Deelnemersvoorwaarden Stichting Keurmerk Online Veilen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Deelnemersvoorwaarden Stichting Keurmerk Online Veilen"

Transcriptie

1 Deelnemersvoorwaarden Stichting Keurmerk Online Veilen 1. Inleiding 1.1 De Stichting Keurmerk Online Veilen beoogt jegens consumenten de kwaliteit van online veilingplatformen te waarborgen door deze te reguleren door middel van certificering. De Stichting Keurmerk Online Veilen heeft de onderhavige voorwaarden opgesteld welke van toepassing zijn op alle door de Stichting Keurmerk Online Veilen aangesloten Deelnemers. 2. Definities 2.1 In deze Deelnemersvoorwaarden zullen de volgende hierna gebruikte begrippen de volgende betekenissen hebben, die herkenbaar zijn aan het gebruik van een hoofdletter: De Stichting: Onder de Stichting wordt verstaan de Stichting Keurmerk Online Veilen, welke stichting op 1 november 2013 in Zwolle is opgericht met het doel het waarborgen van de kwaliteit van online veilingplatformen door deze te reguleren door middel van certificering. Keurmerk Online Veilen: Een uiting van het Keurmerk Online Veilen in de vorm van een certificaat dan wel keurmerklogo dat aangeeft dat Deelnemer voldoet aan een set van eisen (de Normatiek) waardoor de kwaliteit van betreffend online veiling platform wordt gewaarborgd. Deelnemer mag het online veiling platform uitsluitend van het Keurmerk Online Veilen voorzien na toekenning daarvan door de Stichting overeenkomstig deze Deelnemersvoorwaarden. Ieder Keurmerk (certificaat) wordt opgenomen in het register van de Stichting en wordt afgegeven per online veiling platform (per website). Het gecombineerde woord-/beeldmerk Online Veilen als weergegeven in artikel 3.2 dat door de Stichting is gedeponeerd bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom conform het bepaalde in het Benelux-verdrag inzake de intellectuele eigendom.

2 Deelnemer: Een rechtspersoon die een online veilingplatform in beheer heeft deelnemer van de Stichting is. Deelnemersvoorwaarden: Onderhavige voorwaarden. Normatiek: Set van normen en eisen, opgesteld en gepubliceerd door de Stichting, waaraan een online veiling platform (welke in beheer is bij Deelnemer) minimaal moet voldoen. Deze normen zijn te vinden op de website van de Stichting (link) en zijn onlosmakelijk verbonden met deze Deelnemersvoorwaarden. Toetsende Instelling: De partij die de certificeringswerkzaamheden zal uitvoeren in opdracht van de Stichting met als doel te komen tot een advies aan de Stichting op basis waarvan de Stichting kan komen tot een toe- of afwijzing van het Keurmerk Online Veilen. 3. (Recht tot) gebruik Keurmerk Online Veilen 3.1 Het Keurmerk Online Veilen is een keurmerk van de Stichting, dat uitsluitend is bedoeld voor Deelnemers. Het gebruik van het Keurmerk Online Veilen is alleen toegestaan wanneer aan de deze Deelnemersvoorwaarden wordt voldaan én wanneer sprake is van toekenning van het Keurmerk Online Veilen door de Stichting. Na bevestiging van het deelnemerschap door de Stichting is de Deelnemer nog niet gerechtigd het Keurmerk Online Veilen te voeren. Pas nadat Deelnemer succesvol de audit, uitgevoerd door de Toetsende instelling, heeft doorlopen en de Stichting haar eindoordeel heeft gegeven, mag Deelnemer door middel van het beeldmerk aan het publiek kenbaar maken dat zij het Keurmerk Online Veilen van de Stichting mag voeren. De audit zal binnen vier (4) weken na aanvraag bij de Stichting worden uitgevoerd. 3.2 De weergave van het Keurmerk Online Veilen is als volgt:

3 Communicatie omtrent het keurmerk dient in lijn te zijn met hetgeen in deze Deelnemersvoorwaarden en op de website van de Stichting is bepaald. Voor iedere afwijking of toevoeging aan het Keurmerk Online Veilen dient aan de Stichting vooraf schriftelijke goedkeuring te worden verzocht. 3.3 De Stichting is bevoegd het recht tot het gebruik van het Keurmerk Online Veilen toe te kennen aan online veilingplatformen die voldoen aan de vereisten van deze Deelnemersvoorwaarden, voor de duur van telkenmale één (1) jaar. 3.4 De Stichting zal een aanvraag voor een Keurmerk Online Veilen weigeren indien de Stichting van mening is dat de Deelnemer in strijd met de wettelijke vereisten, Normatiek, maatschappelijke normen en/of voorwaarden van deze Deelnemersvoorwaarden handelt. De Stichting kan een aanvraag voor een Keurmerk Online Veilen weigeren indien zulks overigens naar de mening van de Stichting onwenselijk is. 3.5 Deelnemer zal het Keurmerk Online Veilen gebruiken zoals bepaald in deze Deelnemersvoorwaarden en volgens de aanwijzingen van de Stichting. Deelnemer mag het Keurmerk Online Veilen niet zelf aanpassen. 3.6 Deelnemer mag op geen enkele wijze de indruk wekken dat het gebruik van het Keurmerk Online Veilen keurmerk een oordeel of aanbeveling door de Stichting in zou houden over de aangeboden producten of diensten van Deelnemer. 3.7 Deelnemer is verplicht om bij het plaatsen van het Keurmerk Online Veilen op haar website, het Keurmerk Online Veilen te voorzien van een link naar een door de Stichting te bepalen URL van de website van de Stichting. 3.8 De in het kader van het Keurmerk Online Veilen gemaakte kosten zullen gelijkelijk worden verdeeld over en vergoed door de Deelnemers. Kosten die slechts ten

4 behoeve van een individuele Deelnemer worden gemaakt worden echter rechtstreeks aan betreffende Deelnemer gefactureerd. 3.9 De gemeenschappelijke kenmerken van de diensten van Deelnemers die het Keurmerk Online Veilen (gaan) gebruiken betreffen de normen zoals beschreven in de (laatste versie van de) Normatiek Indien en zodra de Deelnemer (de werkwijze op) haar website wenst te wijzigen en deze wijziging van invloed kan zijn op het recht het Keurmerk Online Veilen te voeren, wordt deze wijziging onverwijld vooraf aan de Stichting ter schriftelijke goedkeuring voorgelegd. 4. Toezicht 4.1 De Stichting zal toezicht op het gebruik van het Keurmerk Online Veilen houden. Dit toezicht zal onder meer plaatsvinden door een aan het Keurmerk Online Veilen verbonden notaris die periodiek verifieert of er sprake is van een integere werking van de voor de veilingen gebruikte applicatie. Bovendien laat de Stichting jaarlijks een controle uitvoeren door de Toetsende instelling ten aanzien van de Normatiek. Indien (potentiële) Deelnemer geen lid is van belangenvereniging Thuiswinkel.org, zal in aanvulling op voornoemde controle worden getoetst of (potentiële) Deelnemer voldoet aan de wettelijke vereisten zoals eveneens door belangenvereniging Thuiswinkel.org gesteld voor zover deze niet standaard worden meegenomen in eerstgenoemde controle. 5. Beëindiging gebruiksrecht Keurmerk Online Veilen 5.1 Het recht tot het gebruik van het Keurmerk Online Veilen heeft een looptijd van één (1) jaar na toekenning hiervan door de Stichting aan Deelnemer en wordt telkenmale stilzwijgend voortgezet, tenzij Deelnemer twee (2) maanden voor het einde van het gebruiksrecht schriftelijk aan de Stichting mededeelt het gebruiksrecht het daarop volgende jaar niet te willen continueren of de Stichting op enig moment aangeeft niet tot certificering over te gaan.

5 Deelnemer kan haar toetreding tot de Stichting te allen tijde beëindigen. De Stichting zal niet overgaan tot restitutie van betaalde en/of te vorderen bedragen. Vorderingen blijven ook na beëindiging van het deelnemerschap opeisbaar. 5.2 De Stichting kan het gebruiksrecht van Deelnemer van het Keurmerk Online Veilen zonder in gebreke stelling onmiddellijk beëindigen indien sprake is van strijd met de wettelijke vereisten, Normatiek, maatschappelijke normen en/of sprake is van ernstige en/of herhaalde niet naleving van deze Deelnemersvoorwaarden en/of voortduring van het gebruiksrecht overigens naar de mening van de Stichting onwenselijk is. Wanneer de overtreding niet direct te ernstig wordt bevonden, kan de Stichting het gebruiksrecht van het Keurmerk Online Veilen opschorten voor de duur dat de onregelmatigheid blijft bestaan. Een opschorting van het gebruiksrecht vindt alleen plaats nadat de Stichting de Deelnemer per of andere schriftelijke wijze 24 uur de gelegenheid heeft gegeven te reageren en de Deelnemer niet binnen deze termijn naar het oordeel van de Stichting naar tevredenheid heeft gereageerd (weekend en feestdagen uitgezonderd). 5.3 De bevoegdheid van de Stichting het gebruik van het Keurmerk Online Veilen op te schorten en/of te beëindigen, bestaat naast de bevoegdheid van de Stichting om over te gaan tot publicatie van de niet-nakoming van de verplichtingen door Deelnemer. De Stichting kan bovendien bij misbruik van het Keurmerk Online Veilen, misbruik van de handelsnaam, handelen in strijd met de wettelijke vereisten, maatschappelijke normen en/of deze Deelnemersvoorwaarden of andere onrechtmatige actie zijdens Deelnemer in rechte onder meer schadevergoeding vorderen. De Stichting kan het bijzonder belang van de Deelnemers van het Keurmerk Online Veilen laten gelden en in haar eis tot vergoeding van de schade, die een of meer van hen hebben geleden, meenemen. 5.4 De Deelnemer van wie het recht op het gebruik van het Keurmerk Online Veilen eindigt/wordt beëindigd, zal het gebruik van het Keurmerk Online Veilen onmiddellijk staken en gestaakt houden en het er zo veel als redelijkerwijs mogelijk toe leiden dat vermeldingen van het recht op het gebruik van het Keurmerk Online Veilen op websites van derden worden verwijderd.

6 5.5 Indien Deelnemer willens en wetens een beeldmerk van de Stichting voert zonder daartoe gerechtigd te zijn, is Deelnemer zonder sommatie of ingebrekestelling een onmiddellijk opeisbare boete aan de Stichting verschuldigd van EUR ,-. Indien de daadwerkelijke schade groter is dan het bedrag van de boete, kan de Stichting er ook voor kiezen om volledige schadevergoeding te vorderen. 6. Aansprakelijkheid 6.1 Alle Deelnemers zijn verplicht een inbreuk op het Keurmerk Online Veilen, bestaande uit een onrechtmatige verveelvoudiging en/of openbaarmaking van het Keurmerk Online Veilen, of een doen of nalaten in strijd met onderhavige Deelnemersvoorwaarden en/of overige in dat kader opgestelde voorwaarden schriftelijk aan de Stichting mee te delen. 6.2 De Deelnemer vrijwaart de Stichting voor alle juridische claims van derde partijen, waaronder gebruikers van het online veiling platform en toezichthouders, en van door haar ingeschakelde partijen en Deelnemer stelt de Stichting in dat kader schadeloos. 6.3 De Stichting is, behoudens indien zulks wettelijk onredelijk is, zoals in het geval van opzet of grove nalatigheid door haar bestuurders, niet aansprakelijk voor schade die de Deelnemer lijdt, ingevolge het al dan niet verlenen, beëindigen of opschorten van het Keurmerk Online Veilen. 6.4 De Stichting is niet aansprakelijk voor schade die de Deelnemer lijdt in het kader van het gebruik van het Keurmerk Online Veilen. 7. Wijzigingen 7.1 Wanneer sprake is van wijzigingen in de Deelnemersvoorwaarden wordt er op de website van de Stichting melding gemaakt van betreffende wijzigingen en de ingangsdatum hier van. Indien sprake is van voor Deelnemer(s) ingrijpende wijzigingen wordt een overgangsperiode van twee (2) maanden ingesteld en worden

7 Deelnemers per of brief geïnformeerd. Indien Deelnemer de wijziging niet accepteert, is de Deelnemer gerechtigd binnen voornoemde overgangsperiode de certificering te beëindigen, bij gebreke waarvan Deelnemer wordt geacht akkoord te zijn gegaan met betreffende wijziging. 8. Toepasselijk recht en geschillenbeslechting 8.1 Op deze Deelnemersvoorwaarden en daaruit voortvloeiende en/of daarmee verband houdende geschillen is Nederlands recht van toepassing. 8.2 Geschillen zullen aan de bevoegde rechter te Amsterdam worden voorgelegd. 8.3 In geval van klachten van derden over het functioneren van de Stichting zal een notaris van het kantoor waarvan een van de notarissen de Stichting heeft opgericht het geschil echter eerst trachten te beslechten. Indien deze hierin echter niet binnen een periode van een (1) maand is geslaagd, zijn Deelnemer en Stichting gerechtigd het geschil aan de bevoegde rechter te Amsterdam voor te leggen. Laatste wijzigingsdatum 31 oktober 2013

Deelnemersvoorwaarden Stichting Keurmerk RitRegistratieSystemen

Deelnemersvoorwaarden Stichting Keurmerk RitRegistratieSystemen Deelnemersvoorwaarden Stichting Keurmerk RitRegistratieSystemen Versie: 1.1 Datum: 20-10-2013 Door u aan te melden bij de Stichting Keurmerk RitRegistratieSystemen (hierna: de Stichting) verklaart u kennis

Nadere informatie

Deelnemersvoorwaarden Stichting Keurmerk RitRegistratieSystemen

Deelnemersvoorwaarden Stichting Keurmerk RitRegistratieSystemen Deelnemersvoorwaarden Stichting Keurmerk RitRegistratieSystemen Versie: 3.0 Datum: 10-11-2015 Door u aan te melden bij de Stichting Keurmerk RitRegistratieSystemen (hierna: de Stichting) verklaart u kennis

Nadere informatie

Zeker-OnLine is een onafhankelijk en transparant keurmerk voor online dienstverlening (cloud services)

Zeker-OnLine is een onafhankelijk en transparant keurmerk voor online dienstverlening (cloud services) Zeker-OnLine is een onafhankelijk en transparant keurmerk voor online dienstverlening (cloud services) Deelnemersvoorwaarden en aanmeldprocedure Deelnemer (Deze vervangt versie 2.0 zoals opgenomen in het

Nadere informatie

Licentieovereenkomst Construction Media

Licentieovereenkomst Construction Media Licentieovereenkomst Construction Media Dit document bevat de licentieovereenkomst van Construction Media. Deze licentieovereenkomst is van toepassing op alle door Construction Media aan een gebruiker

Nadere informatie

Licentieovereenkomst Construction Media

Licentieovereenkomst Construction Media Licentieovereenkomst Construction Media Dit document bevat de licentieovereenkomst van Construction Media. Deze licentieovereenkomst is van toepassing op alle door Construction Media aan een gebruiker

Nadere informatie

Stichting Betrouwbare Afrekensystemen

Stichting Betrouwbare Afrekensystemen Stichting Betrouwbare Afrekensystemen Deelnemersvoorwaarden Secretariaat: Stichting Betrouwbare Afrekensystemen Postbus 262 2260 AG Leidschendam 070-3206730 http://www.keurmerkafrekensystemen.nl Stichting

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gebruikers

Algemene voorwaarden Gebruikers Algemene voorwaarden Gebruikers Ten aanzien van de dienstverlening van Onlineschademelden.nl gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke wettelijke regels. Door gebruik te maken van de Website

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Geologische Dienst Nederland - TNO

Gebruiksvoorwaarden Geologische Dienst Nederland - TNO Gebruiksvoorwaarden Geologische Dienst Nederland - TNO Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle websites van Geologische Dienst Nederland - TNO Artikel 1 Definities De volgende begrippen zullen in

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement ICTWaarborg

Huishoudelijk reglement ICTWaarborg Huishoudelijk reglement ICTWaarborg Algemeen Daar waar in uitingen van ICTWaarborg over 'lid' wordt gesproken, wordt het deelnemende bedrijf bedoeld dat zich bij ICTWaarborg heeft aangesloten.. Aanvragen

Nadere informatie

Algemene gebruikersvoorwaarden Rumbold

Algemene gebruikersvoorwaarden Rumbold Algemene gebruikersvoorwaarden Rumbold Artikel 1. Definities en toepasselijkheid 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - Rumbold: Het kennisdelingsplatform Rumbold, waar organisaties samen

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement ICTWaarborg

Huishoudelijk reglement ICTWaarborg Huishoudelijk reglement ICTWaarborg Aanvragen van deelname Artikel 1 1. De aanvraag voor deelname wordt bij het stichtingsbureau ingediend door middel van een daartoe vastgesteld aanmeldingsformulier.

Nadere informatie

Licentieovereenkomst Habilis Media BV, KvK nummer , versie

Licentieovereenkomst Habilis Media BV, KvK nummer , versie Dit document bevat de licentieovereenkomst van Habilis Media BV, ingeschreven in het Handelsregister bij de Kamer van Koophandel onder nummer 17228658. Deze licentieovereenkomst is van toepassing op alle

Nadere informatie

Artikel 1; Algemeen. Artikel 2; Prijzen en betalingen. Artikel 3; Aansprakelijkheid

Artikel 1; Algemeen. Artikel 2; Prijzen en betalingen. Artikel 3; Aansprakelijkheid Artikel 1; Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Mediation Nederland en op alle rechtsverhoudingen die daaruit voortvloeien. 1.2 Afwijkingen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Masterwebber VOF

Algemene voorwaarden Masterwebber VOF 01 april 2009 Algemene voorwaarden Masterwebber VOF Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als meervoud. 1.1 Algemene Voorwaarden:

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Licentiekeurmerk

Huishoudelijk reglement Licentiekeurmerk Huishoudelijk reglement Licentiekeurmerk Algemeen Daar waar in uitingen van Licentiekeurmerk over 'lid' wordt gesproken, wordt de deelnemende organsiatie bedoeld dat zich bij Licentiekeurmerk heeft aangesloten.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden detachering

Algemene voorwaarden detachering Algemene voorwaarden detachering HOOFDSTUK 1: INLEIDENDE BEPALINGEN Artikel 1. Werkingssfeer algemene voorwaarden 1. De onderhavige algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle detacheringsovereenkomsten

Nadere informatie

Deelnemersvoorwaarden Stichting Keurmerk RitRegistratieSystemen

Deelnemersvoorwaarden Stichting Keurmerk RitRegistratieSystemen Deelnemersvoorwaarden Stichting Keurmerk RitRegistratieSystemen Versie: 3.1 Datum: 28-08-2017 Door u aan te melden bij de Stichting Keurmerk RitRegistratieSystemen (hierna: de Stichting) verklaart u kennis

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement ICTWaarborg

Huishoudelijk reglement ICTWaarborg Huishoudelijk reglement ICTWaarborg Aanvragen van deelname Artikel 1 1. De aanvraag voor deelname wordt bij het stichtingsbureau ingediend op een daartoe vastgesteld aanmeldingsformulier. 2. Het aanmeldingsformulier

Nadere informatie

Abonnement: een bestaande overeenkomst tussen ZeelandNet en een Klant op grond waarvan door ZeelandNet (een) Dienst(en) geleverd wordt(en);

Abonnement: een bestaande overeenkomst tussen ZeelandNet en een Klant op grond waarvan door ZeelandNet (een) Dienst(en) geleverd wordt(en); Voorwaarden Voorwaarden gebruik WiFi ZEELAND 1. Definities Voor deze voorwaarden hanteert ZeelandNet een aantal definities. Deze definities zijn de volgende en worden in de nu volgende bepalingen met hoofdletters

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Definities

ALGEMENE VOORWAARDEN. Definities ALGEMENE VOORWAARDEN Definities Aanbieding: iedere vorm van aanbod gedaan door of namens de Tekstschrijver waaronder begrepen maar niet beperkt tot offertes, prijsopgaven, voorstellen voor teksten of onderwerpen.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CODE BLAUW

ALGEMENE VOORWAARDEN CODE BLAUW ALGEMENE VOORWAARDEN CODE BLAUW Dit zijn de algemene Voorwaarden (zoals hieronder gedefinieerd) van de vennootschap onder firma Code Blauw, kantoorhoudende te (3772 MP) Barneveld, aan Anthonie Fokkerstraat

Nadere informatie

De Opdrachtgever: de (rechts)persoon die de opdracht aan RandstadMakelaars verstrekt.

De Opdrachtgever: de (rechts)persoon die de opdracht aan RandstadMakelaars verstrekt. Artikel 1 - Toepasselijkheid Deze algemene bepalingen zijn van toepassing op iedere overeenkomst van opdracht tot dienstverlening en/of bemiddeling, alsmede de daaruit voortvloeiende aanvullende en/of

Nadere informatie

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als meervoud.

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als meervoud. Algemene voorwaarden Bosma Direct Marketing Consultancy B.V. KvKnr. 60588659. Gedeponeerd dd. 5 mei 2011. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening

Algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening Algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening Biercontract.nl Graaf Wichmanlaan 62 1405 HC Bussum Handelsregisternummer: 57084033 BTW nummer 167606657B02 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

AANGESLOTENEN-REGLEMENT. Stichting Taxaties en Validaties

AANGESLOTENEN-REGLEMENT. Stichting Taxaties en Validaties AANGESLOTENEN-REGLEMENT Stichting Taxaties en Validaties 31 december 2012 Inhoudsopgave 1 Definities... 3 2 Inschrijfprocedure... 4 3 Toelatingsprocedure... 4 4 Jaarlijkse Bijdrage... 4 5 Verplichtingen

Nadere informatie

Behorend bij de statuten van de Stichting VastgoedCert gevestigd te Rotterdam

Behorend bij de statuten van de Stichting VastgoedCert gevestigd te Rotterdam REGLEMENT OP HET GEBRUIK EN TOEZICHT OP HET COLLECTIEVE WOORDMERK RM, HET COLLECTIEVE BEELDMERK RM, EN HET COLLECTIEVE BEELDMERK VASTGOEDCERT GECERTIFICEERD Behorend bij de statuten van de Stichting VastgoedCert

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1: Definities

Algemene Voorwaarden. Artikel 1: Definities Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities 1. De NFG : De Stichting Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (kort: NFG), gevestigd te Assen, bij de kamer van Koophandel ingeschreven onder nummer 54322553.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden New Media Online BV

Algemene voorwaarden New Media Online BV Algemene voorwaarden New Media Online BV Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als meervoud. 1.1 Algemene Voorwaarden: de onderhavige

Nadere informatie

In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder:

In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Cremerstraat 132 3532 BJ Utrecht M: +31 (0)6 24231170 E: geertje@geertjealgeramedia.nl www.geertjealgeramedia.nl linkedin.com/in/geertjealgera @geertjealgeramedia @geertjealgeramedia @missgeertje @missgeertje

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van toepassing op de opdrachten verleend aan medewerkers van Belastingadvieskantoor Blom B.V. gevestigd te Nijkerk

Algemene voorwaarden van toepassing op de opdrachten verleend aan medewerkers van Belastingadvieskantoor Blom B.V. gevestigd te Nijkerk Algemene voorwaarden van toepassing op de opdrachten verleend aan medewerkers van Belastingadvieskantoor Blom B.V. gevestigd te Nijkerk Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle contractuele relaties

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle contractuele relaties Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden @dministratorz Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle contractuele relaties van @dministratorz. Artikel 1 Algemeen In de algemene voorwaarden wordt

Nadere informatie

De algemene voorwaarden KNMP (http://www.knmp.nl/downloads/productendiensten/algemene-voorwaarden/algemene-voorwaarden-producten-diensten-knmp)

De algemene voorwaarden KNMP (http://www.knmp.nl/downloads/productendiensten/algemene-voorwaarden/algemene-voorwaarden-producten-diensten-knmp) KNMP GEBRUIKERSVOORWAARDEN CMR OPENBARE APOTHEKEN De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KNMP Holding B.V., hierna te noemen KNMP, verleent de gebruiker onder de volgende voorwaarden toestemming

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden VerhuurtBeter.nl

Gebruiksvoorwaarden VerhuurtBeter.nl Gebruiksvoorwaarden VerhuurtBeter.nl Artikel 1. Definities 1. De met een hoofdletter geschreven begrippen in deze Gebruiksvoorwaarden worden als volgt gedefinieerd: a. Betrokkene: de natuurlijke persoon,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Tax Talents

Algemene Voorwaarden Tax Talents Tax Talents Kantoorhoudend aan: Maliebaan 42 3581 CR Utrecht K.v.K. Utrecht: 59413425 Algemene Voorwaarden Tax Talents Artikel 1 Definities Onderstaande begrippen hebben, indien zij met een hoofdletter

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Snelontruiming.nl 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen

Algemene voorwaarden Snelontruiming.nl 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Algemene voorwaarden Snelontruiming.nl 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Snelontruiming.nl, en u de opdrachtgever. 2. Alle offertes en aanbiedingen

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden

Algemene Leveringsvoorwaarden Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Aanbieding: iedere vorm van aanbod gedaan door of namens de Opdrachtnemer waaronder begrepen maar niet beperkt tot offertes, prijsopgaven,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid van deze voorwaarden. Artikel 3. Totstandkoming van de overeenkomst

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid van deze voorwaarden. Artikel 3. Totstandkoming van de overeenkomst Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Opdrachtgever: de partij die opdracht geeft. 2. Opdrachtnemer: te Breda, welke maatschap wordt uitgeoefend

Nadere informatie

1 Beleidsregels inzake gebruik Woord- en Beeldmerk

1 Beleidsregels inzake gebruik Woord- en Beeldmerk 1 Beleidsregels inzake gebruik Woord- en Beeldmerk 1.1 Uitgangspunten 1. Het Woord en Beeldmerk SnelStart is officieel gedeponeerd in het Merkenregister voor de Benelux landen 2. Het gebruik van het Woord-

Nadere informatie

Artikel 4 Beheer van informatie

Artikel 4 Beheer van informatie Artikel 1 Gelding en toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn bij uitsluiting van toepassing op alle overeenkomsten c.q. verbintenissen en andere rechtshandelingen tussen dehorecapas.nl enerzijds

Nadere informatie

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Snelontruiming.nl, en u de opdrachtgever.

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Snelontruiming.nl, en u de opdrachtgever. Algemene voorwaarden Snelontruiming.nl 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Snelontruiming.nl, en u de opdrachtgever. 2. Alle offertes en aanbiedingen

Nadere informatie

1.2. Afwijking van deze voorwaarden hebben slechts gelding met een door een bevoegd persoon van Q1hosting ondertekend schrijven.

1.2. Afwijking van deze voorwaarden hebben slechts gelding met een door een bevoegd persoon van Q1hosting ondertekend schrijven. Algemene voorwaarden 1. Algemeen 1.1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op elke offerte, dienst, overeenkomst en rechtsbinding tussen het webhosting bedrijf Q1hosting ingeschreven bij de kamer van koophandel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli Preambule

Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli Preambule Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli 2013 Preambule Ontmoeten.nl dient als platform waar personen met elkaar in contact kunnen komen en deel kunnen nemen aan Activiteiten. Ontmoeten.nl

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Engineering Total Support B.V.

Algemene voorwaarden Engineering Total Support B.V. Algemene voorwaarden Engineering Total Support B.V. Artikel 1 definities 1.1 Onder Total Support wordt in deze Algemene Voorwaarden verstaan: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Total

Nadere informatie

Algemene voorwaarden register van toepassing op erkend lid zzp-er

Algemene voorwaarden register van toepassing op erkend lid zzp-er Algemene voorwaarden register van toepassing op erkend lid zzp-er Stichting Erkenningsregeling Omgevingsrecht, gevestigd aan de Rijnhavenkade 8, 2404 HB te Alphen aan de Rijn, ingeschreven onder KvK-nummer

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden Grondig Geniethen

Algemene leveringsvoorwaarden Grondig Geniethen Opdrachtnemer; Grondig Geniethen, het bureau van Nitha Annink Opdrachtgever; Iedere natuurlijke of rechtspersoon met wie Grondig Geniethen een overeenkomst sluit, dan wel onderhandelt over de totstandkoming

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als in meervoud. 1.1 Aanvraagformulier Het (online) formulier

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden OK Webshop

Algemene Voorwaarden OK Webshop Algemene Voorwaarden OK Webshop Artikel 1 Definities In deze Algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 OK Webshop: de organisatie welk verantwoordelijk is voor het beheer van het Keurmerk OK Webshop;

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Jortt BV

Algemene Voorwaarden Jortt BV Algemene Voorwaarden Jortt BV 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle (aanvragen tot) aanbiedingen, offertes, werkzaamheden en verlening van diensten door en overeenkomsten

Nadere informatie

Artikel 3 Inhoud overeenkomst Artikel 4 Gebruik webportal

Artikel 3 Inhoud overeenkomst Artikel 4 Gebruik webportal Artikel 1 Algemene bepalingen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op en vormen een onverbrekelijk geheel met alle offertes als door MKB Flex Personeel B.V. ( MKB Flex Personeel ) uitgebracht,

Nadere informatie

De opdrachtgever: Iedere natuurlijke of rechtspersoon die de opdracht aan Homelyrentals verstrekt.

De opdrachtgever: Iedere natuurlijke of rechtspersoon die de opdracht aan Homelyrentals verstrekt. Artikel 1: Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst van opdracht tot dienstverlening en/of bemiddeling, alsmede de daaruit voortvloeiende aanvullende en/of

Nadere informatie

van: DrawBridge54 Nederland, Zaagmolen 2, 3962 GA Wijk bij Duurstede, KvK 30248637

van: DrawBridge54 Nederland, Zaagmolen 2, 3962 GA Wijk bij Duurstede, KvK 30248637 ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING van: DrawBridge54 Nederland, Zaagmolen 2, 3962 GA Wijk bij Duurstede, KvK 30248637 Artikel 1 Toepasselijkheid 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten

Nadere informatie

VOORBEELD. Algemene voorwaarden Bedrijf X B.V.

VOORBEELD. Algemene voorwaarden Bedrijf X B.V. Algemene voorwaarden Bedrijf X B.V. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten die daaruit voortvloeien tussen Bedrijf X B.V. te Amsterdam, Kamer van Koophandel

Nadere informatie

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 74414860 Offerte: een aanbieding (schriftelijk of per mail) van Bart Jansen Advies

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Share it! B.V. Gebruikmaking advertentiefaciliteiten Share it! door ondernemer

Algemene voorwaarden Share it! B.V. Gebruikmaking advertentiefaciliteiten Share it! door ondernemer Document: Versie: Datum: Algemene voorwaarden Share it! B.V. Ondernemer 1.1 27 februari 2014 Algemene voorwaarden Share it! B.V. Gebruikmaking advertentiefaciliteiten Share it! door ondernemer Artikel

Nadere informatie

Externe klachtenregeling Samen Spelen. 3.1 Inleiding

Externe klachtenregeling Samen Spelen. 3.1 Inleiding Externe klachtenregeling Samen Spelen 3.1 Inleiding Samen Spelen is aangesloten bij de Stichting Klachtencommissie Kinderopvang. Dit is een stichting kan worden ingeschakeld door ouders van kinderdagverblijven,

Nadere informatie

REGLEMENT GESCHILLENCOMMISSIE ENERGIELABEL per 1 oktober 2012

REGLEMENT GESCHILLENCOMMISSIE ENERGIELABEL per 1 oktober 2012 REGLEMENT GESCHILLENCOMMISSIE ENERGIELABEL per 1 oktober 2012 Begripsomschrijving Artikel 1. In dit reglement wordt verstaan onder: stichting : de Stichting Geschillencommissies voor Consumentenzaken;

Nadere informatie

Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV

Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV Artikel 1: Definities a. Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. b. Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders

Nadere informatie

Bewerkersovereenkomst

Bewerkersovereenkomst Bewerkersovereenkomst Deze bewerkersovereenkomst is van toepassing op alle vormen van verwerking van persoonsgegevens die Evry BV, Ondernemingsweg 66t, 2404 HN Alphen aan den Rijn, ingeschreven bij de

Nadere informatie

Algemene Verkoop-en Leveringsvoorwaarden

Algemene Verkoop-en Leveringsvoorwaarden Algemene Verkoop-en Leveringsvoorwaarden van Het Fries Vergaderhuis 1.0. Definities 1.1. Opdrachtgever: De natuurlijke persoon of rechtspersoon die met Het Fries Vergaderhuis een overeenkomst aangaat.

Nadere informatie

1.2 Afwijkingen van deze Algemene Voorwaarden zijn slechts rechtsgeldig indien deze schriftelijk zijn overeengekomen.

1.2 Afwijkingen van deze Algemene Voorwaarden zijn slechts rechtsgeldig indien deze schriftelijk zijn overeengekomen. Algemene Voorwaarden Freemle Algemeen deel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle (aanvragen tot) aanbiedingen, offertes, werkzaamheden en verlening van diensten door

Nadere informatie

b. Een verwijzing door een opdrachtgever naar zijn algemene in- of verkoopsvoorwaarden wordt door Secortho niet aanvaard.

b. Een verwijzing door een opdrachtgever naar zijn algemene in- of verkoopsvoorwaarden wordt door Secortho niet aanvaard. Algemene Voorwaarden Secortho 2018 Artikel 1. Algemeen a. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle Secortho uitgebrachte offertes en alle uitgevoerde en uit te voeren werkzaamheden,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Allround Backoffice: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

Behorend bij de statuten van de Stichting VastgoedCert gevestigd te Bodegraven

Behorend bij de statuten van de Stichting VastgoedCert gevestigd te Bodegraven REGLEMENT OP HET GEBRUIK EN TOEZICHT OP DE CERTIFICERINGS WOORDMERKEN RT, REGISTER- TAXATEUR, RMT, RM, DE CERTIFICERINGS BEELDMERKEN VASTGOEDCERT GECERTIFICEERD & RM REGISTERMAKELAARS EN DE MERKEN RMT

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN T.A.V. INTERIM-WERKZAAMHEDEN, CONSULTANCY EN ORGANISATIEADVIES VAN NRG-OFFICE

ALGEMENE VOORWAARDEN T.A.V. INTERIM-WERKZAAMHEDEN, CONSULTANCY EN ORGANISATIEADVIES VAN NRG-OFFICE ALGEMENE VOORWAARDEN T.A.V. INTERIM-WERKZAAMHEDEN, CONSULTANCY EN ORGANISATIEADVIES VAN NRG-OFFICE Artikel 1 Definities NRG-Office: NRG-Office B.V. gevestigd te Nijmegen. Opdrachtgever: de natuurlijke

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Onze algemene voorwaarden en privacy policy zijn te downloaden op

Algemene voorwaarden. Onze algemene voorwaarden en privacy policy zijn te downloaden op 1/5 Algemene voorwaarden Van toepassing op de opdrachten aan: Entry Specialist in ondernemen, gevestigd te Leiden, Hierna te noemen opdrachtnemer A Algemeen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan

Nadere informatie

Voorwaarden StucGoed webpagina

Voorwaarden StucGoed webpagina Voorwaarden StucGoed webpagina Samenvattend Aan het gebruik van een StucGoed webpagina kan geen enkel recht worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de inhoud van jouw webpagina. Op StucGoed.nl

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden welke van toepassing zijn op elk gebruik van de Content, Applicatie(s)en de Website door Gebruiker;

Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden welke van toepassing zijn op elk gebruik van de Content, Applicatie(s)en de Website door Gebruiker; Algemene voorwaarden Revit Content www.nathan.nl Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Nathan Import/export B.V., hierna te noemen "Licentiegever", voor het ter beschikking stellen van de content

Nadere informatie

Den Haag, 1 januari 2012 ALGEMENE VOORWAARDEN

Den Haag, 1 januari 2012 ALGEMENE VOORWAARDEN Den Haag, 1 januari 2012 ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Schinkelshoek & Verhoog: Opdrachtbrief: een document van Schinkelshoek & Verhoog, waarin de

Nadere informatie

Gebruikersvoorwaarden CNE ON-LINE Backup

Gebruikersvoorwaarden CNE ON-LINE Backup CNE 2009: Versie 3.1 (juni 2009) Artikel 1. Definities 1.1. CNE is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 33285810 1.2. Gebruikerssoftware: Online backup programmatuur van CNE teneinde de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Master catering en BBQ Versie geldig vanaf: 3 februari 2014

Algemene voorwaarden Master catering en BBQ Versie geldig vanaf: 3 februari 2014 Algemene voorwaarden Master catering en BBQ Versie geldig vanaf: 3 februari 2014 Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Master catering en BBQ: de gebruiker van deze algemene voorwaarden. Master

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden FluitBird

Algemene Voorwaarden FluitBird Algemene Voorwaarden FluitBird Laatst bijgewerkt op 3 september, 2018 ALGEMENE DEEL 1. Definities 1.1. Voorwaarden: De algemene voorwaarden als beschreven in dit document. De Voorwaarden zijn opgebouwd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1: Algemeen 1a In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Algemene voorwaarden. Artikel 1: Algemeen 1a In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene voorwaarden Artikel 1: Algemeen 1a In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - OnsRooster: Ralf Websolutions/Software te Utrecht, KvK nr: 30158263; - Opdrachtgever: de natuurlijke of

Nadere informatie

(2).. (Touringcarbedrijf en standplaats)

(2).. (Touringcarbedrijf en standplaats) LICENTIEOVEREENKOMST VOOR TOURINGCARBEDRIJVEN. (datum van erkenning) (1) STICHTING KEURMERK TOURINGCARBEDRIJF EN (2).. (Touringcarbedrijf en standplaats) 1 INHOUD ARTIKEL 1. Definities 2. Verlening licentie

Nadere informatie

! Maajkol Rosmolen 48 2406 JV Alphen aan den Rijn Nederland

! Maajkol Rosmolen 48 2406 JV Alphen aan den Rijn Nederland ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN MAAJKOL 1.! Definities 1.1! Afnemer: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die met Maajkol een! Overeenkomst aangaat. 1.2! Algemene Voorwaarden: Deze algemene

Nadere informatie

GEBRUIKERSOVEREENKOMST Versie 2.0 1 december 2011

GEBRUIKERSOVEREENKOMST Versie 2.0 1 december 2011 GEBRUIKERSOVEREENKOMST Versie 2.0 1 december 2011 Door het downloaden, installeren en/of gebruik van de Reisplanner Xtra Software of een deel daarvan, gaat Gebruiker akkoord met alle onderstaande voorwaarden

Nadere informatie

Raamwerkovereenkomst GS1 Keurmerk. voor Data Management Services levensmiddelen en drogisterij

Raamwerkovereenkomst GS1 Keurmerk. voor Data Management Services levensmiddelen en drogisterij voor Data Management Services levensmiddelen en drogisterij Versie 1.0, 27 juni 2016 Samenvatting Documenteigenschap Naam Waarde Raamwerkovereenkomst GS1 Keurmerk Datum 27 juni 2016 Status Beschrijving

Nadere informatie

REGLEMENT GESCHILLENCOMMISSIE ENERGIELABEL per 7 juli 2015

REGLEMENT GESCHILLENCOMMISSIE ENERGIELABEL per 7 juli 2015 REGLEMENT GESCHILLENCOMMISSIE ENERGIELABEL per 7 juli 2015 Begripsomschrijving Artikel 1. In dit reglement wordt verstaan onder: stichting : de Stichting Geschillencommissies voor Consumentenzaken; commissie

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VANSTOKKOM MANAGEMENT

ALGEMENE VOORWAARDEN VANSTOKKOM MANAGEMENT Artikel 1 - Algemeen 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: de wederpartij van VanStokkom Management bij een overeenkomst als bedoeld in Artikel 2.1; Opdrachtnemer: VanStokkom

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle contractuele relaties van Flex Interim.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle contractuele relaties van Flex Interim. Algemene voorwaarden Flex Interim Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle contractuele relaties van Flex Interim. Artikel 1 Algemeen In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: A opdrachtgever

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Algemene Voorwaarden (versie augustus 2012) 1/5 worktimer.nl

Algemene voorwaarden. Algemene Voorwaarden (versie augustus 2012) 1/5 worktimer.nl Algemene voorwaarden Artikel 1: Algemeen 1a In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - WorkTimer: WorkTimer te Utrecht, KvK nr: 30158263; - Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN OPDRACHTNEMERS (VERSIE 2016)

ALGEMENE VOORWAARDEN OPDRACHTNEMERS (VERSIE 2016) ALGEMENE VOORWAARDEN OPDRACHTNEMERS (VERSIE 2016) 1. Definities 1.1 In deze Voorwaarden gebruiken wij (Poplo) de volgende definities die in het enkel- en meervoud dezelfde betekenis hebben: a. Account:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BRANDAMBASSADORS

ALGEMENE VOORWAARDEN BRANDAMBASSADORS Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Adverteerder: de natuurlijke- of rechtspersoon ten behoeve van wie de Campagne wordt uitgevoerd, tevens Opdrachtgever van Brandambassadors;

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene voorwaarden van toepassing op de opdrachten verleend aan onderneming HANS RIETVELD AGRARISCH ADVIES B.V., statutair gevestigd te Meerkerk, hierna te noemen opdrachtnemer, gedeponeerd bij de Kamer

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van DE LEUKSTE OPPAS VAN NEDERLAND

Algemene Voorwaarden van DE LEUKSTE OPPAS VAN NEDERLAND Algemene Voorwaarden van DE LEUKSTE OPPAS VAN NEDERLAND Voor de toegang tot en het gebruik maken van de website van DE LEUKSTE OPPAS VAN NEDERLAND gelden de volgende Algemene Voorwaarden en alle toepasselijke

Nadere informatie

Eindgebruikersovereenkomst Digitaal Leermiddel NBC. Algemeen

Eindgebruikersovereenkomst Digitaal Leermiddel NBC. Algemeen Eindgebruikersovereenkomst Digitaal Leermiddel NBC Algemeen Deze overeenkomst is een overeenkomst tussen u en de Stichting Nederlands Bakkerij Centrum, hierna te noemen het NBC. Lees onderstaande voorwaarden

Nadere informatie

ERKENNINGSREGELING KEURMERK OPLEIDINGSINSTITUTEN BEDRIJFSHULPVERLENING. Uitgave juni 2004

ERKENNINGSREGELING KEURMERK OPLEIDINGSINSTITUTEN BEDRIJFSHULPVERLENING. Uitgave juni 2004 ERKENNINGSREGELING KEURMERK OPLEIDINGSINSTITUTEN BEDRIJFSHULPVERLENING Uitgave juni 2004 NIBHV 2004 Artikel 1 Begrippen Hierna wordt verstaan onder: Erkenningsregeling: de Erkenningsregeling Keurmerk Opleidingsinstituten

Nadere informatie

De opdrachtnemer: mediator en/of coach van Schaeffer Mediation & Coaching (hierna te noemen SMC).

De opdrachtnemer: mediator en/of coach van Schaeffer Mediation & Coaching (hierna te noemen SMC). Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: De opdrachtnemer: mediator en/of coach van Schaeffer Mediation & Coaching (hierna te noemen SMC). De opdrachtgever:

Nadere informatie

b. Een verwijzing door een opdrachtgever naar zijn algemene in- of verkoopsvoorwaarden wordt door South Axis niet aanvaard.

b. Een verwijzing door een opdrachtgever naar zijn algemene in- of verkoopsvoorwaarden wordt door South Axis niet aanvaard. Algemene Voorwaarden South Axis 2018 Artikel 1. Algemeen a. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle South Axis uitgebrachte offertes en alle uitgevoerde en uit te voeren werkzaamheden,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden De MediaRaad. Maart 2015

Algemene voorwaarden De MediaRaad. Maart 2015 Algemene voorwaarden De MediaRaad Maart 2015 1. TOEPASSELIJKHEID 1.1 Op alle opdrachten van een adverteerder aan en overeenkomsten tussen een adverteerder en De MediaRaad, en haar dochter ondernemingen

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden

Algemene Leveringsvoorwaarden Algemene Leveringsvoorwaarden Artikel 1. Definities 1. Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een training is gesloten. 2. Deelnemer:

Nadere informatie

Artikel 3 - Offertes, totstandkoming en wijziging van de overeenkomst(en)

Artikel 3 - Offertes, totstandkoming en wijziging van de overeenkomst(en) Algemene Voorwaarden Artikel 1 - Algemeen 1.1 In deze algemene voorwaarden hebben de volgende begrippen de volgende betekenis: Algemene Voorwaarden : deze algemene voorwaarden van Stichting Zet Brabant

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Energiediensten. Ennatuurlijk B.V V2 pagina 1/6

Algemene voorwaarden Energiediensten. Ennatuurlijk B.V V2 pagina 1/6 Algemene voorwaarden Energiediensten Ennatuurlijk B.V. 2018-02-V2 pagina 1/6 Inhoudsopgave Artikel 1 Begripsomschrijvingen Pag. 3 Artikel 2 Algemeen Pag. 3 Artikel 3 Aanbieding en Overeenkomst Pag. 3 Artikel

Nadere informatie

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST (Overeenkomst van Opdracht)

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST (Overeenkomst van Opdracht) SAMENWERKINGSOVEREENKOMST (Overeenkomst van Opdracht) Partijen: [... naam], gevestigd/woonachtig te [... plaats] aan de [... adres], geboren op.. te, paspoortnummer./rijbewijsnummer../kvk-nummer hierna

Nadere informatie

3.1 De Acquisitieovereenkomst komt tot stand door het bericht van aanvaarding van het aanbod door de opdrachtgever aan Cliëntflow.

3.1 De Acquisitieovereenkomst komt tot stand door het bericht van aanvaarding van het aanbod door de opdrachtgever aan Cliëntflow. Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: (a) Cliëntflow: de opdrachtnemer; (b) Opdrachtgever: de natuurlijk persoon, maatschap, vennootschap onder firma of rechtspersoon

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden ACCOUNTANTS B.V. Rondweg 13 8091 XA Wezep Postbus 29 8090 AA Wezep Algemene voorwaarden T [038] 444 62 44 F [038] 443 25 59 info@krcaccountants.nl www.krcaccountants.nl van toepassing op de opdrachten

Nadere informatie

Artikel 1. Toepasselijkheid algemene voorwaarden:

Artikel 1. Toepasselijkheid algemene voorwaarden: Definities: In deze algemene voorwaarden wordt onder Oriental Wines, handelend onder de naam Oriental Wines, gevestigd te Wilgenburg 6 te Sint Willebrord. Onder opdrachtgever wordt verstaan een ieder (natuurlijk

Nadere informatie

Let op: Artikel 1: Algemeen 1. Artikel 2: Overeenkomst Artikel 3: Gegevens 1.

Let op: Artikel 1: Algemeen 1. Artikel 2: Overeenkomst Artikel 3: Gegevens 1. Let op: Verkoop aanvragen kunnen zonder opgaaf van redenen door Online-horecamakelaar worden geweigerd of van de diverse aanbodsites worden verwijderd zonder dat hiervoor enig recht op schadevergoeding

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Logius

Algemene Voorwaarden Logius Algemene Voorwaarden Logius Datum 1 april 2012 Versie 1.0 De Algemene Voorwaarden van Logius zijn de voorwaarden waaronder Logius haar diensten verleent aan Afnemers. Ze benoemen rechten en verplichtingen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V.

Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V. Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V. Op alle opdrachten verstrekt aan de CWO Consultancy & Marketing B.V. gevestigd en kantoorhoudende te Barendrecht aan de Voordijk 490-A onderstaande

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor opdrachtgevers Online services adviesbod(.nl)

Algemene voorwaarden voor opdrachtgevers Online services adviesbod(.nl) Algemene voorwaarden voor opdrachtgevers Online services adviesbod(.nl) Ten aanzien van de dienstverlening van Adviesbod.nl.nl gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke wettelijke regels. Door

Nadere informatie