jaar ervaring Sinds 2005 bij Irea Makelaars en 7 jaar ervaring Dennis van der Lee Aankoop en verkoop makelaar/taxateur Sinds 2008 bij Irea Makelaars en 12 jaar ervaring Simone Noordergraaf Binnendienst en ondersteuning Hedwig Piqué Verhuur en Verkoop makelaar Sinds 2010 bij Irea Makelaars en 2 jaar ervaring Wij hebben als ervaren makelaars alle expertise in huis om u van dienst te zijn voor de verkoop van uw woning. OplossingsOplossings en resultaatgericht, oprechte interesse en gedreven!

3 Waarom Irea Makelaars? Waarom een aankopende makelaar? Een grote aanschaf als een woning doet u waarschijnlijk maar een paar keer in uw leven. Als klant wilt u zeker zijn van deze aankoop en u wilt geen onverwachte problemen tegen het lijf lopen. Met een aankopende makelaar aan uw zijde weet u zeker dat u niet teveel betaalt en dat u een deskundige hebt die uw belangen behartigt bij het volledige aankooptraject. Maar een huis kopen is natuurlijk meer dan zoeken, vinden en het eens worden over de koopsom. Uw aankopende makelaar zal er voor zorgen dat alle zaken die voor uw als koper belangrijk zijn naar voren komen, ook de zaken waar u zelf misschien nog niet op gekomen was. Volledig gecertificeerd Wij zijn aangesloten bij het NWWI, SCVM en het VBO. Dit betekent dat wij gecertificeerd zijn als taxateurs en makelaars en wij werken volgens de VBO gedragscode. Dit biedt u een grote zekerheid als u kiest voor Irea Makelaars. 100% begeleiding De makelaar begeleidt het volledige aankoopproces. Van inventarisatie en prijsbepaling tot het uiteindelijke transport bij de notaris. Deze begeleiding betekent één aanspreekpunt, directe korte lijnen en maandag t/m zaterdag bereikbaar van uur! Daarbij zijn wij volledig op de hoogte van de wet- en regelgeving en marktsituatie. Dat biedt u een extra zekerheid dat u op de beste wijze begeleid wordt. Bezichtigingen s avonds en in het weekend: Woningzoekenden gaan niet over 1 nacht ijs en willen daarom meerdere woningen gezien hebben alvorens tot de koop over te gaan. IREA Makelaars biedt u de mogelijkheid om ook s avonds of in het weekend bezichtigingen te doen.

4 Uw verplichtingen, n, onze zorg: Als koper heeft u natuurlijk ook verplichtingen. Daarbij is het van belang dat de koopovereenkomst met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt opgesteld. Wij zorgen ervoor dat u aan al deze verplichtingen voldoet, zodat u ook na de aankoop geen problemen ondervindt. Courtagegarantie: Wij leggen schriftelijk vast, wat de makelaarskosten maximaal gaan bedragen wanneer u ons de verkoopopdracht verstrekt. U komt dus nooit voor verrassingen te staan ten aanzien van onvoorziene kosten.

5 Een droomhuis op het oog? Realistische vraagprijs Weet u of de vraagprijs van de woning die u op het oog hebt realistisch is? Soms spelen bij het bepalen van de vraagprijs door de verkoper en diens makelaar zaken die niets met de waarde van de woning te maken hebben. Wij kennen alle in en outs van de markt in de regio Utrecht, en de waarde van de woning die u wilt kopen. Volledige aankoopbegeleiding De makelaar zal samen met u uw woonwensen inventariseren en vervolgens een selectie van woningen maken die passend zijn bij uw budget en zoekpatroon. Uiteraard wordt het nieuwe woningaanbod scherp in de gaten gehouden. Tijdens de bezichtigingen zal de makelaar aanwezig zijn en samen met u de woningen beoordelen. De makelaar weet wat belangrijke zaken zijn in een woning, die snel over het hoofd worden gezien. Onze makelaars zorgen ervoor dat u met beide benen op de grond blijft staan en geven u het juiste advies op het juiste moment. No Cure-No Pay Als de aankoop, om wat voor reden dan ook, niet doorgaat, dan blijven wij u helpen tot u geslaagd bent, zonder extra kosten! Op het moment dat u serieus stappen wilt ondernemen als u uw droomwoning hebt gevonden, komt u erachter dat er veel meer bij komt kijken dan u had gedacht. Het is dan belangrijk om snel te kunnen schakelen. Maak daarom tijdig een afspraak met één van onze makelaars, bij ons op kantoor in Utrecht of bij uw thuis. Wij helpen u desgewenst met zoeken en u kunt ons altijd om advies vragen. Onze makelaars zijn u graag van dienst.

6 Financiering Hoeveel kan ik lenen? De twee meest gestelde vragen aan onze adviseurs zijn: Hoeveel kan ik lenen? en Wat worden mijn netto maandlasten?. Maar stel jezelf eerst eens de vraag: Hoeveel wil ik eigenlijk lenen? Met behulp van een financieel adviseur kun je snel en eenvoudig een indicatie krijgen van je mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld je maximale hypotheek laten berekenen. Of je kunt uit laten rekenen welke maandlasten er horen bij bepaalde hypotheekvormen en bedragen. Ten slotte krijg je te horen hoeveel hypotheek je nodig hebt voor het huis dat je eventueel al op het oog hebt. Factoren die de hoogte van de hypotheek bepalen De overheid en de hypotheekverstrekkers hanteren een aantal normen om vast te stellen hoe hoog het hypotheekbedrag mag zijn dat je kunt lenen. De belangrijkste factoren zijn: - Externe factoren, zoals de rentestand en de waarde van de woning die je wilt kopen - Persoonlijke factoren, zoals je financiële situatie, leeftijd en gezondheid Verstrekkingsnormen Allereerst bepaalt de hoogte van je inkomen of je de woonlasten kunt opbrengen. Hiervoor gelden de normen zoals de overheid die vaststelt voor de Nationale Hypotheek Garantie. De banken en verzekeraars (de hypotheekverstrekkers) hanteren elk hun eigen acceptatiebeleid, waarin is geformuleerd onder welke omstandigheden je welk bedrag kunt lenen. Wat wil jij zelf? Natuurlijk gaat het er uiteindelijk om wat je zelf wilt of kunt betalen. Je netto besteedbaar inkomen moet voldoende zijn om te kunnen leven op een manier zoals jij dat wilt. Het netto besteedbaar inkomen is het inkomen na aftrek van belastingen, wettelijke premies, hypotheeklasten en overige financiële verplichtingen. De financieel adviseur kan voor je berekenen wat je maximaal kunt lenen en hoeveel je kunt lenen bij de door jou gewenste maandlasten. Financieel adviseurs Heemstaete V.O.F. Beyond Financiële Diensten B.V. P.C. Staalweg 110 C Wilheminaweg TJ Bilthoven 3441 XC Woerden T: T: E: roald@financielemeesters.nl W: W:

7 Klant- en zoekcriteria Object gezien Datum Naam opdrachtgever Naam partner Adres Postcode + Plaats Telefoonnr vast Telefoonnr mobiel adres Huidige woning : :. : geen / huur / koop Hypotheek adviseur nodig :Ja / nee Budget / max. hypotheek :.. / onbekend Opzoek naar : appartement / woning Tuin / balkon Aantal m2.. Aantal kamers.. Prijs categorie van.... tot Stad:.. Wijk : Bijzonderheden: Kosten De begeleiding van het gehele aankoopproces kost 750,- aan vaste bijdragen en.% van het verschil tussen aanbiedingsprijs en de uiteindelijke koopprijs.

8 Aankoop model

9 Stappenplan aankoopmodel

10

TE KOOP. Siemensstraat 12, Utrecht. Vraagprijs 239.000, kosten koper. IREA Makelaars BV. Adres Amsterdamsestraatweg 562 3553 EP UTRECHT

TE KOOP. Siemensstraat 12, Utrecht. Vraagprijs 239.000, kosten koper. IREA Makelaars BV. Adres Amsterdamsestraatweg 562 3553 EP UTRECHT TE KOOP Siemensstraat 12, Utrecht Vraagprijs 239.000, kosten koper IREA Makelaars BV Adres Amsterdamsestraatweg 562 3553 EP UTRECHT Telefoon 030 288 39 93 Telefax 030 262 58 52 E mail info@irea makelaars.nl

Nadere informatie

Nijhofflaan garage - Veenendaal

Nijhofflaan garage - Veenendaal Huurprijs 85,- p.m. Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars Kerkewijk 28 3901 EG Veenendaal Tel: 0318-529919 Fax: 0318-501500 E-mail: info@ginkelbemmelen.nl Omschrijving Te huur: garage aan de Nijhofflaan

Nadere informatie

Een huis vinden of verkopen was nog nooit zo eenvoudig.

Een huis vinden of verkopen was nog nooit zo eenvoudig. Een huis vinden of verkopen was nog nooit zo eenvoudig. De Hypotheek Als je een huis koopt moet je de koopsom ook kunnen financieren. Daarbij is het afsluiten van een hypotheek meestal onvermijdelijk.

Nadere informatie

Tramstraat 10 d KATWIJK ZH. Vraagprijs 189.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Tramstraat 10 d KATWIJK ZH. Vraagprijs 189.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Tel: 071-407 61 44 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK ZH Vraagprijs 189.000 k.k.

Nadere informatie

Kerkewijk 66 F - Veenendaal

Kerkewijk 66 F - Veenendaal Huurprijs 995,- p.m. Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars Kerkewijk 28 3901 EG Veenendaal Tel: 0318-529919 Fax: 0318-501500 E-mail: info@ginkelbemmelen.nl Omschrijving Dit goed onderhouden 3-kamer appartement

Nadere informatie

CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM

CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM Koopsom 105.000,- k.k. CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM Kadastrale gegevens :IJSSELMONDE F 2614 Koopsom : 105.000,-

Nadere informatie

Drachten. Tjaarda 318. Gerenoveerd en samengevoegd 3 kamerappartement. altijd open op woonaccent.nl

Drachten. Tjaarda 318. Gerenoveerd en samengevoegd 3 kamerappartement. altijd open op woonaccent.nl Drachten Tjaarda 318 Gerenoveerd en samengevoegd 3 kamerappartement altijd open op woonaccent.nl Woonaccent Makelaars Friesland Alles over de woning aan de Tjaarda 318 Op de derde verdieping bevind zicht

Nadere informatie

Molenstraat 32 te Farmsum

Molenstraat 32 te Farmsum Molenstraat 32 te Farmsum WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende vakgebieden.

Nadere informatie

Een huis kopen doe je samen...

Een huis kopen doe je samen... Een huis kopen doe je samen... Makelaar en financieel adviseur onder één dak. Uw droomhuis kopen kent vele valkuilen. Daarom doe je de aankoop samen. De deskundige aankoopmakelaar van Woon.nl (onderdeel

Nadere informatie

Levendaal 193 LEIDEN. Vraagprijs 119.000,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Levendaal 193 LEIDEN. Vraagprijs 119.000,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij b.v. Molenwerf 4 2312 CK Leiden Tel: 071-5142045 E-mail: leiden@deleeuw.nl LEIDEN Levendaal 193 Vraagprijs 119.000,-

Nadere informatie

Stap voor stap naar je eigen huis. goede koop

Stap voor stap naar je eigen huis. goede koop Stap voor stap naar je eigen huis goede koop Inhoud Kopen bij Rochdale Waarom nu kopen? Korting In 8 stappen van huurder naar huiseigenaar Kopen bij Rochdale in detail Rochdale maakt kopen bereikbaar Belangstelling?

Nadere informatie

LIBERO AANKOOP ONTBINDENDE VOORWAARDEN

LIBERO AANKOOP ONTBINDENDE VOORWAARDEN LIBERO AANKOOP ONTBINDENDE VOORWAARDEN 1 Jij wilt toch ook geen risico s lopen? Als jij de woning van je dromen hebt gevonden dan wil je deze natuurlijk het liefst zo snel mogelijk kopen. Maar wel voor

Nadere informatie

Zilverschoon 28 KATWIJK ZH. Vraagprijs 249.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Zilverschoon 28 KATWIJK ZH. Vraagprijs 249.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Tel: 071-407 61 44 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK ZH Vraagprijs 249.000 k.k.

Nadere informatie

Zijdevlinderhoek 2 - Veenendaal

Zijdevlinderhoek 2 - Veenendaal Huurprijs 700,- p.m. Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars Kerkewijk 28 3901 EG Veenendaal Tel: 0318-529919 Fax: 0318-501500 E-mail: info@ginkelbemmelen.nl Omschrijving Deze opslagruimte is gelegen op

Nadere informatie

Berkenlaan 119 Zutphen

Berkenlaan 119 Zutphen Berkenlaan 119 Zutphen WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende vakgebieden.

Nadere informatie

BROCHURE 65.000,- k.k. Schieringerweg 89 B 8924 CV LEEUWARDEN. Jaap Kampen 06 166 60 024

BROCHURE 65.000,- k.k. Schieringerweg 89 B 8924 CV LEEUWARDEN. Jaap Kampen 06 166 60 024 BROCHURE 65.000,- k.k. Schieringerweg 89 B 8924 CV LEEUWARDEN Jaap Kampen 06 166 60 024 ZÉÉR SCHERP GEPRIJSD OMDAT DE EIGENAAR ER SNEL VANAF WIL! Met vijf minuten sta je in het gezellige centrum van Leeuwarden

Nadere informatie

Espoortstraat 123 Enschede

Espoortstraat 123 Enschede Espoortstraat 123 Enschede WitteWoning Makelaars Jansen - Brinkstraat 16 Losser - Brinkstraat 171A Enschede - www.wittewoningmakelaars.nl Objectomschrijving Fraai uitzicht over Enschede!!! Op loopafstand

Nadere informatie

Burgemeester Cortenstraat 145 Maastricht

Burgemeester Cortenstraat 145 Maastricht Burgemeester Cortenstraat 145 Maastricht WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op

Nadere informatie

HAALBAARHEID DE MOGELIJKHEDEN. www.metelkaar.com

HAALBAARHEID DE MOGELIJKHEDEN. www.metelkaar.com HAALBAARHEID DE MOGELIJKHEDEN www.metelkaar.com INLEIDING Je wil je dromen waarmaken en met elkaar willen jullie die stap zetten! Een onoverkomelijk aspect is dan natuurlijk: is het realistisch, is het

Nadere informatie

Stap voor stap naar je eigen huis

Stap voor stap naar je eigen huis Stap voor stap naar je eigen huis Inhoud Kopen bij Rochdale Waarom nu kopen? In 9 stappen van huurder naar huiseigenaar Kopen bij Rochdale in detail Belangstelling? Kopen bij Rochdale U woont in een huurwoning

Nadere informatie

Veilig uw eigen droomhuis kopen

Veilig uw eigen droomhuis kopen Veilig uw eigen droomhuis kopen Uw eigen woning Voor veel mensen is een eigen woning de ultieme droom. Waarschijnlijk de grootste aankoop in uw leven. Daarom is het van groot belang alles wat er bij de

Nadere informatie

WitteWoning Makelaars

WitteWoning Makelaars Veranda 63 Hoorn WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende vakgebieden.

Nadere informatie

Theeheuvellaan 21 - Veenendaal

Theeheuvellaan 21 - Veenendaal Vraagprijs 295.000,- k.k. Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars Kerkewijk 28 3901 EG Veenendaal Tel: 0318-529919 Fax: 0318-501500 E-mail: info@ginkelbemmelen.nl Omschrijving In de geliefde woonomgeving

Nadere informatie

Handige tips bij aankoop woning

Handige tips bij aankoop woning Handige tips bij aankoop woning Uw eigen woning Voor veel mensen is een eigen woning de ultieme droom en waarschijnlijk de grootste aankoop in hun leven. Daarom is het van groot belang alles wat er bij

Nadere informatie

Oelerweg 187 Hengelo

Oelerweg 187 Hengelo Oelerweg 187 Hengelo WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende vakgebieden.

Nadere informatie

Martinetsingel 62 te Zutphen

Martinetsingel 62 te Zutphen Martinetsingel 62 te Zutphen WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende

Nadere informatie

Hoofdstraat 213 Overdinkel

Hoofdstraat 213 Overdinkel Hoofdstraat 213 Overdinkel Objectomschrijving Aan levendige straat gelegen vrijstaande woning met meerdere garageboxen en ruime vrijstaande berging. De huidige woning dient gerenoveerd en gemoderniseerd

Nadere informatie

OEGSTGEEST. Lijtweg 204. Vraagprijs 117.500 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

OEGSTGEEST. Lijtweg 204. Vraagprijs 117.500 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Vraagprijs 117.500 k.k. OEGSTGEEST Lijtweg 204 De Leeuw Makelaardij B.V. Molenwerf 4 2312 CK Leiden Tel: 071-514 20 45 E-mail: leiden@deleeuw.nl

Nadere informatie

Pijnboomstraat 133 te 'S-GRAVENHAGE

Pijnboomstraat 133 te 'S-GRAVENHAGE Pijnboomstraat 133 te 'S-GRAVENHAGE KENMERKEN: Soort woning : Bestaande bouw Type woning : Appartement Bouwjaar : 1924 Aantal kamers : 3 Woonoppervlakte : 83 m² Inhoud : 255 m³ Vraagprijs 135.000 k.k.

Nadere informatie

Koningin Wilhelminastr 2 B

Koningin Wilhelminastr 2 B Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Tel: 071-407 61 44 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK ZH Koningin Wilhelminastr

Nadere informatie

Regulierenhof WB Gouda

Regulierenhof WB Gouda Regulierenhof 36 2801 WB Gouda Welkom bij Van t Hof Wonen. Het woord betekent voor iedereen iets anders: Een plek hebben waar je jezelf kunt terugtrekken. Een omgeving waar de kinderen veilig kunnen opgroeien.

Nadere informatie

Rotterdam, Nietzschestraat 1

Rotterdam, Nietzschestraat 1 Rotterdam, Nietzschestraat 1 Bijzonder fraai wonen in deze schitterende vrijstaande villa op maar liefst 976 m² eigen grond. Rust, ruimte en rondom in het groen en toch vlakbij het Centrum met haar voorzieningen.

Nadere informatie

Karel Doormanstraat 6 te Appingedam

Karel Doormanstraat 6 te Appingedam Karel Doormanstraat 6 te Appingedam WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende

Nadere informatie

Tramstraat 252 KATWIJK ZH. Vraagprijs 227.500 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Tramstraat 252 KATWIJK ZH. Vraagprijs 227.500 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Tel: 071-407 61 44 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK ZH Tramstraat 252 Vraagprijs

Nadere informatie

Een koophuis: van wens naar werkelijkheid Met de Starters Renteregeling lukt het!

Een koophuis: van wens naar werkelijkheid Met de Starters Renteregeling lukt het! Starters Renteregeling van Mitros Een koophuis: van wens naar werkelijkheid Met de Starters Renteregeling lukt het! De Starters Renteregeling is ontwikkeld door woning corporaties, de hypotheek service

Nadere informatie

3e Eeldepad 12 2541JJ, 'S-GRAVENHAGE. 0900-9100100 (lokaal tarief) info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.nl

3e Eeldepad 12 2541JJ, 'S-GRAVENHAGE. 0900-9100100 (lokaal tarief) info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.nl 3e Eeldepad 12 2541JJ, 'S-GRAVENHAGE Vraagprijs 89.500 k.k. Soort woning : portiekflat Type woning : appartement/flat Bouwjaar : 1959 Aantal kamers : 3 Woonoppervlakte : 70 m² Inhoud : 200 m³ 0900-9100100

Nadere informatie

Burg. Dijckmeesterweg 14 Zutphen

Burg. Dijckmeesterweg 14 Zutphen Burg. Dijckmeesterweg 14 Zutphen WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende

Nadere informatie

Edzemaheerd 13 Groningen

Edzemaheerd 13 Groningen Edzemaheerd 13 Groningen WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende vakgebieden.

Nadere informatie

Een NVM-makelaar behartigt alleen uw belang

Een NVM-makelaar behartigt alleen uw belang Een NVM-makelaar behartigt alleen uw belang De meeste mensen weten niet dat een makelaar alleen voor de koper óf verkoper van hetzelfde huis mag optreden. De NVM ziet daar gelukkig streng op toe. Toch

Nadere informatie

Broekhoekweg 28 Losser

Broekhoekweg 28 Losser Broekhoekweg 28 Losser WitteWoning Makelaars Jansen - Brinkstraat 16 Losser - Brinkstraat 171A Enschede - www.wittewoningmakelaars.nl Objectomschrijving Aan de rand van het industrieterrein van Losser

Nadere informatie

Ringkade 25 LEIDEN. Vraagprijs 114.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Ringkade 25 LEIDEN. Vraagprijs 114.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Molenwerf 4 2312 CK Leiden Tel: 071-514 20 45 E-mail: leiden@deleeuw.nl LEIDEN Vraagprijs 114.000 k.k. 2315 EH

Nadere informatie

Oude Deldenerweg 205-251 Enschede

Oude Deldenerweg 205-251 Enschede Oude Deldenerweg 205-251 Enschede WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende

Nadere informatie

WitteWoning Makelaars

WitteWoning Makelaars Hulk 6-A Hoorn WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende vakgebieden.

Nadere informatie

Brederostraat 222 Hengelo

Brederostraat 222 Hengelo Brederostraat 222 Hengelo WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende vakgebieden.

Nadere informatie

Haaksbergerstraat 484A Enschede

Haaksbergerstraat 484A Enschede Haaksbergerstraat 484A Enschede Objectomschrijving Op de bovenste etage gelegen, zeer goed onderhouden 2-kamer appartement voorzien van splinternieuwe keuken en badkamer en eigen afgesloten parkeerplaats.

Nadere informatie

Hofkamp 21 Losser WitteWoning Makelaars Jansen - Brinkstraat 16 Losser - Brinkstraat 171A Enschede - www.wittewoningmakelaars.nl

Hofkamp 21 Losser WitteWoning Makelaars Jansen - Brinkstraat 16 Losser - Brinkstraat 171A Enschede - www.wittewoningmakelaars.nl Hofkamp 21 Losser WitteWoning Makelaars Jansen - Brinkstraat 16 Losser - Brinkstraat 171A Enschede - www.wittewoningmakelaars.nl Objectomschrijving In kindvriendelijke wijk nabij het centrum en invalswegen

Nadere informatie

Kopen naar Wens: Een betaalbare woning in het Gooi wordt werkelijkheid

Kopen naar Wens: Een betaalbare woning in het Gooi wordt werkelijkheid Kopen naar Wens: Een betaalbare woning in het Gooi wordt werkelijkheid initiatief van woningcorporaties Kopen naar Wens Een betaalbare woning in het Gooi wordt werkelijkheid Uw wens: een betaalbaar koophuis

Nadere informatie

Zilverschoonplein 16 Zaandam

Zilverschoonplein 16 Zaandam Zilverschoonplein 16 Zaandam WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende

Nadere informatie

Laan van Niftarlake 99 te TIENHOVEN UT

Laan van Niftarlake 99 te TIENHOVEN UT Laan van Niftarlake 99 te TIENHOVEN UT KENMERKEN: Soort woning : Bestaande bouw Type woning : Vrijstaande woning Bouwjaar : -1906 Perceel : 935 m² Aantal kamers : 4 Woonoppervlakte : 128 m² Inhoud : 410

Nadere informatie

Omschrijving Bestemmingsplan: WONEN!! Gerenoveerde kleine woning die direct te betrekken is! Permanente bewoning toegestaan. Op dit autoloze park is

Omschrijving Bestemmingsplan: WONEN!! Gerenoveerde kleine woning die direct te betrekken is! Permanente bewoning toegestaan. Op dit autoloze park is Omschrijving Bestemmingsplan: WONEN!! Gerenoveerde kleine woning die direct te betrekken is! Permanente bewoning toegestaan. Op dit autoloze park is het heerlijk wonen in een vrijstaande woning voor een

Nadere informatie

94.500,- kosten koper. Woonoppervlakte ca. 62 m 2 Vraagprijs 94.500, Edisonlaan 87 Apeldoorn TE KOOP

94.500,- kosten koper. Woonoppervlakte ca. 62 m 2 Vraagprijs 94.500, Edisonlaan 87 Apeldoorn TE KOOP 94.500,- kosten koper Woonoppervlakte ca. 62 m 2 Vraagprijs 94.500, TE KOOP Edisonlaan 87 Apeldoorn Royaal 3-kamer appartement gelegen op de 3e verdieping met balkon aan voor- en achterzijde en berging

Nadere informatie

Richterstraat 25 Losser

Richterstraat 25 Losser Richterstraat 25 Losser WitteWoning Makelaars Jansen - Brinkstraat 16 Losser - Brinkstraat 171A Enschede - www.wittewoningmakelaars.nl Objectomschrijving In gewilde woonomgeving aan rustig hofje ligt deze:

Nadere informatie

Kostverloren 67 - Veenendaal. Vraagprijs 279.500,- k.k.

Kostverloren 67 - Veenendaal. Vraagprijs 279.500,- k.k. Vraagprijs 279.500,- k.k. Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars Kerkewijk 28 3901 EG Veenendaal Tel: 0318-529919 Fax: 0318-501500 E-mail: info@ginkelbemmelen.nl Omschrijving INRUIL BESPREEKBAAR! Vraag

Nadere informatie

Piersonstraat 20 KATWIJK ZH. Vraagprijs 175.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Piersonstraat 20 KATWIJK ZH. Vraagprijs 175.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Tel: 071-407 61 44 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK ZH Piersonstraat 20 Vraagprijs

Nadere informatie

ABELENSTRAAT 18 BEEGDEN

ABELENSTRAAT 18 BEEGDEN ABELENSTRAAT 18 BEEGDEN 149.000 K.K 1/7 Abelenstraat 18, 6099BP Beegden Limburg Perceelgrootte: 1300 m² - Garage - Perceeloppervlakte 1300m² - Bouwkavel - Voor bouw van vrijstaand woonhuis Soort: Type:

Nadere informatie

Hans van der Hoevenstraat 32

Hans van der Hoevenstraat 32 Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij b.v. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Zh Tel: 071-4076144 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK ZH Hans van der Hoevenstraat

Nadere informatie

Geniet van het leven Vertrouwd, voordelig en vernieuwend

Geniet van het leven Vertrouwd, voordelig en vernieuwend Geniet van het leven Vertrouwd, voordelig en vernieuwend De Huizenbemiddelaar aan- of verkoopbemiddeling voor één vast laag tarief. De Huizenbemiddelaar is één van de eerste full service makelaars die

Nadere informatie

KATWIJK ZH Waaigat 20. Vraagprijs 675.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

KATWIJK ZH Waaigat 20. Vraagprijs 675.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Tel: 071-407 61 44 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK ZH Waaigat 20 Vraagprijs

Nadere informatie

Harm Kuperstraat 12 Appingedam

Harm Kuperstraat 12 Appingedam Harm Kuperstraat 12 Appingedam WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende

Nadere informatie

Rotterdam, Oldegaarde 234D

Rotterdam, Oldegaarde 234D Rotterdam, Oldegaarde 234D Super ruim appartement met vrij uitzicht over het Zuiderpark, gelegen op de 6 e verdieping. Het hele appartement is luxe afgewerkt met modern en strak sanitair. Je waant je in

Nadere informatie

Kopen naar Wens: Een betaalbare woning in Gooi- en Vechtstreek wordt werkelijkheid

Kopen naar Wens: Een betaalbare woning in Gooi- en Vechtstreek wordt werkelijkheid Kopen naar Wens: Een betaalbare woning in Gooi- en Vechtstreek wordt werkelijkheid Uw wens: een betaalbaar koophuis in de Gooi- en Vechtstreek. Een droom? Niet met Kopen naar Wens van Dudok Wonen. Het

Nadere informatie

Stationsplein 135 Zutphen

Stationsplein 135 Zutphen Stationsplein 135 Zutphen WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende vakgebieden.

Nadere informatie

WoonBeurs. Rabobank Maastricht en Omstreken

WoonBeurs. Rabobank Maastricht en Omstreken WoonBeurs Rabobank Maastricht en Omstreken Programma Informatie over de aankoopmakelaar (Erik Bessems Makelaardij) Informatie over het krijgen van een financiering (Rabobank) WoonBeurs 8 oktober2016 De

Nadere informatie

Hoofdstraat 92 Overdinkel

Hoofdstraat 92 Overdinkel Hoofdstraat 92 Overdinkel WitteWoning Makelaars Jansen - Brinkstraat 16 Losser - Brinkstraat 171A Enschede - www.wittewoningmakelaars.nl Objectomschrijving Aan drukke doorgaande weg in de Dorpskern gelegen

Nadere informatie

Omschrijving. Stinsenweg 30 Roden. Algemene informatie. Stinsenweg 30 9301 WK Roden

Omschrijving. Stinsenweg 30 Roden. Algemene informatie. Stinsenweg 30 9301 WK Roden Omschrijving Algemene informatie 9301 WK Wonen in een groene omgeving, nabij bos en fietspaden, het kan in deze tussenwoning op een groot perceel van 269 m2 eigen grond. In een heerlijk groene woonomgeving

Nadere informatie

Vondellaan 35 Groningen

Vondellaan 35 Groningen Vondellaan 35 Groningen WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende vakgebieden.

Nadere informatie

Burgemeester Buiskoolplein 15 Delfzijl

Burgemeester Buiskoolplein 15 Delfzijl Burgemeester Buiskoolplein 15 Delfzijl WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende

Nadere informatie

Leeuwarden Uiterdijksterweg 32 A

Leeuwarden Uiterdijksterweg 32 A TE KOOP Leeuwarden Uiterdijksterweg 32 A Vraagprijs 99.500,- k.k. L.D. Faber Makelaardij Leeuwarden Stationsweg 16 8911 AH Leeuwarden 058-2151555 info@ldfaber.nl www.ldfaber.nl Omschrijving In de gewilde

Nadere informatie

Tollensstraat 16 Zutphen

Tollensstraat 16 Zutphen Tollensstraat 16 Zutphen WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende vakgebieden.

Nadere informatie

Vijf Meilaan 56 Leiden

Vijf Meilaan 56 Leiden Vijf Meilaan 56 Leiden WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende vakgebieden.

Nadere informatie

Theeheuvellaan 11 - Veenendaal

Theeheuvellaan 11 - Veenendaal Vraagprijs 289.750,- k.k. Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars Kerkewijk 28 3901 EG Veenendaal Tel: 0318-529919 Fax: 0318-501500 E-mail: info@ginkelbemmelen.nl Omschrijving Deze geschakelde helft van

Nadere informatie

Rozenstraat 10 Losser

Rozenstraat 10 Losser Rozenstraat 10 Losser Objectomschrijving Goed onderhouden hoekwoning met aangebouwde berging en keuken. Indeling: Entree/hal met zwevend toilet (2013) fonteintje. Meterkast met hoog/laag tarief. Keuken

Nadere informatie

WitteWoning Makelaars

WitteWoning Makelaars Symfonie 7 Zaandam WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende vakgebieden.

Nadere informatie

Beneluxlaan 62 3527HV, UTRECHT. Vraagprijs. 0900-9100100 (lokaal tarief) info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.

Beneluxlaan 62 3527HV, UTRECHT. Vraagprijs. 0900-9100100 (lokaal tarief) info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar. Beneluxlaan 62 3527HV, UTRECHT Vraagprijs Soort woning : galerijflat Type woning : appartement/flat Bouwjaar : 1963 Aantal kamers : 3 Woonoppervlakte : 74 m² Inhoud : 214 m³ 0900-9100100 (lokaal tarief)

Nadere informatie

koopwoning uw eerste een handig stappenplan voor de aanstaande huiseigenaar

koopwoning uw eerste een handig stappenplan voor de aanstaande huiseigenaar uw eerste koopwoning een handig stappenplan voor de aanstaande huiseigenaar 2 uw eerste koopwoning uw eerste koopwoning Thuis; een eigen huis geeft een goed gevoel. Toch is een huis kopen nog een hele

Nadere informatie

Vinkenstraat 78 Zaandam

Vinkenstraat 78 Zaandam Vinkenstraat 78 Zaandam WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende vakgebieden.

Nadere informatie

(evt. te vervallen vragen 5, 7, 8, 9 en kader, scheelt 310 woorden, nu totaal 1200 woorden)

(evt. te vervallen vragen 5, 7, 8, 9 en kader, scheelt 310 woorden, nu totaal 1200 woorden) (evt. te vervallen vragen 5, 7, 8, 9 en kader, scheelt 310 woorden, nu totaal 1200 woorden) [chapeau] Tien prangende vragen over de grootste aankoop van je leven [kop] Een eigen huis, een plek onder de

Nadere informatie

een eigen huis De sleutel naar uw 20% korting op uw hypotheekrente

een eigen huis De sleutel naar uw 20% korting op uw hypotheekrente een eigen huis De sleutel naar uw eigen huis 20% korting op uw hypotheekrente Koopwoning dichterbij U droomt ervan. Een eigen huis, een plek onder de zon... Wat is er mooier dan uw eigen woning? Deze kunt

Nadere informatie

Type woning : Bovenwoning Aantal kamers : 3 Woonoppervlak : 109m2 Bouwjaar : Rond 1940 Aanvaarding : in overleg Informatie via : 010 4427562

Type woning : Bovenwoning Aantal kamers : 3 Woonoppervlak : 109m2 Bouwjaar : Rond 1940 Aanvaarding : in overleg Informatie via : 010 4427562 Rotterdam, Boergoensevliet 101b Kent u het gezegde: een huis moet u passen als uw fijnste jas? Met de Boergoensevliet 101B bieden wij u een jas die u nooit meer uit wilt trekken. De geweldige ruime kamers,

Nadere informatie

WitteWoning Makelaars

WitteWoning Makelaars Huesmolen 27 Hoorn WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende vakgebieden.

Nadere informatie

Lingestraat 38 9725GS, GRONINGEN. T. 0413-745035 rvdlaar@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.nl

Lingestraat 38 9725GS, GRONINGEN. T. 0413-745035 rvdlaar@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.nl Lingestraat 38 9725GS, GRONINGEN Vraagprijs 122.500 k.k. Soort woning : benedenwoning Type woning : appartement/flat Bouwjaar : 1960 Aantal kamers : 4 Woonoppervlakte : 80 m² Inhoud : 220 m³ T. 0413-745035

Nadere informatie

Rotterdam, Buffelstraat 57

Rotterdam, Buffelstraat 57 Rotterdam, Buffelstraat 57 In de Rotterdamse wijk, Kralingse Veer, staat deze sfeervolle tussenwoning. De woning is in de loop der jaren in fases verbouwd en gemoderniseerd tot een gezellige, ruime lichte

Nadere informatie

Opaalstraat 203 LEIDEN. Vraagprijs 129.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Opaalstraat 203 LEIDEN. Vraagprijs 129.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Molenwerf 4 2312 CK Leiden Tel: 071-514 20 45 E-mail: leiden@deleeuw.nl LEIDEN Vraagprijs 129.000 k.k. 2332 TA

Nadere informatie

Rotterdam, Wissekerkestraat 4

Rotterdam, Wissekerkestraat 4 Rotterdam, Wissekerkestraat 4 Bijzonder fraai wonen in deze schitterende vrijstaande bungalow op maar liefst 816 m² eigen grond. Rust, ruimte en rondom in het groen en toch vlakbij het Centrum met haar

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 112 m 2 Vraagprijs 145.000,- kosten koper TE KOOP. Heemskerkstraat 2 Apeldoorn

Woonoppervlakte ca. 112 m 2 Vraagprijs 145.000,- kosten koper TE KOOP. Heemskerkstraat 2 Apeldoorn Woonoppervlakte ca. 112 m 2 Vraagprijs 145.000,- kosten koper TE KOOP Heemskerkstraat 2 Apeldoorn Ruime hoekwoning met carport en vrijstaande stenen berging, parkeerplaats en een ruime tuin op het westen.

Nadere informatie

Waardstraat 37 LEIDEN. Vraagprijs 175.000,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Waardstraat 37 LEIDEN. Vraagprijs 175.000,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij b.v. Molenwerf 4 2312 CK Leiden Tel: 071-5142045 E-mail: leiden@deleeuw.nl LEIDEN Waardstraat 37 Vraagprijs 175.000,-

Nadere informatie

Willibrordlaan 24 Losser

Willibrordlaan 24 Losser Willibrordlaan 24 Losser Objectomschrijving Op een prima locatie in een kindvriendelijke omgeving, nabij sportvelden, zwembad en het buitengebied ligt deze royale hoekwoning met 4 slaapkamers, garage en

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 50 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Nijenbeek 61 Ugchelen

Woonoppervlakte ca. 50 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Nijenbeek 61 Ugchelen Woonoppervlakte ca. 50 m 2 Vraagprijs 95.000,- kosten koper TE KOOP Nijenbeek 61 Ugchelen Op een geliefde, rustige locatie in Ugchelen gelegen 2 kamerappartement met tuin op het zuiden. Het appartement

Nadere informatie

ALLE INFORMATIE OVER HET KOPEN VAN EEN HUIS BIJ WOONSTAD ROTTERDAM

ALLE INFORMATIE OVER HET KOPEN VAN EEN HUIS BIJ WOONSTAD ROTTERDAM ALLE INFORMATIE OVER HET KOPEN VAN EEN HUIS BIJ WOONSTAD ROTTERDAM WOONSTAD ROTTERDAM HEEFT DE WONING DIE JOU PAST! Koophuis? Huurhuis? Jouw huis! Bij Woonstad Rotterdam draait het vooral om jouw huis,

Nadere informatie

OEGSTGEEST Dahlialaan 42. Vanafprijs 102.500,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

OEGSTGEEST Dahlialaan 42. Vanafprijs 102.500,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Molenwerf 4 2312 CK Leiden Tel: 071-514 20 45 E-mail: leiden@deleeuw.nl OEGSTGEEST Dahlialaan 42 Vanafprijs 102.500,-

Nadere informatie

Johan de Wittlaan XM Arnhem

Johan de Wittlaan XM Arnhem Johan de Wittlaan 281-1 6828 XM Arnhem WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende

Nadere informatie

Hof van Brussel 38 Doetinchem

Hof van Brussel 38 Doetinchem Hof van Brussel 38 Doetinchem WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende

Nadere informatie

Eduard Schilderinkstraat 5 Doetinchem

Eduard Schilderinkstraat 5 Doetinchem Eduard Schilderinkstraat 5 Doetinchem WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende

Nadere informatie

Lange Hilleweg 41a, Rotterdam

Lange Hilleweg 41a, Rotterdam Lange Hilleweg 41a, Rotterdam Comfort en luxe in de stad, deze woning heeft het allemaal! Perfect verzorgt, ruim en erg fraai afgewerkt zijn de woorden die deze woning goed omschrijven. Deze woning bevindt

Nadere informatie

Wierdensestraat 190 Almelo

Wierdensestraat 190 Almelo Wierdensestraat 190 Almelo WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende

Nadere informatie

Manger Catsperk 14 Drachten

Manger Catsperk 14 Drachten Manger Catsperk 14 Drachten VOOR DE STARTER OP DE WONINGMARKT! Dit is je kans. In een mooie, besloten woonomgeving en hartje stad vind je deze eengezinswoning met vrijstaande stenen berging. De tuin is

Nadere informatie

Fruitstraat 1 Zuidoostbeemster

Fruitstraat 1 Zuidoostbeemster Fruitstraat 1 Zuidoostbeemster WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 70 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Donizettilaan 24 Apeldoorn

Woonoppervlakte ca. 70 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Donizettilaan 24 Apeldoorn Woonoppervlakte ca. 70 m 2 Vraagprijs 145.000,- kosten koper TE KOOP Donizettilaan 24 Apeldoorn Aan een rustige straat, nabij het Schubertplein gelegen tussenwoning met stenen berging en tuin op het zuiden.

Nadere informatie

Woning kopen? In 8 stappen naar een nieuwe woning. Wij zien meer dan uw droomhuis

Woning kopen? In 8 stappen naar een nieuwe woning. Wij zien meer dan uw droomhuis Woning kopen? In 8 stappen naar een nieuwe woning Wij zien meer dan uw droomhuis + onafhankelijk hypotheekadvies + professionele ondersteuning + oog voor úw situatie MAKELAARDIJ Verzekerd van het beste.

Nadere informatie