De sportdag eindigt om uur en de kinderen kunnen worden opgehaald bij Voorwaarts.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De sportdag eindigt om 12.15 uur en de kinderen kunnen worden opgehaald bij Voorwaarts."

Transcriptie

1 Wingerdbericht Nummer 18: Jaargang Agenda 17 juni Sportdag 26 juni Rapport mee 29 juni Gespreksavond (facultatief) 30 juni Schoonmaakavond 1 juli Meester- / juffendag 7 juli Musical groep 8 9 juli Doordraaiuur volgende groep, uur Ouderportaal De module rapport in het ouderportaal is tijdelijk niet beschikbaar. We zijn bezig met de opmaak van de rapporten. Na uitgifte van het rapport wordt deze weer geactiveerd. Het lukt een aantal ouders van de instroomgroep (juf Anna) niet om in te loggen in het systeem. Dit ligt aan het programma van Parnassys. Ik ga bellen met de helpdesk. Meester Arjan Sportdag Geachte ouders/verzorgers, Op 17 juni aanstaande vindt onze jaarlijkse sportdag plaats. Dit jaar zal de sportdag plaats vinden op het terrein S.V. Voorwaarts aan de Kerklaan te Twello. Alle kinderen worden s ochtends tussen en uur verwacht bij Voorwaarts. De kinderen moeten zich melden bij de kantine en de leerkracht van het groepje waarbij ze deze ochtend zijn ingedeeld. Dus niet op school!

2 De kinderen worden voorzien van eten en drinken. We verwachten die dag alle kinderen in hun sport- outfit. De sportdag eindigt om uur en de kinderen kunnen worden opgehaald bij Voorwaarts. Uiteraard bent u van harte welkom om tijdens de sportdag te komen kijken! We hopen er met zijn allen een sportieve en gezellige dag van te maken. Met vriendelijke groet, De sportdagcommissie Schoolfruit Helaas is het project afgelopen. Onze leerlingen zijn in aanraking gekomen met bekende én onbekende groentes en fruit. We zullen in de groepen met de leerlingen gaan bespreken of dit effect heeft gehad. CJG (centrum voor Jeugd en Gezin) Bewaar je geduld als je kind brult Je geduld bewaren als je kind een woedeaanval of driftbui heeft is topsport. Helemaal wanneer zo n uitbarsting van emoties zich op zo n feestje of middenin de supermarkt afspeelt. Voor je er erg in hebt, ben je zelf ook kwaad. Dan wordt het helemaal spannend. Bovendien werkt het averechts. Sommige woedeaanvallen zijn te voorkomen, in ieder geval die van jezelf. - Haal diep adem en wat er ook gebeurt ga zelf niet schreeuwen - Erken de gevoelens van je kind: Ik zie dat je heel erg boos bent - Help je kind eerst even uit te razen zonder brokken te maken - Neem, als de storm is gaan liggen, de tijd om te praten over wat er gebeurd is - Wees mild wanneer de kinderen moe zijn, dan worden ze nu eenmaal sneller boos

3 Vacature medezeggenschapsraad Geachte ouder(s)/ verzorger(s) van De Wingerd, In verband met het vertrek van onze voorzitter binnen de MR zijn wij op zoek naar een nieuw ouderlid. De MR bestaat uit een 6-tal personen waarvan 3 leerkrachten en 3 ouders. De huidige overgebleven ouders zijn ouders uit de bovenbouw. Graag zouden wij ons team willen versterken met een ouder uit de groepen 0 t/m 4. In aanvulling op deelname van de 6 MR Vergaderingen per jaar is het voor ons belangrijk dat deze persoon ook de rol als voorzitter op zich wil nemen. Mocht u interesse hebben of meer willen weten kan u contact opnemen met onze huidige voorzitter Alex Kalden (alexkalden@gmail.com). Alex Kalden Groepsindeling Het einde van het cursusjaar nadert. Veel kinderen, maar ook ouders zijn erg nieuwsgierig naar de groepsbezetting voor volgend jaar. Bij welke juf of meester komt mijn kind(eren) in de groep? Volgend jaar staan de volgende leerkrachten voor de groepen: Groep 1: juf Ellen op donderdag, juf Eline op de andere dagen Groep 2: maandag t/m vrijdagmorgen meester Daniël Groep 3: maandag en dinsdag juf Natasja, woensdag t/m vrijdagmorgen juf Alka (juf Natasja werkt 1 keer per maand op woensdag) Groep 4: maandag juf Alinde, dinsdag t/m vrijdagmorgen juf Hannie Groep 5: maandag t/m donderdag meester Peter, juf Ellen op vrijdag Groep 6: maandag en dinsdag juf Rietje, woensdag t/m vrijdag juf Thera Groep 7: maandag t/m woensdag juf Mirande, donderdag en vrijdag juf Melissa Groep 8: maandag t/m donderdag juf Talita, vrijdagmorgen meester Arjan en vrijdagmiddag juf Hannie Juf Alinde is intern begeleidster op de dinsdag en donderdag. Juf Marry is remedial teacher en meerbegaafdenspecialist (Magneet) op donderdag. Juf Anna en juf Ingrid blijven onze onderwijsassistenten.

4 Ik ga ervan uit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen hebben, loop gerust bij me binnen. Arjan Wierenga Klaaroveren (herinnering) Helaas heeft niemand zich opgegeven voor het klaaroveren. Als dit zo blijft dan kan uw kind(eren) volgend jaar niet onder begeleiding van de klaarovers oversteken. Het team heeft gaandeweg de jaren meer beurten voor haar rekening genomen. We willen graag weer toe naar een situatie die de verantwoordelijk neerlegt, daar waar het hoort. Bij de ouders. Zoals u weet is de H.W. Iordensweg erg druk. We vinden het de verantwoordelijkheid van de ouders om hun kind(eren) veilig over te laten steken. U kunt u hiervoor opgeven via de klaar-overcoördinator van de school: Kalja Cortenraad. (arnold.kalja@gmail.com) of bij meester Arjan (wingerd@pcbovoorst) UPDATE 12 juni We zijn druk bezig met flyeracties om ouders te werven. Het is nog niet duidelijk welk rendement dit heeft. Er zijn een aantal opties nog niet benoemd. Zo is het mogelijk om jonge kinderen (ook als ze nog geen 4 jaar zijn) in de groep te brengen bij de leerkracht op die momenten dat u aan het klaaroveren bent. Er zou ook een poule gemaakt kunnen worden waarin u bijv. 1 keer per 2 weken aan de beurt komt. To be continued. Voetbalinstuif Woensdag 17 juni organiseert SV Twello op sportpark Zuiderlaan een grandioze voetbalinstuif. Jongens en meisjes van 4 t/m 7 jaar kunnen dan van tot uur samen met leeftijdsgenootjes op een plezierige wijze met de voetbalsport en SV Twello kennismaken. Ook de ouders kunnen dan zien wat voetballen bij SV Twello inhoudt. Iedereen is welkom Vanaf uur is iedereen welkom. Kom gewoon binnenlopen, een afspraak vooraf is niet nodig. Neem dus ook gerust ook je vriendjes en vriendinnetjes mee. Een aantal trainers van SV Twello staat klaar om de kinderen bij de diverse voetbalvormen te begeleiden. De basisbeginselen van het spel komen dan uiteraard aan bod en ter afsluiting wordt zoals bij elke training een partijtje gespeeld. De voetbalinstuif wordt gehouden op het hoofdveld op Sportpark Zuiderlaan.

5 Na afloop Na afloop staat voor de kinderen wat lekkers klaar en voor de ouders/verzorgers is er uiteraard een gratis kop koffie of thee. Er is een infostand aanwezig waar iedereen terecht kan voor extra informatie en vragen. Kinderen kunnen vervolgens tot aan de zomervakantie gratis meetrainen. Kinderen die besluiten lid te worden van SV Twello ontvangen daarnaast ook nog eens een echte leren voetbal zodat er ook thuis geoefend kan worden. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Yordi Grutters, coördinator van de F- en minipupillen: Yordi Grutters Overblijven Helaas stopt Amanda Winkelman met haar werkzaamheden voor de tussenschoolse opvang. Amanda doet de financiële administratie. We zijn op zoek naar een iemand die dit pakket op zich zou willen nemen. Het is prettig wanneer je een boekhoudkundige achtergrond hebt. Je bent voor deze functie ongeveer 2 uur in de week kwijt. Je wordt ingewerkt en de eerste keer van de incasso kan nog met Amanda worden gedaan. Voor deze functie is een vrijwilligersvergoeding beschikbaar. Mocht u ook willen overblijven dan kunt u contact opnemen met juf Anna of Arjan Wierenga. U krijgt een passende vergoeding ( 10,- per keer) en een goede begeleiding. Meester- en juffenfeest De datum van dit feest is veranderd en wel naar woensdag 1 juli. Op deze manier kan ook groep 8 erbij zijn. Het centrale thema van deze dag is: gekke haren dag! We starten om 8.30 uur met een centrale opening. De meesters en juffen komen op met het lied lang zullen ze leven. Hierna gaan ze een act doen. Vervolgens is er de wedstrijd: wie heeft de gekste haren. Op de catwalk laten zij hun coupe zien. Uiteindelijk maken de leerlingen uit wie de gekste haren heeft. We nodigen alle leerlingen van harte uit om ook mee te doen aan de leerlingenwedstrijd van de gekste haren. Dit vindt om uur plaats op het grote schoolplein. Ook u bent van harte uitgenodigd om dit spektakel mee te maken. De rest van het programma vindt in de groepen zelf plaats.

6 Missie en visie Het schoolplan is bijna klaar. In dit plan is onze visie herijkt en verrijkt. Hieronder kunt u dit lezen. Op de vergaderingen van de MR is dit regelmatig onderwerp van gesprek geweest. Missie Op basisschool De Wingerd werkt het enthousiaste en gemotiveerde team met veel inzet om het beste uit mensen te halen. Zo willen we het beste uit onze leerlingen halen door samen te werken met andere teamleden, met ouders én met de leerlingen zelf. Ook willen we hierbij gebruik maken van de deelnemers van het zorgteam: de onderwijscoach, maatschappelijk werkster en de schoolverpleegkundige. We willen onze leerlingen cognitief, sociaal én emotioneel ontwikkelen. samen het beste uit jezelf halen We willen dat onze leerlingen blij zijn met zichzelf en hun plek in de groep. We bereiden de leerlingen voor op hun plek in de maatschappij. Doordat we het beste halen uit de leerlingen hebben ze grote(re) kans op succes in de maatschappij. We gaan ervan uit dat ze later terugkijken op een gelukkige én leerzame tijd op onze school. Onze teamdrijfveren om dit te bereiken zijn: enthousiasme, vertrouwen, samenwerking, relatie én inspiratie. Visie Vanuit onze christelijke levensvisie willen wij de kinderen normen en waarden, zoals respect voor zichzelf, anderen en hun leefomgeving bijbrengen. Dat doen wij o.a. door verhalen, waaronder die uit de bijbel, te vertellen en te bespreken. We zien de verhalen uit de bijbel als een grote inspiratiebron. Op cbs de Wingerd bieden we een veilige omgeving. In een sfeer van vertrouwen werken en leren we iedere dag met onze leerlingen om het beste uit hen én onszelf te halen. Om die veiligheid te bieden hebben we o.a. schoolregels, groepsregels, een antipestprotocol en de lessen uit onze methode Leefstijl. Om vertrouwen te krijgen, geven we vertrouwen. Dit uit zich in het modelgedrag van alle teamleden. We laten zien en horen dat we te vertrouwen zijn. We willen onze leerlingen hun talenten laten ontdekken en ontwikkelen. Leerlingen kunnen kennismaken met verschillende interessegebieden. Zij kunnen kiezen uit een zeer divers aanbod van workshops. Op deze manier kunnen we de ontplooiingskansen van onze leerlingen vergroten. We gaan uit van de onderwijsbehoefte van onze leerlingen. We richten ons op het persoonlijk leren van de leerlingen. Dit gaat uit van kwalitatief hoogstaand onderwijs dat rekening houdt met verschillende manieren waarop leerlingen het best presteren. Op de individuele behoefte, interesse en aanleg. ICT speelt hier een belangrijke rol in. Op onze school gaan we uit van de intrinsieke motivatie van leerlingen en teamleden. Gezamenlijk stellen we groepsdoelen vast. In de toekomst willen we gaan werken met individuele leerdoelen van onze leerlingen. Uitdaging is hierbij een

7 sleutelwoord. Hier hoort ook het (digitaal) portfolio bij. Leerlingen verzamelen leerervaringen en vertellen hun verhaal hierbij. Op onze school werken we gericht aan het verder ontwikkelen van de instructievaardigheden van de teamleden. Leren met en van elkaar staat hierin centraal. We geven en ontvangen feedback op onze lessen. Onderling, maar ook van de reken- en taalcoördinator, de intern begeleidster en de directeur. We gaan uit van een leven lang leren. In de komende Jaren zullen we onze kennis over het brein vergroten. Ook op deze manier krijgen onze leerlingen beter en boeiend onderwijs. Je leert makkelijker door meerdere zintuigen aan te spreken. Door de trainingen richten we ons ook op de breinvriendelijkheid van de lokalen. We leren onze leerlingen de techniek van het mindmappen aan. In onze maatschappij is sprake van een toenemende internationalisering. Engels wordt steeds belangrijker. Daarom geven wij Engels in groep 1 t/m 8. Wanneer je dit op jonge leeftijd al spelenderwijs leert zal ze dit op latere leeftijd gemakkelijker afgaan. Op onze school is Engels belangrijk. De komende jaren willen we dit gaan uitbouwen. Onze leerlingen zijn geboren in de 21-ste eeuw. Onze maatschappij vraagt vaardigheden om goed te functioneren. Belangrijke vaardigheden zijn: kritisch denken, samenwerking, creativiteit, planmatig werken en het vermogen om problemen op te lossen. Het ontwikkelen van deze vaardigheden zal op onze school een plek moeten krijgen. Ouders zijn belangrijk in onze gemeenschap. De ouderbetrokkenheid willen we graag versterken. Een nog betere samenwerking heeft een positieve invloed op de prestaties én het welbevinden van onze leerlingen. Het versterkt de opvoedende kracht. Binnen de driehoek kind ouder - school staat het kind centraal, waarbij wederzijdse afhankelijkheid een grote rol speelt. Cultuureducatie draagt bij aan de ontwikkeling van de creativiteit van kinderen. Het prikkelt en stimuleert de nieuwsgierigheid van leerlingen en leert hen genieten en waarderen. De komende jaren geven wij invulling aan ons beleidsplan. In dit plan staat welk leerstofaanbod we gaan aanbieden aan de leerlingen in groep 1 t/m 8. In de komende jaren wil onze school een spil worden in de maatschappelijke omgeving. Contacten met maatschappelijk werk, kinderopvangcentra, kerk, buurtsportcoaches, bibliotheek en verzorgingstehuizen zullen worden aangehaald. Op deze manier kunnen we ook het (ontwikkelen) van het burgerschap van onze leerlingen goed neerzetten. De komende jaren willen we dagarrangementen gaan aanbieden op onze school. Richting 2020 gaan we ons onderwijs in techniek verbeteren. Onze maatschappij vraagt om mensen met een techniekopleiding. Wanneer we hier goed vorm aan geven op school zullen onze leerlingen zich voor het vak techniek gaan interesseren. Zij zullen (meer) hun vervolgopleiding afstemmen op de maatschappelijke vraag. Het team van de Wingerd zal er alles aan doen om alle leerlingen een leuke, leerzame én gelukkige tijd te geven!

Wingerdbericht. Agenda. Informatieavond. Nummer 3: 25-09-2015. Jaargang 2015-2016

Wingerdbericht. Agenda. Informatieavond. Nummer 3: 25-09-2015. Jaargang 2015-2016 Wingerdbericht Nummer 3: 25-09-2015 Jaargang 2015-2016 Agenda 26 september Klusploeg 7 oktober Start kinderboekenweek raar maar waar 9 oktober Studiedag team (KIVA), alle leerlingen vrij 14 oktober Inloopmiddag

Nadere informatie

Groep 1: maandag t/m donderdag juf Eline, vrijdagmorgen juf Iris.

Groep 1: maandag t/m donderdag juf Eline, vrijdagmorgen juf Iris. Wingerdbericht Nummer: 14 / 04-07-2014 Jaargang 2013-2014 Agenda: 8 juli Schoonmaakavond groep 1 t/m 8 10 juli Rapport mee 14 juli Facultatieve gespreksavond 15 juli Musical groep 8 1 september We beginnen

Nadere informatie

Agenda: Jarige kinderen : juli

Agenda: Jarige kinderen : juli Nummer: 11 Wingerdbericht Jaargang 2012-2013 Agenda: Maandag 8 juli Donderdag 11 juli Maandag 15 juli Dinsdag 16 juli Vrijdag 19 juli Maandag 2 september Rapport mee Schoonmaakavond Rommelmarkt groep 7

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Jaarvergadering en informatieavond. Nummer 2: 11-09-2015. Jaargang 2015-2016

Wingerdbericht. Agenda. Jaarvergadering en informatieavond. Nummer 2: 11-09-2015. Jaargang 2015-2016 Wingerdbericht Nummer 2: 11-09-2015 Jaargang 2015-2016 Agenda 11 september Gezinsactiviteit: vossenjacht 16 september Werkochtend groep 1 t/m 3, deze leerlingen vrij 24 september Jaarvergadering en informatieavond

Nadere informatie

Agenda: Voorleeswedstrijd: Leefstijl. Nummer: 3 / 05-11-2013. Jaargang 2013-2014

Agenda: Voorleeswedstrijd: Leefstijl. Nummer: 3 / 05-11-2013. Jaargang 2013-2014 Nummer: 3 / 05-11-2013 Jaargang 2013-2014 Agenda: Wingerdbericht 28 oktober t/m 1 november Project groene voetstappen 13 november Scholenmarkt AOC Twello voor groep 8 19 en 21 november Gespreksavonden

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Groep 8 op bezoek bij ZoZijn. Nummer 14: 03-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Groep 8 op bezoek bij ZoZijn. Nummer 14: 03-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 14: 03-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 3 april t/m 6 april Lang Paasweekend 7 april Studiedag team, alle leerlingen vrij 14 april Ouderavond: ludieke show over opvoeden! 15 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief Prins Clausschool. nr. 01 week 40 29 september 2014

Nieuwsbrief Prins Clausschool. nr. 01 week 40 29 september 2014 Nieuwsbrief Prins Clausschool nr. 01 week 40 29 september 2014 29 september intro-gesprekken (groep 3-8) 30 september intro-gesprekken (groep 3-8) 01 oktober feestelijke opening Kinderboekenweek Theatervoorstellen

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Donderdag 7 april 2016

Donderdag 7 april 2016 Donderdag 7 april 2016 Verkeersnieuws vanuit groep 7 Het theoretisch verkeersexamen is in de klas afgenomen. Op school zijn wij hier nog druk mee bezig geweest. De verkeersregels en borden werden flink

Nadere informatie

Donderdag 18 september 2014

Donderdag 18 september 2014 Donderdag 18 september 2014 Informatieavonden op de Vroonhoeve Beste ouders en verzorgers, de leden van de MR en de AC nodigen u bij deze van harte uit voor de informatieavonden van a.s. maandag (onderbouw)

Nadere informatie

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers,

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers, 20 november 2014 LET OP: Dinsdag 2 december Vergadering Medezeggenschapsraad Donderdag 4 december Sinterklaasfeest op school Dinsdag 9 december Vergadering Ouderraad Donderdag 18 december Kerstviering

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

O n d e r n e m e n d e n c r e a t i e f!

O n d e r n e m e n d e n c r e a t i e f! Jaargang 19 nr. 11 3 februari 2017 Agenda 6 februari Schoonmaakavond 6 februari MR vergadering 7 februari Groep 1-2 naar Cultuurbedrijf Noordoostpolder 8-9-10 februari Meester Assie afwezig 10 februari

Nadere informatie

Wingerdbericht. We hebben het luizenbeleid op De Wingerd aangepast. Dit houdt in dat we de luizentassen niet meer gaan gebruiken:

Wingerdbericht. We hebben het luizenbeleid op De Wingerd aangepast. Dit houdt in dat we de luizentassen niet meer gaan gebruiken: Wingerdbericht Nummer 9: 16-01-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 4 februari Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze leerlingen vrij 23 t/m 27 februari Voorjaarsvakantie 10 en 12 maart Gespreksavonden 3 april t/m

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste ouders en verzorgers,

VOORWOORD. Beste ouders en verzorgers, Wetenswaardigheid 11 26 februari 2015 Beste ouders en verzorgers, VOORWOORD Deze week heeft u allemaal het tweede rapportgesprek. We hopen dat het prettige gesprekken zijn en dat u helder en duidelijk

Nadere informatie

1 e rapport mee. Vanaf 14.30 uur start de voorjaarsvakantie Start 1 e schooldag na de vakantie

1 e rapport mee. Vanaf 14.30 uur start de voorjaarsvakantie Start 1 e schooldag na de vakantie NIEUWSBRIEF nummer 4, Januari-februari 2015 Kalender December Ma 2 & di 3 feb Activiteiten De kinderen uit groep 1 t/m 8 zijn vrij. De leerkrachten hebben twee studiedagen. De kinderen uit de Cobogroepen

Nadere informatie

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 NIEUWSBRIEF Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 In dit nummer: - De jarigen - Update nieuwbouw - Groepsindeling - Mededeling Erna - Bedankochtend hulpouders - Groep 1-2 - Juffendag groep

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Nog. vier. nachtjes. slapen

Over De Veenbrug. Nog. vier. nachtjes. slapen Over De Veenbrug Jaargang 16, nummer 8 30 november 2015 Nog vier nachtjes slapen Kind op maandag Week 49 30/11-04/12 Thema: Er komt een tijd We beginnen deze adventstijd met verhalen over Jesaja. Hij leeft

Nadere informatie

HET OVERBLIJFREGLEMENT:

HET OVERBLIJFREGLEMENT: HET OVERBLIJFREGLEMENT: De medezeggenschapsraad heeft haar instemming gegeven ( ouders instemmingsrecht en leerkrachten, adviesrecht) over dit overblijfreglement volgens artikel: 9c van de wet medezeggenschap

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl o.b.s. DE EGLANTIER Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 2622 HB Delft Tel: 015-2617650 Fax: 015-2578413 Nieuwsbrief 12 E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie

Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer 28 e jaargang nr. 35 Vrijdag 22 mei 2015

Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer 28 e jaargang nr. 35 Vrijdag 22 mei 2015 Algemene informatie Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer 28 e jaargang nr. 35 Vrijdag 22 mei 2015 Agenda 25 en 26 mei: Pinkstervakantie 2 juni: bezoek van de inspectie van het onderwijs 3 juni:

Nadere informatie

Intussen zien we veel blije gezichten en zijn de kinderen weer enthousiast aan de slag gegaan. Ook fijn dat de ouders in grote getale

Intussen zien we veel blije gezichten en zijn de kinderen weer enthousiast aan de slag gegaan. Ook fijn dat de ouders in grote getale Nieuwsbrief OBS De Sjtadssjool Augustus-September 2014 De kop is er af, het nieuwe schooljaar is van start gegaan. Altijd weer spannend, hoe is de nieuwe juf of meester, hoe zal het gaan in de nieuwe groep?

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 13 e nieuwsbrief, vrijdag 7 maart 2014 Beste ouders, In deze nieuwsbrief kunt u ons nieuwe voetbalelftal zien, leest

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

TUNNISKE. Telekids Green Kids op bezoek

TUNNISKE. Telekids Green Kids op bezoek TUNNISKE Telekids Green Kids op bezoek Beste ouders en verzorgers, Jaargang 12 nummer 41 18-02-2014 We hebben inmiddels al van veel ouders complimenten ontvangen over de nieuwe website www.antschot.nl.

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem.nl Sociaal emotionele vaardigheden De aankomende

Nadere informatie

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017 Schoolkrant OBS De Springplank Jaargang 3 Editie 6 Juni 2017 info Kalender: Maandag 3 juli Nieuwe kinderen uit groep 1 komen kennismaken. Dinsdag 4 juli 15.30 uur In het lokaal van groep 5-6 kunnen ouders

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen op onze school Wes Hulsman en Noé Wunnink worden in april 4 jaar en starten deze maand bij ons op school.

Nieuwe leerlingen op onze school Wes Hulsman en Noé Wunnink worden in april 4 jaar en starten deze maand bij ons op school. Nieuwsbrief April 2017 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in april en mei April Mei 5 april Schoolvoetbal 1 mei Maandopening 6 april Theoretisch verkeersexamen 3 mei Luizencontrole 7 april Grote Peuterdag

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

t Nieuwskwartier Post! Continurooster Schooltijden: Maandag, dinsdag en donderdag: Kijkochtend

t Nieuwskwartier Post! Continurooster Schooltijden: Maandag, dinsdag en donderdag: Kijkochtend Nummer 1 Augustus 2013 Jaargang 1 t Nieuwskwartier Post! Continurooster Schooltijden: Maandag, dinsdag en donderdag: 8.30 uur - 14.30 uur September 06 Kijkochtend 13 Verjaardagen juffen en meesters 16

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen. 13-06-2014 Agenda. Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone)

Nieuwe leerlingen. 13-06-2014 Agenda. Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone) 13-06-2014 Agenda Nieuwe leerlingen 16 t/m 19-06 Avondvierdaagse 17-06 MR-vergadering 18-06 weekviering groep 8B 20-06 talentenkijker in gr. 6, 6/7 en 7 Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone)

Nadere informatie

Informatieavond 14 september 2015. Welkom. Fijn dat u er bent. Welkom in de klas van uw zoon/dochter Kijk gerust in alle methode boeken en schriften

Informatieavond 14 september 2015. Welkom. Fijn dat u er bent. Welkom in de klas van uw zoon/dochter Kijk gerust in alle methode boeken en schriften Informatieavond 14 september 2015 Welkom 1 Fijn dat u er bent. Welkom in de klas van uw zoon/dochter Kijk gerust in alle methode boeken en schriften Programma Welkom Doel van de avond De klas PBS, OASE

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016 NR. 18 donderdag 14 januari 2016 Kind op maandag: Ik ben dichtbij Matteüs 4:18-22; 4:23-25; 5:1-12 Jezus loopt langs het water en roept de vissers om met hem mee te gaan. Jezus komt dichtbij de mensen,

Nadere informatie

Activiteitencommissie van de Ouder Vereniging Gratis licentie Office 365 ProPlus voor leerlingen (en hun ouders) in het basisonderwijs

Activiteitencommissie van de Ouder Vereniging Gratis licentie Office 365 ProPlus voor leerlingen (en hun ouders) in het basisonderwijs De school waar onze dromen werkelijkheid worden NIEUWSBRIEF Schooljaar 2014-2015 Donderdag 18 september Nummer 02 Vanuit de directie Informatieavonden In alle groepen is een informatieavond geweest en

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering Schooljaar 2015-2016 Nummer 2 / 27 augustus 2015 Openingsviering Morgen houden we op school de openingsviering. We willen hiermee in gezamenlijkheid het nieuwe begin van het schooljaar markeren. Leerkrachten

Nadere informatie

Schoenendoos. Agenda. Schoenendoos. 26 mei ste jaargang Nummer 34. Jarig? Gefeliciteerd! Dans rond de wereld

Schoenendoos. Agenda. Schoenendoos. 26 mei ste jaargang Nummer 34. Jarig? Gefeliciteerd! Dans rond de wereld Schoenendoos Wekelijks informatiebulletin van Openbare Basisschool Stap voor Stap Kruisakkers 3 6662 DV Elst t. 0481-37 36 27 e. directie@stapvoorstapelst.nl i. www.stapvoorstapelst.nl Agenda Redactie:

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal.

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal. MATTHIAS NIEUWS 1-4-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl Belangrijke data April 2018 17-04 Ochtend IEP- toets groep 8 18-04 Ochtend Iep- toets groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 23

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 23 Nieuwsbrief Donderdag 4 juni 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 23 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Uitgeblust? Elia is in de woestijn. Hij ziet geen toekomst

Nadere informatie

Jaargang 21 nummer 16 Vrijdag 22 mei 2015

Jaargang 21 nummer 16 Vrijdag 22 mei 2015 Jaargang 21 nummer 16 Vrijdag 22 mei 2015 Agenda 22 mei 5 juni 2015 maandag 25 mei dinsdag 26 mei dinsdag 26 mei maandag 1 t/m vrijdag 5 juni Bijbelrooster Week 22: 25 t/m 31 mei 2015 Van kwaad tot erger

Nadere informatie

Achtergrond informatie Toolkit Ouderbetrokkenheid vakantieschool

Achtergrond informatie Toolkit Ouderbetrokkenheid vakantieschool Achtergrond informatie Toolkit Ouderbetrokkenheid vakantieschool De vakantieschool is een bijzonder moment, waarbij de sfeer op school anders is dan anders. Er is extra aandacht voor de leerlingen en de

Nadere informatie

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer:

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer: De Vlecht 3 juli 2015 Wij heten Femke van harte welkom! Wij wensen haar een goede start en veel plezier op onze school. In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 1/2 3 Groep 7/8 4 Sport en Bewegen 5 Vanuit

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan schooljaar 2014-2015 nr. 21-3 juli 2015 KOMENDE ACTIVITEITEN datum Dinsdag 14 juli 2015 Woensdag 15

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF WIEK-2-DATE. Zakelijke ouderavond OR-MR Wiek2date nummer 4. Kinderen s middags vrij uur Podiumactiviteit groep 3/4

NIEUWSBRIEF WIEK-2-DATE. Zakelijke ouderavond OR-MR Wiek2date nummer 4. Kinderen s middags vrij uur Podiumactiviteit groep 3/4 Pagina 1 van 5 Jaargang 5 17 oktober 2013 NIEUWSBRIEF WIEK-2-DATE Jaarvergadering OR Zoals eerder reeds is aangegeven vindt op 30 oktober a.s. de OR jaarvergadering plaats. Het tweede deel van de avond

Nadere informatie

9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375

9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375 Nieuwsbrief 37 10-06-2016 Pr. Bernhardlaan 87 Website Mgr. Bekkersschool 9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375 17-6 Kinderen om 15.00 uur vrij ipv 15.15 uur ivm teamuitje 20-6 Ouderavond

Nadere informatie

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken.

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken. Kringgesprek Geachte ouders, Wilt u alstublieft meedoen aan het invullen van een enquête Ouderbetrokkenheid? Nummer 9 2012-2013 2013 Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Medewerker CJG bereikbaar op school

Nieuwsbrief. Medewerker CJG bereikbaar op school Januari 2016 Jaargang 6, nr. 3 Nieuwsbrief In dit nummer: Medewerker CJG 1 Veilige schoolomgeving 2 Cito toetsen 3 Vragen stellen 4 Interessante informatie: Vrijdag 5 februari viering Carnaval. Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Ouderbetrokkenheid: We gaan een ouderportaal inrichten zodat de communicatie ouders- school, school- ouders sneller en handiger verloopt.

Ouderbetrokkenheid: We gaan een ouderportaal inrichten zodat de communicatie ouders- school, school- ouders sneller en handiger verloopt. Nieuwsbrief 5 13-11-2015 Directienieuws We zijn alweer enige tijd bezig dit schooljaar en we willen u graag informeren over wat er dit schooljaar aan onderwijsontwikkelingen op de planning staat. Een uitgebreide

Nadere informatie

Email: directie.kompas@cogdrenthe.nl - twitter: kompasassen

Email: directie.kompas@cogdrenthe.nl - twitter: kompasassen Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 6 maart 2015. De nieuwsbrief staat ook op onze site www.kompasassen.nl. Mailadressen De ouders die hun mailadres

Nadere informatie

Uitgangspunten van de Koningin Julianaschool

Uitgangspunten van de Koningin Julianaschool Uitgangspunten van de Koningin Julianaschool Christelijke identiteit De Koningin Julianaschool is een open christelijke basisschool. Dat wil zeggen: iedereen is welkom. Daarbij is acceptatie van en respect

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 11 januari 2016

Nieuwsbrief 10 11 januari 2016 Nieuwsbrief 10 11 januari 2016 Inhoud: Engels Tweede ronde projecten & workshops Hoe speel je een spelletje? Nieuws uit groep ½ Welkom in de klas Agenda Advertenties: Mindful ouderschap Voetbal talent

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom

Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom Jaargang 16 Nummer 19 12 juni 2017 Nieuwlandstraat 241 2729 EB Zoetermeer Telefoon: (079)3431733 info@montessoridetrinoom.nl www.montessoridetrinoom.nl Agenda: 15

Nadere informatie

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht.

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht. Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 8 Maart 2014 Geachte ouders / verzorgers, Met de krokusvakantie voor de deur ontvangt u alvast de info voor de komende periode. We wensen u en

Nadere informatie

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen.

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen. 30 juni 2016 ONS - NIEUWS Agenda: 1-7: 2 e rapport 4 en 5 juli: musical gr 8 7 juli: laatste schooldag Bijlage: formatie 2016-2017 Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 september 2015

Nieuwsbrief. 18 september 2015 Nieuwsbrief 18 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Achter ons schoolplein ligt een maïsveld. Veel kinderen lopen na schooltijd of in het weekend

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Programma Tienerclub. Tienerclub Blok 1 & 5: Adventure 4 Kids Op avontuur met jezelf

Programma Tienerclub. Tienerclub Blok 1 & 5: Adventure 4 Kids Op avontuur met jezelf Programma Tienerclub. Tienerclub Blok 1 & 5: Adventure 4 Kids Op avontuur met jezelf Vijf woensdagmiddagen kunnen jongens en meiden tussen de 10 en 14 jaar op avontuur naar zichzelf. Het kind leert zichzelf

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

INFO KBS St. Jozef Een school om te ontdekken

INFO KBS St. Jozef Een school om te ontdekken INFO KBS St. Jozef Een school om te ontdekken Schooljaar 2012/2013 No 10 31 januari 2013 Reageren op de inhoud kunt u via het mailadres: directie@jozefrijen.nl Inhoudsopgave Niet vergeten... 1 Afscheid...

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

Wingerdbericht. Kom donderdag 18 mei naar de ouderavond How2Talk2Kids. Reserveer de datum alvast in je agenda!

Wingerdbericht. Kom donderdag 18 mei naar de ouderavond How2Talk2Kids. Reserveer de datum alvast in je agenda! Wingerdbericht Nummer 20: 12 mei 2017 Jaargang 2016-2017 Agenda 18 mei Open dag Ouderavond how2talk2kids 22 mei t/m 24 mei Schoolkamp groep 8 25 mei Hemelvaartsdag 26 mei Vrije dag 6 juni Studiedag team,

Nadere informatie

In en om de Regenboog

In en om de Regenboog In en om de Regenboog 4 september 2012 Week 16, 15 april 2014 Schoolnieuws Pasen Met Pasen zingen we : De Heer is waarlijk opgestaan. Maar hoeveel mensen kennen die betekenis van Pasen nog, waarin de voorpagina

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2017

Nieuwsbrief oktober 2017 Nieuwsbrief oktober 2017 Herinnering; staking 5 oktober Donderdag 5 oktober wordt er gestaakt. De school is dan gesloten! Parkeren In de laatste MRvergadering is het parkeren in en rondom de school besproken.

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers van Kiem onderwijs en opvang. Uden, juni 2015. Geachte ouders/verzorgers,

Aan de ouders/verzorgers van Kiem onderwijs en opvang. Uden, juni 2015. Geachte ouders/verzorgers, Aan de ouders/verzorgers van Kiem onderwijs en opvang Uden, juni 2015 Geachte ouders/verzorgers, In deze brief willen we u informeren over de voortgang van de tevredenheidsonderzoeken. De basisschool van

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2015 Start schooljaar 2015- Het nieuwe schooljaar start op maandag 31 augustus. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Het kernteam drinkt een bakje koffie

Nadere informatie

Woensdag 16 december 2015 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn

Woensdag 16 december 2015 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn NIEUWSBRIEF Woensdag 16 december 2015 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn PBS nieuws We besteden deze week aandacht aan goed gedrag bij vieringen, zoals de kerstviering.

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken...

NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken... NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken... Groeten u! Ze zijn gevlogen. De grote wereld in. Onze jongens en meiden van de groepen 8. Op naar Spijkenisse, Schiedam, Barendrecht, Rotterdam. Op naar het brugpieperschap.

Nadere informatie

Nieuwsbrief c.b.s. de Bron juli 2018

Nieuwsbrief c.b.s. de Bron juli 2018 Nieuwsbrief c.b.s. de Bron juli 2018 Formatie 2018-2019: In de extra nieuwsbrief van juni bent u op de hoogte gebracht van de verdeling van leerkrachten over de verschillende groepen voor het komende cursusjaar.

Nadere informatie

Belangrijke data: Maandag 4 februari Studiedag (alle kinderen vrij) Week 5 t/m 8 februari Gesprekken inzake Eindadvies groep 8

Belangrijke data: Maandag 4 februari Studiedag (alle kinderen vrij) Week 5 t/m 8 februari Gesprekken inzake Eindadvies groep 8 Belangrijke data: Maandag 4 februari Studiedag (alle kinderen vrij) 5 t/m 8 februari Gesprekken inzake Eindadvies groep 8 Vrijdag 15 februari Rapporten mee 18-22 februari Voorjaarsvakantie Alle kinderen

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017 PAULUSPRAAT 3 Januari 2017 Inhoudsopgave - Van de directie - Even voorstellen Nieuwe leerkrachten in groep 3 - Even voorstellen Nieuwe leerkracht in de taalklas - Even voorstellen Jeugdteam IJsselstein

Nadere informatie

Oudernieuws De Klaver oktober 2018

Oudernieuws De Klaver oktober 2018 Oudernieuws De Klaver oktober 2018 P.C. basisschool De Klaver Klaverstraat 44, 3083 VH Rotterdam Postbus 55058, 3008 BE Rotterdam, tel. 010-4818340 Katendrechtse Lagedijk 186, tel. 010-4864666 Roerdomplaan

Nadere informatie

053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl. nr 14 Nieuwsbrief 14 november 2014. Juf Willeke

053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl. nr 14 Nieuwsbrief 14 november 2014. Juf Willeke Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 14 Nieuwsbrief 14 november 2014 Juf Willeke Juf Willeke is de afgelopen week weer volledig aan het werk gegaan.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver!

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver! Jaargang 2017-2018 18 augustus 2017 nummer 1 Nieuwsbrief Weer van start Agenda Maandag 21 augustus 8.20 opening op schoolplein Dinsdag 29 augustus Informatieavond in groepen 19.00-19.45 gr 5-6/6-7/7-8

Nadere informatie

Even voorstellen Eugenie Steens. Even voorstellen: Greet Maaswinkel. Hofbode 2 - Voorstellen, Gymrooster, Schoolreisje

Even voorstellen Eugenie Steens. Even voorstellen: Greet Maaswinkel. Hofbode 2 - Voorstellen, Gymrooster, Schoolreisje Page 1 of 5 Hofbode 02-19 september 2012 Even voorstellen: Greet Maaswinkel Hallo, ik ben Greet Maaswinkel en 60 jaar. Ruim 40 jaar ben ik al werkzaam in het onderwijs. Als kleuterleidster, hoofdleidster

Nadere informatie

Nieuws vanuit de taalhoek

Nieuws vanuit de taalhoek Inleiding Wij hopen dat jullie allemaal een fijne vakantie hebben gehad. Wat was het fijn om alle kinderen weer op school terug te zien. Voor het ene kind is de start in een nieuwe groep een uitdaging

Nadere informatie

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Beste ouders, 30 oktober 2015. Een eerste week na de herfstvakantie, waarbij

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 1 Woensdag 26 augustus 2015 Agenda Vrijdag 28 augustus Woensdag 2 september Vrijdag 4 september Woensdag 16 september Vrijdag 18 september

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 3 jaargang 15 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 6 Directiepraatje Kennismakingskamp: Afgelopen week hebben alle

Nadere informatie