Terugblik ALV / Spijt / Gericht trainen / Start2Bike

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Terugblik ALV / Spijt / Gericht trainen / Start2Bike"

Transcriptie

1 Maart 2015 Terugblik ALV / Spijt / Gericht trainen / Start2Bike Een boordevolle nieuwsbrief met de hoogtepunten van de Algemene Ledenvergadering, een oprecht excuses van het bestuur aan de jubilarissen, aandacht voor gericht trainen en de Mergelheuvelland 2- Daagse, Start2Bike en nog veel meer! Terugblik ALV Onze Algemene Ledenvergadering van maandag 2 maart was goed bezocht. Alle stoelen waren bezet en er moesten zelfs enkelen staan. Een mooi teken dat het leeft binnen onze vereniging! Kort de hoogtepunten op een rij, de volledige notulen volgen binnenkort: De contributie voor 2016 voor hoofdleden wordt verhoogd van 51,- naar 55,-. Het voorstel van het bestuur was om het met 1 euro te verhogen. De reactie daarop was dat we daarmee altijd achterliepen met de jaarlijkse verhoging door de NTFU. Uit de zaal kwam de suggestie om iets meer te verhogen naar 55 euro. Dit voorstel is met een meerderheid van stemmen aangenomen. De contributie voor gezinsleden stijgt procentueel mee van 29,- naar 33,- MTB Financiën De kascommissie gaf zoals dat heet decharge aan het bestuur en keurde hiermee de boekhouding van 2014 goed. Marcel Nijhof en Willem Dijkema werden door penningmeester Marco Ensing hartelijk bedankt voor hun werk als kascommissie. Willem Dijkema en Harald Zegeren zijn aangesteld als de commissie sie voor Astrid Schelvis is reservelid. Heren en dame, dank voor jullie aanmelding! Arnoud van Heumen presenteerde de MTB plannen voor 2015: 2014 was een jaar van goede ideeën, opstarten en opzetten, zoals de nieuwe MTB-trainers, de clinics en de trainingen wordt een jaar van uitbouwen en structureren. Zo worden bijvoorbeeld een aantal Fiets-Fit trainers ook opgeleid tot MTB NTFU 2 trainer, komt er regelmaat in de trainingen en een schema voor de trainers. Zo rusten niet alle activiteiten op dezelfde schouders.

2 Race Ook de liefhebbers op de racefiets komen in 2015 aan hun trekken, zo presenteerde Jurgen Holslag: Zoals je al gelezen of gehoord hebt starten er op 7 april gerichte wegtrainingen, naast de reguliere wegtrainingen. Iedereen kan hier aan meedoen. Het doel is de Mergelheuvelland 2- daagse op 19 en 20 september. Verderop in de nieuwsbrief lees je meer hierover. Ook staat veiligheid van jou en andere weggebruikers hoog in het vaandel. Sinds zondag 1 maart zijn 13 van onze wegkapiteins gediplomeerd door de NTFU. Zij krijgen dit jaar ook een EHBO/reanimatiecursus aangeboden. De reguliere trainingsgroepen worden aangevuld met een snelle groep of S1/P1 groep op zondag; een snellere groep boven die van Truus Lucas en Gerard Hondebrink. Communicatiecommissie De communicatiecommissie gaat in 2015 verder met het verbeteren van onze middelen: Zo wordt er achter de schermen al gewerkt aan een nieuw format voor de nieuwsbrief. Hiermee willen we de leesbaar verbeteren en een beter podium bieden voor onze sponsoren. Vergroten van het sociale online clubhuis voor onze leden: Facebook. Ruiten Drie kent op Facebook besloten groepen, alleen toegankelijk voor leden. Hier delen veel leden hun fietsplezier. Deze communicatie onderling verbeterde in 2014 merkbaar de contacten tijdens de ritjes en activiteiten. Mensen leren elkaar beter kennen. Dit willen wij voortzetten en uitbreiden. Sponsorcommissie Goed nieuws van de sponsorcommissie: Bert Hondebrink en Hans Ravers hebben nieuwe leden voor de sponsorcommissie gevonden. Deze twee enthousiaste heren gaan het sponsorbeleid een nieuwe boost geven; Jeroen Mutter en Jacco Holter. Heren, hartelijk dank voor jullie aanmelding, veel plezier en succes! Het spijt ons Tijdens de Algemene Ledenvergadering wilde het bestuur de jubilarissen in het zonnetje zetten. Dat hebben we bij de leden die 25 jaar lid zijn niet goed gedaan en dat spijt ons. Omdat de gebruikelijke klokjes op waren, hadden we een andere attentie bedacht voor de 25-jaars jubilarissen. Hoewel vol goede bedoelingen sloegen we de plank mis met alleen een tasje met sportvoeding. Dat vinden we erg jammer en daarvoor hebben we onze excuses aangeboden aan de jubilarissen. En nu? Nu gaan we aan de slag om dit goed te maken én te zorgen dat dit niet meer gebeurd. Samen met één of meer jubilarissen bedenken we een geschikte attentie. 12,5 jaar bij Ruiten Drie: Gerrit Hondebrink neemt een speldje in ontvangst. Voor de 25-jaars jubilarissen komt een nieuwe geschikte attentie.

3 Excellente erwtensoeptocht De erwtensoep smaakte heerlijk en was na de ritten op de mountainbike of racefiets zeer verdiend. Zondag 1 maart lieten zo n 80 leden het zich goed smaken. De komst van het voorjaar was gevierd, de ene hagelbui door de vingers gezien. Trainers Afgelopen jaar is onze vereniging twee NTFU raceinstructeurs rijker geworden: Hans Scheerder en Marco Haselbekke. Hans en Marco zetten in 2015 hun opgedane kennis en kunde in voor onze vereniging. Hierbij worden ze ondersteund worden door Gerrit Teunis en Jurgen Holslag. Af en toe eens aansluiten bij de trainingen kan altijd, maar dan mis je de opbouw. Aanmelden en meer info Lees alle informatie, bekijk de presentaties van de voorlichtingsavond van 17 februari en meld je voor 1 april aan via de site Trainingen > Gericht trainen: _trainen_mh2d.php Wil je zien hoe het was? Bekijk dan het filmpje door Koos Visser op Facebook: Nog een woord van welgemeende dank voor de voorrijders Hans Ravers, Erwin Willemsen, Hans Scheerder en MTBtrainers Tonny Post, Arjan en Bo Reink, Koos Visser, Ruben van Loon en Arnoud van Heumen. Gerichte racetrainingen / MH2D Veel leden waren al naar de voorlichtingsbijeenkomst van 17 februari en weten al naadje van de kous. Jij nog niet? Lees snel verder: Vanaf dinsdag 7 april start Ruiten Drie met gerichte trainingen voor de racefiets. Om de week zijn er voor alle leden specifieke trainingen, naast de reguliere wegtrainingen. Dan werk je gericht aan je (klim)conditie, kracht en uithoudingsvermogen. MH2D Het einddoel is de mooie Mergelheuvelland 2- daagse ( in het weekend van 19 en 20 september. Daar gaan we als Ruiten Drie met een groep leden heen. Het is voor iedereen, alle snelheden en ook voor mountainbikers! Geef je voor 1 april op voor de MH2D. Pas op de plaats In dit geval, in jouw portemonnee of in zo n handig plastic hoesje waar mensen ook hun smartphone instoppen. Het gaat namelijk om de nieuwe NTFUpasjes. Deze kon je op 1 en 2 maart ophalen bij de Liedenbaum. Vanaf nu zijn ze op te halen bij elke informatieavond in de Schöppe, elke eerste maandag van de maand. Je kunt het pasje ook laten opsturen, vul op de site het formulier in en voor 2,50 ligt jouw pasje op de deurmat. aart_opsturen.php. Meer informatie via ledenadmi@ruitendrie.nl.

4 Jan Materiaal heeft het voor elkaar Als vereniging heeft Ruiten Drie aardig wat materiaal liggen. Denk bijvoorbeeld aan wat je nodig hebt voor de Hel van Twente, Mosbeektoer en Lageveldtoer, trainingen en clinics. Gelukkig zorgt materiaalman Jan Haselbekke er met andere leden voor dat het materiaal weer prima voor elkaar is. Wat is er zoal gebeurd? Last but not least, Jan Haselbekke heeft de Ruiten Drie opslag volledig opnieuw ingericht en er een materiaallijst bij gemaakt. Hierdoor ligt al het materiaal op één locatie en is inzichtelijk waarover de vereniging beschikt. Heb je vragen of heb je wat nodig? Neem dan contact op met Jan via Start2Bike start 12 april Start met Start2Bike op 12 april. Het is de nieuwe naam voor Fiets-Fit, maar al het goede van deze succesformule blijft behouden: laagdrempelige clinics voor beginnende wielrenners en mountainbikers, dames en heren. In deze voorjaarseditie biedt Ruiten Drie maar liefst drie smaken aan: Jan Haselbekke en Henrieke Pasman hebben alle EHBO koffers nagekeken en aangevuld. Jan Haselbekke heeft in samenwerking met Koopman Tweewielers de Ruiten Drie bus voorzien van nieuwe sets racewielen en een ophangsysteem voor de wielen. Jan Haselbekke en Gerard Hondebrink hebben een marktkraam aangeschaft voor bijvoorbeeld de derde verzorgingspost van de Hel van Twente. Voor Start2Bike (zie hiernaast) zijn racefietsen, MTB s en helmen aangeschaft in verschillende maten. De fietsen en helmen worden betaald vanuit de subsidie (Landelijke Sportimpuls) en zijn mede mogelijk gemaakt door samenwerking van Sensa Bikes en Koopman Tweewielers. Daarnaast zijn voor de race- en MTB- instructeurs rugzakken met inhoud aangeschaft. 1. Start2Bike - racefiets, voor dames en heren. 2. Start2Bike racefiets, ladies only. 3. Start2Bike MTB, voor dames en heren. Dus zit jouw neefje, nichtje, buurvrouw of tante te springen om een nieuwe hobby? Hebben zij een schitterende fiets in de schuur, maar geen idee hoe die te gebruiken? Stuur ze dan naar en laat ze meedoen. De afgelopen jaren vinden steeds meer mensen de weg naar de Ruiten Drie via Dus alvast de complimenten naar de trainers van deze voorjaarseditie: Saskia Rikkerink, Koos Visser, Danny de Graaf, Hans Scheerder, Tonny Post en Arjan Reink!

5 Laat je keuren! Wil je weten hoe het met je conditie is? Of je straks de Mont Ventoux op kan knallen of de Lemelerberg? Laat je keuren! Ruiten Drie leden kunnen collectief een sportkeuring doen bij het OCON in het ziekenhuis van Hengelo. Des te meer mensen er mee doen, des te goedkoper het wordt. Geef je voor 1 april op bij Henry Hofkamp of Truus Lucas via truuslucas14@gmail.com (let op het adres) of henryhofkamp@hotmail.com. Lees meer informatie in de van 5 maart. Frank Veneman fietst voor Ronald McDonald Kinderfonds Ruiten Drie lid Frank Veneman doet met 9 collega s van PANalytical uit Almelo mee aan HomeRide 2015, een spectaculaire fondsenwervende fietstocht voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Zij fietsen non-stop van Groningen naar Maastricht, langs Ronald McDonald Huizen en Ronald McDonald Vakantielocaties. Sponsor, help of juich mee. Meer informatie via Meer informatie Hel zoekt verse krachten Je hoort het niet vaak; de Hel is waar je zijn moet. Zolang het over onze Hel van Twente gaat natuurlijk. Afgelopen ledenvergadering is het nog eens benadrukt, deze schitterende tocht is één van de kroonjuwelen van Ruiten Drie. De grootste doordeweekse tocht van Nederland, een tocht met landelijke uitstraling. Heb je vragen, wil je ergens meer informatie over of heb je juist tips? Wil je iets in de nieuwsbrief laten zetten of heb je een goed idee en zoek je medestanders of wat dan ook? Aarzel niet en mail het naar redactie@ruitendrie.nl. Op termijn willen we deze bijna 27-jarige kuitenbijter tot een officiële NTFU klassieker maken. En daar hebben we jou voor nodig. Coördinator Gerard Hondebrink zoekt nog vrijwilligers voor allerhande klusjes voor de aankomende tocht van woensdag 20 mei. Meld je aan via gerardhondebrink@gmail.com.

6 Evenementenkalender Het was goed toeven in de lentezon van zondag 8 maart. Beim Schweinswirt, net over de grens bij Ootmarsum, smaakten de kaffee und kuchen weer prima! 31 maart 2015 Start avondtrainingen 1 april 2015 Deadline inschrijven MH2D 7 april 2015 Start gericht trainen met Marco, Hans, Gerrit en Jurgen 12 april 2015 Start Start2Bike (voorheen Fiets-Fit) 20 mei 2015 Hel van Twente Nieuwe datum volgt! MTB Bad Iburg 19 en 20 september 2015 Mergelheuvelland 2-daagse (MH2D) 18 oktober 2015 MTB Lageveldtoer *nieuw! 20 december 2015 MTB Mosbeektoer

7 SportvoedingWebshop.com lanceert eigen sportvoeding merk Na iets meer dan 6 jaar is het zover: SportvoedingWebshop.com lanceert op vrijdag 3 april om uur een eigen sportvoeding merk! Tijdens een spetterende avond, vol sport, voeding, muziek, enthousiasme en plezier presenteren Gert Korblet, Henk-Jan Koershuis en hun team vol trots hun eigen sportvoeding merk in hun vernieuwde winkel in Geesteren. Ruiten Drie welkom Gert en Henk-Jan nodigen graag alle leden van Ruiten Drie uit: We zijn trots op ons nieuwe product: Een absoluut klasse productlijn. Krachtig. Stoer. Anders. Hoogwaardig. Eerlijk en dus geen kunstmatige smaak- of kleurstoffen en conserveringsmiddelen waar mogelijk. Wij ontmoeten op 3 april graag sporters uit het gehele land en zeker de leden van Ruiten Drie. Dus, meld je aan en kom! Aanmelden en actie Aanmelden is verplicht: stuur een met je naam naar info@sportvoedingwebshop.com. Vermeld aub als onderwerpregel: Opgave 3 april. En het zal het waard zijn: iedereen die een sportvoeding pakket koopt van 50,- ontvangt een professionele rugzak. En geloof ons. Dit sportvoeding pakket van 50,- is zéér interessant. De avond begint om uur en duurt ongeveer tot uur. Lees meer informatie over deze bijzondere avond via Als je hun bericht via Facebook deelt maak je ook nog eens kans op een volledig tenue naar keuze. Henk-Jan en profrenner Tom-Jelte Slagter in de winkel in Geesteren.

Sponsorcommissie / MTB / Race / Vrijwilligers / Fietskleding / Evenementen

Sponsorcommissie / MTB / Race / Vrijwilligers / Fietskleding / Evenementen December 2014 Sponsorcommissie / MTB / Race / Vrijwilligers / Fietskleding / Evenementen Met Sinterklaas achter de rug en de feestdagen voor de deur is dit de laatste nieuwsbrief van 2014. Op naar 2015!

Nadere informatie

Sponsorcommissie ie / Brood / Hel / Bennie

Sponsorcommissie ie / Brood / Hel / Bennie April 2015 Sponsorcommissie ie / Brood / Hel / Bennie April. De maand waarin er veel start. De maand waarin sommige fietsdoelen bepaald of al gehaald worden. Denk aan de toerversies van de Ronde van Vlaanderen

Nadere informatie

MTB. Special. MTB winterprogramma. Oktober 2014

MTB. Special. MTB winterprogramma. Oktober 2014 Oktober 2014 MTB Special Een MTB special. Bijna alle onderwerpen gaan over het mountainbiken bij Ruiten Drie: het MTB winterprogramma, Fiets-Fit MTB, Oproep onderhoud Twickelroute, MTB ritjes op di/wo/do/zo,

Nadere informatie

Van het bestuur / Wolkje, zonnetje, Hel / Activiteiten

Van het bestuur / Wolkje, zonnetje, Hel / Activiteiten Juni 2015 Van het bestuur / Wolkje, zonnetje, Hel / Activiteiten En toen was het alweer juni. Korte broeken, lange avonden. De avondtrainingen tellen al bijna meer kilometers dan de zondagochtendritten.

Nadere informatie

20 January 2016 Jaargang 3 nummer 1. Van de redactie

20 January 2016 Jaargang 3 nummer 1. Van de redactie Van de redactie Zondag is het weer zover. De weersverwachtingen zijn gunstig, het parcours ligt er goed bij en de voorbereidingen zijn getroffen. Nu nog dit weekend met zijn allen de schouders er onder

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DOK TOER Oktober 2013

NIEUWSBRIEF DOK TOER Oktober 2013 Inleiding In ons wegprogramma hebben wij nog twee tochten staan voor de maand oktober. De Sluitingstocht is in hetzelfde weekeinde als de eerste ATB-tocht van de gezamenlijke verenigingen in de Kop van

Nadere informatie

Wieler Tourclub Dinxperlo. Welkomstboekje met tal van nuttige tips voor nieuwe leden [Geef tekst op]

Wieler Tourclub Dinxperlo. Welkomstboekje met tal van nuttige tips voor nieuwe leden [Geef tekst op] Wieler Tourclub Dinxperlo Welkomstboekje met tal van nuttige tips voor nieuwe leden - 0 -[Geef tekst op] Inhoudsopgave Welkom bij WTC Dinxperlo...- 2 - Lid zijn van de WTC...- 2 - Algemene informatie...-

Nadere informatie

AANVULLING TOOLKIT FONDSENWERVING TIPS PERSBENADERING

AANVULLING TOOLKIT FONDSENWERVING TIPS PERSBENADERING AANVULLING TOOLKIT FONDSENWERVING TIPS PERSBENADERING groningen((((( over(de afsluitdijk amsterdam 500(KM binnen 24(uur utrecht veldhoven valkenburg MAASTRICHT( FINISH 500(km Versie: februari 2013 Stap

Nadere informatie

Maatschappelijke Stages

Maatschappelijke Stages Maatschappelijke Stages Inhoudsopgave 3 4 4 6 7 8 11 12 13 15 Inleiding Wat is een Maatschappelijke Stage? De stage Overzicht belangrijke data Hulp bij het zoeken naar stageplekken De eindopdracht en de

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 4 April 2015 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar: Cliëntzeggenschap,

Nadere informatie

Welkomstboekje met tal van nuttige tips voor nieuwe leden. Wieler Tourclub Dinxperlo. -[Geef tekst op] - 1 -

Welkomstboekje met tal van nuttige tips voor nieuwe leden. Wieler Tourclub Dinxperlo. -[Geef tekst op] - 1 - Wieler Tourclub Dinxperlo Welkomstboekje met tal van nuttige tips voor nieuwe leden -[Geef tekst op] - 1 - Inhoudsopgave Welkom bij de WTC Dinxperlo---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie ON DE NIEUWSBRIEF VAN DE GEZELLIGSTE VERENIGING VAN AMERSFOORT NOORD EN OMSTREKEN Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie 2. Vanuit de jeugdcommissie a. Trainers bedankt b. Hoe gaan we met elkaar om

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSPRAAT VRIJWILLIGERSPRAAT DECLARATIE KILOMETERVERGOEDINGEN. Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenbörg'

VRIJWILLIGERSPRAAT VRIJWILLIGERSPRAAT DECLARATIE KILOMETERVERGOEDINGEN. Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenbörg' NIEUWSBRIEF 3 JULI 2011 Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenbörg' Eikenlaan 34 9697 RW Blijham tel 0597-565500 www.blanckenborg.nl VRIJWILLIGERSPRAAT Clarie de Boer Vrijwilligerscoördinator clarie.deboer@blanckenborg.nl

Nadere informatie

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen.

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen. Informatie voor de ouders van onze jeugdleden. Allereerst willen wij jullie van harte welkom heten bij onze vereniging. D.m.v. dit informatie bulletin willen wij jullie alvast een beetje wegwijs maken

Nadere informatie

voor 29% was gezelligheid de aanleiding makkelijk als iemand weg weet zegt 4% 2% wil als sponsor betrokken zijn 2% werd lid vanwege onze clubkleding

voor 29% was gezelligheid de aanleiding makkelijk als iemand weg weet zegt 4% 2% wil als sponsor betrokken zijn 2% werd lid vanwege onze clubkleding Enquêtevragen Aantal verwerkte lijsten Antwoorden 55 ontvangen antwoorden, is 50% van onze leden 1. aantal jaren lid van club leden die geantwoord hebben zijn gemiddeld 10,7 jaren lid 2. waarom lid geworden

Nadere informatie

Informatieblad W.V. De Jonge Renner Wielrennen Jeugd

Informatieblad W.V. De Jonge Renner Wielrennen Jeugd Informatieblad W.V. De Jonge Renner Wielrennen Jeugd Inhoudsopgave 1. Voorwoord 2. Contact 3. Ik vind wielrennen heel leuk hoe nu verder? 4. Trainingen 5. Huisregels 6. Jeugdcategorieën 7. Materiaal 8.

Nadere informatie

Informatiefolder Jeugdwielrennen

Informatiefolder Jeugdwielrennen RTV de Zwaluwen Fabriekstraat 47 7005 AP Doetinchem KVK 40119634 KNWU 20370 NTFU 105167 Website rtvdezwaluwen.nl Email info@rtvdezwaluwen.nl Rek. Nr. 3843.99.231 Informatiefolder Jeugdwielrennen Welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief najaar 2013. Neeltje Jans - Zoutelande met de bus!

Nieuwsbrief najaar 2013. Neeltje Jans - Zoutelande met de bus! Nieuwsbrief najaar 2013 Neeltje Jans - Zoutelande met de bus! Exclusief voor Loopgroep Zeeland leden kunnen wij op zaterdag 14 september met de bus van Zoutelande naar Neeltje Jans. Dat betekent dat je

Nadere informatie

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10 Nieuwsbrief nr. 93 jaargang 9 februari 2013 Hallo allemaal, In deze uitgave aandacht voor de algemene ledenvergadering. Iedereen is van harte harte welkom! In de bijlage staan de notulen van vorig jaar.

Nadere informatie

Sportweetje. Het Katwijkse. sportieve toekomst! naar een. Nieuws, trends en tips voor een gezond en sportief verenigingsleven

Sportweetje. Het Katwijkse. sportieve toekomst! naar een. Nieuws, trends en tips voor een gezond en sportief verenigingsleven Het Katwijkse Sportweetje Nieuws, trends en tips voor een gezond en sportief verenigingsleven digitale nieuwsbrief voor het verenigingsleven editie 2015.2 klik en lees het artikel van uw interesse volg

Nadere informatie

In deze vierde nieuwsbrief van dit seizoen willen wij u vanuit het bestuur weer informeren over een aantal zaken.

In deze vierde nieuwsbrief van dit seizoen willen wij u vanuit het bestuur weer informeren over een aantal zaken. Nieuwsbrief maart 2019 Beste leden en ouders van leden, In deze vierde nieuwsbrief van dit seizoen willen wij u vanuit het bestuur weer informeren over een aantal zaken. Bestuurlijk nieuws Zoals gemeld

Nadere informatie

TRAININGSCOACH AFRICA CLASSIC

TRAININGSCOACH AFRICA CLASSIC TRAININGSCOACH AFRICA CLASSIC Hard work, magic moments: starting now! Africa Classic voert over glooiende paden van steenslag, zand en stof. In zes dagen leg je in de hitte veel kilometers en hoogtemeters

Nadere informatie

Bij deze ontvangen jullie de zomer editie van 2015. Met deze nieuwsbrief willen wij jullie graag op de hoogte brengen van diverse zaken.

Bij deze ontvangen jullie de zomer editie van 2015. Met deze nieuwsbrief willen wij jullie graag op de hoogte brengen van diverse zaken. Nieuwsbrief Avéna Zomer 2015 Beste leden, Bij deze ontvangen jullie de zomer editie van 2015. Met deze nieuwsbrief willen wij jullie graag op de hoogte brengen van diverse zaken. Algemene ledenvergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

TrainingsCoach. Hard work, magic moments: starting now! TrainingsCoach Kenya Classic

TrainingsCoach. Hard work, magic moments: starting now! TrainingsCoach Kenya Classic TrainingsCoach Hard work, magic moments: starting now! TrainingsCoach Kenya Classic De Kenya Classic voert door open savannegebied en dichte bergketens, steeds met uitzicht op paden van steenslag, zand

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5 Nieuwsbrief nr. 68 jaargang 7 januari 2011 Hallo allemaal, Om te beginnen wil de redactie van de nieuwsbrief jullie een goed, gezond en sportief 2011 wensen. We hopen dat alle goede voornemens uit gaan

Nadere informatie

CK TRA Last Gear J a a r g a n g 1 0 - n r. 6 6 m a a r t 2 0 1 2

CK TRA Last Gear J a a r g a n g 1 0 - n r. 6 6 m a a r t 2 0 1 2 TRACK Last Gear Jaargang 10 - nr. 66 maart 2012 Voorwoord 2 door: Hedwig de Leeuw den Bouter (voorzitter) 3 Bestuursinformatie BESTUUR Dagelijks bestuur Algemeen bestuur COMMISSIES CONTACTPERSOON MAILADRES

Nadere informatie

In deze eerste nieuwsbrief vele onderwerpen, leuk en informatief!

In deze eerste nieuwsbrief vele onderwerpen, leuk en informatief! Ouderkerk aan de Amstel, 18 september 2015 Nieuwsbrief 1, seizoen 2015-2016 Beste ouders/verzorgers en overige leden, We zijn weer begonnen! In deze eerste nieuwsbrief vele onderwerpen, leuk en informatief!

Nadere informatie

digitil 18 - aug 2014

digitil 18 - aug 2014 digitil 18 - aug 2014 In deze digitil: Reünie op zondag 24 augustus Men s Night op dinsdag 26 augustus Ladies Night op woensdag 27 augustus Zaterdag 30 augustus tennisclinic Sjeng Schalken Jubileum loterij

Nadere informatie

Algemeen Jaarverslag 2015 WTC NijeRieders

Algemeen Jaarverslag 2015 WTC NijeRieders Algemeen Jaarverslag 2015 WTC NijeRieders WTC NijeRieders Gevestigd in Nijeveen www.wtcnijerieders.nl info@wtcnijerieders.nl Dit jaarverslag is gemaakt door: Henri Koster voorzitter Roelof Schonewille

Nadere informatie

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven.

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste BarEnd(st)ers, De wintertijd is ingegaan maar dit is geen reden

Nadere informatie

Brugklasgids 2016. Een zee aan mogelijkheden!

Brugklasgids 2016. Een zee aan mogelijkheden! Brugklasgids 2016 Een zee aan mogelijkheden! 02 03 Hallo bijna-brugklasser! Nog even en dan ga je naar de brugklas! Spannend, maar vooral ook leuk. Je wilt natuurlijk naar een school waar jij je thuis

Nadere informatie

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark.

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark. Agenda: zie website Draadloos Internet 1 Waar zijn ze gebleven 1 Groene Club actie 2 Pompdagen 3 Opknappen park 3-4 Oproep najaarscompetitie 4 Speciale ledenpas 5 BBQ 5 Jeugdtoernooien 6-7 Draadloos Internet

Nadere informatie

Hoi! Bestuursfuncties beschikbaar

Hoi! Bestuursfuncties beschikbaar Hoi! We vonden het weer hoog tijd voor een nieuwsbrief. Dus hier is hij dan, vers van de pers, de inkt is nog nat. Lees deze goed door, er staan best wat zaken in die de aandacht verdienen. Bestuursfuncties

Nadere informatie

De zomervakane is bijna voorbij, dus de badminton gaat weer beginnen!

De zomervakane is bijna voorbij, dus de badminton gaat weer beginnen! Algemeen De zomervakane is bijna voorbij, dus de badminton gaat weer beginnen! De eerste speelavond voor de jeugd is woensdag 26 augustus van 18.30 tot 20.00. De laatste speelavond voor de jeugd is op

Nadere informatie

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven.

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste Bar End(st)er, De laatste maand van het jaar is begonnen, feestdagen,

Nadere informatie

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven.

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste BarEnd(st)er, Heb je het ook gemerkt? Het was meer dan 20 graden

Nadere informatie

Maatschappelijke Stages

Maatschappelijke Stages Maatschappelijke Stages Inhoudsopgave 3 4 4 6 7 8 11 12 13 15 Inleiding Wat is een Maatschappelijke Stage? De stage Overzicht belangrijke data Hulp bij het zoeken naar stageplekken De eindopdracht en de

Nadere informatie

Eerste overleg, 22 oktober 2014. Welkom

Eerste overleg, 22 oktober 2014. Welkom Eerste overleg, 22 oktober 2014 Welkom Introductie Uit welke personen bestaat het feestweek comité? Hans Wind, Alex Mollema, Esther Ottens, Luit Oomkes, Paul Witkamp Doel van deze avond? Toelichting geven

Nadere informatie

Update bestuur Badminton Club t Gooi

Update bestuur Badminton Club t Gooi Update bestuur Badminton Club t Gooi April 201 7 Martin Warmelink Voorzitter EN NU EVEN SERIEUS: WIE WORDT ONZE NIEUWE VOORZITTER?? Nog een maand of 2, dan zit het badminton-seizoen er weer op. We zijn

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF APRIL 2004. Netwerk Brandweervrouwen LEDENVERGADERING

NIEUWSBRIEF APRIL 2004. Netwerk Brandweervrouwen LEDENVERGADERING NIEUWSBRIEF APRIL 2004 Netwerk Brandweervrouwen LEDENVERGADERING We kunnen terugkijken op een goede ledenvergadering met zeer betrokken leden. In deze nieuwsbrief geven we een korte impressie van een aantal

Nadere informatie

Tips voor het volgen van de MUSIC & MEMORY Certificatietraining

Tips voor het volgen van de MUSIC & MEMORY Certificatietraining Tips voor het volgen van de MUSIC & MEMORY Certificatietraining Welkom bij Music & Memory! In dit document geven we je advies over de manier waarop je het beste kunt deelnemen aan de Music & Memory Certificatie

Nadere informatie

(je kunt deze vragen stellen aan sporters, ouders, trainers, bestuurders)

(je kunt deze vragen stellen aan sporters, ouders, trainers, bestuurders) Intro Naam sportbendelid: Leeftijd: Evt. beperking: Naam vereniging die wordt getest: Plaats vereniging: Hieronder vind je vragen die je tijdens de Sportbendetest kunt stellen. Je kunt zoveel vragen stellen

Nadere informatie

Handleiding Facebook Ruiten Drie

Handleiding Facebook Ruiten Drie Handleiding Facebook Ruiten Drie Dit document geeft een beschrijving hoe je als Ruiten Drie lid toegang kunt krijgen tot de Facebook pagina en de verschillende besloten groepen binnen de Ruiten Drie vereniging.

Nadere informatie

Workshop NTFU. 06 juni 2015 NTFU

Workshop NTFU. 06 juni 2015 NTFU Workshop NTFU 06 juni 2015 NTFU Programma Voorstellen: 2 kanten Verwachtingen & programma Doelstelling Start-2-bike Beginsituatie Uitgangspunten & visie Plezier Methodiek achter start-2-bike Verwachtingen

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr februari 2017 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 9, nr februari 2017 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 23 15 februari 2017 In dit nummer: Ouderavond en koffie-uurtje MT Bereikbaarheid school Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Ander nieuws Ouderavond woensdag 22

Nadere informatie

Maatschappelijke Stages

Maatschappelijke Stages Maatschappelijke Stages Gerrit van der Veen College Inhoudsopgave Inleiding 3 Wat is een Maatschappelijke Stage? 4 De stage 4 Overzicht belangrijke data 6 Hulp bij het zoeken naar stageplekken 7 De eindopdracht

Nadere informatie

Q1 Hoe heb je Gaul! leren kennen?

Q1 Hoe heb je Gaul! leren kennen? Q1 Hoe heb je Gaul! leren kennen? Beantwoord: 54 Overgeslagen: 0 Via vrienden of kennissen Via internet Via de flyer Via een artikel Anders, Via vrienden of kennissen Via internet Via de flyer Via een

Nadere informatie

Welkom op de 1 e Algemene Ledenvergadering van:

Welkom op de 1 e Algemene Ledenvergadering van: Welkom op de 1 e Algemene Ledenvergadering van: AGENDA Opening Doel oprichten OWsome bikers, wielervereniging IJsselland Benoemen bestuursleden Huishoudelijk reglement Verslag penningmeester Sponsorplan

Nadere informatie

Handboek voor de jeugdtrainingen Cycling Lemelerveld

Handboek voor de jeugdtrainingen Cycling Lemelerveld Handboek voor de jeugdtrainingen Cycling Lemelerveld INLEIDING Cycling Lemelerveld is van oudsher een vriendenclub, opgericht door oud voorzitter Gerrit Stappenbelt. Momenteel heeft de club zo'n 125 leden.

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Inzameling voor vluchtelingen

In deze nieuwsbrief. Inzameling voor vluchtelingen regel van de week Ik houd me aan de regels van de school. belangrijke data 15 september informatieavond voorgezet onderwijs voor de ouders uit groep 7 en 8 24 september informatieavond social media 7 oktober

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 3 jaargang 15 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 6 Directiepraatje Kennismakingskamp: Afgelopen week hebben alle

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering. Clubdag 10 mei

Algemene ledenvergadering. Clubdag 10 mei Let op! 26 april a.s. (koningsdag) worden er geen trainingen gegeven. Algemene ledenvergadering april 2014 Het bestuur nodigt hierbij alle leden uit voor de algemene ledenvergadering op maandag avond 12

Nadere informatie

TYPISCH YARDEN. Eerste editie. Typisch Yarden Kick-off: Een korte terugblik. In deze uitgave

TYPISCH YARDEN. Eerste editie. Typisch Yarden Kick-off: Een korte terugblik. In deze uitgave TYPISCH YARDEN Typisch Yarden Nieuwsbrief Eerste editie, juni 2013 Eerste editie De Typisch Yarden nieuwsbrief verschijnt onregelmatig en is bedoeld voor alle collega s van de divisie Uitvaartverzorging

Nadere informatie

Tips om geld in te zamelen voor Dokters van de Wereld.

Tips om geld in te zamelen voor Dokters van de Wereld. Tips om geld in te zamelen voor Dokters van de Wereld. Naast de sportieve uitdaging van bijna 500 kilometer te fietsen naar Amsterdam en terug, wacht er nu nog een tweede uitdaging: zoveel mogelijk geld

Nadere informatie

Gamma Yamaha R125 Cup

Gamma Yamaha R125 Cup Gamma Yamaha R125 Cup NIEUWSBRIEF 26 november 2015 Hallo familie, vrienden en sponsors Nieuwsbrief over het trainingsjaar op de gamma Yamaha in 2015. Zoals de meeste van jullie weten heb ik eind juni mijn

Nadere informatie

Maatschappelijke Stages

Maatschappelijke Stages Maatschappelijke Stages Inhoudsopgave Inleiding 3 Wat is een Maatschappelijke Stage? 4 De stage 4 Overzicht belangrijke data 6 Hulp bij het zoeken naar stageplekken 7 De eindopdracht en de presentatiemiddag

Nadere informatie

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2 Info Bron Amersfoort-Vathorst 11 februari 2016 Uitgave 24, jaargang 8 Colofon: Redactie: MT, Catherine van Dord en Astrid Vianen Redactieadres: Infobron@obsatlantis.nl InfoBron is een informatiebulletin

Nadere informatie

TI EN TIPS V O O R FIETSER S

TI EN TIPS V O O R FIETSER S TI EN TIPS V O O R FIETSER S HOE KUNNEN WE ALLES UIT ONZE SPORT HALEN? EN ER ECHT PLEZIER AAN BELEVEN VOORWOORD Dit e-book wordt u aangeboden door O-Sommet. Het is de eerste in een serie. Wij willen u

Nadere informatie

Schrijf je nu in! 11 april Onderlinge Menwedstrijd. 12 april Onderlinge Wedstrijd (Dressuur en springen)

Schrijf je nu in! 11 april Onderlinge Menwedstrijd. 12 april Onderlinge Wedstrijd (Dressuur en springen) 11 april Onderlinge Menwedstrijd 12 april Onderlinge Wedstrijd (Dressuur en springen) Schrijf je nu in! Ook voor de menners onder ons is het seizoen weer begonnen bij Stad en Lande Ruiters. 11 april is

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet Regio Waardenlanden

Nieuwsbrief CliëntAanZet Regio Waardenlanden Nummer 5 Juni 2015 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar: Cliëntzeggenschap,

Nadere informatie

AFFILIATE WORDEN Geld verdienen met het promoten van onze diensten.

AFFILIATE WORDEN Geld verdienen met het promoten van onze diensten. AFFILIATE WORDEN Geld verdienen met het promoten van onze diensten. In deze paper leer je: Wat een affiliate is Hoe je zo geld kunt verdienen Hoe je zelf een affiliate wordt Welke tools we hiervoor gebruiken

Nadere informatie

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad.

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad. Jaargang 27, nr.5 Dat.: 23 sept. 2014 Agenda: Afgelopen vrijdag zijn Marlou, Erica, Jolanda en Babette geslaagd voor hun opleiding 'ik leer anders'. Hiermee is ons team verrijkt met vier leerkrachten die

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF No 2 November 2012

NIEUWSBRIEF No 2 November 2012 NIEUWSBRIEF No 2 November 2012! SAMENWERKINGSCLUSTER SCKlarenbeek VVVoorst SV Wilp SV Cupa t.b.v. meidenvoetbal SC Klarenbeek, VV Voorst, SV Cupa en SV Wilp zetten zich in om het meidenen meisjesvoetbal

Nadere informatie

Zevenklap 2 september 2015 Na een lange zomer is hij eindelijk weer terug van weggeweest: De Zevenklap!. Veel leesplezier!

Zevenklap 2 september 2015 Na een lange zomer is hij eindelijk weer terug van weggeweest: De Zevenklap!. Veel leesplezier! Zevenklap 2 september 2015 Na een lange zomer is hij eindelijk weer terug van weggeweest: De Zevenklap!. Veel leesplezier! Mededelingen 2 Open trainingen........................................ 2 Inspiratieavond

Nadere informatie

Sportweetje. Het Katwijkse. sportieve toekomst! naar een. Nieuws, trends en tips voor een gezond en sportief verenigingsleven

Sportweetje. Het Katwijkse. sportieve toekomst! naar een. Nieuws, trends en tips voor een gezond en sportief verenigingsleven Het Katwijkse Sportweetje Nieuws, trends en tips voor een gezond en sportief verenigingsleven digitale nieuwsbrief voor het verenigingsleven editie 2015.1 klik en lees het artikel van uw interesse volg

Nadere informatie

Werkboek Het is mijn leven

Werkboek Het is mijn leven Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Er

Nadere informatie

Nieuwsbrief Sallands Mooiste

Nieuwsbrief Sallands Mooiste Nieuwsbrief Sallands Mooiste Juni 2013 Beste lezer, Het is bijna zover: Achter de schermen is er afgelopen maanden hard gewerkt om ook de tweede editie tot een succes te maken voor onze deelnemers. Alle

Nadere informatie

Voorjaarsrit Nieuwsbrief. Brand Bier Wielerteam.

Voorjaarsrit Nieuwsbrief. Brand Bier Wielerteam. Digitale nieuwsbrief Nieuwsbrief Brand Bier Wielerteam www.brandbierwielerteam.nl 3 e jaargang Nummer 8 Oplage: 250 ex. Contactadres: brandbierwielerteam@gmail.com Voorjaarsrit 2017 Op zondag 2 april werd

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016

NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016 NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016 Welkom allemaal, Graag laten we u kennis maken met de nieuwsbrief van BC Bever. De nieuwsbrief is bedoeld om jullie op de hoogte te houden van activiteiten binnen onze club,

Nadere informatie

Notulen HFCC Algemene Leden Vergadering 2014 (12 februari 2014)

Notulen HFCC Algemene Leden Vergadering 2014 (12 februari 2014) Notulen HFCC Algemene Leden Vergadering 2014 (12 februari 2014) 1. Opening De voorzitter opent de vergadering om 20:09. Er zijn 30 leden aanwezig. Het bestuur is aanwezig met uitzondering van Randolph.

Nadere informatie

PROMOTIEPLAN DOELPUNTACTIE

PROMOTIEPLAN DOELPUNTACTIE PROMOTIEPLAN PROMOTIEPLAN DOELPUNTACTIE DOELPUNTACTIE Om een groot succes te maken van de Doelpuntactie is het belangrijk dat er veel reuring ontstaat rondom deze actie bij jullie club. Daarvoor is dit

Nadere informatie

D R U P P E L S G E W I J S

D R U P P E L S G E W I J S B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g s e p t e m b e r 1 5 D R U P P E L S G E W I J S 1 5 m e i 2 0 1 1 KALENDER 07-09 hoofdluiscontrole 07-09 informatieavond groep 7 08-09 informatieavond groep

Nadere informatie

Peppelinfo december 2014, nummer 4

Peppelinfo december 2014, nummer 4 Peppelinfo december 2014, nummer 4 Beste ouders, Inmiddels ben ik al weer drie weken op de Peppel en begin ik me al aardig thuis te voelen. Ik heb al veel ouders ontmoet en al een aantal prettige gesprekken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Succesvolle 1 e editie Bixie Outdoor Vorstenbosch

NIEUWSBRIEF. Succesvolle 1 e editie Bixie Outdoor Vorstenbosch NIEUWSBRIEF Succesvolle 1 e editie Bixie Outdoor Vorstenbosch De eerste editie van Bixie Outdoor Vorstenbosch was een groot succes. Op een ontspannen en plezierige manier heeft iedereen kunnen genieten

Nadere informatie

Oproepen en mededelingen

Oproepen en mededelingen Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste Barend(st)ers, De zomer staat voor de deur, de temperatuur schiet

Nadere informatie

De La Salle. Juli Gemaakt voor én door de jongeren. van De La Salle

De La Salle. Juli Gemaakt voor én door de jongeren. van De La Salle De La Salle Juli 2018 Gemaakt voor én door de jongeren van De La Salle Jongeren willen samenwerken met Boxtel Hoe is de samenwerking tussen de jongeren van De La Salle en de gemeente Boxtel? Die vraag

Nadere informatie

ALV MAANDAG 18 NOVEMBER

ALV MAANDAG 18 NOVEMBER ALV: 18 november Nieuws vanuit de mini s Foto uit de oude doos Activiteitencommissie Standenlijst ALV MAANDAG 18 NOVEMBER Op maandag 18 november om 21:15 uur is de algemene ledenvergadering in de kantine

Nadere informatie

Nieuwsbrief MOSA~regio

Nieuwsbrief MOSA~regio Nieuwsbrief MOSA~regio Januari 2016 Jaargang 4, nummer 1 Inhoud Voorwoord van de voorzitter 1 Komende evenementen 1 Activiteiten Sinterklaas 2 Nieuwjaarsborrel 2 Grote Clubactie 3 ALV 3 Kerstontbijt 4

Nadere informatie

Nr november 2017 ALGEMEEN

Nr november 2017 ALGEMEEN Nr. 07 13 november 2017 ALGEMEEN OR Afgelopen maand is de vernieuwde OR vol enthousiasme aan de slag gegaan om Sint, kerst, schoolfeest ( 60 jarig bestaan) en Serious Request met ons voor te bereiden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora.

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis  Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. Nieuwsbrief nr.8 SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. De nieuwsbrief verschijnt als er nieuws is. VOOR IN JE AGENDA: Elke dinsdag v.a. 19.30 uur

Nadere informatie

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge t Vrije 32 nieuwsbrief 4301JZ Zierikzee jaargang 13 nr. 20 Tel. 0111-413644 Maandag 11 mei 2015 info@jldejonge.nl radarjenaplanschool@gmail.com directeur: Debora

Nadere informatie

LEIDEN LIONS IJSHOCKEYSCHOOL

LEIDEN LIONS IJSHOCKEYSCHOOL IJshockeyschool Leiden Lions Welkom op onze ijshockeyschool! Voor veel kinderen is dit de eerste kennismaking met ijshockey... Voor sommigen zelfs de eerste kennismaking met ijs! IJshockey is een geweldige

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 7 September 2014 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar:

Nadere informatie

Kinderzwerfboek laat alle kinderen lezen

Kinderzwerfboek laat alle kinderen lezen Kinderzwerfboek laat alle kinderen lezen Lezen is heel erg belangrijk voor je ontwikkeling. Kinderen die lezen, gaan gemiddeld drie jaar langer naar school. Hierdoor hebben ze later meer kans op een goede

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 8 Oktober/november 2014 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht

Nadere informatie

De Drijvende Speelstad

De Drijvende Speelstad De Drijvende Speelstad Spelen op het water In Rotterdam wordt op het water in de Rijnhaven een complete wijk gebouwd. Maar hoe maken we deze drijvende stad leuk voor kinderen? We maken er een Drijvende

Nadere informatie

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Schooljaar 2011-2012 Vrijdag 16 december 2011 nr. 7 AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Woensdag 21 december Woensdag 21 december Vrijdag 23 december Zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur NIEUWSBRIEF Nummer 39, 4 september 2017 INHOUDSOPGAVE Van het bestuur 1 Meiden A zoekt jou! 3 Belangrijke data 4 Digitaal resultaat invoeren vanaf seizoen 17-18 4 Oranje in actie! 5 Grote Clubactie 5 Contact

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 4-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, De laatste nieuwsbrief is alweer een paar maanden oud. Inmiddels hebben we weer genoeg te melden. Er staan een aantal belangrijke mededelingen

Nadere informatie

Kalenderjaar Bijeenkomst wegkapiteins."

Kalenderjaar Bijeenkomst wegkapiteins. Februari 2014 Kalenderjaar 2014 ATV Ruiten Drie Nieuwjaarsrecep_e Op zaterdag 11 januari is de nieuwjaarsrecep_e gehouden in de Schöppe. We hebben het aantal leden niet geteld maar het _jdens deze gezellige

Nadere informatie

Stichting Team Maasdriel

Stichting Team Maasdriel Stichting Team Maasdriel Onder het bijzijn van notaris mr. Kampschöer is op 18 oktober 2012 Team Maasdriel opgericht. Door sportieve prestaties zou de gemeente Maasdriel positief in het daglicht komen.

Nadere informatie

Resultaten van de Kans- tevredenheidenquête d.d. juni 2012.

Resultaten van de Kans- tevredenheidenquête d.d. juni 2012. Resultaten van de Kans- tevredenheidenquête d.d. juni 2012. In totaal legden 42 mensen deze enquête af. Statistieken voor vraag 1 : Heb je dit schooljaar contact gehad met Kans? Ja 90.48% Nee 9.52% Statistieken

Nadere informatie

WTC NijeRieders. Informatiegids WTC NijeRieders

WTC NijeRieders. Informatiegids WTC NijeRieders WTC NijeRieders Informatiegids 2017 WTC NijeRieders Bedankt voor interesse in onze vereniging WTC NijeRieders. Om een beeld te geven wat je van ons kunt verwachten hebben wij dit informatieboekje opgesteld.

Nadere informatie

Alzheimer Nederland Vrijdag 28 juni Social media

Alzheimer Nederland Vrijdag 28 juni Social media Alzheimer Nederland Vrijdag 28 juni 2019 Social media Social media wordt ongelooflijk veel gebruikt. 96% van de 35- tot 45- jarigen gebruiken sociale media Hoe gebruik ik social media? Boodschap bij de

Nadere informatie

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft!

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! Scott de Jong http://www.positiefleren.nl - 1 - Je leest op dit moment versie 2.0 van het Ebook: 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft.

Nadere informatie

VISITEKAARTJES OPHANGEN

VISITEKAARTJES OPHANGEN NIEUWSBRIEF Om je op de hoogte te houden van de ontwikkelingen van stichting Natuurlijk Gezond Noord Limburg, schrijven we deze nieuwsbrief. INHOUD Natuurwijzer, thuisbasis van stichting Visitekaartjes

Nadere informatie

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015 Informatieboekje 2 Inhoudsopgave Inleiding... 5 Even voorstellen... 6 Jeugdbeleid... 7 Technisch Jeugdbeleidsplan... 7 Spelregels... 7 Gedrag... 7 Supporters langs de lijn... 8 Trainingen... 9 Waar en

Nadere informatie

Fietstoerclub Heikera. Welkom op de algemene ledenvergadering 2017

Fietstoerclub Heikera. Welkom op de algemene ledenvergadering 2017 Welkom op de algemene ledenvergadering 2017 Agenda 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. Mededelingen 1. Afmeldingen 2. Oud lid Frans van Rossum 20-4-2017 overleden Ingekomen stukken 1. Uitnodiging NTFU voor workshop

Nadere informatie

Projectkosten ophalen met fondsenwerving

Projectkosten ophalen met fondsenwerving Projectkosten ophalen met fondsenwerving Het is soms ook best duur om vrijwilligerswerk te doen in het buitenland, of stage te lopen over de grens. Voor Local Dreamers, en voor onze Ecuadoriaanse partnerorganisaties,

Nadere informatie