Met deze infomap stellen wij u met veel trots de eerste Gentse lacrosseclub voor, namelijk de Ghent Goblins.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Met deze infomap stellen wij u met veel trots de eerste Gentse lacrosseclub voor, namelijk de Ghent Goblins."

Transcriptie

1

2 Voorwoord Met deze infomap stellen wij u met veel trots de eerste Gentse lacrosseclub voor, namelijk de Ghent Goblins. Via deze weg willen wij u graag ervan overtuigen dat een investering in onze club een positief effect kan hebben voor uw bedrijf. Naast de commerciële return steunt u bovendien een sportief en sociaal project. Onze motivatie om onze club te doen groeien en op nieuwe hoogtes te brengen is één van onze troeven. Samen met u hopen wij nieuwe kansen te creëren en samen een mooie toekomst tegemoet te gaan. We hopen uw interesse aan te wakkeren en wij hopen tevens dat dit een eerste stap kan zijn naar een commerciële samenwerking. Ongetwijfeld hebben we met wat volgt niet al uw vragen beantwoord, en dat is ook niet de bedoeling. We werken immers graag op maat van uw bedrijf en uw wensen. Aarzel dus niet om één van de onderstaande personen te contacteren. Met sportieve groeten, Jan Van Cauwenberge (voorzitter) Alexandre Joos de ter Beerst (PR)

3 Lacrosse Aangezien lacrosse nog maar recent werd geïntroduceerd in België leggen wij hier kort uit wat de sport precies inhoudt. Het is een teamsport die wordt gespeeld met tien spelers per team (bij de mannen), twaalf speelsters (bij de vrouwen) of zes spelers (in box lacrosse). Elke speler draagt een stick met aan het uiteinde een netje, waarin hij/zij de bal houdt. De bedoeling van het spel is om de bal met behulp van de stick in het doel van de tegenstander te schieten, waarbij één doelpunt één scorepunt oplevert. De lacrossebal is een harde rubberen bal en is in grootte vergelijkbaar met een tennisbal. Lacrosse heeft een vergelijkbare game-play als dat van basketbal, voetbal en ijshockey. Het is bovendien een full-contact sport, waardoor bescherming noodzakelijk is. Het bovenlichaam van iedere speler is volledig beschermd en ook een helm is verplicht. De fysieke contacten zijn aanwezig in het spel, maar snelheid en techniek domineren (i.t.t. bijvoorbeeld ijshockey).

4 Een spelverloop bestaat uit twee helften, elk opgebouwd uit twee quarters van twintig minuten. Een match duurt dus in het totaal 80 minuten. Elk team mag bovendien onbeperkt wisselen uit een spelersbasis van 23 spelers (waarvan tien op het veld staan, inclusief de goalie). Lacrosse is bovendien de snelst groeiende sport ter wereld. In vele landen worden elke dag nieuwe clubs opgestart, waardoor het een sterk internationaal karakter krijgt. In de buurlanden (Nederland en Duitsland) is de sport al sterk uitgebouwd, waardoor er vele internationale evenementen zijn waaraan wij deelnemen. In België waren we natuurlijk geïntrigeerd door deze sport en zo werd in februari 2009 de eerste Belgische club opgericht in Bonheiden (de Red Rhinos). Al snel volgden wij, de Ghent Goblins, in augustus Momenteel zijn er reeds zeven clubs opgestart: de Red Rhinos (Bonheiden), de Goblins (Gent), de Kings (Antwerpen), de Brewers (Buggenhout), de Halligators (Halle), de Braine Lions (Braine l Alleud) en de ISB Raiders (Watermaal-Bosvoorde). In 2009 werd de eerste Belgische beker gespeeld met twee ploegen, in 2010 reeds met vijf. In 2011 vond de eerste Belgian League plaats, dat werd gespeeld met zes ploegen. In 2011 kwam ook onze vrouwelijke afdeling tot stand. Ze noemen zichzelf de Ghent Gazelles. Zij zijn de tweede officiële vrouwelijke lacrosseclub in België (na de Red Rhinos). In Buggenhout hebben ze ondertussen ook een vrouwelijke ploeg. De teller staat dus momenteel op 3 vrouwenploegen, waardoor zij zullen uitwijken in Nederland om wedstrijden te kunnen spelen.

5 De Ghent Goblins De Ghent Goblins zijn de eerste ploeg in Gent en hebben als thuisbasis het RUSS-stadion aan de watersportbaan. In samenwerking met Universiteit Gent wordt hier getraind en worden er wedstrijden gespeeld. Tijdens het seizoen wordt er tweemaal per week getraind. Het seizoen is onderverdeeld in een herfstseizoen, de Belgian Cup (Beker van België) en een lenteseizoen, de reguliere Belgische competitie (Belgian League) waardoor er minstens 12 thuismatchen zijn in het gehele seizoen. In de eerste Belgische beker werden wij tweede, achter de meer ervaren Red Rhinos. Heden ten dage zijn onze niveaus echter gelijkgesteld en ambiëren wij zeker de eerste plaats. Bovendien speelden wij in het voorjaar van 2010 mee in de derde divisie van Nederland. Hier wisten wij de play-offs te bereiken en uiteindelijk een vierde plaats af te dwingen. In het najaar van 2010 werden we derde na de Red Rhinos en Lille Spartiates (die voorlopig in onze competitie meespelen door enerzijds een gebrek aan clubs en anderzijds de grote afstanden in Frankrijk). Voor de eerste maal in de geschiedenis van de club organiseren we een internationaal tornooi in het weekend van 17 en 18 september Daar zullen de Ghent Goblins en 3 andere internationale mannenteams alsook onze Ghent Gazelles en 3 internationale vrouwenteams op aanwezig zijn. Aan media-aandacht ontbreekt de Goblins echter niks, want samen met onze mediapartner AVS Gent kunnen wij rekenen op een heuse aandacht. Bovendien zijn wij ook enkele malen verschenen in tijdschriften en magazines en waren we te zien in een reportage van Koppen (zie bijlagen). Ploegfoto Ghent Goblins (oktober Fotorama) met rechtsonder erelid Paul Van Cauwenberge (rector UG)

6 Het bestuur Een club draaiende houden gaat natuurlijk niet zonder een gemotiveerd bestuur. Daarom wordt hier even de opbouw van het bestuur kort uit de doeken gedaan. Voorzitter Vicevoorzitter Voorzitter Mannen Voorzitter Vrouwen Secretaris Penningmeester Webmaster Technisch Directeur Public Relations Coach Mannen Coach Vrouwen Assistent-coach Mannen Assistent-coach Vrouwen

7 Jan Van Cauwenberge Voorzitter Onze voorzitter zorgt in de eerste plaats voor een algemeen sturende functie. Hij helpt alle overige functies indien nodig en ondersteunt het hele bestuur. Daarnaast plant hij ook grotendeels de meeste activiteiten en onderhoudt hij de teamspirit bij de Goblins. Wibo Werbrouck - Vice-voorzitter Hij staat de voorzitter bij in zijn taken. Hiernaast stuurt en helpt hij het gehele bestuur waar nodig. Alexandre Joos de ter Beerst Voorzitter Mannen Hij is verantwoordelijk voor de mannenafdeling van club en houdt zich bezig met alles wat mannen aanbelangt. Lisa De Wilde Voorzitter Vrouwen Zij is verantwoordelijk voor de vrouwelijke afdeling van de club en houdt zich bezig met alles wat vrouwen aanbelangt. Séraphine Aelterman Penningmeester De typische financiële taken zijn opgedragen aan de penningmeester. De in- en uitgaande geldstromen worden door haar vakkundig beheerd. Tom Rasquin- Secretaris De administratieve kanten van de club worden door hem beheerd. Hij bereidt vergaderingen voor, verzorgt de verslaggeving en volgt alle acties nauwgezet op. De gehele sportieve kant van de club wordt door hem beheerd. Edward Diehl Technisch Directeur Alexandre Joos de ter Beerst - Public Relations Aangezien lacrosse een nieuwe sport is, is er nood aan een functie die deze sport aan de buitenwereld introduceert. Hij is onze spreekbuis, en hij onderhoudt de contacten met de media en de sponsors. Wibo Werbrouck Webmaster Een website is essentieel voor een club in deze tijden. Hiermee informeren wij zowel onze leden als geïnteresseerden. Onze webmaster zorgt ervoor dat deze steeds up-to-date is met de laatste wedstrijdinfo en nieuwsfeiten. Edward Diehl Coach Op het veld zorgt hij ervoor dat ons team paraat staat voor de volgende wedstrijden en steeds de grenzen verlegt. Hij verzorgt de trainingen van de mannen en hij bezorgt de ploeg met feedback van de wedstrijden.

8 Waarom sponsoren? Als eerste Gentse lacrosseclub en tweede club van België zijn wij de pioniers van deze nieuwe bloeiende sport in het land. Wij hebben bovendien de ambitie om onze naam hoog te houden en deze titel eer aan te doen. Onze ledenbasis bestaat voor een groot deel uit studenten. Daarnaast hebben wij ook een groot deel afgestudeerden en werkende spelers. Ons team is dus heel heterogeen opgebouwd, waardoor wij ons netwerk uitbreiden via verschillende paden. Aangezien er in de buurt geen andere clubs zijn, trekken wij heel veel naar andere steden (Antwerpen, Mechelen, Brussel, ) om deel te nemen aan wedstrijden en andere sportieve evenementens. Zo blijft onze invloed niet beperkt tot één locatie. Daarbovenop zijn wij aanwezig op vele internationale evenementen en wedstrijden, aangezien lacrosse internationaal sterk uitgebouwd is. Matchen tegen buitenlandse teams zijn ons niet vreemd en vinden vaak plaats. In het seizoen zijn we naar Lille, München en Den Haag afgereisd. Naast het feit dat sponsoring (volledig) fiscaal aftrekbaar is 1, is het een speciale manier om naambekendheid na te streven en/of in stand te houden. Bovendien geeft het u uw bedrijf een extra maatschappelijk karakter. Lacrosse blijft een unieke sport met een verfrissende touch in het klassieke Belgische sportlandschap. Spring dus op deze sneltrein en ontdek samen met ons welke mogelijkheden deze boeiende sport u allemaal kan bieden. 1 Met name als bewezen kan worden dat in ruil voor financiële steun het de bedoeling is om naambekendheid te verwerven d.m.v. publiciteit. Zijnde uw logo op onze website hebben, uw logo op onze shirts en/of flyers, uw promotiemateriaal uitdelen, Meer info?

9 Sponsoringsmogelijkheden Het Internet De website Zoals hierboven vermeld word onze website sterk verspreid via de netwerken van onze leden. Steeds opnieuw ontdekken nieuwe geïnteresseerden ons multimedia-platform via het internet, wat de website onmisbaar maakt. Uw logo wordt zo sterk in de kijker gezet bij de bezoekers. ; (voorlopig in opbouw) Facebook De club benut natuurlijk elke vorm van media om de club nog meer naambekendheid te bezorgen en uiteindelijk nog meer leden te werven. Flyers en affiches Bij grote evenementen zoals openingswedstrijden, tornooien, finales, verspreiden wij affiches en flyers via internet en printmateriaal. Uw logo wordt hier op vermeld. Ook flyeren wij regelmatig om de sport extra in de kijker te zetten op bijvoorbeeld cantussen, middelbare scholen, universiteiten/hogescholen, stadscentra,.. waardoor uw logo op deze manier nog meer verspreid wordt.

10 Banners en vlaggen Bij thuiswedstrijden en evenementen beschikken wij bovendien over plaats om het adverteermateriaal van uw bedrijf uit te hangen in ons stadion. Shirts en ander trainingsmateriaal De beste zichtbaarheid blijft natuurlijk uw logo op ons wedstrijdshirt. Op elke wedstrijd wordt uw bedrijf gepromoot bij nieuw geïnteresseerden. Daarnaast kunnen ook trainingsshirts geprint worden, die dan op trainingen en evenementen worden gebruikt. Natuurlijk bestaat ook de mogelijkheid om ander trainingsmateriaal te laten printen, zoals sporttassen, drinkbussen, handdoeken, waarop we uw logo kunnen verwerken. Promomateriaal Op onze wedstrijden en evenementen kunnen wij ook promomateriaal uitdelen aan de bezoekende clubs en supporters.

11 Formules Gouden pakket - Uw logo verschijnt op de website, affiches, flyers, in het stadion (banner/vlag door u geleverd). - Uw logo verschijnt bovendien op onze wedstrijdshirts. - U wordt als jaarsponsor beschouwd, en (enige) hoofdsponsor. - Uw website krijgt een link op onze website 2500EUR per seizoen Zilveren pakket - Uw logo verschijnt op de website, affiches, flyers, in het stadion (banner/vlag door u geleverd). - Uw logo verschijnt bovendien op onze trainingsshirts. - U wordt als jaarsponsor beschouwd. - Uw website krijgt een link op onze website 1000EUR per seizoen Bronzen pakket Wordt op maat overeen gekomen (prijs en invulling).

12 Contact Voor verdere informatie m.b.t. sponsoring en de Ghent Goblins in het algemeen kan u steeds de volgende personen contacteren: Jan Van Cauwenberge (voorzitter) jan@ghentgoblins.be Alexandre Joos de ter Beerst (PR) pr@ghentgoblins.be

13 Bijlagen Het laatste nieuws (12/10/2010):

14 Passe Partout (27/10/2010):

15 Menzo (juni 2010):

16 De Zondagskrant (06/03/2011):

17 De Beiaard (maart 2011) :

Aan de hand van deze infomap stellen wij u graag de eerste Gentse lacrosse club voor, de Ghent Goblins.

Aan de hand van deze infomap stellen wij u graag de eerste Gentse lacrosse club voor, de Ghent Goblins. Voorwoord Aan de hand van deze infomap stellen wij u graag de eerste Gentse lacrosse club voor, de Ghent Goblins. Hiermee willen wij u overtuigen dat een investering in ons een positieve stimulatie is

Nadere informatie

Leeuwarden Lacrosse. Deze brochure zal u een gedetailleerd beeld geven van de mogelijkheden tot ondersteuning van Leeuwarden Lacrosse.

Leeuwarden Lacrosse. Deze brochure zal u een gedetailleerd beeld geven van de mogelijkheden tot ondersteuning van Leeuwarden Lacrosse. Sponsorbrochure Voorwoord Voor u ligt de sponsorbrochure van Leeuwarden Lacrosse. Deze vereniging is de allereerste Lacrosse vereniging van Friesland en is opgericht in november 2011. Om inwoners van Friesland

Nadere informatie

G H E N T L A C R O S S E S P O N S O R D O S S I E R

G H E N T L A C R O S S E S P O N S O R D O S S I E R G H E N T L A C R O S S E S P O N S O R D O S S I E R 2 0 1 7 1 INTRODUCTIE LACROSSE, WAT IS DAT VOOR BEEST? E N W A A R O M Z O U I K E R I N I N V E S T E R E N? Houdt u van een snelle, tactische en

Nadere informatie

EDERLAND onsor th LACROSSE e Dutch National La crosse T eam

EDERLAND onsor th LACROSSE e Dutch National La crosse T eam D E N C ROSS N Spons or the L A RL A DE E Dutch Natio nal La cross e Te a m Lacrosse Wat is Lacrosse? Lacrosse is een teamsport die wordt gespeeld met 10 spelers per team (mannen lacrosse), 12 spelers

Nadere informatie

Sporthal De Vierklaver - Middelwijk - Gavere Sabine Vanremoortele - Baaigemstraat 261-9890 Gavere secretariaat@bbcwildcatsgavere.

Sporthal De Vierklaver - Middelwijk - Gavere Sabine Vanremoortele - Baaigemstraat 261-9890 Gavere secretariaat@bbcwildcatsgavere. voorzitter: Sabine Vanremoortele, Baaigemstraat 261, 9890 Gavere 0497 81 58 68 - sabinevanremoortele@hotmail.com secretaris / jeugdcoördinator: Didier Coppens, Baron De Gieylaan 36 b202 9840 De Pinte 0477

Nadere informatie

Contactpersoon: Frederik Ghesquiere Remi Ghesquierestraat 37 8940 Geluwe Gsm:0497/613670 frederik.ghesquiere@skynet.be

Contactpersoon: Frederik Ghesquiere Remi Ghesquierestraat 37 8940 Geluwe Gsm:0497/613670 frederik.ghesquiere@skynet.be Contactpersoon: Frederik Ghesquiere Remi Ghesquierestraat 37 8940 Geluwe Gsm:0497/613670 frederik.ghesquiere@skynet.be The Gullegem Jets Vzw Oscar Seynaevelaan 14 8560 Gullegem www.thejets.be WELKOM ALS

Nadere informatie

MVC Gent Meeting Center

MVC Gent Meeting Center MVC Gent Meeting Center Sponsordossier 2011-2012 Inhoud Clubgegevens... 3 Contactgegevens secretaris... 3 Kennismaking... 4 Wat is minivoetbal?... 4 MVC Gent Meeting Center... 4 Spelers... 5 Sponsormogelijkheden...

Nadere informatie

Projecten die we willen realiseren in de komende 5 jaar

Projecten die we willen realiseren in de komende 5 jaar Projecten die we willen realiseren in de komende 5 jaar het niveau van Belgisch rolstoelbasketbal opnieuw verhogen door een goede technische en tactische opleiding een nauwere samenwerking met het valide

Nadere informatie

PONSORMAP.

PONSORMAP. PONSORMAP www.bbchamme.be Een kort blik in het verleden: In het pad van de wuiten Ontstaan vanuit de vroegere club Bavo Moerzeke, die onder leiding van Louis Coppens gedurende meer dan 40 jaar basketbal

Nadere informatie

SPONSORMAP GENT KNIGHTS

SPONSORMAP GENT KNIGHTS SPONSORMAP GENT KNIGHTS EVEN VOORSTELLEN De Gent Knights is een baseball- en softballclub met een honderdtal leden tussen 3 en 70 jaar. De nadruk ligt er op respect, team spirit en openheid en daardoor

Nadere informatie

PUURS TITANS AMERICAN FOOTBALL SPONSORBOEK 2012 WWW.PUURS-TITANS.BE INFO@PUURS-TITANS.BE

PUURS TITANS AMERICAN FOOTBALL SPONSORBOEK 2012 WWW.PUURS-TITANS.BE INFO@PUURS-TITANS.BE Introductie Puurs Titans is de enige American Football ploeg in de wijde regio tussen Antwerpen, Gent en Brussel. Onze teams zijn opgedeeld in drie demografische doelgroepen: Cadets (11 jaar), Juniors

Nadere informatie

Nieuw Brabo Antwerpen

Nieuw Brabo Antwerpen Nieuw Brabo Antwerpen Sponsordossier Woord vooraf Geachte kandidaat sponsor, Nieuw Brabo Antwerpen is ontstaan uit de samenwerking van Brabo Antwerpen en St-Henricus BBC in 1959. Na vele jaren besloten

Nadere informatie

ZOETERMEER PANTERS SPONSOR BROCHURE SEIZOEN 2013-2014

ZOETERMEER PANTERS SPONSOR BROCHURE SEIZOEN 2013-2014 Sponsoring Zoetermeer: dynamisch zakendoen Ziet u zichzelf al zitten op de businesstribune van Zoetermeer Panters? Samen met uw zakelijke relaties genietend van een dynamische ijshockeywedstrijd? En daarna

Nadere informatie

hajraa.nl facebook.com/hajraa twitter.com/hajraa youtube.com/hajraa instagram.com/hajraa Sponsor Brochure

hajraa.nl facebook.com/hajraa twitter.com/hajraa youtube.com/hajraa instagram.com/hajraa Sponsor Brochure sponsor@hajraa.nl hajraa.nl facebook.com/hajraa twitter.com/hajraa youtube.com/hajraa instagram.com/hajraa Sponsor Brochure Introductie Al 60 jaar is de Eindhovense Studenten Volleybal Vereniging Hajraa

Nadere informatie

TOPVOLLEY ANTWERPEN. BUSINESS, SPORT en EMOTIE IN DE ARENA

TOPVOLLEY ANTWERPEN. BUSINESS, SPORT en EMOTIE IN DE ARENA TOPVOLLEY ANTWERPEN BUSINESS, SPORT en EMOTIE IN DE ARENA MARKETINGPRESENTATIE TOPVOLLEY ANTWERPEN 2012-2013 TOPVOLLEY ANTWERPEN EEN STRATEGISCH PRODUCT Topvolleybalteam met een nationale uitstraling en

Nadere informatie

TOPVOLLEY ANTWERPEN. BUSINESS, SPORT en EMOTIE IN DE ARENA MARKETINGPRESENTATIE TOPVOLLEY ANTWERPEN business club 2013-2014

TOPVOLLEY ANTWERPEN. BUSINESS, SPORT en EMOTIE IN DE ARENA MARKETINGPRESENTATIE TOPVOLLEY ANTWERPEN business club 2013-2014 TOPVOLLEY ANTWERPEN BUSINESS, SPORT en EMOTIE IN DE ARENA MARKETINGPRESENTATIE TOPVOLLEY ANTWERPEN business club 2013-2014 TOPVOLLEY ANTWERPEN EEN STRATEGISCH PRODUCT Topvolleybalteam met een nationale

Nadere informatie

Destination Denver. Topsport Nederland Lacrosse Participatiemogelijkheden

Destination Denver. Topsport Nederland Lacrosse Participatiemogelijkheden Destination Denver Topsport Nederland Lacrosse Participatiemogelijkheden Lacrosse La wat? Lacrosse werd oorspronkelijk gespeeld door de inheemse bewoners van Noord Amerika. Voor hen had deze teamsport

Nadere informatie

sponsorbrochure Gepidae Wordt u onze nieuwe sponsor?

sponsorbrochure Gepidae Wordt u onze nieuwe sponsor? sponsorbrochure Gepidae Wordt u onze nieuwe sponsor? Gepidae? Gepidae! Waar staat Gepidae voor? T.S.V.V. Gepidae is opgericht in 1968. Opgericht door een paar jongemannen om af en toe te volleyballen,

Nadere informatie

PROGRAMMA. NEW!: Beachsoccer Bedrijven. Recreanten Heren / Dames

PROGRAMMA. NEW!: Beachsoccer Bedrijven. Recreanten Heren / Dames PROGRAMMA Dinsdag 2 juni vanaf 18h NEW!: Beachsoccer Bedrijven Woensdag 3 juni vanaf 17h 7de Stadstornooi Donderdag 4 juni vanaf 18h Recreanten Heren / Dames Vrijdag 5 juni vanaf 16h Bedrijventornooi Zaterdag

Nadere informatie

Handbalvereniging HV Delta Sport

Handbalvereniging HV Delta Sport Handbalvereniging HV Delta Sport Sponsorbeleid 2015-2018 1. Algemeen Op 29 juni 1969 is handbalvereniging Delta Sport opgericht, in eerste instantie als handbalafdeling van sportvereniging Delta Sport.

Nadere informatie

Sponsor bij KHC Leuven

Sponsor bij KHC Leuven Sponsor bij KHC Leuven Wie zijn wij? Hockey - een sport met waarden en uitstraling Hockey zit duidelijk in de lift in België en Vlaanderen. Het aantal leden is de laatste jaren exponentieel gestegen. Bestaande

Nadere informatie

Sponsorgids korfbalvereniging T.O.P. Vroomshoop

Sponsorgids korfbalvereniging T.O.P. Vroomshoop Sponsorgids korfbalvereniging T.O.P. Vroomshoop Korfbalvereniging T.O.P. T.O.P. staat voor Tot Ons Plezier. Onze in 1938 opgerichte vereniging is een begrip in Vroomshoop en omstreken. We zijn trots op

Nadere informatie

VZW Everse Dino s. Bestuur

VZW Everse Dino s. Bestuur VZW Everse Dino s Bestuur Voorzitter : Francine Spinnoy Secretaris : Anne Meersseman Penningmeester : Jan Pelckmans Verantwoordelijke fondsenwerving : Vincent Geerts Sponsoringsformulier Everse Dino s

Nadere informatie

adverteren Publicitaire mogelijkheden Internet Website Seizoen 2009-2010

adverteren Publicitaire mogelijkheden Internet Website Seizoen 2009-2010 adverteren www.rbihf.be www.kbijf.be www.hockeyref.be Publicitaire mogelijkheden Internet Website Seizoen 2009-2010 ROYAL BELGIAN ICE-HOCKEY FEDERATION KONINKLIJKE BELGSICHE IJSHOCKEY FEDERATIE FEDERATION

Nadere informatie

Sponsorplan VELO Badminton 2016/2017

Sponsorplan VELO Badminton 2016/2017 Sponsorplan VELO Badminton 2016/2017 Wateringen, januari 2016 1 Sponsorplan VELO Badminton VELO Badminton is een badmintonvereniging uit Wateringen. VELO Badminton is ontstaan in 1966 en maakt deel uit

Nadere informatie

SPONSORDOSSIER 2019 BMX WIZARDS

SPONSORDOSSIER 2019 BMX WIZARDS SPONSORDOSSIER 2019 BMX WIZARDS Uw contactpersonen Inhoud Voorwoord De Wizards van Wilrijk Een beetje achtergrond Voorstelling van het project Wizards Sponsoring van de club Sponsormogelijkheden Meer informatie:

Nadere informatie

INHOUD SPONSORGIDS 2015-2016

INHOUD SPONSORGIDS 2015-2016 WORDT PARTNER VAN INHOUD SPONSORGIDS Inhoudsopgave 1 Wie zijn wij? 2 Sponsormogelijkheden en bereik 3 Publiek 4 Pers 5 Website-Sociale media 5 Nieuwsbrief 6 Profilesponsoring pakketten Cirkelpakket 7 Bordpakket

Nadere informatie

Hoogstratens Zwem Team. Sponsorboekje

Hoogstratens Zwem Team. Sponsorboekje Hoogstratens Zwem Team Sponsorboekje 2017 Inhoud : Inhoud 2 Wie zijn wij? 3 Bestuursleden/coaches 4 Onze leden 5 Waarom sponsoren? 6 Wat is sponsoring? 7 Uw voordelen 7 De mogelijkheden 9 Wat kan HoZT

Nadere informatie

INHOUD SPONSORGIDS 2013-2014

INHOUD SPONSORGIDS 2013-2014 WORDT PARTNER VAN INHOUD SPONSORGIDS Inhoudsopgave 1 Wie zijn wij? 2 Sponsormogelijkheden en bereik 3 Publiek 4 Pers 5 Website-Sociale media 5 Nieuwsbrief 6 Profilesponsoring pakketten Cirkelpakket 7 Bordpakket

Nadere informatie

Sponsorplan TurnGroep Noord

Sponsorplan TurnGroep Noord Sponsorplan Sponsorplan TurnGroep Noord Noord-Nederland heeft topturnsters op trots op te zijn! TurnGroep Noord is een nieuwe vereniging die zich ten doel heeft gesteld om kwalitatief hoogstaand turnen

Nadere informatie

VZW Everse Dino s. Bestuur

VZW Everse Dino s. Bestuur VZW Everse Dino s Bestuur Voorzitter : Francine Spinnoy Secretaris : Anne Meersseman Penningmeester : Jan Pelckmans Verantwoordelijke fondsenwerving : Vincent Geerts Sponsoringsformulier Everse Dino s

Nadere informatie

Het afgelopen seizoen behaalde we in div.1 een welverdiende 3 de plaats uiteraard is onze ambite groot om t komende seizoen kampioen te worden.

Het afgelopen seizoen behaalde we in div.1 een welverdiende 3 de plaats uiteraard is onze ambite groot om t komende seizoen kampioen te worden. CLUBGESCHIEDENIS Ijshockey ontstond in de jaren 50 in België. De Antwerp ice-hockey club, vormde samen met Luik en Brussel de toenmalige compette. In het Merksemse sportpaleis werden alle wedstrijden gespeeld.

Nadere informatie

WAASLAND WOLVES DOSSIER SPONSORING SEIZOEN 16 17

WAASLAND WOLVES DOSSIER SPONSORING SEIZOEN 16 17 WAASLAND WOLVES DOSSIER SPONSORING SEIZOEN 16 17 CONTACT : EVEN VOORSTELLEN DE MEEST RECENTE CLUB IN VLAANDEREN De Waasland Wolves werden in 2015 opgericht door Jonas Stevens, Jonas Claes en Kevin de Meulenaere.

Nadere informatie

ALGEMENE INFORMATIE ADRES WEDSTRIJDVELDEN + TRAINGSVELDEN ONDERBOUW

ALGEMENE INFORMATIE ADRES WEDSTRIJDVELDEN + TRAINGSVELDEN ONDERBOUW ALGEMENE INFORMATIE - Clubnaam : F.C. TORPEDO HASSELT - Stamnummer : 06803 - Opgericht in : 2005 - Taal : Nederlandstalig - BTW-nr : 0877.552.268 - Clubkleuren : Rood Blauw - Website : www.torpedohasselt.be

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE PRO OS USV

SPONSORBROCHURE PRO OS USV SPONSORBROCHURE PRO OS T USV INTRODUCTIE INFOMANUAL // USV Protos is dé studentenvolleybalvereniging van Utrecht. De vereniging bestaat sinds 1957 en neemt deel aan de officiële competitie van de Nederlandse

Nadere informatie

Phoenix Vrijwilligers positie beschrijving

Phoenix Vrijwilligers positie beschrijving Phoenix Vrijwilligers positie beschrijving Achtergrond Club is steeds op zoek naar vrijwilligers Ondersteuning van het bestuur Betrokkenheid van allen binnen de club verhogen Samenhorigheid verhogen Efficientie

Nadere informatie

ESKABEE 1935 SPONSORMAP. Seizoen 2011-2012 ESKABEE.BE

ESKABEE 1935 SPONSORMAP. Seizoen 2011-2012 ESKABEE.BE ESKABEE 1935 SPONSORMAP Seizoen 2011-2012 ESKABEE.BE 2 U kan deze sponsormap downloaden op /downloads/sponsormap.pdf 3 WAT IS ESKABEE? Eskabee 1935 is een vereniging die als doel heeft om KSK Beveren als

Nadere informatie

Koninklijk Racing Emblem SPONSORMAP

Koninklijk Racing Emblem SPONSORMAP Koninklijk Racing Emblem SPONSORMAP Familiale voetbalclub sinds 1953 Koninklijk Racing Emblem Wie is Koninklijk Racing Emblem? Beste sportliefhebber, Voetbal moeten we u allicht niet meer voorstellen,

Nadere informatie

JEUGDBROCHURE: K.ANTONIA FC Een familiale club met ambitie!

JEUGDBROCHURE: K.ANTONIA FC Een familiale club met ambitie! JEUGDBROCHURE: K.ANTONIA FC Een familiale club met ambitie! 1 Wie is Antonia? Koninklijke Antonia FC werd opgericht in 1927 en speelt in de Koninklijke Belgische Voetbalbond. Onze Jeugdwerking werd in

Nadere informatie

dynamisch zakendoen SEIZOEN Sponsoring Zoetermeer: PANTERS SPONSOR 2015-2016 BROCHURE ZOETERMEER

dynamisch zakendoen SEIZOEN Sponsoring Zoetermeer: PANTERS SPONSOR 2015-2016 BROCHURE ZOETERMEER ZOETERMEER PANTERS SPONSOR BROCHURE SEIZOEN 2015-2016 Sponsoring Zoetermeer: dynamisch zakendoen De Zoetermeer Panters hebben de afgelopen 2 jaar bewezen door met een goed beleid en een strakke organisatie

Nadere informatie

VOLLEYBALCLUB. Sponsordossier

VOLLEYBALCLUB. Sponsordossier VOLLEYBALCLUB Sponsordossier 1.Visie en voorstelling VC GEEL: Wil een Geelse volleybalclub zijn die volleybalbegeleiding wil bieden aan elke speler op zijn/haar niveau. Wil een rol spelen in het regionaal,

Nadere informatie

Lommel United jeugdopleiding Partnership-Mogelijkheden 2015-2016

Lommel United jeugdopleiding Partnership-Mogelijkheden 2015-2016 Lommel United jeugdopleiding Partnership-Mogelijkheden 2015-2016 'onze jeugd, onze trots, uw opportuniteit' Opleiden is investeren in de toekomst! Investeren in talent en mensen. Hen de kansen bieden om

Nadere informatie

Since 1930. Een Sponsor overeenkomst tussen : U misschien? Amsterdam s Premier Rugby Club

Since 1930. Een Sponsor overeenkomst tussen : U misschien? Amsterdam s Premier Rugby Club Een Sponsor overeenkomst tussen : & U misschien? AAC Amsterdam Rugby 2011 Waarom sponsor worden? Als sponsor verbindt u zich aan AAC Rugby Amsterdam, de eerste en enige burger rugbyclub in Amsterdam.

Nadere informatie

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN.

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Geachte relatie, Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Wij hebben getracht de sponsorpakketten zo evenwichtig

Nadere informatie

Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor

Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor 5 Advertentie sponsor 5 Kleedkamer sponsor 6 Ballen

Nadere informatie

Sponsormap KC Kapellen

Sponsormap KC Kapellen Sponsormap KC Kapellen http://www.kckapellen.com sponsoring@kckapellen.com Wat is korfbal? Korfbal is een ploegsport die zowel door jong als oud op recreatief én competitief niveau kan worden beoefend.

Nadere informatie

Sponsorboekje Seizoen

Sponsorboekje Seizoen Sponsorboekje Seizoen 2017-2018 Sponsorboekje HT Zwijnaarde 2017-2018 1 Inhoudstafel Voorwoord 3 Wedstrijdkledij 5 Andere kledij 8 Zichtbaarheid rond het terrein 9 Wedstrijdballen en -tickets 10 Meter/Peterschap

Nadere informatie

ELCKERLYC ZWEVEZELE. Stamnummer : WV 0834

ELCKERLYC ZWEVEZELE. Stamnummer : WV 0834 Ploeg in de kijker ELCKERLYC ZWEVEZELE Een vleugje historiek Stamnummer : WV 0834 Volleybalclub Dames Elckerlyc Zwevezele werd opgericht in 1969 en bestaat nog altijd alleen uit meisjesploegen. Aanvankelijk

Nadere informatie

Korfbalvereniging Victum. Sponsorbrochure

Korfbalvereniging Victum. Sponsorbrochure Korfbalvereniging Victum Sponsorbrochure Victum Korfbal staat hoog in de top 10 van teamsporten in Nederland. Ook in Houten speelt de korfbalvereniging Victum een belangrijke rol. Korfbalvereniging Victum

Nadere informatie

SPONSORPAKKET. www.bvceres.nl

SPONSORPAKKET. www.bvceres.nl SPONSORPAKKET www.bvceres.nl Belangrijke adressen & telefoonnummers Sponsorcommissie Bankrelatie BV Ceres Ronald Wijnia ABN-AMRO Emmeloord Henk van de Kemp rek. nr. 47.12.04.366 Gitta Montanus T 0649120132

Nadere informatie

Sponsor gids voetbalclub Zeeland Sport

Sponsor gids voetbalclub Zeeland Sport Sponsor gids voetbalclub Zeeland Sport Geachte lezer, Zeeland Sport is op zoek naar nieuwe sponsors die samen met de club een mooi, nieuw seizoen tegemoet willen gaan. Uw sponsoring zal niet onopgemerkt

Nadere informatie

Ethisch sporten beleid

Ethisch sporten beleid Ethisch sporten beleid 2017-2020 1 Inhoud 1. Inleiding... 3 1.1 Missie... 3 1.2 Strategie... 3 1.3 Huidige acties... 4 2. Beleidsplan 2017-2020... 5 3. Fair Play Logo... 5 4. Poster Fair Play actie...

Nadere informatie

KDC Ruddervoorde aring voetbalclub ruddervo. d k sponsordossier

KDC Ruddervoorde aring voetbalclub ruddervo. d k sponsordossier KDC Ruddervoorde kon. daring voetbalclub ruddervoorde sponsordossier 2017-2018 1.Wat is KDC Ruddervoorde? Voetbal moeten we u allicht niet meer voorstellen, maar kent u onze vereniging al? In het jaar

Nadere informatie

Sponsordossier Seizoen

Sponsordossier Seizoen Dienstenaanhuis Lions Zedelgem Sponsordossier Seizoen 2018-2019 Sponsoring op ieders maat Perfecte uitstraling voor uw zakelijke belangen! Dienstenaanhuis Lions Zedelgem Geachte kandidaat sponsor We zijn

Nadere informatie

Sponsorplan Real Geraardsbergen

Sponsorplan Real Geraardsbergen Sponsorplan Real Geraardsbergen Beste, Dit communicatiemiddel heeft de bedoeling onze voetbalclub Real Geraardsbergen voor te stellen aan u en uw bedrijf. Wij zijn een club die staat voor een no-nonsens

Nadere informatie

K.V. Good Luck. sponsoren scoren

K.V. Good Luck. sponsoren scoren K.V. Good Luck sponsoren scoren Sport en sponsoring is tegenwoordig niet meer los van elkaar te zien. Van professioneel niveau tot amateurniveau. Sponsormogelijkheden K.V. Good Luck Korfbalvereniging Good

Nadere informatie

Sponsorbeleid Zaalvoetbalvereniging DVO Wognum Nicols. Samen werken aan sportieve prestaties.

Sponsorbeleid Zaalvoetbalvereniging DVO Wognum Nicols. Samen werken aan sportieve prestaties. Sponsorbeleid Zaalvoetbalvereniging DVO Wognum Nicols Samen werken aan sportieve prestaties. Voorwoord Voor u ligt het sponsorplan van zaalvoetbalvereniging DVO Wognum Nicols. Een initiatief van het bestuur

Nadere informatie

Sponsor Beleidsplan SV Christofoor, Afdeling Basketbal Seizoen 2014-2015

Sponsor Beleidsplan SV Christofoor, Afdeling Basketbal Seizoen 2014-2015 Sponsor Beleidsplan SV Christofoor, Afdeling Basketbal Seizoen 2014-2015 Het eerste jaar gelijk al een kampioensteam: de U14 Rev 1: Eerste officiële versie Datum: oktober 2014 Index 1 Geschiedenis Basketbal

Nadere informatie

Sponsorcollectief. Rugbyclub Dwingeloo

Sponsorcollectief. Rugbyclub Dwingeloo Sponsorcollectief Rugbyclub Dwingeloo Wat is Samen Sterker Rugby? Samen Sterker Rugby (SSR) is een collectieve groep bestaande uit bedrijven die binnen Rugbyclub Dwingeloo als hoofdsponsoren worden beschouwd.

Nadere informatie

Royal Antwerp Hockey Club. Sponsordossier Galabal 2014

Royal Antwerp Hockey Club. Sponsordossier Galabal 2014 Royal Antwerp Hockey Club Sponsordossier Galabal 2014 I N T R O D U C T I E Geachte Heer, Mevrouw, Op vrijdag 14 maart 2014 bundelen enkele leden van Royal Antwerp Hockey Club hun krachten om een spetterend

Nadere informatie

TEAM TEMPTATION SPONSORMAP. Nationale synchro teams SEIZOEN 2012-2013 MEI 2012 MEI 2013. www.teamtemptation.be

TEAM TEMPTATION SPONSORMAP. Nationale synchro teams SEIZOEN 2012-2013 MEI 2012 MEI 2013. www.teamtemptation.be TEAM TEMPTATION SPONSORMAP SEIZOEN 2012-2013 Nationale synchro teams MEI 2012 MEI 2013 www.teamtemptation.be SEIZOEN 2012-2013 TEAM TEMPTATION is ons nationaal paradepaardje in de synchro sport!!! Ondertussen

Nadere informatie

Vrijbroek Hockeyclub Mechelen

Vrijbroek Hockeyclub Mechelen Naamsbekendheid en uitstraling in de regio Mechelen: VHCM ontvangt/ bezoekt jaarlijks tientallen clubs uit nabije en verre regio. Imagoversterking door ondersteuning van culturele- en sportactiviteiten

Nadere informatie

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Introductie vv Kethel-Spaland vv Kethel Spaland is in de zomer van 2013 ontstaan uit een fusie tussen VVK 68 en SC Spaland. De nieuwe vereniging heeft 700 leden waarvan

Nadere informatie

Voetbal Vereniging Hillegom Sportpark de Zanderij Stationsweg 37 2182 BA Hillegom www.vvhillegom.nl

Voetbal Vereniging Hillegom Sportpark de Zanderij Stationsweg 37 2182 BA Hillegom www.vvhillegom.nl Voetbal Vereniging Hillegom Voetbal Vereniging Hillegom Sportpark de Zanderij Stationsweg 37 2182 BA Hillegom www.vvhillegom.nl 1 Historie V.V. Hillegom Fusie vereniging Hillegom / Hillinnen Het oude Hillegom

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE PRO OS USV

SPONSORBROCHURE PRO OS USV SPONSORBROCHURE PRO OS T USV INTRODUCTIE INFOMANUAL // USV Protos is dé studentenvolleybalvereniging van Utrecht. De vereniging bestaat sinds 1957 en neemt deel aan de officiële competitie van de Nederlandse

Nadere informatie

TurnGroep Noord is het waard om de naam van uw bedrijf aan te verbinden!

TurnGroep Noord is het waard om de naam van uw bedrijf aan te verbinden! Sponsorplan Noord Nederland heeft turnsters om trots op te zijn!!!! TurnGroep Noord is een vereniging in de gemeente Tynaarlo. De vereniging is opgericht op 1 juli 2011 en heeft ten doel het verzorgen

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE 2014-2015. Sponsorbrochure 2013-2014

SPONSORBROCHURE 2014-2015. Sponsorbrochure 2013-2014 SPONSORBROCHURE 2014-2015 Sponsorbrochure 2013-2014 Inhoudsopgave Voorwoord 3 Sponsormogelijkheden Sponsoruitingen 4 Algemene & Hoofdsponsoring 5 Sponsormatrix 6 Kledingsponsoring 7 Overige sponsoring

Nadere informatie

Sponsorbrochure 2015

Sponsorbrochure 2015 Sponsorbrochure 2015 VWSC vzw Viersel Waterski Club P/A: Herentalse Steenweg 78 2270 Herenthout Website: www.waterskiracing.be facebook: Viersel waterski club Contactpersonen Jules Leysen Voorzitter Mail:

Nadere informatie

De Club "Gantoise" ontstond in 1864 met de geboorte van de gymnastiekafdeling

De Club Gantoise ontstond in 1864 met de geboorte van de gymnastiekafdeling Voorstelling Club De Club "Gantoise" ontstond in 1864 met de geboorte van de gymnastiekafdeling De hockeyafdeling werd precies vijftig jaar later opgericht De club telt 1.200 leden (700 Hockey en 500 Tennis),

Nadere informatie

Sponsormap Nationaal LRV Kampioenschap Jonge paarden

Sponsormap Nationaal LRV Kampioenschap Jonge paarden Sponsormap Nationaal LRV Kampioenschap Jonge paarden 27 juni 2010 Stal Hulsterlo - Meerdonk Organisatie Door LRV wordt sedert een 10 tal jaren wedstrijden voor Jonge Paarden ingericht. Deze wedstrijden

Nadere informatie

TelsTar. 50 jaar Telstar

TelsTar. 50 jaar Telstar TelsTar d e w i t t e l e e u w i n n e n 50 jaar Telstar S P O NS O R W O R D E N V A N D E W I T T E L E E U W I N N E N Vrouwen en meisjes voetbal is de snelst groeiende sport in Nederland (132.000

Nadere informatie

Sponsor Brochure. hajraabuitentoernooi.nl. facebook.com/buitentoernooi. twitter.

Sponsor Brochure. hajraabuitentoernooi.nl. facebook.com/buitentoernooi. twitter. sponsor@hajraabuitentoernooi.nl hajraabuitentoernooi.nl facebook.com/buitentoernooi twitter.com/buitentoernooi youtube.com/hajraabuitentoernooi instagram.com/hajraabuitentoernooi Sponsor Brochure Introductie

Nadere informatie

SPONSORDOSSIER VOETBALVERENIGING FC SMETLEDE VOETBALSEIZOEN FC SMETLEDE Schildekenstraat 9340 Smetlede

SPONSORDOSSIER VOETBALVERENIGING FC SMETLEDE VOETBALSEIZOEN FC SMETLEDE Schildekenstraat 9340 Smetlede 2015 SPONSORDOSSIER VOETBALSEIZOEN 2015-2016 FC SMETLEDE Schildekenstraat 9340 Smetlede VOORWOORD CLUBINFO Beste voetballiefhebber Graag richt ik mij tot u als voorzitter, maar vooral ook als voetbalfanaat.

Nadere informatie

dynamisch zakendoen SEIZOEN Sponsoring Zoetermeer: PANTERS SPONSOR 2014-2015 BROCHURE ZOETERMEER

dynamisch zakendoen SEIZOEN Sponsoring Zoetermeer: PANTERS SPONSOR 2014-2015 BROCHURE ZOETERMEER ZOETERMEER PANTERS SPONSOR BROCHURE SEIZOEN 2014-2015 Sponsoring Zoetermeer: dynamisch zakendoen Ziet u zichzelf al zitten op de businesstribune van Zoetermeer Panters? Samen met uw zakelijke relaties

Nadere informatie

5OScouts SPONSORDOSSIER. Genk Centrum 1962-2012

5OScouts SPONSORDOSSIER. Genk Centrum 1962-2012 5OScouts Genk Centrum 1962-2012 SPONSORDOSSIER WAT IS SCOUTS GENK CENTRUM? Scouting is een jeugdwerking waar ploegwerk, inspraak, zelfwerkzaamheid, engagement en dienst de vijf basispijlers van onze aanpak

Nadere informatie

Wie is ELS? In de Lift. Energiek

Wie is ELS? In de Lift. Energiek Contents In de Lift 4 Energiek 4 Wie is ELS? 4 Activiteiten 6 Trainingen 6 Wedstrijden 6 Resultaten 8 Nevenactiviteiten 8 Feest 10 Sponsoring 12 Sponsorpakketen 14 2 3 Wie is ELS? DSSV ELS staat voor Delftse

Nadere informatie

Sponsorbrochure www.roodwitzaanstad.nl Inhoudsopgave Sponsorbrochure s.v Rood-Wit Zaanstad Over s.v Rood-Wit Zaanstad Sponsormogelijkheden Losse Sponsormogelijkheden Contact s.v Rood-Wit Zaanstad Sponsorcomissie

Nadere informatie

Sponsorgids SVMM 2018

Sponsorgids SVMM 2018 Sport Vereniging Maarn Maarsbergen Buurtsteeg 9 Postbus 63 3950 AB Maarn Tel: 0343-442641 www.svmm.nl l Sponsorgids SVMM 2018 Bij Sport Vereniging Maarn Maarsbergen (SVMM) zijn ongeveer 300 leden actief.

Nadere informatie

Met Eendracht Naar De Overwinning

Met Eendracht Naar De Overwinning Met Eendracht Naar De Overwinning Agenda 1. Nieuwe structuur & Sportief beleid 2. Gedragscode 3. Onze visie over de competitie, beker wedstrijden en championsleague 4. De taken van de ploegverantwoordelijken

Nadere informatie

www.belfiuseurohockey.com H O S P I T A L I T Y Be part of BELGIAN HOCKEY HISTORY & support our BELGIAN LIONS & PANTHERS towards European success. 10 40 DAGEN WEDSTRIJDEN EK HOCKEY, DE IDEALE MIX VAN TOPSPORT,

Nadere informatie

Sponsormap KC Kapellen

Sponsormap KC Kapellen Sponsormap KC Kapellen http://www.kckapellen.com sponsoring@kckapellen.com Wat is korfbal? Korfbal is een ploegsport die zowel door jong als oud op recreatief én competitief niveau kan worden beoefend.

Nadere informatie

Besteding van het sponsorgeld

Besteding van het sponsorgeld Wij zijn ASW, de voetbalvereniging in het hart van Waddinxveen. Wij zetten ons op sportief en sociaal-maatschappelijk niveau in voor onze leden. Ondertussen hebben wij 750 leden die zijn onderverdeeld

Nadere informatie

Sponsordossier

Sponsordossier Sponsordossier 2017-2018 Sporting Eizeringen? Sporting Eizeringen is een voetbalvereniging opgericht in 1970, met meer dan 100 aangesloten leden die zich inzetten om onze sportieve en sociale ambities

Nadere informatie

7 oktober Partnerdossier

7 oktober Partnerdossier De VUB Home Run: 7 oktober 2012 Partnerdossier Voorwoord Op 7 oktober 2012 vindt naar goede gewoonte de Brussels Marathon & Half Marathon plaats, een looptocht langs de allermooiste plekjes van Brussel.

Nadere informatie

KRC GENT ZEEHAVEN vzw SPONSORBOEK

KRC GENT ZEEHAVEN vzw SPONSORBOEK KRC GENT ZEEHAVEN vzw SPONSORBOEK 2011-2012 Uitgave : Koninklijke Racing Club Gent Zeehaven vzw 08/08/2011 VOORWOORD Iedereen die, al dan niet op onbaatzuchtige wijze betrokken is bij een sportclub of

Nadere informatie

om iedereen mee te laten spelen, hebben we sponsors nodig die mee willen doen

om iedereen mee te laten spelen, hebben we sponsors nodig die mee willen doen speel mee. doe mee. ONZE HUIDIGE SPONSOREN inhoud voorwoord sponsor mogelijkheden evenementen kalender vrienden van MHC Soest algemene voorwaarden contactgegevens om iedereen mee te laten spelen, hebben

Nadere informatie

MAAK VAN GOEDE COMMUNICATIE OVER SPORTIVOS GOUD EEN PRIORITEIT. MAAK GEBRUIK VAN AL JULLIE BESTAANDE COMMUNICATIEKANALEN:

MAAK VAN GOEDE COMMUNICATIE OVER SPORTIVOS GOUD EEN PRIORITEIT. MAAK GEBRUIK VAN AL JULLIE BESTAANDE COMMUNICATIEKANALEN: COMMU NICATIE TIPS GOED COMMUNICEREN Als sportclub werk je rond fysieke gezondheid, maar als Sportivos-club ga je nog een stapje verder. Je zet je als sportclub in voor het breder welzijn van jullie leden.

Nadere informatie

Woordje voorzitter. Nederland Lacrosse Nieuwsbrief April/Mei 2012. Beste Nederland Lacrosse,

Woordje voorzitter. Nederland Lacrosse Nieuwsbrief April/Mei 2012. Beste Nederland Lacrosse, NederlandLacrosse NieuwsbriefApril/Mei2012 1 Woordjevoorzitter BesteNederlandLacrosse, Hierbij ontvangen jullie de eerste interne nieuwsbrief van Nederland Lacrosse. Waaromisdezenieuwecommunicatievormbelangrijk?Wijmerkenalsbestuurdater

Nadere informatie

K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring

K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring 2018-2019 Korfbalvereniging Springfield is een gezellige, moderne en groeiende sportvereniging midden in Hoeven, centraal gelegen tussen Breda

Nadere informatie

Sponsordossier Seizoen

Sponsordossier Seizoen Sponsordossier Seizoen 2016-2017 Sponsoring op ieders maat Perfecte uitstraling voor uw zakelijke belangen! Geachte kandidaat sponsor We zijn verheugd met uw belangstelling voor Dienstenaanhuis Lions Zedelgem!

Nadere informatie

H.V. Tonegido 1 Datum:..-..-2010

H.V. Tonegido 1 Datum:..-..-2010 H.V. Tonegido Datum:..-..-2010 1 Voorwoord In dit document vindt u informatie over de sponsor mogelijkheden bij H.V. Tonegido, gelegen aan de Belterlaan te Hippolytushoef. H.V. Tonegido heeft leden uit

Nadere informatie

HV HAVAS Sponsorbrochure 2014-2015

HV HAVAS Sponsorbrochure 2014-2015 HV HAVAS Sponsorbrochure 2014-2015 Voorwoord Almere is een unieke stad. Gebouwd in een van de jongste polders van Nederland en in een tijdbestek van nog geen 40 jaar gegroeid van een handvol inwoners in

Nadere informatie

Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors

Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors U kunt ons helpen! Gymnastiekvereniging ALDO Missie Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort stimuleert zoveel mogelijk mensen om zijn of haar sportieve

Nadere informatie

SPONSORGIDS KV VITESSE 2018 / 2019

SPONSORGIDS KV VITESSE 2018 / 2019 SPONSORGIDS KV VITESSE 2018 / 2019 Inhoudsopgave Introductie KV Vitesse 3 Bordsponsoring Veld 5 Bordsponsoring Veld & Zaal 6 Bordsponsoring scorebord Veld 7 Korfsponsoring Veld & Zaal 8 Shirtsponsoring

Nadere informatie

Sponsorbrochure FC Dames Ternat

Sponsorbrochure FC Dames Ternat Sponsorbrochure FC Dames Ternat 1 Inhoudstafel Voorwoord Historiek en ploegen 1. Publiciteitsbord rond terrein 2. Wedstrijduitrusting 3. Shorts 4. Andere kledij/materiaal 5. Trainingspak 6. Matchbal 7.

Nadere informatie

Goede doelen ondersteunen Stichting No Guts No Glory zamelt geld in voor

Goede doelen ondersteunen Stichting No Guts No Glory zamelt geld in voor Sponsors ICG 2015 Sinds september 2010 is Dordrecht te trotse bezitter van de Sportboulevard. Een sportcomplex waar bijna elke indoor sport kan worden bedreven. Dus ook ijshockey. DE snelste teamsport

Nadere informatie

Onze vereniging is reeds meer dan 60 jaar actief in de voetbalsport in Zandvliet.

Onze vereniging is reeds meer dan 60 jaar actief in de voetbalsport in Zandvliet. Zandvliet, Postdatum VZW ZANDVLIET SPORT Geachte Sympathisant, Onze vereniging is reeds meer dan 60 jaar actief in de voetbalsport in Zandvliet. Wij hebben een duidelijk visie over onze rol en verantwoordelijkheid

Nadere informatie

Sponsorplan RKDFC. Versie: 2.0 Datum: juni 2015 Sponsorcommissie RKDFC sponsorcommissie@rkdfc.nl

Sponsorplan RKDFC. Versie: 2.0 Datum: juni 2015 Sponsorcommissie RKDFC sponsorcommissie@rkdfc.nl Sponsorplan RKDFC Versie: 2.0 Datum: juni 2015 Sponsorcommissie RKDFC sponsorcommissie@rkdfc.nl 1.Voorwoord RKDFC is een voetbalclub in en de plaatselijke trots van Merkelbeek. Natuurlijk is voetbal een

Nadere informatie

DRAAIBOEK FOOTFESTIVALS

DRAAIBOEK FOOTFESTIVALS INHOUDSTAFEL INHOUDSTAFEL 2 Inleiding 3 1. Footfestivals als wervingstool voor uw club 6 1.1. Doelstelling en doelgroepen 6 1.2. Organisatorische partners 6 2. XL ondersteuning vanuit de VFV-KBVB 8 2.1.

Nadere informatie

Sponsorbrochure Seizoen 2014-2015

Sponsorbrochure Seizoen 2014-2015 Sponsorbrochure Seizoen 2014-2015 Geachte, Gelieve volgende brochure van KSCW Hofstade eens door te nemen, wij vinden het belangrijk dat U kan weten hoe belangrijk het is voor een club sponsors te hebben.

Nadere informatie