84 CM WERK RUIMTE 6 ESPRESSO S TEGELIJK

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "84 CM WERK RUIMTE 6 ESPRESSO S TEGELIJK"

Transcriptie

1 84 CM WERK RUIMTE 6 ESPRESSO S TEGELIJK 24/7 live telefonische ondersteuning van het serviceteam van Eversys Nederland. Eversys is binnen 2x 60 minuten op locatie als telefonisch de vraag niet kan worden opgelost.

2 Eversys, partner van koffie professionals als het gaat om zorgeloze snelheid, traditionele kwaliteit en capaciteit bij het serveren van topkoffies. De Eversys volautomatische espresso machine technologie biedt gerichte ondersteuning aan vakmanschap met dé kwaliteitsoplossing in espresso bereiding. Smaak, geur, kleur en textuur van een handgemaakte espresso uit een volautomaat? Eversys weet hoe iedere boon goed tot zijn recht komt door de toepassing van innovatieve technologie en Zwitserse precisie. Het intuïtieve touch screen zorgt voor optimaal bedieningsgemak, management rapportages en kwaliteitsbewaking. Dubbele molen capaciteit en twee of zelfs drie zethuizen garanderen dat er altijd koffie productie mogelijk is. No matter what. Lees meer over melange, molen, machine, melk, mens, menukaart, maatvoering, mechanica, modern design, merkbeleving, meten is weten, machine uitvoeringen en hoe op een operationele locatie kennis te maken met Eversys.

3 Melange Molen Machine Melk Mens Menukaart 1. Melange. Iedere melange heeft een eigen smaak. De geadviseerde grammage, maalgraad en temperatuur zijn de basis voor een smaakvol eindresultaat. 2. Molen. Juiste extractietijd is de optelsom van 1/100 mm maalgraad, hoeveelheid koffie en het aandrukken van de koffie. 3. Machine. De machine zorgt ervoor dat altijd de juiste hoeveelheid water van de juiste temperatuur, met de juiste druk door de koffie loopt. 4. Melk. Koude volle melk geeft een vol licht zoete schuimlaag. Melkschuim hoort romig te zijn met een glanzende micro bubbeltjes top. 5. Mens. Jij, stopt al je kennis en liefde voor koffie in ieder kopje dat je serveert aan je gasten en weet hoe je goed voor je apparatuur moet zorgen. 6. Menukaart. Van ristretto tot gevulde koffiepot. Auto-schuim of hand.

4 Melange. De smaakfijnheid die door de melangeurs van de koffiebrander bedacht is komt met de Eversys espresso machine vol tot zijn recht. Een espresso machine van Eversys is uniek doordat: De bonen in de bonenhouders worden gekoeld met luchtkoeling Ieder koffie product gemaakt wordt met een verse maling Bonen hebben geen warmte contact met de molen of het zethuis Er blijft geen maling achter in de molen of zethuis doorvoer, omdat er in tegenstelling tot andere espresso machines geen doseerkamer in de Eversys espresso machine zit grinding on demand op de nanometer precies (1/100 mm) Eversys maakt het mogelijk om de ware smaaksensatie zoals die door de koffiebrander bedacht is te proeven, vers en vol van het eigen karakter. Arabica en Robusta bonen: Arabica is een zachte koffiebonensoort met een lange rinse (fris zure) nasmaak. Groeit pas vanaf 900 meter hoogte. Wordt beschouwd als de betere soort ten opzichte van de lager groeiende en algemenere robusta die favoriet is voor espresso vanwege de dikke roestrode cremalaag die deze garandeert. Ondanks de mindere cremalaag gaat men steeds meer over op 100% arabica vanwege de edeler rinse smaak.

5 Molen. De twee (of 4) molens hebben innovatieve keramische maalschijven (=sterker dan staal en mindere hitte overname dan staal) voor een extra lange levensduur en perfecte maalfijnheid. Het op de nanometer (1/100 mm) kunnen afstellen van de molens en vervolgens het behouden van je gewenste maalgraad en volume, ook bij hoge productie, is een unieke eigenschap van de Eversys espresso machine. Met 2x 64 mm keramische maalschijven, het grinding on demand systeem en het PQC (powder quantity control) is Zwitserse precisie bewezen. Keramische maalschijven met lange levensduur (sterker dan staal) Dual-precision maalinstelling van de koffie fijnheid Grind on Demand: exacte hoeveelheid koffie maling omgekeerd zwaartekracht afzuigsysteem Een extra plus -met meetbare kostenbesparing- is dat er in tegenstelling tot andere volautomatische espresso machines geen afval maling in de machine blijft steken wat op jaarbasis kilo s koffie scheelt.

6 Machine. De machine zorgt ervoor dat de juiste hoeveelheid water van de juiste temperatuur met de juiste druk door de koffie loopt. Stabiliteit van de machine is van grote invloed op de smaak van de koffie. Bij de Eversys espresso machines wordt het water direct van de espresso boiler naar het zethuis gebracht en hoeft daardoor in tegenstelling tot andere espresso machines niet te reizen. Bij een Eversys espresso machine blijft dus de water temperatuur behouden zoals je deze op de graad nauwkeurig hebt ingesteld. Eversys E 4m produceert - gelijktijdig - 2x het aantal koffies dat andere machines op de markt doen met slechts het energie verbruik van 1 machine. Everys E 4m produceert 4 koffies tegelijk en daarmee zo n 350 koppen per uur. De Eversys E 6m produceert er zelfs 6 gelijktijdig en daarmee 525 per uur. Eversys is voor 93% van staal gemaakt. geen warmte verlies door direct contact tussen boiler en zethuis dubbele productie capaciteit met de helft aan energie verbruik 4 of 6 gelijktijdige koffie uitgiften productie van 350 of 525 koppen per uur

7 Melk. Koude melk van 5 tot 7 graden geeft romig en lobbig melkschuim en de meest optimale smaakbeleving. Perfect melkschuim ziet er fluweelzacht uit, heeft een lichte (ei)glans, blijft lang stevig en mengt zich smaakvol met de crema van de espresso. We noemen dit microschuim. Eversys espresso machines maken gebruik van de juiste lucht en warmte techniek om de smaak en textuur van dit handgemaakte microschuim te bereiden. Dit kan volautomatisch (met één druk op de knop) of door gebruik te maken van de Everfoam knop; de (semi) automatische stoompijp. Door de combinatie van 2 separate melksystemen en de stoompijp is het zeer eenvoudig om melk koffies (cappuccino s, latte macchiato s) te bereiden op basis van verschillende melksoorten (denk aan lactose vrij, soya melk, halfvolle, volle en biologische melk). Als u mooi en stevig melkschuim wilt creëren, is eiwit het belangrijkste ingrediënt van de melk. Hoe meer (koud) eiwit, hoe stabieler het melkschuim wordt tijdens het opschuimen. 3 melkschuim bereidingsmogelijkheden volautomatisch en handmatig latte art schuim simpel, eenvoudig en met lage kosten te servicen

8 Mens. Jij, stopt al je kennis en liefde voor koffie in ieder kopje dat je serveert aan je gasten omdat je weet dat een lekkere kop koffie vrijwel altijd zorgt voor de bestelling van een tweede kop. Hospitality wise, een tevreden gast en commercieel gezien een winstpakker voor de zaak. Bij de aanschaf van een Eversys espresso machine trainen we het bedienende team in hoe de perfect serve te bereiden. Aan bod komt de basis over de koffieboon, het servies, melksoorten, water, temperatuur en extractie. je kent je koffiebonen en diens do s and don ts je weet het mooiste melkschuim uit je gekozen verse melk te halen je zorgt goed voor je apparatuur om iedere dag weer de mooiste koffies uit je verse bonen en verse melk te halen De basis koffie recepten zijn bij een Eversys training doorgenomen en heeft het koffiehart gewekt bij het bedienende team zodat het een uitdaging is om iedere dag weer jullie gasten blij te maken met een heerlijke kop koffie.

9 Menukaart. Op basis van de traditionele dubbele espresso en de dubbele koffie kan bij een Eversys espresso machine tot 32 koffie producten per display worden voorgeprogrammeerd. Oneindig veel mogelijkheden dus in het samenstellen van een mooie koffie kaart voor jullie gasten. Eenmaal geprogrammeerd is het puur een kwestie van druk op de knop. volle blends of 50/50 mix uit beiden molens van ristretto tot gevulde koffiepot van espresso macchiato tot cappuccino dubbel shot gecombineerd met fluweelzacht micro (melk) schuim Uniek bij Eversys is de continue productie knoppen om met 1 druk op de knop meerdere koffies direct achter elkaar te maken, alleen nog tussentijds nieuwe kopjes onder de uitgifte plaatsen... Zo heb je lekker snel die fietsclub van 10 cappo s en 6 espresso s voorzien! Ook bijzonder is de mogelijkheid tot toevoegen van foto s per product knop. Een van de mogelijkheid voor het aankleden van de Eversys espresso machine met uw merk reclame.

10 Maatvoering Mechanica Modern Merkbeleving Meten is weten 7. Maatvoering. Op slechts 56 cm breedte worden 350 espresso s/cappuccino s per uur geproduceerd. Commercieel gezien een beest van een machine! 8. Mechanica. Door de modulaire opbouw is een service en onderhoudsbeurt snel uit te voeren. Eversys is eigenlijk een computer die koffies maakt. 9. Modern. Een Eversys espresso machine communiceert in het Nederlands en maakt daarbij ook gebruik van visualisaties om de gebruiker te helpen. 10. Merkbeleving. Het unieke van de Eversys espresso machines is de mogelijkheid tot eigen branding van de machine. Drie zijdes van de ombouw kunnen worden voorzien van iedere gewenste uitstraling om zo een passende eyecatcher te hebben in de stijl van jullie koffie concept. Ook de toetsen en screensaver kunnen in iedere huisstijl worden toegevoegd. 11. Meten is weten. De interne computer noteert allerlei management informatie om de koffie omzet optimaal te benutten.

11 molen 1 traditionele 2-groeps machine molen 2 Maatvoering. Veel koffies per uur vanuit slechts iets meer dan een ½ meter machine ruimte op het buffet. De Eversys E 4m gebruikt slechts 56 cm breedte om 350 espresso s/cappuccino s per uur te bereiden. Met de Eversys E 6m is het zelfs mogelijk om 525 espresso per uur te bereiden op een grondvlak van 84 cm breedte. Commercieel gezien een topper! Daar waar andere machines voor deze productie capaciteit tussen de 100 en 180 centimeter ruimte op het buffet nodig hebben doet Eversys dat op 56 of 84 centimeter. Zo blijft er veel meer commerciële buffet ruimte over voor producten die naast de koffie worden verkocht. 2 molens en 2 zethuizen gelijktijdig 4 of zelfs 6 koppen bereiden volautomatisch én gelijktijdig (semi) automatisch schuim er blijft meer werkruimte beschikbaar op het buffet 2x 1,5 liter espresso boiler en een 8 liter stoomboiler van barista uitvoering tot efficiënt druk op de knop voor de koffie corners met hoge omloopsnelheid Het koffie zonder zorgen idee hebben we met het ontwerp van de E 2m -voor de zelfbedieningslocaties met weinig toezicht- verder doorgezet met als resultaat top kwaliteit voor op kantoor.

12 Mechanica. Door de modulaire opbouw is een service onderhoudsbeurt snel uit te voeren. De machine is samengesteld uit 4 losse modules: dubbele espresso boiler, molens, dubbel zethuis en de 8 liter stoomboiler. Het uitwisselen van de verschillende technische componenten maakt het mogelijk super snel te servicen. Bovendien is door de 2 in 1 machine opbouw de kans op volledige uitval (en dus geen koffie) tot een minimum beperkt. Tel daar de 24/7 live telefonische ondersteuning bij op en ervaar wat echte service dienstverlening betekent. De interne computer noteert alle handelingen en stuurt bij waar nodig is door informatie te geven over de productie, kwaliteit per bereide kop, reiniging en service. Met deze data kennis kan nog beter gestuurd worden op de meest efficiënte uitgifte tijdens de piekdrukte, is er controle op verbruik en worden onjuiste gebruikershandelingen tijdig opgemerkt om (dure) schades te voorkomen. management rapportages voor commercieel inzicht en sturing verbruik en kwaliteitsregistratie per kop managen errors en onjuist gebruik

13 Modern. Een Eversys espresso machine communiceert in het Nederlands en maakt daarbij ook gebruik van visualisaties om de gebruiker optimaal te helpen bij de gevraagde actie. vertelt precies wat er gedaan moet worden ondersteunt tekst met beeld om de gebruiker snel vertrouwt te maken met de machine registreert productie en kwaliteit per kop monitort het correct reinigen telt verbruik in kilo s koffie gecombineerd met zet geschiedenis bij niet correct gebruik waarschuwt de machine en bij niet tijdig opvolgen kan de espresso machine zich zelfs blokkeren om kostbare schades proberen te voorkomen eco vriendelijk door slechts 2 watt in de stand-by modus Revolutionair is de dubbele productie met de helft van de energie die regulier door espresso machines verbruikt wordt

14 uw merk reclame HIER Merk beleving. Het unieke van de Eversys espresso machines is de mogelijkheid tot aankleding van de machine met jullie eigen look & feel en reclame boodschap. drie zijdes van de ombouw kunnen worden voorzien van iedere gewenste uitstraling om zo een passende eyecatcher te hebben in de stijl van jullie koffie concept alle koffie knoppen op het display zijn voorzien van een product afbeelding (foto icoon), deze kunnen eenvoudig worden ge-upload met de door jullie gewenste foto s en tekst ieder display kan worden voorzien van een screensaver op maat. Denk hierbij aan jullie verhaal over koffie, de melanges of interessante koffie weetjes Eversys espresso machines zijn voorzien van led verlichting welke in de kleur van jullie huisstijl kan worden geprogrammeerd. Dezelfde kleur komt dan terug in de display kaders Commercieel denkt Eversys echt mee: constante kwaliteit en capaciteit op het minste aantal vierkante meters, optimale merkbeleving mogelijk, management informatie a la minute en live beschikbaar.

15 Meten is weten. De interne computer noteert alle handelingen en stuurt bij waar nodig is door informatie te geven over de productie, kwaliteit per bereide kop, reiniging en benodigde service. Met behulp van deze managementinformatie kan nog beter gestuurd worden op bijvoorbeeld de meest efficiënte (snelste) uitgifte tijdens de piekdrukte, is er controle op het verbruik en worden onjuiste gebruikershandelingen tijdig opgemerkt om (dure) schades te voorkomen. Door middel van een waarschuwingsdriehoek vertelt de espresso machine direct aan het bedienend team wat er loos is of wat er op een andere manier uitgevoerd moet worden om problemen te voorkomen. management rapportages voor commercieel inzicht en sturing verbruik en kwaliteitsregistratie per kop managen errors en onjuist gebruik bijsturen 24/7 live telefonische ondersteuning van het serviceteam van Eversys Nederland Eversys is binnen 2x 60 minuten op locatie als telefonisch de vraag niet kan worden opgelost

16 E 4m - 56 cm E 6m - 84 cm Machine uitvoeringen. Eversys is sterk in hoge kwaliteitsproductie op het kleinste oppervlak. De twee meest gekozen machines zijn: E 4m - 56 cm breed E 6m - 84 cm breed Beiden type machines maken gebruik van een (mini) koelkast in de onderbouw met een 18 liter RVS melkcontainer of met 2x de bag in box melk van respectievelijk 5 of 10 liter melk voorraad. Naast productie capaciteit is er de keus in een barista style uitvoering met directe molen instel toegang en alle opschuim opties of de HoReCa uitvoering waar echt iedereen met een simpele druk op de knop lekkere koffie uit de espresso machine krijgt en ook nog met behulp van de Everfoam knop (en een latte art cursus) tulpen en hartjes kan maken als dat zo uitkomt. Voor de (kantoor) zelfbedieningslocaties is er de E 2m. Een zeer compacte uitvoering voor zelfbediening volledig ingericht voor het maken van kwaliteitskoffie zonder zorgen.

17 E 4m - 56 cm PRODUCTIE koffie: (melksysteem): stoompijp: stoom: heet water: 350 espresso/uur (23s extractie) of 350 cappuccino/uur (let op! maakt gebruik van een externe koeling in onderbouw) voor het handmatig bereiden van melkschuim en latte art toepassingen continue stoom druk (8 liter stoomboiler, digitale druk aanpassing bar) 150 koppen per uur (2.0 dl porties) 72 cm 60 cm 56 cm TECHNIEK zethuis: 2x tot 24g. omgekeerd zwaartekracht systeem maal techniek: 2x super drive 64mm keramische maalschijven interface: 2x 8 kleuren touchscreen bonenhouders: 2x 1,5 kg ruimte uitgifte: mm communicatie: USB, SD-card, Ethernet, RS-232, CCI (24VDC, 15W) standby modus: minder dan 2W gewicht: 90 kilo elektra: 380V / 16A (3x V, 3L-N-PE, 16A, 50/60Hz), op aanvraag 230V / 16A mogelijk

18 E 6m - 84 cm PRODUCTIE koffie: (melksysteem): stoompijp: stoom: heet water: 525 espresso/uur (23s extractie) of 350 cappuccino/uur espresso/uur (let op! externe koeling nodig in onderbouw) voor het handmatig bereiden van melkschuim en latte art toepassingen continue stoom druk (8 liter stoomboiler, digitale druk aanpassing bar) 150 koppen per uur (2.0 dl porties), twee uitgiften 72 cm 60 cm 84 cm TECHNIEK zethuis: 3x tot 24g. omgekeerd zwaartekracht systeem maal techniek: 4x super drive 64mm keramische maalschijven interface: 3x 8 kleuren touchscreen bonenhouders: 4x 1,5 kg ruimte uitgifte: mm communicatie: USB, SD-card, Ethernet, RS-232, CCI (24VDC, 15W) standby modus: minder dan 4W gewicht: 140 kilo elektra: 380V / 32A: (3x V, 3L-N-PE, 16A, 50/60Hz + 1x V, 1L-N-PE, 16A, 50/60Hz)

19 E 2m - 56 cm PRODUCTIE koffie: heet water: 175 espresso/ cappuccino/uur (23s extractie) 150 koppen per uur (2.0 dl porties) 72 cm KENMERKEN ZELFBEDIENING * De E 2m is ontworpen voor een zorgeloze zelfbedieningslocatie. Zo heeft de E 2m een inbouwset met daarin een doorvoer systeem tbv koffie residu, een houder voor bag in box melk voorraad (5 of 10 liter) en sloten op de bonenhouders om aan de strengste HACCP regels te voldoen. De machine stuurt een SMS bericht als bijvoorbeeld de voorraad bonen of melk leeg raakt. De management rapportages over het verbruik en de status van de machine zijn via de datakabel en pull-interface te volgen. 60 cm 56 cm TECHNIEK zethuis: 1x tot 24g. omgekeerd zwaartekracht systeem maal techniek: 2x super drive 64mm keramische maalschijven interface: 1x 8 kleuren touchscreen bonenhouders: 2x 1,5 kg voorzien van slot ruimte uitgifte: mm communicatie: USB, SD-card, Ethernet, RS-232, CCI (24VDC, 15W) standby modus: minder dan 2W gewicht: 83 kilo elektra: 230V / 16A * uiteindelijke features op maat te bespreken

20 Meer weten. Koffie is niet meer een one size fits all concept dus zijn er verschillende mogelijkheden als het gaat om de juiste investering in espresso apparatuur. Van zelfbedieningslocatie, koffiebar, restaurant, koffie corner op kantoor en evenementenlocatie. Wij van Eversys vinden het belangrijk dat je als ondernemer kiest voor een espresso machine uitvoering die past bij: * jullie koffie concept en de locatie, * aantallen consumpties en bezoekersaantallen, * de vaardigheden van het bedienende team, * kwaliteitsniveau van je gewenste eindproduct in de koffiekop, * en niet te vergeten de gewenste service snelheid van je machine leverancier bij vragen of een probleem. Sinds 2009 is Eversys wereldwijd in gebruik. De oprichters van Eversys Zwitserland zijn in 2008 begonnen met de ontwikkeling van een nieuw type espresso machine. Gedreven vanuit hun decennia lange ervaring met het ontwerpen en produceren van professionele espresso machines voor gerenommeerde merken was het logisch om te focussen op het maken van de allerbeste machine. De allerbeste espresso machine op het vlak van espresso techniek, kwaliteit in de beker én commerciële inzet voor de locatie. In 2012 zijn door Gerard van den Berg en Hellen Bogaart (grondleggers FlexCafé) de eerste contacten gelegd in Zwitserland. Na een lange reeks van testen van diverse machine merken bleek Eversys de beste resultaten te geven en werd besloten om Eversys Nederland BV op te richten. Eversys Nederland BV is sinds januari 2013 een zelfstandige vertegenwoordiging van Eversys Zwitserland. Een compact, degelijk, zeer krachtig bedrijf met dezelfde Zwitserse waarden als Eversys Zwitserland: klantgerichte houding, sterke service & werkethiek, door perfectie gedreven, transparant in handelen en zaken. Live beoordelen welke Eversys machine het beste past bij jullie koffie vraag kan heel eenvoudig, bel ons 24/7 en we tonen open en eerlijk de mogelijkheden van de Eversys espresso machines voor jullie koffie concept. Zelf een van de operationele locaties in Nederland bezoeken kan natuurlijk ook. Bel ons en we kiezen samen welk koffiepunt een goed voorbeeld is voor jullie wensen.

21 Het team van Eversys Nederland adviseert u graag. Over de juiste capaciteit en de best passende espresso machine met het hoogste rendement per vierkante meter voor uw koffie punt. Bij Eversys Nederland heeft u de mogelijkheid tot (event of lange termijn) huur, een proefmaand huren, directe aankoop, huurkoop, of een combinatie van deze mogelijkheden. Wij zijn trots op ons maatwerk, onze persoonlijke aandacht om jullie koffie concept succesvol te laten zijn. Onze ruime ervaring in het verhuren van alle soorten espresso machines voor evenementen, beurzen en vaste locaties bevestigt dat wat we goed kunnen en met plezier voor iedereen doen: jullie koffiemoment top maken. Jullie succes is immers ons succes. Al de Eversys espresso machines zijn direct uit voorraad leverbaar. Kies simpelweg voor de optie die het beste bij uw bedrijfsvoering past om met een Eversys espresso machine uw koffiebeleving compleet te maken. Eversys, de nieuwe generatie espresso machines. Eversys, concurrerend in snelheid, kwaliteit, service en kosten.

22 ZETHUIS 4 of 6 gelijktijdige koffie uitgiften Productie van 350 of 525 koppen per uur Dubbel zethuis met 2 of 4 molens Omgekeerde zwaartekracht afzuigsysteem Behoud van ingestelde water temperatuur STOOMBOILER krachtige 8 liter geïnsoleerde stoomboiler met 4,6 kw element voor cappuccino en theewater 2 separate melksystemen Everfoam voor latte art volautomatisch én gelijktijdig (semi) automatisch schuim 24/7 live telefonische ondersteuning met het serviceteam van Eversys Nederland Eversys is binnen 2x 60 minuten op locatie als telefonisch de vraag niet kan worden opgelost MACHINE Dubbele productie capaciteit met 1x aansluiting stroom Eversys machines zijn voor 93% van staal gemaakt Snelle & eenvoudige service door 4 module opbouw: dubbele espresso boiler, molens, dubbel zethuis en stoomboiler Van barista uitvoering tot zelfbediening Management rapportages voor commercieel inzicht en sturing Online realtime: verbruik en kwaliteitsregistratie per kop Interne processor: managen errors en onjuist gebruik MOLEN 2 of 4 molens Grind on Demand: exacte hoeveelheid koffie maling Altijd vers gemalen koffie per kop Keramische maalschijven met lange levensduur (sterker dan staal) Dual-precision maalinstelling van de koffie fijnheid (1/100 mm) ESPRESSO BOILERS 2 of 4 separaat werkende geïsoleerde espresso boilers Productie van 350 of 525 espresso per uur geen warmte verlies door direct contact tussen boiler en zethuis water temperatuur instelling per 1 graad nauwkeurig

23 E 2m - zelfbediening E 4m - met koppenwarmer E 6m kop/uur E 4m kop/uur 56 cm 56 cm 84 cm 84 cm

24 Eversys Nederland BV telefoon+31(0) mail: Bezoekadres & showroom: Westvlietweg 60, Den Haag Postadres: Postbus NL-2509 CJ Den Haag

NIEUWE TIGO XR COMBIWAGENS

NIEUWE TIGO XR COMBIWAGENS Professional forage solutions magazine nr. 1 volume 4 lente 2012 PROFS In dit nummer Lely Hibiscus CD 715 en CD 815 Productlijn middenafvoerharken met dubbele rotoren compleet Lely Splendimo PC Een nieuwe

Nadere informatie

CB Groep & Avnet. Avnet over intelligente dataverwerking "Samsung #1" De App Store van Lexmark Kleurrijk Bloominess House of Men Canon lanceert

CB Groep & Avnet. Avnet over intelligente dataverwerking Samsung #1 De App Store van Lexmark Kleurrijk Bloominess House of Men Canon lanceert magazine #07 Avnet over intelligente dataverwerking "Samsung #1" De App Store van Lexmark Kleurrijk Bloominess House of Men Canon lanceert CB Groep & Avnet... DMS-partners Hotel De L'Europe: Beyond expectations!

Nadere informatie

magazine ICH Armen en benen van een fabrieksrobot Van der Plaat Accountants & Adviseurs Een proactieve accountant INTERVIEW PAGINA 10

magazine ICH Armen en benen van een fabrieksrobot Van der Plaat Accountants & Adviseurs Een proactieve accountant INTERVIEW PAGINA 10 magazine 22e Jaargang No.1 Juli 2014 ICH Armen en benen van een fabrieksrobot INTERVIEW PAGINA 4 Experts aan het woord Een goede website EXPERT PAGINA 8 Van der Plaat Accountants & Adviseurs Een proactieve

Nadere informatie

Vaillant hrsolide De HR-ketel die zijn naam waar maakt

Vaillant hrsolide De HR-ketel die zijn naam waar maakt Vaillant hrsolide De HR-ketel die zijn naam waar maakt De meest solide HR-ketel allertijden Solide keuze Een nieuwe cv-ketel kopen. Dat klinkt aanzienlijk eenvoudiger dan het is. Want zodra u zich begint

Nadere informatie

Ledenvoordeelkrant. Voordelen na-isolatie. Welke voordelen heeft een luchtdichte afwerking? Hallen en Stallen over het belang van na-isolatie.

Ledenvoordeelkrant. Voordelen na-isolatie. Welke voordelen heeft een luchtdichte afwerking? Hallen en Stallen over het belang van na-isolatie. Ledenvoordeelkrant samen kopen = samen delen Bekijk alle ledenvoordelen Goedkoop tanken? Tiny van der Valk en schoondochter Roxanne van Kwekerij De Bonfut over hun ervaring met de Total Tankpas. Voordelen

Nadere informatie

Er is een focus-verschuiving

Er is een focus-verschuiving DIT IS EEN BIJLAGE BIJ DAGBLAD DE TELEGRAAF. DE INHOUD VAN DEZE BIJLAGE VALT NIET ONDER DE HOOFDREDACTIONELE VERANTWOORDELIJKHEID. Nr.1/juni 2010 Toegankelij k, betaalbaar en een snelle implementatie BUSINESS

Nadere informatie

MVO: People, Planet, Profit.

MVO: People, Planet, Profit. MVO: People, Planet, Profit. hét carrièremagazine voor salesprofessionals! september 2011 3 In gesprek met Getronics op jacht naar talent Bewust Bilderberg over MVO Intercity Zakelijk en hun groei Nsecure

Nadere informatie

White paper: introductie van Cloud Computing

White paper: introductie van Cloud Computing White paper: introductie van Cloud Computing Introductie Cloud computing De explosieve groei van cloud oplossingen en diensten in de afgelopen periode is een situatie die vergelijkbaar is met de meeste

Nadere informatie

In 10 stappen een succesvol sociaal intranet op basis van SharePoint in het onderwijs

In 10 stappen een succesvol sociaal intranet op basis van SharePoint in het onderwijs White Paper In 10 stappen een succesvol sociaal intranet op basis van SharePoint in het onderwijs Een sociaal intranet op basis van SharePoint moet goed worden voorbereid. Uiteindelijk zullen er een groot

Nadere informatie

TEAM FINANCIEEL De softwareoplossing voor de boekhouder

TEAM FINANCIEEL De softwareoplossing voor de boekhouder TEAM FINANCIEEL De softwareoplossing voor de boekhouder AccountView BV H.J.E. Wenckebachweg 200 Postbus 9400 1006 AK Amsterdam Tel. 020 355 29 10 Fax 020 617 14 78 E-mail: sales@accountview.com Internet:

Nadere informatie

Ondernemend 11.1. 1. Ondernemend.

Ondernemend 11.1. 1. Ondernemend. 1. Ondernemend. Niet de man die geen cent bezit is arm, maar de man die geen dromen heeft. Harry Kemp Introductie Dit boekwerk bevat handige tips voor zowel startende als gevestigde ondernemers. Het helpt

Nadere informatie

Business Builder. 360* Online. Masters in Web Business. Ian Muller

Business Builder. 360* Online. Masters in Web Business. Ian Muller Masters in Web Business Ian Muller 360* Online Business Builder Met deze 360* Online Business Builder ontwikkel je een business model, je (online) marketing strategie, producten, diensten, communicatie

Nadere informatie

BEDRIJF. Mens in. Sjoerd-Jan Reinders Online ondernemer met voorliefde voor winkels. Jan Zandbergen B.V. Marlies en Arend-Jan van der Vlugt

BEDRIJF. Mens in. Sjoerd-Jan Reinders Online ondernemer met voorliefde voor winkels. Jan Zandbergen B.V. Marlies en Arend-Jan van der Vlugt Mens in BEDRIJF Relatiemagazine van Alfa Accountants en Adviseurs april 2015 Mens in bedrijf 1 Sjoerd-Jan Reinders Online ondernemer met voorliefde voor winkels Jan Zandbergen B.V. Internationaal vleesbedrijf

Nadere informatie

Remcoh MAGAZINE. Proberen is de eerste stap van falen. Interview Frank Sprangers, Bouwmij Janssen Remcoh biedt stevig fundament.

Remcoh MAGAZINE. Proberen is de eerste stap van falen. Interview Frank Sprangers, Bouwmij Janssen Remcoh biedt stevig fundament. magazine voor ondernemers Remcoh MAGAZINE 1e editie juni 2011 www.remcoh.nl Interview Frank Sprangers, Bouwmij Janssen Remcoh biedt stevig fundament Innovatie Werken in de wolk Cloud computing met Remcoh

Nadere informatie

Nieuw internet, van zelf naar vanzelf.

Nieuw internet, van zelf naar vanzelf. Nieuw internet, van zelf naar vanzelf. Auteur: Simone Vissers Dit is een gratis uitgave van Freshheads B.V. Aantal pagina s: 25 Inhoudsopgave 1. Wat is dat nou, the Internet of Things? 3 2. Vier niveaus

Nadere informatie

Marketing48 in de zorg

Marketing48 in de zorg Kennisnetwerk in vernieuwende Marketing Een uitgave van Dune Reclamebureau Pebbler Vixy RobinC Art Beat TNMF Lekkere Tekst SterCommunicatie Wizzle efficiënta Merckwaardig. EDITIE 1, VOORJAAR 2014 www.marketing48.nl

Nadere informatie

Herziene editie 2014-2015. Inclusief 4 handige tools die je direct kan downloaden HET GROTE. ebook WEBINAR HANDBOEK.

Herziene editie 2014-2015. Inclusief 4 handige tools die je direct kan downloaden HET GROTE. ebook WEBINAR HANDBOEK. Herziene editie 2014-2015 Inclusief 4 handige tools die je direct kan downloaden ebook HET GROTE WEBINAR HANDBOEK DEEL DIT ebook INHOUDSOPGAVE 1 IK GELOOF IN WEBINARS Verhalen uit de praktijk Pagina 4

Nadere informatie

Winnen in Google! Tonny Loorbach

Winnen in Google! Tonny Loorbach Tonny Loorbach Winnen in Google! Tonny Loorbach 2014 Tonny Loorbach Internet Marketing Universiteit 1 Winnen in Google 3.0! Dit is de 3.0 versie van dit e-book. De nieuwste versie van dit boek kun je hier

Nadere informatie

BUSINESS PROCESS LEARNING. Solution paper. Geïntegreerd en flexibel leren gekoppeld aan het werkproces

BUSINESS PROCESS LEARNING. Solution paper. Geïntegreerd en flexibel leren gekoppeld aan het werkproces BUSINESS PROCESS LEARNING Solution paper Geïntegreerd en flexibel leren gekoppeld aan het werkproces Inhoud 1 De kracht van Business Process Learning 3 1.1 Visie 3 1.2 Onderbouwing visie 4 2 Beschrijving

Nadere informatie

Exact e-synergy geïntegreerd samenwerken. Gebruikers aan het woord

Exact e-synergy geïntegreerd samenwerken. Gebruikers aan het woord Exact e-synergy geïntegreerd samenwerken Gebruikers aan het woord Voorwoord Eind 1999 introduceerde Exact Software een compleet nieuw informatiesysteem: Exact e-synergy, een oplossing voor on-line samenwerken.

Nadere informatie

Zomer 2013. Flexibele logistiek Nieuwe ideeën veroorzaken een revolutie in huis-aan-huisleveringen voor de online detailhandel.

Zomer 2013. Flexibele logistiek Nieuwe ideeën veroorzaken een revolutie in huis-aan-huisleveringen voor de online detailhandel. eureka Nummer 19 Zomer 201 www.eurekapub.nl Het magazine voor professionele goederenstroom beheersing Flexibele logistiek Nieuwe ideeën veroorzaken een revolutie in huis-aan-huisleveringen voor de online

Nadere informatie

Bing Ads Handleiding. een Yargon whitepaper

Bing Ads Handleiding. een Yargon whitepaper Bing Ads Handleiding een Yargon whitepaper Bing Ads Handleiding hoofdstukken Basis 1. Inleiding Bing Ads 2 2. Instellingen Bing Ads 4 3. Wegwijs in Bing Ads 6 4. Een Bing Ads campagne opzetten 8 5. Campagne

Nadere informatie

Deze bijlage valt onder de verantwoordelijkheid van de redactie van Reflex Uitgeverij Digitaal Leven en Werken

Deze bijlage valt onder de verantwoordelijkheid van de redactie van Reflex Uitgeverij Digitaal Leven en Werken Deze bijlage valt onder de verantwoordelijkheid van de redactie van Reflex Uitgeverij Digitaal Leven en Werken Digitaal werken, flexibel leven pagina 4 Werken in de wolken pagina 9 Hoe duurzaam kan ICT

Nadere informatie

informatie over de bestbuy horeca group

informatie over de bestbuy horeca group 23 informatie over de bestbuy horeca group 10 JAAR BESTBUY Vergeer Holland nieuwe partner van BestBuy BestBuy Horeca Group is tien jaar jong BestBuy op bezoek bij Hemels in Amersfoort j a a r g a n g 10

Nadere informatie

Uw telecomgoeroe geeft antwoord

Uw telecomgoeroe geeft antwoord In dit nummer Woord vooraf Uw telecomgoeroe geeft antwoord 3 Uw telecomgoeroe geeft antwoord 4 Nieuws 6 Slimmer communiceren Slimmer communiceren Geachte lezer, In welke branche u ook werkzaam bent met

Nadere informatie

e-mail marketing webwinkeliers voor Voor praktische professionals

e-mail marketing webwinkeliers voor Voor praktische professionals e-mail marketing voor webwinkeliers Voor praktische professionals Alle grote webwinkels doen aan e-mail marketing. Dat doen ze natuurlijk niet voor niets. Ze weten namelijk dat e-mail marketing meer oplevert

Nadere informatie

Lean Management: minder doen met meer resultaat De tijd is rijp voor Lean

Lean Management: minder doen met meer resultaat De tijd is rijp voor Lean 26 Lean Management: minder doen met meer resultaat De tijd is rijp voor Lean Drs. C. Huesmann is Master Black Belt en verantwoordelijk voor Lean Six Sigma-advies binnen KPMG. Vanuit zijn praktische ervaring

Nadere informatie

WORDPRESS WEBSITES VERSNELLEN

WORDPRESS WEBSITES VERSNELLEN 1 WORDPRESS WEBSITES VERSNELLEN V1.02 Mark Jansen 2 WORDPRESS WEBSITES VERSNELLEN 1 LEES DIT EERST! 4 Disclaimer 4 Copyright 4 INLEIDING 5 WAAROM IS SNELHEID ZO BELANGRIJK? 6 Gebruikerservaring van bezoekers

Nadere informatie

Sociale Kleefkracht congres 7 november 2014. 12.734 Facilitaire kosten /werkplek /jaar Uit: Facilitaire Kengetallen Gemeenten boekjaar 2013

Sociale Kleefkracht congres 7 november 2014. 12.734 Facilitaire kosten /werkplek /jaar Uit: Facilitaire Kengetallen Gemeenten boekjaar 2013 Focus!! Magazine van Fier.fm over facilitaire activiteiten jaargang 3 nr 2 2014 6e editie!. Digitale versie? Scan hier: Een organisatie waar met mensen voor mensen wordt gewerkt. Klaas van der Valk 12.734

Nadere informatie

De gids voor meer succes met jouw huidige of toekomstige webshop WebshopConsult

De gids voor meer succes met jouw huidige of toekomstige webshop WebshopConsult De WEBSHOP GIDS De gids voor meer succes met jouw huidige of toekomstige webshop WebshopConsult Inhoudsopgave Inleiding 3 Wat bevat deze gids? 4 De huidige e-commerce markt 5 De 8 belangrijkste trends

Nadere informatie