Wie bepaalt dat je van negen tot vijf moet werken? Of dat je moet stoppen op je 65ste? Begint succes op de universiteit, of in de garage?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wie bepaalt dat je van negen tot vijf moet werken? Of dat je moet stoppen op je 65ste? Begint succes op de universiteit, of in de garage?"

Transcriptie

1 Hyundai ix20

2

3 Wie bepaalt dat je van negen tot vijf moet werken? Of dat je moet stoppen op je 65ste? Begint succes op de universiteit, of in de garage? Wie zegt dat een familie auto niet stijlvol kan zijn? Grenzen vervagen, vanaf vandaag telt alleen uw mening.

4 De Hyundai ix20

5

6 De standaard Voor één ding heeft de Hyundai ix20 geen ruimte: zorgen. Wij zorgen juist voor zekerheid door de Hyundai ix20 met de unieke 5 jaar Driedubbele Garantie te leveren. Let wel: zónder beperkingen. Hiermee zet Hyundai de standaard, want vijf jaar garantie zonder beperking van het aantal kilo meters, zonder uitsluiting van onderdelen en met een uitgebreide mobiliteitsservice in heel Europa, dat is ongekend. Hyundai geeft een langere garantie dan wettelijk vereist. Bovendien is de garantie zeer uitgebreid. De 5 jaar Driedubbele Garantie van Hyundai bestaat namelijk uit maar liefst drie onderdelen: 5 jaar garantie op product- en fabricagefouten van bumper tot bumper, zonder kilometerbeperking 5 jaar gratis mobiliteitsgarantie (hulp bij pech onderweg) 5 jaar gratis voertuiginspectie (preventieve controles door een Hyundai Erkend Reparateur)

7 Hyundai 5 jaar Driedubbele Garantie 5 jaar productgarantie Niet alleen de kwaliteit is toonaangevend, ook de garantie van Hyundai stelt een nieuwe maatstaf die uniek is in de autobranche. Want Hyundai biedt 5 jaar garantie op product- en fabricagefouten, zonder beperking van het aantal kilometers en zonder uitsluiting van onderdelen als een accu en audiosysteem. 5 jaar mobiliteitsgarantie Hyundai biedt vijf jaar lang gratis hulp bij pech onderweg. De mobiliteitsgarantie geldt in Nederland, in Europa én in de eigen woonplaats. Niet alleen bij een eventueel defect aan de auto, ook als de sleutel afbreekt of bij een lekke band biedt Hyundai direct de helpende hand. 5 jaar gratis preventieve inspecties Een auto is een technisch product. Daarom is het verstandig om - tussen de onderhoudsbeurten door - periodiek de auto te inspecteren. Denkt u bijvoorbeeld aan het oliepeil en de bandenspanning. Hebt u twee linkerhanden, dan biedt Hyundai u de oplossing. Twee keer per jaar kunt u kosteloos terecht bij de Hyundai Erkend Reparateur voor een zomer- en/of winterinspectie. 12 jaar carrosseriegarantie Door een uitgekiend ontwerp wordt voorkomen dat vocht en vuil zich ophopen in de carrosserie van een Hyundai. Het is voor Hyundai vanzelfsprekend dat door een uitgebreide behandeling van metalen, het gebruik van vernuftige laktechnieken en de toepassing van roestwerende middelen corrosie wordt voorkomen. We garanderen daarom dat gedurende een periode van maar liefst 12 jaar een Hyundai van binnenuit niet zal doorroesten.

8 Klaar voor een nieuwe kijk op het leven?

9

10

11 Hoe intuïtief kan technologie zijn?

12

13 Wie zegt dat je binnen niet buiten kunt zijn? Met de Hyundai ix20 hebt u het allemaal. Deze indrukwekkende Multi Purpose Vehicle (MPV) is een expert in het creëren van een bijzondere sfeer. Neem het panoramische zonnedak dat extra veel licht binnenlaat en het ruimtelijk gevoel enorm versterkt - zowel geopend als gesloten. Bovendien kun nen uw passagiers te allen tijde genieten van een prachtig uitzicht... naar boven. Met een druk op de knop schuift het voorste gedeelte van het panoramische zonnedak naar achteren. De Hyundai ix20 bevat slimmigheidjes die van elke rit een feest maken.

14

15 Alles in eigen hand hebben was nog nooit zo relaxed Welkom in de wereld van de bestuurder. Een plek ontworpen rondom u, met intuïtieve technologie onder handbereik. We hebben veel aandacht besteed aan het ontwerpen van een ergonomisch dashboard waarmee u uw rijgenot helemaal zelf in de hand hebt. A B C B C B A. Instrumentenpaneel De cilindervormige wijzerplaten van het hightech instrumentarium zorgen voor een sportieve look en de blauwe verlich ting vermindert de kans op het krijgen van vermoeide ogen. B. Tripcomputer De tripcomputer toont door middel van tekst of pictogrammen belangrijke ge - gevens over uw reis: gemiddelde snel heid, reistijd, resterende actieradius en gemiddeld brandstofverbruik. Dit zijn slechts enkele van de vele functies waartoe u via de handige bediening op het stuur toegang kunt krijgen. C. Stuurwielbediening Houd uw handen aan het stuur en uw ogen op de weg. Regel met de stuurwielbediening eenvoudig het volume van het audiosysteem of de cruise control.

16 Alle comfort van thuis onderweg Voorbij is de tijd dat een auto alleen was bedoeld om van A naar B te rijden. In de Hyundai ix20 wordt u ook vermaakt, van begin tot het eind van de autorit. De middenconsole is de toegang tot alle entertainment. Hierachter schuilt slimme technologie voor degenen die meer willen halen uit hun reis - zonder voorbij te gaan aan het comfort van thuis. Speel uw favoriete muziek, kies de snelste route naar uw bestemming en regel de juiste temperatuur aan boord. Met de intuïtieve technologie van de Hyundai ix20 kan het niet eenvoudiger. A. Navigatiesysteem Om ervoor te zorgen dat u snel en comfortabel uw bestemming bereikt, kan de Hyundai ix20 worden uitgerust met een 6,5-inch full map touchscreen navigatiesysteem. Voer het adres in en vind uw route, in heel Europa. De geïnte greerde achteruitrijcamera helpt u bij het manoeuvreren in krappe parkeerplaatsen (standaard op i-catcher). B. Audiosysteem Speel uw favoriete muziek met het geavanceerde audiosysteem van Hyundai. Deze is voorzien van een radio/cd-speler, een USB-/AUX-uitgang om een mp3- speler aan te sluiten en biedt zelfs de mogelijkheid om uw ipod te integreren* met de radio/cd-speler. Verdeeld over het interieur zorgen zes luidsprekers voor een perfecte geluidskwaliteit. A C. Airconditioning Voor een aangename temperatuur in de Hyundai ix20 kunt u kiezen tussen een handmatig bedien bare airconditioning (i-motion) en een volauto matische aircondi tioning (i-vision/i-catcher) die de vooraf ingestelde temperatuur vasthoudt. * Met behulp van een optionele verbindingskabel. B B C

17 Maak kennis met uw copiloot, deejay en persoonlijke assistent De contouren van de opvallende zeshoekige grille van de Hyundai ix20 vindt u terug in de opvallende middenconsole, waarin alles is ondergebracht om te zorgen voor het juiste geluid, de snelste route en de beste sfeer.

18

19 Parkeren is genieten Werkelijk niets staat rijplezier in de weg, zelfs niet als u op uw bestemming aankomt. Met de Hyundai ix20 is parkeren een fluitje van een cent. Niemand merkt dat u hulp krijgt van slimme technologie als u kiest voor het optionele navigatiesysteem met achteruitrijcamera. Deze achteruitrijcamera is vlak boven de kentekenplaat achter geplaatst en hij stuurt het beeld door naar het grote beeldscherm van het navigatiesysteem. Dan ziet u perfect hoeveel ruimte u nog over hebt tijdens het parkeren.

20 Omdat één auto eigenlijk niet genoeg is Wat u ook maar wilt, de Hyundai ix20 staat voor u klaar: een comfor tabele reisauto, een ruime auto voor het shoppen en voor de vakantie of voor een sportief en avontuurlijk uitje. Deze Hyundai verdient met recht de titel multi-purpose auto. Veelvoudig verstelbare stoelen spelen een hoofdrol voor de veelzijdig heid. Een verschuifbare achterbank, met een verstelbare rug leuning die bovendien in zijn geheel in de vloer is weg te klappen, opent een wereld van mogelijkheden. Een bagageruimte van 440 liter inhoud die verder is uit te breiden door van de Hyundai ix20 een 4-, 3- of zelfs 2-zitter te maken. Mede doordat de achterbank ook in twee delen (60:40) neerklapbaar is. Geen wonder dat het lijkt alsof de Hyundai ix20 meerdere modellen in één biedt. De laadruimte is nog verder te vergroten met de in twee standen verstelbare bodem. Heel simpel is die in hoogte te variëren om afhankelijk van de stand meer spullen onder of boven de vloer kwijt te kunnen. Er is ook een bagagelade* beschikbaar om waardevolle spullen uit het zicht te kunnen opbergen. En voor het vastzetten van spullen is er een bagagenet* met haken. * Vanaf i-motion.

21

22 Was alles maar groen? Sleek Silver, Ice Blue, Satin Amber, Blueberry... Het maakt niet uit welke lakkleur u kiest voor de Hyundai ix20, want eigenlijk is elke versie groen. Bij de ontwikkeling en de productie van al onze auto s staat zorg voor het leefklimaat voorop. Met als resultaat dat de motoren van de Hyundai ix20 tot de zuinigste in zijn klasse behoren. De 1.4-liter benzinemotor produceert bijvoorbeeld slechts 130 g/km aan CO2 in combinatie met het start-stopsysteem.

23 Blue Drive* Duurzaamheid is het sleutelwoord bij Hyundai. Blue Drive bij de Hyundai ix20 staat voor slimme technologieën, waaronder het start-stop sy steem, een intelligent acculaadsysteem en banden met een lage rolweerstand. Hiermee reduceert u de uitlaatemissie nog verder terwijl de efficiency toeneemt. Start-stopsysteem Het start-stopsysteem schakelt als de auto stilstaat de motor uit, mits de versnellingsbak in zijn vrij staat en de voet van het koppelingspedaal is. Zodra u het koppelings pedaal intrapt start de motor automatisch, zodat u probleem loos kunt wegrijden. Een eenvoudige oplossing die substantieel bijdraagt aan brandstofbesparing. Intelligent acculaadsysteem Het intelligente acculaadsysteem controleert continu de accu. Is die vol of is er weinig stroom nodig, dan schakelt het systeem automatisch de dynamo uit. De motor hoeft dan minder hard te werken en dat scheelt in het brandstofverbruik. * Alle handgeschakelde versies.

24 Kan kracht samengaan met souplesse?

25 Dynamisch en efficiënt. Niet meer en niet minder Echt, de Hyundai ix20 biedt onvervalst rijplezier. Door onze expertise kunt u kiezen uit zeer geavanceerde motoren met toonaangevende efficiency. Kies de 1.4-liter benzinemotor van 66,2 kw (90 pk) of de 1.6-liter benzinemotor van 91,5 kw (124 pk). Wilt u liever een diesel? Dan hebben wij voor u de 1.4-liter krachtbron met een vermogen van 66 kw (90 pk). De benzineversies zijn voorzien van continu variabele kleptiming (CVVT) en elektronische brandstofinjectie voor maximale prestaties. Schakelindicator Alle uitvoeringen met een handgeschakelde versnellingsbak hebben een schakelindicator. Die geeft aan wat het beste moment is om te schakelen voor een zo laag mogelijk brandstof verbruik. Wielophanging en stuurinrichting Door de zeer nauwkeurige door de motor aangedreven stuurbekrachtiging en de achteras met torsievering weet u zich verzekerd van comfort en prima controle over de auto. Transmissie De prestaties van de 1.4-liter benzinemotor komen prima uit de verf in combinatie met de handge scha kelde vijfversnellingsbak. De andere modelvarianten hebben zelfs een zesversnellings bak. Voor de 1.6-liter benzinemotor is een soepel schakelende 4-trapsautomaat beschikbaar om nog meer comfort te ervaren. 1.4i benzine 1.6i benzine 1.4 CRDi diesel Koppel (Nm) Koppel (Nm) Koppel (Nm) Vermogen (pk) Vermogen (pk) Vermogen (pk) Koppel (Nm) Toeren per minuut Vermogen (pk) Koppel (Nm) Toeren per minuut Vermogen (pk) Koppel (Nm) Toeren per minuut Vermogen (pk)

26 Veiligheid die staat als een huis, waar u ook bent Thuis voelt u zich het veiligst. Zou het niet fijn zijn om datzelfde gevoel onderweg te hebben? Daarom heeft de Hyundai ix20 een extreem robuuste en versterkte passagiersruimte en een serie geavanceerde airbags. Waarbij actieve veiligheidssystemen overigens in de eerste plaats helpen om een aanrijding te voorkomen. Het gaat om een pakket voorzieningen die bewijzen dat uw veiligheid en welbehagen de kern vormen bij alles wat wij doen.

27 A B D ESP Hill-start Assist Control 6 airbags C A. Elektronisch stabiliteitsprogramma (ESP) ESP helpt u de auto onder controle te houden als dat nodig is. Het systeem waakt over de stabiliteit en grijpt in door één of meerdere wielen af te remmen als de auto in een bocht voor of achter dreigt weg te glijden. Het systeem vermindert het motorvermogen tot er weer grip is. ESP is gekoppeld aan HAC. B. Hill-start Assist Control (HAC) HAC is een handige voorziening om makkelijk weg te rijden op een steile helling. Het voorkomt dat de auto terugrolt als u de koppeling laat opkomen. HAC is gekoppeld aan ESP. C. Airbags U bent in de beste handen: om de kans op letsel bij een botsing te verminderen, heeft de Hyundai ix20 standaard botskrachtafhankelijke airbags voorin, twee zijairbags en gordijnairbags voorin en achterin. Antiblokkeer-remsysteem (ABS) Maximale controle bij een noodstop: ABS voorkomt dat de wielen blokkeren. D. Actieve hoofdsteunen Bij een aanrijding van achteren bewegen de hoofdsteunen van de voorstoelen automatisch omhoog en naar voren om de kans op hoofd- en nekletsel te verminderen.

28 Is er voor elk wat wils? Het leven zit vol kansen. Dus waarom zou u niet voor een auto kiezen die u helpt er het beste van te maken? De Hyundai ix20 zit vol slimme vondsten om aan ieders wensen tegemoet te komen. Kijk alleen maar eens naar de uitgebreide uitrusting.

29

30 Stijlvol, dynamisch, veelzijdig, praktisch, mooi, veilig of amuserend Wat u ook maar wenst, de Hyundai ix20 biedt een breed pakket aan standaard- en optionele voorzieningen en accessoires. A B A. De stijlvol vormgegeven koplampunit. B. Dat oogt dynamisch: de standaard achterspoiler met het derde remlicht. C C. Mistlampen voor (vanaf i-motion). D. Buitenspiegels in de carrosseriekleur (standaard vanaf i-motion). Ook standaard vanaf de i-motion: elektrisch verstelbare, verwarmbare en inklapbare buitenspiegels met geïntegreerde richtingaanwijzers. D E E. Een indrukwekkend front met de herkenbare zeshoekige Hyundai-grille. F. Prachtige achterlichtunits met geïntegreerde mistlamp. G. Parkeersensoren achter (optioneel). F G

31 A C A. Nog meer veiligheid: een regensensor die automatisch de ruitenwisser bedient (i-catcher). B. Airconditioning (vanaf i-motion). C. Voor extra luxe: een met leder bekleed stuurwiel (vanaf i-motion). D. Armsteun in de portier met daarin de schakelaars voor de raambediening (voor en achter) en voor de buitenspiegels (elektrisch verstelbaar en inklapbaar). B E. Hierin houdt u uw frisdrank koel: het gekoelde dashboardkastje (vanaf i-motion). D E

32 Bekleding AFMETINGEN Stoffen bekleding Stof beige (i-drive) Stof zwart (i-drive) mm mm Luxe stoffering beige (i-motion/i-version) Luxe stoffering zwart (i-motion/i-vision) Lederen bekleding mm Leder beige (i-catcher) Leder zwart (i-catcher) mm De in deze brochure gebruikte foto s zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie, en kunnen wat betreft de specificaties afwijken van de standaardspecificaties per type. Aan de foto s kunnen geen rechten worden ontleend. Voor de juiste specificaties per type verwijzen wij u naar de aparte specificatiebladen. Deze brochure betreft modeljaar Hyundai behoudt zich het recht voor om modellen, kleuren en uitrustingen te wijzigen zonder voorafgaande aankondiging en zonder verplichting de reeds op de markt zijnde auto s te wijzigen. Raadpleeg voor alle zekerheid uw dealer. Het is mogelijk dat sommige van de getoonde of omschreven opties in deze brochure niet tot de standaarduitrusting behoren. Deze zijn veelal beschikbaar tegen meerprijs. Druk- en zetfouten voorbehouden. Garantievoorwaarden per 1 januari 2012.

33

34 DE BESTE KWALITEIT, DE BESTE GARANTIE Kwaliteit is een ruim begrip. Kwaliteit bepaalt de manier waarop u rijdt, maar ook f u rijdt. Kwaliteit is tastbaar, maar zit m ook in het gevoel dat u krijgt wanneer u een showroom binnenwandelt. Kwaliteit heeft dus vele verschijnings vormen. E n ding is zeker: wie de beste kwaliteit levert, kan ook de beste garantie bieden. Daarom worden alle nieuwe modellen van Hyundai geleverd met de unieke 5 jaar Driedubbele Garantie: 5 jaar garantie op product- en fabricagefouten van bumper tot bumper, zonder kilometerbeperking; 5 jaar Mobiliteitsgarantie (hulp bij problemen onderweg); 5 jaar voertuiginspectie (preventieve controles door een Hyundai Erkend Reparateur). SERVICE OP MAAT De kwaliteit van Hyundai gaat verder dan de auto die u rijdt. Bij een goed product hoort een goede service. En meer dan dat, want premium autorijden vraagt om een premiumbehandeling. Wie een Hyundai koopt, weet zich dan ook verzekerd van een gedegen en attente serviceorganisatie. Zo geeft Hyundai u bij onderhoud vooraf een duidelijke prijsopgave, heldere informatie en hebt u de mogelijkheid uw Hyundai twee keer per jaar gratis preventief te laten inspecteren op mogelijke ongemakken. In Nederland staan vele Hyundai-partners voor u klaar. Ook in andere Europese landen beschikt Hyundai over een omvangrijk servicenetwerk. U wilt vooral genieten van uw Hyundai. Daar is hij tenslotte ook voor bedoeld. De Hyundai-dealer begrijpt dit als geen ander. Daarom biedt hij een zeer breed dienstenpakket aan, zoals: Hyundai Autoverzekering Een uitstekende verzekering tegen een opmerkelijk laag tarief. Met maar liefst vijf jaar nieuwwaardedekking. Uw eigen dealer verzorgt alle bijkomende werkzaamheden, zoals herstel van een eventuele schade, terwijl uw eigen risico dan komt te vervallen. U bent verzekerd van gebruik van originele onderdelen en herstel volgens de richtlijnen van de fabrikant. Hyundai Onderhoud op Maat Voor een vaste, lage prijs verzorgt de Erkend Reparateur al het onderhoud en de reparaties gedurende de afgesproken periode en het aantal kilometers. Hyundai Accessoires Op het gebied van accessoires heeft Hyundai veel in huis. Voor alle modellen is een uitgebreid accessoireoverzicht beschikbaar. Meer informatie kunt u verkrijgen via Hyundai.nl of bij uw dealer. Hyundai Navigatie Onderhoud Bij het uitvoeren van het voorgeschreven onderhoud door uw Hyundai-dealer krijgt u vier maal de laatste update van de navigatiekaarten van het originele fabrieksnavigatiesysteem gratis. Zo rijdt u 5 jaar lang up-to-date rond. Het Hyundai-dienstenpakket is zeer omvangrijk en omvat behalve bovenstaande diensten ook Hyundai Mobiliteitsgarantie, Hyundai Doorlopende Reisverzekering, Hyundai Verlengde Garantie, Hyundai Originele Onderdelen, Hyundai Bandenservice en Hyundai Ruitenservice.

35 HYUNDAI FINANCIAL SERVICES Hyundai Lease: Verstand van zaken Zakelijk rijden is iets anders dan zakendoen! Maar waarom zou het n het ander uitsluiten? Op tijd en uitgerust op een afspraak komen, dat kan met een betrouwbare, comfortabele auto. Hyundai heeft die. Niet voor niets wordt op de nieuwste modellen vijf jaar volledige fabrieksgarantie geboden. Bij Hyundai Lease is te kiezen uit al even comfortabele leasepakketten, aantrekkelijk geprijsd. Want wij weten immers hoe betrouwbaar Hyundai s zijn. Lage onderhoudskosten, scherpe prijzen en een goede restwaarde dankzij die ruime garantie: dat zijn factoren die keihard doorklinken in een laag maandbedrag. Zorgeloos rijden is beter zakendoen! Kies uit de onderstaande leasepakketten. Hyundai Finance: Logisch en vertrouwd! De bank is er voor de financiering! Maar het is toch veel logischer om die te regelen bij mensen met verstand van auto s, van afschrijving en van restwaarde? Uw Hyundai-dealer dus! Maak uw keuze uit onze financieringsopties: Lage maandlasten? Kies dan voor Hyundai Budget Mobiliteit - met een vast maandbedrag en de mogelijkheid de maandlasten te verlagen door de slottermijn aan te passen. Maximale vrijheid? Bij Hyundai Flexibele Mobiliteit is het mogelijk tussentijds al afgeloste bedragen opnieuw op te nemen of juist extra af te lossen. Deze financieringsvorm beweegt met u mee! Zekerheid voorop? Met Hyundai Persoonlijke Mobiliteit betaalt u een vast bedrag per maand gedurende een vaste looptijd. Dan weet u precies waar u aan toe bent. HET ECONOMY LEASEPAKKET HET EXCELLENT LEASEPAKKET FINANCIAL LEASE Een scherp leasetarief waarin de volgende servicecomponenten zijn opgenomen: rente en afschrijving; houderschapsbelasting; verzekering; reparatie, onderhoud en banden; Hyundai Mobiliteitsgarantie voor de gehele looptijd van het contract. U ontvangt de imotion, het merkblad voor Hyundai-rijders. Uitgebreide afleverset. Uit te breiden met een (inter)nationale tankpas. Alle service van het ECONOMY leasepakket en de volgende extra s: Binnen 5 werkdagen een afspraak voor een onderhoudsbeurt. 1 set winterbanden op stalen velgen. Opslag van de banden wordt door ons geregeld. Haal- & Brengservice bij iedere onderhoudsbeurt. Na elke beurt wordt uw Hyundai gewassen en gestofzuigd bij u afgeleverd. Radio/cd-speler met navigatie. Vervangend vervoer. Uit te breiden met een (inter)nationale tankpas. Met financial lease schaft u een nieuwe of gebruikte Hyundai aan en houdt u toch middelen vrij om te investeren in uw bedrijfsactiviteiten. Hyundai hanteert scherpe tarieven en biedt u met deze leasevorm veel vrijheid. Lagere maandlasten door een aanbetaling, versneld aflossen en zelf keuzes maken over onderhoud en verzekering: u hebt zelf de regie in handen. Voordelen Financial lease: U krijgt een auto op maat tegen een scherp tarief. U bent verzekerd van een aantrekkelijke rente. D.m.v. een aanbetaling verlaagt u het leasetarief. U hebt zelf de regie in handen. Na 3 jaar een nieuwe auto? Kies dan voor Hyundai Continue Mobiliteit. Voor een vast maandbedrag kunt u elke drie jaar overstappen in de nieuwste Hyundai. Dit is mogelijk dankzij Hyundai s unieke restwaardegarantie, de loyaliteitsbonus voor en de uitgekiende financiering van uw auto. Financieren is maatwerk: de Hyundai-dealer kan u informeren over de mogelijkheden en de voorwaarden. Hij heeft ook alle documentatie. Kijk ook op

36 NEW THINKING. NEW POSSIBILITIES. New Thinking. New Possibilities. Zo luidt de merkslogan van Hyundai. Een slogan die helemaal aansluit bij de filosofie van dit automerk, namelijk het bereikbaar maken van zuinige, gemakkelijk te rijden, kwalitatief uitstekende en betrouwbare auto s voor een breed publiek. Wel premium autorijden voor een niet-premiumprijs. Hyundai belooft auto s van onberispelijke kwaliteit met de service, betrouwbaarheid en garantie die u van een groot merk mag verwachten. Al deze modellen maken deel uit van een nieuwe genera tie Hyundai s die volgens hetzelfde succesvolle Hyundai-DNA zijn gebouwd. Dit Hyundai-DNA bestaat uit vier vaste pijlers die centraal staan bij de ontwikkeling van elk nieuw model: Kwaliteit Veiligheid Design Duurzaamheid Uw Hyundai-dealer: MBIX BROCHURE PER 1 DECEMBER 2012

IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL

IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL PEUGEOT PARTNER PARTNER IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL Met zijn grote laadruimte, ongekend flexibele interieur en nieuwe, zuinige en sterke e-hdi-motoren is de nieuwe Partner de ideale bedrijfsauto voor

Nadere informatie

COMPACTE VRIJBUITER. Ervaar de unieke eigenschappen van deze veilige en tegelijkertijd sportieve crossover.

COMPACTE VRIJBUITER. Ervaar de unieke eigenschappen van deze veilige en tegelijkertijd sportieve crossover. PEUGEOT 2008 COMPACTE VRIJBUITER Met de nieuwe 2008, een compacte crossover die zich in de stad als een vis in het water voelt, kunt u optimaal profiteren van al het goede dat het leven te bieden heeft.

Nadere informatie

*Optie of standaard naargelang de versies. **Optie naargelang de versies.

*Optie of standaard naargelang de versies. **Optie naargelang de versies. NEW PEUGEOT PARTNER TEPEE STIJLVOL VOORKOMEN VRIJHEID ALOM! De Partner Tepee is een échte vrijetijdswagen, een ludospace pur sang. Deze auto heeft veel karakter en nodigt uit tot ontdekkingen en avontuur.

Nadere informatie

F I AT Q U B O Prijslijst per 1 juli 2014

F I AT Q U B O Prijslijst per 1 juli 2014 FIAT QUBO Prijslijst per 1 juli 2014 2 Origineel en fris De Qubo is multifunctioneel, origineel en veelzijdig. Het originele design met brede en bolle wielkasten geeft de zijkanten van de auto een robuuste

Nadere informatie

TIJDELIJK NAVIGATIE T.W.V. 385,- INCL. BTW CADEAU! Vraag uw dealer naar de voorwaarden FIAT PUNTO

TIJDELIJK NAVIGATIE T.W.V. 385,- INCL. BTW CADEAU! Vraag uw dealer naar de voorwaarden FIAT PUNTO TIJDELIJK NAVIGATIE T.W.V. 385,- INCL. BTW CADEAU! Vraag uw dealer naar de voorwaarden FIAT PUNTO Prijslijst per 1 januari 2015 2 Punto. Drive the Evolution Stap je in de nieuwe Punto, dan ben je helemaal

Nadere informatie

IN BEWUSTWORDING. SMART BEAM ASSIST dimt automatisch het grootlicht zodra een tegenligger nadert. Hoffelijk en veiliger, geniet van comfort op maat.

IN BEWUSTWORDING. SMART BEAM ASSIST dimt automatisch het grootlicht zodra een tegenligger nadert. Hoffelijk en veiliger, geniet van comfort op maat. 50 Word gedreven door verlangen. Koester het en laat uw zintuigen strelen door luxe die is gericht op gevoel. De geheel nieuwe Infiniti Q50 is hiervoor ontworpen. Hij verzorgt u met een ongekende intensiteit

Nadere informatie

prijslijst januari 2015

prijslijst januari 2015 prijslijst januari 2015 105 jaar Alfa Romeo. Een bijzondere mijlpaal waar we graag bij stilstaan. Want al een eeuw lang zet ons merk de toon op het gebied van sportiviteit en rijprestaties. Zowel op als

Nadere informatie

TIJDELIJK EEN OPTIEPAKKET T.W.V. 1.000,- INCL. BTW CADEAU! Vraag uw dealer naar de voorwaarden. FIAT 500 en 500C

TIJDELIJK EEN OPTIEPAKKET T.W.V. 1.000,- INCL. BTW CADEAU! Vraag uw dealer naar de voorwaarden. FIAT 500 en 500C TIJDELIJK EEN OPTIEPAKKET T.W.V. 1.000,- INCL. BTW CADEAU! Vraag uw dealer naar de voorwaarden FIAT 500 en 500C Prijslijst per 1 oktober 2014 De Fiat 500, een rijke Op 4 juli 1957 rolde de eerste Nuova

Nadere informatie

Partners in business. Mobilelife Magazine. Samsung nu ook voor de zakelijke markt

Partners in business. Mobilelife Magazine. Samsung nu ook voor de zakelijke markt Mobilelife Magazine Partners in business Samsung nu ook voor de zakelijke markt Samsung OMNIA: een echte alleskunner TV in handformaat Veilig manoeuvreren met de tractor Spotlight op accessoires 2008 Samsung

Nadere informatie

UW RENDEMENT ONS DOEL

UW RENDEMENT ONS DOEL UW RENDEMENT ONS DOEL ELKE ONTWIKKELING BEGINT MET DE VRAAG: OP WELKE MANIER DRAAGT DEZE BIJ AAN EEN BETER RENDEMENT VOOR U? WIJ ADEMEN RENDEMENT DAF kent uw business en weet hoe belangrijk rendement voor

Nadere informatie

COMFORTABEL ALL-IN-ONE KIES ZELF UW VASTE MAANDBEDRAG

COMFORTABEL ALL-IN-ONE KIES ZELF UW VASTE MAANDBEDRAG APRIL 2014-77 11 556 200 COMFORTABEL ALL-IN-ONE KIES ZELF UW VASTE MAANDBEDRAG FINANCIERING ONDERHOUD GARANTIE RENAULT Financial Services Boeingavenue 275, 1119 PD Schiphol-Rijk Postbus 75760, 1118 ZX

Nadere informatie

Voorwaarden Autoverzekering van InShared. December 2014

Voorwaarden Autoverzekering van InShared. December 2014 Voorwaarden Autoverzekering van InShared December 2014 Voorwaarden Autoverzekering van InShared U heeft een autoverzekering bij InShared. Die heeft u afgesloten op www.inshared.nl. U heeft daarbij 1 of

Nadere informatie

of toch in 2013? Investeren in 2012

of toch in 2013? Investeren in 2012 magazine voor ondernemer & ondernemen in Prins Alexander en omstreken 0.a in dit nummer: Internationaal ondernemen Assurantiebelasting 21% Advocaat geeft raad ZakenMerk digitaal December 2012 Nummer 5

Nadere informatie

We zorgen goed voor u én uw auto

We zorgen goed voor u én uw auto We zorgen goed voor u én uw auto De Autoverzekering van Univé 1 De Univé Autoverzekering. Omdat uw auto belangrijk voor u is. U bent nogal eens onderweg. De kinderen naar school brengen, naar het werk,

Nadere informatie

RENAULT FLUENCE Z.E. EN KANGOO EXPRESS Z.E.: DEFINITIEVE VORMGEVING EN START VAN RESERVERINGEN

RENAULT FLUENCE Z.E. EN KANGOO EXPRESS Z.E.: DEFINITIEVE VORMGEVING EN START VAN RESERVERINGEN PERSBERICHT RENAULT FLUENCE Z.E. EN KANGOO EXPRESS Z.E.: DEFINITIEVE VORMGEVING EN START VAN RESERVERINGEN Het definitieve design van de Fluence Z.E. en Kangoo Express Z.E. is gereed. Klanten die als één

Nadere informatie

Altijd met een gerust gevoel op weg

Altijd met een gerust gevoel op weg Altijd met een gerust gevoel op weg De Autoverzekering van Univé 1 De Univé Autoverzekering. Omdat uw auto belangrijk voor u is. U bent nogal eens onderweg. De kinderen naar school brengen, naar het werk,

Nadere informatie

GENIETEN VAN ELK MOMENT. ONTDEK DE VRIJHEID, FREIHEIT, DIE BEWEGT. CAMPERS 2015 VANS. HALF INTEGRALEN. ALKOVEN. VOLLEDIG INTEGRALEN

GENIETEN VAN ELK MOMENT. ONTDEK DE VRIJHEID, FREIHEIT, DIE BEWEGT. CAMPERS 2015 VANS. HALF INTEGRALEN. ALKOVEN. VOLLEDIG INTEGRALEN GENIETEN VAN ELK MOMENT. ONTDEK DE VRIJHEID, FREIHEIT, DIE BEWEGT. CAMPERS 2015 VANS. HALF INTEGRALEN. ALKOVEN. VOLLEDIG INTEGRALEN 01 MET AL MEER DAN 50 JAAR ERVARING EN VOL PURE PASSIE WEET KNAUS DE

Nadere informatie

Koop slim en bespaar. Tips om minder uit te geven van winkelkar tot vliegticket

Koop slim en bespaar. Tips om minder uit te geven van winkelkar tot vliegticket Koop slim en bespaar Tips om minder uit te geven van winkelkar tot vliegticket INHOUD 5 Uw winkelkarretje 7 Uw auto 9 Uw telefoon 10 Uw computer 12 Uw energieverbruik 20 Uw vakantie 22 Uw geld Test-Aankoop

Nadere informatie

Uw bedrijf, uw bankzaken Omdat gemak en ambitie goed samengaan

Uw bedrijf, uw bankzaken Omdat gemak en ambitie goed samengaan Uw bedrijf, uw bankzaken Omdat gemak en ambitie goed samengaan Uw bedrijf, uw bankzaken Omdat gemak en ambitie goed samengaan Als ondernemer weet u kansen te benutten, en met een goed idee gaat u direct

Nadere informatie

Moderne vijf kamp. Op zoek naar plus- en minpunten. 1.0 Exclusive Prijs: 10.499. Toyota Aygo 1.0 VVT-i Dynamic Blue Prijs: 11.645

Moderne vijf kamp. Op zoek naar plus- en minpunten. 1.0 Exclusive Prijs: 10.499. Toyota Aygo 1.0 VVT-i Dynamic Blue Prijs: 11.645 MultiTEST Op zoek naar plus- en minpunten Razend populair zijn ze, de Aygo, C1 en 107. Maar welke van de drieling moet je hebben? Of ben je beter af met de helft van de eeneiige tweeling Pixo/Alto? Vijf

Nadere informatie

volvo on call ALTIJD VERBONDEN

volvo on call ALTIJD VERBONDEN volvo on call ALTIJD VERBONDEN ALTIJD VERBONDEN Volvo On Call is een service op abonnementsbasis met een innovatieve mobiele app, waarmee u continu verbonden kunt blijven met uw Volvo. U kunt op afstand

Nadere informatie

Wij leggen de onderstreepte woorden achterin de voorwaarden uit, bij Wat bedoelen wij met.

Wij leggen de onderstreepte woorden achterin de voorwaarden uit, bij Wat bedoelen wij met. N.V. Univé Schade Voorwaarden Univé Autoverzekering versie 2 Wij leggen de onderstreepte woorden achterin de voorwaarden uit, bij Wat bedoelen wij met. Deze voorwaarden gelden samen met ons Algemeen Reglement.

Nadere informatie

109 g/km 4,7. 573 liter. 1,59 m. 5 jaar. l/100 km. deuren. Met zijn beperkte C0 2

109 g/km 4,7. 573 liter. 1,59 m. 5 jaar. l/100 km. deuren. Met zijn beperkte C0 2 Splash 109 g/km 4,7 l/100 km De Splash heeft een draaicirkel van 9,4 m en is daardoor uiterst gemakkelijk te manoeuvreren.9,4 m Met zijn beperkte C0 2 -uitstoot van 109 g/km behoort de Splash (1.0 l benzine)

Nadere informatie

GA CIRKELHARKEN MET TWEE ROTOREN

GA CIRKELHARKEN MET TWEE ROTOREN Cirkelharken GA CIRKELHARKEN MET TWEE ROTOREN www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 GA 6501 7501 8121 8731 9531 6002 6632 7932 9032 6620 8030 9030 CIRKELHARKEN ONTWORPEN OM RUWVOER TE OOGSTEN DAT RIJK IS AAN

Nadere informatie

www.deburgh.com www.deburgh.com Aanbieding voor Post NL -1- Fiat Ducato CNG Model

www.deburgh.com www.deburgh.com Aanbieding voor Post NL -1- Fiat Ducato CNG Model Aanbieding voor Post NL Fiat Ducato CNG Model Contactpersoon: Marc Meeuwissen Telefoon: 040-8447441 Mobiel: 06-53597852 Email: m.meeuwissen@deburgh.com Website: -1- Eindhoven, 22 augustus 2012 Geachte

Nadere informatie

Financieel Slim In 6 Stappen

Financieel Slim In 6 Stappen Financieel Slim In 6 Stappen 2011/2012 Leer alles over geld en verzekeringen in slechts 60 pagina s Bespaar honderden euro s op je financiële planning Gebruik dit boek bij elk adviesgesprek dat je hebt

Nadere informatie

De kracht van vertrouwen

De kracht van vertrouwen Allianz Nederland Groep Jaarmagazine 2008 www.allianz.nl De kracht van vertrouwen Het Chinese teken voor crisis bestaat uit twee karakters: kans en bedreiging. Je kunt bij een bedreiging blijven stilstaan,

Nadere informatie

Oplossingen waarmee u écht verder komt. Pinknotes = Personeelsvoordeelpas! BP Europa SE BP Nederland. www.bp.nl/zakelijk 0800-0203631

Oplossingen waarmee u écht verder komt. Pinknotes = Personeelsvoordeelpas! BP Europa SE BP Nederland. www.bp.nl/zakelijk 0800-0203631 brandstofexpertise Oplossingen waarmee u écht verder komt Alleen BP PLUS biedt de beste oplossingen om uw wagenpark zo efficiënt mogelijk in te zetten. Van een omvangrijk Europees netwerk van tankstations

Nadere informatie

uw eerste koopwoning

uw eerste koopwoning uw eerste koopwoning Waar krijgt u mee te maken? We waren al begonnen met zoeken naar een huis. En toen merkten we wat we allemaal moesten regelen. Er komt heel wat kijken bij een nieuwe woning. Vooral

Nadere informatie

Voorwaarden Autoverzekering onna-onna Versie: mei 2014

Voorwaarden Autoverzekering onna-onna Versie: mei 2014 Voorwaarden Autoverzekering onna-onna Versie: mei 2014 Beste onna-onna klant, Dit zijn de voorwaarden van je onna-onna autoverzekering. Bij de meeste verzekeringen krijg je heel veel voorwaarden. Bij deze

Nadere informatie