De Hyundai Santa Fe staat voor stijl

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Hyundai Santa Fe staat voor stijl"

Transcriptie

1 Santa Fe

2 De Hyundai Santa Fe staat voor stijl Stijl: er is geen betere omschrijving voor de Hyundai Santa Fe Stel dat u deze auto voor het eerst ziet, in een flits. Wat schiet u dan te binnen, zeker als u nog nooit van de Hyundai Santa Fe hebt gehoord? Dat is stijl, zo simpel is het. Geen enkel ander woord komt in de buurt.

3

4 Rijdynamiek en souplesse. Een strakke wegligging en ongelooflijk stil vanbinnen. Ook u zult de Hyundai Santa Fe waarderen om zijn prestaties. Als u al niet valt voor zijn stijl.

5

6

7 U krijgt meer oog voor stijl omdat dat past bij de HYUNDAI Santa Fe

8 De karaktervolle lijn, van voren naar achteren, versterkt het stijlvolle beeld. Achter onderscheidt hij zich door de vorm van de achterlichten. Aandacht voor detail tekent zich af in een uiterst verfijnde afwerking. De Hyundai Santa Fe etaleert een nieuwe kijk op design.

9

10 Rijplezier opnieuw gedefinieerd Kracht, veiligheid en comfort zijn niet langer voldoende. Tegenwoordig kijken automobilisten ook naar aspecten als zuinigheid en milieuverantwoorde prestaties. Om die reden hebben we kosten noch moeite gespaard voor het ontwikkelen van efficiënte en schone motoren. Rijplezier? Bij Hyundai bent u daarvan verzekerd! Nu en in de toekomst.

11 De oplossing: de 2.2 CRDi R-motor De 2.2 CRDi R-motor blinkt uit door toonaangevende techniek, zoals piëzo-brandstofinjectoren en dubbele bovenliggende nokkenassen, en staat garant voor veel kracht en een laag brandstofverbruik. Deze derde generatie dieselmotor met common-railinjectie heeft beduidend lagere emissies, waaronder een lagere CO 2 -uitstoot, om te beantwoorden aan de Euro5-emissienorm. In die zin is dit de ideale optie voor wie met plezier wil rijden en tegelijkertijd het milieu wil sparen. De vermelde gegevens zijn op basis van de standaarduitvoering. Uitstoot- en brandstofverbruikgegevens zijn gebaseerd op tests die zijn uitgevoerd volgens de Europese richtlijn 715/2007/EEG. Het praktijkverbruik kan afwijken en wordt beïnvloed door bijvoorbeeld het weer, de belading, het wegdek, de verkeerssituatie en de rijstijl. 174 gr/km

12 Een bijzondere rijsensatie De Hyundai Santa Fe biedt meer dan kracht en souplesse alleen. Namelijk ook de voldoening iets te doen voor het milieu en te besparen op brandstofkosten. De motoren van de Hyundai Santa Fe leveren veel vermogen en zijn toch zuinig met brandstof Hyundai ontwikkelt krachtbronnen die ogenschijnlijke tegenstellingen verenigen: veel kracht en een laag verbruik. Ontwerpen en materialen hebben we nauwgezet tegen het licht gehouden om de prestaties en de brandstofeconomie te maximaliseren, zodat u volop profijt hebt van ons streven naar perfectie. Technologie die geen rekening houdt met het leefmilieu en de toekomst is kansloos De efficiënte motoren van de Hyundai Santa Fe voldoen aan de strengste emissieeisen. Ze stoten aanzienlijk minder CO 2 en andere gassen uit dan voor mogelijk werd geacht. Dus als u bij het kopen van zelfs de kleinste artikelen al rekening houdt met het milieu, dan zal het u plezieren dat de nieuwe Hyundai Santa Fe heel vriendelijk is voor onze planeet. Automatische en handgeschakelde transmissies met 6 versnellingen Voor de Hyundai Santa Fe is een nieuwe automaat met zes versnellingen leverbaar. Deze schakelt zijdezacht en toch heerlijk snel. Onze handgeschakelde zesversnellingsbak schittert door exceptioneel goede schakelkwaliteit, geringe resonanties en trillingen en duurzaamheid. Een schakelindicator helpt u om zo zuinig mogelijk te rijden. Theta (Θ) II 2.4 I4-motor.

13 174 gr/km 2.2 CRDi R-motor Type DOHC Cilinderinhoud cm 2 Max. vermogen 145 kw (197 pk) / t.p.m. Max. koppel 422 Nm / t.p.m. Koppel (Nm) 560 Vermogen (pk) Vermogen Koppel Toerental (t.p.m.) 205 gr/km Theta II 2.4 Type CVVT Cilinderinhoud cm 2 Max. vermogen 128 kw (174 pk) / t.p.m. Max. koppel 226 Nm / t.p.m. Koppel (Nm) Vermogen (pk) Vermogen Koppel Toerental (t.p.m.) * De vermelde gegevens zijn op basis van de standaarduitvoering. Uitstoot- en brandstofverbruikgegevens zijn gebaseerd op tests die zijn uitgevoerd volgens de Europese richtlijn 715/2007/EEG. Het praktijkverbruik kan afwijken en wordt beïnvloed door bijvoorbeeld het weer, de belading, het wegdek, de verkeerssituatie en de rijstijl.

14 Een nieuwe maatstaf in veiligheid Veiligheid voor u en uw gezin telt als u besluit een nieuwe auto te kopen. Zoek niet verder. Hyundai heeft veiligheid topprioriteit gegeven bij het ontwerpen van de Hyundai Santa Fe. De beschermende eigenschappen zijn misschien niet direct zichtbaar, maar deze SUV is standaard al zeer goed gewapend tegen diverse soorten aanrijdingen. A De Hyundai Santa Fe-carrosserie, met vijfsterrenveiligheidstechnologie biedt de best mogelijke bescherming Veiligheid is van meet af aan in het ontwikkelingsproces meegenomen. De zeer robuuste carrosserie is ontworpen om de krachten die vrijkomen bij een frontale en bij een zijdelingse aanrijding optimaal op te vangen, met een minimale vervorming. De Hyundai Santa Fe heeft de maximale score van vijf sterren behaald in de Amerikaanse NCAP-crashtests. B C A. Geavanceerde airbagtechnologie De bestuurders- en passagiersairbag ontvouwen zich naar gelang de kracht van de botsing. Daardoor wordt de kans op letsel zo klein mogelijk gehouden. Standaard zijn er zij-airbags en gordijnairbags om alle inzittenden te beschermen tegen hoofdletsel, ook in het geval de auto onverhoopt kantelt. B. Actieve hoofdsteun bestuurdersstoel De hoofdsteun kantelt naar voren bij een aanrijding van achteren om de kans op nekletsel te verminderen. C. Schijfremmen Het antiblokkeer-remsysteem (ABS) controleert alle wielen elektronisch. De geventileerde remschijven voor zorgen onder alle omstandigheden voor maximale remkracht. Voor- en achterwielophanging De McPherson-voorwielophanging is beproefd en duurzaam, voor een superieure wegligging en maximale veiligheid. De multilink-achterwielophanging draagt bij aan de goede rijeigenschappen en aan de wendbaarheid. Tevens is door deze ophanging een bredere laadruimte mogelijk. Banden met silicium Voor een maximale grip en een gunstig brandstofverbruik is voor de samenstelling van de banden silicium gebruikt. Een stof die rubber soepeler maakt en anderzijds de rolweerstand verlaagt.

15 Normaal In een bocht Glad wegdek Glad wegdek of 4WD Lock Permanente 4WD (optioneel) Onder alle omstandigheden verzekerd van een optimale wegligging. Een elektronisch geregelde koppeling verdeelt de aandrijfkracht over de vooren achterwielen zodra dat nodig is. Kantelsensor Dit geavanceerde veiligheidssysteem activeert automatisch de zij- en gordijnairbags om de inzittenden te beschermen tegen hoofdletsel in geval de auto onverhoopt kantelt. ESP (elektronisch stabiliteitsprogramma) Het elektronisch stabiliteitsprogramma signaleert slip, zelfs nog voordat de bestuurder remt. Het systeem reageert bliksemsnel om de auto te stabiliseren door de wielen afzonderlijk af te remmen en door de trekkracht van de motor te verminderen. ESP werkt samen met EBD (elektronische remkrachtverdeling), ABS (antiblokkeerremsysteem) en TCS (tractiecontrolesysteem) voor een koersvaste wegligging in bochten en op gladde wegen.

16 Doordachte technologie Uit gevoel geboren en gecompleteerd met doordachte technologie, dat is de Hyundai Santa Fe. Rijdend of stilstaand, u zult met plezier verrast worden door de vele voorzieningen. De centrale console is een aanwinst voor het interieur en een podium voor hifigeluid Voor de bestuurder is de middenconsole een welkome metgezel als het gaat om rijplezier. De attractieve zilverkleurige afwerking en het voortreffelijke design maken de bediening tot een lust. Geheel automatische climate control Het systeem biedt optimaal comfort door het interieur automatisch te verwarmen of te koelen naar de ingestelde temperatuur (standaard vanaf Dynamic- Version). Ionisatiefilter Dit geïntegreerde filtersysteem (standaard vanaf DynamicVersion) verbetert de luchtkwaliteit in de auto. Een ventilator genereert plasma-ionen die meehelpen de lucht van buiten te zuiveren en de vorming van bacteriën in de inlaatkanalen tegen te gaan. Supervision-instrumentarium en eco-indicator Het instrumentarium kenmerkt zich door een buitengewoon goede afleesbaarheid, met gedis tingeerde blauwe achtergrond verlichting. De eco- indicator helpt u om zuinig te rijden. Op de display zijn het actuele en het gemiddelde verbruik af te lezen (standaard vanaf DynamicVersion).

17 Veelzijdige stoelopstelling De Hyundai Santa Fe is leverbaar met vijf of zeven zitplaatsen. De stoelopstelling is vlug en eenvoudig te herschikken om het interieur aan te passen aan uw wensen. Bijvoorbeeld als er voor ontspanning of zakelijke bezigheden wat meer bagage is. Of als onhandige of grote voorwerpen vervoerd moeten worden. De tweede zitrij is voorzien van bevestigingspunten voor kinderzitjes, om ook de allerkleinsten veilig mee te kunnen nemen.

18 Een mix van comfort en gebruiksgemak Het comfort neemt toe als gebruiksgemak wordt toegevoegd. En samen verhogen ze de gebruikswaarde. De nieuwe Hyundai Santa Fe is op elk vlak geweldig plezierig. De Hyundai Santa Fe biedt comfort, gemak en nog veel meer Thuis vindt u alles wat u nodig hebt. De Hyundai Santa Fe is tevens uitgerust voor maximaal comfort en gemak. Elk onderdeel, of het nu gaat om bijvoorbeeld de bekerhouders of om de vorm van de schakelaars, is zo gemaakt dat u de aandacht zoveel mogelijk bij het rijden kunt houden. In de Hyundai Santa Fe vindt u zaken die u zelfs thuis niet hebt. A A. Display voor de achteruitrijcamera In de binnenspiegel is een schermpje van 3,5 inch geïntegreerd dat het beeld van de achteruitrijcamera projecteert. Zo kunt u goed zien of zich obstakels of personen achter de auto bevinden (StyleVersion). B 10-voudig verstelbare bestuurdersstoel De Hyundai Santa Fe nodigt uit tot verre reizen naar nieuwe bestemmingen. U kunt de bestuurdersstoel op tien manieren verstellen voor een perfecte zitpositie. Bij aankomst voelt u zich nog even fris als bij vertrek. B. Zonnedak Met het elektrisch te bedienen zonnedak (optioneel) brengt u frisse lucht in de auto. De warmte van de zon en een verkoelend windje komen het interieur binnen na een druk op de knop. C. Antiknelfunctie (zijruit bestuurder) Het elektrisch bediende raam stopt automatisch bij het sluiten als een obstakel of een vinger bekneld dreigt te raken. C

19 Zwart lederen stoelbekleding (StyleVersion) 2. Met leder bekleed stuurwiel (standaard vanaf DynamicVersion) 3. Elektrisch bedienbare ramen 4. Afwerking met zwart carbon (standaard vanaf DynamicVersion)

20 Zaken die de Hyundai Santa Fe zo aantrekkelijk maken A. Xenon-koplampen en sproeiers Xenon-verlichting levert een brede bundel helder licht voor een veilig zicht in het donker. De koplampen van de Hyundai Santa Fe hebben bovendien een chique omranding van blauw licht, een gedistingeerd kenmerk. In de bumper zitten sproeiers om het glas van de koplampen te reinigen (StyleVersion). A B C B. Mistlampen met helder glas Voor beter zicht en veiligheid bij slecht weer. C. Verwarmbare buitenspiegels met geïntegreerde richting aanwijzers Thermische draden zorgen ervoor dat beslagen of bevroren spiegels snel veilig zicht naar achteren bieden. De nieuwe, geïntegreerde richtingaanwijzers ogen sierlijk. D D. Dakrails De zilverkleur versterkt het dynamische voorkomen en zorgt tevens voor een exclusiever aanblik (vanaf DynamicVersion). E. Achterruitwisser Vuil is snel te verwijderen voor een goed zicht naar achteren. F. Achterklepgreep Aantrekkelijk van design en met een stevige grip, zodat de achterklep voor iedereen makkelijk en moeiteloos is te openen. G. Dubbele uitlaten De dubbele uitlaten accentueren de dynamiek van deze SUV. Het design knipoogt naar het uitdagende rijkarakter van de Hyundai Santa Fe. E F G

21 Xenon-koplampen (StyleVersion) 2. Achterspoiler 3. Chromen deurhendels (StyleVersion) 4. Achterlichtunits

22 Waar u in de Hyundai Santa Fe zo van kunt genieten C A. Stoelverwarming De stoelen voorin zijn verwarmbaar, voor extra comfort bij koud weer (StyleVersion). B. Koelbox De Hyundai Santa Fe is voorzien van een gekoeld centraal opbergvak, zodat u bij warm weer kunt genieten van een verfrissend drankje (standaard vanaf DynamicVersion). C. Instrumentenpaneel en schakelindicator Vanuit de bestuurderspositie bekeken is het dashboard een lust voor het oog. Alle informatie is in één oogopslag afleesbaar. De schakel- of ecoindicator helpt u om zo zuinig mogelijk te rijden. A B D. Interieurspiegel De bestuurder kan hiermee prima converseren met de inzittenden achterin, zonder het hoofd te hoeven draaien. Dat is plezierig en wel zo veilig (standaard vanaf DynamicVersion). D E F G E. Afdekscherm (5-zitter) Spulletjes in de laadruimte zijn hiermee keurig aan het zicht te onttrekken. F. Op de vloer scharnierend gaspedaal Dit pedaal volgt de voetbeweging natuurgetrouw en kan ook niet vastraken achter bijvoorbeeld een verschoven mat. G. Centrale portiervergrendeling met afstandsbediening Ontgrendel en vergrendel de deuren en achterklep eenvoudig met een druk op de knop van de afstandsbediening.

23 Laat uw persoonlijke smaak spreken Afmetingen Bronze Superior Red Kleuren bekleding 1615 mm 1620 mm 1890 mm 2700 mm 4660 mm Stof (ActiveVersion/DynamicVersion) Leder (StyleVersion) VELGEN Beige Zwart Beige Zwart Lichtmetalen 17-inch velg Lichtmetalen 18-inch velg (geen rand) Hout (ActiveVersion) Carbon (DynamicVersion) Carbon

24

25 De Santa Fe staat klaar voor u Eén van de meest stijlvolle SUV s ter wereld De Hyundai Santa Fe valt op. Mensen zullen u benijden. Wat een bijzonder en mooi vooruitzicht. Eén ding is zeker: u en uw Hyundai Santa Fe zijn een toonbeeld van stijl.

26 Hyundai, de kracht van kwaliteit U staat op het punt te kiezen voor het merk Hyundai, één van de grootste en succesvolste auto fabrikanten ter wereld. Hyundai biedt wat kopers belangrijk vinden: een complete uitrusting en betaalbare topkwaliteit. Veiligheid, betrouwbaarheid en een stijlvolle uitstraling zijn daarbij vanzelfsprekend. Hyundai timmert hard aan de weg. Door omvangrijke investeringen in technologisch onderzoek en nieuwe modellen heeft Hyundai een moderne generatie auto s ontwikkeld die nauwgezet is afgestemd op de smaak en stijl van de veeleisende automobilist van nu. De combinatie van topkwaliteit, een sterk design en een aantrekkelijke prijs is uniek. Hyundai biedt al deze voordelen. Bij de ontwikkeling van onze auto s staat hoogwaardig materiaalgebruik voorop. Doordachte constructies verfijnen het productieproces met als gevolg dat tijdens de fabricage van elke Hyundai een hoge kwaliteit altijd op de eerste plaats komt. Hyundai levert dan ook veilige auto's met hoge betrouwbaarheid en een lage kilometerkostprijs. De ontwerpers in Service op maat Hyundai s Europese Design Center zorgen daarnaast voor een dynamische, sympathieke en moderne styling die u zeker zal aanspreken. Dankzij een efficiënte productie zijn de prijzen zeer voordelig: u betaalt dus minder voor topkwaliteit en design. Het modellengamma van Hyundai is zeer uitgebreid. Alle auto s zijn voorzien van sterke en zuinige hightech benzine- of dieselmotoren die desgewenst kunnen worden gekoppeld aan een automatische transmissie. Welke voorkeur en welk budget u ook heeft; er is altijd volop keuze. Dat verklaart het succes van ons merk wereldwijd en ook in Nederland, waar Hyundai al jaren tot de tien meest succesvolle en bestverkopende merken behoort. Hyundai biedt wat u belangrijk vindt: een complete uitrusting en betaalbare kwaliteit, maar ook veiligheid, betrouwbaarheid en uitstraling. Verder stelt Hyundai alles in het werk om een betrouwbare partner te zijn in mobiliteit. Met een efficiënte en klantgerichte service garandeert Hyundai zekerheid op het gebied van serviceverlening. Het omvangrijke aanbod van diensten betreft services als Hyundai 5 jaar Driedubbele Garantie, Hyundai Verlengde Garantie, Hyundai Autoverzekering, Hyundai Ruitenservice, Hyundai Onderhoud op Maat, Hyundai Bandenservice en Hyundai Mobiliteitsgarantie. De kwaliteit van Hyundai ligt wereldwijd op een zeer hoog niveau. Daarom biedt Hyundai de allerbeste garantie op zijn nieuwe i-modellen: 5 jaar Driedubbele Garantie, zonder beperkingen. Uniek in de autobranche, want vijf jaar garantie op product- en fabricagefouten zonder beperking van het aantal kilometers, zonder uitsluiting van onderdelen en met een uitgebreide mobiliteitsservice in heel Europa, dat is ongekend. Gedegen en attente service Development & Design Center, Rüsselsheim Wie een Hyundai koopt, weet zich ook verzekerd van een gedegen en attente serviceorganisatie. In Nederland staan vele Hyundai-partners voor u klaar. Ook in andere Europese landen beschikt Hyundai over een omvangrijk servicenetwerk. Bij deze servicebedrijven werken enthousiaste technici die zijn opgeleid volgens de zeer hoge standaarden die Hyundai wereldwijd hanteert. Deze professionals weten niet alleen alles van techniek. Onze technici begrijpen ook wat klanten verwachten als ze de auto brengen voor onderhoud of reparatie: een complete prijsopgave vooraf, heldere informatie, duidelijke afspraken en een attente houding. Hyundai Onderhoud op Maat Iedere Hyundai-rijder is anders. Dus iedere Hyundai wordt anders gebruikt. Daarom biedt Hyundai Onderhoud op Maat. Voor een vaste, lage prijs verzorgt de Erkend Reparateur al het onderhoud en de reparaties gedurende de afgesproken periode en het aantal kilo meters. Vraag uw dealer naar de brochure. Hyundai Autoverzekering Een uitstekende verzekering tegen een opmerkelijk laag tarief: dat is de Hyundai Autoverzekering. Met maar liefst drie jaar nieuwwaardegarantie. Uw eigen dealer verzorgt alle bijkomende werkzaamheden, zoals herstel van een eventuele schade. Wel zo prettig, wel zo zeker. Lees ook de brochure. Hyundai Accessoires Veel keuze, hoge kwaliteit en goed advies: ook op het gebied van accessoires heeft Hyundai veel in huis. Voor alle modellen is een uitgebreid accessoireoverzicht beschikbaar. Vraag dus even naar de accessoirebrochure en de prijslijst.

27 Hyundai Lease: uw partner in business Een eigen design, ruimte, veiligheid, comfort en krachtige dieselmotoren met automatische transmissie: de zakelijk rijder weet dat Hyundai veel te bieden heeft. Hyundai Lease staat daarbij garant voor complete dienstverlening en persoonlijk contact met de Hyundai-dealer. Daarbij biedt Hyundai Lease keuze uit twee leasepakketten. De keuze uit twee pakketten geeft de rijder de ruimte om te kiezen voor een service- en tariefniveau dat bij hem of haar past. Standaard biedt Hyundai Lease het ECONOMY leasepakket. Dat biedt een aantrekkelijk leasetarief plus een goed serviceniveau. De rijder die meer gemak, service en extra s wenst, kan kiezen voor het uitgebreide EXCELLENT leasepakket, inclusief onder meer Haal- & Brengservice bij onderhoud, een navigatiesysteem en winterbanden. Over Hyundai Lease is een aparte brochure beschikbaar. Het ECONOMY leasepakket Een scherp leasetarief waarin de volgende servicecomponenten zijn opgenomen: rente en afschrijving; houderschapsbelasting; verzekering; reparatie, onderhoud en banden; Hyundai Mobiliteitsgarantie voor de gehele looptijd van het contract. Hyundai Finance: Maatwerk voor particulieren Een verantwoorde en aantrekkelijke financiering regelt u eenvoudig via uw dealer dankzij Hyundai Financial Services. U kunt kiezen welke vorm het beste bij u past. Hyundai Budget Mobiliteit Een heldere vorm van financieren met een vast maandbedrag en met de mogelijkheid de maandlasten te verlagen door een slottermijn te kiezen. Hyundai Flexibele Mobiliteit De naam zegt het al: Hyundai Flexibele Mobiliteit beweegt met uw wensen mee. Bij deze financiering kunt u tussentijds al afgeloste bedragen opnieuw opnemen en ook tussentijds extra aflossen. Het EXCELLENT leasepakket Alle service van het ECONOMY leasepakket en de volgende extra s: Binnen 5 werkdagen een afspraak voor een onderhoudsbeurt. Haal- & Brengservice bij iedere onderhoudsbeurt. Vervangend vervoer. Na elke beurt wordt uw Hyundai gewassen en gestofzuigd bij u afgeleverd. 1 set winterbanden op stalen velgen. Opslag van de banden wordt door ons geregeld. Radio/cd-speler met navigatie. Uit te breiden met een (inter)nationale tankpas. Financial lease: Met financial lease schaft u een nieuwe of gebruikte Hyundai aan en houdt u toch middelen vrij om te investeren in uw bedrijfsactiviteiten. Hyundai hanteert scherpe tarieven en biedt u met deze leasevorm veel vrijheid. Lagere maandlasten door een aanbetaling, versneld aflossen en zelf keuzes maken over onderhoud en verzekering: u heeft de regie zelf in handen. Voordelen Financial lease: U krijgt een auto op maat tegen een scherp tarief. U bent verzekerd van een aantrekkelijke rente. Door middel van een aanbetaling verlaagt u het leasetarief. U heeft zelf de regie in handen. Hyundai Persoonlijke Mobiliteit Een vast bedrag per maand, een vaste looptijd en toch plezierig maatwerk. Met Hyundai Persoonlijke Mobiliteit kunt u het bedrag en de looptijd zo kiezen dat het maandbedrag past bij uw wensen. Hyundai Continue Mobiliteit Elke drie jaar rijdt u in de nieuwste Hyundai voor een vast bedrag per maand. Dat is Hyundai Continue Mobiliteit. Het is mogelijk dankzij Hyundai s unieke restwaardegarantie, uw loyaliteitsbonus en de uitgekiende financiering van uw auto. Financieren is maatwerk: de Hyundaidealer kan u informeren over uw mogelijkheden en voorwaarden en heeft meer documentatie voor u. Kijk ook op

28 Hyundai 5 jaar Driedubbele Garantie De Hyundai 5 jaar Driedubbele Garantie is het ultieme bewijs dat Hyundai uit stekende modellen levert. Voor Hyundai is immers alleen de hoogste kwaliteit goed genoeg. Dus dan is het garanderen van deze kwaliteit niet meer dan een logische stap. Dat moet je dan wel waarmaken, natuurlijk. En Hyundai doet dat. De garantie die Hyundai biedt is gebaseerd op de beste materialen en de modernste technieken en bovenal op puur zorgeloos rijplezier. Ongeacht de hoeveelheid kilometers die u rijdt. Let wel: van sommige Hyundai-modellen zijn er wereldwijd inmiddels meer dan 5 miljoen verkocht. Dat kan alleen als de kwaliteit van voor tot achter is te garanderen. Voor de Hyundai 5 jaar Driedubbele Garantie geldt geen kilometer beperking. U kunt dus rijden zoveel als u wilt. Bovendien omvat deze garantie 5 jaar Mobiliteitsgarantie en 5 jaar voertuiginspectie. Een merk dat zoveel kan beloven, is een sterk merk. Ervaar het zelf. Maak een testrit en ontdek de kwaliteiten van Hyundai. Miljoenen zijn u voorgegaan. En miljoenen tevreden rijders zullen u volgen. De Hyundaidealer vertelt u graag meer over de vele Hyundai-voordelen. 5 jaar garantie op product- en fabricagefouten, zonder kilometerbeperking 5 jaar Mobiliteitsgarantie; hulp bij pech onderweg 5 jaar voertuiginspectie Uw Hyundai-dealer: DE IN DEZE BROCHURE GEBRUIKTE FOTO S ZIJN UITSLUITEND BEDOELD TER ILLUSTRATIE, EN KUNNEN WAT BETREFT DE SPECIFICATIES AFWIJKEN VAN DE STANDAARDSPECIFICATIES PER TYPE. AAN DE FOTO S KUNNEN GEEN RECHTEN WORDEN ONTLEEND. VOOR DE JUISTE SPECIFICATIES PER TYPE VERWIJZEN WIJ U NAAR DE APARTE SPECIFICATIEBLADEN. HYUNDAI BEHOUDT HET RECHT VOOR OM MODELLEN, KLEUREN EN UITRUSTINGEN TE WIJZIGEN ZONDER VOORAFGAANDE AANKONDIGING EN ZONDER VERPLICHTING DE REEDS OP DE MARKT ZIJNDE AUTO S TE WIJZIGEN. RAADPLEEG VOOR ALLE ZEKERHEID UW DEALER. HET IS MOGELIJK DAT SOMMIGE VAN DE GETOONDE OF OMSCHREVEN OPTIES IN DEZE BROCHURE NIET TOT DE STANDAARDUITRUSTING BEHOREN. DEZE ZIJN VEELAL BESCHIKBAAR TEGEN MEERPRIJS. DRUK- EN ZETFOUTEN voorbehouden. Garantievoorwaarden per 1 januari MBSF1101

Hyundai i20 Brochure per 1 juni 2012

Hyundai i20 Brochure per 1 juni 2012 Hyundai i20 Brochure per 1 juni 2012 Inspiratie voor al uw zintuigen De nieuwe Hyundai i20 is een auto die steeds weer alle zintuigen prikkelt. Het was het doel dat Hyundai stelde voor het ontwerp van

Nadere informatie

i inspiratie even voorstellen: de Hyundai i10

i inspiratie even voorstellen: de Hyundai i10 Compact en toch ongelooflijk ruim: de Hyundai i10 heeft alles wat je van een volwassen auto mag verwachten. Ideaal voor in de stad en zeker ook daarbuiten, want de zuinige maar krachtige 4-cilindermotor

Nadere informatie

WIE BEPAALT DAT JE VAN NEGEN TOT VIJF MOET WERKEN? OF DAT JE MOET STOPPEN OP JE 65 STE? BEGINT SUCCES OP DE UNIVERSITEIT, OF IN DE GARAGE?

WIE BEPAALT DAT JE VAN NEGEN TOT VIJF MOET WERKEN? OF DAT JE MOET STOPPEN OP JE 65 STE? BEGINT SUCCES OP DE UNIVERSITEIT, OF IN DE GARAGE? WIE BEPAALT DAT JE VAN NEGEN TOT VIJF MOET WERKEN? OF DAT JE MOET STOPPEN OP JE 65 STE? BEGINT SUCCES OP DE UNIVERSITEIT, OF IN DE GARAGE? WIE ZEGT DAT EEN FAMILIEAUTO NIET STIJLVOL KAN ZIJN? GRENZEN VERVAGEN,

Nadere informatie

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Exterieur Aantrekkelijk Om het unieke uiterlijk van uw Hyundai Veloster verder te personaliseren, ontwikkelde Hyundai diverse aantrekkelijke accessoires.

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

Proeflease voor de Mercedes-Benz Vito. Laat de Vito met een halfjaarcontract starten.

Proeflease voor de Mercedes-Benz Vito. Laat de Vito met een halfjaarcontract starten. Proeflease voor de Mercedes-Benz Vito. Laat de Vito met een halfjaarcontract starten. Wat is Proeflease? Proeflease is een unieke manier om kennis te maken met de nieuwe Vito én de Mercedes-Benz bestelwagenorganisatie.

Nadere informatie

Veel méér dan een compacte auto

Veel méér dan een compacte auto Hyundai i10 Veel méér dan een compacte auto Een auto uit het A-segment die zich qua formaat en uitrusting haast kan meten met een auto uit het B-segment. Dát is de nieuwe Hyundai i10. Neem bijvoorbeeld

Nadere informatie

Hyundai 5 jaar Driedubbele Garantie

Hyundai 5 jaar Driedubbele Garantie Hyundai 5 jaar Driedubbele Garantie Brochure per 1 juni 2011 De beste kwaliteit, de beste garantie Hyundai behoort tot de vier grootste autofabrikanten ter wereld. Jaarlijks bouwt de fabrikant meer dan

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X (ADEMBENEMEND ( De nieuwe Jeep Wrangler Rubicon X, de speciale versie van de Wrangler Rubicon is met niets te vergelijken. Gebaseerd op de Rubicon garandeert hij met

Nadere informatie

Hyundai Bandenservice. Een betrouwbare bandgenoot

Hyundai Bandenservice. Een betrouwbare bandgenoot Hyundai Bandenservice Een betrouwbare bandgenoot Banden zijn een belangrijk onderdeel van uw Hyundai. Ze vormen het enige contact met de weg en leveren een grote bijdrage aan grip en comfort. Het is dus

Nadere informatie

Toyota Financial Services Onbezorgd rijplezier. Zakelijk

Toyota Financial Services Onbezorgd rijplezier. Zakelijk Toyota Financial Services Onbezorgd rijplezier Zakelijk 01. Toyota Financial Services 02. Verstandig geleased 04. Financial Lease 05. Netto Operational Lease 06. Full Operational Lease 08. Optionele componenten

Nadere informatie

even voorstellen: de Hyundai i10

even voorstellen: de Hyundai i10 Hyundai i10 Brochure per 1 juli 2012 even voorstellen: de Hyundai i10 Compact en toch ongelooflijk ruim: de Hyundai i10 heeft alles wat je van een volwassen auto mag verwachten. Ideaal voor in de stad...

Nadere informatie

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE 2 INLEIDING & DESIGN Als allereerste compacte SUV is de Toyota RAV4 al meer dan 20 jaar een ware avonturier. In de nieuwe, elegant vormgegeven RAV4 beschikt u over Toyota's

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro 2011 2012 incl. BTW excl. BTW 1.8 85 kw/115 pk Business 26.490 26.003

Nadere informatie

Citroën Business Finance. citroën Private Lease. Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio

Citroën Business Finance. citroën Private Lease. Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio Citroën Business Finance citroën Private Lease Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio Met z n nieuwe neus en kortere motorkap heeft de Citroën C1 nog meer karakter. Maar

Nadere informatie

1 Zakelijk Audi rijden. Zakelijk Audi rijden.

1 Zakelijk Audi rijden. Zakelijk Audi rijden. 1 Zakelijk Audi rijden Zakelijk Audi rijden. 2 Zakelijk Audi rijden Kiezen voor Audi is kiezen voor kwaliteit. Als zakelijke rijder mag u hoge eisen stellen aan betrouwbaarheid. Voor uw mobiliteit moet

Nadere informatie

Hyundai ix35 Brochure per 1 november 2011

Hyundai ix35 Brochure per 1 november 2011 Hyundai ix35 Brochure per 1 november 2011 Verleidelijke vormen Als alles volgens plan verloopt, krijgt het leven een natuurlijk ritme. U komt instinctief precies daar waar u wilt zijn. Nieuwe mogelijkheden

Nadere informatie

Lease of financiering

Lease of financiering CITROËN Lease of financiering MOEITE MET KIEZEN? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG! BETAAL PRECIES ZOALS U WILT Bij Citroën Financial Services heeft u ruime keuze uit lease- en financieringsmogelijkheden. Voor

Nadere informatie

privé lease & finance

privé lease & finance privé lease & finance BENT U EEN PARTICULIERE KLANT OF EEN ZAKELIJKE KLANT? PARTICULIERE KLANT ZAKELIJKE KLANT Wilt u de totale autokosten financieren of alleen de aanschaf? Alle informatie kunt u terugvinden

Nadere informatie

Peugeot Private Lease. Zorgeloos privé rijden in uw Peugeot 107, 208 of 2008

Peugeot Private Lease. Zorgeloos privé rijden in uw Peugeot 107, 208 of 2008 Peugeot Private Lease Zorgeloos privé rijden in uw Peugeot 107, 208 of 2008 volop keuze met Peugeot Private Lease De 107 biedt een pasklaar antwoord op de steeds grotere vraag naar zelfstandigheid, onafhankelijkheid

Nadere informatie

DE NIEUWE TOYOTA AVENSIS

DE NIEUWE TOYOTA AVENSIS DE NIEUWE TOYOTA AVENSIS v.a. 20% B 2 DE NIEUWE AVENSIS Standaard de beste Van baanbrekende veiligheidsvoorzieningen en een breed gamma van zuinige motoren tot een doordacht interieur met de rijkste uitrusting

Nadere informatie

Postbus 2453, 3500 GL Utrecht, tel (030) 605 98 20, fax (030) 605 92 92, nl_marketing@daimler.com, www.lease-een-smart.

Postbus 2453, 3500 GL Utrecht, tel (030) 605 98 20, fax (030) 605 92 92, nl_marketing@daimler.com, www.lease-een-smart. >> Rij op zeker. Bij financiële lease kun je buiten het leasecontract om een smart autoverzekering afsluiten. Een complete WA-casco (all risk) autoverzekering tegen een laag tarief. Vraag direct je verzekeringsofferte

Nadere informatie

Averus Financial Services. Ons huismerk in leasen.

Averus Financial Services. Ons huismerk in leasen. Averus Financial Services. Ons huismerk in leasen. Leasen, onmisbaar in de zakenwereld. Meer en meer bedrijven geven het beheer van hun wagenpark, groot of klein, uit handen. Leasen is eerder regel dan

Nadere informatie

Hyundai Prijslijst Personenauto s en accessoires per 1 augustus 2011

Hyundai Prijslijst Personenauto s en accessoires per 1 augustus 2011 Hyundai Prijslijst Personenauto s en accessoires per 1 augustus 2011 De kracht van kwaliteit U staat op het punt te kiezen voor het merk Hyundai, één van de grootste en succesvolste autofabrikanten ter

Nadere informatie

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011!

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! www.kia.be DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje

Nadere informatie

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN DE NIEUWE KIA RIO Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje mee te kunnen maken. Deze hatchback lijkt er met

Nadere informatie

Suzuki Financial Services. Financiële flexibiliteit, full service Operational Lease of goed en betrouwbaar verzekerd

Suzuki Financial Services. Financiële flexibiliteit, full service Operational Lease of goed en betrouwbaar verzekerd Suzuki Financial Services Financiële flexibiliteit, full service Operational of goed en betrouwbaar verzekerd Welke financiering past bij u? Betreft de aankoop van uw Suzuki motor een zakelijke aankoop?

Nadere informatie

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte Opel Grandland X Groots en meeslepend Autotest Wereldwijd is de Sports Utility Vehicle (SUV) het meest verkochte type auto. Opel speelt daar slim op in door niet één, maar meerdere SUVs aan te bieden.

Nadere informatie

INTRODUCTIE TOYOTA PROACE TAXI

INTRODUCTIE TOYOTA PROACE TAXI PROACE TAXI 2 INTRODUCTIE TOYOTA PROACE TAXI Betrouwbaar, wendbaar en écht zuinig. Met de 9-persoons PROACE SHUTTLE biedt Toyota twee complete taxibussen. Een wendbare PROACE SHUTTLE Medium en een ruime

Nadere informatie

CITROËN FINANCIAL SERVICES. Choices CITROËN ELKE TWEE, DRIE OF VIER JAAR EEN NIEUWE CITROËN

CITROËN FINANCIAL SERVICES. Choices CITROËN ELKE TWEE, DRIE OF VIER JAAR EEN NIEUWE CITROËN CITROËN Choices ELKE TWEE, DRIE OF VIER JAAR EEN NIEUWE CITROËN ALTIJD RIJDEN IN EEN NIEUWE CITROËN Wie van het nieuwste van het nieuwste houdt wil natuurlijk de nieuwste Citroën voor de deur. Met Citroën

Nadere informatie

Hyundai ix20. VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI ix20

Hyundai ix20. VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI ix20 Specificaties per 1 januari 2011 VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI ix20 UITVOERINGEN i-drive i-motion i-vision i-catcher Exterieur Stalen 15-inch velgen met 195/65 R15-banden n n - - Lichtmetalen

Nadere informatie

Postbus 2453, 3500 GL Utrecht, tel (030) 605 98 20, fax (030) 605 92 92, nl_marketing@daimler.com, www.lease-een-smart.

Postbus 2453, 3500 GL Utrecht, tel (030) 605 98 20, fax (030) 605 92 92, nl_marketing@daimler.com, www.lease-een-smart. >> Rij op zeker. Kies naast een van onze Betaalplannen voor de smart autoverzekering. Een complete WAcasco (all risk) autoverzekering tegen een laag tarief. Vraag direct je verzekeringsofferte aan op nummer

Nadere informatie

Uw BMW 118i 5-deurs mybmw.nl/k3y8f7t3

Uw BMW 118i 5-deurs mybmw.nl/k3y8f7t3 Uw BMW 118i 5-deurs mybmw.nl/k3y8f7t3 www.bmw.nl Pagina 1/ 14 Model BMW 118i 5-deurs 100 kw [136 pk] Bijtelling 25% [1] Gemiddeld verbruik 5,4 l/100km [1] CO 2 -emissie 126,0 g/km [1] Laag verbruik Hoog

Nadere informatie

www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ LEASING

www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ LEASING www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ LEASING MOBIEL+ LEASING DE MEERWAARDE VAN MITSUBISHI Niet alle meerwaarde van het rijden in een Mitsubishi is direct zichtbaar. Daarom biedt Mitsubishi u Mobiel+.

Nadere informatie

Bijzondere momenten met de Santa Fe

Bijzondere momenten met de Santa Fe Hyundai Santa Fe Brochure per 1 september 2012 Laat u inspireren Geniet van het virtuoze concert van de natuur. Het spel van de wolken. Het fluiten van de wind en het geruis van de golven. Kijk naar een

Nadere informatie

Audi Car Plus Assurance.

Audi Car Plus Assurance. Zekerheid Financieren. Leasen. Verzekeren. Audi Car Plus Assurance 2 Audi Car Plus Assurance. Audi biedt u graag het comfort van zorgeloos autorijden. Innovatieve techniek, elegant design en dynamische

Nadere informatie

Wie bepaalt dat je van negen tot vijf moet werken? Of dat je moet stoppen op je 65ste? Begint succes op de universiteit, of in de garage?

Wie bepaalt dat je van negen tot vijf moet werken? Of dat je moet stoppen op je 65ste? Begint succes op de universiteit, of in de garage? Hyundai ix20 Wie bepaalt dat je van negen tot vijf moet werken? Of dat je moet stoppen op je 65ste? Begint succes op de universiteit, of in de garage? Wie zegt dat een familie auto niet stijlvol kan zijn?

Nadere informatie

Hyundai i30 Wagon Prijslijst per 1 augustus 2015

Hyundai i30 Wagon Prijslijst per 1 augustus 2015 Hyundai i30 Wagon Prijslijst per 1 augustus 2015 Hyundai i30 Wagon - Prijslijst per 1 augustus 2015 Versnellingen Aandrijving Kentekengewicht (kg) Gecombineerd brandstof verbruik (l/100 km) Energielabel

Nadere informatie

INTRODUCTIE. TOYOTA PROACE Truck

INTRODUCTIE. TOYOTA PROACE Truck PROACE Truck 2 2 INTRODUCTIE TOYOTA PROACE Truck De PROACE Truck is de sterke en zuinige compacte truck van Toyota. Hij is uitermate geschikt voor hoveniers, werkvoorzieningsschappen, gemeentewerken en

Nadere informatie

open your mind. Financiële ruimte voor ondernemen. Jouw smart verkooppunt maakt meer mogelijk.

open your mind. Financiële ruimte voor ondernemen. Jouw smart verkooppunt maakt meer mogelijk. open your mind. Financiële ruimte voor ondernemen. Jouw smart verkooppunt maakt meer mogelijk. >> mijnsmart.nl Customize jouw smart en bestel m online. Of je nu voor een auto of een ebike kiest jouw nieuwe

Nadere informatie

F I AT S T R A D A Prijslijst per 1 januari 2011 1

F I AT S T R A D A Prijslijst per 1 januari 2011 1 F I AT S T R A D A Prijslijst per 1 januari 2011 1 FIAT STRADA CONSUMENTENPRIJZEN SINCOM CODE Model Motor Type Vermogen kw/pk Ledig Gewicht Laad Vermogen excl. Dieselmotor 278 117 2 Standaard Cabine 1.3

Nadere informatie

Suzuki Financial Services. Financiële flexibiliteit, full service Operational Lease of goed en betrouwbaar verzekerd

Suzuki Financial Services. Financiële flexibiliteit, full service Operational Lease of goed en betrouwbaar verzekerd Suzuki Financial Services Financiële flexibiliteit, full service Operational Lease of goed en betrouwbaar verzekerd Heeft u voor uw nieuwe Suzuki motor financiële flexibiliteit nodig? Kies dan voor Suzuki

Nadere informatie

Hyundai i30 Brochure per 1 september 2011

Hyundai i30 Brochure per 1 september 2011 Hyundai i30 Brochure per 1 september 2011 Inspiratie komt in actie De Hyundai i30 is zo ontworpen dat hij past bij uw wensen van vandaag en ook volledig is voorbereid op die van morgen. Onmiskenbaar ruim,

Nadere informatie

Audi Car Plus Assurance.

Audi Car Plus Assurance. Zekerheid. Financieren. Leasen. Verzekeren. Audi Bank Leasing Audi Car Plus Assurance. Audi Car Plus Assurance. Audi biedt u graag het comfort van zorgeloos autorijden. Innovatieve techniek, elegant design

Nadere informatie

DESIGN ZIT IN DE DETAILS

DESIGN ZIT IN DE DETAILS M{ZD{ CX-5 GT-M LINE O N T D E K D E M A Z D A C X - 5 DESIGN ZIT IN DE DETAILS Aan elk onderdeel van de Mazda CX-5 is te zien dat onze designers en ingenieurs oog hebben voor detail, zoals ook bij elke

Nadere informatie

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst M{zd{5 per 1 maart 2014 Prijslijst accessoires Een optie voor iedere M{zd{ rijder: accessoires Niets is zo persoonlijk als een auto. Het design, de wegligging, het verbruik, de uitstraling en het imago

Nadere informatie

ZAKELIJK ŠKODA RIJDEN.

ZAKELIJK ŠKODA RIJDEN. ZAKELIJK ŠKODA RIJDEN. Kiezen voor ŠKODA is een keuze voor kwaliteit. Als zakelijke rijder mag u hoge eisen stellen aan betrouwbaarheid. Voor uw mobiliteit moet u kunnen vertrouwen op maximaal comfort

Nadere informatie

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011.

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. Een sterk karakter in een bijzonder jasje. De M-Klasse Edition 1. heeft een preview van deze prijslijst De gefotografeerde M-Klasse modellen

Nadere informatie

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar voor een testrit of brochure aanvraag.

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar  voor een testrit of brochure aanvraag. INVITE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INVITE PRIJSOPBOUW Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Invite 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 16 inch ABS (antiblokkeerremsysteem) met EBD (elektronische

Nadere informatie

[ Suzuki 2014 ] scooter

[ Suzuki 2014 ] scooter [ Suzuki 2014 ] scooter w w w. s u z u k i. n l [ scooter ] burgman 650A EXECUTIVE Burgman 650A Executive, ultiem comfort De Suzuki Burgman 650A Executive mag zich met recht de limousine onder de motorscooters

Nadere informatie

De Full Hybrid Auris

De Full Hybrid Auris De Full Hybrid Auris Het beste van twee werelden De Full Hybrid Auris met Synergy Drive is de allereerste Full Hybrid in zijn klasse. Hybride rijden is kiezen voor een even unieke als hoogstaande rijervaring:

Nadere informatie

14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart

14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart Persinformatie 14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart De volledig nieuwe Toyota Auris is sterker dan ooit een

Nadere informatie

Zekerheid. Financieren. Leasen. Verzekeren. Audi Car Plus Assurance

Zekerheid. Financieren. Leasen. Verzekeren. Audi Car Plus Assurance Zekerheid Financieren. Leasen. Verzekeren. Audi Car Plus Assurance Audi Car Plus Assurance. Audi biedt u graag het comfort van zorgeloos autorijden. Innovatieve techniek, elegant design en dynamische rijeigenschappen,

Nadere informatie

LEASE OF FINANCIERING MOEITE MET KIEZEN? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG!

LEASE OF FINANCIERING MOEITE MET KIEZEN? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG! LEASE OF FINANCIERING MOEITE MET KIEZEN? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG! BETAAL PRECIES ZOALS U WILT BIJ PEUGEOT FINANCE HEEFT U RUIME KEUZE UIT LEASE- EN FINANCIE- RINGSMOGELIJKHEDEN. VOOR ELKE PORTEMONNEE

Nadere informatie

Hyundai Navigatie Onderhoud. Ook uw navigatiesysteem heeft onderhoud nodig

Hyundai Navigatie Onderhoud. Ook uw navigatiesysteem heeft onderhoud nodig Hyundai Navigatie Onderhoud Ook uw navigatiesysteem heeft onderhoud nodig 2 3 Waarom heeft het navigatiesysteem onderhoud nodig? Snelwegen worden verbreed en verlegd, een klaverblad wordt een fly-over

Nadere informatie

M{zd{5. per 1 JANUARI 2013. Prijslijst

M{zd{5. per 1 JANUARI 2013. Prijslijst M{zd{5 per 1 JANUARI 2013 Prijslijst M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro incl. BTW excl. BTW 2.0 110 kw/150 pk TS+ 31.690 8.437 23.253 19.217 C GT-M

Nadere informatie

Kia Sorento 2.2 CRDi Super Pack 4WD

Kia Sorento 2.2 CRDi Super Pack 4WD Bjorn Blokzijl 28 oktober 2012 Meer dan een facelift Slechts drie jaar geleden reden wij met de splinternieuwe Kia Sorento, die zijn succesvolle - maar matig rijdende en afgewerkte - voorganger moest doen

Nadere informatie

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN De moderne gestalte van de HR-V vangt blikken en verovert harten. Met zijn robuuste verschijning en sportieve profiel is deze auto prachtig om te zien en een genot om in

Nadere informatie

Hyundai Ruitenservice. Vakkundige service bij ruitschade

Hyundai Ruitenservice. Vakkundige service bij ruitschade Hyundai Ruitenservice Vakkundige service bij ruitschade 2 3 Ook al rijdt u nog zo voorzichtig, een sterretje in de voorruit is zo gebeurd. En wanneer een sterretje uitscheurt tot een barst, kan dit uw

Nadere informatie

Uw BMW 435i xdrive Coupé mybmw.nl/v8j4c7i4

Uw BMW 435i xdrive Coupé mybmw.nl/v8j4c7i4 Uw BMW 435i xdrive Coupé mybmw.nl/v8j4c7i4 www.bmw.nl Pagina 1/ 13 Model BMW 435i xdrive Coupé 225 kw [306 pk] Bijtelling 25% [1] Gemiddeld verbruik 8,4 l/100km [1] CO 2 -emissie 197,0 g/km [1] Laag verbruik

Nadere informatie

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DE NIEUWE LF EURO 6, GEMAAKT OM TE LEVEREN De nieuwe LF biedt alles wat u mag verwachten van een moderne distributietruck. Hij is

Nadere informatie

ZAKELIJK ŠKODA RIJDEN

ZAKELIJK ŠKODA RIJDEN ZAKELIJK ŠKODA RIJDEN ŠKODA Financial Services Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. Kiezen voor ŠKODA is een keuze voor kwaliteit 3 Kiezen voor ŠKODA is een keuze voor kwaliteit Als zakelijke

Nadere informatie

VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT.

VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT. DE NIEUWE VOLVO V60 DE NIEUWE VOLVO V60. VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT. Al meer dan 60 jaar lang streeft Volvo Cars er naar om breaks te ontwikkelen die het leven verrijken. Diezelfde visie was ook de drijfveer

Nadere informatie

Hyundai i30 3-deurs Prijslijst per 1 januari 2015

Hyundai i30 3-deurs Prijslijst per 1 januari 2015 Hyundai i30 3-deurs Prijslijst per 1 januari 2015 Hyundai i30 3-deurs - Prijslijst per 1 januari 2015 Versnellingen Aandrijving Kentekengewicht (kg) Gecombineerd brandstof verbruik (l/100 km) Energielabel

Nadere informatie

1 Zakelijk Audi rijden. Zakelijk Audi rijden

1 Zakelijk Audi rijden. Zakelijk Audi rijden 1 Zakelijk Audi rijden Zakelijk Audi rijden 2 Zakelijk Audi rijden Kiezen voor Audi is kiezen voor kwaliteit Als zakelijke rijder mag u hoge eisen stellen aan betrouwbaarheid. Voor uw mobiliteit moet u

Nadere informatie

Uw configuratie - Hyundai Tucson

Uw configuratie - Hyundai Tucson Uw configuratie - Hyundai Tucson Deze PDF is samengesteld op 07-01-2016 om 17:41 uur Hyundai Tucson i-motion Polar White 29.947,72 Uw keuze Model: Motor en uitvoering: Hyundai Tucson 1.6 GDI Totaal Netto

Nadere informatie

De coolste sportscooter ooit!

De coolste sportscooter ooit! De coolste sportscooter ooit! Aerox R is de coolste tweetakt sportscooter die Yamaha ooit heeft gemaakt. Het kuipwerk met R-serie DNA snijdt als een 'mes door de wind'! En dankzij de vloeistofgekoelde

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X. Per 14 maart 2017 TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,212 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1,976 / 1,825

Nadere informatie

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016.

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016. Leverbaar als Limousine, Estate én Coupé. De C-Klasse vanaf 38.995,-. Standaard al zeer rijk uitgerust, met een voordeel van ruim 5.000,-! Bijtelling vanaf 252,-* per maand. v.a. 15% bijtelling Prijslijst

Nadere informatie

De zekerheid van Mercedes-Benz

De zekerheid van Mercedes-Benz De zekerheid van Mercedes-Benz Mercedes-Benz Nederland B.V., Postbus 2088, 3500 GB Utrecht. www.mercedes.nl Het diensten- en serviceconcept. 2 Mercedes-Benz Diensten- en serviceconcept 3 Inhoudsopgave

Nadere informatie

AIXAM8008_Roadline.qxd:PLAQUETTE AIXAM TEST 13-03-2008 09:49 Pagina 1

AIXAM8008_Roadline.qxd:PLAQUETTE AIXAM TEST 13-03-2008 09:49 Pagina 1 AIXAM8008_Roadline.qxd:PLAQUETTE AIXAM TEST 13-03-2008 09:49 Pagina 1 D E W E G N A A R N AT U U R L I J K E G R A N D E U R S T E L H O G E E I S E N w w w. a i x a m. n l AIXAM8008_Roadline.qxd:PLAQUETTE

Nadere informatie

PEUGEOT LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF?

PEUGEOT LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? PEUGEOT LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? 2 PEUGEOT LEASE HELPT U MET HET MAKEN VAN DE JUISTE KEUZE UW BEDRIJF IS UW LEVEN, HET GROEIT MET U MEE. EN MET DIE GROEI STAAN ER STEEDS MEER AUTO S VOOR

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST Technische specificaties OPEL ASTRA. Per 51 januari maart 2014 2017 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

N 1 zonder autorijbewijs

N 1 zonder autorijbewijs e e N 1 zonder autorijbewijs e De e City is het meest compacte model in het e AIXAM assortiment. Het ideale stadsvoertuig van een onvergelijkbare kwaliteit en een uitgesproken design. De e City is speels;

Nadere informatie

Uitdagend, innemend, indrukwekkend

Uitdagend, innemend, indrukwekkend Genesis Coupé Uitdagend, innemend, indrukwekkend Mooi, supersnel en uiterst comfortabel: dat is de Hyundai Genesis Coupé, gemaakt voor liefhebbers van design, techniek en pres taties. Deze sportieve Hyundai

Nadere informatie

PEUGEOT PK ALLURE

PEUGEOT PK ALLURE PEUGEOT 308 110PK ALLURE Prijs voertuig : * 15 900 * Excl. kosten van inschrijving en brandstof. vermelding verplicht vanaf 1.1.79 conform decreet 78993 van 4.10.78 Garantie Leeuwekeur Comfort (6 Maand)

Nadere informatie

Hyundai i10 Brochure per 1 augustus 2011

Hyundai i10 Brochure per 1 augustus 2011 Hyundai i10 Brochure per 1 augustus 2011 Compact en toch ongelooflijk ruim: de Hyundai i10 heeft alles wat je van een volwassen auto mag verwachten. Ideaal voor in de stad en zeker ook daarbuiten, want

Nadere informatie

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Succesvolle E-Klasse nog attractiever met nieuwe motoren De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Nog efficiëntere motoren over de gehele breedte van het gamma Interieur nog verder verfijnd Nieuwe 7G-TRONIC

Nadere informatie

De E-Klasse Edition Sport. In topvorm.

De E-Klasse Edition Sport. In topvorm. Gecombineerd verbruik: 4,1-9,5 l/100 km, 24,3-10,5 km/l. CO 2 -uitstoot: 110-222 g/km. Dit aanbod is geldig bij aanschaf van een E-Klasse Limousine, Estate, Coupé of Cabriolet t/m 31 maart 2014. De E-Klasse

Nadere informatie

CITROËN FINANCIAL SERVICES. C ontrol CITROËN SLIMME FINANCIERING VAN UW GEBRUIKTE AUTO GEEN RISICO OP RESTWAARDEVERLIES

CITROËN FINANCIAL SERVICES. C ontrol CITROËN SLIMME FINANCIERING VAN UW GEBRUIKTE AUTO GEEN RISICO OP RESTWAARDEVERLIES CITROËN C ontrol SLIMME FINANCIERING VAN UW GEBRUIKTE AUTO GEEN RISICO OP RESTWAARDEVERLIES ALTIJD DE TOUWTJES IN HANDEN MET CITROËN C ontrol Iets in eigen hand hebben geeft zekerheid. U bepaalt zelf wat

Nadere informatie

Scania V8 TRUCKREEKS

Scania V8 TRUCKREEKS Scania V8 TRUCKREEKS Scania V8 TRUCKREEKS Een echte krachtpatser. ALLES WAT U VERWACHT, EN MEER. Scania is de enige truckfabrikant die V8-motoren aanbiedt in zijn EURO 6-reeks. Meer nog: met 520, 580,

Nadere informatie

Leasen in drie simpele stappen

Leasen in drie simpele stappen Leasen in drie simpele stappen 1 Nederland kent talrijke leasemaatschappijen. U kiest voor Fiat Financial Solutions. Als financieringsmaatschappij van Fiat Group Automobiles SA zijn we als geen ander op

Nadere informatie

Multitalent. Stel uw ideale Hyundai samen op

Multitalent. Stel uw ideale Hyundai samen op H300 Stel uw ideale Hyundai samen op www.hyundai.nl/configurator Multitalent Als ondernemer kunt u moeilijk om de Hyundai H300 heen. Deze bedrijfswagen van Hyundai biedt u namelijk alles wat u van een

Nadere informatie

Hyundai Veloster Brochure per 1augustus 2011

Hyundai Veloster Brochure per 1augustus 2011 Hyundai Veloster Brochure per 1augustus 2011 Asymmetrische driedeurs coupé biedt gebruiksgemak, stijl en individualiteit Twee invloeden. Eén auto. Voor het eerst is er een auto die de stijl van een coupé

Nadere informatie

2.000 EXTRA INRUILWAARDE OP ALLES WAT ROLT EN RIJDT. BEREKEN UW AUTOTELEX INRUILWAARDE OP OPEL.NL

2.000 EXTRA INRUILWAARDE OP ALLES WAT ROLT EN RIJDT. BEREKEN UW AUTOTELEX INRUILWAARDE OP OPEL.NL 2.000 EXTRA INRUILWAARDE OP ALLES WAT ROLT EN RIJDT. BEREKEN UW AUTOTELEX INRUILWAARDE OP OPEL.NL DÉ INRUILSENSATIE VAN EUROPA! Hij is er weer! The Big Event van Opel, met weer heel veel voordeel. Zoals

Nadere informatie

WRANGLER X: VAN NATURE OPWINDEND

WRANGLER X: VAN NATURE OPWINDEND J E E P W R A N G L E R JEEP WRANGLER X: VAN NATURE OPWINDEND Sommige mensen zijn gebon met een onstilba honger naar avontuur. Ze zijn altijd op zoek naar spannende dingen: in de stad, in de natuur of

Nadere informatie

Comfort. Set zonnegordijnen. Asbak. Centrale armsteun.

Comfort. Set zonnegordijnen. Asbak. Centrale armsteun. SOUL_BE_NL.indd 1 20-01-2009 14:04:35 SOUL_BE_NL.indd 2 20-01-2009 14:05:00 4 4. Set zonnegordijnen. 5. Asbak. 6. Centrale armsteun. 5 6 Comfort Vergroot het rijplezier in uw Soul met één van deze comfortaccessoires.

Nadere informatie

DE NIEUWE GENERATIE NISSAN QASHQAI

DE NIEUWE GENERATIE NISSAN QASHQAI DE NIEUWE GENERATIE NISSAN QASHQAI v.a. 20% bijtelling v.a. 23.150,- lease 395,-/mnd NIEUWE NISSAN NOTE NISSAN JUKE NISSAN NV200 NU AL V.A. 12.990,- NU AL V.A. 16.490,- NU AL V.A. 11.980,- 20% bijtelling

Nadere informatie

Alles over uw SterOccasion

Alles over uw SterOccasion Alles over uw SterOccasion Alle gebruikte beelden zijn willekeurig geplaatst en geven een indruk van de auto s die in het SterOccasion personenautoprogramma voor kunnen komen. Wijzigingen voorbehouden.

Nadere informatie

BOORDEVOL ACTIES OP DE CITAN!

BOORDEVOL ACTIES OP DE CITAN! BOORDEVOL ACTIES OP DE CITAN! De Citan. Stap nu in! We hebben prachtige Mercedes-Benz Citans, nieuw op voorraad, in allerlei uitvoeringen: klaar om weg te rijden! En de timing is perfect, want kiest u

Nadere informatie

Hyundai i20 Brochure per 1 mei 2011

Hyundai i20 Brochure per 1 mei 2011 Hyundai i20 Brochure per 1 mei 2011 Aandacht gegarandeerd: de Hyundai i20 Onderweg naar morgen in een opvallende stijl Een uitblinker op alle fronten, dát is de Hyundai i20. Zoals u verwacht van een

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5 PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO -DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12. PRIJZEN* CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2-EMISSIE 1.29,00 AT Z 2.000,00 1.,00 17.39,00 20.6,00 18.29,00

Nadere informatie

De vrijheid om te kiezen

De vrijheid om te kiezen De vrijheid om te kiezen LEASE met onze lease- en financieringsvormen voor u en uw bedrijf Producten in deze brochure: Financial Lease Nett Operational Lease Full Operational Lease LEASE WAT VIND IK WAAR?

Nadere informatie

Hyundai i40 Sedan Prijslijst per 1 april 2015

Hyundai i40 Sedan Prijslijst per 1 april 2015 Hyundai i40 Sedan Prijslijst per 1 april 2015 Hyundai i40 Sedan - Prijslijst per 1 april 2015 Versnellingen Aandrijving Kentekengewicht (kg) Gecombineerd brandstof verbruik (l/100 km) Energielabel Netto

Nadere informatie

ALL-IN-ONDERHOUD SERVICE

ALL-IN-ONDERHOUD SERVICE ALL-IN-ONDERHOUD SERVICE MAZDA TOTAL CARE ANDERS DOOR JEZELF TE ZIJN WWW.MAZDA.NL MAZDA VERZORGT NIET ALLEEN HET COMPLETE ONDERHOUD VAN MIJN AUTO, MAAR VERVANGT ZO NODIG OOK DE SLIJTAGEGEVOELIGE ONDERDELEN.

Nadere informatie

Ruimte : Een extra grote

Ruimte : Een extra grote Hoogte 1050 mm Ruimte : Een extra grote kofferruimte! Altijd mobiel De M.GO is ontworpen om uw mobiliteit te vergroten, in de stad en op het platteland. De M.GO biedt u ruimte, rijplezier en maximale veiligheid.

Nadere informatie

PEUGEOT PRIVATE LEASE ZORGELOOS PRIVÉ RIJDEN IN UW PEUGEOT 108, 208, 2008 OF DE NIEUWE 308

PEUGEOT PRIVATE LEASE ZORGELOOS PRIVÉ RIJDEN IN UW PEUGEOT 108, 208, 2008 OF DE NIEUWE 308 PEUGEOT PRIVATE LEASE ZORGELOOS PRIVÉ RIJDEN IN UW PEUGEOT 108, 208, 2008 OF DE NIEUWE 308 VOLOP KEUZE MET PEUGEOT PRIVATE LEASE De 108 biedt een pasklaar antwoord op de steeds grotere vraag naar zelfstandigheid,

Nadere informatie