Van het bestuur / Wolkje, zonnetje, Hel / Activiteiten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Van het bestuur / Wolkje, zonnetje, Hel / Activiteiten"

Transcriptie

1 Juni 2015 Van het bestuur / Wolkje, zonnetje, Hel / Activiteiten En toen was het alweer juni. Korte broeken, lange avonden. De avondtrainingen tellen al bijna meer kilometers dan de zondagochtendritten. Door gezinsuitbreiding bij de redactie moest je de editie van mei missen. Niet getreurd, want je was vast veel te druk met fietsen! Er is veel gebeurd en er staat nog veel op het programma. Van het bestuur De bus blijft De onvolprezen Ruiten Drie bus is in 2016 aan het einde van het leasecontract. De bus is in prima staat en wordt voor het restbedrag na afloop van het contract gekocht. Voor dat gemak en geld kunnen we geen bus huren, lenen of leasen. Organiseer je een Ruiten Drie evenement of heb je vervoer nodig voor een Ruiten Drie activiteit? Schroom niet en haal m op. Neem contact op met Jan Haselbekke (jan@hasselbekke.nl) voor meer informatie over het gebruik. Kennismaken met de Zwaluwen Het bestuur heeft een prettig kennismakingsgesprek gehad met het bestuur van de Almelose wielervereniging de Zwaluwen. Ten eerste om als twee Almelose wielerverenigingen elkaar te leren kennen. Ten tweede om te onderzoeken of we van elkaar gebruik kunnen maken. Dames Start2Bike op de baan van de Zwaluwen. Zo is het voor Start2Bike (de kennismakingsvoor race en MTB) handig om een paar keer per jaar de baan van de Zwaluwen te kunnen gebruiken en misschien kunnen de MTB ers er in de winter trainen. Verder is het idee om het gebouw van de Zwaluwen te gebruiken voor de bestuursvergaderingen en als startlocatie bij de cursussen jaarlijkse openings- en afsluitingsrit van het wieleren MTB-seizoen. Het is een prima locatie met een wielerhart en zou meer bij Ruiten Drie passen dan het wijkcentrum de Schöppe. Het één en ander is nog in bespreking en zal eerst via een extra ledenvergadering worden voorgelegd. Meer informatie volgt na de zomervakantie. Heb je vragen, opmerkingen of tips? Neem dan contact op met één van de bestuursleden.

2 Tevreden wegkapiteins De wegkapiteins zijn tevreden. Dat was de strekking van de evaluatieavond op 1 juni met alle wegkapiteins. Onder het genot van een hapje en drankje bij race-toercoördinator Jurgen Holslag bespraken de dames en heren met de gele shirts het wel en wee van dit seizoen. Zoals gemeld, het gaat naar wens. Een aantal gaat nog de NTFUcursus volgen tot wegkapitein. De meesten deden dat tijdens de snerttocht op 1 maart. Toch hoop je altijd op meer deelnemers. Bij deze editie deden slechts ongeveer 750 fietsers mee. Normaal rekenen we op zeker het dubbele. Volgend jaar beter zullen we maar zeggen. Sowieso niets om je voor te schamen, de meeste verenigingen knijpen al in hun handjes bij deze aantallen, we zijn natuurlijk erg verwend de laatste jaren met zoveel deelnemers. Ook waren er vragen over hoe de vrijwilligers van Ruiten Drie zijn verzekerd. Daar is antwoord op van de penningmeester, alle vrijwilligers zijn verzekerd. Verder wordt er kleding besteld voor de wegkapiteins die dat nodig hebben. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Jurgen Holslag via toercoordinator@ruitendrie.nl. Wolkje, zonnetje, Hel Een stralende zon en af en toe een wolkje. Op de vele foto s zie je alleen maar tevreden deelnemers. Zo n 50 vrijwilligers van onze vereniging hebben er weer hard voor gewerkt om ook de 26e editie van de Hel van Twente te laten slagen. Geen incidenten of valpartijen, de fietsers waren enthousiast! Hartelijk dank allemaal en speciale dank naar coördinator Gerard Hondebrink. Het heeft er alles van weg dat de slecht(e) weervoorspellingen en de foutief afgegeven code oranje de hoofdschuldigen waren. Een andere reden is misschien gelegen in de Tecklenburg rundfahrt van de zaterdag ervoor. Ook een pittig tochtje die je niet in de koude kleren gaat zitten. Daarom is er gekozen om de volgende editie van de Hel in 2016 iets op te schuiven, naar 26 mei, zodat deze evenementen elkaar niet bijten. Dit betekent natuurlijk dat we niet op onze lauweren kunnen rusten. Want hoewel we het weer niet in de hand hebben, willen we gewoon een van de beste toertochten van Twente zijn. Die drie NTFU sterren zijn ons doel!

3 Molentocht door het Vechtdal op 27 juni Zaterdag 27 juni is de bijna traditionele Molentocht voor Ruiten Drie leden. Wegkapitein Tonnie Kroeze neemt je mee op een tocht van ongeveer 120 kilometer langs de molens van het Vechtdal. De kruissnelheid zal zo rond de 30 kilometer per uur zijn. Bekijk alle foto s op de facebookpagina van Ruiten Drie, door fotograaf Gerard Freriksen. Bijna 3 sterren voor Lageveldtoer Onze nieuwste trots, de Lageveldtoer MTB-tocht, heeft van de NTFU al twee (2!) sterren gekregen. Ja, je leest het goed. Twee sterren van maximaal drie. En we zijn op weg naar meer want de aanvraag voor 3 sterren is verstuurd. De tocht gaat 18 oktober voor het eerst van start. Er zijn tochten die al jaren bestaan zonder een enkele ster. Er zijn dus al wel een heleboel voorbereidingen getroffen en dat is de NTFU niet ontgaan. Je kunt wel zeggen dat Jan Haselbekke en de vrijwilligers het vuur uit hun sloffen lopen. Daar nemen wij alvast onze pet diep voor af. Het is wat kort dag, dus geef je snel op bij Tonnie Kroeze via tonniekroeze@outlook.com want zo n schitterende tocht wil je niet missen! Alle informatie vind je in de mail van 17 juni. NK toerfietsen op 29 augustus Draag je geen horloge, maar kom je altijd op tijd? Of houd je gewoon van toerfietsen en gezelligheid? In beide gevallen is het NK Toerfietsen op zaterdag 29 augustus echt iets voor jou! Elk jaar strijden één of meer teams van Ruiten Drie mee voor het podium. Dit jaar is het NK op de Veluwezoom bij Dieren. Het doel is om zonder hulpmiddelen zo n vlak mogelijke rit neer te zetten. Het gaat dus niet om de snelste tijd. Als we gaat voor alle drie sterren, moeten we ons beste beentje voor zetten. Wil je ook helpen? Meld je dan bij jan@haselbekke.nl. Zet in ieder geval 18 oktober, Lageveldtoer op jouw MTB agenda! Laat aan Truus Lucas weten of je meegaat. Dan kan zij kijken hoeveel fietsers meedoen. Alle aanmeldingen moeten eind juli binnen zijn bij de NTFU, dus zou je voor eind juni een mailtje willen sturen naar truuslucas14@gmail.com.

4 Kijk voor meer informatie op PS. Wil je graag mee en heb je een MTB? Prima, want er is ook een uitdagende MTB-tocht over de Posbank, kunnen we toch samen heen! Bezoek aan de Schöppinger Berg Help Heracles de zomer door Ook dit jaar kun je onder de bezielende leiding van Gerard Hondebrink mee op de Help Heracles de zomer door toertocht op donderdag 16 juli. Het is de leden van Ruiten Drie er alles aan gelegen om de zwartwitte trots van de stad genoeg moraal te geven voor een mooie plek op de ranglijst. Omdat er aan deze kant van de grens nogal spaarzaam met bergjes is gestrooid, gaan we zondag 6 september op de fiets er eentje opzoeken aan die andere seite. In Duitsland weten ze er wel raad mee en daar is speciaal voor ons de Schöppinger Berg neergelegd. Op voorwaarde dat we er elk jaar overheen fietsen. Donderdag 16 juli voert de rit naar Billerbeck waar wij een deel van de training bijwonen en vervolgens naar het hotel Weissenburg waar de helden verblijven. Daar krijgen we de gebruikelijk kaffee und torte (en wat voor torte!). Via een schitterende route langs stille achterafweggetjes besluipen we deze Duitse reus en met een even zo mooie lus toeren we weer terug naar Almelo. Vervolgens de terugrit inclusief een stukje Schöppingerberg want wij komen er toch langs. Totale afstand ca 170 km. Dus wil je op de foto met John Stegeman of Mike te Wierik of wil je gewoon een fijne duurrit? Ga dan 16 juli mee! Meer informatie via Gerard Hondebrink (gerardhondebrink@gmail.com). Zo n 160 kilometer, torte, kaffee und suppe later komen we weer thuis. Ook voor de deelnemers aan de Mergelheuvelland 2-daagse is dit een mooie trainingsrit. Vertrektijden en andere details volgen, maar zet dit alvast op je kalender.

5 Vrijwilligers voor Almelo Allee Zondag 20 september is het sportevenement Almelo Allee. Hardlopen, wandelen en fietsen in de natuur van Almelo. Ruiten Drie is weer gevraagd om de 80 kilometer tocht te verzorgen. De route is bekend, coördinator Bert Hondebrink wil graag hulp bij onder andere de inschrijftafel, verzorgingspost en het uitpijlen. Lees voor meer informatie de mail van 12 juni. Meld je aan via Vakantiefoto s gevraagd Ga je op vakantie en neem je de fiets mee? Of huur je er ééntje op de camping? Wij zijn erg benieuwd naar jou belevenissen deze zomer dus maak een mooie fietsfoto en stuur deze naar redactie@ruitendrie.nl. De mooiste kiekjes nemen we op in de nieuwsbrief van september, alle foto s gaan daarna op de besloten facebookpagina van Ruiten Drie, alleen toegankelijk voor leden. Meer informatie Heb je vragen, wil je ergens meer informatie over of heb je juist tips? Wil je iets in de nieuwsbrief laten zetten of heb je een goed idee en zoek je medestanders of wat dan ook? Aarzel niet en mail het naar redactie@ruitendrie.nl.

6 Evenementenkalender Op weg naar het bevrijdingsvuur: Willem Dijkema en Hans Ravers aan de voet van de Lange Juffer (Posbank bij Arnhem). Het bevrijdingsvuur werd op 5 mei onder grote belangstelling Almelo in gefietst door onze leden. (Foto: Raymond Leijsen) 27 juni 2015 Molentocht door het Vechtdal 16 juli 2015 Naar Heracles (Billerbeck) 29 augustus 2015 NK toerfietsen in Dieren 6 september 2015 Schöppinger Bergtocht 19 en 20 september 2015 Mergelheuvelland 2-daagse (MH2D) 20 september 2015 Almelo Allee 18 oktober 2015 MTB Lageveldtoer *nieuw!* 20 december 2015 MTB Mosbeektoer

Sponsorcommissie / MTB / Race / Vrijwilligers / Fietskleding / Evenementen

Sponsorcommissie / MTB / Race / Vrijwilligers / Fietskleding / Evenementen December 2014 Sponsorcommissie / MTB / Race / Vrijwilligers / Fietskleding / Evenementen Met Sinterklaas achter de rug en de feestdagen voor de deur is dit de laatste nieuwsbrief van 2014. Op naar 2015!

Nadere informatie

Sponsorcommissie ie / Brood / Hel / Bennie

Sponsorcommissie ie / Brood / Hel / Bennie April 2015 Sponsorcommissie ie / Brood / Hel / Bennie April. De maand waarin er veel start. De maand waarin sommige fietsdoelen bepaald of al gehaald worden. Denk aan de toerversies van de Ronde van Vlaanderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DOK TOER Oktober 2013

NIEUWSBRIEF DOK TOER Oktober 2013 Inleiding In ons wegprogramma hebben wij nog twee tochten staan voor de maand oktober. De Sluitingstocht is in hetzelfde weekeinde als de eerste ATB-tocht van de gezamenlijke verenigingen in de Kop van

Nadere informatie

WTC NijeRieders. Informatiegids WTC NijeRieders

WTC NijeRieders. Informatiegids WTC NijeRieders WTC NijeRieders Informatiegids 2017 WTC NijeRieders Bedankt voor interesse in onze vereniging WTC NijeRieders. Om een beeld te geven wat je van ons kunt verwachten hebben wij dit informatieboekje opgesteld.

Nadere informatie

MTB. Special. MTB winterprogramma. Oktober 2014

MTB. Special. MTB winterprogramma. Oktober 2014 Oktober 2014 MTB Special Een MTB special. Bijna alle onderwerpen gaan over het mountainbiken bij Ruiten Drie: het MTB winterprogramma, Fiets-Fit MTB, Oproep onderhoud Twickelroute, MTB ritjes op di/wo/do/zo,

Nadere informatie

Wieler Tourclub Dinxperlo. Welkomstboekje met tal van nuttige tips voor nieuwe leden [Geef tekst op]

Wieler Tourclub Dinxperlo. Welkomstboekje met tal van nuttige tips voor nieuwe leden [Geef tekst op] Wieler Tourclub Dinxperlo Welkomstboekje met tal van nuttige tips voor nieuwe leden - 0 -[Geef tekst op] Inhoudsopgave Welkom bij WTC Dinxperlo...- 2 - Lid zijn van de WTC...- 2 - Algemene informatie...-

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, april 2015, SFC Westerkwartier.

Nieuwsbrief 4, april 2015, SFC Westerkwartier. !! Nieuwsbrief 4, april 2015, SFC Westerkwartier. Beste fietsvrienden en vriendinnen, De openingstocht Volgens de jarenlange traditie is in maart de openingstocht weer gereden. Om negen uur die ochtend

Nadere informatie

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven.

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste BarEnd(st)er, Heb je het ook gemerkt? Het was meer dan 20 graden

Nadere informatie

Terugblik ALV / Spijt / Gericht trainen / Start2Bike

Terugblik ALV / Spijt / Gericht trainen / Start2Bike Maart 2015 Terugblik ALV / Spijt / Gericht trainen / Start2Bike Een boordevolle nieuwsbrief met de hoogtepunten van de Algemene Ledenvergadering, een oprecht excuses van het bestuur aan de jubilarissen,

Nadere informatie

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven.

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste Bar End(st)er, De laatste maand van het jaar is begonnen, feestdagen,

Nadere informatie

Welkomstboekje met tal van nuttige tips voor nieuwe leden. Wieler Tourclub Dinxperlo. -[Geef tekst op] - 1 -

Welkomstboekje met tal van nuttige tips voor nieuwe leden. Wieler Tourclub Dinxperlo. -[Geef tekst op] - 1 - Wieler Tourclub Dinxperlo Welkomstboekje met tal van nuttige tips voor nieuwe leden -[Geef tekst op] - 1 - Inhoudsopgave Welkom bij de WTC Dinxperlo---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

voor 29% was gezelligheid de aanleiding makkelijk als iemand weg weet zegt 4% 2% wil als sponsor betrokken zijn 2% werd lid vanwege onze clubkleding

voor 29% was gezelligheid de aanleiding makkelijk als iemand weg weet zegt 4% 2% wil als sponsor betrokken zijn 2% werd lid vanwege onze clubkleding Enquêtevragen Aantal verwerkte lijsten Antwoorden 55 ontvangen antwoorden, is 50% van onze leden 1. aantal jaren lid van club leden die geantwoord hebben zijn gemiddeld 10,7 jaren lid 2. waarom lid geworden

Nadere informatie

Informatie TWC VALKENSWAARD

Informatie TWC VALKENSWAARD Informatie TWC VALKENSWAARD 1. Inleiding 2. De vereniging TWC Valkenswaard 3. NTFU 4. Lidmaatschap-Contributie 5. Kleding 6. Organisatie 7. Trainingstijden 8. Jaarprogramma 9. Evenementen 10. Communicatie

Nadere informatie

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!!

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal, het is weer tijd voor een nieuwsbrief! We zitten alweer in maart en zijn we in de tweede periode van dit seizoen

Nadere informatie

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven.

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste BarEnd(st)ers, De wintertijd is ingegaan maar dit is geen reden

Nadere informatie

Handboek voor de jeugdtrainingen Cycling Lemelerveld

Handboek voor de jeugdtrainingen Cycling Lemelerveld Handboek voor de jeugdtrainingen Cycling Lemelerveld INLEIDING Cycling Lemelerveld is van oudsher een vriendenclub, opgericht door oud voorzitter Gerrit Stappenbelt. Momenteel heeft de club zo'n 125 leden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 van WandelgroepLOOP

Nieuwsbrief 3 van WandelgroepLOOP 16-04-2012 Nieuwsbrief 3 van WandelgroepLOOP Welkom bij de derde nieuwsbrief van wandelgroeploop. In een half jaar tijd is LOOP gegroeid naar 56 wandelaars, verdeeld over 4 groepen. De dinsdagroep uit

Nadere informatie

CK TRA Last Gear J a a r g a n g 1 0 - n r. 6 6 m a a r t 2 0 1 2

CK TRA Last Gear J a a r g a n g 1 0 - n r. 6 6 m a a r t 2 0 1 2 TRACK Last Gear Jaargang 10 - nr. 66 maart 2012 Voorwoord 2 door: Hedwig de Leeuw den Bouter (voorzitter) 3 Bestuursinformatie BESTUUR Dagelijks bestuur Algemeen bestuur COMMISSIES CONTACTPERSOON MAILADRES

Nadere informatie

Informatie Brief Mudrun Fun Foam Fest. Beste deelnemers(ters),

Informatie Brief Mudrun Fun Foam Fest. Beste deelnemers(ters), Beste deelnemers(ters), Wat leuk dat je meedoet aan dit geweldige avontuur! De informatie hieronder is hopelijk voldoende om jouw Mudrun Fun tot een geweldig succes te maken. Mocht je het zijn vergeten,

Nadere informatie

Zomer ATB tocht en gezinstocht TCWilhelmina 4-daagse

Zomer ATB tocht en gezinstocht TCWilhelmina 4-daagse E-mail: secretariaat@tcwilhelmina.nl Redactie: Adriaan Umans Zomer ATB tocht en gezinstocht TCWilhelmina 4-daagse Juni 2016 Rekeningnummer T.C. Wilhelmina NL83INGB0004456840 Zomer ATB tocht en gezinsfietstocht

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 Dorpshuis de Utwyk M. Smitstraat 27, 9072 AL Nij Altoenae. Tel (0518)402753 Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 We staan weer voor een nieuw seizoen en als bestuur en activiteitencommissie kijken we

Nadere informatie

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven.

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste BarEnd(st)ers, De zomer zit erop maar het fietsseizoen is nog

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief nr. 6 23 augustus 2015 De lessen gaan weer beginnen! De zomervakantie is voorbij, wat gaat de tijd toch snel.

Nadere informatie

Inhoudsopgave Onderwerp Pagina s Introductie 1 Achtergrond van vereniging 2-6 Details enquêtes 7 Conclusies enquête licentiehouders 8-13 Waarom wordt

Inhoudsopgave Onderwerp Pagina s Introductie 1 Achtergrond van vereniging 2-6 Details enquêtes 7 Conclusies enquête licentiehouders 8-13 Waarom wordt Inhoudsopgave Onderwerp Pagina s Introductie 1 Achtergrond van vereniging 2-6 Details enquêtes 7 Conclusies enquête licentiehouders 8-13 Waarom wordt er gefietst? 8 Trainingen 8-9 Activiteiten 10-11 MTB

Nadere informatie

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen.. Agenda 14 juli Musical, 19.30 uur in Overloon 15 juli Wisselochtend 16 juli Campingdag Picknick en ouderbedankactiviteit, 17.00

Nadere informatie

Oproepen en mededelingen

Oproepen en mededelingen Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste Barend(st)ers, De zomer staat voor de deur, de temperatuur schiet

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2018

Nieuwsbrief februari 2018 E-mail: secretariaat@tcwilhelmina.nl Redactie: Adriaan Umans Nieuwsbrief februari 2018 Rekeningnummer T.C. Wilhelmina NL83INGB0004456840 Voorwoord Nog even en dan start het nieuwe wielerseizoen alweer.

Nadere informatie

20 January 2016 Jaargang 3 nummer 1. Van de redactie

20 January 2016 Jaargang 3 nummer 1. Van de redactie Van de redactie Zondag is het weer zover. De weersverwachtingen zijn gunstig, het parcours ligt er goed bij en de voorbereidingen zijn getroffen. Nu nog dit weekend met zijn allen de schouders er onder

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 30 april 2015

Nieuwsbrief 18 30 april 2015 Westervalge 5 9989 EB Warffum Telefoon: 42 2330 email: obsjanseniusdevries@lauwerseneems.nl http://www.janseniusdevries.nl Nieuwsbrief 18 30 april 2015 Agenda. 2 t/m 17 mei Meivakantie 4 mei Dodenherdenking

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Welkom op de 1 e Algemene Ledenvergadering van:

Welkom op de 1 e Algemene Ledenvergadering van: Welkom op de 1 e Algemene Ledenvergadering van: AGENDA Opening Doel oprichten OWsome bikers, wielervereniging IJsselland Benoemen bestuursleden Huishoudelijk reglement Verslag penningmeester Sponsorplan

Nadere informatie

TrainingsCoach. Hard work, magic moments: starting now! TrainingsCoach Kenya Classic

TrainingsCoach. Hard work, magic moments: starting now! TrainingsCoach Kenya Classic TrainingsCoach Hard work, magic moments: starting now! TrainingsCoach Kenya Classic De Kenya Classic voert door open savannegebied en dichte bergketens, steeds met uitzicht op paden van steenslag, zand

Nadere informatie

OP KOERS NAAR 25 OKTOBER 2015

OP KOERS NAAR 25 OKTOBER 2015 4 E EDITIE! Wedstrijd- & Recreantenloop Bedrijvenloop G-loop Sponsor Kidsrun Kidsrun OP KOERS NAAR DELFZIJL www.smitsport.nl 2 3 Blijf op de hoogte Kijk regelmatig op onze website www.zeemijlenloopdelfzijl.nl

Nadere informatie

Informatieblad W.V. De Jonge Renner Wielrennen Jeugd

Informatieblad W.V. De Jonge Renner Wielrennen Jeugd Informatieblad W.V. De Jonge Renner Wielrennen Jeugd Inhoudsopgave 1. Voorwoord 2. Contact 3. Ik vind wielrennen heel leuk hoe nu verder? 4. Trainingen 5. Huisregels 6. Jeugdcategorieën 7. Materiaal 8.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel!

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel! Nieuwsbrief 18 Beste leden, www.bcscarabee.nl w oord van de v o o r z itter In de laatste nieuwsbrief van dit seizoen een tevreden voorzitter. We kunnen terug kijken op een mooi jubileumjaar, waarin we

Nadere informatie

t Gymwaasken WOORDJE VAN Hallo allemaal,

t Gymwaasken WOORDJE VAN Hallo allemaal, t Gymwaasken WOORDJE VAN Hallo allemaal, Wie nu een kijkje gaat nemen in één van onze lessen, krijgt een heel ander beeld dan tijdens de rest van het jaar. Het is namelijk de laatste week voor onze turnshow.

Nadere informatie

Welkom bij. veiligheid en aansprakelijkheid

Welkom bij. veiligheid en aansprakelijkheid Welkom bij veiligheid en aansprakelijkheid Wat is veiligheid Veiligheid is het bewust nemen van aanvaardbare risico s. Totale veiligheid bestaat niet! Doelstelling NTFU Het vergroten van het bewustzijn

Nadere informatie

Kinderen van 8 t/m 15 jaar kunnen meedoen (minimaal A-diploma verplicht). Deelname is gratis.

Kinderen van 8 t/m 15 jaar kunnen meedoen (minimaal A-diploma verplicht). Deelname is gratis. Algemeen aanleiding In aanloop naar het WK Triathlon, wat van 14-17 september in Rotterdam plaats vindt, organiseren de Gemeente Rotterdam en de Nederlandse Triathlon Bond enkele kleinschalige triathlon-evenementen

Nadere informatie

Hoe kan ABCDate mij helpen bij het ontmoeten van nieuwe mensen?

Hoe kan ABCDate mij helpen bij het ontmoeten van nieuwe mensen? Amarant Ben jij ook op zoek naar een maatje, vriendschap of relatie? Amarant en ABCDate helpen jou! Samen dingen doen is leuker dan alleen! Dat wisten we al bij Amarant. Daarom hebben we in het verleden

Nadere informatie

Samen iets doen voor de ziekte van een ander!

Samen iets doen voor de ziekte van een ander! Alphen geeft niet op Alphen d HuZes 2015 Samen iets doen voor de ziekte van een ander! Alphen d HuZes. Alphen geeft niet op Alphen d HuZes 2015 Samen iets doen voor de ziekte van een ander! Een aanleiding...

Nadere informatie

Mascha Pijnenborg. Naast een nieuwe outfit, hoort daar ook een natuurlijk ook nieuwe fiets bij. Deze fiets kon ik begin januari op gaan halen!

Mascha Pijnenborg. Naast een nieuwe outfit, hoort daar ook een natuurlijk ook nieuwe fiets bij. Deze fiets kon ik begin januari op gaan halen! Nieuwsbrief Mascha Pijnenborg Uitgave 1, 2011 Nieuw jaar, nieuwe ploeg, nieuwe fiets Een nieuw jaar is begonnen! Mijn oude ploeg bestaat nu écht niet meer en ik start nu officieel bij het nieuwe Dolmans

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JUNI 2015

NIEUWSBRIEF JUNI 2015 NIEUWSBRIEF JUNI 2015 Proost Sieto! Je had m verdiend!!! LESSEN RONDOM DE ZOMERVAKANTIE. Om ervoor te kunnen zorgen dat de lessen in de zomervakantie goed gevuld zijn, willen we graag weten wanneer jullie

Nadere informatie

Hier is die dan de allereerste Nieuwsbrief van 2012!!!

Hier is die dan de allereerste Nieuwsbrief van 2012!!! Nieuwsbrief 2 Hier is die dan de allereerste Nieuwsbrief van 2012!!! De schoolvakanties zijn binnenkort achter de rug. Wij hopen dat jullie een heerlijke vakantie hebben gehad. Wij hebben als brigade niet

Nadere informatie

Kalenderjaar Bijeenkomst wegkapiteins."

Kalenderjaar Bijeenkomst wegkapiteins. Februari 2014 Kalenderjaar 2014 ATV Ruiten Drie Nieuwjaarsrecep_e Op zaterdag 11 januari is de nieuwjaarsrecep_e gehouden in de Schöppe. We hebben het aantal leden niet geteld maar het _jdens deze gezellige

Nadere informatie

Nieuwsbrief. PGB WMO en ZIN.

Nieuwsbrief. PGB WMO en ZIN. Nieuwsbrief PGB WMO en ZIN. De afgelopen maanden is er veel te doen geweest rondom de AWBZ zorg. Dit is het potje met geld waaruit ook de begeleiding bij Hoeve de Kaolder door wordt gefinancierd. De AWBZ

Nadere informatie

WV De Vrije Coureur Opgericht in 1972. Nieuwsbrief, 27 augustus 2013. www.wielerverenigingdevrijecoureur.nl

WV De Vrije Coureur Opgericht in 1972. Nieuwsbrief, 27 augustus 2013. www.wielerverenigingdevrijecoureur.nl WV De Vrije Coureur Opgericht in 1972. Nieuwsbrief, 27 augustus 2013 www.wielerverenigingdevrijecoureur.nl Jarig in aug sept Cor de Rooij, 7-8-1950. Henk Martens, 8-8-1944. Rian Spapen, 9-8-1967. Henk

Nadere informatie

Uitgave:Mei 2018 Een kleine terugkoppeling uit de Algemene leden vergadering van 01 mei 2018. Er zijn enkele wijzigingen binnen het bestuur. Gerda Evers heeft besloten het bestuur te verlaten. Marijke

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15 Activiteiten Walcheren September 15 zon 30aug Rondje fietsen op Walcheren Zou je best eens een mooie fietstocht willen maken, maar doe je dat liever niet alleen? Fiets dan mee! We gaan een tocht maken

Nadere informatie

Jaargang 28 - nr. 2 Nieuwsbrief 5 februari 2016

Jaargang 28 - nr. 2 Nieuwsbrief 5 februari 2016 Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 info@leadasbergschool.nl www.leadasbergschool.nl Jaargang 28 - nr. 2 Nieuwsbrief 5 februari 2016 In deze editie: Kalender Letterfeest Monsters Informatieavond

Nadere informatie

Beeldspraak. NIEUW BESTUUR voor de AVN. Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 26 april werden vijf nieuwe bestuursleden benoemd.

Beeldspraak. NIEUW BESTUUR voor de AVN. Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 26 april werden vijf nieuwe bestuursleden benoemd. NIEUW BESTUUR voor de AVN Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 26 april werden vijf nieuwe bestuursleden benoemd. Sinds 1999 heeft Ellens moeder afasie. Daardoor kan zij niet meer praten en schrijven.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS Hallo allemaal, Voor sommigen is de vakantie al begonnen en voor anderen is het bijna vakantie. Afgelopen vrijdagavond was de officiële laatste training van NOVA en was er een

Nadere informatie

Voorwoord door Ilsa Derks

Voorwoord door Ilsa Derks Via deze nieuwsbrief willen wij u informeren over enkele vernieuwingen en aanpassingen binnen de manege daarnaast brengen wij ook enkele mededelingen en nieuwsberichten. Ieder kwartaal komt er een nieuwsbrief

Nadere informatie

Q1 Hoe heb je Gaul! leren kennen?

Q1 Hoe heb je Gaul! leren kennen? Q1 Hoe heb je Gaul! leren kennen? Beantwoord: 54 Overgeslagen: 0 Via vrienden of kennissen Via internet Via de flyer Via een artikel Anders, Via vrienden of kennissen Via internet Via de flyer Via een

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

Informatief. Nieuwsbrief voor vrijwilligers. ANBO Informatief. ANBO Agenda. Verdien geld voor uw afdeling

Informatief. Nieuwsbrief voor vrijwilligers. ANBO Informatief. ANBO Agenda. Verdien geld voor uw afdeling Nieuwsbrief voor vrijwilligers Coördinatie en eindredactie: Communicatie E-mail: informatief@anbo.nl Volg ANBO op Facebook Volg ANBO directeur Liane den Haan op Twitter Bekijk ANBO-filmpjes op Youtube

Nadere informatie

Dingen die licht geven:

Dingen die licht geven: Vooraf 1 Licht geven in het donker Niveau C - Les 1 ls je vanavond in het donker in de auto of in de tram zit, kijk dan eens naar buiten. Probeer een fietser met licht, en een fietser zonder licht te ontdekken.

Nadere informatie

Hierbij de Stijl Nieuwsbrief van oktober. Elke maand wordt de nieuwsbrief verstuurd.

Hierbij de Stijl Nieuwsbrief van oktober. Elke maand wordt de nieuwsbrief verstuurd. Beste stijlleden, beste ouders Hierbij de Stijl Nieuwsbrief van oktober. Elke maand wordt de nieuwsbrief verstuurd. Waarom een nieuwsbrief? Als stijlmeesters vinden we het belangrijk dat alles duidelijk

Nadere informatie

Sportief Loopgroep SamenFit

Sportief Loopgroep SamenFit Sportief Allereerst de beste wensen voor. Dat het maar een mooi en gezellig jaar mag worden in goede gezondheid. In deze nieuwsbrief 2 belangrijke onderdelen 1: De loopgroep 2: Uithoorns mooiste, 27 januari

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015. Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015. Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015 NIEUWSBRIEF Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015 Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015 In deze nieuwsbrief: Van de directeur Van de teamleider onderbouw

Nadere informatie

Algemeen Jaarverslag 2015 WTC NijeRieders

Algemeen Jaarverslag 2015 WTC NijeRieders Algemeen Jaarverslag 2015 WTC NijeRieders WTC NijeRieders Gevestigd in Nijeveen www.wtcnijerieders.nl info@wtcnijerieders.nl Dit jaarverslag is gemaakt door: Henri Koster voorzitter Roelof Schonewille

Nadere informatie

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste Bar End(st)ers, Alweer is er een maand voorbij, maar een maand

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 21 november 2012 Hallo Jeugdleden en ouders, Hier zijn we weer met mededelingen over ouder-kind toernooi, stedenontmoeting, NJTL, NK, en andere uitslagen. NJTL We doen dit seizoen mee met 1

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Update bestuur Badminton Club t Gooi

Update bestuur Badminton Club t Gooi Update bestuur Badminton Club t Gooi April 201 7 Martin Warmelink Voorzitter EN NU EVEN SERIEUS: WIE WORDT ONZE NIEUWE VOORZITTER?? Nog een maand of 2, dan zit het badminton-seizoen er weer op. We zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 4-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, De laatste nieuwsbrief is alweer een paar maanden oud. Inmiddels hebben we weer genoeg te melden. Er staan een aantal belangrijke mededelingen

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk bij Carintreggeland

Vrijwilligerswerk bij Carintreggeland Vrijwilligerswerk bij Carintreggeland Meld u ook aan als vrijwilliger! 2 Het waarom van vrijwilligerswerk De één doet het om een zinvolle bijdrage te leveren aan de maatschappij. De ander doet het om andere

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering. Clubdag 10 mei

Algemene ledenvergadering. Clubdag 10 mei Let op! 26 april a.s. (koningsdag) worden er geen trainingen gegeven. Algemene ledenvergadering april 2014 Het bestuur nodigt hierbij alle leden uit voor de algemene ledenvergadering op maandag avond 12

Nadere informatie

Jaarverslag CRT-Ren 2016

Jaarverslag CRT-Ren 2016 Jaarverslag CRT-Ren 2016 Het jaar 2016 heeft in het teken gestaan van het werven van nieuwe leden. In 2015 zagen wij, net als de trend landelijk ook liet zien, een terugloop in het aantal leden. Door zeer

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 seizoen Secretaris:

Nieuwsbrief 4 seizoen Secretaris: Beste Leden, Het seizoen zit er weer op. Op de valreep nog een afsluitende nieuwsbrief van dit seizoen. Wegens omstandigheden iets korter dan u gebruikelijk van ons gewend bent. Echter zijn er toch nog

Nadere informatie

Uitslag Heuvelrug deel I Veenendaal

Uitslag Heuvelrug deel I Veenendaal Uitslag Heuvelrug deel I Veenendaal Deze wedstrijd is niet door zwemmers van Aquarijn gezwommen.. dus geen uitslag Het Merwestein Gala Van allerlei over het Merwestein Zwemgala (door Janien Kamperman en

Nadere informatie

Verhaal: Jozef en Maria

Verhaal: Jozef en Maria Verhaal: Jozef en Maria Er was eens een vrouw, Maria. Maria was een heel gewone jonge vrouw, net zo gewoon als jij en ik. Toch had God haar uitgekozen om iets heel belangrijks te doen. Iets wat de hele

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 4 April 2015 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar: Cliëntzeggenschap,

Nadere informatie

In dit Verzetje. Inhoud. Pagina 1. Jaargang 6, nummer 29, december 2016

In dit Verzetje. Inhoud. Pagina 1. Jaargang 6, nummer 29, december 2016 Pagina 1 Jaargang 6, nummer 29, december 2016 In dit Verzetje Inhoud Van de voorzitter... 2 Sluitingstocht... 3 Baanclinic... 4 Nieuwe bestuursleden gezocht... 6 Toerkalender 2017... 7 Nieuwjaarsreceptie...

Nadere informatie

Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang

Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang 13 2018 Voor-inschrijving Supporter van Schoon Vrijwilliger worden? Verhoging in 2019 Website en Facebook Wet AVG STICHTING VIERDAAGSE GOIRLE Emmastraat 48 5051 LN Goirle info@vierdaagsegoirle.nl

Nadere informatie

Sponsorplan 2015. Rondje Bergen: Het gezelligste hardloopevenement van het seizoen!

Sponsorplan 2015. Rondje Bergen: Het gezelligste hardloopevenement van het seizoen! Rondje Bergen: Het gezelligste hardloopevenement van het seizoen! Inleiding De Stichting Rondje Bergen is 35 jaar geleden opgericht om een hardloopevenement in het mooie Bergen te organiseren. De prachtige

Nadere informatie

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl.

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl. Wat leuk dat uw zoon/dochter vakantie komt vieren bij KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan; daar werken

Nadere informatie

Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013

Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013 Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013 Voor iedereen die ons een warm hart toedraagt. Hier is de tiende nieuwsbrief van HCOIJ, de laatste van 2013. Boordevol leuke nieuwtjes, foto s, mededelingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet Regio Waardenlanden

Nieuwsbrief CliëntAanZet Regio Waardenlanden Nummer 5 Juni 2015 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar: Cliëntzeggenschap,

Nadere informatie

Ivonne Bressers: Dank je wel. Rob Kleijs: Ivon, Kun je nog eens uitleggen wat het Usher Syndroom is?

Ivonne Bressers: Dank je wel. Rob Kleijs: Ivon, Kun je nog eens uitleggen wat het Usher Syndroom is? 100 Col 's beklimmen in 40 dagen met een totale afstand van 4100 kilometer. Eddy Driessen uit Arnhem wil die tocht gaan afleggen en dat doet hij voor zijn plezier maar ook voor het goede doel. Namelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Vanuit de directie Gevonden voorwerpen In de ruimte naast de voordeur staat een bak met gevonden voorwerpen. In deze bak liggen jassen, shirtjes, broodtrommels, bekers etc.

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

Informatie Brief Mudrun Fun. Beste deelnemers(ters),

Informatie Brief Mudrun Fun. Beste deelnemers(ters), Beste deelnemers(ters), Wat leuk dat je meedoet aan dit geweldige avontuur! De informatie hieronder is hopelijk voldoende om jouw Mudrun Fun tot een geweldig succes te maken. Mocht je het zijn vergeten,

Nadere informatie

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste BarEnd(st)ers, Het wordt al weer langer licht, de temperatuur

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Reis door Europa In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grote activiteiten.

Nadere informatie

Waar staan wij voor?

Waar staan wij voor? Almere, juni 2015 De Stichting Vrienden van Archipel bestaat alweer bijna een jaar. In 2014 zijn we begonnen met het werven van donateurs en sponsors en gelukkig kunnen wij u melden dat we op de goede

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Little Steve & the Big Beat (NL) 4 Oktober 2015. Bio. Verslag Motortourtocht Bas Paardelooper and the Blue Crue

Little Steve & the Big Beat (NL) 4 Oktober 2015. Bio. Verslag Motortourtocht Bas Paardelooper and the Blue Crue Nieuwsbrief 01-10-2015 Jaargang 2, nummer 16 Stichting The Blues Connection Beuningenstraat 40 5043 XM Tilburg Email: stichting@thebluesconnection.nl Zondagmiddag 4 Oktober 2015. Little Steve & the Big

Nadere informatie

Thema reizen en vakantie!

Thema reizen en vakantie! Hoera, de zomervakantie is in aantocht! Wij gaan bij de buitenschoolse opvang van IKC t Palet natuurlijk ook vakantie vieren. Ons thema is reizen en vakantie! Wij gaan de eerste twee weken kamperen in

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren december 2014

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren december 2014 Activiteiten Walcheren december 2014 Hallo daar. Hier een verslag van het eethuis van gors. Vandaag 9-10-2014 was er weer een eethuis we hebben Mossels gegeten en veel heel veel gelachen en gepraat met

Nadere informatie

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg December 2010 Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg Voorzitter: Erik-Jan Huisman de Heuvel 5 3931 RH Woudenberg tel. 033-2866901 1 e Secretaris: Daan Huisman Henschoterlaan 28 3931 DB

Nadere informatie

Nieuwsbrief najaar 2013. Neeltje Jans - Zoutelande met de bus!

Nieuwsbrief najaar 2013. Neeltje Jans - Zoutelande met de bus! Nieuwsbrief najaar 2013 Neeltje Jans - Zoutelande met de bus! Exclusief voor Loopgroep Zeeland leden kunnen wij op zaterdag 14 september met de bus van Zoutelande naar Neeltje Jans. Dat betekent dat je

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2010

Nieuwsbrief april 2010 Openbare Basisschool Cornelis Jetses Jaargetijden 6 1109 AR Driemond telefoon: 0294-414370 e-mail:info@cjetses.nl www.cjetses.nl Nieuwsbrief april 2010 Agenda Zaterdag 24 april Geinloop Meivakantie 30

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2015

Nieuwsbrief juni 2015 View this email in your browser Nieuwsbrief juni 2015 Voorjaarscompetitie afgesloten met een barbecue Hier een foto-impressie van de barbecue en klik hier voor de definitieve eindstand van de Voorjaarscompetitie

Nadere informatie

Informatie brief Den Haag 1 juli

Informatie brief Den Haag 1 juli Beste deelnemers(ters), Wat leuk dat je meedoet aan dit geweldige avontuur! De informatie hieronder is hopelijk voldoende jouw Bubbel Run tot een geweldig succes te maken. Mocht je het zijn vergeten, like

Nadere informatie

ewogen en zoekende mensen vinden elkaar: Kerk - andere godsdiensten

ewogen en zoekende mensen vinden elkaar: Kerk - andere godsdiensten Naam: Evaluatie Datum: ewogen en zoekende mensen vinden elkaar: Kerk - andere godsdiensten B 1. En dan, naar de grote school! (2/2) Volgend jaar ga je waarschijnlijk naar een andere school. Noem iets wat

Nadere informatie

Verkozen tot. Breda Sport Event. editie 7 OKTOBER 2012 AMGEN SINGELLOOP BREDA

Verkozen tot. Breda Sport Event. editie 7 OKTOBER 2012 AMGEN SINGELLOOP BREDA Verkozen tot Breda Sport Event 2011 27 e editie 2012 7 OKTOBER 2012 AMGEN SINGELLOOP BREDA AMGEN SINGELLOOP BREDA, 27e De Amgen Singelloop Breda: waar sport en gezelligheid hand in hand gaan! PROGRAMMA

Nadere informatie

Nieuwsbrief De SLOEP juni 2015

Nieuwsbrief De SLOEP juni 2015 Nieuwsbrief De SLOEP juni 2015 De lucht kleurt blauw, de vogels fluiten uit volle borst, de warme lentebries streelt onze gezichten Het is bijna zover, de zomer is in aantocht! Jammer genoeg betekent dit

Nadere informatie

Surfvereniging Windkracht digitaal clubblad Oktober 2014

Surfvereniging Windkracht digitaal clubblad Oktober 2014 Surfvereniging Windkracht digitaal clubblad Oktober 2014 Deze aflevering: Van de voorzitter 3 Eindfeest op zaterdag 8 november 5 Klusdag op zaterdag 15 november 6 Activiteiten kalender 2014 7 Van de ledenadministratie

Nadere informatie

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen.

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen. Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Het is zomervakantie van maandag 13 juli t/m zondag 23 augustus. De reguliere VTV activiteiten gaan in deze periode niet door. Het VTV organiseert in de zomervakantie

Nadere informatie