s personal style-guide

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "s personal style-guide"

Transcriptie

1 s personal style-guide Aangeboden door: oktober 13

2 1. KLEUR Kleur is heel bepalend voor je uiterlijk en een goedkope, gemakkelijke weg naar een fraai uiterlijk. Met kleuren kun je heel gemakkelijk je positieve punten benadrukken en de minder fraaie verdoezelen. De basisregel is: donkere kleuren camoufleren, lichte kleuren accentueren. Gebruik dus donkere kleuren op plaatsen waar je slanker wilt lijken en lichte kleuren waar je het accent op wilt leggen. Het dragen van de juiste kleuren zullen je ogen doen stralen, je haar laten glanzen en je huid gelijkmatiger maken. Rimpels of andere lijnen zullen minder opvallen bij het dragen van de juiste kleuren. Een kleur staat je goed als deze in harmonie is met de kleuren die je van nature bij je draagt, dus je huids-, haar- en oogkleur. Ontdek dat je eigen natuurlijke kleuren in huid, ogen en haren mooier uitkomen door je kleding, make-up en accessoires aan te passen aan jouw kleurentype. Als je jouw beste kleuren kent, wordt het samenstellen van een garderobe eenvoudiger. Want niet alleen combineren alle kleuren goed bij elkaar, je weet ook welke kleuren je het beste kunt kiezen voor schoenen, accessoires, sieraden, make-up en haarkleur. Het effect van het dragen van de juiste kleuren: Je ziet er gezonder, jonger en vitaler uit. Je huid oogt frisser en strakker. Lijntjes, schaduwen en kringen worden verdoezeld. Je ogen maken een levendige indruk. Je haarkleur wordt opgefrist. Basiskleuren: Voor het samenstellen van een functionele garderobe, kun je het beste uitgaan van twee basiskleuren. Kies uit twee basiskleuren die je mooi bij elkaar vindt passen. Het best kun je een donkere en een minder donkere kleur nemen. Kleurentype: Jij bent het zomertype.

3 Het zomertype Huid Zomertypen hebben een blauwe ondertoon met vaak rose in hun huid, sommige zomertypen zijn blond en bleek. Je herkent ze aan de rose kringetjes onder de huid op de blanke plekken van het lichaam. Zomertypen met een vaalbeige huid zien er beter uit als ze koele kleuren dragen. Ook kunnen zomertypen sproetjes hebben. Haren Kinderen als zomertypen zijn erg blond, de kleur varieert van wit tot goudblond. Als de kinderen de leeftijd van 15 jaar hebben bereikt, wordt het haar vaak donkerder en kan de kleur veranderen in asblond of asbruin. Omdat het haar van de zomertypen in de zomer erg bleekt, zijn de zomertypen in de zomer blond en in de winter asbruin. Het grijzingsproces van zomertypen gaat geleidelijk. Van peper en zoutkleur naar grijs en dan wit. Koele kleuren passen erg goed bij zomertypen. Ogen Zomertypen hebben vaak blauwe, groene, of grijze ogen. Soms hebben ze een lichtbruine of hazelnootachtige kleur. De blauwe of groene ogen hebben meestal in de iris een soort wit web dat eruit ziet als gebarsten glas. Zelden zie je zomertypen met bruine ogen. Het oogwit van zomertypen heeft een romige kleur en is in zacht contrast met de iris. Kleuren De voorkeurkleur voor het zomertype is blauw in allerlei varianten. Het palet van het zomertype behoort tot de koele tinten en de basis is zacht van kleur. In de kleuren zit een grijszweem, waardoor ze wat moeilijk te omschrijven zijn. Benamingen als eucalyptusgroen, oudroze, druifblauw, rozerood, chocoladebruin geven ook aan dat het geen briljante, heldere kleuren betreft. Je kleuren zijn koel en zacht, en het grijs domineert. Rozerood staat je prachtig. Alle kleuren blauw en roze kun je proberen, vermijd de zware kruidige geuren van het herfsttype: deze ondersteunen de roze tinten in je huid niet. Vermijd gouden en oranje tinten en kleuren met een gele ondertoon. Blauw in al zijn koele varianten staat uitstekend.

4 Kleuren voor je kleding: Rozebeige, licht tot donkergrijs, blauwgrijs, marine, licht- tot middenblauw, helderblauw, koningsblauw, turkoois, citroengeel, zuiver groen, blauwgroen, fuchsia, bordeaux, helder rood, paars, pruimkleur, lichtroze, dieproze, blauwrood en licht violet. Zomer -> koele, lichte en gedempte kleuren Wat het zomertype goed staat: (pastel)roze framboosrood licht fuchsia blauwrood lila munt (wol)wit zachte gemêleerde grijstinten, grijsbeige babyblauw, indigoblauw en marineblauw licht tot donker blauwgrijs licht citroengeel zeegroen en blauwgroen Wat het zomertype niet zo goed staat: oranje geel en geelbeige appeltjesgroen brons of goud hele donkere kleuren zoals zwart

5 2. GEZICHTSVORM De vorm van je gezicht is een bepalende factor van je uiterlijk. Het is handig om te weten wat je allemaal kunt doen om je gezichtsvorm optimaal te laten uitkomen. Door gebruik van de beste halslijnen voor shirts, jasjes, accessoires en kapsels, zorg je ervoor dat jouw gezicht in balans is. Basisregels: Ronde halslijnen zijn een prima basis halslijn, maar zijn het meest in harmonie bij ronde lijnen van het gezicht. Denk aan de ronde hals, hoefijzervorm en de hartvorm. De diepte hangt af van een lange/korte nek en boezem. Een lage ronde halslijn vraagt wel om accessoires, zoals een mooie ketting of sjaal. Ronde halslijnen hebben bij rechte lijnen van het gezicht een verzachtend effect. De boothals kan bijna bij alle gezichtsvormen, maar niet geschikt voor vrouwen met een zware boezem. De V-hals staat mooi bij iemand met niet al te scherpe lijnen in het gezicht. Anders zijn de iets meer rond lopende V-halslijnen beter, zodat het de rechte lijnen zachter maakt. De V-hals staat bovendien mooi bij een volle boezem, maar minder wanneer je een lange nek hebt. Een coltrui staat wat minder mooi wanneer je een korte hals hebt. Een afhangende col staat veel vrouwen. Hoe hoger de halslijn, hoe groter je boezem lijkt, Een lagere halslijn doet de boezem kleiner lijken. Jouw beste diepte van halslijn is bedoeld om de balans tussen gezicht en decolleté optimaal te houden. Een sjaalkraag staat mooi bij ronde gezichtsvormen en geeft een zachte uitstraling.

6 Afgeronde kragen staan mooi bij ronde gezichtsvormen. Hoekige kragen staat iedereen wel en zijn wat pittiger. Jouw gezichtsvorm is: Ovaal Kenmerken: Zoals de naam al aangeeft is je gezicht langer dan breed. Bij de kaaklijn is je gezicht iets smaller dan bij de slapen. Haaradvies: Op haargebied staat bijna alles je mooi. Een staart of losjes opgestoken haar zorgt ervoor dat de trekken van je gezicht het beste uitkomen. Verberg je gezicht niet onder een zware pony en vermijd kapsels waarbij de haren in het gezicht vallen. Je gezicht kan hierdoor boller lijken. Draag je haar niet te lang en niet met een scheiding in het midden. Asymmetrische kapsels zullen je goed staan. Do s: o Haar uit het gezicht met losse, zachte golven aan de zijkanten o Asymmetrische kapsels o Losjes opgestoken haar Dont s: o Scheiding in het midden Briladvies: Zorg ervoor dat je bril een afgeronde vorm heeft, dat hij meeloopt met de wenkbrauwlijn en goed past bij de breedte van je gezicht. Je ogen moeten in het midden van de brillenglazen staan. De vorm kan ovaal of rechthoekig zijn, zolang de bril niet teveel buiten het gezicht valt of te groot is. Bij donkere wenkbrauwen in combinatie met een donker montuur krijg je een streng uiterlijk. De beste kleur voor je bril is afhankelijk van je kleurtype.

7 3. FIGUUR Jouw figuurtype is: hartvormig. Een hartvormig figuur is een omgekeerde driehoek. Deze lichaamsvorm voldoet aan de volgende kenmerken: Brede schouders en rug. Volle armen Volle borsten en een buikje Slanke benen en kleine billen Schouders zijn breder dan de heupen Kledingadvies hartvormig figuur Het draait om het creëren van evenwicht en het benadrukken van je pluspunten. Je kunt wat langere tops en tops met V-hals goed hebben. Die hals zorgt voor een verticale lijn die je bovenlichaam verlengt. Langere tops kunnen mogelijke lovehandles verdoezelen. Wil jij je vollere borsten mooi uit laten komen? Kies een wikkeltop. Zet je slanke benen in de spotlight en geef billen en heup wat meer vorm. Je kunt een broek of rok dragen die wat wijder is of die een grote print heeft. Door deze iets hoger te dragen, geef je jezelf een hele slanke taille. Ook een jeans met uitlopende pijpen staat je goed. Door het dragen van opvallende schoenen komen je slanke benen volop tot haar recht. No go's voor het hart figuur zijn haltertops of tops met spaghettibandjes. Deze benadrukken je brede rug en brede schouders. Een hoge col en gebreide tops creëren nog meer volume. Niet je beste vrienden dus. Brede schouders Do s: Verticale naden Raglanmouwen 1 (niet in gebreide stoffen) Shawlkraag 1 Raglan is een manier om een mouw in te zetten in kledingstukken als truien, pullovers, jassen en mantels. Het kenmerk is bij een raglan dat er een schuine naad loopt vanaf de okselholte tot de halskraag.

8 Enkele rij knopen Mouwinzet op of binnen natuurlijk schouderlijn Fijne, soepele stoffen V-hals en diepe ronde hals Sluiting middenvoor Kapmouwtjes van fladderige stof Don ts: Epauletten Schoudervullingen Wijde, gerimpelde kraag Pofmouwen Royaal ingezette mouwen Volumineuze of grove (ribbel)stoffen Korte jasjes Dubbele rij sluiting Boothals Geen taille / brede taille Do s: Licht getailleerde kleding Recht jasje Horizontale kraag Details op de schouders Don ts: Sterk getailleerde kleding A-lijn jurk Gerend rokje Smalle heupen Do s: Klepzakken Taps toelopende broek of rok Dessins

9 Don ts: Donkere kleuren Buikje Do s: Schoudervullingen Epauletten Soepele stoffen Open vest, wijder jasje Accent dicht bij het gezicht en schouders Kort openvallend jasje over soepel vallende jurk Brede schouderlijn Broeken of rokken zonder tailleband Jasje en topje in dezelfde kleur Rits aan de zijkant van broek of rok Don ts: Zware, glimmende of stijve stoffen Gespen, stroken of zakken op de buik Opvallende ritsen, sluitingen of zakken Sterk getailleerd jasje Ceintuur Tentjurk Mouwen op buikhoogte Strakke boorden voor broeken of rokken Korte jasjes op taillehoogte Strakke of brede ceintuurs Platte billen Do s: Stevige stof voor onderkleding Getailleerd jasje met schootje Accent op bovenlichaam Jasje minimaal 15 cm over de taille Rechte broek of rok Stevige of dikke stof

10 Corrigerende onderkleding Don ts: Rechte, strakke vormloze kleding Taillelange kort jasje Wijde broek Hoge broek Tapse rok String Kledingtips DO'S DONT'S Langere top met V-hals Door een top met V-hals te dragen verleng je de verticale lijn van je bovenlichaam. Een langere top verdoezelt mogelijke lovehandles. Haltertops Door een haltertop te dragen wordt de nadruk op je brede schouders en rug gelegd. Dit is ook het geval bij een top met spaghettibandjes. Broek met print Een broek met print zorgt voor meer evenwicht. Bovendien legt het de nadruk op je smalle benen.

11 Coltruien Een col zorgt voor nog meer volume. Dit komt je bovenlichaam en je volle borsten niet ten goede. Wijdere rok Voor een wijde rok geldt hetzelfde als voor een broek met print. Het zorgt voor balans met je wat bredere bovenlichaam. Gebreide tops Gebreide tops voegen 'gewicht' toe aan je figuur. De stof zorgt ervoor dat je zwaarder lijkt. No go. Jeans met uitlopende pijpen Jeans met uitlopende pijpen zorgen ervoor dat het driehoekeffect afneemt. Opvallende schoenen Door opvallende schoenen te dragen wordt de aandacht verlegd naar je slanke benen.

12 4. PERSOONLIJKE STIJL Jouw persoonlijke stijl zegt meer over je dan je in eerste instantie zou denken. Persoonlijke stijl heeft niets met mode en trends te maken, maar alles met de stijl die past bij jouw karakter en lifestyle. Wanneer je je kleedt naar jouw kledingstijl, dus naar wie je bent, zal je dat zelfvertrouwen geven. Jouw persoonlijke stijl is de reden waarom je je in dat ene jasje wel goed voelt en in het andere niet. De specifieke stijlpersoonlijkheden zijn: Natuurlijk Degelijk, duurzaam, verzorgd, kwaliteit, makkelijk, eenvoudig, comfortabel Tijdloos Chique Elegant, kwaliteit, gedisciplineerd, perfectionistisch, rationeel, succesvol, eenvoud Gamin Praktisch, comfortabel, stoer, casual, jongensachtig, ondeugend en pittig Romantisch Supervrouwelijk, droomster, sensueel, overdadig, zwierig, gedetailleerd, emotioneel Creatief Kunstzinnig, non-conformistisch, excentriek, origineel, kleding als kunstvorm, estheet, intellectueel Flamboyant Theatraal, groots, eigenzinnig, asymmetrie, extravagant, extravert, kleding als kunstvorm Jouw persoonlijke stijl is: Romantisch / Natuurlijk.

13 Romantisch Kernwoorden Vrouwelijk, sensueel, overdadig, zwierig, gedetailleerd. Algemeen Je hebt een zeer vrouwelijke uitstraling en je ziet er graag charmant en sensueel uit. In werksituaties zul je moeten opletten dat je niet té romantisch gekleed gaat. Stijl, materialen en dessins Zachte, soepel vallende licht getailleerde kleding, eventueel met ruches en kant. Voorkeur voor pofmouwen en kragen. Zachte, soepele stoffen, jersey, zachte wol, voile en zijde. Kleine dessins zoals bloemmotieven, noppen etc. Kleurgebruik Kleur in plaats van alleen neutrale tinten als donkerblauw en zwart. Zachte pastels, lichtgekleurd kant en zacht getinte blouses in combinatie met meer opvallende kleuren. Haarstijl en make-up Een haarstijl van lange krullen, korte coupe met plukjes en laagjes. Vaak redelijk wat make-up van foundation, lipstick of gloss in een kleurtje en blusher tot en met oogschaduw in 2 tot 3 kleuren die mooi in elkaar overlopen en natuurlijk mascara. Accessoires Je bent dol op accessoires. Bloemen en sjaals worden graag gedragen evenals hoge hakken, kettingen (blingbling) en verfijnde lingerie. Schoenen met hakken en bijvoorbeeld enkelriempjes. Maar ook de ballerina s en mooie laarzen zijn favoriet. Liefst voor iedere gelegenheid een andere tas! Enkele merken voor jouw stijl: Anna Scot, Art, Carbone Transfer, Leon, Dept, Peutery, Vera Moda, Gioane, Hunza, La Ligna, Sao Paulo, Avoca, Bandolera, Juffrouw Jansen, Not the Same, Odd Molly, YaYa, Manderin & Mint, Kyra & Co, Noa Noa, Zilch.

14 Natuurlijk Kernwoorden Degelijk, duurzaam, verzorgd, kwaliteit, makkelijk, eenvoudig, comfortabel. Algemeen Comfort en makkelijk zijn belangrijk voor je. Een jeans met een shirt en een losvallend vest is een van je favoriete outfits. Je koopt niet snel trends en je draagt het liefst kleding die tegen een stootje kan. Stijl, materialen en dessins Voorkeur voor makkelijk zittende kleding en vaak in laagjes. Ruwe, natuurlijke stoffen en breisels, suède en ribfluweel hebben de voorkeur. Grote ruiten en brede strepen of stoffen met een structuur. Kleurgebruik Jouw favoriete kleuren zijn de gedempte tinten, warme aardetinten, koele blauwen en zeegroenen. Niet al te opvallend en geïnspireerd op de natuur. Wanneer je extreme kleuren draagt, dan slechts in 1 accessoire of kledingstuk. Je draagt bij voorkeur kleuren die onderling weinig contrast opleveren (ton-sur-ton combinaties). Haarstijl en make-up Qua make-up een nude look. Als basis eventueel een compact powder tegen de glans. Voor wat betreft de ogen geen of weinig oogschaduw (in natuurlijke tinten), wel een laagje mascara. Verder een lipgloss. De haarstijl is eenvoudig en makkelijk te onderhouden. Als het te lang is moet het gemakkelijk opgestoken kunnen worden of met een clip in de nek bij elkaar gehouden. Accessoires Sieraden zijn van natuurlijke materialen, gekleurde stenen, metaal en hout. Geen opsmuk en wat schoenen betreft: platte schoenen of laarzen. En de tassen zullen bij voorkeur niet opvallend, maar wel doeltreffend zijn. Enkele merken voor jouw stijl: Betty Barclay, The Barn, Stills, Transfer, Blaf, Corel, Gaastra, Gardeur, Leon, Mc. Greogor, Spoom, 10 Days, 10 Feet, Creenstone, Dept, Diesel, Fransa, Just B, Mexx, Esprit, Kocca, Nu, Only, Peutery, Scotch & Soda, Si Company, Summum Woman, Turnover.

15 5. ACCESSOIRES Het lichaamsdeel waar je het accessoire draagt, wordt benadrukt. Tenzij jouw stijl conservatief en klassiek is, staat een set sieraden erg saai. Je kunt beter sieraden met elkaar mixen die dezelfde elementen gemeen hebben. Hiermee creëer je een eigen persoonlijke stijl wat sieraden betreft. Ideale hoogte voor halslijnen en kettingen De harmoniepunten bepalen de ideale hoogtes voor je halslijnen en kettingen. Ieder mens heeft 2 unieke balanspunten. Dit meet je als volgt: Eerste harmoniepunt: Je meet met een lint de lengte van je gezicht vanaf je kruin tot aan de kin. Deze lengte vanaf je kin naar beneden is je eerste harmoniepunt. Dit is de ideale hoogte voor halslijnen. Tweede harmoniepunt: Je meet het breedste gedeelte van je gezicht (voor de een is dat bij de jukbeenderen, maar het kan ook bij je voorhoofd of kin zijn). Deze lengte vanaf je schouderlijn naar beneden is je tweede harmoniepunt. Dit punt is de ideale hoogte voor kettingen. Accessoires & Persoonlijke stijl Natuurlijk Je bent iemand die eigenlijk nooit sieraden om heeft. Meestal gebruik je al jaren die ene onopvallende tas. Wil je echter toch een accessoire proberen? Ga dan op zoek naar een sieraad met veel leer of mooie kralen en draag dat gewoon bij dat lekkere vest. Romantisch Je draagt veel kleinere armbanden, oorbellen en kettingen en het liefst in kleur en schitter. Het liefst draag je voor iedere gelegenheid een andere tas en schoenen. Zorg dat de hoeveelheid sieraden niet teveel afleidt bij een zakelijke afspraak.

16 6. MAKE-UP TIPS Wenkbrauwen Bijkleuren van je wenkbrauwen kan met een potlood of oogschaduw. Corrigeer alleen aan de bovenkant van de wenkbrauw, nooit aan de onderkant. Dit lijkt namelijk onnatuurlijk. Bij gebruik van een potlood kleine streepjes tussen de haartjes zetten, geen harde lijn in één keer trekken! Geschikte kleuren: bruin- of grijstinten liever geen zwart Oogschaduw Niet de dikte van de oogschaduw moet het effect geven, maar het contrast tussen de kleuren. Ook hiervoor geldt weer: donkere kleuren treden terug, lichte kleuren komen naar voren. Breng altijd eerst de lichte kleur aan op het bewegend ooglid en als laatste pas de donkere kleur. Een mooie oogschaduw is een kwestie van geduld! Kleuren moeten mooi in elkaar overvloeien. Kies een oogschaduw die contrasteren van kleur is ten opzichte van de kleur van je ogen. Blauwe ogen: taupe grijs lila/paars perzikachtig (warm) bruin donkerblauw (donkerder dan je eigen kleur) Hoe breng je oogschaduw het beste aan? Breng als eerste een primerbase aan voor de oogschaduw op het hele oog tot onder de wenkbrauw, zodat deze de hele dag goed blijft zitten (tip: primer / oogschaduwbasis van de Hema!). Breng daarna een lichte kleur aan op je hele bewegend ooglid tot aan je arcadeboog. Ga met een mediumkleur over de buitenste helft van je ooglid. Eyeliner

17 Een eyeliner kan een oogvorm accentueren en corrigeren. Eyeliner komt in verschillende varianten voor, zoals oogpotlood, vloeibare eyeliner en natte oogschaduw. Een witte eyeliner maakt het oog groter. Het opbrengen vraagt concentratie en ervaring. Wanneer je de eyeliner aanbrengt, breng je dit zo dicht mogelijk tegen de wimperrand aan. Geschikte kleuren: middelgrijs donkerblauw paars zwart Mascara Mascara maakt je wimpers langer, voller of krullend. Je opent hiermee je ogen. Breng mascara altijd als laatste aan in enkele dunne laagjes. Zwarte mascara staat bijna iedereen. Bij blond of grijs haar kun je echter beter bruine mascara gebruiken. Tips: Maak geen pompbeweging met de mascararoller, dan droogt het product uit. Begin dicht tegen de wimperrand aan en beweeg zigzaggend met de roller naar boven. Vergeet ook de bovenkant van je bovenste wimpers niet! Rouge Rouge breng je op de wangen aan en veeg je met een kwast naar buiten uit (goed naar de haargrens). Bij een smal gezicht breng je de rouge op de wangen aan, in plaats van schuin. Lippen Heb je volle lippen, kies dan een donkere kleur. Heb je smalle lippen, dan staat een lichte kleur of een lipgloss prima. Een lippotlood gebruik je om uitlopen tegen te gaan en om je mond vorm te geven en te corrigeren.

18 7. EXTRA TIPS Stoffen algemeen Glimmende stoffen accentueren meer dan matte stoffen en maken daardoor ook voller. Matte stoffen verdoezelen. Ook stijve stoffen hebben meestal een verzwarend effect. Soepele stoffen hebben een mooiere valling en staan vooral fraai bij vollere of ronde types. Een fijne wollen stof staat iedereen mooi. Gebreide stoffen maken zwaarder, vooral als deze een grote ribbel of grof patroon hebben. Stevige soepele stoffen zoals leer of suède werken corrigerend; een buikje valt minder op doordat de stof het naar binnen drukt. Zachte aaibare stoffen maken vrouwelijker. In grove stoffen zoals fluweel, badstof, grof breisel of bouclé lijk je zwaarder. Het is echter niet zo dat dunne stoffen slanker maken. Bij dunne stoffen kun je oneffenheden namelijk vaak beter zien. Medium stoffen zijn stoffen zoals coolwool, of een wol met polyester gemengd. Medium stoffen hebben een corrigerend effect. Kwaliteit Een hoge prijs is niet altijd een garantie voor de kwaliteit. Kwaliteit kun je in de eerste plaats zien aan hoe een kledingstuk is gemaakt, hoe het in elkaar is gezet en hoe de afwerking is. Het kledingstuk moet niet op de naad zijn genaaid. In de naden moet extra stof zitten, zodat ze bij het dragen niet losscheuren. De naden moeten goed zijn vastgenaaid, er mogen geen steken ontbreken en ze mogen niet trekken. De knopen moeten makkelijk door de knoopsgaten gaan, maar de knoopsgaten mogen niet te ruim zijn. Het patroon in de stof moet doorlopen of aansluiten. Vooral bij ruiten of stoffen met een ingeweven motief is dit belangrijk. Hieraan herken je de kwaliteit. Een ander aspect is hoe de stof valt en hoe dit is als je het kledingstuk diverse keren hebt gedragen. Blijft de vorm erin of gaat het kledingstuk lubberen? Goede kwaliteit stof gaat niet lubberen en zakt niet uit. Onderkleding Draag goedpassende lingerie. Bh s waar de borsten uitpuilen en slips die aftekenen doen afbreuk aan je presentatie. Als de onderkleding niet goed past, dan wordt de rest (de bovenkleding) ook nooit wat. Veel vrouwen dragen de verkeerde bh-maat.

19 Laat je goed adviseren in een lingeriespeciaalzaak. Draag gladde bh s onder gladde truitjes en eventueel bh s met een kantje onder wijde kleding of breisels. Draag je een aangesloten jurkje van gebreid materiaal, dan is het mooi om er een onderjurkje onder te dragen. Dit vervaagt de randen van een bh, panty of slip. Draag je panty niet te strak, neem liever een maatje groter.

Stijlgids figuurstijlen

Stijlgids figuurstijlen Stijlgids figuurstijlen De juiste stijl bij jouw figuurtype Kledingcoach Voorwoord Wat leuk dat je mijn e-book hebt gedownload. Hier leer je meer over de vijf verschillende figuurtypes. De A-lijn, de H-lijn,

Nadere informatie

Wat wil je bereiken met het stijladvies

Wat wil je bereiken met het stijladvies Voorbeeld VROUW 48 jaar oktober 2013 Vrouw N.N. Leeftijd 48 Wat wil je bereiken met het stijladvies Comfortabele kledingstijl ontdekken/ontwikkelen waarin ik me op mijn gemak voel Specifieke vragen zijn:

Nadere informatie

5Wat doe ik aan als ik ga

5Wat doe ik aan als ik ga DC 5Wat doe ik aan als ik ga solliciteren? 1 Inleiding Veel mensen vragen zich af: Wat moet ik aantrekken als ik ga solliciteren, moet ik opvallen of juist niet? Veel mensen vinden het echter lastig om

Nadere informatie

Module 3 - Jouw stijlpersoonlijkheid

Module 3 - Jouw stijlpersoonlijkheid Module 3 - Jouw stijlpersoonlijkheid De mens wordt altijd geboren in een sociale groep of samenleving. Zo n samenleving wordt gekarakteriseerd door een sociale structuur en cultuur en heeft na eeuwen experimenteren

Nadere informatie

Verslag bij Make-Over, Make-Under of Make-Up

Verslag bij Make-Over, Make-Under of Make-Up Verslag bij Make-Over, Make-Under of Make-Up Voorbereiding Er wordt te allen tijde gestart met een inspectie en palpatie om de huid te leren kennen. Een goede voorbereiding is belangrijk om de make-up

Nadere informatie

Dé kleding do's en don'ts bij jouw figuur

Dé kleding do's en don'ts bij jouw figuur Dé kleding do's en don'ts bij jouw figuur D I E E L K E O N D E R N E M E N D E V R O U W N O D I G H E E F T, O M V O L Z E L F V E R T R O U W E N O V E R T E K O M E N Janet Weijman Wat leuk dat je

Nadere informatie

DROOMJURK GEZOCHT! Met deze tips vind jij je ideale jurk

DROOMJURK GEZOCHT! Met deze tips vind jij je ideale jurk DROOMJURK GEZOCHT! Met deze tips vind jij je ideale jurk Welke jurk past bij mij? Tips om de perfecte jurk voor jouw figuur en kleurtype te vinden Zoveel verschillende jurken en zoveel verschillende vrouwen.

Nadere informatie

Stylingtips BIJ LYMFOEDEEM EN LIPOEDEEM PETRA VLECKEN

Stylingtips BIJ LYMFOEDEEM EN LIPOEDEEM PETRA VLECKEN Stylingtips BIJ LYMFOEDEEM EN LIPOEDEEM PETRA VLECKEN Algemene tips Ton-sur-ton: outfit in dezelfde kleur maakt langer en slanker Effen kleding slankt meer af dan prints Lijnen: verticale lijnen, ritssluiting,

Nadere informatie

Module 4. Je gezicht goed uit laten komen

Module 4. Je gezicht goed uit laten komen Module 4 Je gezicht goed uit laten komen Opleiding Stijl Expert, module 4 1 Inhoudsopgave Module 4 Je gezicht goed uit laten komen 1. Gezichtsvormen 03 1.1 De lange gezichtsvormen 03 1.1.1 Kapsels, accessoires

Nadere informatie

Rokken maken de vrouw?

Rokken maken de vrouw? Rokken maken de vrouw? Jazeker! Rokken zijn vrouwelijk, zitten heerlijk en kunnen in één keer van een saaie outfit een geweldige outfit maken. Ik hou zelf enorm veel van rokken! Rokken zijn voor mij het

Nadere informatie

BOOST YOUR STYLE. Overtuigen door een krachtige uitstraling

BOOST YOUR STYLE. Overtuigen door een krachtige uitstraling BOOST YOUR STYLE Overtuigen door een krachtige uitstraling Hi! Personal stylist Stylist ZalonbyZalando HR Professional Schoonheid, avontuur en mijn gezin DEKRACHT VAN DE EERSTE INDRUK 2 Zender DE KRACHT

Nadere informatie

Laat je inspireren door dit e-book, kijk kritisch naar je bestaande garderobe en ga op zoek naar items die je zelfverzekerd maken. Fashion is fun!

Laat je inspireren door dit e-book, kijk kritisch naar je bestaande garderobe en ga op zoek naar items die je zelfverzekerd maken. Fashion is fun! Je houdt van prints, maar op jouw lichaam komen ze altijd gek uit. Of je bent juist gek op een bepaald soort materiaal, maar als je het draagt voel je je allesbehalve slank. En moet je je riem nu op de

Nadere informatie

De geheimen van Succesvol Online Shoppen Kledingadvies voor: borsten, billen, benen & buik

De geheimen van Succesvol Online Shoppen Kledingadvies voor: borsten, billen, benen & buik De geheimen van Succesvol Online Shoppen Kledingadvies voor: borsten, billen, benen & buik Boordevol tips & trucs Auteur: Diana Willemsen 1 Copyright 2011 Just Beautiful Kleding-en Kleuradvies Auteur:

Nadere informatie

Direct MEER impact met je uitstraling. Marlie Franssen Color Connect 2015

Direct MEER impact met je uitstraling. Marlie Franssen Color Connect 2015 Direct MEER impact met je uitstraling Marlie Franssen Color Connect 2015 Dit is ie! Je E-book voor meer impact met je uitstraling. Veel vrouwen worstelen met het probleem hoe ze zichzelf kunnen laten zien.

Nadere informatie

Make-upadvies bundel. Make-up voor alle richtingen

Make-upadvies bundel. Make-up voor alle richtingen Make-upadvies bundel Make-up voor alle richtingen Inhoud 1. Stappenplan...3 2. Verschillende gelaatsvormen....4 1.1 Ronde gelaatsvorm....4 1.2 Langwerpige gelaatsvorm....4 1.3 Vierkante gelaatsvorm....4

Nadere informatie

De make-over van Annelies

De make-over van Annelies De make-over van Annelies 03/01/2008 17:37 "Ken je dat gevoel dat je spiegelbeeld er toch niet meer zo uitziet dan pakweg 10 jaar geleden? Dat gevoel dat er dringend iets mag veranderen opdat je man weer

Nadere informatie

softness SCANDIC tip FRIS, CLEAN EN ZACHT! Optisch effect

softness SCANDIC tip FRIS, CLEAN EN ZACHT! Optisch effect SCANDIC softness FRIS, CLEAN EN ZACHT! Het najaar hoeft niet donker te zijn, deze zachte kleuren en texturen kleuren je outfit en geven je meteen een nieuwe winterse look. Optisch effect Een trui gecombineerd

Nadere informatie

Color & Style. Workshop tips. Inspiratie Color & style 1

Color & Style. Workshop tips. Inspiratie Color & style 1 Color & Style Workshop tips Neem mee: Goud/Zilverdoek Inspiratiekaart met gezichtsvormen & kleurencirkel Make-up in koele en warme tinten Penselen/kwasten om zachte en hardere lijnen te laten zien Eventueel:

Nadere informatie

Zo stijl je jouw bruidsjapon perfect af!

Zo stijl je jouw bruidsjapon perfect af! Zo stijl je jouw bruidsjapon perfect af! Bruidsjaponnen heb je natuurlijk in heel veel verschillende stijlen. Weet jij al precies welke stijl jij kiest voor de grote dag of is het je nog niet helemaal

Nadere informatie

HOW TO WOW tips voor een EXCELLENTE PASVORM cheat sheet

HOW TO WOW tips voor een EXCELLENTE PASVORM cheat sheet HOW TO WOW tips voor een EXCELLENTE PASVORM cheat sheet De pasvorm kan je outfit maken of breken. Een slechte pasvorm zorgt ervoor dat zelfs de mooiste jurk er rommelig en een tikkeltje goedkoop uitziet.

Nadere informatie

Stijlgids voor de kantoorjungle

Stijlgids voor de kantoorjungle Stijlgids voor de kantoorjungle Samengesteld door Anna Inleiding Bij het (succesvol) werken op kantoor wordt vaak een belangrijk onderdeel vergeten: de outfit. Wat zijn de basis items op kantoor? Wat zijn

Nadere informatie

Module 5 Jouw foto- en media styling

Module 5 Jouw foto- en media styling Module 5 Jouw foto- en media styling Werk aan de winkel! Jouw klanten willen weten wie jij bent, je zult jezelf moeten laten zien. Dat doe je in outfits volgens jouw stijlpersoonlijkheid waar jij je lekker

Nadere informatie

Een overzichtelijke garderobe met Capsules

Een overzichtelijke garderobe met Capsules Een overzichtelijke garderobe met Capsules Om meer overzicht te krijgen in je garderobe en met minder kledingstukken meer outfits te creëren, kun je een garderobe in capsules indelen. Een capsule is een

Nadere informatie

Make-up workshop. Stobbenven EN Roden Tel

Make-up workshop. Stobbenven EN Roden Tel Make-up workshop Stobbenven 29 9302 EN Roden Tel. 050-5010406 www.beautysalonfenniekoops.nl www.facebook.com/beautysalonfenniekoops De reiniging van de huid De reiniging van de huid is bedoeld om de eventuele

Nadere informatie

Top 5 van meest gemaakte fouten: Persoonlijke presentatie Uiterlijk (non-verbaal): 55% Stem: 38% Inhoud (verbaal):7%

Top 5 van meest gemaakte fouten: Persoonlijke presentatie Uiterlijk (non-verbaal): 55% Stem: 38% Inhoud (verbaal):7% Persoonlijke presentatie Uiterlijk (non-verbaal): 55% Stem: 38% Inhoud (verbaal):7% Het belang van een goed uiterlijk De eerste indruk, welk signaal geef je? Onze non-verbale communicatie bepaalt een groot

Nadere informatie

Foundation. Rouge. Shadow/Shaping. Poeder. Oogschaduw. Eyeliner 14-1-2014. Soorten. Zo aanbrengen dat het past bij de gezichtsvorm Soorten:

Foundation. Rouge. Shadow/Shaping. Poeder. Oogschaduw. Eyeliner 14-1-2014. Soorten. Zo aanbrengen dat het past bij de gezichtsvorm Soorten: Eisen make-up make-up Onschadelijk voor de huid Kleurvast Makkelijk aan te brengen Mag geen harde laag vormen Regels Dag make-up: zo natuurlijk mogelijk Avond make-up: mag zwaarder i.v.m. kunstlicht Naar

Nadere informatie

Kledingstijl Flamboyant / Casual

Kledingstijl Flamboyant / Casual Kledingstijl Flamboyant / Casual 2017 Wat is kledings1jl? En hoe kom ik er achter wat mijn s1jl is? Als je met een capsule wardrobe wil beginnen, is het een goed idee om eerst een plan te maken voor deze

Nadere informatie

Mode-industrie 14. de basisregels 52. Mode, doe niet zo moeilijk 12. Mode, maak het jezelf niet moeilijk 50. Voorwoord 8

Mode-industrie 14. de basisregels 52. Mode, doe niet zo moeilijk 12. Mode, maak het jezelf niet moeilijk 50. Voorwoord 8 I N H O U D MODE IS NIET MOEILIJK Voorwoord 8 D E E L 1 Mode, doe niet zo moeilijk 12 BELANGRIJKE LESSEN UIT DE Mode-industrie 14 - Hoe het allemaal begon 17 - Serieus aan de slag 19 - Project Catwalk

Nadere informatie

Cursusinhoud Algemene informatie HAIR

Cursusinhoud Algemene informatie HAIR HAIRDESIGN Blokker Cursusinhoud Het doel van de make-up cursus is dat de cursist leert wat voor make-up het beste bij haar past. Welke kleuren moet ze gebruiken om het optimale resultaat te krijgen? Welke

Nadere informatie

Eisen make-up MAKE-UP. Regels. Voorbehandeling. Camouflage. Foundation 29-10-2013

Eisen make-up MAKE-UP. Regels. Voorbehandeling. Camouflage. Foundation 29-10-2013 Eisen make-up MAKE-UP Onschadelijk voor de huid Kleurvast Makkelijk aan te brengen Mag geen harde laag vormen Regels Dag make-up: zo natuurlijk mogelijk Avond make-up: mag zwaarder i.v.m. kunstlicht Naar

Nadere informatie

Inhoud. Deel 1. basispatronen

Inhoud. Deel 1. basispatronen Inhoud Deel 1 basispatronen 1 Inleiding 6 2 Materialen 7 3 Het maat nemen 8 4 Grondpatroon rechte rok 14 5 Grondpatroon gerende rok 16 6 Wijde rok met schuin over elkaar vallende geplooide banen 18 7 Grondpatroon

Nadere informatie

Visagie. Hetty van Mierlo. Basis

Visagie. Hetty van Mierlo. Basis Visagie Hetty van Mierlo Basis Harmonie Symmetrie Rouge/Blush Wenkbrauwen Lippen Inhoud Inleiding 5 1 Een starterspakket 6 2 De werkplek 20 3 Portfolio 23 4 Kleur 26 5 Licht 34 6 De huid 36 7 Gezichtsvormen

Nadere informatie

it all started in milano

it all started in milano it all started in milano compacte, professionele make-up van italiaanse bodem Extenso Milano Make-up is een compacte, professionele make-up lijn ontwikkeld voor en door professionals. Extenso Milano Make-up

Nadere informatie

Mode kleuren herfst winter

Mode kleuren herfst winter Mode kleuren herfst winter 2019-2020 Bij de nieuwe modekleuren voor het komend najaar valt één ding op: veel rood, oranje en roze tinten. Duif roze Chilipeper rood Een felle kleur rood die een sombere

Nadere informatie

Een donkere vloer met bleke muren en plafond verbreedt de kamer. Een donkere vloer en donker plafond maakt de ruimte breder en lager.

Een donkere vloer met bleke muren en plafond verbreedt de kamer. Een donkere vloer en donker plafond maakt de ruimte breder en lager. Welke kleurencombinaties kiezen? Kleuren bepalen voor een groot deel de sfeer in het interieur. Het is belangrijk om de juiste kleurencombinaties te kiezen. Kleur, licht en ruimte oefenen een grote invloed

Nadere informatie

Serene schoonheid met de nieuwste Slow Mood limited edition

Serene schoonheid met de nieuwste Slow Mood limited edition Embargo: 15 augustus 2012 Serene schoonheid met de nieuwste Slow Mood limited edition Dr.Hauschka Cosmetica presenteert najaars/winterlook 2012 Rijswijk juni 2012 Wie een druk leven heeft weet: juist vanuit

Nadere informatie

Het examenmodel Visagie: Exameneisen verschillende make-ups schooljaar 2011-2012

Het examenmodel Visagie: Exameneisen verschillende make-ups schooljaar 2011-2012 Het examenmodel Visagie: Exameneisen verschillende make-ups schooljaar 2011-2012 Branchediploma Visagie wordt erkend door ANBOS, Platform Visagie. versie 5.2 september 2011 Inhoudsopgave Inhoudsopgave...

Nadere informatie

patronen rokje aubergine

patronen rokje aubergine patronen rokje aubergine 4 Voor je begint Maten Voor je begint, is het natuurlijk belangrijk dat je weet in welke maat je jouw stuk gaat maken. Confectiematen verschillen vaak, dus ga niet zo maar uit

Nadere informatie

SAAR STYLING Kleur in je kast - VI N D D E J U I STE K LE U R VO O R J O UW TE I NT E N T YPE -

SAAR STYLING Kleur in je kast - VI N D D E J U I STE K LE U R VO O R J O UW TE I NT E N T YPE - SAAR STYLING Kleur in je kast - VI N D D E J U I STE K LE U R VO O R J O UW TE I NT E N T YPE - SAAR STYLING Kleur in je kast - VIND DE JUISTE KLEUR VOOR JOUW TEINT EN TYPE - INHOUD VOORWOORD 6 DE KRACHT

Nadere informatie

{ SPRING SUMMER 2014 } BLOUSE 89,95.

{ SPRING SUMMER 2014 } BLOUSE 89,95. { SPRING SUMMER 2014 } www.anna.nl MODE IS LEUK! 4. 169,95 Mode is een manier om te laten zien wie je bent of wie je wilt zijn, op welk moment dan ook. Met een niet-aflatende passie hebben we dan ook dit

Nadere informatie

5 tips om je. erotisch kapitaal. zichtbaar te maken voor zakelijke onderscheiding en succes

5 tips om je. erotisch kapitaal. zichtbaar te maken voor zakelijke onderscheiding en succes 5 tips om je erotisch kapitaal zichtbaar te maken voor zakelijke onderscheiding en succes Geschreven door: Peggy de Lange Ik leer zakenvrouwen en professionals met kleding en styling een authentieke en

Nadere informatie

Gratis Actieplan: Onderscheid je met een Unieke Kledingstijl

Gratis Actieplan: Onderscheid je met een Unieke Kledingstijl Gratis Actieplan: Onderscheid je met een Unieke Kledingstijl Wat leuk dat je mijn Actieplan: Onderscheid je met een Unieke Kledingstijl hebt aangevraagd. Met dit actieplan ga jij op zoek naar jouw unieke

Nadere informatie

07. Barbie op de ski s in 1991 Categorie : Skiën Gepubliceerd door Marja op 2013/11/29

07. Barbie op de ski s in 1991 Categorie : Skiën Gepubliceerd door Marja op 2013/11/29 Barbieworld - Ontdek de wereld achter het succes van Barbie! 07. Barbie op de ski s in 1991 Categorie : Skiën Gepubliceerd door Marja op 2013/11/29 De bouw van de bovenlaag is essentieel voor de wijze

Nadere informatie

TRENDY 2016 DAILY MAKE-UP

TRENDY 2016 DAILY MAKE-UP TRENDY 2016 DAILY MAKE-UP Een stap per stap make-up handleiding van de meest modieuze kleuren geselecteerd door experten van het Pantone Instituut. Make-up artiesten en ontwerpers werden geïnspireerd door

Nadere informatie

Natural High. MARC O'POLO LENTE/ZOMER 2016

Natural High. MARC O'POLO LENTE/ZOMER 2016 LENTE/ZOMER 2016 Natural High. MARC O'POLO LENTE/ZOMER 2016 De casualcollecties voor het seizoen lente/zomer 2016 zijn geïnspireerd op de thema's 'Natural High' (voor de damescollectie) en 'Natural Explorer'

Nadere informatie

smile fits all One MODE

smile fits all One MODE One smile fits all Geel een moeilijke kleur? Nee hoor! Als je het mooi combineert, kun je er heel veel kanten mee op: als basiskleur of voor een vrolijk accent Fijne bijkomstigheid: het is in één klap

Nadere informatie

Theoretische Toets WerkPortfolio Beauty

Theoretische Toets WerkPortfolio Beauty Je naam... Cijfer Je klas... De datum... Vraag 1 verwijderen toepast: Noem drie momenten wanneer je de techniek nagellak......... Vraag 2 Waarom breng je basislak aan op je nagels voordat je kleurlak aanbrengt?

Nadere informatie

Meer inspiratie opdoen? Kijk op anna.nl voor meer looks of ga naar één van onze winkels.

Meer inspiratie opdoen? Kijk op anna.nl voor meer looks of ga naar één van onze winkels. JASJE 1 TAS { STYLING TIPS & TRICKS } JASJE 169,95 TUNIEK 109,95 PRINTED JEANS SHIRT 69,95 SKINNY IN LEATHER LOOK Meer inspiratie opdoen? Kijk op anna.nl voor meer looks of ga naar één van onze winkels.

Nadere informatie

Je bent je eigen stylist

Je bent je eigen stylist Je bent je eigen stylist DYANNE BEEKMAN 6 7 (D)02 colbert (D)03 vest/trui (D)04 blouse (D)05 top/t-shirt (D)06 jurk/rok (D)07 broek (D)08 jeans (D)09 lingerie (D)10 accessoires (D)11 schoenen (D)12 tas

Nadere informatie

Joanne by. #Joanne 1/16

Joanne by. #Joanne 1/16 Joanne by / Joanne by - Zeg 'ns Aaa, iedereen is toch zo dol op A-lijn jurken. Joanne is een getailleerde doorknoopjurk met A-lijn rok en aangesneden mouwen. Deze jurk benadrukt je taille en de rok loop

Nadere informatie

Samen kijken we naar de vorm van uw gelaat en tekenen dan de vorm van uw wenkbrauwen.en kiezen de kleur

Samen kijken we naar de vorm van uw gelaat en tekenen dan de vorm van uw wenkbrauwen.en kiezen de kleur Permanent make-up Permanent make-up komt oorspronkelijk uit China Ogen worden sprekender gemaakt door een lijntje, Je wenkbrauwen krijgen meer uitdrukking door wat extra kleur Permanent make-up wordt om

Nadere informatie

De make-over van Valérie

De make-over van Valérie De make-over van Valérie 29/01/2008 12:53 Valérie komt uit Luik is 37 jaar en werkt als administratief bediende. Ze is gescheiden en heeft 3 kinderen, waardoor ze weinig tijd heeft voor zichzelf. Ze heeft

Nadere informatie

Leesboekje de kleding

Leesboekje de kleding Leesboekje de kleding Leesboekje De Kleding Pagina 1 Dit is de broek. Dit is de trui. Dit is de rok. Dit is de jurk. Dit is de bh. Dit is de onderbroek. Dit is het T-shirt. Dit is de panty. Dit is het

Nadere informatie

Efficiënte Garderobe Actieplan

Efficiënte Garderobe Actieplan Efficiënte Garderobe Actieplan Wat leuk dat je mijn Efficiënte Garderobe Actieplan hebt aangevraagd. Soms sta je voor je kledingkast en ben je totaal het overzicht kwijt. Dat is het juiste moment om de

Nadere informatie

MAGAZINE VOOR DYNAMISCHE KIJKERS

MAGAZINE VOOR DYNAMISCHE KIJKERS NAJAAR 2009 I VOORJAAR 2010 POWERED BY HOYA LIFE BEGINS @ 40 Als kleine letters een groot probleem worden ENKEL U SCHITTERT! Zorgeloos genieten van uw veredelde glazen Knijpt u ook een oogje dicht? BESCHERM

Nadere informatie

Het examenmodel Visagie: Exameneisen verschillende make-ups schooljaar 2013-2014

Het examenmodel Visagie: Exameneisen verschillende make-ups schooljaar 2013-2014 Het examenmodel Visagie: Exameneisen verschillende make-ups schooljaar 2013-2014 Branchediploma Visagie wordt erkend door ANBOS. versie 7 juli 2013 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Exameneisen voor de

Nadere informatie

Mini-behandeling: ± 35 minuten 24.50 Midi-behandeling: ± 60 minuten 37.00 Maxi-behandeling: ± 90 minuten 47.00 Relax-behandeling: ± 35 minuten 24.

Mini-behandeling: ± 35 minuten 24.50 Midi-behandeling: ± 60 minuten 37.00 Maxi-behandeling: ± 90 minuten 47.00 Relax-behandeling: ± 35 minuten 24. Claud s Behandelingen Mini-behandeling: ± 35 minuten 24.50 Reinigen, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker, crème Midi-behandeling: ± 60 minuten 37.00 Reinigen, peeling, epileren van de wenkbrauwen,

Nadere informatie

afgeven de kleur gaat in de Dit rode overhemd moet je apart wassen, want het g a. andere kleren zitten

afgeven de kleur gaat in de Dit rode overhemd moet je apart wassen, want het g a. andere kleren zitten Woordenlijst bij hoofdstuk 7 Deel 1 aanhebben (kleren) dragen Hij h een warme trui a, want het is koud. afgeven de kleur gaat in de Dit rode overhemd moet je apart wassen, want het g a. andere kleren zitten

Nadere informatie

MAGAZINE BOX DECEMBER. Time to Shine

MAGAZINE BOX DECEMBER. Time to Shine MAGAZINE BOX DECEMBER Time to Shine HELLO BEAUTY! /StyleToneBox /GET SOCIAL @styletonebox StyleToneBox styletone.com Je hebt hem! De eerste vernieuwde StyleTone 2.0 versie van onze boxen! Compleet met

Nadere informatie

Trends herfst/winter

Trends herfst/winter Trends herfst/winter 2014-2015 Oversized De grote trend voor dit seizoen is oversized. Vooral bij mantels / truien kunnen we dit terug vinden. Is dit niets voor jou of heb je het idee dat je het maar vlug

Nadere informatie

Dé 5 perfecte basics die iedere vrouwelijke ondernemer nodig heeft in haar garderobe. Studio Colour Me www.colourme.nl

Dé 5 perfecte basics die iedere vrouwelijke ondernemer nodig heeft in haar garderobe. Studio Colour Me www.colourme.nl Dé 5 perfecte basics die iedere vrouwelijke Hartelijk welkom en wat mooi dat je mijn nieuwe E-book hebt gedownload. Dit E-book gaat over hoe je met veel minder kleding eindeloos kunt combineren. Tevens

Nadere informatie

1250-1330 1340-1440 1450-1650 1660-1700

1250-1330 1340-1440 1450-1650 1660-1700 Nederlandse Hangoor Dwerg Het land van oorsprong is Nederland. Is in Nederland erkend in 1964 Puntenschaal Groep 6.Hangoren. Pos. Onderdeel Punten 1 Gewicht 10 2 Type, bouw en stelling 20 3 Pels en pelsconditie

Nadere informatie

Maak je eigen Frankenstein! Uitleg om zelf een monster te klussen van hout. Zagen, timmeren, lijmen en verven maar!

Maak je eigen Frankenstein! Uitleg om zelf een monster te klussen van hout. Zagen, timmeren, lijmen en verven maar! Maak je eigen Frankenstein! Uitleg om zelf een monster te klussen van hout. Zagen, timmeren, lijmen en verven maar! WAT HEB JE NODIG? Spullen: een blok of balkje hout, een paar stukjes hout, enkele spijkers,

Nadere informatie

DO IT YOURSELF HERFST/WINTER HAARTRENDS

DO IT YOURSELF HERFST/WINTER HAARTRENDS DO IT YOURSELF HERFST/WINTER HAARTRENDS Nieuw seizoen, nieuwe look! Geïnspireerd door de nieuwe herfst en winter trends voor 2013 breidt Remington haar assortiment haardrogers uit met de Pro Air collectie.

Nadere informatie

KLEDING COMBINEREN zo doe je dat

KLEDING COMBINEREN zo doe je dat KLEDING COMBINEREN zo doe je dat Marielle Veerbeek Ziazan kleur- en kledingadvies INLEIDING Soms zie je iemand van wie je denkt: wow, wat ziet zij er mooi uit. Niet omdat ze zo knap is, maar omdat ze een

Nadere informatie

Ondergoed onderzoek Persoonlijke vragen

Ondergoed onderzoek Persoonlijke vragen 1/23 Ondergoed onderzoek Persoonlijke vragen 1. Ben je een man of een vrouw? Man Vrouw 2. Wat is je leeftijd? 2/23 Ondergoed onderzoek Mode 3. Volg je trends in mode? Ja 4. Stel je voor dat winkels voor

Nadere informatie

MAGAZINE VOORJAAR Winkelcentrum De Hooge Meeren Gorecht-Oost AA Hoogezand

MAGAZINE VOORJAAR Winkelcentrum De Hooge Meeren Gorecht-Oost AA Hoogezand MAGAZINE VOORJAAR 2010 Winkelcentrum De Hooge Meeren Gorecht-Oost 27 9603 AA Hoogezand 0598 38 05 60 www.gjmulder.nl Jacks vanaf 199, 95 Polo s 49, 95 Pantalon 79, 95 Shorts 69, 95 2 voor 119, - Polo s

Nadere informatie

Welke bikini past bij welk figuur?

Welke bikini past bij welk figuur? Welke bikini past bij welk figuur? De Duitse designer Michael Michalsky laat in deze samenwerking met StyleLounge weten waar het bij een bikini op aankomt: het is belangrijk dat men let op de vorm van

Nadere informatie

A MANDA RIJFF X SPECSAVERS Over hoe (oog)make-up en je bril elkaar kunnen versterken

A MANDA RIJFF X SPECSAVERS Over hoe (oog)make-up en je bril elkaar kunnen versterken A MANDA RIJFF X SPECSAVERS Over hoe (oog)make-up en je bril elkaar kunnen versterken Je ogen zijn je ziel. Of je nu wel of geen brildrager bent, je wilt je ogen laten spreken. Vaak denken brildragers dat

Nadere informatie

Het nieuwe mode magazine pagina 3. Shop in Shop studio pagina 4. Dames Mode pagina 6 Heren Mode pagina 8

Het nieuwe mode magazine pagina 3. Shop in Shop studio pagina 4. Dames Mode pagina 6 Heren Mode pagina 8 Stijl Het nieuwe mode magazine pagina 3 Shop in Shop studio pagina 4 Dames Mode pagina 6 Heren Mode pagina 8 Jassen specialist Speksnijder Mode is de jassenspecialist bij uitstek. Nog nooit zag u bij ons

Nadere informatie

compacte, professionele make-up van Italiaanse bodem

compacte, professionele make-up van Italiaanse bodem compacte, professionele make-up van Italiaanse bodem It all started in Milano Extenso Milano Make-up is een compacte, professionele make-up lijn ontwikkeld voor en door professionals. Extenso Milano Make-up

Nadere informatie

S T A P P E N P L A N - K A T O E N E N R O K Benodigdheden: 1. Opmeten. Rokrand: cm : 2 = cm. Heupwijdte: cm : 2 = cm

S T A P P E N P L A N - K A T O E N E N R O K Benodigdheden: 1. Opmeten. Rokrand: cm : 2 = cm. Heupwijdte: cm : 2 = cm S T A P P E N P L A N - K A T O E N E N R O K Benodigdheden: - patroonpapier - naald - papierschaar - spelden - stofschaar - rijgdraad - centimeterband - 1 meter stof FOTO 1 1. Opmeten Rokrand: cm : 2

Nadere informatie

Stap 1. Gelaat. Porcelain Beige

Stap 1. Gelaat. Porcelain Beige Gelaat FM cc10 Brilliant Peach Stap 1 FM co04 1. Breng de CC Primer Colour & Care aan op je volledig gelaat om een basis te creëren voor je make-up. Zo blijft je make-up langer behouden. De primer zal

Nadere informatie

Unique Glow. 1. Breng de Eye Definer 05 aan. 4. Breng kleur 02 van het Eyeshadow Palet. De avontuurlijke look voor elke dag.

Unique Glow. 1. Breng de Eye Definer 05 aan. 4. Breng kleur 02 van het Eyeshadow Palet. De avontuurlijke look voor elke dag. Unique Glow De avontuurlijke look voor elke dag. Breng als basis de Dr. Hauschka Foundation aan in een tint die afgestemd is op de kleur van jouw huid. Breng voor een frisse uitstraling Light Reflecting

Nadere informatie

It all started in Milano

It all started in Milano It all started in Milano compacte, professionele make-up van Italiaanse bodem Extenso Milano Make-up is een compacte, professionele make-up lijn ontwikkeld voor en door professionals. Extenso Milano Make-up

Nadere informatie

compacte, professionele make-up van Italiaanse bodem

compacte, professionele make-up van Italiaanse bodem compacte, professionele make-up van Italiaanse bodem It all started in Milano Extenso Milano Make-up is een compacte, professionele make-up lijn ontwikkeld voor en door professionals. Extenso Milano Make-up

Nadere informatie

WHAT ABOUT. Mooie make-up producten. Een echte musthave. Leuk om te combineren. Betaalbare luxe. Getest door Sophie

WHAT ABOUT. Mooie make-up producten. Een echte musthave. Leuk om te combineren. Betaalbare luxe. Getest door Sophie WHAT ABOUT Mooie make-up producten Leuk om te combineren Getest door Sophie Betaalbare luxe Een echte musthave Wat om te lezen? WHAT ABOUT SOPHIE? Wie ben ik? WHAT ABOUT SUPERLOOKS? informatie over het

Nadere informatie

VISUAL IMAGE PRESENTATIONS CATALOGUS WERKMATERIALEN IMAGOCONSULTING

VISUAL IMAGE PRESENTATIONS CATALOGUS WERKMATERIALEN IMAGOCONSULTING VISUAL IMAGE PRESENTATIONS CATALOGUS WERKMATERIALEN IMAGOCONSULTING KLEURKRAGEN De V.I.P kragen zijn onmisbaar om een correcte kleurenanalyse uit te voeren. Onze 4 seizoenkragen en subseizoenenkragen worden

Nadere informatie

VISUALS SCANDINAVIAN URBAN MODERN

VISUALS SCANDINAVIAN URBAN MODERN 1 VISUALS Visuals zijn betaalbare, artistieke, 3D interieur weergaven. Deze 'artist impression' beelden zijn niet alleen bijzonder fraai, daarnaast zijn ze amper van echt te onderscheiden. SCANDINAVIAN

Nadere informatie

De nieuwe make-up van

De nieuwe make-up van De nieuwe make-up van Ontdek de Blushing Romance Spring Look Etos lanceert een compleet nieuw make-up assortiment met heel veel nieuwe en vernieuwde make-up producten, een verbeterde kwaliteit en een prachtige

Nadere informatie

Omslagdoek. 3 x anders... door kleur NR. 1 NR. 1 NR. 1 NR. 1 NR. 1 NR. 1. gemerceriseerd/ gegaseerd merzerisiert/ gasiert mercerised/ gassed

Omslagdoek. 3 x anders... door kleur NR. 1 NR. 1 NR. 1 NR. 1 NR. 1 NR. 1. gemerceriseerd/ gegaseerd merzerisiert/ gasiert mercerised/ gassed 0 6= 0 6= x anders... door kleur 1 Comfortabel en warm Een heel fijne omslagdoek om te hebben in meerdere kleuren, want door de kleur heeft ie steeds een andere uitstraling. Draagt heerlijk, voelt zacht

Nadere informatie

Kuiven en artistiekelingen De kleding van de jaren 50

Kuiven en artistiekelingen De kleding van de jaren 50 Kuiven en artistiekelingen De kleding van de jaren 50 Dameskleding in de jaren 50 Zakelijk met kraag en driekwartmouw. Aan het eind van de Tweede Wereldoorlog werkten veel vrouwen in mannen beroepen. De

Nadere informatie

Patroon Sterren steek tas Groot

Patroon Sterren steek tas Groot Patroon Sterren steek tas Groot Het patroon beschrijft hoe: 1. U de twee patronen kunt combineren en hoe u de bodem haakt in dubbele vaste voordat u aan de Sterren steek begint 2. U de Sterren steek haakt

Nadere informatie

Inhoud. Lees dit eerst 9 Knipschema 12 De maat nemen 17. Algemene uitleg 97 Dank! Bijna rechte of licht getailleerde trui-jurk 19

Inhoud. Lees dit eerst 9 Knipschema 12 De maat nemen 17. Algemene uitleg 97 Dank! Bijna rechte of licht getailleerde trui-jurk 19 Inhoud Lees dit eerst 9 Knipschema 12 De maat nemen 17 1 Bijna rechte of licht getailleerde trui-jurk 19 2 Strakke truitjes en T-shirts 25 3 Slanke jurk, trui of mini-jurk 31 4 Jurk met iets bollende zijnaden

Nadere informatie

Beschrijving pak Mario(rood)/Luigi(groen)

Beschrijving pak Mario(rood)/Luigi(groen) Beschrijving pak Mario(rood)/Luigi(groen) Waar moet je zelf voor zorgen: - Blauwe garen - Groen/rode garen, afhankelijk van een Mario of Luigi pak - Gele garen - Dun elastiek - Klittenband Wij willen u

Nadere informatie

VOORBEELD KLEURENKAART 2015 VOOR TRACHEOSTOMA- BESCHERMING

VOORBEELD KLEURENKAART 2015 VOOR TRACHEOSTOMA- BESCHERMING VOORBEELD KLEURENKAART 2015 VOOR TRACHEOSTOMA- BESCHERMING INTRODUCTIE Deze voorbeeld kleurenkaart laat u het gehele kleurenpalet van TRACHEOTEX zien. De kleur-/ designcodes staan in de linkerbovenhoek

Nadere informatie

Spelend leren. Kleuters spelen toch alleen maar?

Spelend leren. Kleuters spelen toch alleen maar? Spelend leren Kleuters spelen toch alleen maar? Wat gaan we doen Spelenderwijs leren Spel en cognitieve ontwikkeling de appel Vragen stellen Zelf aan de slag met spelmateriaal! Spelenderwijs leren Kinderen

Nadere informatie

KNOXFIELD ZICHTBAARHEID IS VEILIGHEID.

KNOXFIELD ZICHTBAARHEID IS VEILIGHEID. ZICHTBAARHEID IS VEILIGHEID EEN COLLECTIE WAARIN JE GEZIEN WILT WORDEN EINDELIJK WERKKLEDING DAT BIJ ELKAAR PAST FUNCTIONELE EN MODERNE WERKKLEDING DAT PAST. INDIVIDUELE ARTIKELEN DIE BIJ ELKAAR PASSEN

Nadere informatie

Naaibeschrijving Wortel

Naaibeschrijving Wortel Naaibeschrijving Wortel Wij raden aan om eerst het voorbeeldpak te bekijken bij De Musketier. Het voorbeeldpak hangt vanaf 11-01-2019 klaar. Heb je hulp nodig bij het naaien van het pak? Wij zijn iedere,

Nadere informatie

Wikkelrok & hemdje kleinamrum

Wikkelrok & hemdje kleinamrum Wikkelrok & hemdje kleinamrum patroon (patronen) in verschillende maten, maten 86-156 ~ Design von schnittreif.de Wikkelrok In het voorpand van deze rok zit een grote plooi waardoor het lijkt alsof het

Nadere informatie

Jazz and Joy Verhuur Kledij

Jazz and Joy Verhuur Kledij Jazz and Joy Verhuur Kledij Catalogus Contact Inge Reyners Inge.Reyners@jazzandjoy.be D1: kleur aantal Voetbalshort Wit met blauwe rand 4 Wit met rode rand 3 Wit met groene rand 3 Zwart met gele rand 6

Nadere informatie

klas 3 beeldende vormgeving buitentekenen

klas 3 beeldende vormgeving buitentekenen ZOEKEN Weet jij wat een zoeker is? Hierboven is er een getekend. Hij wordt gebruikt bij het zoeken naar een geschikt gedeelte om te tekenen. Zo n zoeker heeft brede randen en geeft je als het ware een

Nadere informatie

Gratis naaipatroon jurkje maat

Gratis naaipatroon jurkje maat Gratis naaipatroon jurkje maat 68 t / m 92 Materialen: * Rood- wit geruite stof (30 cm bij 15 cm) (voorpand jurkje boven) * Blauw- wit geruite stof (40 cm bij 35 cm) (voorpand jurkje onder) * Sierband

Nadere informatie

Hoe maak je een vogelverschrikker

Hoe maak je een vogelverschrikker Hoe maak je een vogelverschrikker Vogelverschrikkers zag je vroeger vooral in een akker of in een groentetuin, maar de laatste jaren zie je ze vooral terug als decoratie voor Halloween. Met wat oude kleding

Nadere informatie

Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer.

Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer. Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer. Puur Wonen Puur wonen, haal de natuurlijke sfeer naar binnen door materialen van buiten te gebruiken.

Nadere informatie

REGELS VOOR HET DRAGEN VAN DE TERSCHELLINGER KLEDERDRACHT

REGELS VOOR HET DRAGEN VAN DE TERSCHELLINGER KLEDERDRACHT home VERENIGING TERSCHELLINGER VOLKSDANSEN REGELS VOOR HET DRAGEN VAN DE TERSCHELLINGER KLEDERDRACHT Algemeen In het algemeen geldt dat men er netjes en goed verzorgd dient uit te zien; de kleding moet

Nadere informatie

PRINSESSEN KAPSELS. Leuke opsteekkapsels voor meisjes. Maite Jaspers

PRINSESSEN KAPSELS. Leuke opsteekkapsels voor meisjes. Maite Jaspers PRINSESSEN KAPSELS Leuke opsteekkapsels voor meisjes Maite Jaspers LIEVE PRINSES, hopelijk vind je dit prinsessenboek even leuk als ik en ben je ook gek van alle knotsgekke, prachtige kapsels. Vraag maar

Nadere informatie