Algemene Reisvoorwaarden GUAYAS & QUIL, gebruik hiervan:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene Reisvoorwaarden GUAYAS & QUIL, gebruik hiervan:"

Transcriptie

1 Algemene Reisvoorwaarden GUAYAS & QUIL Deze algemene voorwaarden gelden in aanvulling op de ANVR Reisvoorwaarden zoals die met ingang van 1 april 2016 van toepassing zijn. Deze reisvoorwaarden zijn van toepassing op alle in het reisaanbod genoemde georganiseerde rondreizen en reisonderdelen van GUAYAS & QUIL, onderdeel van ANWB Reizen beheer B.V. Van kracht vanaf 1 april 2016 Algemene Reisvoorwaarden GUAYAS & QUIL, gebruik hiervan: Algemene Reisvoorwaarden GUAYAS & QUIL, gebruik hiervan: Bij boeking bent u akkoord gegaan met deze voorwaarden. In deze reisvoorwaarden en in het reisaanbod wordt verstaan onder: Definities: Reisorganisator GUAYAS & QUIL Vakanties B.V. handelend onder GUAYAS & QUIL, gevestigd te Geldrop aan de Vespuccistraat 30. Wij bieden op eigen naam, in de uitoefening van ons bedrijf, van te voren georganiseerde reizen en vakanties aan. Reiziger onze wederpartij; degene te wiens behoeve de reis is bedongen en die dat beding aanvaard heeft; degene aan wie overeenkomstig artikel 11 van de ANVR Reisvoorwaarden 2016 de rechtsverhouding tot GUAYAS & QUIL is overgedragen. Reisovereenkomst De overeenkomst waarbij GUAYAS & QUIL zich jegens haar wederpartij verbindt tot het verschaffen van een door haar aangeboden georganiseerde rondreis en/of ander reisproduct vanuit het actuele aanbod. Pakketreis / georganiseerde rondreis Een door GUAYAS & QUIL in het reisaanbod gepubliceerde, van te voren georganiseerde reis die een overnachting of een periode van meer dan 24-uur omvat alsmede tenminste twee van de volgende diensten: retourvlucht, verblijf, lokaal vervoer, autohuur en een andere, niet met vervoer of verblijf verband houdende toeristische dienst, die een significant deel van de reis uitmaakt.

2 Landarrangement U boekt zelf uw retourvlucht maar boekt bij GUAYAS & QUIL de van te voren samengestelde rondreis bestaande uit de reisonderdelen: verblijf, vervoer en programma met excursies. Het landarrangement is altijd op aanvraag. U bent zelf verantwoordelijk voor de retourvlucht. Reisaanbod De aanbieding, waaronder beschrijving en prijsaanbod van alle pakketreizen en reismodules zoals door GUAYAS & QUIL aangeboden via haar website & Quil.nl, de GUAYAS & QUIL brochures en/of andere kanalen. Losse reismodules Alle in het reisaanbod van GUAYAS & QUIL aangeboden losse reisonderdelen die niet expliciet worden aangeboden als onderdeel van een georganiseerde rondreis zoals losse transfers, losse huurauto s en extra faciliteiten en andere arrangementen. Accommodatie De beschrijving van de hotels en overige accommodaties in het reisaanbod van GUAYAS & QUIL is zo objectief mogelijk opgesteld. De foto s in het reisaanbod zijn slechts ter indicatie van de inrichting; afmeting en/of uitzicht. De accommodatie voldoet aan de standaardeisen zoals omschreven in het reisaanbod. GUAYAS & QUIL hanteert de classificatie zoals deze door de betreffende lokale autoriteiten zijn toegekend. Deze komt niet altijd overeen met de Europese classificatie en kan verschillen per bestemming. Verzorging * Logies (LG) Logies volgens omschrijving in het reisaanbod. * Logies/ontbijt (LO) Overnachting en ontbijt volgens omschrijving in het reisaanbod. * Halfpension (HP) Een ontbijt en één warme maaltijd (lunch of diner) per dag volgens omschrijving in het reisaanbod. * Volpension (VP) Een ontbijt en twee warme maaltijden per dag volgens omschrijving in het reisaanbod. * All Inclusive (AI) Alle maaltijden en drankjes met uitzondering van buitenlandse gedestilleerde dranken zijn inclusief volgens omschrijving in het reisaanbod. Het maaltijd arrangement loopt altijd gelijk aan de internationale hotelbepalingen van in-en uitchecken. Indien vanwege omstandigheden een maaltijd gemist wordt, kunnen daar geen financiële rechten aan ontleend worden.

3 Retourvlucht Vluchten die onderdeel uitmaken van een door GUAYAS & QUIL georganiseerde pakketreis zijn vaak lager van prijs dan een los ticket naar dezelfde bestemming. Daar tegenover staat dat voor deze tickets andere gebruikersregels en voorwaarden gelden. Route Zoals vermeld in het reisaanbod. De luchthaven van het punt van vertrek naar de bestemming is leidend. Bagage Voor al onze rondreizen geldt een bagagevrijstelling voor ruimbagage van maximaal 20 kg per persoon tenzij in uw reis anders staat omschreven. Voor handbagage kunt u de richtlijn van de luchtvaartmaatschappij aanhouden tenzij in het GUAYAS & QUIL reisaanbod anders wordt omschreven. Dan dient u voor die specifieke reis de richtlijn aan te houden zoals gemeld in het aanbod. Autohuur Een aantal van de door GUAYAS & QUIL georganiseerde individuele rondreizen worden aangeboden met autohuur. GUAYAS & QUIL werkt op veel van haar bestemmingen samen met de autohuurspecialist Hertz of Europecar. Indien u de autohuur via GUAYAS & QUIL boekt zijn naast de ANVR Reisvoorwaarden en de GUAYAS & QUIL Algemene Reisvoorwaarden eveneens de algemene huurvoorwaarden en aanvullende voorwaarden van Hertz of Europecar van toepassing op uw reis. Kind Tenzij anders vermeld, een kind van twee jaar of ouder. Aansprakelijkheid excursies ter plaatse Indien u naast de door GUAYAS & QUIL aangeboden excursies in het reisprogramma, alsmede de optionele excursielijst die GUAYAS & QUIL biedt, ter plaatse zelf andere excursies boekt, kan GUAYAS & QUIL daarvoor geen enkele verantwoordelijkheid nemen. Uw reisleider kan hierin niet voor u bemiddelen of u adviseren. Voornoemde excursies maken geen onderdeel uit van het vastgestelde reisprogramma welke bij GUAYAS & QUIL is geboekt, noch van het GUAYAS & QUIL-aanbod aan optionele excursies. GUAYAS & QUIL is aldus niet aansprakelijk voor schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of samenhangt met deze zelf geboekte excursies. Deelname is voor eigen risico, GUAYAS & QUIL kan in deze niet worden aangesproken.

4 Ter plaatse zal uw gids, of reisleider u een speciaal hiervoor bestemd formulier overhandigen, de afstandsverklaring, welke ondertekend dient te worden. ANVR - Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen GUAYAS & QUIL, is aangesloten bij de ANVR. Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van de reizen en van de informatie daarover. De reizen in onze brochures en op onze website worden aangeboden onder het beding dat de ANVR- Consumentenvoorwaarden, deel A: de Reisvoorwaarden van toepassing zijn op alle aanbiedingen, tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. Hiervoor geeft u akkoord bij boeking. Deze ANVR Consumentenvoorwaarden zijn opgenomen in de digitale ANVR-brochure 'Alles wat je moet weten als je op reis gaat'. De brochure bevat naast de ANVR-Consumentenvoorwaarden ook andere belangrijke informatie. Op onze website vindt u deze informatie terug zodat u voor boeking deze informatie kunt inzien. GUAYAS & QUIL stuurt u bij digitale bevestiging van de boeking een link door met deze ANVR Consumentenvoorwaarden, de Reisvoorwaarden en de AVR Vervoersvoorwaarden. Indien u de bevestiging van uw boeking per post ontvangt zenden wij u een uitdraai van deze voorwaarden mee. Gebeurt dat niet, vraagt u er dan om. De ANVR Reisvoorwaarden 2016 en de ANVR vervoersvoorwaarden (printversie) zijn te vinden op Bij de ANVR Vervoersvoorwaarden staat vermeldt waar ANVR- Reisondernemingen mee samenwerken in de volgorde naar het soort vervoerder:- Luchtvaartmaatschappijen- Treinmaatschappijen- Ferrymaatschappijen- Busmaatschappijen. Annulering door de reiziger Indien de reisovereenkomst wordt opgezegd bent u, naast mogelijk in rekening te brengen reserveringskosten en de eventuele verzekeringspremie, de volgende annuleringskosten aan GUAYAS & QUIL verschuldigd: Bij annulering tot 56 dagen voor vertrek: 15% van de reissom;

5 Bij annulering vanaf de 56e dag (incl.) tot de 42e dag voor vertrek: 30% van de reissom; Bij annulering vanaf de 42e dag (incl.) tot de 28e dag voor vertrek: 50% van de reissom; Bij annulering vanaf de 28e dag (incl.) tot de 14e dag voor vertrek: 75% van de reissom; Bij annulering vanaf de 14e dag (incl.) tot de 7e dag voor vertrek: 90% van de reissom; Bij annulering vanaf de 7e dag (incl.) tot de dag van vertrek: 100% van de reissom. Indien een reis is samengesteld uit verschillende onderdelen waarop verschillende annuleringsbepalingen van toepassing zijn, gelden per onderdeel de specifiek hierop van toepassing zijnde bepalingen van de toeleverancier. Uiterlijk bij de boeking zal aangegeven worden of in afwijking van bovenstaande annuleringsstaffel, op onderdelen van de reis specifieke annuleringsbepalingen van toepassing zijn. Indien een reiziger uit het reisgezelschap zijn/haar aandeel voor de pakketreis in de reisovereenkomst annuleert, is hij/zij hierover annuleringskosten verschuldigd. Als door deze (deel)annulering extra kosten ontstaan, bijvoorbeeld door het alsnog moeten doorberekenen van een éénpersoonstoeslag of andere kosten, dan worden deze kosten met u verrekend. Voor de hiervoor bedoelde reiziger(s) wordt de reissom gewijzigd conform deze wijzigingskosten en/of het overzicht kamer- en verzorgingstoeslagen bij uw reis. Voor de betaling van de gewijzigde reissom zullen de normale betalingsregels gelden die GUAYAS & QUIL hanteert.indien het wijzigingsaanbod niet mogelijk is of niet wordt geaccepteerd, wordt de overeenkomst voor alle reizigers geannuleerd en zijn alle reizigers annuleringskosten verschuldigd. Het totaalbedrag van annuleringskosten en gewijzigde reissommen zal de totale reissom van de oorspronkelijke reizigers niet te boven gaan. Een eventueel overschot wordt op de nieuwe reissom in mindering gebracht. Annuleren kan alleen tijdens kantooruren van maandag t/m zaterdag via ons Customer Contact Center. De actuele openingstijden vindt u terug op onze website & Quil.nl/klantenservice. Betalingsvoorwaarden

6 Betalingsvoorwaarden voor niet ANWB leden: Bij boeking tot zes weken voor vertrek: Aanbetaling 15 % van de reissom plus verzekeringspremie. Het restant moet uiterlijk zes weken vóór vertrek in ons bezit te zijn. Indien de overeenkomst binnen zes weken vóór de dag van vertrek tot stand komt moet terstond de gehele reissom worden voldaan. Betalingsvoorwaarden voor ANWB leden: Bij boeking tot zes weken voor vertrek: als ANWB lid bent u géén aanbetaling verschuldigd. U dient wel de totale premie-en poliskosten van de eventueel, bij de reservering gesloten, kortlopende reisen/of annuleringsverzekering te voldoen. Het totaal uitstaande bedrag van de reissom moet uiterlijk zes weken vóór de vertrek datum in ons bezit te zijn. Indien de overeenkomst binnen zes weken vóór de dag van vertrek tot stand komt moet terstond de gehele reissom worden voldaan. Om gebruik te kunnen maken van dit ANWB Ledenvoordeel bij betaling moet bij het boeken van de reis het persoonlijk ANWB lidmaatschapsnummer ingevuld zijn. Bestrijding kindersekstoerisme Wij steunen actief de ANVR en ECPAT in de bestrijding van kindersekstoerisme in vakantielanden. Wij nodigen u uit met ons alert te zijn en vermoedens van seksueel misbruik van kinderen te melden Informatie is bij de reisleiding beschikbaar. Bussen / Touringcars De ANVR-bus classificatie en het Keurmerk Busbedrijf zijn niet van toepassing op alle bussen die ingezet worden voor onze rondreizen waarbij ter plaatse gebruik wordt gemaakt van het aanbod van lokale leveranciers. Zo treft u niet altijd een airconditioning of toilet aan boord (of mag u hiervan geen gebruik maken). De bussen voldoen uiteraard wel aan de plaatselijke veiligheidsnormen en de eisen die GUAYAS & QUIL hieraan stelt. Calamiteitenfonds Reizen

7 GUAYAS & QUIL, (KvK ) is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze website gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis: (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren; de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren. Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis. Lees: Calamiteitenfonds Garantieregeling Conditie deelnemers Deelnemers aan een GUAYAS & QUIL rondreis dienen te beschikken over een goede conditie en gezondheid. Als u een lichamelijke handicap of een beperkte mobiliteit heeft, wat van invloed kan zijn op de uitvoering van de reis, bent u de ANVR Reisvoorwaarden, artikel 3 lid 2, verplicht hiervan melding te maken bij de boeking. In overleg wordt bepaald of de reis van uw keuze geschikt voor u is. Informatie wordt opgenomen in uw overeenkomst en dus contractueel overeengekomen. Indien u het nalaat ons van uw beperking op de hoogte te stellen, kan worden overgegaan tot uitsluiting van deelname en vindt geen restitutie van de reissom plaats Artikel 3, lid 4). Eventuele meerkosten die ter plaatse al kunnen ontstaan zijn voor eigen rekening. Disclaimer/Voorbehoud GUAYAS & QUIL websites, brochures, flyers, advertenties en overige publicaties Kennelijke fouten en vergissingen, druk- en zetfouten binden ons niet. Eventuele aanpassingen en correcte prijzen van de desbetreffende reizen

8 worden apart afgedrukt in een zogenaamd erratum. Vraagt u altijd voordat u boekt of er op de door u uitgekozen reis een dergelijk erratum bestaat. Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak worden gemaakt op de inhoud van de GUAYAS & QUIL websites, brochures, flyers, advertenties en overige GUAYAS & QUIL publicaties. Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van onze publicaties de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie (na verloop van tijd) verouderd of niet (meer) correct is. GUAYAS & QUIL is niet aansprakelijk voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van gegevens uit de door GUAYAS & QUIL gecreëerde websites, brochures, flyers, advertenties en overige publicaties en kan geen garanties geven met betrekking tot de aard en de inhoud van onze publicaties. GUAYAS & QUIL wijst hierbij uitdrukkelijk alle aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van het gebruik van de door GUAYAS & QUIL gepubliceerde gegevens of gegevens waarnaar links op onze website(s), brochures e.d. verwijzen, af. Verwijzingen of verbindingen naar andere websites of bronnen die niet eigendom zijn van GUAYAS & QUIL zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van de website. GUAYAS & QUIL is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van deze websites of bronnen. GUAYAS & QUIL is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of door het afgaan op de inhoud, goederen of diensten als aangeboden op dergelijke websites of bronnen. Tevens wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de GUAYAS & QUIL websites. De gegevens op onze website en van onze andere publicaties kunnen te allen tijde zonder waarschuwing en zonder opgaaf van redenen door GUAYAS & QUIL worden gewijzigd. Exclusief Alle gepubliceerde reizen zijn exclusief kosten voor: Bijdrage Calamiteitenfonds,; Reserveringskosten ( 30,00 bij telefonische boeking / 20,00 via internet); Visumkosten (indien van toepassing);

9 Vertrekbelasting (indien van toepassing): ter plaatse te betalen in de lokale munteenheid; Niet genoemde maaltijden; Optionele excursies als aanvulling op het dag tot dag programma; Reis- en annuleringsverzekeringen; Toeslag indien betaling van uw reis per creditcard plaats vindt. Volgende services zijn exclusief, tenzij anders staat aangegeven. Entreegelden Indien exclusief kunt u ter plaatse besluiten welke in het dag tot dagprogramma opgenomen bezienswaardigheden u wilt bezoeken. Deelname is niet verplicht. Uw keuze maakt u kenbaar bij uw reisleider. Betaling vindt ter plekke plaats. Fooien/tips Deelname aan de fooienpot is vrijwillig, betaling gebeurt ter plaatse. De uitgaven van persoonlijke aard e.d. zijn altijd exclusief, tenzij expliciet anders wordt vermeld. GUAYAS & QUIL reisbeloftes De 4 reisbeloftes; Altijd naar het hart Altijd comfortabel Altijd uitstekende service Altijd de beste prijs, Deze beloftes vormen de ziel van onze organisatie en komen voort uit onze merkwaarden. Hiermee sluit GUAYAS & QUIL, graag aan bij de reiswensen van onze GUAYAS & QUIL reizigers. Deze beloftes zijn volgens de criteria en beleving van GUAYAS & QUIL ingevuld en verwoord. Voor de invulling per bestemming, per reis verwijzen wij u graag naar de informatie in de dag tot dag programma s van onze reizen en/ of naar de aanvullende reisinformatie op onze website of in onze brochures. Geldige reisdocumenten eigen verantwoordelijkheid

10 U bent zelf verantwoordelijk voor het in bezit hebben van de juiste, geldige reisdocumenten. Conform de ANVR Reisvoorwaarden artikel 2.5 wijst GUAYAS & QUIL hierin alle aansprakelijkheid af. Alle kinderen moeten over een eigen reisdocument beschikken ( Alleenreizende (gescheiden) ouders met kind(eren) willen wij wijzen op het feit dat voor u aanvullende grensformaliteiten gelden. Raadpleeg hiervoor de website: Dit is eveneens van toepassing voor het reizen met kinderen met afwijkende achternamen. GUAYAS & QUIL gaat bij bovenstaande informatie uit van de Nederlandse nationaliteit. Buitenlandse partners van Nederlandse GUAYAS & QUIL reizigers hebben soms een visum nodig. Wij raden u in dat geval aan zelf contact op te nemen met uw ambassade of die van het ontvangende land en/of transit land. Geldigheid reizen en prijzen Indien er een nieuwe brochure verschijnt, vervallen alle voorgaande reisprogramma s en prijzen in de voorgaande brochure. Vanaf dat moment gelden de nieuwe vanaf prijzen en programma s zoals in de brochure en/of op de website aangegeven. Voor de reizen zijn alle gepubliceerde prijzen gebaseerd op basis van een tweepersoonskamer. Op de website & QUIL.nl vindt u ten aanzien van al onze reizen de meest actuele informatie, programmaomschrijving alsmede de actuele prijzen. De inhoud van het reisaanbod zoals gepubliceerd op de GUAYAS & QUIL website, is bindend. Het kan altijd voorkomen dat het reisprogramma tussentijds wordt aangepast, meestal ter verbetering van de uiteindelijke reis en/of uitvoering hiervan. Geschillencommissie Reizen Als een klacht door GUAYAS & QUIL, niet tot tevredenheid is opgelost of u gaat niet akkoord met ons voorstel, kunt u dit desgewenst tot uiterlijk twaalf maanden na de schriftelijke reactie, als bedoeld in artikel 20 lid 4 van de ANVR Consumentenvoorwaarden, schriftelijk voorleggen aan de

11 Geschillencommissie Reizen, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag ( Voor de behandeling van een geschil is een vergoeding verschuldigd. Gezondheidsinformatie GUAYAS & QUIL verstrekt per reis, via haar website, onder Praktische Informatie allerhande informatie met betrekking tot de bestemming. Zie hiervoor het onderdeel Vaccinaties / Gezondheid. U dient zelfstandig na te gaan of er voor uw bestemming(en) en eventuele grensoverschrijdende excursies gezondheidsadviezen (zoals preventieve maatregelen ter voorkoming van ziektes) gelden. U kunt zich hiertoe wenden tot uw huisarts, de GGD, of het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigers, Natuurlijk kunt u voor een advies op maat tijdens onze Reis & Inspiratiedagen te Hoofddorp ook de Reisdokter consulteren. Zie Herroepingsrecht Bij het afsluiten van een reisovereenkomst bij GUAYAS & QUIL heeft u geen wettelijke bedenktijd. Wij attenderen u er derhalve nogmaals op dat u bij boeking een definitieve overeenkomst aangaat door van definitieve boeking gebruik te maken. U heeft nadat u hiervan gebruik maakt uw reis bij GUAYAS & QUIL geboekt en aldus geen herroepingsrecht. Indeplaatsstelling Als u bij GUAYAS & QUIL een pakketreis heeft geboekt en een of meerdere reizigers willen zich laten vervangen door een derde, dan is er sprake van een "Indeplaatstelling". In aanvulling op de bepalingen in de ANVR Reisvoorwaarden (artikel 8.1) geldt bij GUAYAS & QUIL het volgende; U kunt een verzoek hiertoe tot uiterlijk 7 dagen voor vertrek bij ons indienen. Dit kan alleen bij ons Customer Contact Center tijdens kantooruren van maandag t/m zaterdag of via uw reisbureau. Als deze verzoeken buiten kantooruren worden gedaan, worden zij geacht te zijn verricht op de eerstvolgende werkdag. In alle gevallen wordt een bedrag van 50,00 voor administratiekosten berekend. Deze kosten zijn eveneens van toepassing als de Indeplaatsstelling

12 niet kan worden gehonoreerd. Bij elke Indeplaatstelling worden bovendien de kosten die de leveranciers als gevolg van de indeplaatsstelling aan ons berekenen aan u in rekening gebracht. Indien het verzoek gehonoreerd kan worden zal dit schriftelijk door GUAYAS & QUIL worden bevestigd in de vorm van een nieuwe boekingsbevestiging/reisovereenkomst. Kerst- en oudejaarsdiners verplicht In sommige landen is het verplicht om een toeslag te betalen voor een kersten/of oudejaarsdiner indien u in deze periode met GUAYAS & QUIL een van onze bestemmingen verblijft. U ontvangt een naheffing zodra de kosten hiervan bekend zijn en wij deze kosten nog niet hebben berekend middels uw factuur. Kinderen mee op reis Onze groepsreizen zijn helaas niet geschikt voor kinderen onder de twaalf jaar. Kinderen in deze leeftijdscategorie kunnen wij derhalve niet toelaten op onze groepsreizen. GUAYAS & QUIL verwijst u graag naar het aanbod van onze Familiereizen, Privéreizen of Strandvakanties. Juist dit aanbod sluit goed aan op de beleving en de verwachting van kinderen op reis. Kinderen in de leeftijdscategorie twaalf tot achttien worden op de groepsrondreizen toegelaten mits zij begeleid worden door de ouder(s) en/of verzorger(s). Klachten en feedback Iedereen bij GUAYAS & QUIL doet zijn/haar uiterste best het u zoveel mogelijk naar de zin te maken. U dient tijdens een rondreis of verblijf in het buitenland uiteraard rekening te houden met de waarden en normen in het land van uw keuze. Desondanks kan er tijdens uw rondreis en/of vakantie natuurlijk altijd wat mis gaan. Bijvoorbeeld door menselijke of organisatorische fouten, acties, het weer, calamiteiten, overheidsbepalingen of technische mankementen. GUAYAS & QUIL klachtenprocedure Signaleert u een tekortkoming ter plaatse met betrekking tot respectievelijk de accommodatie, het lokale vervoer, uw reisprogramma incl. de maaltijden, uw

13 reisleider of overige zaken dan dient u deze tijdens uw reis of verblijf zo snel mogelijk kenbaar maken. U meldt uw klacht bij respectievelijk de lokale dienstverlener (bijvoorbeeld uw hotel), de host, uw reisleider, onze agent ter plaatse of, indien dit alles niet mogelijk is, bij GUAYAS & QUIL. Indien de tekortkoming niet is weggenomen en/of naar uw mening aanleiding gaat geven tot een klacht bij thuiskomst, moet u deze schriftelijk laten vastleggen bij de lokale dienstverlener, uw reisleiding of lokale host ter plaatse of, indien dit onmogelijk is, bij GUAYAS & QUIL. Graag voorzien van beeldmateriaal om uw klacht te onderbouwen. Indien u een tekortkoming niet doorgeeft bij aanvang van het probleem en/of tijdens het verblijf, verliest u het recht op genoegdoening, daar GUAYAS & QUIL dan niet in de gelegenheid is gesteld een oplossing te bieden op het moment dat dit ertoe deed. Dit is ook van toepassing als u voor vertrek feedback bij GUAYAS & QUIL wilt melden. Wij zijn 24/7 bereikbaar via telefoonnummer of via het contactformulier op de website. Minimum en maximum aantal deelnemers Alle gepubliceerde prijzen, van al onze reizen in groepsverband, zijn gebaseerd op een minimum aantal deelnemers. Dit minimum aantal staat online per reis gepubliceerd. Indien het minimum aantal deelnemers niet wordt behaald, behoudt GUAYAS & QUIL zich het recht voor om tot uiterlijk 14 dagen voor vertrek de reis te annuleren (artikel 4.2 ANVR Reisvoorwaarden). Echter, wij zullen altijd proberen de reis alsnog uit te voeren om teleurstellingen te voorkomen. Wij overleggen ten eerste met u en kunnen dan meestal één van de volgende mogelijkheden aanbieden: - de reis wordt toch uitgevoerd, maar met een prijsverhoging- er wordt een alternatieve vertrekdatum aangeboden- er wordt een alternatieve reis aangeboden- de reis wordt uitgevoerd met een Engelssprekende gids in plaats van een Nederlandssprekende reisleider- de reis wordt uitgevoerd in een kleinere busde reis wordt uitgevoerd met een andere luchtvaartmaatschappij dan geplandeen combinatie van bovenstaande mogelijkheden. Het maximum aantal deelnemers bedraagt doorgaans 32 personen, tenzij in het aanbod van specifieke bestemmingen op onze website anders wordt vermeld. Het maximum aantal reizigers wordt door GUAYAS & QUIL in principe niet overschreden.

14 Preferenties, medische essenties en afwijkende bagage Bij boeking kunt u persoonlijke voorkeuren (preferenties) en/of eisen (essenties) aan GUAYAS & QUIL kenbaar maken. Wij zullen daar, voor zover mogelijk, rekening mee houden. Houdt u er rekening mee dat aan preferenties nooit rechten ontleend kunnen worden daar GUAYAS & QUIL deze niet kan garanderen tenzij anders in het aanbod staat vermeld. Voor een essentie dient een toeslag betaald moet worden. Administratiekosten voor het aanvragen van essenties bedragen 27,00 per verzoek. Indien wij de essentie niet kunnen bevestigen blijven de administratiekosten van toepassing op de boeking. Voor het meenemen van extra bagage of bagage met een afwijkend formaat dient u tijdens de boeking altijd toestemming te vragen in verband met mogelijke onkosten en de beperkte ruimte aan boord van een vliegtuig en/of de bus. Prijsverschillen in de reissom GUAYAS & QUIL werkt met wisselende prijzen, de reissom wordt altijd op basis van de meest actuele prijs berekend. Hetgeen betekent dat prijzen kunnen variëren naargelang bezetting op de rondreis en het tijdstip van boeking, maar uiteraard ook door prijsacties met een tijdelijke boekingsduur. Het tijdstip van boeken is aldus bepalend voor uw prijs, dit is de prijs die u terugvindt op uw factuur. Per reis is per (vanaf)prijs een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Het kan aldus voorkomen dat medereizigers een andere reissom hebben betaald dan u dat heeft gedaan. In geen geval kan GUAYAS & QUIL overgaan tot restitutie van het verschil in de reissommen. Voor al onze reizen geldt dat de actuele prijs op dat moment de beste prijs is. Op reizen tegen actie tarieven alsmede zeer gunstig geprijsde reizen is het aanbod beperkt beschikbaar. Privacy GUAYAS & QUIL, gaat zeer zorgvuldig met uw gegevens om en uw gegevens vallen onder de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Lees de privacy statement voor meer informatie.

15 Reclamecode Reisaanbiedingen GUAYAS & QUIL conformeert zich aan de Reclamecode Reisaanbiedingen. In die code wordt gesteld dat aanbieders gehouden zijn correcte en duidelijke prijzen te hanteren, inclusief de hen op het moment van publicatie bekende onvermijdbare kosten die voor de geboden dienst moeten worden betaald. Indien op het moment van publicatie een toeslag m.b.t. vervoerskosten, heffingen/belastingen niet bekend is of wordt verhoogd, mag de toeslag later alsnog in rekening worden gebracht, dit alles volgens de van oudsher geldende bepalingen ANVR Deel A Reisvoorwaarden, artikel 8, lid 1. Reisbescheiden Uw reisbescheiden worden zeven dagen voor vertrek op digitale wijze toegestuurd. U vindt deze informatie dan in uw GUAYAS & QUILBOX. U dient deze gegevens te bekijken en op juistheid te controleren. Indien er onjuistheden instaan, dient u die direct bij GUAYAS & QUIL te melden. Indien u alle communicatie inclusief de reisbescheiden per reguliere post wilt ontvangen dient u dit bij boeking kenbaar te maken. Hier zijn extra kosten aan verbonden van 10,00. Dit bedrag vindt u terug op uw factuur. Reisduur Bij al onze reizen wordt de reisduur in hele dagen vermeld. De dagen van vertrek en aankomst worden daarbij meegeteld, ongeacht de vertrek- en aankomsttijden. Dit kan er in sommige gevallen toe leiden dat het feitelijk verblijf op de bestemming minder dagen telt dan het reisaanbod vermeldt. Voor dit totaal aantal dagen sluit u een reisverzekering af. Indien u laat vertrekt en vroeg terugkeert kan er aldus geen sprake zijn van restitutie van een deel van uw reissom. Reisleiding rondreizen Op al onze groepsrondreizen zetten wij Nederlandssprekende reisleiding in, tenzij anders staat vermeld onder "Inclusief " bij de rondreis. Welke dagen de reisleiding aanwezig is, staat bij uw reis vermeld in onze brochure en op onze website. Het is de taak van de reisleiding om uw reis organisatorisch naar tevredenheid te laten verlopen. De reisleiding staat klaar om vragen te

16 beantwoorden, problemen op te lossen, klachten te verhelpen en de fooien te regelen. Uw reisleider is geen gids, aangezien buitenlanders vaak niet als gids mogen optreden. Reisschema's, vluchttijden en vertrekdagen De reisschema s en vertrekdagen melden wij online bij de reizen. Deze informatie is altijd onder voorbehoud. Conform de ANVR Reisvoorwaarden ontvangt u het definitieve vluchtschema in de reisbescheiden. Uw digitale reisbescheiden staan 7 dagen voor vertrek in uw GUAYAS & QUILBOX. GUAYAS & QUIL informeert u hierover per . Reizen op aanvraag boeken In ons online aanbod ziet u per reis in het overzicht Prijzen & Inbegrepen per vertrekdatum of de betreffende vanafprijs beschikbaar is of op aanvraag. Indien GUAYAS & QUIL uw boeking aldus niet direct kan bevestigen, ziet u online dat betreffende vertrekdatum op aanvraag is. Tijdens het boeken van de reis op aanvraag krijgt u eveneens melding en uitleg hiervan. Een boeking op aanvraag die wij conform uw vraag kunnen bevestigen is net zo bindend als een boeking die GUAYAS & QUIL direct kan bevestigen. Wanneer u een lopende aanvraag annuleert zullen wij hiervoor kosten in rekening brengen ad per persoon. Annuleert u een lopende aanvraag binnen 6 weken voor vertrek, bedragen de kosten 50.- per persoon plus eventuele kosten afhankelijk van de door de luchtvaartmaatschappij en/of lokale agentschap berekende annuleringskosten en eventueel geldende speciale voorwaarden. Zodra u de boekingsbevestiging en/of factuur heeft ontvangen is de boeking definitief en zijn de annuleringsvoorwaarden van GUAYAS & QUIL van toepassing. Wanneer er tijdens de aanvraag bijzonderheden zijn en/of wanneer er meerkosten (Vluchttoeslag, toeslag voor accommodatie) gemoeid zijn zullen wij dit te allen tijde met u bespreken. Gaat u niet akkoord met de meerkosten dan kunt u kosteloos van de boeking afzien. Reserveringskosten

17 De reserveringskosten bij een telefonische boeking bedragen 30,- per boeking. Bij boekingen via internet bedragen de reserveringskosten 20,- per boeking. Samenvoegen groepen GUAYAS & QUIL behoudt zich het recht voor om reizen, die in groepsverband worden uitgevoerd, samen te voegen. Service- en administratiekosten Na het annuleren van uw reis kan sprake zijn dat er aanvullende services moeten worden verleend ten einde de ontstane schadepost naar behoren te kunnen afwikkelen. Op verzoek zal GUAYAS & QUIL de benodigde werkzaamheden voor u verrichten. Hiervoor brengen wij een bedrag van 27,00 aan administratiekosten per verzoek in rekening. In geval uw ticket gewijzigd moet worden en deze zijn al geprint berekent GUAYAS & QUIL 50,00 dossierkosten bovenop de kosten van de luchtvaartmaatschappij. Deze kosten staan aldus los van de kosten die de luchtvaartmaatschappij hiervoor in rekening brengt. Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) GUAYAS & QUIL, (KvK ) is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via Binnen de grenzen van de SGRgarantieregeling ( vallen de gepubliceerde reizen op deze website onder de garantie van SGR. De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Lees: SGR Garantieregeling

18 Uitsluiting deelname GUAYAS & QUIL behoudt zich het recht voor om klanten die reeds hebben geboekt alsnog voor vertrek, maar ook ten tijde van de reis, uit te sluiten van deelname wegens gewichtige omstandigheden (artikelen 3.3 en 11.2 ANVR- Reisvoorwaarden). Onder gewichtige omstandigheden rekent GUAYAS & QUIL onder meer de conditie of het gedrag; indien het gedrag van een reiziger hiertoe aanleiding geeft kan de betreffende persoon van verdere deelname aan de reis worden uitgesloten. De hiermee gemoeide kosten worden aan de reiziger in rekening gebracht. Niet genoten reisdagen worden niet gerestitueerd. Vertrekgarantie Op de webpagina s met vertrekdata en prijzen ziet u bij sommige vertrekdata een groen icoontje met een G. Dit houdt in dat de datum een vertrekgarantie heeft en dat u ervan verzekerd bent dat u daadwerkelijk op reis kunt gaan. Wanneer het minimum aantal deelnemers voor deze datum niet wordt behaald, zal de reis met een kleine groep - eventueel met aangepast vervoer - worden uitgevoerd, zonder extra toeslag. Bij hoge uitzondering zal de reis door alleen een Engelssprekende lokale gids begeleid worden. Indien er sprake is van gewichtige omstandigheden kan GUAYAS & QUIL afwijken van deze garantie. In het uitzonderlijke geval dat GUAYAS & QUIL hiervan gebruik moet maken wordt ten laatste drie weken voor vertrek contact met u opgenomen. Het kan voorkomen dat een vertrekdatum aangepast dient te worden in verband met een vlucht-/programmawijziging. Hierover zullen wij u persoonlijk informeren. In dit geval zal de reis ook op de alternatieve datum definitief worden uitgevoerd. Wanneer er geen G bij een vertrekdatum staat, wil dit overigens niet zeggen dat de reis niet doorgaat. GUAYAS & QUIL heeft uiteraard als doel alle gepubliceerde groepsreizen uit te voeren. Wijzigingen

19 Na totstandkoming van de overeenkomst kunt u wijziging daarvan, tot 28 dagen voor vertrek, verzoeken. Hiervoor geldt de voorwaarde, dat u de gewijzigde reissom onder aftrek van de reeds betaalde gelden voldoet. Bovendien bent u gehouden de wijzigingskosten ad 27,00 per boeking en eventuele communicatiekosten te voldoen. Over het verzoek zal zo spoedig mogelijk worden beslist. Indien het verzoek gehonoreerd kan worden zal dit schriftelijk door GUAYAS & QUIL worden bevestigd in de vorm van een nieuwe boekingsbevestiging. Indien sprake is van een in-de-plaats-stelling dient u het verzoek hiervoor uiterlijk 7 werkdagen voor vertrek bij GUAYAS & QUIL in te dienen. Dit kan alleen bij ons Customer Contact Center tijdens kantooruren van maandag t/m zaterdag. Zie hiervoor " Indeplaatsstelling. Wijzigingen ter plaatse Het kan voorkomen dat ter plekke blijkt dat bepaalde excursies en/of bezienswaardigheden tijdelijk niet bezocht kunnen worden. Tevens kunnen sluitingstijden van winkels en banken afwijken van onze informatie daaromtrent. Heeft u een optionele excursie geboekt maar heeft u deze om welke reden dan ook niet genoten dan kan daarvoor geen restitutie verleend worden. Indien u tijdens uw verblijf en/of rondreis uw reisschema wilt wijzigen of verlengen en GUAYAS & QUIL kan uw verzoek honoreren, dan dient u de hiermee gemoeide kosten ter plaatse te voldoen. De wijzigingskosten bedragen 27,00 per verzoek. Mocht u, om welke reden dan ook, uw reis willen afbreken dan beschouwt GUAYAS & QUIL dit als een annulering van uw reis. Niet genoten services, optioneel geboekte excursies en reisonderdelen kunnen niet gerestitueerd worden. Wijzigingskosten van uw vlucht die hiermee gepaard zijn worden eveneens aan u doorberekend.

FOX Vakanties Reisvoorwaarden Bij boeking gaat u akkoord met deze voorwaarden.

FOX Vakanties Reisvoorwaarden Bij boeking gaat u akkoord met deze voorwaarden. FOX Vakanties Reisvoorwaarden Bij boeking gaat u akkoord met deze voorwaarden. De navolgende bepalingen zijn door FOX Vakanties zelf vastgesteld. Hierover heeft geen overleg plaatsgevonden tussen ANVR

Nadere informatie

AANVULLING OP DE ANVR-REISVOORWAARDEN 2016 GELDEND VOOR BOEKINGEN VANAF 01 APRIL 2016

AANVULLING OP DE ANVR-REISVOORWAARDEN 2016 GELDEND VOOR BOEKINGEN VANAF 01 APRIL 2016 AANVULLING OP DE ANVR-REISVOORWAARDEN 2016 GELDEND VOOR BOEKINGEN VANAF 01 APRIL 2016 Personal Touch Travel verklaart de ANVR-Reisvoorwaarden 2016 met aanvulling van toepassing geldend voor boekingen gemaakt

Nadere informatie

VNB reis-en boekingsvoorwaarden. Reisorganisator: Stichting VNB, hierna te noemen als Reisorganisator

VNB reis-en boekingsvoorwaarden. Reisorganisator: Stichting VNB, hierna te noemen als Reisorganisator Artikel 1 Inleidende bepalingen 1. In deze reisvoorwaarden wordt verstaan onder: Reisorganisator: Stichting VNB, hierna te noemen als Reisorganisator Reiziger: a. de wederpartij van de reisorganisator,

Nadere informatie

The Chasing Dutchmen heeft alle tours van tevoren ingepland met het doel en stellige verwachting deze ook uit te voeren.

The Chasing Dutchmen heeft alle tours van tevoren ingepland met het doel en stellige verwachting deze ook uit te voeren. Algemene voorwaarden Boeking Op de website kun je zien op welke tours nog plaatsen beschikbaar zijn en uiteraard kun je hier ook je tour boeken. Na boeking ontvang je direct een bevestiging per e- mail.

Nadere informatie

Ski-Safari.nl. Het aanbod van Ski-Safari.nl is vrijblijvend en kan zo nodig door deze worden herroepen.

Ski-Safari.nl. Het aanbod van Ski-Safari.nl is vrijblijvend en kan zo nodig door deze worden herroepen. Algemene Reisvoorwaarden Ski-Safari.nl Deze reisvoorwaarden zijn van toepassing op alle op de website genoemde reizen van Ski- Safari.nl, onderdeel van Mtours. Van kracht vanaf 1 oktober 2017 Artikel 1.

Nadere informatie

Het aanbod van de reisorganisator is vrijblijvend. Het aanbod kan in voorkomende gevallen worden herroepen bij aanvaarding of onmiddellijk daarna.

Het aanbod van de reisorganisator is vrijblijvend. Het aanbod kan in voorkomende gevallen worden herroepen bij aanvaarding of onmiddellijk daarna. Algemene voorwaarden Totstandkoming reisovereenkomst De reisovereenkomst komt tot stand door aanvaarding van het aanbod van de reisorganisator door de reiziger. In geval van schriftelijke aanmeldingen

Nadere informatie

Reis en boekingsvoorwaarden

Reis en boekingsvoorwaarden Reis en boekingsvoorwaarden Artikel 1 INLEIDENDE BEPALING Artikel 1, lid 1 In deze Reisvoorwaarden wordt verstaan onder: 1-Verhuurbedrijf Texelvakanties, treedt bij elke dienstverlening nooit in eigen

Nadere informatie

1. In deze reisvoorwaarden wordt verstaan onder: 1. Reisorganisator; Snowjoy Activities BV

1. In deze reisvoorwaarden wordt verstaan onder: 1. Reisorganisator; Snowjoy Activities BV Voorwaarden Artikel 1 Begripsbepalingen Artikel 1, lid 1 1. In deze reisvoorwaarden wordt verstaan onder: 1. Reisorganisator; Snowjoy Activities BV 2. Reisovereenkomst; de overeenkomst waarbij Snowjoy

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Expeditie Tennis

Algemene voorwaarden Expeditie Tennis Algemene voorwaarden Expeditie Tennis Beste Tennisliefhebber, Wat fijn dat u ervoor kiest om met Expeditie Tennis op expeditie te gaan. Belangrijke informatie over het boekingsproces, uw heen- en terugreis,

Nadere informatie

2.1 De reiziger verbindt zich tot tijdige betaling over te gaan conform de bij boeking overeengekomen termijnen.

2.1 De reiziger verbindt zich tot tijdige betaling over te gaan conform de bij boeking overeengekomen termijnen. Algemene reisvoorwaarden Urban Africans Reizen Artikel 1 De totstandkoming van de overeenkomst 1.1 Een reis kan schriftelijk of telefonisch geboekt worden. Indien de reiziger zich telefonisch heeft aangemeld,

Nadere informatie

Artikel 1: Definities

Artikel 1: Definities Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder Touroperators: HolidayLaunch werkt samen met verschillende touroperators uit Duitsland. Touroperators zijn bedrijven, die voor losse

Nadere informatie

Artikel 1, lid 2 Deze reisvoorwaarden zijn van toepassing op alle reisovereenkomsten.

Artikel 1, lid 2 Deze reisvoorwaarden zijn van toepassing op alle reisovereenkomsten. Voorwaarden Artikel 1 Begripsbepalingen Artikel 1, lid 1 1. In deze reisvoorwaarden wordt verstaan onder: 1. Reisorganisator; Snowjoy BV, vertegenwoordigd door R. van Velthoven en C. Paijmans. 2. Reisovereenkomst;

Nadere informatie

ALGEMENE REISVOORWAARDEN Unique Travelling

ALGEMENE REISVOORWAARDEN Unique Travelling ALGEMENE REISVOORWAARDEN Unique Travelling Artikel 1: Toepassingsgebied Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle reisovereenkomsten die gesloten zijn met Unique Travelling. Waar in de voorwaarden gesproken

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Hieronder staan de Algemene Voorwaarden weergegeven die van toepassing zijn op alle offertes, reizen en producten van Pure Latin America. Afwijkingen van deze voorwaarden zijn alleen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN - YOUR TRAVEL COACH

ALGEMENE VOORWAARDEN - YOUR TRAVEL COACH ALGEMENE VOORWAARDEN - YOUR TRAVEL COACH Artikel 1 Toepasselijkheid 1. Deze algemene reis- en boekingsvoorwaarden (verder te noemen: de reisvoorwaarden), zijn van toepassing op reizen en/of reisarrangementen

Nadere informatie

REISVOORWAARDEN. VAN HENK VAN DAM STUDIEREIZEN Gevestigd te Espelerpad 3, 8311 PR Espel

REISVOORWAARDEN. VAN HENK VAN DAM STUDIEREIZEN Gevestigd te Espelerpad 3, 8311 PR Espel REISVOORWAARDEN VAN HENK VAN DAM STUDIEREIZEN Gevestigd te Espelerpad 3, 8311 PR Espel Artikel 1: Totstandkoming reisovereenkomst 1.1 De reisovereenkomst komt tot stand door aanvaarding van het aanbod

Nadere informatie

3-Reissom; De gepubliceerde reissom geldt per vakantieobject per week, tenzij anders aangegeven.

3-Reissom; De gepubliceerde reissom geldt per vakantieobject per week, tenzij anders aangegeven. Algemene voorwaarden Artikel 1: INLEIDENDE BEPALING Artikel 1, lid 1 In deze Reisvoorwaarden wordt verstaan onder: 1-Villa Verhuur Texel, treedt bij elke dienstverlening nooit in eigen naam op, doch steeds

Nadere informatie

AlgemeneVoorwaarden. Toepassing

AlgemeneVoorwaarden. Toepassing AlgemeneVoorwaarden Toepassing Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van Janne Travel en alle (reis)diensten en (reis)overeenkomsten verleend of gesloten door Janne Travel. Met Reiziger

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR REIZEN GEBOEKT VANAF 1 APRIL 2017.

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR REIZEN GEBOEKT VANAF 1 APRIL 2017. ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR REIZEN GEBOEKT VANAF 1 APRIL 2017. Artikel 1. Reserveren Alle reissommen zijn per persoon. Elke (hoofd)deelnemer - de organisator van de reservering - ontvangt van ons een reisbevestiging

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor de reizen van de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV) Artikel 1. Vooraf

Algemene voorwaarden voor de reizen van de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV) Artikel 1. Vooraf Algemene voorwaarden voor de reizen van de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV) Artikel 1. Vooraf Deze voorwaarden zijn van toepassing op de reizen die door de NSkiV worden uitgevoerd. Voordat de overeenkomst

Nadere informatie

Reisvoorwaarden AIE C O N C E P T

Reisvoorwaarden AIE C O N C E P T Reisvoorwaarden AIE Op de reizen van de Asociación Iberoamericana (in het vervolg kortweg AIE genoemd) zijn onderstaande boekings- en reisvoorwaarden van toepassing. Deze hebben betrekking op het boekingsproces,

Nadere informatie

Reisvoorwaarden Matoke Tours 2014/2015

Reisvoorwaarden Matoke Tours 2014/2015 Reisvoorwaarden Matoke Tours 2014/2015 Deze reisvoorwaarden zijn opgesteld door reisorganisatie Matoke Tours en geldend voor alle boekingen bij Matoke Tours BV (Oeganda/Rwanda/Madagascar) of Matoke Tours

Nadere informatie

Algemene reisvoorwaarden juli 2017

Algemene reisvoorwaarden juli 2017 Algemene reisvoorwaarden juli 2017 In deze reisvoorwaarden en in het reisaanbod wordt verstaan onder: Reisorganisator Ibex Adventures gevestigd te Den Haag. Wij bieden op eigen naam, in de uitoefening

Nadere informatie

Reisvoorwaarden Orion Reizen

Reisvoorwaarden Orion Reizen Reisvoorwaarden Orion Reizen Hieronder vindt u de reisvoorwaarden van Orion Reizen. Deze reisvoorwaarden zijn gebaseerd op wettelijke bepalingen. De voorwaarden gelden voor alle reizen geboekt bij Orion

Nadere informatie

Stichting Calamiteitenfonds Reizen Garantieregeling

Stichting Calamiteitenfonds Reizen Garantieregeling Stichting Calamiteitenfonds Reizen Garantieregeling Het land als bedoeld in artikel 3 lid 2 van de garantieregeling is Nederland. INHOUD Artikel 1 Doel Artikel 2 Begrippen Artikel 3 Uitkeringen Artikel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden DUTCHEN SUITES De website dutchensuites.nl biedt luxe hotelkamers en luxe suites van hoge kwaliteit op bijzondere locaties en in bijzondere steden in Nederland aan, die zich kenmerken

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Manta Travel

Algemene voorwaarden Manta Travel Algemene voorwaarden 1. Begripsbepalingen: Manta Travel: Opdrachtgever: Reiziger: Dienstverlener: Pakketreis: treedt op als bemiddelaar tussen opdrachtgever en dienstverlener. diegene die voorzichzelf

Nadere informatie

Marathon Madness Broadway Aktie

Marathon Madness Broadway Aktie Boekingsformulier ING New York City Marathon 2013 Let op! Alle velden van het formulier dienen ingevuld te worden. Tevens is het vereist een kopie van het paspoort van alle reizigers toe te voegen bij

Nadere informatie

KITEACTIVE REISVOORWAARDEN BEDRIJFS INFORMATIE ANNULEREN

KITEACTIVE REISVOORWAARDEN BEDRIJFS INFORMATIE ANNULEREN KITEACTIVE REISVOORWAARDEN Indien je een boeking bij KiteActive maakt, betekent dit dat je akkoord gaat met de voorwaarden van KiteActive. Het is daarom belangrijk dat je deze voorwaarden goed leest alvorens

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Buro Scanbrit

Algemene Voorwaarden Buro Scanbrit Algemene Voorwaarden Buro Scanbrit Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op al onze reizen. Op de boekingen voor particuliere vakantiehuizen van Novasol zijn tevens de huurvoorwaarden van toepassing.

Nadere informatie

REISVOORWAARDEN GOOD SAFARI BV 2018

REISVOORWAARDEN GOOD SAFARI BV 2018 REISVOORWAARDEN GOOD SAFARI BV 2018 1. Reisovereenkomst 1.1 De reisovereenkomst komt tot stand op het moment dat de reiziger het aanbod van Good Safari BV accepteert. De dag van ontvangst van het door

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Puur Azië

Algemene voorwaarden Puur Azië Algemene voorwaarden Puur Azië Artikel 1. Inleidende bepalingen In deze reisvoorwaarden wordt verstaan onder: 1. Puur Azië: de reisorganisator. 2. Reisovereenkomst: de overeenkomst waarbij Puur Azië zich

Nadere informatie

tico reis consult haarlemmer houttuinen 305 1013 gm amsterdam t 020 788 77 77 f 020 788 77 78 e info@tico.nl www.tico.nl bank 46.54.71.

tico reis consult haarlemmer houttuinen 305 1013 gm amsterdam t 020 788 77 77 f 020 788 77 78 e info@tico.nl www.tico.nl bank 46.54.71. Algemene voorwaarden Tico Reis Consult Artikel 1. Inleidende bepalingen In deze reisvoorwaarden wordt verstaan onder: 1. Tico Reis Consult: de reisorganisator. 2. Reisovereenkomst: de overeenkomst waarbij

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Yaxa Reizen

Algemene voorwaarden Yaxa Reizen Artikel 1. Inleidende bepalingen In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Yaxa Reizen; de reisorganisator. 2. Reisovereenkomst; de overeenkomst waarbij Yaxa Reizen zich jegens zijn wederpartij verbindt

Nadere informatie

VIP SELECTION BELOFTES

VIP SELECTION BELOFTES VIP SELECTION BELOFTES VIP SELECTION OMRUILBELOFTE VIP SELECTION KWALITEITSBELOFTE VIP SELECTION 24/7 BELOFTE 29 Oktober 2018 1/5 ALGEMENE VOORWAARDEN VIP SELECTION BELOFTES Deze voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

vrijgestelde betaaldienstverlenes - de Stichting Derdengelden Certo Escrow, die beheert deze stichting.

vrijgestelde betaaldienstverlenes - de Stichting Derdengelden Certo Escrow, die beheert deze stichting. Algemene Voorwaarden Vrijblijvend aanbod Het aanbod van HunTravel is vrijblijvend en kan zo nodig worden herroepen. Dit zal bijvoorbeeld gebeuren indien, op het moment dat de reiziger wenst te reserveren,

Nadere informatie

HAPY PEOPLE SPECIAL PLACES. Reisvoorwaarden. Artikel 1. Toepasbaarheid Algemene Voorwaarden. Artikel 2. Totstandkoming Huurovereenkomst

HAPY PEOPLE SPECIAL PLACES. Reisvoorwaarden. Artikel 1. Toepasbaarheid Algemene Voorwaarden. Artikel 2. Totstandkoming Huurovereenkomst Reisvoorwaarden Artikel 1. Toepasbaarheid Algemene Voorwaarden. Artikel 2. Totstandkoming Huurovereenkomst. Artikel 3. Kennelijke fouten. Artikel 4. Herroeping aanbod. Artikel 5. Informatieplicht reiziger.

Nadere informatie

BYe Travel is echter geen lid van de ANVR.

BYe Travel is echter geen lid van de ANVR. ALGEMENE VOORWAARDEN BYe Travel (KvK nr. 70540802) is aangesloten bij SGR en dus is ook de garantieregeling van SGR van toepassing. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGRgarantieregeling

Nadere informatie

Garantieregeling. Doel

Garantieregeling. Doel Doel Artikel 1 De stichting Stichting Garantiefonds Reisgelden hierna te noemen: SGR, heeft zich overeenkomstig en binnen de grenzen van haar hieronder te vermelden statutaire doelstellingen ten opzichte

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 - Identiteit van de ondernemer. Naam ondernemer: V.O.F. KS Travel

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 - Identiteit van de ondernemer. Naam ondernemer: V.O.F. KS Travel Algemene Voorwaarden Artikel 1 - Identiteit van de ondernemer Naam ondernemer: V.O.F. KS Travel Handelend onder de namen: - KS Travel - Completevoetbalreis.nl - Completesportreis.nl - Completedartreis.nl

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BIJZONDERAFRIKA.NL

ALGEMENE VOORWAARDEN BIJZONDERAFRIKA.NL ALGEMENE VOORWAARDEN BIJZONDERAFRIKA.NL 1. IN DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN WORDT VERSTAAN ONDER: Bijzonderafrika.nl: de reisorganisatie Bijzonderafrika.nl, gevestigd te Maarssen. Deelnemer: degene die de

Nadere informatie

Algemene reisvoorwaarden juni 2019

Algemene reisvoorwaarden juni 2019 Algemene reisvoorwaarden juni 2019 In deze reisvoorwaarden en in het reisaanbod wordt verstaan onder: Reisorganisator Ibex Adventures gevestigd te Den Haag. Wij bieden op eigen naam, in de uitoefening

Nadere informatie

Artikel 1. Toepasbaarheid Algemene Voorwaarden. Artikel 2. Totstandkoming Huurovereenkomst.

Artikel 1. Toepasbaarheid Algemene Voorwaarden. Artikel 2. Totstandkoming Huurovereenkomst. Reisvoorwaarden Artikel 1. Toepasbaarheid Algemene Voorwaarden. Artikel 2. Totstandkoming Huurovereenkomst. Artikel 3. Kennelijke fouten. Artikel 4. Herroeping aanbod. Artikel 5. Informatieplicht reiziger.

Nadere informatie

Algemene reisvoorwaarden Lale Health Tours

Algemene reisvoorwaarden Lale Health Tours Algemene reisvoorwaarden Lale Health Tours Artikel 1 Algemene bepaling Artikel 1, lid 1 A1. Lale Health Tours; de onderneming die op eigen naam aan het publiek sapkuur reizen aanbied te Çeşme, Turkije;

Nadere informatie

A L G E M E N E V O O R W A A R D E N 2014-2015. Inleidende bepaling:

A L G E M E N E V O O R W A A R D E N 2014-2015. Inleidende bepaling: A L G E M E N E V O O R W A A R D E N 2014-2015 Inleidende bepaling: In deze reisvoorwaarden wordt onder reiziger verstaan: de wederpartij van reisorganisator Ihlosi Travel; diegene te wiens behoeve de

Nadere informatie

De bedragen in deze voorwaarden vermeld alsmede de tarieven, gelden, voor zover van toepassing, inclusief BTW.

De bedragen in deze voorwaarden vermeld alsmede de tarieven, gelden, voor zover van toepassing, inclusief BTW. Algemene reisvoorwaarden Vitalisé Portugal Artikel 1 Algemene bepaling Artikel 1, lid 1 a. Vitalisé Portugal; de onderneming die op eigen naam aan het publiek Vila Mimosa aanbiedt voor een te volgen kuurvakantie;

Nadere informatie

REISVOORWAARDEN SkieninAmerika

REISVOORWAARDEN SkieninAmerika REISVOORWAARDEN SkieninAmerika ARTIKEL 1 - INLEIDENDE BEPALING In deze Reisvoorwaarden wordt verstaan onder: a. SkieninAmerika: SkieninAmerika is een handelsnaam van reisorganisatie Time Out Tours BV.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Central Events Vakantiereizen

Algemene Voorwaarden Central Events Vakantiereizen Algemene Voorwaarden Central Events Vakantiereizen Artikel 1, lid 1 Deze voorwaarden gelden voor alle buitenlandse en meerdaagse binnenlandse vakantiereizen van Central Events zoals gepubliceerd op de

Nadere informatie

Daar waar in deze algemene reisvoorwaarden de reiziger als "hem, zijn of hij" wordt genoemd, wordt eveneens "haar of zij" bedoeld.

Daar waar in deze algemene reisvoorwaarden de reiziger als hem, zijn of hij wordt genoemd, wordt eveneens haar of zij bedoeld. Algemene reisvoorwaarden Reisbureau Maroc Travel B.V. Avontuurlijk karakter De reizen van Maroc Travel hebben een zogenaamd avontuurlijk karakter en daarmee ook een zeker risico. Door lokale (weers)omstandigheden

Nadere informatie

Algemene reisvoorwaarden Vitalisé Portugal - Vila Mimosa

Algemene reisvoorwaarden Vitalisé Portugal - Vila Mimosa Algemene reisvoorwaarden Vitalisé Portugal - Vila Mimosa Artikel 1 Algemene bepaling Artikel 1, lid 1 Artikel 1, lid 2 a. Vitalisé Portugal; de onderneming die aan het publiek Vila Mimosa aanbiedt voor

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Natuurlijkbulgarije.nl Artikel 1: Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle uitingen van

Algemene Voorwaarden Natuurlijkbulgarije.nl Artikel 1: Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle uitingen van Algemene Voorwaarden Natuurlijkbulgarije.nl Artikel 1: Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle uitingen van Natuurlijkbulgarije.nl en alle overeenkomsten tussen natuurlijkbulgarije.nl

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Vissen op Loosdrecht. Artikel 01 Begripsbepalingen

Algemene Voorwaarden Vissen op Loosdrecht. Artikel 01 Begripsbepalingen Algemene Voorwaarden Vissen op Loosdrecht Artikel 01 Begripsbepalingen 1. De opdracht: De opdracht betreft de overeenkomst tussen de reiziger en Vissen op Loosdrecht, waarbij Vissen op Loosdrecht zich

Nadere informatie

BERLIJN maandag 18 april heen, donderdag 21 april terug

BERLIJN maandag 18 april heen, donderdag 21 april terug BERLIJN maandag 18 april heen, donderdag 21 april terug Deze excursie naar Berlijn is een aanvulling op het college over Berlijn dat Paul Kurstjens geeft in het kader van de HOVO cursus over de Europese

Nadere informatie

Garantieregeling Consumenten

Garantieregeling Consumenten Garantieregeling Consumenten Doel Artikel 1 De stichting Garantiefonds Consumentenreizen hierna te noemen: SGCR, heeft zich overeenkomstig en binnen de grenzen van haar hieronder te vermelden statutaire

Nadere informatie

Algemene Reisvoorwaarden NoBeach v.o.f.

Algemene Reisvoorwaarden NoBeach v.o.f. Algemene Reisvoorwaarden NoBeach v.o.f. Deze Algemene Reisvoorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen de vennootschap onder firma NoBeach V.O.F (K.v.K. 34231038) en de Reiziger, tenzij

Nadere informatie

Artikel 1, lid 2 Deze reisvoorwaarden zijn van toepassing op alle reisovereenkomsten van Reisvriend.

Artikel 1, lid 2 Deze reisvoorwaarden zijn van toepassing op alle reisovereenkomsten van Reisvriend. Reisvoorwaarden Reisvriend Inleiding Als u bij Reisvriend een reis boekt gaat u een overeenkomst met ons aan en gelden de reisvoorwaarden zoals opgenomen in dit document. Wij gaan ervan uit dat u als aanmelder,

Nadere informatie

AANVULLENDE VOORWAARDEN Tour de Vacance

AANVULLENDE VOORWAARDEN Tour de Vacance AANVULLENDE VOORWAARDEN Tour de Vacance INHOUD ARTIKEL 1 - Inleidende bepaling ARTIKEL 2 - De opdracht in het algemeen ARTIKEL 3 - De reserveringsopdracht ARTIKEL 4 - Betalingen ARTIKEL 5 - Wijziging in

Nadere informatie

Werkdagen: de dagen maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:30 uur en zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur, uitgezonderd erkende feestdagen.

Werkdagen: de dagen maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:30 uur en zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur, uitgezonderd erkende feestdagen. INHOUD ARTIKEL 1 - Inleidende bepaling ARTIKEL 2 - De opdracht in het algemeen ARTIKEL 3 - De reserveringsopdracht ARTIKEL 4 - Betalingen ARTIKEL 5 - Aansprakelijkheid ARTIKEL 6 - Documenten ARTIKEL 7

Nadere informatie

REISVOORWAARDEN. WintersportCanadaAmerika.nl

REISVOORWAARDEN. WintersportCanadaAmerika.nl info@ ARTIKEL 1 - INLEIDENDE BEPALING REISVOORWAARDEN In deze Reisvoorwaarden wordt verstaan onder: a Handelsnamen: SkieninCanada, SkieninAmerika en WintersportCanadaAmerika zijn handelsnamen van reisorganisatie

Nadere informatie

Reisvoorwaarden. Reisvoorwaarden ArizonaPlus

Reisvoorwaarden. Reisvoorwaarden ArizonaPlus Reisvoorwaarden Reisvoorwaarden ArizonaPlus Artikel 1: Inleidende bepaling: In deze reisvoorwaarden gelden de volgende begrippen: a. Reisorganisator: ArizonaPlus b. Reisovereenkomst: de overeenkomst waarin

Nadere informatie

Reisvoorwaarden Explore Tanzania

Reisvoorwaarden Explore Tanzania Reisvoorwaarden Explore Tanzania ARTIKEL 1 - INLEIDENDE BEPALING 1. In deze reisvoorwaarden wordt verstaan onder: 1. reisovereenkomst; de overeenkomst waarbij Explore Tanzania zich jegens zijn wederpartij

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Idodidid

Algemene Voorwaarden Idodidid Algemene Voorwaarden Idodidid TOEPASSELIJKE ALGEMENE VOORWAARDEN Idodidid 1. Definities: In deze algemene voorwaarden hebben onderstaande begrippen de volgende betekenis Idodidid gevestigd in Rotterdam,

Nadere informatie

2. Reiziger; de wederpartij van POMM (reiziger of aanmelder).

2. Reiziger; de wederpartij van POMM (reiziger of aanmelder). Algemene Reisvoorwaarden Artikel 1. Inleidende bepalingen 1. POMM ; de reisbemiddelaar. 2. Reiziger; de wederpartij van POMM (reiziger of aanmelder). 3. Reisovereenkomst; de overeenkomst waarbij POMM zich

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CRUISEDIRECT

ALGEMENE VOORWAARDEN CRUISEDIRECT ALGEMENE VOORWAARDEN CRUISEDIRECT Hieronder staan onze algemene voorwaarden van CRUISEDIRECT, zoals deze op alle reizen van toepassing zijn. De meest actuele voorwaarden vindt u op onze website www.cruisedirect.nl/algemene-voorwaarden

Nadere informatie

Algemene reisvoorwaarden

Algemene reisvoorwaarden Algemene reisvoorwaarden Verzekeringen Het is belangrijk om goed verzekerd op vakantie te gaan. Zorg dat je altijd het polisnummer van je eigen ziektekostenverzekering mee hebt, ook wanneer je een reisverzekering

Nadere informatie

Reisvoorwaarden - Net Travel Associates B.V.

Reisvoorwaarden - Net Travel Associates B.V. Reisvoorwaarden - Net Travel Associates B.V. Reisvoorwaarden Hieronder vindt u de voorwaarden van Net Travel Associates B.V. handelend onder de naam Las Vegas Travel Guide, America Travel Guide, Canada

Nadere informatie

PRIMAVERA REISVOORWAARDEN. Algemeen

PRIMAVERA REISVOORWAARDEN. Algemeen PRIMAVERA REISVOORWAARDEN Algemeen Op alle reisovereenkomsten van Primavera Reizen zijn, naast de ANVR-Reisvoorwaarden, de Primavera Reisvoorwaarden van toepassing. Na definitieve boeking ontvangt u deze

Nadere informatie

ALGEMENE SIMBO REISVOORWAARDEN

ALGEMENE SIMBO REISVOORWAARDEN ALGEMENE SIMBO REISVOORWAARDEN Bedrijfsinformatie Simbo is een merknaam van Simbo Vakanties B.V. gevestigd te Arnhem. ANVR-nummer 02251. SGR 2978. ANVR Ons bedrijf is aangesloten bij het Algemeen Nederlands

Nadere informatie

Algemene Reis en Boekingsvoorwaarden Footprint Travel

Algemene Reis en Boekingsvoorwaarden Footprint Travel Algemene Reis en Boekingsvoorwaarden Footprint Travel De Algemene Reis en Boekingsvoorwaarden van Footprint Travel zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Utrecht, onder nummer: 50214942 Artikel

Nadere informatie

Reisvoorwaarden Costa Rica Vakantie

Reisvoorwaarden Costa Rica Vakantie Costa Rica Vakantie Ridder Alartlaan 33 4116 EH BUREN T:0642155924 E:informatie@costaricavakantie.nl W:www.costaricavakantie.nl KvK:51561492 ING:NL17INGB0750751487 BTW:1661.66.388.B01 Reisvoorwaarden Costa

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Etnia Maya

Algemene Voorwaarden Etnia Maya Algemene Voorwaarden Etnia Maya Nadat een deelnemer zich heeft aangemeld bij Etnia Maya is er sprake van een overeenkomst tussen twee partijen, namelijk Etnia Maya en de deelnemer en gelden vanaf dat moment

Nadere informatie

AFRIKA-SAFARIS.NL. Exclusieve safari's naar de mooiste natuur in Afrika. Reisvoorwaarden Tusk Force

AFRIKA-SAFARIS.NL. Exclusieve safari's naar de mooiste natuur in Afrika. Reisvoorwaarden Tusk Force Exclusieve safari's naar de mooiste natuur in Afrika Reisvoorwaarden Tusk Force REISVOORWAARDEN ARTIKEL 1: TOEPASSINGSGEBIED Deze reisvoorwaarden zijn van toepassing op alle (samengestelde) reizen welke

Nadere informatie

REIS- EN ANNULERINGSVOORWAARDEN VVV SCHIERMONNIKOOG

REIS- EN ANNULERINGSVOORWAARDEN VVV SCHIERMONNIKOOG REIS- EN ANNULERINGSVOORWAARDEN VVV SCHIERMONNIKOOG Artikel 1: INLEIDENDE BEPALING Artikel 1, lid 1 In deze Reisvoorwaarden wordt verstaan onder: A. Accommodatieverstrekker; de eigenaar of beheerder van

Nadere informatie

Artikel 1. Inleidende bepalingen 1. In deze voorwaarden (hierna te noemen: Algemene Voorwaarden) wordt verstaan onder:

Artikel 1. Inleidende bepalingen 1. In deze voorwaarden (hierna te noemen: Algemene Voorwaarden) wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN K-JAK INLEIDING Artikel 1. Inleidende bepalingen 1. In deze voorwaarden (hierna te noemen: Algemene Voorwaarden) wordt verstaan onder: K-jak: K-jak, een reisorganisator die, in de

Nadere informatie

BELVILLA is aangesloten bij ANVR, SGR, Stichting Garantiefonds Reisgelden en Thuiswinkel.org

BELVILLA is aangesloten bij ANVR, SGR, Stichting Garantiefonds Reisgelden en Thuiswinkel.org ALGEMENE VOORWAARDEN BELVILLA BELVILLA is onderdeel van @Leisure. BELVILLA is aangesloten bij ANVR, SGR, Stichting Garantiefonds Reisgelden en Thuiswinkel.org ANVR BELVILLA is aangesloten bij het Algemeen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Ecktiv.nl, een initiatief van van Bercum s Dutch Travel Media, KvK nr

Algemene Voorwaarden Ecktiv.nl, een initiatief van van Bercum s Dutch Travel Media, KvK nr 1. Inleidende bepaling Ecktiv.nl is een initiatief van van Bercum s Dutch Travel Media, gevestigd te Haarlem en ingeschreven bij de KvK onder nr. 34251015, hierna te noemen Ecktiv. Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Artikel 1.3 Alle bedragen in deze voorwaarden vermeld, gelden, voor zover van toepassing, inclusief BTW.

Artikel 1.3 Alle bedragen in deze voorwaarden vermeld, gelden, voor zover van toepassing, inclusief BTW. Algemene Reisvoorwaarden 2019 Artikel 1.1 In deze reisvoorwaarden wordt verstaan onder: Reisorganisator: degene die, in de uitoefening van zijn bedrijf, op eigen naam aan het publiek of aan een groep personen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Pausanias Schoolreizen

Algemene Voorwaarden Pausanias Schoolreizen Algemene Voorwaarden Pausanias Schoolreizen ARTIKEL 1: INLEIDENDE BEPALING Artikel 1, lid 1 In deze Reisvoorwaarden wordt verstaan onder: Reisorganisator: degene die, in de uitoefening van zijn bedrijf,

Nadere informatie

GCTS - Garantieregeling Consumenten

GCTS - Garantieregeling Consumenten GCTS - Garantieregeling Consumenten Artikel 1 De stichting Garantiefonds Consumenten voor de Toeristische Sector, h.o.d.n. GCTS, heeft zich jegens haar deelnemers verplicht tot het tegemoetkomen althans

Nadere informatie

Reis- en annuleringsvoorwaarden van Rood Reizen

Reis- en annuleringsvoorwaarden van Rood Reizen Reis- en annuleringsvoorwaarden van Rood Reizen Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 34337648 Voor alle reizen die door onze organisatie worden uitgevoerd zijn onderstaande reisvoorwaarden

Nadere informatie

Artikel 1 Begrippen 1. In onderstaande algemene voorwaarden wordt onder de volgende begrippen verstaan:

Artikel 1 Begrippen 1. In onderstaande algemene voorwaarden wordt onder de volgende begrippen verstaan: ALGEMENE VOORWAARDEN FOTOREIZEN NIEUW ZEELAND INHOUD: INLEIDING Artikel 1 Begrippen VÓÓR HET BOEKEN VAN DE REIS Artikel 2 Informatie van de reisorganisator Artikel 3 Informatie door de reiziger HET BOEKEN

Nadere informatie

3. TOT STAND KOMING VAN DE OVEREENKOMST EN NAKOMING

3. TOT STAND KOMING VAN DE OVEREENKOMST EN NAKOMING Algemene voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN YURTLIFE REIS 1. IN DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN WORDT VERSTAAN ONDER: YurtLife : de organisatie YurtLife, gevestigd te Zaandam, Cornelis van Uitgeeststraat 2b. Deelnemer:

Nadere informatie

Bij een boeking via BungalowSpecials komen 3 overeenkomsten tot stand:

Bij een boeking via BungalowSpecials komen 3 overeenkomsten tot stand: Algemene Voorwaarden BungalowSpecials De website BungalowSpecials.nl is eigendom van en wordt aangeboden en beheerd door Bungalow Booker B.V. (Bungalow Booker, wij, ons of onze). Bungalow Booker is onderdeel

Nadere informatie

Reisvoorwaarden Droomreis Tanzania

Reisvoorwaarden Droomreis Tanzania Reisvoorwaarden Droomreis Tanzania INHOUD INLEIDING Artikel 1 Inleidende bepalingen VÓÓR HET BOEKEN VAN DE REIS Artikel 2 Artikel 3 Informatie van de reisorganisator Informatie door de reiziger HET BOEKEN

Nadere informatie

Aanbod: het aanbod door Aanbieder aangaande het vervoer van Consument door Vervoerder tegen een vooraf vastgestelde prijs.

Aanbod: het aanbod door Aanbieder aangaande het vervoer van Consument door Vervoerder tegen een vooraf vastgestelde prijs. Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Aanbieder: Taxi Airport Boeken, handelende onder naam Airport Service. Aanbod: het aanbod door Aanbieder

Nadere informatie

Reisvoorwaarden Effeweg.nl

Reisvoorwaarden Effeweg.nl Reisvoorwaarden Effeweg.nl ANVR Ons bedrijf is aangesloten bij de ANVR. Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en van de informatie daarover.

Nadere informatie

Wouw Arrangementen +31 (0) Koningin Wilhelminaweg BC Groenekan the Netherlands

Wouw Arrangementen +31 (0) Koningin Wilhelminaweg BC Groenekan   the Netherlands ALGEMENE VOORWAARDEN WOUW ARRANGEMENTEN Inhoudsopgave DEFINITIES 4 Artikel 1 GARANTIE STO GARANT 4 Artikel 2 TOEPASSELIJKHEID VOORWAARDEN 5 Artikel 3 ARRANGEMENTEN 5 Artikel 4 AANMELDING 6 Artikel 5 OVEREENKOMST

Nadere informatie

REISVOORWAARDEN HISTORIZON REIZEN

REISVOORWAARDEN HISTORIZON REIZEN REISVOORWAARDEN HISTORIZON REIZEN ARTIKEL 1 INLEIDENDE BEPALING. Artikel 1, lid 1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten en overeenkomsten aangeboden door Historizon vof. De voorwaarden

Nadere informatie

Relactive Reizen KvK: 57360138

Relactive Reizen KvK: 57360138 Algemene reisvoorwaarden Deze algemene reisvoorwaarden zijn van toepassing op offertes, reizen en producten van Relactive Reizen. Artikel 1 Definities In deze algemene reisvoorwaarden hebben onderstaande

Nadere informatie

Algemene boekingsvoorwaarden L'iroko Inter SARL

Algemene boekingsvoorwaarden L'iroko Inter SARL Algemene boekingsvoorwaarden L'iroko Inter SARL Inhoud Algemene boekingsvoorwaarden L'iroko Inter SARL... 1 Toepasselijkheid... 1 1. Informatie verstrekt door L'iroko Inter SARL... 2 2. Informatie verstrekt

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN PROFIHAIR

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN PROFIHAIR ALGEMENE VOORWAARDEN VAN PROFIHAIR Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de overeenkomst tussen Profihair en de klant, tenzij daarvan nadrukkelijk en schriftelijk door partijen is afgeweken.

Nadere informatie

1.1 Elke offerte gemaakt door Barça voetbalreizen is geheel vrijblijvend en geldig tot 48 uur na verzending.

1.1 Elke offerte gemaakt door Barça voetbalreizen is geheel vrijblijvend en geldig tot 48 uur na verzending. Algemeen: Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die zijn/worden aangegaan met Barça voetbalreizen. De gegevens van Barça voetbalreizen zijn: Barça voetbalreizen Julianastraat

Nadere informatie

Garantiefonds Consumenten voor de Toeristische Sector

Garantiefonds Consumenten voor de Toeristische Sector GCTS Garantieregeling Consumenten Garantiefonds Consumenten voor de Toeristische Sector Artikel 1 De stichting Garantiefonds Consumenten voor de Toerischtische Sector, h.o.d.n. GCTS, heeft zich conform

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden cruiseshopping.nl Aanbiedingen/Specials/Kortingen: Aansprakelijkheid bij boeking: Afwijkende reisduur: Autohuur: Betalen:

Algemene Voorwaarden cruiseshopping.nl Aanbiedingen/Specials/Kortingen: Aansprakelijkheid bij boeking: Afwijkende reisduur: Autohuur: Betalen: Algemene Voorwaarden cruiseshopping.nl cruiseshopping.nl is een handelsnaam van Traveljet Vakanties BV. cruiseshopping.nl bemiddelt in cruisevakanties op basis van aanbiedingen die de rederijen via cruiseshopping.nl

Nadere informatie

Reis- en Boekingsvoorwaarden

Reis- en Boekingsvoorwaarden Reis- en Boekingsvoorwaarden Sea More Travel vindt het belangrijk dat je tevreden bent over jouw reis. Wij zijn van mening dat duidelijke en overzichtelijke reis- en boekingsvoorwaarden hier aan kunnen

Nadere informatie

NEXT Motorreizen is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 56253885

NEXT Motorreizen is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 56253885 Algemene Voorwaarden Datum opmaak: Oktober 2012 Laatste wijziging: Juli 2013, toevoeging STO-reisgarantie Maart 2015 Intellectueel eigendom digitale motorroute. Augustus 2015 Wijziging STO naar GGTO reisgarantie,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ONBEZORGDVLIEGEN.NL

ALGEMENE VOORWAARDEN ONBEZORGDVLIEGEN.NL ALGEMENE VOORWAARDEN ONBEZORGDVLIEGEN.NL ARTIKEL 1: INLEIDENDE BEPALINGEN 1.In deze cursusvoorwaarden wordt verstaan onder: Aanvraagformulier: het formulier dat de cursist dient in te vullen als onderdeel

Nadere informatie