De Agile Marketing Review

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Agile Marketing Review"

Transcriptie

1 De Agile Marketing Review Zicht op uw digitale platform Dummy Corp

2 00% Design for conversion 80% 60% Analytics 0% Display advertising 0% SEA CRM Mail SEO Social advertising Community management Dummy Corp Benchmark

3 Toelichting Agile Marketing Scan Dummy Corp De Agile Marketing Scan zet het digitale platform van Dummy Corp af tegen algemene marktcijfers en ervaring bij onze klanten. In de waardering van de cijfers is een breed spectrum van verschillende cijfers en organisaties opgenomen. Wij hebben deze scan ontwikkelt, om partijen zicht te geven op waar ze staan en keuzes te kunnen maken hoe verder te gaan. Agile Marketing Agency is een digitaal bureau dat gespecialiseerd is in het analyseren en optimaliseren van digitale platforms. De Index is opgebouwd uit 8 assen die van belang kunnen zijn om een platform succesvol te managen. Het woord kunnen, is hier wel van belang. De scan geeft geen oordeel over de site. Maar moet worden gezien als een beeld, die de mogelijkheid geeft om discussie te voeren en bewuste beslissingen te nemen. In bepaalde gevallen kan de keuze heel valide zijn om op bepaalde gebieden bewust onbekwaam te blijven, of tevreden te zijn met een lagere score. De maximale score is 00%. De mate van score ten opzichte van het gemiddelde geeft geen enkel waarde oordeel. Immers kan het een bewuste keuze zijn om bepaalde onderdelen, of alle onderdelen, van het digitale landschap niet te doen of slechts voor een klein gedeelte. Het is natuurlijk wel goed om te zien hoe de inspanningen zich verhouden ten opzichte van andere platforms en u af te vragen of deze keuze bewust is. De scan is een middel om met elkaar in gesprek te gaan en bewust te kiezen tussen diensten, maar zeker ook in de combinatie van diensten en campagnes. Totale indruk en advies Dummy Corp Waar in de website aandacht aan besteed is, is kwalitatief goed op orde. Dat wil zeggen, SEO en SEA zijn goed ingericht. Evenals de omvang van bezoekers en de kwaliteit van de bezoekers zijn goed. De losse social campaign die is gedaan is ook goed, als pure advertentie campagne. Wat opvalt is dat een duidelijke lijn in het managen van het platform lijkt te ontbreken. Dus vak inhoudelijk zijn de silo s goed ingericht. Maar duidelijk aandacht voor de verschillende doelgroepen en flows vanuit deze doelgroepen om vervolgens te sturen op resultaat, is niet goed terug te vinden in de website. Advies: Meting en rapportage voor alle groepen inrichten. Dat wil zeggen, van campagne tot conversie. Zeker zou een aanvulling voor SEA zijn het doormeten van advertentie, landingspagina t/m gewenst gedrag. Dat kan een goede start zijn om de hele funnel in te vullen en te volgen. Maar dit geld ook voor nieuwsbrieven, of direct verkeer naar de website. Voor de campagnes en mogelijke contact strategieën voor 0/06 kiezen voor drie doelgroepen. Bijvoorbeeld groep, groep, groep. Hier zet je dan ook je media en campagnes primair op in. Vanwege de verschillende doelgroepen, zou een gerichte CRM en contactstrategie kunnen helpen. Het gebruik van persona s voor de belangrijkste doelgroepen, deze ophangen aan de muur, kan in het dagelijks werkproces helpen.

4 Web Analytics 60% % 60% Web Analytics +% Kwaliteit verkeer Hoeveelheid Gedrag verkeer Conversie Gedrag Instellingen Hoeveelheid Conversie verkeer 0% 70% 8% 60% 8% 0% % 7% % 0% 0% % 6% 0% % 9% % 0% 0% 0% Punt Punt Punt Punt Kwaliteit verkeer is goed, de bounce rate is onder de 0% wat erg netjes is. (Wel zou de bounce rate hoger mogen mits de tools veel gebruikt worden) De gemiddelde tijd op de site is met :0 ook erg goed. Wel zijn 7 pagina's per bezoek erg hoog maar dit kan te maken hebben met een module die veel stappen doorloopt. Bijna een miljoen bezoekers in een jaar, dit is een mooi aantal. We zien dat het in december erg rustig is als mede in de zomer periode. Dit komt overeen met de periodes waarin mensen wel en niet actief bezig. Veel bezoekers gaan van Home naar Producten en weer terug naar Home. Het lijkt erop dat veel bezoekers verdwalen. Er worden geen metingen gedaan op de clicks naar de tools. De laatste pagina die getest wordt is de pagina waar je kan kiezen tussen de twee tools. Verder zijn er wel goede filters ingesteld en zijn er een aantal doelen ingesteld. Conversie lijkt op het eerste gezicht goed maar er wordt maar echt doel gemeten en deze conversie is onder %, dit is voor het aanmelden van een nieuwsbrief overigens gemiddeld.

5 SEA 68% % +% 68% SEA Keyword analyse Prijs per click Advertentie teksten Ad extensions Conversie 60% 7% 70% % 7% 60% % 0% 80% 0% Punt Punt Punt Punt De keuze van de woorden zijn goed. Wel zien we dat er meer gedaan kan worden met de keyword modifiers zoals de + en de [haakjes]. Veel negatieve zoekwoorden zijn alleen met de haakjes gedaan dit kan uitgebreid worden met "aanhalingstekens". De kost prijs van woorden is erg netjes. Op sommige campagnes zou er voor een iets hogere klik prijs gekozen kunnen worden zodat de ad-positie omhoog gaat en daarmee ook de CTR. [bv: campagne naam]. Om hier meer uit te halen zou het aanvragen van Google Grants een enorme bijdragen kunnen leveren. Bij de advertentie teksten is vaak gestart met verschillende opties dat is erg goed. Wel kan er nog geëxperimenteerd worden met {Aangepaste:Tekst}. Hiermee neem die de zoekwoorden die gezocht zijn over in de tekst van de advertentie. Dit zorgt doorgaans voor een hogere CTR. Ad extensies zijn aanwezig maar de links kunnen beter. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de login of contact pagina. Hiermee kan zeker nog gespeeld worden. De conversie op de campagnes zijn erg goed. Wel zijn de conversie punten nog aan de zwakke kant en zullen door optimalisatie waarschijnlijk iets lager uitvallen.

6 SEO 8% 9% -% 8% SEO Toegankelijkheid Structuur website Teksten Multimedia Netwerk 67% 66% 7% 68% % % 6% % % % Punt Punt Punt Punt Er moet een 0 redirect aangemaakt worden ipv een 0. Page caching staat op het moment gedeactiveerd dit zal geactiveerd moeten worden. Op dit moment draait de server op een IPv protocol dit moet spoedig verandert worden naar IPv6. Verder is het toevoegen van een print style sheet een goede toevoeging voor een hogere SEO score. Verder is het optimaliseren van de website voor mobiel/tablet een belangrijke punt geworden. Non-responsive websites ranken binnen Google steeds minder goed, hier moet naar gekeken worden binnen aanzienlijke tijd. De WC van de website is niet in orde. Dit kan geoptimaliseerd worden met behulp van: validator.w.org. De Doctype moet geupdate worden naar HTML. Verder wordt het van belang de HTML segment tags te gaan gebruiken. Verder kunnen scripts beter vlak voor de </body> tag geplaatst worden. De pagina titel is op de meeste pagina's te kort. We raden altijd aan tussen de 60 en 80 karakters te zitten. Ook zien we niet terug in de titel waar deze pagina specifiek over gaat los van de knop tekst. De ratio van text/code is.6%, dit kan beter. Hoe hoger de ratio hoe belangrijker zoekmachines de tekst en dus website vinden. Er is geen <h> tag en te veel <h> tags. Er zou verder een optimalisatie slag gemaakt kunnen worden door gebruik te maken van de <u> en <em> tags. Het aantal plaatjes is erg hoog waardoor de laadtijd wat lager wordt en we zien dat er vaak geen alternatieve tekst beschikbaar is. Verder zouden er nog iconen toegevoegd kunnen worden voor touch devices. Titel attributie ontbreekt bij de meeste links. Hier zou de zoekwoord waarde dus omhoog kunnen. Er ontbreken belangrijke indexering hulpmiddelen zoals een sitemap en robot.txt's. Dit zijn quickwins. Ook zijn er veel links op de site met een underscore (_) dit zou verandert moeten worden naar een minutje (-).

7 Community Management 7% 6% 7% Community Management -6% Combinatie website/social Kwaliteit verkeer social Doelstellingen social helder Aantal volgers Engagement 66% 6% 0% % 0% 9% % % % % Punt Punt Punt Punt Er is een link naar Facebook en Twitter. Maar deze is vlak en verscholen. Als we kijken in analytics naar het verkeer vanuit de website naar social dan zien we dat dit niet gemeten wordt. Verkeer vanuit social naar de website is % en we zien een piek in januari (dit kan een campagne zijn geweest?). % is aan de lage kant en kan beter. De bounce rate op verkeer vanuit social naar de website heeft een bounce percentage van 7% wat aan de hoge kant is. Ook is de tijd op de site onder minuut wat 77% lager is dan gemiddeld. Hier kan betere kwaliteit behaald worden door de berichten en verwachtingen scherper neer te zetten. De doelstelling is niet helder. Kiezen voor een doelgroep. Deze keuze is niet helder te herkennen. Doelstelling? Is dit traffic naar de tool of bekendheid genereren of service om discussie te voeren. Dat zijn wel de belangrijkste doelstellingen. Twitter wordt gebruikt voor webcare vragen en branding via grote organisaties. Aantal volgers op Twitter is.00. Dat is niet goed, maar ook niet slecht. Duidelijk actief gebruik. Voor Facebook zien we 66 volgers. Dat is zeker met het aantal bezoekers op de site laag. Op Twitter is er een goede engagement. Er wordt actief gesproken en geantwoord. Hiermee ook regelmatig door anderen genoemd in Tweets. Bij Facebook is er geen actieve engagement.

8 Social Advertising 8% 8% 8% Social Advertising -0% Facebook LinkedIn Twitter YouTube Overige 60% % 0% 0% % % % 0% 0% 0% Punt Punt Punt De eerste campagne op Facebook is heel plat. Groot bereik voor 00 euro geeft aan dat er weinig interesse in het onderwerp was. Daarnaast is er maar bericht uitgezet. Campagne is veel beter opgezet. Onderdeel van een complete campagne. Professioneel opgezet. (zeker voor het bestede budget. Ook hier is de vraag of Facebook voor de doelgroep en boodschap meest geschikt. De strategie en doelstellingen kan sterker worden ingezet. LinkedIn hebben we geen advertenties gevonden. Voor de verschillende doelgroepen zou dit best een goed kanaal kunnen zijn. Hoewel het voor adverteren lastiger is. Op Twitter lijkt het adverteren weinig toe te voegen. Aantallen zijn erg laag en resultaten dus ook. Mogelijk zou je hier andere doelstellingen moeten zetten. Wel is de Twitter campagne goed opgezet. Echter moet dit als onderdeel van een groter budget gebeurd zijn. Film op Youtube weinig informatie en cijfers. Echter lijkt Youtube op het eerste gezicht wel een goed kanaal te zijn voor de doelgroep. Het targetten is op Youtube lastiger, maar de resultaten lijken wel goed. Dit lijkt voor jongeren een kanaal met mogelijkheden. Deze is minder goed gemanaged, maar het kanaal lijkt juist potentie te hebben.

9 CRM & 7% 6% 7% CRM & -9% Goede tagging Aanmelden via platform Chat/mail mogelijkheden Inrichting e-crm Segmentatie mailing 0% % % 0% 80% 80% 0% % 0% 0% Punt Punt Punt Punt Er is geen tagging op orde voor de nieuwsbrieven. Oftewel we zien geen afzonderlijke bron in Analytics. Het aanmelden voor de nieuwsbrief kan alleen via het aanmaken van een account lijkt het. De naam van het doel in analytics klopt dan ook niet. Ik kan in mijn profiel ook geen mail voorkeuren instellen Op elke pagina is er een mogelijheid om contact op te nemen via een link in de footer, wat goed is. Er zijn algemene nieuwsbrieven. In het bestand zijn de enige herkenbare groepen: groep, groep en groep. Er zijn wel veel mailgroepen aangemaakt. Dit lijkt echter eerder op adhoc basis te gebeuren. Echter is op deze groep geen klantcontactstrategie terug te vinden. Herkennen geen CRM en contactstrategie in de mail, anders dan generieke nieuwsbrief. Uit de analyse komt het beeld naar voren dat er niet gedifferentieerd wordt in klant contact strategieën. Maar ook geen duidelijke doelstellingen in openen/doorklikken/ actie/conversie, zijn uit de bestanden naar voren gekomen. Geen test met verschillende kopregels of anderszins.

10 Display Advertising 6% % 6% Display Advertising -6% Retargeting Landingspagina s RTB Media Partners Salesfunnels 0% % 0% 0% 0% % 0% 0% 0% 0% Punt Punt Punt Punt Er wordt niets aan Retargetting gedaan op dit moment. Het kan heel interessant zijn om hier display advertising op in te zetten. Denk aan mensen die een account aanmaken maar daarna niet terug komen. Deze mensen wil je graag opnieuw bereiken. We hebben banner gevonden. Deze banner is niet geanimeerd en redirect naar de home pagina. Het is in dit geval in orde want het gaat om een algemene merk campagne maar in andere gevallen zou een specifieke landingspagina die aansluit op de banner handiger zijn. Er wordt op dit moment niks met RTB gedaan. Er wordt op dit moment niks met media partners op betaald gebied. Er zijn geen goede salesfunnels ingesteld op de huidige site. De nieuwe website zal hier beter op ingericht zijn is te zien in de voorbeelden.

11 Design for Conversion % % % Design for Conversion 0% Helder platform Helder wat ik moet doen Pad ontworpen Call to actions bepaald Mobiel geoptimaliseerd % % 60% % % 0% % 0% 0% % Punt Punt Punt Punt We baseren onderstaande punten op basis van het nieuwe ontwerp. Het is nog niet heel helder wat de website doet op basis van wat er nu aan concept tekeningen ligt. De wegwijzers is een erg goede stap maar is volgens mij nog niet helemaal af. Het wordt een stuk helderder wat ik moet doen aan de hand van het menu aan de bovenkant. De wegwijzers in het nieuwe ontwerp is een goede verbetering ten opzichte van het bestaande ontwerp. We zijn benieuwd hoe dit verder tot zijn recht gaat komen. Ik zie op een aantal plekken goede call to action knoppen. Als dit wordt doorgevoerd om de paden te optimaliseren naar doelen toe is dat erg goed. Ziet er voor zover dit aanwezig is redelijk uit. Let wel op de verschillende menu opties en dat die goed tot hun recht komen in de uiteindelijk opzet.

12 AGILE MARKETING AGENCY Marketing by continous improvement Agile Marketing Agency is specialist in performance marketing. Al onze inspanningen zijn er op gericht om organisatie doelstelling(en) te behalen. Waarbij wij werken vanuit digital first. Onze werkwijze verschilt nogal van andere bedrijven. Wij gebruiken de uitgangspunten van Agile Marketing. Wij werken niet met grote jaarplannen en lange trajecten. Maar ons uitgangspunt is continue snel reageren en interacteren op veranderend klantgedrag. Dit is marketing by continous improvement. Wij ontwerpen customer journeys, meten deze door en optimaliseren voor het beste resultaat. Uw voordeel? Werken met kleinere risico s en optimale Return on Investement op uw marketing euro. In onze aanpak combineren wij creativiteit met drie belangrijke uitgangspunten voor succes:. Snelheid & flexibiliteit; Wij werken steeds in korte sprints. Een sprint moet direct leiden tot een concreet resultaat en neemt tussen een maand en drie maanden. Daarin werken we in een multidisciplinair team bestaande uit medewerkers van de klant en van ons. Wij helpen maar verlangen ook van uw organisatie snelheid en flexibiliteit bij het behalen van de resultaten. Customer Insights; Wij verzamelen altijd kennis over het gedrag van uw klanten. Hiervoor kunnen we digital analytics, CRM en/of social dat gebruiken. Dit doen we om het gedrag en de klant te bergrijpen. Alleen op deze wijze kunne we de beste oplossingen ontwerpen.. Meetbare resultaten; Ieder online platform en iedere marketing actie heeft een doelstelling. Wij vinden het belangrijk om deze doelstelling scherp te krijgen, hem meetbaar te maken, zodat we kunnen werken aan het optimaliseren van het resultaat. Dit is het principe van launch en learn. Wij specialiseren ons in die diensten, die helpen bij performance marketing. En in het samenspel van de diensten, de holistische aanpak, willen wij de beste partner voor onze klanten zijn.

De perfecte online customer journey

De perfecte online customer journey De perfecte online customer journey 1 Missie Netprofiler Wij geloven dat het goed verzamelen, analyseren en gebruiken van digitale data leidt tot betere marketing beslissingen en tot een betere invulling

Nadere informatie

Wat is remarketing voor search?

Wat is remarketing voor search? In navolging van het artikel op de evolutie in remarketing vinden we dat remarketing voor search ads (RLSA) extra aandacht verdiend. In deze post willen we verder ingaan op de werking, de implementatie

Nadere informatie

De digitale speurtocht naar de optimalisatie van het aankoopproces

De digitale speurtocht naar de optimalisatie van het aankoopproces De digitale speurtocht naar de optimalisatie van het aankoopproces 1 21/6/13 1 Wie zijn jullie? 1. Wie is markt onderzoeker / marketeer / online marketeer / web analist 2. Wie gebruikt er web analytics

Nadere informatie

WordStream is één van de grootste leveranciers van Internet Marketing software en tevens Google Premier SMB Partner.

WordStream is één van de grootste leveranciers van Internet Marketing software en tevens Google Premier SMB Partner. Voorwoord Bedankt voor het aanvragen van de expertreview van Wemessage. De expertreview biedt inzicht in onze werkwijze, de prestaties en de potentie van jullie Adwords campagne. In de onderstaande expertreview

Nadere informatie

Whitepaper SEA Haal maximale resultaten vanuit zoekmachine adverteren door structuur, optimalisatie en analyse.

Whitepaper SEA Haal maximale resultaten vanuit zoekmachine adverteren door structuur, optimalisatie en analyse. Haal maximale resultaten vanuit zoekmachine adverteren door structuur, optimalisatie en analyse. Versie: 1.0 Datum: 14-1-2010 Auteur: Onetomarket Inhoudsopgave 1. Wat is Search Engine Advertising?... 3

Nadere informatie

Online marketing. De weg naar online succes. Presentatie door: Eelke Kuipers

Online marketing. De weg naar online succes. Presentatie door: Eelke Kuipers Online marketing De weg naar online succes Presentatie door: Eelke Kuipers Inhoud Wat is online marketing? Internet strategie Marketing middelen - Zoekmachine marketing - Social media - E-mailmarketing

Nadere informatie

Online Marketing. Door: Annika Woud ONLINE MARKETING

Online Marketing. Door: Annika Woud ONLINE MARKETING Online Marketing Door: Annika Woud 1 Inhoudsopgaven 1 Wat is online marketing? 2 Hoe pas je online marketing toe op een website? Hoe pas je het toe? SEO Domeinnaam HTML Google Analytics Advertenties op

Nadere informatie

Online marketing. De weg naar online succes. Presentatie door: Eelke Kuipers

Online marketing. De weg naar online succes. Presentatie door: Eelke Kuipers Online marketing De weg naar online succes Presentatie door: Eelke Kuipers Inhoud Wat is online marketing? Internet strategie Marketing middelen - Zoekmachine marketing - Social media - E-mailmarketing

Nadere informatie

SEO Consultancy Services Bedrijfsvoorstelling

SEO Consultancy Services Bedrijfsvoorstelling SEO Consultancy Services Bedrijfsvoorstelling SEO Consultancy Services Bedrijfsvoorstelling Wie zijn we? Wat is Google Marketing? Google Optimalisatie Google Adwords Google & SEO Workshop Google Analytics

Nadere informatie

Online adverteren? Een geweldige kans! Meer klanten en minder kosten, als je weet wat je doet

Online adverteren? Een geweldige kans! Meer klanten en minder kosten, als je weet wat je doet Online adverteren? Een geweldige kans! Meer klanten en minder kosten, als je weet wat je doet Doelen bepalen Bepaal online meetbare doelen in Analytics: Webwinkel--> bedankt voor uw bestelling pagina Groothandel>

Nadere informatie

Help, ik heb een website!

Help, ik heb een website! Help, ik heb een website! Help, ik heb een website Zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren: wat houdt dit in en wat kan/moet ik ermee? De zin en onzin van Zelf check: hoe doet mijn website

Nadere informatie

PRESTATIESITE WEBPAKKET

PRESTATIESITE WEBPAKKET PRESTATIESITE WEBPAKKET PRESTATIESITE Wij hebben al onze ervaring gebruikt om een gestandaardiseerd webpakket te ontwikkelen met een lay-out welke de focus heeft op leads en new business. Op deze wijze

Nadere informatie

Webinar - SEA. Koen van den Eeden. Start: 19:00

Webinar - SEA. Koen van den Eeden. Start: 19:00 Webinar - SEA Koen van den Eeden Start: 19:00 1 Voorstellen SEA Bol.com & SEA Tips & Tricks Ontwikkelingen SEA 2 Koen van den Eeden 3 Online Marketing bol.com Online Marketing SEA SEO Prijsvergelijkers

Nadere informatie

Google AdWords (SEA)

Google AdWords (SEA) Door op de juiste zoekwoorden te adverteren met Google Adwords kunt u uw business en enorme boost geven! In 9 pagina s wat Google AdWords is en waarom het zo belangrijk is. Inhoudsopgave Voorblad. Pagina

Nadere informatie

DM3 Ratecard - Laatste update: 14 oktober 2014. Performance. Bereik top 10

DM3 Ratecard - Laatste update: 14 oktober 2014. Performance. Bereik top 10 DM3 Ratecard - Laatste update: 14 oktober 2014 Deze ratecard bestaat uit zes blokken. Wij hanteren drie verschillende advertising pakketten; Thema, Performance en RTB. Deze pakketten maak je compleet met

Nadere informatie

ABC Analytics Handleiding

ABC Analytics Handleiding ABC Analytics Handleiding Online zichtbaarheid wordt steeds belangrijker en je moet er in blijven investeren met het aantrekken van bezoekers door middel van campagnes, zoekmachine optimalisatie en social

Nadere informatie

INBOUND MARKETING WAT IS HET? DE 5 ONDERDELEN HOE TE STARTEN?

INBOUND MARKETING WAT IS HET? DE 5 ONDERDELEN HOE TE STARTEN? INBOUND MARKETING WAT IS HET? DE 5 ONDERDELEN HOE TE STARTEN? 02 WAT IS INBOUND MARKETING? Gevonden worden door potentiële klanten vanuit de doelgroep, zonder deze te storen met traditionele marketing-instrumenten.

Nadere informatie

Whitepaper Search & Display Advertising Haal maximale resultaten door structuur, optimalisatie en analyse.

Whitepaper Search & Display Advertising Haal maximale resultaten door structuur, optimalisatie en analyse. Whitepaper Search & Display Advertising Haal maximale resultaten door structuur, optimalisatie en analyse. Auteur: Onetomarket Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Wat is Search Engine Advertising?... 4

Nadere informatie

NIMA Online Marketeer leergang

NIMA Online Marketeer leergang NIMA Online Marketeer leergang Inhoud. NIMA Online Marketeer leergang... 3 Programma.... 4 Les 1 : Introductie... 4 Les 2: Zoekmachinemarketing... 4 Les 3 + 4: Analytics... 4 Les 5: Social media... 4 Les

Nadere informatie

Contentstrategie. Hoorcollege 3 16 september 2013

Contentstrategie. Hoorcollege 3 16 september 2013 Contentstrategie Hoorcollege 3 16 september 2013 Agenda HC3 Doelstellingen (KPI s) Funnel De belangrijkste content KPI s Case 2 3 KPI s KPI s Key Performance Indicator Variabelen om doelstellingen van

Nadere informatie

Affiliate marketing. Jan Pons

Affiliate marketing. Jan Pons Affiliate marketing Jan Pons Affiliate marketing Affiliate marketing is een manier van online marketing waarbij de website (adverteerder of merchant) de affiliate (uitgever/webmaster) betaalt voor elke

Nadere informatie

Online adverteren? Een geweldige kans! Meer klanten en minder kosten, als je weet wat je doet

Online adverteren? Een geweldige kans! Meer klanten en minder kosten, als je weet wat je doet Online adverteren? Een geweldige kans! Meer klanten en minder kosten, als je weet wat je doet Doelen bepalen Webwinkel--> bedankt voor uw bestelling pagina of ecommerce Groothandel> onze dealer pagina

Nadere informatie

De zin en onzin van de nieuwe features in Analytics

De zin en onzin van de nieuwe features in Analytics De zin en onzin van de nieuwe features in Analytics 17 juni, Mark van Kasteren GAUC 2015 Result driven online marketing Welkom! Result driven online marketing Google Analytics Nerd Beweging sensor die

Nadere informatie

NIMA Online Marketeer Leergang

NIMA Online Marketeer Leergang NIMA Online Marketeer Leergang NIMA Online Marketeer leergang NIMA Online Marketeer is ontwikkeld voor marketeers die officiële erkenning willen voor online marketingkennis opgedaan in de praktijk of gedurende

Nadere informatie

start om 19:00 uur 1

start om 19:00 uur 1 start om 19:00 uur 1 Certifications Google AdWords (Fundamentals, Display, Search) Google Analytics DoubleClick (DCM, DBM, DRM) 2 1. Voorstellen 2. Google Analytics 3. Analytics rapportages 4. Doelen instellen

Nadere informatie

Adverteren op Marketingmed.nl

Adverteren op Marketingmed.nl 1. Online? - profiteer van scherpe prijzen Adverteren kost u altijd geld, de vraag is vooral: wat levert het op? Is dat meetbaar wanneer u in een krant of tijdschrift adverteert? Niet echt. U kunt uiteraard

Nadere informatie

Google Analytics Training

Google Analytics Training Google Analytics Training www.actemium.nl Deel 1 - De basis - 29 Februari 2016 Inhoud Over Google Analytics Het bovenste menu Admin / Gebruikersniveau s Reporting Real-Time data Audience Acquisition Behavior

Nadere informatie

SEO Webanalyse. www.voorbeeld.nl

SEO Webanalyse. www.voorbeeld.nl SEO Webanalyse www.voorbeeld.nl Web analyse voor www.voorbeeld.nl Dit rapport geeft een overzicht van de belangrijkste factoren die de zoekmachine- en gebruiksvriendelijkheid van uw website beïnvloeden.

Nadere informatie

Haal meer boekingen uit uw website! Zoekmachine optimalisatie MEER BEZOEKERS VAN HOGE KWALITEIT

Haal meer boekingen uit uw website! Zoekmachine optimalisatie MEER BEZOEKERS VAN HOGE KWALITEIT Haal meer boekingen uit uw website! Zoekmachine optimalisatie MEER BEZOEKERS VAN HOGE KWALITEIT De zoekmachine van Nederland - Google SEA SEA SEO SEA..??? Google adwords is een biedprincipe Bieden op zoektermen

Nadere informatie

19 juni 2012 Workshop Google Adwords

19 juni 2012 Workshop Google Adwords 19 juni 2012 Workshop Google Adwords voor gevorderden Wie zijn wij? Nick Boterberg n.boterberg@yonego.be Dimitri Claerbout d.claerbout@yonego.be Programma Optimaliseren van een bestaande account (structuur,

Nadere informatie

Haal het maximale uit je marketing budget. Sander Jacobs, Search Science Internetmarketing

Haal het maximale uit je marketing budget. Sander Jacobs, Search Science Internetmarketing Haal het maximale uit je marketing budget Sander Jacobs, Search Science Internetmarketing 1 Over Search Science en Sander, Search Science Team van ervaren online marketeers Ervaring in marketing en sales

Nadere informatie

Hoe vinden ze uw website in de zoekrobots

Hoe vinden ze uw website in de zoekrobots Hoe vinden ze uw website in de zoekrobots ICT-COACH - 11 oktober - Laakdal 2 1 3 http://tools.summitmedia.co.uk/spider/ 4 2 Sector Trefwoord populariteit Reputatie 30 dagen => 3, 4 maanden 5 Analyse 6

Nadere informatie

Gids voor het MKB: Meer Klanten Met Google AdWords

Gids voor het MKB: Meer Klanten Met Google AdWords Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Google AdWords binnen jouw marketingstrategie... 2 Branding... 2 Remarketing... 3 Aanzetten tot actie... 3 3. Wat is Google AdWords precies?... 4 Advertentiepositie...

Nadere informatie

WEBSITE SCAN Vrijblijvend advies

WEBSITE SCAN Vrijblijvend advies WEBSITE SCAN Vrijblijvend advies IBAN: NL57ABNA0479025207 Inleiding: Wij hebben uw website op diverse facetten geanalyseerd en hier een bondig rapport voor geschreven. Door het uitvoeren van onderstaande

Nadere informatie

Deelnemers... 8. Marketing & organisatie... 11. Online marketing in de praktijk... 15. Kennis & belang van online marketing... 26

Deelnemers... 8. Marketing & organisatie... 11. Online marketing in de praktijk... 15. Kennis & belang van online marketing... 26 Deelnemers... 8 Sectoren... 8 Functies... 9 Grootte van de zorginstellingen... 0 Marketing & organisatie... Medewerkers... Budgetten voor online marketing... 2 Online marketing in de praktijk... 5 Toepassing

Nadere informatie

Praktische Social Media Tips 8 december 2011

Praktische Social Media Tips 8 december 2011 Praktische Social Media Tips 8 december 2011 Leon Tindemans Wie ben ik? Time To Market Leon Tindemans Oktober 2010 Herwijnen @TTMCommunicatie in/ttmcommunicatie user/ttmcommunicatie 1 Diverse klanten Al

Nadere informatie

SEO SCAN. evolveconsulting.nl. Uitgevoerd door: Content Stream. SEO specialist: Erik Pols

SEO SCAN. evolveconsulting.nl. Uitgevoerd door: Content Stream. SEO specialist: Erik Pols SEO SCAN evolveconsulting.nl Uitgevoerd door: Content Stream SEO specialist: Erik Pols Datum: 14/9/2015 Inleiding Voor u ligt de gepersonaliseerde SEO scan van uw website. Dit rapport is ingedeeld in drie

Nadere informatie

Zoekmachine marketing

Zoekmachine marketing Zoekmachine marketing Kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, fietsen, spelen en sporten! Wesley Plugers Zoekmachine marketing is topsport. Je moet elke dag trainen om te kunnen winnen @wesleyplugers

Nadere informatie

Welkom. Internet Marketing. door: Daisy Leenders

Welkom. Internet Marketing. door: Daisy Leenders Welkom Internet Marketing door: Daisy Leenders Even voorstellen.. E&A BEST Websolutions Daisy Leenders 2 Internet Marketing? - Onderdeel van uw totale marketing plan - Onderdeel van uw communicatie mix

Nadere informatie

Schrijven voor SEO. Meer bezoekers, klanten en omzet door een beter vindbare website. SEO Zwolle

Schrijven voor SEO. Meer bezoekers, klanten en omzet door een beter vindbare website. SEO Zwolle Schrijven voor SEO Meer bezoekers, klanten en omzet door een beter vindbare website SEO Zwolle Even voorstellen Conversie Doel van je website? Wat weten jullie over SEO? Waarom SEO? Content marketing

Nadere informatie

SEARCH. Gevonden worden met uw bedrijf

SEARCH. Gevonden worden met uw bedrijf SEARCH Gevonden worden met uw bedrijf Agenda 1. Zoeken op internet 2. Zoekmachine optimalisatie 3. Zoekmachine adverteren 4. Vervolgstappen 2 Zoeken op internet 3 Eén van de meest populaire online activiteiten

Nadere informatie

Kennissessie Google Analytics.

Kennissessie Google Analytics. Kennissessie Google Analytics. Analytics Consultant Google Analytics, Adobe Reports & Analytics Webanalist sinds juni 2011 MA Bedrijfscommunicatie & Digitale Media BSc Bedrijfseconomie LinkedIn Wat verwachten

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Whitepaper Handleiding Google Analytics Implementatie Datum: Juli 2013 Schrijver: Gerard Rathenau

Inhoudsopgave. Whitepaper Handleiding Google Analytics Implementatie Datum: Juli 2013 Schrijver: Gerard Rathenau Whitepaper Handleiding Google Analytics Implementatie Datum: Juli 2013 Schrijver: Gerard Rathenau Inhoudsopgave Inleiding... 2 1.Maak een meetplan vóór je Google Analytics implementatie... 2 2. Profiel

Nadere informatie

Hoe maximaliseer ik mijn online zichtbaarheid?

Hoe maximaliseer ik mijn online zichtbaarheid? Kennissessie zoekmachinemarketing (SEM) Hoe maximaliseer ik mijn online zichtbaarheid? Sander Lems Online Marketing Consultant Oxfam Novib netwerkbijeenkomst bedrijvenambassadeurs Olympisch stadion, Amsterdam

Nadere informatie

Creat4u. www.icreat4u.nl COMPLETE WEBSITE. voor ondernemers. 47,50,- per maand zonder opstartkosten. ONZE VOORDELEN! EEN ALL-IN WEBSITE

Creat4u. www.icreat4u.nl COMPLETE WEBSITE. voor ondernemers. 47,50,- per maand zonder opstartkosten. ONZE VOORDELEN! EEN ALL-IN WEBSITE COMPLETE WEBSITE voor ondernemers 47,50,- per maand zonder opstartkosten. Een complete website voor uw onderneming en die ook nog goed vindbaar is, dat is wat we willen! Maar hoe? EEN ALL-IN WEBSITE ONZE

Nadere informatie

De online strategie van een grote offline speler. Rianne Jacobs-Schouten & Hugo van Mol

De online strategie van een grote offline speler. Rianne Jacobs-Schouten & Hugo van Mol De online strategie van een grote offline speler Rianne Jacobs-Schouten & Hugo van Mol Even voorstellen Online marketeer bij Kwik-Fit Nederland. Blogt wel eens wat. Moeder van #ukkies. Vragen? @riannejacobs

Nadere informatie

Succesvol dankzij internet

Succesvol dankzij internet Succesvol dankzij internet Praktische tips voor ondernemers Enschede 7-11-2012 Jorik Heins Deze presentatie komt online beschikbaar op www.marketingman.nl/presentatie Vanavond Wat is een goede website?

Nadere informatie

Lesweek 7 Zoekmachinemarketing/ Search Engine Marketing (SEM)

Lesweek 7 Zoekmachinemarketing/ Search Engine Marketing (SEM) Lesweek 7 Zoekmachinemarketing/ Search Engine Marketing (SEM) Voor dit hoofdstuk is gebruik gemaakt van teksten uit het boek: Interactieve Marketing, van Reijsen, M. Zweers, T. Jansen, H. Pearson Education

Nadere informatie

Online marketing 3.0. Scheveningen, 13 november 2013

Online marketing 3.0. Scheveningen, 13 november 2013 Online marketing 3.0 Scheveningen, 13 november 2013 Introductie Inhoud Hoe gebruikt NBTC Holland Marketing haar online kanalen om de internationale toerist te bereiken en daadwerkelijk Nederland te laten

Nadere informatie

Inleiding. Klassieke (pre)targeting. Retargeting. Instagram advertising

Inleiding. Klassieke (pre)targeting. Retargeting. Instagram advertising Inleiding Na twee maanden lang te hebben meegewerkt met het Display Team is het zover om een eigen campagne op te zetten, te analyseren en te optimaliseren voor Happy Idiots. Er zal worden gekeken naar

Nadere informatie

Bazoon PREMIUM. Inbound Marketing. Bazoon SERVICES

Bazoon PREMIUM. Inbound Marketing. Bazoon SERVICES Bazoon PREMIUM Inbound Marketing Bazoon SERVICES Inbound Marketing meer traffic, meer leads, meer klanten Bedrijven zoeken naar meer efficiency en effectiviteit in marketing. Er is een verschuiving waar

Nadere informatie

Social Key Performance Indicators en meetbare resultaten Door: Rob van den Brink

Social Key Performance Indicators en meetbare resultaten Door: Rob van den Brink Social Key Performance Indicators en meetbare resultaten Door: Rob van den Brink Wat is de ROI van sociale media? Dat is misschien wel de meest gestelde vraag in zakelijke media het afgelopen jaar. Er

Nadere informatie

INSPIRATION & IDEAS. RESULTS! Not just websites

INSPIRATION & IDEAS. RESULTS! Not just websites Onderwerpen Lang leve de credietcrisis Marketing wordt ANDERS Introductie Online Marketing Verkoop Service Zoekmachine Marketing (SEM) Hoe werkt Google The Magic Word Zoekwoorden Zoekmachine Optimalisatie

Nadere informatie

Pandoraz Social Media Monitor: grip op uw social media

Pandoraz Social Media Monitor: grip op uw social media Pandoraz Social Media Monitor: grip op uw social media Tweezijdige marketing Van oudsher gebruiken organisaties verschillende marketingtechnieken om hun producten of diensten onder de aandacht van potentiële

Nadere informatie

Starterscafé Rabobank Peelland Zuid. Presentatie Zoekmachine marketing

Starterscafé Rabobank Peelland Zuid. Presentatie Zoekmachine marketing Starterscafé Rabobank Peelland Zuid Presentatie Zoekmachine marketing Programma: 1. Introductie 2. Vindbaarheid en Zoekmachine marketing 3.Zoekmachine optimalisatie 4. Zoekmachine adverteren 5. Vragen

Nadere informatie

SEO. Verhoog uw zichtbaarheid in zoekmachines

SEO. Verhoog uw zichtbaarheid in zoekmachines SEO Verhoog uw zichtbaarheid in zoekmachines Wist je dat? 98% 75% Van de Belgen start zijn zoektocht via een zoekmachine Van de gebruikers kijkt niet verder dan de eerste zoekpagina 200 75% Meer dan 200

Nadere informatie

Wat is Inbound Marketing?

Wat is Inbound Marketing? 1-7 Inbound Marketing Wat is Inbound Marketing? Inbound Marketing is een marketing strategie die ervoor zorgt dat uw potentiële klanten u vinden op het internet, op het moment dat zij u nodig hebben. Om

Nadere informatie

Klik&Steen Dashboard. Wat zijn nou interessante statistieken bij websites?

Klik&Steen Dashboard. Wat zijn nou interessante statistieken bij websites? Klik&Steen Dashboard Wat zijn nou interessante statistieken bij websites? Inleiding Dit document dient als onderzoek naar de statistieken die interessant zijn om te laten zien in het dashboard van Klik&Steen.

Nadere informatie

SALESLEADS GENEREREN MET UW WEBSITE

SALESLEADS GENEREREN MET UW WEBSITE Webinar SALESLEADS GENEREREN MET UW WEBSITE Bram van Ast TeamForce Online Marketing Solutions Bazoon Marketing Services Welkom en Introductie Onderwerpen Kennismaking met TeamForce en Bazoon Hoe Internet

Nadere informatie

Social Media? Aan de slag met Twitter en Facebook. 14 november 2011

Social Media? Aan de slag met Twitter en Facebook. 14 november 2011 Social Media? Aan de slag met Twitter en Facebook 14 november 2011 Kennismaken Esther Kroes KroesKontrol ons aanbod binnen online communicatie en marketing 1. Werving en selectie 2. Workshops & presentaties

Nadere informatie

INHOUD. IQ LEADS Adres: Curieweg 8E Postcode: 2408 BZ Plaats: ALPHEN AAN DEN RIJN Telefoon: (0172) 421411 Email: info@iq-leads.

INHOUD. IQ LEADS Adres: Curieweg 8E Postcode: 2408 BZ Plaats: ALPHEN AAN DEN RIJN Telefoon: (0172) 421411 Email: info@iq-leads. INHOUD INLEIDING... 3 TIP 1: DOELGROEPOVERZICHT... 4 TIP 2: WAAR KOMEN UW BEZOEKERS BINNEN?... 5 TIP 3: HOE KOMEN BEZOEKERS BINNEN?... 8 TIP 4: FILTERS... 9 TIP 5: GOAL TRACKING... 10 TIP 6: INTELLIGENCE

Nadere informatie

Welkom. Internet Marketing zonder grenzen. door: Daisy Leenders

Welkom. Internet Marketing zonder grenzen. door: Daisy Leenders Welkom Internet Marketing zonder grenzen door: Daisy Leenders Even voorstellen.. - E&A BEST Websolutions - Daisy Leenders 2 Onderzoek: Online winkelen (internetgebruikers 16-74 jaar) EU, 2008 3 Internet

Nadere informatie

Zie je door de bomen het bos niet meer? Meten is weten op het internet. Maar welke online meettechnologie schikt jou het best?

Zie je door de bomen het bos niet meer? Meten is weten op het internet. Maar welke online meettechnologie schikt jou het best? Zie je door de bomen het bos niet meer? Meten is weten op het internet. Maar welke online meettechnologie schikt jou het best? Tools voor online marketeers: adserver Adserver Een adserver is een webserver

Nadere informatie

Paginaweergaven. Dit zijn alle bekeken pagina s op jouw site. Herhalingsbezoeken tellen ook mee in deze berekening.

Paginaweergaven. Dit zijn alle bekeken pagina s op jouw site. Herhalingsbezoeken tellen ook mee in deze berekening. Maak gebruik van actiegerichte rapportages In Google Analytics kun je kiezen uit een veelvoud aan rapporten. Ik zal in deze handleiding 7 praktische rapporten beschrijven, die je direct kunt gaan gebruiken.

Nadere informatie

Praktische tips voor een betere website

Praktische tips voor een betere website Praktische tips voor een betere website Zoekwoorden uitleg 2 Zoekwoorden in je website gebruiken 3 Boei je bezoekers en krijg werkelijk contact 4 Hoe maak je een goede landingspagina 5 Tips voor de lancering

Nadere informatie

Copyright 2012, iprospect, Inc. All rights reserved. CONVERSION OPTIMIZATION MORE BANG FOR THE BUCK

Copyright 2012, iprospect, Inc. All rights reserved. CONVERSION OPTIMIZATION MORE BANG FOR THE BUCK CONVERSION OPTIMIZATION MORE BANG FOR THE BUCK DIGITAL PERFORMANCE MARKETING MIX PROGRAMMA» Wat is conversieoptimalisatie?» Cases» Do s & don ts VRAAG 1: HEEFT UW WEBSITE HET MAXIMUM RENDEMENT AL BEREIKT?

Nadere informatie

Staat uw bedrijf online op de kaart?

Staat uw bedrijf online op de kaart? Staat uw bedrijf online op de kaart? Online geld verdienen is een hele onderneming. Een website alleen is niet meer genoeg; er wordt veel meer van u gevraagd om businesskansen te benutten. Uw bestaande

Nadere informatie

Handleiding aangepaste rapporten

Handleiding aangepaste rapporten Handleiding aangepaste rapporten Inhoudsopgave 1. Wat zijn aangepaste rapporten?... 3 2. Naar welke statistieken kijk je eigenlijk?... 4 3. Hoe stel je aangepaste rapporten in?... 7 4. Gebruik je tabbladen

Nadere informatie

Succesvol dankzij internet

Succesvol dankzij internet Succesvol dankzij internet Gratis workshop voor Ondernemend Roombeek Enschede 24-4-2012 Jorik Heins Deze presentatie komt online beschikbaar op www.marketingman.nl/presentatie Vanavond Wat is een goede

Nadere informatie

SRM Opleidingen en trainingen. Exameneisen Online marketeer A

SRM Opleidingen en trainingen. Exameneisen Online marketeer A SRM Opleidingen en trainingen Exameneisen Online marketeer A Inhoudsopgave 1. EXAMENMETHODIEK... 2 2. DE GANG VAN ZAKEN... 3 3. TOETSINGSCRITERIA EN BEOORDELING... 3 4. EXAMENEISEN... 4 5. LITERATUURLIJST...

Nadere informatie

Google AdWords Expertreview

Google AdWords Expertreview Google AdWords Expertreview Voorwoord Bedankt voor het aanvragen van de expertreview van Brandfirm. Onderstaand vind je een voorbeeld van een review die we gemaakt hebben voor een klant. Hopelijk biedt

Nadere informatie

LinkedIn als marketingtool gebruiken, zo doet u dat!

LinkedIn als marketingtool gebruiken, zo doet u dat! LinkedIn als marketingtool gebruiken, zo doet u dat! Social media en content marketing gaan tegenwoordig hand in hand. Waar Facebook veel gebruikt wordt voor B2C-marketing, is LinkedIn juist meer geschikt

Nadere informatie

Website migratie checklist

Website migratie checklist Website migratie checklist Copyright 2015 Niets uit deze uitgave mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van S&D Interactive Media worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel

Nadere informatie

INBOUND MARKETING STRATEGIE

INBOUND MARKETING STRATEGIE Webinar INBOUND MARKETING STRATEGIE voor GROEI! Bram van Ast TeamForce Online Marketing Solutions Bazoon Marketing Services Welkom en Introductie Onderwerpen Kennismaking met TeamForce en Bazoon Hoe Internet

Nadere informatie

Frans de Hoyer GW Management. E-Mail Marketing (mysterye-mail) E-Mailnieuwsbrief Social media voor de Automotive. De wereld is veranderd

Frans de Hoyer GW Management. E-Mail Marketing (mysterye-mail) E-Mailnieuwsbrief Social media voor de Automotive. De wereld is veranderd Frans de Hoyer GW Management E-Mail Marketing (mysterye-mail) E-Mailnieuwsbrief Social media voor de Automotive De wereld is veranderd 1 We kopen online We plaatsen alles online 2 Dit onderdeel valt ineens

Nadere informatie

12-1-2015 SOCIAL MEDIA PLAN NETIDENTITY. MySuperfood Priscilla

12-1-2015 SOCIAL MEDIA PLAN NETIDENTITY. MySuperfood Priscilla 12-1-2015 NETIDENTITY SOCIAL MEDIA PLAN MySuperfood Priscilla Inhoud Je bedrijf in één zin... 3 Wat wordt er over je gezegd?... 3 Formuleer de doelstellingen... 3 Analyse zoekresultaten... 3 Analyseer

Nadere informatie

Module 1 Search & Analytics

Module 1 Search & Analytics Module 1 Search & Analytics Programma college 2 Recap college 1 Introductie Tools Adwords campagne opzetten m.b.v. Tools Recap college 2 Recap college 1 Hoe werkt Search voor gebruikers? 1. Een intentie

Nadere informatie

Online Marketing in 1 Day

Online Marketing in 1 Day Online Marketing in 1 Day Mobile Facebook Display Conversion Welkom! PROGRAMMA 9.20-10.00 iprospect research paper Discovery; the World of Mobile Search and Advertising (Mark van Dijk, Managing Director,

Nadere informatie

Monitoring en Engagement met BeSocialEasy.

Monitoring en Engagement met BeSocialEasy. Monitoring en Engagement met BeSocialEasy. De online tool BeSocialEasy vindt voor jou berichten die worden gepubliceerd op weblogs, fora, nieuws sites, blogs en verschillende social media platformen (zoals

Nadere informatie

Hoe gebruikt u Google, Bloggen en Social Media om online goed gevonden te worden?

Hoe gebruikt u Google, Bloggen en Social Media om online goed gevonden te worden? Webinar Social Media Marketing Hoe gebruikt u Google, Bloggen en Social Media om online goed gevonden te worden? Bram van Ast TeamForce Online Marketing Solutions Bazoon Marketing Services Welkom en Introductie

Nadere informatie

Globale kennismaking

Globale kennismaking Globale kennismaking Kennismaking Tesla CMS 1. Dashboard 2. pagina beheer - pagina aanmaken - pagina aanpassen - pagina verwijderen - pagina seo opties - zichtbaarheid pagina 3. subpagina beheer - subpagina

Nadere informatie

Nieuwe doelgroep. Bereik een... Brochure: Product informatie. Optimera.nl Mallemoolen 23 6901 GS Zevenaar - NL OPTIMALISATIE IN PERFECTIE

Nieuwe doelgroep. Bereik een... Brochure: Product informatie. Optimera.nl Mallemoolen 23 6901 GS Zevenaar - NL OPTIMALISATIE IN PERFECTIE OPTIMALISATIE IN PERFECTIE Bereik een... Nieuwe doelgroep Brochure: Product informatie Optimera.nl Mallemoolen 23 6901 GS Zevenaar - NL Telefoon: +31 (0)316 712 453 Fax: +31 (0)84 725 9405 O E-mail: info@optimera.nl

Nadere informatie

De eerste stappen naar betere organische zoekresultaten

De eerste stappen naar betere organische zoekresultaten De eerste stappen naar betere organische zoekresultaten Auteur: Marieke Botman Amsterdam www.mariekebotman.nl Laatst geüpdate: 5 februari 2015 Voorwoord Dit rapport is geschreven door Marieke Botman. Ik

Nadere informatie

WELKOM. DIRK JAN KOEKKOEK CEO efuture Group

WELKOM. DIRK JAN KOEKKOEK CEO efuture Group Dirk Jan Koekkoek (1979) is mede oprichter en aandeelhouder van efuture Group. Binnen de directie is hij met name verantwoordelijk voor business en online marketing intelligence, search engine marketing

Nadere informatie

1.9.4 Release Overzicht

1.9.4 Release Overzicht 1.9.4 Release Overzicht December 2013 www.siteop.mobi Release datum 9 december 2013, tussen 7 en 10:00 uur GMT Inhoudsoverzicht Nieuw... 3 Optie om website logo/afbeelding carousel op subpagina's... 3

Nadere informatie

INBOUND MARKETING LIVE WEBSITE SEO - ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE DE GOOGLE MAGIC SHOW

INBOUND MARKETING LIVE WEBSITE SEO - ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE DE GOOGLE MAGIC SHOW Webinar LIVE WEBSITE SEO - ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE DE GOOGLE MAGIC SHOW Bram van Ast TeamForce Online Marketing Solutions Bazoon Marketing Services Onderwerpen Welkom en Introductie Kennismaking met

Nadere informatie

@jeroennieuwstad. www.think-online.nl

@jeroennieuwstad. www.think-online.nl @jeroennieuwstad www.think-online.nl Waarde (onkopieerbare unieke toegevoegde waarde) WAAROM een website, social media of online campagne? WIE wil je bereiken? Welke interesses of behoefte heeft je doelgroep?

Nadere informatie

Social media checklist

Social media checklist Social media checklist In 15 minuten klaar om klanten te benaderen Sociale media audit? Elk bedrijf weet wel dat ze iets met sociale media moeten doen en hebben daarom ook (toen ze wat tijd over hadden)

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Whitepaper Handleiding Google Analytics Implementatie Datum: Juli 2013 Schrijver: Gerard Rathenau

Inhoudsopgave. Whitepaper Handleiding Google Analytics Implementatie Datum: Juli 2013 Schrijver: Gerard Rathenau Whitepaper Handleiding Google Analytics Implementatie Datum: Juli 2013 Schrijver: Gerard Rathenau Inhoudsopgave Inleiding... 2 1.Maak een meetplan vóór je Google Analytics implementatie... 2 2. Profiel

Nadere informatie

WHITEPAPER INBOUND MARKETING

WHITEPAPER INBOUND MARKETING WHITEPAPER INBOUND MARKETING TeamForce Web Solutions BV Energieweg 47 4906 CG Oosterhout Nederland Postbus 6015 4900 HA Oosterhout Nederland Tel. +31 (0)162 468190 Fax +31 (0)162 468199 E mail:info@teamforce.com

Nadere informatie

Meer winst uit WordPress. (en online marketing)

Meer winst uit WordPress. (en online marketing) Meer winst uit WordPress (en online marketing) Introductie Martijn Duker 26 jaar Online marketing Pronamic Waarom WordPress? 1. Eenvoudig in beheer 2. Open source community 3. Talloze uitbreidingsmogelijkheden

Nadere informatie

CASE REDERIJ DOEKSEN SOCIAL BLUE. 16 mei 2014 LEADS+ CASE. Pagina 1 van 8 SB-042014-A

CASE REDERIJ DOEKSEN SOCIAL BLUE. 16 mei 2014 LEADS+ CASE. Pagina 1 van 8 SB-042014-A CASE REDERIJ DOEKSEN LEADS+ 16 mei 2014 CASE SB-042014-A Om een belangrijke stap richting de ambitie te zetten, meer kaarten verkopen via online kanalen, is voor Rederij Doeksen een campagne opgezet die

Nadere informatie

Conversie Attributie en Cross Online Mediale Effectmeting

Conversie Attributie en Cross Online Mediale Effectmeting Nieuwegracht 32 3512 LS Utrecht The Netherlands T: +31(0)30-231 12 22 F: +31(0)84 752 60 06 www.adlantic.nl info@adlantic.nl Conversie Attributie en Cross Online Mediale Effectmeting AdLantic Online Advertising

Nadere informatie

WEBSITE PAKKETTEN SAMENGESTELD VOOR DE ZZP, STARTENDE ONDERNEMER EN PARTICULIER DE PERFECTE START IN DE DIGITALE WERELD

WEBSITE PAKKETTEN SAMENGESTELD VOOR DE ZZP, STARTENDE ONDERNEMER EN PARTICULIER DE PERFECTE START IN DE DIGITALE WERELD WEBSITE PAKKETTEN SAMENGESTELD VOOR DE ZZP, STARTENDE ONDERNEMER EN PARTICULIER DE PERFECTE START IN DE DIGITALE WERELD BETAALBARE WEBSITE MET MOGELIJKHEDEN VOOR DE TOEKOMST STABIEL, KWALITEIT, PROFESSIONEEL

Nadere informatie

Wat zeggen je cijfers in Google Analytics?

Wat zeggen je cijfers in Google Analytics? Wat zeggen je cijfers in Google Analytics? Gerben van Ouwendorp (TMG) Remarke'ngevent, 26 maart 2015 Introductie @ouwendorp gerbenvanouwendorp En wie zijn jullie? En wat is jullie rol? Eigenaar Sales

Nadere informatie

Welkom bij onze presentatie. Internet Marketing + Webteksten. door: Daisy Leenders en Susan Hermens

Welkom bij onze presentatie. Internet Marketing + Webteksten. door: Daisy Leenders en Susan Hermens Welkom bij onze presentatie Internet Marketing + Webteksten door: Daisy Leenders en Susan Hermens Even voorstellen.. Wie zijn we en wat doen we? - E&A BEST Websolutions / Daisy Leenders - Kliktaal / Susan

Nadere informatie