Hyundai i30 Brochure per 1 maart 2012

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hyundai i30 Brochure per 1 maart 2012"

Transcriptie

1 Hyundai i30 Brochure per 1 maart 2012

2 STAALHARDE PERFECTIE Elk detail van de Hyundai i30 is ontwikkeld en gemaakt voor een lange levensduur. Dat begint met hoogwaardig staal, gesmeed in onze eigen milieu vriendelijke fabriek. Hier hanteren we de strengste normen voor een nog grotere veiligheid van de inzittenden, maken we gebruik van geavanceerde productietechnieken om het gewicht te minimaliseren en streven we naar maximale efficiëntie op het gebied van brandstofverbruik. En natuurlijk zijn er uitgebreide klimaattesten voor een duurzame bescherming tegen roest en slijtage.

3 HET RESULTAAT VAN TEAMWORK Het ontwikkelen van de Hyundai i30 in Europa bood een groot aantal ontwerpvoordelen. Door de volledige ontwikkeling van de Hyundai i30 op één plaats te concentreren, konden onze ontwerp- en bouwteams gedurende het gehele proces zeer nauw samenwerken - vanaf het allereerste concept tot de uiteindelijke assemblage en kwaliteitscontrole. Het resultaat is een uitstekend gebouwde Europese auto, waarmee een nieuwe standaard in kwaliteit en efficiëntie is gezet.

4 VOELBAAR VERTROUWEN Van de comfortabele rijpositie en riante stoelen tot de innovatieve cockpit en geavan ceerde technologie: elk aspect van het interieur brengt de bestuurder meer in harmonie met de Hyundai i30. Het resultaat is indruk wekkend. De bestuurder voelt zich één met de weg, meer ontspannen en geconcentreerd. Zelfs de langste rit wordt een comfortabele rit.

5 TASTBARE KWALITEIT De Hyundai i30 is een auto die al uw zintuigen prikkelt. De kwalitatief hoogwaardige materialen en bijzondere aandacht voor details geven de berijders een geweldig gevoel van exclusiviteit binnen in de auto. Of het nu gaat om de wijzerplaten, de knoppen of de bekleding, alle compo nenten zijn vervaardigd om de aantrekkingskracht te vergroten en een zintuiglijke ervaring te bieden zoals geen enkele andere auto in deze klasse die biedt. Op zowel bestuurder als passagiers maakt de Hyundai i30 altijd een sterke, blijvende eerste indruk.

6 MAAK ELKE REIS NOG SPANNENDER Europa kent een grote verscheidenheid aan wegen. Van lange, rechte snelwegen tot wegen met scherpe haarspeldbochten hoog in de bergen. En dat maakt elke rit in de Hyundai i30 nog levendiger en leuker. Zijn dynamische rijcapaciteiten en soepele acceleratie bieden puur rijplezier op elk type weg. Behalve zeer krachtig zijn de benzine- en dieselmotor waartussen u kunt kiezen ook enorm zuinig.

7 BETROUWBARE PARTNER Waarheen uw Hyundai u ook brengt, u rijdt nooit alleen. De strenge (veiligheids)tests en de superieure kwaliteit maken van uw Hyundai i30 een zeer betrouw bare partner. En natuurlijk is er de uitgebreide 5 jaar Driedubbele Garantie die zorgt voor extra zekerheid; met fabrieksgarantie op producten fabricagefouten van bumper tot bumper zonder kilometerbeperking, vijf jaar pechhulp in heel Europa en vijf jaar gratis voertuiginspecties.

8 CONTROLE OP ELK TYPE WEG Verschillende rijomstandigheden vragen om verschillende feedback. Daarom biedt de Hyundai i30 Flex Steer (vanaf de i-motion-uitvoering). De bestuurder kan deze stuurbekrach tiging naar eigen voorkeur variëren: de Normal-stand biedt de perfecte ondersteuning in de stad en op landwegen. De Comfort-stand maakt inparkeren eenvoudiger dan ooit en de Sport-stand verscherpt de respons van het stuurwiel en het gaspedaal - ideaal op de buitenweg en bij hogere snelheden.

9 GENIET VAN ELKE MOOIE BOCHT Korte of lange bochten; de Hyundai i30 bijt zich er moeiteloos in vast. Door het verfijnde chassis behoudt u altijd de controle en weet u zich verzekerd van uitmuntend rijgedrag. Draai een bocht in en het standaard Electronic Stability Program (ESP) met Vehicle Dynamic Control (VDC) helpt u bij het handhaven van de perfecte lijn. De Hyundai i30 betekent nog meer rijgenot op een nog hoger niveau.

10 GLANSRIJKE BESCHERMING De Hyundai i30 plaatst veiligheid in een heel nieuw licht. LED-dagrijverlichting is standaard. De i-catcher-uitvoering heeft tevens xenon-koplampen met dynamische bochtenverlichting (AFLS, Adaptive Front Lighting System). En in de buitenspiegels en de handgrepen zijn spotlights geïntegreerd die de grond naast de auto verlichten, voor veilig inen uitstappen.

11 VERBETERDE EFFICIËNTIE Accelereren zonder compromis. Zowel de 1.6 benzine- als de 1.6 dieselmotor van de Hyundai i30 combineert verfrissende stad- en snelweg prestaties met een laag brandstofverbruik en een lage CO2-uitstoot. Voor een nog grotere brandstof besparing past Hyundai op uitgebreide schaal zijn Blue Drivetechnologieën toe. Daardoor heeft de handgeschakelde 1.6 CRDi-dieselversie een zeer lage uitstoot van 97 g/km bij een gemiddeld verbruik van slechts 3,7 l/100 km (omgerekend 1 liter op 27 kilometer). En dat bij een behoorlijk topvermogen van 94 kw (128 pk).

12 ONVERGELIJKBAAR COMFORT Compact vanbuiten, ruim vanbinnen. Elk aspect van het interieur van de Hyundai i30 is ontworpen om de kwaliteitsbeleving te versterken. Lederen bekleding en elektrisch verstelbare en verwarmbare stoelen zijn standaard op de topversie i-catcher. Dual-zone airconditioning (vanaf de i-visionuitvoering) maakt het mogelijk dat elke inzittende zijn eigen ideale temperatuur kiest. Op het gebied van entertainment blinkt de Hyundai i30 uit met de standaard radio/cd-/mp3-speler met USBaansluiting.

13 EXTRA RUIMTE VOOR EXTRA FLEXIBILITEIT Dankzij een slimme indeling heeft de Hyundai i30 een zeer ruim interieur. Zowel voorin als achterin zitten volwassenen prima. De bagageruimte behoort met zijn inhoud van 378 liter tot de ruimste in zijn klasse. Bij een neergeklapte achterbank ontstaat er een grote laadruimte van liter inhoud, die dankzij het ontbreken van uitstulpingen optimaal is te benutten voor het vervoer van grote attributen.

14 MEER EMOTIE Weinig auto s brengen zoveel in beweging als de Hyundai i30. De nieuwe motoren blinken uit door een ideale balans tussen presta ties en brandstofverbruik. Zoals de nieuwe 1.6 GDIbenzinemotor (Gasoline Direct Injection) van 99 kw (135 pk) met een lage CO2-uitstoot van 118 g/km. Beide motorversies van de Hyundai i30 zijn gekoppeld aan een zesversnellingsbak. Een automatische zestrapstransmissie is optioneel.

15 BENZINEMOTOR GDi 170 MINDER EMISSIE Een hogere efficiency leverde nog nooit zoveel op. Bij de ontwikkeling van de Hyundai i30 is sterk gefocust op een zo laag mogelijk brandstofverbruik en een zo groot mogelijke efficiency. Dankzij de Blue Drive-technologie heeft de 1.6 CRDi-dieselmotor een CO2-uitstoot van slechts 97 g/km, een hoog vermogen en een krachtige acceleratie. Onze Blue Drive-technologie omvat een serie voorzieningen die de efficiency van de Hyundai i30 verhogen. Het betreft de toepassing van banden met een lage rolweerstand om het brandstofverbruik te verlagen, een dynamomanagementsysteem dat minder aandrijfkracht kost en een start-stopsysteem dat de motor uitzet als de auto tot stilstand is gekomen. De motor wordt direct weer gestart bij het indrukken van het koppelingspedaal voor het inschakelen van de eerste versnelling. De Hyundai i GDI-benzinemotor is zeer geavan ceerd, met onder meer een hoog efficiënte directe brandstofinspuiting. De van aluminium vervaardigde krachtbron levert een maximumvermogen van 99 kw (135 pk). De inwendige constructie van het motorblok verhoogt de duurzaamheid en reduceert geluid. DIESELMOTOR 1.6 GDi 160 De 1.6 CDRi-dieselmotor levert een maximum 120 vermogen van 94150kW (128 Vermogen (pk) pk). 100Het motorblok valt eveneens 140 op door een constructie die een hoge 80 duurzaamheid garandeert en bijdraagt aan een lage geluidsproductie. Een roetfilter is stan- 20 daard Toerental (t.p.m.) Koppel (Nm) Vermogen (pk) Vermogen (pk) Toerental (t.p.m.) 1.6 CRDi Toerental (t.p.m.) Koppel (Nm) Koppel (Nm) Met het oog op het milieu is bij de motoren gekozen voor makkelijk te recyclen materialen en onderdelen, zoals een uitwasbaar oliefilter en een kunststof kleppendeksel.

16 ZES AIRBAGS STANDAARD Aan veiligheid doet de Hyundai i30 geen concessies. Van meet af aan gold inzittenden veiligheid als één van de hoofdpunten bij de ontwikkeling van de Hyundai i30. Daarom is een systeem met zes airbags standaard: een combinatie van airbags voorin, zijairbags en gordijnairbags in de dakrand die de inzittenden voorin en achterin beschermen. Vanaf de i-motion-uitvoering is de Hyundai i30 ook voorzien van een knieairbag voor de bestuurder. Airbags voorin, zijairbags en gordijnairbags standaard Twee airbags voorin, twee zijairbags en de gordijnairbags werken in een volledig geïntegreerd samen om het risico van verwonding te minimaliseren. De frontairbag aan de passagierszijde is uit te schakelen indien er een kinderzitje op de voorstoel is bevestigd. Knieairbag voor bestuurder De knieairbag (vanaf de i-motion-uitvoering) onder de stuurkolom biedt extra bescherming aan de benen van de bestuurder in geval van een zware frontale aanrijding.

17 CAMERA Obstakels achter de auto kunnen moeilijk te zien zijn. Om het zicht naar achteren te verbeteren, is een achteruitrijcamera beschikbaar voor de Hyundai i30 (vanaf de i-vision-uitvoering). Bij het inschakelen van de achteruitversnelling is op het beeldscherm van het navigatiesysteem het beeld achter de auto te zien. Mocht u in de buurt van een obstakel komen, dan klinkt bovendien een waarschuwingssignaal. Grafische lijnen op het beeldscherm helpen u bij het achteruitrijden en het parkeren. Verborgen vernuft. De achteruitrijdcamera zit nauwelijks zichtbaar verscholen onder het Hyundai-logo. Zodoende blijft de lens vrij van vuil. De camera zendt een groothoekbeeld naar het beeldscherm van het navigatiesysteem.

18 DICHTERLIJKE VRIJHEID Fluidic Sculpture als kunstuiting. De Hyundai i30 brengt deze designtaal van Hyundai naar een nieuwe fase van stijl van elegantie. Strakke, gebogen lijnen in de carrosserie roepen beweging op, zelfs als de Hyundai i30 stilstaat. Op de flanken zorgt de designtaal voor een spannend spel van licht en schaduw. Een atletisch voorkomen dat aansluit bij een op de Europese voorkeur gericht rijgedrag en comfort.

19 MOOI VAN NATURE Als de zon gaat schijnen, is dat een extra reden om met de Hyundai i30 eropuit te trekken. Met een eenvoudige druk op de knop is het op de i-catcher-uitvoering optioneel verkrijgbare panoramische zonnedak te openen. Zonlicht en warmte dalen neer in de auto, terwijl u geniet van het rijden in de open lucht. En het haar raakt niet in de war dankzij de automatisch openende winddeflector.

20 Veiligheid vanuit een nieuw gezichtspunt Xenon-koplampen De High Intensity Discharge-koplampen (HID, standaard op de i-catcher-uitvoering) leveren een aanzienlijk helderder en langere lichtbundel op, zonder tegenliggers te verblinden. De kleurtemperatuur benadert die van daglicht, waardoor rode en groene kleuren beter zichtbaar zijn. Achterlichtunits Door hun vorm maken ze integraal deel uit van de hoek van de auto. De remlichten knipperen automatisch bij hard remmen om achteropkomend verkeer extra te waarschuwen. LED-dagrijverlichting De LED-dagrijverlichting maakt de Hyundai i30 beter zichtbaar en is bovendien zeer stijlvol. De veiligheid is gediend doordat andere automobilisten een extra referentie hebben. Mistlampen achter In tegenstelling tot veel andere auto s zijn de mistlampen van de Hyundai i30 aan de achterzijde in aparte units links en rechts in de achterbumper geplaatst. Aan de onderzijde in de mistlampen is bovendien een lichtreflector geïntegreerd voor extra veiligheid.

21 Vol vertrouwen de bocht in Nieuw: het Adaptive Front Lighting System. De Hyundai i30 is leverbaar met het innovatieve Adaptive Front Lighting System (AFLS) dat bij het nemen van bochten de veiligheid bevordert. Het systeem zorgt ervoor dat de koplampen in dezelfde richting draaien als het stuurwiel, waardoor de weg in de bocht beschenen wordt. U hebt daardoor beter zicht en merkt obstakels eerder op. AFLS is standaard op de i-catcheruitvoering, in combinatie met de xenon-koplampen. A. Rechtuit rijdend zorgt AFLS voor een langere en heldere lichtbundel, zodat u meer ziet van de weg. Een wiswasinstallatie houdt de koplampen schoon, zodat een maximale lichtopbrengst ook altijd is gegarandeerd. B. Bij het insturen van een bocht zorgt de dynamische bochtverlichting voor nog beter zicht aan de zijde waar de auto naartoe stuurt. Zo blijft het zicht op de weg en de bermen goed (behoort tot het AFLSsysteem op de i-catcheruitvoering). A. B.

22 De finishing touch

23 Achterspoiler Deze is standaard op alle versies van de Hyundai i30. Hij draagt bij aan een lage luchtweerstand en versterkt het design. Een hoog geplaatst derde remlicht met LED-verlichting is geïntegreerd. Buitenspiegelkappen in carrosseriekleur De gestroomlijnde vorm van de buitenspiegelbe huizing minimaliseert windgeruis. Vanaf de i-vision-uitvoering zijn er knipperlichten in de buitenspiegels geïntegreerd en zijn de buitenspiegels elektrisch inklapbaar. Automatisch inklapbare buitenspiegels Op de i-catcher-uitvoering klappen de buitenspiegels automatisch in zodra de motor van de Hyundai i30 wordt uitgezet. Ook zijn de buitenspiegels op de i-catcher-uitvoering uitgerust met een geïntegreerd lampje dat de grond naast de auto verlicht om veilig te kunnen in- en uitstappen. Chromen raamlijsten Met de kwalitatief hoogwaardige chromen raamlijsten oogt de Hyundai i30 nog net even eleganter. Deze zijn standaard vanaf de i-vision-uitvoering. Deurhendels in carrosseriekleur Door hun ontwerp en doordat ze dezelfde kleur hebben als de auto, zorgen deze deurhendels voor een uniform profiel (standaard vanaf de i-motionuitvoering).

24 Veelzijdiger vanbinnen en vanbuiten Genieten van meer leefruimte. Voor de Hyundai i30 zijn er diverse opties leverbaar om het gevoel van ruimte te versterken. Van een innovatief schuifdak tot aan een volledig vlakke laadvloer; de Hyundai i30 laat zich eenvoudig naar uw hand zetten. Er is ook keuze uit meerdere lichtmetalen velgen voor extra stijl. Optioneel panoramisch zonnedak Een zonnedak met twee panelen zorgt voor echt open rijplezier. Met een druk op de knop schuift het voorste paneel naar achteren open en klapt een windschermpje omhoog om ook het comfort voor de passagiers achterin te garanderen (optioneel op de i-catcher-uitvoering). Lichtmetalen 16-inch wielen Deze optionele wielen zijn exclusief ontworpen voor de Hyundai i30 (standaard op i-catcher-uitvoering). Ze ogen elegant en rond de wielen met dubbele spaken liggen banden in de maat 205/55 R16. Kwalitatief hoogwaardige constructie De dakpanelen zijn gemaakt van zeer duurzaam materiaal voor een leven lang zorgeloos gebruik. Dankzij een volledig inschuifbaar zonnescherm bij het optionele panoramische zonnedak, is te genieten van natuurlijk licht in het interieur. Lichtmetalen 17-inch wielen Afgewerkt met hoge kwaliteit chroom voegen de lichtmetalen 17-inch wielen (alleen als optie leverbaar) een atletisch uiterlijk toe aan de Hyundai i30. De wielen worden geleverd met 225/45 R17-banden.

25 Genereuze laadruimte De Hyundai i30 heeft een bagageruimte van 378 liter inhoud. Vanaf de i-motion-uitvoering wordt er een bagagenet meegeleverd. Flexibele laadvloer Met de in twee delen gescheiden achterbank (verhouding 60:40) volledig neergeklapt ontstaat een ruimte met een inhoud van een indrukwekkende liter. De Business Edition en i-catcheruitvoering worden geleverd met een dubbele bodem, wat tevens zorgt voor een vlakke laadvloer bij een neergeklapte achterbank.

26 Verhoogd comfort voor inzittenden Maak kennis met de nieuwe norm voor stijl. De Hyundai i30 is een enorme stap voorwaarts in interieurdesign en ergonomie. Royale ruimte voor inzittenden gaat in de Hyundai i30 gepaard met materialen van hoge kwaliteit voor een sfeer van rust en vertrouwen. Het resultaat is een auto die het beste biedt in zijn klasse, met kilometerslang rijcomfort.

27 Toonaangevende technologie voor bestuurders De Hyundai i30 is ontworpen naar moderne maatstaven. Neem plaats achter het stuur van de Hyundai i30 i-catcher en ontdek de talloze geavanceerde voorzieningen voor meer comfort en veiligheid. Of het nu gaat om het TFT LCD-kleurenscherm in het instrumen tarium of het touchscreen navigatiesysteem, er is allerhande informatie binnen bereik, plus extra s als Flex Steer, airconditioning met gescheiden temperatuurregeling, een aansluiting voor USB/iPod, een startknop met Smart Key en nog veel meer.

28 Interieur: kwestie van kiezen Richt de Hyundai i30 in naar uw eigen smaak. Er is een breed scala aan hoogwaardige bekledingsstoffen in de kleuren zwart en beige leverbaar om de Hyundai i30 helemaal naar uw eigen smaak in te richten. Elke uitvoering heeft een royale standaarduitrusting, die naar believen is aan te vullen met talrijke accessoires. Luidsprekers voor en achter Alle voor de Hyundai i30 leverbare audiosystemen hebben ten minste vier luidsprekers: twee voorin en twee in de achterportieren. Lederen bekleding De Hyundai i30 i-catcher heeft lederen bekleding met een zijdezachte glans voor een rijke, warme uitstraling. Dat is inclusief in hoogte verstelbare en verwarmbare voorstoelen, evenals een elektrisch verstelbare stoel en lendensteun van de bestuurder. Middenarmsteun In de middenarmsteun (standaard vanaf de i-motion-uitvoering) zit een afsluitbaar vak voor kleine spullen. Voor nog meer comfort is de armsteun verschuifbaar. Tweeters Aan een nog hogere geluidskwaliteit dragen twee hogetonenluidsprekers (tweeters) bij. Die zijn discreet wegge werkt in de panelen in de voorportieren (standaard vanaf de i-visionuitvoering).

29

30 Passie voor perfectie

31 Centrale bekerhouder Een houder voor twee bekers is standaard in de centrale console. Verchroomde portiergrepen De portiergrepen hebben een hoogwaardige chromen afwerking en voegen daarmee dynamiek toe aan het interieur (standaard vanaf de i-motion-uitvoering). Ruim dashboardkastje In het stijlvolle dashboard zit een afsluitbaar opbergvak met een inhoud van 8 liter. Gekoeld dashboardkastje In combinatie met airconditioning heeft de Hyundai i30 ook koeling in het dashboardkastje via een luchtopening: ideaal om een fles frisdrank koel te houden (standaard vanaf de i-drive Cool-uitvoering). Bedieningspaneel elektrische ramen Dit paneel zit op een ergonomisch verantwoorde positie voor de bestuurder en is met chroom omrand. Het paneel herbergt tevens de knoppen om de buitenspiegels te verstellen.

32 Welkom aan de top Haal het maximale uit de Hyundai i30-technologie. De Hyundai i30 is uitgerust met een reeks geavanceerde features die comfort en gebruiksgemak naar een hoger niveau tillen. Dat is echter nog maar het begin. Er is namelijk nog te kiezen uit talrijke opties op het gebied van navigatie, audio en extra s voor het interieur. Touchscreennavigatie Dit systeem omvat een groot 7-inch touch-screen kleurenscherm, spraakherkenning, Bluetooth en de projectie op het kleurenscherm van de achteruitrijcamera (standaard vanaf de i-visionuitvoering). Climate control Geniet van comfort met deze dual zone airconditioning, automatische voorruitontwa seming en een filter met ioniser dat stofdeel tjes en nare geurtjes uit de luchtstroom haalt (standaard vanaf i-vision). Extra aansluitingen Standaard zijn er aansluitingen voor een USB of ipod, plus een AUX-aansluiting voor het verbinden van andere apparaten. Startknop met Smart Key Start de motor met één druk op de knop in plaats van met een conventionele contact -sleutel. Alleen beschikbaar in combinatie met een Smart Key (standaard op i-catcher-uitvoering). Smart Key Met de Smart Key op zak herkent de Hyundai i30 zijn bestuurder. Hij ontgrendelt de portieren en activeert de startknop, zodat u de motor kunt starten zonder de sleutel uit de zak te halen (standaard op i-catcher). Interieurverlichting Een meervoudig verlichtingssysteem, inclusief kaartleeslampjes voor bestuurder en passagier en een brillenhouder, is standaard.

33 Handgeschakelde zesversnellingsbak Voor beide motorversies van de Hyundai i30 is een zesversnellingsbak beschikbaar die nauwkeurig, licht en soepel schakelt. Om het brandstofverbruik en de uitstoot van CO2 te verlagen, is er een indicator in het dashboard die het ideale schakelmoment aangeeft. Hillstart Assist Control voorkomt dat de auto op een helling achteruitrolt bij het vanuit stilstand wegrijden. Een met leder beklede pookknop is standaard vanaf de i-motion-uitvoering. Zestrapsautomaat Beide 1.6-litermotoren zijn tevens leverbaar met een automatische zestrapstransmissie. Die is ontwikkeld met het oog op maximale acceleratiekracht bij een zo laag mogelijk brandstofverbruik. De transmissie heeft ook een actief eco-systeem voor een nog lagere CO2-uitstoot. Een chromen rand rond de versnellingspook is standaard, net als een met leder beklede pookknop.

34 Elke minuut achter het stuur is genieten Alles onder controle in de cockpit van de Hyundai i30. Want die is ontworpen voor optimaal comfort en bedieningsgemak. Alle bedieningsorganen zijn ergonomisch perfect gesitueerd en de centraal in het instrumentarium geplaatste TFT-display (standaard op de i-catcher-uitvoering) geeft alle essentiële voertuiginformatie weer. Multifunctioneel stuurwiel Afgewerkt met zacht, soepel leder (vanaf de i-motion-uitvoering) doet het multifunctionele stuurwiel sportief aan. De belangrijkste bedieningsfuncties zijn onder vingerbereik. Het stuurwiel is in een perfecte positie te zetten dankzij de verstelling in hoogte en diepte.

35 Bediening links Op het vierspaaks stuurwiel zit aan de linkerkant de bediening van de audio en een spraak herkenningsfunctie voor via Bluetooth (vanaf de i-motion-uitvoering) gekoppelde mobiele telefoons. Bediening rechts Op het vierspaaks stuurwiel zit aan de rech terkant de bediening van onder meer Flex Steer (vanaf de i-motion), de cruise control (vanaf de i-motion) met snelheids begrenzer en de informatiedisplay voor de bestuurder.

36

37 Bekleding AFMETINGEN (MM) Stoffen bekleding Lederen bekleding mm (A/T: mm) Beige (i-drive/i-motion) Beige (i-vision/business Edition) Beige (i-catcher) mm mm mm Zwart (i-drive/i-motion) Zwart (i-vision/business Edition) Zwart (i-catcher) mm mm De in deze brochure gebruikte foto s zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie, en kunnen wat betreft de specificaties afwijken van de standaardspecificaties per type. Aan de foto s kunnen geen rechten worden ontleend. Voor de juiste specificaties per type verwijzen wij u naar de aparte specificatiebladen. Deze brochure betreft modeljaar Hyundai behoudt zich het recht voor om modellen, kleuren en uitrustingen te wijzigen zonder voorafgaande aankondiging en zonder verplichting de reeds op de markt zijnde auto s te wijzigen. Raadpleeg voor alle zekerheid uw dealer. Het is mogelijk dat sommige van de getoonde of omschreven opties in deze brochure niet tot de standaarduitrusting behoren. Deze zijn veelal beschikbaar tegen meerprijs. Druk- en zetfouten voorbehouden. Garantievoorwaarden per 1 januari 2012.

38 DE BESTE KWALITEIT, DE BESTE GARANTIE Kwaliteit is een ruim begrip. Kwaliteit bepaalt de manier waarop u rijdt, maar ook óf u rijdt. Kwaliteit is tastbaar, maar zit m ook in het gevoel dat u krijgt wanneer u een showroom binnenwandelt. Kwaliteit heeft dus vele verschijnings vormen. Eén ding is zeker: wie de beste kwaliteit levert, kan ook de beste garantie bieden. Daarom worden alle nieuwe modellen van Hyundai geleverd met de unieke 5 jaar Driedubbele Garantie: 5 jaar garantie op product- en fabricagefouten van bumper tot bumper, zonder kilometerbeperking; 5 jaar Mobiliteitsgarantie (hulp bij problemen onderweg); 5 jaar voertuiginspectie (preventieve controles door een Hyundai Erkend Reparateur). SERVICE OP MAAT De kwaliteit van Hyundai gaat verder dan de auto die u rijdt. Bij een goed product hoort een goede service. En meer dan dat, want premium autorijden vraagt om een premiumbehandeling. Wie een Hyundai koopt, weet zich dan ook verzekerd van een gedegen en attente serviceorganisatie. Zo geeft Hyundai u bij onderhoud vooraf een duidelijke prijsopgave, heldere informatie en hebt u de mogelijkheid uw Hyundai twee keer per jaar gratis preventief te laten inspecteren op mogelijke ongemakken. In Nederland staan vele Hyundai-partners voor u klaar. Ook in andere Europese landen beschikt Hyundai over een omvangrijk servicenetwerk. U wilt vooral genieten van uw Hyundai. Daar is hij tenslotte ook voor bedoeld. De Hyundai-dealer begrijpt dit als geen ander. Daarom biedt hij een zeer breed dienstenpakket aan, zoals: Hyundai Onderhoud op Maat Voor een vaste, lage prijs verzorgt de Erkend Reparateur al het onderhoud en de reparaties gedurende de afgesproken periode en het aantal kilometers. Hyundai Accessoires Op het gebied van accessoires heeft Hyundai veel in huis. Voor alle modellen is een uitgebreid accessoireoverzicht beschikbaar. Meer informatie kunt u verkrijgen via Hyundai.nl of bij uw dealer. Hyundai Autoverzekering Een uitstekende verzekering tegen een opmerkelijk laag tarief. Met maar liefst drie jaar nieuwwaardegarantie. Uw eigen dealer verzorgt alle bijkomende werkzaamheden, zoals herstel van een eventuele schade. Het Hyundai-dienstenpakket is zeer omvangrijk en omvat behalve bovenstaande diensten ook Hyundai Mobiliteitsgarantie, Hyundai Doorlopende Reisverzekering, Hyundai Verlengde Garantie, Hyundai Originele Onderdelen, Hyundai Bandenservice en Hyundai Ruitenservice.

39 HYUNDAI FINANCIAL SERVICES Hyundai Lease: Verstand van zaken Zakelijk rijden is iets anders dan zakendoen! Maar waarom zou het één het ander uitsluiten? Op tijd en uitgerust op een afspraak komen, dat kan met een betrouwbare, comfortabele auto. Hyundai heeft die. Niet voor niets wordt op de nieuwste modellen vijf jaar volledige fabrieksgarantie geboden. Bij Hyundai Lease is te kiezen uit al even comfortabele leasepakketten, aantrekkelijk geprijsd. Want wij weten immers hoe betrouwbaar Hyundai s zijn. Lage onderhoudskosten, scherpe prijzen en een goede restwaarde dankzij die ruime garantie: dat zijn factoren die keihard doorklinken in een laag maandbedrag. Zorgeloos rijden is beter zakendoen! Kies uit de onderstaande leasepakketten. Hyundai Finance: Logisch en vertrouwd! De bank is er voor de financiering! Maar het is toch veel logischer om die te regelen bij mensen met verstand van auto s, van afschrijving en van restwaarde? Uw Hyundai-dealer dus! Maak uw keuze uit onze financieringsopties: Lage maandlasten? Kies dan voor Hyundai Budget Mobiliteit - met een vast maandbedrag en de mogelijkheid de maandlasten te verlagen door de slottermijn aan te passen. Maximale vrijheid? Bij Hyundai Flexibele Mobiliteit is het mogelijk tussentijds al afgeloste bedragen opnieuw op te nemen of juist extra af te lossen. Deze financieringsvorm beweegt met u mee! Zekerheid voorop? Met Hyundai Persoonlijke Mobiliteit betaalt een vast bedrag per maand gedurende een vaste looptijd. Dan weet u precies waar u aan toe bent. HET ECONOMY LEASEPAKKET HET EXCELLENT LEASEPAKKET FINANCIAL LEASE Een scherp leasetarief waarin de volgende servicecomponenten zijn opgenomen: rente en afschrijving; houderschapsbelasting; verzekering; reparatie, onderhoud en banden; Hyundai Mobiliteitsgarantie voor de gehele looptijd van het contract. U ontvangt de imotion, het merkblad voor Hyundai-rijders. Uitgebreide afleverset. Uit te breiden met een (inter)nationale tankpas. Alle service van het ECONOMY leasepakket en de volgende extra s: Binnen 5 werkdagen een afspraak voor een onderhoudsbeurt. 1 set winterbanden op stalen velgen. Opslag van de banden wordt door ons geregeld. Haal- & Brengservice bij iedere onderhoudsbeurt. Na elke beurt wordt uw Hyundai gewassen en gestofzuigd bij u afgeleverd. Radio/cd-speler met navigatie. Vervangend vervoer. Uit te breiden met een (inter)nationale tankpas. Met financial lease schaft u een nieuwe of gebruikte Hyundai aan en houdt u toch middelen vrij om te investeren in uw bedrijfsactiviteiten. Hyundai hanteert scherpe tarieven en biedt u met deze leasevorm veel vrijheid. Lagere maandlasten door een aanbetaling, versneld aflossen en zelf keuzes maken over onderhoud en verzekering: u hebt zelf de regie in handen. Voordelen Financial lease: U krijgt een auto op maat tegen een scherp tarief. U bent verzekerd van een aantrekkelijke rente. D.m.v. een aanbetaling verlaagt u het leasetarief. U hebt zelf de regie in handen. Na 3 jaar een nieuwe auto? Kies dan voor Hyundai Continue Mobiliteit. Voor een vast maandbedrag kunt elke drie jaar overstappen in de nieuwste Hyundai. Dit is mogelijk dankzij Hyundai s unieke restwaardegarantie, de loyaliteitsbonus voor en de uitgekiende financiering van uw auto. Financieren is maatwerk: de Hyundai-dealer kan u informeren over de mogelijkheden en de voorwaarden. Hij heeft ook alle documentatie. Kijk ook op

40 NEW THINKING. NEW POSSIBILITIES. New Thinking. New Possibilities. Zo luidt de merkslogan van Hyundai. Een slogan die helemaal aansluit bij de filosofie van dit automerk, namelijk het bereikbaar maken van zuinige, gemakkelijk te rijden, kwalitatief uitstekende en betrouwbare auto s voor een breed publiek. Wel premium autorijden voor een niet-premiumprijs. Hyundai belooft auto s van onberispelijke kwaliteit met de service, betrouwbaarheid en garantie die u van een groot merk mag verwachten. Al deze modellen maken deel uit van een nieuwe genera tie Hyundai s die volgens hetzelfde succesvolle Hyundai-DNA zijn gebouwd. Dit Hyundai-DNA bestaat uit vier vaste pijlers die centraal staan bij de ontwikkeling van elk nieuw model: Kwaliteit Veiligheid Design Duurzaamheid Uw Hyundai-dealer: MBI MBI401202

Hyundai i20 Brochure per 1 juni 2012

Hyundai i20 Brochure per 1 juni 2012 Hyundai i20 Brochure per 1 juni 2012 Inspiratie voor al uw zintuigen De nieuwe Hyundai i20 is een auto die steeds weer alle zintuigen prikkelt. Het was het doel dat Hyundai stelde voor het ontwerp van

Nadere informatie

Vol trots stellen we de Hyundai i30 Wagon aan u voor. Ontworpen en gebouwd met een kwaliteitsniveau dat zijn segment overstijgt.

Vol trots stellen we de Hyundai i30 Wagon aan u voor. Ontworpen en gebouwd met een kwaliteitsniveau dat zijn segment overstijgt. Hyundai i30 Wagon Brochure per 1 augustus 2012 Allesbehalve alledaags Vol trots stellen we de Hyundai i30 Wagon aan u voor. Ontworpen en gebouwd met een kwaliteitsniveau dat zijn segment overstijgt. Klaar

Nadere informatie

Veel méér dan een compacte auto

Veel méér dan een compacte auto Hyundai i10 Veel méér dan een compacte auto Een auto uit het A-segment die zich qua formaat en uitrusting haast kan meten met een auto uit het B-segment. Dát is de nieuwe Hyundai i10. Neem bijvoorbeeld

Nadere informatie

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Exterieur Aantrekkelijk Om het unieke uiterlijk van uw Hyundai Veloster verder te personaliseren, ontwikkelde Hyundai diverse aantrekkelijke accessoires.

Nadere informatie

even voorstellen: de Hyundai i10

even voorstellen: de Hyundai i10 Hyundai i10 Brochure per 1 juli 2012 even voorstellen: de Hyundai i10 Compact en toch ongelooflijk ruim: de Hyundai i10 heeft alles wat je van een volwassen auto mag verwachten. Ideaal voor in de stad...

Nadere informatie

Hyundai i10 Brochure per 1 augustus 2011

Hyundai i10 Brochure per 1 augustus 2011 Hyundai i10 Brochure per 1 augustus 2011 Compact en toch ongelooflijk ruim: de Hyundai i10 heeft alles wat je van een volwassen auto mag verwachten. Ideaal voor in de stad en zeker ook daarbuiten, want

Nadere informatie

Hyundai 5 jaar Driedubbele Garantie

Hyundai 5 jaar Driedubbele Garantie Hyundai 5 jaar Driedubbele Garantie Brochure per 1 juni 2011 De beste kwaliteit, de beste garantie Hyundai behoort tot de vier grootste autofabrikanten ter wereld. Jaarlijks bouwt de fabrikant meer dan

Nadere informatie

Bijzondere momenten met de Santa Fe

Bijzondere momenten met de Santa Fe Hyundai Santa Fe Brochure per 1 september 2012 Laat u inspireren Geniet van het virtuoze concert van de natuur. Het spel van de wolken. Het fluiten van de wind en het geruis van de golven. Kijk naar een

Nadere informatie

Wie bepaalt dat je van negen tot vijf moet werken? Of dat je moet stoppen op je 65ste? Begint succes op de universiteit, of in de garage?

Wie bepaalt dat je van negen tot vijf moet werken? Of dat je moet stoppen op je 65ste? Begint succes op de universiteit, of in de garage? Hyundai ix20 Wie bepaalt dat je van negen tot vijf moet werken? Of dat je moet stoppen op je 65ste? Begint succes op de universiteit, of in de garage? Wie zegt dat een familie auto niet stijlvol kan zijn?

Nadere informatie

Hyundai ix35 Brochure per 1 november 2011

Hyundai ix35 Brochure per 1 november 2011 Hyundai ix35 Brochure per 1 november 2011 Verleidelijke vormen Als alles volgens plan verloopt, krijgt het leven een natuurlijk ritme. U komt instinctief precies daar waar u wilt zijn. Nieuwe mogelijkheden

Nadere informatie

Hyundai Bandenservice. Een betrouwbare bandgenoot

Hyundai Bandenservice. Een betrouwbare bandgenoot Hyundai Bandenservice Een betrouwbare bandgenoot Banden zijn een belangrijk onderdeel van uw Hyundai. Ze vormen het enige contact met de weg en leveren een grote bijdrage aan grip en comfort. Het is dus

Nadere informatie

14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart

14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart Persinformatie 14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart De volledig nieuwe Toyota Auris is sterker dan ooit een

Nadere informatie

De Full Hybrid Auris

De Full Hybrid Auris De Full Hybrid Auris Het beste van twee werelden De Full Hybrid Auris met Synergy Drive is de allereerste Full Hybrid in zijn klasse. Hybride rijden is kiezen voor een even unieke als hoogstaande rijervaring:

Nadere informatie

Hyundai i20 Brochure per 1 mei 2011

Hyundai i20 Brochure per 1 mei 2011 Hyundai i20 Brochure per 1 mei 2011 Aandacht gegarandeerd: de Hyundai i20 Onderweg naar morgen in een opvallende stijl Een uitblinker op alle fronten, dát is de Hyundai i20. Zoals u verwacht van een

Nadere informatie

Hyundai Veloster Brochure per 1augustus 2011

Hyundai Veloster Brochure per 1augustus 2011 Hyundai Veloster Brochure per 1augustus 2011 Asymmetrische driedeurs coupé biedt gebruiksgemak, stijl en individualiteit Twee invloeden. Eén auto. Voor het eerst is er een auto die de stijl van een coupé

Nadere informatie

Uw configuratie - Hyundai Tucson

Uw configuratie - Hyundai Tucson Uw configuratie - Hyundai Tucson Deze PDF is samengesteld op 07-01-2016 om 17:41 uur Hyundai Tucson i-motion Polar White 29.947,72 Uw keuze Model: Motor en uitvoering: Hyundai Tucson 1.6 GDI Totaal Netto

Nadere informatie

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS STYLING 04 COMFORT 07 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 STYLING De CITROËN C4 Aircross verenigt kracht met dynamiek en stijl met functionaliteit.

Nadere informatie

2.000 EXTRA INRUILWAARDE OP ALLES WAT ROLT EN RIJDT. BEREKEN UW AUTOTELEX INRUILWAARDE OP OPEL.NL

2.000 EXTRA INRUILWAARDE OP ALLES WAT ROLT EN RIJDT. BEREKEN UW AUTOTELEX INRUILWAARDE OP OPEL.NL 2.000 EXTRA INRUILWAARDE OP ALLES WAT ROLT EN RIJDT. BEREKEN UW AUTOTELEX INRUILWAARDE OP OPEL.NL DÉ INRUILSENSATIE VAN EUROPA! Hij is er weer! The Big Event van Opel, met weer heel veel voordeel. Zoals

Nadere informatie

WIE BEPAALT DAT JE VAN NEGEN TOT VIJF MOET WERKEN? OF DAT JE MOET STOPPEN OP JE 65 STE? BEGINT SUCCES OP DE UNIVERSITEIT, OF IN DE GARAGE?

WIE BEPAALT DAT JE VAN NEGEN TOT VIJF MOET WERKEN? OF DAT JE MOET STOPPEN OP JE 65 STE? BEGINT SUCCES OP DE UNIVERSITEIT, OF IN DE GARAGE? WIE BEPAALT DAT JE VAN NEGEN TOT VIJF MOET WERKEN? OF DAT JE MOET STOPPEN OP JE 65 STE? BEGINT SUCCES OP DE UNIVERSITEIT, OF IN DE GARAGE? WIE ZEGT DAT EEN FAMILIEAUTO NIET STIJLVOL KAN ZIJN? GRENZEN VERVAGEN,

Nadere informatie

i inspiratie even voorstellen: de Hyundai i10

i inspiratie even voorstellen: de Hyundai i10 Compact en toch ongelooflijk ruim: de Hyundai i10 heeft alles wat je van een volwassen auto mag verwachten. Ideaal voor in de stad en zeker ook daarbuiten, want de zuinige maar krachtige 4-cilindermotor

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

Hyundai i40 Brochure per 1 augustus 2011

Hyundai i40 Brochure per 1 augustus 2011 Hyundai i40 Brochure per 1 augustus 2011 In een woud aan keuzes... steekt de Hyundai i40 er met kop en schouders bovenuit. In het dichte woud van stationwagons is de Hyundai i40 een frisse verschijning.

Nadere informatie

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011!

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! www.kia.be DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje

Nadere informatie

Hyundai i30 Brochure per 1 september 2011

Hyundai i30 Brochure per 1 september 2011 Hyundai i30 Brochure per 1 september 2011 Inspiratie komt in actie De Hyundai i30 is zo ontworpen dat hij past bij uw wensen van vandaag en ook volledig is voorbereid op die van morgen. Onmiskenbaar ruim,

Nadere informatie

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE THE NEW DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE HYBRIDE De nieuwe Camry combineert de verfijnde elegantie van een topsedan met de voortreffelijke prestaties van een hybride aandrijflijn van de nieuwste generatie. Met

Nadere informatie

Hyundai Ruitenservice. Vakkundige service bij ruitschade

Hyundai Ruitenservice. Vakkundige service bij ruitschade Hyundai Ruitenservice Vakkundige service bij ruitschade 2 3 Ook al rijdt u nog zo voorzichtig, een sterretje in de voorruit is zo gebeurd. En wanneer een sterretje uitscheurt tot een barst, kan dit uw

Nadere informatie

Bijzondere momenten met de Santa Fe

Bijzondere momenten met de Santa Fe Hyundai Santa Fe Laat u inspireren Geniet van het virtuoze concert van de natuur. Het spel van de wolken. Het fluiten van de wind en het geruis van de golven. Kijk naar een perspectief dat een camera nooit

Nadere informatie

Citroën Business Finance. citroën Private Lease. Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio

Citroën Business Finance. citroën Private Lease. Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio Citroën Business Finance citroën Private Lease Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio Met z n nieuwe neus en kortere motorkap heeft de Citroën C1 nog meer karakter. Maar

Nadere informatie

Hyundai Navigatie Onderhoud. Ook uw navigatiesysteem heeft onderhoud nodig

Hyundai Navigatie Onderhoud. Ook uw navigatiesysteem heeft onderhoud nodig Hyundai Navigatie Onderhoud Ook uw navigatiesysteem heeft onderhoud nodig 2 3 Waarom heeft het navigatiesysteem onderhoud nodig? Snelwegen worden verbreed en verlegd, een klaverblad wordt een fly-over

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

New Thinking. New Possibilities

New Thinking. New Possibilities Hyundai i10 New Thinking. New Possibilities Bij Hyundai willen wij uw verwachtingen altijd overtreffen. Beter zijn, beter worden. Dat zit nu eenmaal in ons DNA. We zijn constant op zoek naar antwoorden

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

DE NIEUWE PRIUS. De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf

DE NIEUWE PRIUS. De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf DE NIEUWE PRIUS De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf DE NIEUWE PRIUS DYNAMISCH, EIGENTIJDS, EFFICIENT De oorspronkelijke Prius was bij zijn introductie in 1997 een regelrechte sensatie. Met de

Nadere informatie

Hyundai Prijslijst Personenauto s en accessoires per 1 augustus 2011

Hyundai Prijslijst Personenauto s en accessoires per 1 augustus 2011 Hyundai Prijslijst Personenauto s en accessoires per 1 augustus 2011 De kracht van kwaliteit U staat op het punt te kiezen voor het merk Hyundai, één van de grootste en succesvolste autofabrikanten ter

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

Proeflease voor de Mercedes-Benz Vito. Laat de Vito met een halfjaarcontract starten.

Proeflease voor de Mercedes-Benz Vito. Laat de Vito met een halfjaarcontract starten. Proeflease voor de Mercedes-Benz Vito. Laat de Vito met een halfjaarcontract starten. Wat is Proeflease? Proeflease is een unieke manier om kennis te maken met de nieuwe Vito én de Mercedes-Benz bestelwagenorganisatie.

Nadere informatie

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE 2 INLEIDING & DESIGN Als allereerste compacte SUV is de Toyota RAV4 al meer dan 20 jaar een ware avonturier. In de nieuwe, elegant vormgegeven RAV4 beschikt u over Toyota's

Nadere informatie

Mercedes-Benz C-Klasse 180 K BLUEEFFICIENCY BUSINESS EDITION ELEGANCE - Klimaat airco - Nav - pts - Klimaat airco - Nav - pts

Mercedes-Benz C-Klasse 180 K BLUEEFFICIENCY BUSINESS EDITION ELEGANCE - Klimaat airco - Nav - pts - Klimaat airco - Nav - pts Mercedes-Benz C-Klasse 180 K BLUEEFFICIENCY BUSINESS EDITION ELEGANCE - Klimaat airco - Nav - pts - Klimaat airco - Nav - pts Prijs: Verkocht Cataloguswaarde: 37246 Kilometerstand: 80.500 NAP label: Ja

Nadere informatie

Geen volger, maar trendsetter

Geen volger, maar trendsetter Hyundai ix35 Geen volger, maar trendsetter Vloeiend. Dynamisch. Eenvoud in beweging. Autorijden zoals u het zich altijd voorstelde. Precies daar komen waar u wilt zijn. Dit is de Hyundai ix35. Een nieuwe

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X (ADEMBENEMEND ( De nieuwe Jeep Wrangler Rubicon X, de speciale versie van de Wrangler Rubicon is met niets te vergelijken. Gebaseerd op de Rubicon garandeert hij met

Nadere informatie

Hyundai i40 Brochure per 1 maart 2012

Hyundai i40 Brochure per 1 maart 2012 Hyundai i40 Brochure per 1 maart 2012 In een woud aan keuzes... steekt de Hyundai i40 er met kop en schouders bovenuit. In het dichte woud van wagons is de Hyundai i40 een frisse verschij ning. Het totaalplaatje

Nadere informatie

Hyundai ix35 Brochure per 1 augustus 2012

Hyundai ix35 Brochure per 1 augustus 2012 Hyundai ix35 Brochure per 1 augustus 2012 Verleidelijke vormen Als alles volgens plan verloopt, krijgt het leven een natuurlijk ritme. U komt instinctief precies daar waar u wilt zijn. Nieuwe mogelijkheden

Nadere informatie

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN DE NIEUWE KIA RIO Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje mee te kunnen maken. Deze hatchback lijkt er met

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport 52.695 U BESPAART: 7.410 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI i40

VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI i40 Hyundai i40 Specificaties per 1 maart 2012 VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI i40 UITVOERINGEN i-drive i-motion i-vision i-catcher Exterieur Buitenspiegels meegespoten in carrosseriekleur Elektrisch

Nadere informatie

INTRODUCTIE TOYOTA PROACE TAXI

INTRODUCTIE TOYOTA PROACE TAXI PROACE TAXI 2 INTRODUCTIE TOYOTA PROACE TAXI Betrouwbaar, wendbaar en écht zuinig. Met de 9-persoons PROACE SHUTTLE biedt Toyota twee complete taxibussen. Een wendbare PROACE SHUTTLE Medium en een ruime

Nadere informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S4 Avant Quattro 354pk Pro Line Plus 77.200 U BESPAART: 11.012 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S4 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Leder Vermogen

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport 66.550 U BESPAART: 9.738 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d De nieuwe Kia De ster van de show Puur rijplezier bent u er klaar voor? De nieuwe Kia pro_cee d laat uw hart sneller kloppen met zijn superscherpe design en zijn vernieuwende technologie. Ermee rijden

Nadere informatie

Averus Financial Services. Ons huismerk in leasen.

Averus Financial Services. Ons huismerk in leasen. Averus Financial Services. Ons huismerk in leasen. Leasen, onmisbaar in de zakenwereld. Meer en meer bedrijven geven het beheer van hun wagenpark, groot of klein, uit handen. Leasen is eerder regel dan

Nadere informatie

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro 2011 2012 incl. BTW excl. BTW 1.8 85 kw/115 pk Business 26.490 26.003

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW w-1.jpg Uitrusting Abs (anti blokkeer systeem) Achterbank neerklapbaar in delen Achteruitrijcamera Airbag bestuurder Airbag passagier Airbags

Nadere informatie

VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI i20

VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI i20 Hyundai i20 Specificaties per 1 november 2012 VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI i20 UITVOERINGEN i-drive i-motion i-vision i-catcher Exterieur Getint glas n n n n Ruitenwisser en -sproeier achter

Nadere informatie

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DE NIEUWE LF EURO 6, GEMAAKT OM TE LEVEREN De nieuwe LF biedt alles wat u mag verwachten van een moderne distributietruck. Hij is

Nadere informatie

VOLVO FH PERFORMANCE EDITION. Optimale prestaties en meer comfort

VOLVO FH PERFORMANCE EDITION. Optimale prestaties en meer comfort VOLVO FH PERFORMANCE EDITION Optimale prestaties en meer comfort FOCUS OP PRESTATIES De Volvo FH Performance Edition is de perfecte combinatie tussen topprestaties, chauffeurscomfort, veiligheid en brandstofefficiency.

Nadere informatie

Hyundai Prijslijst Personenauto s en accessoires per 1 januari 2013

Hyundai Prijslijst Personenauto s en accessoires per 1 januari 2013 Hyundai Prijslijst Personenauto s en accessoires per 1 januari 2013 De kracht van kwaliteit U staat op het punt te kiezen voor het merk Hyundai, één van de grootste en succesvolste autofabrikanten ter

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ LEASING

www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ LEASING www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ LEASING MOBIEL+ LEASING DE MEERWAARDE VAN MITSUBISHI Niet alle meerwaarde van het rijden in een Mitsubishi is direct zichtbaar. Daarom biedt Mitsubishi u Mobiel+.

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise MAzda cx-5 Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise LUXUEUZE SUV MET EEN HOOGSTAAND INTERIEURDESIGN Onze designers en ingenieurs hebben hun krachten gebundeld om een interieur te ontwikkelen dat perfect

Nadere informatie

open your mind. Financiële ruimte voor ondernemen. Jouw smart verkooppunt maakt meer mogelijk.

open your mind. Financiële ruimte voor ondernemen. Jouw smart verkooppunt maakt meer mogelijk. open your mind. Financiële ruimte voor ondernemen. Jouw smart verkooppunt maakt meer mogelijk. >> mijnsmart.nl Customize jouw smart en bestel m online. Of je nu voor een auto of een ebike kiest jouw nieuwe

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO MY12, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2 EMISSIE Coupé 97.295,00 57.292,00 40.002,00 33.615,97 G 304 g/km Cabriolet

Nadere informatie

Lease of financiering

Lease of financiering CITROËN Lease of financiering MOEITE MET KIEZEN? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG! BETAAL PRECIES ZOALS U WILT Bij Citroën Financial Services heeft u ruime keuze uit lease- en financieringsmogelijkheden. Voor

Nadere informatie

Hyundai i30 Wagon Prijslijst per 1 augustus 2015

Hyundai i30 Wagon Prijslijst per 1 augustus 2015 Hyundai i30 Wagon Prijslijst per 1 augustus 2015 Hyundai i30 Wagon - Prijslijst per 1 augustus 2015 Versnellingen Aandrijving Kentekengewicht (kg) Gecombineerd brandstof verbruik (l/100 km) Energielabel

Nadere informatie

Hyundai i30 Wagon 1.6 CRDi Business Edition

Hyundai i30 Wagon 1.6 CRDi Business Edition Bjorn Blokzijl 17 augustus 2015 Totaalpakket Er zijn zo van die auto's die precies doen waarvoor ze gemaakt zijn. Eén van die auto's is de compacte C-segmenter van Hyundai: de i30. De eerste generatie

Nadere informatie

Toyota Financial Services Onbezorgd rijplezier. Zakelijk

Toyota Financial Services Onbezorgd rijplezier. Zakelijk Toyota Financial Services Onbezorgd rijplezier Zakelijk 01. Toyota Financial Services 02. Verstandig geleased 04. Financial Lease 05. Netto Operational Lease 06. Full Operational Lease 08. Optionele componenten

Nadere informatie

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport 69.575 U BESPAART: 8.930 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

Hyundai ix20. VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI ix20

Hyundai ix20. VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI ix20 Specificaties per 1 januari 2011 VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI ix20 UITVOERINGEN i-drive i-motion i-vision i-catcher Exterieur Stalen 15-inch velgen met 195/65 R15-banden n n - - Lichtmetalen

Nadere informatie

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop!

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! pagina 04-05 pagina 06-09 pagina 10-15 - 1.8 Hybride aandrijving met CVT-automaat - 1.8 Hybride aandrijving - Gecombineerd met CVT-automaat - vermogen Gecombineerd

Nadere informatie

F I AT S T R A D A Prijslijst per 1 januari 2011 1

F I AT S T R A D A Prijslijst per 1 januari 2011 1 F I AT S T R A D A Prijslijst per 1 januari 2011 1 FIAT STRADA CONSUMENTENPRIJZEN SINCOM CODE Model Motor Type Vermogen kw/pk Ledig Gewicht Laad Vermogen excl. Dieselmotor 278 117 2 Standaard Cabine 1.3

Nadere informatie

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst M{zd{5 per 1 maart 2014 Prijslijst accessoires Een optie voor iedere M{zd{ rijder: accessoires Niets is zo persoonlijk als een auto. Het design, de wegligging, het verbruik, de uitstraling en het imago

Nadere informatie

POP & POPSTAR. De instapversies van de 500. Auto s met een casual stijl, perfect voor het leven van alledag.

POP & POPSTAR. De instapversies van de 500. Auto s met een casual stijl, perfect voor het leven van alledag. N E W POP & POPSTAR De instapversies van de 500. Auto s met een casual stijl, perfect voor het leven van alledag. POP 7 airbags Led-dagrijverlichting Nieuwe poly-elliptische koplampen 15-inch velgen met

Nadere informatie

DESIGN ZIT IN DE DETAILS

DESIGN ZIT IN DE DETAILS M{ZD{ CX-5 GT-M LINE O N T D E K D E M A Z D A C X - 5 DESIGN ZIT IN DE DETAILS Aan elk onderdeel van de Mazda CX-5 is te zien dat onze designers en ingenieurs oog hebben voor detail, zoals ook bij elke

Nadere informatie

De nieuwe ŠKODA Fabia

De nieuwe ŠKODA Fabia De nieuwe ŠKODA Fabia Herkenbaar ŠKODA Wanneer we kijken naar de vormgeving van de nieuwe Fabia springen direct de scherpe lijnen die het design van de nieuwe Fabia kenmerken in het oog. Bovendien valt

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X. Per 14 maart 2017 TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,212 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1,976 / 1,825

Nadere informatie

Hyundai Business Editions

Hyundai Business Editions Hyundai Business Editions Prijslijst per 1 maart 2012 Hyundai FINANCIAL SERVICES Hyundai Lease: uw partner in business Kwaliteit en betrouwbaarheid. Een breed modellengamma. Gunstige prijzen en uitstekende

Nadere informatie

Hyundai i40 Sedan Prijslijst per 1 april 2015

Hyundai i40 Sedan Prijslijst per 1 april 2015 Hyundai i40 Sedan Prijslijst per 1 april 2015 Hyundai i40 Sedan - Prijslijst per 1 april 2015 Versnellingen Aandrijving Kentekengewicht (kg) Gecombineerd brandstof verbruik (l/100 km) Energielabel Netto

Nadere informatie

Hyundai i30 Wagon. De verstandigste. Ruimte

Hyundai i30 Wagon. De verstandigste. Ruimte Hyundai i30 Wagon De verstandigste Autotest Met de i30 wil Hyundai een zo breed mogelijke doelgroep aanspreken. De i30 zoekt daarom de optimale balans tussen rijplezier, functionaliteit en prijs. Bovendien

Nadere informatie

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN Hybrid DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN STYLE DE NIEUWE RAV4 IS GEMAAKT VOOR DIEGENEN DIE ZICH GRAAG ONDERSCHEIDEN. HIJ COMBINEERT ROBUUSTE, EIGENTIJDSE STYLING MET PUUR VAKMANSCHAP EN SLIM RIJCOMFORT. DE

Nadere informatie

Hyundai Autoverzekering. Compleet verzekerd en onbezorgd op weg

Hyundai Autoverzekering. Compleet verzekerd en onbezorgd op weg Hyundai Autoverzekering Compleet verzekerd en onbezorgd op weg Wat er ook gebeurt, u en uw gezin zijn altijd goed verzekerd 2 3 De zekerheden van Hyundai Autoverzekering Vijf jaar nieuwwaardedekking bij

Nadere informatie

stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht!

stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht! stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht! Compact vanbuiten JAZZ Afgebeeld model enkel ter illustratie u Na hagelimpact volledig gereconditioneerd volgens de Honda normen u Volledige Groots

Nadere informatie

Volkswagen Polo ( )

Volkswagen Polo ( ) Volkswagen Polo (2009-2017) Zo goed als nieuw Autotest Vol trots kondigt Volkswagen de nieuwe Polo aan. Maar is dit wel een nieuwe auto? Volkswagen is namelijk niet met een schoon blad papier begonnen

Nadere informatie

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease http://www.autozaak.nl/images/aanbod/7940401-opel-ampera-e-rev-111kw-0-bijtelling-geen-ex-lease-1.jpg Uitrusting 3e remlicht ABS Achterbank neerklapbaar

Nadere informatie

Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit.

Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit. Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit. Een Volvo 940 Malmö staat borg voor kwaliteit die samen met zijn gedistingeerde uitstraling, een eigen identiteit weerspiegelt in een wereld waarin auto's steeds

Nadere informatie

De Leasewissel Autobrochure

De Leasewissel Autobrochure De Leasewissel Autobrochure Wilt u een proefrit of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via telefoonnummer 010 351 0025 of stuur een e-mail naar: info@lefiko.nl. LEFIKO automotive

Nadere informatie

www.deburgh.com www.deburgh.com Post NL Aanbieding Fiat Ducato -1-

www.deburgh.com www.deburgh.com Post NL Aanbieding Fiat Ducato -1- Post NL Aanbieding Fiat Ducato Contactpersoon: Marc Meeuwissen Telefoon: 040-8447441 Mobiel: 06-53597852 Email: m.meeuwissen@deburgh.com Website: -1- Eindhoven, 16 april 2012 Geachte Post NL-subcontractor,

Nadere informatie

DE INRUILSENSATIE VAN EUROPA.

DE INRUILSENSATIE VAN EUROPA. D! A L R E D E I IS WEER LEE VA 9 T/M 14 MAART DE IRUILSESATIE VA EUROPA. U bent van harte welkom in onze showroom. DÉ IRUILSESATIE VA EUROPA! The Big Event van Opel komt weer naar ederland en dat is goed

Nadere informatie

PEUGEOT LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF?

PEUGEOT LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? PEUGEOT LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? 2 PEUGEOT LEASE HELPT U MET HET MAKEN VAN DE JUISTE KEUZE UW BEDRIJF IS UW LEVEN, HET GROEIT MET U MEE. EN MET DIE GROEI STAAN ER STEEDS MEER AUTO S VOOR

Nadere informatie

Volvo S60 ( )

Volvo S60 ( ) Volvo S60 (1999-2010) Kilometervreter Autotest De Volvo S60 is in het jaar 2000 geïntroduceerd als de rijdersauto van Volvo. Dit zou een auto zijn die behalve veiligheid, meer rijplezier biedt dan menig

Nadere informatie

privé lease & finance

privé lease & finance privé lease & finance BENT U EEN PARTICULIERE KLANT OF EEN ZAKELIJKE KLANT? PARTICULIERE KLANT ZAKELIJKE KLANT Wilt u de totale autokosten financieren of alleen de aanschaf? Alle informatie kunt u terugvinden

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5 PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO -DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12. PRIJZEN* CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2-EMISSIE 1.29,00 AT Z 2.000,00 1.,00 17.39,00 20.6,00 18.29,00

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST Technische specificaties OPEL ASTRA. Per 51 januari maart 2014 2017 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

LEASE OF FINANCIERING MOEITE MET KIEZEN? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG!

LEASE OF FINANCIERING MOEITE MET KIEZEN? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG! LEASE OF FINANCIERING MOEITE MET KIEZEN? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG! BETAAL PRECIES ZOALS U WILT BIJ PEUGEOT FINANCE HEEFT U RUIME KEUZE UIT LEASE- EN FINANCIE- RINGSMOGELIJKHEDEN. VOOR ELKE PORTEMONNEE

Nadere informatie

VOLVO S40 & V50 LIMITED EDITION. MODELJAAR 2012-27 juni 2011

VOLVO S40 & V50 LIMITED EDITION. MODELJAAR 2012-27 juni 2011 RIJSLIJST VOLVO S40 & V50 LIMITED EDITION MODELJAAR 2012-27 juni 2011 VOLVO S40 & V50 LIMITED EDITION MODELROGRAMMA VOLVO S40 & V50 Netto BM- BTW- Consumenten- 1) Aantal Zuinigheids- catalogus- bedrag

Nadere informatie

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer.

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. DREAM DAYS SEPTEMBER 2015 NIEUW Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. Met zijn robuuste verschijning en sportief profiel is de nieuwe HR-V prachtig om te zien en een genot om in gezien

Nadere informatie

Nieuwe. Renault CLIO

Nieuwe. Renault CLIO Nieuwe Renault CLIO De nieuwe Renault CLIO, een onweerstaanbaar verleidelijke look Sensuele vormen, een dynamisch profiel en scherp gesneden flanken - de nieuwe Clio is nu nog onweerstaanbaarder. De nieuwe

Nadere informatie

M{zd{5. per 1 JANUARI 2013. Prijslijst

M{zd{5. per 1 JANUARI 2013. Prijslijst M{zd{5 per 1 JANUARI 2013 Prijslijst M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro incl. BTW excl. BTW 2.0 110 kw/150 pk TS+ 31.690 8.437 23.253 19.217 C GT-M

Nadere informatie

0% bijtelling. De nieuwe Toyota Prius Plug-in Hybrid

0% bijtelling. De nieuwe Toyota Prius Plug-in Hybrid 0% bijtelling De nieuwe Toyota Prius Plug-in Hybrid pagina 04-07 pagina 08-09 pagina 10-11 0% bijtelling Géén BPM en géén wegenbelasting Volledig oplaadbaar in slechts 1,5 uur Actieradius op elektrische

Nadere informatie

FORD CHAMPIONS EDITION

FORD CHAMPIONS EDITION FORD CHAMPIONS EDITION Bij het afsluiten van een volledige omnium bij Ford Autoverzekering, krijgt u gratis een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid. Dit aanbod is bedoeld voor particulieren met een

Nadere informatie

I AM MORE THAN ONE THING.

I AM MORE THAN ONE THING. De nieuwe T-Cross. I AM MORE THAN ONE THING. Bestelbaar vanaf 22.620 ALLE REDEN VOOR EEN VOLKSWAGEN T-CROSS. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 De T-Cross heeft het kenmerkende design en de hoge zit van een echte Volkswagen

Nadere informatie

Suzuki Financial Services. Financiële flexibiliteit, full service Operational Lease of goed en betrouwbaar verzekerd

Suzuki Financial Services. Financiële flexibiliteit, full service Operational Lease of goed en betrouwbaar verzekerd Suzuki Financial Services Financiële flexibiliteit, full service Operational of goed en betrouwbaar verzekerd Welke financiering past bij u? Betreft de aankoop van uw Suzuki motor een zakelijke aankoop?

Nadere informatie