New Thinking. New Possibilities

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "New Thinking. New Possibilities"

Transcriptie

1 Hyundai i10

2

3 New Thinking. New Possibilities Bij Hyundai willen wij uw verwachtingen altijd overtreffen. Beter zijn, beter worden. Dat zit nu eenmaal in ons DNA. We zijn constant op zoek naar antwoorden al voordat vragen worden gesteld. We stoppen nooit met zoeken naar betere oplossingen die u helpen vooruit te komen. Wat betekent dit voor u? Dat de Hyundai waarin u rijdt is ontworpen om u te verrassen. Om u te vleien met zijn vloeiende design. Om u, uw familie en uw passagiers te beschermen met zijn kracht. En om de impact op het milieu te minimaliseren. Kortom, een exponent van ons nieuwe denken die een wereld van nieuwe mogelijkheden opent.

4

5 Uw leven. Uw stad. Uw auto Graag stellen wij u voor aan de volgende exponent van de nieuwste generatie Hyundai i-modellen: de tweede generatie Hyundai i10. Eén blik is voldoende om te beseffen dat dit een op-en-top Europese auto is. Ontworpen in Europa, ontwikkeld in Europa en geproduceerd in Europa. In de nieuwe generatie Hyundai i10 hebt u voortdurend het gevoel in een auto uit een hogere klasse te rijden. Het is immers úw leven en dat willen wij zo aangenaam en comfortabel mogelijk maken.

6 Een opvallende verschijning De atletische uitstraling van de nieuwe Hyundai i10 is het gevolg van zijn perfect uitgebalanceerde proporties: hij is breed en laag. Bovendien oogt hij sportief en dynamisch dankzij het verfijnde Fluidic Sculpture-design. Kortom, deze nieuwe Hyundai weet precies hoe hij de aandacht op zich moet vestigen.

7

8

9 Uw persoonlijke upgrade Hoe lang uw reis ook duurt, de aandacht die is besteed aan het interieur van de nieuwe generatie Hyundai i10 zult u blijven waarderen. Er is gebruikgemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen die er niet alleen goed uitzien, maar ook goed aanvoelen. De blauwwit gekleurde gegevens op het instrumentarium zijn eenvoudig af te lezen, zowel overdag als s nachts. Bovendien blinken alle besturingselementen inclusief de knoppen op het stuurwiel uit door hun intuïtieve bediening.

10

11 Verwen uzelf Wij vroegen ons af waarom veel functies niet beschikbaar zijn in compacte stadsauto s en kwamen tot de conclusie dat daar eigenlijk geen goede reden voor was. Naast de al aanwezige rijke standaarduitrusting kunt u uw nieuwe Hyundai i10 daarom ook nog aankleden met bijvoorbeeld een radio/cd-/mp3-speler met USB-/AUX-/iPod-aansluiting, volautomatische airconditioning, stuurwielbediening voor het audiosysteem, een Bluetooth-carkit* en nog veel meer. En dat bóvenop de riante interieurruimte, de mooie afwerking en de vele veiligheidsvoorzieningen, waardoor u toch al voortdurend het gevoel heeft in een auto uit een hogere klasse te rijden. Volautomatische airconditioning. Stuurwielbediening audio. USB-/AUX-/iPod-aansluiting. Stuurwielbediening telefoon* en Bluetooth-carkit*. * Werking afhankelijk van het type mobiele telefoon.

12 Alles op zijn plaats en plaats voor alles. Geen andere auto in deze klasse heeft zoveel opbergvakken als de nieuwe generatie Hyundai i10. En het is ook de enige auto in zijn klasse met genoeg opbergruimte in de voorportieren om een 1-literfles in kwijt te kunnen. Het gehele interieur ademt slim gebruiksgemak, met eenvoudig toegankelijke opbergmogelijkheden op de juiste plaatsen. Opbergvakken in de voorste portieren met plek voor een 1-literfles. Van de twee bekerhouders in de middenconsole is er één groot genoeg voor een 1-literfles. Het dashboardkastje biedt voldoende ruimte voor tal van kleine spullen. Achter de versnellingspook bevindt zich een opbergvak voor bijvoorbeeld een mobiele telefoon of zonnebril.

13

14

15 Geniet van alle ruimte De nieuwe Hyundai i10 heeft niet alleen de grootste interieurruimte in zijn klasse, het innovatieve interieur is ook nog eens zo ingedeeld dat het de grootste bagageruimte in zijn klasse biedt: 252 liter met de achterbankleuning rechtop en liter met de achterbankleuning neergeklapt. Tassen vol met boodschappen? Naar de bouwmarkt? Met de kinderen naar een sportwedstrijd? De nieuwe Hyundai i10 draait nergens zijn hand voor om. De hoedenplank zorgt ervoor dat anderen niet zomaar een blik in uw bagageruimte kunnen werpen. Maar liefst 252 liter bagageruimte met de achterbankleuning rechtop. De achterbankleuning is in ongelijke delen neerklapbaar (60:40). Hoezo flexibel interieur? Met neergeklapte achterbankleuning bedraagt de bagageruimte maar liefst liter.

16 Waar de stad al die tijd op heeft gewacht De nieuwe generatie Hyundai i10 fleurt elke omgeving op.

17

18 Hoe de stad weer iets veiliger wordt Wij vinden het belangrijk dat u zich veilig voelt in uw auto. Daarom is de nieuwe Hyundai i10 voorzien van de nieuwste veiligheidsvoorzieningen, die normaal gesproken alleen beschikbaar zijn voor auto s uit een hoger segment. Tot de standaarduitrusting behoren zes airbags (twee airbags voorin, twee zijairbags voorin en twee gordijnairbags over de volle lengte) die de inzittenden bij een ongeval optimaal beschermen. Bovendien is de nieuwe generatie Hyundai i10 voorzien van ABS, een elektronisch stabiliteitsprogramma (ESP) en Vehicle Stability Management (VSM). Ook bijzonder voor een auto uit deze klasse: hij heeft gordelverklikkers en een bandenspanningcontrolesysteem. Kortom, ontzettend veel veiligheidsvoorzieningen voor zo n compacte auto. De nieuwe Hyundai i10 is standaard uitgerust met ABS (voorkomt dat de wielen tijdens een remactie blokkeren), ESP, VSM en zes airbags. ESP en VSM helpen een slip te voorkomen, met dit verschil dat ESP een slip voorkomt via remingrepen en VSM door middel van kleine stuurcorrecties. Het ESP is bovendien dusdanig afgesteld dat het nagenoeg onmerkbaar zijn werk doet voor een natuurlijke en comfortabele rijervaring. Hill-start Assist Control voorkomt dat de auto bij het wegrijden op een helling eerst achterwaarts rolt zodra u de voet van het rempedaal haalt. Zes airbags: twee airbags voorin, twee zijairbags voorin en twee gordijnairbags over de volle lengte.

19

20

21 Een plezier om in te rijden Groot of klein, wij vinden dat elke Hyundai zijn bestuurder moet belonen met een aangename, comfortabele rijervaring. Dat geldt voor elke rit, ongeacht hoe lang of hoe ver. Daarom is de motor gekoppeld aan een handgeschakelde vijfversnellingsbak die de kracht naar de voorwielen overbrengt. De nieuwe Hyundai i10 is leverbaar met een vernieuwde en verbeterde benzine motor die dynamiek en efficiëntie perfect verenigt. Deze 1.0-liter krachtbron telt drie cilinders en levert een vermogen van 48,5 kw (66 pk). Dit komt vrij bij toeren per minuut, wat 700 toeren lager is dan voorheen en voor meer souplesse zorgt. Het koppel bedraagt 95,2 Nm en wordt bereikt bij toeren per minuut. De handgeschakelde vijfversnellingsbak is speciaal voor de nieuwe Hyundai i10 voorzien van een langere vijfde versnelling. Hierdoor draait de motor minder toeren, wat het rijcomfort en het brandstofverbruik ten goede komt. Ook zijn de synchromeshringen voorzien van een laag carbonfiber voor een langere levensduur en een soepeler, Europees schakelgedrag. De 1.0-liter benzinemotor is een schone motor met een CO2-uitstoot van slechts 98 g/km. Daarbij is de nieuwe Hyundai uitgerust met het Blue start & stop systeem van Hyundai, zodat uit elke druppel brandstof het maximale wordt gehaald.

22

23 Neem plaats achter het stuur! Behalve de al rijk uitgeruste i-drive is er ook de luxere uitvoering i-motion, met keuze uit drie uitrustingspakketten: Comfort, Comfort Plus en Premium.

24 Uitrusting De nieuwe Hyundai i10 is standaard al zeer compleet. Zo is hij bijvoorbeeld voorzien van een volwaardige achterklep die geheel is te openen in plaats van alleen een achterruit die open kan. Bovendien zijn ook de achterste zijramen volledig te openen. De Hyundai i10 is standaard al rijk uitgerust met: tal van standaard veiligheidsvoorzieningen, waaronder zes airbags, ABS, ESP en VSM; start & stop systeem; bandenspanningcontrolesysteem; bumpers in carrosseriekleur; centrale deurvergrendeling; stoelbekleding stof in zwart met beige interieuraccenten. Kiest u voor de i-motion-uitvoering, dan krijgt u onder meer extra: airconditioning (volautomatisch); RDS radio/cd-/mp3-speler met USB-/AUX-/iPod-aansluiting en 2 luidsprekers voorin; boordcomputer; stuurwiel in hoogte verstelbaar; centrale deurvergrendeling; getinte ramen; stalen 13-inch velgen met volledige wieldop; 12-voltaansluiting in middenconsole; stoelbekleding stof in zwart met beige interieuraccenten; in delen neerklapbare achterbankleuning (60:40). Uitrustingspakketten Hebt u meer wensen op het gebied van comfort, veiligheid en/of luxe? Geen probleem, want op de uitvoering i-motion hebt u de keuze uit drie uitrustingspakketten. Hiermee is de nieuwe generatie Hyundai i10 helemaal aan te passen aan uw individuele wensen: Comfort-pakket Comfort Plus-pakket Premium-pakket Het Comfort-pakket heeft onder meer als extra s (t.o.v. de i-motion): elektrisch bedienbare en verwarmbare buitenspiegels; elektrisch bedienbare ramen voor en achter; afstandsbediening en alarm op centrale deurvergrendeling; hoogteverstelling bestuurdersstoel. Het Comfort Plus-pakket voegt daar nog aan toe: LED-dagrijverlichting met mistlampen voor; Connectivity Pack, met daarin stuurwielbediening van de audio, een Bluetoothcarkit* en speakers achter. Deze zaken onderstrepen het moderne en dynamische uiterlijk en dragen bij aan het kwaliteitsgevoel van de nieuwe Hyundai i10. Het meest luxe pakket Premium omvat bovendien nog: statische bochtverlichting; noodstopsignalering; Hill-start Assist Control; stuurwiel en pookknop met leder bekleed; verlichting in dashboardkastje. * Werking afhankelijk van het type mobiele telefoon.

25 Hyundai i10 i-drive Hyundai i10 i-motion Comfortpakket* Comfort Pluspakket* Premiumpakket* ABS, ESP en Vehicle Stability Management (VSM) % % % % % 6 airbags (2 voor-, 2 zij- en 2 gordijnairbags) % % % % % Bandenspanningcontrolesysteem (TPMS) % % % % % Bumpers in carrosseriekleur % % % % % Radio/cd-/mp3-speler met USB-/AUX-/iPod-aansluiting - % % % % Airconditioning (volautomatisch) - % % % % Stoelbekleding stof (oranje of blauw)** - - % % % Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening - - % % % Elektrisch bedienbare ramen voor en achter - - % % % Deurgrepen in carrosseriekleur - - % % % Buitenspiegels in carrosseriekleur - - % % % In hoogte verstelbare bestuurdersstoel - - % % % Elektrisch verwarmbare en verstelbare buitenspiegels - - % % % LED-dagrijverlichting % % Stuurwielbediening audio en Bluetooth-carkit*** % % Twee luidsprekers achter % % Mistlampen voor % % Stuurwiel en pookknop met leder bekleed % Knipperlicht in de buitenspiegels % Noodstopsignalering (ESS) % Hill-start Assist Control (HAC) % Statische bochtenverlichting % * Alleen leverbaar op i-motion-uitvoering. ** Afhankelijk van gekozen exterieurkleur. *** Werking afhankelijk van type mobiele telefoon.

26

27 Trek eropuit... ga lekker fietsen! Elektrische fietsen zijn enorm populair. Door hun flink hogere gewicht zijn ze echter vaak te zwaar om op een fietsdrager mee te nemen. Dat geldt niet voor de nieuwe generatie Hyundai i10; die mag als enige in zijn klasse tot 46 kilogram meedragen op de speciale fietsdrager. Dat is genoeg om twee elektrische fietsen veilig te vervoeren. De voordelen van de Hyundai i10-fietsdrager: aantrekkelijk door hoog laadgewicht (1 fiets van maximaal 24 kg, 2 fietsen van samen maximaal 46 kg) uniek in de klasse van de nieuwe generatie Hyundai i10! twee elektrische fietsen zijn moeiteloos mee te nemen; geen trekhaak onder de auto nodig, maar een frame; fietsdrager staat zeer solide en plaatsen van fietsen gaat erg eenvoudig; drager met fietsen kantelbaar, zodat de achterklep van de auto is te openen.

28 Thuis op elke straathoek Een op-en-top Europese auto.

29

30 De keuze is aan u Kies uw favoriete exterieurkleur en creëer uw ideale Hyundai i10. Sleek Silver (2) (interieurkleur: beige/zwart of blauw/zwart) New Orange (3) (interieurkleur: beige/zwart of oranje/zwart) Pure White (1) (interieurkleur: beige/zwart of blauw/zwart) Star Dust (2) (interieurkleur: beige/zwart of oranje/zwart) Red Passion (3) (interieurkleur: beige/zwart of oranje/zwart) Morning Glory (1) (interieurkleur: beige/zwart of blauw/zwart) Diamond Black (2) (interieurkleur: beige/zwart of oranje/zwart) Silky Beige (3) (interieurkleur: beige/zwart of oranje/zwart) (1) Standaardkleuren (zonder meerprijs) (2) Metallic (3) Mica Parelmoer Baby Elephant (1) (interieurkleur: beige/zwart of oranje/zwart) Montano Sky (2) (interieurkleur: beige/zwart of blauw/zwart) Getoonde kleuren kunnen onderinvloed van het drukprocedé afwijken van de werkelijkheid.

31 Bekleding afmetingen Stoelbekleding accentkleur interieur mm Semi-stof beige/zwart (i-drive en i-motion) Beige mm Stof, blauw/zwart (afhankelijk van gekozen exterieurkleur, zie linkerpagina) Blauw mm mm Stof, oranje/zwart (afhankelijk van gekozen exterieurkleur, zie linkerpagina) Oranje De in deze brochure gebruikte foto s zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie, en kunnen wat betreft de specificaties afwijken van de standaardspecificaties per type. Aan de foto s kunnen geen rechten worden ontleend. Voor de juiste specificaties per type verwijzen wij u naar de aparte specificatiebladen. Deze brochure betreft modeljaar Hyundai behoudt zich het recht voor om modellen, kleuren en uitrustingen te wijzigen zonder voorafgaande aankondiging en zonder verplichting de reeds op de markt zijnde auto s te wijzigen. Raadpleeg voor alle zekerheid uw dealer. Het is mogelijk dat sommige van de getoonde of omschreven opties in deze brochure niet tot de standaarduitrusting behoren. Deze zijn veelal beschikbaar tegen meerprijs. Druken zetfouten voorbehouden. Garantievoorwaarden per 1 januari 2013.

32 hyundai: zuivere vooruitgang Vindt u dat toekomstige generaties net zo veel mogelijkheden verdienen als wij? Hyundai is het daar helemaal mee eens. We werken daarom iedere dag weer aan een wereld die mooier, eerlijker en groener is. Door de gehele organisatie van Hyundai en op elk niveau staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) centraal. Of het nu gaat om de fabrieken, het transport of de serviceorganisatie: álles draait om anders kijken naar People, Planet en Profit. En dat betekent een goede werkgever zijn, maar ook een prettige buur. Zo vindt Hyundai dat sport bijdraagt aan het welzijn van mensen. Iedereen, ook mensen met een handicap, moet de mogelijkheid krijgen om te sporten en daarom zet Hyundai zich in voor de belangen van voetballers met een lichamelijke beperking. MVO vertaalt zich tevens in besparen op energie en tegelijkertijd in het reduceren van uitstoot en afval. Daarom besteedt Hyundai veel aandacht aan het groen produceren van zijn modellen. De Europese Richtlijn schrijft voor dat auto s voor minimaal 85 procent recyclebaar moeten zijn. Hyundai gaat nog verder: onze fabrieken hebben een recyclingdoelstelling van 95 procent. Ook probeert Hyundai voor zijn fabrieken zoveel mogelijk lokaal in te kopen om het transport tot een minimum te beperken. Ontdek zelf hoe maatschappelijk verantwoord Hyundai is. En zie hoe een nieuwe manier van denken tot nieuwe mogelijkheden leidt. De nieuwste ontwikkelingen op duurzaam gebied volgt u in Hyundai s digitale magazine imotion (imotion.hyundai.nl). Ook op leest u wat Hyundai bedoelt met New Thinking. New Possibilities.

33 de beste kwaliteit, de beste garantie Kwaliteit is een ruim begrip. Kwaliteit bepaalt de manier waarop u rijdt, maar ook óf u rijdt. Kwaliteit is tastbaar, maar zit m ook in het gevoel dat u krijgt wanneer u een showroom binnen wandelt. Kwaliteit heeft dus vele verschijnings vormen. Eén ding is zeker: wie de beste kwaliteit levert, kan ook de beste garantie bieden. Daarom worden alle nieuwe modellen van Hyundai geleverd met de unieke 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking. 5 jaar garantie op product- en fabricagefouten van bumper tot bumper, zonder kilometerbeperking levenslange mobiliteitsgarantie Hulp bij pech onderweg. Levenslang indien u uw auto laat onderhouden bij een Hyundai Erkend Reparateur. 5 jaar voertuiginspectie (preventieve controles door een Hyundai Erkend Reparateur) J A A R Garantie Zonder Kilometer Beperking

34 service op maat Een Hyundai kopen is verzekerd zijn van een gedegen en attente serviceorganisatie. Zo geeft Hyundai u bij onderhoud vooraf een duidelijke prijsopgave, heldere informatie en hebt u de mogelijkheid uw Hyundai twee keer per jaar gratis preventief te laten inspecteren op mogelijke ongemakken. Een website alleen voor u In Nederland staan vele Hyundai-partners voor u klaar. Ook in andere Europese landen beschikt Hyundai over een omvangrijk servicenetwerk. U wilt vooral genieten van uw Hyundai. Daar is hij tenslotte ook voor bedoeld. De Hyundai-dealer begrijpt dit als geen ander. Verwacht daarom een zeer breed dienstenpakket, met onder meer: % Hyundai Onderhoud op Maat % Hyundai Autoverzekering % Hyundai Levenslange Mobiliteitsgarantie % Hyundai Accessoires % Hyundai Doorlopende Reisverzekering % Hyundai Verlengde Garantie % Hyundai Originele Onderdelen % Hyundai Bandenservice % Hyundai Ruitenservice kijk voor meer informatie over de services van hyundai op Op de site MijnHyundai.nl kunt u heel eenvoudig uw persoonlijke gegevens én de gegevens van uw Hyundai controleren, wijzigen en aanvullen. Stelt u zich het gemak eens voor: % Al uw autogegevens inzichtelijk op één plaats % Eenvoudig uw gegevens controleren, wijzigen en aanvullen % Snel online afspraken inplannen bij uw eigen Hyundai-dealer % Herinneringen ontvangen voor uw eerstvolgende onderhoudsbeurt of APK % Elke maand kortingen en acties exclusief voor u als Hyundai-rijder maak uw mijnhyundai-account aan op Altijd hulp op zak Met de MijnHyundai App hebt u altijd en overal toegang tot de gegevens van uw auto en uw dealer. Tevens vindt u er handige informatie over dashboardlampjes, doe-het-zelftips, verkeersregels in het buitenland en kunt u snel en eenvoudig een afspraak maken met uw dealer. download de mijnhyundai app gratis via de app store (ios) of Play store (android).

35 HYUNDAI Financial Services Hyundai Lease: Alles-in-1 Abonnement Hyundai Lease: verstand van zaken Het Alles-in-1 Abonnement is zorgeloos autorijden. Alleen de brandstofkosten komen er nog bij! Alles zit in één aantrekkelijk maandbedrag zonder verrassingen: afschrijving van de auto, allriskverzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud, banden, mobiliteitsgarantie en rente. Het Alles-in-1 Abonnement is een operational leasevorm voor particuliere klanten. Hyundai Finance: Basis Abonnement Zakelijk rijden is iets anders dan zakendoen! Waarom zou het één het ander moeten uitsluiten? Op tijd en uitgerust op een afspraak komen, dat kan met een betrouwbare, comfortabele auto. Hyundai biedt die auto's. Niet voor niets wordt op de nieuwste Hyundai-modellen vijf jaar volledige fabrieksgarantie geboden. Bij Hyundai Lease is te kiezen uit al even comfortabele leasepakketten, aantrekkelijk geprijsd. Want wij weten immers hoe betrouwbaar Hyundai s zijn. Lage onderhoudskosten, scherpe prijzen en een goede restwaarde dankzij die ruime garantie: dat zijn factoren die keihard doorklinken in een laag maandbedrag. Zorgeloos rijden is beter zakendoen! Financier uw nieuwe Hyundai met het Basis Abonnement, een financiering op basis van huurkoop. U financiert uw auto en lost af over het verschil tussen de verwachte restwaarde (verwachte toekomstige inruilprijs van de auto) en het aankoopbedrag. Dit levert een aantrekkelijke maandtermijn op. Aan het einde van de looptijd is het mogelijk dat u dit bedrag in één keer aflost of dat u dit bedrag herfinanciert. Ook kunt een nieuwe auto kopen en de restwaarde opnieuw gebruiken. Hyundai biedt u de keuze uit verschillende leasevormen, zoals het voordelige ECONOMY leasepakket, het uitgebreide EXCELLENT leasepakket en Financial lease. Bekijk alle mogelijkheden op de site en kom erachter welke vorm van leasen het best bij u past.

36 NEW THINKING. NEW POSSIBILITIES. New Thinking. New Possibilities. Zo luidt de merkslogan van Hyundai. Een slogan die helemaal aansluit bij de filosofie van dit automerk, namelijk het bereikbaar maken van zuinige, gemakkelijk te rijden, kwalitatief uitstekende en betrouwbare auto s voor een breed publiek. Wel premium autorijden voor een niet-premiumprijs. Hyundai belooft auto s van onberispelijke kwaliteit met de service, betrouwbaarheid en garantie die u van een groot merk mag verwachten. Al deze modellen maken deel uit van een nieuwe genera tie Hyundai s die volgens hetzelfde succesvolle Hyundai-DNA zijn gebouwd. Dit Hyundai-DNA bestaat uit vier vaste pijlers die centraal staan bij de ontwikkeling van elk nieuw model: Kwaliteit Veiligheid Design Duurzaamheid Uw Hyundai-dealer: MBI Brochure per 1 december 2013

Veel méér dan een compacte auto

Veel méér dan een compacte auto Hyundai i10 Veel méér dan een compacte auto Een auto uit het A-segment die zich qua formaat en uitrusting haast kan meten met een auto uit het B-segment. Dát is de nieuwe Hyundai i10. Neem bijvoorbeeld

Nadere informatie

Uw configuratie - Hyundai Tucson

Uw configuratie - Hyundai Tucson Uw configuratie - Hyundai Tucson Deze PDF is samengesteld op 07-01-2016 om 17:41 uur Hyundai Tucson i-motion Polar White 29.947,72 Uw keuze Model: Motor en uitvoering: Hyundai Tucson 1.6 GDI Totaal Netto

Nadere informatie

Hyundai i20 Brochure per 1 juni 2012

Hyundai i20 Brochure per 1 juni 2012 Hyundai i20 Brochure per 1 juni 2012 Inspiratie voor al uw zintuigen De nieuwe Hyundai i20 is een auto die steeds weer alle zintuigen prikkelt. Het was het doel dat Hyundai stelde voor het ontwerp van

Nadere informatie

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Exterieur Aantrekkelijk Om het unieke uiterlijk van uw Hyundai Veloster verder te personaliseren, ontwikkelde Hyundai diverse aantrekkelijke accessoires.

Nadere informatie

Hyundai 5 jaar Driedubbele Garantie

Hyundai 5 jaar Driedubbele Garantie Hyundai 5 jaar Driedubbele Garantie Brochure per 1 juni 2011 De beste kwaliteit, de beste garantie Hyundai behoort tot de vier grootste autofabrikanten ter wereld. Jaarlijks bouwt de fabrikant meer dan

Nadere informatie

even voorstellen: de Hyundai i10

even voorstellen: de Hyundai i10 Hyundai i10 Brochure per 1 juli 2012 even voorstellen: de Hyundai i10 Compact en toch ongelooflijk ruim: de Hyundai i10 heeft alles wat je van een volwassen auto mag verwachten. Ideaal voor in de stad...

Nadere informatie

Hyundai i10 Prijslijst per 1 april 2015

Hyundai i10 Prijslijst per 1 april 2015 Hyundai i10 Prijslijst per 1 april 2015 Hyundai i10 - Prijslijst per 1 april 2015 Versnellingen Aandrijving Kentekengewicht (kg) Gecombineerd brandstof verbruik (l/100 km) Energielabel Netto catalogusprijs

Nadere informatie

Hyundai i10 Brochure per 1 augustus 2011

Hyundai i10 Brochure per 1 augustus 2011 Hyundai i10 Brochure per 1 augustus 2011 Compact en toch ongelooflijk ruim: de Hyundai i10 heeft alles wat je van een volwassen auto mag verwachten. Ideaal voor in de stad en zeker ook daarbuiten, want

Nadere informatie

Hyundai i20 Coupé Prijslijst per 1 mei 2015

Hyundai i20 Coupé Prijslijst per 1 mei 2015 Hyundai i20 Coupé Prijslijst per 1 mei 2015 Hyundai i20 Coupé - Prijslijst per 1 mei 2015 Versnellingen Aandrijving Kentekengewicht (kg) Gecombineerd brandstof verbruik (l/100 km) Energielabel Netto catalogusprijs

Nadere informatie

Hyundai i20 Coupé Prijslijst per 1 januari 2016

Hyundai i20 Coupé Prijslijst per 1 januari 2016 Hyundai i20 Coupé Prijslijst per 1 januari 2016 Hyundai i20 Coupé - Prijslijst per 1 januari 2016 Versnellingen Aandrijving Kentekengewicht (kg) Gecombineerd brandstof verbruik (l/100 km) Energielabel

Nadere informatie

De nieuwe. Hyundai ix20

De nieuwe. Hyundai ix20 De nieuwe Hyundai ix20 Prijslijst Hyundai ix20 nieuw 31-08-2015 Transmissie Aandrijving Kentekengewicht (kg) Gecombineerd brandstofverbruik (l/100 km) Energielabel Netto catalogusprijs Bruto catalogusprijs

Nadere informatie

Hyundai i10 Prijslijst per 1 januari 2015

Hyundai i10 Prijslijst per 1 januari 2015 Hyundai i10 Prijslijst per 1 januari 2015 Hyundai i10 - Prijslijst per 1 januari 2015 Versnellingen Aandrijving Kentekengewicht (kg) Gecombineerd brandstof verbruik (l/100 km) Energielabel Netto catalogusprijs

Nadere informatie

Hyundai i40 Sedan Prijslijst per 1 april 2015

Hyundai i40 Sedan Prijslijst per 1 april 2015 Hyundai i40 Sedan Prijslijst per 1 april 2015 Hyundai i40 Sedan - Prijslijst per 1 april 2015 Versnellingen Aandrijving Kentekengewicht (kg) Gecombineerd brandstof verbruik (l/100 km) Energielabel Netto

Nadere informatie

Hyundai i20 Prijslijst per 1 september 2015

Hyundai i20 Prijslijst per 1 september 2015 Hyundai i20 Prijslijst per 1 september 2015 Hyundai i20 5-deurs - Prijslijst per 1 september 2015 Versnellingen Aandrijving Kentekengewicht (kg) Gecombineerd brandstof verbruik (l/100 km) Energielabel

Nadere informatie

Hyundai i30 Wagon Prijslijst per 1 augustus 2015

Hyundai i30 Wagon Prijslijst per 1 augustus 2015 Hyundai i30 Wagon Prijslijst per 1 augustus 2015 Hyundai i30 Wagon - Prijslijst per 1 augustus 2015 Versnellingen Aandrijving Kentekengewicht (kg) Gecombineerd brandstof verbruik (l/100 km) Energielabel

Nadere informatie

Hyundai Navigatie Onderhoud. Ook uw navigatiesysteem heeft onderhoud nodig

Hyundai Navigatie Onderhoud. Ook uw navigatiesysteem heeft onderhoud nodig Hyundai Navigatie Onderhoud Ook uw navigatiesysteem heeft onderhoud nodig 2 3 Waarom heeft het navigatiesysteem onderhoud nodig? Snelwegen worden verbreed en verlegd, een klaverblad wordt een fly-over

Nadere informatie

Hyundai i30 5-deurs Prijslijst per 1 januari 2016

Hyundai i30 5-deurs Prijslijst per 1 januari 2016 Hyundai i30 5-deurs Prijslijst per 1 januari 2016 Hyundai i30 5-deurs - Prijslijst per 1 januari 2016 Versnellingen Aandrijving Kentekengewicht (kg) Gecombineerd brandstof verbruik (l/100 km) Energielabel

Nadere informatie

Hyundai Ruitenservice. Vakkundige service bij ruitschade

Hyundai Ruitenservice. Vakkundige service bij ruitschade Hyundai Ruitenservice Vakkundige service bij ruitschade 2 3 Ook al rijdt u nog zo voorzichtig, een sterretje in de voorruit is zo gebeurd. En wanneer een sterretje uitscheurt tot een barst, kan dit uw

Nadere informatie

Hyundai i30 Wagon Prijslijst per 1 januari 2016

Hyundai i30 Wagon Prijslijst per 1 januari 2016 Hyundai i30 Wagon Prijslijst per 1 januari 2016 Hyundai i30 Wagon - Prijslijst per 1 januari 2016 Versnellingen Aandrijving Kentekengewicht (kg) Gecombineerd brandstof verbruik (l/100 km) Energielabel

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

Hyundai i20 Prijslijst per 1 januari 2016

Hyundai i20 Prijslijst per 1 januari 2016 Hyundai i20 Prijslijst per 1 januari 2016 Hyundai i20 - Prijslijst per 1 januari 2016 Versnellingen Aandrijving Kentekengewicht (kg) Gecombineerd brandstof verbruik (l/100 km) Energielabel Netto catalogusprijs

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK MY12, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL BiFuel LT 39,00 10.09,00 BiFuel 7.99,00 Zitcomfort Handmatig verstelbare

Nadere informatie

VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI i20

VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI i20 Hyundai i20 Specificaties per 1 november 2012 VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI i20 UITVOERINGEN i-drive i-motion i-vision i-catcher Exterieur Getint glas n n n n Ruitenwisser en -sproeier achter

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5 PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO -DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12. PRIJZEN* CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2-EMISSIE 1.29,00 AT Z 2.000,00 1.,00 17.39,00 20.6,00 18.29,00

Nadere informatie

Hyundai i30 3-deurs Prijslijst per 1 januari 2015

Hyundai i30 3-deurs Prijslijst per 1 januari 2015 Hyundai i30 3-deurs Prijslijst per 1 januari 2015 Hyundai i30 3-deurs - Prijslijst per 1 januari 2015 Versnellingen Aandrijving Kentekengewicht (kg) Gecombineerd brandstof verbruik (l/100 km) Energielabel

Nadere informatie

Hyundai i20 Prijslijst per 1 januari 2015

Hyundai i20 Prijslijst per 1 januari 2015 Hyundai i20 Prijslijst per 1 januari 2015 Hyundai i20 5-deurs - Prijslijst per 1 januari 2015 Versnellingen Aandrijving Kentekengewicht (kg) Gecombineerd brandstof verbruik (l/100 km) Energielabel Netto

Nadere informatie

Hyundai i30 Wagon Prijslijst per 1 januari 2015

Hyundai i30 Wagon Prijslijst per 1 januari 2015 Hyundai i30 Wagon Prijslijst per 1 januari 2015 Hyundai i30 Wagon - Prijslijst per 1 januari 2015 Versnellingen Aandrijving Kentekengewicht (kg) Gecombineerd brandstof verbruik (l/100 km) Energielabel

Nadere informatie

Hyundai i40 Wagon Prijslijst per 1 april 2015

Hyundai i40 Wagon Prijslijst per 1 april 2015 Hyundai i40 Wagon Prijslijst per 1 april 2015 Hyundai i40 Wagon - Prijslijst per 1 april 2015 Versnellingen Aandrijving Kentekengewicht (kg) Gecombineerd brandstof verbruik (l/100 km) Energielabel Netto

Nadere informatie

F I AT S T R A D A Prijslijst per 1 januari 2011 1

F I AT S T R A D A Prijslijst per 1 januari 2011 1 F I AT S T R A D A Prijslijst per 1 januari 2011 1 FIAT STRADA CONSUMENTENPRIJZEN SINCOM CODE Model Motor Type Vermogen kw/pk Ledig Gewicht Laad Vermogen excl. Dieselmotor 278 117 2 Standaard Cabine 1.3

Nadere informatie

Hyundai i30 5-deurs Prijslijst per 1 januari 2015

Hyundai i30 5-deurs Prijslijst per 1 januari 2015 Hyundai i30 5-deurs Prijslijst per 1 januari 2015 Hyundai i30 5-deurs - Prijslijst per 1 januari 2015 Versnellingen Aandrijving Kentekengewicht (kg) Gecombineerd brandstof verbruik (l/100 km) Energielabel

Nadere informatie

i inspiratie even voorstellen: de Hyundai i10

i inspiratie even voorstellen: de Hyundai i10 Compact en toch ongelooflijk ruim: de Hyundai i10 heeft alles wat je van een volwassen auto mag verwachten. Ideaal voor in de stad en zeker ook daarbuiten, want de zuinige maar krachtige 4-cilindermotor

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

Hyundai ix20 Prijslijst per 1 januari 2015

Hyundai ix20 Prijslijst per 1 januari 2015 Hyundai ix20 Prijslijst per 1 januari 2015 Hyundai ix20 - Prijslijst per 1 januari 2015 Versnellingen Aandrijving Kentekengewicht (kg) Gecombineerd brandstof verbruik (l/100 km) Energielabel Netto Bruto

Nadere informatie

Hyundai Bandenservice. Een betrouwbare bandgenoot

Hyundai Bandenservice. Een betrouwbare bandgenoot Hyundai Bandenservice Een betrouwbare bandgenoot Banden zijn een belangrijk onderdeel van uw Hyundai. Ze vormen het enige contact met de weg en leveren een grote bijdrage aan grip en comfort. Het is dus

Nadere informatie

Vol trots stellen we de Hyundai i30 Wagon aan u voor. Ontworpen en gebouwd met een kwaliteitsniveau dat zijn segment overstijgt.

Vol trots stellen we de Hyundai i30 Wagon aan u voor. Ontworpen en gebouwd met een kwaliteitsniveau dat zijn segment overstijgt. Hyundai i30 Wagon Brochure per 1 augustus 2012 Allesbehalve alledaags Vol trots stellen we de Hyundai i30 Wagon aan u voor. Ontworpen en gebouwd met een kwaliteitsniveau dat zijn segment overstijgt. Klaar

Nadere informatie

Technische Specificaties OPEL INSIGNIA.

Technische Specificaties OPEL INSIGNIA. Technische Specificaties OPEL INSIGNIA. 11 September 2017 Grand Sport Sports Tourer Country Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4897 4986 5004 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2093

Nadere informatie

BOORDEVOL ACTIES OP DE CITAN!

BOORDEVOL ACTIES OP DE CITAN! BOORDEVOL ACTIES OP DE CITAN! De Citan. Stap nu in! We hebben prachtige Mercedes-Benz Citans, nieuw op voorraad, in allerlei uitvoeringen: klaar om weg te rijden! En de timing is perfect, want kiest u

Nadere informatie

Hyundai Autoverzekering. Compleet verzekerd en onbezorgd op weg

Hyundai Autoverzekering. Compleet verzekerd en onbezorgd op weg Hyundai Autoverzekering Compleet verzekerd en onbezorgd op weg Wat er ook gebeurt, u en uw gezin zijn altijd goed verzekerd 2 3 De zekerheden van Hyundai Autoverzekering Vijf jaar nieuwwaardedekking bij

Nadere informatie

Wie bepaalt dat je van negen tot vijf moet werken? Of dat je moet stoppen op je 65ste? Begint succes op de universiteit, of in de garage?

Wie bepaalt dat je van negen tot vijf moet werken? Of dat je moet stoppen op je 65ste? Begint succes op de universiteit, of in de garage? Hyundai ix20 Wie bepaalt dat je van negen tot vijf moet werken? Of dat je moet stoppen op je 65ste? Begint succes op de universiteit, of in de garage? Wie zegt dat een familie auto niet stijlvol kan zijn?

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X. Per 14 maart 2017 TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,212 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1,976 / 1,825

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO MY12, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2 EMISSIE Coupé 97.295,00 57.292,00 40.002,00 33.615,97 G 304 g/km Cabriolet

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST Technische specificaties OPEL ASTRA. Per 51 januari maart 2014 2017 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

De nieuwe generatie. Hyundai i20

De nieuwe generatie. Hyundai i20 De nieuwe generatie Hyundai i20 Stijlvol, ruim en kleurrijk De nieuwe generatie Hyundai i20 heeft niet alleen het ruimste interieur in zijn klasse, maar is ook zeer rijk en veilig uitgerust. Op het gebied

Nadere informatie

14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart

14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart Persinformatie 14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart De volledig nieuwe Toyota Auris is sterker dan ooit een

Nadere informatie

Citroën Business Finance. citroën Private Lease. Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio

Citroën Business Finance. citroën Private Lease. Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio Citroën Business Finance citroën Private Lease Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio Met z n nieuwe neus en kortere motorkap heeft de Citroën C1 nog meer karakter. Maar

Nadere informatie

Hyundai i20 Brochure per 1 mei 2011

Hyundai i20 Brochure per 1 mei 2011 Hyundai i20 Brochure per 1 mei 2011 Aandacht gegarandeerd: de Hyundai i20 Onderweg naar morgen in een opvallende stijl Een uitblinker op alle fronten, dát is de Hyundai i20. Zoals u verwacht van een

Nadere informatie

Mercedes-Benz C-Klasse 180 K BLUEEFFICIENCY BUSINESS EDITION ELEGANCE - Klimaat airco - Nav - pts - Klimaat airco - Nav - pts

Mercedes-Benz C-Klasse 180 K BLUEEFFICIENCY BUSINESS EDITION ELEGANCE - Klimaat airco - Nav - pts - Klimaat airco - Nav - pts Mercedes-Benz C-Klasse 180 K BLUEEFFICIENCY BUSINESS EDITION ELEGANCE - Klimaat airco - Nav - pts - Klimaat airco - Nav - pts Prijs: Verkocht Cataloguswaarde: 37246 Kilometerstand: 80.500 NAP label: Ja

Nadere informatie

Proeflease voor de Mercedes-Benz Vito. Laat de Vito met een halfjaarcontract starten.

Proeflease voor de Mercedes-Benz Vito. Laat de Vito met een halfjaarcontract starten. Proeflease voor de Mercedes-Benz Vito. Laat de Vito met een halfjaarcontract starten. Wat is Proeflease? Proeflease is een unieke manier om kennis te maken met de nieuwe Vito én de Mercedes-Benz bestelwagenorganisatie.

Nadere informatie

DESIGN ZIT IN DE DETAILS

DESIGN ZIT IN DE DETAILS M{ZD{ CX-5 GT-M LINE O N T D E K D E M A Z D A C X - 5 DESIGN ZIT IN DE DETAILS Aan elk onderdeel van de Mazda CX-5 is te zien dat onze designers en ingenieurs oog hebben voor detail, zoals ook bij elke

Nadere informatie

Audi Car Plus Assurance.

Audi Car Plus Assurance. Zekerheid Financieren. Leasen. Verzekeren. Audi Car Plus Assurance 2 Audi Car Plus Assurance. Audi biedt u graag het comfort van zorgeloos autorijden. Innovatieve techniek, elegant design en dynamische

Nadere informatie

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro 2011 2012 incl. BTW excl. BTW 1.8 85 kw/115 pk Business 26.490 26.003

Nadere informatie

Zekerheid. Financieren. Leasen. Verzekeren. Audi Car Plus Assurance

Zekerheid. Financieren. Leasen. Verzekeren. Audi Car Plus Assurance Zekerheid Financieren. Leasen. Verzekeren. Audi Car Plus Assurance Audi Car Plus Assurance. Audi biedt u graag het comfort van zorgeloos autorijden. Innovatieve techniek, elegant design en dynamische rijeigenschappen,

Nadere informatie

Hyundai Business Editions

Hyundai Business Editions Hyundai Business Editions Prijslijst per 1 maart 2012 Hyundai FINANCIAL SERVICES Hyundai Lease: uw partner in business Kwaliteit en betrouwbaarheid. Een breed modellengamma. Gunstige prijzen en uitstekende

Nadere informatie

Hyundai Veloster Brochure per 1augustus 2011

Hyundai Veloster Brochure per 1augustus 2011 Hyundai Veloster Brochure per 1augustus 2011 Asymmetrische driedeurs coupé biedt gebruiksgemak, stijl en individualiteit Twee invloeden. Eén auto. Voor het eerst is er een auto die de stijl van een coupé

Nadere informatie

2.000 EXTRA INRUILWAARDE OP ALLES WAT ROLT EN RIJDT. BEREKEN UW AUTOTELEX INRUILWAARDE OP OPEL.NL

2.000 EXTRA INRUILWAARDE OP ALLES WAT ROLT EN RIJDT. BEREKEN UW AUTOTELEX INRUILWAARDE OP OPEL.NL 2.000 EXTRA INRUILWAARDE OP ALLES WAT ROLT EN RIJDT. BEREKEN UW AUTOTELEX INRUILWAARDE OP OPEL.NL DÉ INRUILSENSATIE VAN EUROPA! Hij is er weer! The Big Event van Opel, met weer heel veel voordeel. Zoals

Nadere informatie

M{zd{5. per 1 JANUARI 2013. Prijslijst

M{zd{5. per 1 JANUARI 2013. Prijslijst M{zd{5 per 1 JANUARI 2013 Prijslijst M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro incl. BTW excl. BTW 2.0 110 kw/150 pk TS+ 31.690 8.437 23.253 19.217 C GT-M

Nadere informatie

VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI i40

VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI i40 Hyundai i40 Specificaties per 1 maart 2012 VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI i40 UITVOERINGEN i-drive i-motion i-vision i-catcher Exterieur Buitenspiegels meegespoten in carrosseriekleur Elektrisch

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

Audi Car Plus Assurance.

Audi Car Plus Assurance. Zekerheid. Financieren. Leasen. Verzekeren. Audi Bank Leasing Audi Car Plus Assurance. Audi Car Plus Assurance. Audi biedt u graag het comfort van zorgeloos autorijden. Innovatieve techniek, elegant design

Nadere informatie

Hyundai i30 Brochure per 1 september 2011

Hyundai i30 Brochure per 1 september 2011 Hyundai i30 Brochure per 1 september 2011 Inspiratie komt in actie De Hyundai i30 is zo ontworpen dat hij past bij uw wensen van vandaag en ook volledig is voorbereid op die van morgen. Onmiskenbaar ruim,

Nadere informatie

www.deburgh.com www.deburgh.com Post NL Aanbieding Fiat Ducato -1-

www.deburgh.com www.deburgh.com Post NL Aanbieding Fiat Ducato -1- Post NL Aanbieding Fiat Ducato Contactpersoon: Marc Meeuwissen Telefoon: 040-8447441 Mobiel: 06-53597852 Email: m.meeuwissen@deburgh.com Website: -1- Eindhoven, 16 april 2012 Geachte Post NL-subcontractor,

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW w-1.jpg Uitrusting Abs (anti blokkeer systeem) Achterbank neerklapbaar in delen Achteruitrijcamera Airbag bestuurder Airbag passagier Airbags

Nadere informatie

De nieuwe ŠKODA Fabia

De nieuwe ŠKODA Fabia De nieuwe ŠKODA Fabia Herkenbaar ŠKODA Wanneer we kijken naar de vormgeving van de nieuwe Fabia springen direct de scherpe lijnen die het design van de nieuwe Fabia kenmerken in het oog. Bovendien valt

Nadere informatie

Compact en wendbaar. Verbeterde rijeigenschappen en een stoere look waarmee je gezien wordt. Een ruim interieur met de nieuwste multimedia.

Compact en wendbaar. Verbeterde rijeigenschappen en een stoere look waarmee je gezien wordt. Een ruim interieur met de nieuwste multimedia. Compact en wendbaar. Verbeterde rijeigenschappen en een stoere look waarmee je gezien wordt. Een ruim interieur met de nieuwste multimedia. Geknipt voor het leven in de stad. De nieuwe AYGO. ... AYGO JUST

Nadere informatie

De nieuwe generatie. Hyundai i30

De nieuwe generatie. Hyundai i30 De nieuwe generatie Hyundai i30 Stel uw ideale Hyundai samen op www.hyundai.nl/configurator Een auto voor iedereen. Bij het ontwikkelen van de derde generatie Hyundai i30 is niet gefocust op één persoon,

Nadere informatie

De Full Hybrid Auris

De Full Hybrid Auris De Full Hybrid Auris Het beste van twee werelden De Full Hybrid Auris met Synergy Drive is de allereerste Full Hybrid in zijn klasse. Hybride rijden is kiezen voor een even unieke als hoogstaande rijervaring:

Nadere informatie

De vrijheid om te kiezen

De vrijheid om te kiezen De vrijheid om te kiezen LEASE met onze lease- en financieringsvormen voor u en uw bedrijf Producten in deze brochure: Financial Lease Nett Operational Lease Full Operational Lease LEASE WAT VIND IK WAAR?

Nadere informatie

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst M{zd{5 per 1 maart 2014 Prijslijst accessoires Een optie voor iedere M{zd{ rijder: accessoires Niets is zo persoonlijk als een auto. Het design, de wegligging, het verbruik, de uitstraling en het imago

Nadere informatie

prijzen en specificaties

prijzen en specificaties prijzen en specificaties 1 januari 2011 PRIJZEN KIA PICANTO energie- CO 2 - Netto cat. prijs Bruto cat. prijs BPM ( ) Consumenten label uitstoot excl. BTW ( ) incl. BTW ( ) prijs ( ) PICANTO 1.0 X B 114

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CRUZE 5-DEURS

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CRUZE 5-DEURS PRIJZEN EN SPEIFIATIES RUZE -DEURS MY12, 1 JANUARI 2012 ONSUMENTENPRIJS ONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INL. BTW PRIJS EXL. BTW ENERGIELABEL 19.89,00.978,00 1.917,00 12.3,29 AT 21.9,00 22.69,00 2.79,00 16.381,00

Nadere informatie

privé lease & finance

privé lease & finance privé lease & finance BENT U EEN PARTICULIERE KLANT OF EEN ZAKELIJKE KLANT? PARTICULIERE KLANT ZAKELIJKE KLANT Wilt u de totale autokosten financieren of alleen de aanschaf? Alle informatie kunt u terugvinden

Nadere informatie

Bijzondere momenten met de Santa Fe

Bijzondere momenten met de Santa Fe Hyundai Santa Fe Laat u inspireren Geniet van het virtuoze concert van de natuur. Het spel van de wolken. Het fluiten van de wind en het geruis van de golven. Kijk naar een perspectief dat een camera nooit

Nadere informatie

bij SLiMME rijders gaat Er geen LaMPjE branden

bij SLiMME rijders gaat Er geen LaMPjE branden bij SLiMME rijders gaat Er geen LaMPjE branden de MEErwaardE niet alle meerwaarde die een Mitsubishi biedt, is zichtbaar. deze onzichtbare meerwaarde noemen wij Mobiel+. onderhoud vaste onderhoudstarieven

Nadere informatie

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop!

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! pagina 04-05 pagina 06-09 pagina 10-15 - 1.8 Hybride aandrijving met CVT-automaat - 1.8 Hybride aandrijving - Gecombineerd met CVT-automaat - vermogen Gecombineerd

Nadere informatie

Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit.

Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit. Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit. Een Volvo 940 Malmö staat borg voor kwaliteit die samen met zijn gedistingeerde uitstraling, een eigen identiteit weerspiegelt in een wereld waarin auto's steeds

Nadere informatie

Prijslijst. per 1 januari 2012. M{zd{3 - M{zd{5 - M{zd{6 - M{zd{ cx-7. M{zd{ business

Prijslijst. per 1 januari 2012. M{zd{3 - M{zd{5 - M{zd{6 - M{zd{ cx-7. M{zd{ business M{zd{ business M{zd{3 - M{zd{5 - M{zd{6 - M{zd{ cx-7 Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{3 business Mazda3 Hatchback adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel 1.6 77 kw/105 pk Business 20.990

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S4 Avant Quattro 354pk Pro Line Plus 77.200 U BESPAART: 11.012 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S4 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Leder Vermogen

Nadere informatie

Suzuki Celerio. Jouw dichtstbijzijnde Suzuki-dealer vind je op www.suzuki.nl/dealers

Suzuki Celerio. Jouw dichtstbijzijnde Suzuki-dealer vind je op www.suzuki.nl/dealers Suzuki Celerio Jouw dichtstbijzijnde Suzuki-dealer vind je op www.suzuki.nl/dealers Marcel: Klein vanbuiten, groot(s) vanbinnen #Celerio 84 g/km* Een bijzonder lage CO 2 -uitstoot. Beter voor het milieu.

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CRUZE 5-DEURS 3 SEPTEMBER 2012, MODELJAAR 12

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CRUZE 5-DEURS 3 SEPTEMBER 2012, MODELJAAR 12 PRIJZEN EN SPEIFIATIES RUZE -DEURS 3 SEPTEMBER 2012, MODELJAAR 12 PRIJZEN* ONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INL. BTW PRIJS EXL. BTW ENERGIELABEL 21.09,00 6.09,00 1.000,00 12.60,0 AT 22.69,00 23.89,00 27.39,00

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d De nieuwe Kia De ster van de show Puur rijplezier bent u er klaar voor? De nieuwe Kia pro_cee d laat uw hart sneller kloppen met zijn superscherpe design en zijn vernieuwende technologie. Ermee rijden

Nadere informatie

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011.

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. Een sterk karakter in een bijzonder jasje. De M-Klasse Edition 1. heeft een preview van deze prijslijst De gefotografeerde M-Klasse modellen

Nadere informatie

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Succesvolle E-Klasse nog attractiever met nieuwe motoren De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Nog efficiëntere motoren over de gehele breedte van het gamma Interieur nog verder verfijnd Nieuwe 7G-TRONIC

Nadere informatie

WIE BEPAALT DAT JE VAN NEGEN TOT VIJF MOET WERKEN? OF DAT JE MOET STOPPEN OP JE 65 STE? BEGINT SUCCES OP DE UNIVERSITEIT, OF IN DE GARAGE?

WIE BEPAALT DAT JE VAN NEGEN TOT VIJF MOET WERKEN? OF DAT JE MOET STOPPEN OP JE 65 STE? BEGINT SUCCES OP DE UNIVERSITEIT, OF IN DE GARAGE? WIE BEPAALT DAT JE VAN NEGEN TOT VIJF MOET WERKEN? OF DAT JE MOET STOPPEN OP JE 65 STE? BEGINT SUCCES OP DE UNIVERSITEIT, OF IN DE GARAGE? WIE ZEGT DAT EEN FAMILIEAUTO NIET STIJLVOL KAN ZIJN? GRENZEN VERVAGEN,

Nadere informatie

ŠKODA Zekerheidspolis & ŠKODA Onderhoudsplan

ŠKODA Zekerheidspolis & ŠKODA Onderhoudsplan ŠKODA Zekerheidspolis & ŠKODA Onderhoudsplan ŠKODABank ŠKODALeasing Financieren. Leasen. Verzekeren. Complete zekerheid voor uw ŠKODA De aanschaf van een nieuwe ŠKODA is een goede investering. Daar wilt

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL MERIVA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL MERIVA. CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL MERIVA. Per 51 januari maart 2014 2017 TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL MERIVA 5 DEURS BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,300 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte

Nadere informatie

Bijzondere momenten met de Santa Fe

Bijzondere momenten met de Santa Fe Hyundai Santa Fe Brochure per 1 september 2012 Laat u inspireren Geniet van het virtuoze concert van de natuur. Het spel van de wolken. Het fluiten van de wind en het geruis van de golven. Kijk naar een

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK 1 OKTOBER 2012, MODELJAAR 12

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK 1 OKTOBER 2012, MODELJAAR 12 PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK 1 OKTOBER 2012, MODELJAAR 12 PRIJZEN* CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL 8.99,00 1.911,00 7.08,00.8, C BiFuel 11.0,00 93,00 10.27,00 8.76,86

Nadere informatie

Prijslijst per 1 april 2013. Fiat Doblò Combinato. Personenvervoer Euro-5

Prijslijst per 1 april 2013. Fiat Doblò Combinato. Personenvervoer Euro-5 Prijslijst per 1 april 2013 Fiat Doblò Combinato Personenvervoer Euro-5 2 consumentenprijzen DoblÒ combinato SincoM code Uitvoering DOBLO COMBINATO MAXI (5-persoons) Motortype Brandstof Vermogen kw/pk

Nadere informatie

De nieuwe Audi Q2. #untaggable. Audi Voorsprong door techniek

De nieuwe Audi Q2. #untaggable. Audi Voorsprong door techniek De nieuwe Audi Q2 #untaggable Audi Voorsprong door techniek #allroad? #noroad? #untaggable #untaggable De nieuwe Audi Q2: sportief en hightech. Compact, maar toch ruim en praktisch als een SUV. Door de

Nadere informatie

Alles rond In één keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen.

Alles rond In één keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen. Alles rond In één keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen. Alles rond In een keer alles rond met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen. Uw Volkswagen gekozen? Wij regelen ook een goede,

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ADAM.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ADAM. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ADAM. Per 18 juli 2016 TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ADAM BUITENAFMETINGEN in mm ADAM / ADAM S ADAM ROCKS/ ADAM ROCKS S Lengte 3,698 3,747 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe.

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE: 34.995,- NETTO BIJTELLING V.A. 86,- De Ford C-MAX Plug-in Hybride biedt een soepele, energie-efficiënte en fluisterstille

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 OKTOBER 2012, MODELJAAR 12,5

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 OKTOBER 2012, MODELJAAR 12,5 PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO -DEURS 1 OKTOBER 2012, MODELJAAR 12, PRIJZEN* CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL 13.69,00 1.66,00 12.129,00 10.023,97 A AT 1.09,00 16.9,00 19.19,00

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport 66.550 U BESPAART: 9.738 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie