Melitta bar-cube. De volautomatische espressomachine voor koffiespecialiteiten en chocolademelk. Melitta SystemService

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Melitta bar-cube. De volautomatische espressomachine voor koffiespecialiteiten en chocolademelk. Melitta SystemService"

Transcriptie

1 Melitta bar-cube De volautomatische espressomachine voor koffiespecialiteiten en chocolademelk. Melitta SystemService

2 Koffie en chocolademelk in een perfect licht Koffiegenot op het hoogste niveau De nieuwe Melitta bar-cube. Uw partner voor perfecte koffi especialiteiten op vrijwel elke plek en tijdstip. Veelzijdig, gevarieerd en volautomatisch bereidt de Melitta bar-cube alle koffi especialiteiten geheel naar wens. Ongeloofl ijk hoeveel koffi ecultuur er in dit compacte apparaat zit! Maak een keuze uit 30 instellingen voor de verschillende specialiteiten zoals espresso, cappuccino, latte macchiato of café crème. De geïntegreerde chocolademodule voor chocoladespecialiteiten Voor het bereiden van de lekkerste chocoladespecialiteiten is de nieuwe krachtige chocolademodule als extra optie beschikbaar. Perfect in de machine geïntegreerd verruimt hij het aanbod met alle op poeder gebaseerde dranken en bereidt de lekkerste chocoladespecialiteiten met grotendeels melk.

3 Gebruiksvriendelijke bediening en hoogwaardige techniek in schitterend design Een sterk punt van de Melitta bar-cube is het combineren van verschillende instellingen om het karakter van elke drank individueel te benadrukken. De aanpersdruk kan tot max N traploos worden veranderd om de smaak per koffi especialiteit te beïnvloeden. Maar ook koffi ehoeveelheid, drankvolume, koffi e- zettijd en watertemperatuur kan men eenvoudig en betrouwbaar instellen. Beleef dagelijks opnieuw de rijkdom van internationale koffi especialiteiten in perfecte vorm. De Melitta bar-cube past zich harmonieus aan elke omgeving aan: aan de bar, in kantoren, achter de toonbank in de winkel, in hotels, restaurants, cafés, bakkerijen en tankstations. Daarnaast zult u het robuuste en gemakkelijk te reinigen oppervlak leren waarderen. De chique behuizing in combinatie met de individueel aan te passen lichtstrip is een optisch hoogtepunt. Dankzij de gemakkelijke menustructuur is de Melitta bar-cube ook uitermate geschikt voor gebruik als zelfbedieningsmachine. Dat maakt hem populair voor kantoren en kantines. Neem deze volautomaat op in uw team. Zo ontlast u uw personeel en biedt u uw gasten bovendien koffi especialiteiten aan op het hoogste niveau.

4 Veelzijdigheid en perfectie Het grote grafische display toont de meer dan 30 mogelijke instellingen, die via vijf bedieningsniveaus gekozen kunnen worden. Het display met zijn comfortabele menufunctie maakt een eenvoudige instelling van alle parameters mogelijk en informeert over alle belangrijke en relevante gegevens van de machine. De metalen zetgroep waarborgt met zijn horizontaal geplaatste metalen zethuis een productie van ca koppen koffi e per jaar. De precisiemolen De automatische melkopschuimer garandeert binnen enkele seconden een dik, fi jn melkschuim, van een kwaliteit die alleen met verse melk bereikt kan worden. zorgt voor een gelijkmatige fi jne maling. In combinatie met de pre-infusie van het koffi e- poeder en de fi jne microzeef worden uiterst aromatische top-espresso s en koffi especialiteiten zoals cappuccino of latte macchiato gemaakt. Dit is mogelijk door een verbeterd maalproces voor bijzonder fi jn en daarmee aromarijk koffi e- poeder en een hierop afgestemde fi jne microzeef met meer dan gaatjes. Twee afneembare bonenreservoirs maken gebruik van een tweede koffi esoort mogelijk, een extra inworpschacht de bereiding van cafeïnevrije koffi e. De snelle machine haalt daarmee wel 150 koppen espresso per uur. Ook de eenvoudige bediening draagt bij aan deze snelheid. Een chipsleutelsysteem biedt toegang tot de machine en maakt het mogelijk om personeelen managerniveau te onderscheiden.

5 Serveer uw gasten alle bekende koffi especialiteiten van de hoogste kwaliteit met een perfect design. Ook individuele recepten kunnen met de Melitta bar-cube worden bereid. Verleen uw koffi eselectie een maximum aan klasse en individualiteit ter meerdere vreugde van uw gasten en klanten. Alle producten worden constant met gelijkblijvende hoge kwaliteit en betrouwbaarheid bereid. Dit wordt gegarandeerd door de hoogwaardige componenten en de in de machine verwerkte expertise welke is gebaseerd op de jarenlange ervaring in het maken van koffi emachines. Tevens biedt de bar-cube II IS-uitvoering u nu de mogelijkheid om koffi especialiteiten en chocospecialiteiten te maken op basis van topping, zoals bijvoorbeeld cappuccino en chocolademelk. Café Crème Espresso Heet water voor thee Latte macchiato Chocolademelk

6 Melitta bar-cube Vergelijk de kwaliteit. De metalen koffiezetgroep waarborgt met zijn horizontaal geplaatste metalen zethuis een productie van ca koppen koffi e per jaar. Het grote grafische display toont de 30 mogelijke instellingen, die via vijf bedieningsniveaus gekozen kunnen worden. Het display met zijn gemakkelijke menufunctie maakt een eenvoudige instelling van alle parameters mogelijk. Variable Pressure System (VPS) Maximale kwaliteit door variabele aanpersdruk voor elke koffi especialiteit. Een chipsleutel-systeem biedt toegang tot de machine en maakt het mogelijk, tussen personeel- en managerniveau te onderscheiden. Lichtconcept De individueel te regelen, standaard lichtstrip past zich perfect aan aan elke sfeer. Chocolade-/instantmodule biedt u de mogelijkheid allerlei chocoladespecialiteiten en koffi e & chocolade creaties via de centrale uitloop direct te bereiden. Elke drankvariant al is die nog zo individueel kan uiteraard als producttoets worden opgeslagen en gekozen. Eenvoudig, innovatief reinigingsconcept Het melkreinigingsconcept en hygiëneprogramma is HACCP-gekeurd en gecertifi ceerd. Alle melkleidingen en de milk-jet worden gedesinfecteerd. Een dagelijkse reiniging met de hand van afzonderlijke componenten is verleden tijd. Type-aanduiding 1-1G 1-2G 1-1G/IS 1-2G/IS Koffi e-afgifte Warmwaterkraan Stoompijp Melk 1W-2G Chocolade-/instantmodule (2 soorten) Desgewenst 1 of 2 molens 1C-2G Capaciteit per uur in aantal koppen (afhankelijk van Café Café crème Espresso Cappuccino Heet water (liter/uur) Chocolademelk mm Aansluitwaarden en afmetingen Nominaal vermogen in kw 2,8 2,8 218 mm Netaansluiting V/A 230/16 230/ mm 500 mm Afmetingen (BxDxH)

7 1C-2G/IS cw Koppenwarmer mc-cw Koppenwarmer en melkkoeler mc-mp Betaalsysteem en melkkoeler mcu Sub frame melkkoeler 1W-1G 1W-2G 1W-1G/IS 1W-2G/IS 1C-1G 1C-2G 1C-1G/IS 1C-2G/IS 1C-1G 1C-2G Barista cw cw-mp mc-cw mc-mp mc-cr mcu 4 liter 4 liter 4 liter 4 liter drank en kop/beker grootte) ,8 2,8 2,8 2,8 2,8 0,135 0,15 0,15 0,15 0,15 0, /16 230/16 230/16 230/16 230/16 230/16 230/16 230/16 230/16 230/16 230/ x 500 x 695 mm 280 x 410 x 465 mm 430 x 465 x 219 mm Technische modelwijzigingen voorbehouden. Kleurafwijkingen door druk mogelijk.

8 MELITTA FOR THE ULTIMATE IN COFFEE-ENJOYMENT Melitta SystemService Benelux BV Industriestraat 6 NL-3371 XD HARDINXVELD - GIESSENDAM Tel: +31 (0) Fax: +31 (0) geregistreerd merk van een onderneming van de Melitta groep 12/2012