Module 3 - Jouw stijlpersoonlijkheid

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Module 3 - Jouw stijlpersoonlijkheid"

Transcriptie

1 Module 3 - Jouw stijlpersoonlijkheid De mens wordt altijd geboren in een sociale groep of samenleving. Zo n samenleving wordt gekarakteriseerd door een sociale structuur en cultuur en heeft na eeuwen experimenteren bepaalde gedragswijzen en gewoontes verzameld die de voorkeur krijgen. Dit is ook zo voor de kleding. Vanuit dit standpunt bekeken is de mens eigenlijk een kuddedier met een instinct om niet van die kudde af te dwalen. Maar een ander krachtig instinct drijft hem in tegenovergestelde richting en spoort aan om jezelf te zijn en je te kleden en gedragen als jezelf. Ieder van ons vindt het fijn om er netjes uit te zien. Het geeft een gevoel van zelfvertrouwen wanneer je iets draagt dat je goed staat en waar je je bovendien goed in voelt. Gewoonlijk is de meest succesvolle zelfexpressie in kleding juist die niet overgenomen is, maar een door iemand zelf ontworpen stijl. Kleur, design, snit en details vormen een perfecte harmonie met eigen lichaamsvorm en huidtype. Deze harmonie accentueert de persoonlijkheid.

2 Net zoals bij de kleurstyling, is het belangrijk dat je uiterlijk en innerlijk elkaar versterken. Dit bereik je door jouw persoonlijke stijlpersoonlijkheden te ontdekken en deze uit te bouwen naar een garderobe die perfect bij je past. Iedereen heeft één, twee of soms zelfs drie stijlpersoonlijkheden waar zij aansluiting bij heeft en voelt. Dat komt voort uit je persoonlijkheid, jouw kernwaarden en daarom is je eigen gevoel volgen ook zo belangrijk. Dat je weet hoe jij je gelaat en lichaam mooi in balans kunt brengen is belangrijk, maar nog belangrijker is dat je weet hoe je jouw persoonlijkheid kunt laten zien in je kleding. Elke stijl heeft een introverte en een extraverte kant en iedereen interpreteert deze weer anders. Ik heb door middel van de collages en uitleg hiervan de belangrijkste kenmerken verzameld. Sommige elementen herken je meer in de ene stijlpersoonlijkheid en wellicht past je voorkeur voor het gebruik van bv. sieraden weer beter bij een andere stijl. Dat is prima en mijn advies is dan ook; experimenteer naar hartenlust! Durven, zien en doen!

3

4 Stijlpersoonlijkheid Naturel Sleutelwoorden Puur, verzorgd, tijdloos, duurzaam, makkelijk, eenvoudig, relaxed, kalm, nonchalant, sportief. Algemene beschrijving De naturelle vrouw komt meestal ontspannen, open, informeel en vriendelijk over. En verder zal zij niet zo snel trends kopen en zijn begrippen als makkelijk, praktisch en comfort belangrijk. Materialen en dessins Natuurlijke stoffen en breisels, suède en stoffen met structuur hebben de voorkeur. Uni kleuren of bv. ruiten of strepen als dessin. Kleurgebruik De tinten taupe, diep antraciet en gemêleerd bruin vormen vaak de basis van de garderobe. Poedertinten als oudroze, taupe en blauwgrijs en warme aardetinten, koele blauwen, paarsroden en zeegroenen zijn prima combinatiekleuren als zij maar mat zijn. Zakelijke kleding De naturelle vrouw is niet zo gecharmeerd van formele kleding. Wanneer jouw bedrijf en werkzaamheden echter een zakelijke look vragen op bepaalde momenten zijn een aantal basis jasjes/pakken die comfortabel zitten met een blouse of top van stretch stof het beste uitgangspunt. Je hoeft niet altijd een colbert of jasje aan, maar zorg er in ieder geval voor dat de outfit er niet té nonchalant uit ziet. Accessoires Ben je iemand die eigenlijk nooit sieraden om heeft en dat ook niet echt wil? Gebruik je al jaren die ene, onopvallende, maar wel functionele tas? Tip; Je hoeft natuurlijk niets te dragen aan accessoires. Wil je toch wat proberen? Ga dan op zoek naar een sieraad met veel leer of mooie kralen en draag dat gewoon bij dat lekkere vest of op die behaaglijke coltrui.

5

6 Stijlpersoonlijkheid Tijdloos Chique Sleutelwoorden Perfectionistisch, gedisciplineerd, rationeel, serieus, zakelijk, doelgericht, kalm, klassieke uitstraling. Algemene beschrijving De tijdloos chique vrouw komt meestal zelfverzekerd, elegant en representatief over. Eenvoud, maar wel de hoogst mogelijke kwaliteit is wat zij meestal wil. Materialen en dessins Zachte vloeiende materialen hebben de voorkeur. Coolwool, dikkere jersey of een mooie blend zijn geschikt voor koude dagen. Een mooie kwaliteit zijde en gemengd linnen voor de warmere dagen. Kleine dessins in de vorm van een streep, ruit of bloem of helemaal niet. Kleurgebruik De tinten blauw, grijs, taupe, antraciet en bruin vormen de basiskleuren van de garderobe. Fuchsia, roden, groenen en de pastels zijn prima combinatie kleuren. Zakelijke kleding Heb je een functie waarbij de kledingcode business (formeel) is, dan zal je daar geen moeite mee hebben. De van nature verzorgde uiterlijk en klassieke look doet het dan zeker goed. Pas ervoor op dat je look niet teveel afstand creëert (te zakelijk is), laat dit aansluiten bij je doelgroep en de kern van je bedrijf. Accessoires Ga je nooit zonder de vaste en wat verfijndere sieraden als een dierbare ring, een ketting met een kleine hanger en het liefst met hetzelfde horloge de deur uit? Geef je de voorkeur aan een onopvallende tas met veel vakjes om alles goed op te kunnen bergen? Tip; Je kunt proberen om je sieraden in die chique, eenvoudige stijl iets meer af te wisselen. Heb je altijd diezelfde ketting, probeer er dan eens een bijpassende armband met kleur bij te dragen of andersom.

7

8 Stijlpersoonlijkheid Urban stoer Sleutelwoorden Ondeugend, nonchalant, pittig, spontaan, dynamisch, modebewust, springerig, praktisch, stoer. Algemene beschrijving De urban stoere vrouw komt meestal ondeugend, veerkrachtig, jong, pittig en energiek over. Nonchalant qua kleding, maar wel trendgevoelig met net even dat leuke jasje of die aparte schoen. Materialen en dessins Denim, leer, suède en diverse trendstoffen. De dessins zijn vaak trendy stoer in de vorm van ruitjes en strepen, soms ook abstract onder bijvoorbeeld jasjes. Kleurgebruik De tinten denimblauw, antraciet, taupe, zwart en bruin vormen vaak de basis van de garderobe. Tinten als turquoise, lichtblauw, flesgroen en de diverse roden zijn prima combinatiekleuren. Zakelijke kleding Wanneer jouw bedrijf en werkzaamheden een zakelijke look vragen op bepaalde momenten, zorg dan voor enkele broeken/rokken/jurken en jasjes in bijvoorbeeld een mooie stof met wat nonchalante details als een extra rits of andere details die het net wat specialer maken. Kleed je niet te oud, maar kleed je ook niet te jong. Accessoires Draag je wel graag accessoires maar zijn het altijd wat meer opvallende, trendgevoelige sieraden? En heb je het liefst een wat opvallende trendtas bij je? Wisselen je schoenen van gympen tot en met stoere laarzen? Tip; Je kunt je accessoires collectie vaak prima uitbreiden met een tas, armband of paar schoenen in een opvallend design en die als basis met alle andere accessoires gebruiken. Maak er wat meer je handelsmerk van.

9

10 Stijlpersoonlijkheid Romantisch Sleutelwoorden Supervrouwelijk, sensueel, romantisch, emotioneel, gedetailleerd, droomster, glitter. Algemene beschrijving De romantische vrouw heeft meestal een zeer vrouwelijke uitstraling. Ziet er graag charmant en sensueel uit. Houdt van glittertjes, gedetailleerd en kleine printjes. Materialen en dessins Zachte, soepel vallende materialen als zachte wol, voile en zijde. Eventueel met ruches en kant. Dessins zoals bloemmotieven, noppen, ruiten en tijgerprints etc. Kleurgebruik De tinten marineblauw, taupe, antraciet en (transparant) zwart vormen vaak de basis van de garderobe. Tinten als de ijspastels en de wat meer uitgesproken zand, mokka, fuchsia en mint zijn prima combinatiekleuren. Zakelijke kleding Wanneer jouw bedrijf en werkzaamheden een zakelijke look vragen op bepaalde momenten, zorg dan dat er een of twee romantische elementen zijn in je outfit. En hou het verder rustig en sober. Als je van top tot teen in romantische elementen gekleed gaat, kun je mensen op het verkeerde been zetten en te meisjesachtig overkomen. Accessoires Zou je het liefst altijd veel kleinere armbanden, oorbellen en kettingen dragen en als het even kan met kleur en schitter? En heb je voor iedere gelegenheid een andere tas en schoenen met hak? Tip; Al jouw sieraden zijn vaak glimmend en veel. Dat is prima, maar kijk hiermee uit wanneer je naar een zakelijke afspraak gaat. Zorg dat jouw hoeveelheid sieraden niet teveel afleidt.

11

12 Stijlpersoonlijkheid Creatief Sleutelwoorden Non conformistisch, eigenzinnig, opvallend, excentriek, theatraal, dynamisch, origineel. Algemene beschrijving De creatieve vrouw is vaak opvallend, spontaan, extravert en eigenzinnig. Uiterlijk als kunstwerk! Boeiend om naar te kijken en daar geniet zij van! Verschillende stijlen, vaak ook in materiaal en print, door elkaar in veel kleur of juist sober. Materialen en dessins Materialen variëren van denim tot en met brokaat. Maar ook de technostoffen zijn een bron van inspiratie voor de creatieveling. Dessins gecombineerd met effen en kant gecombineerd met leer. Grote dessins, liefst diverse prints bij elkaar. Kleurgebruik De tinten zwart of grijs vormen vaak ook de basis van de garderobe. Tinten als helderrood, kanariegeel en andere uitgesproken kleuren worden ook veel gebruikt om als combinatie kleuren tot een bijzondere creatie te komen. Zakelijke kleding Wanneer je zakelijk gekleed moet gaan, is het dragen van een formeel pak in een bijzonder (bv matglans) materiaal een belangrijk punt in combinatie met bv schoenen en sieraden in een kleur. Je kunt ook voor een van jouw persoonlijk bedachte combi s gaan, maar zorg ervoor dat het niet te extreem word, dit kan te veel zijn in sommige situaties. Accessoires Heb je een voorkeur voor aparte, opvallende sieraden, tassen en schoenen. En mogen dat er best veel zijn in verschillende kleuren en vormen? Combineer je graag oud en nieuw bij je outfit en combineer je ook met het grootste gemak zeer verschillende materialen als plastic, metaal bij elkaar? Tip; Ga zo door en durf nog meer, want die originaliteit hoort bij jou!

13

14 Stijlpersoonlijkheid Flamboyant Sleutelwoorden Flamboyant, eigenzinnig, theatraal, dominant, extravert, asymmetrie, kunstzinnig, uitdagend. Algemene beschrijving De flamboyante vrouw heeft wanneer zij binnen komt direct de aandacht, dit simpelweg door haar uitstraling. Zij komt zelfverzekerd en een beetje afstandelijk over. Een opvallende verschijning en uitgesproken stijl. Materialen en dessins Voorkeur voor effen, gladde en soepele stoffen. Ook leer en wat luxueuzere stoffen als satijn en voile zijn favoriet. Uni kleuren in combinatie met eventueel dessins als de zebraprint, tijgerprint of Mondriaanachtige prints etc. Kleurgebruik De kleuren zwart en antraciet zijn vaak haar favoriete basiskleuren. Tinten als de primaire kleuren rood, blauw en groen zijn prachtig als combinatiekleuren. Zakelijke kleding Wanneer je zakelijk gekleed moet gaan, kies dan voor een glad donker pak met bijzondere details als ritsen of grote knopen. Met een bijzonder sieraad of aparte schoen kun je jouw eigen stijl neerzetten. Je kunt ook voor een van jouw persoonlijk bedachte combi s gaan, maar zorg ervoor dat het niet te extreem word, dit kan te veel zijn in sommige situaties. Accessoires Kies je eigenlijk altijd voor grote, designer accessoires met strakke lijnen of juist met heel veel van een bepaalde kraal? Kies je voor metaal, maar ook voor rubber of juist hele grote nepparels? Zijn jouw riemen nooit klein en je schoenen liefst opvallend? Tip; Durf en zet jouw stijl kracht bij door maximaal een ketting met een armband te dragen of een opvallende riem en oorbellen.

15 In de volgende video laat ik je de 4 verschillende zakelijke kleedstijlen zien en welke elementen daarbij horen. Tot zo! Ps. Ben je benieuwd geworden naar mijn eigen stijl? Ik vertel je er alles over in dit artikel.

Gratis Actieplan: Onderscheid je met een Unieke Kledingstijl

Gratis Actieplan: Onderscheid je met een Unieke Kledingstijl Gratis Actieplan: Onderscheid je met een Unieke Kledingstijl Wat leuk dat je mijn Actieplan: Onderscheid je met een Unieke Kledingstijl hebt aangevraagd. Met dit actieplan ga jij op zoek naar jouw unieke

Nadere informatie

Stijlgids voor de kantoorjungle

Stijlgids voor de kantoorjungle Stijlgids voor de kantoorjungle Samengesteld door Anna Inleiding Bij het (succesvol) werken op kantoor wordt vaak een belangrijk onderdeel vergeten: de outfit. Wat zijn de basis items op kantoor? Wat zijn

Nadere informatie

Module 5 Jouw foto- en media styling

Module 5 Jouw foto- en media styling Module 5 Jouw foto- en media styling Werk aan de winkel! Jouw klanten willen weten wie jij bent, je zult jezelf moeten laten zien. Dat doe je in outfits volgens jouw stijlpersoonlijkheid waar jij je lekker

Nadere informatie

Top 5 van meest gemaakte fouten: Persoonlijke presentatie Uiterlijk (non-verbaal): 55% Stem: 38% Inhoud (verbaal):7%

Top 5 van meest gemaakte fouten: Persoonlijke presentatie Uiterlijk (non-verbaal): 55% Stem: 38% Inhoud (verbaal):7% Persoonlijke presentatie Uiterlijk (non-verbaal): 55% Stem: 38% Inhoud (verbaal):7% Het belang van een goed uiterlijk De eerste indruk, welk signaal geef je? Onze non-verbale communicatie bepaalt een groot

Nadere informatie

Direct MEER impact met je uitstraling. Marlie Franssen Color Connect 2015

Direct MEER impact met je uitstraling. Marlie Franssen Color Connect 2015 Direct MEER impact met je uitstraling Marlie Franssen Color Connect 2015 Dit is ie! Je E-book voor meer impact met je uitstraling. Veel vrouwen worstelen met het probleem hoe ze zichzelf kunnen laten zien.

Nadere informatie

Zo stijl je jouw bruidsjapon perfect af!

Zo stijl je jouw bruidsjapon perfect af! Zo stijl je jouw bruidsjapon perfect af! Bruidsjaponnen heb je natuurlijk in heel veel verschillende stijlen. Weet jij al precies welke stijl jij kiest voor de grote dag of is het je nog niet helemaal

Nadere informatie

5Wat doe ik aan als ik ga

5Wat doe ik aan als ik ga DC 5Wat doe ik aan als ik ga solliciteren? 1 Inleiding Veel mensen vragen zich af: Wat moet ik aantrekken als ik ga solliciteren, moet ik opvallen of juist niet? Veel mensen vinden het echter lastig om

Nadere informatie

Je zakelijke outfit ADVIES EN TIPS VAN EEN KLEERMAKER DOOR RENE SCHAAP

Je zakelijke outfit ADVIES EN TIPS VAN EEN KLEERMAKER DOOR RENE SCHAAP Je zakelijke outfit ADVIES EN TIPS VAN EEN KLEERMAKER DOOR RENE SCHAAP Introductie Ik werk al ruim 25 jaar in de modebranche en heb honderden zakenmannen geholpen aan een goed (maat)pak. Ik heb veel geleerd

Nadere informatie

Kledingstijl Flamboyant / Casual

Kledingstijl Flamboyant / Casual Kledingstijl Flamboyant / Casual 2017 Wat is kledings1jl? En hoe kom ik er achter wat mijn s1jl is? Als je met een capsule wardrobe wil beginnen, is het een goed idee om eerst een plan te maken voor deze

Nadere informatie

inleiding Voor u ligt het onderzoek naar het kleedgedrag van de moderne carrière

inleiding Voor u ligt het onderzoek naar het kleedgedrag van de moderne carrière inleiding Voor u ligt het onderzoek naar het kleedgedrag van de moderne carrière vrouw van nu in de leeftijdscategorie 30 tot 45 jaar. Voor dit onderzoek zijn veel verschillende bedrijven benaderd, met

Nadere informatie

Een overzichtelijke garderobe met Capsules

Een overzichtelijke garderobe met Capsules Een overzichtelijke garderobe met Capsules Om meer overzicht te krijgen in je garderobe en met minder kledingstukken meer outfits te creëren, kun je een garderobe in capsules indelen. Een capsule is een

Nadere informatie

Stijlgids figuurstijlen

Stijlgids figuurstijlen Stijlgids figuurstijlen De juiste stijl bij jouw figuurtype Kledingcoach Voorwoord Wat leuk dat je mijn e-book hebt gedownload. Hier leer je meer over de vijf verschillende figuurtypes. De A-lijn, de H-lijn,

Nadere informatie

Dé 5 perfecte basics die iedere vrouwelijke ondernemer nodig heeft in haar garderobe. Studio Colour Me www.colourme.nl

Dé 5 perfecte basics die iedere vrouwelijke ondernemer nodig heeft in haar garderobe. Studio Colour Me www.colourme.nl Dé 5 perfecte basics die iedere vrouwelijke Hartelijk welkom en wat mooi dat je mijn nieuwe E-book hebt gedownload. Dit E-book gaat over hoe je met veel minder kleding eindeloos kunt combineren. Tevens

Nadere informatie

{ SPRING SUMMER 2014 } BLOUSE 89,95.

{ SPRING SUMMER 2014 } BLOUSE 89,95. { SPRING SUMMER 2014 } www.anna.nl MODE IS LEUK! 4. 169,95 Mode is een manier om te laten zien wie je bent of wie je wilt zijn, op welk moment dan ook. Met een niet-aflatende passie hebben we dan ook dit

Nadere informatie

Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer.

Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer. Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer. Puur Wonen Puur wonen, haal de natuurlijke sfeer naar binnen door materialen van buiten te gebruiken.

Nadere informatie

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur mijn huis, mijn sfeer, mijn deur Kijk voor meer op: MODERN LANDELIJK JAREN 30 MODERN moderne minimalistische woonstijl Strak en ruimtelijk, dat is jouw stijl. Grote gebaren, eigenzinnig. Comfort zonder

Nadere informatie

Duurzaam & Stijlvol. is fashion van NU

Duurzaam & Stijlvol. is fashion van NU IMAGE DEZE REPORTAGE KWAM TOT STAND IN SAMENWERKING MET JOLANDA OSKAM (JOINSPIRATIONS) FOTO S PAUL STEENBAKKER FOTO JOLANDA RICCARDO KOVICIC Duurzaam & Stijlvol is fashion van NU Duurzame kleding wordt

Nadere informatie

BOOST YOUR STYLE. Overtuigen door een krachtige uitstraling

BOOST YOUR STYLE. Overtuigen door een krachtige uitstraling BOOST YOUR STYLE Overtuigen door een krachtige uitstraling Hi! Personal stylist Stylist ZalonbyZalando HR Professional Schoonheid, avontuur en mijn gezin DEKRACHT VAN DE EERSTE INDRUK 2 Zender DE KRACHT

Nadere informatie

Rokken maken de vrouw?

Rokken maken de vrouw? Rokken maken de vrouw? Jazeker! Rokken zijn vrouwelijk, zitten heerlijk en kunnen in één keer van een saaie outfit een geweldige outfit maken. Ik hou zelf enorm veel van rokken! Rokken zijn voor mij het

Nadere informatie

Kiezen, kopen en combineren vanuit je eigen stijl Voel je zelfverzekerd, mooi en lekker in je kleding

Kiezen, kopen en combineren vanuit je eigen stijl Voel je zelfverzekerd, mooi en lekker in je kleding 1 Kiezen, kopen en combineren vanuit je eigen stijl Voel je zelfverzekerd, mooi en lekker in je kleding w w w. p e r s o n a l s h o p p e r s t y l i s t. n l Céline Rohrer 06 54638407 celine@personalshopperstylist.nl

Nadere informatie

Schoenen. Feest! Mim-pi; deze vette sneaker steelt vast menig meisjeshart!

Schoenen. Feest!  Mim-pi; deze vette sneaker steelt vast menig meisjeshart! GOODNEWS GOODNEWS GOODNEWS GOODNEWS Mim-pi: Voor de glitter en glamour modellen! 99 33 Mim-pi; deze vette sneaker steelt vast menig meisjeshart! 99 33 Mim-pi: met glitter voor de jonge fashionista!! 99

Nadere informatie

Schoenen Feest! Dé trend voor deze herfst: zebraprintjes! Nu exclusief bij ons verkrijgbaar

Schoenen Feest! Dé trend voor deze herfst: zebraprintjes! Nu exclusief bij ons verkrijgbaar Schoenen Feest! De nieuwste trends van 2014, de beste kwaliteit, deskundig advies, èchte aandacht en ouderwetse service. Dat vindt u gewoon dicht bij huis. En daar betaalt u beslist geen cent méér voor!

Nadere informatie

Meer inspiratie opdoen? Kijk op anna.nl voor meer looks of ga naar één van onze winkels.

Meer inspiratie opdoen? Kijk op anna.nl voor meer looks of ga naar één van onze winkels. JASJE 1 TAS { STYLING TIPS & TRICKS } JASJE 169,95 TUNIEK 109,95 PRINTED JEANS SHIRT 69,95 SKINNY IN LEATHER LOOK Meer inspiratie opdoen? Kijk op anna.nl voor meer looks of ga naar één van onze winkels.

Nadere informatie

lente 2015 fris en stralend Een nieuwe look voor een prachtig voorjaar. skinny denim Licht of donker, blauw is dé kleur deze lente.

lente 2015 fris en stralend Een nieuwe look voor een prachtig voorjaar. skinny denim Licht of donker, blauw is dé kleur deze lente. lente 05 nieuwe collectie fris en stralend Een nieuwe look voor een prachtig voorjaar. skinny denim Licht of donker, blauw is dé kleur deze lente. op je mooist Mooie momenten vragen om mooie jurkjes. man

Nadere informatie

ELEGANCE. is a matter of style A GENTLEMAN S CHOICE

ELEGANCE. is a matter of style A GENTLEMAN S CHOICE + ELEGANCE is a matter of style A GENTLEMAN S CHOICE Het pak is nog steeds het meest elegante kledingstuk voor mannen. En steeds meer mannen voelen zich er gelukkig weer in thuis. Het pak is dan ook definitief

Nadere informatie

Mode-industrie 14. de basisregels 52. Mode, doe niet zo moeilijk 12. Mode, maak het jezelf niet moeilijk 50. Voorwoord 8

Mode-industrie 14. de basisregels 52. Mode, doe niet zo moeilijk 12. Mode, maak het jezelf niet moeilijk 50. Voorwoord 8 I N H O U D MODE IS NIET MOEILIJK Voorwoord 8 D E E L 1 Mode, doe niet zo moeilijk 12 BELANGRIJKE LESSEN UIT DE Mode-industrie 14 - Hoe het allemaal begon 17 - Serieus aan de slag 19 - Project Catwalk

Nadere informatie

De stoffenmarkt. Uiteindelijk zijn stoffen de motor voor verandering in de mode

De stoffenmarkt. Uiteindelijk zijn stoffen de motor voor verandering in de mode De stoffenmarkt Uiteindelijk zijn stoffen de motor voor verandering in de mode In de Elle van de afgelopen maand was een mooi artikel te lezen over de revolutie in de stoffenwereld. Bovenstaande quote

Nadere informatie

een kast die bij je past

een kast die bij je past een kast die bij je past Opbergen op maat 2 Meer dan 60 jaar geleden begonnen twee Nederlandse meubelmakers in Varsseveld met het maken van een slim systeem voor stellingkasten. Bedacht door Harald Lundqvist.

Nadere informatie

2010 2011 Cotton baby natural fabrics

2010 2011 Cotton baby natural fabrics 2010 2011 natural fabrics is een Nederlands merk dat al meer dan 10 jaar beddengoed en accessoires van katoen ontwerpt, fabriceert en distribueert. De collectie wordt met grote zorg ontworpen en samengesteld.

Nadere informatie

Najaar 2016 WOONINSPIRATIE. Kijk voor nog meer inspiratie op

Najaar 2016 WOONINSPIRATIE. Kijk voor nog meer inspiratie op Najaar 2016 WOONINSPIRATIE Kijk voor nog meer inspiratie op www.colorsathome.nl Mogen wij je helpen? Je eigen huis inrichten is echt wel lastig. Een klein beetje hulp van ons kan een enorm verschil maken.

Nadere informatie

Stylingtips BIJ LYMFOEDEEM EN LIPOEDEEM PETRA VLECKEN

Stylingtips BIJ LYMFOEDEEM EN LIPOEDEEM PETRA VLECKEN Stylingtips BIJ LYMFOEDEEM EN LIPOEDEEM PETRA VLECKEN Algemene tips Ton-sur-ton: outfit in dezelfde kleur maakt langer en slanker Effen kleding slankt meer af dan prints Lijnen: verticale lijnen, ritssluiting,

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR Kijk voor meer op.nl.nl OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN Less is more De plek waar je, je thuis voelt Eigenwijs HUIS, SFEER, KIJK VOOR MEER OP:.NL MAAK HET VERSCHIL Welke woonstijl spreekt jou het meest aan?.nl

Nadere informatie

Natural High. MARC O'POLO LENTE/ZOMER 2016

Natural High. MARC O'POLO LENTE/ZOMER 2016 LENTE/ZOMER 2016 Natural High. MARC O'POLO LENTE/ZOMER 2016 De casualcollecties voor het seizoen lente/zomer 2016 zijn geïnspireerd op de thema's 'Natural High' (voor de damescollectie) en 'Natural Explorer'

Nadere informatie

SEASONAL PREVIEW REAL MEN LIFESTYLE

SEASONAL PREVIEW REAL MEN LIFESTYLE CASUAL COLLECTION SPRING/SUMMER 2019 SEASONAL PREVIEW REAL MEN LIFESTYLE SUMMER IN THE CITY STYLES FOR EVERY DAY STOERE TASSEN. NIETS VERGETEN? THE POWER OF NEON. DE NIEUWE TRENDKLEUREN 02 LAAT DE ZON

Nadere informatie

INNO. zitmeubelen. Al 12,5 jaar de specialist in comfortabel zitten

INNO. zitmeubelen. Al 12,5 jaar de specialist in comfortabel zitten INNO zitmeubelen Al 12,5 jaar de specialist in comfortabel zitten Voorwoord INNO zitmeubelen bestaat 12,5 jaar en ter ere hiervan brengen wij dit jubileumnummer uit. Laat je inspireren door onze nieuwe

Nadere informatie

Meubelplan intekenen

Meubelplan intekenen Week 5 MEUBELPLAN Meubelplan intekenen Als je door middel van het vlekkenplan een globale indeling voor je interieur hebt gemaakt dan kan je nu het meubelplan intekenen op je plattegrond. Je kan de verschillende

Nadere informatie

schirm za 23 november

schirm za 23 november Herfst winter 2013 03 200 jaar SCHIRM MODE 08 schirm Jubileumfeest za 23 november EMMELOORD LEMMER 12 maatwerk MUNRO Tailoring BY alleen verkrijgbaar in lemmer Fashion is not about buying a second skin.

Nadere informatie

Shop the style NOVA. styl GRATIS. Drie tips voor een industriële look. Blog door Stylist

Shop the style NOVA. styl GRATIS. Drie tips voor een industriële look. Blog door Stylist NOVA styl ACTIE BIJ AANKOOP 6 EETKAMERSTOELEN LUNA, 6E EETKAMERSTOEL GRATIS Drie tips voor een industriële look Lees meer op pagina 6 Shop the style Blog door Stylist Lees meer op pagina 3 EETTAFEL SARA

Nadere informatie

Uw kamer 'Klassiek' stijlen

Uw kamer 'Klassiek' stijlen Uw kamer 'Klassiek' stijlen Het kleurenpalet van Klassiek bestaat uit donker vergrijsd groen en bruin, wit- en crèmekleuren met accenten in aubergine. Natuurlijk kunt u uw kleuraccent ook afleiden van

Nadere informatie

Welke kleur kies jij?

Welke kleur kies jij? Welke kleur kies jij? Eerst even dit... Kleur is zoveel meer dan je favoriete tint op de muur of de kleur van je lievelingsjurk. Kleur is een taal en spreekt direct met je gevoel waarbij woorden overbodig

Nadere informatie

SUNWAY Vouwgordijnen Sfeer De details Bron van inspiratie Kleuren en materialen SUNWAY exclusieve raambekleding Exclusieve modellen

SUNWAY Vouwgordijnen Sfeer De details Bron van inspiratie Kleuren en materialen SUNWAY exclusieve raambekleding Exclusieve modellen Vouwgordijnen SUNWAY Vouwgordijnen Sfeer U zoekt sfeer en warmte in huis? Zoek dan in de exclusieve SUNWAY Vouwgordijn collectie. Er is geen gordijn dat het interieur zoveel warmte en geborgenheid kan

Nadere informatie

Breng je kledingstijl in kaart

Breng je kledingstijl in kaart 1 Breng je kledingstijl in kaart Je kunt nog zoveel tips over kleding lezen maar als je niet weet wat jouw persoonlijke stijl inhoudt, dan kun je net zo goed in een labyrint gaan staan en op goed geluk

Nadere informatie

Raak geïnspireerd! WONEN ANNO Everyday happiness. met verse bloemen op tafel. gratis advies van een interieur stylist. Zie pag. 2. Zie pag.

Raak geïnspireerd! WONEN ANNO Everyday happiness. met verse bloemen op tafel. gratis advies van een interieur stylist. Zie pag. 2. Zie pag. Raak geïnspireerd! WONEN ANNO 2018 gratis advies van een interieur stylist Zie pag. 8 Everyday happiness met verse bloemen op tafel Zie pag. 2 2018 Wat blijft......is blauw. Dit jaar is de toon gezet met

Nadere informatie

MAGAZINE VOORJAAR Winkelcentrum De Hooge Meeren Gorecht-Oost AA Hoogezand

MAGAZINE VOORJAAR Winkelcentrum De Hooge Meeren Gorecht-Oost AA Hoogezand MAGAZINE VOORJAAR 2010 Winkelcentrum De Hooge Meeren Gorecht-Oost 27 9603 AA Hoogezand 0598 38 05 60 www.gjmulder.nl Jacks vanaf 199, 95 Polo s 49, 95 Pantalon 79, 95 Shorts 69, 95 2 voor 119, - Polo s

Nadere informatie

Interieuradvies. Bestemd voor: Klant Door: Sarah Regemortels

Interieuradvies. Bestemd voor: Klant Door: Sarah Regemortels Interieuradvies Bestemd voor: Klant Door: Sarah Regemortels Kleuradvies Thema Woonkamer: Metropolitan Chique Thema: Luxe en comfort. Mooie materialen, opvallende accessoires en rijke stoffen om het gevoel

Nadere informatie

VISUALS SCANDINAVIAN URBAN MODERN

VISUALS SCANDINAVIAN URBAN MODERN 1 VISUALS Visuals zijn betaalbare, artistieke, 3D interieur weergaven. Deze 'artist impression' beelden zijn niet alleen bijzonder fraai, daarnaast zijn ze amper van echt te onderscheiden. SCANDINAVIAN

Nadere informatie

Module 1 Welk verhaal vertel jij met jouw kleding?

Module 1 Welk verhaal vertel jij met jouw kleding? Module 1 Welk verhaal vertel jij met jouw kleding? Welk verhaal vertel jij met je eigen kleding? Waarom is het belangrijk je eigen persoonlijkheid te laten zien in je outfits? Waarom ik jou kan helpen

Nadere informatie

Spring. www. l i nefootwear. nl

Spring. www. l i nefootwear. nl www. l i nefootwear. nl Spring 2014 Vlotte sneaker in drie trendy kleuren taupe, pink en blue. Alleen verkrijgbaar in onze winkels! Nu van De nieuwste trends van 2014, de beste kwaliteit, deskundig advies,

Nadere informatie

DRESSED LINE ORTHOPEDIC DAMES EN HEREN COLLECTIE

DRESSED LINE ORTHOPEDIC DAMES EN HEREN COLLECTIE DRESSED LINE ORTHOPEDIC DAMES EN HEREN COLLECTIE EEN SCHOEN IS EEN TOTAALCONCEPT. HET ULTIEME COMFORT IS VOOR MIJ VANZELFSPREKEND. DE UITDAGING IS JUIST HET OPZOEKEN VAN DE GRENS TUSSEN ORTHOPEDIE EN CONFECTIE.

Nadere informatie

Spring. Dorpstraat 9a AK Geffen - (073)

Spring. Dorpstraat 9a AK Geffen - (073) Spring 2014 Vlotte sneaker in drie trendy kleuren taupe, pink en blue. Alleen verkrijgbaar in onze winkels! Nu van 109 95 De nieuwste trends van 2014, de beste kwaliteit, deskundig advies, èchte aandacht

Nadere informatie

Houten Jaloezieën. Natuurlijke warme sfeer in uw huis

Houten Jaloezieën. Natuurlijke warme sfeer in uw huis Houten Jaloezieën Natuurlijke warme sfeer in uw huis 1941-50 mm Luxaflex Houten Jaloezieën Luxaflex is al jaren aangesloten bij de Forest Stewardship Council (FSC ) voor gecertificeerde producten als Houten

Nadere informatie

Bars & interior rentals. Cocktails, catering & workshops. Brand consultancy & production. Stand design & construction

Bars & interior rentals. Cocktails, catering & workshops. Brand consultancy & production. Stand design & construction Bars & interior rentals Cocktails, catering & workshops Brand consultancy & production Stand design & construction Bars & interior rentals Bars & interior rentals Bars & interior rentals Bars & interior

Nadere informatie

Efficiënte Garderobe Actieplan

Efficiënte Garderobe Actieplan Efficiënte Garderobe Actieplan Wat leuk dat je mijn Efficiënte Garderobe Actieplan hebt aangevraagd. Soms sta je voor je kledingkast en ben je totaal het overzicht kwijt. Dat is het juiste moment om de

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR MIJN DEUR Kijk voor meer op MIJN DEUR.NL.NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN Less is more De plek waar je, je thuis voelt Eigenwijs MIJN HUIS, MIJN SFEER, MIJN DEUR KIJK VOOR MEER OP: MIJN DEUR.NL MIJNDEUR.NL

Nadere informatie

Najaarscollectie Dutz Eyewear herfst-winter

Najaarscollectie Dutz Eyewear herfst-winter Oss, 29 juli 2016 Najaarscollectie Dutz Eyewear herfst-winter 2016-2017 De Dutz designers volgen de bezielende stijlgidsen van de toonaangevende modemerken op de voet. Ook dit jaar is de herfst/wintercollectie

Nadere informatie

JAARCONCERT 2019 THEMA: VAKANTIE/ZOMER/REIZEN

JAARCONCERT 2019 THEMA: VAKANTIE/ZOMER/REIZEN JAARCONCERT 2019 THEMA: VAKANTIE/ZOMER/REIZEN Kleding voor de pauze is geïnspireerd op het nummer Afrika. We willen het publiek (bij wijze van spreken mee nemen) op safari. Deze uitstraling willen we creëren

Nadere informatie

PROFESSIONAL ASSORTIMENT

PROFESSIONAL ASSORTIMENT PROFESSIONAL ASSORTIMENT 2019 INHOUD Bars & Clubs RELIGHT CONCEPT 04 RELIGHT HOUDERS & HOUDERS OUTDOOR 05 RELIGHT REFILLS 06 RELIGHT MOODS 07 STAR LIGHT 08 Hotels STAR LIGHT MOODS 09 TWILIGHT 10 TWILIGHT

Nadere informatie

2ooo DECOR 2000, DECORATIESPECIALIST MET HET TINTTO KWALITEITSLABEL

2ooo DECOR 2000, DECORATIESPECIALIST MET HET TINTTO KWALITEITSLABEL decor 2ooo woondecoratie STIJLVOLLE IDEEËN VOOR UW WONING COMBINEER... en voel u thuis DECOR 2000, DECORATIESPECIALIST MET HET TINTTO KWALITEITSLABEL VLOERBEKLEDING - TAPIJTEN - BEHANG - VERF - PARKET

Nadere informatie

SCHORTEN. Leder. Denim. Model: Unisex Maten: One size Kleur: Cognac Bruin Materiaal: 70% Leder, 30% Polyester

SCHORTEN. Leder. Denim. Model: Unisex Maten: One size Kleur: Cognac Bruin Materiaal: 70% Leder, 30% Polyester SCHORTEN Leder Unisex 850026 One size Kleur: Cognac Bruin Materiaal: 70% Leder, 30% Polyester Een lederen schort met een stoere, ambachtelijke en tijdloze uitstraling. Gemaakt van lichtgewicht kwaliteit

Nadere informatie

5 tips om je. erotisch kapitaal. zichtbaar te maken voor zakelijke onderscheiding en succes

5 tips om je. erotisch kapitaal. zichtbaar te maken voor zakelijke onderscheiding en succes 5 tips om je erotisch kapitaal zichtbaar te maken voor zakelijke onderscheiding en succes Geschreven door: Peggy de Lange Ik leer zakenvrouwen en professionals met kleding en styling een authentieke en

Nadere informatie

Collection fall winter 2015

Collection fall winter 2015 Collection fall winter 2015 Collection fall winter 2015 Avance verwent je deze herfst opnieuw met een prachtige en kwalitatieve collectie volgens de laatste trends. Coco Bella en Mezura nemen je mee naar

Nadere informatie

boutique co llect i o n

boutique co llect i o n boutique collection boutique Meesterstukken gecreëerd met passie voor textiel en interieur. In Januari introduceert Kobe de BOUTIQUE collectie. Door het Kobe design team worden vernieuwde innovaties toegepast

Nadere informatie

Creëer je eigen stijl met PODE

Creëer je eigen stijl met PODE Creëer je eigen stijl met PODE Eindeloze variatie mogelijk met de nieuwe designcollectie van PODE Info Venlo Gepubliceerd op: 19 juni 2014 WOORDVOERDERS Samenvatting Het Nederlandse designmerk PODE biedt

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL VERDI PLAFONDHOGE DEUREN .NL. Less is more. De plek waar je thuis bent. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL VERDI PLAFONDHOGE DEUREN .NL. Less is more. De plek waar je thuis bent. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR Kijk voor meer op.nl.nl VERDI PLAFONDHOGE EN Less is more De plek waar je thuis bent Eigenwijs HUIS, SFEER, KIJK VOOR MEER OP:.NL VERDI VERDI IS EEN - KOZIJNCOMBINATIE WELKE PLAFONDHOOG WORDT GEPLAATST.

Nadere informatie

Juwelier Van Eetvelde kijkt, samen met u, reikhalzend uit naar de favoriete periode van het jaar: de eindejaarsfeesten.

Juwelier Van Eetvelde kijkt, samen met u, reikhalzend uit naar de favoriete periode van het jaar: de eindejaarsfeesten. . 0 I. I. I. 0 I. 9 Juwelier Van Eetvelde kijkt, samen met u, reikhalzend uit naar de favoriete periode van het jaar: de eindejaarsfeesten. Traditioneel is deze feestelijke tijd een periode van vieren,

Nadere informatie

14K Roségoud JIJ MAAKT HET. Schitterend

14K Roségoud JIJ MAAKT HET. Schitterend 14K Roségoud JIJ MAAKT HET Schitterend COLLECTIE 2018 Speciaal Een sieraad of horloge uitkiezen is vaak een bijzonder en speciaal moment. Het moet uitstralen waar jij voor staat. Dat kan stijlvol zijn,

Nadere informatie

Feest! Kim&Fatima. Extra Voordeel! Mix&Charm. WinterMode. Exclusief: showen de nieuwste Zinzi collectie! Feestelijke acties in goud en zilver

Feest! Kim&Fatima. Extra Voordeel! Mix&Charm. WinterMode. Exclusief: showen de nieuwste Zinzi collectie! Feestelijke acties in goud en zilver WINTER 2009/2010 Feest! Extra Voordeel! Feestelijke acties in goud en zilver Exclusief: Kim&Fatima showen de nieuwste Zinzi collectie! Mix&Charm Kies uit 200 Charms en maak je eigen stijl WinterMode De

Nadere informatie

Inleiding

Inleiding 06 08 10 12 14 16 18 20 22 24 26 28 30 32 34 INHOUD Inleiding KLEUR & VERF De kleurencirkel Warme & koude kleuren Jouw kleurenpalet Verfsoorten Kies je verf Meng je verf Andere soorten waterverf MATERIALEN

Nadere informatie

dimago is het merk dat aansluit bij je woonwensen

dimago is het merk dat aansluit bij je woonwensen dimago is het merk dat aansluit bij je woonwensen Verf, behang, raamdecoratie, vloeren en gordijnen Laat dimago je inspireren voor een nieuwe look in huis durf, design & decoratie Ervaar de passie van

Nadere informatie

New England Structure 3 kleur series

New England Structure 3 kleur series New England Structure 3 kleur series We hebben drie verschillende kleurpaletten ontwikkeld; Harmony, Nature en Urban Life. Om het kiezen gemakkelijker voor u te maken hebben we de kleuren ingedeeld in

Nadere informatie

7 Gouden tips voor fantastische bedrijfsvideo

7 Gouden tips voor fantastische bedrijfsvideo 7 Gouden tips voor fantastische bedrijfsvideo 'Laat zien wat jij waard bent' Online video specialist 1 Gefeliciteerd! Wat goed dat je een video wilt opnemen! Je hebt nu je eerste stap naar meer zichtbaarheid

Nadere informatie

Trends herfst/winter

Trends herfst/winter Trends herfst/winter 2014-2015 Oversized De grote trend voor dit seizoen is oversized. Vooral bij mantels / truien kunnen we dit terug vinden. Is dit niets voor jou of heb je het idee dat je het maar vlug

Nadere informatie

Schilderen op leer. Door Rebecca Siccama

Schilderen op leer. Door Rebecca Siccama Schilderen op leer Door Rebecca Siccama Inleiding Ben jij altijd op zoek naar iets bijzonders? Wil je graag origineel zijn en niet meedoen met de grijze massa? Ben jij die creatieve vrouw, die er graag

Nadere informatie

Nieuw. Ontwerp uw eigen sieraden. Met Rayher sieraadbeton. wij hebben het beton opnieuw uitgevonden.

Nieuw. Ontwerp uw eigen sieraden. Met Rayher sieraadbeton. wij hebben het beton opnieuw uitgevonden. Nieuw Ontwerp uw eigen sieraden. Met Rayher sieraadbeton. wij hebben het beton opnieuw uitgevonden. Zo makkelijk word je een sieraden ontwerper: Alles wat u nodig heeft: Rayher sieraadbeton (1), water

Nadere informatie

Inspiratiemagazine tafelstyling

Inspiratiemagazine tafelstyling Voorjaar / Zomer 2019 Inspiratiemagazine tafelstyling Voorjaar / Zomer 2019 Cottona Spring / Summer Het terras is geopend, welkom voorjaar! Tijd voor buiten tafelen. Tafelstyling in het voorjaar en in

Nadere informatie

Lesbrief voor leerlingen: hoe ontwerp je een omslag voor een boek

Lesbrief voor leerlingen: hoe ontwerp je een omslag voor een boek Lesbrief voor leerlingen: hoe ontwerp je een omslag voor een boek KIEZEN Een goed begin is het kiezen van het juiste boek. Er zijn zo veel mooie verhalen waardoor het soms lastig is om een goede keuze

Nadere informatie

INNO. zitmeubelen. Al 12,5 jaar de specialist in comfortabel zitten

INNO. zitmeubelen. Al 12,5 jaar de specialist in comfortabel zitten INNO zitmeubelen Al 1,5 jaar de specialist in comfortabel zitten Voorwoord INNO zitmeubelen bestaat 1,5 jaar en ter ere hiervan brengen wij dit jubileumnummer uit. Laat je inspireren door onze nieuwe

Nadere informatie

Ellentine. Vraag: Een jong boerenstel gaat op de boerderij wonen! Met koeien en varkens. Hij landelijke, ik modern, hoe te combineren?

Ellentine. Vraag: Een jong boerenstel gaat op de boerderij wonen! Met koeien en varkens. Hij landelijke, ik modern, hoe te combineren? 1. Vraag: Een jong boerenstel gaat op de boerderij wonen! Met koeien en varkens. Hij landelijke, ik modern, hoe te combineren? Antwoord: Dit is een prachtige en goede combinatie. Kies voor moderne vormgeving

Nadere informatie

VERTICALE JALOEZIEËN

VERTICALE JALOEZIEËN VERTICALE JALOEZIEËN 2 BASIC WHITE Wit is altijd goed en daarom ook een ideale kleur voor jouw verticale jaloezieën. Met wit voor je raam creëer je een rustige en frisse basis waarmee je jarenlang vooruit

Nadere informatie

FEEL AT HOME FIND YOUR STYLE

FEEL AT HOME FIND YOUR STYLE FEEL AT HOME FIND YOUR STYLE WHERE YOUR PERSONALITY MEETS MY SIGNATURE Mariska Jagt - interieurontwerpster - INHOUDSOPGAVE Houthaven is het nieuwe wonen in Amsterdam. Service en comfort staan daarbij hoog

Nadere informatie

Vloeren om op te leven

Vloeren om op te leven Vloeren om op te leven vloeren De NIEUWSTE trends in vloeren. Wij verrassen je graag met mooie oplossingen. Of je nu gaat voor laminaat, PVC, hout, tapijt of vinyl de Decorette collecties zijn goed op

Nadere informatie

Maak eens kennis met Ad...

Maak eens kennis met Ad... Maak eens kennis met Ad... Aangenaam kennismaken: Ad... Het mooie aan ons vak is dat je mensen oprecht kunt helpen om een eigen plek te creëren. Een plek waar je jezelf bent. Waar je anderen ontmoet. Waar

Nadere informatie

bece.com COLLECTIE PLISSÉGORDIJNEN

bece.com COLLECTIE PLISSÉGORDIJNEN bece.com COLLECTIE PLISSÉGORDIJNEN Japans motief KLEURNR. 40022 2 PLISSÉ MET DESSIN Extra bijzonder in deze collectie zijn de plisségordijnen met dessins. Dessins zijn de ultieme mooimakers voor je huis.

Nadere informatie

Uniek bedtextiel geïnspireerd op kunst, architectuur, mode, natuur en cultuur

Uniek bedtextiel geïnspireerd op kunst, architectuur, mode, natuur en cultuur PERSBERICHT Eclectische voorjaarscollectie van Kardol Uniek bedtextiel geïnspireerd op kunst, architectuur, mode, natuur en cultuur Lisse, april 2018 - Al meer dan 20 jaar vertaalt Kardol haar inspiratie

Nadere informatie

Leesboekje de kleding

Leesboekje de kleding Leesboekje de kleding Leesboekje De Kleding Pagina 1 Dit is de broek. Dit is de trui. Dit is de rok. Dit is de jurk. Dit is de bh. Dit is de onderbroek. Dit is het T-shirt. Dit is de panty. Dit is het

Nadere informatie

Omslagdoek. 3 x anders... door kleur NR. 1 NR. 1 NR. 1 NR. 1 NR. 1 NR. 1. gemerceriseerd/ gegaseerd merzerisiert/ gasiert mercerised/ gassed

Omslagdoek. 3 x anders... door kleur NR. 1 NR. 1 NR. 1 NR. 1 NR. 1 NR. 1. gemerceriseerd/ gegaseerd merzerisiert/ gasiert mercerised/ gassed 0 6= 0 6= x anders... door kleur 1 Comfortabel en warm Een heel fijne omslagdoek om te hebben in meerdere kleuren, want door de kleur heeft ie steeds een andere uitstraling. Draagt heerlijk, voelt zacht

Nadere informatie

Quiz Welk type verkoper ben jij?

Quiz Welk type verkoper ben jij? Uitleg Lees iedere stelling door en noteer een cijfer van 1 tot 4 bij ieder antwoord. Een 1 betekent dat het antwoord jou het BESTE omschrijft, en een 4 dat het antwoord jou het SLECHTSTE omschrijft. Gebruik

Nadere informatie

Een elegant interieur op maat van jouw persoonlijkheid. Raamdecoratie Verf en behang Interieuradvies Stoffering Decoratie

Een elegant interieur op maat van jouw persoonlijkheid. Raamdecoratie Verf en behang Interieuradvies Stoffering Decoratie Een elegant interieur op maat van jouw persoonlijkheid Raamdecoratie Verf en behang Interieuradvies Stoffering Decoratie MERK: JAB MERK: Diaz Flirten met licht Da s durven: Speel met kleurnuances De juiste

Nadere informatie

Stralende LENTE ZILVER IS COOL MIX& MATCH DÉ SIERADENTRENDS VAN HET NIEUWE SEIZOEN. Sierlijke items voor je outfit. Schitteren met Kim & Fatima

Stralende LENTE ZILVER IS COOL MIX& MATCH DÉ SIERADENTRENDS VAN HET NIEUWE SEIZOEN. Sierlijke items voor je outfit. Schitteren met Kim & Fatima Issue N o 29 SPRING SUMMER 2016 VERWEN MAMA Cadeaus In zilver MIX& MATCH Stel je sieraad samen ZILVER IS COOL Schitteren met Kim & Fatima 154 Sierlijke items voor je outfit Stralende LENTE DÉ SIERADENTRENDS

Nadere informatie

BEACH CLUB. Schitteren in de. Zilver trends & Gift Guide. Oh so CHIC Armbanden & colliers ZILVER IS COOL GAME, SET & ZINZI CREOOL HANGERS

BEACH CLUB. Schitteren in de. Zilver trends & Gift Guide. Oh so CHIC Armbanden & colliers ZILVER IS COOL GAME, SET & ZINZI CREOOL HANGERS Zilver trends & Gift Guide ZILVER IS COOL Stralen op het strandfeest Issue N o 26 SPRING SUMMER 2015 Oh so CHIC Armbanden & colliers GAME, SET & ZINZI Tennis armbanden om mee te pronken CREOOL HANGERS

Nadere informatie

GROHE in de KEuKEn. Keuken Sail Cube 3 Flair 4 Touch Cosmopolitan 5 Feel 6 Wave Cosmopolitan 7 Wave 8 Get 9 Start 10 Costa Trend 11

GROHE in de KEuKEn. Keuken Sail Cube 3 Flair 4 Touch Cosmopolitan 5 Feel 6 Wave Cosmopolitan 7 Wave 8 Get 9 Start 10 Costa Trend 11 grohe in de Keuken Gegarandeed jarenlange kwaliteit grohe.nl in de KEuKEn Onze bekroonde keukenmengkranen, ontworpen met jouw behoeften in gedachten, zijn gemaakt van de beste materialen en zijn voorzien

Nadere informatie

LOGO 60x25 mm. Dekbedovertrek Fleur. Onze favoriet! HERFST/WINTER 2017

LOGO 60x25 mm. Dekbedovertrek Fleur. Onze favoriet! HERFST/WINTER 2017 LOGO 60x25 mm HERFST/WINTER 2017 Dekbedovertrek Fleur. Onze favoriet! De bloemen op het Fleur dessin zijn geïnspireerd op de prachtige oud-hollandse schilderkunst en komen prachtig uit op een chique nachtblauwe

Nadere informatie

SPECIALE ORANJEPIN VOOR U! Bij aankoop van een Oranjeweken artikel krijgt u een speciale Oranjepin cadeau*

SPECIALE ORANJEPIN VOOR U! Bij aankoop van een Oranjeweken artikel krijgt u een speciale Oranjepin cadeau* Jeroen van den Akker Veghel Molenstraat 26 5461 JR Veghel 0413-36 65 22 Openingstijden Maandag 13.00-18.00 uur Dinsdag 9.30-18.00 uur Woensdag 9.30-18.00 uur Donderdag 9.30-18.00 uur Vrijdag 9.30-21.00

Nadere informatie

Boordevol nieuwe producten! Assortiment

Boordevol nieuwe producten! Assortiment Boordevol nieuwe producten! Assortiment Hotels Restaurants Terrassen 02 BOLSIUS PROFESSIONAL INHOUD inhoud Bars & Clubs RELIGHT CONCEPT 04 RELIGHT houders & navullingen 06 RELIGHT MOODS 08 STAR LIGHT 10

Nadere informatie

Horizontaal aluminium

Horizontaal aluminium Horizontaal aluminium De HR Design aluminium horizontale jaloezieën zijn een toonaangevend begrip binnen de HR Design collectie. Gebaseerd op de laatste woontrends zullen de jaloezieën uw woning een stijlvol

Nadere informatie

AT T E L L I P R O J E C T S

AT T E L L I P R O J E C T S ATTELLI PROJECTS Thuiskomen met Hattelli Jouw leven is al druk genoeg. Als je dan ook nog een woning wilt gaan kopen, komen daar een heleboel nieuwe beslissingen bij. Is het dan niet een fijn idee om

Nadere informatie

Mooie. pakjesavond ZINZI PAKT UIT. TIJD VOOR DE SINT Verras haar met een Zinzi horloge. Met heel veel schitterende cadeaus

Mooie. pakjesavond ZINZI PAKT UIT. TIJD VOOR DE SINT Verras haar met een Zinzi horloge. Met heel veel schitterende cadeaus ZINZI PAKT UIT Mooie pakjesavond VOL MET ORIGINELE SIERADEN & HORLOGES Met heel veel schitterende cadeaus TIJD VOOR DE SINT Verras haar met een Zinzi horloge NIEUW: SQUARE HORLOGES ZI42CB ketting 42cm

Nadere informatie

Best leuk pakje, een beetje grijs

Best leuk pakje, een beetje grijs Make-over specialist: Blijf altijd jezelf Best leuk pakje, een beetje grijs In deze Sollicitatie make-over leren twee starters hoe ze passende kleding kunnen kiezen voor een sollicitatie. Foutloos en veilig

Nadere informatie