een familieclub met ambitie Nieuwsbrief april 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "een familieclub met ambitie Nieuwsbrief april 2014"

Transcriptie

1 een familieclub met ambitie Nieuwsbrief april 2014 Geachte (ouders van) leden, Met de paasdagen en toernooien op de Loenense MHC in gang en in aantocht, de hoogste tijd voor een update via deze nieuwsbrief: Voortgang 4 de veld en verbouw clubhuis: Ondanks de hulp van de gemeente en steun van een aantal politieke partijen blijkt dit proces van realisatie van een hockeyveld op landbouwgrond buiten het sportcomplex De Heul geen sinecure. Na een meer dan intensieve voorbereidingsperiode in de afgelopen maanden door velen lijkt onze aanvraag omgevingsvergunning en wijziging bestemmingsplan eind deze maand definitief ontvankelijk verklaard te worden. Hierna volgt de wettelijke zienswijze procedure van zes weken middels publicatie van de onderliggende stukken. Mocht er geen onverhoopte bezwaarprocedure volgen, dan kunnen wij, na uitoefening van onze koopoptie, aan het eind van de zomer met de aanleg van ons broodnodige veld vier beginnen. Een lange reis met omwegen, maar de bestemming lijkt in zicht te komen! Daarnaast is de bouwcommissie voor de beoogde vernieuwbouw van ons clubhuis hard bezig om de diverse voorbereidingen te treffen voor een programma van eisen, tekeningen, bestek en offerte, zodat we voor de zomer de benodigde vergunningen in zouden kunnen dienen. Uiteraard met de toegezegde prudente financiële onderbouwing en zo mogelijk ook met een duurzame ambitie. Kortom er wordt veel werk verzet, ook al is dit niet altijd direct zichtbaar voor iedereen. Uw extra bijdrage voor dit jaar is inmiddels grotendeels geïnd en vormt een belangrijke pijler voor de realisatie van het vierde veld. Tijdens de ALV van 19 mei a.s. zullen wij u verder van de voortgang op de hoogte brengen. Extreme Make Over voor nieuw clubhuis: Op 8 maart is de LMHC Extreme Make Over van start gegaan. De grote Clubhuis Verbouw Show. Een actie om in 9 maanden tijd de eerste fase van de verbouwing te kunnen financieren ( de tekeningen voor ons nieuwe clubhuis hangen achter de bar). Wat is de bedoeling: de sponsorcommissie heeft 15 sponsormanagers die gaan helpen met

2 de organisatie van de LMHC Extreme Make Over. Zij sturen allen een aantal teams aan om met leuke en unieke acties minimaal 200,- per team op te halen. Hoe dat door de teams wordt ingevuld is aan hen (flessen inzamelen, cakejes bakken en verkopen, etc), er zijn al veel ideeën en plannen. Afgelopen zondag heeft bv de JF2, tijdens het Ouder-Kind toernooi, maar liefst 200 euro opgehaald met het verkopen van pannenkoeken! Van de penningmeester: Contributie en Sponsoring: Tijdens de ALV van mei 2013 is besloten om de contributie van het nieuwe (huidige) seizoen niet in één keer meer te incasseren, zoals tot dan toe gebruikelijk maar in 4 keer. Tot nu toe hebben alle leden daarom 4 facturen ontvangen. In de aankomende ALV zal deze betaalwijze worden geëvalueerd. Nog belangrijk is te vermelden dat alle automatische incasso's uiteindelijk in goede orde zijn ontvangen, dit naar aanleiding van de verkeerd verstuurde recente aanmaningen naar leden met een automatisch incasso. Iedereen die overigens ook over wil overstappen op automatisch incasso kan daarvoor een mail sturen aan de ledenadministratie met het verzoek de incasso te muteren van factuur naar automatische incasso. Komende week zullen alle bordsponsoren wederom de jaarlijkse factuur ontvangen met het verzoek deze op korte termijn te betalen. De factuur zal dit jaar in combinatie met een begeleidende brief van de Sponsorcommissie worden verstuurd waarin iedere sponsor zal worden uitgenodigd voor een individueel gesprek in de komende maanden. Doel van dat gesprek zal zijn om een nadere toelichting te geven op het nieuwe LMHC sponsorbeleid en de mogelijke keuzes die iedere sponsor daarin gaat krijgen. Senioren & veteranen team(s) seizoen : Heren 1 en/of 2: Om de verhouding senioren teams t.o.v. veteranen teams binnen de club weer een beetje in balans te krijgen en de gezelligheid op de zondag op en rondom de velden te verhogen zijn we op de club heel hard bezig om op de zondag weer 1, hopelijk 2 herenteams te hebben. Diverse personen, maar vooral ook de toekomstige spelers zelf, zijn druk bezig om voldoende spelers te verzamelen om 1 of 2 teams volgend jaar in de heren (jong)senioren competitie te laten spelen. Dames Veteranen C: Ook wordt er gewerkt aan het vormen van een 3 e Dames Veteranen team dat op de zondag speelt. Er hebben zich al veel vaste en variabele dames aangemeld; deze groep is zelfs al aan het trainen op de donderdagavond. Er zijn echter nog niet voldoende dames om een heel team te vormen dat in de competitie mee kan draaien. Dus gezocht: 35+ dames met enige hockeyervaring om dit team tot een geheel te maken. Wie heeft er zin om op de zondag (weer) een balletje te slaan? Of wie kent iemand die hiervoor in aanmerking komt? Dames Dinsdag Veterinnen A:

3 Het dinsdag ochtend dames veterinnen team is voor het 2 e jaar kampioen in hun poule geworden! Vorig seizoen zijn zij zelfs landskampioen geworden. Ook zij zoeken nog nieuwe teamleden. Wie heeft er zin en tijd om op dinsdagochtend heerlijk een wedstrijd te spelen met als afsluiting altijd een gezellige lunch? Trimmers: Op woensdagavond trainen de Trimmers. Wilt u graag (beter) leren hockeyen of kunt u het al maar wilt u niet in competitieverband spelen, dan kunt u zich aansluiten bij de Trimmers. Bent u geïnteresseerd in één van bovenstaande teams/trimmers,laat het weten via info@loenensemhc.nl. Van de Technische Commissie: Het tweede deel van het seizoen is in volle gang en de teams op de velden gaan over het algemeen goed in de competitie. Wij kijken er naar uit om weer zoveel mogelijk kampioenen te huldigen aan het eind van het seizoen. Net zoals we dat konden doen na de afgelopen zaalperiode. Die periode was, mede door wat ongelukkige boekingen bij hallen niet het meest georganiseerde jaar maar dat heeft de prestaties niet nadelig beïnvloed gelukkig. Het heeft wel veel geregel en aanpassing gevraagd van lijnco's, trainers, coaches en spelers en we danken ieder hierbij voor hun inzet. Om dit komend seizoen te voorkomen is de TC nu al bezig. Herbert Jan van der Giessen is toegetreden tot de TC met zaalhockey als voornaamste aandachtsgebied. Voor de Jongste Jeugd was er in de winterperiode MidWinterCompetitie waarbij dit jaar alle wedstrijden door konden gaan, een unicum tot nu toe. Op dit moment zijn de pre selecties net achter de rug en is de TC druk bezig met het uitwerken van de resultaten hiervan. Daarbij tellen niet alleen de prestaties tijdens de pre selectie maar wordt uiteraard ook nauwlettend de beoordeling van de coaches en trainers in de gaten gehouden. De definitieve selecties vinden hoogstwaarschijnlijk plaats in week 22 en week 23. Zodra de exacte data bekend zijn zullen deze, net zoals alle officiële mededelingen op de website geplaatst worden. We wensen alle teams en begeleiding leuke, sportieve en succesvolle wedstrijden toe, aan de weergoden kan het voorlopig niet liggen! Van de Eventcommissie: clubtoernooien De toernooicommissie is hard bezig om dit jaar voor de 2 e keer het Hot or Not B- toernooi op zaterdag 21 en zondag 22 juni op de club te organiseren. Een gezellig toernooi waar veel gehockeyd wordt maar vooral ook tijd is om te chillen en te feesten. En natuurlijk met overnachting in tenten op ons terrein. Er is nog plek voor voldoende (Loenen) teams..

4 En ook wordt er dit jaar hard gewerkt om het alom bekende Zoenen in Loenen A- 18+ en jong senioren toernooi op vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 juli weer in zijn oude glorie, maar dan in een nieuw jasje, te herstellen. Een spetterend toernooi met hockey, feesten, veel muziek, eten, drinken en nog veel meer!!! Ook hier hebben we nog plaats voor teams. Kijk op de site voor meer info over bovenstaande toernooien. Van Jongste Jeugd: Hockey als 2 e sport: Navraag bij de gemeente levert op dat we in Loenen aan de Vecht gemiddeld heel hoog scoren hierop. Er is een pilot en beleid in de maak, waar we de mogelijkheid willen bieden aan kinderen van 6,7 of 8 jaar die op zaterdag een andere sport willen beoefenen (voetbal, paardrijden, tennis, e.d, om ook te kunnen hockeyen. Hiervoor gaan we een pilot draaien met een speciale training (woensdag middag). Aansluitend willen we bekijken of we volgend jaar deze trainende kinderen een mogelijkheid kunnen bieden om op zondag mee te doen aan de Zondag Jeugd Competitie: ZOJECO. Dit is een bestaande competitie opgezet door de KNHB. Opgeven van interesse voor deelname van uw kind (of kinderen) kan via maboermans@planet.nl. We nodigen u dan uit om te bekijken hoe we samen het een en ander kunnen vorm geven. Een eigen Loenense MHC APP: De nieuwe Loenense App is te downloaden in de itunes App Store of de Google Play store. Op deze app vindt u alle belangrijke informatie zoals: Speelschema + trainingsschema van de hele familie (+ eventueel andere voorkeurteams) Nieuws van onze club, speelschema's, sponsorinformatie Teaminformatie, informatie over activiteiten, informatie over andere clubs, etc. En verder komen er in de toekomst nog veel meer mogelijkheden. Oproep voor Vrijwilligers: De club telt een groot aantal vrijwilligers, waarvoor veel waardering! Zonder vrijwilligers kan de club niet functioneren. Er zijn echter nog een groot aantal vrijwilligers nodig (denk aan bestuurslid jeugd en algemene zaken (sportiviteit & respect en vrijwilligers), coördinator indeling wedstrijdtafel, scheidsrechterscommissie, lijnco s, trainers, coaches). Ook genoeg functies dus waarbij het niet noodzakelijk is om hockeyervaring te hebben.

5 Wilt u zich aanmelden als vrijwilliger laat het weten via info@loenensemhc.nl.of via een bestuurslid of lijnco. Opzeggen lidmaatschap: Wilt u het lidmaatschap van u zelf of uw kind opzeggen? Doe dat dan op tijd, vóór 1 mei Opzeggen kan per mail of per brief: 1. Mail uw opzegging onder vermelding van naam, geboortedatum en elftal naar info@loenensemhc.nl of: 2. Per post aan onze ledenadministratie onder vermelding van naam, geboortedatum en elftal: Ledenadministratie Loenense MHC, Postbus 60, 3632 ZS Loenen a/d Vecht. U krijgt uiteraard een bevestiging van uw opzegging. Let op: als u te laat opzegt bent u een heel jaar contributie verschuldigd! Belangrijke data: 19 april: Reigertjes toernooi april: Oranje C toernooi april: B&B Hockeykamp 19 mei: Algemene Leden Vergadering 31 mei: Slotdag jongste jeugd (hemelvaartweekend!) juni: Hot or Not B-toernooi 28 juni: Shake Hands toernooi C-lijn 29 juni: Shake Hands toernooi D-lijn 5 juli: Familiehockey toernooi juli: Zoenen in Loenen 18+ toernooi juli: Nationale Sportkampen Voor overige informatie kunt u op de site de Agenda raadplegen.

Nieuwsflits 8 week 23 naar de website

Nieuwsflits 8 week 23 naar de website Nieuwsflits 8 week 23 nieuwsbrief@huizerhc.nl naar de website Huldiging der kampioenen A.s. zondag vindt vanaf ongeveer 14.00 uur de huldiging plaats van de jeugd en senioren teams die kampioen zijn geworden

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Het seizoen 2018-2019 nadert het einde. Inmiddels zijn wij als jongste jeugdcommissie volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De komende weken gaan

Nadere informatie

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien TOERNOOIEN 2018 Almeerse hockeytoernooien Hartelijk welkom bij de Almeerse Hockey Club. De Almeerse Hockey Club is opgericht op 23 oktober 1979 en sindsdien gestaag gegroeid zowel in aantallen leden als

Nadere informatie

SPONSORINFORMATIE

SPONSORINFORMATIE SPONSORINFORMATIE 2017-2018 MHC Leusden MHC Leusden is een club waar families al jaren samen komen om te hockeyen, plezier te hebben en te genieten. Het is een club met clubgevoel. Kernwoord? Gezelligheid!

Nadere informatie

MHC Leusden. Naast de A Leden Gezelligste club. Regionale & lokale ondernemers

MHC Leusden. Naast de A Leden Gezelligste club. Regionale & lokale ondernemers SPONSOR CONTRACT MHC Leusden MHC Leusden is een club waar families al jaren samen komen om te hockeyen, plezier te hebben en te genieten. Het is een club met clubgevoel. Kernwoord? Gezelligheid! Daarom

Nadere informatie

Informatie avond Ouders 2 e jaars E. RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018

Informatie avond Ouders 2 e jaars E. RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018 Informatie avond Ouders 2 e jaars E RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018 Doel van vanavond Uitleggen wat er verandert voor jullie kinderen Uitleggen hoe de teamindeling tot stand komt Selectie

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief enkele van de vele highlights uit het afgelopen seizoen, en ook enkele zakelijke mededelingen.

In deze nieuwsbrief enkele van de vele highlights uit het afgelopen seizoen, en ook enkele zakelijke mededelingen. Loenense Mixed Hockeyclub Rijksstraatweg 182 Postbus 60 3632 ZS Loenen a/d Vecht 0294-234277 www.loenensemhc.nl info@loenensemhc.nl Loenen aan de Vecht, juli 2018 Beste leden en ouders van de Loenense

Nadere informatie

ALV. d.d. 15-06-2009 Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs

ALV. d.d. 15-06-2009 Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs ALV d.d. 15-06-2009 Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs 1. Opening Hartelijk welkom iedereen. 2. Vaststelling agenda De agenda voor deze vergadering is als volgt: 1. Opening 2. Vaststelling agenda 3.

Nadere informatie

Hockeyen op Cartouche. Voorburgse Mixed Hockeyclub Cartouche. Welkom

Hockeyen op Cartouche. Voorburgse Mixed Hockeyclub Cartouche. Welkom Hockeyen op Cartouche Welkom Zondag Jeugd Hockey Hockeyen op Cartouche Algemeen Cartouche is een familieclub voor breedte en topsport in de gemeente Leidschendam-Voorburg, die draait op vrijwilligers.

Nadere informatie

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully:

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully: B U L L Y W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5 In deze Bully: ME8-1 bezoekt de Hockey World League in Brasschaat. Nieuwe jas???? TEAMINDELING INFORMATIE Aanleveren van kopij (maandag vóór 20.00 uur) Wijzigingen

Nadere informatie

informatie voor jou...

informatie voor jou... informatie voor jou... hockey vereniging de westerduiven met elkaar! Welkom bij hockeyvereniging Westerduiven Hockey is een echte teamsport. Je gaat met elkaar voor het beste resultaat. Gedreven en met

Nadere informatie

Start nieuwsbrief seizoen

Start nieuwsbrief seizoen De zomervakantie is voorbij en het nieuwe hockeyseizoen is deze week gestart. Vandaag, morgen en vrijdag zijn de eerste trainingen. Hierbij de belangrijkste informatie voor de komende twee weken. Trainingstijden

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE MHCC

INFORMATIEBOEKJE MHCC INFORMATIEBOEKJE MHCC SEIZOEN 2015-2016 informatie 2015-2016 Pagina 1 van 7 Informatie van de Mixed Hockey Club te Coevorden Welkom bij de gezelligste hockeyclub van Zuid-Oost Drenthe, In dit informatieboekje

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de vierde muis van het hockeyseizoen 2013-2014. In deze muis : Kick-Off (woensdagavond 28 augustus, clubhuis) keeperskasten : toe aan vervanging

Nadere informatie

Agenda Technische Zaken Jeugd seizoen

Agenda Technische Zaken Jeugd seizoen 2012 Opstarten nieuwe seizoen Technische Zaken Jeugd Augustus ma 20 Start trainingen Jeugd teams Trainingscoördinator ma 20 Lijnco overleg Elftallen Technische Zaken Jeugd ma 20 Voorlichting Spelbegeleider

Nadere informatie

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep 22-4-2016 www.tendonck.nl Nummer Veld 4 Ten Donck TZ Marian Zwier Bestuurslid Coördinatie Jeugd Ambros Christiaans Badmintongroep Trimgroep Ben Christiaans Scheidsrechters Materiaal Vacature Coördinatie

Nadere informatie

Voorwaarden zaalhockey 2015-2016

Voorwaarden zaalhockey 2015-2016 Voorwaarden zaalhockey 2015-2016 Binnenkort start het zaalhockeyseizoen 2015-2016 en zal de Almeerse Hockeyclub met naar onze verwachting ongeveer 72 wedstrijdteams deelnemen. Zaalhockey valt onder de

Nadere informatie

INFORMATIEBOEK SEIZOEN 2011 2012

INFORMATIEBOEK SEIZOEN 2011 2012 INFORMATIEBOEK SEIZOEN 2011 2012 Voorzitter: IJmert de Vries E-mail : ijmert@zod.nl Vice-voorzitter: Rob van Son E-mail : rob.son@planet.nl Secretariaat : Marianne Braakman-Kooiker E-mail : mhccsecretariaat@gmail.com

Nadere informatie

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7.

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7. Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7 Informatieboekje 2 Beste aankomende HVV-er Van harte welkom bij HVV 70. We zijn

Nadere informatie

Sportiviteit wint altijd!

Sportiviteit wint altijd! t oernooi 2017 Sportiviteit wint altijd! Zaterdag 24 juni 2017 C-toernooi Sportieve jongens en meisjes, coaches, teammanagers, scheidsrechters en ouders Wat enorm leuk dat jullie dit jaar meedoen aan het

Nadere informatie

Sportiviteit wint altijd!

Sportiviteit wint altijd! t oernooi 2017 Sportiviteit wint altijd! Zondag 25 juni 2017 D-toernooi Sportieve jongens en meisjes, coaches, teammanagers, scheidsrechters en ouders Wat enorm leuk dat jullie dit jaar meedoen aan het

Nadere informatie

Informatieavond nieuwe leden. Hockeyclub HTC Son d.d : Seizoen

Informatieavond nieuwe leden. Hockeyclub HTC Son d.d : Seizoen Informatieavond nieuwe leden Hockeyclub HTC Son d.d. 27-8-2018: Seizoen 2018-2019 Agenda Club & Organisatie : Hein-Jan Broens Technische Commissie : Hans Caris Communicatie binnen HTC : Theo Bastiaansen

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

Overzicht commissies en vrijwilligerstaken binnen Ring Pass Delft

Overzicht commissies en vrijwilligerstaken binnen Ring Pass Delft Overzicht commissies en vrijwilligerstaken binnen Ring Pass Delft Ring Pass is een vereniging die bijna volledig draait op vrijwilligers. Het lukt elk jaar weer om 1300 leden 10 maanden lang elke week

Nadere informatie

DE KIEVITEN NIEUWSBRIEF AUGUSTUS JONGSTE JEUGD COMMISSIE SEIZOEN

DE KIEVITEN NIEUWSBRIEF AUGUSTUS JONGSTE JEUGD COMMISSIE SEIZOEN DE KIEVITEN NIEUWSBRIEF AUGUSTUS JONGSTE JEUGD COMMISSIE SEIZOEN 2018-2019 Beste Kieviten - mini s, Het nieuwe seizoen staat weer op het punt te beginnen. Na een heerlijke zomerperiode staan jullie natuurlijk

Nadere informatie

Hockeystart Jongste Jeugd HC Alkemade. 02 September 2017

Hockeystart Jongste Jeugd HC Alkemade. 02 September 2017 Hockeystart Jongste Jeugd HC Alkemade 02 September 2017 Agenda Vooruitblik seizoen 2017-2018 Teamzaken Vragenronde Vooruitblik seizoen 2017-2018 Aandachtspunten, baserend op jullie feedback: Dinsdag houden

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE MHCC

INFORMATIEBOEKJE MHCC INFORMATIEBOEKJE MHCC SEIZOEN 2013-2014 informatie 2013-2014 Pagina 1 van 7 Informatie van de Mixed Hockey Club te Coevorden Welkom bij de gezelligste hockeyclub van Zuid-Oost Drenthe, In dit informatieboekje

Nadere informatie

INFORMATIE RHC SEIZOEN 2014-2015

INFORMATIE RHC SEIZOEN 2014-2015 Seniorenspecial Uitgave voor nieuwe leden van de Rijswijksche Hockey Club INFORMATIE RHC SEIZOEN 2014-2015 Secretariaat: 015-213 67 67 Bankrelatie: Postbus 666 info@rijswijkschehc.nl Rabobank 16.68.95.709

Nadere informatie

WELKOM Oranje Zwart Ouderavond F3 tallen

WELKOM Oranje Zwart Ouderavond F3 tallen WELKOM Oranje Zwart Ouderavond F3 tallen 28 Januari 2014 Michael van Helvoort Frans de Jong Agenda Waar staan we F3 binnen OZ Rollen: Wie is wie Uitslag enquête / evaluatie Programma Jaarkalender Zaalprogramma

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van de Handbalclub Wittenhorst te Horst. Algemeen

Huishoudelijk reglement van de Handbalclub Wittenhorst te Horst. Algemeen Huishoudelijk reglement van de Handbalclub Wittenhorst te Horst Algemeen Art. 1 Het huishoudelijk reglement regelt de toepassing van de hier in opgenomen bepalingen, evenals de verdere inrichting en alle

Nadere informatie

Kick ff Seizoen

Kick ff Seizoen Kick ff Seizoen 2015-2016 Programma Kick Off 18.30-19.30 uur ontvangst en buffet 19.30-20.00 uur presentatie visie en voorstelronde 20.00-21.00 uur onderlinge afstemming 21.00-21.15 uur conclusies 21.15-22.00

Nadere informatie

oktober 2018 NIEUWSBRIEF

oktober 2018 NIEUWSBRIEF oktober 2018 NIEUWSBRIEF De nieuwsbrief wordt verzorgd door de RoCoCo (Roomburg Communicatie Commissie). De volgende nieuwsbrief verschijnt vlak voor de Kerst op vrijdag 21 december. Kopij daarvoor kun

Nadere informatie

Inschrijfformulier seizoen 2009-2010

Inschrijfformulier seizoen 2009-2010 Inschrijfformulier seizoen 2009-2010 Naam : Voornaam : Adres : Postcode/woonplaats : / Telefoonnummer : / Mobiel: Geboortedatum : / E-mail adres Geslacht : M / V* *doorstrepen wat niet van toepassing is.

Nadere informatie

De ingevulde enquête kun je inleveren bij coach (jeugd), aanvoerder(senioren),... Doe dit uiterlijk..20.

De ingevulde enquête kun je inleveren bij coach (jeugd), aanvoerder(senioren),... Doe dit uiterlijk..20. Enquêteformulier. Het bestuur wil graag op de hoogte zijn wat onder de leden leeft. Om te inventariseren wat de wensen en behoeftes van de leden zijn, is deze enquête opgesteld. Het bestuur kan door middel

Nadere informatie

Herfsttoernooi. Extra najaarslessen. Grote Clubactie. Vacature voorzitter. Nieuwsbrief, Oktober Beste leden,

Herfsttoernooi. Extra najaarslessen. Grote Clubactie. Vacature voorzitter. Nieuwsbrief, Oktober Beste leden, Nieuwsbrief, Oktober 2018 Beste leden, Met een prachtige zomer laten we een geslaagd zonnig seizoen weer achter ons. De herfst laat zich zien in de natuur en hoe mooi is het dat wij op onze club hier gewoon

Nadere informatie

Coach- en traineravond. 2 september 2013

Coach- en traineravond. 2 september 2013 Coach- en traineravond 2 september 2013 Even voorstellen Hockeyzaken Opleidingen Communicatie Clubhuiscommissie Algemene zaken Penningmeester Vragen? Agenda Even voorstellen Bestuur Aanwezige coaches en

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bastion Basselaar voorjaar 2018

Nieuwsbrief Bastion Basselaar voorjaar 2018 Nieuwsbrief Bastion Basselaar voorjaar 2018 Nu de Olympische Spelen voorbij zijn, en we ons eigen succesvolle Olympische toernooi in de vorm van het Carras Keershuys toernooi achter de rug hebben, maakt

Nadere informatie

Acrobatic Gymnastics Workplan V.1 01/11/2014 (Voorlopig)

Acrobatic Gymnastics Workplan V.1 01/11/2014 (Voorlopig) Acrobatic Gymnastics Workplan V.1 01/11/2014 (Voorlopig) Den Bosch, Nederland 14 mei t/m 17 mei 2015 http://www.iagsportevent.nl/ ACROBATIC GYMNASTICS WORKPLAN IAG 2015 Pagina 1 1. Algemene informatie

Nadere informatie

SPONSOR MANUAL Seizoen 2013-2014

SPONSOR MANUAL Seizoen 2013-2014 SPONSOR MANUAL Seizoen 2013-2014 Inhoud 1. Hockeyclub Magnus 2. Sponsoring 3. Beleid 4. Doelgroepen & Bereik 5. Sponsoropties 6. Club van 50, 100 en 150 Sponsor Manual Seizoen 2013-2014 SMHC MAGNUS Pagina

Nadere informatie

Voetballen bij Sportlust? Basisinformatie Handig om te weten

Voetballen bij Sportlust? Basisinformatie Handig om te weten Senioren aanmeldingsformulier compleet 1 1 2008-09.doc 1 Sportlust '46 is een ambitieuze en gezinsvriendelijke voetbalvereniging in Woerden. Elke week worden er ongeveer 30 thuiswedstrijden gespeeld. Inmiddels

Nadere informatie

Woord van de voorzitter

Woord van de voorzitter Woord van de voorzitter Het préseizoen van HC Rijnvliet loopt bijna ten einde. Wij vonden het echt leuk om de jeugd op de woensdagen en zaterdagen bezig te zien om vaardiger te worden met de stick en het

Nadere informatie

Nieuwsbrief MHCU. November 2017

Nieuwsbrief MHCU. November 2017 Nieuwsbrief MHCU November 2017 Van de penningmeester De afgelopen weken, maanden en jaren blijkt dat niet alleen MHCU maar ook andere verenigingen en stichtingen moeite hebben met het vinden van vrijwilligers.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF- APRIL 2015. Beste (ouders van ) leden, vrienden van de Loenense MHC,

NIEUWSBRIEF- APRIL 2015. Beste (ouders van ) leden, vrienden van de Loenense MHC, NIEUWSBRIEF- APRIL 2015..Woordje van de voorzitter Familietoernooi.. Beste (ouders van ) leden, vrienden van de Loenense MHC, Na een taaie procedure en jarenlang zwoegen door een aantal diehard vrijwilligers

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora.

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis  Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. Nieuwsbrief nr.8 SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. De nieuwsbrief verschijnt als er nieuws is. VOOR IN JE AGENDA: Elke dinsdag v.a. 19.30 uur

Nadere informatie

Vacatures HCKZ Februari 2017

Vacatures HCKZ Februari 2017 Vacatures HCKZ Februari 2017 Hieronder de vacatures: 1) mini commissie 2) wedstrijdsecretariaat jeugd 3) senioren commissie 4) commissie Sportiviteit en Respect 5) technische commissie Jeugd 6) Communicatie

Nadere informatie

1. Opening/mededelingen. 2. Ingekomen stukken. 3. Notulen ALV d.d. 14 september 2013

1. Opening/mededelingen. 2. Ingekomen stukken. 3. Notulen ALV d.d. 14 september 2013 ALV 21 mei 2014 Agenda ALV 1. Opening/mededelingen 2. Ingekomen stukken 3. Notulen ALV d.d. 14 september 2013 4. Missie en visie, ambitie en technisch beleid 2014-2018 5. Financiële consequenties, incl.

Nadere informatie

CONTRIBUTIE 2014-2015

CONTRIBUTIE 2014-2015 CONTRIBUTIE 2014-2015 Lidmaatschap Het lidmaatschap van MHCZ staat open vanaf de leeftijd van 5 jaar. Men is lid van MHCZ voor een heel verenigingsjaar. Het verenigingsjaar loopt van 1 juli t/m 30 juni.

Nadere informatie

Turnen Dames Workplan (voorlopig november 2014)

Turnen Dames Workplan (voorlopig november 2014) Turnen Dames Workplan (voorlopig november 2014) s-hertogenbosch, Nederland 14 mei t/m 17 mei 2015 http://www.iagsportevent.nl/ TURNEN DAMES WORKPLAN IAG 2015 Pagina 1 1. Algemene informatie Voor de 3 e

Nadere informatie

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep 27-5-2016 www.tendonck.nl Nummer Veld 8 Ten Donck TZ Marian Zwier Bestuurslid Coördinatie Jeugd Ambros Christiaans Badmintongroep Trimgroep Ben Christiaans Scheidsrechters Materiaal Vacature Coördinatie

Nadere informatie

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar 4 Nr. 5 mei 9 INHOUDSOPGAVE NIEUWSBRIEF... 4. 5. 6. 7. 8. Voorwoord Beëindiging lidmaatschap Vacature Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 5 jaar AED Jeugdkamp 4 5 Voorwoord Het

Nadere informatie

WELKOM bij de ALV afdeling hockey. 11 december 2018 start uur

WELKOM bij de ALV afdeling hockey. 11 december 2018 start uur WELKOM bij de ALV afdeling hockey 11 december 2018 start 20.30 uur Agenda 1) Opening 2) Verslag Notulen ALV hockey 23 november 2017 3) Aan- en aftreden bestuurs-/commissieleden 4) Jaarverslag high-lights

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK

Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK 1 Inhoudsopgave Voorwoord... 2 Sponsormogelijkheden... 3 Subhoofdsponsorschap... 3 Bordsponsor... 4 Club van honderd... 5 Logo op de website... 6 Een team

Nadere informatie

Zomer 2016 VAN DE VOORZITTER. Sportieve groet, Karen Langevoort Voorzitter MHC Steenwijk

Zomer 2016 VAN DE VOORZITTER. Sportieve groet, Karen Langevoort Voorzitter MHC Steenwijk Zomer 2016 VAN DE VOORZITTER Dag allemaal! Het seizoen loopt al weer ten einde. De spannendste dagen van het seizoen kwamen eind juni; fantastisch dat onze dames 1 de enige wildcard bemachtigden voor de

Nadere informatie

Informatiebrief nieuwe jongste jeugdleden

Informatiebrief nieuwe jongste jeugdleden Informatiebrief nieuwe jongste jeugdleden Uw kind is net lid geworden of wordt misschien lid van Mixed Hockey Club Leeuwarden. Kinderen in de leeftijd tot en met 10 jaar vallen onder de jongste jeugd.

Nadere informatie

CONTRIBUTIEREGELEMENT VV FARMSUM

CONTRIBUTIEREGELEMENT VV FARMSUM CONTRIBUTIEREGELEMENT VV FARMSUM Revisiedata: Datum reden 16-10-2014 Aanpassing contributie algemene ledenvergadering 2 CONTRIBUTIEREGELEMENT VV FARMSUM 1. Hoogte contributie De hoogte van de contributie

Nadere informatie

Bij wedstrijden zullen de leden de officiële clubkleding dragen.

Bij wedstrijden zullen de leden de officiële clubkleding dragen. HUISHOUDELIJK REGLEMENT Artikel 1 De Vereniging De vereniging heet voluit Hockey Club Helmond, voor het gemak zullen we het verder hebben over HC Helmond. Artikel 2 Tenue Bij wedstrijden zullen de leden

Nadere informatie

Welkom bij de Mixed Hockeyclub Boxmeer,

Welkom bij de Mixed Hockeyclub Boxmeer, Welkom bij de Mixed Hockeyclub Boxmeer, In deze informatiebrochure vindt u allerlei wetenswaardigheden over het hockeyen als (Jongste)- Jeugdlid bij MHC Boxmeer. Heeft u een vraag, dan is deze brochure

Nadere informatie

s.v. Huizen nieuwsbrief

s.v. Huizen nieuwsbrief s.v. Huizen nieuwsbrief Hier is hij dan de nieuwsbrief van s.v. Huizen. Dit seizoen zijn er op organisatorisch gebied een aantal veranderingen doorgevoerd. Zo is er geen jeugdbestuur meer maar een jeugdcommissie

Nadere informatie

Richtlijnen Arbitrage NHC de IJssel

Richtlijnen Arbitrage NHC de IJssel Richtlijnen Arbitrage NHC de IJssel Versie 1.0 13 juni 2016 Inhoudsopgave 1. Richtlijnen Arbitrage NHC de IJssel...3 1.1. Behoefte aan scheidsrechters!...3 1.2. Hoe is de arbitrage geregeld bij NHC de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 4, 2016/2017

Nieuwsbrief Nr. 4, 2016/2017 Nieuwsbrief Nr. 4, 2016/2017 In deze nieuwsbrief 1. Woord van de voorzitter 2. Belangrijke data 3. Nieuwe leden 4. Vacatures 5. Jeugd 6. TC 7. Sponsorcommissie 8. Overige zaken a. Bedrijven Sponsor Toernooi

Nadere informatie

Coach- en traineravond. 4 maart 2013

Coach- en traineravond. 4 maart 2013 Coach- en traineravond 4 maart 2013 Agenda Even voorstellen Hoe is de eerste helft van seizoen 2012-2013 gegaan? Digitaal wedstrijdformulier Opleidingen Communicatie Clubhuiscommissie Algemene zaken Hockeyzaken

Nadere informatie

OPROEP. Uitnodiging. Even bijpraten. Januari Nieuwjaarsborrel. Geslaagde klus. Onze sponsors:

OPROEP. Uitnodiging. Even bijpraten. Januari Nieuwjaarsborrel. Geslaagde klus. Onze sponsors: Uitnodiging Januari 2012 Even bijpraten Met de allerbeste wensen voor 2012 openen we de tweede officiële nieuwsbrief van SDO Tafeltennis. Deze bevat al veel meer informatie dan de eerste. Alle begin is

Nadere informatie

Arbitragebeleid MHC Made 2014

Arbitragebeleid MHC Made 2014 Arbitragebeleid MHC Made 2014 Geen wedstrijd zonder scheidsrechters, daar zijn we ons allemaal van bewust. Helaas is op dit moment de verdeling tussen jeugdleden en volwassenenleden binnen MHC Made onevenredig.

Nadere informatie

KORFBALVERENIGING N.K.C. NOORDWIJK EN MARUM

KORFBALVERENIGING N.K.C. NOORDWIJK EN MARUM KORFBALVERENIGING N.K.C. NOORDWIJK EN MARUM Website: www.nkc-online.nl Wie komt er korfballen bij onze club?? Meer informatie in deze folder Pagina 1 van 8 WAT IS KORFBAL Korfbal is een balspel dat in

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering. Clubdag 10 mei

Algemene ledenvergadering. Clubdag 10 mei Let op! 26 april a.s. (koningsdag) worden er geen trainingen gegeven. Algemene ledenvergadering april 2014 Het bestuur nodigt hierbij alle leden uit voor de algemene ledenvergadering op maandag avond 12

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk instructie vv UNO Seizoen 18-19

Vrijwilligerswerk instructie vv UNO Seizoen 18-19 Hieronder volgt een instructie hoe u kunt aangeven wat u als vrijwilligerswerk zou willen verrichten binnen vv UNO. Uiteraard zullen er vragen zijn waar op u het antwoord in onderstaand instructie niet

Nadere informatie

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019.

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019. Nieuwsbrief, Maart 2019 Beste leden, Er is deze week ontzettend hard gewerkt om de banen klaar te krijgen. Hulp van jong en oud hebben er voor gezorgd dat de banen er tip top bij liggen en er vanaf maandag

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 Zicht op bestuurszaken maart 2014 De lente is weer begonnen en we kunnen genieten van heerlijk voorjaarsweer. Voor veel tennissers reden genoeg om het racket weer uit

Nadere informatie

Welkom bij hockeyvereniging MHC De Westerduiven

Welkom bij hockeyvereniging MHC De Westerduiven Informatie indeling jeugd seizoen 2014-2015 Welkom bij hockeyvereniging MHC De Westerduiven Hockey is een echte teamsport. Je gaat met elkaar voor het beste resultaat. Gedreven en met respect en plezier.

Nadere informatie

BV Squirrels - Nieuwsbrief seizoen 2014-2015 10 augustus 2014 BV SQUIRRELS

BV Squirrels - Nieuwsbrief seizoen 2014-2015 10 augustus 2014 BV SQUIRRELS BV Squirrels - Nieuwsbrief seizoen 2014-2015 augustus 2014 BV SQUIRRELS Nieuwsbrief seizoen 2014-2015 Van de voorzitter Hallo allemaal, Nog eventjes en dan is de vakantie weer voorbij. Natuurlijk hoop

Nadere informatie

BOEKJE ANNE FLOKSTRASCHOOL

BOEKJE ANNE FLOKSTRASCHOOL VRIJETIJDSBOEKJE Vrijetijds BOEKJE ANNE FLOKSTRASCHOOL Als school willen wij graag de handen in één slaan met de verschillende verenigingen in de regio Zutphen. In deze folder vindt u een overzicht van

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Beste ouders en verzorgers, Kijk ook op onze website: www.roomburg.nl ts Kijk ook op Binnenkort onze website: ook op www.roomburg.nl Twitter Binnenkort ook op Twitter ROOMBURG NIEUWSBRIEF Jongste Jeugd

Nadere informatie

Jaarverslag badminton seizoen

Jaarverslag badminton seizoen Jaarverslag badminton seizoen 2016-2017 BESTUUR Dit seizoen bestond het bestuur uit de volgende leden: Henk Zonnenberg : voorzitter Patrick de Jong : secretaris Frans Verschuren : penningmeester / ledenadministratie

Nadere informatie

TC-Informatieavond 01 mei 2017

TC-Informatieavond 01 mei 2017 TC-Informatieavond 01 mei 2017 - Samenstelling Technische Commissie (TC) - Teamvisies - Teamindeling seizoen 2017-2018 Inclusief selectieprocedure - Spelervolgsysteem (SVS) - Jaarkalender - Contactgegevens

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2013

Nieuwsbrief November 2013 Nieuwsbrief November 2013 Inhoud: Uitgelicht: Zaalhockey Zaalscheidsrechters per team Events: Mossel avond Algemene ledenvergadering Pagina 1 Pagina 2 Pagina 1 Pagina 3 Huishoudelijke mededelingen: HVB

Nadere informatie

5 september tot 2 oktober: Actieperiode Scoren voor de Club

5 september tot 2 oktober: Actieperiode Scoren voor de Club TVC Breda, NIEUWSBRIEF nr. 1, augustus 2016 Beste jeugdleden van TVC Breda, Na de vakantie gaat het nieuwe voetbalseizoen weer beginnen. We hopen dat het weer een succesvol, sportief en vooral gezellig

Nadere informatie

WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011

WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011 WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011 Van de Jeugdcommissie Aan alle WMHC junioren, hun ouders en de vrijwilligers. WMHC Jeugd Centraal is de plek waar wij jullie centraal willen stellen en dus de

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Van de bestuurstafel. Nieuwe privacywet. Agenda. Bijeenkomst beleidsplan mei Ledenbijeenkomst beleids plan

NIEUWSBRIEF. Van de bestuurstafel. Nieuwe privacywet. Agenda. Bijeenkomst beleidsplan mei Ledenbijeenkomst beleids plan NIEUWSBRIEF 27 mei 2018 Van de bestuurstafel We houden het praatje van het bestuur kort dit keer. Er staat de komende weken namelijk veel te gebeuren en er is dan ook weer genoeg informatie te delen. Daar

Nadere informatie

Appoldro 24 januari 2012

Appoldro 24 januari 2012 Appoldro 24 januari 2012 agenda opening mededelingen terugblik op vorig seizoen stand van zaken commissies / vooruitblik financiën wijziging statuten rondvraag sluiting terugblik sportief districts/regiocompetitie

Nadere informatie

Update werkgroepen ALV

Update werkgroepen ALV Nieuwsbrief 4 April 2017 In dit nummer: Update werkgroepen ALV Verslag Van Mun Advies Open toernooi 2017 Clubkampioenschappen TOZ van 10 juni t/m 17 jui 2017 Inschrijven voor de Najaarscompetitie 2017

Nadere informatie

Nieuwsflits Biënto 26 februari

Nieuwsflits Biënto 26 februari -------------- Nieuwsflits Biënto 26 februari 2017 ------------- Beste leden, Met de voorjaarsvakantie in zicht, zijn we met de eerste uitgave van de nieuwsbrief voor het jaar 2017. Er zijn weer volop

Nadere informatie

Informatie Avond HCS

Informatie Avond HCS Klik om de modelstijlen te bewerken Informatie Avond HCS HCS teamindelingen Door werkgroep hockey Locatie: SH Spirit 14-12-2015 Voor dat we beginnen. 14-12-2015 www.hcschiedam.nl 2 Voor dat we beginnen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Badminton Vereniging Doesburg. Van de voorzitter. Van de voorzitter. Nummer Interessante informatie: In dit nummer:

Nieuwsbrief. Badminton Vereniging Doesburg. Van de voorzitter. Van de voorzitter. Nummer Interessante informatie: In dit nummer: Nummer 3 Nieuwsbrief 16-17 15-5-2017 Badminton Vereniging Doesburg Interessante informatie: Donderdag 9 juni Ouder Junior toernooi. Donderdag 22 juni Afsluitingsavond. In dit nummer: Voorwoord 1 Competitie

Nadere informatie

Jeugdbeleidsplan Hockeyclub Amstelveen

Jeugdbeleidsplan Hockeyclub Amstelveen Jeugdbeleidsplan Hockeyclub Amstelveen 2015-2018 14 maart 2015 1 Inleiding Voor u ligt het Jeugdbeleidsplan van MHC Amstelveen. Dit plan is gemaakt door de Technische Commissie (TC) in samenspraak met

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F Inhoud: KNLTB pas ophalen Vrijwilligers Rolstoeltennis Formulier Klik op het onderwerp om het te lezen of blader door maart 2017 1 2 Afhalen van de speelpas KNLTB Zonder pasje 2017

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014 Beste ouders en verzorgers, Hierbij weer een nieuwsbrief vanuit de mini afdeling van Alterno. In deze nieuwsbrief veel informatie over ons Sinterklaas

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief geven we voor nu de belangrijkste punten weer. Via Facebook en de website volgt er later meer.

In deze nieuwsbrief geven we voor nu de belangrijkste punten weer. Via Facebook en de website volgt er later meer. Voorwoord: YES! Het volleybalseizoen gaat weer van start! Na een lange zomerstop gaat het dan eindelijk weer van start. Heb je ook aan beach toernooien meegedaan? Of misschien heb je wel lekker niks gedaan

Nadere informatie

Een uitgave van de sponsorcommissie. Scoren. met de. Rijswijksche Hockey Club

Een uitgave van de sponsorcommissie. Scoren. met de. Rijswijksche Hockey Club Een uitgave van de sponsorcommissie Scoren met de Rijswijksche Hockey Club Scoren met de Rijswijksche Hockey Club 2 Scoren met de Rijswijksche Hockey Club Het zal u niet zijn ontgaan: met bijna 1.100 leden

Nadere informatie

2. ALGEMEEN SCHEIDSRECHTERSBELEID

2. ALGEMEEN SCHEIDSRECHTERSBELEID Beleidsplan Arbitrage VMHC Spitsbergen maart 2019 INLEIDING Voor u ligt het Vereniging Arbitrage Plan (VAP) van hockeyvereniging Spitsbergen. Dit plan beschrijft het beleid voor de arbitrage binnen de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF IJSBAAN

NIEUWSBRIEF IJSBAAN NIEUWSBRIEF 01-2012 IJSBAAN Velen van u zullen er geweest zijn, of het gehoord hebben maar voor de genen die het niet weten, onze tennisbaan is 2 weken lang een IJsbaan geweest. Het was een groot succes

Nadere informatie

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsoren bij de Mixed Hockey Club Leeuwarden. Dat is zakelijk en sportief scoren! MHCL is in de loop der jaren uitgegroeid naar een

Nadere informatie

In deze vierde nieuwsbrief van dit seizoen willen wij u vanuit het bestuur weer informeren over een aantal zaken.

In deze vierde nieuwsbrief van dit seizoen willen wij u vanuit het bestuur weer informeren over een aantal zaken. Nieuwsbrief maart 2019 Beste leden en ouders van leden, In deze vierde nieuwsbrief van dit seizoen willen wij u vanuit het bestuur weer informeren over een aantal zaken. Bestuurlijk nieuws Zoals gemeld

Nadere informatie

Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout

Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout www.columbiaan.nl A-, B- en C- diploma s Zwemvaardigheidsdiploma s Wedstrijdzwemmen Volwassenenzwemmen INFORMATIEBOEKJE Geachte lezer, Van harte welkom bij de Zwemvereniging

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte! Wil jij ook graag het clubblad : De Muis ontvangen??

Dan ben je altijd op de hoogte! Wil jij ook graag het clubblad : De Muis ontvangen?? De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de derde muis van het hockeyseizoen 2014 2015 In deze Muis: géén Muis ontvangen??? belangrijke oproep m.b.t. zaalhockey competitie eerste trainingen weer

Nadere informatie

De vereniging heet voluit Hockey Club Helmond, voor het gemak zullen we het verder hebben over HC Helmond.

De vereniging heet voluit Hockey Club Helmond, voor het gemak zullen we het verder hebben over HC Helmond. Huishoudelijk reglement Artikel 1 De vereniging De vereniging heet voluit Hockey Club Helmond, voor het gemak zullen we het verder hebben over HC Helmond. Artikel 2 Tenue Bij wedstrijden zullen de leden

Nadere informatie

Blue Arrows Basketball

Blue Arrows Basketball Blue Arrows Basketball Dé coolste sport op de Heuvelrug! Sponsormogelijkheden Seizoenen 2010 2014 Hoofdsponsor Stersponsor Teamsponsor Specials Donateur Draag ook bij aan een sportieve en succesvolle samenwerking!

Nadere informatie

Plaats van TopHockey binnen HOD

Plaats van TopHockey binnen HOD Plaats van TopHockey binnen HOD 1 Hockey Technisch Bestuur (algemeen overzicht) Het hockey technisch bestuur (HTB) is verantwoordelijk voor het opstellen en handhaven van de hockey technische doelstellingen

Nadere informatie

4. Selecties. Zo hoog mogelijk spelen met eigen kweek betekent ook dat we kritisch moeten kijken naar het huidige selectie proces.

4. Selecties. Zo hoog mogelijk spelen met eigen kweek betekent ook dat we kritisch moeten kijken naar het huidige selectie proces. HDS Strategie voor de komende vier jaar. 1. Algemeen. Uitgangspunt voor een vereniging met zo n 900 leden moet zijn dat we ambitie hebben. We willen met Dames, Heren en junioren zo hoog mogelijk spelen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2014

Nieuwsbrief september 2014 Nieuwsbrief september 2014 Beste MHCU'ers, De zomervakantie is achter de rug en het nieuwe seizoen staat op het punt van losbarsten! We hebben een roerige zomer achter de rug met ups en downs. Iedereen

Nadere informatie