WIE BEPAALT DAT JE VAN NEGEN TOT VIJF MOET WERKEN? OF DAT JE MOET STOPPEN OP JE 65 STE? BEGINT SUCCES OP DE UNIVERSITEIT, OF IN DE GARAGE?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WIE BEPAALT DAT JE VAN NEGEN TOT VIJF MOET WERKEN? OF DAT JE MOET STOPPEN OP JE 65 STE? BEGINT SUCCES OP DE UNIVERSITEIT, OF IN DE GARAGE?"

Transcriptie

1

2

3 WIE BEPAALT DAT JE VAN NEGEN TOT VIJF MOET WERKEN? OF DAT JE MOET STOPPEN OP JE 65 STE? BEGINT SUCCES OP DE UNIVERSITEIT, OF IN DE GARAGE? WIE ZEGT DAT EEN FAMILIEAUTO NIET STIJLVOL KAN ZIJN? GRENZEN VERVAGEN, VANAF VANDAAG TELT ALLEEN UW MENING.

4 DE HYUNDAI ix20

5

6 De standaard Voor één ding heeft de Hyundai ix20 geen ruimte: zorgen. Wij zorgen juist voor zekerheid door de Hyundai ix20 met de unieke 5 jaar Driedubbele Garantie te leveren. Let wel: zónder beperkingen. Hiermee zet Hyundai de standaard, want vijf jaar garantie zonder beperking van het aantal kilometers, zonder uitsluiting van onderdelen en met een uitgebreide mobiliteitsservice in heel Europa, dat is ongekend. Hyundai geeft een langere garantie dan wettelijk vereist. Bovendien is de garantie zeer uitgebreid. De 5 jaar Driedubbele Garantie van Hyundai bestaat namelijk uit maar liefst drie onderdelen: 5 jaar garantie op product- en fabricagefouten van bumper tot bumper, zonder kilometerbeperking 5 jaar gratis mobiliteitsgarantie (hulp bij pech onderweg) 5 jaar gratis voertuiginspectie (preventieve controles door een Hyundai Erkend Reparateur)

7 Hyundai 5 jaar Driedubbele Garantie 5 jaar productgarantie Niet alleen de kwaliteit is toonaangevend, ook de garantie van Hyundai stelt een nieuwe maatstaf die uniek is in de autobranche. Want Hyundai biedt 5 jaar garantie op product- en fabricagefouten, zonder beperking van het aantal kilometers en zonder uitsluiting van onderdelen als een accu en audiosysteem. 5 jaar mobiliteitsgarantie Hyundai biedt vijf jaar lang gratis hulp bij pech onderweg. De mobiliteitsgarantie geldt in Nederland, in Europa én in de eigen woonplaats. Niet alleen bij een eventueel defect aan de auto, ook als de sleutel afbreekt of bij een lekke band biedt Hyundai direct de helpende hand. 5 jaar gratis preventieve inspecties Een auto is een technisch product. Daarom is het verstandig om tussen de onderhoudsbeurten door periodiek de auto te inspecteren. Denkt u bijvoorbeeld aan het oliepeil en de bandenspanning. Hebt u twee linkerhanden, dan biedt Hyundai u de oplossing. Twee keer per jaar kunt u kosteloos terecht bij de Hyundai Erkend Reparateur voor een zomer- en/of winterinspectie. 12 jaar carrosseriegarantie Door een uitgekiend ontwerp wordt voorkomen dat vocht en vuil zich ophopen in de carrosserie van een Hyundai. Het is voor Hyundai vanzelfsprekend dat door een uitgebreide behandeling van metalen, het gebruik van vernuftige laktechnieken en de toepassing van roestwerende middelen corrosie wordt voorkomen. We garanderen daarom dat gedurende een periode van maar liefst 12 jaar een Hyundai van binnenuit niet zal doorroesten.

8 KLAAR VOOR EEN NIEUWE KIJK OP HET LEVEN?

9

10

11 HOE INTUÏTIEF KAN TECHNOLOGIE ZIJN?

12

13 Wie zegt dat je binnen niet buiten kunt zijn? Met de Hyundai ix20 hebt u het allemaal. Deze indrukwekkende Multi Purpose Vehicle (MPV) is een expert in het creëren van een bijzondere sfeer. Neem het panoramische zonnedak dat extra veel licht binnenlaat en het ruimtelijk gevoel enorm versterkt zowel geopend als gesloten. Bovendien kunnen uw passagiers te allen tijde genieten van een prachtig uitzicht naar boven. Met een druk op de knop schuift het voorste gedeelte van het panoramische zonnedak naar achteren. De Hyundai ix20 bevat slimmigheidjes die van elke rit een feest maken.

14

15 Alles in eigen hand hebben was nog nooit zo relaxed Welkom in de wereld van de bestuurder. Een plek ontworpen rondom u, met intuïtieve technologie onder handbereik. We hebben veel aandacht besteed aan het ontwerpen van een ergonomisch dashboard waarmee u uw rijgenot helemaal zelf in de hand hebt. A B C B C B A. INSTRUMENTENPANEEL De cilindervormige wijzerplaten van het hightech instrumentarium zorgen voor een sportieve look en de blauwe verlichting vermindert de kans op het krijgen van vermoeide ogen. B. TRIPCOMPUTER De tripcomputer toont door middel van tekst of pictogrammen belangrijke gegevens over uw reis: gemiddelde snelheid, reistijd, resterende actieradius en gemiddeld brandstofverbruik. Dit zijn slechts enkele van de vele functies waartoe u via de handige bediening op het stuur toegang kunt krijgen. C. STUURWIELBEDIENING Houd uw handen aan het stuur en uw ogen op de weg. Regel met de stuurwielbediening eenvoudig het volume van het audiosysteem of de cruise control.

16 ALLE COMFORT VAN THUIS ONDERWEG Voorbij is de tijd dat een auto alleen was bedoeld om van A naar B te rijden. In de Hyundai ix20 wordt u ook vermaakt, van begin tot het eind van de autorit. De middenconsole is de toegang tot alle entertainment. Hierachter schuilt slimme technologie voor degenen die meer willen halen uit hun reis zonder voorbij te gaan aan het comfort van thuis. Speel uw favoriete muziek, kies de snelste route naar uw bestemming en regel de juiste temperatuur aan boord. Met de intuïtieve technologie van de Hyundai ix20 kan het niet eenvoudiger. A. NAVIGATIESYSTEEM Om ervoor te zorgen dat u snel en comfortabel uw bestemming bereikt, kan de Hyundai ix20 worden uitgerust met een 6,5-inch full map touchscreen navigatiesysteem. Voer het adres in en vind uw route, in heel Europa. De geïntegreerde achteruitrijcamera helpt u bij het manoeuvreren in krappe parkeerplaatsen (standaard op i-catcher). A B. AUDIOSYSTEEM Speel uw favoriete muziek met het geavanceerde audiosysteem van Hyundai. Deze is voorzien van een radio/cd-speler, een USB-/AUX-uitgang om een mp3- speler aan te sluiten en biedt zelfs de mogelijkheid om uw ipod te integreren* met de radio/cd-speler. Verdeeld over het interieur zorgen zes luidsprekers voor een perfecte geluidskwaliteit. C. AIRCONDITIONING Voor een aangename temperatuur in de Hyundai ix20 kunt u kiezen tussen een handmatig bedienbare airconditioning (i-motion) en een volautomatische aircondi tioning (i-vision/i-catcher) die de vooraf ingestelde temperatuur vasthoudt. * Met behulp van een optionele verbindingskabel. B B C

17 Maak kennis met uw copiloot, deejay en persoonlijke assistent De contouren van de opvallende zeshoekige grille van de Hyundai ix20 vindt u terug in de opvallende middenconsole, waarin alles is ondergebracht om te zorgen voor het juiste geluid, de snelste route en de beste sfeer.

18

19 Parkeren is genieten Werkelijk niets staat rijplezier in de weg, zelfs niet als u op uw bestemming aankomt. Met de Hyundai ix20 is parkeren een fluitje van een cent. Niemand merkt dat u hulp krijgt van slimme technologie als u kiest voor het optionele navigatiesysteem met achteruitrijcamera. Deze achteruitrijcamera is vlak naast de kentekenplaat achter geplaatst en hij stuurt het beeld door naar het grote beeldscherm van het navigatiesysteem. Dan ziet u perfect hoeveel ruimte u nog over hebt tijdens het parkeren.

20 Omdat één auto eigenlijk niet genoeg is Wat u ook maar wilt, de Hyundai ix20 staat voor u klaar: een comfortabele reisauto, een ruime auto voor het shoppen en voor de vakantie of voor een sportief avontuurlijk uitje. Deze Hyundai verdient met recht de titel multi-purpose auto. Veelvoudig verstelbare stoelen spelen een hoofdrol voor de veelzijdigheid. Een verschuifbare achterbank, met een verstelbare rug leuning die bovendien in zijn geheel in de vloer is weg te klappen, opent een wereld van mogelijkheden. Een bagageruimte van 440 liter inhoud die verder is uit te breiden door van de Hyundai ix20 een 4-, 3- of zelfs 2-zitter te maken. Mede doordat de achterbank ook in twee delen (60:40) neerklapbaar is. Geen wonder dat het lijkt alsof de Hyundai ix20 meerdere modellen in een biedt. De laadruimte is nog verder te vergroten met de in twee standen verstelbare bodem. Heel simpel is die in hoogte te variëren om afhankelijk van de stand meer spullen onder of boven de vloer kwijt te kunnen. Er is ook een bagagelade* beschikbaar om waardevolle spullen uit het zicht te kunnen opbergen. En voor het vastzetten van spullen is er een bagagenet* met haken. * Vanaf i-motion.

21

22 WAS ALLES MAAR GROEN? Continental Silver, Ice Blue, Sienna Orange, Blueberry... Het maakt niet uit welke lakkleur u kiest voor de Hyundai ix20, want eigenlijk is elke versie groen. Bij de ontwikkeling en de productie van al onze auto s staat zorg voor het leefklimaat voorop. Met als resultaat dat de motoren van de Hyundai ix20 tot de zuinigste in zijn klasse behoren. De 1.4-liter benzinemotor produceert bijvoorbeeld slechts 130 g/km aan CO2 in combinatie met het start-stopsysteem.

23 BLUE DRIVE* Duurzaamheid is het sleutelwoord bij Hyundai. Blue Drive bij de Hyundai ix20 staat voor slimme technologieën, waaronder het start-stopsysteem, een intelligent acculaadsysteem en banden met een lage rolweerstand. Hiermee reduceert u de uitlaatemissie nog verder terwijl de efficiency toeneemt. INTELLIGENT ACCULAADSYSTEEM Het intelligente acculaadsysteem controleert continu de accu. Is die vol of is er weinig stroom nodig, dan schakelt het systeem automatisch de dynamo uit. De motor hoeft dan minder hard te werken en dat scheelt in het brandstofverbruik. START-STOPSYSTEEM Het start-stopsysteem schakelt als de auto stilstaat de motor uit, mits de versnellingsbak in zijn vrij staat en de voet van het koppelingspedaal is. Zodra u het koppelingspedaal intrapt start de motor automatisch, zodat u probleemloos kunt wegrijden. Een eenvoudige oplossing die substantieel bijdraagt aan brandstofbesparing. * Alle handgeschakelde versies.

24 KAN KRACHT SAMENGAAN MET SOUPLESSE?

25 Dynamisch en efficiënt. Niet meer en niet minder Echt, de Hyundai ix20 biedt onvervalst rijplezier. Door onze expertise kunt u kiezen uit zeer geavanceerde motoren met toonaangevende efficiency. Kies de 1.4-liter benzinemotor van 66,2 kw (90 pk) of de 1.6-liter benzinemotor van 91,5 kw (124 pk). Wilt u liever een diesel? Dan hebben wij voor u de 1.4-liter krachtbron met een vermogen van 66 kw (90 pk). De benzineversies zijn voorzien van continu variabele kleptiming (CVVT) en elektronische brandstofinjectie voor maximale prestaties. SCHAKELINDICATOR Alle uitvoeringen met een handgeschakelde versnellingsbak hebben een schakelindicator. Die geeft aan wat het beste moment is om op te schakelen voor een zo laag mogelijk brandstofverbruik. WIELOPHANGING EN STUURINRICHTING Door de zeer nauwkeurige door de motor aangedreven stuurbekrachtiging en de achteras met torsievering weet u zich verzekerd van comfort en prima controle over de auto. TRANSMISSIE De prestaties van de 1.4-liter benzinemotor komen prima uit de verf in combinatie met de handgescha kelde vijfversnellingsbak. De andere modelvarianten hebben zelfs een zesversnellings bak. En bij de 1.6-liter benzinemotor is te kiezen voor een soepel schakelende 4-trapsautomaat om nog meer comfort te ervaren i benzine 1.6i benzine Koppel (Nm) Koppel (Nm) CRDi diesel Koppel (Nm) Vermogen (pk) Koppel (Nm) Vermogen (pk) Vermogen (pk) Koppel (Nm) Vermogen (pk) Vermogen (pk) Koppel (Nm) Vermogen (pk) Toeren per minuut Toeren per minuut Toeren per minuut

26 Veiligheid die staat als een huis, waar u ook bent Thuis voelt u zich het veiligst. Zou het niet fijn zijn om datzelfde gevoel onderweg te hebben? Daarom heeft de Hyundai ix20 een extreem robuuste en versterkte passagiersruimte en een serie geavanceerde airbags. Waarbij actieve veiligheidssystemen overigens in de eerste plaats helpen om een aanrijding te voorkomen. Het gaat om een pakket voorzieningen die bewijzen dat uw veiligheid en welbehagen de kern vormen bij alles wat wij doen.

27 A C E ESP Hill-start Assist Control 6 airbags B D A. ELEKTRONISCH STABILITEITSPROGRAMMA (ESP) ESP helpt u de auto onder controle te houden als dat nodig is. Het systeem waakt over de stabiliteit en grijpt in door één of meerdere wielen af te remmen als de auto in een bocht voor of achter dreigt weg te glijden. Het systeem vermindert het motorvermogen tot er weer grip is. ESP is gekoppeld aan HAC. B. AIRBAGS U bent in de beste handen: om de kans op letsel bij een botsing te verminderen, heeft de Hyundai ix20 standaard botskracht afhankelijke airbags voorin, twee zijairbags en gordijnairbags voorin en achterin. C. HILL-START ASSIST CONTROL (HAC) HAC is een handige voorziening om makkelijk weg te rijden op een steile helling. Het voorkomt dat de auto terugrolt als u de koppeling laat opkomen. HAC is gekoppeld aan ESP. D. VEILIGE ELEKTRISCH BEDIENBARE RAMEN De elektrisch bedienbare ramen hebben een veilige antiklemfunctie: bij de minste weerstand stoppen ze tijdens het sluiten. E. ACTIEVE HOOFDSTEUNEN Bij een aanrijding van achteren bewegen de hoofdsteunen van de voorstoelen automatisch omhoog en naar voren om de kans op hoofd- en nekletsel te verminderen. ANTIBLOKKEER-REMSYSTEEM (ABS) Maximale controle bij een noodstop: ABS voorkomt dat de wielen blokkeren.

28 Is er voor elk wat wils? Het leven zit vol kansen. Dus waarom zou u niet voor een auto kiezen die u helpt er het beste van te maken? De Hyundai ix20 zit vol slimme vondsten om aan ieders wensen tegemoet te komen. Kijk alleen maar eens naar de uitgebreide uitrusting.

29

30 Stijlvol, dynamisch, veelzijdig, praktisch, mooi, veilig of amuserend Wat u ook maar wenst, de Hyundai ix20 biedt een breed pakket aan standaard- en optionele voorzieningen en accessoires. A B A. De stijlvol vormgegeven koplampunit. B. Dat oogt dynamisch: de standaard achterspoiler met het derde remlicht. C. Mistlampen voor (vanaf i-motion). D. Buitenspiegels in de carrosseriekleur (standaard vanaf i-motion). Ook standaard vanaf de i-motion: elektrisch verstelbare, verwarmbare en inklapbare buitenspiegels met geïntegreerde richtingaanwijzers. E. Een indrukwekkend front met de herkenbare zeshoekige Hyundai-grille. F. Prachtige achterlichtunits met geïntegreerde mistlamp. G. Parkeersensoren achter (optioneel). D E C F G

31 A C A. Nog meer veiligheid: een regensensor die automatisch de ruitenwisser bedient (i-catcher). B. Airconditioning (vanaf i-motion). C. Voor extra luxe: een met leder bekleed stuurwiel (vanaf i-motion). D. Armsteun in de portier met daarin de schakelaars voor de raambediening (voor en achter) en voor de buitenspiegels (elektrisch verstelbaar en inklapbaar). E. Hierin houdt u uw frisdrank koel: het gekoelde dashboardkastje (vanaf i-motion). B D E

32 BEKLEDING Stof beige (i-drive) Stof zwart (i-drive) mm mm Luxe stoffering beige (i-motion/i-version) Luxe stoffering zwart (i-motion/i-vision) mm Leder beige (i-catcher) Leder zwart (i-catcher) mm Kleuren kunnen onder invloed van het drukprocedé afwijken van de werkelijkheid.

33

34 Hyundai, de kracht van kwaliteit U staat op het punt te kiezen voor het merk Hyundai, één van de grootste en succesvolste auto fabrikanten ter wereld. Hyundai biedt wat kopers belangrijk vinden: een complete uitrusting en betaalbare topkwaliteit. Veiligheid, betrouwbaarheid en een stijlvolle uitstraling zijn daarbij vanzelfsprekend. Development & Design Center, Rüsselsheim Hyundai timmert hard aan de weg. Door omvangrijke investeringen in technologisch onderzoek en nieuwe modellen heeft Hyundai een moderne generatie auto s ontwikkeld die nauwgezet is afgestemd op de smaak en stijl van de veeleisende automobilist van nu. De combinatie van topkwaliteit, een sterk design en een aantrekkelijke prijs is uniek. Hyundai biedt al deze voordelen. Bij de ontwikkeling van onze auto s staat hoogwaardig materiaalgebruik voorop. Doordachte constructies verfijnen het productieproces met als gevolg dat tijdens de fabricage van elke Hyundai een hoge kwaliteit altijd op de eerste plaats komt. Hyundai levert dan ook veilige auto's met hoge betrouwbaarheid en een lage kilometerkostprijs. De ontwerpers in Service op maat Hyundai s Europese Design Center zorgen daarnaast voor een dynamische, sympathieke en moderne styling die u zeker zal aanspreken. Dankzij een efficiënte productie zijn de prijzen zeer voordelig: u betaalt dus minder voor topkwaliteit en design. Het modellengamma van Hyundai is zeer uitgebreid. Alle auto s zijn voorzien van sterke en zuinige hightech benzine- of dieselmotoren die desgewenst kunnen worden gekoppeld aan een automatische transmissie. Welke voorkeur en welk budget u ook heeft; er is altijd volop keuze. Dat verklaart het succes van ons merk wereldwijd en ook in Nederland, waar Hyundai al jaren tot de tien meest succesvolle en bestverkopende merken behoort. Gedegen en attente service Wie een Hyundai koopt, weet zich ook verzekerd van een gedegen en attente serviceorganisatie. In Nederland staan vele Hyundai-partners voor u klaar. Ook in andere Europese landen beschikt Hyundai over een omvangrijk servicenetwerk. De adressen staan in het overzicht dat bij aflevering in elke nieuwe Hyundai ligt. Bij deze servicebedrijven werken enthousiaste technici die zijn opgeleid volgens de zeer hoge standaarden die Hyundai wereldwijd hanteert. Deze professionals weten niet alleen alles van techniek. Onze technici begrijpen ook wat klanten verwachten als ze de auto brengen voor onderhoud of reparatie: een complete prijsopgave vooraf, heldere informatie, duidelijke afspraken en een attente houding. Hyundai Onderhoud op Maat Iedere Hyundai-rijder is anders. Dus iedere Hyundai wordt anders gebruikt. Daarom biedt Hyundai Onderhoud op Maat. Voor een vaste, lage prijs verzorgt de Erkend Reparateur al het onderhoud en de reparaties gedurende de afgesproken periode en het aantal kilo meters. Vraag uw dealer naar de brochure. Hyundai biedt wat u belangrijk vindt: een complete uitrusting en betaalbare kwaliteit, maar ook veiligheid, betrouwbaarheid en uitstraling. Verder stelt Hyundai alles in het werk om een betrouwbare partner te zijn in mobiliteit. Met een efficiënte en klantgerichte service garandeert Hyundai zekerheid op het gebied van serviceverlening. Het omvangrijke aanbod van diensten betreft services als Hyundai 5 jaar Driedubbele Garantie, Hyundai Verlengde Garantie, Hyundai Autoverzekering, Hyundai Ruitenservice, Hyundai Onderhoud op Maat, Hyundai Bandenservice en Hyundai Mobiliteitsgarantie. De kwaliteit van Hyundai ligt wereldwijd op een zeer hoog niveau. Daarom biedt Hyundai de allerbeste garantie op zijn nieuwe i-modellen: 5 jaar Driedubbele Garantie, zonder beperkingen. Uniek in de autobranche, want vijf jaar garantie op product- en fabricagefouten zonder beperking van het aantal kilometers, zonder uitsluiting van onderdelen en met een uitgebreide mobiliteitsservice in heel Europa, dat is ongekend. Hyundai Autoverzekering Een uitstekende verzekering tegen een opmerkelijk laag tarief: dat is de Hyundai Autoverzekering. Met maar liefst drie jaar nieuwwaardegarantie. Uw eigen dealer verzorgt alle bijkomende werkzaamheden, zoals herstel van een eventuele schade. Wel zo prettig, wel zo zeker. Lees ook de brochure. Hyundai Accessoires Veel keuze, hoge kwaliteit en goed advies: ook op het gebied van accessoires heeft Hyundai veel in huis. Voor alle modellen is een uitgebreid accessoireoverzicht beschikbaar. Vraag dus even naar de accessoirebrochure en de prijslijst.

35 Hyundai Lease: uw partner in business Een eigen design, ruimte, veiligheid, comfort en krachtige dieselmotoren met automatische transmissie: de zakelijk rijder weet dat Hyundai veel te bieden heeft. Hyundai Lease staat daarbij garant voor complete dienstverlening en persoonlijk contact met de Hyundai-dealer. Daarbij biedt Hyundai Lease keuze uit twee leasepakketten. De keuze uit twee pakketten geeft de rijder de ruimte om te kiezen voor een service- en tariefniveau dat bij hem of haar past. Standaard biedt Hyundai Lease het ECONOMY leasepakket. Dat biedt een aantrekkelijk leasetarief plus een goed serviceniveau. De rijder die meer gemak, service en extra s wenst, kan kiezen voor het uitgebreide EXCELLENT leasepakket, inclusief onder meer Haal- & Brengservice bij onderhoud, een navigatiesysteem en winterbanden. Over Hyundai Lease is een aparte brochure beschikbaar. Het ECONOMY leasepakket Een scherp leasetarief waarin de volgende servicecomponenten zijn opgenomen: rente en afschrijving; houderschapsbelasting; verzekering; reparatie, onderhoud en banden; Hyundai-mobiliteitsgarantie voor de gehele looptijd van het contract. Hyundai Finance: Maatwerk voor particulieren Een verantwoorde en aantrekkelijke financiering regelt u eenvoudig via uw dealer dankzij Hyundai Financial Services. U kunt kiezen welke vorm het beste bij u past. Hyundai Budget Mobiliteit Een heldere vorm van financieren met een vast maandbedrag en met de mogelijkheid de maandlasten te verlagen door een slottermijn te kiezen. Hyundai Flexibele Mobiliteit De naam zegt het al: Hyundai Flexibele Mobiliteit beweegt met uw wensen mee. Bij deze financiering kunt u tussentijds al afgeloste bedragen opnieuw opnemen en ook tussentijds extra aflossen. Het EXCELLENT leasepakket Alle service van het ECONOMY leasepakket en de volgende extra s: Binnen 5 werkdagen een afspraak voor een onderhoudsbeurt. Haal- & Brengservice bij iedere onderhoudsbeurt. Vervangend vervoer. Na elke beurt wordt uw Hyundai gewassen en gestofzuigd bij u afgeleverd. 1 set winterbanden op stalen velgen. Opslag van de banden wordt door ons geregeld. Radio/cd-speler met navigatie. Uit te breiden met een (inter)nationale tankpas. Financial lease: Met financial lease schaft u een nieuwe of gebruikte Hyundai aan en houdt u toch middelen vrij om te investeren in uw bedrijfsactiviteiten. Hyundai hanteert scherpe tarieven en biedt u met deze leasevorm veel vrijheid. Lagere maandlasten door een aanbetaling, versneld aflossen en zelf keuzes maken over onderhoud en verzekering: u heeft de regie zelf in handen. Voordelen Financial lease: U krijgt een auto op maat tegen een scherp tarief. U bent verzekerd van een aantrekkelijke rente. Door middel van een aanbetaling verlaagt u het leasetarief. U heeft zelf de regie in handen. Hyundai Persoonlijke Mobiliteit Een vast bedrag per maand, een vaste looptijd en toch plezierig maatwerk. Met Hyundai Persoonlijke Mobiliteit kunt u het bedrag en de looptijd zo kiezen dat het maandbedrag past bij uw wensen. Hyundai Continue Mobiliteit Elke drie jaar rijdt u in de nieuwste Hyundai voor een vast bedrag per maand. Dat is Hyundai Continue Mobiliteit. Het is mogelijk dankzij Hyundai s unieke restwaardegarantie, uw loyaliteitsbonus en de uitgekiende financiering van uw auto. Financieren is maatwerk: de Hyundaidealer kan u informeren over uw mogelijkheden en voorwaarden en heeft meer documentatie voor u. Kijk ook op

36 Hyundai 5 jaar Driedubbele Garantie De Hyundai 5 jaar Driedubbele Garantie is het ultieme bewijs dat Hyundai uit stekende modellen levert. Voor Hyundai is immers alleen de hoogste kwaliteit goed genoeg. Dus dan is het garanderen van deze kwaliteit niet meer dan een logische stap. Dat moet je dan wel waarmaken, natuurlijk. En Hyundai doet dat. De garantie die Hyundai biedt is gebaseerd op de beste materialen en de modernste technieken en bovenal op puur zorgeloos rijplezier. Ongeacht de hoeveelheid kilometers die u rijdt. Let wel: van sommige Hyundai-modellen zijn er wereldwijd inmiddels meer dan 5 miljoen verkocht. Dat kan alleen als de kwaliteit van voor tot achter is te garanderen. Voor de Hyundai 5 jaar Driedubbele Garantie geldt geen kilometer beperking. U kunt dus rijden zoveel als u wilt. Bovendien omvat deze garantie 5 jaar mobiliteitsgarantie en 5 jaar voertuiginspectie. Een merk dat zoveel kan beloven, is een sterk merk. Ervaar het zelf. Maak een testrit en ontdek de kwaliteiten van Hyundai. Miljoenen zijn u voorgegaan. En miljoenen tevreden rijders zullen u volgen. De Hyundai-dealer vertelt u graag meer over de vele Hyundai-voordelen. 5 jaar garantie op product- en fabricagefouten, zonder kilometerbeperking 5 jaar mobiliteitsgarantie; hulp bij pech onderweg 5 jaar voertuiginspectie Uw Hyundai-dealer: DE IN DEZE BROCHURE GEBRUIKTE FOTO S ZIJN UITSLUITEND BEDOELD TER ILLUSTRATIE, EN KUNNEN WAT BETREFT DE SPECIFICATIES AFWIJKEN VAN DE STANDAARDSPECIFICATIES PER TYPE. AAN DE FOTO S KUNNEN GEEN RECHTEN WORDEN ONTLEEND. VOOR DE JUISTE SPECIFICATIES PER TYPE VERWIJZEN WIJ U NAAR DE APARTE SPECIFICATIEBLADEN. HYUNDAI BEHOUDT HET RECHT VOOR OM MODELLEN, KLEUREN EN UITRUSTINGEN TE WIJZIGEN ZONDER VOORAFGAANDE AANKONDIGING EN ZONDER VERPLICHTING DE REEDS OP DE MARKT ZIJNDE AUTO S TE WIJZIGEN. RAADPLEEG VOOR ALLE ZEKERHEID UW DEALER. HET IS MOGELIJK DAT SOMMIGE VAN DE GETOONDE OF OMSCHREVEN OPTIES IN DEZE BROCHURE NIET TOT DE STANDAARDUITRUSTING BEHOREN. DEZE ZIJN VEELAL BESCHIKBAAR TEGEN MEERPRIJS. DRUK- EN ZETFOUTEN VOORBEHOUDEN. MBIX201010

Wie bepaalt dat je van negen tot vijf moet werken? Of dat je moet stoppen op je 65ste? Begint succes op de universiteit, of in de garage?

Wie bepaalt dat je van negen tot vijf moet werken? Of dat je moet stoppen op je 65ste? Begint succes op de universiteit, of in de garage? Hyundai ix20 Wie bepaalt dat je van negen tot vijf moet werken? Of dat je moet stoppen op je 65ste? Begint succes op de universiteit, of in de garage? Wie zegt dat een familie auto niet stijlvol kan zijn?

Nadere informatie

Hyundai i20 Brochure per 1 juni 2012

Hyundai i20 Brochure per 1 juni 2012 Hyundai i20 Brochure per 1 juni 2012 Inspiratie voor al uw zintuigen De nieuwe Hyundai i20 is een auto die steeds weer alle zintuigen prikkelt. Het was het doel dat Hyundai stelde voor het ontwerp van

Nadere informatie

i inspiratie even voorstellen: de Hyundai i10

i inspiratie even voorstellen: de Hyundai i10 Compact en toch ongelooflijk ruim: de Hyundai i10 heeft alles wat je van een volwassen auto mag verwachten. Ideaal voor in de stad en zeker ook daarbuiten, want de zuinige maar krachtige 4-cilindermotor

Nadere informatie

Hyundai 5 jaar Driedubbele Garantie

Hyundai 5 jaar Driedubbele Garantie Hyundai 5 jaar Driedubbele Garantie Brochure per 1 juni 2011 De beste kwaliteit, de beste garantie Hyundai behoort tot de vier grootste autofabrikanten ter wereld. Jaarlijks bouwt de fabrikant meer dan

Nadere informatie

Hyundai ix20. VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI ix20

Hyundai ix20. VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI ix20 Specificaties per 1 januari 2011 VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI ix20 UITVOERINGEN i-drive i-motion i-vision i-catcher Exterieur Stalen 15-inch velgen met 195/65 R15-banden n n - - Lichtmetalen

Nadere informatie

De Full Hybrid Auris

De Full Hybrid Auris De Full Hybrid Auris Het beste van twee werelden De Full Hybrid Auris met Synergy Drive is de allereerste Full Hybrid in zijn klasse. Hybride rijden is kiezen voor een even unieke als hoogstaande rijervaring:

Nadere informatie

even voorstellen: de Hyundai i10

even voorstellen: de Hyundai i10 Hyundai i10 Brochure per 1 juli 2012 even voorstellen: de Hyundai i10 Compact en toch ongelooflijk ruim: de Hyundai i10 heeft alles wat je van een volwassen auto mag verwachten. Ideaal voor in de stad...

Nadere informatie

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011!

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! www.kia.be DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje

Nadere informatie

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Exterieur Aantrekkelijk Om het unieke uiterlijk van uw Hyundai Veloster verder te personaliseren, ontwikkelde Hyundai diverse aantrekkelijke accessoires.

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

Uw configuratie - Hyundai Tucson

Uw configuratie - Hyundai Tucson Uw configuratie - Hyundai Tucson Deze PDF is samengesteld op 07-01-2016 om 17:41 uur Hyundai Tucson i-motion Polar White 29.947,72 Uw keuze Model: Motor en uitvoering: Hyundai Tucson 1.6 GDI Totaal Netto

Nadere informatie

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN DE NIEUWE KIA RIO Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje mee te kunnen maken. Deze hatchback lijkt er met

Nadere informatie

Veel méér dan een compacte auto

Veel méér dan een compacte auto Hyundai i10 Veel méér dan een compacte auto Een auto uit het A-segment die zich qua formaat en uitrusting haast kan meten met een auto uit het B-segment. Dát is de nieuwe Hyundai i10. Neem bijvoorbeeld

Nadere informatie

Citroën Business Finance. citroën Private Lease. Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio

Citroën Business Finance. citroën Private Lease. Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio Citroën Business Finance citroën Private Lease Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio Met z n nieuwe neus en kortere motorkap heeft de Citroën C1 nog meer karakter. Maar

Nadere informatie

Proeflease voor de Mercedes-Benz Vito. Laat de Vito met een halfjaarcontract starten.

Proeflease voor de Mercedes-Benz Vito. Laat de Vito met een halfjaarcontract starten. Proeflease voor de Mercedes-Benz Vito. Laat de Vito met een halfjaarcontract starten. Wat is Proeflease? Proeflease is een unieke manier om kennis te maken met de nieuwe Vito én de Mercedes-Benz bestelwagenorganisatie.

Nadere informatie

De Hyundai Santa Fe staat voor stijl

De Hyundai Santa Fe staat voor stijl Santa Fe De Hyundai Santa Fe staat voor stijl Stijl: er is geen betere omschrijving voor de Hyundai Santa Fe Stel dat u deze auto voor het eerst ziet, in een flits. Wat schiet u dan te binnen, zeker als

Nadere informatie

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE 2 INLEIDING & DESIGN Als allereerste compacte SUV is de Toyota RAV4 al meer dan 20 jaar een ware avonturier. In de nieuwe, elegant vormgegeven RAV4 beschikt u over Toyota's

Nadere informatie

Hyundai i10 Brochure per 1 augustus 2011

Hyundai i10 Brochure per 1 augustus 2011 Hyundai i10 Brochure per 1 augustus 2011 Compact en toch ongelooflijk ruim: de Hyundai i10 heeft alles wat je van een volwassen auto mag verwachten. Ideaal voor in de stad en zeker ook daarbuiten, want

Nadere informatie

F I AT S T R A D A Prijslijst per 1 januari 2011 1

F I AT S T R A D A Prijslijst per 1 januari 2011 1 F I AT S T R A D A Prijslijst per 1 januari 2011 1 FIAT STRADA CONSUMENTENPRIJZEN SINCOM CODE Model Motor Type Vermogen kw/pk Ledig Gewicht Laad Vermogen excl. Dieselmotor 278 117 2 Standaard Cabine 1.3

Nadere informatie

INTRODUCTIE TOYOTA PROACE TAXI

INTRODUCTIE TOYOTA PROACE TAXI PROACE TAXI 2 INTRODUCTIE TOYOTA PROACE TAXI Betrouwbaar, wendbaar en écht zuinig. Met de 9-persoons PROACE SHUTTLE biedt Toyota twee complete taxibussen. Een wendbare PROACE SHUTTLE Medium en een ruime

Nadere informatie

Hyundai i40 Sedan Prijslijst per 1 april 2015

Hyundai i40 Sedan Prijslijst per 1 april 2015 Hyundai i40 Sedan Prijslijst per 1 april 2015 Hyundai i40 Sedan - Prijslijst per 1 april 2015 Versnellingen Aandrijving Kentekengewicht (kg) Gecombineerd brandstof verbruik (l/100 km) Energielabel Netto

Nadere informatie

Hyundai ix35 Brochure per 1 november 2011

Hyundai ix35 Brochure per 1 november 2011 Hyundai ix35 Brochure per 1 november 2011 Verleidelijke vormen Als alles volgens plan verloopt, krijgt het leven een natuurlijk ritme. U komt instinctief precies daar waar u wilt zijn. Nieuwe mogelijkheden

Nadere informatie

Toyota Financial Services Onbezorgd rijplezier. Zakelijk

Toyota Financial Services Onbezorgd rijplezier. Zakelijk Toyota Financial Services Onbezorgd rijplezier Zakelijk 01. Toyota Financial Services 02. Verstandig geleased 04. Financial Lease 05. Netto Operational Lease 06. Full Operational Lease 08. Optionele componenten

Nadere informatie

VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT.

VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT. DE NIEUWE VOLVO V60 DE NIEUWE VOLVO V60. VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT. Al meer dan 60 jaar lang streeft Volvo Cars er naar om breaks te ontwikkelen die het leven verrijken. Diezelfde visie was ook de drijfveer

Nadere informatie

14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart

14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart Persinformatie 14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart De volledig nieuwe Toyota Auris is sterker dan ooit een

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

Functionaliteit & design

Functionaliteit & design De Kia EXTERIEUR DESIGN Functionaliteit & design Wie zegt dat je niet stijlvol en praktisch tegelijkertijd kunt zijn? De robuuste uitstraling en strakke lijnen geven de Kia Venga zijn kenmerkende stijl.

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X (ADEMBENEMEND ( De nieuwe Jeep Wrangler Rubicon X, de speciale versie van de Wrangler Rubicon is met niets te vergelijken. Gebaseerd op de Rubicon garandeert hij met

Nadere informatie

Hyundai i30 Brochure per 1 september 2011

Hyundai i30 Brochure per 1 september 2011 Hyundai i30 Brochure per 1 september 2011 Inspiratie komt in actie De Hyundai i30 is zo ontworpen dat hij past bij uw wensen van vandaag en ook volledig is voorbereid op die van morgen. Onmiskenbaar ruim,

Nadere informatie

Hyundai i30 Wagon Prijslijst per 1 augustus 2015

Hyundai i30 Wagon Prijslijst per 1 augustus 2015 Hyundai i30 Wagon Prijslijst per 1 augustus 2015 Hyundai i30 Wagon - Prijslijst per 1 augustus 2015 Versnellingen Aandrijving Kentekengewicht (kg) Gecombineerd brandstof verbruik (l/100 km) Energielabel

Nadere informatie

Postbus 2453, 3500 GL Utrecht, tel (030) 605 98 20, fax (030) 605 92 92, nl_marketing@daimler.com, www.lease-een-smart.

Postbus 2453, 3500 GL Utrecht, tel (030) 605 98 20, fax (030) 605 92 92, nl_marketing@daimler.com, www.lease-een-smart. >> Rij op zeker. Bij financiële lease kun je buiten het leasecontract om een smart autoverzekering afsluiten. Een complete WA-casco (all risk) autoverzekering tegen een laag tarief. Vraag direct je verzekeringsofferte

Nadere informatie

open your mind. Financiële ruimte voor ondernemen. Jouw smart verkooppunt maakt meer mogelijk.

open your mind. Financiële ruimte voor ondernemen. Jouw smart verkooppunt maakt meer mogelijk. open your mind. Financiële ruimte voor ondernemen. Jouw smart verkooppunt maakt meer mogelijk. >> mijnsmart.nl Customize jouw smart en bestel m online. Of je nu voor een auto of een ebike kiest jouw nieuwe

Nadere informatie

Hyundai i20 Brochure per 1 mei 2011

Hyundai i20 Brochure per 1 mei 2011 Hyundai i20 Brochure per 1 mei 2011 Aandacht gegarandeerd: de Hyundai i20 Onderweg naar morgen in een opvallende stijl Een uitblinker op alle fronten, dát is de Hyundai i20. Zoals u verwacht van een

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

Uw BMW 118i 5-deurs mybmw.nl/k3y8f7t3

Uw BMW 118i 5-deurs mybmw.nl/k3y8f7t3 Uw BMW 118i 5-deurs mybmw.nl/k3y8f7t3 www.bmw.nl Pagina 1/ 14 Model BMW 118i 5-deurs 100 kw [136 pk] Bijtelling 25% [1] Gemiddeld verbruik 5,4 l/100km [1] CO 2 -emissie 126,0 g/km [1] Laag verbruik Hoog

Nadere informatie

Hyundai Prijslijst Personenauto s en accessoires per 1 augustus 2011

Hyundai Prijslijst Personenauto s en accessoires per 1 augustus 2011 Hyundai Prijslijst Personenauto s en accessoires per 1 augustus 2011 De kracht van kwaliteit U staat op het punt te kiezen voor het merk Hyundai, één van de grootste en succesvolste autofabrikanten ter

Nadere informatie

Lease of financiering

Lease of financiering CITROËN Lease of financiering MOEITE MET KIEZEN? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG! BETAAL PRECIES ZOALS U WILT Bij Citroën Financial Services heeft u ruime keuze uit lease- en financieringsmogelijkheden. Voor

Nadere informatie

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d De nieuwe Kia De ster van de show Puur rijplezier bent u er klaar voor? De nieuwe Kia pro_cee d laat uw hart sneller kloppen met zijn superscherpe design en zijn vernieuwende technologie. Ermee rijden

Nadere informatie

Postbus 2453, 3500 GL Utrecht, tel (030) 605 98 20, fax (030) 605 92 92, nl_marketing@daimler.com, www.lease-een-smart.

Postbus 2453, 3500 GL Utrecht, tel (030) 605 98 20, fax (030) 605 92 92, nl_marketing@daimler.com, www.lease-een-smart. >> Rij op zeker. Kies naast een van onze Betaalplannen voor de smart autoverzekering. Een complete WAcasco (all risk) autoverzekering tegen een laag tarief. Vraag direct je verzekeringsofferte aan op nummer

Nadere informatie

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN De moderne gestalte van de HR-V vangt blikken en verovert harten. Met zijn robuuste verschijning en sportieve profiel is deze auto prachtig om te zien en een genot om in

Nadere informatie

1 Zakelijk Audi rijden. Zakelijk Audi rijden.

1 Zakelijk Audi rijden. Zakelijk Audi rijden. 1 Zakelijk Audi rijden Zakelijk Audi rijden. 2 Zakelijk Audi rijden Kiezen voor Audi is kiezen voor kwaliteit. Als zakelijke rijder mag u hoge eisen stellen aan betrouwbaarheid. Voor uw mobiliteit moet

Nadere informatie

De E-Klasse Edition Sport. In topvorm.

De E-Klasse Edition Sport. In topvorm. Gecombineerd verbruik: 4,1-9,5 l/100 km, 24,3-10,5 km/l. CO 2 -uitstoot: 110-222 g/km. Dit aanbod is geldig bij aanschaf van een E-Klasse Limousine, Estate, Coupé of Cabriolet t/m 31 maart 2014. De E-Klasse

Nadere informatie

LEASE OF FINANCIERING MOEITE MET KIEZEN? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG!

LEASE OF FINANCIERING MOEITE MET KIEZEN? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG! LEASE OF FINANCIERING MOEITE MET KIEZEN? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG! BETAAL PRECIES ZOALS U WILT BIJ PEUGEOT FINANCE HEEFT U RUIME KEUZE UIT LEASE- EN FINANCIE- RINGSMOGELIJKHEDEN. VOOR ELKE PORTEMONNEE

Nadere informatie

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DE NIEUWE LF EURO 6, GEMAAKT OM TE LEVEREN De nieuwe LF biedt alles wat u mag verwachten van een moderne distributietruck. Hij is

Nadere informatie

Hyundai i40 Wagon Prijslijst per 1 april 2015

Hyundai i40 Wagon Prijslijst per 1 april 2015 Hyundai i40 Wagon Prijslijst per 1 april 2015 Hyundai i40 Wagon - Prijslijst per 1 april 2015 Versnellingen Aandrijving Kentekengewicht (kg) Gecombineerd brandstof verbruik (l/100 km) Energielabel Netto

Nadere informatie

Kia Pro_cee'd 1.6 CVVT Seven

Kia Pro_cee'd 1.6 CVVT Seven Pawel Piotrowski 25 januari 2011 Laatbloeier Ruim een jaar geleden maakten we kennis met de gefacelifte Kia cee'd en cee'd Sporty Wagon. Beide modellen kregen een nieuw front en betere materialen in het

Nadere informatie

Mercedes-Benz C-Klasse 180 K BLUEEFFICIENCY BUSINESS EDITION ELEGANCE - Klimaat airco - Nav - pts - Klimaat airco - Nav - pts

Mercedes-Benz C-Klasse 180 K BLUEEFFICIENCY BUSINESS EDITION ELEGANCE - Klimaat airco - Nav - pts - Klimaat airco - Nav - pts Mercedes-Benz C-Klasse 180 K BLUEEFFICIENCY BUSINESS EDITION ELEGANCE - Klimaat airco - Nav - pts - Klimaat airco - Nav - pts Prijs: Verkocht Cataloguswaarde: 37246 Kilometerstand: 80.500 NAP label: Ja

Nadere informatie

Prijslijst. per 1 januari 2012. M{zd{3 - M{zd{5 - M{zd{6 - M{zd{ cx-7. M{zd{ business

Prijslijst. per 1 januari 2012. M{zd{3 - M{zd{5 - M{zd{6 - M{zd{ cx-7. M{zd{ business M{zd{ business M{zd{3 - M{zd{5 - M{zd{6 - M{zd{ cx-7 Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{3 business Mazda3 Hatchback adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel 1.6 77 kw/105 pk Business 20.990

Nadere informatie

Hyundai Bandenservice. Een betrouwbare bandgenoot

Hyundai Bandenservice. Een betrouwbare bandgenoot Hyundai Bandenservice Een betrouwbare bandgenoot Banden zijn een belangrijk onderdeel van uw Hyundai. Ze vormen het enige contact met de weg en leveren een grote bijdrage aan grip en comfort. Het is dus

Nadere informatie

DE NIEUWE PRIUS. De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf

DE NIEUWE PRIUS. De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf DE NIEUWE PRIUS De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf DE NIEUWE PRIUS DYNAMISCH, EIGENTIJDS, EFFICIENT De oorspronkelijke Prius was bij zijn introductie in 1997 een regelrechte sensatie. Met de

Nadere informatie

Prijslijst per 1 april 2013. Fiat Doblò Combinato. Personenvervoer Euro-5

Prijslijst per 1 april 2013. Fiat Doblò Combinato. Personenvervoer Euro-5 Prijslijst per 1 april 2013 Fiat Doblò Combinato Personenvervoer Euro-5 2 consumentenprijzen DoblÒ combinato SincoM code Uitvoering DOBLO COMBINATO MAXI (5-persoons) Motortype Brandstof Vermogen kw/pk

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5 PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO -DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12. PRIJZEN* CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2-EMISSIE 1.29,00 AT Z 2.000,00 1.,00 17.39,00 20.6,00 18.29,00

Nadere informatie

privé lease & finance

privé lease & finance privé lease & finance BENT U EEN PARTICULIERE KLANT OF EEN ZAKELIJKE KLANT? PARTICULIERE KLANT ZAKELIJKE KLANT Wilt u de totale autokosten financieren of alleen de aanschaf? Alle informatie kunt u terugvinden

Nadere informatie

Hyundai Navigatie Onderhoud. Ook uw navigatiesysteem heeft onderhoud nodig

Hyundai Navigatie Onderhoud. Ook uw navigatiesysteem heeft onderhoud nodig Hyundai Navigatie Onderhoud Ook uw navigatiesysteem heeft onderhoud nodig 2 3 Waarom heeft het navigatiesysteem onderhoud nodig? Snelwegen worden verbreed en verlegd, een klaverblad wordt een fly-over

Nadere informatie

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease http://www.autozaak.nl/images/aanbod/7940401-opel-ampera-e-rev-111kw-0-bijtelling-geen-ex-lease-1.jpg Uitrusting 3e remlicht ABS Achterbank neerklapbaar

Nadere informatie

Suzuki Financial Services. Financiële flexibiliteit, full service Operational Lease of goed en betrouwbaar verzekerd

Suzuki Financial Services. Financiële flexibiliteit, full service Operational Lease of goed en betrouwbaar verzekerd Suzuki Financial Services Financiële flexibiliteit, full service Operational of goed en betrouwbaar verzekerd Welke financiering past bij u? Betreft de aankoop van uw Suzuki motor een zakelijke aankoop?

Nadere informatie

DE NIEUWE TOYOTA AVENSIS

DE NIEUWE TOYOTA AVENSIS DE NIEUWE TOYOTA AVENSIS v.a. 20% B 2 DE NIEUWE AVENSIS Standaard de beste Van baanbrekende veiligheidsvoorzieningen en een breed gamma van zuinige motoren tot een doordacht interieur met de rijkste uitrusting

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

ALL-IN-ONDERHOUD SERVICE

ALL-IN-ONDERHOUD SERVICE ALL-IN-ONDERHOUD SERVICE MAZDA TOTAL CARE ANDERS DOOR JEZELF TE ZIJN WWW.MAZDA.NL MAZDA VERZORGT NIET ALLEEN HET COMPLETE ONDERHOUD VAN MIJN AUTO, MAAR VERVANGT ZO NODIG OOK DE SLIJTAGEGEVOELIGE ONDERDELEN.

Nadere informatie

M{zd{3. prijzen & uitrusting. per 16 september 2013

M{zd{3. prijzen & uitrusting. per 16 september 2013 M{zd{3 prijzen & uitrusting per 16 september 2013 M{zd{3 prijzen Mazda3 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs bedragen in euro incl. BTW excl. BTW SKYACTIV-G 120 6MT TS 22.690 3.000 19.690 16.273

Nadere informatie

De nieuwe Sharan. Overal thuis.

De nieuwe Sharan. Overal thuis. De nieuwe Sharan. De nieuwe Sharan. veral thuis. Thuiskomen is voor veel mensen net zo fijn als op reis gaan. Mooi dat deze twee nu samenkomen in de nieuwe Sharan. Dankzij het flexibele ruimteconcept,

Nadere informatie

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE THE NEW DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE HYBRIDE De nieuwe Camry combineert de verfijnde elegantie van een topsedan met de voortreffelijke prestaties van een hybride aandrijflijn van de nieuwste generatie. Met

Nadere informatie

stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht!

stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht! stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht! Compact vanbuiten JAZZ Afgebeeld model enkel ter illustratie u Na hagelimpact volledig gereconditioneerd volgens de Honda normen u Volledige Groots

Nadere informatie

VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI i20

VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI i20 Hyundai i20 Specificaties per 1 november 2012 VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI i20 UITVOERINGEN i-drive i-motion i-vision i-catcher Exterieur Getint glas n n n n Ruitenwisser en -sproeier achter

Nadere informatie

Hyundai Ruitenservice. Vakkundige service bij ruitschade

Hyundai Ruitenservice. Vakkundige service bij ruitschade Hyundai Ruitenservice Vakkundige service bij ruitschade 2 3 Ook al rijdt u nog zo voorzichtig, een sterretje in de voorruit is zo gebeurd. En wanneer een sterretje uitscheurt tot een barst, kan dit uw

Nadere informatie

Functionaliteit & design

Functionaliteit & design De Kia EXTERIEUR DESIGN Functionaliteit & design Wie zegt dat je niet stijlvol en praktisch tegelijkertijd kunt zijn? De robuuste uitstraling en strakke lijnen geven de Kia Venga zijn kenmerkende stijl.

Nadere informatie

DESIGN ZIT IN DE DETAILS

DESIGN ZIT IN DE DETAILS M{ZD{ CX-5 GT-M LINE O N T D E K D E M A Z D A C X - 5 DESIGN ZIT IN DE DETAILS Aan elk onderdeel van de Mazda CX-5 is te zien dat onze designers en ingenieurs oog hebben voor detail, zoals ook bij elke

Nadere informatie

www.deburgh.com www.deburgh.com Post NL Aanbieding Fiat Ducato -1-

www.deburgh.com www.deburgh.com Post NL Aanbieding Fiat Ducato -1- Post NL Aanbieding Fiat Ducato Contactpersoon: Marc Meeuwissen Telefoon: 040-8447441 Mobiel: 06-53597852 Email: m.meeuwissen@deburgh.com Website: -1- Eindhoven, 16 april 2012 Geachte Post NL-subcontractor,

Nadere informatie

Suzuki Financial Services. Financiële flexibiliteit, full service Operational Lease of goed en betrouwbaar verzekerd

Suzuki Financial Services. Financiële flexibiliteit, full service Operational Lease of goed en betrouwbaar verzekerd Suzuki Financial Services Financiële flexibiliteit, full service Operational Lease of goed en betrouwbaar verzekerd Heeft u voor uw nieuwe Suzuki motor financiële flexibiliteit nodig? Kies dan voor Suzuki

Nadere informatie

Kia Optima Hybrid Super Pack

Kia Optima Hybrid Super Pack Bjorn Blokzijl 8 oktober 2012 Optimalisering "De KIA Optima mag dan wel een laatkomer zijn, een hekkensluiter is hij niet". Zo concludeerden we de test van de KIA Optima 1.7 CRDi afgelopen voorjaar. Door

Nadere informatie

Hyundai ix35 Brochure per 1 augustus 2012

Hyundai ix35 Brochure per 1 augustus 2012 Hyundai ix35 Brochure per 1 augustus 2012 Verleidelijke vormen Als alles volgens plan verloopt, krijgt het leven een natuurlijk ritme. U komt instinctief precies daar waar u wilt zijn. Nieuwe mogelijkheden

Nadere informatie

PEUGEOT LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF?

PEUGEOT LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? PEUGEOT LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? 2 PEUGEOT LEASE HELPT U MET HET MAKEN VAN DE JUISTE KEUZE UW BEDRIJF IS UW LEVEN, HET GROEIT MET U MEE. EN MET DIE GROEI STAAN ER STEEDS MEER AUTO S VOOR

Nadere informatie

De vrijheid om te kiezen

De vrijheid om te kiezen De vrijheid om te kiezen LEASE met onze lease- en financieringsvormen voor u en uw bedrijf Producten in deze brochure: Financial Lease Nett Operational Lease Full Operational Lease LEASE WAT VIND IK WAAR?

Nadere informatie

Kia Carens. Speciale aanbieding. Luxe

Kia Carens. Speciale aanbieding. Luxe Kia Carens Speciale aanbieding Autotest Een opvallende uitspraak van de ontwikkelaar van de nieuwe Kia Carens: "Wie op het uiterlijk van de meeste MPV's af gaat, denkt dat getrouwde mensen tegelijk met

Nadere informatie

CITROËN FINANCIAL SERVICES. Choices CITROËN ELKE TWEE, DRIE OF VIER JAAR EEN NIEUWE CITROËN

CITROËN FINANCIAL SERVICES. Choices CITROËN ELKE TWEE, DRIE OF VIER JAAR EEN NIEUWE CITROËN CITROËN Choices ELKE TWEE, DRIE OF VIER JAAR EEN NIEUWE CITROËN ALTIJD RIJDEN IN EEN NIEUWE CITROËN Wie van het nieuwste van het nieuwste houdt wil natuurlijk de nieuwste Citroën voor de deur. Met Citroën

Nadere informatie

Peugeot Private Lease. Zorgeloos privé rijden in uw Peugeot 107, 208 of 2008

Peugeot Private Lease. Zorgeloos privé rijden in uw Peugeot 107, 208 of 2008 Peugeot Private Lease Zorgeloos privé rijden in uw Peugeot 107, 208 of 2008 volop keuze met Peugeot Private Lease De 107 biedt een pasklaar antwoord op de steeds grotere vraag naar zelfstandigheid, onafhankelijkheid

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO MY12, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2 EMISSIE Coupé 97.295,00 57.292,00 40.002,00 33.615,97 G 304 g/km Cabriolet

Nadere informatie

ZAKELIJK ŠKODA RIJDEN.

ZAKELIJK ŠKODA RIJDEN. ZAKELIJK ŠKODA RIJDEN. Kiezen voor ŠKODA is een keuze voor kwaliteit. Als zakelijke rijder mag u hoge eisen stellen aan betrouwbaarheid. Voor uw mobiliteit moet u kunnen vertrouwen op maximaal comfort

Nadere informatie

Audi Car Plus Assurance.

Audi Car Plus Assurance. Zekerheid Financieren. Leasen. Verzekeren. Audi Car Plus Assurance 2 Audi Car Plus Assurance. Audi biedt u graag het comfort van zorgeloos autorijden. Innovatieve techniek, elegant design en dynamische

Nadere informatie

De Leasewissel Autobrochure

De Leasewissel Autobrochure De Leasewissel Autobrochure Wilt u een proefrit of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via telefoonnummer 010 351 0025 of stuur een e-mail naar: info@lefiko.nl. LEFIKO automotive

Nadere informatie

De zekerheid van Mercedes-Benz

De zekerheid van Mercedes-Benz De zekerheid van Mercedes-Benz Mercedes-Benz Nederland B.V., Postbus 2088, 3500 GB Utrecht. www.mercedes.nl Het diensten- en serviceconcept. 2 Mercedes-Benz Diensten- en serviceconcept 3 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Hyundai i30 Brochure per 1 maart 2012

Hyundai i30 Brochure per 1 maart 2012 Hyundai i30 Brochure per 1 maart 2012 STAALHARDE PERFECTIE Elk detail van de Hyundai i30 is ontwikkeld en gemaakt voor een lange levensduur. Dat begint met hoogwaardig staal, gesmeed in onze eigen milieu

Nadere informatie

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop!

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! pagina 04-05 pagina 06-09 pagina 10-15 - 1.8 Hybride aandrijving met CVT-automaat - 1.8 Hybride aandrijving - Gecombineerd met CVT-automaat - vermogen Gecombineerd

Nadere informatie

Geen volger, maar trendsetter

Geen volger, maar trendsetter Hyundai ix35 Geen volger, maar trendsetter Vloeiend. Dynamisch. Eenvoud in beweging. Autorijden zoals u het zich altijd voorstelde. Precies daar komen waar u wilt zijn. Dit is de Hyundai ix35. Een nieuwe

Nadere informatie

VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI i40

VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI i40 Hyundai i40 Specificaties per 1 maart 2012 VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI i40 UITVOERINGEN i-drive i-motion i-vision i-catcher Exterieur Buitenspiegels meegespoten in carrosseriekleur Elektrisch

Nadere informatie

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe.

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE: 34.995,- NETTO BIJTELLING V.A. 86,- De Ford C-MAX Plug-in Hybride biedt een soepele, energie-efficiënte en fluisterstille

Nadere informatie

Audi Car Plus Assurance.

Audi Car Plus Assurance. Zekerheid. Financieren. Leasen. Verzekeren. Audi Bank Leasing Audi Car Plus Assurance. Audi Car Plus Assurance. Audi biedt u graag het comfort van zorgeloos autorijden. Innovatieve techniek, elegant design

Nadere informatie

LEASE OF FINANCIER UW BMW

LEASE OF FINANCIER UW BMW BMW Financial Services Leasing Financiering Verzekering BMW maakt rijden geweldig LEASE OF FINANCIER UW BMW OP EEN MANIER DIE BIJ Ú PAST. BMW FINANCIAL SERVICES Leasing. Financiering. Verzekering. INHOUD.

Nadere informatie

Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties

Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties Info Gepubliceerd op: 18 februari 2014 Samenvatting Met twee nieuwe premium uitvoeringen introduceert Land

Nadere informatie

De verrassende én volledig elektrische Kia

De verrassende én volledig elektrische Kia De verrassende én volledig elektrische Kia ELEKTRISCH RIJDEN ZONDER COMPROMIS Zoek jij dynamiek én ruimte voor het hele gezin? Wil je grenzeloos genieten én respectvol omgaan met het milieu? Houd jij niet

Nadere informatie

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer.

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. DREAM DAYS SEPTEMBER 2015 NIEUW Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. Met zijn robuuste verschijning en sportief profiel is de nieuwe HR-V prachtig om te zien en een genot om in gezien

Nadere informatie

BOORDEVOL ACTIES OP DE CITAN!

BOORDEVOL ACTIES OP DE CITAN! BOORDEVOL ACTIES OP DE CITAN! De Citan. Stap nu in! We hebben prachtige Mercedes-Benz Citans, nieuw op voorraad, in allerlei uitvoeringen: klaar om weg te rijden! En de timing is perfect, want kiest u

Nadere informatie

1 Zakelijk Audi rijden. Zakelijk Audi rijden

1 Zakelijk Audi rijden. Zakelijk Audi rijden 1 Zakelijk Audi rijden Zakelijk Audi rijden 2 Zakelijk Audi rijden Kiezen voor Audi is kiezen voor kwaliteit Als zakelijke rijder mag u hoge eisen stellen aan betrouwbaarheid. Voor uw mobiliteit moet u

Nadere informatie

Averus Financial Services. Ons huismerk in leasen.

Averus Financial Services. Ons huismerk in leasen. Averus Financial Services. Ons huismerk in leasen. Leasen, onmisbaar in de zakenwereld. Meer en meer bedrijven geven het beheer van hun wagenpark, groot of klein, uit handen. Leasen is eerder regel dan

Nadere informatie

Uw BMW 435i xdrive Coupé mybmw.nl/v8j4c7i4

Uw BMW 435i xdrive Coupé mybmw.nl/v8j4c7i4 Uw BMW 435i xdrive Coupé mybmw.nl/v8j4c7i4 www.bmw.nl Pagina 1/ 13 Model BMW 435i xdrive Coupé 225 kw [306 pk] Bijtelling 25% [1] Gemiddeld verbruik 8,4 l/100km [1] CO 2 -emissie 197,0 g/km [1] Laag verbruik

Nadere informatie

ZAKELIJK ŠKODA RIJDEN

ZAKELIJK ŠKODA RIJDEN ZAKELIJK ŠKODA RIJDEN ŠKODA Financial Services Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. Kiezen voor ŠKODA is een keuze voor kwaliteit 3 Kiezen voor ŠKODA is een keuze voor kwaliteit Als zakelijke

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW w-1.jpg Uitrusting Abs (anti blokkeer systeem) Achterbank neerklapbaar in delen Achteruitrijcamera Airbag bestuurder Airbag passagier Airbags

Nadere informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S4 Avant Quattro 354pk Pro Line Plus 77.200 U BESPAART: 11.012 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S4 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Leder Vermogen

Nadere informatie

Hyundai i i-catcher

Hyundai i i-catcher Pawel Piotrowski 30 juli 2011 Kleine strijder Elk zichzelf respecterend volumemerk biedt wel een kleine en zuinige stadsauto aan die dankzij een lage uitstoot goedkoop in aanschaf en gebruik is. Daar zitten

Nadere informatie

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN Hybrid DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN STYLE DE NIEUWE RAV4 IS GEMAAKT VOOR DIEGENEN DIE ZICH GRAAG ONDERSCHEIDEN. HIJ COMBINEERT ROBUUSTE, EIGENTIJDSE STYLING MET PUUR VAKMANSCHAP EN SLIM RIJCOMFORT. DE

Nadere informatie