Systemen voor aardappelverwerking

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Systemen voor aardappelverwerking"

Transcriptie

1 Systemen voor aardappelverwerking

2

3 Wie zijn wij? Al generaties lang streeft Spiessens naar kwaliteit en duurzaamheid. Oorspronkelijk als expert in de bouw van landbouwmachines, evolueerden wij als bedrijf snel naar de sector van de transportbanden. Vandaag zijn wij vooral gespecialiseerd in machinebouw op maat. Door deze ervaring en know-how zijn wij uitgegroeid tot een volwaardig machinebouwer met een eigen engineering. Maatwerk is onze standaard. Het is ons doel om een optimale kwaliteit van ons product te garanderen, met handhaving van onze hoge standaard in betrouwbaarheid, levensduur, milieu en veiligheid.

4

5 Silo s & stortbakken Mogelijke toepassingen zijn het transporteren, doseren, overslag & opslag van bulkgoederen. Het vul- en leegproces kan naargelang het product geautomatiseerd worden met onder meer redlers, schroeven, transportbanden en pompen. Voor het bekomen van een goede productflow, kan het mogelijk zijn een roerwerk te plaatsen, elektrische trillers, pneumatische kloppers of een dubbele wand om het product te koelen of te verwarmen. Mogelijke extra s aan de silo s zijn o.a. niveaumeting, kijkglas of weegsystemen.

6 Kistenkantelaars De kistenkantelaar dient om kisten, ingeklemd in de machine, te kantelen. Zo wordt de inhoud geledigd in een bak, op een transportband, enz... De kistenkantelaar is beschikbaar voor vaste en variabele kisthoogtes en -breedtes.

7 Transportbanden De mobiele transportband kan gemakkelijk worden verplaatst, is in hoogte verstelbaar en kan eventueel aangedreven worden en/of telescopisch zijn. Een vakwerk-frame is een stevige, lichte constructie voor grote overspanningen, met rolondersteuning, zowel voor mobiele als statische toepassingen. Bij een profielframe kan een grote constructie opgebouwd worden die eventueel grote tonnages over grote afstanden kan verplaatsen. Dit type wordt vooral gebruikt voor statische toepassingen.

8 Schroeven De transportschroef kan uitgevoerd worden in verschillende types: de volle schroef, de menger en de asloze schroef,... Een transportschroef kan zelfs onder een hellingsgraad gebruikt worden. Met een verdeelschroef is het mogelijk om exact te schakelen tussen productielijnen of om de productstroom te splitsen.

9 Redlers Bij een redler maken we gebruik van dwarslatten, bevestigd op 1 of 2 aangedreven kettingen, die het product over een bodemplaat transporteren. Zo is er een goede verdeling tussen verschillende uitgangen mogelijk, er is ook geen verlies onder de redler en een steile helling is mogelijk.

10 Kluitenscheiders Kluiten en stenen kunnen op een droge manier uit bepaalde productstromen gehaald worden door het verschil in stuitgedrag op een dwars gestelde rol.

11 Kuisers en droogontaarders Door middel van rollen wordt aarde en vuil van de aardappelen verwijderd. Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van water maar wordt het vuil verwijderd door wrijving.

12 Sorteren en kalibratie Voor het verwerken van verschillende plantaardige producten kan het wenselijk zijn om de producten te graderen/ verdelen in verschillende maten, en kleine of smalle stukken te verwijderen.

13

14 Filtertrommels en zandvangers Bij inwendige filtertrommels wordt het vuil naar het einde van een buis getransporteerd waar het dan van het product wordt gescheiden. Bij uitwendige filtertrommels worden de vaste bestanddelen afgeschraapt en komen ze in een kist of op een transportsysteem terecht. Bij een zandvang kan het door het water meegevoerde zand bezinken op de bodem en dan weggevoerd worden.

15 Ontsteners De zware elementen, zoals stenen, worden uit een goederenstroom gehaald via middelpuntvliegende kracht. De zwaardere elementen zakken in de kegel en lichtere elementen gaan door. Of er wordt een machine met twee spijlbanden gebruikt waarbij de lichte producten de afstand tussen de banden kunnen overbruggen en de zware niet, en zo afgevoerd worden.

16 Wassers We kunnen bulkproducten wassen in een ronddraaiende trommel die ofwel direct of indirect wordt aangedreven. We steunen hierbij duidelijk op het effect van het wrijven van de verschillende producten tegen mekaar en niet zozeer op een grote hoeveelheid water.

17 Combinatie ontstener en wasser

18 Zoutbad Door toevoeging van zout aan het water kan er een onderscheid gemaakt worden tussen de goede aardappelen die zinken en de slechte aardappelen of zogenaamde glasaardappelen, en ander drijvend materiaal.

19 Verleesbanden Transportband waar arbeiders slechte producten kunnen onderscheppen en wegvoeren in afvalkanalen.

20 Stoomschiller en borstelinstallatie Installatie waarbij eerst een bepaalde portie wordt afgewogen, vervolgens wordt het product getransporteerd naar een vat met wisselende drukbelasting. Ten laatste worden de resterende velletjes afgeborsteld en wordt het product op een volgend transportsysteem doorgegeven.

21

22 Trillers Door het trillen worden de groenten gescheiden volgens grootte of wordt overtollig water van de producten geschud.

23 Blancheurs Voor het blancheren van o.a. groenten, pasta s en rijst. Dit kan een volcontinu proces zijn. De verblijftijd is eventueel regelbaar via een frequentiesturing.

24 Multihead wegers In een multihead afweger worden verschillende deelgewichten gevangen in een aantal afzonderlijke vakjes. De computer berekent de ideale combinatie tussen de verschillende vakjes om zo het dichtst te komen bij het gevraagde gewicht. Deze weger is vooral rendabel bij moeilijk deelbare producten, waar zonder deze combinatieweger veel product wordt weggegeven. De multihead weger kan worden onderverdeeld in vier aparte productzones. Bijgevolg kan dezelfde weger functioneren als individuele weegunit voor verschillende producten of kan het gebruikt worden om exacte mengelingen te maken van gekozen goederen.

25 Totaalprojecten Wij kunnen uw ideeën omzetten in een ontwerp en een uitvoering. Wij kunnen uw bestaande machine integreren tot één geheel. Wij kunnen ook vanaf nul starten en zelfs helpen met het dimensioneren van uw gebouw. Al onze machines worden gebouwd volgens EN1090. wij stellen voor u ook een volledig dossier met CE-verklaring en onderdelenlijst enz... Zowel het mechanisch aspect als elektrische sturing kunnen door ons geproduceerd worden: Ontwerp, sterkteberekening, layout, projectbegeleiding, uitvoering, sturing en opleiding: alles onder één dak met één gesprekspartner die de volle verantwoordelijkheid draagt.

26

27

28 Contacteer ons Ten Hovestraat 6A (IZ Zuid C3) B-8700 TIELT T +32 (0) F +32 (0) INFO@SPIESSENS.BE

Systemen voor voedingsindustrie. Gespecialiseerd

Systemen voor voedingsindustrie. Gespecialiseerd Systemen voor voedingsindustrie Gespecialiseerd Wie zijn wij? Al generaties lang streeft Spiessens naar kwaliteit en duurzaamheid. Oorspronkelijk als expert in de bouw van landbouwmachines, evolueerden

Nadere informatie

KNOLLEN EN WORTELEN FOOD PRODUCTION MACHINERY

KNOLLEN EN WORTELEN FOOD PRODUCTION MACHINERY KNOLLEN EN WORTELEN SINCE 1919 FOOD PRODUCTION MACHINERY OVER ONS ERVARING Herbort produceert reeds sinds 1919 machines en productielijnen voor de voedingsmiddelenindustrie. Dankzij deze jarenlange ervaring

Nadere informatie

KOOLGEWASSEN FOOD PRODUCTION MACHINERY

KOOLGEWASSEN FOOD PRODUCTION MACHINERY KOOLGEWASSEN SINCE 1919 FOOD PRODUCTION MACHINERY OVER ONS ERVARING Herbort produceert reeds sinds 1919 machines en productielijnen voor de voedingsmiddelenindustrie. Dankzij deze jarenlange ervaring is

Nadere informatie

BONEN FOOD PRODUCTION MACHINERY

BONEN FOOD PRODUCTION MACHINERY BONEN SINCE 1919 FOOD PRODUCTION MACHINERY OVER ONS ERVARING Herbort produceert reeds sinds 1919 machines en productielijnen voor de voedingsmiddelenindustrie. Dankzij deze jarenlange ervaring is Herbort

Nadere informatie

KWALITEIT. Het ontwerp en de bouw van onze machines wordt gedaan door ervaren specialisten.

KWALITEIT. Het ontwerp en de bouw van onze machines wordt gedaan door ervaren specialisten. OVER ONS ERVARING Herbort produceert reeds sinds 1919 machines en productielijnen voor de voedingsmiddelenindustrie. Dankzij deze jarenlange ervaring is Herbort uitgegroeid tot een belangrijke gevestigde

Nadere informatie

Multiparts Bocht. Transporten. Member of the

Multiparts Bocht. Transporten. Member of the Multiparts Bocht Transporten Member of the Multiparts een introductie Multiparts is het aanspreekpunt binnen de Kaak-Groep als het gaat om snelle levering van hoogwaardige transportsystemen die direct

Nadere informatie

1.1 1.1. Transportbanden. Rollenbanen. Trillers. Elevatoren. Schroeven. Silo. Kistenkantelaar. Weeg- en doseersystemen.

1.1 1.1. Transportbanden. Rollenbanen. Trillers. Elevatoren. Schroeven. Silo. Kistenkantelaar. Weeg- en doseersystemen. Spiessens is reeds generaties actief met het ontwerpen en construeren van transportbanden. Sindsdien werden meer dan 000 transportbanden voor diverse sectoren berekend, ontwikkeld en gebouwd in eigen huis.

Nadere informatie

VRUCHTEN FOOD PRODUCTION MACHINERY

VRUCHTEN FOOD PRODUCTION MACHINERY VRUCHTEN SINCE 1919 FOOD PRODUCTION MACHINERY 1 OVER ONS ERVARING Herbort produceert reeds sinds 1919 machines en productielijnen voor de voedingsmiddelenindustrie. Dankzij deze jarenlange ervaring is

Nadere informatie

TOMATEN FOOD PRODUCTION MACHINERY

TOMATEN FOOD PRODUCTION MACHINERY TOMATEN SINCE 1919 FOOD PRODUCTION MACHINERY 1 OVER ONS ERVARING Herbort produceert reeds sinds 1919 machines en productielijnen voor de voedingsmiddelenindustrie. Dankzij deze jarenlange ervaring is Herbort

Nadere informatie

TRANSPORTBAND BLANCHEUR/KOKER

TRANSPORTBAND BLANCHEUR/KOKER Food Processing Equipment NEAEN ContiBlanch TRANSPORTBAND BLANCHEUR/KOKER De NEAEN ContiBlanch transportband blancheur/koker is bedoeld voor de warmtebehandeling van een groot aantal producten waarvan

Nadere informatie

For your performance

For your performance For your performance ENGINEERING * PROJECT MANAGEMENT * TURN-KEY PROJECTEN EUREKA Engineering & Projects BV Maasstraat 3 NL-7071 VR ULFT Tel. : 0(031)315 377 608 Fax. : 0(031)315 377 609 E-mail : info@eureka-bv.com

Nadere informatie

DENTA Engineering BV SPECIALIST IN WERKTUIGBOUW. DENTA Detachering WWW.DENTA.NL

DENTA Engineering BV SPECIALIST IN WERKTUIGBOUW. DENTA Detachering WWW.DENTA.NL DENTA Engineering BV SPECIALIST IN WERKTUIGBOUW Projectmanagement Engineering > Productie- en inkoopbegeleiding > Conceptengineering > Risico-inventarisatie / CE markering > Basicengineering > Begeleiding

Nadere informatie

SHUFFLE-MIX. www.shufflemix.nl. Shuffle-Mix

SHUFFLE-MIX. www.shufflemix.nl. Shuffle-Mix SHUFFLE-MIX www.shufflemix.nl Shuffle-Mix Shuffle-Mix Bent u op zoek naar een compact systeem om uw producten te beluchten? Wilt u ook kosten besparen? Lees dan deze brochure met daarin het volledige Shuffle-Mix

Nadere informatie

PRIJSLIJST. netto prijzen AF BRODOWO, POLEN. KMK Prijslijst 2016

PRIJSLIJST. netto prijzen AF BRODOWO, POLEN. KMK Prijslijst 2016 PRIJSLIJST 2016 netto prijzen AF BRODOWO, POLEN AFWEEGMACHINES BAND WEEGMACHINES Geschikt voor Capaciteit WR30 - Twee PVC banden - Weeg container 30 kg - Koppelbaar met verpakkingsmachine WP30 Eco WPS50

Nadere informatie

TOEPASSINGSVOORBEELDEN VOOR HEFKUSSENS

TOEPASSINGSVOORBEELDEN VOOR HEFKUSSENS Ha-Ka International produceert en levert voornamelijk hefkussens voor de industrie. De toepassingen in de industrie zijn legio. Van het bekrachtigen van remmechanismen in rollercoasters tot het bedienen

Nadere informatie

Wegen en doseren voor alle bulktoepassingen. www. Wegen en Doseren.nl

Wegen en doseren voor alle bulktoepassingen. www. Wegen en Doseren.nl Wegen en doseren voor alle bulktoepassingen www. Wegen en Doseren.nl Wegen en doseren: ons specialisme Wegen en doseren. Daar draait het om, voor de beheersing van de productie en logistiek van uw bulkgoederen.

Nadere informatie

DE DRAAITROMMEL BLANCHEUR/KOKER

DE DRAAITROMMEL BLANCHEUR/KOKER Food Processing Equipment DE DRAAITROMMEL BLANCHEUR/KOKER NEAEN RotaBlanch De draaitrommel blancheur NEAEN RotaBlanch wordt gebruikt voor het blancheren van groente, fruit, peulvruchten, pasta en vis,

Nadere informatie

persinformatie Persluchtmotor met inbouwhoogte van slechts 150 mm

persinformatie Persluchtmotor met inbouwhoogte van slechts 150 mm persinformatie Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Atlas Copco Tools Nederland, Merwedeweg 7, NL -, Tel. 078-6230230, Fax 078-6104702, tools.nl@nl.atlascopco.com, www.atlascopco.nl

Nadere informatie

zeefbochten 4 Zeeftechniek, standaard of op maat Schroeftransport Wereldwijd, in vrijwel iedere industrie Kwaliteit en service

zeefbochten 4 Zeeftechniek, standaard of op maat Schroeftransport Wereldwijd, in vrijwel iedere industrie Kwaliteit en service NL 02 03 REKO, uw partner in zeeftechniek en schroeftransport Zeeftechniek, standaard of op maat U zoekt een geschikte techniek om vaste delen uit afvalwater, proceswater of andere vloeistoffen af te scheiden

Nadere informatie

GEBRUIKERS HANDLEIDING INBOUWSTAPELAARS

GEBRUIKERS HANDLEIDING INBOUWSTAPELAARS 1 GEBRUIKERS HANDLEIDING INBOUWSTAPELAARS 2 INHOUD 1. REGISTRATIE SERIENUMMERS 2. INLEIDING 3. BESCHRIJVING VAN DE STAPELAAR 4. WERKING VAN DE STAPELAAR 5. INSTALLEREN VAN DE STAPELAAR 6. GEBRUIKEN VAN

Nadere informatie

AARDAPPEL CHIPS PRODUKTIELIJN MARCELISSEN. AARADAPPEL CHIPS VOOR 250 Kg/uur

AARDAPPEL CHIPS PRODUKTIELIJN MARCELISSEN. AARADAPPEL CHIPS VOOR 250 Kg/uur MARCELISSEN AARADAPPEL CHIPS VOOR 250 Kg/uur Deze gebruikte chipslijn kan gekocht worden in een huidige staat of in een compleet gereviseerde staat. Het invoer gedeelte wordt aangeboden met nieuwe machines

Nadere informatie

Inleiding. Afvalwater. Afvalwaterzuivering

Inleiding. Afvalwater. Afvalwaterzuivering Inleiding Je poetst je tanden en spoelt je mond. Hup, doorspoelen! Vieze handen? Flink wat zeep en de kraan open: hup, ook maar doorspoelen! Elke dag spoel jij vele liters schoon drinkwater door de wastafel,

Nadere informatie

TRAMAT.EU. Afdichting van stortpunten. Brochure 7.0

TRAMAT.EU. Afdichting van stortpunten. Brochure 7.0 TRAMAT.EU Afdichting van stortpunten Brochure 7.0 Seal Masterbars Seal Masterbars zorgen voor een vlakke, gelijkmatige bandondersteuning. Zo voorkomt u doorhanging van de transportband tussen de transportbandrollen,

Nadere informatie

Poseidon spa s Piranha Elektrische reinigers

Poseidon spa s Piranha Elektrische reinigers Poseidon spa s Piranha Elektrische reinigers TURBO Het kleinste model van ons Piranha-gamma is ontworpen om zo efficiënt mogelijk te werken. De Turbo klimt niet helemaal tot aan de waterlijn. De robot

Nadere informatie

Hefkussens van het type AS/CR Technische gegevens en Toepassingsvoorbeelden

Hefkussens van het type AS/CR Technische gegevens en Toepassingsvoorbeelden Hefkussens van het type AS/CR Technische gegevens en Toepassingsvoorbeelden Ha-ka international, Het zandstuk 14, 1851 RR HEILOO, the Netherlands. Tel.:+31(0)72 53025, fax.: +31(0)72 430, Pagina 1 van

Nadere informatie

betoncentrales, immobiliseren, slijtdelen en sensortechniek.

betoncentrales, immobiliseren, slijtdelen en sensortechniek. Sterk op het gebied van breken, zeven, wassen, windziften, transporteren, shredderen, mobiele- en vaste betoncentrales, immobiliseren, slijtdelen en sensortechniek. Filosofie Jager Ophof werkt met een

Nadere informatie

De uitlees- en sorteermogelijkheden. RH-Combi-Serie. Productvriendelijk uitlezen en sorteren Harvesting success!

De uitlees- en sorteermogelijkheden. RH-Combi-Serie. Productvriendelijk uitlezen en sorteren Harvesting success! De uitlees- en sorteermogelijkheden van de RH-Combi-Serie Productvriendelijk uitlezen en sorteren Harvesting success! Grimme inschuurtechniek: Het maximale eruit halen! Vele innovatieve ideeën en een groot

Nadere informatie

1. Mengen Wat is mengen Doel van mengen Warmteoverdracht Technische begrippen... 3

1. Mengen Wat is mengen Doel van mengen Warmteoverdracht Technische begrippen... 3 Inhoud 1. Mengen... 2 1.1. Wat is mengen... 2 1.2. Doel van mengen... 2 1.3. Warmteoverdracht... 2 1.4. Technische begrippen... 3 2. Mengen van stoffen met dezelfde aggregatie-toestand.... 3 2.3. Moleculaire

Nadere informatie

Panelen van bekleed staal (plastisol, polyester, polyurethaan, PVDF, ). Gemakkelijk te plaatsen en bestand tegen de tand des tijds.

Panelen van bekleed staal (plastisol, polyester, polyurethaan, PVDF, ). Gemakkelijk te plaatsen en bestand tegen de tand des tijds. Panelen van bekleed staal (plastisol, polyester, polyurethaan, PVDF, ). Gemakkelijk te plaatsen en bestand tegen de tand des tijds. S Het Dakpan-Paneel is een product van de nv ROBS PRODUCTKENMERKEN Gebruik

Nadere informatie

De nieuwe levertijd standaard. voor hygiënische RVS. transportsystemen LEVERING BINNEN 5 WERKDAGEN! Member of the

De nieuwe levertijd standaard. voor hygiënische RVS. transportsystemen LEVERING BINNEN 5 WERKDAGEN! Member of the De nieuwe levertijd standaard voor hygiënische RVS transportsystemen Member of the Multiparts Een introductie Multiparts is het aanspreekpunt binnen de Kaak Groep als het gaat om snelle levering van hoogwaardige

Nadere informatie

Transfertoets blok 5. Krantenpapier VAPRO B

Transfertoets blok 5. Krantenpapier VAPRO B Transfertoets blok 5 Krantenpapier VAPRO B Versie: juni 2009 Werkwijze transfertoets Aan het einde van je VAPRO B opleiding dien je het totale productieproces van je bedrijf te overzien. Dit heb je onder

Nadere informatie

Technisch dossier. De verschillende montages en mogelijkheden voor AquaGuard

Technisch dossier. De verschillende montages en mogelijkheden voor AquaGuard Technisch dossier De verschillende montages en mogelijkheden voor AquaGuard Gebruik doorheen alle seizoenen Technics & Applications Klaus-Michael Kuehnelaan 9 Tel : + 32 14 23 74 95 Liesdonk Fax : + 32

Nadere informatie

1. DOEL EN GEBRUIK. Op de eerste transportband wordt een grote vultrechter geplaatst (figuur 1). Deze houdt het gestorte materiaal op de band.

1. DOEL EN GEBRUIK. Op de eerste transportband wordt een grote vultrechter geplaatst (figuur 1). Deze houdt het gestorte materiaal op de band. 1. DOEL EN GEBRUIK De transportband is ontworpen voor het transporteren van vaste (niet-vloeibare) en niet-gevaarlijke materialen zoals zand, steenslag, puin, landbouwgewassen e.a.. Het te verplaatsen

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

SÉRIE HS 6, de kracht van de vernieuwing en ervaring

SÉRIE HS 6, de kracht van de vernieuwing en ervaring Wasmachines HS-6008 - HS-6013 - HS-6017 SÉRIE HS 6, de kracht van de vernieuwing en ervaring De HS-6000 van Girbau, zijn hoogzwierende wasmachines met een capaciteit van 8, 13 of 17 kg ( verhouding 1/10).

Nadere informatie

Waarom overstappen van pneumatische cilinders naar elektrisch aangedreven actuatoren?

Waarom overstappen van pneumatische cilinders naar elektrisch aangedreven actuatoren? Waarom overstappen van pneumatische cilinders naar elektrisch aangedreven actuatoren? Waar Vision & Robotics Veldhoven Wanneer Donderdag 12 juni 2014 15:40 16:00 uur Spreker Martin van den Berg Eltrex

Nadere informatie

Multi-Spiral. Koelen/ Vriezen. Opslagsysteem. Snijden/ Decoreren. Narijzen. Depannen. Bakken. Member of the

Multi-Spiral. Koelen/ Vriezen. Opslagsysteem. Snijden/ Decoreren. Narijzen. Depannen. Bakken. Member of the Multi-Spiral Narijzen Snijden/ Decoreren Bakken Depannen Koelen/ Vriezen Opslagsysteem Member of the Kaak FPS: inleiding Kaak Food Production Systems vormt samen met Kaak Bakeware de basis van de huidige

Nadere informatie

Textiel architectuur. Textiel Architectuur als bijdrage aan Duurzaam bouwen. Textiel Architectuur als bijdrage aan Duurzaam bouwen

Textiel architectuur. Textiel Architectuur als bijdrage aan Duurzaam bouwen. Textiel Architectuur als bijdrage aan Duurzaam bouwen Yurts worden in hout gebouwd en afgedekt met vilten dekens: respect voor het milieu Haute Qualité Environnementale (HQE ) ECO-CONSTRUCTIE Harmonie met de omgeving Gebruik geonde materialen/producten weinig

Nadere informatie

Maatwerk in. E ffici en cy t hr o ug h kn owl edge

Maatwerk in. E ffici en cy t hr o ug h kn owl edge Maatwerk in F o o d Te c h n o l o g y E ffici en cy t hr o ug h kn owl edge Rendement door kennis, techniek en ervaring Venema Techniek & Service is al jarenlang dé specialist op het gebied van het ontwerpen,

Nadere informatie

3M-Matic. Dozensluitmachines. Professionele. oplossingen voor uw verpakkingen

3M-Matic. Dozensluitmachines. Professionele. oplossingen voor uw verpakkingen 3M-Matic Dozensluitmachines Professionele oplossingen voor uw verpakkingen Bespaar tijd en geld Sluit uw kartonnen dozen met 3M-Matic dozensluitmachines: Snel Efficiënt Betrouwbaar Dozensluitsystemen voor

Nadere informatie

Handleiding. Zelf installatie

Handleiding. Zelf installatie Handleiding Zelf installatie Stroomvereisten spas met een Balboa GS of GL systeem > 2008 (met 3 fase aansluiting): 1x 220 volt 16 amp. C karakteristiek: (1x fase, 1x nul en aarde) (verwarming schakelt

Nadere informatie

Groentewasmachine, type: VWM-3600 VS

Groentewasmachine, type: VWM-3600 VS Groentewasmachine, type: VWM-3600 VS http://www.jegerings.com 9-7-2018 1 Algemeen De groentewasmachine VWM-3600 VS is ontworpen voor kleine en middelgrote groentensnijbedrijven. De machine past uitstekend

Nadere informatie

De grootste specialist in industriële luchtzuivering. Luchtzuivering - Afzuiginstallaties - Filtertechnieken - Dampafzuiging - Transportsystemen

De grootste specialist in industriële luchtzuivering. Luchtzuivering - Afzuiginstallaties - Filtertechnieken - Dampafzuiging - Transportsystemen De grootste specialist in industriële luchtzuivering Luchtzuivering - Afzuiginstallaties - Filtertechnieken - Dampafzuiging - Transportsystemen Specialist in schone lucht Als het om innovatieve installaties

Nadere informatie

Open transportwagens. Interster, uw partner voor de CSA, OK en Investment Solutions

Open transportwagens. Interster, uw partner voor de CSA, OK en Investment Solutions Gesloten aluminium transportwagens Gesloten transportwagens Gesloten transportwagens Instrumentennetten Werktafels Open transportwagens Score stoelen Opslag RVS manden & roosters RVS kar in kar Gesloten

Nadere informatie

2012-2 Business Consultant. Innovation for. Blue Port Lauwersoog. Aanbevelingen. Consultant Group 5. Consultant Group 5

2012-2 Business Consultant. Innovation for. Blue Port Lauwersoog. Aanbevelingen. Consultant Group 5. Consultant Group 5 2012-2 Business Consultant Innovation for Blue Port Lauwersoog Aanbevelingen Consultant Group 5 Consultant Group 5 Inhoudsopgave Huidige situatie...2 1. Kisten...2 2. Netten...3 3. Plastic zakken...4 Overwegingen...5

Nadere informatie

van ruimte m² te winnen

van ruimte m² te winnen nr 1. fabrikant van ruimte OM EENVOUDIG m² te winnen De tussenvloer met grote overspanning DE VLOERCONSTRUCTIES PROPLUS LP: Creëren ruimte op de begane grond Zijn voordelig op alle gebieden: verwarming,

Nadere informatie

BioFleece. Biologisch Vliesfilter. Gebruiksaanwijzing

BioFleece. Biologisch Vliesfilter. Gebruiksaanwijzing BioFleece Biologisch Vliesfilter Gebruiksaanwijzing Het AquaForte BioFleece pompgevoede vliesfilter biedt zowel zeer fijne mechanische filtratie, dankzij het filtervlies, als biologische filtratie d.m.v.

Nadere informatie

Multiparts. Multiparts producten, zoals:

Multiparts. Multiparts producten, zoals: Member of the Multiparts Als onderdeel van de Kaak Group, is Multiparts hét bedrijf dat uw producten kan verplaatsen. Met het grote assortiment conveyorsystemen in ons leveringsprogramma, bieden wij u

Nadere informatie

SDP- Fourage toepassing

SDP- Fourage toepassing SDP- Fourage toepassing Voor het toevoegen van additieven aan kuilvoer, hooi en stro. De set bestaat uit: Membraanpomp, gegoten controller, 10m kabel, 10meter PVC buis (12.5mm I/D gevlochten), Zeef Sproeiassortiment

Nadere informatie

2 De installatie. 2.1 Inleiding. 2.2 De grondstoffen ontvangst.

2 De installatie. 2.1 Inleiding. 2.2 De grondstoffen ontvangst. 2 De installatie. 2.1 Inleiding Om op het bedrijf het voeder zelf te maken heeft men in feite dezelfde zaken nodig als in een voederfabriek en dit zijn volgende zaken: een plaats om de grondstoffen te

Nadere informatie

Zenturo en Zenturo Super installeren als gevulde wand

Zenturo en Zenturo Super installeren als gevulde wand Zenturo en Zenturo Super installeren als gevulde wand Bij de installatie van Zenturo en Zenturo Super als gevulde wand houdt u best rekening met enkele veiligheidsmaatregelen. Het toevoegen van vulling

Nadere informatie

De «topkwaliteits» KITO takel

De «topkwaliteits» KITO takel De «topkwaliteits» KITO takel De elektrische takels van de reeks ER zijn takels van zeer hoge kwaliteit waarvan de hijsvermogens van 125kg tot 20 ton gaan voor takels met 1 snelheid, en van 125kg tot 5

Nadere informatie

K2 EasyFeed. K2 EasyFeed. Uw oplossing voor automatisch voeren. Automatisch voeren van klein- en grootvee

K2 EasyFeed. K2 EasyFeed.   Uw oplossing voor automatisch voeren. Automatisch voeren van klein- en grootvee K2 EasyFeed Uw oplossing voor automatisch voeren www.tks-as.no Automatisch voeren van klein- en grootvee K2 EasyFeed Een beproefde en degelijke constructie De K2 EasyFeed is gebaseerd op de beproefde constructie

Nadere informatie

Dossier Positioneren. Festo Belgium nv Kolonel Bourgstraat 101 BE-1030 Brussel. Tel.: +32 2 702 32 39 Info_be@festo.com www.festo.

Dossier Positioneren. Festo Belgium nv Kolonel Bourgstraat 101 BE-1030 Brussel. Tel.: +32 2 702 32 39 Info_be@festo.com www.festo. Dossier Positioneren Festo Belgium nv Kolonel Bourgstraat 0 BE-030 Brussel Tel.: +3 70 3 39 Info_be@festo.com www.festo.com Het positioneren van pneumatisch aangedreven machineonderdelen De meeste pneumatische

Nadere informatie

PROTECT EXCELLENCE. Specificaties en onderhoudsadvies E N T R A N C E F L O O R I N G

PROTECT EXCELLENCE. Specificaties en onderhoudsadvies E N T R A N C E F L O O R I N G Specificaties en onderhoudsadvies 2013 E N T R A N C E F L O O R I N G 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 Protect Excellence De garens van deze frisse modieuze collectie bestaan voor 33% uit gerecyclede

Nadere informatie

Miedema TAT-serie TAT 161 (+ Farmer) HAT 81 (+ Farmer) Transportbanden

Miedema TAT-serie TAT 161 (+ Farmer) HAT 81 (+ Farmer) Transportbanden Miedema TAT-serie TAT 161 (+ Farmer) HAT 81 (+ Farmer) Transportbanden 23-10-2018 CPT Miedema TAT Transportbanden Hoogtepunten Algemene informatie Maatschetsen Basisuitvoering Opties Hoogtepunten Unieke

Nadere informatie

De Waterlaat MZ Bergeijk Nederland Tel: +31(0) Fax: +31(0)

De Waterlaat MZ Bergeijk Nederland Tel: +31(0) Fax: +31(0) De Waterlaat 6 5571 MZ Bergeijk Nederland Tel: +31(0)497 387388 Fax: +31(0)497 387188 Historie Introductie Onze diensten Nemabo B.V. Turn-key Matam B.V. Afzakmachines Big-Bag vullers Palletisers Service

Nadere informatie

EquipmEnt & parts nl

EquipmEnt & parts nl Equipment & Parts NL banzo Service Solutions 1e druk, oktober 2016 Buitenvaart 1409 7905 SJ Hoogeveen Nederland +31(0) 88 58 85 000 www.banzo.nl The way to MOVE 4 banzo Equipment & Parts 5 inhoud Equipment

Nadere informatie

Systeemoplossingen voor de machinebouw

Systeemoplossingen voor de machinebouw Systeemoplossingen voor de machinebouw FS CS Transportsystemen betrouwbaar, flexibel en economisch FS Solutions is een dynamische onderneming die bedrijven totaaloplossingen aanreikt met een uitgebreid

Nadere informatie

beweging, sport, spel en educatie ineen op het schoolplein of in de openbare ruimte

beweging, sport, spel en educatie ineen op het schoolplein of in de openbare ruimte DE POMPWIP brochure Ter vermaak ende lering beweging, sport, spel en educatie ineen op het schoolplein of in de openbare ruimte Wat is een pompwip Werking Mogelijkheden Educatieve elementen Ontwerp: Bureau

Nadere informatie

Flamco. Flamcovent. Montage- en bedieningshandleiding. Flamcovent microbellen luchtafscheiders /A/2002, Flamco

Flamco. Flamcovent. Montage- en bedieningshandleiding. Flamcovent microbellen luchtafscheiders /A/2002, Flamco vent vent microbellen luchtafscheiders 4-24-189//2002, 18503871 NL Montage- en bedieningshandleiding Montage en bedieningshandleiding Technische specificaties Maximale werkdruk Maximale bedrijfstemperatuur

Nadere informatie

Agmi Structures. aluminium constructies VICA. alles in één!

Agmi Structures. aluminium constructies VICA. alles in één! Agmi Structures aluminium constructies VICA alles in één! VICA, alles in één! Met ruim 45 jaar ervaring vanuit de Agmi Group waarin Agmi Traffic aluminium borden (ALISA) levert, produceert Agmi Structures

Nadere informatie

Oogst en oogstverwerking A Antwoorden Oogsten en sorteren. W. Franken J. Janssen J. van den Langenberg

Oogst en oogstverwerking A Antwoorden Oogsten en sorteren. W. Franken J. Janssen J. van den Langenberg Oogst en oogstverwerking A Antwoorden Oogsten en sorteren W. Franken J. Janssen J. van den Langenberg eerste druk, 2002 Artikelcode: 27082.2 & 27082.1 2002 Ontwikkelcentrum, Ede, Nederland Alle rechten

Nadere informatie

BORA Waterwand t.b.v. stofvrij schuren/slijpen

BORA Waterwand t.b.v. stofvrij schuren/slijpen BORA Waterwand t.b.v. stofvrij schuren/slijpen Introductie De gebruiksaanwijzingen zijn een belangrijk bestanddeel van de machine en moeten samen met de machine aan de gebruiker geleverd worden. Het handboek

Nadere informatie

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring Alles Over Verbranding KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring 100 JAAR ERVARING Verbranden mag dan eenvoudig lijken, maar thermische conversie van biomassa is een complex proces. Voor een optimale

Nadere informatie

Mobiele hoogvacuüm stofzuigunits

Mobiele hoogvacuüm stofzuigunits Mobiele hoogvacuüm stofzuigunits Elektrische vacuüm units zijn ideaal voor de veeleisende schoonmaakactiviteiten in diverse industrieën, zoals in de voedselverwerking, de farmaceutica, bij poederlakken

Nadere informatie

Een aantal jaren geleden heeft Oldenhuis Export samen met Mts. Tromp de POTATO CARE

Een aantal jaren geleden heeft Oldenhuis Export samen met Mts. Tromp de POTATO CARE ER ONTBREEKT EEN BELANGRIJKE MACHINE IN UW INSCHUURLIJN!!!!!!!!!!!!!. En wij vertellen u welke. SCHOUTEN POTATO CARE, DE GEPATENTEERDE machine voor het behandelen van aardappels tijdens het inschuren,

Nadere informatie

Kunststofgranulaat: Handle with care

Kunststofgranulaat: Handle with care Kunststofgranulaat: Handle with care ZUIGTRANSPORT Lezing op 15 december 2009 Mikrocentrum in Eindhoven Spreker: Jurgen Koolhaas, Kotraco Plastic Machinery Thema s van de lezing ZUIGTRANSPORT Granulaattransport

Nadere informatie

REINIGEN VAN GRANEN EN ZADEN Luchtreiniging op soortelijk gewicht

REINIGEN VAN GRANEN EN ZADEN Luchtreiniging op soortelijk gewicht REINIGEN VAN GRANEN EN ZADEN Luchtreiniging op soortelijk gewicht 5 De bewaring van graanproducten begint bij de reiniging, goed gereinigd graan is de basis van de opslag. Er kan direct voorgereinigd worden

Nadere informatie

www.veenhuis.com Mest bewerken NIEUW Mest bewerken

www.veenhuis.com Mest bewerken NIEUW Mest bewerken Mest bewerken www.veenhuis.com NIEUW Mest bewerken MEST BEWERKEN Als specialist op het gebied van mesttransport en mestaanwending breidt Veenhuis Machines BV haar assortiment uit met een complete range

Nadere informatie

Forstner coil verwerkingslijnen verzekeren een blijvende waarde

Forstner coil verwerkingslijnen verzekeren een blijvende waarde Seite 1 Forstner coil verwerkingslijnen verzekeren een blijvende waarde Forstner is aktief in de ontwikkeling en produktie van machines voor de professionele verwerking van coils sinds 1960. Vanaf het

Nadere informatie

BMH Windowmaster het meest veelzijdige CNC bewerkingscentrum

BMH Windowmaster het meest veelzijdige CNC bewerkingscentrum Windowmaster BMH Windowmaster het meest veelzijdige CNC bewerkingscentrum Alles op het gebied van ramen, kozijnen en deuren kunt u overlaten aan de BMH Windowmaster. Recht, rond en getoogd. Losse onderdelen,

Nadere informatie

Productinformatie. ORION-DF Multifase droogvoer computer

Productinformatie. ORION-DF Multifase droogvoer computer Productinformatie Hotraco Agri BV Stationsstraat 142 5963 AC Hegelsom Tel +31 (0)77 327 50 20 Fax +31 (0)77 327 50 21 info@hotraco.com www.hotraco.com ORION-DF Multifase droogvoer computer Multifase droogvoer

Nadere informatie

ConSole. Installatiehandleiding TUV

ConSole. Installatiehandleiding TUV Installatiehandleiding ConSole www.tuv.com ID : TUV Berlin 8011005400 Met de ConSole heeft u een uitstekend product in handen om uw zonnepanelen op platte daken te plaatsen. De installatie is snel en eenvoudig

Nadere informatie

collect & use rainwater

collect & use rainwater rainwater Joepie het regent in België Je kan het leuk vinden of niet maar we wonen in België en het regent hier nu éénmaal vaak. Reden te meer om dit ongemak om te buigen in uw voordeel. Wist je dat regenwater

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING MOBIELE DIESELOLIETANK MET POMP TYPE FIELDMASTER

GEBRUIKERSHANDLEIDING MOBIELE DIESELOLIETANK MET POMP TYPE FIELDMASTER GEBRUIKERSHANDLEIDING MOBIELE DIESELOLIETANK MET POMP TYPE FIELDMASTER FIELDMASTER INHOUDSTAFEL 1. ALGEMEEN 3 2. OPSLAG, TRANSPORT EN PLAATSINGSVOORSCHRIFTEN 3 3. EERSTE GEBRUIK 4 4. TECHNISCHE GEGEVENS

Nadere informatie

Maatwerk in verpakkingen. Verpakkingsoplossingen van SSI SCHÄFER

Maatwerk in verpakkingen. Verpakkingsoplossingen van SSI SCHÄFER Maatwerk in verpakkingen Verpakkingsoplossingen van SSI SCHÄFER Speciale verpakkingsoplossingen voor opslag en transport Gefreesd schuiminzetstuk Maatwerk-verpakkingen en cut & weld bakken Verpakkingen

Nadere informatie

VENTILATIESYSTEMEN UTILITY MET HOOG RENDEMENT. www.clima-industries.com

VENTILATIESYSTEMEN UTILITY MET HOOG RENDEMENT. www.clima-industries.com VENTILATIESYSTEMEN UTILITY MET HOOG RENDEMENT ventilatiesystemen voor utiliteitsbouw: school, kantoor, hotel, appartement, rusthuis www.clima-industries.com SNELLE INTERVENTIE/FLEXIBILITEIT De belangrijkste

Nadere informatie

Restauratie Dorpskerk Woubrugge januari october 2014

Restauratie Dorpskerk Woubrugge januari october 2014 Restauratie Dorpskerk Woubrugge januari october 2014 Plan Stabiliseren van het hele kerkgebouw zodat ongelijkmatig verzakken wordt voorkomen. Er wordt niet geprobeerd de kerk weer recht te zetten. Niemand

Nadere informatie

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Zit-veegzuigmachines met een oppervlakterendement tot m 2 /h Perfect vegen snel en schoon

Nadere informatie

BIJ KONINKLIJKE BESCHIKKING HOFLEVERANCIER. Top kwaliteit in dozensluiters

BIJ KONINKLIJKE BESCHIKKING HOFLEVERANCIER. Top kwaliteit in dozensluiters BIJ KONINKLIJKE BESCHIKKING HOFLEVERANCIER Top kwaliteit in dozensluiters 103-SD Handmatig instelbaar, zijtransport De 103-SD is een zeer veelzijdige dozensluitmachine met zijtransportsysteem, eenvoudig

Nadere informatie

Leginstructies. Natural Floor VOORAF. Europese Eik Europese Productie. Acclimatisering. Omgevingstemperatuur en Relatieve Luchtvochtigheid

Leginstructies. Natural Floor VOORAF. Europese Eik Europese Productie. Acclimatisering. Omgevingstemperatuur en Relatieve Luchtvochtigheid Leginstructies VOORAF Voor een goed resultaat is het absoluut noodzakelijk de leginstructies nauwkeurig te volgen. Het is belangrijk om, bij daglicht, alle panelen voor en tijdens de plaatsing te controleren

Nadere informatie

>01/2015-NL 406042-05

>01/2015-NL 406042-05 >01/2015-NL 406042-05 1 2 EEN RONDUIT INDRUKWEKKENDE SERIE XT 100 XT 130 XT 160 XT 160H XT 210H XT 240H De nieuwe generatie XT verlegt de grenzen van het prestatievermogen. Deze getrokken kunstmeststrooiers

Nadere informatie

MARELEC M1 Sorteersystemen

MARELEC M1 Sorteersystemen MARELEC M1 Sorteersystemen MARELEC M1 Sorteersystemen Nauwkeurig Hoge weeg- en sorteersnelheid Robuuste constructie Verschillende toevoermogelijkheden Verschillende sorteermogelijkheden Flexibele software

Nadere informatie

Trilmotoren KBC KBM KBG. www.elsto.nl. Loosterweg 7 2215 TL Voorhout. T +31(0)252 219123 F +31(0)252 231660 E info@elsto.nl I www.elsto.

Trilmotoren KBC KBM KBG. www.elsto.nl. Loosterweg 7 2215 TL Voorhout. T +31(0)252 219123 F +31(0)252 231660 E info@elsto.nl I www.elsto. Trilmotoren K KM K Loosterweg 7 2215 TL Voorhout T +31(0)252 219123 +31(0)252 231660 info@elsto.nl I www.elsto.nl www.elsto.nl LSTO aandrijftechniek Loosterweg 7 2215 TL Voorhout Tel: +31(0)252 219123

Nadere informatie

Ik plaats mijn inbouwdozen

Ik plaats mijn inbouwdozen Ik plaats of verander mijn elektrische installatie 1 Ik plaats mijn inbouwdozen en monteer Céliane schakelmateriaal 1. In een holle wand (gipsplaat, hout...) n enkelvoudig 1 - Boor het gat met behulp van

Nadere informatie

Installatie zelfbouw plaatsing Mon de Pra Zwembaden

Installatie zelfbouw plaatsing Mon de Pra Zwembaden Installatie zelfbouw plaatsing Mon de Pra Zwembaden Grondwerk: Het grond waarop het zwembad geplaatst gaat worden moet stabiel zijn. Indien u twijfels heeft kan u overwegen het zwembad door ons te laten

Nadere informatie

VA821, Spinzuiger voor 1000 kg, met 10 nappen.

VA821, Spinzuiger voor 1000 kg, met 10 nappen. VA821, Spinzuiger voor 1000 kg, met 10 nappen. Dit apparaat behoort tot de serie VA800 waarbij u met 1 basis accuunit meerdere zuignappen kunt wisselen. Dit is dus het nieuwste model in deze serie. Het

Nadere informatie

Slijtvaste onderwater pompen

Slijtvaste onderwater pompen Slijtvaste onderwater pompen HET VERSCHIL Onze reeks omvat meer dan 100 verschillende modellen van centrifugaalpompen, voor het verpompen van zware vloeistoffen met vaste en schurende bestanddelen. Meer

Nadere informatie

Afbeelding 1 t/m 3: Van een nieuwe LEGO serie maakt men eerst een 'artist impression', een schets met allerlei dingen die bij dit thema passen.

Afbeelding 1 t/m 3: Van een nieuwe LEGO serie maakt men eerst een 'artist impression', een schets met allerlei dingen die bij dit thema passen. Stap 1: Ontwerp Elk jaar brengt LEGO honderden nieuwe dozen uit. Dat betekend erg veel werk voor het ontwerpteam. Hieronder zie je wat er allemaal bij komt kijken om een nieuwe LEGO set te maken. Afbeelding

Nadere informatie

Slijtvaste onderwaterpompen met woelkop

Slijtvaste onderwaterpompen met woelkop Slijtvaste onderwaterpompen met woelkop HET VERSCHIL Het TOYO programma omvat ruim 135 robuuste centrifugaalpompen voor het verpompen van zware vloeistoffen met vaste en schurende bestanddelen. De pompen

Nadere informatie

nieuw van Jippa stal & weide programma

nieuw van Jippa stal & weide programma nieuw van Jippa stal & weide programma Foto komt niet overeen met de geleverde ronde voerruif Voerruiven Voerruiven van Jippa zijn de ideale ruiven voor het bijvoeren op de weide. In alle seizoenen inzetbaar

Nadere informatie

Gebruikshandleiding Rechte dakrandbeveiliging

Gebruikshandleiding Rechte dakrandbeveiliging Gebruikshandleiding Rechte dakrandbeveiliging Conform NEN-EN 13374 Klasse A Deze handleiding is eigendom van: ASC Group Pottenbakkerstraat 32 4871 EP Etten-Leur Nederland Disclaimer Deze documentatie is

Nadere informatie

Bulkhandling Equipment

Bulkhandling Equipment Innovatieve producten voor een hoog rendement van uw productieproces LeBlansch Noordervaartdijk 3, 1561 PS Krommenie Postbus 189, 1620 AD Hoorn T +31 (0)229 820 236 F +31 (0)229 820237 info@leblansch.com

Nadere informatie

DEMAN. Spruitenplukmachines

DEMAN. Spruitenplukmachines Spruitenplukmachines Voor ieder bedrijf hebben wij de juiste oplossing! Plukkop Alle onderdelen zijn vervaardigd op CAD-gestuurde machines met de grootste nauwkeurigheid en uit geharde staalsoorten. De

Nadere informatie

Gebruikshandleiding Schuine dakrandbeveiliging

Gebruikshandleiding Schuine dakrandbeveiliging Gebruikshandleiding Schuine dakrandbeveiliging Conform NEN-EN 13374 Klasse B Deze handleiding is eigendom van: ASC Group Leerlooierstraat 32 4871 EN Etten-Leur Nederland Disclaimer Deze documentatie is

Nadere informatie

Transport & Logistiek

Transport & Logistiek Rollen Transportbanden Transport & Logistiek Service Systemen Groothandel Specials Transport & Logistiek Transportbanden PVC transportbanden ACB Transportbanden & Onderdelen is bekend met diverse structuren,

Nadere informatie

Transport & Logistiek

Transport & Logistiek Rollen Transportbanden Transport & Logistiek Service Systemen Groothandel Specials Transportbanden Rollen PVC transportbanden ACB Transportbanden & Onderdelen is bekend met diverse structuren, verschillende

Nadere informatie