Reis- en Boekingsvoorwaarden

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Reis- en Boekingsvoorwaarden"

Transcriptie

1 Reis- en Boekingsvoorwaarden Sea More Travel vindt het belangrijk dat je tevreden bent over jouw reis. Wij zijn van mening dat duidelijke en overzichtelijke reis- en boekingsvoorwaarden hier aan kunnen bijdragen. Wij verzoeken je dringend deze door te lezen. Ze vormen een onderdeel van de met ons gesloten reisovereenkomst. 1. Totstandkoming van de reisovereenkomst: 1.1 Met de aanmelding geeft de opdrachtgever aan Sea More Travel, gevestigd op Dr Roggertspad 21, 1506 EN Zaandam hierna te noemen reisorganisator toestemming tot het afsluiten van een reisovereenkomst 1.2 De aanmelding van een reis is gebaseerd op de door Sea More Travel uitgebrachte offerte en kan online geschieden. 1.3 Na aanmelding ontvangt de opdrachtgever van Sea More Travel een boekingsbevestiging c.q. factuur met de gegevens van de opdrachtgever, de onderdelen van de reis, de eventuele medereizigers, de reissom en de betalingsvoorwaarden. 1.4 De opdrachtgever is hoofdelijk aansprakelijk voor de nakoming van alle verplichtingen voortvloeiend uit de aanmelding en de reisovereenkomst, zowel door hemzelf als door alle aangemelde reizigers. 1.5 De inhoud van de reisovereenkomst is gebaseerd op de door Sea More Travel aangeboden offerte. Iedere afwijking en/of toevoeging dient schriftelijk met Sea More Travel te zijn overeengekomen. 2. Reisgarantie: 2.1 Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt SeaMore Travel gebruik van de STOreisgarantie op al haar pakketreizen (behalve losse overnachtingen en losse tickets). De Stichting Take Over (STO) zal in geval van faillissement van SeaMore Travel ervoor zorgen dat u uw geld terug krijgt, uw reis kunt vervolgen of naar huis kunt reizen. Om dit te kunnen realiseren maakt de STO gebruik van een derdengeldenregeling. Als reiziger betaalt u de reissom niet aan SeaMore Travel maar aan de Stichting Derdengelden Certo Escrow. Certo Escrow, een door de Nederlandsche Bank vrijgestelde betaaldienstverlener, beheert deze stichting. Wanneer de reis in goede orde plaats vindt zal de reissom 1 dag na afloop van uw reis worden overgemaakt aan SeaMore Travel. Alleen in geval dat SeaMore Travel in surseance van betaling komt of failliet gaat, maakt Certo Escrow uw geld over aan de STO. Zo kunnen schuldeisers niet bij uw geld. Indien u nog niet op reis bent ontvangt u de betaalde reissom terug. Wanneer u reeds onderweg bent zal de STO ervoor zorgen dat u ofwel het rechtmatige deel van uw reissom terug

2 krijgt, dat u uw reis af kan maken of dat u naar huis kunt terug keren. 3. Betalingsprocedure: 3.1 Nadat je van Sea More Travel een boekingsbevestiging c.q. factuur hebt ontvangen, ontvang je van Certo Escrow per een uitnodiging tot betaling met een gebruikersnaam en een wachtwoord. Je wordt gevraagd in te loggen op het beveiligde gedeelte van de website van Certo Escrow. Na bevestiging van de uitnodiging kun je direct overgaan tot betaling. Afhankelijk van het tijdstip van boeking krijg je een verzoek tot betaling van de aanbetaling en later tot betaling van het restant van de reissom of tot betaling van de hele reissom in één keer als je kort voor vertrek boekt. 3.2 Het volledige bedrag van de reissom dient vier weken voor vertrek op de rekening te staan van de Stichting Derdengelden Certo Escrow. Indien hieraan niet is voldaan, behoudt Sea More Travel zich het recht voor om de geboekte reis te annuleren, waarbij de annuleringsbepalingen worden toegepast. 3.3 De reissom wordt 1 dag na afloop van de reis op de rekening van Sea More Travel gestort. 3.4 In geval van faillissement zal de STO nooit meer kosten voor je kunnen maken dan maximaal de betaalde reissom. 3.5 Eventuele klachten of claims over de reis, staan los van deze betaalmethode. 3.6 Onze annuleringsvoorwaarden zijn bij deze manier van betalen gewoon van toepassing. 4. Reissom, reisduur en reisprogramma: 4.1 Tenzij anders vermeld gelden de in het programma gepubliceerde prijzen per persoon. 4.2 De prijzen zijn gebaseerd op de prijzen, tarieven, luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen en wisselkoersen zoals die bekend waren op de aanbiedingsdatum. Sea More Travel behoudt het recht om tussentijdse verhogingen van brandstoftoeslagen, door wisselende olie- en dollarprijzen, aan de opdrachtgever door te belasten. 4.3 Elke wijziging van één van deze elementen kan ons noodzaken onze prijzen aan te passen. Indien verhoging van de totale prijs meer dan 10% bedraagt kan de reiziger de reisovereenkomst zonder kosten annuleren, op voorwaarde dat de opzegging gebeurd is binnen tien dagen na de mededeling van de prijsverhoging.

3 5. Documenten: 5.1 Elke reiziger dient bij vertrek en gedurende de reis in het bezit te zijn van alle benodigde documenten zoals een paspoort en het vereiste visum. 5.2 Indien je een duikpakket boekt, anders dan een beginners-duikopleiding, dan dien je in het bezit te zijn van een duikbrevet, logboek en medische duikkeuring van maximaal één jaar oud. 5.3 Indien je een beginnerscursus boekt, dien je in het bezit te zijn van een geldige medische duikkeuring. 5.4 Gevolgen van het niet voldoen aan bovenstaande voorwaarden zijn voor rekening van de reiziger en/of van de opdrachtgever. 6. Reisbescheiden: De benodigde reisbescheiden zoals voucher en e-tickets worden uiterlijk een week voor vertrek opgestuurd. 7. Verzekeringen: Het afsluiten van een reis- en annuleringsverzekering wordt dringend aanbevolen. 8. Wijziging door de opdrachtgever: Tussentijdse wijzigingen zijn alleen mogelijk in overleg met Sea More Travel. De eventuele kosten zijn voor rekening van de opdrachtgever.

4 9. Annulering door de opdrachtgever: 9.1 De reiziger kan ten allen tijde zijn inschrijving geheel of gedeeltelijk annuleren bij Sea More Travel. De hieraan verbonden kosten per reiziger zijn als volgt: bij annulering tot en met 30 dagen voor vertrek 20% van de reissom, vanaf de 29e dag (inclusief) tot en met de 22e dag voor vertrek 35% van de reissom, vanaf de 21e dag (inclusief) tot en met de 15e dag voor vertrek 50% van de reissom, vanaf de 14e dag (inclusief) tot en met de 5e dag voor vertrek 75% van de reissom, vanaf de 4e dag (inclusief) tot de dag voor vertrek 90% van de reissom, bij annulering op de dag van vertrek of later de volle reissom. 9.2 In geval van annulering van vliegtickets brengt Sea More Travel de daadwerkelijk gemaakte kosten in rekening. Dit kan de volledige ticketprijs zijn. 9.3 Indien een reiziger of een deel van de reizigers, die gezamenlijk voor een verblijf in één gezamenlijke hotelkamer zijn geboekt, annuleert, dan geldt dit als annulering van de gehele reisovereenkomst voor dat deel van de reizigers dat op dezelfde hotelkamer zou verblijven. 9.4 De overgebleven reizigers hebben de mogelijkheid een nieuwe reisovereenkomst met Sea More Travel aan te gaan, waarbij de reissom zoals vermeld in het reisprogramma van toepassing is. Geldt deze overeenkomst voor hetzelfde tijdvak en dezelfde accommodatie, dan wordt op de nieuwe reissom de verschuldigde of ontvangen annuleringsgelden in mindering gebracht. 9.5 Annulering kan per , welke bevestigd wordt door Sea More Travel. 10. Annulering en wijziging door de reisorganisator: 10.1 De reisorganisator heeft het recht de reis te annuleren of te wijzigen onder gewichtige omstandigheden. Hieronder kunnen worden verstaan die omstandigheden waarvan de reisorganisator niet op de hoogte was bij het afsluiten van de overeenkomst en die, indien hij ze op dat ogenblik had gekend, voor hem gegronde reden waren om die overeenkomst niet af te sluiten. Hierbij wordt bijvoorbeeld gedacht aan een natuurramp, oorlogen, stakingen, gevallen van overmacht of gebeurtenissen die buiten de invloedssfeer van de reisorganisator vallen zoals contractbreuk vanwege de hoteluitbater of de vervoerder, etc Bij opzegging in bovenstaande gevallen verbindt Sea More Travel zich tot onmiddellijke en volledige terugbetaling van het reeds betaalde deel van de reissom Wanneer wijzigingen aangebracht moeten worden aan de vertrekdatum, de vertrektijd, de reisduur, het vervoer of het verblijf, zal Sea More Travel onmiddellijk de opdrachtgever in kennis stellen van de betreffende wijziging en verplicht hij zich een (minstens) gelijkwaardig alternatief, zonder prijstoeslag, aan te bieden Indien zich gewichtige omstandigheden voordoen vlak voor of tijdens de reis, dan kan de reisorganisator wijzigingen aanbrengen die hij van belang acht, met de verplichting de eventuele nadelige gevolgen voor de reiziger zo veel mogelijk te beperken.

5 11. Aansprakelijkheid van de reisorganisatie: 11.1 Bij beoordeling van niet-nakoming van de reisovereenkomst dient rekening te worden gehouden met de gebruiken en gewoonte van het land waar de diensten worden verleend Sea More Travel is niet aansprakelijk voor schade die niet aan haar te wijten is, noch voor schade die volgens de in het verkeer in Nederland geldende normen en opvattingen niet voor haar rekening komt Indien de schade onder de dekking van de reis- en annuleringsverzekeringen pleegt te vallen, of de schade ontstaat door uitoefening van een beroep of bedrijf door de opdrachtgever of de reiziger, dan is Sea More Travel niet aansprakelijk De reisorganisator is niet verantwoordelijk voor het uitvallen van duiken en geleden ongemakken en/of schade door de plaatselijke (weers)en/of (politieke) omstandigheden. 12. Verplichtingen en aansprakelijkheid van de reiziger: Een reiziger die zich op zodanige wijze gedraagt dat de goede uitvoering van de reis erdoor in het gedrang wordt gebracht of die de medereizigers ernstig hindert, kan van verdere deelneming aan de reis of het verblijf worden uitgesloten. Alle daaraan verbonden kosten zijn te zijnen laste en hij heeft in geen geval recht op gehele of gedeeltelijke terugbetaling van de reissom, tenzij de betrokken reiziger geen verwijt treft. 13. Rente en incassokosten: Bij uitblijven van tijdige betaling door de opdrachtgever is over de hoofdsom rente verschuldigd en wel van 1% over iedere maand of gedeelte van een maand vertraging. Verder is hij gehouden tot vergoeding van de buitengerechtelijke incassokosten met een minimum van 45, Klachten:

6 Powered by TCPDF ( Indien, niettegenstaande alle bezorgdheid en inspanningen van Sea More Travel, een reiziger toch een klacht wil indienen, dan moet de klacht op de plaats van bestemming worden ingediend bij de plaatselijke vertegenwoordiger van de reisorganisator, die zich zal inspannen om een bevredigende oplossing te vinden Indien de reiziger niet tevreden is met de gevonden oplossing, moet hij zijn klacht binnen veertien dagen na terugkeer in Nederland, schriftelijk en samen met de benodigde bewijsstukken, indienen bij Sea More Travel. Als de reis geen doorgang gevonden heeft geldt hiervoor ook een termijn van veertien dagen na de oorspronkelijke vertrekdatum Indien de reiziger aanvullende informatie met betrekking tot accommodatie, voorzieningen of omgeving is verstrekt, bijvoorbeeld via het Internet of hotelbrochures en dergelijke kan de reisorganisator niet instaan voor de juistheid van de informatie. De beschrijving van de accommodatie, voorzieningen en omgeving, zoals blijkt uit de publicatie of het reisprogramma van de reisorganisator is maatgevend.

Algemene Voorwaarden van BEDAWI Reg. Nr. 170472 Egypte

Algemene Voorwaarden van BEDAWI Reg. Nr. 170472 Egypte Algemene Voorwaarden van BEDAWI Reg. Nr. 170472 Egypte Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle reisovereenkomsten die zijn afgesloten met BEDAWI en op de website www.bedawi.com. Artikel 1

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN - YOUR TRAVEL COACH

ALGEMENE VOORWAARDEN - YOUR TRAVEL COACH ALGEMENE VOORWAARDEN - YOUR TRAVEL COACH Artikel 1 Toepasselijkheid 1. Deze algemene reis- en boekingsvoorwaarden (verder te noemen: de reisvoorwaarden), zijn van toepassing op reizen en/of reisarrangementen

Nadere informatie

1. In deze reisvoorwaarden wordt verstaan onder: 1. Reisorganisator; Snowjoy Activities BV

1. In deze reisvoorwaarden wordt verstaan onder: 1. Reisorganisator; Snowjoy Activities BV Voorwaarden Artikel 1 Begripsbepalingen Artikel 1, lid 1 1. In deze reisvoorwaarden wordt verstaan onder: 1. Reisorganisator; Snowjoy Activities BV 2. Reisovereenkomst; de overeenkomst waarbij Snowjoy

Nadere informatie

Algemene reis-en boekingsvoorwaarden Tour de Vacance

Algemene reis-en boekingsvoorwaarden Tour de Vacance Algemene reis-en boekingsvoorwaarden Tour de Vacance Deze algemene reis- en boekingsvoorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en overeenkomsten van en met Tour de Vacance. Gewijzigde voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Manta Travel

Algemene voorwaarden Manta Travel Algemene voorwaarden 1. Begripsbepalingen: Manta Travel: Opdrachtgever: Reiziger: Dienstverlener: Pakketreis: treedt op als bemiddelaar tussen opdrachtgever en dienstverlener. diegene die voorzichzelf

Nadere informatie

De reisvoorwaarden van Nepaltours.nl zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel in Roermond onder KvK nummer 14635042

De reisvoorwaarden van Nepaltours.nl zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel in Roermond onder KvK nummer 14635042 De reisvoorwaarden van Nepaltours.nl zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel in Roermond onder KvK nummer 14635042 Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Nepaltours.nl gebruik

Nadere informatie

Het aanbod van de reisorganisator is vrijblijvend. Het aanbod kan in voorkomende gevallen worden herroepen bij aanvaarding of onmiddellijk daarna.

Het aanbod van de reisorganisator is vrijblijvend. Het aanbod kan in voorkomende gevallen worden herroepen bij aanvaarding of onmiddellijk daarna. Algemene voorwaarden Totstandkoming reisovereenkomst De reisovereenkomst komt tot stand door aanvaarding van het aanbod van de reisorganisator door de reiziger. In geval van schriftelijke aanmeldingen

Nadere informatie

vrijgestelde betaaldienstverlenes - de Stichting Derdengelden Certo Escrow, die beheert deze stichting.

vrijgestelde betaaldienstverlenes - de Stichting Derdengelden Certo Escrow, die beheert deze stichting. Algemene Voorwaarden Vrijblijvend aanbod Het aanbod van HunTravel is vrijblijvend en kan zo nodig worden herroepen. Dit zal bijvoorbeeld gebeuren indien, op het moment dat de reiziger wenst te reserveren,

Nadere informatie

REISVOORWAARDEN KIJK & ZIE FOTOSCHOOL

REISVOORWAARDEN KIJK & ZIE FOTOSCHOOL REISVOORWAARDEN KIJK & ZIE FOTOSCHOOL Artikel 1: Toepasselijkheid 1.1 Deze reisvoorwaarden gelden voor alle fotografiereizen van Kijk & Zie Fotoschool. Artikel 2: Boeking 2.1 Op de website van Kijk & Zie

Nadere informatie

Relactive Reizen KvK: 57360138

Relactive Reizen KvK: 57360138 Algemene reisvoorwaarden Deze algemene reisvoorwaarden zijn van toepassing op offertes, reizen en producten van Relactive Reizen. Artikel 1 Definities In deze algemene reisvoorwaarden hebben onderstaande

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Datum opmaak: januari 2019 Artikel 1: Totstandkoming overeenkomst 1.1 De aanmelding voor een reis geschiedt met de ontvangst door Motorvakantiemarokko van een compleet ingevuld inschrijfformulier

Nadere informatie

AlgemeneVoorwaarden. Toepassing

AlgemeneVoorwaarden. Toepassing AlgemeneVoorwaarden Toepassing Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van Janne Travel en alle (reis)diensten en (reis)overeenkomsten verleend of gesloten door Janne Travel. Met Reiziger

Nadere informatie

Wouw Arrangementen +31 (0) Koningin Wilhelminaweg BC Groenekan the Netherlands

Wouw Arrangementen +31 (0) Koningin Wilhelminaweg BC Groenekan   the Netherlands ALGEMENE VOORWAARDEN WOUW ARRANGEMENTEN Inhoudsopgave DEFINITIES 4 Artikel 1 GARANTIE STO GARANT 4 Artikel 2 TOEPASSELIJKHEID VOORWAARDEN 5 Artikel 3 ARRANGEMENTEN 5 Artikel 4 AANMELDING 6 Artikel 5 OVEREENKOMST

Nadere informatie

Artikel 1, lid 2 Deze reisvoorwaarden zijn van toepassing op alle reisovereenkomsten.

Artikel 1, lid 2 Deze reisvoorwaarden zijn van toepassing op alle reisovereenkomsten. Voorwaarden Artikel 1 Begripsbepalingen Artikel 1, lid 1 1. In deze reisvoorwaarden wordt verstaan onder: 1. Reisorganisator; Snowjoy BV, vertegenwoordigd door R. van Velthoven en C. Paijmans. 2. Reisovereenkomst;

Nadere informatie

Reisvoorwaarden 1. Boeking en betaling 2. Reissom 3. Reisduur en reiswijzigingen

Reisvoorwaarden 1. Boeking en betaling 2. Reissom 3. Reisduur en reiswijzigingen Reisvoorwaarden Deze Reisvoorwaarden zijn van toepassing op alle boekingsbevestigingen overeengekomen met Precious Locations. Bij de boekingsopdracht ga je stilzwijgend akkoord met deze voorwaarden. 1.

Nadere informatie

REISVOORWAARDEN. VAN HENK VAN DAM STUDIEREIZEN Gevestigd te Espelerpad 3, 8311 PR Espel

REISVOORWAARDEN. VAN HENK VAN DAM STUDIEREIZEN Gevestigd te Espelerpad 3, 8311 PR Espel REISVOORWAARDEN VAN HENK VAN DAM STUDIEREIZEN Gevestigd te Espelerpad 3, 8311 PR Espel Artikel 1: Totstandkoming reisovereenkomst 1.1 De reisovereenkomst komt tot stand door aanvaarding van het aanbod

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Idodidid

Algemene Voorwaarden Idodidid Algemene Voorwaarden Idodidid TOEPASSELIJKE ALGEMENE VOORWAARDEN Idodidid 1. Definities: In deze algemene voorwaarden hebben onderstaande begrippen de volgende betekenis Idodidid gevestigd in Rotterdam,

Nadere informatie

NEXT Motorreizen is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 56253885

NEXT Motorreizen is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 56253885 Algemene Voorwaarden Datum opmaak: Oktober 2012 Laatste wijziging: Juli 2013, toevoeging STO-reisgarantie Maart 2015 Intellectueel eigendom digitale motorroute. Augustus 2015 Wijziging STO naar GGTO reisgarantie,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Beterelandschapsfoto Geldig vanaf 3 december 2017

Algemene voorwaarden Beterelandschapsfoto Geldig vanaf 3 december 2017 Algemene voorwaarden Beterelandschapsfoto Geldig vanaf 3 december 2017 Definities Beterelandschapsfoto: natuurlijke persoon die workshops, cursussen en/of reizen aanbiedt Deelnemer: een natuurlijk persoon

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Totstandkoming overeenkomst 1.1 De aanmelding voor een reis geschiedt met de ontvangst door 2WA van een compleet ingevuld inschrijfformulier via de website van 2WA. 1.2 Na ontvangst van het inschrijfformulier

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Vissen op Loosdrecht. Artikel 01 Begripsbepalingen

Algemene Voorwaarden Vissen op Loosdrecht. Artikel 01 Begripsbepalingen Algemene Voorwaarden Vissen op Loosdrecht Artikel 01 Begripsbepalingen 1. De opdracht: De opdracht betreft de overeenkomst tussen de reiziger en Vissen op Loosdrecht, waarbij Vissen op Loosdrecht zich

Nadere informatie

2.1 De reiziger verbindt zich tot tijdige betaling over te gaan conform de bij boeking overeengekomen termijnen.

2.1 De reiziger verbindt zich tot tijdige betaling over te gaan conform de bij boeking overeengekomen termijnen. Algemene reisvoorwaarden Urban Africans Reizen Artikel 1 De totstandkoming van de overeenkomst 1.1 Een reis kan schriftelijk of telefonisch geboekt worden. Indien de reiziger zich telefonisch heeft aangemeld,

Nadere informatie

Reisvoorwaarden Orion Reizen

Reisvoorwaarden Orion Reizen Reisvoorwaarden Orion Reizen Hieronder vindt u de reisvoorwaarden van Orion Reizen. Deze reisvoorwaarden zijn gebaseerd op wettelijke bepalingen. De voorwaarden gelden voor alle reizen geboekt bij Orion

Nadere informatie

Artikel 1: Definities

Artikel 1: Definities Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder Touroperators: HolidayLaunch werkt samen met verschillende touroperators uit Duitsland. Touroperators zijn bedrijven, die voor losse

Nadere informatie

Versie januari 2015. Aanpassing ivm garantstelling van Artikel 6 (aanpassing) en Artikel 7 (nieuw)

Versie januari 2015. Aanpassing ivm garantstelling van Artikel 6 (aanpassing) en Artikel 7 (nieuw) ALGEMENE VOORWAARDEN Versie januari 2015. Aanpassing ivm garantstelling van Artikel 6 (aanpassing) en Artikel 7 (nieuw) Van: de besloten vennootschap America s Travel Lodges B.V. gevestigd te Zevenaar

Nadere informatie

Werkdagen: de dagen maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:30 uur en zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur, uitgezonderd erkende feestdagen.

Werkdagen: de dagen maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:30 uur en zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur, uitgezonderd erkende feestdagen. INHOUD ARTIKEL 1 - Inleidende bepaling ARTIKEL 2 - De opdracht in het algemeen ARTIKEL 3 - De reserveringsopdracht ARTIKEL 4 - Betalingen ARTIKEL 5 - Aansprakelijkheid ARTIKEL 6 - Documenten ARTIKEL 7

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Hieronder staan de Algemene Voorwaarden weergegeven die van toepassing zijn op alle offertes, reizen en producten van Pure Latin America. Afwijkingen van deze voorwaarden zijn alleen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor de reizen van de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV) Artikel 1. Vooraf

Algemene voorwaarden voor de reizen van de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV) Artikel 1. Vooraf Algemene voorwaarden voor de reizen van de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV) Artikel 1. Vooraf Deze voorwaarden zijn van toepassing op de reizen die door de NSkiV worden uitgevoerd. Voordat de overeenkomst

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden PEACHTRAVELINGSCHOOL

Algemene Voorwaarden PEACHTRAVELINGSCHOOL Algemene Voorwaarden PEACHTRAVELINGSCHOOL 1) Inleidende bepalingen Deze Algemene Voorwaarden die van toepassing zijn op alle diensten van PeachTravelingSchool, zoals onder andere aangeboden op de volgende

Nadere informatie

The Chasing Dutchmen heeft alle tours van tevoren ingepland met het doel en stellige verwachting deze ook uit te voeren.

The Chasing Dutchmen heeft alle tours van tevoren ingepland met het doel en stellige verwachting deze ook uit te voeren. Algemene voorwaarden Boeking Op de website kun je zien op welke tours nog plaatsen beschikbaar zijn en uiteraard kun je hier ook je tour boeken. Na boeking ontvang je direct een bevestiging per e- mail.

Nadere informatie

Artikel 1, lid 2 Deze reisvoorwaarden zijn van toepassing op alle reisovereenkomsten van Reisvriend.

Artikel 1, lid 2 Deze reisvoorwaarden zijn van toepassing op alle reisovereenkomsten van Reisvriend. Reisvoorwaarden Reisvriend Inleiding Als u bij Reisvriend een reis boekt gaat u een overeenkomst met ons aan en gelden de reisvoorwaarden zoals opgenomen in dit document. Wij gaan ervan uit dat u als aanmelder,

Nadere informatie

AVONTUURLIJKE REIZEN NAAR TIBET ARCHITECTUURREIZEN NAAR CHINA KvK Rotterdam BTW-nr. NL B01

AVONTUURLIJKE REIZEN NAAR TIBET ARCHITECTUURREIZEN NAAR CHINA KvK Rotterdam BTW-nr. NL B01 boekingsformulier Achternaam en 1 e voornaam, zoals in paspoort:..... Roepnaam / geslacht Adres Postcode / woonplaats / land Geboortedatum / nationaliteit Telefoonnummer(s) E-mail adres Paspoortnummer...M

Nadere informatie

Artikel 1 - Totstandkoming reisovereenkomst

Artikel 1 - Totstandkoming reisovereenkomst Artikel 1 - Totstandkoming reisovereenkomst 1.1 De reisovereenkomst komt tot stand door aanvaarding van het aanbod van de reisorganisator inclusief de toepasselijke voorwaarden door de reiziger. De dag

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Central Events Vakantiereizen

Algemene Voorwaarden Central Events Vakantiereizen Algemene Voorwaarden Central Events Vakantiereizen Artikel 1, lid 1 Deze voorwaarden gelden voor alle buitenlandse en meerdaagse binnenlandse vakantiereizen van Central Events zoals gepubliceerd op de

Nadere informatie

reis reserveren en reisvoorwaarden geldig tot 1 juli 2018 * reisvoorwaarden * * 1

reis reserveren en reisvoorwaarden geldig tot 1 juli 2018 * reisvoorwaarden * *   1 reis reserveren en reisvoorwaarden geldig tot 1 juli 2018 * reisvoorwaarden * info@meanderreizen.nl * www.meanderreizen.nl 1 hoe reserveert u een reis? U kunt eenvoudig een reis reserveren door het reserveringsformulier

Nadere informatie

Reis en boekingsvoorwaarden

Reis en boekingsvoorwaarden Reis en boekingsvoorwaarden Artikel 1 INLEIDENDE BEPALING Artikel 1, lid 1 In deze Reisvoorwaarden wordt verstaan onder: 1-Verhuurbedrijf Texelvakanties, treedt bij elke dienstverlening nooit in eigen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden TOEPASSELIJKE Algemene voorwaarden Clips Mallorca Cycling Kamer van Koophandel Maastricht 52587126 Artikel 1 Toepassingsgebied De algemene voorwaarden beheersen de rechtsverhouding

Nadere informatie

tico reis consult haarlemmer houttuinen 305 1013 gm amsterdam t 020 788 77 77 f 020 788 77 78 e info@tico.nl www.tico.nl bank 46.54.71.

tico reis consult haarlemmer houttuinen 305 1013 gm amsterdam t 020 788 77 77 f 020 788 77 78 e info@tico.nl www.tico.nl bank 46.54.71. Algemene voorwaarden Tico Reis Consult Artikel 1. Inleidende bepalingen In deze reisvoorwaarden wordt verstaan onder: 1. Tico Reis Consult: de reisorganisator. 2. Reisovereenkomst: de overeenkomst waarbij

Nadere informatie

Algemene boekingsvoorwaarden

Algemene boekingsvoorwaarden Algemene boekingsvoorwaarden Algemene voorwaarden van toepassing op de opdrachten verleend aan: Lemmens Travel, gevestigd te Breda, hierna te noemen: Reisagent. Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Reisvoorwaarden. Copyright VGW, Utrecht; Definitieve versie, uitgebracht per 23 mei Gewijzigd 20 mei 2013.

Reisvoorwaarden. Copyright VGW, Utrecht; Definitieve versie, uitgebracht per 23 mei Gewijzigd 20 mei 2013. Reisvoorwaarden Copyright VGW, Utrecht; Definitieve versie, uitgebracht per 23 mei 2005. Gewijzigd 20 mei 2013. VERENIGING VAN GEHANDICAPTEN WINTERSPORTERS REISVOORWAARDEN VAN DE VERENIGING VAN GEHANDICAPTE

Nadere informatie

VNB reis-en boekingsvoorwaarden. Reisorganisator: Stichting VNB, hierna te noemen als Reisorganisator

VNB reis-en boekingsvoorwaarden. Reisorganisator: Stichting VNB, hierna te noemen als Reisorganisator Artikel 1 Inleidende bepalingen 1. In deze reisvoorwaarden wordt verstaan onder: Reisorganisator: Stichting VNB, hierna te noemen als Reisorganisator Reiziger: a. de wederpartij van de reisorganisator,

Nadere informatie

AANVULLING OP DE ANVR-REISVOORWAARDEN 2016 GELDEND VOOR BOEKINGEN VANAF 01 APRIL 2016

AANVULLING OP DE ANVR-REISVOORWAARDEN 2016 GELDEND VOOR BOEKINGEN VANAF 01 APRIL 2016 AANVULLING OP DE ANVR-REISVOORWAARDEN 2016 GELDEND VOOR BOEKINGEN VANAF 01 APRIL 2016 Personal Touch Travel verklaart de ANVR-Reisvoorwaarden 2016 met aanvulling van toepassing geldend voor boekingen gemaakt

Nadere informatie

Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding, offerte en overeenkomst van ons waarop wij deze voorwaarden van toepassing hebben verklaard.

Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding, offerte en overeenkomst van ons waarop wij deze voorwaarden van toepassing hebben verklaard. Voorwaarden betrekking hebbende op studiereizen georganiseerd door de Rolf groep B.V. gevestigd en kantoorhoudende te Ochten. Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding, offerte en overeenkomst van

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Etnia Maya

Algemene Voorwaarden Etnia Maya Algemene Voorwaarden Etnia Maya Nadat een deelnemer zich heeft aangemeld bij Etnia Maya is er sprake van een overeenkomst tussen twee partijen, namelijk Etnia Maya en de deelnemer en gelden vanaf dat moment

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Piramide Energie Bosnië

Algemene Voorwaarden Piramide Energie Bosnië Algemene Voorwaarden Piramide Energie Bosnië 2018 1. Definities Piramide Energie Bosnië; hieronder wordt verstaan: Joke Jonkers Albert van Daatselaarstraat 20A 7915 BA Alteveer (gem. Hoogeveen) E-mail:

Nadere informatie

AANVULLENDE VOORWAARDEN Tour de Vacance

AANVULLENDE VOORWAARDEN Tour de Vacance AANVULLENDE VOORWAARDEN Tour de Vacance INHOUD ARTIKEL 1 - Inleidende bepaling ARTIKEL 2 - De opdracht in het algemeen ARTIKEL 3 - De reserveringsopdracht ARTIKEL 4 - Betalingen ARTIKEL 5 - Wijziging in

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden Portugal villas

Algemene huurvoorwaarden Portugal villas Algemene huurvoorwaarden Portugal villas Artikel 1 - Begripsverklaringen. In deze huurvoorwaarden wordt verstaan onder: A. Portugal Villas: Portugal Villas, de onderneming die aan één of meerdere personen

Nadere informatie

1.3 De overeenkomst komt tot stand op het moment dat Motorvakantiemarokko de bevestiging verstuurt.

1.3 De overeenkomst komt tot stand op het moment dat Motorvakantiemarokko de bevestiging verstuurt. Motorvakantiemarokko Algemene Voorwaarden Datum opmaak: juni 2017 Artikel 1: Totstandkoming overeenkomst 1.1 De aanmelding voor een reis geschiedt met de ontvangst door Motorvakantiemarokko van een compleet

Nadere informatie

Artikel 1: Begripsbepaling

Artikel 1: Begripsbepaling Op alle COGNICUM B.V. studiereizen/ nascholingen/ congressen/ evenementen zijn de volgende leveringsvoorwaarden van toepassingen. Bij afwijking van deze voorwaarden wordt u van te voren door ons schriftelijk

Nadere informatie

ALGEMENE REISVOORWAARDEN

ALGEMENE REISVOORWAARDEN ALGEMENE REISVOORWAARDEN INHOUD Artikel 1 Inleidende bepalingen Artikel 2 De opdracht in het algemeen Artikel 3 De reserveringsopdracht Artikel 4 Betalingen Artikel 5 Aansprakelijkheid Artikel 6 Documenten

Nadere informatie

Geldend voor boekingen vanaf 1 januari 2018

Geldend voor boekingen vanaf 1 januari 2018 Geldend voor boekingen vanaf 1 januari 2018 Inleiding HolidayLaunch is een reisbureau. HolidayLaunch zoekt in opdracht van de opdrachtgever naar vliegtickets en/of reizen die aansluiten bij de wensen van

Nadere informatie

BOEKINGSVOORWAARDEN INHOUD

BOEKINGSVOORWAARDEN INHOUD BOEKINGSVOORWAARDEN INHOUD ARTIKEL 1 - Inleidende bepalingen ARTIKEL 2 - De opdracht in het algemeen ARTIKEL 3 - De reserveringsopdracht ARTIKEL 4 - Betalingen ARTIKEL 5 - Aansprakelijkheid ARTIKEL 6 -

Nadere informatie

Reis- en annuleringsvoorwaarden van Rood Reizen

Reis- en annuleringsvoorwaarden van Rood Reizen Reis- en annuleringsvoorwaarden van Rood Reizen Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 34337648 Voor alle reizen die door onze organisatie worden uitgevoerd zijn onderstaande reisvoorwaarden

Nadere informatie

REISVOORWAARDEN SkieninAmerika

REISVOORWAARDEN SkieninAmerika REISVOORWAARDEN SkieninAmerika ARTIKEL 1 - INLEIDENDE BEPALING In deze Reisvoorwaarden wordt verstaan onder: a. SkieninAmerika: SkieninAmerika is een handelsnaam van reisorganisatie Time Out Tours BV.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Natuurlijkbulgarije.nl Artikel 1: Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle uitingen van

Algemene Voorwaarden Natuurlijkbulgarije.nl Artikel 1: Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle uitingen van Algemene Voorwaarden Natuurlijkbulgarije.nl Artikel 1: Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle uitingen van Natuurlijkbulgarije.nl en alle overeenkomsten tussen natuurlijkbulgarije.nl

Nadere informatie

Reisvoorwaarden Matoke Tours 2014/2015

Reisvoorwaarden Matoke Tours 2014/2015 Reisvoorwaarden Matoke Tours 2014/2015 Deze reisvoorwaarden zijn opgesteld door reisorganisatie Matoke Tours en geldend voor alle boekingen bij Matoke Tours BV (Oeganda/Rwanda/Madagascar) of Matoke Tours

Nadere informatie

Algemene Reis en Boekingsvoorwaarden Footprint Travel

Algemene Reis en Boekingsvoorwaarden Footprint Travel Algemene Reis en Boekingsvoorwaarden Footprint Travel De Algemene Reis en Boekingsvoorwaarden van Footprint Travel zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Utrecht, onder nummer: 50214942 Artikel

Nadere informatie

INFORMATIE. Inclusief/exclusief Wij geven, voordat u definitief boekt, duidelijk aan wat wel en wat niet is inbegrepen.

INFORMATIE. Inclusief/exclusief Wij geven, voordat u definitief boekt, duidelijk aan wat wel en wat niet is inbegrepen. INFORMATIE Vliegtickets worden door Majestueus Marokko niet verkocht. Voor reizen op maat dienen de tickets zelf geboekt en betaald te worden. IndienMajestueus Marokko bemiddelt in de aankoop van tickets

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Datum opmaak: 11 februari 2014 Laatste wijziging: 20 mei 2017

ALGEMENE VOORWAARDEN. Datum opmaak: 11 februari 2014 Laatste wijziging: 20 mei 2017 ALGEMENE VOORWAARDEN Datum opmaak: 11 februari 2014 Laatste wijziging: 20 mei 2017 Artikel 1 Totstandkoming overeenkomst 1.1 De aanmelding voor een reis geschiedt met de ontvangst door Music Trails van

Nadere informatie

2-1. Bij FLD & HCKY Travel Agency betaalt u 30,00 reserveringskosten per boeking.

2-1. Bij FLD & HCKY Travel Agency betaalt u 30,00 reserveringskosten per boeking. Algemene voorwaarden Algemeen FLD & HCKY Travel Agency (onderdeel van H.O. BV) is reisagent en bemiddelt in de totstandkoming van een reis tussen u en de reisuitvoerder. Deze algemene verkoopvoorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Puur Azië

Algemene voorwaarden Puur Azië Algemene voorwaarden Puur Azië Artikel 1. Inleidende bepalingen In deze reisvoorwaarden wordt verstaan onder: 1. Puur Azië: de reisorganisator. 2. Reisovereenkomst: de overeenkomst waarbij Puur Azië zich

Nadere informatie

Reisvoorwaarden InspiRadiance

Reisvoorwaarden InspiRadiance Reisvoorwaarden InspiRadiance Reisvoorwaarden volgens de nieuwe wet Reisrecht. De nieuwe wet geldt voor reisovereenkomsten gesloten na 1 juli 2018. InspiRadiance is lid van de Vereniging van Kleinschalige

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Live Mindfully Roots of Mindfulness Reis & Retraite in India.

Algemene Voorwaarden Live Mindfully Roots of Mindfulness Reis & Retraite in India. Algemene Voorwaarden Live Mindfully Roots of Mindfulness Reis & Retraite in India. Definities In deze algemene voorwaarden worden onder andere onderstaande termen met de daarnaast genoemde betekenis gebruikt:

Nadere informatie

3-Reissom; De gepubliceerde reissom geldt per vakantieobject per week, tenzij anders aangegeven.

3-Reissom; De gepubliceerde reissom geldt per vakantieobject per week, tenzij anders aangegeven. Algemene voorwaarden Artikel 1: INLEIDENDE BEPALING Artikel 1, lid 1 In deze Reisvoorwaarden wordt verstaan onder: 1-Villa Verhuur Texel, treedt bij elke dienstverlening nooit in eigen naam op, doch steeds

Nadere informatie

Algemene Reisvoorwaarden

Algemene Reisvoorwaarden TERMINOLOGIE Artikel 1 - Termen Organisator: De handelaar die de Reis samenstelt en deze al dan niet via een doorverkoper aanbiedt. Eveneens wordt als Organisator beschouwd de handelaar die de Reis aanbiedt

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de navolgende definities gehanteerd:

In deze algemene voorwaarden worden de navolgende definities gehanteerd: 1 ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de navolgende definities gehanteerd: 1. CHARLIE S TRAVELS:, statutair gevestigd te Amsterdam, en kantoorhoudende aan de

Nadere informatie

Reisvoorwaarden AIE C O N C E P T

Reisvoorwaarden AIE C O N C E P T Reisvoorwaarden AIE Op de reizen van de Asociación Iberoamericana (in het vervolg kortweg AIE genoemd) zijn onderstaande boekings- en reisvoorwaarden van toepassing. Deze hebben betrekking op het boekingsproces,

Nadere informatie

REISVOORWAARDEN GOOD SAFARI BV 2018

REISVOORWAARDEN GOOD SAFARI BV 2018 REISVOORWAARDEN GOOD SAFARI BV 2018 1. Reisovereenkomst 1.1 De reisovereenkomst komt tot stand op het moment dat de reiziger het aanbod van Good Safari BV accepteert. De dag van ontvangst van het door

Nadere informatie

ALGEM. Golfreizen. Golfreizen.n. calamiteiten Voor vragen. 1. Boeking. reis en afstemming aangebode. en gaat u. Persoonlijke.

ALGEM. Golfreizen. Golfreizen.n. calamiteiten Voor vragen. 1. Boeking. reis en afstemming aangebode. en gaat u. Persoonlijke. Specialist ALGEM MENE REISVOORWAARDEN Boeking Betaling Reissom Reisovereenkomst Reisduur- & wijzigingen Annuleringsvoorwaarden Reisbescheiden Verzekeringen Vaccinaties Aansprakelijkheid Verplichtingen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Twentereizen. Deze Algemene reisvoorwaarden zijn van toepassing op alle reizen georganiseerd door Twentereizen.

Algemene voorwaarden Twentereizen. Deze Algemene reisvoorwaarden zijn van toepassing op alle reizen georganiseerd door Twentereizen. Algemene voorwaarden - Twentereizen.nl Inschrijving KvK Enschede : 08225563 Algemene voorwaarden Twentereizen Deze Algemene reisvoorwaarden zijn van toepassing op alle reizen georganiseerd door Twentereizen.

Nadere informatie

Degene die, in de uitoefening van zijn bedrijf, op eigen naam aan het publiek of aan een groep personen van te voren georganiseerde reizen aanbiedt.

Degene die, in de uitoefening van zijn bedrijf, op eigen naam aan het publiek of aan een groep personen van te voren georganiseerde reizen aanbiedt. Algemene voorwaarden World of Bavaria Travel World of Bavaria Travel is lid van de R+V Allgemeine Versicherung AG en hanteert de volgende boekingsvoorwaarden. Boekingsvoorwaarden Artikel 1 Artikel 2 Artikel

Nadere informatie

REISVOORWAARDEN. WintersportCanadaAmerika.nl

REISVOORWAARDEN. WintersportCanadaAmerika.nl info@ ARTIKEL 1 - INLEIDENDE BEPALING REISVOORWAARDEN In deze Reisvoorwaarden wordt verstaan onder: a Handelsnamen: SkieninCanada, SkieninAmerika en WintersportCanadaAmerika zijn handelsnamen van reisorganisatie

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van: M.L. Baerveldt h.o.d.n. Travel Women Maliestraat 12 3581 SL Utrecht

Algemene voorwaarden van: M.L. Baerveldt h.o.d.n. Travel Women Maliestraat 12 3581 SL Utrecht Algemene voorwaarden van: M.L. Baerveldt h.o.d.n. Travel Women Maliestraat 12 3581 SL Utrecht Inschrijfnummer K.v.K. voor Midden Nederland: 30221083 0000 Artikel 1: Toepasselijkheid 1. Deze voorwaarden

Nadere informatie

GCTS - Garantieregeling Consumenten

GCTS - Garantieregeling Consumenten GCTS - Garantieregeling Consumenten Artikel 1 De stichting Garantiefonds Consumenten voor de Toeristische Sector, h.o.d.n. GCTS, heeft zich jegens haar deelnemers verplicht tot het tegemoetkomen althans

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Pausanias Schoolreizen

Algemene Voorwaarden Pausanias Schoolreizen Algemene Voorwaarden Pausanias Schoolreizen ARTIKEL 1: INLEIDENDE BEPALING Artikel 1, lid 1 In deze Reisvoorwaarden wordt verstaan onder: Reisorganisator: degene die, in de uitoefening van zijn bedrijf,

Nadere informatie

Hier volgen enkele situaties die zich zouden kunnen voordoen.

Hier volgen enkele situaties die zich zouden kunnen voordoen. De reiziger heeft rechten en plichten. De nationale wetgever en de Europese wetgever hebben bepalingen ter bescherming van de consument ingesteld, of u nu een beroep heeft gedaan op de diensten van een

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Yaxa Reizen

Algemene voorwaarden Yaxa Reizen Artikel 1. Inleidende bepalingen In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Yaxa Reizen; de reisorganisator. 2. Reisovereenkomst; de overeenkomst waarbij Yaxa Reizen zich jegens zijn wederpartij verbindt

Nadere informatie

1: Bij het totstandkomen van de overeenkomst dient een aanbetaling van 50% van de totale overeengekomen reissom te worden voldaan.

1: Bij het totstandkomen van de overeenkomst dient een aanbetaling van 50% van de totale overeengekomen reissom te worden voldaan. Huurvoorwaarden Artikel 1: Algemene huurvoorwaarden Vakantiewoningen in Curacao De overeenkomst komt tot stand door aanvaarding door de huurder van het aanbod van Vakantiewoningen in Curacao. Na totstandkoming

Nadere informatie

Reisvoorwaarden. Reisvoorwaarden ArizonaPlus

Reisvoorwaarden. Reisvoorwaarden ArizonaPlus Reisvoorwaarden Reisvoorwaarden ArizonaPlus Artikel 1: Inleidende bepaling: In deze reisvoorwaarden gelden de volgende begrippen: a. Reisorganisator: ArizonaPlus b. Reisovereenkomst: de overeenkomst waarin

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN GROEPSREIZEN

ALGEMENE VOORWAARDEN GROEPSREIZEN ALGEMENE VOORWAARDEN GROEPSREIZEN Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en overeenkomsten met betrekking tot groepsreizen tussen Great Visits to Britain, hierna: GVtB, en de opdrachtgever,

Nadere informatie

Reisvoorwaarden V-incentive Reizen, alleen van toepassing op reizen georganiseerd voor Livius.

Reisvoorwaarden V-incentive Reizen, alleen van toepassing op reizen georganiseerd voor Livius. Reisvoorwaarden V-incentive Reizen, alleen van toepassing op reizen georganiseerd voor Livius. Artikel 1 - Totstandkoming reisovereenkomst 1.1 Het programma van de reis is samengesteld door V.O.F. Livius

Nadere informatie

Boekingsformulier Sunita Reizen

Boekingsformulier Sunita Reizen Boekingsformulier Sunita Reizen Persoonsgegevens reiziger 1 reiziger 2 Achternaam (zoals in paspoort). m/v.... m/v Voornamen (zoals in paspoort).... Roepnaam / Geboortedatum /. / Adres... Postcode / woonplaats

Nadere informatie

KITEACTIVE REISVOORWAARDEN BEDRIJFS INFORMATIE ANNULEREN

KITEACTIVE REISVOORWAARDEN BEDRIJFS INFORMATIE ANNULEREN KITEACTIVE REISVOORWAARDEN Indien je een boeking bij KiteActive maakt, betekent dit dat je akkoord gaat met de voorwaarden van KiteActive. Het is daarom belangrijk dat je deze voorwaarden goed leest alvorens

Nadere informatie

BOEKINGSVOORWAARDEN Agri Experience 2015

BOEKINGSVOORWAARDEN Agri Experience 2015 BOEKINGSVOORWAARDEN Agri Experience 2015 INHOUD Artikel 1 Inleidende bepalingen Artikel 2 De opdracht in het algemeen Artikel 3 De reserveringsopdracht Artikel 4 Betalingen Artikel 5 Aansprakelijkheid

Nadere informatie

REISVOORWAARDEN HISTORIZON REIZEN

REISVOORWAARDEN HISTORIZON REIZEN REISVOORWAARDEN HISTORIZON REIZEN ARTIKEL 1 INLEIDENDE BEPALING. Artikel 1, lid 1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten en overeenkomsten aangeboden door Historizon vof. De voorwaarden

Nadere informatie

Reisvoorwaarden Explore Tanzania

Reisvoorwaarden Explore Tanzania Reisvoorwaarden Explore Tanzania ARTIKEL 1 - INLEIDENDE BEPALING 1. In deze reisvoorwaarden wordt verstaan onder: 1. reisovereenkomst; de overeenkomst waarbij Explore Tanzania zich jegens zijn wederpartij

Nadere informatie

Reisvoorwaarden van: M.L. Baerveldt h.o.d.n. Travel Women Maliestraat 12 3581 SL Utrecht. Inschrijfnummer K.v.K. voor Midden Nederland: 30221083 0000

Reisvoorwaarden van: M.L. Baerveldt h.o.d.n. Travel Women Maliestraat 12 3581 SL Utrecht. Inschrijfnummer K.v.K. voor Midden Nederland: 30221083 0000 Reisvoorwaarden van: M.L. Baerveldt h.o.d.n. Travel Women Maliestraat 12 3581 SL Utrecht Inschrijfnummer K.v.K. voor Midden Nederland: 30221083 0000 Artikel 1: Toepasselijkheid 1. Deze voorwaarden zijn

Nadere informatie

A L G E M E N E V O O R W A A R D E N 2014-2015. Inleidende bepaling:

A L G E M E N E V O O R W A A R D E N 2014-2015. Inleidende bepaling: A L G E M E N E V O O R W A A R D E N 2014-2015 Inleidende bepaling: In deze reisvoorwaarden wordt onder reiziger verstaan: de wederpartij van reisorganisator Ihlosi Travel; diegene te wiens behoeve de

Nadere informatie

Reisvoorwaarden. geldig vanaf 1 juli * reisvoorwaarden juli 2018 * * 1

Reisvoorwaarden. geldig vanaf 1 juli * reisvoorwaarden juli 2018 * *   1 Reisvoorwaarden geldig vanaf 1 juli 2018 1 REISVOORWAARDEN MEANDER REIZEN JULI 2018 Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Toepasselijkheid voorwaarden DE BOEKING Artikel 3 - Totstandkoming Overeenkomst INFORMATIE

Nadere informatie

REISVOORWAARDEN GARANTIE GEREGELD STO-REISGARANTIE

REISVOORWAARDEN GARANTIE GEREGELD STO-REISGARANTIE REISVOORWAARDEN Exploring Africa Travels en reiziger kunnen bedingen overeenkomen die aanvullend zijn op deze voorwaarden. Deze bedingen moeten schriftelijk of elektronisch worden vastgelegd en zijn bedoeld

Nadere informatie

ALGEMENE REISVOORWAARDEN Unique Travelling

ALGEMENE REISVOORWAARDEN Unique Travelling ALGEMENE REISVOORWAARDEN Unique Travelling Artikel 1: Toepassingsgebied Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle reisovereenkomsten die gesloten zijn met Unique Travelling. Waar in de voorwaarden gesproken

Nadere informatie

Algemene Reis Voorwaarden Unico Travel

Algemene Reis Voorwaarden Unico Travel Algemene Reis Voorwaarden Unico Travel Algemene voorwaarden Unico Travel Artikel 1. Inleidende bepalingen 1. Unico Travel ; de reisorganisator. 2. Reisovereenkomst; de overeenkomst waarbij Unico Travel

Nadere informatie

Voorletters. 1e officiële voornaam (volgens paspoort) Tussenvoegsel (volgens paspoort) Achternaam (volgens paspoort) Geboortedatum (dd-mm-jjjj)

Voorletters. 1e officiële voornaam (volgens paspoort) Tussenvoegsel (volgens paspoort) Achternaam (volgens paspoort) Geboortedatum (dd-mm-jjjj) Boekingsformulier 12 daagse reis Iran Met de ondertekening van dit formulier ga ik akkoord met de Algemene Voorwaarden van (zie bijlage). Vertrek vanaf Amsterdam naar Teheran: 24 April 2016 Vertrek vanaf

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN OP DE VERHUUR VAN ACCOMMODATIES

ALGEMENE VOORWAARDEN OP DE VERHUUR VAN ACCOMMODATIES ALGEMENE VOORWAARDEN OP DE VERHUUR VAN ACCOMMODATIES ARTIKEL 1 INLEIDENDE BEPALING. Artikel 1, lid 1 In deze Algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. LPB; LPB Vakantiehuizen BV (handelend onder de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Live Mindfully Roots of Mindfulness Mountains & meditation Reis & Retraite in India.

Algemene Voorwaarden Live Mindfully Roots of Mindfulness Mountains & meditation Reis & Retraite in India. Algemene Voorwaarden Live Mindfully Roots of Mindfulness Mountains & meditation Reis & Retraite in India. Definities In deze algemene voorwaarden worden onder andere onderstaande termen met de daarnaast

Nadere informatie

HAPY PEOPLE SPECIAL PLACES. Reisvoorwaarden. Artikel 1. Toepasbaarheid Algemene Voorwaarden. Artikel 2. Totstandkoming Huurovereenkomst

HAPY PEOPLE SPECIAL PLACES. Reisvoorwaarden. Artikel 1. Toepasbaarheid Algemene Voorwaarden. Artikel 2. Totstandkoming Huurovereenkomst Reisvoorwaarden Artikel 1. Toepasbaarheid Algemene Voorwaarden. Artikel 2. Totstandkoming Huurovereenkomst. Artikel 3. Kennelijke fouten. Artikel 4. Herroeping aanbod. Artikel 5. Informatieplicht reiziger.

Nadere informatie

ALGEMENE REISVOORWAARDEN VAN ATUU TRAVEL

ALGEMENE REISVOORWAARDEN VAN ATUU TRAVEL ALGEMENE REISVOORWAARDEN VAN ATUU TRAVEL De Algemene Reisvoorwaarden van Atuu Travel zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Breda. Artikel 1 : Totstandkoming reisovereenkomst Artikel 2 : Betaling

Nadere informatie

Algemene Reisvoorwaarden VVV Terschelling. Artikel 1. Artikel 2

Algemene Reisvoorwaarden VVV Terschelling. Artikel 1. Artikel 2 Algemene Reisvoorwaarden VVV Terschelling Artikel 1 INLEIDENDE BEPALING Artikel 1, lid 1 In deze Reisvoorwaarden wordt verstaan onder: a. Logiesverstrekker; de eigenaar of beheerder van een bedrijf die,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Image Travel. Gedeponeerd op 24 november 2016 bij de kamer van Koophandel

Algemene voorwaarden Image Travel. Gedeponeerd op 24 november 2016 bij de kamer van Koophandel Algemene voorwaarden Image Travel Gedeponeerd op 24 november 2016 bij de kamer van Koophandel Artikel 1: Toepasselijkheid 1. Op alle verbintenissen, hetzij uit overeenkomst, hetzij uit de wet, tussen Image

Nadere informatie