Berichtje uit... groep 1c, 10 september 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Berichtje uit... groep 1c, 10 september 2016"

Transcriptie

1 10 september 2016 Tropenrooster Gisteren hebben de directies van de Hervormde scholen besloten volgende week maandag 12 sept. tot en met donderdag 15 sept. een tropenrooster te draaien. De verwachte temperaturen zijn zeer hoog. In de gebouwen en ook in het onze blijft zeker op de bovenverdieping de warmte nu al hangen wat de leeren werkomstandigheden voor kinderen en personeel niet echt bevordert. Het rooster is komende week als volgt: - maandag, dinsdag en donderdag: 8:00-13:30 uur alle groepen, lunch op school - woensdag: 8:00-11:50 uur groep 5-8 en 8:45-11:50 uur groep 1-4 (de gebruikelijke tijden dus). Wanneer u echt geen opvang voor uw kind geregeld kunt krijgen, kunt u even met mij contact opnemen. Communicatie met ouders Een goede verhouding en communicatie met u als ouders / verzorgers is voor ons van groot belang. Afgelopen week werd dat tijdens de infoavonden weer eens duidelijk. Fijn, dat u daar aanwezig was! Hoe nu verder met de contacten tussen u en ons? Eigenlijk is het heel simpel: u kunt altijd een gesprek met een leerkracht of mij aanvragen. En omgekeerd kunnen collega s of ik ook u uitnodigen voor een gesprek. Hoe eerder we elkaar bij ontwikkelingen betrekken, des te beter dat voor uw zoon of dochter is. We hebben daarin als school en ouders een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Een afspraak voor een serieus gesprek kunt u het best via de mail of telefoon maken. Op het moment van de afspraak is er dan in ieder geval voldoende tijd. Tijdens schooltijd staat de zorg voor de kinderen bij ons namelijk voorop. Vlak voor schooltijd is dus niet het meest gunstige tijdstip voor een gesprek dat langer dan even duurt en echt wel ergens over gaat. Dus: in gesprek? Graag en op afspraak! Berichtje uit... groep 1c, Vanmorgen is Noah Weijers bij ons in de groep gekomen. Hij is al een keertje wezen kijken, maar nu hij jarig is geweest en vier jaar is geworden, mag hij echt komen. Noah we hopen dat je, samen met je vriendjes, een hele fijne schooltijd bij ons op school gaat krijgen! We leven mee met Renate (groep 8), Myrthe (groep 6) en Jan Aandewiel (groep 1a-2a). Vorige week is hun oma overleden. Hoewel de begrafenis achter de rug is, spreken we ook hier ons meeleven uit.

2 We leven mee met juf Zwijnenburg. Hoewel de ernstige ziekte bepaald niet over is, zijn er ook lichtpuntjes aan de horizon! Eén daarvan is de voorzichtige gedachte aan het doen van wat werk. Hoe dat eruit kan gaan zien, is nu niet duidelijk. Dat de juf aan werk kan dénken is al weer een hele stap. Tegelijk begrepen we, dat er nu wat problemen zijn met het hart. Daarnaast zijn de getransplanteerde cellen een beetje te actief wat ook weer voor klachten zorgt. We hopen en bidden om verder herstel voor de juf. Nog steeds doet een kaartje goed: Rondvaart 15, 2922 DJ Krimpen a/d IJssel. Maartje van der Plas (groep 6) heeft bij het voetballen haar enkel gebroken. Een paar dagen met haar been omhoog viel echt niet mee. Gelukkig heeft ze nu loopgips en kan ze hier al goed mee uit de voeten. We hopen dat je snel weer uit het gips en... voetballen mag! Volgende week dinsdag 13 september hoopt juf Van der Plas haar verjaardag te vieren. Hier al vast onze felicitaties. We hopen op een fijne dag voor onze collega. Jaarplanning De ouderavond van 22 september laten we vervallen. Het is de bedoeling later in het schooljaar een avond te organiseren over De lerende school. Woord en Daad Vorige week zijn de envelopjes voor de stichting Woord en Daad ingeleverd. Mét een aantal envelopjes die voor de zomer al waren ingeleverd, is de opbrengst nu 184, 72. Allen gevers en geefsters: hartelijk dank! Met dit geld onderhouden we drie kinderen in het buitenland. Zij zijn voor voedsel, zorg en onderwijs aangewezen op onze bijdrage. De lerende school De eerste studiemiddag met De lerende school is achter de rug. We hebben met elkaar nagedacht over de vraag hoe kinderen meer betrokken te maken. Betrokken op de lessen, op elkaar, op hun eigen ontwikkeling. We waren het met elkaar eens: daar moet onderwijs ook over gaan! Onderwijs dat sprankelt en niet alleen bestaat uit het doorwerken van een leerboekje. Onderwijs waarin we struikelen over successen, is volgens een begeleider een gevolg van deze nieuwe weg. Alle collega s hebben een gesprek gehad waarin het over deze zaken ging. De vraag wat en hoe zij zelf nu aan de slag gaan, stond daarin centraal. Op de volgende studiemiddag gaan we daarmee verder. Aan de buitenkant hebben we genoeg: actuele methoden, vernieuwde schoolpleinen en dergelijke. Nu gaan we meer aan de binnenkant aan het werk. Misschien (?) klinkt dit nog wat vaag. Dat vinden we zelf eigenlijk ook. Wanneer we verder zijn gekomen in dit traject, is het makkelijker u meer en andere info te geven. Dus ik kom hier zeker op terug.

3 Agenda De activiteiten voor de komende twee weken zijn: Di oud papier inzamelen Di oud papier inzamelen Wo studiedag Zo leer je kinderen lezen en spellen (ZLKLS) leerlingen vrij Vr nieuwsbrief 3 Di oud papier inzamelen Voor alle duidelijkheid: de studiedag die onder voorbehoud op de agenda stond op woensdag 14 september verschuift dus naar 21 september. Groep 4 Afgelopen dagen hebben de kinderen van groep 4 naar het Bijbelverhaal van Naomi en Ruth geluisterd. Vanmorgen kregen ze de opdracht om hier zelf iets over op te schrijven. Dit vonden de kinderen eerst heel moeilijk, maar zoals u kunt zien is het goed gelukt. Nascholing Behalve De lerende school staat er nog meer nascholing op de agenda van het team. Zo gaan D.V. donderdag 15 september juf Perdok en juf Kuijt naar een scholingsdag over lesgeven in groep 3. Mooi, dat zij beiden gaan en juf Van der Plas deze dag aan groep 3 lesgeeft. Woensdag 21 september hebben we met het hele team een studiedag over het programma Zo leer je kinderen lezen en spellen. Ouders met kinderen tot en met groep 6 weten waarschijnlijk wel een beetje wat dit programma inhoudt. Lezen en spellen aan de hand van een klein aantal vaststaande regels en afspraken waarbij de kinderen wordt geleerd deze heel strak te gebruiken. Het uit het hoofd leren van de regels is erg belangrijk. Pas dan kunnen kinderen de juiste regel bij het juiste lees- of spellingsprobleem toepassen. Dit schooljaar werken we tot en met groep 6 met dit systeem. Voor de collega s in deze groep is het dus nieuw. En wel aardig om te vertellen: de ervaringen bij citotoetsen lezen en spellen zijn positief!

4 Proeflessen Spaans Binnenkort worden er in de groepen 6 t/m 8 proeflessen Spaans gegeven. Als dat uw kind bevalt, kunt u hem of haar inschrijven voor de Spaanse Pluscursus, zie stukje hieronder. De kosten hiervoor zijn 80 euro. De Spaans plus-cursus is een reeks van tien creatieve lessen, waarbij de leerlingen op een speelse manier kennismaken met de Spaanse taal en de cultuur van Spaanstalige landen. Door middel van onder andere liedjes, spelletjes en het maken van een korte video Hola escuela! leren de leerlingen de basis van deze wereldtaal, die ook op verschillende middelbare scholen in de regio wordt onderwezen. Aan het eind van de cursus is er een afsluitende bijeenkomst voor de ouders en ontvangen de leerlingen het Spaans plus-certificaat. Meer informatie kunt u vinden op Met vriendelijke groet, Anne Pauwels Kleijne, docente Spaans. Woord en Daad De envelopjes voor de stichting Woord en Daad hebben iets meer dan 184- opgebracht. Dit is inclusief envelopjes die nog van vlak voor de zomervakantie op school lagen. We onderhouden hiermee drie adoptiekinderen en hopen natuurlijk, dat we hen alle drie kunnen blijven helpen. Volgende maand komen daarom opnieuw envelopjes met de kinderen naar huis. Met vriendelijke groet, ook namens de collega s, L. den Hartog

5 Cursus Positief opvoeden Voor ouders met kinderen van 2 tot 12 jaar die meer begeleiding willen bij opvoedproblemen biedt het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) de cursus Positief opvoeden. Deze start op 20 september en op 4 oktober op verschillende locaties. Is het opvoeden soms lastig? Zou je willen dat je kind zich wat beter aan de regels houdt? Wil je opvoeden zonder steeds nee te moeten zeggen? Of ervaar je de opvoeding soms als te zwaar? Kom dan naar de cursus Positief opvoeden. Tijdens Positief opvoeden leer je waardoor gedragsproblemen van kinderen ontstaan. Je leert hoe gewenst gedrag bij jouw kind kan stimuleren, hoe om te ongewenst gedrag en voorkomen dat situaties uit de Hierbij wordt de methode Triple P gebruikt (Positief Programma), die al jarenlang haar effectiviteit bewijst en heeft geholpen. Door kinderen op een positieve manier ondersteunen en tegelijk goed voor jezelf te zorgen kun stimuleren in hun ontwikkeling en de sfeer thuis je het gaan met hand lopen. Pedagogisch vele families te je kinderen verbeteren. De cursus is bedoeld zowel voor ouders die problemen willen voorkomen als ouders van kinderen met emotionele en/of gedragsproblemen. De cursus duurt acht weken en bestaat uit vijf groepsbijeenkomsten van 2 uur en drie telefonische contacten met de trainer. Data en locaties Datum: start 20 september 2016 Tijd: uur Locatie: Leiden Datum: start 4 oktober 2016 Tijd: uur Locatie: Alphen a/d Rijn, Gouda, Katwijk Kosten: 25,- per persoon Wil je meer informatie of wil je je aanmelden ga naar Meer informatie en aanmelding CJG cursussen Website: info@cjgcursus.nl Telefoon: cjgcursus

april ma cito herfstleerlingen gr t/m 14-4 project vr nieuwsbrief 16 cito herfstleerlingen groep 1

april ma cito herfstleerlingen gr t/m 14-4 project vr nieuwsbrief 16 cito herfstleerlingen groep 1 11 maart 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 14 Agenda maart zo 20-3-16 kerk schooldienst do 24-3 16 Nieuwsbrief 15 vr 25-3-16 Goede Vrijdag ma 28-3-16 Tweede Paasdag april ma 4-4-16 cito herfstleerlingen gr.

Nadere informatie

Obs Het Palet Javastraat 5 2405 CS Alphen aan den Rijn 0172 472380 www.obs-palet.nl info@obs-palet.nl

Obs Het Palet Javastraat 5 2405 CS Alphen aan den Rijn 0172 472380 www.obs-palet.nl info@obs-palet.nl Datum: 18 februari 2016 Obs Het Palet Javastraat 5 2405 CS Alphen aan den Rijn 0172 472380 www.obs-palet.nl info@obs-palet.nl Vakantie Komende week hebben de kinderen Voorjaarsvakantie. Het team van Het

Nadere informatie

de Oehoe de Tamboerijn

de Oehoe de Tamboerijn de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2015-2016, nr. 6 2015

Nadere informatie

de Oehoe de Tamboerijn

de Oehoe de Tamboerijn de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2016-2017, nummer 2 September

Nadere informatie

Lente! Had u haar al gezien: 'onze' meerkoet in de gracht voor de school? Blijkbaar heeft ze het goed naar haar zin, al zittend op zes (6!) eieren.

Lente! Had u haar al gezien: 'onze' meerkoet in de gracht voor de school? Blijkbaar heeft ze het goed naar haar zin, al zittend op zes (6!) eieren. Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Eenindruk Directeur: C.A.C.M. Fijnaut Gruiten Deze week krijgen we: een peer, een appel en een banaan. Denkt u eraan dat

Nadere informatie

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 Agenda 21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 mei ma 23-5-16 studiemiddag KIJK groep 1 en 2 vrij wo 25-5-16 Schoolfotograaf do 26-5-16 juffen- en meestersfeest (om 13.00 uit) juni do 2-6-16 kunstroute

Nadere informatie

Obs Het Palet Javastraat CS Alphen aan den Rijn

Obs Het Palet Javastraat CS Alphen aan den Rijn Datum: 12 november 2015 Obs Het Inspectiebezoek 5 november 2015 Donderdag 5 november is mevrouw F. Wiebes, Inspecteur van het Onderwijs, op Het geweest voor een Kwaliteitsonderzoek. Zij heeft Het op 4

Nadere informatie

Nieuwsbrief Johannesschool

Nieuwsbrief Johannesschool In deze weekbrief Vanuit de directie Voor in de agenda Korte mededelingen Schoudercom app Bijeenkomst onderwijs en zorg Cursus positief opvoeden Vanuit de directie Beste ouder(s), Vorige week maandag hadden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16 d.d. 14-04-2016

Nieuwsbrief 16 d.d. 14-04-2016 Belangrijke data Donderdag 14 april Nieuwsbrief 16 Maandag 18 april Nieuwsbrief 16 d.d. 14-04-2016 Groep 1/2 rood bezoekt Naturalis 19-20-21 april Eindtoets Cito primair onderwijs groep 8 Woensdag 20 april

Nadere informatie

Schooljaar april Nummer In deze nieuwsbrief: Beste ouders/verzorgers,

Schooljaar april Nummer In deze nieuwsbrief: Beste ouders/verzorgers, Schooljaar 2016-2017 7 april 2017 Nummer 15 www.derank.scopescholen.nl derank@scopescholen.nl In deze nieuwsbrief: Koningsspelen 2017 Formatie 17-18. Ouderenquête Pasen Kijkje in de klas Bidgroep Bijbelverhalen

Nadere informatie

30 augustus Vanuit de directie:

30 augustus Vanuit de directie: 30 augustus 2018 Vanuit de directie: Hierbij ontvangt u onze eerste nieuwsbrief van het schooljaar 2018-2019. De zomervakantie is een periode om rust te nemen met elkaar. Zes weken lang niet letten op

Nadere informatie

de Oehoe de Tamboerijn

de Oehoe de Tamboerijn de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2015-2016, nr. 12 2016

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Beste ouders, NIEUWSBRIEF Openbare Basisschool De Arcade Octavialaan 61 www.basisschool-de-arcade.nl 2314 BN Leiden info@obsdearcade.nl 1 februari 2018 Jaargang 13, nummer 11 Beste ouders, Alle leerlingen van de groepen

Nadere informatie

Kijk ook op onze website Nr. 5 / 13 november Lorentz Nieuwsbrief

Kijk ook op onze website  Nr. 5 / 13 november Lorentz Nieuwsbrief Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl Nr. 5 / 13 november 2015 Lorentz Nieuwsbrief De Nieuwsbrief verschijnt tweewekelijks en is een informatiebulletin van school aan ouders. Agenda - Agenda -

Nadere informatie

Agenda. Bij de agenda. Geboorte. 10 april 2017

Agenda. Bij de agenda. Geboorte. 10 april 2017 10 april 2017 Agenda April Di 11-4-17 oud papier Paasviering Vr 14-4-17 Goede Vrijdag Zo, ma 16,17-4-17 Paasfeest Di 18-4-17 eindtoets groep 8 oud papier studiemiddag De lerende school leerlingen middag

Nadere informatie

14 november 2016 Spaans-Plus Facebook Groep 1 en 2 zingen in de Zwanenburg

14 november 2016 Spaans-Plus Facebook Groep 1 en 2 zingen in de Zwanenburg 14 november 2016 Spaans-Plus De kinderen die onder leiding van Anne Pauwels Spaans leren, zijn al op de helft van de Spaans Plus-cursus! De leerlingen hebben al veel geleerd. Bijvoorbeeld: vertellen en

Nadere informatie

Vr envelopjes Woord en Daad Di oud papier inzamelen

Vr envelopjes Woord en Daad Di oud papier inzamelen Jaarplanning 2016-2017 and Dag Datum Activiteit Augustus 22-8-16 weer naar school, inloop met ouders alle groepen ouders verwelkomen 9:00 uur Di 23-8-16 inzamelen hoofdluiscontrole Vr 26-8-16 nieuwsbrief

Nadere informatie

Gedragsregel De komende twee weken staat de volgende gedragsregel centraal:

Gedragsregel De komende twee weken staat de volgende gedragsregel centraal: 18 januari 2017 Zendingsdoel: Clubmiddagen in Suriname Zowel in Klein-Powakka als in Paramaribo worden wekelijks zondagsscholen en clubs georganiseerd. Tijdens de clubmiddagen ontvangt kinderwerkster Annelies

Nadere informatie

Nieuwsflits #1. september 2017

Nieuwsflits #1. september 2017 Nieuwsflits #1 september 2017 Belangrijke data: Maandag 4 september Woensdag 6 september Kennismakingsgesprekken groepen 3 tot en met 8. Maandag 18 september tot en met vrijdag Op voeten en fietsen projectweek!

Nadere informatie

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Voorwoord We staan weer aan de start van een nieuw cursusjaar. Niemand weet wat ons dit jaar gaat brengen. We maken plannen (dat moet ook), we

Nadere informatie

Samenstelling team komend schooljaar. In een brief die u heeft ontvangen over de groepsverdeling voor komend schooljaar, heb ik ook

Samenstelling team komend schooljaar. In een brief die u heeft ontvangen over de groepsverdeling voor komend schooljaar, heb ik ook Bolsternieuws Mei 2019 Een stukje algemene informatie. Uitslag tevredenheids vragenlijsten. Zowel het team, als de ouders en de leerlingen (van gr 5 t/m 8) hebben de vragenlijsten ingevuld, die Optimus

Nadere informatie

28 mei 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 18

28 mei 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 18 28 mei 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 18 Vooraf Wij werden afgelopen maandag opgeschrikt door een overlijdensbericht van een leerling op de Brugghenschool. Een jongen uit groep 2 laat zijn plaats in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem.nl Sociaal emotionele vaardigheden De aankomende

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 16 schooljaar april 2017

Nieuwsbrief nummer 16 schooljaar april 2017 Nieuwsbrief nummer 16 schooljaar 2016-2017 21 april 2017 Beste ouders, Hierbij ontvangt u de zestiende Nieuwsbrief van dit schooljaar. De volgende Nieuwsbrief kunt u verwachten op vrijdag 12 mei 2017.

Nadere informatie

Agenda. 3 september 2015 schooljaar 2015/2016 nr. 2

Agenda. 3 september 2015 schooljaar 2015/2016 nr. 2 3 september 2015 schooljaar 2015/2016 nr. 2 Agenda di 1-9-15 hoofdluiscontrole vr 4-9-15 nieuwsbrief 2 ma 7-9-15 cito rekenen groep 2 7-9-15 infoavond 1 groep 1-7 di 8-9-15 infoavond 2 groep 1-7 do 10-9-15

Nadere informatie

Ouderavond. Digitaal rapport

Ouderavond. Digitaal rapport Vlindernieuws Belangrijke data 6 februari Doe avond Carnaval 7 februari SVOV vergadering 14 februari Adviesgesprekken groep 8 24 februari Carnavalsfeest 27 februari 3 maart Voorjaarsvakantie Geboorte nieuws

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

Jonge Ouder Academie Over dit onderwerp is een bijlage toegevoegd. 1 november 2013 schooljaar 2013/2014 nr. 5

Jonge Ouder Academie Over dit onderwerp is een bijlage toegevoegd. 1 november 2013 schooljaar 2013/2014 nr. 5 1 november 2013 schooljaar 2013/2014 nr. 5 Dankdag Volgende week woensdag 6 november is het de landelijke dankdag. Danken lijkt een begrip, dat steeds minder voorkomt. Zeker in tijden van financieel en

Nadere informatie

24 januari 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 10

24 januari 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 10 24 januari 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 10 Aanmelden Over een poosje starten de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar al. Om het aantal groepen te bepalen is het belangrijk te weten kinderen op hoeveel

Nadere informatie

Vanaf dit schooljaar hebben we besloten dat alleen de toetsresultaten in het ouderportaal komen. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag.

Vanaf dit schooljaar hebben we besloten dat alleen de toetsresultaten in het ouderportaal komen. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag. H e r f s t v a k a n t i e Door het mooie nazomerweer hebben we het niet in de gaten gehad, maar het is echt herfst. De komende week kunnen de leerlingen en leerkrachten weer even uitrusten van de afgelopen

Nadere informatie

t Omlopertje jaargang 10 nummer september 2018

t Omlopertje jaargang 10 nummer september 2018 t Omlopertje jaargang 10 nummer 26 10 september 2018 Kind op Maandag Ik heb jou nodig! Exodus 3: 1-14, Exodus 3: 15-4: 21 en 27-31 God heeft Mozes nodig: Hij moet naar de farao van Egypte gaan om te zeggen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kinderboekenweek. Techno+klas. Studiedag! In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kinderboekenweek. Techno+klas. Studiedag! In dit nummer: 6 oktober 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Kinderboekenweek Zoals al in een aparte nieuwsbrief vermeld zullen we woensdag 6 oktober a.s. om half 9 op het schoolplein een korte maar verrassende opening hebben

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014

Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014 Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014 Van de directie Schooljaar 2014 2015 Maandag 25 augustus zijn alle 391 leerlingen op de Vonder weer begonnen. Wij willen alle leerlingen, leerkrachten en overig personeel,

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

No februari

No februari No. 11 1 februari 2018 2017-2018 CBS De Molenvliet Graaf Florisstraat 1a 4791 CA Klundert 0168-402982 info@demolenvliet.nl www.demolenvliet.nl Algemeen In deze periode worden er vanaf groep 3 weer CITO-toetsen

Nadere informatie

Jaarvergadering. Hart en handen

Jaarvergadering. Hart en handen Nieuws van de Ireneschool september 2015 8e jaargang nr 2 Jaarvergadering Uitnodiging Jaarvergadering MR en OC woensdag 14 oktober om 19.15 uur in de Ireneschool Zie voor verdere informatie de website,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. OBS De Driekleur. Daltonlocatie 29 augustus Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 1. OBS De Driekleur. Daltonlocatie 29 augustus Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 1 OBS De Driekleur Daltonlocatie 29 augustus 2017 Agenda Daltonlocatie Di 29 aug Weerbaarheidstraining groep 8 Do 31 Aug Eerste zwemles groep 6 Di 5 Sept Weerbaarheidstraining groep 5 Wo 6

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Kalender. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een fijne vakantie en iedereen weer zin heeft om naar school te gaan! Tot maandag!!

Kalender. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een fijne vakantie en iedereen weer zin heeft om naar school te gaan! Tot maandag!! Augustus 2018 Lingewijk 13, 3831 LE Leusden, 033-4943936 info@deholm.nl / www.deholm.nl Inhoud van dit Scheepsjournaal: Nieuws vanuit het team 5 gelijke dagen rooster Belangrijke data Uitnodiging informatieavond

Nadere informatie

Beste ouders, bij deze Info 4. Als bijlage de flyer van Hoeksche Waard Actief met tips voor de herfstvakantie. Goed doel

Beste ouders, bij deze Info 4. Als bijlage de flyer van Hoeksche Waard Actief met tips voor de herfstvakantie. Goed doel Info Nr. 4 Dinsdag 3 oktober 2017 Beste ouders, bij deze Info 4. Als bijlage de flyer van Hoeksche Waard Actief met tips voor de herfstvakantie. Goed doel We hadden u beloofd te laten weten welk project

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 2 oktober nr. 03

Nieuwsbrief. 2 oktober nr. 03 Nieuwsbrief 2 2014 2014-2015 nr. 03 Beste ouders/ verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij allemaal geschrokken van de bekladding van de muur bij de ingang. Samen met de politie en de gemeente gaan wij De

Nadere informatie

Fijn dat er afgelopen dinsdagavond een grote opkomst was op de informatieavond!

Fijn dat er afgelopen dinsdagavond een grote opkomst was op de informatieavond! 10 september 2015 Van de directie, Zoals u allemaal weet heeft juf Mirjam Doorn een tijdje in het ziekenhuis gelegen. Afgelopen vrijdag mocht zij gelukkig weer naar huis. Ze moet het nog een poosje rustig

Nadere informatie

TUNNISKE Jaargang 12 nummer 59 13-10-2014

TUNNISKE Jaargang 12 nummer 59 13-10-2014 TUNNISKE Jaargang 12 nummer 59 13-10-2014 Sinterklaasvoorstellingen in de Enck Het lijkt nog ver weg maar voor we het weten is het al weer 5 december. Vandaar deze herinnering om op tijd kaartjes te bestellen

Nadere informatie

G E V E R S - DEUTZ TERWEESCHOOL TERWEEWEG 106 2341 CV OEGSTGEEST TEL. (071) 565 24 32 e-mail: gdtinfo@gdterwee.nl website : www.gdterwee.

G E V E R S - DEUTZ TERWEESCHOOL TERWEEWEG 106 2341 CV OEGSTGEEST TEL. (071) 565 24 32 e-mail: gdtinfo@gdterwee.nl website : www.gdterwee. G E V E R S - DEUTZ TERWEESCHOOL TERWEEWEG 106 2341 CV OEGSTGEEST TEL. (071) 565 24 32 e-mail: gdtinfo@gdterwee.nl website : www.gdterwee.nl Een gezamenlijke tweewekelijkse uitgave van de Ouderraad en

Nadere informatie

Agenda. Paasviering. Gedragsregel. Cito groep 8. 1 mei 2017

Agenda. Paasviering. Gedragsregel. Cito groep 8. 1 mei 2017 1 mei 2017 Agenda Mei Ma 1-5-17 envelopjes Woord en Daad Di 2-5-17 oud papier Do 4-5-17 envelopjes Woord en Daad Vr 5-5-17 Bevrijdingsdag, vrij Ma 7-5-17 Kamp groep 8 Di 9-5-17 oud papier Kamp groep 8

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: Mail: 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10

Wegwijzertje. Website:  Mail: 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10 Website: www.wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10 Wegwijzertje Geachte ouders, Aanstaande woensdag hebben we als team een cursus-/vergaderdag.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Leerlingnieuws

Nieuwsbrief. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Leerlingnieuws Nieuwsbrief November 2015 No. 3 Voor alle data geldt: Deo Volente ------------------------ Kernwaarde schooljaar 2015-2016 Schepper en schepsel ------------------------ Leven en leren Leiden en loslaten

Nadere informatie

school voor speciaal basisonderwijs

school voor speciaal basisonderwijs school voor speciaal basisonderwijs activiteitenkalender voor het schooljaar 1-1 Schoolkalender 1-1 Een nieuw schooljaar, een nieuwe kalender! Deze schoolkalender is een aanvulling op onze schoolgids.

Nadere informatie

Juf José is wegens privé omstandigheden afwezig van 13 t/m 17 mei. Haar lesgevende taak wordt opgevangen door een invalster.

Juf José is wegens privé omstandigheden afwezig van 13 t/m 17 mei. Haar lesgevende taak wordt opgevangen door een invalster. Adres :Hoflaan 6 Pc en Plaats :7597 LS Saasveld Telefoon :074 349 4327 Fax :074 349 4697 Email :dir.bernardus@konot.nl INFORMATIEBULLETIN BERNARDUSSCHOOL Enkele belangrijke data JAARGANG 11 NUMMER 5 Di.

Nadere informatie

Samenwerken om er voor te zorgen dat iedereen succesvol is. Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de locatie de Boomgaard

Samenwerken om er voor te zorgen dat iedereen succesvol is. Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de locatie de Boomgaard INFOBULLETIN Oktober 2013 Samenwerken om er voor te zorgen dat iedereen succesvol is. Hoogvliet, 26 september 2013 Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de locatie de Boomgaard Kinderboekenweek

Nadere informatie

16 februari 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 12

16 februari 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 12 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 16 februari 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 12 Van de directie In de laatste Lijstereens voor de voorjaarsvakantie aandacht voor

Nadere informatie

10 april 2015 schooljaar 2014/2015 nr. 14

10 april 2015 schooljaar 2014/2015 nr. 14 10 april 2015 schooljaar 2014/2015 nr. 14 Viering We kijken dankbaar terug op de Paasviering van vorige week. Fijn, dat u er was en we met zoveel mensen bij elkaar waren om het lijden en sterven van de

Nadere informatie

Agenda. Gefeliciteerd! Algemeen

Agenda. Gefeliciteerd! Algemeen 30-09-2016 Agenda Wo. 05-10: Studiedag, de kinderen zijn vrij Do. 06-10: Start van de kinderboekenweek Di. 11-10: Hulpouderavond Vr. 21-10: Begin van de herfstvakantie. Kinderen zijn om 12.30 uur uit!

Nadere informatie

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel CC-tje WEEK 37-2013 Vorige week donderdag is onder grote belangstelling van familie, vrienden, collega s, ouders en kinderen onze meester Ed gecremeerd. De nabestaanden hebben laten weten enorm veel steun

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) augustus 2016

Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Maandagmiddag 29 augustus om 15.30 uur staan de koffie, de thee en de ranja klaar. Tijd om even bij te praten

Nadere informatie

Agenda. Wel en wee. 9 oktober 2017

Agenda. Wel en wee. 9 oktober 2017 9 oktober 2017 Agenda Oktober ma 9-10-17 t/m 13-10-17 oudermorgens ma 9-10-17 nieuwsbrief 3 wo 11-10-17 Boekenbeurs do 12-10-17 Studiemiddag. Alle groepen vrij vrij 13-10-17 leerlingen groep 5 t/m 8 middag

Nadere informatie

Nieuwsflits 2 vrijdag 28 september, 2018

Nieuwsflits 2 vrijdag 28 september, 2018 Nieuwsflits 2 vrijdag 28 september, 2018 Beste ouders, Inmiddels liggen de echte warme dagen achter ons en is het schooljaar in volle gang. De herfstkleuren laten zich voorzichtig zien en over twee weken

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 25-02-2013-11-03-2013 Agenda: Ma t/m vr 04-03 t/m 08-03 Datamap gesprekken Wo 13-03 Geen gymles Ma t/m wo 25-03 t/m 27-03 Kamp groep 7/8 Do 28-03 Paasontbijt Vr en ma 29-03 en 01-04 Vrij

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Waar zijn wij als school mee bezig. Nr. 12 maandag 5 december. Rapporten

Belangrijke data. Activiteiten. Waar zijn wij als school mee bezig. Nr. 12 maandag 5 december. Rapporten Nr. 12 maandag 5 december Belangrijke data Maandag 5 december: Sint en Piet op school Dinsdag 6 december: Studiedag voor alle leerkrachten, alle kinderen vrij t/m maandag 5 december: Inschrijven voor rapportgesprekken

Nadere informatie

Belangrijke data dinsdag 2 september: informatieavond: eerste gespreksronde, uur tweede ronde. Poederoijen, 29 augustus 2014 Nummer 1

Belangrijke data dinsdag 2 september: informatieavond: eerste gespreksronde, uur tweede ronde. Poederoijen, 29 augustus 2014 Nummer 1 Schooladres: E-mail: Website: Dorpsweg 2, 5307 HK Poederoijen 0418-671315 info@julianavanstolberg.nl www.julianavanstolberg.nl Belangrijke data dinsdag 2 september: informatieavond: 19.15 eerste gespreksronde,

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Afscheid. Welkom. Schoonmaakavond. Schooljaar 2016/2017. Oproep overblijfmoeders. Oproep oversteekouders

Immanuël-Nieuws. Afscheid. Welkom. Schoonmaakavond. Schooljaar 2016/2017. Oproep overblijfmoeders. Oproep oversteekouders Oproep overblijfmoeders Het moment van tussenschoolse opvang (overblijven) loopt momenteel goed met een aantal vaste overblijfmoeders. Helaas is het aantal overblijfouders een beetje krap. Regelmatig worden

Nadere informatie

Leren van elkaar. Agenda

Leren van elkaar. Agenda Agenda Donderdag 5 februari - Schoonmaakmiddag gr 1-8 - Nieuwsbrief 8 Vrijdag 13 februari Weeksluiting met ouders gr 3/4 05-02-2015 Nr. 8 2014-2015 Leren van elkaar Beste ouders, verzorgers van de leerlingen

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links WEEKINFO 30 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data 27-4-2018 t/m 13-5-2018 Meivakantie Beste ouders/verzorgers, In deze info: Groepsindeling 2018-2019

Nadere informatie

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website:

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website: Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van de Ds. D.A. v.d. Boschschool en Peuterschool v.d. Bosch BOSCHBLAD nummer 1, september 2018 Peuterschool: 393 00 10 Basisschool: 394 86 87 Website: www.vdboschschool.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

Praat met ze Luister naar ze. Leer met én van ze. Lach met ze. Zing met ze Speel met ze.. Maar bovenal geniet van ze!

Praat met ze Luister naar ze. Leer met én van ze. Lach met ze. Zing met ze Speel met ze.. Maar bovenal geniet van ze! Deze nieuwsbrief kunt u ook bekijken op onze website www.de7sprong-attendiz.nl sept. 2016 Beste ouders/ verzorgers, Maandag wensten we onze collega s een warm welkom toe en een goede start voor iedereen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2018-2019 26 november t/m 07 december Agenda: Ma - Groep 1-2 start met het thema: Feest (Sinterklaasfeest) Di - Wo - Actie Happy Kids wordt afgesloten 8 kinderen brengen de dozen naar Manna

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Met vriendelijke groet, Anda Ciere

NIEUWSBRIEF. Met vriendelijke groet, Anda Ciere NIEUWSBRIEF Openbare Basisschool De Arcade Octavialaan 61 www.basisschool-de-arcade.nl 2314 BN Leiden info@obsdearcade.nl 15 juni 2018 Jaargang 13, nummer 19 Beste ouders, Helaas kan ik u nog geen mededelingen

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2017-2018 09 t/m 13 oktober Agenda: Ma - Inloopspreekuur Fysiotherapie op school van 8.30 9.00 uur Sponsorlijst mee Di - juf Rebecca en juf Cindy op MI cursus groep 8 krijgt deze dag andere

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

Mocht u vragen hebben, naar aanleiding van deze nieuwsbrief, dan kunt u gerust langslopen om uw vragen te stellen!

Mocht u vragen hebben, naar aanleiding van deze nieuwsbrief, dan kunt u gerust langslopen om uw vragen te stellen! Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 11e nieuwsbrief, vrijdag 30 januari 2015 Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van deze week. Hierin leest u de

Nadere informatie

MAANDAG 22 MEI DINSDAG 23 MEI WOENSDAG 24 MEI

MAANDAG 22 MEI DINSDAG 23 MEI WOENSDAG 24 MEI WEEKKAART 22-26 mei 2017 www.prinsesirene.nl Juf Danielle is vandaag in groep 1-2. MAANDAG 22 MEI DINSDAG 23 MEI WOENSDAG 24 MEI DONDERDAG 25 MEI Hemelvaartsdag alle leerlingen zijn de hele dag vrij!!

Nadere informatie

NASCHOOLSE ACTIVITEITEN

NASCHOOLSE ACTIVITEITEN NASCHOOLSE ACTIVITEITEN In het schooljaar 2018-2019 biedt OBS De Fonkel weer naschoolse activiteiten aan. De naschoolse activiteiten worden aangeboden in verlenging van het aanbod binnenschools, met name

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 4 juli 2016

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 4 juli 2016 Nieuwsbrief 1 / 2 4 juli 2016 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Dinsdag: speelgoedmiddag Woensdag: verjaardag van juf Hofman snoep strooien door groep 8 Donderdag: laatste schooldag Afscheid

Nadere informatie

Kiezelpost vrijdag 23 juni

Kiezelpost vrijdag 23 juni Kiezelpost vrijdag 23 juni Vanuit de directie Ondanks de hete temperaturen weten we er met elkaar nog mooie weken van te maken. Wanneer het te warm is in de klassen zoeken we verkoeling in de schaduw,

Nadere informatie

Laetare Actueel December 2018

Laetare Actueel December 2018 Laetare Actueel December 2018 Voortgang Vreedzame School Duizendste vreedzame school in het zonnetje gezet Een school in Almere is inmiddels de duizendste vreedzame school van Nederland geworden! Een wat

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Agenda: Do 13-03 Excursie groep 6,7,8, Rioolzuivering (op de fiets!!) Ma 17-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo 19-03 Verkiezingen in de school Ma 24-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo

Nadere informatie

Periode zaterdag 7 oktober t/m vrijdag 13 oktober

Periode zaterdag 7 oktober t/m vrijdag 13 oktober Periode zaterdag 7 oktober t/m vrijdag 13 oktober 38 e jaargang nr.07 ALGEMEEN NIEUWS: Afsluiting project Kinderboekenweek: De afsluiting van ons project Kinderboekenweek is op vrijdag 13 oktober. Alle

Nadere informatie

W.W.W. De 1000POOT E A IJ E T Z R E R

W.W.W. De 1000POOT E A IJ E T Z R E R W.W.W. De 1000POOT E A IJ E T Z R E R 1323 ET Almere 036-5360465 E-mail : directie@duizendpoot.asg-almere.nl Ravelplantsoen 5 www.duizendpoot.asg-almere.nl Jaargang 2014 Nummer 1 21 augustus 2014 Vrij

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week

WEEKBULLETIN. Week WEEKBULLETIN Week 4 2018 Belangrijke data in januari Wo 17/01: & Start Gezond Vr 19/01: Gr 1/2B vrij Vr 26/01: Gr 1/2A vrij Do & vr 01/02 en 02/02: en, alle kinderen vrij Er wordt in de groepen gewerkt

Nadere informatie

Op de Jan Wouter word je lees-wijs

Op de Jan Wouter word je lees-wijs LEES-WIJZER Op de Jan Wouter word je lees-wijs Schoolnieuwsnr. 10, 28 januari 2019 Klankbord Beste ouders, verzorgers, Er gebeurt veel in de school en met elkaar zijn we hard bezig om ons onderwijs steeds

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari

Nieuwsbrief februari Nieuwsbrief februari Beste ouder(s)/verzorger(s), Er is hard gewerkt en veel geleerd in de groepen de afgelopen maanden. Deze maand ontvangen de kinderen hun eerste rapport en bent u van harte welkom op

Nadere informatie

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1 Aug. 2013 Vanuit de directie Beste ouders en verzorgers, De kop is er af! Vol enthousiasme zijn we gestart. Hopelijk heeft u dat ook zo ervaren.. Een nieuw schooljaar, nieuwe kinderen, een nieuwe juf/meester

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20. Jaargang 18 woensdag

Nieuwsbrief 20. Jaargang 18 woensdag Nieuwsbrief 20 Jaargang 18 woensdag 13-6-2018 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! Ook in de feestweek wordt er door de leerlingen hard gewerkt! De meeste cito toetsen zijn nu klaar en worden (binnenkort)

Nadere informatie

Groep 6A toets natuur MR vergadering woensdag 7 november

Groep 6A toets natuur MR vergadering woensdag 7 november nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2 november 2018 Agenda Nummer 9 maandag 5 november - dinsdag 6 november Groep

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

Uniek-nieuws 9 N I E U W S B R I E F. Indien de directeur niet aanwezig is, kunt u terecht bij: maandag, dinsdag en donderdag: juf Marjolijn

Uniek-nieuws 9 N I E U W S B R I E F. Indien de directeur niet aanwezig is, kunt u terecht bij: maandag, dinsdag en donderdag: juf Marjolijn N I E U W S B R I E F Uniek-nieuws 9 Nummer 8 1 april 2016 Volgende op 15 april 2016 Beste ouders / verzorgers en jongens en meisjes, Ik ben altijd vrolijk als ik op school kom, want het is zo ontzettend

Nadere informatie

Van de directie. Inhoud. Maand Beste ouders,

Van de directie. Inhoud. Maand Beste ouders, Maand 2018 Van de directie Inhoud Van de directie...1 Startgesprekken en informatieavond...2 Schoolkalender...2 Nieuwe schoolgids...2 Schoolfotograaf...2 Gymrooster...3 Stagiaires/nieuwe collega s...3

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 39. Belangrijke data: Actie onderwijs. Onderwijs op De Windroos: Verlof vragen

ICBS De Windroos WEEKINFO 39. Belangrijke data: Actie onderwijs. Onderwijs op De Windroos: Verlof vragen WEEKINFO 39 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 30-6-2017 Zomerfeest! Beste ouders/verzorgers, In deze info: Onderwijs op De Windroos: verlof

Nadere informatie