Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?"

Transcriptie

1 MILLY S MOZAIEKKRANT, UITGAVE OKTOBER/NOVEMBER 2015 Winkel: Mandenmakerstraat 102 b, 3194 DG te Hoogvliet (geen pinautomaat) Webwinkel: adres: info@millyswinkel.nl Milly s Mozaiek Startpagina: Beste lezers, Omdat wij 28 oktober as. op de KreaDoe in Utrecht staan is deze mozaïekkrant voor de maanden oktober én november. Meer over de KreaDoe treft u in de mozaïekkrant met tevens de link om kortingskaartjes te krijgen. Verder treft u in de mozaïekkrant natuurlijk weer kranten werken en nieuwtjes over onze mozaïek winkel en webwinkel. Wij wensen u veel leesplezier en hopen u op de KreaDoe te ontmoeten. mvgr. Mildred KLANTEN GALERIE Marga Dannis stuurde ons een foto van haar gemozaiekte spiegel. Marga heeft niet alleen de rand gemozaiekt maar ook op de spiegel zelf wat een prachtig, effect heeft. Marga heeft voor het mozaïeken van de spiegel gewerkt met mozaïek tegels. Het rode stukje aan de linkerkant van de hals is geen mozaiekwerk maar de telefoon van Marga waarmee ze de foto nam. Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? Schrijft u dan in voor de gratis nieuwsbrief in de webwinkel boven aan de rechterzijde op de homepage. U ontvangt dan iedere maand automatisch Milly s Mozaïekkrant, met nieuwe aanbiedingen, gratis mozaïekpatronen, mozaïektips, nieuwe artikelen en veel meer.u vindt de webwinkel via Wilt u zelf met uw mozaïekwerk in Milly s Mozaïekkrant staan of heeft u tips of andere interessante mozaïekitems? Schrijft u dan naar info@millyswinkel.nl.

2 Nog enkele weken en dat is het weer zover, Europa s grootste hobbybeurs gaat dan weer van start, de inmiddels bekende KreaDoe. Een hele leuke hobbybeurs met heel veel knutselmaterialen. U vindt er werkelijk van alles. Een snoepwinkel voor de creatieve knutselaar. Uiteraard staan wij er, net als ieder jaar, ook weer met leuke mozaïekmaterialen en mozaïekpakketten. U vindt ons in de tweede hal (gezien vanaf de entree), Hal 7, kraam G044. Dit is dezelfde plaats als vorig jaar, vlakbij de koffiehoek. Wij zullen niet de enig zijn met mozaïekmaterialen. In totaal staan er 4 á 5 bedrijven met mozaïekmaterialen. En zoals ik altijd ieder jaar zeg, kijk eerst goed rond want u kunt uw geld maar één keer uitgeven. De mozaïek prijzen zijn heel divers. Goedkoop en schreeuwend duur. Kijk dus eens goed wat u krijgt en hoeveel er in zit. Een glasmatje van bijv. 50 eurocent kan heel goedkoop lijken maar als dat matje maar 25 steentjes heeft is dat opeens niet zo goedkoop meer. Kijk dus eerst goed rond dat voorkomt teleurstellingen. Wij staan er al een aantal jaar en hebben al heel wat teleurstellingen gezien. Ons hele winkelassortiment kunnen we helaas niet meenemen dus het is altijd weer een afweging die we moeten maken. Wat nemen we mee? En hoeveel nemen we mee? Komt u naar de KreaDoe en u wilt er zeker van zijn dat wij de mozaïekmaterialen bij ons hebben die u zoekt, dan nemen wij die mee. U doet u besteling via de webwinkel zoals u dat gewend bent, echter kiest u bij de betaaloptie afhalen in de winkel voor de optie KreaDoe Vervolgens geeft u in het vrije tekstveld aan op welke dag u uw bestelling op de KreaDoe komt afhalen. Wij zorgen dat we uw bestelling op die dag bij ons hebben. Dat scheelt u weer 5 euro aan verzendkosten. Als u uw toegangskaartje via deze link besteld krijgt u 2.50 euro korting op de toegang en een gratis shopper. Link: Als u daarnaast nog eens via de webwinkel bestelt en afhaalt op de KreaDoe bespaart u weer 5 euro omdat u dan geen verzendkosten betaald. Totaal 7.50 euro besparing en een gratis shopper.

3 KLANTEN GALERIE Gipsbuik van spiegel en glittersteentjes afgewerkt met roze lint. Danielle stuurde ons foto s van enkele van haar mozaiekwerken. Danielle is een expert in gipsen van de buiken en het mozaïeken daarvan. Ze wordt daarom ook vaak door aanstaande moeders gevraagd hun buik te gipsen en te mozaïeken. Er zitten aardig wat mozaïekuurtjes in de buiken maar het resultaat is dan ook schitterend. Gipsbuik gemozaiekt met parelmoer en glittersteentjes

4 MILLY S VOEGMIDDEL EN MILLYS TEGELPASTA Zoals we al eerder via de nieuwsbrieven hadden gemeld zijn wij gestopt met de verkoop van Mapei voegmiddel en tegelpasta. Het voegmiddel was in de loop der jaren ook al een paar keer fors in prijs gestegen en zoals u weet doen wij er alles aan om prijsverhogingen in de winkel en webwinkel te voorkomen. Daarnaast is Mapei ook gestopt met de productie van een aantal kleuren. Een voorbeeld hiervan is Lila. Wat er nog van was hebben wij allemaal opgekocht maar blij waren we hier niet mee. Daarnaast waren we ook niet helemaal tevreden over de tegelpasta. Alle tegelpasta, ongeacht het merk, droogt erg snel. Tijdens het mozaïeken staan de emmertjes open waardoor de lijm snel droogt en soms zelfs het laatste deel onbruikbaar is omdat die te droog was om mozaïeksteentjes mee te plakken. Wij waren al een tijdje op zoek naar een goed of wellicht beter alternatief en die hebben we eindelijk gevonden. Onze alternatieven moeten niet alleen beter zijn maar ook goedkoper, dus de zoektocht wil bij ons dan wel eens wat langer duren. De tegelpasta die we hebben uitgekozen betreft een pasta in droge vorm. Dit betekend dat u het aanmaakt met leiding water waardoor u alleen gebruikt wat u nodig heeft. Het verspillen van pasta zal dus stukken minder zijn evenals het opdrogen. Het voordeel van de pasta in droge vorm die wij hebben uitgekozen is dat hij ontzettend makkelijk te verwerken is en zo dik als u zelf wilt aangemaakt kan worden. Bij een ronde vorm zult u met een dikkere pasta werken dan bij een platte vorm. Omdat u zelf de dikte van de pasta kunt bepalen werkt u ook zuiniger en doet u er langer mee. Het aanmaken van de pasta is heel eenvoudig. U doet wat pasta in droge vorm in een kom met een klein beetje water. Vervolgens roert u hem om. Als het mengsel te droog is doet er weer een klein beetje water bij. Net zo lang tot u de gewenste dikte heeft. Wij raden aan om liever steeds een klein beetje water erbij te doen dan in één keer veel. Mijn persoonlijke ervaring is dat er weinig water nodig is om een stevige pasta te krijgen met een volume zoals de Mapei pasta is.

5 De pasta zelf is werkelijk geschikt bij alle omstandigheden. Hij kan uitstekend tegen vocht en strenge vorst maar ook tegen hitte. Daarnaast is hij te gebruiken op de vloer en op de wand en kan hij alle mozaïektegels plakken (glas, steen, tegels enz.). De kleur van de pasta is volgens de verpakking wit maar wij vinden hem meer wit met een vleugje grijs, eigenlijk dezelfde kleur die de Mapei pasta ook had. De pasta is op zijn best op steenachtige en gipsachtige ondergronden. Dus gips, beton, steen, cement enz. U hoeft uw steenachtige ondergrond ook niet voor te bewerken. Wilt u met de pasta werken op hout zoals bijv. MDF dan raden wij aan het hout is eerst te schilderen of eerst te besmeren met verdunde PVA lijm. Een kilo pasta kost nu 4,95 voorheen was een kilo U kunt met een kilo ongeveer 1 m2 mozaïeken. We zijn dan uitgegaan van een gemiddelde voeg en pasta dikte. Maakt u de pasta dun dan zult u er waarschijnlijk ook meer mee kunnen mozaïeken. Aangemaakte tegelpasta De meest gebruikte voegkleuren zullen kant-en-klaar blijven. De meest gebruikte kleuren zijn wit, zilvergrijs, grijs, jasmijn en antraciet. Omdat we ons eigen merk hebben konden wij de prijs met 1 euro verlagen. 250 gram voegmiddel was 1,95 euro en nu 1,00. De kilo verpakking zullen in verhouding dezelfde prijs hebben, dus 4 euro voor een kilo. De Mapei voegmiddelen zullen dus langzaam uit het assortiment verdwijnen. De kleuren die op zijn worden door ons nieuwe merk vervangen. Daarnaast gaan we voor de bijzondere kleuren voegmiddel met kleurstoffen werken. Ook voor de kleurstoffen hebben we een nieuwe groothandel waardoor we de kleurstoffen ook voor een lage prijs aan u kunnen aanbieden. Zodra ze binnen zijn zullen wij u hierover berichten en uiteraard foto s plaatsen.

6 MILLY S MOZAIEK STARTPAGINA Milly s Mozaïek Startpagina is weer aangevuld met behoorlijk wat leuke links en nieuwe rubrieken. We wilden meer mozaïekitems en ideeën plaatsen die passen bij het seizoen en/of thema. Er is daarom gekozen om rubrieken te maken met de 4 jaargetijden. Deze jaargetijden worden steeds meer gevuld met thema s die in die periode plaatsvinden. Als u bijvoorbeeld kijkt in de rubriek winter, treft u alle mozaïek ideeën die gerelateerd aan de winter zijn. De Kerst is daar een leuk voorbeeld van. In deze rubrieken treft u alleen mozaïekideeën, geen patronen. Verder treft u een nieuwe rubriek die wij mozaïek ideeën en inspiratie hebben genoemd. In deze rubriek treft u leuke mozaïek ideeën. Wilt u liever een mozaïekidee met een werkbeschrijving dan kunt u die vinden in de rubriek DIY (=Do it yourself) mozaïekprojecten. Daarnaast willen we ook mozaiekwerken laten zien die aansluiten bij de woontrends. Om die reden is er ook een rubriek brocante mozaiekwerken gemaakt. Er blijft dus hard aan Milly s Mozaïek Startpagina gewerkt worden en er zullen meer rubrieken bijkomen danwel aangevuld worden. De bedoeling van de Startpagina is dat een ieder iets voor zichzelf terug kan vinden. Houdt u van Modern of kunst, dan zult u in de toekomst ook een rubriek treffen met moderne mozaïek woontrends en mooie mozaïekkunstwerken. Ook zullen kinderen aan het bod komen. Die rubrieken zijn er nog niet maar gaan nog wel komen. Leuke mozaiekwerken en ideeën voor kinderen. Handig als het vakantie is of voor op een regenachtige zondag. Langzaam breidt de startpagina uit tot een grote vaagbaak en inspiratiebron voor een ieder. Wilt u een vriend(in) of kennis ook laten kennismaken met Milly s Mozaïek Startpagina dan is er nu de mogelijkheid om de paginalink gelijk door te zenden via een mail bericht in de startpagina zelf. U treft hem bovenin in de rubriek Mozaiekwinkel en webwinkel. U hoeft alleen het adres in te vullen van uzelf uw vriend(in) en op de knop verzenden te klikken. U kunt de tekst van de ook aanpassen. Mocht u een onderwerp missen op onze startpagina, laat het ons dan gerust weten. Milly s Mozaiek Startpagina kunt u vinden via de link:

7 UW GRATIS MOZAIEK PATRONEN

8

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? MILLY S MOZAIEKKRANT, UITGAVE MAART 2014 Winkel: Mandenmakerstraat 102 b, 3194 DG te Hoogvliet Webwinkel: www.millyswinkel.nl Beste lezers, Emailadres: info@millyswinkel.nl Inmiddels al weer de 3 e mozaïekkrant

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? MILLY S MOZAIEKKRANT, UITGAVE JANUARI 2015 Winkel: Mandenmakerstraat 102 b, 3194 DG te Hoogvliet Webwinkel: www.millyswinkel.nl E-mailadres: info@millyswinkel.nl Beste lezers, Nog heel even en dan doet

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? MILLY S MOZAIEKKRANT, UITGAVE JUNI 2015 Winkel: Mandenmakerstraat 102 b, 3194 DG te Hoogvliet (geen pinautomaat) Webwinkel: www.millyswinkel.nl E-mailadres: info@millyswinkel.nl Milly s Mozaiek Startpagina:

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? MILLY S MOZAIEKKRANT, UITGAVE SEPTEMBER 2014 Winkel: Mandenmakerstraat 102 b, 3194 DG te Hoogvliet Webwinkel: www.millyswinkel.nl Emailadres: info@millyswinkel.nl Beste lezers, We naderen al weer het laatste

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? MILLY S MOZAIEKKRANT, UITGAVE OKTOBER 2014 Winkel: Mandenmakerstraat 102 b, 3194 DG te Hoogvliet Webwinkel: www.millyswinkel.nl Emailadres: info@millyswinkel.nl Beste lezers, In deze mozaïekkrant wilde

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? MILLY S MOZAIEKKRANT, UITGAVE JUNI/JULI 2014 Winkel: Mandenmakerstraat 102 b, 3194 DG te Hoogvliet Webwinkel: www.millyswinkel.nl Beste lezers, Emailadres: info@millyswinkel.nl In verband met onze vakantie

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? MILLY S MOZAIEKKRANT, UITGAVE SEPTEMBER 2015 Winkel: Mandenmakerstraat 102 b, 3194 DG te Hoogvliet (geen pinautomaat) Webwinkel: www.millyswinkel.nl E-mailadres: info@millyswinkel.nl Milly s Mozaiek Startpagina:

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? Winkel: Mandenmakerstraat 102 b Hoogvliet Webwinkel: www.millyswinkel.nl Beste lezers, Emailadres: info@millyswinkel.nl In deze mozaïekkrant vooral nieuws over onze plannen de aankomende tijd en natuurlijk

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? DE AANBIEDINGEN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG IN DE MAAND MEI 2013 Winkel: Noordeinde 6 te Spijkenisse Webwinkel: www.millyswinkel.nl Beste lezers, Emailadres: info@millyswinkel.nl De mozaïekkrant van

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? MILLY S MOZAIEKKRANT, UITGAVE APRIL 2014 Winkel: Mandenmakerstraat 102 b, 3194 DG te Hoogvliet Webwinkel: www.millyswinkel.nl Beste lezers, Emailadres: info@millyswinkel.nl In de mozaïekkrant van april

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? DE AANBIEDINGEN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG IN DE MAAND JULI 2013 Winkel: Mandenmakerstraat 102 b Hoogvliet Webwinkel: www.millyswinkel.nl Beste lezers, Emailadres: info@millyswinkel.nl De zomer is

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? DE AANBIEDINGEN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG IN DE MAAND JUNI 2013 Winkel: Mandenmakerstraat 102 b Hoogvliet Webwinkel: www.millyswinkel.nl Beste lezers, Emailadres: info@millyswinkel.nl Voor u treft

Nadere informatie

DE AANBIEDINGEN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG IN DE MAAND JANUARI 2012. Emailadres: millysmailbox@upcmail.nl KLANTEN GALERY

DE AANBIEDINGEN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG IN DE MAAND JANUARI 2012. Emailadres: millysmailbox@upcmail.nl KLANTEN GALERY DE EN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG IN DE MAAND JANUARI 2012 Winkel: Noordeinde 6 te Spijkenisse Webwinkel: www.millyswinkel.nl Emailadres: millysmailbox@upcmail.nl Beste lezers, Het nieuwe jaar is

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? DE AANBIEDINGEN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG IN DE MAAND FEBRUARI 2013 Winkel: Noordeinde 6 te Spijkenisse Webwinkel: www.millyswinkel.nl Beste lezers, Emailadres: millysmailbox@upcmail.nl Met deze

Nadere informatie

GITAAR MUURKASTJE Hoe gaat u te werk?

GITAAR MUURKASTJE Hoe gaat u te werk? MILLY S MOZAIEKKRANT, UITGAVE APRIL 2015 Winkel: Mandenmakerstraat 102 b, 3194 DG te Hoogvliet Webwinkel: www.millyswinkel.nl E-mailadres: info@millyswinkel.nl Milly s Mozaiek Startpagina: http://mozaiekstartpagina.jouwpagina.nl/

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? Winkel: Mandenmakerstraat 102 b Hoogvliet Webwinkel: www.millyswinkel.nl Beste lezers, Emailadres: info@millyswinkel.nl De KreaDoe is weer achter de rug en de winkel is weer als vanouds geopend. De aanbiedingen

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? MILLY S MOZAIEKKRANT, UITGAVE JUNI 2016 Winkel: Cosmeastraat 28-32, 3202 SE Spijkenisse Webwinkel: www.millyswinkel.nl E-mailadres: info@millyswinkel.nl Milly s Mozaiek Startpagina: http://mozaiekstartpagina.jouwpagina.nl/

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? MILLY S MOZAIEKKRANT, UITGAVE JULI 2015 Winkel: Mandenmakerstraat 102 b, 3194 DG te Hoogvliet (geen pinautomaat) Webwinkel: www.millyswinkel.nl E-mailadres: info@millyswinkel.nl Milly s Mozaiek Startpagina:

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? Milly s Mozaïekkrant, uitgave januari 2014 Winkel: Mandenmakerstraat 102 b Hoogvliet Webwinkel: www.millyswinkel.nl Beste lezers, Emailadres: info@millyswinkel.nl Weer een nieuwe editie van de mozaïekkrant

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? DE AANBIEDINGEN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG IN DE MAAND OKTOBER 2012 Winkel: Noordeinde 6 te Spijkenisse Webwinkel: www.millyswinkel.nl Beste lezers, Emailadres: millysmailbox@upcmail.nl Voor u weer

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? DE AANBIEDINGEN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG IN DE MAAND SEPTEMBER 2013 Winkel: Mandenmakerstraat 102 b Hoogvliet Webwinkel: www.millyswinkel.nl Beste lezers, Emailadres: info@millyswinkel.nl Voor

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? MILLY S MOZAIEKKRANT, UITGAVE MAART 2015 Winkel: Mandenmakerstraat 102 b, 3194 DG te Hoogvliet Webwinkel: www.millyswinkel.nl E-mailadres: info@millyswinkel.nl Milly s Mozaiek Startpagina: http://mozaiekstartpagina.jouwpagina.nl/

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? MILLY S MOZAIEKKRANT, UITGAVE MEI 2014 Winkel: Mandenmakerstraat 102 b, 3194 DG te Hoogvliet Webwinkel: www.millyswinkel.nl Beste lezers, Emailadres: info@millyswinkel.nl Voor u de mei editie van Milly

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? DE AANBIEDINGEN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG IN DE MAAND APRIL 2012 Winkel: Noordeinde 6 te Spijkenisse Webwinkel: www.millyswinkel.nl Emailadres: millysmailbox@upcmail.nl Beste lezers, De mozaïekkrant

Nadere informatie

HANDLEIDING MOZAIEKEN MET SERVIES

HANDLEIDING MOZAIEKEN MET SERVIES HANDLEIDING MOZAIEKEN MET SERVIES Milly s Crea en Deco Mandenmakerstraat 102b, 3191 DG Hoogvliet www.millyswinkel.nl Voor het maken van deze mozaiekhandleiding hebben wij gebruik gemaakt van de informatie

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? DE EN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG IN DE MAAND MAART 2012 Winkel: Noordeinde 6 te Spijkenisse Webwinkel: www.millyswinkel.nl Emailadres: millysmailbox@upcmail.nl Beste lezers, Voor u treft u al weer

Nadere informatie

EEN GIPSBUIK/GIPSSCHAAL MAKEN EN MOZAIEKEN

EEN GIPSBUIK/GIPSSCHAAL MAKEN EN MOZAIEKEN EEN GIPSBUIK/GIPSSCHAAL MAKEN EN MOZAIEKEN MILLY S CREA EN DECO Webwinkel : www.millyswinkel.nl Mozaïekwinkel : Mandenmakerstraat 102b te Hoogvliet De start Het maken van een gipsbuik duurt ongeveer een

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? DE EN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG IN DE MAAND FEBRUARI 2012 Winkel: Noordeinde 6 te Spijkenisse Webwinkel: www.millyswinkel.nl Emailadres: millysmailbox@upcmail.nl Beste lezers, Zoals de meeste van

Nadere informatie

DE AANBIEDINGEN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG IN DE MAAND JUNI 2012. Emailadres: millysmailbox@upcmail.nl

DE AANBIEDINGEN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG IN DE MAAND JUNI 2012. Emailadres: millysmailbox@upcmail.nl DE EN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG IN DE MAAND JUNI 2012 Winkel: Noordeinde 6 te Spijkenisse Webwinkel: www.millyswinkel.nl Beste lezers, Emailadres: millysmailbox@upcmail.nl De juni editie is weer

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? DE AANBIEDINGEN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG IN DE MAAND SEPTEMBER 2012 Winkel: Noordeinde 6 te Spijkenisse Webwinkel: www.millyswinkel.nl Beste lezers, Emailadres: millysmailbox@upcmail.nl Ons vakantieweekje

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? DE AANBIEDINGEN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG IN DE MAANDEN NOVEMBER/DECEMBER 2012 Winkel: Noordeinde 6 te Spijkenisse Webwinkel: www.millyswinkel.nl Beste lezers, Emailadres: millysmailbox@upcmail.nl

Nadere informatie

Handleiding Lucky Light App

Handleiding Lucky Light App Handleiding Lucky Light App 26-2-2016 Lucky Light B.V. Beste Lucky Light Klant, Hartelijk bedankt voor het downloaden en installeren van de Lucky Light App. Met de Lucky Light App heeft u altijd en overal

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR ONLINE BESTELLEN ANFORS.COM. Uw persoonlijke ingang naar Anfors voor tijdwinst, meer kennis en gemak

HANDLEIDING VOOR ONLINE BESTELLEN ANFORS.COM. Uw persoonlijke ingang naar Anfors voor tijdwinst, meer kennis en gemak HANDLEIDING VOOR ONLINE BESTELLEN ANFORS.COM Uw persoonlijke ingang naar Anfors voor tijdwinst, meer kennis en gemak Geachte relatie, Wij waarderen uw klandizie en interesse in onze producten ten zeerste.

Nadere informatie

Registreren, Inloggen en mijn gegevens aanpassen.

Registreren, Inloggen en mijn gegevens aanpassen. Inhoudsopgave Registreren, Inloggen en mijn gegevens aanpassen.... 3 Registreren... 3 Inloggen... 6 Mijn gegevens aanpassen.... 7 Het bestellen van boodschappen.... 8 1. De zoekfunctie.... 9 2. Ons assortiment....

Nadere informatie

Gevorderd Geld Verdienen Met Internet

Gevorderd Geld Verdienen Met Internet Gevorderd Geld Verdienen Met Internet Zonder enige kosten/moeilijkheden Copyright 2009: "Niets uit deze uitgave mag worden gekopieerd/aangepast zonder toestemming van de auteur. 1 Hee! Bedankt dat je mijn

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Inleiding. Een bestelling plaatsen. Functies extra functionaliteiten. Belangrijk om te weten. Contactgegevens

INHOUDSOPGAVE. Inleiding. Een bestelling plaatsen. Functies extra functionaliteiten. Belangrijk om te weten. Contactgegevens www.jostenberg.nl INHOUDSOPGAVE Inleiding Een bestelling plaatsen Functies extra functionaliteiten Belangrijk om te weten Contactgegevens Klantregistratie Jos ten Berg BV Beste Bezoeker, Jos ten Berg is

Nadere informatie

Handleiding internet betalingen.

Handleiding internet betalingen. Onderstaand een beknopte uitleg, stap voor stap, hoe u kunt bestellen en betalen via de website www.creamies.nl U ontvangt na iedere bestelling altijd een bevestiging en een betaalbewijs voor uw eigen

Nadere informatie

Handleiding Internet bestel Horesca Smulders

Handleiding Internet bestel Horesca Smulders Handleiding Internet bestel Horesca Smulders 1 Inloggen: Om in te kunnen loggen hebt u een inlogcode nodig. Deze kunt u aanvragen/wordt verstrekt door Horesca Smulders. Toets in de adresbalk van uw internetbrowser

Nadere informatie

Handleiding Paardekooper e-shop

Handleiding Paardekooper e-shop Handleiding Paardekooper e-shop Welkom in de e-shop van Paardekooper. Ervaar het gemak van online winkelen bij Paardekooper. U vindt ook hier de inspiratie, het assortiment en de service waar Paardekooper

Nadere informatie

Tips & Trucs basis Outlook 2007/2010

Tips & Trucs basis Outlook 2007/2010 Papierloos, digitaal werken, efficiënt en slimmer werken? Hieronder tref je een aantal tips voor Outlook, waardoor je: minder of geen papier meer hoeft te printen omdat je het digitaal op de goede plek

Nadere informatie

Asbest melden via omgevingsloket.nl

Asbest melden via omgevingsloket.nl Asbest melden via omgevingsloket.nl Als u asbest wilt (laten) verwijderen, dan moet u altijd een sloopmelding doen via www.omgevingsloket.nl. U moet de sloop/afvoer van asbest altijd op deze manier melden.

Nadere informatie

FRS/Mediabank Demo script

FRS/Mediabank Demo script Stap 1: Log in Als u niet in het bezit bent van uw eigen account: Klik op Log in als demogebruiker op de inlogpagina. Nu wordt u automatisch ingelogd. Als u in het bezit bent van een eigen gebruikersnaam

Nadere informatie

Tour door het bestelproces bij Champagne Babes

Tour door het bestelproces bij Champagne Babes Tour door het bestelproces bij Champagne Babes Als voorbeeld gaan we een heerlijke Roederer champagne bestellen en we gaan deze betalen met ideal (de veilige, snelle en meestgekozen betaalmethode). Voor

Nadere informatie

Wandbekleding Stone Design

Wandbekleding Stone Design tegels Wandbekleding Stone Design Overzicht assortiment Stappenplan Eenvoudige verwerking Over de verwerking van de decoratieve wandbekleding van Decor Son kunnen we kort zijn. Die is heel eenvoudig. Op

Nadere informatie

Handleiding. YoctoShop, de webshop voor kleine ondernemers!

Handleiding. YoctoShop, de webshop voor kleine ondernemers! Handleiding YoctoShop, de webshop voor kleine ondernemers! Binnen 5 minuten start u uw eigen webshop op en kunt u voortaan uw producten met een direct koop knop of direct bestel knop aanbieden in uw eigen

Nadere informatie

Handleiding Mijn Logus

Handleiding Mijn Logus Handleiding Mijn Logus De webshop van LOGUS bouw- en afbouwmaterialen 1/9 Voorwoord Geachte lezer, Mijn Logus is de elektronische webwinkel van LOGUS bouw-en afbouwmaterialen. De webwinkel is volledig

Nadere informatie

Het bouwen van je eigen Rotsachterwand en zijwanden. Door: Niels de Smit

Het bouwen van je eigen Rotsachterwand en zijwanden. Door: Niels de Smit Het bouwen van je eigen Rotsachterwand en zijwanden Door: Niels de Smit Ik heb dit artikel geschreven omdat ik andere hobbyisten mijn ervaringen wil laten zien, en lezen over het zelf maken van een rotsachterwand

Nadere informatie

Thema In en om het huis

Thema In en om het huis http://www.edusom.nl Thema In en om het huis Lesbrief 24. Een wasmachine kopen. Wat leert u in deze les? Wat u kunt zeggen als u een wasmachine wilt kopen. Zeggen hoe groot iets is. Vergelijkingen. Veel

Nadere informatie

OZO Handleiding 1. Voor gebruikers/deelnemers

OZO Handleiding 1. Voor gebruikers/deelnemers OZO Handleiding 1 Voor gebruikers/deelnemers Inleiding Deze handleiding legt u uit hoe u als gebruiker/deelnemer op overzichtelijke wijze de weg kunt vinden binnen de OZO website. Wilt u uitleg over de

Nadere informatie

Toekomst van uw biologische boerderijwinkel.

Toekomst van uw biologische boerderijwinkel. Toekomst van uw biologische boerderijwinkel. Naam: William Ton (1604410) Docent: Rob van den Idsert Specialisatie: Concept Periode: 2015-D Datum: 27-05-2015 Toekomst van uw biologische boerderijwinkel.

Nadere informatie

Handleiding. Zoeken naar en bestellen van producten op ERIKS.be en TradCom.be

Handleiding. Zoeken naar en bestellen van producten op ERIKS.be en TradCom.be Handleiding Zoeken naar en bestellen van producten op ERIKS.be en TradCom.be DOCUMENTATIENUMMER VAN DEZE PUBLICATIE 059116 v5 ERIKS +BAUDOIN l Boombekelaan 3 l B 2660 Hoboken l T (03) 829 27 34 l info@eriks.be

Nadere informatie

CS- WebDesign. LinkBuilding

CS- WebDesign. LinkBuilding CS- WebDesign LinkBuilding Zelf doen of uitbesteden Met 25 links om het zelf te doen 2012 Courbois Software Beuningen Fazantlaan 63, 6641 XW Beuningen. www.courboissoftware.com & www.cs-webdesign.nl 024

Nadere informatie

AANDACHT: Na het versturen van je gegevens krijg je van ons dadelijk een bevestigingsmail.

AANDACHT: Na het versturen van je gegevens krijg je van ons dadelijk een bevestigingsmail. Producten bestellen Online winkelen en bestellen bij Festarent is eenvoudig en veilig.. Hoe producten bestellen? Om te kunnen bestellen, heb je een 'account' nodig. Deze account bevat je persoonlijke gegevens,

Nadere informatie

Les 3: Het maken van pagina s, het menu en het schrijven van een blogpost Pagina s

Les 3: Het maken van pagina s, het menu en het schrijven van een blogpost Pagina s Les 3: Het maken van pagina s, het menu en het schrijven van een blogpost Bij het maken van een blog is het belangrijk dat je er inhoud op plaatst. Dit noemen we content. Alles wat je openbaar op je blog

Nadere informatie

jan-mrt 2011 Contactenkrant Samen boodschappen doen op de markt? Wie fietst er ook graag? Ik zoek een kaartmaatje

jan-mrt 2011 Contactenkrant Samen boodschappen doen op de markt? Wie fietst er ook graag? Ik zoek een kaartmaatje jan-mrt 2011 Contactenkrant Wie vindt het leuk om samen af en toe te koken? Wie wil samen met mij gaan wandelen? Samen zwemmen? Samen boodschappen doen op de markt? Ik zoek een kaartmaatje Gezocht: vriend(in)

Nadere informatie

Haal meer uit Schoolwise

Haal meer uit Schoolwise Haal meer uit Schoolwise Deze folder is bedoeld voor docenten die gebruik maken van het online platform Schoolwise. Ontdek de mogelijkheden die Schoolwise biedt! In deze folder leest u hoe u toegang krijgt

Nadere informatie

ERIKS bv l Postbus 280 l 1800 BK Alkmaar l T (072) 514 15 14 l info@eriks.nl l www.eriks.nl

ERIKS bv l Postbus 280 l 1800 BK Alkmaar l T (072) 514 15 14 l info@eriks.nl l www.eriks.nl Handleiding Zoeken naar en bestellen van producten op ERIKS.nl en TradCom.nl ERIKS bv l Postbus 280 l 1800 BK Alkmaar l T (072) 514 15 14 l info@eriks.nl l www.eriks.nl Zoeken naar en bestellen van producten

Nadere informatie

Hoe Maak je zelf een 3D aquarium-achterwand

Hoe Maak je zelf een 3D aquarium-achterwand Hoe Maak je zelf een 3D aquarium-achterwand 1/10 DIY Aquarium achtergrond. Ik heb een tijdje geleden een aquarium gekregen van mijn vrouw d'r overleden opa. Het is een Juwel Panorama LxBxH 80x 40 x 50.

Nadere informatie

webarchitects Handleiding Shop2rent dream > explore > create > inspire Date: 02-10-2013 Modified: 02-10-2013

webarchitects Handleiding Shop2rent dream > explore > create > inspire Date: 02-10-2013 Modified: 02-10-2013 Handleiding Shop2rent Author: Serfaas Twilt Date: 02-10-2013 Modified: 02-10-2013 Pagina 1 Index Introductie... 1. Hoe kan ik mijn backoffice benaderen?... 2. Hoe kan ik mij webshop zien?... 5 3. Hoe stel

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. e-kracht is ontwikkeld door:

Gebruikershandleiding. e-kracht is ontwikkeld door: Gebruikershandleiding e-kracht is ontwikkeld door: Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Het e-kracht account...4 2.1 Contacten toevoegen... 6 2.2 Een dagboek bijhouden... 7 2.3 Links beheren... 8 2.4 Een fotoalbum

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 4 April 2015 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar: Cliëntzeggenschap,

Nadere informatie

Handleiding MOBICROSS actie banners

Handleiding MOBICROSS actie banners Handleiding MOBICROSS actie banners Met de kant & klare MOBICROSS actie banners vergroot jij je kans om sneller je netwerk te bouwen. Je kunt je eigen campagne maken door de banners op je website te plaatsen,

Nadere informatie

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven Eerste keer inloggen... 1 Werken in extranet... 2 Mijn gegevens... 3 Uitloggen... 4 Boek rit... 4 Ritten... 8 Home... 10 Zoeken... 10 Wachtwoord

Nadere informatie

SCHÖNOX Q9 / Q9 W.»U wilt een tegellijm, die alles kan?wij ook.«

SCHÖNOX Q9 / Q9 W.»U wilt een tegellijm, die alles kan?wij ook.« SCHÖNOX Q9 / Q9 W»U wilt een tegellijm, die alles kan?wij ook.«1 De allrounder onder de tegellijmen: SCHÖNOX Q9 / Q9 W Stelt u zich eens voor: U kunt uw klanten al tijdens de advisering enthousiast maken

Nadere informatie

De online winkel is te bereiken via www.vbh24.nl en via een link op de site www.vbh-nl.com.

De online winkel is te bereiken via www.vbh24.nl en via een link op de site www.vbh-nl.com. Handleiding VB24 In deze handleiding staat de uitleg van alle functies van VBH24. Om deze handleiding voor u zo overzichtelijk mogelijk te maken vindt u hieronder een inhoudsopgave. Inloggen... 2 Navigatiemenu....

Nadere informatie

handleiding 2008/2009

handleiding 2008/2009 handleiding 2008/2009 Online digitale foto s plaatsen en delen met familie en vrienden INHOUD Hoofdstuk 1 1.1 Aanmelden 2 1.2 Album aanmaken 2 1.2.1 Klassiek foto s plaatsen 2 1.2.2 Geavanceerd foto s

Nadere informatie

Inhoudsopgave V1.02 2

Inhoudsopgave V1.02 2 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Beginnen met InterWord.... 3 Navigatiemenu.... 4 Hoofdmenu aanmaken.... 4 Submenu aanmaken.... 4 Hoofd- en submenu s verwijderen.... 4 Hoofd- en submenu s aan of uit te

Nadere informatie

BEWAAR DIT BOEKJE GOED ALLES OVER JE BOEKENPAKKET. VanDijk.nl ALLES VOOR JE STUDIE

BEWAAR DIT BOEKJE GOED ALLES OVER JE BOEKENPAKKET. VanDijk.nl ALLES VOOR JE STUDIE BEWAAR DIT BOEKJE GOED ALLES OVER JE BOEKENPAKKET VanDijk.nl ALLES VOOR JE STUDIE IN DEZE GIDS ALLES OVER BESTELLEN BIJ VANDIJK.NL BESTEL VOOR 20 JULI! BESTELLEN 4 LEVEREN 6 BETALEN 8 SERVICE 10 INLEVEREN

Nadere informatie

BESTELLING PLAATSEN. Jasper Scheffers Fotografie KVK nr Versie 1.0 Fauréstraat

BESTELLING PLAATSEN. Jasper Scheffers Fotografie KVK nr Versie 1.0 Fauréstraat Review Wanddecoratie Saal Digital Een tijdje geleden zag ik een aanbieding om de wanddecoratie van Saal Digital te testen, hiervoor kon ik een tegoed van het bedrijf krijgen. De enigste voorwaarde was

Nadere informatie

Facebook pagina maken

Facebook pagina maken 1 Facebook pagina maken 1. Lid worden Open de browser (bijv Internet Explorer of Chrome) en typ www.facebook.com Als je al lid bent kun je hier in de bovenste vakjes je e-mail adres en wachtwoord invullen.

Nadere informatie

HANDLEIDING WWW.MARKETINGBANK.NL. Versie 1.0 2012

HANDLEIDING WWW.MARKETINGBANK.NL. Versie 1.0 2012 HANDLEIDING WWW.MARKETINGBANK.NL Versie 1.0 2012 Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Inloggen 4 3. Drie typen campagnematerialen 5 A. Algemeen campagne materiaal zoals banners en films (niet personaliseren

Nadere informatie

Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet

Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet Inloggen Surf naar www.instapinternet.nl of www.basisonline.nl. Vervolgens klikt u op de button Login links bovenin en vervolgens op Member Login. (Figuur

Nadere informatie

CampusDetacheringOnline. quick guide voor de relatie

CampusDetacheringOnline. quick guide voor de relatie CampusDetacheringOnline quick guide voor de relatie Dashboard Hoofdiconen Actie-icoon Badge Streamregel Stream Streamgroep Figuur 1. Dashboard, stream en andere onderdelen 2 CampusDetacheringOnline - quick

Nadere informatie

Maak in. je eerste. fotoboek! 10 stappen. Snelle handleiding voor Windowsversie 7.4 en hoger. Selecteer je beste foto s. Open het fotoboekprogramma.

Maak in. je eerste. fotoboek! 10 stappen. Snelle handleiding voor Windowsversie 7.4 en hoger. Selecteer je beste foto s. Open het fotoboekprogramma. Snelle handleiding voor Windowsversie 7.4 en hoger Maak in 10 stappen je eerste fotoboek! 1 Selecteer je beste foto s. Selecteer de foto s die je wilt gebruiken en verzamel ze in één folder op je computer.

Nadere informatie

Kinderzwerfboek laat alle kinderen lezen

Kinderzwerfboek laat alle kinderen lezen Kinderzwerfboek laat alle kinderen lezen Lezen is heel erg belangrijk voor je ontwikkeling. Kinderen die lezen, gaan gemiddeld drie jaar langer naar school. Hierdoor hebben ze later meer kans op een goede

Nadere informatie

Informatie mailing. Controle Op Verzekerdenrecht:... 2

Informatie mailing. Controle Op Verzekerdenrecht:... 2 Rotterdam, 16 december 2005 L.S. Begin december heeft u van ons een schrijven ontvangen, waarin wij u kort de aanstaande wijzigingen m.b.t. het nieuwe zorgstelsel hebben genoemd. Hierbij ontvangt u een

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden:

Algemene Voorwaarden: Algemene Voorwaarden: Op al onze leveringen zijn de Algemene Voorwaarden van RS Components van toepassing. Zie hiervoor onze catalogus of www.rsonline.nl of www.rsonline.be. Aanbiedingen gelden zolang

Nadere informatie

Handleiding Horesca Lieferink Online Bestelsysteem versie 3.6

Handleiding Horesca Lieferink Online Bestelsysteem versie 3.6 Handleiding Horesca Lieferink Online Bestelsysteem versie 3.6 Om gebruik te maken van het Horesca Lieferink Online Bestelsysteem dient u te beschikken over een door Horesca Lieferink toegekend gebruikersnaam

Nadere informatie

Maak in. je eerste. fotoboek! 10 stappen. Snelle handleiding voor Windowsversie 7.4 en hoger. Selecteer je beste foto s. Open het fotoboekprogramma.

Maak in. je eerste. fotoboek! 10 stappen. Snelle handleiding voor Windowsversie 7.4 en hoger. Selecteer je beste foto s. Open het fotoboekprogramma. Snelle handleiding voor Windowsversie 7.4 en hoger Maak in 10 stappen je eerste fotoboek! 1 Selecteer je beste foto s. Selecteer de foto s die je wilt gebruiken en verzamel ze in één folder op je computer.

Nadere informatie

Handleiding vacaturebank voor organisaties

Handleiding vacaturebank voor organisaties Handleiding vacaturebank voor organisaties Wilt u graag uw organisatie aanmelden voor onze vacaturebank? Weet u niet hoe u vacatures op onze website (www.mikado-vc.nl) kunt toevoegen? Of krijgt u een melding

Nadere informatie

Handleiding GlobeTrace Lite CMS V1.0

Handleiding GlobeTrace Lite CMS V1.0 GlobeTrace Lite App Dit is een handleiding voor het gebruik van het GlobeTrace Lite CMS. De GlobeTrace Lite App en het achterliggende systeem is volledig gratis te gebruiken. Mocht u vragen hebben over

Nadere informatie

Handleiding Facebook. SIR-55 Handleiding Facebook 1

Handleiding Facebook. SIR-55 Handleiding Facebook 1 Handleiding Facebook Registreren Facebook is een social network waarbij mensen met elkaar in contact komen. Het is gratis en voor iedereen, vanaf 14 jaar en ouder, toegankelijk. In deze handleiding wordt

Nadere informatie

een gedrukt fotoalbum maak je al in 10 stappen

een gedrukt fotoalbum maak je al in 10 stappen een gedrukt fotoalbum maak je al in 10 stappen simpele handleiding voor gratis albumsoftware voor Windows 1. welk thema heeft jouw fotoalbum? maak een goede selectie Zoek de foto s uit die je in het fotoalbum

Nadere informatie

Uw klant ontvangt een beveiligd Excelbestand. Hij kan het bestand openen en printen, maar uiteraard niet de inhoud, d.w.z. prijzen veranderen.

Uw klant ontvangt een beveiligd Excelbestand. Hij kan het bestand openen en printen, maar uiteraard niet de inhoud, d.w.z. prijzen veranderen. Dagelijks e-mailen van prijslijsten en offertes Het programma om offertes en prijslijsten te e-mailen wordt kortweg Offerteprogramma genoemd. Met dit programma verstuurt u in Excel gemaakt offertes en

Nadere informatie

Pumadrivers nieuwsbrief 3/2011

Pumadrivers nieuwsbrief 3/2011 Pumadrivers nieuwsbrief 3/2011 Van de voorzitter Ik heb in de eerste nieuwsbrief van dit jaar gezegd dat er nieuws moet zijn voor een nieuwe nieuwsbrief En nieuws hebben we zeker weer. Nieuwe bestuursleden

Nadere informatie

In deze Mastertraining gaan we dieper in op de opgeslagen doelgroep.

In deze Mastertraining gaan we dieper in op de opgeslagen doelgroep. Hi ondernemer, Welkom bij je eenmalige Mastertraining! In deze mail laten wij jou weten wat de laatste ontwikkelingen zijn in Facebookland. Elke maandag versturen wij een Masterplan mail naar onze zilver

Nadere informatie

KLANTEN HANDLEIDING GEBRUIK WEBWINKEL MARTENS KUNSTSTOFFEN BV

KLANTEN HANDLEIDING GEBRUIK WEBWINKEL MARTENS KUNSTSTOFFEN BV KLANTEN HANDLEIDING GEBRUIK WEBWINKEL MARTENS KUNSTSTOFFEN BV Welkom op de nieuwe webwinkel van Martens kunststoffen bv. Deze biedt u de mogelijkheid om bestellingen te plaatsen op het moment dat het u

Nadere informatie

Digitale nieuwsbrief via CMS QLiCT aanbieden

Digitale nieuwsbrief via CMS QLiCT aanbieden Digitale nieuwsbrief via CMS QLiCT aanbieden Tabblad E-mailing Het CMS van QLiCT biedt u de mogelijkheid om digitale nieuwsbrieven te versturen in HTML-formaat. Hiervoor dienen zich mensen op te geven

Nadere informatie

Dagboek Nederland onder water?! Komt Nederland onder water te staan? En wat kunnen jij en de politiek doen om dit te voorkomen?

Dagboek Nederland onder water?! Komt Nederland onder water te staan? En wat kunnen jij en de politiek doen om dit te voorkomen? Dagboek Dagboek Nederland onder water?! Komt Nederland onder water te staan? En wat kunnen jij en de politiek doen om dit te voorkomen? Dat het klimaat verandert is een feit. Je hoort het overal om je

Nadere informatie

Loopbaancheques telefonisch bestellen (via www.vdab.be)

Loopbaancheques telefonisch bestellen (via www.vdab.be) Loopbaancheques telefonisch bestellen (via www.vdab.be) U wil graag geholpen worden om de cheques te bestellen? Bel dan naar Sara op 03/239.54.67. 1. Samengevat: Te voorziene tijd: 10 minuten Houd uw Rijksregisternummer

Nadere informatie

CASESTUDY GEZIN MET UITGEVLOGEN KINDEREN

CASESTUDY GEZIN MET UITGEVLOGEN KINDEREN CASESTUDY GEZIN MET UITGEVLOGEN KINDEREN VOORWOORD Waarom een Case Study? Om een inzicht te geven in het beslis-traject dat potentiële tegelkopers doorlopen. Om mensen die in dezelfde situatie zitten van

Nadere informatie

Workshop Joël Woon-, tuin en bloemdecoratie Seizoen 2013-2014 1

Workshop Joël Woon-, tuin en bloemdecoratie Seizoen 2013-2014 1 Workshop Joël Woon-, tuin en bloemdecoratie Seizoen 2013-2014 1 Voorwoord Ook dit jaar ga ik weer met nieuwe ideeën van start en hoop dat het weer een leuk seizoen wordt! Er is weer een uitgebreid aanbod

Nadere informatie

Blog handleiding voor de Groenteman

Blog handleiding voor de Groenteman Blog handleiding voor de Groenteman In deze speciale bloggers handleiding voor de groenteman leest u informatie over wat dit sociale medium precies inhoudt en hoe u als groente en/of fruitspecialist een

Nadere informatie

Welkom op het ouderportaal Voor digitale informatie en online communicatie

Welkom op het ouderportaal Voor digitale informatie en online communicatie Handleiding Handleiding ouderportaal Welkom op het ouderportaal Voor digitale informatie en online communicatie Beste ouder(s)/verzorger(s), Met ingang van juni 2013 krijgen de ouders van leerlingen op

Nadere informatie

HANDLEIDING HEUTINK.NL BESTELLIJSTEN

HANDLEIDING HEUTINK.NL BESTELLIJSTEN HANDLEIDING HEUTINK.NL BESTELLIJSTEN Geachte relatie, Bijgaand vindt u de handleiding bestellijsten. In deze handleiding gaan wij dieper in op het beheren en gebruiken van meerdere bestellijsten, het kopiëren

Nadere informatie

1. Google Account Een Google account aanmaken

1. Google Account Een Google account aanmaken Handleiding Google account 1) Een Google account aanmaken 2) Inloggen en uitloggen Waarom een google account aanmaken als u foto s wilt bekijken? Google biedt een gratis opslag aan voor het uploaden van

Nadere informatie

Algemeen. HOME startpagina. NBD BIBLION achtergrondinformatie. AANBIEDINGEN overzicht acties. CONTACT speciale verzoeken indienen

Algemeen. HOME startpagina. NBD BIBLION achtergrondinformatie. AANBIEDINGEN overzicht acties. CONTACT speciale verzoeken indienen Algemeen 1 HOME startpagina NBD BIBLION achtergrondinformatie 1 AANBIEDINGEN overzicht acties CONTACT speciale verzoeken indienen 2 2 Als u al een account heeft dan kunt u hier rechtstreeks inloggen. Uw

Nadere informatie

Katarina Natalie Andersen. 51 DIY projecten

Katarina Natalie Andersen. 51 DIY projecten Katarina Natalie Andersen 51 DIY projecten 02 Inhoud voorwoord 8 inspiratie 11 hulpstukken 12 beton 15 tafellamp......................................... 18 eierdopje.........................................

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding SocSoc Versie 4 februari 2013. Inhoud. 1. Inschrijven. 2. Oproep zoeken en erop reageren. 2.1 Inloggen

Gebruikers Handleiding SocSoc Versie 4 februari 2013. Inhoud. 1. Inschrijven. 2. Oproep zoeken en erop reageren. 2.1 Inloggen Gebruikers Handleiding SocSoc Versie 4 februari 2013 Inhoud 1. Inschrijven 2. Oproep zoeken en erop reageren 2.1 Inloggen 2.2 Twee manieren om oproepen te zoeken 2.2.1 Oproep zoeken per rubriek 2.2.2 Oproep

Nadere informatie