Bijzondere momenten met de Santa Fe

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bijzondere momenten met de Santa Fe"

Transcriptie

1 Hyundai Santa Fe

2 Laat u inspireren Geniet van het virtuoze concert van de natuur. Het spel van de wolken. Het fluiten van de wind en het geruis van de golven. Kijk naar een perspectief dat een camera nooit zou kunnen vastleggen. Wees blij dat u naar het onbekende bent gereisd. Naar een nieuwe plek die u op slag alle herinneringen doet vergeten. U bent er naartoe gereisd in uw Hyundai Santa Fe. Het is de ultieme beleving!

3

4 Bijzondere momenten met de Santa Fe Iedereen krijgt tijd en mogelijkheden. Het verschil in geluk zit hem in het oppikken of missen van de geluksmomenten, zowel de kleine als de grote, die het dagelijkse leven te bieden heeft. Storm Edge de designfilosofie achter de Hyundai Santa Fe belichaamt het krachtige en tegelijkertijd breekbare moment van natuur in beweging tijdens het aanzwellen en afzwakken van een storm. Het vertelt ons dat de geweldige momenten die we niet mogen missen voor het oprapen liggen.

5 Hyundai s inspanningen en verrichtingen op het gebied van duurzaamheid komen bij de Santa Fe tot uiting in de Life Cycle Assessment (LCA), waarvan de procedures onderdeel zijn van de strengste internationale certificaties op milieugebied. Het kwalificeert en evalueert de milieueffecten die optreden bij productie, distributie, gebruik, reparatie en onderhoud, sloop en recycling van een auto. Nadat Hyundai een LCA-certificering had verkregen, paste Hyundai dezelfde technieken toe voor de Hyundai Santa Fe. De inspanningen om de CO2-uitstoot van de Hyundai Santa Fe te minimaliseren, komen tot uiting in de gunstige energielabels.

6

7

8

9 Onuitwisbare indruk Het is alsof u de prachtige zonnestralen voor 't eerst ziet of het fluiten van de wind voor het eerst hoort, alles lijkt nieuw en verrassend. Een nieuwe beleving die oude ervaringen, normen en ge-voelens in één keer doet veranderen. De Hyundai Santa Fe bracht u hiernaartoe. En die Hyundai Santa Fe heeft op u een onuitwisbare indruk gemaakt.

10

11

12 Nieuwe dimensie in comfort Het is niet meer nodig om andere comfortopvattingen te hebben over een SUV ten opzichte van een klassieke sedan of hatchback-uitvoering. De Hyundai Santa Fe biedt een ergonomisch interieur, luxueuze en kwalitatief hoogwaardige stoelen en een stil en soepel rijgedrag, state-of-the-art voorzieningen die een maximaal comfort garanderen en een mate van flexibiliteit en ruimte die alleen een SUV kan bieden. De Hyundai Santa Fe is zeer comfortabel, waardoor reizen met familie of vrienden een nieuwe favoriete bezigheid wordt en u eraan herinnert hoe waardevol die momenten zijn. De interieurruimte en de afmetingen en indeling van de stoelen zijn geoptimaliseerd voor praktisch gebruiksgemak in elke situatie, of het nu voor ontspanning of werk is. De achterbank is in delen (40:20:40) neerklapbaar, waardoor er voldoende zitruimte overblijft terwijl

13 tegelijkertijd lange voorwerpen zoals ski s zijn mee te nemen. Van zakelijke ritten tot ritten voor het dagelijkse gezinsleven met kinderen, de Hyundai Santa Fe biedt voor alle gelegenheden de ideale stoelopstelling, waardoor reizen nog plezieriger wordt.

14 Perfecte mix van futuristische techniek en ergonomie Het ergonomisch vormgegeven dashboard en de prettige bediening van alle vooruitstrevende instrumenten zorgen voor een prettige omgeving, waar de persoon achter het stuur van de Hyundai Santa Fe zeker van zal genieten. Audiosysteem Het audiosysteem biedt u de mogelijkheid naar de radio te luisteren of uw favoriete cd s/mp3- bestanden af te spelen. Het Virtual Surround System met zes speakers garandeert een natuurgetrouwe geluidsweergave. De Hyundai Santa Fe heeft een premium audiosysteem met 10 luidsprekers. Supervision-instrumentarium Een duidelijk en uitgebreid Supervision-instrumentarium met 4,2-inch TFT-kleurenscherm van de tripcomputer waarop diverse rij- en auto-informatie wordt weergegeven, completeert het futuristische interieurdesign van de Hyundai Santa Fe.

15

16 Panoramisch schuif-/kanteldak Het panoramische schuif-/kanteldak van de Hyundai Santa Fe biedt nog meer het gevoel van open rijden dan een conventioneel panoramadak, dankzij het ontbreken van de middenstijl in het dak en de elektrisch bedienbare zonneschermen. Flex Steer De variabele stuurbekrachtiging Flex Steer biedt de bestuurder de keuze uit drie rijprogramma s, Normal, Sport en Comfort, via een knop op het stuurwiel. Tijdens het rijden en bij stilstand is Flex Steer in te stellen. Comfort dat het rijplezier verhoogt Dit is rijplezier in optima forma, zittend op de comfortabele bestuurdersstoel en genietend van de open lucht. Ook de passagiers genieten van al het comfort om hen heen. Het stadsbeeld krijgt nu een heel nieuwe dimensie. Ionisator in interieur Deze voorziening in het dashboard reinigt de binnenkomende lucht en verwijdert schadelijke deeltjes en nare geurtjes. Het creëert een gezond interieur door negatieve ionen te verspreiden die de lucht continu schoon houden.

17 Ruimte die luxueus en toch praktisch is Niet alleen de inzittenden voorin genieten van een maximum aan comfort, dit geldt ook voor de achterpassagiers. Alle inzittenden zullen plezier beleven aan het rijden in de Hyundai Santa Fe. Elke rit wordt een ontspannen ervaring. In ongelijke delen neerklapbare tweede zitrij De tweede zitrij is in delen neerklapbaar, in een 40:20:40-verhouding, voor een nog flexibeler in te delen interieur. Eenvoudig neerklapbare tweede zitrij De tweede zitrij van de Hyundai Santa Fe is ontworpen om de passagiers achterin een maximum aan comfort te bieden. Met de eenvoudig via een hendel neerklapbare tweede zitrij kan snel een grote bagageruimte worden gecreëerd. Bagageruimte De bagageruimte van de Hyundai Santa Fe is riant, zodat ook grote en/of onhandig gevormde bagage is te vervoeren. Dankzij het afdekscherm (standaard) oogt het interieur altijd opgeruimd. Bekerhouder in middenarmsteun achter De armsteun in het midden van de tweede zitrij is voorzien van twee bekerhouders, ontworpen om de passagiers achterin een maximum aan comfort te bieden.

18 Een nieuwe wereld van prestaties

19 2.4 GDI (benzine) 2.2 CRDi R M/T (diesel) 2.2 CRDi R A/T (diesel) De reden waarom motoren continu worden doorontwikkeld, is niet alleen voor meer vermogen, een snellere respons en het minimaliseren van trillingen en geluid. Nog belangrijker is het verminderen van het brandstofverbruik en de uitstoot van schadelijke stoffen. De motor van de Hyundai Santa Fe, de 2.2 CRDi R, levert prestaties die de verwachtingen overtreffen. De gedegen veiligheidsmaatregelen, van het ontwerp tot de toepassing van de laatste hightech technieken, zorgen voor een gevoel van vertrouwen dat u nog nooit heeft ervaren. Koppel (Nm) Vermogen (kw) Koppel Vermogen Toerental (t.p.m.) Koppel (Nm) Vermogen (kw) Koppel Vermogen Toerental (t.p.m.) Koppel (Nm) Vermogen (kw) Koppel Vermogen Toerental (t.p.m.)

20

21

22

23 ESP/4WD Assistance Control Dit systeem verkleint het risico om van de weg te raken wanneer de snelheid in een bocht te hoog ligt. Het 4WD-systeem (optioneel leverbaar) leidt in zo n geval meer vermogen naar de achterwielen en het Elektronisch Stabiliteits Programma (ESP) remt het binnenste wiel af om de auto stabiel te houden op het moment dat de conventionele stabiliteitssystemen nog niet actief zijn. Het systeem zorgt voor een stabieler rijgedrag doordat het de bestuurder in het grensbereik helpt om de auto onder controle te houden en de rijdynamiek te vergroten. Win-win strategie van prestaties en efficiency Geweldige prestaties, de meest geavanceerde veiligheidsvoorzieningen en een efficiënte transmissie het rijden met de Hyundai Santa Fe is altijd een buitengewone ervaring, wat de weers- en wegomstandigheden ook zijn. Transmissie De grote stappen voorwaarts die de Hyundai Santa Fe heeft gezet op het gebied van acceleratie, duurzaamheid en efficiency, komen voor een belangrijk deel op het conto van de automaat met zes versnellingen, die voor rijplezier en comfort zorgt. Voor- en achterwielophanging Een nieuw ontworpen McPherson-voorwielophanging zorgt voor een beter rijgedrag en hogere stabiliteit tijdens het rijden en remmen. De multilink-achterwielophanging levert meer interieurruimte op voor de achterpassagiers en zorgt voor een comfortabeler rijgedrag.

24 Veiligheid boven alles Een bijzonder stijve carrosserie en een state-of-the-art airbagsysteem, een groot aanbod aan veiligheidsvoorzieningen die zijn doorontwikkeld om perfectie te benaderen de technologie van de Hyundai Santa Fe besteedt de grootste zorg aan de veiligheid. Voor de inzittenden uiteraard, maar evenzeer voor overige verkeersdeelnemers. Downhill Brake Control (DBC) Dit systeem beperkt automatisch de snelheid tijdens het afdalen van een steile helling. Het is één van de vele veiligheidssystemen in de Hyundai Santa Fe die onder uiteenlopende rijomstandigheden voor een stabiel rijgedrag zorgen. Uitgebreid airbagsysteem De Hyundai Santa Fe is uitgerust met twee airbags voorin voor bestuurder en bijrijder, een knie-airbag, twee zijairbags en twee gordijnairbags om alle inzittenden maximaal te beschermen in geval van een aanrijding.

25

26 Inspiratie die alleen de Hyundai Santa Fe kan geven De nacht U wordt weer begroet door de lichten van de stad. Schoonheid die u alleen ziet als u er een tijdje afstand van hebt genomen. U en uw Hyundai Santa Fe samen weer terug van het avontuur.

27

28 LED-positioning lamp Zwarte coating + Chromen grille LED-dagrijverlichting Xenon-koplampen (HID) Chromen raamlijsten Chromen deurhendels LED-achterlichtunits

29 Stijl in topvorm Lichtmetalen 19-inch wielen Lichtmetalen 19-inch VELGEN Deze grote velgen hebben een luxueus design die de dynamische rijeigenschappen en het verfijnde imago van de Hyundai Santa Fe versterken. DAKRAILS De dakrails geeft de finishing touch aan het design van het exterieur en versterkt de dynamische en verfijnde uitstraling van de Hyundai Santa Fe. Mistlampen en statische bochtverlichting De mistlampen in de voorbumper vergroten het zicht en de zichtbaarheid in dichte mist of zware regenval. De statische bochtverlichting zorgt voor nog beter zicht bij het nemen van bochten en dus voor nog meer veiligheid. Derde remlicht Het derde remlicht, hoog geplaatst in de dakspoiler en met felle rode LED s, vergroot uw zichtbaarheid voor het overige verkeer tijdens het remmen. Sierstukken dubbele uitlaat De sierstukken op de dubbele uitlaat geven een extra sportief accent aan de achterzijde van de Hyundai Santa Fe. Buitenspiegels De ingebouwde verwarming zorgt ook bij slecht weer voor een goed zicht. De buitenspiegels zijn elektrisch inklapbaar en voorzien van knipperlichten, wat voor een maximum aan gebruiksgemak en veiligheid zorgt. Evenals de trottoirverlichting (instapverlichting).

30 Stuurwielbediening audiosysteem Cruise control Flex Steer Premium audiosysteem Lederen bekleding Automatisch dimmende binnenspiegel

31 Stijl in functionaliteit Verwarmbare stoelen De elektrisch verwarmbare voorstoelen zorgen voor een aangenaam comfort. Smart key en STARTKNOP Met de smart key zijn de portieren eenvoudig te ver- en ontgrendelen, zonder de sleutel uit de zak of tas te hoeven halen. De motor is vervolgens met één druk op de knop te starten. Privacy glass Het getinte privacy glas houdt UV-straling tegen en voorkomt verkleuring van de interieurbekleding. Gekoeld dashboardkastje Het gekoelde deel van het dashboardkastje is groot genoeg om minstens vier blikjes drinken te bewaren en te koelen. Integrated Memory System (IMS) Dankzij het Integrated Memory System zijn twee instellingen vast te leggen voor de verstelbare voorstoelen en de buitenspiegels. USB- en AUX-aansluiting Speel eenvoudig mp3-bestanden of andere muziekbestanden af via het audiosysteem van de Hyundai Santa Fe. Elektronische PARKEERREM De parkeerrem wordt automatisch ingeschakeld als de auto stilstaat, waardoor hij op steile hellingen niet voor- of achteruit rolt, als de autohold-functie is geactiveerd. 12-voudig elektrisch verstelbare BESTUURDERSSTOEL De bestuurdersstoel kan op acht verschillende manieren worden ingesteld. Bovendien kan de lendensteun op vier verschillende manieren worden ingesteld voor nog meer rijcomfort.

32

33 Bekleding AFMETINGEN lederen bekleding (zwart) lederen bekleding (two-tone beige) Lederen bekleding (zwart en bruin) Leder Leder Leder Afwerking Afwerking Afwerking mm mm 3D Carbon 3D Carbon 3D Carbon mm mm De in deze brochure gebruikte foto s zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie, en kunnen wat betreft de specificaties afwijken van de standaardspecificaties per type. Aan de foto s kunnen geen rechten worden ontleend. Voor de juiste specificaties per type verwijzen wij u naar de aparte specificatiebladen. Deze brochure betreft modeljaar Hyundai behoudt zich het recht voor om modellen, kleuren en uitrustingen te wijzigen zonder voorafgaande aankondiging en zonder verplichting de reeds op de markt zijnde auto s te wijzigen. Raadpleeg voor alle zekerheid uw dealer. Het is mogelijk dat sommige van de getoonde of omschreven opties in deze brochure niet tot de standaarduitrusting behoren. Deze zijn veelal beschikbaar tegen meerprijs. Druk- en zetfouten voorbehouden. Garantievoorwaarden per 1 januari mm mm

34 hyundai: zuivere vooruitgang Vindt u dat toekomstige generaties net zo veel mogelijkheden verdienen als wij? Hyundai is het daar helemaal mee eens. We werken daarom iedere dag weer aan een wereld die mooier, eerlijker en groener is. Door de gehele organisatie van Hyundai en op elk niveau staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) centraal. Of het nu gaat om de fabrieken, het transport of de serviceorganisatie: lles draait om anders kijken naar People, Planet en Profit. En dat betekent een goede werkgever zijn, maar ook een prettige buur. Zo vindt Hyundai dat sport bijdraagt aan het welzijn van mensen. Iedereen, ook mensen met een handicap, moet de mogelijkheid krijgen om te sporten en daarom zet Hyundai zich in voor de belangen van voetballers met een lichamelijke beperking. MVO vertaalt zich tevens in besparen op energie en tegelijkertijd in het reduceren van uitstoot en afval. Daarom besteedt Hyundai veel aandacht aan het groen produceren van zijn modellen en geven onze fabrieken invulling aan de 95 procent recyclingdoelstelling van de Europese Richtlijn. Deze richtlijn schrijft voor dat auto s voor minimaal 85 procent recyclebaar moeten zijn. Ook probeert Hyundai voor zijn fabrieken zoveel mogelijk lokaal in te kopen om het transport tot een minimum te beperken. Ontdek zelf hoe maatschappelijk verantwoord Hyundai is. En zie hoe een nieuwe manier van denken tot nieuwe mogelijkheden leidt. De nieuwste ontwikkelingen op duurzaam gebied volgt u in Hyundai s digitale magazine imotion (imotion.hyundai.nl). Ook op leest u wat Hyundai bedoelt met New Thinking. New Possibilities.

35 de BeSte kwaliteit, de BeSte garantie Kwaliteit is een ruim begrip. Kwaliteit bepaalt de manier waarop u rijdt, maar ook óf u rijdt. Kwaliteit is tastbaar, maar zit m ook in het gevoel dat u krijgt wanneer u een showroom binnen wandelt. 5 jaar garantie op product- en fabricagefouten van bumper tot bumper, zonder kilometerbeperking 5 jaar mobiliteitsgarantie Hulp bij pech onderweg 5 jaar voertuiginspectie (preventieve controles door een Hyundai Erkend Reparateur) J A A R Garantie Zonder Kilometer Beperking

36 Service op maat Een Hyundai kopen, is verzekerd zijn van een gedegen en attente serviceorganisatie. Zo geeft Hyundai u bij onderhoud vooraf een duidelijke prijsopgave, heldere informatie en hebt u de mogelijkheid uw Hyundai twee keer per jaar gratis preventief te laten inspecteren op mogelijke ongemakken. Een website alleen voor u % Hyundai Onderhoud op Maat % Hyundai Autoverzekering % Hyundai Levenslange Mobiliteitsgarantie % Hyundai Accessoires % Hyundai Doorlopende Reisverzekering % Hyundai Verlengde Garantie % Hyundai Originele Onderdelen % Hyundai Bandenservice % Hyundai Ruitenservice kijk voor meer informatie over de services van hyundai op Op de site MijnHyundai.nl kunt u heel eenvoudig uw persoonlijke gegevens én de gegevens van uw Hyundai controleren, wijzigen en aanvullen. Stelt u zich het gemak eens voor: % Al uw autogegevens inzichtelijk op één plaats % Eenvoudig uw gegevens controleren, wijzigen en aanvullen % Snel online afspraken inplannen bij uw eigen Hyundai-dealer % Herinneringen ontvangen voor uw eerstvolgende onderhoudsbeurt of APK % Elke maand kortingen en acties exclusief voor u als Hyundai-rijder maak uw mijnhyundai-account aan op Altijd hulp op zak Met de MijnHyundai App hebt u altijd en overal toegang tot de gegevens van uw auto en uw dealer. Tevens vindt u er handige informatie over dashboardlampjes, doe-het-zelftips, verkeersregels in het buitenland en kunt u snel en eenvoudig een afspraak maken met uw dealer. download de mijnhyundai app gratis via de app Store (ios) of play Store (android).

37 hyundai FinanciaL ServiceS Hyundai Lease: verstand van zaken Hyundai Finance: logisch en vertrouwd! De financiering van uw auto regelt u waarschijnlijk het liefst bij mensen met verstand van auto s, van afschrijving en van restwaarde. Dan moet u bij de Hyundai-dealer zijn. Die biedt u de volgende financieringsopties: kijk ook op

38 NEW THINKING. NEW POSSIBILITIES. New Thinking. New Possibilities. Zo luidt de merkslogan van Hyundai. Een slogan die helemaal aansluit bij de filosofie van dit automerk, namelijk het bereikbaar maken van zuinige, gemakkelijk te rijden, kwalitatief uitstekende en betrouwbare auto s voor een breed publiek. Wel premium autorijden voor een niet-premiumprijs. Hyundai belooft auto s van onberispelijke kwaliteit met de service, betrouwbaarheid en garantie die u van een groot merk mag verwachten. Al deze modellen maken deel uit van een nieuwe genera tie Hyundai s die volgens hetzelfde succesvolle Hyundai-DNA zijn gebouwd. Dit Hyundai-DNA bestaat uit vier vaste pijlers die centraal staan bij de ontwikkeling van elk nieuw model: Kwaliteit Veiligheid Design Duurzaamheid Uw Hyundai-dealer: MBSF BROCHURE PER 1 JANUARI 2014

Bijzondere momenten met de Santa Fe

Bijzondere momenten met de Santa Fe Hyundai Santa Fe Brochure per 1 september 2012 Laat u inspireren Geniet van het virtuoze concert van de natuur. Het spel van de wolken. Het fluiten van de wind en het geruis van de golven. Kijk naar een

Nadere informatie

Veel méér dan een compacte auto

Veel méér dan een compacte auto Hyundai i10 Veel méér dan een compacte auto Een auto uit het A-segment die zich qua formaat en uitrusting haast kan meten met een auto uit het B-segment. Dát is de nieuwe Hyundai i10. Neem bijvoorbeeld

Nadere informatie

Uw configuratie - Hyundai Tucson

Uw configuratie - Hyundai Tucson Uw configuratie - Hyundai Tucson Deze PDF is samengesteld op 07-01-2016 om 17:41 uur Hyundai Tucson i-motion Polar White 29.947,72 Uw keuze Model: Motor en uitvoering: Hyundai Tucson 1.6 GDI Totaal Netto

Nadere informatie

Hyundai i20 Brochure per 1 juni 2012

Hyundai i20 Brochure per 1 juni 2012 Hyundai i20 Brochure per 1 juni 2012 Inspiratie voor al uw zintuigen De nieuwe Hyundai i20 is een auto die steeds weer alle zintuigen prikkelt. Het was het doel dat Hyundai stelde voor het ontwerp van

Nadere informatie

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Exterieur Aantrekkelijk Om het unieke uiterlijk van uw Hyundai Veloster verder te personaliseren, ontwikkelde Hyundai diverse aantrekkelijke accessoires.

Nadere informatie

Hyundai 5 jaar Driedubbele Garantie

Hyundai 5 jaar Driedubbele Garantie Hyundai 5 jaar Driedubbele Garantie Brochure per 1 juni 2011 De beste kwaliteit, de beste garantie Hyundai behoort tot de vier grootste autofabrikanten ter wereld. Jaarlijks bouwt de fabrikant meer dan

Nadere informatie

Vol trots stellen we de Hyundai i30 Wagon aan u voor. Ontworpen en gebouwd met een kwaliteitsniveau dat zijn segment overstijgt.

Vol trots stellen we de Hyundai i30 Wagon aan u voor. Ontworpen en gebouwd met een kwaliteitsniveau dat zijn segment overstijgt. Hyundai i30 Wagon Brochure per 1 augustus 2012 Allesbehalve alledaags Vol trots stellen we de Hyundai i30 Wagon aan u voor. Ontworpen en gebouwd met een kwaliteitsniveau dat zijn segment overstijgt. Klaar

Nadere informatie

Hyundai i10 Brochure per 1 augustus 2011

Hyundai i10 Brochure per 1 augustus 2011 Hyundai i10 Brochure per 1 augustus 2011 Compact en toch ongelooflijk ruim: de Hyundai i10 heeft alles wat je van een volwassen auto mag verwachten. Ideaal voor in de stad en zeker ook daarbuiten, want

Nadere informatie

Geen volger, maar trendsetter

Geen volger, maar trendsetter Hyundai ix35 Geen volger, maar trendsetter Vloeiend. Dynamisch. Eenvoud in beweging. Autorijden zoals u het zich altijd voorstelde. Precies daar komen waar u wilt zijn. Dit is de Hyundai ix35. Een nieuwe

Nadere informatie

Hyundai Bandenservice. Een betrouwbare bandgenoot

Hyundai Bandenservice. Een betrouwbare bandgenoot Hyundai Bandenservice Een betrouwbare bandgenoot Banden zijn een belangrijk onderdeel van uw Hyundai. Ze vormen het enige contact met de weg en leveren een grote bijdrage aan grip en comfort. Het is dus

Nadere informatie

De Full Hybrid Auris

De Full Hybrid Auris De Full Hybrid Auris Het beste van twee werelden De Full Hybrid Auris met Synergy Drive is de allereerste Full Hybrid in zijn klasse. Hybride rijden is kiezen voor een even unieke als hoogstaande rijervaring:

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

Hyundai Ruitenservice. Vakkundige service bij ruitschade

Hyundai Ruitenservice. Vakkundige service bij ruitschade Hyundai Ruitenservice Vakkundige service bij ruitschade 2 3 Ook al rijdt u nog zo voorzichtig, een sterretje in de voorruit is zo gebeurd. En wanneer een sterretje uitscheurt tot een barst, kan dit uw

Nadere informatie

Hyundai Navigatie Onderhoud. Ook uw navigatiesysteem heeft onderhoud nodig

Hyundai Navigatie Onderhoud. Ook uw navigatiesysteem heeft onderhoud nodig Hyundai Navigatie Onderhoud Ook uw navigatiesysteem heeft onderhoud nodig 2 3 Waarom heeft het navigatiesysteem onderhoud nodig? Snelwegen worden verbreed en verlegd, een klaverblad wordt een fly-over

Nadere informatie

even voorstellen: de Hyundai i10

even voorstellen: de Hyundai i10 Hyundai i10 Brochure per 1 juli 2012 even voorstellen: de Hyundai i10 Compact en toch ongelooflijk ruim: de Hyundai i10 heeft alles wat je van een volwassen auto mag verwachten. Ideaal voor in de stad...

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

TONE UITVOERING. DYNAMIEK OP EEN ZELDZAAM NIVEAU.

TONE UITVOERING. DYNAMIEK OP EEN ZELDZAAM NIVEAU. Het opvallende silhouet van de Volvo 480 onthult zonder omwegen zijn sportieve karakter. De Volvo designers en ingenieurs hadden echter méér voor ogen: een auto voor mensen, voor wie opwindend rijplezier

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5 PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO -DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12. PRIJZEN* CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2-EMISSIE 1.29,00 AT Z 2.000,00 1.,00 17.39,00 20.6,00 18.29,00

Nadere informatie

DESIGN ZIT IN DE DETAILS

DESIGN ZIT IN DE DETAILS M{ZD{ CX-5 GT-M LINE O N T D E K D E M A Z D A C X - 5 DESIGN ZIT IN DE DETAILS Aan elk onderdeel van de Mazda CX-5 is te zien dat onze designers en ingenieurs oog hebben voor detail, zoals ook bij elke

Nadere informatie

VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI i20

VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI i20 Hyundai i20 Specificaties per 1 november 2012 VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI i20 UITVOERINGEN i-drive i-motion i-vision i-catcher Exterieur Getint glas n n n n Ruitenwisser en -sproeier achter

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X (ADEMBENEMEND ( De nieuwe Jeep Wrangler Rubicon X, de speciale versie van de Wrangler Rubicon is met niets te vergelijken. Gebaseerd op de Rubicon garandeert hij met

Nadere informatie

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease http://www.autozaak.nl/images/aanbod/7940401-opel-ampera-e-rev-111kw-0-bijtelling-geen-ex-lease-1.jpg Uitrusting 3e remlicht ABS Achterbank neerklapbaar

Nadere informatie

Hyundai Autoverzekering. Compleet verzekerd en onbezorgd op weg

Hyundai Autoverzekering. Compleet verzekerd en onbezorgd op weg Hyundai Autoverzekering Compleet verzekerd en onbezorgd op weg Wat er ook gebeurt, u en uw gezin zijn altijd goed verzekerd 2 3 De zekerheden van Hyundai Autoverzekering Vijf jaar nieuwwaardedekking bij

Nadere informatie

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d De nieuwe Kia De ster van de show Puur rijplezier bent u er klaar voor? De nieuwe Kia pro_cee d laat uw hart sneller kloppen met zijn superscherpe design en zijn vernieuwende technologie. Ermee rijden

Nadere informatie

VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI i40

VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI i40 Hyundai i40 Specificaties per 1 maart 2012 VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI i40 UITVOERINGEN i-drive i-motion i-vision i-catcher Exterieur Buitenspiegels meegespoten in carrosseriekleur Elektrisch

Nadere informatie

Hyundai i40 Sedan Prijslijst per 1 april 2015

Hyundai i40 Sedan Prijslijst per 1 april 2015 Hyundai i40 Sedan Prijslijst per 1 april 2015 Hyundai i40 Sedan - Prijslijst per 1 april 2015 Versnellingen Aandrijving Kentekengewicht (kg) Gecombineerd brandstof verbruik (l/100 km) Energielabel Netto

Nadere informatie

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS STYLING 04 COMFORT 07 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 STYLING De CITROËN C4 Aircross verenigt kracht met dynamiek en stijl met functionaliteit.

Nadere informatie

New Thinking. New Possibilities

New Thinking. New Possibilities Hyundai i10 New Thinking. New Possibilities Bij Hyundai willen wij uw verwachtingen altijd overtreffen. Beter zijn, beter worden. Dat zit nu eenmaal in ons DNA. We zijn constant op zoek naar antwoorden

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

Prijslijst. per 1 januari 2012. M{zd{3 - M{zd{5 - M{zd{6 - M{zd{ cx-7. M{zd{ business

Prijslijst. per 1 januari 2012. M{zd{3 - M{zd{5 - M{zd{6 - M{zd{ cx-7. M{zd{ business M{zd{ business M{zd{3 - M{zd{5 - M{zd{6 - M{zd{ cx-7 Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{3 business Mazda3 Hatchback adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel 1.6 77 kw/105 pk Business 20.990

Nadere informatie

Citroën Business Finance. citroën Private Lease. Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio

Citroën Business Finance. citroën Private Lease. Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio Citroën Business Finance citroën Private Lease Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio Met z n nieuwe neus en kortere motorkap heeft de Citroën C1 nog meer karakter. Maar

Nadere informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S4 Avant Quattro 354pk Pro Line Plus 77.200 U BESPAART: 11.012 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S4 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Leder Vermogen

Nadere informatie

KIA NIEUWS. 50/50 DEAL Betaal nu de helft en de rest in 24 maanden, 0% rente. 2e Paasdag geopend! Kia.com. Inruilwaarde weten?

KIA NIEUWS. 50/50 DEAL Betaal nu de helft en de rest in 24 maanden, 0% rente. 2e Paasdag geopend! Kia.com. Inruilwaarde weten? Kia.com KIA NIEUWS 50/50 DEAL Betaal nu de helft en de rest in 24 maanden, 0% rente Inruilwaarde weten? Ga naar Kia.com en doe een gratis inruilscan 2e Paasdag geopend! De nieuwe Kia Venga First Edition

Nadere informatie

Hyundai ix35 Brochure per 1 augustus 2012

Hyundai ix35 Brochure per 1 augustus 2012 Hyundai ix35 Brochure per 1 augustus 2012 Verleidelijke vormen Als alles volgens plan verloopt, krijgt het leven een natuurlijk ritme. U komt instinctief precies daar waar u wilt zijn. Nieuwe mogelijkheden

Nadere informatie

Hyundai i40 Wagon Prijslijst per 1 april 2015

Hyundai i40 Wagon Prijslijst per 1 april 2015 Hyundai i40 Wagon Prijslijst per 1 april 2015 Hyundai i40 Wagon - Prijslijst per 1 april 2015 Versnellingen Aandrijving Kentekengewicht (kg) Gecombineerd brandstof verbruik (l/100 km) Energielabel Netto

Nadere informatie

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011!

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! www.kia.be DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje

Nadere informatie

Technische Specificaties OPEL INSIGNIA.

Technische Specificaties OPEL INSIGNIA. Technische Specificaties OPEL INSIGNIA. 11 September 2017 Grand Sport Sports Tourer Country Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4897 4986 5004 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2093

Nadere informatie

Hyundai ix35 Brochure per 1 november 2011

Hyundai ix35 Brochure per 1 november 2011 Hyundai ix35 Brochure per 1 november 2011 Verleidelijke vormen Als alles volgens plan verloopt, krijgt het leven een natuurlijk ritme. U komt instinctief precies daar waar u wilt zijn. Nieuwe mogelijkheden

Nadere informatie

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst M{zd{5 per 1 maart 2014 Prijslijst accessoires Een optie voor iedere M{zd{ rijder: accessoires Niets is zo persoonlijk als een auto. Het design, de wegligging, het verbruik, de uitstraling en het imago

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X. Per 14 maart 2017 TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,212 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1,976 / 1,825

Nadere informatie

Hyundai ix20. VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI ix20

Hyundai ix20. VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI ix20 Specificaties per 1 januari 2011 VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI ix20 UITVOERINGEN i-drive i-motion i-vision i-catcher Exterieur Stalen 15-inch velgen met 195/65 R15-banden n n - - Lichtmetalen

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Auris Now 5- d Auris Aspiration 5- d Auris Dynamic 5-d Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Hybrid 1.8 Hybrid Automaat 23.195,00 25.295,00

Nadere informatie

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro 2011 2012 incl. BTW excl. BTW 1.8 85 kw/115 pk Business 26.490 26.003

Nadere informatie

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN DE NIEUWE KIA RIO Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje mee te kunnen maken. Deze hatchback lijkt er met

Nadere informatie

INTRODUCTIE TOYOTA PROACE TAXI

INTRODUCTIE TOYOTA PROACE TAXI PROACE TAXI 2 INTRODUCTIE TOYOTA PROACE TAXI Betrouwbaar, wendbaar en écht zuinig. Met de 9-persoons PROACE SHUTTLE biedt Toyota twee complete taxibussen. Een wendbare PROACE SHUTTLE Medium en een ruime

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK MY12, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL BiFuel LT 39,00 10.09,00 BiFuel 7.99,00 Zitcomfort Handmatig verstelbare

Nadere informatie

Hyundai Veloster Brochure per 1augustus 2011

Hyundai Veloster Brochure per 1augustus 2011 Hyundai Veloster Brochure per 1augustus 2011 Asymmetrische driedeurs coupé biedt gebruiksgemak, stijl en individualiteit Twee invloeden. Eén auto. Voor het eerst is er een auto die de stijl van een coupé

Nadere informatie

De Leasewissel Autobrochure

De Leasewissel Autobrochure De Leasewissel Autobrochure Wilt u een proefrit of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via telefoonnummer 010 351 0025 of stuur een e-mail naar: info@lefiko.nl. LEFIKO automotive

Nadere informatie

Hyundai Prijslijst Personenauto s en accessoires per 1 augustus 2011

Hyundai Prijslijst Personenauto s en accessoires per 1 augustus 2011 Hyundai Prijslijst Personenauto s en accessoires per 1 augustus 2011 De kracht van kwaliteit U staat op het punt te kiezen voor het merk Hyundai, één van de grootste en succesvolste autofabrikanten ter

Nadere informatie

Hyundai i30 Wagon Prijslijst per 1 augustus 2015

Hyundai i30 Wagon Prijslijst per 1 augustus 2015 Hyundai i30 Wagon Prijslijst per 1 augustus 2015 Hyundai i30 Wagon - Prijslijst per 1 augustus 2015 Versnellingen Aandrijving Kentekengewicht (kg) Gecombineerd brandstof verbruik (l/100 km) Energielabel

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Mercedes-Benz E-Klasse Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Specificaties Voertuignummer: 1104323 Datum: 26-01-2018 Tellerstand: 42.562 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN Hybrid DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN STYLE DE NIEUWE RAV4 IS GEMAAKT VOOR DIEGENEN DIE ZICH GRAAG ONDERSCHEIDEN. HIJ COMBINEERT ROBUUSTE, EIGENTIJDSE STYLING MET PUUR VAKMANSCHAP EN SLIM RIJCOMFORT. DE

Nadere informatie

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little Dacia Black Line Série Limitée Black Line Think big, pay little Dacia Black Line Break the rules Waarom zou u tussen elegantie en prijs kiezen? De Serie Limitée Black Line Sandero en Logan MCV biedt u

Nadere informatie

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DE NIEUWE LF EURO 6, GEMAAKT OM TE LEVEREN De nieuwe LF biedt alles wat u mag verwachten van een moderne distributietruck. Hij is

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise MAzda cx-5 Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise LUXUEUZE SUV MET EEN HOOGSTAAND INTERIEURDESIGN Onze designers en ingenieurs hebben hun krachten gebundeld om een interieur te ontwikkelen dat perfect

Nadere informatie

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW http://www.autozaak.nl/images/aanbod/5881993-audi-s5-cabriolet-quattro-s-tronic-pro-line-245kw-1.jpg Uitrusting 4-wiel aandrijving permanent ingeschakeld

Nadere informatie

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar voor een testrit of brochure aanvraag.

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar  voor een testrit of brochure aanvraag. INVITE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INVITE PRIJSOPBOUW Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Invite 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 16 inch ABS (antiblokkeerremsysteem) met EBD (elektronische

Nadere informatie

Hyundai Business Editions

Hyundai Business Editions Hyundai Business Editions Prijslijst per 1 maart 2012 Hyundai FINANCIAL SERVICES Hyundai Lease: uw partner in business Kwaliteit en betrouwbaarheid. Een breed modellengamma. Gunstige prijzen en uitstekende

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST Technische specificaties OPEL ASTRA. Per 51 januari maart 2014 2017 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit.

Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit. Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit. Een Volvo 940 Malmö staat borg voor kwaliteit die samen met zijn gedistingeerde uitstraling, een eigen identiteit weerspiegelt in een wereld waarin auto's steeds

Nadere informatie

Hyundai Prijslijst Personenauto s en accessoires per 1 januari 2013

Hyundai Prijslijst Personenauto s en accessoires per 1 januari 2013 Hyundai Prijslijst Personenauto s en accessoires per 1 januari 2013 De kracht van kwaliteit U staat op het punt te kiezen voor het merk Hyundai, één van de grootste en succesvolste autofabrikanten ter

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW w-1.jpg Uitrusting Abs (anti blokkeer systeem) Achterbank neerklapbaar in delen Achteruitrijcamera Airbag bestuurder Airbag passagier Airbags

Nadere informatie

ACCESSOIRES Citroën DS5

ACCESSOIRES Citroën DS5 ACCESSOIRES Citroën DS5 INHOUD STYLING 04 COMFORT 10 VEILIGHEID 12 FAMILIE EN RECREATIE 16 BESCHERMING 20 MULTIMEDIA 24 02 PERSOONLIJKE STYLING De Citroën DS5 onderscheidt zich op een groot aantal punten.

Nadere informatie

De nieuwe ŠKODA Fabia

De nieuwe ŠKODA Fabia De nieuwe ŠKODA Fabia Herkenbaar ŠKODA Wanneer we kijken naar de vormgeving van de nieuwe Fabia springen direct de scherpe lijnen die het design van de nieuwe Fabia kenmerken in het oog. Bovendien valt

Nadere informatie

Inspectierapport 1-KZF-45

Inspectierapport 1-KZF-45 Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Volvo V60 Tellerstand (km): 138297 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.4 D6 AWD Plug-In Hybrid Summum 1KZF45 Meldcode: 1025 Chassisnummer: Autotype: YV1GWAA50E1161025

Nadere informatie

Mazda CX-5 Skyactiv-D 2.2 HP AWD GT-M

Mazda CX-5 Skyactiv-D 2.2 HP AWD GT-M Bjorn Blokzijl 22 november 2011 Bijna klaar voor de start Waar de vraag naar grote SUV's sterk terugloopt, hebben midi-suv's steeds meer aftrek. Mazda opereerde in dit segment met de ietwat forse CX-7

Nadere informatie

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling Peugeot 508 2.0 HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling http://autozaak.nl/images/aanbod/10324733-peugeot-508-2-0-hdi-premium-hybrid4-4wd-vol-14-bijtelling-1.jpg Uitrusting ABS Airbag bestuurder Airbag

Nadere informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi Q2 2.0 TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW 47.895 U BESPAART: 6.234 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: Q2 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Half

Nadere informatie

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011.

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. Een sterk karakter in een bijzonder jasje. De M-Klasse Edition 1. heeft een preview van deze prijslijst De gefotografeerde M-Klasse modellen

Nadere informatie

De nieuwe generatie. Hyundai i30

De nieuwe generatie. Hyundai i30 De nieuwe generatie Hyundai i30 Stel uw ideale Hyundai samen op www.hyundai.nl/configurator Een auto voor iedereen. Bij het ontwikkelen van de derde generatie Hyundai i30 is niet gefocust op één persoon,

Nadere informatie

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Citroën Jumpy dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Standaard dubbele cabine 6 Luxe dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering 14

Nadere informatie

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE THE NEW DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE HYBRIDE De nieuwe Camry combineert de verfijnde elegantie van een topsedan met de voortreffelijke prestaties van een hybride aandrijflijn van de nieuwste generatie. Met

Nadere informatie

Hyundai i30 Brochure per 1 maart 2012

Hyundai i30 Brochure per 1 maart 2012 Hyundai i30 Brochure per 1 maart 2012 STAALHARDE PERFECTIE Elk detail van de Hyundai i30 is ontwikkeld en gemaakt voor een lange levensduur. Dat begint met hoogwaardig staal, gesmeed in onze eigen milieu

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO MY12, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2 EMISSIE Coupé 97.295,00 57.292,00 40.002,00 33.615,97 G 304 g/km Cabriolet

Nadere informatie

De Kia. onze nieuwste ride

De Kia. onze nieuwste ride De Kia onze nieuwste ride Het beste van twee werelden. Kia heeft een primeur: de eerste hybride crossover. De Kia Niro is een ride die - door de rijbeleving en het uiterlijk - meer doet denken aan een

Nadere informatie

Ruimte : Een extra grote

Ruimte : Een extra grote Hoogte 1050 mm Ruimte : Een extra grote kofferruimte! Altijd mobiel De M.GO is ontworpen om uw mobiliteit te vergroten, in de stad en op het platteland. De M.GO biedt u ruimte, rijplezier en maximale veiligheid.

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

KIA NIEUWS. 50/50 DEAL Betaal nu de helft en de rest in 24 maanden, 0% rente. De nieuwste modellen nú bij <Dealernaam> in de showroom. Kia.

KIA NIEUWS. 50/50 DEAL Betaal nu de helft en de rest in 24 maanden, 0% rente. De nieuwste modellen nú bij <Dealernaam> in de showroom. Kia. Kia.com KIA NIEUWS De nieuwste modellen nú bij in de showroom. 50/50 DEAL Betaal nu de helft en de rest in 24 maanden, 0% rente Inruilwaarde weten? Win een Ga naar Kia.com en doe een gratis

Nadere informatie

Tot ruim 3.800. Tot ruim 6.000. voordeel. voordeel. BWG728-03 Boekje Fast Start 210x148 c1 v7.indd 1 12-01-16 15:30

Tot ruim 3.800. Tot ruim 6.000. voordeel. voordeel. BWG728-03 Boekje Fast Start 210x148 c1 v7.indd 1 12-01-16 15:30 Tot ruim 6.000 voordeel Tot ruim 3.800 voordeel BWG728-03 Boekje Fast Start 210x148 c1 v7.indd 1 12-01-16 15:30 50% Korting op navigatie op Comfortline en Highline Gratis Cruise Control op de Trendline

Nadere informatie

M{zd{5. per 1 JANUARI 2013. Prijslijst

M{zd{5. per 1 JANUARI 2013. Prijslijst M{zd{5 per 1 JANUARI 2013 Prijslijst M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro incl. BTW excl. BTW 2.0 110 kw/150 pk TS+ 31.690 8.437 23.253 19.217 C GT-M

Nadere informatie

VOLVO S40 & V50 LIMITED EDITION. MODELJAAR 2012-27 juni 2011

VOLVO S40 & V50 LIMITED EDITION. MODELJAAR 2012-27 juni 2011 RIJSLIJST VOLVO S40 & V50 LIMITED EDITION MODELJAAR 2012-27 juni 2011 VOLVO S40 & V50 LIMITED EDITION MODELROGRAMMA VOLVO S40 & V50 Netto BM- BTW- Consumenten- 1) Aantal Zuinigheids- catalogus- bedrag

Nadere informatie

Het unieke gevoel van vrijheid

Het unieke gevoel van vrijheid Voertuigen Open daken Het unieke gevoel van vrijheid Webasto Open daken Meer licht Ideaal in combinatie met airco Meer comfort Meer frisse lucht LAAT NU EEN OPEN DAK INBOUWEN www.webasto.nl www.open-air-feeling.com

Nadere informatie

LEAF de nieuwe auto. Uitrusting NISSAN LEAF. recycling. de nieuwe veiligheid

LEAF de nieuwe auto. Uitrusting NISSAN LEAF. recycling. de nieuwe veiligheid recycling Nissan LEAF houdt van onze planeet. Daarom worden in de LEAF veel gerecyclede materialen gebruikt. Meer dan in alle andere auto s uit deze klasse. De LEAF is voor meer dan 95% recyclebaar. het

Nadere informatie

14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart

14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart Persinformatie 14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart De volledig nieuwe Toyota Auris is sterker dan ooit een

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport 52.695 U BESPAART: 7.410 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Chrysler 300C Touring 3.0 CRD V6

Chrysler 300C Touring 3.0 CRD V6 Dennis van 't Kruis 2 februari 2006 Intro Het heeft maar liefst 13 maanden geduurd en er waren vele bezoeken aan meerdere Chrysler dealers voor nodig om uiteindelijk toch te mogen rijden in een van stoerste

Nadere informatie

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte Opel Grandland X Groots en meeslepend Autotest Wereldwijd is de Sports Utility Vehicle (SUV) het meest verkochte type auto. Opel speelt daar slim op in door niet één, maar meerdere SUVs aan te bieden.

Nadere informatie

Hyundai i40 Brochure per 1 augustus 2011

Hyundai i40 Brochure per 1 augustus 2011 Hyundai i40 Brochure per 1 augustus 2011 In een woud aan keuzes... steekt de Hyundai i40 er met kop en schouders bovenuit. In het dichte woud van stationwagons is de Hyundai i40 een frisse verschijning.

Nadere informatie

2.000 EXTRA INRUILWAARDE OP ALLES WAT ROLT EN RIJDT. BEREKEN UW AUTOTELEX INRUILWAARDE OP OPEL.NL

2.000 EXTRA INRUILWAARDE OP ALLES WAT ROLT EN RIJDT. BEREKEN UW AUTOTELEX INRUILWAARDE OP OPEL.NL 2.000 EXTRA INRUILWAARDE OP ALLES WAT ROLT EN RIJDT. BEREKEN UW AUTOTELEX INRUILWAARDE OP OPEL.NL DÉ INRUILSENSATIE VAN EUROPA! Hij is er weer! The Big Event van Opel, met weer heel veel voordeel. Zoals

Nadere informatie

Toyota Tonero. biedt het juiste antwoord JA!TAK! ANO!SI! YES!OUI! SIM!ANO! IGEN!DA! NAI!JAH! www.toyota-forklifts.be

Toyota Tonero. biedt het juiste antwoord JA!TAK! ANO!SI! YES!OUI! SIM!ANO! IGEN!DA! NAI!JAH! www.toyota-forklifts.be Toyota Tonero biedt het juiste antwoord TAK! ANO!SI! YES!OUI! SIM!ANO! IGEN!DA! NAI!JAH! www.toyota-forklifts.be Kan ik een truck kopen waarvan het rijgedrag ideaal is voor mijn toepassing? De keuze is

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport 66.550 U BESPAART: 9.738 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Mercedes-Benz CLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go

Mercedes-Benz CLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz CLA-Klasse 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go Specificaties Voertuignummer: 1103476 Datum: 20-08-2015 Tellerstand: 10.794 km Brandstof: Benzine

Nadere informatie

PRIJSLIJST. 1 november 2016

PRIJSLIJST. 1 november 2016 PRIJSLIJST 1 november 2016 Kentekengewicht Trekgewicht Aandrijflijn & BPM 21% BPM Fiscale waarde* 1.6i Intro Benzine 146 g/km 114 pk 6,3 l/100 km 1360 kg 1200 kg Automaat, All Wheel Drive 15.308 3.215

Nadere informatie

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016.

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016. Leverbaar als Limousine, Estate én Coupé. De C-Klasse vanaf 38.995,-. Standaard al zeer rijk uitgerust, met een voordeel van ruim 5.000,-! Bijtelling vanaf 252,-* per maand. v.a. 15% bijtelling Prijslijst

Nadere informatie

i inspiratie even voorstellen: de Hyundai i10

i inspiratie even voorstellen: de Hyundai i10 Compact en toch ongelooflijk ruim: de Hyundai i10 heeft alles wat je van een volwassen auto mag verwachten. Ideaal voor in de stad en zeker ook daarbuiten, want de zuinige maar krachtige 4-cilindermotor

Nadere informatie

Mercedes-Benz C-Klasse 180 K BLUEEFFICIENCY BUSINESS EDITION ELEGANCE - Klimaat airco - Nav - pts - Klimaat airco - Nav - pts

Mercedes-Benz C-Klasse 180 K BLUEEFFICIENCY BUSINESS EDITION ELEGANCE - Klimaat airco - Nav - pts - Klimaat airco - Nav - pts Mercedes-Benz C-Klasse 180 K BLUEEFFICIENCY BUSINESS EDITION ELEGANCE - Klimaat airco - Nav - pts - Klimaat airco - Nav - pts Prijs: Verkocht Cataloguswaarde: 37246 Kilometerstand: 80.500 NAP label: Ja

Nadere informatie

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE 2 INLEIDING & DESIGN Als allereerste compacte SUV is de Toyota RAV4 al meer dan 20 jaar een ware avonturier. In de nieuwe, elegant vormgegeven RAV4 beschikt u over Toyota's

Nadere informatie