Verkeersbrigadiers. Cultureel workshopprogramma. 27 januari 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verkeersbrigadiers. Cultureel workshopprogramma. 27 januari 2017"

Transcriptie

1 27 januari 2017 Verkeersbrigadiers De afgelopen weken hebben we leerkrachten van groep 8 en ondergetekende een aantal keren overleg gehad over de verkeersbrigadiers. Bij ons op school zijn dat leerlingen uit groep 8. Elk schooljaar opnieuw hebben zij bij het aan- en uitgaan van de school kinderen (en ouders ) helpen oversteken bij het zebrapad in de Secr. Varkevisserstraat. Het is elk jaar de bedoeling geweest hen door de politie te laten opleiden. Dat gebeurde gewoon op school en onder lestijd. Een motoragent stond vaak te posten in de omgeving van de school. Hij racete dan achter verkeersdeelnemers, die het niet zo nauw namen met de aanwijzingen van de klaar-overs, aan. De politie nam dus altijd een begeleidende rol in. Aan het eind van een schooljaar kregen de leerlingen van groep 8 vaak een cadeautje als blijk van waardering. De politie heeft in de loop van de jaren echter andere prioriteiten gekregen waardoor het aan mankracht en tijd ontbreekt betrokken te blijven bij dit gebeuren. Daarover zijn we als politie, school en gemeente Katwijk met elkaar in overleg geweest. Uit contact met Veilig Verkeer Nederland blijkt ondertussen, dat wanneer kinderen als verkeersbrigadiers optreden, dit altijd in aanwezigheid van een volwassene moet plaatsvinden. Dat betekent dus maar liefst negentien keer een volwassene want zo vaak steken we met z n allen per week over Gezien het bovenstaande hebben we besloten tot de voorjaarsvakantie nog door te gaan met de verkeersbrigadiers. Daarna, dus vanaf maandag 6 maart, moeten alle kinderen zelfstandig oversteken. Dat betekent voor u een extra aandachtspunt. En voor ons ook! De komende weken zullen we in alle groepen extra aandacht geven aan de verkeerssituatie voor de school en het oversteken. Cultureel workshopprogramma Voor meer aandacht / herinnering aan het culturele workshopprogramma en het inschrijven bij het Welzijnskwartier komt er nog een flyer naar de scholen. Willen jullie de flyers meegeven aan de leerlingen? De inschrijvingen lopen, maar er zijn nog genoeg plaatsen te vullen in het workshopprogramma! Voor meer info: zie de website

2 Nieuwe leerlingen Deze week heetten we als nieuwe leerlingen van harte welkom: Anna (groep 1A-2A), Eva (groep 4) en Maria (groep 6) Veerman. Afgelopen woensdag was hun eerste echte Kattukse schooldag. We hopen, dat jullie het snel naar je zin zult hebben bij ons op school! Cito Entree toets groep 7 Over een poosje maken de leerlingen van groep 7 de cito Entreetoets. Afnamedata hoort u zo spoedig mogelijk. Medezeggenschapsraad (MR) Volgende week woensdag 1 febr. hopen we als MR weer te vergaderen, dus mocht u als ouders nog iets in te brengen hebben, dan graag mailen naar: mr@oranjeschoolkatwijk.nl Groep 5 Naomi en Annerieke uit groep 5 verzamelen geld voor de arme kinderen. Door boodschappen te doen. Voor 2 euro doen wij dat voor de arme kinderen. Wilt u dat ook? Vraag dat maar aan ons. We kunnen vanaf kwart voor 4 tot en met kwart voor 6. Het is wel voor de arme kinderen dus het is wel fijn om het te doen want wij hebben wel heel veel geld en zij niet dus we moeten niet zulke kinderen pesten. Het is net 2017 en het is wel leuk om dit jaar heel veel geld op te halen dus wilt u ook bellen dan? En of ze al veel geld hebben opgehaald! Ze hebben er zelfs een mooie pot voor gemaakt! Eveline Barnhoorn en Marisha van Duijn (allebei uit groep 5) hebben met Emmely Ouwehand (groep 6) ook geld opgehaald! Wel 69,40, een heel mooi bedrag! De meiden hebben het geld opgehaald met lege flessen ophalen en wegbrengen. Er waren ook mensen die gewoon geld gaven. Het drietal heeft een hele middag rondgelopen om zoveel geld bij elkaar te sparen.

3 Spontane techniekles in groep 6 Met tekenen kreeg ik een idee om een toren te bouwen met stiften. Toen ik bezig was ging de hele klas mij helpen. En toen werd het een grote toren. Eva Pluimgraaff Groep 8 De kinderen van groep 8 kunnen zich opgeven voor een gratis abonnement op het blad Grenzenloos van de stichting Woord en Daad. Twee voorbeelden van dit blad liggen in het lokaal. Opgeven kan door gegevens op een lijst in te vullen. De lijst verzenden wij aan Woord en Daad. Wel en wee Helaas ben ik in de vorige nieuwsbrief vergeten te melden, dat op Eerste Kerstdag vorig jaar de vader van juf Reitsma is overleden. De afgelopen periode kenmerkte zich door gewoon weer verder te gaan met het werk en andere dagelijkse bezigheden. Iets wat zich totaal niet verhoudt tot een overlijden. Alsnog wensen we onze collega met haar gezin, moeder en familie van harte Gods zegen toe. Ten aanzien van juf Zwijnenburg kan ik u goede berichten geven. Zij is druk bezig met wat we noemen re-integreren, terugkeer naar het werk. Momenteel doet zij dat op een school in haar woonplaats. De juf werkt daar met kinderen alleen. Tegelijk loopt ook een ander wettelijk verplicht re-integratietraject. Dat is het zoeken naar ander werk bij een andere werkgever. Daar zit een heleboel aan vast. Juf Zwijnenburg is ook nog actief met revalidatie, terwijl er soms ook weer sprake is van gezondheidsprobleempjes. We wensen juf Zwijnenburg van harte verder herstel en zegen van onze God. Haar adres (want een kaartje doet nog steeds goed!): Rondvaart 15, 2922 DJ Krimpen aan den IJssel. En jammer genoeg was juf Oudshoorn ook nog steeds ziek, hoewel ze woensdag op school was. Dat bleek helaas nog geen succes voor haarzelf. Gelukkig kon juf Vooijs donderdag en vandaag invallen, hartelijk dank. Gisteren was juf Klok ook ziek. Juf Nijgh kon haar s middags gelukkig vervangen, al was dat niet in de eigen groep 7. Ook juf Nijgh: hartelijk bedankt! Uit groep 1c Bij de familie Ouwehand is op 17 januari om 20.35u. Simeon Willem geboren. Jacob heeft een lief, klein babybroertje gekregen en is nu Grote Broer geworden. Kleine baby, grote zegen. Op het kaartje staat (naast een mooie foto van Siem); Lieve Heere God, dank U wel! Familie Ouwehand, hartelijk gefeliciteerd. Uit groep 8 Familie Van den Oever is ook te feliciteren: bij hen is een zoon geboren. Jesse is het broertje van Ruth (groep 8), Annoa (groep 7), Rebecca (groep 5) en Jaëlle. Een mooie tekst siert het kaartje: Ik loof U, omdat ik ontzagwekkend wonderlijk gemaakt ben. Wonderlijk zijn Uw werken, mijn ziel weet dat zeer wel.

4 Agenda Januari Ma Citotoetsen M Di Citotoetsen M oud papier Februari Wo Citotoetsen M Do Citotoetsen M studiemiddag De lerende school kinderen middag vrij Vr Citotoetsen M Ma Wonderlijk gemaakt les 2 gr. 1-6 Wonderlijk gemaakt les 6 gr. 7-8 Envelopjes Woord en Daad mee naar huis Di Oud papier Vr Envelopjes Woord en Daad terug naar school Di Oud papier Do Rapporten mee Vr Nieuwsbrief 12 Toelichting: De uitslagen van de citotoetsen ziet u bij de komende 10-minuten-avonden op 22 en 23 februari Oud papier: we zitten inmiddels op een totaalgewicht van kg in dit schooljaar, waarvan in deze maand 310 kg! De totale opbrengst in gewicht levert tot nu toe aan subsidie op. Met de opbrengst vullen we de ouderbijdragen aan. En o ja, we sparen gewoon door. Wat we ook sparen, zijn lege batterijen: graan in de ton bij de voordeur! Proeftoets groep 8 Wellicht is u bekend, dat de functie van de eindtoets groep 8 enkele jaren is veranderd. Momenteel is het advies dat de basisschool geeft, doorslaggevend voor de verwijzing naar het voortgezet onderwijs, voorheen was de score van de eindtoets bepalend. Nu wordt de verplichte eindtoets op daarvoor vastgestelde data afgenomen. Daarbij kan de basisschool kiezen voor een toets van één van de zes goedgekeurde. Wij nemen al jaren de Cito eindtoets af. Deze is als proeftoets digitaal beschikbaar en is adaptief. Dat betekent dus een toets per computer en op ieders niveau. Groep 8 doet komende maand mee met deze proef. Cito Entree toets groep 7 Over een poosje maken de leerlingen van groep 7 de cito Entreetoets. Afnamedata hoort u zo spoedig mogelijk.

5 Medezeggenschapsraad (MR) Volgende week woensdag 1 febr. hopen we als MR weer te vergaderen, dus mocht u als ouders nog iets in te brengen hebben, dan graag mailen naar: mr@oranjeschoolkatwijk.nl Stages In een aantal groepen is weer een stagejuf aan de slag gegaan. Afgelopen en volgende week zijn zij in groep 5 en 6. De stage van meester Hoek en juf Hartevelt is bijna voorbij. Daarom hieronder een paar terugblikken. Afscheid van stagiaire meester Hoek Na bijna 1½ jaar bij ons op school stage gelopen te hebben neemt meester Hoek 31 januari a.s. afscheid. Zijn werkzaamheden waren zeer divers: van het begeleiden van BOUW! leerlingen en preteaching geven voor de Nieuwsbegrip tekst tot het verzamelen van het oud papier samen met leerlingen. Meester Hoek kijkt terug op een fijne tijd: Hartelijk dank voor het fijne jaartje dat ik bij jullie heb mogen stagelopen. Dat vond ik geweldig. Ik heb veel geleerd en ook veel ervaren. Aan de leerlingen wil de meester nog het volgende mee geven: Gebruik je talenten die je hebt gekregen en zoek de Heere in je leven. Een fijn halfjaartje nog en jullie zullen me vast nog wel een keertje zien! Groep 8 in het bijzonder! Succes met jullie keuze van school en ook voor jullie hetzelfde! Zoek de Heere! De leerlingen uit groep 7 gaven de volgende reacties: Ada: Het was heel vaak grappig met de meester. Hij maakte tussendoor veel grapjes. Hij is de nieuwe Mees Kees! Nico: Hij is kindvriendelijk. Hij doet alles op een leuke manier. Aron: Hij is heel aardig. Als hij straf geeft, moet je de meester een snoepje geven. Helpen met het oud papier ophalen vonden wij altijd heel fijn. William: Als we iets moeten doen wat we niet leuk vinden, dan maakt hij er iets van of hij zoekt er iets leuks bij. Wij willen de meester hartelijk bedanken voor wat hij gedaan heeft op onze school. Wij wensen hem veel succes op zijn volgende stageschool. Afscheid van stagiaire juf Hartevelt Op D.V. vrijdag 3 februari hopen wij, groep 7, afscheid te nemen van juf Hartevelt. Een lange tijd heeft zij ons op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag les gegeven. De laatste drie weken ook op vrijdag. We willen de juf bedanken voor alle lessen die zij gegeven heeft en haar veel succes wensen met het afronden van haar studie. Ook weten we dat de juf hoopt te gaan trouwen met Niels. We wensen haar alvast een hele mooie dag en Gods Zegen in de rest van haar leven!

6 Beste ouders en kinderen, Vanaf oktober ben ik LIO stagiaire geweest in groep 7. Deze periode van mijn LIO stage is inmiddels met een voldoende afgerond, en de tijd van stagelopen is dan ook bijna voorbij. 4 februari hoop ik de laatste dag in groep 7 te zijn. Ik wil alle ouders, leerkrachten en leerlingen heel hartelijk bedanken voor alle steun, betrokkenheid en gezelligheid. De afgelopen tijd heb ik enorm veel geleerd. De inspanningen die geleverd zijn, zijn niet zonder zegen geweest. Daarom wil ik de Naam van onze God niet achterwege laten. Aan Hem zij alle eer! Hartelijke groeten, Juf Hartevelt Voorleeswedstrijd Zaterdag 4 februari gaat Sara Ouwehand, school-voorlees-kampioene, de Oranje-eer verdedigen in een volgende fase van de voorleeswedstrijd. Vanaf 14:00 uur begint in het Dorpshuis, Kerkweg 3 te Valkenburg de wedstrijd die tot ongeveer 16:30 uur duurt. Sara is één van de kandidaten uit Katwijk, Valkenburg en Rijnsburg. Veel succes, Sara! Flyer Binnenkort wil ik een flyer maken waarin de school wordt gepresenteerd aan ouders of verzorgers die zich op onze school oriënteren. Naast tekst komen er ook foto s van kinderen in. Dat zijn altijd foto s met meerdere kinderen zonder hun namen. Wanneer u bezwaar heeft tegen het opnemen van een foto van uw kind(eren) in de flyer, lees ik dat graag uiterlijk volgende week vrijdag in een mailtje. Bij de aanmelding van uw kind is ook gevraagd naar toestemming van foto s van uw kind(eren) op internet e.d. Mij zijn weigeringen bekend, dus denk ik, dat toestemming geen probleem is. Maar toch even uw aandacht hiervoor! Let op je taalgebruik Let op je taalgebruik Gewoon praten: ok Schreeuwen of grove taal: Nee! Dit is de gedragsregel voor de komende Twee weken.

7 Verjaardagen Datum Groep Leerling Leeftijd 1 februari 6 William van Duijn 10 7 februari 1A-2A Esmeé de Jong 5 8 februari 7 Aron Imthorn 11 9 februari 7 Ada Hoek februari 7 Nico Plug februari 1A-2A Jan Aandewiel 5 1B-2B Emmely Guijt 6 12 februari 4 Eva Veerman 8 13 februari 5 Mike Vlieland 9 19 februari 4 Xander Remmelzwaal 8 24 februari 6 Carlijne van Duijn februari 1B-2B Alexia Ham 5 27 februari 3 Juliëtte van den Oever 7 4 Noëlle Haasnoot 8 29 februari 8 Rick Ouwehand 13 ALLEMAAL VAST EEN FIJNE VERJAARDAG GEWENST!

Agenda. Bij de agenda. Geboorte. 10 april 2017

Agenda. Bij de agenda. Geboorte. 10 april 2017 10 april 2017 Agenda April Di 11-4-17 oud papier Paasviering Vr 14-4-17 Goede Vrijdag Zo, ma 16,17-4-17 Paasfeest Di 18-4-17 eindtoets groep 8 oud papier studiemiddag De lerende school leerlingen middag

Nadere informatie

Gedragsregel De komende twee weken staat de volgende gedragsregel centraal:

Gedragsregel De komende twee weken staat de volgende gedragsregel centraal: 18 januari 2017 Zendingsdoel: Clubmiddagen in Suriname Zowel in Klein-Powakka als in Paramaribo worden wekelijks zondagsscholen en clubs georganiseerd. Tijdens de clubmiddagen ontvangt kinderwerkster Annelies

Nadere informatie

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 Agenda 21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 mei ma 23-5-16 studiemiddag KIJK groep 1 en 2 vrij wo 25-5-16 Schoolfotograaf do 26-5-16 juffen- en meestersfeest (om 13.00 uit) juni do 2-6-16 kunstroute

Nadere informatie

Facebook Weet u het nog? Op https://www.facebook.com/actiedagoranjeschoolkatwijkaanzee kunt u de school en wat daar gebeurt volgen!

Facebook Weet u het nog? Op https://www.facebook.com/actiedagoranjeschoolkatwijkaanzee kunt u de school en wat daar gebeurt volgen! 10 februari 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 11 Aanmelden Over een poosje starten de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. Om het aantal groepen te bepalen is het belangrijk te weten kinderen op hoeveel

Nadere informatie

Berichtje uit... groep 1c, 10 september 2016

Berichtje uit... groep 1c, 10 september 2016 10 september 2016 Tropenrooster Gisteren hebben de directies van de Hervormde scholen besloten volgende week maandag 12 sept. tot en met donderdag 15 sept. een tropenrooster te draaien. De verwachte temperaturen

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Februari 2013 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen 14-03-2013 middag 28-03-2013 na 14.00u 12-04-2013 alleen gr 1-4 04-06-2013 middag 04-07-2013 na 14.00u 05-07-2013 Wist u dat u uw kind bij ziekte

Nadere informatie

Gevonden voorwerpen Tijdens de 10-minutenavonden van volgende week liggen in de aula gevonden voorwerpen. Wat er woensdag nog ligt, voeren we af.

Gevonden voorwerpen Tijdens de 10-minutenavonden van volgende week liggen in de aula gevonden voorwerpen. Wat er woensdag nog ligt, voeren we af. 21 november 2014 schooljaar 2014/2015 nr. 6 Gevonden voorwerpen Tijdens de 10-minutenavonden van volgende week liggen in de aula gevonden voorwerpen. Wat er woensdag nog ligt, voeren we af. Groep 1 en

Nadere informatie

30 augustus Vanuit de directie:

30 augustus Vanuit de directie: 30 augustus 2018 Vanuit de directie: Hierbij ontvangt u onze eerste nieuwsbrief van het schooljaar 2018-2019. De zomervakantie is een periode om rust te nemen met elkaar. Zes weken lang niet letten op

Nadere informatie

april ma cito herfstleerlingen gr t/m 14-4 project vr nieuwsbrief 16 cito herfstleerlingen groep 1

april ma cito herfstleerlingen gr t/m 14-4 project vr nieuwsbrief 16 cito herfstleerlingen groep 1 11 maart 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 14 Agenda maart zo 20-3-16 kerk schooldienst do 24-3 16 Nieuwsbrief 15 vr 25-3-16 Goede Vrijdag ma 28-3-16 Tweede Paasdag april ma 4-4-16 cito herfstleerlingen gr.

Nadere informatie

Agenda. 3 september 2015 schooljaar 2015/2016 nr. 2

Agenda. 3 september 2015 schooljaar 2015/2016 nr. 2 3 september 2015 schooljaar 2015/2016 nr. 2 Agenda di 1-9-15 hoofdluiscontrole vr 4-9-15 nieuwsbrief 2 ma 7-9-15 cito rekenen groep 2 7-9-15 infoavond 1 groep 1-7 di 8-9-15 infoavond 2 groep 1-7 do 10-9-15

Nadere informatie

Jonge Ouder Academie Over dit onderwerp is een bijlage toegevoegd. 1 november 2013 schooljaar 2013/2014 nr. 5

Jonge Ouder Academie Over dit onderwerp is een bijlage toegevoegd. 1 november 2013 schooljaar 2013/2014 nr. 5 1 november 2013 schooljaar 2013/2014 nr. 5 Dankdag Volgende week woensdag 6 november is het de landelijke dankdag. Danken lijkt een begrip, dat steeds minder voorkomt. Zeker in tijden van financieel en

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F 6

N I E U W S B R I E F 6 N I E U W S B R I E F 6 Vrijdag 20 november 2015 G r o e n v a n P r i n s t e r e r s c h o o l www.groenvanprinstererkatwijk.nl Piet Heinlaan 3 Geïnspireerd Kindgericht groenkw@xs4all.nl & 071 4016917

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief 20 26 januari 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Vandaag staat juf Alrieke na haar verlof voor het eerst weer voor groep zes. We vinden

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 t/m 30 juni Agenda: Ma - Invullen telefoonlijst gr.1-2 Groep 8 kennismaking VO 12.00 uur vrij Di - Kinderen om 09.30 uur naar school i.v.m. Actie Wo - Jaarlijkse schoonmaak gr.1-2

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

24 januari 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 10

24 januari 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 10 24 januari 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 10 Aanmelden Over een poosje starten de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar al. Om het aantal groepen te bepalen is het belangrijk te weten kinderen op hoeveel

Nadere informatie

Emma, Hannah en Kymo: alvast van harte gefeliciteerd en ook Gods zegen toegewenst in jullie nieuwe levensjaren!

Emma, Hannah en Kymo: alvast van harte gefeliciteerd en ook Gods zegen toegewenst in jullie nieuwe levensjaren! Vrijdag 17 februari 2017 En Hij gaf de menigte opdracht op het gras te gaan zitten; en Hij nam de vijf broden en de twee vissen, en terwijl Hij opkeek naar de hemel, zegende Hij ze. En toen Hij ze gebroken

Nadere informatie

Groep 8 leest voor aan de kleuters

Groep 8 leest voor aan de kleuters Groep 8 leest voor aan de kleuters Zegveld, 12 februari 2018 Beste ouder(s), verzorger(s) van onze Jorai leerlingen, Hierbij ontvangt u de nieuwe maandbrief van Jorai. De Heere onderwijst! We mogen vertrouwen

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 juli t/m 30 september Agenda: Ma - Di - Wo Break de Maand show door groep 1 om 13.15 uur Do - Gr.7/8 naar de voorstelling Billy the kid om 10.30 uur in Vroomshoop Oud papier wordt

Nadere informatie

Agenda/Actiepunten: 1. Vroegertje groep 5 t/m 8 op 24 februari minutenavonden zijn op 7 en 23 maart. 3. Biddag 8 maart

Agenda/Actiepunten: 1. Vroegertje groep 5 t/m 8 op 24 februari minutenavonden zijn op 7 en 23 maart. 3. Biddag 8 maart Beste lezers, Hierbij weer de nieuwsbrief van februari! Buiten lijkt het soms voorjaar, dan is het weer herfst en van de sneeuw hebben we pas ook nog mogen genieten! De kinderen genieten tijdens het buitenspelen

Nadere informatie

Agenda. Paasviering. Gedragsregel. Cito groep 8. 1 mei 2017

Agenda. Paasviering. Gedragsregel. Cito groep 8. 1 mei 2017 1 mei 2017 Agenda Mei Ma 1-5-17 envelopjes Woord en Daad Di 2-5-17 oud papier Do 4-5-17 envelopjes Woord en Daad Vr 5-5-17 Bevrijdingsdag, vrij Ma 7-5-17 Kamp groep 8 Di 9-5-17 oud papier Kamp groep 8

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: Laatste. Team Verklaring Jaarkalender Prikactie YOUth Kalender juli Kalender augustus

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: Laatste. Team Verklaring Jaarkalender Prikactie YOUth Kalender juli Kalender augustus NIEUWSBRIEF DE BRUG Inhoud: Laatste. Team Verklaring Jaarkalender Prikactie YOUth Kalender juli Kalender augustus Wist u dat???? De schoolverlaters maandag 3 juli a.s. voor het laatst op school zijn? De

Nadere informatie

Wij heten deze kinderen en hun ouders van harte welkom en we hopen dat ze een goede tijd bij ons op school zullen hebben.

Wij heten deze kinderen en hun ouders van harte welkom en we hopen dat ze een goede tijd bij ons op school zullen hebben. KERNNIEUWS januari 2016 E mail van de school: Website: cbs-dekern@picto.nl www.cbs-de-kern.picto.nl dat Uw ogen ons hebben gezien vol mededogen. dat we alles mochten zeggen vreugde en verdriet in Uw handen

Nadere informatie

15 mei Vr envelopjes woord en daad

15 mei Vr envelopjes woord en daad 15 mei 2017 Agenda Mei Ma 15-5-17 Entreetoets groep 7 Di 16-5-17 oud papier Entreetoets groep 7 Wo 17-05-17 Entreetoets groep 7 Do 18-05-17 Entreetoets groep 7 Vr 19-05-17 Zeeles groep 8 Ma t/m vr 22 t/m

Nadere informatie

Agenda. 23 januari 2015 schooljaar 2014/2015 nr. 9

Agenda. 23 januari 2015 schooljaar 2014/2015 nr. 9 23 januari 2015 schooljaar 2014/2015 nr. 9 Agenda Februari vr 6-02-15 nieuwsbrief 10 wo 11-02-15 Ouderavond groep 6 en 7: rapporten en cito s do 12-02-15 rapport + citoresultaten mee di 17-02-15 10 - minutenavond

Nadere informatie

KIJK! Juffenfeest groep 1 en 2! Voorlezen. 20 februari 2017

KIJK! Juffenfeest groep 1 en 2! Voorlezen. 20 februari 2017 20 februari 2017 KIJK! Zoals u weet, zijn we in de kleutergroepen actief met het invoeren van het registratie- en observatiesysteem KIJK! De collega s hebben daarvoor een paar keer een studiemiddag. In

Nadere informatie

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V.

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V. Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V.) Nummer 3 Nieuwsbrief 28 oktober 2014 Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

KJS- nieuwsbrief 14 Schooljaar maart 2017 *Volgende nieuwsbrief 6 april 2017

KJS- nieuwsbrief 14 Schooljaar maart 2017 *Volgende nieuwsbrief 6 april 2017 KJS- nieuwsbrief 14 Schooljaar 2016-2017 23 maart 2017 *Volgende nieuwsbrief 6 april 2017 Onze school is geen eiland Deze week krijgen we bewoners van Midden Inn op bezoek. In de hal zullen zij koffie

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 - jaargang 15 - nummer 75 - juli 2015. Nieuwsbrief 9

Schooljaar 2014-2015 - jaargang 15 - nummer 75 - juli 2015. Nieuwsbrief 9 Schooljaar 2014-2015 - jaargang 15 - nummer 75 - juli 2015 Nieuwsbrief 9 Voorwoord Wanneer u deze nieuwsbrief onder ogen krijgt, ligt het schooljaar 2014-2015 al weer achter ons. Alle voorbereidingen voor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V.

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V. Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V.) Geachte ouder(s)/verzorger(s), Nieuwsbrief januari 2014 Nummer

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Leerlingnieuws

Nieuwsbrief. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Leerlingnieuws Nieuwsbrief November 2015 No. 3 Voor alle data geldt: Deo Volente ------------------------ Kernwaarde schooljaar 2015-2016 Schepper en schepsel ------------------------ Leven en leren Leiden en loslaten

Nadere informatie

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam Roncallischool Padevoortseallee 21 7038 AL Zeddam 0314-651530 info@roncalli.nl www.roncalli.nl Prikbord jg. 20-nr. 6: 21 december 2016 Laatste prikbord op papier Dit is het laatste Prikbord op papier.

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 20 juli 2018 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 41 Inhoud Kreet van de week Afscheidsavonden Vanuit het

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel CC-tje WEEK 37-2013 Vorige week donderdag is onder grote belangstelling van familie, vrienden, collega s, ouders en kinderen onze meester Ed gecremeerd. De nabestaanden hebben laten weten enorm veel steun

Nadere informatie

Goede vrijdag en Tweede Paasdag hebben de leerlingen vrij. Dinsdag worden ze weer op school verwacht.

Goede vrijdag en Tweede Paasdag hebben de leerlingen vrij. Dinsdag worden ze weer op school verwacht. 24 maart 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 15 Agenda maart vr 25-3-16 Goede Vrijdag, vrij ma 28-3-16 Tweede Paasdag, vrij april ma 4-4-16 cito herfstleerlingen gr. 1 4-4 t/m 14-4 project vr 8-4-16 nieuwsbrief

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 14-09-2016 nummer 2 Agenda Do 15 september Do 15 september Ma 19 september Do 22 september Di 27 september Startviering 8.35 uur in de open ruimte

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 11

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 11 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 23-11-2016 nummer 11 Agenda Do 24 november Schoen zetten Di 29 november Pietengym groep 1/2 Do 1 december Studiemiddag onderbouw (groep 1/2 s middags

Nadere informatie

Onderwerpen: Nieuwsbrief week 6. Uitgelicht:

Onderwerpen: Nieuwsbrief week 6. Uitgelicht: 07-02-2014 Nieuwsbrief week 6 Beste ouders / verzorgers, Vandaag hebben alle kinderen het rapport mee naar huis gekregen. Er is weer hard gewerkt, veel geleerd, alle kinderen hebben enorm hun best gedaan.

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen.

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen. 30 juni 2016 ONS - NIEUWS Agenda: 1-7: 2 e rapport 4 en 5 juli: musical gr 8 7 juli: laatste schooldag Bijlage: formatie 2016-2017 Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 april 2019 nr. 10. Agenda. Levend Water

Nieuwsbrief. 11 april 2019 nr. 10. Agenda. Levend Water Nieuwsbrief 11 april 2019 nr. 10 Agenda Week 16 15 t/m 19 apr Di do Eindtoets gr. 8 Entreetoets gr. 7 Vr 19 Goede vrijdag, alle lln vrij Week 17 22 t/m 26 apr Ma-vr Paas/oranjevakantie Ma 22 Tweede Paasdag

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Kalender: 22-01

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Bezoek schoolbestuur Op dinsdag 3 oktober hoopt een delegatie van het schoolbestuur bij ons op school aanwezig te zijn. Ze hopen verschillende lessen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Week van IJsselstein op De Brug. Agenda. Jaargang Vrijdag 31 mei 2019 nummer 11

Nieuwsbrief. Week van IJsselstein op De Brug. Agenda. Jaargang Vrijdag 31 mei 2019 nummer 11 Jaargang 2018-2019 Vrijdag 31 mei 2019 nummer 11 Nieuwsbrief Week van IJsselstein op De Brug De afgelopen weken stond ons mooie stadje IJsselstein centraal in onze school. Dit alles in het kader van ons

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6, 13 december 2018

Nieuwsbrief 6, 13 december 2018 Nieuwsbrief 6, 13 december 2018 Agenda: December 2018 donderdag 13-12-18 Nieuwsbrief 6 vrijdag 21-12-18 ma t/m vr 24-12-18 t/m 4-1-19 25, di, wo 26-12-18 Kerstviering in de Ichtuskerk 11:00-12:20 uur Na

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 3 februari 2017

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 3 februari 2017 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 3 februari 2017 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6.

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6. Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 19-07-2013 Nr. 43 Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0,1,2

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0,1,2 Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0,1,2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Gezond op school Wonderlijk Gemaakt Speelgoedmiddag Schoolreis Rapporten En verder.. Kalender

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Kerstviering Gezond op school Spelinloop (Geen) speelgoed vanuit groep 1/2 En verder.. Kalender Verjaardagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018 Nieuwsbrief 13 15 maart 2018 GROEPSACTIVITEITEN Sportdag; informatie Op woensdag 25 april verwachten we alle kinderen in een oranje getinte outfit tussen 8.30u en 8.35u (niet eerder!) op sportpark De Nevelhorst.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019

Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019 PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluwleiden.nl Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019 Beste ouders de kop van het nieuwe jaar is eraf. In de groepen 1/2

Nadere informatie

Agenda februari: Agenda begin maart:

Agenda februari: Agenda begin maart: Van Oldenbarneveltstraat 70 3882 CG Putten Tel.: 0341-3441 Email: Info@ichthusputten.nl Agenda februari: 1 Oefenen schoolschaken 3 en 6 leerlingen lesvrij 7 Inschrijven gesprekken 10 Oefenen schoolschaken

Nadere informatie

Agenda. Wel en wee. 9 oktober 2017

Agenda. Wel en wee. 9 oktober 2017 9 oktober 2017 Agenda Oktober ma 9-10-17 t/m 13-10-17 oudermorgens ma 9-10-17 nieuwsbrief 3 wo 11-10-17 Boekenbeurs do 12-10-17 Studiemiddag. Alle groepen vrij vrij 13-10-17 leerlingen groep 5 t/m 8 middag

Nadere informatie

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid Advent Advent is de tijd van verwachting en voorbereiding op het Kerstfeest. Een tijd om stil te worden na alle drukte rondom het sinterklaasfeest. We gaan op weg naar Bethlehem om samen met de herders

Nadere informatie

28 mei 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 18

28 mei 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 18 28 mei 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 18 Vooraf Wij werden afgelopen maandag opgeschrikt door een overlijdensbericht van een leerling op de Brugghenschool. Een jongen uit groep 2 laat zijn plaats in de

Nadere informatie

14 november 2016 Spaans-Plus Facebook Groep 1 en 2 zingen in de Zwanenburg

14 november 2016 Spaans-Plus Facebook Groep 1 en 2 zingen in de Zwanenburg 14 november 2016 Spaans-Plus De kinderen die onder leiding van Anne Pauwels Spaans leren, zijn al op de helft van de Spaans Plus-cursus! De leerlingen hebben al veel geleerd. Bijvoorbeeld: vertellen en

Nadere informatie

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers,

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers, Schoolbrief CNS Herédium 18 juni 2018 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de Schoolbrief van de maand juni. U kunt de Schoolbrief ook terugvinden op onze website. In deze schoolbrief: Gewoon er

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 104

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 104 Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 104 Mw. Hokse Hengsteboer Met ingang van D.V. 1 november neemt mw. Hokse-Hengsteboer afscheid van de school. Ze heeft vanaf september 2005 haar deel in

Nadere informatie

Vrijdag 3 maart 2017 Thema Biddag 2017: God Hoort! Gebed voor de familie Lok Geboorten

Vrijdag 3 maart 2017 Thema Biddag 2017: God Hoort! Gebed voor de familie Lok Geboorten Vrijdag 3 maart 2017 Thema Biddag 2017: God Hoort! De geschiedenis van Hagar en Ismaël laat ons zien dat God dwars door alle omstandigheden van het leven heen de God is Die hoort! Dit blijkt uit het feit

Nadere informatie

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2018-2019 vrijdag 31 augustus Hierbij de eerste Nieuwsbrief van 2018-2019. De eerste week van het schooljaar

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 9 07-01-2014 In dit nummer: Een nieuw jaar.. Personel e zaken Een

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief januari 2015 januari 5 Nieuwsbrief Oud papier actie t/m 8 jan. 8 Leerlingenraad 14.00 14.45 Voorlichtingsavond HORDe 19.30 21.30 (zie bijlage) 14 Koffieochtend 08.30 09.15 19 OR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer: 11 december 2018 Nieuwsbrief In dit nummer: Kerstviering Onze kerstviering is op woensdag 19 december a.s.. Uitgebreide informatie over het kerstspel en het kerstdiner ontvangt u vandaag per mail in een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen mei kleuterfeest voor KDV, PSZ en de groepen 1&2. 23 mei schoolreisje groep 3 t/m 6

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen mei kleuterfeest voor KDV, PSZ en de groepen 1&2. 23 mei schoolreisje groep 3 t/m 6 NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Belangrijke data: 23 mei kleuterfeest voor KDV, PSZ en de groepen 1&2 23 mei schoolreisje groep 3 t/m 6 25 mei Hemelvaartsdag alle kinderen zijn vrij 26 mei alle

Nadere informatie

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr.

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr. nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 8 februari 2019 Agenda Nummer 21 maandag 11 februari dinsdag 12 februari

Nadere informatie

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht In deze Info onder andere: Kerst op De Uilenburcht De agenda tot half februari 2015. Een terugblik op 2014 10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11, juli 2019

Nieuwsbrief 11, juli 2019 In deze Nieuwsbrief: - Beste ouders, verzorgers - Bericht van Bestuur - Afscheid collega s - Formatie schooljaar 2019-2020 - Vakanties en studiedagen - Verhuizing van groep 5 - TSO: wijziging abonnement

Nadere informatie

Geboorte (...) Opbrengstgericht werken (2) Belangrijke data

Geboorte (...) Opbrengstgericht werken (2) Belangrijke data Jaargang 10, nummer 5 11 nov. 2016 Nieuwsbrief van GBS De Schatgraver In dit nummer GEBOORTEBERICHT 1 OPBRENGSTGERICHT 1 WERKEN BELANGRIJKE DATA 1 SCHOOLCONCEPT 2 KIJKOCHTEND 2 SCHOONMAAKROOSTER 2-4 PLEINWACHTROOSTER

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juli donderdag 20 juli uur doordraai-uur gr. 1 t/m 7

Nieuwsbrief. Juli donderdag 20 juli uur doordraai-uur gr. 1 t/m 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Juli 2017 Voor op de kalender Musical groep 8 Doorstroom groep 8 Uitnodiging Feestelijk Overblijven Feestje gemist? En de keuze is gevallen op Vakantiebieb Groepsindeling

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

JAARGANG 6 AFLEVERING 09

JAARGANG 6 AFLEVERING 09 Nieuws uit. JAARGANG 6 AFLEVERING 09 Personeelsbezetting Wat betreft de personeelsbezetting vinden er de komende periode wat wijzigingen plaats. Juf Tamara Kamman gaat vanaf 1 maart 2018 een nieuwe uitdaging

Nadere informatie

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Belangrijke data: 4

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer 3 08-11-2018 Enquêtes Op korte termijn zullen op alle scholen van Arcade dus ook onze school - diverse enquêtes uitgezet worden (ouders,

Nadere informatie

Schakel 4. Nieuwsbrief 8 februari 2019

Schakel 4. Nieuwsbrief 8 februari 2019 Schakel 4. Nieuwsbrief 8 februari 2019 Basisschool Cleijn Hasselt Hasseltstraat 198 013-5422281 bs.cleijnhasselt@xpectprimair.nl www.cleijnhasselt.nl Juf Jeske s World Trip Voor de kerstvakantie heeft

Nadere informatie

De Springplank: info 15 juni 2016.

De Springplank: info 15 juni 2016. De Springplank: info 15 juni 2016. Nieuwe leerling. We willen Luuk, Diede en Yeliz, van harte welkom heten bij ons op school. Diede en Yeliz zijn nu aan het oefenen in groep 1/2. Luuk is er al voor vast.

Nadere informatie

Immanuel: God met ons

Immanuel: God met ons INFO 9 19 december 2014 belangrijke data voor de komende periode ma 22 dec. 14 t/m vr 2 jan 15 Kerstvakantie groep 2 t/m 8 vrijdag 9 januari uitgifte Info nummer 10 groep 2 t/m 8 Immanuel: God met ons

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer:

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer: KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 03-02-2016 In dit nummer: Rapport en voortgangsgesprekken Bericht

Nadere informatie

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen.

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 8 september 2017 Belangrijke data: 11 t/m 22 september Start Entree-toets groep 8 18 september 2017 Kennismakingsgesprekken 21 september 2017 Avondwandeling 2 oktober 2017 Open Ochtend 9 tot

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mededelingen:

Nieuwsbrief. Mededelingen: Nieuwsbrief 06-11-2014 Schooljaar 2014-2015 Mededelingen: Sinterklaas Vorige week woensdag hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 met veel plezier in de schatkamer van Sinterklaas aangegeven welk cadeautje

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 9 dinsdag 2 mei Voor alle data geldt: Deo volente

Nieuwsbrief nummer 9 dinsdag 2 mei Voor alle data geldt: Deo volente Nieuwsbrief nummer 9 dinsdag 2 mei 2017 - Voor alle data geldt: Deo volente Aan de ouder(s) / verzorger(s), Algemeen Een nieuwsbrief kort na de meivakantie. We hopen dat u met uw zoon/dochter een fijne

Nadere informatie

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon!

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon! 29-06-2018 Dit Open Podium en veel andere Podiuminformatie wordt alleen digitaal verzonden. e-mail adreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: info.podiumloenen@vechtstreekenvenen.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10 Nieuwsbrief CBS Anne de Vries juni 2016 - jaargang 21 / nummer 10 Van de directie Team In de afgelopen periode hebben we hulp gehad van een LIO-stagiair, meester Jorik Woltmeijer. Meester Woltmeijer heeft

Nadere informatie

Volgende Vijzelvaria. 19 januari Sytske (8 jaar) 23 januari Ilona (11 jaar) Lindy (11 jaar) Van harte gefeliciteerd en een heel fijne verjaardag!

Volgende Vijzelvaria. 19 januari Sytske (8 jaar) 23 januari Ilona (11 jaar) Lindy (11 jaar) Van harte gefeliciteerd en een heel fijne verjaardag! OBS De Vijzel Hauwert 80 1691 EJ Hauwert T: 0229-201535 E: info@obsdevijzel.nl Vijzelvaria Vrijdag 13 januari 2017 Woensdag 18 januari MR vergadering 23 januari tot 3 februari Toetsperiode Dinsdag 24 januari

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507 6 februari 2015 / NUMMER 507 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: vandaag Nathan van der Meer uit groep 4 op 09-02 Chrisayro Mendoza uit groep 1/2 op 09-02 Lot Bijwaard uit groep 5 op 15-02 Muha

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Vlierpraatjes

Vlierpraatjes Vlierpraatjes 5. 10-11 - 2016 Mededelingen van de school Het Nationaal Schoolontbijt Afgelopen dinsdag hebben we deelgenomen aan het Nationaal Schoolontbijt. Het belang van een goed ontbijt hebben we met

Nadere informatie

Nieuwsbulletin November 2015

Nieuwsbulletin November 2015 Nieuwsbulletin November 2015 Beste ouders / verzorgers, De eerste periode van dit schooljaar zit er al weer op. De kinderen krijgen nu herfstvakantie en de klok wordt verzet naar de wintertijd. Terugkijkend

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 10 Maandag - 3 november Dinsdag Voortgangsgesprekken groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2015 2016 Nr.9

Nieuwsbrief 2015 2016 Nr.9 Nieuwsbrief 2015 2016 Nr.9 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hier nieuwsbrief nr. 9. Het is nog 1 of 2 dagen school en dan is er een week voorjaarsvakantie. We hopen dat de leerlingen (en u ook) kunnen

Nadere informatie