Hyundai ix35 Brochure per 1 augustus 2012

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hyundai ix35 Brochure per 1 augustus 2012"

Transcriptie

1 Hyundai ix35 Brochure per 1 augustus 2012

2 Verleidelijke vormen Als alles volgens plan verloopt, krijgt het leven een natuurlijk ritme. U komt instinctief precies daar waar u wilt zijn. Nieuwe mogelijkheden liggen voor u open. Ineens lijkt alles mogelijk.

3 Veelzijdig in kleur Voor Hyundai was het een droom om dit bijzondere gevoel te vertalen naar een equivalent op vier wielen. Het resultaat is de Hyundai ix35, een verleidelijke auto met een dynamisch design. Groot, sterk, ruimtelijk, kwalitatief van topniveau en zeer gebruiksvriendelijk. Eindelijk is onze droom realiteit geworden.

4 Geen volger, maar trendsetter Vloeiend. Dynamisch. Eenvoud in beweging. Autorijden zoals u het zich altijd voorstelde. Precies daar komen waar u wilt zijn. Dit is de Hyundai ix35. Een nieuwe kijk op een Crossover Utility Vehicle.

5

6

7 Een vloeiend design Fantasie kent geen grenzen. Kiezen voor een eigen stijl is een doel op zich. Zo kunt u laten zien wie u bent. Altijd onderweg in een stijlvolle auto waarin vorm en functie perfect op elkaar zijn afgestemd. Met alle plezierige kwaliteiten van een crossover en de rijeigenschappen van een stationwagon. Met zijn imposante profiel straalt hij zelfvertrouwen uit. De Hyundai ix35 is een toonbeeld van baanbrekend en onberispelijk design. Met een elegant lijnenspel dat sportieve kracht uitstraalt, dankzij de hexagonale grille en stoere achterbumper. Scherpe hoeken vormen een aangenaam contrast met de lage daklijn die uitmondt in een subtiel aflopende achterklep.

8

9 Persoonlijke ruimte Natuurlijk is uw omgeving belangrijk. Thuis, maar ook als u onderweg bent. De invulling van die persoonlijke ruimte kiest u zorgvuldig. Ergonomie is belangrijk, evenals plezierig aanvoelende materialen. En het oog wil ook wat. Dus is het interieur van de Hyundai ix35 een afspiegeling van uw persoonlijkheid. Daarom bevindt zich boven uw hoofd bijvoorbeeld een royaal bemeten panoramisch zonnedak*. Om het licht binnen te laten, uw gedachten de ruimte te geven. Zonder warmte geen comfort, en dus kunt u op koude dagen gebruikmaken van stoelverwarming*. Voorin, maar ook achterin omdat u natuurlijk vaak meerdere passagiers aan boord heeft. Een doordacht detail is ook de soepel verstelbare hoofdsteun, zodat u altijd een comfortabele zithouding kunt vinden. * Standaard op i-catcher, optioneel op StyleVersion.

10 Vrijheid om te kiezen U weet precies wat u wilt. Met een aantal verschillende stoelopstellingen heeft het interieur van de Hyundai ix35 op elke uitdaging een antwoord. De achterbank neerklappen of de leuning achterover het is allemaal mogelijk en terugplaatsen is al even eenvoudig. U kunt bovendien gebruikmaken van het bagagenet* in de kofferruimte om te voorkomen dat uw spullen tijdens de rit gaan schuiven en daardoor eventueel beschadigen. Een praktische rolhoes zorgt ervoor dat waardevolle voorwerpen netjes uit het zicht zijn. * Standaard op StyleVersion en i-catcher. Flexibel zitcomfort De achterbank rechtop, voorstoelen half neergeklapt, de achterbank deelbaar. De verschillende stoelopstellingen bieden u de flexibiliteit die u nodig hebt. Bagageruimte Een royaal laadvolume, dankzij de langere overhang achter en een uitgekiende constructie voor de achterwielophanging.

11

12

13 Uw interieur van u alleen Persoonlijke zaken zijn altijd het belangrijkst. Daarom kunt u het interieur van de Hyundai ix35 volledig op uw eigen wensen afstemmen. Op het lcd-scherm van de tripcomputer kunt u bijvoorbeeld uw resterende actieradius, de gemiddelde snelheid of het gemiddelde brandstofverbruik aflezen. Op de grotere kleurendisplay van 6,5 inch krijgt u aanwijzingen van het navigatiesysteem en de achteruitrijcamera. Ook kunt u luisteren naar muziek via de radio of van een cd, ipod of mp3-speler. Audiosysteem De vier luidsprekers, twee tweeters en de subwoofer zorgen in het gehele interieur voor een rijk en krachtig geluid. Door de extra versterker is de geluidskwaliteit nog beter dan bij het standaard audiosysteem (standaard op i-catcher). Supervision-instrumentarium en tripcomputer Het sportieve karakter van de Hyundai ix35 is zichtbaar in de cilindervormige wijzerplaten van het hightech, blauwverlichte instrumentarium. Ertussenin bevindt zich de 3,5-inch lcddisplay van de tripcomputer, waarop belangrijke informatie in tekst of met behulp van symbolen en geluid wordt weer gegeven. Voor een extra intense ervaring is de Hyundai ix35 vanaf de StyleVersion voorzien van het Supervision-instrumentarium. Parkeerhulp In de achteruitkijkspiegel is een display voor de achteruitrijcamera geïntegreerd, zodat parkeren kinderspel wordt. De beelden kunt u ook bekijken op de display van het navigatiesysteem (standaard op i-catcher). Start-/stopknop Voor extra veiligheid en gebruiksgemak kunt u de motor zonder sleutel starten. Een even praktisch als stijlvol detail (i-catcher).

14

15 Compleet onweerstaanbaar Alles in het interieur van de Hyundai ix35 draait om kwaliteit. Daarvoor zorgen hoogwaardige materialen en de uiterst nauwkeurige afwerking waarin een uitzonderlijk oog voor detail zichtbaar is. Kies voor zwarte bekleding voor een interieur met een klassieke ambiance. Of wat dacht u van bruinlederen stoelen? Wat u ook kiest, leder, stof of een combinatie van stof en leder, de bekleding bepaalt de ambiance voor het gehele interieur.

16 Stabiel rijcomfort Wat er ook over een auto wordt gezegd, uiteindelijk gaat het om de rijeigenschappen. Met zijn variabele schokdempers blinkt de Hyundai ix35 uit op elke ondergrond door een stabiel en comfortabel weggedrag. Op glad asfalt zorgen de schokdempers met een geringe uitslag voor optimaal rijcomfort, terwijl grotere oneffenheden op een slecht wegdek of in het terrein met een grotere veeruitslag worden opgevangen. Tegelijkertijd bent u door de servogestuurde stuurbekrachtiging verzekerd van een messcherpe stuurrespons en een uitstekende wegligging. Een niet onbelangrijk voordeel is dat de motor van de stuurbekrachtiging alleen actief is wanneer u aan het stuurwiel draait, wat een brandstofbesparing van 3,5 procent oplevert.

17 Toerental (t.p.m.) Toerental (tpm) Toerental (tpm) Toerental (tpm) Toerental (tpm) Vermogen (pk) Koppel (Nm) Vermogen (pk) Koppel (Nm) Vermogen (pk) Koppel (Nm) Vermogen (pk) Koppel (Nm) Vermogen (pk) Koppel (Nm) Toerental (t.p.m.) Toerental (t.p.m.) Toerental (t.p.m.) Toerental (t.p.m.) Toerental (t.p.m.) GDI 1.6 GDI-motor Levert bij t.p.m. een maximumvermogen van 99 kw/135 pk. 2.0 CCVT 1.7 CRDI 2.0 CRDI / 136 pk 2.0 CRDI / 184 pk 2.0i cvvt-motor 1.7 CRDi-motor 2.0 CRDi-dieselmotor 2.0 CRDi-dieselmotor Levert bij t.p.m. Levert bij t.p.m. Levert bij t.p.m. Levert bij t.p.m. een maximumvermogen een maximumvermogen een maximumvermogen een maximumvermogen van 120 kw/163 pk. van 85 kw/116 pk. van 100 kw/136 pk. van 135 kw/184 pk. Stabiel rijcomfort Wat er ook over een auto wordt gezegd, uiteindelijk gaat het om de rijeigenschappen. Met zijn variabele schokdempers blinkt de Hyundai ix35 uit op elke ondergrond door een stabiel en comfortabel weggedrag. Op glad asfalt zorgen de schokdempers met een geringe uitslag voor optimaal rijcomfort, terwijl grotere oneffenheden op een slecht wegdek of in het terrein met een grotere veeruitslag worden opgevangen. Tegelijkertijd bent u door de servogestuurde stuurbekrachtiging verzekerd van een messcherpe stuurrespons en een uitstekende wegligging. Een niet onbelangrijk voordeel is dat de motor van de stuurbekrachtiging alleen actief is wanneer u aan het stuurwiel draait, wat een brandstofbesparing van 3,5 procent oplevert. Transmissie Handgeschakeld of automatische transmissie? Vijf of zes versnellingen? Dankzij een uitgekiend schakelpatroon zult u nooit meer verkeerd schakelen. Bij de handgeschakelde transmissies profiteert u als bestuurder bovendien van de soepel inschakelbare achteruitversnelling, waardoor u met name tijdens parkeren beter kunt manoeuvreren. Indrukwekkende hartslag Prestaties en efficiency. Is dat niet wat iedereen verlangt van een auto? De Hyundai ix35 biedt een afgewogen combinatie van beide eigenschappen. Zo kunt u kiezen uit de nieuwe 1.6 GDI-benzinemotor met directe brandstofinjectie met een vermogen van 99 kw/135 pk en de sterke 2.0 CVVT-benzinemotor van 120 kw/163 pk. Veel kilometers maken? Dan geeft u ongetwijfeld de voorkeur aan een dieselmotor. Voor de Hyundai ix35 is te kiezen voor een zeer efficiënte 1.7 CRDi-motor van 85 kw/115 pk of voor een 2.0 CRDimotor. Deze laatste is er in twee varianten: met 100 kw (136 pk) vermogen en 320 Nm koppel en als High Power -versie met maar liefst 135 kw (184 pk) en 383 Nm koppel. De motoren zijn vervaardigd van gegoten aluminium en voorzien van moderne technieken zoals variabele kleptiming. Trillingen en ongewenste rijgeluiden zijn tot een minimum beperkt. Bovendien dragen de motoren met hun beperkte gewicht bij aan een lager brandstofve bruik en aan de dynamische rijeigenschappen. Fijn om te weten dat de beschikbare kracht optimaal wordt benut.

18

19 Hyundai denkt aan het milieu De mens wil altijd vooruit, maar moet wel de aarde blijven beschermen. Hyundai is zich daar zeer van bewust en streeft naar een leidende positie op het gebied van milieuvriendelijke technologieën en CO 2 -reductie. Daarom zijn bijvoorbeeld het brandstofverbruik en de CO 2 -uitstoot (vanaf 135 g/km*) van de Hyundai ix35 vergelijkbaar met het brandstofverbruik en de CO 2 -uitstoot van een compacte gezinsauto. Op het dashboard van de Hyundai ix35 vindt u bovendien de ECO-coach of een schakelindicator, die u helpt zo zuinig mogelijk te rijden. Daarbij zorgt een efficiënte katalysator ervoor dat schadelijke uitlaatgassen zoveel mogelijk worden geneutraliseerd. En omdat een lichte auto minder brandstof verbruikt, zijn voor de Hyundai ix35 zoveel mogelijk lichtgewicht materialen gebruikt. Op die manier werkt Hyundai aan een toekomst om van te dromen. * Volgens de Europese richtlijn 715/2007/EEG.

20 Doordachte veiligheid voor u Goede bescherming geeft gemoedsrust. Dat is dan ook een belangrijke functie van de uitgebreide veiligheidsvoorzieningen van de Hyundai ix35. Goed om te weten dat alle inzittenden in geval van een aanrijding worden opgevangen door een dubbele airbag, dat de Hyundai ix35 ook is voorzien van zij-airbags en gordijnairbags en dat de actieve hoofdsteunen bij een aanrijding van achteren omhoog en voorwaarts bewegen om de kans op hoofd- en nekletsel tot een minimum te beperken. De veiligheid van de inzittenden wordt verder vergroot door de toepassing van verstevigingsbalken in de flanken, die naar achteren toe een steeds grotere diameter krijgen. Daarbij dient de verstevigde B-stijl ook als rolbeugel, die het inzittendencompartiment nog steviger maakt. In het achterste deel van het chassis is eveneens een verstevigde draagbalk aangebracht. Zelfs over de plaatsing van de vulopening voor de brandstoftank is uit veiligheidsoogpunt zorgvuldig nagedacht.

21 Downhill Brake Control Om op een steile helling gecontroleerd en met een constante snelheid te kunnen afdalen, kunt u Downhill Brake Control inschakelen. Veiligheid in alle richtingen Hill-start Assist Control Wegrijden op een steile helling kan soms lastig zijn. Maar geen zorgen. De Hill-start Assist Control in de Hyundai ix35 voorkomt achteruitrollen bij het wegrijden doordat het systeem de remmen kort vasthoudt zodra het rempedaal wordt losgelaten. 4WD 2WD Elektronische vierwielaandrijving Door te reageren op wisselende rijomstandigheden en veranderingen in snelheid en acceleratie, zorgt het 4WD-systeem voor een optimale verdeling van het motorvermogen over de voor- en achterwielen. Elektronisch stabiliteitsprogramma Van onschatbare waarde bij plotseling remmen of een scherpe manoeuvre. ESP registreert de snelheid en rijrichting van de auto, alsmede de stuurhoek en andere commando s van de bestuurder. Om de bestuurder te helpen de auto onder controle te houden, regelt ESP het motorvermogen en past het optimale remkracht toe.

22 Indruk maken A B C D E F Lichtmetalen velgen De standaard lichtmetalen 16-inch velgen en de optionele lichtmetalen 17- of 18-inch velgen ogen niet alleen fraai, maar zijn ook uitermate praktisch. Bijvoorbeeld omdat de goede ventilatie oververhitting van het remsysteem voorkomt. De banden zijn van hoogwaardige kwaliteit en combineren veel grip met een laag brandstofverbruik. A. Koplampen: sportief vormgegeven, hightech koplampunits. Perfect aansluitend bij de gewelfde vormen van de carrosserie. B. Mistlampen*: geïntegreerd in de voorbumper, waar het scherp gesneden design medebepalend is voor de stoere uitstraling van de Hyundai ix35. C. Buitenspiegels: de geïntegreerde richtingaanwijzers* dragen bij aan de veiligheid en versterken het elegante en aerodynamische profiel. D. Achterlichtunits: de vloeiende lijn die begint aan de voorzijde wordt er in doorgezet, zodat voor- en achterzijde een sportief en elegant geheel vormen. E. Achterspoiler: met hoog geplaatst derde remlicht. Verbetert de aerodynamica en de veiligheid, zorgt voor betere zichtbaarheid en een persoonlijk accent. F. Voorruit: uitgevoerd in 5 millimeter dik glas en met een aerodynamisch design dat bij hogere snelheden windgeruis vermindert. Voorzien van een pin die de ruitenwisser op zijn plaats houdt. * Afhankelijk van het gekozen uitrustingsniveau.

23 Volledig bij de tijd en tijdloos A B C D E F A. Dual-zone automatische airconditioning*: houdt automatisch de vooraf ingestelde temperatuur vast. Met gescheiden temperatuurszones voor bestuurder en voorste passagier. B. Bediening elektrische ramen: onder handbereik geplaatst, zodat u de ramen eenvoudig kunt bedienen. C. Vloerconsole met bekerhouder: de op de vloer aangebrachte handrem creëert meer ruimte voor een bekerhouder een extra grote. D. Gaspedaal: scharniert aan de onderzijde. Biedt optimaal bedieningscomfort en rijgevoel doordat de hele voet erop kan rusten. E. Elektronisch gestuurde actieve hoofdsteunen: bij een aanrijding van achteren bewegen ze omhoog en voorwaarts om de kans op hoofd- en nekletsel tot een minimum te beperken. F. AUX-, ipod- en USB-aansluiting: geniet van uw favoriete muziek op mobiele geluidsdragers. * Afhankelijk van het gekozen uitrustingsniveau.

24

25 Bekleding AFMETINGEN Stoffen bekleding Lederen bekleding Stof (ActiveVersion/DynamicVersion) Lederen bekleding (zwart) (i-catcher en optioneel voor StyleVersion) mm mm mm mm Halflederen bekleding (StyleVersion) Lederen bekleding (bruin) (i-catcher en optioneel voor StyleVersion) mm mm De in deze brochure gebruikte foto s zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie, en kunnen wat betreft de specificaties afwijken van de standaardspecificaties per type. Aan de foto s kunnen geen rechten worden ontleend. Voor de juiste specificaties per type verwijzen wij u naar de aparte specificatiebladen. Deze brochure betreft modeljaar Hyundai behoudt zich het recht voor om modellen, kleuren en uitrustingen te wijzigen zonder voorafgaande aankondiging en zonder verplichting de reeds op de markt zijnde auto s te wijzigen. Raadpleeg voor alle zekerheid uw dealer. Het is mogelijk dat sommige van de getoonde of omschreven opties in deze brochure niet tot de standaarduitrusting behoren. Deze zijn veelal beschikbaar tegen meerprijs. Druk- en zetfouten voorbehouden. Garantievoorwaarden per 1 januari 2012.

26

27

28 NEW THINKING. NEW POSSIBILITIES. New Thinking. New Possibilities. Zo luidt de merkslogan van Hyundai. Een slogan die helemaal aansluit bij de filosofie van dit automerk, namelijk het bereikbaar maken van zuinige, gemakkelijk te rijden, kwalitatief uitstekende en betrouwbare auto s voor een breed publiek. Wel premium autorijden voor een niet-premiumprijs. Hyundai belooft auto s van onberispelijke kwaliteit met de service, betrouwbaarheid en garantie die u van een groot merk mag verwachten. Al deze modellen maken deel uit van een nieuwe genera tie Hyundai s die volgens hetzelfde succesvolle Hyundai-DNA zijn gebouwd. Dit Hyundai-DNA bestaat uit vier vaste pijlers die centraal staan bij de ontwikkeling van elk nieuw model: Kwaliteit Veiligheid Design Duurzaamheid Uw Hyundai-dealer: MBIX MBI401202

Wie bepaalt dat je van negen tot vijf moet werken? Of dat je moet stoppen op je 65ste? Begint succes op de universiteit, of in de garage?

Wie bepaalt dat je van negen tot vijf moet werken? Of dat je moet stoppen op je 65ste? Begint succes op de universiteit, of in de garage? Hyundai ix20 Wie bepaalt dat je van negen tot vijf moet werken? Of dat je moet stoppen op je 65ste? Begint succes op de universiteit, of in de garage? Wie zegt dat een familie auto niet stijlvol kan zijn?

Nadere informatie

Hyundai i40 Brochure per 1 maart 2012

Hyundai i40 Brochure per 1 maart 2012 Hyundai i40 Brochure per 1 maart 2012 In een woud aan keuzes... steekt de Hyundai i40 er met kop en schouders bovenuit. In het dichte woud van wagons is de Hyundai i40 een frisse verschij ning. Het totaalplaatje

Nadere informatie

De nieuwe Full Hybrid Prius, s werelds meest geavanceerde auto. Volg de leider.

De nieuwe Full Hybrid Prius, s werelds meest geavanceerde auto. Volg de leider. Prius De nieuwe Full Hybrid Prius, s werelds meest geavanceerde auto Vooruitstrevend rijplezier Ruim en stijlvol Uniek laag brandstofverbruik Aangedreven door de Hybrid Synergy Drive Volg de leider. 2

Nadere informatie

De nieuwe Full Hybrid Prius, s werelds meest geavanceerde auto.

De nieuwe Full Hybrid Prius, s werelds meest geavanceerde auto. Toyota Prius De nieuwe Full Hybrid Prius, s werelds meest geavanceerde auto. Design. De Prius valt op met een herkenbaar design en een aerodynamische vorm die hem nog zuiniger maakt. Historie. Sinds zijn

Nadere informatie

Indrukwekkende ideeën van onder tot boven

Indrukwekkende ideeën van onder tot boven Sportswagon 2 Geniet van een leven vol verrassingen. Zoals de nieuwe generatie van de Kia cee d. Deze fraaie Sportswagon combineert een sportieve look met bruikbare functionaliteit en combineert een opwindend

Nadere informatie

Auris. Durf te vragen. Durf te eisen. Durf te genieten.

Auris. Durf te vragen. Durf te eisen. Durf te genieten. Auris Auris. Durf te vragen. Durf te eisen. Durf te genieten. Design Met zijn nieuwe uiterlijk komt de Toyota Auris u zelfverzekerd tegemoet. Het resultaat van een dynamische nieuwe designtaal. Innovatief

Nadere informatie

DE NIEUWE DISCOVERY SPORT

DE NIEUWE DISCOVERY SPORT DE NIEUWE DISCOVERY SPORT Al sinds het idee voor de eerste Land Rover in 1947, hebben wij auto s gecreëerd die grenzen verleggen; die eigenaars uitdagen om nieuwe gebieden te verkennen en moeilijk terrein

Nadere informatie

Veel méér dan een compacte auto

Veel méér dan een compacte auto Hyundai i10 Veel méér dan een compacte auto Een auto uit het A-segment die zich qua formaat en uitrusting haast kan meten met een auto uit het B-segment. Dát is de nieuwe Hyundai i10. Neem bijvoorbeeld

Nadere informatie

De Avensis. Eigentijds design en techniek van Toyota.

De Avensis. Eigentijds design en techniek van Toyota. Toyota Avensis De Avensis. Eigentijds design en techniek van Toyota. 2 jaar uitgebreide 3 garantie Harmonieus ontwerp Subtiele details geven de Avensis een zelfverzekerde uitstraling en een eigen persoonlijkheid.

Nadere informatie

TRENDS WAAIEN OVER. KLASSE IS TIJDLOOS.

TRENDS WAAIEN OVER. KLASSE IS TIJDLOOS. CASCADA TRENDS WAAIEN OVER. KLASSE IS TIJDLOOS. HET HELE JAAR ZOMER. INHOUD De Opel Cascada verlegt alle grenzen. Allereerst door zijn baanbrekende koetswerk, met perfecte contouren en een design dat

Nadere informatie

De legendarische Land Cruiser. Gebouwd op zestig jaar ongeëvenaarde wereldwijde ervaring. De nieuwe Land Cruiser werd ontworpen om de meest extreme

De legendarische Land Cruiser. Gebouwd op zestig jaar ongeëvenaarde wereldwijde ervaring. De nieuwe Land Cruiser werd ontworpen om de meest extreme Land Cruiser 2 De legendarische Land Cruiser. Gebouwd op zestig jaar ongeëvenaarde wereldwijde ervaring. De nieuwe Land Cruiser werd ontworpen om de meest extreme rijsituaties op onze planeet aan te gaan

Nadere informatie

Opvallend veelzijdig.

Opvallend veelzijdig. opel Mokka Opvallend veelzijdig. Inhoud Wie een actief leven heeft én compact wil rijden, moet het ruimer zien. Maak kennis met de Mokka: de innovatieve Opel die de comfortabele hoge zit en de stoere

Nadere informatie

AMBITIEUS TALENT VOOR BEDRIJVEN MET AMBITIE.

AMBITIEUS TALENT VOOR BEDRIJVEN MET AMBITIE. OPEL Combo GESLOTEN BESTEL AMBITIEUS TALENT VOOR BEDRIJVEN MET AMBITIE. Inhoud De Opel Combo levert maand in maand uit topprestaties voor uw bedrijf. Unieke eigenschappen en toonaangevende specificaties

Nadere informatie

Ontdek de Opel Antara.

Ontdek de Opel Antara. Opel Antara Ontdek de Opel Antara. Verleg je grenzen. De Opel Antara combineert een stijlvol en robuust uiterlijk met een comfortabel, veelzijdig interieur. Waar je ook heen wilt, wat je ook wilt doen:

Nadere informatie

De wagen die even veelzijdig is als u.

De wagen die even veelzijdig is als u. OPEL Combo TOUR De wagen die even veelzijdig is als u. INHOUD Welke plannen u ook hebt, de Opel Combo Tour heeft er de ruimte voor. Want de Combo Tour is ontworpen om in al zijn facetten aan de strengste

Nadere informatie

2 Raadpleeg het prijs- en specificatieblad voor de standaard- en meeruitrusting.

2 Raadpleeg het prijs- en specificatieblad voor de standaard- en meeruitrusting. De nieuwe Kia 2 Raadpleeg het prijs- en specificatieblad voor de standaard- en meeruitrusting. De nieuwe Kia Voor een wereld vol verschillende bestemmingen De nieuwe Kia Carens combineert ruimte met een

Nadere informatie

REVOLUTIONAIR NIEUWE WEGEN INSLAAN.

REVOLUTIONAIR NIEUWE WEGEN INSLAAN. OPEL AMPERA REVOLUTIONAIR NIEUWE WEGEN INSLAAN. INHOUD Mobiliteit gaat radicaal veranderen. De Opel Ampera breekt met alle bekende concepten. Het is de allereerste Extended-Range Electric Vehicle (E-REV),

Nadere informatie

Waar alle ogen op zijn gericht. De C-Klasse Coupé.

Waar alle ogen op zijn gericht. De C-Klasse Coupé. C-Klasse. Coupé. Waar alle ogen op zijn gericht. De C-Klasse Coupé. De C-Klasse Coupé belichaamt de spanning tussen stijl en dynamiek. U blijft kijken naar deze elegant gestroomlijnde coupé. In het interieur

Nadere informatie

De nieuwe Renault Clio.

De nieuwe Renault Clio. De nieuwe Renault Clio. Na de introductie van de Modus in 2004, gaat Renault door met de vernieuwing en ontwikkeling van haar gamma in het B-segment. De Clio III is een nieuw hoofdstuk in geschiedenis

Nadere informatie

1 januari 2014 - MY2013 PRIJZEN EN SPECIFICATIES

1 januari 2014 - MY2013 PRIJZEN EN SPECIFICATIES 1 januari 2014 - MY2013 PRIJZEN EN SPECIFICATIES 1 1 EEN FRISSE VERSCHIJNING De Space Star onderscheidt zich door een opvallend, speels design. Van zijn vrolijke front en fraaie taillelijn, tot de taps

Nadere informatie

Introductie Eigentijds design, moderne stijl, Discovery 4. Robuuste luxe Een premium interieur voor totaal raffinement

Introductie Eigentijds design, moderne stijl, Discovery 4. Robuuste luxe Een premium interieur voor totaal raffinement Introductie Eigentijds design, moderne stijl, Discovery 4 PAGINA 2-7 Robuuste luxe Een premium interieur voor totaal raffinement PAGINA 8-11 Interieur Oplopende zitrijen en veelzijdig interieurconcept

Nadere informatie

BELANGRIJKE OPMERKING:

BELANGRIJKE OPMERKING: NEW DISCOVERY SPORT BELANGRIJKE OPMERKING: Jaguar Land Rover Limited streeft er voortdurend naar de specificaties, het design en de productie van zijn wagens te verbeteren. Daardoor worden er continu wijzigingen

Nadere informatie

DESIGN MAATWERK CONTROLE VEELZIJDIGHEID VEILIGHEID COMFORT KRACHT

DESIGN MAATWERK CONTROLE VEELZIJDIGHEID VEILIGHEID COMFORT KRACHT De gegevens, beschrijvingen en illustraties zijn vrijblijvend en de producten kunnen tevens afwijkende eigenschappen vertonen om constructieve redenen. Alfa Romeo behoudt zich het recht voor om zonder

Nadere informatie

Opel Insignia & Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia & Opel Insignia Sports Tourer Opel Insignia & Opel Insignia Sports Tourer Ontdek de Opel Insignia. Ontdek een gewaagde synergie van dynamisch design, ergonomische intuïtie en een adembenemende rij-ervaring. Ontdek de wagen die vooruit

Nadere informatie

PARTNER TEPEE PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49

PARTNER TEPEE PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 www.autonabuurs.nl PEUGEOT PARTNER TEPEE Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35 Venray Zuidsingel 10 5802 EG Venray (0478) 58 16 83 PEUGEOT

Nadere informatie

De Polo BlueMotion. De Polo BlueMotion. Internet: www.volkswagen.nl

De Polo BlueMotion. De Polo BlueMotion. Internet: www.volkswagen.nl De Polo BlueMotion De Polo BlueMotion Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden Uitgave: januari 2010 Bestelnummer: 1VWBRPOLOBLM-1 Internet: www.volkswagen.nl Polo_BLM.indd 1-2 20-01-2010 11:49:24

Nadere informatie

Prijzen en specificaties

Prijzen en specificaties 1 oktober maart 2014 2012 - MY2014 - MY2013 Prijzen en specificaties WERELD IN BEWEGING In een wereld levendig als deze liggen nieuwe ideeën voor het oprapen. En het delen van deze ervaringen met vrienden

Nadere informatie

COMPACTE VRIJBUITER. Ervaar de unieke eigenschappen van deze veilige en tegelijkertijd sportieve crossover.

COMPACTE VRIJBUITER. Ervaar de unieke eigenschappen van deze veilige en tegelijkertijd sportieve crossover. PEUGEOT 2008 COMPACTE VRIJBUITER Met de nieuwe 2008, een compacte crossover die zich in de stad als een vis in het water voelt, kunt u optimaal profiteren van al het goede dat het leven te bieden heeft.

Nadere informatie

Hyundai Prijslijst Personenauto s en accessoires per 1 januari 2013

Hyundai Prijslijst Personenauto s en accessoires per 1 januari 2013 Hyundai Prijslijst Personenauto s en accessoires per 1 januari 2013 De kracht van kwaliteit U staat op het punt te kiezen voor het merk Hyundai, één van de grootste en succesvolste autofabrikanten ter

Nadere informatie

Audi A1. Audi Voorsprong door techniek

Audi A1. Audi Voorsprong door techniek A1 Audi A1 Audi Voorsprong door techniek Pagina 16 Fascinatie Techniek Pagina 4 Ervaar de Audi A1 28 TFSI /TDI 30 Infotainment en connectivity Pagina 31 32 Onderstel en besturing/veiligheid Uitrusting

Nadere informatie