MTB. Special. MTB winterprogramma. Oktober 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "MTB. Special. MTB winterprogramma. Oktober 2014"

Transcriptie

1 Oktober 2014 MTB Special Een MTB special. Bijna alle onderwerpen gaan over het mountainbiken bij Ruiten Drie: het MTB winterprogramma, Fiets-Fit MTB, Oproep onderhoud Twickelroute, MTB ritjes op di/wo/do/zo, cyclocrosstraining bij de Zwaluwen, subsidie voor Fiets-Fit, terugblik LBC 2014 en de kalender. MTB winterprogramma Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: de MTB trainingen starten, zoals het er nu uitziet, in het voorjaar van 2015!, vertelt MTB coördinator Arnoud van Heumen. Om je alvast lekker te maken hebben de MTB trainers een winterprogramma in elkaar gedraaid om je vingers bij af te likken! Dat is waarschijnlijk later dan iedereen aanvankelijk dacht maar dat heeft een aantal redenen. Ondanks dat we een fantastische trainingslocatie hebben gevonden met verlichting (Wierdense IJsclub), blijkt het toch lastig om een goed trainingsprogramma op te stellen voor zo n vlak terrein. Dit komt doordat er geen mogelijkheid is om het terrein te verlaten door het ontbreken van de zon (het is immers donker). Wij MTB Trainers (Henri, Rogier, Ruben en ik) waren daardoor niet overtuigd dat we de deelnemers voldoende konden aanbieden. Maar geen nood: wat in het vat zit verzuurd niet en wij komen hier dus zeker op terug! Maar niet getreurd: het onderstaande programma zal het meer dan goed maken! De volgende activiteiten staan op stapel en ik hoop op een grote opkomst. 1. MTB clinic leden Ruiten Drie Op zondag 16 november organiseren we een MTB Clinic speciaal voor Ruiten Drie leden. Deze clinic wordt door Nils Te Beest gegeven, hij is een ervaren MTB trainer die gespecialiseerd is in het geven van MTB clinics. Uiteraard zullen onze MTB instructeurs (Rogier Schrijver, Ruben van Loon, Henri Westen en mijzelf) binnen de Ruiten Drie assisteren. Doelgroep: iedereen is welkom! De exacte locatie, tijd en programma volgen snel! Zorg dat je er bij bent! 2. MTB Tecklenburg Op zondag 14 december staat er een mooie en uitdagende tocht op het programma! Het zal een verrassende route worden met mooie singletracks en bijzondere stukken waar velen nog niet eerder zijn geweest. We staan stil bij een aantal mooie en technische passages die vervolgens onder begeleiding van onze R3 MTB instructeurs genomen

2 kunnen worden. Doelgroep: iedereen is welkom echter moet je zelf wel in staat zijn om ongeveer 40 km te fietsen in een heuvelachtig gebied (ca 35 km met 700 hm). Tijden ca 7.30 tot uur. 3. MTB-clinic leden Ruiten Drie Op zondag 25 januari 2015 is het weer tijd voor een MTB clinic, maar dit keer gegeven door onze eigen Ruiten Drie MTB instructeurs. Dit is dan een vervolg aan de clinic die we in november gaven. Doelgroep: iedereen is welkom! De exacte locatie, tijd en programma volgen snel! Ook dit wil je niet missen! Ben je nieuwsgierig, wil je meer weten over het programma of over MTB-en bij Ruiten Drie? Neem dan contact met mij op via MTB Fiets-Fit voor dames en heren is een succes Dat mountainbiken leuk is wist je natuurlijk al. Gelukkig zijn er meerdere nieuwe mensen die het uitproberen. De Fiets-Fit MTB groepen die zondag 28 september waren gestart zijn een succes. De nieuwe Ladies Only groep zit meer dan vol met 14 deelnemers en ook de normale gemengde groep is bijna aan het maximum met 11 fietsers. 4. MTB Bad Iburg Op zondag 8 maart 2015 gaan we naar Bad Iburg. En we gaan letterlijk en figuurlijk net iets verder dan Tecklenburg! We leggen de lat nu iets hoger voor de deelnemers. Mooie technische afdalingen en lange beklimmingen. Ook staat er een mooie 'Free Ride' trail op het programma voor de durfals onder ons. We besteden veel aandacht aan de technische passages om iedereen in staat te stellen om deze onder begeleiding te nemen. Uiteraard wordt je geassisteerd door onze MTB instructeurs voor een veilige dag. De nadruk ligt op fun in een prachtige omgeving. Houd er rekening mee dat je de hele dag bezig bent. Doelgroep: iedereen is welkom echter moet je zelf wel in staat zijn om ongeveer 40 km te fietsen in een heuvelachtig gebied (ca 40 km met 1000 hm). Tijden ca 7.30 tot uur. Beide clinics worden gegeven door onze ervaren Fiets-Fit instructeurs. De Ladies Only groep door Saksia Rikkerink, Koos Visser, Arjan Reink en Bo Reink. De gemengde groep door Tonny Post en Danny de Graaf. Afgelopen zondag 19 oktober werden de deelnemers verleid om Ruiten Drie lid te worden. En wie weet zie je er binnenkort een paar in clubkleding. Het liefst allemaal natuurlijk! Wil je alle foto s en filmpjes bekijken van deze Fiets-Fit clinics? Ga dan naar Meer informatie

3 Oproep: Onderhoud Twickelroute De mountainbikeroute op het Landgoed Twickel bestaat alweer vier jaar. Destijds is de route aangelegd met hulp van vrijwilligers van diverse toerfietsverenigingen uit de regio. Zie ook het weblog over deze route ( Als er speciaal gereedschap nodig is, wordt daar voor gezorgd. Onderhoudsrooster Coördinator vanuit Ruiten Drie voor het onderhoud is Gerard Freriksen. De afgelopen vier jaar werden de vrijwilligers van de onderhoudsploeg opgeroepen indien er zich werkzaamheden voordeden. Tussendoor werd er ook regelmatig onderhoud gepleegd door Gerard zelf. Om de werkzaamheden iets beter in te plannen en te spreiden over de vrijwilligers, stelt Gerard voor om vanaf 2015 met een onderhoudsrooster te gaan werken. Door met een rooster te werken ben je maar een paar keer per jaar aan de beurt om te helpen. Aanmelden en meer informatie Ruiten Drie is verantwoordelijk voor het onderhoud van een gedeelte van de mountainbikeroute. Er is al vier jaar een vaste groep vrijwilligers die een paar keer per jaar de handen uit de mouwen steekt om de route goed berijdbaar te houden. De onderhoudsploeg kan nieuwe vrijwilligers gebruiken! Snoeien en single tracks Wil je je aanmelden voor de onderhoudsploeg, stuur dan een mail naar Gerard Freriksen Je kunt ook bij hem terecht voor meer informatie. Mocht je echt gek zijn op MTB-technisch-tuinieren, ook de onderhoudsploeg van de MTB-route van Wierden kan altijd wel enthousiaste mensen gebruiken. Meld je dan bij Henk Bloemert via De werkzaamheden bestaan bijvoorbeeld uit snoeiwerkzaamheden, verbeteren van de single tracks (verharding, problemen met waterafvoer), verwijderen gevaarlijke stronken/bomen, onderhoud aan bewegwijzering etc. Weinig tijd De ervaring is dat het maar een paar keer per jaar een klein beetje tijd kost. Denk aan een zaterdagochtend of ander dagdeel, net wanneer je kunt. Je bent lekker buiten bezig en werkt met een leuke ploeg mensen en je krijgt dankbare blikken van voorbij fietsende mountainbikers!

4 MTB ritjes op di/wo/do/zo Op woensdagmiddag 22 oktober wil Johan Schipper weer starten met ATB tochten voor relaxte recreatie ATB ers. Dit is dus een echte recreanten groep, waar gemoedelijk- en gezelligheid voorop staat, dit is niet geschikt voor de kilometervreters en fanatiekelingen. Het vertrek is in principe iedere woensdagmiddag om uur vanaf Het Sportpark, alleen niet bij teveel regen en/of nattigheid. Op dinsdag en donderdagmiddag kun je om uur met de groep van Hans Ravers mee voor een tochtje op de MTB. Ook op zondag vertrekt er een groepje om uur bij het zwembad. Cyclocrosstrainingen Vind je de tacx geestdodend, is spinnen maar saai en zoek je dus iets leuks om je conditie op peil te houden? Bij de Zwaluwen hebben ze elke dinsdagen donderdagavond van tot uur cyclocrosstraining. Erg leuk op de veldritfiets of MTB. Goed voor je interval, coördinatie en (stuur)techniek. Voor 25,- kun je meetrainen tot het wegseizoen start. Kom een keer langs bij De Sumpel en train mee. Er zijn andere R3-leden je al voorgegaan (die op de afbeelding zijn van een iets ander kaliber). Liedenbaum Classic goed bezocht De afgelopen Liedenbaum Classic van zondag 19 oktober was een zonovergoten editie. In ongekend warme temperaturen gingen ongeveer 350 fietsers over de vier uitgezette routes. Behalve de zon en veel plezier kregen we als beloning een leuk artikel in de Tubantia. De grootste prestatie van de zondag was natuurlijk voor Albert Koelman en zijn team van vrijwilligers. Hartelijk dank voor een mooie tocht!

5 Subsidie voor Fiets-Fit In april 2014 hebben penningmeester Marco Ensing samen Sportbedrijf Almelo en een drietal andere sportverenigingen een subsidieaanvraag geschreven. De totale subsidieaanvraag betrof ,- Euro waarvan het aandeel voor ATV Ruiten Drie ,- Euro is. Haal jij het Bevrijdingsvuur 2015? Deze aanvraag is positief beoordeeld! Dat betekent dat we de komende twee jaar onze race en MTB Fiets-Fit nog beter op de kaart kunnen zetten en geld krijgen voor de dingen die we al deden. Goed nieuws dus! Hans en Marco gefeliciteerd! Hans Scheerder en Marco Haselbekke zijn 4 oktober geslaagd voor hun praktijkexamen NTFU racetrainer niveau 3. Volgend raceseizoen hebben we deze twee kanjers om ons nog beter te laten fietsen. Heren proficiat! Eerdere jaren was er vanuit Ruiten Drie een groep die op 4 mei het bevrijdingsvuur ophaalde in Wageningen om dit vervolgens op 5 mei naar de herdenking bij het stadhuis in Almelo te brengen. Dit gaat natuurlijk gepaard met de nodige gezelligheid en fietskilometers. Om te peilen of er behoefte is de volgende vraag: Is dit voor 2015 weer een leuk evenement? Om dit met elkaar te organiseren zijn er natuurlijk deelnemers nodig, maar het begint met iemand die de kar voor de organisatie kan gaan trekken. Deze persoon staat er natuurlijk niet alleen voor. Zo hebben Bert Hondebrink en Hans Ravers al aangegeven te willen helpen met een aantal zaken. Zie jij het zitten om hier een rol in te spelen? Graag jouw reactie naar redactie@ruitendrie.nl. Meer informatie Heb je vragen, wil je ergens meer informatie over of heb je juist tips? Wil je iets in de nieuwsbrief laten zetten of heb je een goed idee en zoek je medestanders of wat dan ook? Aarzel niet en mail het naar redactie@ruitendrie.nl.

6 Evenementenkalender 16 november MTB-clinic leden Ruiten Drie 14 december MTB Tecklenburg 21 december Mosbeektoer Wordt het een witte kerst? Komt de kerstman? Je weet maar nooit. Maar wat wel zeker is de Mosbeektoer op zondag 21 december 2014! 25 januari 2015 MTB-clinic leden Ruiten Drie 8 maart 2015 MTB Bad Iburg 20 mei 2015 Hel van Twente

Sponsorcommissie / MTB / Race / Vrijwilligers / Fietskleding / Evenementen

Sponsorcommissie / MTB / Race / Vrijwilligers / Fietskleding / Evenementen December 2014 Sponsorcommissie / MTB / Race / Vrijwilligers / Fietskleding / Evenementen Met Sinterklaas achter de rug en de feestdagen voor de deur is dit de laatste nieuwsbrief van 2014. Op naar 2015!

Nadere informatie

Terugblik ALV / Spijt / Gericht trainen / Start2Bike

Terugblik ALV / Spijt / Gericht trainen / Start2Bike Maart 2015 Terugblik ALV / Spijt / Gericht trainen / Start2Bike Een boordevolle nieuwsbrief met de hoogtepunten van de Algemene Ledenvergadering, een oprecht excuses van het bestuur aan de jubilarissen,

Nadere informatie

Van het bestuur / Wolkje, zonnetje, Hel / Activiteiten

Van het bestuur / Wolkje, zonnetje, Hel / Activiteiten Juni 2015 Van het bestuur / Wolkje, zonnetje, Hel / Activiteiten En toen was het alweer juni. Korte broeken, lange avonden. De avondtrainingen tellen al bijna meer kilometers dan de zondagochtendritten.

Nadere informatie

Sponsorcommissie ie / Brood / Hel / Bennie

Sponsorcommissie ie / Brood / Hel / Bennie April 2015 Sponsorcommissie ie / Brood / Hel / Bennie April. De maand waarin er veel start. De maand waarin sommige fietsdoelen bepaald of al gehaald worden. Denk aan de toerversies van de Ronde van Vlaanderen

Nadere informatie

TrainingsCoach. Hard work, magic moments: starting now! TrainingsCoach Kenya Classic

TrainingsCoach. Hard work, magic moments: starting now! TrainingsCoach Kenya Classic TrainingsCoach Hard work, magic moments: starting now! TrainingsCoach Kenya Classic De Kenya Classic voert door open savannegebied en dichte bergketens, steeds met uitzicht op paden van steenslag, zand

Nadere informatie

Great adventure, magic moments: starting now! Fietscoach special edition Kenya Classic

Great adventure, magic moments: starting now! Fietscoach special edition Kenya Classic TRAININGS COACH Great adventure, magic moments: starting now! Fietscoach special edition Kenya Classic De Kenya Classic voert over open savannegebied, steeds met uitzicht op steenslag, zand en stof: 350

Nadere informatie

WTC NijeRieders. Informatiegids WTC NijeRieders

WTC NijeRieders. Informatiegids WTC NijeRieders WTC NijeRieders Informatiegids 2017 WTC NijeRieders Bedankt voor interesse in onze vereniging WTC NijeRieders. Om een beeld te geven wat je van ons kunt verwachten hebben wij dit informatieboekje opgesteld.

Nadere informatie

20 January 2016 Jaargang 3 nummer 1. Van de redactie

20 January 2016 Jaargang 3 nummer 1. Van de redactie Van de redactie Zondag is het weer zover. De weersverwachtingen zijn gunstig, het parcours ligt er goed bij en de voorbereidingen zijn getroffen. Nu nog dit weekend met zijn allen de schouders er onder

Nadere informatie

CK TRA Last Gear J a a r g a n g 1 0 - n r. 6 6 m a a r t 2 0 1 2

CK TRA Last Gear J a a r g a n g 1 0 - n r. 6 6 m a a r t 2 0 1 2 TRACK Last Gear Jaargang 10 - nr. 66 maart 2012 Voorwoord 2 door: Hedwig de Leeuw den Bouter (voorzitter) 3 Bestuursinformatie BESTUUR Dagelijks bestuur Algemeen bestuur COMMISSIES CONTACTPERSOON MAILADRES

Nadere informatie

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven.

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste BarEnd(st)er, Heb je het ook gemerkt? Het was meer dan 20 graden

Nadere informatie

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven.

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste BarEnd(st)ers, De wintertijd is ingegaan maar dit is geen reden

Nadere informatie

Handboek voor de jeugdtrainingen Cycling Lemelerveld

Handboek voor de jeugdtrainingen Cycling Lemelerveld Handboek voor de jeugdtrainingen Cycling Lemelerveld INLEIDING Cycling Lemelerveld is van oudsher een vriendenclub, opgericht door oud voorzitter Gerrit Stappenbelt. Momenteel heeft de club zo'n 125 leden.

Nadere informatie

TRAININGSCOACH AFRICA CLASSIC

TRAININGSCOACH AFRICA CLASSIC TRAININGSCOACH AFRICA CLASSIC Hard work, magic moments: starting now! Africa Classic voert over glooiende paden van steenslag, zand en stof. In zes dagen leg je in de hitte veel kilometers en hoogtemeters

Nadere informatie

Jaarverslag CRT-Ren 2016

Jaarverslag CRT-Ren 2016 Jaarverslag CRT-Ren 2016 Het jaar 2016 heeft in het teken gestaan van het werven van nieuwe leden. In 2015 zagen wij, net als de trend landelijk ook liet zien, een terugloop in het aantal leden. Door zeer

Nadere informatie

TRAININGSCOACH AFRICA CLASSIC

TRAININGSCOACH AFRICA CLASSIC TRAININGSCOACH AFRICA CLASSIC Hard work, magic moments: starting now! Africa Classic voert over glooiende paden van steenslag, zand en stof. In zes dagen leg je in de hitte veel kilometers en hoogtemeters

Nadere informatie

Zomer ATB tocht en gezinstocht TCWilhelmina 4-daagse

Zomer ATB tocht en gezinstocht TCWilhelmina 4-daagse E-mail: secretariaat@tcwilhelmina.nl Redactie: Adriaan Umans Zomer ATB tocht en gezinstocht TCWilhelmina 4-daagse Juni 2016 Rekeningnummer T.C. Wilhelmina NL83INGB0004456840 Zomer ATB tocht en gezinsfietstocht

Nadere informatie

Alpe d HuZes. Opgeven is geen optie. Beste volgers,

Alpe d HuZes. Opgeven is geen optie. Beste volgers, Nieuwsbrief nummer 5, 26 mei 2015. Beste volgers, Toen ik aan het avontuur begon, leek het allemaal heel ver weg maar wat gaat de tijd toch hard.. Dit is alweer de laatste nieuwsbrief voor mijn vertrek.

Nadere informatie

Bodyprotectors. Beestjes in het bos STAL T REELAER NIEUWSBRIEF. Interessante informatie: In dit nummer: Teken 1. Ruiter en paard van de maand!

Bodyprotectors. Beestjes in het bos STAL T REELAER NIEUWSBRIEF. Interessante informatie: In dit nummer: Teken 1. Ruiter en paard van de maand! STAL T REELAER NIEUWSBRIEF Interessante informatie: De nieuwe cross hindernissen zijn inmiddels in gebruik genomen. Op 17 april is het lente concours. Nog niets te doen in de mei vakantie? Kijk op pagina

Nadere informatie

Informatieblad W.V. De Jonge Renner Wielrennen Jeugd

Informatieblad W.V. De Jonge Renner Wielrennen Jeugd Informatieblad W.V. De Jonge Renner Wielrennen Jeugd Inhoudsopgave 1. Voorwoord 2. Contact 3. Ik vind wielrennen heel leuk hoe nu verder? 4. Trainingen 5. Huisregels 6. Jeugdcategorieën 7. Materiaal 8.

Nadere informatie

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven.

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste Bar End(st)er, De laatste maand van het jaar is begonnen, feestdagen,

Nadere informatie

Informatieblad W.V. De Jonge Renner Wielrennen Jeugd

Informatieblad W.V. De Jonge Renner Wielrennen Jeugd Informatieblad W.V. De Jonge Renner Wielrennen Jeugd Inhoudsopgave 1. Voorwoord 2. Contact 3. Ik vind wielrennen heel leuk hoe nu verder? 4. Trainingen 5. Huisregels 6. Jeugdcategorieën 7. Materiaal 8.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2011 Jari s Heroes

Nieuwsbrief Juli 2011 Jari s Heroes Nieuwsbrief Juli 2011 Jari s Heroes Met nog een twee maanden te gaan voor de aftrap van de 6e editie van Jari's Heroes de één na laatste nieuwsbrief alweer. Hoewel twee leden van ons team (Hans en ik)

Nadere informatie

HealthTime WinterNieuws 2017

HealthTime WinterNieuws 2017 HealthTime WinterNieuws 2017 Inhoudsopgave - Inleiding - X-mas party - Openstelling feestdagen 2017 - Winter wandelingen - Personal Coaching - Massages bij HT - Extra activiteiten - Uitkomsten KTO - Schrijf

Nadere informatie

D GIFLIT GIFLIT MAART 2019

D GIFLIT GIFLIT MAART 2019 DIGIFLITS MAART 2019 Nieuws van het bestuur Startcursus Hardlopen, Sportief Wandelen en Nordic Walking Het bestuur is verheugd door het grote aantal deelnemers aan de verschillende startcursussen. Middels

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2018

Nieuwsbrief februari 2018 E-mail: secretariaat@tcwilhelmina.nl Redactie: Adriaan Umans Nieuwsbrief februari 2018 Rekeningnummer T.C. Wilhelmina NL83INGB0004456840 Voorwoord Nog even en dan start het nieuwe wielerseizoen alweer.

Nadere informatie

Welkom op de 1 e Algemene Ledenvergadering van:

Welkom op de 1 e Algemene Ledenvergadering van: Welkom op de 1 e Algemene Ledenvergadering van: AGENDA Opening Doel oprichten OWsome bikers, wielervereniging IJsselland Benoemen bestuursleden Huishoudelijk reglement Verslag penningmeester Sponsorplan

Nadere informatie

Nieuwsbrief Januari 2018

Nieuwsbrief Januari 2018 Nieuwsbrief Januari 2018 Van de VoorzitterOm te beginnen Om te beginnen. Beste leden, We zitten alweer in het tweede halfjaar van de competitie. Dit is dan zo n moment om te kijken hoe het alle teams vergaat.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 4-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, De laatste nieuwsbrief is alweer een paar maanden oud. Inmiddels hebben we weer genoeg te melden. Er staan een aantal belangrijke mededelingen

Nadere informatie

voor 29% was gezelligheid de aanleiding makkelijk als iemand weg weet zegt 4% 2% wil als sponsor betrokken zijn 2% werd lid vanwege onze clubkleding

voor 29% was gezelligheid de aanleiding makkelijk als iemand weg weet zegt 4% 2% wil als sponsor betrokken zijn 2% werd lid vanwege onze clubkleding Enquêtevragen Aantal verwerkte lijsten Antwoorden 55 ontvangen antwoorden, is 50% van onze leden 1. aantal jaren lid van club leden die geantwoord hebben zijn gemiddeld 10,7 jaren lid 2. waarom lid geworden

Nadere informatie

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen TC Volharding Meerssen 5 mrt 2017 editie 15 www.tcvolharding.nl Nieuwsflitsen Nog even en de winter is voorbij. Neemt niet weg dat er de afgelopen maanden volop is gespeeld op de kunstgrasbanen. De liefhebbers

Nadere informatie

MSV SPIJKENISSE. Nieuwsbrief December 2013

MSV SPIJKENISSE. Nieuwsbrief December 2013 MSV SPIJKENISSE Nieuwsbrief December 2013 Nieuwsbrief December 2013 Voorwoord Hierbij treft u de eerste (nieuwe) nieuwsbrief van MSV Spijkenisse. Na de realisatie van de nieuwe website is het geen eenvoudige

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 2-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, Dit is de tweede nieuwsbrief die jullie ontvangen van R&TC Buitenlust. Het jaar is al bijna 3 maanden oud en is er al weer het één en ander gebeurd.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

Spooktocht. Tweeëndertigste jaargang 3 e editie. Oktober 2014

Spooktocht. Tweeëndertigste jaargang 3 e editie. Oktober 2014 Tweeëndertigste jaargang 3 e editie. Oktober 2014 De zomer is weer voorbij en de herfst laat zich hier en daar al gelden. We hebben nog een vol programma de komende maanden dus nog genoeg werk aan de winkel.

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 Dorpshuis de Utwyk M. Smitstraat 27, 9072 AL Nij Altoenae. Tel (0518)402753 Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 We staan weer voor een nieuw seizoen en als bestuur en activiteitencommissie kijken we

Nadere informatie

Nieuwe leden. Tourmalet feestavond vrijdag 14 november

Nieuwe leden. Tourmalet feestavond vrijdag 14 november Nieuwe leden Ook deze nieuwsbrief beginnen we met het welkom heten van nieuwe leden. Deze keer mogen we maar liefst 3 nieuwe leden verwelkomen bij onze vereniging. Eddy Wouters, Noud Haneveer en Simon

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor Unicef vrijwilligers in de regio Leiden en omstreken. Allereerst de beste wensen voor een goed en gezond 2013!

Nieuwsbrief voor Unicef vrijwilligers in de regio Leiden en omstreken. Allereerst de beste wensen voor een goed en gezond 2013! Nieuwsbrief voor Unicef vrijwilligers in de regio Leiden en omstreken Beste Vrijwilligers, Allereerst de beste wensen voor een goed en gezond 2013! We hopen dat het een mooi UNICEF jaar wordt voor ons

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DOK TOER Oktober 2013

NIEUWSBRIEF DOK TOER Oktober 2013 Inleiding In ons wegprogramma hebben wij nog twee tochten staan voor de maand oktober. De Sluitingstocht is in hetzelfde weekeinde als de eerste ATB-tocht van de gezamenlijke verenigingen in de Kop van

Nadere informatie

Informatiefolder Jeugdwielrennen

Informatiefolder Jeugdwielrennen RTV de Zwaluwen Fabriekstraat 47 7005 AP Doetinchem KVK 40119634 KNWU 20370 NTFU 105167 Website rtvdezwaluwen.nl Email info@rtvdezwaluwen.nl Rek. Nr. 3843.99.231 Informatiefolder Jeugdwielrennen Welkom

Nadere informatie

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste BarEnd(st)ers, De eerste weken van het nieuwe seizoen zijn al

Nadere informatie

Nieuwbrief stal Agnes

Nieuwbrief stal Agnes Nieuwbrief stal Agnes Maart 2018 Jaargang 2, nummer 6 Inhoud: Hight Tea & High Beer! Wat is een Bixie-parcours? Vrijwilligers in beeld Spreekbeurt over paarden? Tips en verbeterpunten gevraagd! Stuur je

Nadere informatie

Afdeling Wedstrijdzwemmen HZ&PC

Afdeling Wedstrijdzwemmen HZ&PC Afdeling Wedstrijdzwemmen HZ&PC Aan: Leden van de afdeling Wedstrijdzwemmen HZ&PC Heerenveen Van: TC Wedstrijdzwemmen Datum: Januari 2016 Onderwerp: Nieuwsbrief Wedstrijdzwemmen HZ&PC Heerenveen Beste

Nadere informatie

22 mei 2011 Nationale Dag van de Hond Open dag op de VVH uur

22 mei 2011 Nationale Dag van de Hond Open dag op de VVH uur Jaargang 5, Nummer 5 Mei 2011 In dit nummer o.a. : Van de redactie Van de voorzitter Kalender Wist u dat Programma Dag van de Hond Activiteitenpagina GG tijdens de Dag van de Hond 22 mei 2011 Nationale

Nadere informatie

Wieler Tourclub Dinxperlo. Welkomstboekje met tal van nuttige tips voor nieuwe leden [Geef tekst op]

Wieler Tourclub Dinxperlo. Welkomstboekje met tal van nuttige tips voor nieuwe leden [Geef tekst op] Wieler Tourclub Dinxperlo Welkomstboekje met tal van nuttige tips voor nieuwe leden - 0 -[Geef tekst op] Inhoudsopgave Welkom bij WTC Dinxperlo...- 2 - Lid zijn van de WTC...- 2 - Algemene informatie...-

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. NL Doet. Inleveren gezondheidsverklaringen. Veel leesplezier namens de Commissie PR & Werving

NIEUWSFLITS. NL Doet. Inleveren gezondheidsverklaringen. Veel leesplezier namens de Commissie PR & Werving NIEUWSFLITS Veel leesplezier namens de Commissie PR & Werving Inleveren gezondheidsverklaringen Voor iedereen die nog geen gezondheidsverklaring heeft ingeleverd wordt verzocht dit zo snel mogelijk te

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2016

NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2016 NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2016 Het seizoen nadert langzamerhand zijn einde. De laatste wedstrijden staan op het programma, maar de trainingen zijn nog in volle gang. Met het eind van het seizoen in

Nadere informatie

Petanque Vereniging Jeu de Bouckles Bernhardstraat AN Boekel e jaargang september 2011 nr 26

Petanque Vereniging Jeu de Bouckles Bernhardstraat AN Boekel e jaargang september 2011 nr 26 Petanque Vereniging Jeu de Bouckles Bernhardstraat 74 5427 AN Boekel 0492 324508 9 e jaargang september 2011 nr 26 www.jeudebouckles.nl -------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Beste volgers, Lustrum editie. Laatste week voor vertrek. Help ons de berg op

Beste volgers, Lustrum editie. Laatste week voor vertrek. Help ons de berg op Nieuwsbrief nummer 4, 8 september 2016. Beste volgers, Voor u ligt onze 4 e nieuwsbrief van ons avontuur. Nog 8 dagen te gaan en dan gaan Dennis en Moniek van Berkel het avontuur aan om de Mont Ventoux

Nadere informatie

De voordelen van de NTFU

De voordelen van de NTFU De voordelen van de NTFU Waarom zijn we lid? Wellicht popt ook bij jullie binnen de club soms de vraag op waarom je als vereniging eigenlijk lid bent van de NTFU. In deze brochure leggen we je graag uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief najaar 2013. Neeltje Jans - Zoutelande met de bus!

Nieuwsbrief najaar 2013. Neeltje Jans - Zoutelande met de bus! Nieuwsbrief najaar 2013 Neeltje Jans - Zoutelande met de bus! Exclusief voor Loopgroep Zeeland leden kunnen wij op zaterdag 14 september met de bus van Zoutelande naar Neeltje Jans. Dat betekent dat je

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Waar zijn wij als school mee bezig. Nr. 12 maandag 5 december. Rapporten

Belangrijke data. Activiteiten. Waar zijn wij als school mee bezig. Nr. 12 maandag 5 december. Rapporten Nr. 12 maandag 5 december Belangrijke data Maandag 5 december: Sint en Piet op school Dinsdag 6 december: Studiedag voor alle leerkrachten, alle kinderen vrij t/m maandag 5 december: Inschrijven voor rapportgesprekken

Nadere informatie

Welkomstboekje met tal van nuttige tips voor nieuwe leden. Wieler Tourclub Dinxperlo. -[Geef tekst op] - 1 -

Welkomstboekje met tal van nuttige tips voor nieuwe leden. Wieler Tourclub Dinxperlo. -[Geef tekst op] - 1 - Wieler Tourclub Dinxperlo Welkomstboekje met tal van nuttige tips voor nieuwe leden -[Geef tekst op] - 1 - Inhoudsopgave Welkom bij de WTC Dinxperlo---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief Simius Hircus December en Januari 2016

Nieuwsbrief Simius Hircus December en Januari 2016 Nieuwsbrief Simius Hircus December en Januari 2016 Beste leden, Iedereen is al goed bezig geweest bij verschillende runs en natuurlijk topfit getraind. De winterkou is teruggekomen en de kerstdrukte is

Nadere informatie

De zomervakane is bijna voorbij, dus de badminton gaat weer beginnen!

De zomervakane is bijna voorbij, dus de badminton gaat weer beginnen! Algemeen De zomervakane is bijna voorbij, dus de badminton gaat weer beginnen! De eerste speelavond voor de jeugd is woensdag 26 augustus van 18.30 tot 20.00. De laatste speelavond voor de jeugd is op

Nadere informatie

Loopgroep Zuidhorn Jaarverslag 2013

Loopgroep Zuidhorn Jaarverslag 2013 Loopgroep Zuidhorn Jaarverslag 2013 Bestuur Loopgroep Zuidhorn Inhoud Inleiding... 2 Blz. 1 Activiteiten 2013... 3 2 Communicatie... 4 3 Ledenaantal en trainingen... 4 4 Sponsoring... 5 5 Rooster van aftreden

Nadere informatie

NIEUWSKRANT ZVL-1886 WATERPOLO JEUGD

NIEUWSKRANT ZVL-1886 WATERPOLO JEUGD Hallo allemaal, Het seizoen is voorbij. De AJ heeft als laatste team de hoofdprijs binnen gehaald. In deze NieuwsKrant vooral foto's van het afsluiten van een leuk seizoen. Iedereen een fijne zomerperiode.

Nadere informatie

Update bestuur Badminton Club t Gooi

Update bestuur Badminton Club t Gooi Update bestuur Badminton Club t Gooi April 201 7 Martin Warmelink Voorzitter EN NU EVEN SERIEUS: WIE WORDT ONZE NIEUWE VOORZITTER?? Nog een maand of 2, dan zit het badminton-seizoen er weer op. We zijn

Nadere informatie

2- maandelijks tijdschrift. Editie November-December België-Belgique P.B Dilbeek 1 BC 9404

2- maandelijks tijdschrift. Editie November-December België-Belgique P.B Dilbeek 1 BC 9404 2- maandelijks tijdschrift Editie November-December 2018 België-Belgique P.B. 1700 Dilbeek 1 BC 9404 Kalender 4 November Bosspel 11 November Geen Chiro 18 November Chiro 25 November Chiro 2 December Sinterklaas

Nadere informatie

Nieuwe leden. Tourmalet-Weekend Tongeren

Nieuwe leden. Tourmalet-Weekend Tongeren De zomer is ondertussen begonnen en daarmee staat ook de zomervakantie voor de deur. Een aantal leden is al misschien met vakantie; anderen hebben het nog tegoed. Daarom aan het begin van de vakantie nog

Nadere informatie

Informatie TWC VALKENSWAARD

Informatie TWC VALKENSWAARD Informatie TWC VALKENSWAARD 1. Inleiding 2. De vereniging TWC Valkenswaard 3. NTFU 4. Lidmaatschap-Contributie 5. Kleding 6. Organisatie 7. Trainingstijden 8. Jaarprogramma 9. Evenementen 10. Communicatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jeugdzeilen GWV De Vrijbuiter

Nieuwsbrief Jeugdzeilen GWV De Vrijbuiter MAART 2015 - EDITIE 3 MAART 2017 - EDITIE 2 Nieuwsbrief Jeugdzeilen GWV De Vrijbuiter In dit nummer 1 Het water op! 2 Belangrijke data 2 Cheque Rabobank 2 Zwembadtraining 3 Havenklusdag 1 april 4 Opening

Nadere informatie

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste BarEnd(st)ers, Hierbij de laatste nieuwsbrief van een zeer sportief

Nadere informatie

Welkom!

Welkom! Welkom! Mathieu van der Poel Op de mountainbike de hele dag de bergen in, dat is echt het mooiste wat er is Het gaat me vooral om de ritten, alles wat daarbij komt kijken en het landschap waar je iedere

Nadere informatie

Alpe d HuZes. Opgeven is geen optie. Beste volgers,

Alpe d HuZes. Opgeven is geen optie. Beste volgers, Nieuwsbrief nummer 3, 5 april 2015. Beste volgers, Voor u ligt alweer de 3 e nieuwsbrief. Zeker met net zoveel trots en enthousiasme als de eerste 2 nieuwsbrieven begin ik aan mijn 3 e nieuwsbrief. Op

Nadere informatie

Nieuwsbrief MHCU. November 2017

Nieuwsbrief MHCU. November 2017 Nieuwsbrief MHCU November 2017 Van de penningmeester De afgelopen weken, maanden en jaren blijkt dat niet alleen MHCU maar ook andere verenigingen en stichtingen moeite hebben met het vinden van vrijwilligers.

Nadere informatie

MTB-school: XC-training voor gevorderden

MTB-school: XC-training voor gevorderden MTB-school: XC-training voor gevorderden Zaterdag 3 november 2007 Vandaag was het tijd om onze afspraak met de MTB-school na te komen. Om 9 uur stonden we paraat aan het meer van Warfa om er een dag flink

Nadere informatie

Bit. Lezersprofiel / Wie bereikt u? Nieuw 2019

Bit. Lezersprofiel / Wie bereikt u? Nieuw 2019 Lezersprofiel / Wie bereikt u? Via de community van het magazine, de website, nieuwsbrieven, social media en diverse events worden vooral recreatieruiters en basis wedstrijdruiters aangesproken. Dit zijn

Nadere informatie

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Agenda: Do 13-03 Excursie groep 6,7,8, Rioolzuivering (op de fiets!!) Ma 17-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo 19-03 Verkiezingen in de school Ma 24-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo

Nadere informatie

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven.

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste BarEnd(st)ers, De zomer zit erop maar het fietsseizoen is nog

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, april 2015, SFC Westerkwartier.

Nieuwsbrief 4, april 2015, SFC Westerkwartier. !! Nieuwsbrief 4, april 2015, SFC Westerkwartier. Beste fietsvrienden en vriendinnen, De openingstocht Volgens de jarenlange traditie is in maart de openingstocht weer gereden. Om negen uur die ochtend

Nadere informatie

De BERRT 1-daagse Allroad Ritten. BERRT 1-daagse Allroad Ritten. Een dagje buitenspelen met BERRT in eigen land. Ja leuk! Ik wil ook mee!

De BERRT 1-daagse Allroad Ritten. BERRT 1-daagse Allroad Ritten. Een dagje buitenspelen met BERRT in eigen land. Ja leuk! Ik wil ook mee! BERRT 1-daagse Allroad Ritten Ja leuk! Ik wil ook mee! De BERRT 1-daagse Allroad Ritten Een dagje buitenspelen met BERRT in eigen land Training(en) bij ons gedaan en nu zin om te gaan rijden? Dat kan,

Nadere informatie

ALV gaat akkoord met benoeming van bovenstaande bestuursleden.

ALV gaat akkoord met benoeming van bovenstaande bestuursleden. Algemene ledenvergadering OWsome bikers Datum vergadering: 28 juni 2017 Plaats van vergadering: Café Ruimzicht Aanwezig: Marco Kamphorst, Hans van Huisstede, John Plette, Jeroen Hoonhorst, Erwin Haverkamp,

Nadere informatie

Jaargang 27 - nr. 3 Nieuwsbrief 9 oktober 2015

Jaargang 27 - nr. 3 Nieuwsbrief 9 oktober 2015 Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 info@leadasbergschool.nl www.leadasbergschool.nl Jaargang 27 - nr. 3 Nieuwsbrief 9 oktober 2015 In deze editie: Kalender Kinderboekenweek Scharrelen bij

Nadere informatie

OP KOERS NAAR 25 OKTOBER 2015

OP KOERS NAAR 25 OKTOBER 2015 4 E EDITIE! Wedstrijd- & Recreantenloop Bedrijvenloop G-loop Sponsor Kidsrun Kidsrun OP KOERS NAAR DELFZIJL www.smitsport.nl 2 3 Blijf op de hoogte Kijk regelmatig op onze website www.zeemijlenloopdelfzijl.nl

Nadere informatie

Hoewel het voorjaar al weer vordert was dit nog niet echt te merken aan de temperatuur. Maar hopelijk wordt het de komende maand beter.

Hoewel het voorjaar al weer vordert was dit nog niet echt te merken aan de temperatuur. Maar hopelijk wordt het de komende maand beter. Mei 2017 Hoewel het voorjaar al weer vordert was dit nog niet echt te merken aan de temperatuur. Maar hopelijk wordt het de komende maand beter. Op 13 april ging de clubavond stablefordcompetitie van start.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 3-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, Vlak voor de zomervakantie hebben we toch weer genoeg te melden, dus hierbij de derde nieuwsbrief. De afgelopen maanden is ons ledenaantal flink

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 30 april 2015

Nieuwsbrief 18 30 april 2015 Westervalge 5 9989 EB Warffum Telefoon: 42 2330 email: obsjanseniusdevries@lauwerseneems.nl http://www.janseniusdevries.nl Nieuwsbrief 18 30 april 2015 Agenda. 2 t/m 17 mei Meivakantie 4 mei Dodenherdenking

Nadere informatie

WEDSTRIJD ATLETIEK PUPILLEN

WEDSTRIJD ATLETIEK PUPILLEN WEDSTRIJD ATLETIEK PUPILLEN Inhoud wie is de GAC doelstellingen organisatie communicatie & coördinatie trainingsgroepen instroom nieuwe leden kleding & schoenen halen & brengen & afzeggen trainingen procedures

Nadere informatie

NTFU Mediakit 2015 75.000. mountainbikers per maand! Bereik meer dan. racefietsers en. Digitale mediamogelijkheden voor het bereiken van de NTFU leden

NTFU Mediakit 2015 75.000. mountainbikers per maand! Bereik meer dan. racefietsers en. Digitale mediamogelijkheden voor het bereiken van de NTFU leden NTFU Mediakit 2015 Bereik meer dan 75.000 racefietsers en mountainbikers per maand! Digitale mediamogelijkheden voor het bereiken van de NTFU leden Inhoud Inhoud Mediakit Spelregels - www.ntfu.nl - www.ntfu.nl/kalender

Nadere informatie

Hierbij de Stijl Nieuwsbrief van oktober. Elke maand wordt de nieuwsbrief verstuurd.

Hierbij de Stijl Nieuwsbrief van oktober. Elke maand wordt de nieuwsbrief verstuurd. Beste stijlleden, beste ouders Hierbij de Stijl Nieuwsbrief van oktober. Elke maand wordt de nieuwsbrief verstuurd. Waarom een nieuwsbrief? Als stijlmeesters vinden we het belangrijk dat alles duidelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9, 1 juni 2018

Nieuwsbrief 9, 1 juni 2018 Nieuwsbrief 9, 1 juni 2018 Wist u dat? Start op het VO Schoolkamp Schoolvoetbal Musicalhulp Bridgekampioenen Afscheid van de basisschool TechLab Agenda Wist u dat dit alweer de laatste groepsnieuwsbrief

Nadere informatie

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019.

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019. Nieuwsbrief, Maart 2019 Beste leden, Er is deze week ontzettend hard gewerkt om de banen klaar te krijgen. Hulp van jong en oud hebben er voor gezorgd dat de banen er tip top bij liggen en er vanaf maandag

Nadere informatie

Sinterklaas op bezoek bij TOGB!

Sinterklaas op bezoek bij TOGB! bij Vorige maand beleefden we de primeur van de nieuwsbrief. We hebben leuke reacties mogen ontvangen op de nieuwsbrief en vol goede moed gaan we verder met de maandelijkse uitgave van de nieuwsbrief.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018 NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018 Basisschool De IJsbreker Amsterdam, 7 januari 2019 Beste ouders/ verzorgers, VOORWOORD Vandaag ontvangt u van ons de allereerste nieuwsbrief van 2019. Dus

Nadere informatie

VAN MEET AF AAN. beleidsplan

VAN MEET AF AAN. beleidsplan VAN MEET AF AAN beleidsplan 2018-2021 Versie 1.0 d.d. 9 juli 2018 Inhoudsopgave Beleidsplan 1. Inleiding 1 2. 1 3. Onderbouwing Beleidsplan 1 3.1 Waarom een beleidsplan? 1 3.2 Terugblik naar onze eerste

Nadere informatie

Beleidsplan 2010-2015

Beleidsplan 2010-2015 Beleidsplan 2010-2015 In dit beleidsplan worden de plannen van de Fietsgroep Stappenbelt Zwolle vastgesteld voor de komende vijf jaar. Het gaat dan om Wat willen wij, hoe en wanneer bereiken als vereniging.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF U.S.S.V. SIMIUS HIRCUS

NIEUWSBRIEF U.S.S.V. SIMIUS HIRCUS NIEUWSBRIEF Beste leden, Nadat in maart Portes du Soleil onveilig is gemaakt en velen van ons de sneeuw nog even hebben gezien, worden de winterse temperaturen weer ingeruild voor de warmere dagen. Degenen

Nadere informatie

Van de redactie. En ook aandacht voor de oproep van Jan van Geelkerken om vrijwilligers voor de Ronde van Uden.

Van de redactie. En ook aandacht voor de oproep van Jan van Geelkerken om vrijwilligers voor de Ronde van Uden. Afgelopen zaterdag: zo leuk kan voorrijden zijn, korte pauze op de 42 km met weercijfer 10, mooier kunnen we het niet maken! Van de redactie Dit is een extra nieuwsbrief vanwege de aankondiging van de

Nadere informatie

Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016

Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016 NIEUWSFLITS DON BOSCO Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016 JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 donboscoroosendaal@juzt.nl ALLE BELANGRIJKE INFO

Nadere informatie

Ook je oude frituurvet kan je bij Vido inleveren. Dit kan je inleveren bij de één van de kantine medewerkers.

Ook je oude frituurvet kan je bij Vido inleveren. Dit kan je inleveren bij de één van de kantine medewerkers. Nieuwsbrief Jaargang 2016 nummer 2, 1 april Recycling levert geld op! Bent u al begonnen met de voorjaarsschoonmaak? Oude kleding kan je gedurende het gehele seizoen naar Vido brengen. Deze wordt verzameld

Nadere informatie

Waarom ga je schrijven? Om de directeur te overtuigen

Waarom ga je schrijven? Om de directeur te overtuigen week 17 20 april 2015 - Schrijfopdrachten niveau A, les 1 Les 1: Een overtuigende tekst schrijven Beantwoord deze vragen: Een mooie manier om te herdenken 1. Waarom is het volgens jou belangrijk om de

Nadere informatie

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016!

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Nieuwsbrief 7 11-12-2015 Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Sinterklaas Op vrijdag 4 december hebben we samen met basisschool

Nadere informatie

Hier is die dan de allereerste Nieuwsbrief van 2012!!!

Hier is die dan de allereerste Nieuwsbrief van 2012!!! Nieuwsbrief 2 Hier is die dan de allereerste Nieuwsbrief van 2012!!! De schoolvakanties zijn binnenkort achter de rug. Wij hopen dat jullie een heerlijke vakantie hebben gehad. Wij hebben als brigade niet

Nadere informatie

NTFU Wielersportmonitor, augustus 2012 Samenvatting

NTFU Wielersportmonitor, augustus 2012 Samenvatting NTFU Wielersportmonitor, augustus 2012 Samenvatting Achtergrond en doelstelling De NTFU gaat de komende jaren structureel meer aandacht besteden aan onderzoek en evaluatie. Deze keuze is gemaakt in het

Nadere informatie

DE SPRINGKRANT Digitale nieuwsbrief van RKBS De Springschans voor ouders/verzorgers

DE SPRINGKRANT Digitale nieuwsbrief van RKBS De Springschans voor ouders/verzorgers DE SPRINGKRANT Digitale nieuwsbrief van RKBS De Springschans voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2015/2016 nummer 1 In dit nummer: Kalender Maandag 24 augustus Kennismakingsavond Groep 8 Dinsdag 25 augustus

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2019

Nieuwsbrief april 2019 Nieuwsbrief april 2019 Woensdag 10 april Inloopspreekuur JGT (8.30u. 9.00u.) Vrijdag 12 april Koningsspelen Maandag 15 april inloopmoment Di. 16 t/m do. 18 apr. Cito-eindtoets groep 8 Donderdag 18 april

Nadere informatie

Nico bleef altijd rustig, legde dingen goed en duidelijk uit en nam de tijd, net zolang tot je het begreep.

Nico bleef altijd rustig, legde dingen goed en duidelijk uit en nam de tijd, net zolang tot je het begreep. Review van Jonne: Ik heb altijd met veel plezier rijles gehad van Nico Aperloo. De reden dat ik bij zijn rijschool een lessenpakket heb genomen is door het feit dat Nico bekend staat als iemand die veel

Nadere informatie

Welkom Algemene ledenvergadering 5 oktober 2010

Welkom Algemene ledenvergadering 5 oktober 2010 Welkom Algemene ledenvergadering 5 oktober 2010 Missie IJCT IJCT wil een breedtesportvereniging zijn voor sport en bewegen en in het bijzonder een schaats hardrijvereniging met een trainingsaanbod dat

Nadere informatie

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste BarEnd(st)er, De klok is verzet, de temperatuur loopt op, blaadjes

Nadere informatie