84 CM WERK RUIMTE 6 ESPRESSO S TEGELIJK

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "84 CM WERK RUIMTE 6 ESPRESSO S TEGELIJK"

Transcriptie

1 84 CM WERK RUIMTE 6 ESPRESSO S TEGELIJK 24/7 live telefonische ondersteuning van het serviceteam van Eversys Nederland. Eversys is binnen 2x 60 minuten op locatie als telefonisch de vraag niet kan worden opgelost.

2 Eversys, partner van koffie professionals als het gaat om zorgeloze snelheid, traditionele kwaliteit en capaciteit bij het serveren van topkoffies. De Eversys volautomatische espresso machine technologie biedt gerichte ondersteuning aan vakmanschap met dé kwaliteitsoplossing in espresso bereiding. Smaak, geur, kleur en textuur van een handgemaakte espresso uit een volautomaat? Eversys weet hoe iedere boon goed tot zijn recht komt door de toepassing van innovatieve technologie en Zwitserse precisie. Het intuïtieve touch screen zorgt voor optimaal bedieningsgemak, management rapportages en kwaliteitsbewaking. Dubbele molen capaciteit en twee of zelfs drie zethuizen garanderen dat er altijd koffie productie mogelijk is. No matter what. Lees meer over melange, molen, machine, melk, mens, menukaart, maatvoering, mechanica, modern design, merkbeleving, meten is weten, machine uitvoeringen en hoe op een operationele locatie kennis te maken met Eversys.

3 Melange Molen Machine Melk Mens Menukaart 1. Melange. Iedere melange heeft een eigen smaak. De geadviseerde grammage, maalgraad en temperatuur zijn de basis voor een smaakvol eindresultaat. 2. Molen. Juiste extractietijd is de optelsom van 1/100 mm maalgraad, hoeveelheid koffie en het aandrukken van de koffie. 3. Machine. De machine zorgt ervoor dat altijd de juiste hoeveelheid water van de juiste temperatuur, met de juiste druk door de koffie loopt. 4. Melk. Koude volle melk geeft een vol licht zoete schuimlaag. Melkschuim hoort romig te zijn met een glanzende micro bubbeltjes top. 5. Mens. Jij, stopt al je kennis en liefde voor koffie in ieder kopje dat je serveert aan je gasten en weet hoe je goed voor je apparatuur moet zorgen. 6. Menukaart. Van ristretto tot gevulde koffiepot. Auto-schuim of hand.

4 Melange. De smaakfijnheid die door de melangeurs van de koffiebrander bedacht is komt met de Eversys espresso machine vol tot zijn recht. Een espresso machine van Eversys is uniek doordat: De bonen in de bonenhouders worden gekoeld met luchtkoeling Ieder koffie product gemaakt wordt met een verse maling Bonen hebben geen warmte contact met de molen of het zethuis Er blijft geen maling achter in de molen of zethuis doorvoer, omdat er in tegenstelling tot andere espresso machines geen doseerkamer in de Eversys espresso machine zit grinding on demand op de nanometer precies (1/100 mm) Eversys maakt het mogelijk om de ware smaaksensatie zoals die door de koffiebrander bedacht is te proeven, vers en vol van het eigen karakter. Arabica en Robusta bonen: Arabica is een zachte koffiebonensoort met een lange rinse (fris zure) nasmaak. Groeit pas vanaf 900 meter hoogte. Wordt beschouwd als de betere soort ten opzichte van de lager groeiende en algemenere robusta die favoriet is voor espresso vanwege de dikke roestrode cremalaag die deze garandeert. Ondanks de mindere cremalaag gaat men steeds meer over op 100% arabica vanwege de edeler rinse smaak.

5 Molen. De twee (of 4) molens hebben innovatieve keramische maalschijven (=sterker dan staal en mindere hitte overname dan staal) voor een extra lange levensduur en perfecte maalfijnheid. Het op de nanometer (1/100 mm) kunnen afstellen van de molens en vervolgens het behouden van je gewenste maalgraad en volume, ook bij hoge productie, is een unieke eigenschap van de Eversys espresso machine. Met 2x 64 mm keramische maalschijven, het grinding on demand systeem en het PQC (powder quantity control) is Zwitserse precisie bewezen. Keramische maalschijven met lange levensduur (sterker dan staal) Dual-precision maalinstelling van de koffie fijnheid Grind on Demand: exacte hoeveelheid koffie maling omgekeerd zwaartekracht afzuigsysteem Een extra plus -met meetbare kostenbesparing- is dat er in tegenstelling tot andere volautomatische espresso machines geen afval maling in de machine blijft steken wat op jaarbasis kilo s koffie scheelt.

6 Machine. De machine zorgt ervoor dat de juiste hoeveelheid water van de juiste temperatuur met de juiste druk door de koffie loopt. Stabiliteit van de machine is van grote invloed op de smaak van de koffie. Bij de Eversys espresso machines wordt het water direct van de espresso boiler naar het zethuis gebracht en hoeft daardoor in tegenstelling tot andere espresso machines niet te reizen. Bij een Eversys espresso machine blijft dus de water temperatuur behouden zoals je deze op de graad nauwkeurig hebt ingesteld. Eversys E 4m produceert - gelijktijdig - 2x het aantal koffies dat andere machines op de markt doen met slechts het energie verbruik van 1 machine. Everys E 4m produceert 4 koffies tegelijk en daarmee zo n 350 koppen per uur. De Eversys E 6m produceert er zelfs 6 gelijktijdig en daarmee 525 per uur. Eversys is voor 93% van staal gemaakt. geen warmte verlies door direct contact tussen boiler en zethuis dubbele productie capaciteit met de helft aan energie verbruik 4 of 6 gelijktijdige koffie uitgiften productie van 350 of 525 koppen per uur

7 Melk. Koude melk van 5 tot 7 graden geeft romig en lobbig melkschuim en de meest optimale smaakbeleving. Perfect melkschuim ziet er fluweelzacht uit, heeft een lichte (ei)glans, blijft lang stevig en mengt zich smaakvol met de crema van de espresso. We noemen dit microschuim. Eversys espresso machines maken gebruik van de juiste lucht en warmte techniek om de smaak en textuur van dit handgemaakte microschuim te bereiden. Dit kan volautomatisch (met één druk op de knop) of door gebruik te maken van de Everfoam knop; de (semi) automatische stoompijp. Door de combinatie van 2 separate melksystemen en de stoompijp is het zeer eenvoudig om melk koffies (cappuccino s, latte macchiato s) te bereiden op basis van verschillende melksoorten (denk aan lactose vrij, soya melk, halfvolle, volle en biologische melk). Als u mooi en stevig melkschuim wilt creëren, is eiwit het belangrijkste ingrediënt van de melk. Hoe meer (koud) eiwit, hoe stabieler het melkschuim wordt tijdens het opschuimen. 3 melkschuim bereidingsmogelijkheden volautomatisch en handmatig latte art schuim simpel, eenvoudig en met lage kosten te servicen

8 Mens. Jij, stopt al je kennis en liefde voor koffie in ieder kopje dat je serveert aan je gasten omdat je weet dat een lekkere kop koffie vrijwel altijd zorgt voor de bestelling van een tweede kop. Hospitality wise, een tevreden gast en commercieel gezien een winstpakker voor de zaak. Bij de aanschaf van een Eversys espresso machine trainen we het bedienende team in hoe de perfect serve te bereiden. Aan bod komt de basis over de koffieboon, het servies, melksoorten, water, temperatuur en extractie. je kent je koffiebonen en diens do s and don ts je weet het mooiste melkschuim uit je gekozen verse melk te halen je zorgt goed voor je apparatuur om iedere dag weer de mooiste koffies uit je verse bonen en verse melk te halen De basis koffie recepten zijn bij een Eversys training doorgenomen en heeft het koffiehart gewekt bij het bedienende team zodat het een uitdaging is om iedere dag weer jullie gasten blij te maken met een heerlijke kop koffie.

9 Menukaart. Op basis van de traditionele dubbele espresso en de dubbele koffie kan bij een Eversys espresso machine tot 32 koffie producten per display worden voorgeprogrammeerd. Oneindig veel mogelijkheden dus in het samenstellen van een mooie koffie kaart voor jullie gasten. Eenmaal geprogrammeerd is het puur een kwestie van druk op de knop. volle blends of 50/50 mix uit beiden molens van ristretto tot gevulde koffiepot van espresso macchiato tot cappuccino dubbel shot gecombineerd met fluweelzacht micro (melk) schuim Uniek bij Eversys is de continue productie knoppen om met 1 druk op de knop meerdere koffies direct achter elkaar te maken, alleen nog tussentijds nieuwe kopjes onder de uitgifte plaatsen... Zo heb je lekker snel die fietsclub van 10 cappo s en 6 espresso s voorzien! Ook bijzonder is de mogelijkheid tot toevoegen van foto s per product knop. Een van de mogelijkheid voor het aankleden van de Eversys espresso machine met uw merk reclame.

10 Maatvoering Mechanica Modern Merkbeleving Meten is weten 7. Maatvoering. Op slechts 56 cm breedte worden 350 espresso s/cappuccino s per uur geproduceerd. Commercieel gezien een beest van een machine! 8. Mechanica. Door de modulaire opbouw is een service en onderhoudsbeurt snel uit te voeren. Eversys is eigenlijk een computer die koffies maakt. 9. Modern. Een Eversys espresso machine communiceert in het Nederlands en maakt daarbij ook gebruik van visualisaties om de gebruiker te helpen. 10. Merkbeleving. Het unieke van de Eversys espresso machines is de mogelijkheid tot eigen branding van de machine. Drie zijdes van de ombouw kunnen worden voorzien van iedere gewenste uitstraling om zo een passende eyecatcher te hebben in de stijl van jullie koffie concept. Ook de toetsen en screensaver kunnen in iedere huisstijl worden toegevoegd. 11. Meten is weten. De interne computer noteert allerlei management informatie om de koffie omzet optimaal te benutten.

11 molen 1 traditionele 2-groeps machine molen 2 Maatvoering. Veel koffies per uur vanuit slechts iets meer dan een ½ meter machine ruimte op het buffet. De Eversys E 4m gebruikt slechts 56 cm breedte om 350 espresso s/cappuccino s per uur te bereiden. Met de Eversys E 6m is het zelfs mogelijk om 525 espresso per uur te bereiden op een grondvlak van 84 cm breedte. Commercieel gezien een topper! Daar waar andere machines voor deze productie capaciteit tussen de 100 en 180 centimeter ruimte op het buffet nodig hebben doet Eversys dat op 56 of 84 centimeter. Zo blijft er veel meer commerciële buffet ruimte over voor producten die naast de koffie worden verkocht. 2 molens en 2 zethuizen gelijktijdig 4 of zelfs 6 koppen bereiden volautomatisch én gelijktijdig (semi) automatisch schuim er blijft meer werkruimte beschikbaar op het buffet 2x 1,5 liter espresso boiler en een 8 liter stoomboiler van barista uitvoering tot efficiënt druk op de knop voor de koffie corners met hoge omloopsnelheid Het koffie zonder zorgen idee hebben we met het ontwerp van de E 2m -voor de zelfbedieningslocaties met weinig toezicht- verder doorgezet met als resultaat top kwaliteit voor op kantoor.

12 Mechanica. Door de modulaire opbouw is een service onderhoudsbeurt snel uit te voeren. De machine is samengesteld uit 4 losse modules: dubbele espresso boiler, molens, dubbel zethuis en de 8 liter stoomboiler. Het uitwisselen van de verschillende technische componenten maakt het mogelijk super snel te servicen. Bovendien is door de 2 in 1 machine opbouw de kans op volledige uitval (en dus geen koffie) tot een minimum beperkt. Tel daar de 24/7 live telefonische ondersteuning bij op en ervaar wat echte service dienstverlening betekent. De interne computer noteert alle handelingen en stuurt bij waar nodig is door informatie te geven over de productie, kwaliteit per bereide kop, reiniging en service. Met deze data kennis kan nog beter gestuurd worden op de meest efficiënte uitgifte tijdens de piekdrukte, is er controle op verbruik en worden onjuiste gebruikershandelingen tijdig opgemerkt om (dure) schades te voorkomen. management rapportages voor commercieel inzicht en sturing verbruik en kwaliteitsregistratie per kop managen errors en onjuist gebruik

13 Modern. Een Eversys espresso machine communiceert in het Nederlands en maakt daarbij ook gebruik van visualisaties om de gebruiker optimaal te helpen bij de gevraagde actie. vertelt precies wat er gedaan moet worden ondersteunt tekst met beeld om de gebruiker snel vertrouwt te maken met de machine registreert productie en kwaliteit per kop monitort het correct reinigen telt verbruik in kilo s koffie gecombineerd met zet geschiedenis bij niet correct gebruik waarschuwt de machine en bij niet tijdig opvolgen kan de espresso machine zich zelfs blokkeren om kostbare schades proberen te voorkomen eco vriendelijk door slechts 2 watt in de stand-by modus Revolutionair is de dubbele productie met de helft van de energie die regulier door espresso machines verbruikt wordt

14 uw merk reclame HIER Merk beleving. Het unieke van de Eversys espresso machines is de mogelijkheid tot aankleding van de machine met jullie eigen look & feel en reclame boodschap. drie zijdes van de ombouw kunnen worden voorzien van iedere gewenste uitstraling om zo een passende eyecatcher te hebben in de stijl van jullie koffie concept alle koffie knoppen op het display zijn voorzien van een product afbeelding (foto icoon), deze kunnen eenvoudig worden ge-upload met de door jullie gewenste foto s en tekst ieder display kan worden voorzien van een screensaver op maat. Denk hierbij aan jullie verhaal over koffie, de melanges of interessante koffie weetjes Eversys espresso machines zijn voorzien van led verlichting welke in de kleur van jullie huisstijl kan worden geprogrammeerd. Dezelfde kleur komt dan terug in de display kaders Commercieel denkt Eversys echt mee: constante kwaliteit en capaciteit op het minste aantal vierkante meters, optimale merkbeleving mogelijk, management informatie a la minute en live beschikbaar.

15 Meten is weten. De interne computer noteert alle handelingen en stuurt bij waar nodig is door informatie te geven over de productie, kwaliteit per bereide kop, reiniging en benodigde service. Met behulp van deze managementinformatie kan nog beter gestuurd worden op bijvoorbeeld de meest efficiënte (snelste) uitgifte tijdens de piekdrukte, is er controle op het verbruik en worden onjuiste gebruikershandelingen tijdig opgemerkt om (dure) schades te voorkomen. Door middel van een waarschuwingsdriehoek vertelt de espresso machine direct aan het bedienend team wat er loos is of wat er op een andere manier uitgevoerd moet worden om problemen te voorkomen. management rapportages voor commercieel inzicht en sturing verbruik en kwaliteitsregistratie per kop managen errors en onjuist gebruik bijsturen 24/7 live telefonische ondersteuning van het serviceteam van Eversys Nederland Eversys is binnen 2x 60 minuten op locatie als telefonisch de vraag niet kan worden opgelost

16 E 4m - 56 cm E 6m - 84 cm Machine uitvoeringen. Eversys is sterk in hoge kwaliteitsproductie op het kleinste oppervlak. De twee meest gekozen machines zijn: E 4m - 56 cm breed E 6m - 84 cm breed Beiden type machines maken gebruik van een (mini) koelkast in de onderbouw met een 18 liter RVS melkcontainer of met 2x de bag in box melk van respectievelijk 5 of 10 liter melk voorraad. Naast productie capaciteit is er de keus in een barista style uitvoering met directe molen instel toegang en alle opschuim opties of de HoReCa uitvoering waar echt iedereen met een simpele druk op de knop lekkere koffie uit de espresso machine krijgt en ook nog met behulp van de Everfoam knop (en een latte art cursus) tulpen en hartjes kan maken als dat zo uitkomt. Voor de (kantoor) zelfbedieningslocaties is er de E 2m. Een zeer compacte uitvoering voor zelfbediening volledig ingericht voor het maken van kwaliteitskoffie zonder zorgen.

17 E 4m - 56 cm PRODUCTIE koffie: (melksysteem): stoompijp: stoom: heet water: 350 espresso/uur (23s extractie) of 350 cappuccino/uur (let op! maakt gebruik van een externe koeling in onderbouw) voor het handmatig bereiden van melkschuim en latte art toepassingen continue stoom druk (8 liter stoomboiler, digitale druk aanpassing bar) 150 koppen per uur (2.0 dl porties) 72 cm 60 cm 56 cm TECHNIEK zethuis: 2x tot 24g. omgekeerd zwaartekracht systeem maal techniek: 2x super drive 64mm keramische maalschijven interface: 2x 8 kleuren touchscreen bonenhouders: 2x 1,5 kg ruimte uitgifte: mm communicatie: USB, SD-card, Ethernet, RS-232, CCI (24VDC, 15W) standby modus: minder dan 2W gewicht: 90 kilo elektra: 380V / 16A (3x V, 3L-N-PE, 16A, 50/60Hz), op aanvraag 230V / 16A mogelijk

18 E 6m - 84 cm PRODUCTIE koffie: (melksysteem): stoompijp: stoom: heet water: 525 espresso/uur (23s extractie) of 350 cappuccino/uur espresso/uur (let op! externe koeling nodig in onderbouw) voor het handmatig bereiden van melkschuim en latte art toepassingen continue stoom druk (8 liter stoomboiler, digitale druk aanpassing bar) 150 koppen per uur (2.0 dl porties), twee uitgiften 72 cm 60 cm 84 cm TECHNIEK zethuis: 3x tot 24g. omgekeerd zwaartekracht systeem maal techniek: 4x super drive 64mm keramische maalschijven interface: 3x 8 kleuren touchscreen bonenhouders: 4x 1,5 kg ruimte uitgifte: mm communicatie: USB, SD-card, Ethernet, RS-232, CCI (24VDC, 15W) standby modus: minder dan 4W gewicht: 140 kilo elektra: 380V / 32A: (3x V, 3L-N-PE, 16A, 50/60Hz + 1x V, 1L-N-PE, 16A, 50/60Hz)

19 E 2m - 56 cm PRODUCTIE koffie: heet water: 175 espresso/ cappuccino/uur (23s extractie) 150 koppen per uur (2.0 dl porties) 72 cm KENMERKEN ZELFBEDIENING * De E 2m is ontworpen voor een zorgeloze zelfbedieningslocatie. Zo heeft de E 2m een inbouwset met daarin een doorvoer systeem tbv koffie residu, een houder voor bag in box melk voorraad (5 of 10 liter) en sloten op de bonenhouders om aan de strengste HACCP regels te voldoen. De machine stuurt een SMS bericht als bijvoorbeeld de voorraad bonen of melk leeg raakt. De management rapportages over het verbruik en de status van de machine zijn via de datakabel en pull-interface te volgen. 60 cm 56 cm TECHNIEK zethuis: 1x tot 24g. omgekeerd zwaartekracht systeem maal techniek: 2x super drive 64mm keramische maalschijven interface: 1x 8 kleuren touchscreen bonenhouders: 2x 1,5 kg voorzien van slot ruimte uitgifte: mm communicatie: USB, SD-card, Ethernet, RS-232, CCI (24VDC, 15W) standby modus: minder dan 2W gewicht: 83 kilo elektra: 230V / 16A * uiteindelijke features op maat te bespreken

20 Meer weten. Koffie is niet meer een one size fits all concept dus zijn er verschillende mogelijkheden als het gaat om de juiste investering in espresso apparatuur. Van zelfbedieningslocatie, koffiebar, restaurant, koffie corner op kantoor en evenementenlocatie. Wij van Eversys vinden het belangrijk dat je als ondernemer kiest voor een espresso machine uitvoering die past bij: * jullie koffie concept en de locatie, * aantallen consumpties en bezoekersaantallen, * de vaardigheden van het bedienende team, * kwaliteitsniveau van je gewenste eindproduct in de koffiekop, * en niet te vergeten de gewenste service snelheid van je machine leverancier bij vragen of een probleem. Sinds 2009 is Eversys wereldwijd in gebruik. De oprichters van Eversys Zwitserland zijn in 2008 begonnen met de ontwikkeling van een nieuw type espresso machine. Gedreven vanuit hun decennia lange ervaring met het ontwerpen en produceren van professionele espresso machines voor gerenommeerde merken was het logisch om te focussen op het maken van de allerbeste machine. De allerbeste espresso machine op het vlak van espresso techniek, kwaliteit in de beker én commerciële inzet voor de locatie. In 2012 zijn door Gerard van den Berg en Hellen Bogaart (grondleggers FlexCafé) de eerste contacten gelegd in Zwitserland. Na een lange reeks van testen van diverse machine merken bleek Eversys de beste resultaten te geven en werd besloten om Eversys Nederland BV op te richten. Eversys Nederland BV is sinds januari 2013 een zelfstandige vertegenwoordiging van Eversys Zwitserland. Een compact, degelijk, zeer krachtig bedrijf met dezelfde Zwitserse waarden als Eversys Zwitserland: klantgerichte houding, sterke service & werkethiek, door perfectie gedreven, transparant in handelen en zaken. Live beoordelen welke Eversys machine het beste past bij jullie koffie vraag kan heel eenvoudig, bel ons 24/7 en we tonen open en eerlijk de mogelijkheden van de Eversys espresso machines voor jullie koffie concept. Zelf een van de operationele locaties in Nederland bezoeken kan natuurlijk ook. Bel ons en we kiezen samen welk koffiepunt een goed voorbeeld is voor jullie wensen.

21 Het team van Eversys Nederland adviseert u graag. Over de juiste capaciteit en de best passende espresso machine met het hoogste rendement per vierkante meter voor uw koffie punt. Bij Eversys Nederland heeft u de mogelijkheid tot (event of lange termijn) huur, een proefmaand huren, directe aankoop, huurkoop, of een combinatie van deze mogelijkheden. Wij zijn trots op ons maatwerk, onze persoonlijke aandacht om jullie koffie concept succesvol te laten zijn. Onze ruime ervaring in het verhuren van alle soorten espresso machines voor evenementen, beurzen en vaste locaties bevestigt dat wat we goed kunnen en met plezier voor iedereen doen: jullie koffiemoment top maken. Jullie succes is immers ons succes. Al de Eversys espresso machines zijn direct uit voorraad leverbaar. Kies simpelweg voor de optie die het beste bij uw bedrijfsvoering past om met een Eversys espresso machine uw koffiebeleving compleet te maken. Eversys, de nieuwe generatie espresso machines. Eversys, concurrerend in snelheid, kwaliteit, service en kosten.

22 ZETHUIS 4 of 6 gelijktijdige koffie uitgiften Productie van 350 of 525 koppen per uur Dubbel zethuis met 2 of 4 molens Omgekeerde zwaartekracht afzuigsysteem Behoud van ingestelde water temperatuur STOOMBOILER krachtige 8 liter geïnsoleerde stoomboiler met 4,6 kw element voor cappuccino en theewater 2 separate melksystemen Everfoam voor latte art volautomatisch én gelijktijdig (semi) automatisch schuim 24/7 live telefonische ondersteuning met het serviceteam van Eversys Nederland Eversys is binnen 2x 60 minuten op locatie als telefonisch de vraag niet kan worden opgelost MACHINE Dubbele productie capaciteit met 1x aansluiting stroom Eversys machines zijn voor 93% van staal gemaakt Snelle & eenvoudige service door 4 module opbouw: dubbele espresso boiler, molens, dubbel zethuis en stoomboiler Van barista uitvoering tot zelfbediening Management rapportages voor commercieel inzicht en sturing Online realtime: verbruik en kwaliteitsregistratie per kop Interne processor: managen errors en onjuist gebruik MOLEN 2 of 4 molens Grind on Demand: exacte hoeveelheid koffie maling Altijd vers gemalen koffie per kop Keramische maalschijven met lange levensduur (sterker dan staal) Dual-precision maalinstelling van de koffie fijnheid (1/100 mm) ESPRESSO BOILERS 2 of 4 separaat werkende geïsoleerde espresso boilers Productie van 350 of 525 espresso per uur geen warmte verlies door direct contact tussen boiler en zethuis water temperatuur instelling per 1 graad nauwkeurig

23 E 2m - zelfbediening E 4m - met koppenwarmer E 6m kop/uur E 4m kop/uur 56 cm 56 cm 84 cm 84 cm

24 Eversys Nederland BV telefoon+31(0) mail: Bezoekadres & showroom: Westvlietweg 60, Den Haag Postadres: Postbus NL-2509 CJ Den Haag

Het geheim. van finesse. www.cafeami.nl

Het geheim. van finesse. www.cafeami.nl Het geheim van finesse www.cafeami.nl Sterk concept voor de horeca Er gaat geen dag voorbij zonder dat er een kop koffie wordt geschonken. TopClass Group biedt met Café Ami een onderscheidend koffieconcept

Nadere informatie

Taste the experience. Douwe Egberts. Schaerer Coffee Art Plus

Taste the experience. Douwe Egberts. Schaerer Coffee Art Plus Taste the experience Douwe Egberts Schaerer Coffee Art Plus De Schaerer Coffee Art Plus Een fantastische combinatie van premium koffiebonen en een perfecte espressomachine. Onze masterblenders weten al

Nadere informatie

Scanwic. Scanwic MKB machine overzicht 2015 versie-2

Scanwic. Scanwic MKB machine overzicht 2015 versie-2 Scanwic Office Coffee Systems (OCS) lekkerekantoorkoffie.nl L 1 Lirica Plus Klein kantoor, 25 koppen per dag, 4 kg per maand, Actie: 26,- per maand / 0,87per dag Aulika Focus Klein kantoor, 35 koppen per

Nadere informatie

Kwaliteit opnieuw beleven Als kwaliteit ook gezien mag worden

Kwaliteit opnieuw beleven Als kwaliteit ook gezien mag worden Melitta SystemService Benelux BV De volautomaat voor koffiespecialiteiten met verse melk Kwaliteit opnieuw beleven Als kwaliteit ook gezien mag worden MELITTA FOR THE ULTIMATE IN COFFEE-ENJOYMENT ...een

Nadere informatie

SOLIS MASTER TOP - De Zwitserse perfectie onder de espresso volautomaten

SOLIS MASTER TOP - De Zwitserse perfectie onder de espresso volautomaten Of SWITZERLAND SOLIS MASTER TOP - De Zwitserse perfectie onder de espresso volautomaten De kwaliteit en duurzaamheid van een espressomachine zijn essentieel evenals de veelzijdigheid en het bedieningsgemak.

Nadere informatie

Melitta SystemService. Melitta bar-cube. Met verse melk: volautomatisch koffiezetapparaat voor fijnproevers, met aantrekkelijk, compact design.

Melitta SystemService. Melitta bar-cube. Met verse melk: volautomatisch koffiezetapparaat voor fijnproevers, met aantrekkelijk, compact design. Melitta SystemService Melitta bar-cube Met verse melk: volautomatisch koffiezetapparaat voor fijnproevers, met aantrekkelijk, compact design. MELITTA FOR THE ULTIMATE IN COFFEE ENJOYMENT. MET MELK MEER

Nadere informatie

Melitta c35. De snelle en betrouwbare volautomaat voor koffiespecialiteiten met verse melk. Melitta SystemService

Melitta c35. De snelle en betrouwbare volautomaat voor koffiespecialiteiten met verse melk. Melitta SystemService Melitta c35 De snelle en betrouwbare volautomaat voor koffiespecialiteiten met verse melk. Melitta SystemService Snelheid en precisie Krachtige prestaties Met de Melitta c35 kunt u uw klanten van diverse

Nadere informatie

Kwaliteit opnieuw beleven Als kwaliteit ook gezien mag worden

Kwaliteit opnieuw beleven Als kwaliteit ook gezien mag worden Melitta SystemService Benelux BV De volautomaat voor koffiespecialiteiten met verse melk Kwaliteit opnieuw beleven Als kwaliteit ook gezien mag worden MELITTA FOR THE ULTIMATE IN COFFEE-ENJOYMENT ...een

Nadere informatie

Saphira: Voor iedereen die iets van koffie weet.

Saphira: Voor iedereen die iets van koffie weet. Saphira: Voor iedereen die iets van koffie weet. En nu een kop koffie! Een krachtige espresso, net als in een echte Italiaanse bar? Of een schuimende cappuccino net als op een gezellig Parijs terras? Bij

Nadere informatie

instant koffieautomaten

instant koffieautomaten Het koffiemoment een rustpunt in de dag. Je even weer opladen onder het genot van een kopje koffie. Natuurlijk moet ook aan gasten koffie geserveerd worden die uitstekend van smaak en kwaliteit is. Én,

Nadere informatie

Taste the experience

Taste the experience Taste the experience D.E JURA D.E & JURA introduceren de complete espresso oplossing voor het MKB Douwe Egberts en JURA hebben de krachten gebundeld: de heerlijke espresso melanges van Douwe Egberts samen

Nadere informatie

MAAK VAN DE KOFFIECORNER JE EIGEN ESPRESSOBAR

MAAK VAN DE KOFFIECORNER JE EIGEN ESPRESSOBAR JACOBS DOUWE EGBERTS NL BV Vleutensevaart 35 3532 AD Utrecht Email-adres: info.jdepnl@jdecoffee.com www.jdeprofessional.nl Alle informatie in deze brochure is onder voorbehoud van druk- en typefouten en

Nadere informatie

Douwe Egberts Fresh Brew Gallery 210

Douwe Egberts Fresh Brew Gallery 210 Douwe Egberts Fresh Brew Gallery 210 Elk kopje vers én variatie Ieder kopje koffie vers gezet Koffie en espresso met een mooie crèmelaag Sterkte van koffie en de dosering van suiker en melk individueel

Nadere informatie

CAFITESSE QUANTUM KWALITEIT IN ELKE GEWENSTE KWANTITEIT

CAFITESSE QUANTUM KWALITEIT IN ELKE GEWENSTE KWANTITEIT CAFITESSE QUANTUM KWALITEIT IN ELKE GEWENSTE KWANTITEIT Met de nieuwe Cafitesse Quantum serie biedt Douwe Egberts u een opvolger van de uiterst succesvolle NG serie die er net zo smaakvol uitziet als de

Nadere informatie

HALLO. ik ben Lattiz. MELK-waardig

HALLO. ik ben Lattiz. MELK-waardig Latte made easy MELK-waardig MEER KOFFIE MET MELK De populariteit van cappuccino s en latte macchiato s is enorm gestegen in de afgelopen tien jaar, vooral onder de jongere gasten. Melkschuim is dan ook

Nadere informatie

OptiVend instant koffieautomaten: dé keuze voor gebruiksgemak

OptiVend instant koffieautomaten: dé keuze voor gebruiksgemak AUTOMATEN Het koffiemoment een rustpunt in de dag. Je even weer opladen onder het genot van een kopje koffie. Natuurlijk moet ook aan gasten koffie geserveerd worden die uitstekend van smaak en kwaliteit

Nadere informatie

The Next. Fresh Brew. Animo introduceert de nieuwe Optifresh (BEAN)

The Next. Fresh Brew. Animo introduceert de nieuwe Optifresh (BEAN) The Next Generation in Fresh Brew Animo introduceert de nieuwe Optifresh (BEAN) The OptiFresh Next generation De OptiFresh van Animo OptiFresh Bean NG OptiFresh Bean NG OptiFresh NG OptiFresh NG Fresh

Nadere informatie

The Next. Fresh Brew. Animo introduceert de nieuwe Optifresh (BEAN)

The Next. Fresh Brew. Animo introduceert de nieuwe Optifresh (BEAN) The Next Generation in Fresh Brew Animo introduceert de nieuwe Optifresh (BEAN) De OptiFresh van Animo OptiFresh Bean NG OptiFresh Bean NG Fresh Brew heeft een nieuw gezicht gekregen: de van Animo. De

Nadere informatie

IPERESPRESSO DE NIEUWE GENERATIE ESPRESSO VOOR PROFESSIONALS. live happilly

IPERESPRESSO DE NIEUWE GENERATIE ESPRESSO VOOR PROFESSIONALS. live happilly IPERESPRESSO DE NIEUWE GENERATIE ESPRESSO VOOR PROFESSIONALS live happilly ILLY EEN FAMILIEDROOM SINDS 1933 EEN DROOM DIE DE GEHELE ONDERNEMING HEEFT GEÏNSPIREERD: DE BESTE KOFFIE TER WERELD BIEDEN. KWALITEIT

Nadere informatie

De koffiemarkt kent een traditionele handelswijze waarbij een aantal leveranciers voor u bepaalt hoe u apparatuur en koffie aanschaft.

De koffiemarkt kent een traditionele handelswijze waarbij een aantal leveranciers voor u bepaalt hoe u apparatuur en koffie aanschaft. De koffiemarkt kent een traditionele handelswijze waarbij een aantal leveranciers voor u bepaalt hoe u apparatuur en koffie aanschaft. Ons inziens met weinig oog voor de koffiekwaliteit en uw daadwerkelijke

Nadere informatie

HORECA MACHINES. De KoffieFabriek Postbus 509 7600 AM Almelo 06 1837 1663 KvK 53808827 www.dekoffiefabriek.nl info@dekoffiefabriek.

HORECA MACHINES. De KoffieFabriek Postbus 509 7600 AM Almelo 06 1837 1663 KvK 53808827 www.dekoffiefabriek.nl info@dekoffiefabriek. HORECA MACHINES Bianchi Gaia Bonen Product Keuze: Koffie Espresso Café au lait/ melk Cappuccino Latte macchiato Wiener melange Chocolade Heet water In het kort Espresso zetsysteem Koffiemolen met keramische

Nadere informatie

Verwen uw gasten Vereenvoudig het werk Verhoog de winst

Verwen uw gasten Vereenvoudig het werk Verhoog de winst Verwen uw gasten Vereenvoudig het werk Verhoog de winst Direct succes. Onze lange termijn belofte die gegarandeerd uitkomt. Een compleet concept dat het verrassend eenvoudig maakt om uw gasten uitzonderlijk

Nadere informatie

GERAFFINEERDE KOFFIE EXPERTISE

GERAFFINEERDE KOFFIE EXPERTISE GERAFFINEERDE KOFFIE EXPERTISE EVOLUTION Klaar voor iedere uitdaging 3 De Franke Evolution laat geen wens onvervuld. Hij behoort tot de elite van de koffiemachines en overtuigt gastronomie professionals

Nadere informatie

KOFFIE THEE APPARATUUR

KOFFIE THEE APPARATUUR KOFFIE THEE APPARATUUR Al vier generaties lang voorzien we bij Brandsma horeca, bedrijven en particulieren van koffie, thee en allerhande bijproducten. Met jarenlange passie en kennis bieden we u met onze

Nadere informatie

OPTIVEND HIGH SPEED DUO

OPTIVEND HIGH SPEED DUO OPTIVEND HIGH SPEED DUO Nieuw! OptiVend HS DUO Next Generation Hoge capaciteitsmachine. DE NIEUWE GENERATIE De OptiVend Next Generation van Animo is een reeks van instant machines voor verse, warme koffie

Nadere informatie

WIT & 34% waardevol. melkkoffie. Goed melkschuim wordt steeds belangrijker. van de koffies zijn

WIT & 34% waardevol. melkkoffie. Goed melkschuim wordt steeds belangrijker. van de koffies zijn Latte Made Easy Goed melkschuim wordt steeds belangrijker FrieslandCampina is specialist op het gebied van melk en behoort tot de grootste zuivelondernemingen ter wereld. Als coöperatie met eigen leden

Nadere informatie

Jura E8 - Platinum. Wereldprimeur: P.E.P. voor espresso van de hoogste koffiebarkwaliteit

Jura E8 - Platinum. Wereldprimeur: P.E.P. voor espresso van de hoogste koffiebarkwaliteit Jura E8 - Platinum Wereldprimeur: P.E.P. voor espresso van de hoogste koffiebarkwaliteit De sleutel tot volmaakte koffie is gelegen in de bereiding ervan. JURA heeft het bereidingsproces voor espresso

Nadere informatie

VASCOBELO STAND-SERVICE

VASCOBELO STAND-SERVICE VASCOBELO STAND-SERVICE - 1 - WIE WE ZIJN Vascobelo is 17 jaar geleden gestart met het verhandelen van s werelds meest edele koffiebonen. Met enkel deze fijnste bonen heeft Vascobelo in samenwerking met

Nadere informatie

NESCAFE Alegria Veelgestelde vragen

NESCAFE Alegria Veelgestelde vragen V. 2.0 18-08-2011 NESCAFE Alegria Veelgestelde vragen Ingrediënten Melk V: Wat voor soort melk kan ik gebruiken? A: U kunt elke soort melk gebruiken die u lekker vindt, maar we raden aan om volle of halfvolle

Nadere informatie

Bean-to- Cup optimized. Animo introduceert de nieuwe OptiBean

Bean-to- Cup optimized. Animo introduceert de nieuwe OptiBean Bean-to- Cup optimized Animo introduceert de nieuwe OptiBean De nieuwe standaard in Bean-to-Cup De OptiBean van Animo Animo heeft een nieuwe invulling gegeven aan het begrip Bean-to-Cup. Het resultaat:

Nadere informatie

Zó maak je de perfecte Cappuccino. Volg de eenvoudige stappen voor het beste resultaat

Zó maak je de perfecte Cappuccino. Volg de eenvoudige stappen voor het beste resultaat Zó maak je de perfecte Cappuccino Volg de eenvoudige stappen voor het beste resultaat Wat heb je nodig om de beste cappuccino aan je klanten te kunnen serveren? Een goed afgestelde piston machine On-demand

Nadere informatie

suiker en melk variabel instelbaar. Het genieten van koffie begint bij het instellen van de eigen smaak!

suiker en melk variabel instelbaar. Het genieten van koffie begint bij het instellen van de eigen smaak! AUTOMATEN ANIMO OPTIFRESH EEN LEKKER KOPJE KOFFIE IS EEN BRON VAN INSPIRATIE. VEEL MENSEN KOMEN PAS ECHT IN BEWEGING NA HUN EERSTE KOP KOFFIE. DE BLIK WORDT WEER HELDER. MEN KRIJGT DE SMAAK WEER TE PAKKEN.

Nadere informatie

Jura Z6. Espressokwaliteit in optima forma

Jura Z6. Espressokwaliteit in optima forma Jura Z6 Espressokwaliteit in optima forma Tien verschillende intensiteitsniveaus staan garant voor individueel genot, geheel naar eigen smaak. Omgeven door een warm, amberkleurig licht stroomt de koffie

Nadere informatie

Kennisgids. 17 weetjes over goede koffie op het werk

Kennisgids. 17 weetjes over goede koffie op het werk Kennisgids 17 weetjes over goede koffie op het werk Koffie en werk Na water is koffie het meest gedronken op de wereld. Maar liefst 80% van alle Nederlanders drinkt regelmatig koffie. 70 % van alle werknemers

Nadere informatie

De nieuwe WMF espresso. De perfecte espresso. Automatisch handgemaakt.

De nieuwe WMF espresso. De perfecte espresso. Automatisch handgemaakt. De nieuwe WMF espresso De perfecte espresso. Automatisch handgemaakt. Vroeger kon niet iedereen een barista worden. Tijden veranderen. 1955 Favoriet van barista s 2015 Geliefd bij iedereen Het is tijd

Nadere informatie

Eenvoudige bediening Compact en aantrekkelijk design Veelzijdigheid: Connector System Omdat prestaties tellen

Eenvoudige bediening Compact en aantrekkelijk design Veelzijdigheid: Connector System Omdat prestaties tellen Eenvoudige bediening Het aantal bedieningstoetsen is tot een minimum beperkt en bovendien zijn ze eenvoudig te begrijpen. Door eenvoudig te draaien en te drukken "navigeert" u trefzeker door alle bedieningsen

Nadere informatie

1169,- Gratis bezorgd in Nederland

1169,- Gratis bezorgd in Nederland BAUKNECHT koffiemachine inbouw KMT9145IXL 1169,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 79,00 Beschrijving Luxe inbouw koffiemachine van BAUKNECHT uitgevoerd in de KOSMOS

Nadere informatie

NIEUW. www.melitta.nl www.melitta.be. MELITTA Caffeo BARISTA TS. Type F750-101 F750-102 GTIN 40.06508. 208111 208104

NIEUW. www.melitta.nl www.melitta.be. MELITTA Caffeo BARISTA TS. Type F750-101 F750-102 GTIN 40.06508. 208111 208104 Registered trademark of a company of the Melitta Group MELITTA Caffeo BARISTA TS ZILVER ZWART Type F750-101 F750-102 GTIN 40.06508. 208111 208104 NIEUW De nieuwe generatie koffievolautomaten www.melitta.nl

Nadere informatie

Bean-to- Cup optimized. Animo introduceert de nieuwe OptiBean

Bean-to- Cup optimized. Animo introduceert de nieuwe OptiBean Bean-to- Cup optimized Animo introduceert de nieuwe OptiBean De nieuwe standaard in Bean-to-Cup De OptiBean van Animo Animo heeft een nieuwe invulling gegeven aan het begrip Bean-to-Cup. Het resultaat:

Nadere informatie

Melitta bar-cube. De volautomatische espressomachine voor koffiespecialiteiten en chocolademelk. Melitta SystemService

Melitta bar-cube. De volautomatische espressomachine voor koffiespecialiteiten en chocolademelk. Melitta SystemService Melitta bar-cube De volautomatische espressomachine voor koffiespecialiteiten en chocolademelk. Melitta SystemService Koffie en chocolademelk in een perfect licht Koffiegenot op het hoogste niveau De nieuwe

Nadere informatie

ALPHA ALPHA-IS ALPHA-F ALPHA Coffee shop

ALPHA ALPHA-IS ALPHA-F ALPHA Coffee shop ALPHA ALPHA-IS ALPHA-F ALPHA Coffee shop De volautomaten voor een perfecte koffiekwaliteit. Melitta SystemService Voor perfecte koffiekwaliteit! Cafina ALPHA De beste materialen, innovatieve oplossingen,

Nadere informatie

OptiVend instant koffieautomaten: dé keuze voor gebruiksgemak

OptiVend instant koffieautomaten: dé keuze voor gebruiksgemak AUTOMATEN Animo Het koffiemoment een rustpunt in de dag. Je even weer opladen onder het genot van een kopje koffie. Natuurlijk moet ook aan gasten koffie geserveerd worden die uitstekend van smaak en kwaliteit

Nadere informatie

Koffie bereiden nu met nog meer beleving

Koffie bereiden nu met nog meer beleving PASSIE VOOR KOFFIE Koffie bereiden nu met nog meer beleving DE NIVONA KOFFIE MACHINE COLLECTIe 2012/2013 In één oogopslag Schoonheid door de ogen van de gebruiker Naar onze mening, wat je in de keuken

Nadere informatie

Bean-to- Cup optimized. Animo introduceert de nieuwe OptiBean

Bean-to- Cup optimized. Animo introduceert de nieuwe OptiBean Bean-to- Cup optimized Animo introduceert de nieuwe OptiBean De OptiBean van Animo De nieuwe standaard in Bean-to-Cup Animo heeft een nieuwe invulling gegeven aan het begrip Bean-to-Cup. Het resultaat:

Nadere informatie

Melitta cup - breakfast. De volautomatische espressomachine voor koffiespecialiteiten en cacao.

Melitta cup - breakfast. De volautomatische espressomachine voor koffiespecialiteiten en cacao. Melitta SystemService Melitta cup De volautomatische espressomachine voor koffiespecialiteiten en cacao. Melitta cup - breakfast De volautomatische koffiemachine voor filterkoffie en cacao. Melitta Professional

Nadere informatie

De perfecte kop koffie in een wereld die continu beweegt

De perfecte kop koffie in een wereld die continu beweegt De perfecte kop koffie in een wereld die continu beweegt Nestlé Professional D LIKE A SKINNY LATTE CAPPUCCINO skimmed milk MOCHA OFFEE make it stronger cold WATER UNGO DRINK ESPRESSOAMERICANO LATTECHOCOLATEE

Nadere informatie

H E T C O M P L E T E A S S O R T I M E N T. De lekkerste koffie, compleet geleverd...

H E T C O M P L E T E A S S O R T I M E N T. De lekkerste koffie, compleet geleverd... H E T C O M P L E T E A S S O R T I M E N T De lekkerste koffie, compleet geleverd... Zoekt u een melange die bij uw horecagelegenheid past? Ons koffie-assortiment is zeer ruim, zodat u zeker één of meerdere

Nadere informatie

Koffie bereiden nu met nog meer beleving

Koffie bereiden nu met nog meer beleving PASSIE VOOR KOFFIE Koffie bereiden nu met nog meer beleving DE NIVONA KOFFIE MACHINE COLLECTIe 2013/2014 In één oogopslag Schoonheid door de ogen van de gebruiker Naar onze mening, wat je in de keuken

Nadere informatie

1274,- Gratis bezorgd in Nederland

1274,- Gratis bezorgd in Nederland MIELE koffiemachine zwart CM 6310 SW 1274,- Gratis bezorgd in Nederland Beschrijving De Miele CM 6310 SW behoort tot de Barista topserie vrijstaande koffiemachines en wordt geleverd met 'One Touch' en

Nadere informatie

OptiVend instant koffieautomaten: dé keuze voor gebruiksgemak

OptiVend instant koffieautomaten: dé keuze voor gebruiksgemak AUTOMATEN Het koffiemoment een rustpunt in de dag. Je even weer opladen onder het genot van een kopje koffie. Natuurlijk moet ook aan gasten koffie geserveerd worden die uitstekend van smaak en kwaliteit

Nadere informatie

LIFE COMES IN MANY FLAVORS

LIFE COMES IN MANY FLAVORS LIFE COMES IN MANY FLAVORS OptiVend Next Generation Tastes differ. de nieuwe generatie De nieuwe OptiVend Next Generation van Animo is een zetsysteem voor instant koffie waarmee je op elk moment van de

Nadere informatie

LIFE COMES IN MANY FLAVORS

LIFE COMES IN MANY FLAVORS LIFE COMES IN MANY FLAVORS OptiVend Next Generation Tastes differ. DE NIEUWE GENERATIE De nieuwe OptiVend Next Generation van Animo is een zetsysteem voor instant koffie waarmee je op elk moment van de

Nadere informatie

VITRO RANGE VAN COFFETEK V I T R O

VITRO RANGE VAN COFFETEK V I T R O VITRO RANGE VAN COFFETEK V I T R O Waarom kiezen voor Cucina? Cucina begrijpt het belang van lekkere koffie. Pasqualini koffie, het synoniem van gastheerschap en verzorging van uw interne & externe klanten

Nadere informatie

GREAT COFFEE MADE EASY

GREAT COFFEE MADE EASY GREAT COFFEE MADE EASY HÉt koffieconcept dat iedereen perfect past Dat is de uitdaging! We hebben goed naar uw wensen geluisterd 1... Wisselende kwaliteit De vraag naar variatie Afval Tijdrovend Ingewikkelde

Nadere informatie

De Koffie Consultant

De Koffie Consultant De Koffie Consultant Onafhankelijk adviesbureau voor efficiënte en verantwoorde oplossingen binnen organisaties op het gebied van de warme drankenvoorziening. Koffie maak de juiste keus. Bedrijven, instellingen,

Nadere informatie

De nieuwe dimensie om melk op te schuimen.

De nieuwe dimensie om melk op te schuimen. De nieuwe dimensie om melk op te schuimen. Pure verleiding. Elke koffiemachine van Schaerer wordt gekenmerkt door onze liefde voor koffie, door onze langjarige deskundigheid in de omgang met koffie en

Nadere informatie

INTRODUCTIE CAFFE KIMBO

INTRODUCTIE CAFFE KIMBO INTRODUCTIE CAFFE KIMBO Bedrijfsstructuur Overname in 1993 Sinds 1963 Fabriek in België, Beyers Koffie Sinds 1880 90% Productie Private Labels Verkoop en ondersteuning Kimbo Benelux Fabriek in Italië Productie

Nadere informatie

Bean-to- Cup optimized. Animo introduceert de nieuwe OptiBean

Bean-to- Cup optimized. Animo introduceert de nieuwe OptiBean Bean-to- Cup optimized Animo introduceert de nieuwe OptiBean De OptiBean van Animo Animo heeft een nieuwe invulling gegeven aan het begrip Bean-to-Cup. Het resultaat: de OptiBean. Een machine met smaak.

Nadere informatie

ANIMO INTRODUCEERT DE NIEUWE OPTIBEAN. Animo Coffee Convenience

ANIMO INTRODUCEERT DE NIEUWE OPTIBEAN. Animo Coffee Convenience ANIMO INTRODUCEERT DE NIEUWE OPTIBEAN Animo Coffee Convenience il % DE NIEUWE STANDAARD IN BEAN-TO-CUP DE OPTIBEAN VAN ANIMO i S i B ï B li Animo heeft een nieuwe invulling gegeven aan het begrip Bean-to-Cup.

Nadere informatie

De KoffieFabriek Postbus 509 7600 AM Almelo 06 1837 1663 KvK 53808827 www.dekoffiefabriek.nl info@dekoffiefabriek.nl

De KoffieFabriek Postbus 509 7600 AM Almelo 06 1837 1663 KvK 53808827 www.dekoffiefabriek.nl info@dekoffiefabriek.nl Necta Koro bonen Koffie Latte Macchiato Koffie verkeerd Decafe 2 canisters Koffie 0,35 Kg Melk 0,65 Kg Simpele, gebruiksvriendelijke bediening Muntinworp Vergrotingskit bonencanister (tot 0,75 Kg.) 70

Nadere informatie

De KoffieFabriek Postbus 509 7600 AM Almelo 06 1837 1663 KvK 53808827 www.dekoffiefabriek.nl info@dekoffiefabriek.nl

De KoffieFabriek Postbus 509 7600 AM Almelo 06 1837 1663 KvK 53808827 www.dekoffiefabriek.nl info@dekoffiefabriek.nl Animo Optibean 2 Koffie Café au lait/ melk Latte macchiato Koffie choq, chocolade, espresso, decafe, thee, koffie suiker, hete melk, dubbele espresso, koud water In het kort zetsysteem Koffiemolen met

Nadere informatie

De ultieme vorm van smaak

De ultieme vorm van smaak De ultieme vorm van smaak creëert u met uw persoonlijke barista Nieuw in assortiment: CM 5200 met One Touch-functie De Miele Barista CM5: uw hoogstpersoonlijke koffieautomaat Miele staat al jaren bekend

Nadere informatie

HAAL MEER UIT DE LATTE-TREND

HAAL MEER UIT DE LATTE-TREND HAAL MEER UIT DE LATTE-TREND MET NUTROMA OPSCHUIMMELK PREMIUM QUALITY DE MELK MAAKT DE KOFFIE Koffie is weer helemaal hot en happening. Vooral koffie-met-melkbereidingen zoals cappuccino s en latte macchiato

Nadere informatie

koffie van verse bonen smaakt het lekkerst BONENMACHINES

koffie van verse bonen smaakt het lekkerst BONENMACHINES koffie van verse bonen smaakt het lekkerst BONENMACHINES KOFFIE EXPERIENCE Bouman KantoorTotaal JEDE koffie is preferred supplier van Bouman KantoorTotaal als het om koffie gaat. Met deze unieke samenwerking

Nadere informatie

FoamMaster. Ontsluit de veelzijdigheid

FoamMaster. Ontsluit de veelzijdigheid FoamMaster Ontsluit de veelzijdigheid Innovatie Uit passie Pure passie en 100 procent Swissness: dat zit allemaal in een koffiemachine van Franke. Met de FoamMaster definieert Franke professioneel koffie

Nadere informatie

Instant koffie automaten

Instant koffie automaten Instant koffie automaten Optibean: Heel veel keuze Makkelijk en heel snel In alle opzichten gebruiksvriendelijk Modellen voor kopjes en thermoskannen Energiezuinig Design voor iedere omgeving HEEL VEELSMAAK

Nadere informatie

Bonen automaten. OptiBean:

Bonen automaten. OptiBean: Bonen automaten OptiBean: De pure smaak van versgemalen koffie Gebruiksvriendelijk in alle opzichten Energiezuinig en volledig opgebouwd uit duurzame materialen Kies uit vele espressovarianten zoals cappuccino,

Nadere informatie

CADEAU bij aankoop van de koffieautomaat CM6 of CM7*. Geniet thuis van uw favoriete koffiespecialiteit! Twee kilo Arabicakoffiebonen.

CADEAU bij aankoop van de koffieautomaat CM6 of CM7*. Geniet thuis van uw favoriete koffiespecialiteit! Twee kilo Arabicakoffiebonen. Geniet thuis van uw favoriete koffiespecialiteit! Twee kilo Arabicakoffiebonen en een onderhoudspakket CADEAU bij aankoop van de koffieautomaat CM6 of CM7*. * Bekijk de actievoorwaarden. Ontdek uw cadeaupakket

Nadere informatie

Een kwalitatieve koffiebreak

Een kwalitatieve koffiebreak Een kwalitatieve koffiebreak Het is bewezen dat een koffiepauze de kwaliteit van het werk echt verbeterd. Een moment van reflectie met een kopje koffie geeft u tijdens een drukke werkdag een directe maar

Nadere informatie

www.illy.com www.mitaca.it

www.illy.com www.mitaca.it www.illy.com www.mitaca.it Een kwalitatieve koffiebreak Het is bewezen dat een koffiepauze de kwaliteit van het werk echt verbeterd. Een moment van reflectie met een kopje koffie geeft u tijdens een drukke

Nadere informatie

PRodUctovERzicht. Volautomatische koffiemachines

PRodUctovERzicht. Volautomatische koffiemachines PRodUctovERzicht Volautomatische koffiemachines innovatie Uit PAssiE Pure passie en 100 procent Swissness: dat zit allemaal in een koffiemachine van Franke. Bij het ontwikkelen van onze producten gaan

Nadere informatie

THE STANDARD FOR BEAN-TO-CUP

THE STANDARD FOR BEAN-TO-CUP THE STANDARD FOR BEAN-TO-CUP OptiBean Feel like a barista. JOUW MOMENT Echte koffie is echt genieten. Daar moet je even tijd voor nemen. Hoe druk het ook is en waar je ook bent. Pure koffie, versgemalen

Nadere informatie

alles voor de perfecte espresso

alles voor de perfecte espresso alles voor de perfecte espresso 2 INHOUD 1. vakmanschap... Voor de perfecte espresso 2. presentatie... De creatie komt van jou, de presentatie van Laurentis 3. grand plage... Laurentis Interview met ondernemer

Nadere informatie

Melitta Cafina XT4. Het instapmodel van de professionele klasse. Made in Switzerland. Melitta Professional Coffee Solutions

Melitta Cafina XT4. Het instapmodel van de professionele klasse. Made in Switzerland. Melitta Professional Coffee Solutions Melitta Cafina XT4 Het instapmodel van de professionele klasse. Made in Switzerland. Melitta Professional Coffee Solutions WELKOM IN DE PROFESSIONELE KLASSE! Startend of ervaren bedrijf. Horeca-exploitant

Nadere informatie

GIGA X9 Professional: Technische gegevens

GIGA X9 Professional: Technische gegevens GIGA X9 Professional: Technische gegevens Standaard bij JURA koffie-volautomaat Professional Variabele zetgroep Intelligent Pre Brew Aroma System (I.P.B.A.S. ) Intelligent voorverwarmen Actieve bonenbewaking

Nadere informatie

BLACK&WHITE 3. save up to 11150% thermo kin

BLACK&WHITE 3. save up to 11150% thermo kin BLACK&WHITE 3 save up to 11150% 11111111 m od u 1 ar thermo kin Adembenemend... 0 BLACK&WHITE3 vertegenwoordigt wederom een innovatie van Thermoplan. Of het nu gaat om een cappuccino, latte macchiato of

Nadere informatie

De beste apparatuur voor al uw frisse dranken

De beste apparatuur voor al uw frisse dranken De beste apparatuur voor al uw frisse dranken Vier Voordelen van Vrumona voor u Een perfecte service richting uw gasten staat bij u centraal. Daarom is het belangrijk om samen te werken met een toe leverancier

Nadere informatie

Jura - E6. Wereldprimeur: P.E.P Perfecte espresso dankzij het impulsextractieproces

Jura - E6. Wereldprimeur: P.E.P Perfecte espresso dankzij het impulsextractieproces Jura - E6 Wereldprimeur: P.E.P Perfecte espresso dankzij het impulsextractieproces De nieuwe E-serie van JURA betekent in ieder opzicht een revolutie voor koffiegenot. Het bereidingsproces voor espresso

Nadere informatie

DE ZOEKTOCHT NAAR HET GEHEIM VAN DE SMAAK

DE ZOEKTOCHT NAAR HET GEHEIM VAN DE SMAAK DE ZOEKTOCHT NAAR HET GEHEIM VAN DE SMAAK FILTERDRAGER- EN BARISTA-KWALITEIT - Bij NIVONA zijn we met een klein toegewijd team van creatieve geesten, Ingenieurs en koffie liefhebbers, die één doel hebben:

Nadere informatie

papiervernietigers Frama Nederland B.V. Avelingen West 5 4202 MS Gorinchem

papiervernietigers Frama Nederland B.V. Avelingen West 5 4202 MS Gorinchem Nederland B.V. Avelingen West 5 4202 MS Gorinchem tel. 0183 635 777 fax 0183 660 570 e-mail frama@frama.nl website www.frama.nl Inhoud Inhoud Nederland b.v. is een dochteronderneming van AG te Zwitserland.

Nadere informatie

Specialiteiten op Italiaanse wijze in perfecte kwaliteit WMF PRESTO...

Specialiteiten op Italiaanse wijze in perfecte kwaliteit WMF PRESTO... Welkom in de wereld van de nieuwe koffiemachine WMF Presto. Miljoenen mensen op de hele wereld zijn het over één ding eens: de beste manier om de dag te beginnen is met een goede kop koffie. Met de nieuwe

Nadere informatie

20 GOUDEN TIPS HOE U MEER UIT UW KOFFIE EN THEE KUNT HALEN

20 GOUDEN TIPS HOE U MEER UIT UW KOFFIE EN THEE KUNT HALEN 20 GOUDEN TIPS HOE U MEER UIT UW KOFFIE EN THEE KUNT HALEN MERKT U DAT OOK? Dat uw gasten steeds hogere kwaliteit verwachten? Ze weten heel goed hoe een goede koffie of thee hoort te smaken. En verwachten

Nadere informatie

Espressomachine HD8824/01. Heerlijke koffiespecialiteiten met de ultieme espressomachine van Philips

Espressomachine HD8824/01. Heerlijke koffiespecialiteiten met de ultieme espressomachine van Philips Espressomachine HD8824/01 Heerlijke koffiespecialiteiten met de ultieme espressomachine van Philips Inleiding Beste koffieliefhebbers, De passie voor koffie, dat is wat we u schenken met de nieuwe Philips

Nadere informatie

GIGA X7 Professional: Technische gegevens

GIGA X7 Professional: Technische gegevens GIGA X7 Professional: Technische gegevens Standaard bij JURA koffie-volautomaat Professional Variabele zetgroep Intelligent Pre Brew Aroma System (I.P.B.A.S. ) Intelligent voorverwarmen Actieve bonenbewaking

Nadere informatie

Italiaans Design 2017/2018

Italiaans Design 2017/2018 Gaggia folder.qxp 12-03-17 16:00 Pagina 1 Italiaans Design 2017/2018 Gaggia folder.qxp 12-03-17 16:00 Pagina 2 Gaggia Accademia 1,599.00 Gaggia Accademia espresso op zijn Italiaans! Volledige automatische

Nadere informatie

Great coffee just enjoy it

Great coffee just enjoy it Great coffee just enjoy it Ik zoek lekkere koffie, met keuze uit verschillende koffievariaties, die snel en gemakkelijk bereid wordt. Al uw wensen in één koffiemachine. Dat is de kracht van NESCAFÉ Alegria.

Nadere informatie

Frozen Yoghurt. Frozen Yoghurt Regular art.nr. 90405. Lekker en Gezond! Frozen Yoghurt

Frozen Yoghurt. Frozen Yoghurt Regular art.nr. 90405. Lekker en Gezond! Frozen Yoghurt Frozen Yoghurt Frozen Yoghurt Regular art.nr. 90405 Ready to Use mix voor Frozen Yoghurt met de pure smaak van Volle Yoghurt. Verpakking: Bag in Box van 5 liter Energie per portie*: 86 kcal. Maar er is

Nadere informatie

DELICIOUS FRESH FILTER COFFEE

DELICIOUS FRESH FILTER COFFEE DELICIOUS FRESH FILTER COFFEE OptiFresh Machine with taste. ALTIJD VERSE FILTERKOFFIE Soms neem je uitgebreid de tijd voor een kop koffie, soms ga je snel weer aan de slag. Dat kan prima, want met de

Nadere informatie

FPi 5500: De ideale enveloppen-vulmachine voor grote postvolumes!

FPi 5500: De ideale enveloppen-vulmachine voor grote postvolumes! FPi 5500: De ideale enveloppen-vulmachine voor grote postvolumes! FPi 5520 FPi 5540 Met fill & start comfort functie FPi 5560 Automatisch vouwen en vullen is eenvoudig met het professionele en innovatieve

Nadere informatie

HR-ketels. Het rendement van betrouwbaarheid

HR-ketels. Het rendement van betrouwbaarheid HR-ketels Het rendement van betrouwbaarheid 01.04.2012 Rendement van betrouwbaarheid Zoekt u een oerdegelijke en zuinige hr-ketel waarvan u jarenlang kunt genieten? Dan is Vaillant een uitstekende keuze:

Nadere informatie

ELK FRANKEERSYSTEEM IS UNIEK

ELK FRANKEERSYSTEEM IS UNIEK ELK FRANKEERSYSTEEM IS UNIEK Kies zelf uw opties en uw kleur. MEER DAN EEN FRANKEER MACHINE 30 45 65 De PostBase is meer dan een frankeermachine. Het modulaire frankeerconcept sluit optimaal aan bij de

Nadere informatie

LUXE VOOR ONZE KOFFIEKENNER. NIVONA IS ZEER INNOVATIEF.

LUXE VOOR ONZE KOFFIEKENNER. NIVONA IS ZEER INNOVATIEF. LUXE VOOR ONZE KOFFIEKENNER NIVONA IS ZEER INNOVATIEF DE NIVONA COLLECTIE 2010/2011 EENVOUDIG TE BEDIENEN GEMAKKELIJK AAN TE SCHAFFEN Nivona- alleen verkrijgbaar bij de geautoriseerde vakhandel NIVONA

Nadere informatie

GIGA X7c Professional: Technische gegevens

GIGA X7c Professional: Technische gegevens GIGA X7c Professional: Technische gegevens Standaard bij JURA koffie-volautomaat Professional Variabele zetgroep Intelligent Pre Brew Aroma System (I.P.B.A.S. ) Intelligent voorverwarmen Actieve bonenbewaking

Nadere informatie

bacchi beans Voor de wholesale hebben we speciale kilo verpakkingen ontwikkeld. We bieden de volgende brandingen aan: Brazil, Crema en Italian Roast

bacchi beans Voor de wholesale hebben we speciale kilo verpakkingen ontwikkeld. We bieden de volgende brandingen aan: Brazil, Crema en Italian Roast meet bacchi Even rust, opladen, koffie van bacchi, een rijke smaak, heerlijk aroma, puur genieten, andere koffie, koester het moment met bacchi. Bacchi is een merk waarmee je gezien mag worden en om stil

Nadere informatie

Voor een perfecte kop koffie!

Voor een perfecte kop koffie! Melitta SystemService Melitta cup -breakfast De nieuwe volautomatische koffiemachine voor koffie op elk gewenst moment... Voor een perfecte kop koffie! MELITTA - DÉ SMAAKMAKER ONDER DE KOFFIEMACHINES Prestatie

Nadere informatie

THE STANDARD FOR BEAN-TO-CUP

THE STANDARD FOR BEAN-TO-CUP THE STANDARD FOR BEAN-TO-CUP Nieuw! OptiBean Next Generation Feel like a barista. JOUW MOMENT Echte koffie is echt genieten. Daar moet je even tijd voor nemen. Hoe druk het ook is en waar je ook bent.

Nadere informatie

De ETNA Nova Espresso heeft een capaciteit van ca. 100 consumpties per uur (120 ml).

De ETNA Nova Espresso heeft een capaciteit van ca. 100 consumpties per uur (120 ml). Vraag en Antwoord Onderwerp: Referentie: Rioba ETNA Nova Espresso Vraag en Antwoord Inleiding Kwaliteit, betrouwbaarheid en eenvoud zijn de kernwoorden van de nieuwe espresso koffieautomaat van de Makro,

Nadere informatie

GIGA X8c Professional: Technische gegevens

GIGA X8c Professional: Technische gegevens GIGA X8c Professional: Technische gegevens Standaard bij JURA koffie-volautomaat Professional Variabele zetgroep Intelligent Pre Brew Aroma System (I.P.B.A.S. ) Intelligent voorverwarmen Actieve bonenbewaking

Nadere informatie

SLiM. Compact maakt flexibel

SLiM. Compact maakt flexibel SLiM LEVENTI SLiM, SIZE Compact maakt flexibel Levens presenteert met trots een vernieuwde en uitgebreide Leventi SLiM ovenlijn. Combisteamers en bake-off ovens in één, die oplossingen bieden voor elke

Nadere informatie

De nieuwe Miele Barista CM 6 Kwaliteit van

De nieuwe Miele Barista CM 6 Kwaliteit van De nieuwe Miele Barista CM 6 Kwaliteit van Lange levensduur OneTouch for Two: Dubbel genieten van de ultieme vorm van smaak 2 De ultieme vorm van smaak De nieuwe vrijstaande Miele-koffieautomaten Houdt

Nadere informatie